ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρουσίαση / εξώφυλλο Σελίδα 1 Περιεχόμενα Σελίδα 2 Ομαδική οικονομική κοινότητα Σελίδα 3

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρουσίαση / εξώφυλλο Σελίδα 1 Περιεχόμενα Σελίδα 2 Ομαδική οικονομική κοινότητα Σελίδα 3"

Transcript

1

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Παρουσίαση / εξώφυλλο Σελίδα 1 Περιεχόμενα Σελίδα 2 Ομαδική οικονομική κοινότητα Σελίδα 3 - Τι είναι η SocialRemit? - Εγκαταστάσεις - Στόχοι - Η ομάδα μας Airdrop και Social Remit "CSR" κοινότητα Σελίδα 4 - CSR τίτλοι σε προτεραιότητα - Προμήθειες από παραπεμπτικά - Περιπτώσεις of cash tokens CSR σε EaD SocialRemit Roapmap Σελίδα 6 - Ημερολόγιο εργασιών Κίνδυνοι Σελίδα 8 Tokens Σελίδα 8 - SocialRemit Tokens - Προνόμια των token - Ρευστότητα των εσωτερικών token Socialremit Airdrop - Pre-ICO ICO Σελίδα 10 - Διανομή των token - Κανόνες και χρήση Νομικό περιεχόμενο Σελίδα 11

3 ΟΜΑΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΩΝ ΕΡΓΩΝ ΒΑΣΙΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ BLOCKCHAIN. > / Τι είναι η SOCIALREMIT? Η SocialRemit είναι μια νέα πλατφόρμα σχεδιασμένη να παρέχει αναπτυσσόμενες ιδέες με οικονομικά και τεχνολογικά εργαλεία, βασισμένα στην τεχνολογία και με θετικό αντίκτυπο στην κοινωνια μέσω συλλογικής οικονομίας που σκοπό έχει να χτίσει αποκεντρωμένες αυτόνομες πλατφόρμες υψηλής αποδοτικότητας, στοιχηματίζοντας ότι η συμμετέχουσα κοινότητα συμμετέχει στις ιδέες που χρηματοδοτεί, το οποίο επίσης θα εξυπηρετήσει στην ίδρυση μιας δομής κοινωνικού μάρκετινγκ και προώθησης, όπου κάθε έργο μπορεί να γίνεται γνωστό μέσω των ΜΜΕ, να έχει ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μεταξύ των σημαντικότερων έργων και να χρηματοδοτείται από άλλους χρήστες. Παρόλο που η τεχνολογία blockchain βρίσκεται στα πρώτα της βήματα,η SocialRemit σκοπεύει να παίξει κυρίαρχο ρόλο σε όλα τα μέρη των εμβασμάτων και των ακινήτων παγκοσμίως για να το κάνει πραγμτικότητα, ξεκινώντας με την αναστολή της αγοράς εμβασμάτων και αναλύοντας σημαντικά στοιχεία των ακινήτων για να διαπραγματευτεί στο Crowfunding Touristic Real-Estate. > / Εγκαταστάσεις. Η SOCIALREMIT BLOCKCHAIN NETWORKS LTD έχει τα κεντρικά γραφεία της στην Μεγάλη Βρετανία και υποκαταστήματα στην Ισπανία, τη Μάλτα και την Λατινική Αμερική. > / Αντικείμενο. Ο ιδανικός στόχος της SocialRemit είναι να σας διαθέσζει μία πλατφόρμα όπου θα μπορείτε να γίνετε πραγματικοί πράκτορες της κονωνικής αλλαγής. > / Η ομάδα μας. Η ομάδα του έργου αποτελείται από επαγγελματίες με εμεπειρία στο κομμάτι της ανάπτυξης IT, της τεχνολογίας blockchain, του οικονομικού και του τομέα ακινήτων. Αλλά ανεξάρτητα από τα υπόλοια, το πιο σημαντικό είναι είναι η κοινότητα που έχουμε σκοπό να χτίσουμε στην εταιρία μας.

4 > / Airdrop and Social Remit community "CSR". Η SocialRemit έχει σκοπό να χτίσει αποκεντρωμένες και υψηλής απόδοσης αυτόνομες κοινότητες, ελπίζοντας ότι η συμμετέχουσα κοινότητα θα παίρνει μέρος στα έργα που χρηματοδοτεί και προωθεί.κάθε χρήστης της κοινότητας θα πρέπει να κάνει γνωστό στο κοινό τα προιόντα του δικτύου της SocialRemit, και θέλουμε αυτή η επικονωνία από στόμα σε στόμα να είναικ θετική, ενθαρρύνοντας περισσότερους πελάτες να συμμετέχουν στην πλατφόρμα μας. Θα προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία, πηγές και ανθρώπους ώστε να το πραγματοποιήσουμε. Μία αποκεντρωμένη κοινότητα, βασιζόμενη στην διαδικτυακή αυτοκρατορία (δύναμη του διαδικτύου), μπορεί να παίρνει αποφάσεις γρήγορα, μειώνοντας τα έξοδα ενέργειας με ασφάλεια και αξιοπιστία. Η SocialRemit ορίζει ένα 'ρευστό' σύστημα από Αποκεντρωμένους Αυτόνομους Οργανισμούς για αυτήν την εσωτερική κοινότητα, όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μία συγκροτημένη κοινωνία όπου μπορεί να προτείνουν προτάσεις για την ανάπτυξη του έργου και επίσης να προβλέψουν την βιωσιμότητά τους. Αυτό το διοικητικό μοντέλο της κοινωνίας θα είναι μέσω ενός γενικού πλασίου επικοινωνίας, όπου οι χρήστες θα προωθούν καλές συμπεριφορές και αξίες, με σκοπό να πάρουν μια χρηματική ανταπόδοση μέσω του εσωτερικού πιστωτικού χρήματος (EaD) του δικτύου της SocialRemit. Αυτοί οι οργανισμοί θα δρουν ανεξάρτητα και αυτόνομα. Το AIRDROP θα γίνει πριν το PRE-ICO και 20,000,000 tokens της CSR θα μοιραστούν μέχρι να εξαντληθούν όλοι οι πόροι, αυτό το χρήμα θα δημιουργηθεί για αποκλειστική χρήση για την δημιουργία της εσωτερικής κοινότητας της SocialRemit. Η τιμή κάθε token της κοινωνίας θα είναι 0.50usd και θα μπορούν να ανταλλαχθούν μόνο με "EaD" από την στιγμή που συμφωνείτε με τους όρους και προυποθέσεις της SocialRemit Blockchain Networks LTD δικαιώματα που ανήκουν στην κοινωνία της the SocialRemit και τα Token είναι κατοχή της ΕΚΕ. Οι κάτοχοι της ΕΚΕ θα θεωρούνται μέλη μιας εσωτερικής κοινωνίας του δικτύου της SocialRemit network platforms και θα έχουν τα ακόλουθα δικαιώματα: - Θα έχουν δικαιώμα ψήφου στις αποφάσεις της εταιρίας.

