ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 VICTRIX 50 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΧΡΗΣΗΣ

2 Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε έναν λέβητα της IMMERGAS. Ένα προϊόν ποιότητας που θα σας προσφέρει άνεση και ασφάλεια για μεγάλο χρονικό διάστημα. Να είστε σίγουροι ότι πάντοτε θα είμαστε κοντά σας μέσω εξουσιοδοτημένων συνεργατών οι οποίοι είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και ενημερωμένοι για να σας εξυπηρετήσουν. Διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες χρήσης και για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στα εξουσιοδοτημένα κέντρα τεχνικής υποστήριξης. Επίσης διαβάστε τους όρους της εγγύησης και ενημερωθείτε για τις υποχρεώσεις σας. Σύμφωνα με την νομοθεσία απαγορεύεται ρητά η επέμβαση στην εγκατάσταση και στον λέβητα από άτομα που δεν είναι εξουσιοδοτημένα.

3 OΔΗΓΊΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ: ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΤΗΣΙΩΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΚΑΥΣΗΣ (ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΠΝΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΥΣΗΣ). ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΑΠΟ ΑΝΕΙΔΙΚΕΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ Ο ΟΜΟΚΕΝΤΡΟΣ ΚΑΠΝΑΓΩΓΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΕΡΑ/ΑΠΑΓΩΓΗΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ), ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ. ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ ΩΣ ΕΞΗΣ: Α) ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΞΤΕ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΟ, Β) ΣΒΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ Ή ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΤΩΝ, Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ Η ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΥΤΩΝ Η ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΥΣΑΕΡΙΩΝ/ΚΑΠΝΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΣΒΗΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΛΕΣΤΕ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ.. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Η ΜΕΡΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΕΥΦΛΕΚΤΑ ΥΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ. ΠΡΟΣΟΧΗ: OTAN ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ/ΥΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ: - ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΕ ΥΓΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ - ΜΗΝ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ - ΜΗΝ ΤΡΑΒΑΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΑΛΩΔΙΑ - ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΧΡΗΣΤΗ - ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ, ΣΒΗΣΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΤΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ/ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, - ΑΝ Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΑΚΡΑ ΠΕΡΙΟΔΟ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

4 Victrix 50 ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΝΑΥΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ: ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΥΣΗ ΤΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΕΥΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΟΜΕΤΡΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 0,5 bar. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ. ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΣΤΟ «ΟΝ». Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΑΥΤΟΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ (ΜΕ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ). ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΙΑ 4 ΨΗΦΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΟΘΟΝΗ ΚΑΙ 6 KOYMΠΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΜΠΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ RESET ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ MODE ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΕΝΔΕΙΞΗΣ STEP ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ/ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ STORE ΚΟΥΜΠΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ + ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΤΙΜΗΣ - ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΤΙΜΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟ 4ΨΗΦΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ (ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ 2 ΨΗΦΙΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΞΟΔΟΥ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΑΝ Π.Χ. YΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΔΕΙΞΗ 4 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ (ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ) 5 ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ 6 ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕΤΑ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ (ΚΥΚΛΩΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ) ΜΕΤΑ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ (ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΧΡΗΣΗΣ) ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΕΚΤΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΛΟΓΟΥΣ: -ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ (T1) ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 95 0 C. -ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (Τ2) ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΩΝ 95 0 C. -ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ- ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΩΝ 40 0 C. -ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ. -ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ: O ΛΕΒΗΤΑΣ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ (ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ). ΕΝΔΕΙΞΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ «MODE» ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΡΥΘΜΙΣΜΕΝΕΣ (ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΕΣ) ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥΣ. ΤΑ ΠΡΩΤΑ 2 ΨΗΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΥ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 2 ΨΗΦΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΡΥΘΜΙΣΜΕΝΗ ΤΙΜΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΤΕ: -ΠΙΕΣΤΕ 1 ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ «MODE» ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ. -ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ «STEP» ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟ ΠΡΟΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ. -ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ «+» ή «-» ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΙΜΗ. -ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ «STORE» ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΤΕ ΤΗ ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ. -ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ «MODE» ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΝΕΑ ΣΑΣ ΕΝΤΟΛΗ. TOTE ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ (ΕΝΔΕΙΞΗ 03 ) ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ 60 0 C (ΕΝΔΕΙΞΗ 60 ). ΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: 0 ΑΝΑΜΟΝΗ, ΜΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1 ΠΡΟ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΣ 2 ΕΝΑΥΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΥΣΤΗΡΑ (ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ)

