Εγκατάσταση Λογαριασμού Αλληλογραφίας στο ελληνικό Outlook Express Περιεχόμενα

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγκατάσταση Λογαριασμού Αλληλογραφίας στο ελληνικό Outlook Express Περιεχόμενα"

Transcript

1 Εγκατάσταση Λογαριασμού Αλληλογραφίας στο ελληνικό Outlook Express Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 2. Εγκατάσταση λογαριασμού 3. Οδηγίες χρήσης 4. Ανάγνωση ελληνικών 1. Εισαγωγή Σ αυτό το εγχειρίδιο αναγράφονται οι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να μπορέσετε να ρυθμίσετε το περιβάλλον αλληλογραφίας του υπολογιστή σας ώστε να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με χρήση του λογαριασμού που έχετε λάβει από το Κέντρο Δικτύων Πληροφορικής του Τ.Ε.Ι Ηπείρου (για συντομία ΚΕΔΠ). Αν δεν έχετε λογαριασμό μπορείτε να κάνετε αίτηση για απόκτηση στη διευθυνση: και θα εμφανιστεί η οθόνη για να κατεβάσετε την αίτηση που θα συμπληρώσετε

2 Οι οδηγίες που δίνονται έχουν γραφτεί για το πρόγραμμα Outlook Express στην ελληνική του έκδοση. Από τη στιγμή που έχετε λογαριασμό χρήστη, αυτά που χρειάζεστε για να συνδεθείτε είναι: To Outlook Express εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας. Δεν αποτελεί υποχρέωση του ΚΕΔΠ η προμήθεια ή οι οδηγίες εγκατάστασης του λογισμικού. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα Το έντυπο αίτηση που συμπληρώσατε 2. Εγκατάσταση λογαριασμού Για να εγκαταστήσετε τον λογαριασμό αλληλογραφίας σας στο Outlook Express του υπολογιστή σας θα πρέπει πρώτα να εκκινήσετε το πρόγραμμα. Αν δεν είχατε ρυθμίσει πρωτύτερα το Outlook Express για κάποιον άλλο λογαριασμό αλληλογραφίας, θα σας εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο: Αν είχατε εγκαταστήσει κάποιον λογαριασμό στο Outlook Express στο παρελθόν, για να μεταβείτε στο παραπάνω παράθυρο πρέπει να επιλέξετε από το μενού του Outlook Express το Εργαλεία -> Λογαριασμοί... και να επιλέξετε Προσθήκη.. -> Αλληλογραφία... Εσείς θα πρέπει να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας στο πεδίο Εμφανιζόμενο όνομα. Είναι προτιμότερο να γράψετε το όνομά σας με λατινικούς χαρακτήρες ώστε να είναι αναγνώσιμο και από παραλήπτες της αλληλογραφίας σας, των οποίων τα συστήματα δεν υποστηρίζουν την ελληνική γλώσσα. Έπειτα πατήστε το Επόμενο. Θα εμφανιστεί το παρακάτω παράθυρο:

3 Εδώ πρέπει να συμπληρώσετε την "Ηλεκτρονική Διεύθυνση" του λογαριασμού σας όπως εμφανίζεται στο έντυπο "Λογαριασμός Χρήστη".

4 Κατόπιν πατήστε το Επόμενο για να μεταβείτε στο επόμενο παράθυρο: Εδώ θα πρέπει να ορίσετε τα στοιχεία για τους διακομιστές αλληλογραφίας του ΑΠΘ. Πιο συγκεκριμένα, στο πεδίο Ο διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας είναι διακομιστής σας προτείνουμε να επιλέξετε POP3, στο πεδίο Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας(pop3, IMAP ή HTTP) server συμπληρώστε το όνομα mail.teiep.gr και τέλος στο πεδίο Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας (SMTP) θα συμπληρώσετε επίσης το όνομα mail.teiep.gr.