5 - Θα πάρουσιάζουν καινούργια project ώστε να αναπτυχθούν από το δίκτυο της SocialRemit και θα δεσμεύονται με αυτά σε επαγγελματικό και αναπτυξιακό επίπεδο. - Θα έχουν άποψη στην επιλογή αντιπροσώπων στην εταιρία. - Οι κάτοιχοι των ΕΚΕ tokens θα έχουν χρηματική ανταμοιβή μέσω των εσωτερικών tokens (EaD) από τα ετήσια έσοδα του δικτύου της SocialRemit network στο τέλος κάθε οικονομικού έτους. - Θα συνεργάζονται στα project για την ανάπτυξη της εταιρίας σε επαγγλεματικό επίπεδο (αμοιβόμενα). - Ευκολία επιλογής εργασίας μέσα από την εταιρία. (αμοιβόμενα). Όλοι οι κάτοχοι ΕΚΕ θα έχουν προτεραιότητα.οι ΕΚΕ κάτοχοι των tokens ενθαρρύνονται να κρατήσουν τα ΕΚΕ νομίσματα τους, αφού θα είναι απαραίτητα στο πρόγραμμα ανταλλαγής εμπιστοσύνης. Για τα μέλη της SocialRemit οι έχοντες ΕΚΕ που αγοράζουν ΕΚΕ tokens, 1,000 ή περισσότερα SRT tokens θα είναι ελεύθερα από τέλη για τις συναλλαγές, εκείνων που η αθροιστική αξία σε USD δεν ξεπερνά τις 20 φορές την αξία των tokens που ήδη έχουν (π.χ., αν έχεις 1,000 SRT Tokens, θα άρουμε τα τέλη συναλλαγής σε 1,000 x 20 = 20,000 USD σε αξία διαπραγμάτευσης κάθε μήνα). Τα μέλη της κοινωνίας ΕΚΕ της SocialRemit που έχουν 5000 ή περισσότερα tokens πρόκειται να 50πλασιαστούν. - Οι κάτοχοι ΕΤΕ θα έχουν προμήθεια για κάθε παραπεμπτικό αγοράς SRT token κατά την διάρκεια αγοράς νομισμάτων στην δική μας φόρμα : Από 0 σε 30,000: 5% Προμήθεια Από 30,001 σε 60,000: 7% Προμήθεια Από 60,001 σε 300,000: 8.5% Προμήθεια Από 300,001 και πάνω: 10% Προμήθεια Οι προμήθειες θα πληρώνονται σε SRT Tokens και κάθε παράνομη χρήση του συστήματός μας μπορεί να οδηγήσει σε διαγραφή του λογαριασμού της κοινότητας του κατόχου με "CSR" tokens και στην οριοθέτηση των δικαιωμάτων τους ως μέλη της κοινωνίας της SocialRemit. - Όροι για συναλλαγή Token ΕΚΕ σε EaD Για να μπορείτε να ανταλλάζεται CSR tokens με εσωτερικά tokens "EaD" ο κάτοχος του EKE πρέπει να πληρεί τους παρακάτω όρους: Να έχει SRT Tokens στο χαρτοφυλάκιό του.

6 Να προτείνει τουλάχιστον 5 άτομα και αυτά τα άτομα πρέπει να φέρουν ένα κέρδος των 50USD ανά άτομο. Να κοινοποιούν τον σύνδεσμο μας για το ICO και να έχουν τουλάχιστον 100 θετικές κριτικές Share our promotional link of the ICO and have a minimum of 100 impressions (εθεάσεις σελίδας για κάθε IP). Μπορείς να το κοινοποιείς με όποιον τρόπο είναι πιο εύκολος για σένα, άμεσα μηνύματα, στο website σου η στο blog σου, αν έχεις. > / Σχέδιο δράσης της SocialRemit. - Σχεδιασμός της ιδέας. - Γέννηση μιας καινούριας ιδέας. > / Q Εξερεύνηση του οικοσυστήματος της blockchain για να βρεθούν κατάλληλες ουσιώδεις τεχνολογίες. - Δημικουργία εταιρικής εικόνας του παρόντος έργου. - Okay Money Transfer (αποστολή εμβασμάτων). - S1W (Κρυπτο ανταλλαγές και παγκόσμιες πολυπληθείς επενδύσεις τουριστικών ακινήτων). > / Q Έναρξη προσέλκυσης νομικών και τεχνικών ταλέντων. - Περίοδος σποράς από προσωπικούς επενδυτές. - Εγκαίνια των γραφείων ανάπτυξης.

7 > / Q Νομική δομή (Campmany Asesores Sl Barcelona Spain) - Συμβουλές για την εφαρμογή τεχνολογίας blockchain σε Ευρωπαικό νομικό πλάισιο. - Εναρξη του καταστατικού των εταιριών. - SocialRemit Blockchain Networks LTD, Okay Money Transfer, S1W στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Μάλτα. - Υψηλό επίπεδο, προσαρμοσμένο σχέδικο υπηρεσιών τηςhigh level, Okay Money Transfer και της πλατφόρμας S1W. - Τεχνικές Προδιαγραφές. > / Q Δημιουργία των tokens ERC20: SRT και προσωπική εμπορευματοποίηση 50 εκ. Tokens. - Ανάπτυξη της εφαρμογής 1.0 Home Valuation Algorithm. - Διερεύνηση των δεδομένων και εφαρμογή των αναλύσεων. - Έναρξη μεγάλων προωθητικών καμπανιών. - Προπώληση των Token. - Δημόσια Πώληση των token (ICO). > / Q3-Q Ανάπτυξη της εφαρμογής 2.0. Απόκτηση νόμιμων και ελεγχόμενων αδειών.

8 > / Q Έναρξη της εφαρμογής Έναρξη της σταδιακά αυξανόμενης εκτόξευσης της Okay Money Transfer και της πλατφόρμας S1W. > / Q S1W Λανσάρισμα των κρυπτο- συναλλαγών. > / Q Sw1παγκόσμιες πολυπληθείς επενδύσεις τουριστικών ακινήτων. > / Κίνδυνοι Οι συλλογικές πωλήσεις του ICO είναι σχετικά ένα νέο μοντέλο επενδύσεων που,ωστόσο, αναπτύσσεται ραγδαία. Η αγορά των tokens παρουσιάζει κίνδυνο για κάθε φορολογόυμενο, υπάρχουν μερικοί κίνδυνοι που οι επενδυτές μπορούν να προβλέψουν και δεν υπάρχει καμιά εγγύηση για όφελος. Αυτή η καταγραφή δεν αποτελεί ούτε μια προσφορά ασφάλειας ούτε προώθησης, πρόσκλησης ή αίτησης για επενδυτικούς σκοπούς. Η προσφορά των token εξελίσσεται και σχετίζεται με την ανάπτυξη και την χρήση μιας πειραματικής πλατφόρμας (λογισμικό) και τεχνολογιών που ίσως δεν φτάσουν σε κάποιο ικανοποιητικό συμπέρασμα ή να μην πετύχουν τους στόχους που ορίζονται στην λευκή βίβλο. Οι όροι της λευκής βίβλου μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες της πλατφόρμας κάτω από τις απαιτήσεις της κοινότητας που ψηφίζει, αυτό μπορεί να τροποποιηθεί αν πάρουν 50%+1 από τις ψήφους της κοινωνίας της socialremit. > / Tokens Συνάλλαγμα για εσωτερική χρήση στην πλατφόρμα μέσω της SocialRemit Blockchain Networks LTD EaD. Τα EAD tokens είναι απαραιτήτως πιστοποιητικά των μελών σε όλο το δίκτυο της πλατφόρμας της εταιρίας SOCIALREMIT BLOCKCHAIN NETWORKS LTD (Stock1Wise ltd "S1W", Okay Money Transfer ltd), το οποίο παρέχει δικαιώματα και προνόμια στος κατόχους τους, εφόσον εκείνοι συμμορφώνονται με τους όρους της KYC / AML του S1W. Για