5 ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ : ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ 1 2 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ KATAΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ 3 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 4 ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΝΕΡΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ 20 0 C 70 0 C 20 0 C 0=ΚΟΜΜΕΝΟ 1=ΕΝΕΡΓΟ 2=ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 3=ΕΝΕΡΓΟ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 0=ΚΟΜΜΕΝΟ 1=ΕΝΕΡΓΟ 2=ΚΟΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 3=ΕΝΕΡΓΟ ΜΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΣΕ ΣΥΝΕΧΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ C 85 0 C 85 0 C ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ 1: ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ NTC. ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ 2: ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ Η ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΖΕΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ 3: ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ «ΧΕΙΜΩΝΑ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ». ΠΡΟΡΥΘΜΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ «ΧΕΙΜΩΝΑ» ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ 4: EΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ. ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΜΕ BOILER, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΑΝΙΚΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

6 ΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ: ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ «MODE» 2 ΦΟΡΕΣ, ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ. ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ. ΤΑ 2 ΠΡΩΤΑ ΨΗΦΙΑ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ «ΒΗΜΑ» ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ, ΕΝΩ ΤΑ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ. ΑΝ Π.Χ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΕΝΔΕΙΞΗ: ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 40 0 C. ΒΗΜΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ 1 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΒΑΘΜΟΙ 0 C ΠΡΟΣΑΓΩΓΗΣ 2 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΒΑΘΜΟΙ 0 C ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 3 ΜΗ ΕΝΕΡΓΟ (ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ 70 ΒΑΘΜΟΙ 0 C ΧΡΗΣΗΣ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) 4 ΜΗ ΕΝΕΡΓΟ (ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ -37 ΒΑΘΜΟΙ 0 C ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ) 6 ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΒΑΘΜΟΙ 0 C ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 7, 8, 9 ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΩΝ (ΧΩΡΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΡΥΘΜΙΣΗΣ)

7 ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ KAI ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ: ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΡΑΣΗ 00 ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΦΛΟΓΑΣ 02 ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ ΕΝΑΥΣΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ (ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑ 03, 05, 06, 07, 11, 13, 14, 15, 16, 17, 44, ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΟ ΜΠΛΟΚΟ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ 12 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ)/ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ 24 V ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 18 ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ 19 ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ 25 Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 28 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ 29 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ 30 ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ METAΞΥ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ/ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ 31 ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ 32 ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ 33 ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΝΕΡΟΥ ΒΡΑΧΥΚΥΚΛΩΜΑ 36 ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (OPEN) 37 ΣΦΑΛΜΑ ΣΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ (OPEN) 38 ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΟΙΚΙΑΚΟΥ ΝΕΡΟΥ (OPEN) 65 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ (ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΕΡΑ)

8 ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΓΥΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΤΟ «0» ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΑΕΡΙΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΒΗΤΑ. ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ: ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ. Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 0,5 bar. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ (ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΥΟ) ΤΟΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗ ΒΑΛΒΙΔΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ. ΑΝ Η ΠΙΕΣΗ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 bar ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΒΑΛΒΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΧΝΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ, ΖΗΤΗΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ. ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΗ Η ΒΑΝΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ. ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ: O ΛΕΒΗΤΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΥΣΤΗΡΑ ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 3 0 C. Η ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ Ο ΛΕΒΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΜΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΕΠΑΡΚΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ Η/ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΕΙΤΕ Η ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΗ ΤΟΥ ΕΙΤΕ Ο ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΓΩΤΙΚΑ ΜΕΣΑ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΧΝΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΓΓΙΣΕΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΣΣΩΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΛΑΤΑ. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΒΛΗΜΑΤΟΣ: ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣΤΕ ΥΓΡΑ ΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΤΕΡΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΕΙΑΝΤΙΚΑ/ΣΤΙΛΒΩΤΙΚΑ Ή ΠΟΥΔΡΕΣ/ΣΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΥΜΑΤΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΩΝ. ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ: ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ Η ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ, ΑΠΕΥΘΥΝΘΕΙΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΕΧΝΙΚΟ.

Οδηγίες χρήσης. Logamax plus. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου GB072-14 GB072-20 GB072-24K. Για το χρήστη

Οδηγίες χρήσης. Logamax plus. Λέβητας συμπύκνωσης αερίου GB072-14 GB072-20 GB072-24K. Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Λέβητας συμπύκνωσης αερίου 6 720 646 606-00.1O Logamax plus GB072-14 GB072-20 GB072-24K Για το χρήστη Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 6 720 647 541 (03/2011) GR Πρόλογος

Διαβάστε περισσότερα

MAIN 24 Fi MAIN 24 i

MAIN 24 Fi MAIN 24 i MAIN 24 Fi MAIN 24 i Υψηλής απόδοσης λέβητες αερίου επίτοιχης εγκατάστασης Οδηγίες Εγκαταστάτη και Χρήστη CERTIFICAZIONE DEI SISTEMI QUALITA' DELLE AZIENDE UNI EN ISO 9001 Η BAXI S.p.A., µια από τις µεγαλύτερες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Χαλύβδινος λέβητας. Λέβητας πετρελαίου/ αερίου. Logano SK645 Logano SK745. Για το χρήστη

Οδηγίες χρήσης. Χαλύβδινος λέβητας. Λέβητας πετρελαίου/ αερίου. Logano SK645 Logano SK745. Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Λέβητας πετρελαίου/ αερίου 6 720 615 361-01.1SL Χαλύβδινος λέβητας Logano SK645 Logano SK745 Για το χρήστη Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά πριν από το χειρισμό 6 720 646 759 (08/2010) GR

Διαβάστε περισσότερα

i - in Επιδαπέδιοι χυτοσίδηροι λέβητες αερίου µε αυτόµατη ανάφλεξη και ηλεκτρονική ρύθµιση της φλόγας Οδηγίες χρήσης για το χρήστη και τον εγκαταστάτη

i - in Επιδαπέδιοι χυτοσίδηροι λέβητες αερίου µε αυτόµατη ανάφλεξη και ηλεκτρονική ρύθµιση της φλόγας Οδηγίες χρήσης για το χρήστη και τον εγκαταστάτη i - in Επιδαπέδιοι χυτοσίδηροι λέβητες αερίου µε αυτόµατη ανάφλεξη και ηλεκτρονική ρύθµιση της φλόγας Οδηγίες χρήσης για το χρήστη και τον εγκαταστάτη CERTIFICAZIONE DEI SISTEMI QUALITA' DELLE AZIENDE

Διαβάστε περισσότερα

MANUAL ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ BIOMAX

MANUAL ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ BIOMAX 1. Σηµαντικές Προειδοποιήσεις MANUAL ΛΕΒΗΤΑ ΠΕΛΛΕΤ BIOMAX ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Μετά την αφαίρεση της συσκευασίας να γίνεται πάντα έλεγχος για την πληρότητα της παράδοσης, ενώ σε περίπτωση ελαττωµάτων,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙ Α ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑ ΑΣ ΦΡΟΝΤΙ Α ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Προειδοποίηση... 2 Προσοχή... 2 Ηλεκτρολογικά στοιχεία... 3 ΚΟΥΜΠΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΤΟΝ ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑ Κουµπιά ελέγχου... 4 Άλλα χαρακτηριστικά... 5 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΕΡΩΝ Αναγνώριση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕΙΣ Προειδοποιήσεις ασφαλείας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕΙΣ Προειδοποιήσεις ασφαλείας ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΕΙΣ Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σημαντικό! - Η συσκευή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από παιδιά ηλικίας 8 ετών και πάνω και από άτομα με μειωμένες σωματικές, αισθητήριες ή διανοητικές

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και συντήρησης

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και συντήρησης Εγχειρίδιο εγκατάστασης και συντήρησης Εναλλάκτης θερμότητας emax GPH 50/75 Δευτερογενής εναλλάκτης θερμότητας για αναβάθμιση του βαθμού απόδοσης επιδαπέδιου λέβητα με καυστήρα αερίου ή πετρελαίου ισχύος

Διαβάστε περισσότερα

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ

Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ Το παρόν εγχειρίδιο και η ίδια η συσκευή περιλαμβάνουν σημαντικές προειδοποιήσεις σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

6 720 612 630 07/2006 GR

6 720 612 630 07/2006 GR 6 720 612 630 07/2006 GR Για το χειριστή Οδηγίες χειρισµού Επίτοιχος λέβητας αερίου Logamax U052-24/28K Logamax U052-24/28 Logamax U054-24K Logamax U054-24 6 720 612 229-00.1O ιαβάστε προσεκτικά πριν το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για τον ιδιοκτήτη

Οδηγίες χρήσης για τον ιδιοκτήτη Οδηγίες χρήσης για τον ιδιοκτήτη Λέβητας στερεών καυσίμων Logano G221 20 kw 25 kw 32 kw 40 kw 6 720 802 658 (2012/06) GR Περιεχόμενα Περιεχόμενα Περιεχόμενα........................... 2 1 Επεξήγηση συμβόλων