5 Πατώντας Επόμενο θα εμφανιστεί το παράθυρο:

6 Εδώ σας ζητείται να συμπληρώσετε το πεδίο Όνομα λογαριασμού, όπου εισάγετε το "Όνομα Χρήστη" που υπάρχει στο έντυπο αίτηση. Το πεδίο Κωδικός πρόσβασης αφήστέ το κενό (απενεργοποιώντας την επιλογή "Απομνημόνευση κωδικού πρόσβασης"), οπότε θα σας ζητείται κάθε φορά που εκκινείτε το Outlook Express. Έτσι εξασφαλίζεται μεγαλύτερη ασφάλεια κατά τη χρήση του προγράμματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Κατόπιν πατήστε Επόμενο: Το παράθυρο που εμφανίζεται δηλώνει ότι τα βασικά βήματα της εγκατάστασης του λογαριασμού σας έχουν ολοκληρωθεί. Για να αποδεχτείτε τις ρυθμίσεις που έχουν προηγηθεί πατήστε Τέλος. Μετά από αυτό θα σας εμφανιστεί το παρακάτω περιβάλλον του Outlook Express:

7 Ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος! 3. Οδηγίες χρήσης Μετά από τη δημιουργία του λογαριασμού σας το παράθυρο του Outlook Express θα είναι το εξής:

8 Το παράθυρο αυτό αποτελείται από τέσσερα βασικά μέρη: To Μενού επιλογών, από όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τις ιδιότητες των λογαριασμών σας αλλά και να διαχειρίζεστε την αλληλογραφία σας. Την γραμμή εργαλείων, από όπου μπορείτε να διαχειρίζεστε την αλληλογραφία σας πατώντας απλά κουμπιά. Τoν επιλογέα των φακέλων, που αποτελείται από δύο τμήματα:τους τοπικούς φακέλους (Τοπικοί φάκελοι), όπου μπορείτε να σώζετε τα μηνύματά σας τοπικά στον υπολογιστή σας και τους φακέλους του λογαριασμού σας (mail.auth.gr) όπου βλέπετε τα μηνύματα που αποστέλλονται στον λογαριασμό που έχετε. Ο φάκελος Εισερχόμενα περιέχει τα εισερχόμενα μηνύματα, ο Απεσταλμένα περιέχει τα μηνύματα που έχετε στείλει και ο Πρόχειρα μηνύματα που ακυρώσατε την αποστολή τους και τα σώσατε για να τα στείλετε αργότερα. Ο φάκελος Εισερχόμενα είναι συγχρονισμένος. Αυτό σημαίνει ότι τα μηνύματα που υπάρχουν σε αυτόν αποθηκεύονται και τοπικά στον υπολογιστή σας ώστε να μπορείτε να τα επεξεργαστείτε ακόμα και όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο. Τo παράθυρo όπου εμφανίζονται τα μηνύματα, χωρίζεται σε δύο μέρη. Στο πάνω μέρος εμφανίζεται η λίστα των μηνυμάτων για τον φάκελο που έχετε επιλέξει από το Φάκελοι ενώ στο κάτω μέρος εμφανίζεται το συγκεκριμένο μήνυμα που επιλέγετε. Για να δημιουργήσετε ένα νέο μήνυμα, μπορείτε να πατήσετε το Δημιουργία από τη γραμμή εργαλείων. Θα εμφανιστεί το παράθυρο:

9 Στο πεδίο Προς: εισάγετε την ηλεκτρονική διεύθυνση του παραλήπτη, στο Κοιν: εισάγετε προαιρετικά τις διευθύνσεις επιπλέον παραληπτών, στο Θέμα: δίνετε ένα θέμα για το μήνυμά σας και στο λευκό πλαίσιο συντάσσετε το κείμενο του μηνύματος. Για να αποστείλετε το μήνυμά σας πρέπει να πατήσετε το Αποστολή στο παράθυρο Νέο μήνυμα. Αν είστε συνδεδεμένοι στο δίκτυο πρέπει να επιλέξετε το Αποστολή/λήψη στο βασικό παράθυρο του Outlook Express για να πραγματοποιηθεί η αποστολή του μηνύματος. Για να λάβετε πιθανά νέα μηνύματα πρέπει απλά να πατήσετε το Αποστολή/λήψη στο βασικό παράθυρο του Outlook Express. Τα καινούρια μηνύματα θα εμφανιστούν στον φάκελο Εισερχόμενα του λογαριασμού με έντονα γράμματα. Για να διαγράψετε ένα μήνυμα πρέπει αρχικά να το επιλέξετε και να πατήσετε το Διαγραφή. Με αυτήν την ενέργεια το μήνυμα διαγράφεται προσωρινά. Για την οριστική διαγραφή των μηνυμάτων που δεν επιθυμείτε πρέπει επιπλέον να επιλέξετε το Εκκαθάριση από τη γραμμή εργαλείων του Outlook Express. 5. Ανάγνωση ελληνικών Υπάρχει περίπτωση το Outlook Express που έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας να μην αναγνωρίζει τους ελληνικούς χαρακτήρες. Σε αυτή την περίπτωση ένα μήνυμα με ελληνικούς χαρακτήρες θα είχε τη μορφή:

10 Για να μπορέσετε να διαβάσετε ένα τέτοιο μήνυμα πηγαίνετε από το βασικό Menu επιλογών στο Εργαλεία -> Επιλογές...: Στο παράθυρο Options επιλέξτε την καρτέλα Ανάγνωση. Στο πεδίο Γραμματοσειρές πατήστε πάνω στο ομώνυμο κουμπί και θα εμφανιστεί το εξής παράθυρο:

11 Στη λίστα που εμφανίζεται αναζητήστε και επιλέξτε το Ελληνικό. Έπειτα πατήστε το Ορισμός ως προεπιλογής και μετά OΚ. Από εδώ και πέρα δεν θα έχετε πρόβλημα να διαβάζετε μηνύματα με ελληνικούς χαρακτήρες.

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Lexicon Software Pachutzu

Lexicon Software Pachutzu Pachutzu Περιεχόμενα Ε Γ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Η... 2 Κύρια Οθόνη εφαρμογής... 3 Τρόπος Αποστολής... 7 Fax... 8 Δίνοντας την δυνατότητα διαγραφής από την λίστα... 9 Απορριφθέντα... 10 Ε Γ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Σ Η Τοποθετήστε

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικός οδηγός Mozilla Thunderbird

Ελληνικός οδηγός Mozilla Thunderbird 1 Το έγγραφο αυτό κυκλοφορεί με την άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά - Παρόμοια διανομή 3.0 Ελλάδα (Creative Commons Attribution- Share Alike 3.0 Greece) που σημαίνει ότι μπορείτε να προσαρμόσετε,

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 4.5. Ηλεκτρονικό ταχυδροµείο. Προγράµµατα ηλεκτρονικού ταχυδροµείου. Ειδικοί Στόχοι

Ενότητα 4.5. Ηλεκτρονικό ταχυδροµείο. Προγράµµατα ηλεκτρονικού ταχυδροµείου. Ειδικοί Στόχοι ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 : ιαχείριση πληροφοριών και επικοινωνίες Ηλεκτρονικό ταχυδροµείο Ενότητα 4.5 Ηλεκτρονικό ταχυδροµείο Προγράµµατα ηλεκτρονικού ταχυδροµείου Ειδικοί Στόχοι Οι επιµορφούµενοι πρέπει: Να µπορούν

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές Σκοπός του εργαστηρίου αυτού είναι η εξοικείωση με κάποιες εφαρμογές που θα μας φανούν πολύ χρήσιμες κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Εισαγωγής στον Προγραμματισμό.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET -1-

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ INTERNET -1- ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΕΝΟΙΕΣ ΤΟΥ INTERNET- ΙΑ ΙΚΤΥΟ 2 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΙΑ ΙΚΤΥΟΥ 2 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗΣ 4 ΕΥΡΕΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ 9 ΧΡΗΣΗ ΛΙΣΤΑΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ 10 ΠΡΟΣΒΑΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ INTERNET

ΜΑΘΗΜΑ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ INTERNET ΥΠΕΠΘ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΙΕΚ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ : ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟ : Α ΜΑΘΗΜΑ: ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ INTERNET

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες. σύνδεση στο Internet μέσω τηλεφώνου στα Windows Vista