9 την διασφάλιση της ασφάλειας των υποκείμενων στοιχείων που παρουσιάζονται από το EaD token, μια έμπιστη εταιρία έχει ακριβώς τον ίσιο αριθμό μετοχών όπως τα ορισμένα tokens. Προστατέυεται από αυστηρούς νόμους σε έμπιστες εταιρίες, ακόμα και στην περίπτωση χρεοκοπίας. Μόνο οι κάτοχοι των tokens μπορούν να διεκδικήσουν τις μετοχές τους σε χρήμα οποιαδήποτε στιγμή. Υπάρχουν τέσσερα είδη tokens, όπου όλα εφαρμόζονται σύμφωνα με το σταθερό token ERC20. Λεπτομερείς πληροφορρίες της ποσότητας, η κατανομή μηχανισμού και η τιμή των token θα δημοσιευθεί σταδιακά πριν την περίοδο συνδρομής. > / SocialRemit Tokens (SRT). Τα SocialRemit tokens θα κυκλοφορήσουν την περίοδο των πολυπληθών πωλήσεων. Η αξία έναρξης των "SRT" tokens θα είναι την στιγμή της κυκλογορίας τους στα διάφορα ανταλλακτήρια υπό τους όρους της ICQ, και η ονομαστική τους αξία θα αυξάνεται ή θα μειώνεται, θα μπορούν να ανταλλαχθούν με άλλα κρυπτονομίσματα σε διαφορετικές αποκεντρωμένες ή μη συναλλαγές όταν το ICO και τα token που είναι σε κυκλοφορία τελειώσουν. Αν τα token της SocialRemit tokens φυλάσσονται σε ένα ευφυές συμβόλαιο, ο κάτοχος the SocialRemit token μπορεί να αλλάξει ένα ποσό του SRT εβδομαδιαία με εσωτερικά "EaD" tokens στην μέση τιμή της συναλλαγής των κρυπτονομισμάτων. > / Προνόμια του Token "SRT". Οι κάτοχοι του SocialRemit SRT θα είναι δικαιούχοι πολλών προνομιών. Όλοι αυτοί που αγοράζουν μάρκες κατά την διάρκεια του ICO θα έχουν προτεραιότητα. Οι κάτοιχοι των SRT token ενθαρρύνονυαι στο να κρτήασουν SRT νομίσματά τους, αφού αυτά θα είναι απαραίτητα στο πρόγραμμα συναλαλγών καλής πίστης. Για τα μέλη της κοινωνίας SOCIALREMIT που αγοράζουν 1000 λη περισσότερα SRT tokens θα άρουμε τους δείκτες ισοτιμίας για τις συναλλαγές, των οποίων η αθροιστική αξία σε USD δεν ξεπερνά τις 15 φορές την αξία των ορισμένων tokens (π.χ. αν έχεις 1,000 Tokens) SRT, θα άρουμε τα τέλη συναλλαγών σε 1,000 x 15 = 15,000 USD σε διαπραγματευόμενη τιμή κάθε μήνα). Τα μέλη της κοινωνίας SocialRemit που έχουν αποκτήσει 5000 ή περισσότερα tokens θα υποβληθούν σε 40 πλασιασμό. > / Ειδικά Tokens Ρευστότητας (EaD) (Ειδικά Token Ρευστότητας) σε συντομογραφία με το όνομα "EaD" με ονομαστική αξία 1 δολλάριο Αμερικής θα χρησιμοποιηθούν για εσωτερική χρήση σαν μέθοδο πληρωμής για όλες τις υπηρεσίες που παρέχονται από την πλατφόρμα της f SocialRemit Blockchain Networks LTD. Όλα τα EaD tokens είναι εγγυημένα στην τιμή του δολλαρίου αμερικής, άρα αν έχουμε μοιράσει 50 εκ. EaD, αυτή η ίδια αξία

10 θα έχει εγγύτητα ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα μπορούν να καταθέτουν συνέχεια, δεν θα μοιραστεί ποσό EaD μεγαλύτερο από την πραγματική ρευστότητα που η εταιρία έχει διαθέσιμο για να αντιμετωπίσει μεσαίες καταθέσεις των πελατών, ένας ανεξάρτητος έλεγχος θα γίνεται μια φορά τον χρόνο ώστε να διασφαλιστεί αυτός ο κανόνας ότι για EaD token που υπάρχει στην αγορά το ίδιο ποσό βρίσκεται και στους τραπεζικούς μας λαγαριασμούς. (1EaD = 1USD). Όλοι οι πελάτες χρειάζονται tokens από αυτούς που τα κρατούν για να χρησιμοποιήσουν τις υπηρεσίες της πλατφόρμας της SocialRemit. Tokens των μεσιτών (OPS). Τα OPS tokens αναπαριστούν πραγματικά ανθρώπινα στοιχεία των αξιών της ακίνητης περιουσίας. Οι χρήστες λαμβάνουν ένα OPS token σε αντάλλαγμα για κάθε επένδυση στα ακίνητα που είναι της ιδιοκτησίας μας, το οποίο απεικονίζει ένα νόμιμο εφαρμοσμένο δικαίωμα για τα υποκείμενα σε εμάς στοιχεία. Tokens της κοινωνίας μας(csr). Τα CSR tokens απεικονίζουν την ενεργή κοινότητα της και θα μοιραστούν στο airdrop που θα γίνει πριν το PRE-ICO, μπορούν να αλλαχθούν μόνο με tokens "EaD" εφόσον οι πλατφόρμες είναι διαχειρίσημες και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί με ένα ελάχιστο ποσό για κάθε εβδομάδα. > / SOCIALREMIT Airdrop Pre-ICO / ICO / Κανόνες και Χρήση > / Διανομή Κατά την διάρκεια όλων των Airdrop θα μοιραστούν και θα χρησιμοποιηθούν μέχρι 20,000,000 CSR tokens: - Σύμβολο: «CSR» (SocialRemit Community). - Συνολικό ποσό: $ 10,000, Τιμή token: $ 0.50 Κατά την διάρκεια όλων των πωλήσεων θα μοιραστούν και θα εξαντληθούν στο διάστημα μηνών όπου το ICO διαρκεί, ένα ποσό των ,000 SRT tokens: - Σύμβολο: «SRT» (SOCIALREMIT TOKEN)

11 - Συνολικό ποσό: 300,000,000 - Τιμή έναρξης για κάθε token: $ Τιμή token στο τέλος της μέρας: $ Διανομή: - Γενική πώληση των tokens: 100% 300,000,000 SRT. - Γενική πώληση των tokens: 60% SRT. - Σύμβουλοι 5% SRT. - Ομάδα: 5% SRT. - Σύμβουλοι 16.5% of SRT 90% συνολικόl bonus για πρώιμες επενδύσεις. - Άλλο 13.5% Από το SRT στο SMM, Προωθητικό και Βασικό Πρόγραμμα επιβράβευσης. Ένα 10% των συνολικών SRT tokens θα πωληθούν κατά την διάρκεια του PRE-ICO, το ποίο θα πωληθεί με ένα μπόνους από 40% για κάθε πρώιμη επένδυση : - Πρώτος μήνας PRE-ICO 10% από τα tokens με Bonus 60% - Δεύτερος μήνας ICO Bonus 25% - Τρίτος μήνας ICO Bonus 15 % - Τέταρτος μήνας ICO Bonus 10% - Πέμπτος μήνας ICO Bonus 7% - Έκτος μήνας ICO Bonus 3% Επενδυτές από κρυπτο-συναλλαγές δεν θα γίνονται δεκτοί. Ο κόσμος μπορεί να χρησιμοποιεί τα Bitcoin, Ethereum ή άλλα κρυπτονομίσμτα όπως επίσης και πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες ή άλλες ηλεκτρονικές μεθόδους πληρωμής για να αγοράσουν tokens στο token κατάστημά μας. Οι πληρωμές που γίνονται με άλλο νόμισμα το ποίο είναι αποδεκτό από το κατάστημά μας όπως : Dogecoin, Bitcoin Transfer, κλπ., θα έχουν ένα Bonus 10%, εκτός από το Ethereum.