Διαβάστε περισσότερα

1. Η ΟΜΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ. Η ΟΜΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ (Model No : 200NHC, 250NHC, 350NHC) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝ ΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ (KDC-106M) ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ

1. Η ΟΜΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ. Η ΟΜΗ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ (Model No : 200NHC, 250NHC, 350NHC) ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΝ ΕΙΞΕΩΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ (KDC-106M) ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ Ευχαριστούµε που επιλέξατε λέβητα SATURN. Για να λειτουργήσετε τον λέβητα σωστά, διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν την χρήση του, και φυλάξατέ το µαζί µε την εγγύηση σε ασφαλές σηµείο. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

Como OT Ελεγκτής θερμοκρασίας χώρου

Como OT Ελεγκτής θερμοκρασίας χώρου Como OT Ελεγκτής θερμοκρασίας χώρου Εγχειρίδιο τοποθέτησης και λειτουργίας Παρακαλείσθε όπως διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης αυτού του εγχειριδίου προτού τροφοδοτήσετε τη συσκευή. Πληροφορίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Εγκατάστασης & Λειτουργίας

Εγχειρίδιο Χρήσης Εγκατάστασης & Λειτουργίας Λέβητας Pellet Εγχειρίδιο Χρήσης Εγκατάστασης & Λειτουργίας Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 4 2. Οδηγίες εγκατάστασης... 6 Καμινάδα - εισαγωγή... 6 Κατάληξη καμινάδας (καπέλο)... 7 Χώρος εγκατάστασης (Λεβητοστάσιο)...

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ PRIMUS

ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ PRIMUS ΜΑΚΕ ΟΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΛΕΒΗΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΛΕΒΗΤΑ ΒΙΟΜΑΖΑΣ PRIMUS ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες του παρόντος εγχειριδίου πριν την εγκατάσταση. H ΜΑΒΙΛ ΑΒΕΕ έχει το δικαίωµα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο)

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΑΜΠΤΗΡΑ Ή ΛΥΧΝΙΑΣ LED (ανάλογα με το μοντέλο) ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ Συνδέστε τη συσκευή στο ηλεκτρικό δίκτυο. Σε ορισμένα μοντέλα, μπορεί να ακουστεί ένα ηχητικό σήμα που υποδεικνύει ότι έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός θερμοκρασίας: κρατήστε πατημένο το κουμπί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΊ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ ΕΓΧΕΙΡΊ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑΣ (Αεραγωγός οροφής) VAM50FB VAM500FB VAM650FB VAM800FB VAM000FB VAM500FB VAM000FB 8 7 6 9 5 7 5 0 6 8 6 9 0 5 5 7 7 6 7 A A B B 5 6 5 6 7 VAM50F VAM800F VAM500F VAM500F VAM000F VAM000F

Διαβάστε περισσότερα

Boiler Gas BG 10 / Boiler Gas/Elektro BGE 10. Οδηγίες λειτουργίας Σελίδα 2. Να τις έχετε πάντα μαζί σας οτο όχημα!

Boiler Gas BG 10 / Boiler Gas/Elektro BGE 10. Οδηγίες λειτουργίας Σελίδα 2. Να τις έχετε πάντα μαζί σας οτο όχημα! Boiler Gas BG 10 / Boiler Gas/Elektro BGE 10 Οδηγίες λειτουργίας Σελίδα 2 Να τις έχετε πάντα μαζί σας οτο όχημα! Θερμοσίφωνας αερίου Boiler Gas BG 10 / Θερμοσίφωνας αερίου/ηλεκτρικού Boiler Gas/Elektro

Διαβάστε περισσότερα

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

όλα-σε-ένα νεση για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ νεση όλα-σε-ένα για οικιακές & εμπορικές εφαρμογές ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ DAIKIN ALTHERMA ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ Θέρμανση, ζεστό νερό χρήσης και ψύξη Βιώσιμες ενεργειακές λύσεις για

Διαβάστε περισσότερα

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic.

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Οδηγίες χρήσης Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής Αρ. μοντέλου KX-PRX150GR Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Διαβάστε το παρόν έντυπο και φυλάξτε το για να το συμβουλεύεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΕΡΑΜΙΚΑ ΠΛΑΤΩ "Teka" VTC-M TR-620 VT-TC 60.3 TT-620 VTC-B TT-600 TC-620 TB-600 TR-735 AB TR-640 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ H Teka διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει / βελτιώσει τα τεχνικά

Διαβάστε περισσότερα

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή, διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και θέστε σε λειτουργία µε τον σωστό

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή, διαβάστε προσεκτικά τις ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ και θέστε σε λειτουργία µε τον σωστό ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ... 1 ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ... 2 ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ... 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ... 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΧΡΟΝΟ ΙΑΚΟΠΤΗ... 5 ΧΡΟΝΟ ΙΑΚΟΠΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ/ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ... 5 ΕΒ ΟΜΑ ΙΑΙΟΣ ΧΡΟΝΟ ΙΑΚΟΠΤΗΣ...

Διαβάστε περισσότερα

GARDENA SLO. C 1030 plus Art. 1862

GARDENA SLO. C 1030 plus Art. 1862 1862-29.960.02_22.03.2008.qxd 27.03.2008 13:24 Seite 1 GARDENA SK CZ PL H C 1030 plus Art. 1862 PL H CZ SK Instrukcja obsіugi Sterownik nawadniania Hasznбlati ъtmutatу Цntцzхkomputer Nбvod k pouћitн Zavlaћovacн

Διαβάστε περισσότερα

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580 Manual Turbo-X G580 Octacore Smartphone G580 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα 1 ΒΑΣΙΚΑ... 4 1.1 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ... 4 1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 1.3 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 7 1.3.1 Προσοχή...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320. "Teka"

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ. Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320. Teka ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Ψυγειοκαταψύκτης NFE-320 "Teka" 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πρωταρχικό μέλημα η ασφάλειά σας. 4 Οδηγίες μεταφοράς... 5 Απόσυρση συσκευής. 5 Εγκατάσταση.. 6 Περιγραφή της συσκευής. 7 Πριν τη θέσετε για

Διαβάστε περισσότερα

4 ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ + 6 ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ

4 ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ + 6 ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ STEYR MOTORS MARINE 4 ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ + 6 ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ P/N Z001022/7 9η έκδοση Ιανουάριος 2009 www.steyr-motors.com STEYR MOTORS GmbH Im Stadtgut

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες λειτουργίας υποβρυχίων αντλητικών συγκροτηµάτων

Οδηγίες λειτουργίας υποβρυχίων αντλητικών συγκροτηµάτων Οδηγίες λειτουργίας υποβρυχίων Τυποποιηµένες µονάδες ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Ρούµελης & Aφοι Ντούνα 1 13671 Αχαρναί Αττικής Τηλ (+30) 210 2431111 Fax (+30) 210 2431601 Internet : www.papantonatos.gr E-mail

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών ΦΟΥΡΝΟΣ FQ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 IX F /HA FQ 103 GP.1 / HA FZ 103 GP.1 IX/HA FZ 1032 GP.1 IX F/HA.

Φυλλάδιο οδηγιών ΦΟΥΡΝΟΣ FQ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 IX F /HA FQ 103 GP.1 / HA FZ 103 GP.1 IX/HA FZ 1032 GP.1 IX F/HA. Φυλλάδιο οδηγιών ΦΟΥΡΝΟΣ GR Ελληνικά FQ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 F/HA FZ 103 GP.1 IX F /HA FQ 103 GP.1 / HA FZ 103 GP.1 IX/HA FZ 1032 GP.1 IX F/HA Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 2 Τοποθέτηση Ηλεκτρική σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ALTOSONIC V12. Ροόμετρο αερίου υπερήχων 12 χορδών για custody transfer. Εγχειρίδιο οδηγιών. KROHNE 06/2014-4003491001 - MA ALTOSONIC V12 R02 el

ALTOSONIC V12. Ροόμετρο αερίου υπερήχων 12 χορδών για custody transfer. Εγχειρίδιο οδηγιών. KROHNE 06/2014-4003491001 - MA ALTOSONIC V12 R02 el ALTOSONIC V12 Εγχειρίδιο οδηγιών Ροόμετρο αερίου υπερήχων 12 χορδών για custody transfer KROHNE : Βιβλιογραφικά στοιχεία ::::::::::::::::::::::::::::::::: Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

Φυλλάδιο οδηγιών LI 480 A. Πλυντήριο Πιάτων. Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα

Φυλλάδιο οδηγιών LI 480 A. Πλυντήριο Πιάτων. Περιεχόμενα. Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα Φυλλάδιο οδηγιών GR Ελληνικά Περιεχόμενα Εγκατάσταση, 1 Τοποθέτηση και οριζοντίωση Σύνδεση νερού και παροχή ρεύματος Τεχνικά δεδομένα Πλυντήριο Πιάτων Περιγραφή της συσκευής, 4 Γενική επισκόπηση Πίνακας

Διαβάστε περισσότερα