Οδηγίες. σύνδεση στο Internet μέσω τηλεφώνου στα Windows Vista Οδηγίες για σύνδεση στο Internet μέσω τηλεφώνου στα Windows Vista Περιεχόμενα Δημιουργία Dialup Σύνδεσης με το Τ.Ε.Ι Αθήνας... σελ. 2 Πληροφορίες για το είδος σύνδεσης που σας παρέχει το Τ.Ε.Ι... σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail

Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail Οδηγός γρήγορης εγκατάστασης λειτουργιών σάρωσης XE3024EL0-2 Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει οδηγίες για: Εγκατάσταση λειτουργίας Σάρωση σε e-mail στη σελίδα 1 Εγκατάσταση της λειτουργίας Σάρωση σε θυρίδα

Διαβάστε περισσότερα

1. Τρόποι πρόσβασης στο Email σας

1. Τρόποι πρόσβασης στο Email σας Email Account: student: Αντικαθίσταται µε το username κάθε φοιτητή. department: Ανάλογα µε το τµήµα στο οποίο ανήκει κάθε φοιτητής αντικαθιστά την παραπάνω λέξη µε την αντίστοιχη του τµήµατός του. Π.χ.

Διαβάστε περισσότερα

Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Open eclass Πλατφόρµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Εγχειρίδιο Εκπαιδευτή Η πλατφόρµα Open eclass είναι ένα ολοκληρωµένο Σύστηµα Διαχείρισης Ηλεκτρονικών Μαθηµάτων και αποτελεί την πρόταση του Πανελλήνιου

Διαβάστε περισσότερα

To internet. Το Internet. Σύντομη ιστορική αναδρομή υπολογιστών και Internet

To internet. Το Internet. Σύντομη ιστορική αναδρομή υπολογιστών και Internet Το Internet Σύντομη ιστορική αναδρομή υπολογιστών και Internet Υπολογιστές Ο πρώτος υπολογιστής που κατασκευάστηκε ήταν ο ENIAC (Electronic Numerical Integrator And Computer) το 1946 στο πανεπιστήμιο της

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης

BlackBerry Desktop Software. Έκδοση: 7.1. Οδηγός χρήσης BlackBerry Desktop Software Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-06-05 SWD-20120605130440069 Περιεχόμενα Βασικά στοιχεία... 7 Πληροφορίες σχετικά με το BlackBerry Desktop Software... 7 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες. ρύθµιση e-mail λογαριασµού στο Windows Live Mail

Οδηγίες. ρύθµιση e-mail λογαριασµού στο Windows Live Mail Οδηγίες για ρύθµιση e-mail λογαριασµού στο Windows Live Mail (Windows 7) Για να δηµιουργήσετε έναν νέο λογαριασµό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στο Windows Live Mail, αφού ανοίξετε το πρόγραµµα,

Διαβάστε περισσότερα

USB Stick. USB Stick HSPA/3G/2G. COSMOTE Internet Οn Τhe Go. COSMOTE Internet Οn Τhe Go USB Stick

USB Stick. USB Stick HSPA/3G/2G. COSMOTE Internet Οn Τhe Go. COSMOTE Internet Οn Τhe Go USB Stick Χαρακτηριστικά: Μετάδοση δεδοµένων µέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, συµβατότητα µε τις τεχνολογίες: HSUPA/HSDPA/UMTS (3G) 850/1900/2100MHz και EDGE/GPRS/GSM (2G) 850/900/1800/1900 MHz Ταχύτητες: HSDPA

Διαβάστε περισσότερα

USB Stick HSPA+/3G/2G

USB Stick HSPA+/3G/2G Χαρακτηριστικά: Μετάδοση δεδοµένων µέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, συµβατότητα µε τις τεχνολογίες: HSPA+/UMTS (3G) 850/1900/2100MHz και EDGE/GPRS/GSM (2G) 850/900/1800/1900 MHz Ταχύτητες: λήψη έως 21.6