12 Οι πωήσεις Pre-ICO ξεκινούν 15 Ιουνίου και θα γίνονται μέχρι 15 Ιουλίου, ένας ειδικός όρος είναι η τιμή που αυξάνεται κάθε 5 μέρες σε 5% περισσότερο από την αρχική αξία έκπτωσης που θα είναι 40%. Οι πωλήσεις ICO Crowd ξεκινούν στις 16 Ιουλίου και ισχύουν μέχρι τις 16 Ιανουραίου του > Κανόνες για ICO. Οι επενδυτές είναι αποκλειστικά δεκτοί για την περίοδο των πωλήσεων. > / Χρήση των κεφαλαίων ICO. Όλα τα κεφάλαια που λαμβάνονται από την ICO θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της πλατφόρμας της SocialRemit Blockchain Networks LTD OKAY MONEY TRANSFER, STOCK1WISE "S1W", και θα φαίνονται στην ρευστότητα των κεφαλαίων μας για κάθε συναλλαγή SRT σε EaD και αυτό σε τοπικό έμπιστο νόμισμα. Οι κάτοχοι των "SRT" tokens μπορούν να αλλάξουν τα tokens τους για "EaD" στην πλατφόρμα μας εφόσον συμμορφώνονται με τους όρους και τις προϋποθέσεις της SocialRemit Blockchain Networks LTD. > / Νομικό περιεχόμενο Αυτό το αρχείο δεν αποτελεί προσφορά ασφαλείας ή προώθησης, πρόσκληση ή εφαρμογή για επενδυτικούς σκοπούς. Οι όροι ρων χορηγειών δεν έχουν πρόθεση οικονομικών υπηρεσιών ή διαφήμισης. Η προσφορά των token εξελίσσεται και σχετίζεται με την ανάπτυξη και την χρήση μιας πειραματικής πλατφόρμας (λογισμικό) και τεχνολογίες που ίσως δεν φτάσουν σε κάποιο ικανοποιητικό αποτέλεσμα ή να μην πετύχουν τους στόχους που ορίζονται στην λευκή βίβλο, οι όροι της λευκής βίβλου μπορούν να τροποποιηθούν σύμφωνα με τις ανάγκες της πλατφόρμας και με αίτημα της κοινωνίας και μπορεί να

13 τροποποιηθεί μόνο μετά την ψηφοφορία από την SocialRemit Blockchain Networks επικρατώντας με μια αποδοχή μεγαλύτερη του 50% των ψήφων.

Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς

Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς Συνδέοντας το Ethereum με τον Κόσμο Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς Εκδ. 1.02 Steven Kelly (steven@ethereum.link) Εισαγωγή Το Ethereum.link είναι μια αναπτυσσόμενη πλατφόρμα που συνδέει τις παραδοσιακές

Διαβάστε περισσότερα

03 Wallet Target Audience - 10 ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ - 12 ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ - 16 ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ - 17 ΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝ ΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΚΙΝΗΘΗΚΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το όραμα του παγκοσμίως πρώτουreversed ICO! Η VERWAY Crypto αποτελεί την πρώτη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών κρυπτονομίσματος και προσφέρει μια καινοτόμο ψηφιακή παγκόσμια πρωτιά: το

Διαβάστε περισσότερα

Το Πρόβλημα: Οτιδήποτε ανταλλάσσεται ψηφιακά με οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος δεν είναι ιδιωτικό με κανένα πρότυπο προστασίας, συμπεριλαμβανομένω

Το Πρόβλημα: Οτιδήποτε ανταλλάσσεται ψηφιακά με οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε μέρος δεν είναι ιδιωτικό με κανένα πρότυπο προστασίας, συμπεριλαμβανομένω Παρουσίαση Τα P2PS tokens εχουν μια μεγάλη τροχιά ανάπτυξης, μόνο μέσω των επιχειρήσεων των πελατών του ομίλου των εταιρειών ELI και ISI. Οικονομική Αξία ενσωματωμένη σε ένα Ασφαλές Επικοινωνιακό Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

FORTES FORTUNA JUVAT. Whitepaper V2.2 GR 1

FORTES FORTUNA JUVAT. Whitepaper V2.2 GR 1 FORTES FORTUNA JUVAT Whitepaper V2.2 GR 1 Libereum Το Libereum (LIBER) είναι ένα ειδικό νόμισμα ERC20, το οποίο θα επικεντρωθεί αρχικά στη δημιουργία ενός δικτύου χρηστών στον κλάδο του αθλητισμού πιο

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέοντας τους Ανθρώπους Μέσω της Κοινότητας Αμοιβών στην Αλυσίδα Συναλλαγών

Συνδέοντας τους Ανθρώπους Μέσω της Κοινότητας Αμοιβών στην Αλυσίδα Συναλλαγών Συνδέοντας τους Ανθρώπους Μέσω της Κοινότητας Αμοιβών στην Αλυσίδα Συναλλαγών Λευκή Βίβλος Έκδοση 4 Πίνακας Περιεχομένων Ιστορικό 3 KICK Ένα έξυπνο νόμισμα που βασίζεται στα πρωτόκολλα του Bancor 4 Εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ etcetera ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ Έχουν γίνει πολλές ροσπάθειες για την αύξηση της υιοθέτησης των κρυπτονομισμάτων από το ευρύ κοινό. Κάποιες πιο επιτυχημένες από άλλες. Οι σημαντικότερες προκλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΛΙΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ» της 12 Ιουλίου 2017

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΛΙΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ» της 12 Ιουλίου 2017 ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΛΙΑ ΦΑΡΜ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΑΡΜΑΚΩΝ» της 12 Ιουλίου 2017 Στη Θεσσαλονίκη σήμερα την 12 η Ιουλίου 2017 ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00 συνήλθε στα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιωμένη η λειτουργική απόδοση και στο Α Τρίμηνο του 2011

Βελτιωμένη η λειτουργική απόδοση και στο Α Τρίμηνο του 2011 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2011 ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Βελτιωμένη η λειτουργική απόδοση και στο Α Τρίμηνο του 2011 Οι πρωτοβουλίες μείωσης των εξόδων επιφέρουν ικανοποιητικά αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

12. Ασφάλιση και Τέλη

12. Ασφάλιση και Τέλη Λευκή βίβλος Έκδοση 1.01 Νοέμβριος 11, 2 2018 1. Πλατφόρμα του BELL 2 7. Χάρτης πορείας 17 2. Όραμα του Bell και το πορτοφόλι μας 7 8. Bell Λεπτομέρειες Νομίσματος 18 3. Χαρακτηριστικά του Πορτοφόλιου

Διαβάστε περισσότερα

Η πώληση του νομίσματος Asure

Η πώληση του νομίσματος Asure Η πώληση του νομίσματος Asure Από το Ίδρυμα του Asure 15 Ιουλ 2019 [1] Αυτό το έγγραφο περιγράφει σημαντικές λεπτομέρειες για την Πώληση του Νομίσματος (TGE), με σκοπό την δημιουργία των ASR, και τις νομικές

Διαβάστε περισσότερα

Star Network. Πρόγραμμα

Star Network. Πρόγραμμα Το Star Network Πρόγραμμα AiYellow ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ 4 Πληρώνουμε καταπληκτικές προμήθειες από το 2007. 4 Πάνω από 50.000 ενεργοί συνεργάτες έχουν κερδίσει σχεδόν $90 εκατομμύρια (Δολ ΗΠΑ) ως αμοιβές από

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΜΙΛΟΥ Για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2009 ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 27 Αυγούστου 2009 1. ΣΥΝΟΨΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ Βασικά oικονοµικά στοιχεία Ιουν-09 Ιουν-08 Μεταβολή '000 '000 % Σύνολο καθαρών εσόδων 125.348 149.660 (16%) Σύνολο εξόδων 86.626 78.363 11% Κέρδος από συνήθεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2016 TΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ

ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2016 TΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ «INNOVATIVE SOCIETY ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΑΡ.ΓΕΜΗ: 128714701000 ΕΚΘΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2016 TΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ Προς την Τακτική Γενική Συνέλευση των Εταίρων της εις Αθήναι Αττικής και επί της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα είναι ιδιοκτησία της Zel Technologies LLC. Όλες οι πληροφορίες είναι ιδιωτικές και δεν

Όλες οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στην παρούσα είναι ιδιοκτησία της Zel Technologies LLC. Όλες οι πληροφορίες είναι ιδιωτικές και δεν ZelTrez: επισκόπηση μάρκετινγκ 1.1 Προετοιμασία: Daniel Keller zelcash zeltrez Προετοιμάστηκε για το: ZelTrez 29/06/2018 Τμήμα 1: Το πεδίο του εφαρμογής σχεδίου μάρκετινγκ I. Αρχική ενημέρωση της ομάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ NEON ENERGY MEMBER s CARD - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Το πρόγραμμα «NEON ENERGY MEMBER s CARD ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΜΕΛΩΝ» της εταιρείας ΡΑΜΠΙΛΛΙΟΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «MARPRO ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΑΡ.Μ.Α.Ε /004/Β/09/0100 ΠΡΟΣ ΤΗΝ

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «MARPRO ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΑΡ.Μ.Α.Ε /004/Β/09/0100 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «MARPRO ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» ΑΡ.Μ.Α.Ε. 68247/004/Β/09/0100 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 2016 (1/1/2016

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app

Ermis Digital. Κατηγορία: Craft & Function / Omni-Channel Experience Design. Τίτλος Συμμετοχής: my Alpha wallet web platform & mobile app Ermis Digital Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ Διεθνής Εταιρική Τραπεζική (ICB)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ Διεθνής Εταιρική Τραπεζική (ICB) 1. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 2. ΕΠΙΤΑΓΕΣ 3. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 4. ebanking 5. AΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ημερομηνία Εγγράφου: 12/03/2019 Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως Δημόσια Εταιρεία Λτδ, 50 Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου III, ΤΘ 21415, CY-1508

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ 1. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 2. ΕΠΙΤΑΓΕΣ 3. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ 4. ebanking 5. AΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ημερομηνία Εγγράφου: 12/03/2019 Κυπριακή Τράπεζα Αναπτύξεως Δημόσια Εταιρεία Λτδ, 50 Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου III, ΤΘ 21415, CY-1508

Διαβάστε περισσότερα

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Η INPERSON Limited ( " Εμείς" ) δεσμευόμαστε για την προστασία και το σεβασμό της ιδιωτικής ζωής σας. Η πολιτική αυτή (μαζί με τους δικούς μας όρους χρήσης και οποιαδήποτε άλλα έγγραφα που αναφέρονται

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Ομίλου Εθνικής Τράπεζας

Αποτελέσματα Ομίλου Εθνικής Τράπεζας Αποτελέσματα Ομίλου Εθνικής Τράπεζας A Εξάμηνο 2008 Αθήνα, 28 Αυγούστου 2008 σε εκατ. Α 6μηνο 2008 Α 6μηνο 2007 Δ Καθαρά κέρδη μετόχων ΕΤΕ * 835 724 +15% Καθαρά κέρδη από εγχώριες δραστηριότητες 510 478

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΔΙΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: Δρ. Κυριαζόπουλος Γεώργιος ΤΜΗΜΑ: Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής 1 Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Κ.Α.Ε. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 01/07/ /06/2015

ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Κ.Α.Ε. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 01/07/ /06/2015 ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ Κ.Α.Ε. ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 01/07/2014-30/06/2015 ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ 01/07/2014-30/06/15 Κύριοι Μέτοχοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Εισαγωγή Η επενδυτική αγορά εξελίσσεται συνεχώς, και μαζί με αυτή αναπτύσσεται και το φάρμα επιλογών των επενδυτικών

Διαβάστε περισσότερα

Η ελβετική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο

Η ελβετική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο Η ελβετική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο WWW.GIRACOIN.COM 2 GIRA FINANCIAL GROUP AG 2017 Καλώς ήλθατε στο Giracoin Partner Το νέο ψηφιακό νόμισμα της Gira Financial Group AG Η Gira Financial Group

Διαβάστε περισσότερα

Θέματα Εφαρμοσμένης. Ενότητα 15.3: Πρόσωπα και Θέματα. Θεόδωρος Χατζηπαντελής Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Θέματα Εφαρμοσμένης. Ενότητα 15.3: Πρόσωπα και Θέματα. Θεόδωρος Χατζηπαντελής Τμήμα Πολιτικών Επιστημών ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Θέματα Εφαρμοσμένης Πολιτικής Ανάλυσης Ενότητα 15.3: Πρόσωπα και Θέματα Θεόδωρος Χατζηπαντελής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό

Διαβάστε περισσότερα

Η Βιβλιοθήκη του Πετρελαίου by Mont-Royal Advisors

Η Βιβλιοθήκη του Πετρελαίου by Mont-Royal Advisors Η Βιβλιοθήκη του Πετρελαίου by Mont-Royal Advisors Περίληψη Μια ψηφιακή αγορά εμπορίας πετρελαίου, η οποία φέρνει τους πωλητές και τους αγοραστές μαζί στη βιομηχανία πετρελαιοειδών. Η Βιβλιοθήκη του Πετρελαίου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

ΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥ X Spot Markets (EU) Ltd. Λαμβάνοντας υπόψη την X Spot Markets (EU) Ltd. (εφεξής η "Εταιρεία"), η οποία συμφωνεί να υιοθετεί ("OTC") συμβάσεις για διαφορές ("CFDs") και συμβάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (ΠΩΛΗΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, INTERNET MARKETING EXPERTS) ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SHARE&WIN ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση

Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση Χρηματοδότηση σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης: μια γενική προσέγγιση (βασισμένη στο μοντέλο στρατηγικής που αναπτύχθηκε για το έργο SEED REG) Ε.Κ.Ε.Τ.Α. Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθειες και Χρεώσεις για ιδιώτες

Προμήθειες και Χρεώσεις για ιδιώτες Προμήθειες και Χρεώσεις για ιδιώτες Σε ισχύ από 04.10.2016 Προμήθειες και Χρεώσεις για ιδιώτες Περιεχόμενα Τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες συναλλαγής για τα πακέτα και Λογαριασμοί Συναλλαγές Μετρητών

Διαβάστε περισσότερα

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty Smart Manager Υ πηρεσ ίες Loyalty 1 Η κάρτα η οποία σας εξοικονομεί χρήματα με τις αγορές σας. i Πίστη και ασφάλεια στην τσέπη σας Τι είναι: To Smart manager είναι ένα σύστημα εύκολο και ασφαλές δημιουργημένο

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ενότητα 6: Πολιτική Τιμών στο Λιανικό Εμπόριο Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων &

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ Φυσικά Πρόσωπα και Νομικές Οντότητες

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ Φυσικά Πρόσωπα και Νομικές Οντότητες ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ Με ισχύ από 16/1/2017 1. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 2. ΕΠΙΤΑΓΕΣ 3. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ 4. ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ 5. E-BANKING 6. ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Ημερομηνία εγγράφου:

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης το 2010

Σημαντική βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης το 2010 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Σημαντική βελτίωση της λειτουργικής απόδοσης το Τα υψηλότερα ετήσια Λειτουργικά Κέρδη προ προβλέψεων των δύο τελευταίων χρόνων Η συνδυασμένη

Διαβάστε περισσότερα

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο Επιμέλεια των φορέων του έργου: Irish Rural Link National

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2009

Αποτελέσματα Εννεαμήνου 2009 Αποτελέσματα Εννεαμήνου Καθαρά κέρδη 111εκ. το Γ τρίμηνο, αυξημένα κατά 26,6% έναντι του Β τριμήνου Αύξηση προ προβλέψεων κερδών στο τρίμηνο κατά 6,4% σε 414εκ., ιστορικά τα υψηλότερα σε τριμηνιαία βάση

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ Α. Η χρηµατοοικονοµική επιστήµη εξετάζει: 1. Τον κόσµο των χρηµαταγορών,των κεφαλαιαγορών και των επιχειρήσεων 2. Θέµατα που περιλαµβάνουν τη χρονική αξία

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικοοικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων Διάλεξη 10 η. Ανάκτηση Κόστους και Ιδιωτική Συμμετοχή

Κοινωνικοοικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων Διάλεξη 10 η. Ανάκτηση Κόστους και Ιδιωτική Συμμετοχή Κοινωνικοοικονομική Αξιολόγηση Επενδύσεων Διάλεξη 10 η Ανάκτηση Κόστους και Ιδιωτική Συμμετοχή Ζητήματα που θα εξεταστούν: Ποια είναι η σκοπιμότητα της ανάκτησης κόστους σε ένα αναπτυξιακό έργο. Ποιες

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2009

Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2009 Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2009 Καθαρά κέρδη 81εκ. έναντι 5εκ. το προηγούμενο τρίμηνο Αύξηση χορηγήσεων κατά 12% και καταθέσεων κατά 17% σε ετήσια βάση Βελτίωση δείκτη χορηγήσεων προς καταθέσεις στο 114%

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο Η έννοια της επιχείρησης. Καζάκου Γεωργία, ΠΕ09 Οικονομολόγος

ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο Η έννοια της επιχείρησης. Καζάκου Γεωργία, ΠΕ09 Οικονομολόγος ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1ο Η έννοια της επιχείρησης 1 Κάθε οικονομικό σύστημα λειτουργεί με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών των καταναλωτών. Μέσα σε αυτό υπάρχουν οργανισμοί, δημόσιοι και ιδιωτικοί, τράπεζες, επιχειρήσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις.

Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις. Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις. Alpha Bank Gold Business Banking. Γνωρίστε σήµερα τη νέα Υπηρεσία. Alpha Bank Gold Business Banking σηµαίνει για εσάς και για την Επιχείρησή σας αναγνώριση,

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off. Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com

Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off. Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com Έρευνα αγοράς (Ι) Ανάγκη στην αγορά (κάτι που η αγορά θέλει αλλά δεν το έχει) Σύλληψη και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Παρουσίαση της έννοιας Οι άυλες πληρωμές λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια. Τα τελευταία δέκα χρόνια αναπτύχθηκαν περισσότερα από 200

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 9 Ο εξάμηνο Χημικών Μηχανικών

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 9 Ο εξάμηνο Χημικών Μηχανικών ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ 9 Ο εξάμηνο Χημικών Μηχανικών Γιάννης Καλογήρου, Καθηγητής ΕΜΠ y.caloghirou@ntua.gr ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ BUSINESS MODEL Άδεια Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Περιθώριο (margin)

Οδηγός για το Περιθώριο (margin) Οδηγός για το Περιθώριο (margin) Ορισμός του περιθωρίου: Οι συναλλαγές με περιθώριο σας επιτρέπουν να εκταμιεύετε ένα μικρό ποσοστό μόνο της αξίας της επένδυσης που θέλετε να κάνετε, αντί να χρειάζσετε

Διαβάστε περισσότερα

Κρυπτο-νομίσματα 1 / 21

Κρυπτο-νομίσματα 1 / 21 Κρυπτο-νομίσματα Νόμισμα του οποίου η οργάνωση στηρίζεται σε τεχνικές κρυπτογράφησης Συγκεκριμένη οργάνωση επικύρωσης και διασφάλισης των συναλλαγών (blockchblockchain)) 1 / 21 Κρυπτονομίσματα Όρο δυνατότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΜΟΣ Δ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΛΗΣ : ΒΙΚΥ ΒΑΡΔΑ

ΤΟΜΟΣ Δ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΛΗΣ : ΒΙΚΥ ΒΑΡΔΑ ΤΟΜΟΣ Δ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-2018 ΜΑΡΤΙΟΣ 2018 ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΥΛΗΣ : ΒΙΚΥ ΒΑΡΔΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1. Οι εμπορικές πράξεις αποτελούν κομμάτι της καθημερινής μας ζωής. Τη στιγμή που κάποιος πωλεί ένα ζευγάρι

Διαβάστε περισσότερα

Διάλεξη 11 η ( ) Τεχνικές άμεσης επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Διάλεξη 11 η ( ) Τεχνικές άμεσης επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ Διάλεξη 11 η (2018 19) Τεχνικές άμεσης επικοινωνίας και Ψηφιακό Μάρκετινγκ 1 Μια βάση δεδομένων μάρκετινγκ είναι ένα «ηλεκτρονικό ντουλάπι» που περιέχει: Λίστα ονομάτων Διευθύνσεις Τηλεφωνικούς αριθμούς

Διαβάστε περισσότερα

STeX. Exchange. Όλα τα Νομίσματα. Μία Πλατφόρμα.

STeX. Exchange. Όλα τα Νομίσματα. Μία Πλατφόρμα. STeX Exchange Το 1ο Ανταλλακτήριο που συγκεντρώνει την ρευστότητα σε ένα μέρος - Ένα εντελώς νέο επίπεδο λειτουργίας ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων. Όλα τα Νομίσματα. Μία Πλατφόρμα. Το STeX.Exchange είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2008

Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2008 Αθήνα, 6 Μαΐου 2008 Αποτελέσματα Α Τριμήνου 2008 Αύξηση Καθαρών Κερδών Ομίλου κατά 5,7% σε 215εκ. Ενίσχυση Οργανικών προ φόρων Κερδών κατά 24,2% σε 234εκ. Πενταπλασιασμός Κερδών από τη «Νέα Ευρώπη» σε

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτήσεις και απαντήσεις σε συνέχεια της επαναλειτουργίας της Χρηματιστηριακής Αγοράς

Ερωτήσεις και απαντήσεις σε συνέχεια της επαναλειτουργίας της Χρηματιστηριακής Αγοράς 12/08/2015 Ερωτήσεις και απαντήσεις σε συνέχεια της επαναλειτουργίας της Χρηματιστηριακής Αγοράς Α. Ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με τη διενέργεια χρηματιστηριακών συναλλαγών μετά την εφαρμογή της Υπουργικής

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα: Χρηματοοικονομική Λογιστική Ι

Μάθημα: Χρηματοοικονομική Λογιστική Ι TEI Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Μάθημα: Χρηματοοικονομική Λογιστική Ι 1 η Εισήγηση Διδάσκων: Αθανάσιος Μανδήλας smand@teiemt.gr 1-1 Διδακτικοί στόχοι 1. Έννοια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. www.pvtrin.eu

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία. www.pvtrin.eu ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ Εμπιστοσύνη και αξιοπιστία www.pvtrin.eu Με την πιστοποίηση PVTRIN μπορείτε να αποκτήσετε ανταγωνιστικό επαγγελματικό πλεονέκτημα σε μια διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά και να διακριθείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

1. Σχετικά με το ΙΣNBET.IO

1. Σχετικά με το ΙΣNBET.IO ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ Λευκή Βίβλος 1. Σχετικά με το INBET.IO... 3 1.1 Ιδέα του έργου.... 3 1.2 Γιατί ο αθροιστής?... 4 2. Πρόβλημα των γραφείων στοιχημάτων και της βιομηχανίας στοιχημάτων... 4 2.2 Πρόβλημα των

Διαβάστε περισσότερα

(Πολιτική. Οικονομία ΙΙ) Τμήμα ΜΙΘΕ. Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος. Αρχές Οικονομικής ΙΙ. 14/6/2011Εαρινό Εξάμηνο 2010-2011. (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) 1

(Πολιτική. Οικονομία ΙΙ) Τμήμα ΜΙΘΕ. Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος. Αρχές Οικονομικής ΙΙ. 14/6/2011Εαρινό Εξάμηνο 2010-2011. (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) 1 Αρχές Οικονομικής ΙΙ (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος Τμήμα ΜΙΘΕ Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος 2010-2011 Αρχές Οικονομικής ΙΙ (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) 1 Θεματικές Ενότητες Επισκόπηση της Μακροοικονομικής-Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΕΣΕΩΝ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΕΣΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΕΣΕΩΝ ΑΘΙΑΝΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ Σεπτέμβριος 2015 Άδειες

Διαβάστε περισσότερα

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017

EPSILON EUROPE PLC. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2017 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Έτος που έληξε στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙΔΑ Ενοποιημένη κατάσταση αποτελεσμάτων και λοιπών συνολικών εσόδων 1 Ενοποιημένη κατάσταση χρηματοοικονομικής θέσης 2

Διαβάστε περισσότερα

για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο

για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο Το παρόν έγγραφο παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με το επενδυτικό προϊόν. Δεν είναι υλικό εμπορικής προώθησης. Οι πληροφορίες απαιτούνται βάσει του νόμου για να σας βοηθήσουν να κατανοήσετε τη φύση,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ CRD IV ΣΤΙΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ.

ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ CRD IV ΣΤΙΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ. ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΑΓΟΡΑΣ HELLENIC CAPITAL MARKET COMMISSION ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ CRD IV ΣΤΙΣ Α.Ε.Π.Ε.Υ. Εισηγητής: ΗΛΙΑΝΑ ΛΑΝΗ Προϊστάμενη Τμήματος Αδειοδότησης Παροχών Επενδυτικών Υπηρεσιών CRD IV -

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών

Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών Σκοπός Το παρόν έγγραφο παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με το παρόν επενδυτικό προϊόν. Δεν είναι υλικό εμπορικής προώθησης. Οι πληροφορίες απαιτούνται βάσει του νόμου για

Διαβάστε περισσότερα

Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών

Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών Σκοπός Το παρόν έγγραφο παρέχει βασικές πληροφορίες σχετικά με το παρόν επενδυτικό προϊόν. Δεν είναι υλικό εμπορικής προώθησης. Οι πληροφορίες απαιτούνται βάσει του νόμου για

Διαβάστε περισσότερα

Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς

Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς Που πάνε τα στοιχεία (data) μας; Κίνδυνοι από τρίτους φορείς Παναγιώτης Δρούκας Πρόεδρος ISACA Athens Chapter CISA, CRISC, CGEIT, COBIT 5 (f) 2η Ημερίδα Εσωτερικού Ελέγχου 19 Μαΐου 2016 1 Περιεχόμενα Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δρ. Ιωάννης Σ. Τουρτούρας Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Δ.Π.Θ. Χρηματοδότηση Το

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ. Ενότητα 3: Το Περιβάλλον Μάρκετινγκ

Μάρκετινγκ. Ενότητα 3: Το Περιβάλλον Μάρκετινγκ Μάρκετινγκ Ενότητα 3: Το Περιβάλλον Μάρκετινγκ Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων (Δ.Ε.Α.Π.Τ.) Σκοποί 3 ης Ενότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly

Ermis Media. Κατηγορία: E6 Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: Hasbro, Monopoly Global Edition. Προϊόν/Υπηρεσία (Brand Name): Monopoly Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΑΛΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΥΠΡΟΣ

ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΑΛΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Κύρια πλεονεκτήματα ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ -Ανταγωνιστικό φορολογικό σύστημα -Άμεση πρόσβαση -Φορολογικά κίνητρα -Σχετικά χαμηλός φόρος κεφαλαιουχ.κερδώ ν -Διευκόλυνση πρόσβασης σε όλες τις χώρες Σένγκεν φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech.

Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH. Natech. Η επιχειρησιακή στρατηγική που εστιάζει στον πελάτη με την αξιοπιστία της NATECH Natech. Τι είναι Το Natech.CRM είναι μια επιχειρησιακή στρατηγική επιλογή που ενοποιεί τις πωλήσεις, την οργάνωση εργασιών,

Διαβάστε περισσότερα

ρ. ιονύσης Σκαρµέας ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΟΝ ΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ

ρ. ιονύσης Σκαρµέας ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΟΝ ΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΕΡΕΥΝΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΟΝ ΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ Τι είναι Μάρκετινγκ; Ηδιαδικασία σχεδιασµού

Διαβάστε περισσότερα

H εταιρεία Apserou Shiaka & Co Ltd παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ντόπιους και διεθνείς πελάτες.

H εταιρεία Apserou Shiaka & Co Ltd παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ντόπιους και διεθνείς πελάτες. 1 2 H εταιρεία Apserou Shiaka & Co Ltd παρέχει ελεγκτικές, φορολογικές και επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε ντόπιους και διεθνείς πελάτες. Aποστολή μας Eίναι να παρέχουμε στους πελάτες μας επαγγελματικές

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016 ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Ταμείο και διαθέσιμα σε Κεντρικές Τράπεζες 8.498.294 8.390.146 8.559.659 8.425.112 Δάνεια σε τράπεζες 3.364.028 10.148.937 3.364.028 10.148.937

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ Ποσά σε ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ταμείο και διαθέσιμα σε Κεντρικές Τράπεζες

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ Ποσά σε ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ταμείο και διαθέσιμα σε Κεντρικές Τράπεζες ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΣΗΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ταμείο και διαθέσιμα σε Κεντρικές Τράπεζες 12.675.409 8.559.659 12.589.868 8.498.294 Απαιτήσεις κατά χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων 2.818.539 3.364.028 2.818.539 3.364.028

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 4 ο. Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν

Κεφάλαιο 4 ο. Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν Κεφάλαιο 4 ο Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν Διδακτικοί στόχοι Να εξηγηθεί πώς το διαδίκτυο μετασχηματίζει τις επιχειρήσεις Να συγκριθούν οι κατηγορίες του ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Ενότητα 6η: ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων (Κοζάνη) Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες

Διαβάστε περισσότερα

για τα πεπραγμένα της 6ης εταιρικής χρήσης που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2014.

για τα πεπραγμένα της 6ης εταιρικής χρήσης που έληξε την 31η Δεκεμβρίου 2014. Έκθεση Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου προς την Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ««NANOTROPIC ΑΝΑΠΤΥΞΗ & ΕΜΠΟΡΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Α.Ρ.Μ.Α.Ε 67243/01ΑΤ/Β/08/532 για τα πεπραγμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 3: ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό, όπως εικόνες,

Διαβάστε περισσότερα

DIADIKASIA BUSINESS CONSULTING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΕ

DIADIKASIA BUSINESS CONSULTING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΕ Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της DIADIKASIA BUSINESS CONSULTING ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΕ προς την ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της 3ης Μαΐου 2017 επί των Οικονομικών Καταστάσεων για

Διαβάστε περισσότερα

Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 5828/06/Β/86/14) ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ

Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 5828/06/Β/86/14) ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ Ι.ΚΛΟΥΚΙΝΑΣ - Ι. ΛΑΠΠΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΡ.Μ.Α.Ε. 5828/06/Β/86/14) ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 2052601000 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Των μετόχων σε Τακτική Γενική Συνέλευση Σύμφωνα με το Νόμο και το Καταστατικό,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ COMPUCON A.B.E.E. ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ COMPUCON A.B.E.E. ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΥΞΗΣΗ ΜΕΤΟΧΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΗΣ COMPUCON A.B.E.E. ΜΕ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σύμφωνα με το άρθρο 9 του Ν.3016/2002 και το άρθρο 289 του Κανονισμού Χ.Α. Το Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ Πελάτες Κέντρων Διεθνών Εργασιών (IBUs)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ Πελάτες Κέντρων Διεθνών Εργασιών (IBUs) ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΚΑΙ ΧΡΕΩΣΕΩΝ Πελάτες Κέντρων Διεθνών Εργασιών (IBUs) Με ισχύ από 16/1/2017 1. ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ 2. ΕΠΙΤΑΓΕΣ 3. ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ 4. ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ 5. E-BANKING

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΚΙΩΚΑ ΙΟΥΛΙΑ, ΦΑΝΤΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΚΙΩΚΑ ΙΟΥΛΙΑ, ΦΑΝΤΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΡΗΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΓΚΙΩΚΑ ΙΟΥΛΙΑ, ΦΑΝΤΑΣ ΜΟΥΣΤΑΦΑ, ΜΠΕΛΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 1 ο ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΓΕΛ ΠΕΙΡΑΙΑ Στην σημερινή εποχή η τεχνολογία και τα μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης έχουν υποστεί

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

Your Mobile Network. Your Mobile Network. Co-Operator

Your Mobile Network. Your Mobile Network. Co-Operator Your Mobile Network Your Mobile Network Co-Operator H εταιρία Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2000 με τη μορφή ομόρρυθμης και μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία το 2007, με την επωνυμία «AMD Telecom». Σήμερα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Τιμολόγηση Ανάπτυξη νέων προϊόντων ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τμηματοποίηση της αγοράς Κανάλια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΑΛΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΥΠΡΟΣ. Δεν απαιτείται ελάχιστη διαμονή. Δεν υπάρχει φόρος πλούτου, κληρονομιών και δωρεών

ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΑΛΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΥΠΡΟΣ. Δεν απαιτείται ελάχιστη διαμονή. Δεν υπάρχει φόρος πλούτου, κληρονομιών και δωρεών ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Ανταγωνιστικό φορολογικό σύστημα Άμεση πρόσβαση ΕΛΒΕΤΙΑ ΜΑΛΤΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΥΠΡΟΣ Δεν χρειάζεται να δηλωθεί παγκόσμιο εισόδημα Δεν Δεν υπάρχει φόρος πλούτου, κληρονομιών και δωρεών Χαμηλός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. Ενότητα 10: Επενδυτικά Κεφάλαια Κυριαζόπουλος Γεώργιος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ. Ενότητα 10: Επενδυτικά Κεφάλαια Κυριαζόπουλος Γεώργιος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ Ενότητα 10: Επενδυτικά Κεφάλαια Κυριαζόπουλος Γεώργιος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative

Διαβάστε περισσότερα

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής

Προηγμένες Υπηρεσίες Τηλεκπαίδευσης στο ΤΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ Νικόλαος Καρανάσιος Επίκουρος Καθηγητής Επενδυτές (αυτοί που διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία). Στελέχη με ειδικές δεξιότητες (κλειδιά). Εξωτερικοί Συνεργάτες Κύριοι Χρηματοδότες καθηγητής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 2019 ΤΗΣ Ε.Φ.Ε. ΜΕ ΤΗ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΙΚΟΝ (Ι. & Δ. ΔΑΜΚΑΛΙΔΗΣ Α.Ε. ) 52 ος ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 51 ος ΕΓΧΡΩΜΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ 7 ος PORTFOLIOS ΕΝΙΑΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΙ Ενότητα #5 Λογιστική Συμμετοχών και Χρεογράφων

ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΙ Ενότητα #5 Λογιστική Συμμετοχών και Χρεογράφων ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΙΙ Ενότητα #5: Λογιστική Συμμετοχών και Χρεογράφων Δημήτρης Τζελέπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Οικονομικών Επιστημών Σκοποί ενότητας Σκοπός της ενότητας είναι να παρουσιάσει

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 ΜΕΧΡΙ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011 σύμφωνα με την Απόφαση 4/507/28.04.2009 του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς της Ελλάδας Τα παρακάτω στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύοντας τα χρήματά σας. Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας

Προστατεύοντας τα χρήματά σας. Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας Προστατεύοντας τα χρήματά σας Ένας οδηγός που παρουσιάζει πώς το Σύστημα Αποζημίωσης Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSCS) προστατεύει τα χρήματά σας Σχετικά με αυτό το έντυπο Αυτό το έντυπο εξηγεί τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ASURE ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ASURE ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ASURE ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Όλα τα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης είναι συγκεντρωτικά και δεν μπορέι ο καθένας έχει πρόσβαση στα συστήματα κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση

Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση Όμιλος ΕΧΑΕ Εταιρική Παρουσίαση 20 Μαρτίου 2014 Διεύθυνση Στρατηγικού Σχεδιασμού, Επικοινωνίας και Σχέσεων με Επενδυτές Σύνοψη Εταιρική Δομή Ό Όμιλος ΕΧΑΕ λειτουργεί την Ελληνική Αγορά Μετοχών, Ομολόγων

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM)

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δημιουργούμε τον Ιστότοπο-Website σας ή το Ε-Shop σας Ενθέτουμε στοχευμένο περιεχόμενο (Content Marketing) Σας προβάλλουμε

Διαβάστε περισσότερα