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Σημειώσεις επάνω στο «Internet & Outlook» Βόλος, Φεβρουάριος 2008 Γενικά Το Internet (Διαδίκτυο) είναι ένα αχανές δίκτυο υπολογιστών, το οποίο μας προσφέρει πολλές και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Πολυτεχνειούπολη Ακρωτηρίου, Χανιά, 73100 Τηλ.: 28210 37400 (κεντρικό), 28210 37766 (κτίριο ΜΗΠΕΡ), Fax: 28210 37571 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ Έκδοση 1.1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2013 Εγχειρίδιο χρήσης Φοιτητών 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ... 7 2. ΕΙΣΟΔΟΣ... 8 2.1. ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle (Έκδοση Moodle 1.9.5) Σουλτάνα Κάργα, Msc. Κατερίνα Κατσάνα, Msc. Φωτεινή Τρίμμη, Msc Άδεια Χρήσης: Creative Commons Το υλικό διατίθεται υπό την άδεια:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ. Nokia PC Suite 6.8 ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ Nokia PC Suite 6.8 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 1.1 Εφαρμογές Nokia PC Suite...1 1.2 Τι πρέπει να διαθέτετε...2 1.3 Περισσότερες πληροφορίες...4 2. Εγκατάσταση του Nokia PC Suite...5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ)

Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Εγχειρίδιο Χρήσης Προσωποποιημένων Υπηρεσιών Γ.Ε.ΜΗ. (ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ) Έκδοση 2 - ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 1 Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 3 1. Είσοδος στο σύστημα... 3 2. Αρχική Οθόνη Επιχείρησης... 4 2 Τα έγγραφά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΩΝ-ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΩΝ» ΔΙ.ΔΗ.Λ.

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΩΝ-ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΩΝ» ΔΙ.ΔΗ.Λ. ΥΠ.ΕΣ. Δ.Μ.Η.Ε.Σ. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ «ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΟΤΟΛΟΓΙΩΝ-ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΩΝ» ΔΙ.ΔΗ.Λ. v.1.3 Ιούνιος 2013 Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή... 4 2. Είσοδος στην εφαρμογή...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης συστήματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ

Εγχειρίδιο χρήσης συστήματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ Εγχειρίδιο χρήσης συστήματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ Ελληνική Ομοσπονδία Μπριτζ Σελίδα 1 / 8 Πίνακας περιεχομένων 1. Γενικά...3 2. Ρυθμίσεις για προχωρημένους...3 α.

Διαβάστε περισσότερα

Κωνσταντίνος Σιασιάκος, ρ Πληροφορικής. Κωνσταντίνος Μαχαίρας

Κωνσταντίνος Σιασιάκος, ρ Πληροφορικής. Κωνσταντίνος Μαχαίρας Επιστηµονική Ευθύνη Κωνσταντίνος Σιασιάκος, ρ Πληροφορικής Συγγραφή Κωνσταντίνος Μαχαίρας Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό παράχθηκε στο πλαίσιο του Έργου «Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων ΙΙ», το οποίο εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter;

Αντί προλόγου. 1. Τι είναι το Twitter; Περιεχόµενα Αντί προλόγου...7 Πώς να χρησιµοποιήσετε το βιβλίο...13 Κεφάλαιο 1: Πώς δηµιουργώ τον λογαριασµό µου στο Twitter;...15 Κεφάλαιο 2: Πώς µπορώ να συνδεθώ και να αποσυνδεθώ από το Twitter;...37

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήστη. Lenovo Security Solution FP

Οδηγός χρήστη. Lenovo Security Solution FP Οδηγός χρήστη Lenovo Security Solution FP Οι πληροφορίες που παρέχονται θεωρούνται ακριβείς και έγκυρες. Ωστόσο, η Upek, Inc δε φέρει ουδεμία ευθύνη για τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα

Οδηγίες Χρήσης. Περιεχόμενα Smartphone Ω1 1 Οδηγίες Χρήσης Περιεχόμενα Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες. ρύθµιση e-mail λογαριασµού στο Outlook Express. για. (Windows XP)

Οδηγίες. ρύθµιση e-mail λογαριασµού στο Outlook Express. για. (Windows XP) Οδηγίες για ρύθµιση e-mail λογαριασµού στο Outlook Express (Windows XP) Για να δηµιουργήσετε έναν νέο λογαριασµό ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) στο Outlook Express, αφού ανοίξετε το πρόγραµµα, ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα