ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3"

Transcript

1 ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 και «Ι» ΤΜΗΜΑ VI Δγης ΠΧ Φ.072.1/4/351997/ Τηλέφ Σ.367//19 Δεκ 18/ΓΕΝ/ΔΓ-II Φ /8/ Σ Αθήνα, 8 Μαρ 19 ΘΕΜΑ: Παραθερισμός Θέρους - Παιδικές Κατασκηνώσεις Έτους 2019 ΣΧΕΤ : α. Απόφαση ΥΕΘΑ 21718/1964 (ΦΕΚ Β 130) Περί Κανονισμού Λειτουργίας ΤΠΝ β. ΚΟΛ/ΘΑΝ/ΝΑΣΚΕ 1998 γ. ΚΑΛ/ΘΑΝ/ΝΒΝΕ 2009 δ. Φ.400/32/82424/Σ.343//27 Μαϊ 11/Απόφαση ΥΕΘΑ (ΦΕΚ Β 1139) όπως τροποποιήθηκε και ισχύει. ε. Φ.440.1/78/4204/Σ.47704//14 Ιουν 13/ΓΕΝ/Β3-VI 1. Γνωρίζεται ότι κατά το θέρος 2019 υφίστανται προγράμματα παραθερισμού για το αντίστοιχο δικαιούμενο προσωπικό καθώς και πρόγραμμα συμμετοχής τέκνων των εν ενεργεία στελεχών του ΠΝ σε ιδιωτικές κατασκηνώσεις ως ακολούθως: α. Προγράμματα παραθερισμού σε : (1) ΝΒΝΕ/ΘΑΝ για Αξιωματικούς ε.ε. και ε.α. του ΠΝ, Αξιωματικούς Κοινών Σωμάτων που στελεχώνουν υπηρεσίες του ΠΝ, προσωπικό ΣΔΓ και Στρατιωτικούς Δικαστικούς Λειτουργούς που υπηρετούν στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, προσωπικό ΣΔΓ που υπηρετεί στα Μεικτά Στρατιωτικά Δικαστικά Καταστήματα της Επικράτειας και σε υπηρεσίες υπαγόμενες στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ, πολιτικούς υπαλλήλους του ΠΝ είτε εν υπηρεσία είτε συνταξιούχους (Παράρτημα «Α»). (2) ΝΑΣΚΕ/ΘΑΝ για Αξιωματικούς ε.ε. και ε.α. του ΠΝ, καθώς και Αξιωματικούς Κοινών Σωμάτων που στελεχώνουν υπηρεσίες του ΠΝ, προσωπικό ΣΔΓ και Στρατιωτικούς Δικαστικούς Λειτουργούς που υπηρετούν στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, προσωπικό ΣΔΓ που υπηρετεί στα Μεικτά Στρατιωτικά Δικαστικά Καταστήματα της Επικράτειας και σε υπηρεσίες υπαγόμενες στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ (Παράρτημα «Β»). (3) Οικήματα Φάρων για Αξιωματικούς ε.ε και ε.α., Ανθυπασπιστές ε.ε., Υπαξιωματικούς ε.ε. του ΠΝ, καθώς και Πολιτικούς Υπαλλήλους εν υπηρεσία του ΠΝ (Παράρτημα «Γ»). (4) ΚΕ ΠΟΡΟΣ για Ανθυπασπιστές ε.ε. και ε.α. και Υπαξιωματικούς ε.ε. του ΠΝ (Παράρτημα «Δ»). (5) ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ για Ανθυπασπιστές ε.ε. και Υπαξιωματικούς ε.ε. του ΠΝ (Παράρτημα «Ε»).

2 - 2 - (6) ΠΝΒ ΚΥΡΙΑΜΑΔΙΟΥ για Αξιωματικούς ε.ε., Ανθυπασπιστές ε.ε. και Υπαξιωματικούς ε.ε. του ΠΝ (Παράρτημα «ΣΤ»). (7) Μισθωμένα ξενοδοχεία για Ανθυπασπιστές ε.ε. και Υπαξιωματικούς ε.ε. του ΠΝ (Παράρτημα «Ζ»). (8) ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ για χρήση των υποδομών σε Αξιωματικούς ε.ε. και ε.α., Ανθυπασπιστές ε.ε. και ε.α., Υπαξιωματικούς ε.ε. και ε.α. του ΠΝ καθώς και πολιτικό προσωπικό του ΠΝ (Παράρτημα «Η»). β. Πρόγραμμα θερινών παιδικών κατασκηνώσεων της ημεδαπής για τα τέκνα των εν ενεργεία στελεχών του ΠΝ γεννηθέντα από 01 Ιανουαρίου του 2005 έως και 31 Δεκεμβρίου του Οι συντονιστικές οδηγίες περιγράφονται αναλυτικά στα Παραρτήματα «Θ», «ΙΑ» και «ΙΒ». 2. Διευκρινίζεται ότι τα εν ενεργεία στελέχη του ΠΝ δύναται να υποβάλουν είτε δήλωση παραθερισμού είτε δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων. 3. Έναρξη υποβολής δηλώσεων παραθερισμού καθορίζεται η Τρίτη 12 Μαρτίου 2019 με καταληκτική ημερομηνία υποβολής τους την Παρασκευή 12 Απριλίου Οι δηλώσεις επιθυμίας των εν ενεργεία στελεχών του ΠΝ για συμμετοχή στα προγράμματα παραθερισμού ή παιδικών κατασκηνώσεων για το έτος 2019 θα υποβληθούν ηλεκτρονικά και αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Μηχανογραφικής Εφαρμογής Στρατιωτικού Προσωπικού ΓΕΝ/Β3. Επισημαίνεται ότι δεν θα γίνονται δεκτές έντυπες δηλώσεις επιθυμίας προσωπικού στις περιπτώσεις που δύναται να υποβληθούν ηλεκτρονικά. 4. Επισημαίνεται ότι οι έντυπες δηλώσεις επιθυμίας παραθερισμού ή συμμετοχής στο πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων (συμφώνως υποδειγμάτων παραρτήματος «ΙΒ»), θα πρέπει να υποβληθούν με το ταχύτερο δυνατό τρόπο, ούτως ώστε να έχουν περιέλθει στο ΓΕΝ/Β3-VI μέχρι την Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 από στελέχη του ΠΝ που υπηρετούν: α. Σε υπηρεσίες που είτε δεν έχουν πρόσβαση στην ανωτέρω εφαρμογή είτε δεν γειτνιάζουν με υπηρεσίες που διαθέτουν (απευθείας ή μέσω ΔΙΑΣ/ΓΕΕΘΑ). β. Στο εξωτερικό λόγω τοποθέτησης / αποστολής / εκπαίδευσης. 5. Όσον αφορά στο προσωπικό που βρίσκεται στο εσωτερικό μακράν βάσεως λόγω αποστολής - εκπαίδευσης, καθώς και το προσωπικό που τελεί σε καθεστώς αδείας (κανονικής, αναρρωτικής, κυήσεως, ανατροφής και ειδικής άδειας), δύναται να υποβάλει δήλωση επιθυμίας παραθερισμού ή συμμετοχής τέκνων σε παιδικές κατασκηνώσεις μέσω των Διοικήσεων / Υπηρεσιών που υπάγεται. 6. Επιπλέον των ανωτέρω και όσον αφορά στη μοριοδότηση ισχύουν τα ακόλουθα:

3 - 3 - α. Σε περίπτωση συζευγμένων δικαιούχων η δήλωση παραθερισμού ή συμμετοχής στο πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων ασκείται από τον αρχαιότερο. Τα μόρια του παραθερισμού ή της συμμετοχής στο πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων θα χρεώνονται και οι δύο σύζυγοι. β. Για κάθε έτος παραθερισμού τελευταίας πενταετίας αφαιρούνται δέκα (10) μόρια, ενώ η χρέωση μορίων παραθερισμού θα γίνεται με τη συμπλήρωση πέντε (5) διανυκτερεύσεων συνολικά για όλες τις περιόδους του θέρους σύμφωνα με τα σχετικά (γ) και (δ), εξαιρουμένων των μισθωμένων ξενοδοχείων όπου η χρέωση θα γίνεται από την πρώτη ημέρα διανυκτέρευσης. γ. Οι ενταγμένοι στις ειδικές κατηγορίες παραθερίζουν ανεξαρτήτως μοριοδότησης και κατά προτεραιότητα όπως αυτά καθορίζονται με τη σχετική (δ) ΥΑ σε οποιαδήποτε παραθεριστική περίοδο. δ. Η ακύρωση παραθερισμού θα γίνεται μόνο δια σήματος προς το ΓΕΝ με κοινοποίηση το αντίστοιχο παραθεριστικό κέντρο, το αργότερο μέχρι πέντε (5) ημέρες πριν την έναρξη της κάθε περιόδου, ενώ σε περίπτωση μη ακύρωσης θα αφαιρούνται δέκα (10) μόρια σύμφωνα με τα σχετικά (β), (γ) και (δ). 7. Συνιστάται η συμπλήρωση επιθυμίας σε όλες τις επιλογές του έντυπου παραθερισμού (τρεις (3) κανονικές και τρεις (3) αναπληρωματικές), προκειμένου οι δηλώσεις να επεξεργαστούν με τον βέλτιστο τρόπο και να παρασχεθεί η μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση στο προσωπικό. 8. Όσοι Αξιωματικοί υπηρετούν στο εξωτερικό δικαιούνται παραθερισμό κατά την 1 η, 2 η, 3 η, 4 η, 8 η και 9 η περίοδο στη ΝΒΝΕ/ΘΑΝ και αντιστοίχως την 1 η, 2 η, 3 η, 4 η, 9 η και 10 η στο ΝΑΣΚΕ/ΘΑΝ για όσο διάστημα ισχύει η θητεία τους στο εξωτερικό. 9. Ο τρόπος σύνταξης υποβολής και ελέγχου στοιχείων της ηλεκτρονικής δήλωσης παραθερισμού και συμμετοχής τέκνων σε παιδικές κατασκηνώσεις καθορίζονται στα παραρτήματα «Ι» και «ΙΑ» αντίστοιχα. 10. Διοικήσεις, Υπηρεσίες και Π. Πλοία μεριμνήσουν για την ενημέρωση του συνόλου του προσωπικού τους, συμπεριλαμβανομένου και αυτού που βρίσκεται στο εξωτερικό για υπηρεσιακούς λόγους. 11. ΓΕΝ/Β5, ΕΑΑΝ, και Σύλλογος Συνταξιούχων Πολιτικών Υπαλλήλων παρακαλούμε όπως μεριμνήσουν καθ αρμοδιότητα για την επιλογή του προσωπικού / μελών τους, ενημερώνοντας το ΓΕΝ/Β3-VI. 12. Μετά το πέρας του παραθερισμού και στο πλαίσιο αξιολόγησης των υποδομών και των παροχών των ιδιωτικών ξενοδοχείων, θα κληθούν όσοι παραθέρισαν να συμπληρώσουν ανάλογο ερωτηματολόγιο το οποίο θα αναρτηθεί στον προσωπικό τους λογαριασμό στην ενιαία μηχανογραφική εφαρμογή του ΓΕΝ/Β3.

4 Το παρόν να αναρτηθεί στο διαδίκτυο στην ενότητα «Παραθερισμός», στο (wan) στην ενότητα «Μέριμνα» καθώς και στο κυλιόμενο πεδίο (newsfeed). 14. Χειριστής θέματος Αντιπλοίαρχος (Μ) Στέφανος Σπήλιος ΠΝ, Τμηματάρχης ΓΕΝ/Β3-VI, τηλ.: Ακριβές Αντίγραφο Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ Υπαρχηγός ΓΕΝ Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ «Α» ΝΒΝΕ/ΘΑΝ «Β» ΝΑΣΚΕ/ΘΑΝ «Γ» Οικήματα Φάρων «Δ» ΚΕ ΠΟΡΟΣ «Ε» ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ «ΣΤ» ΠΝΒ ΚΥΡΙΑΜΑΔΙΟΥ «Ζ» Παραθερισμός σε Ιδιωτικά Ξενοδοχεία «Η» ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ «Θ» Παιδικές Κατασκηνώσεις «Ι» Περιγραφή Διαδικασίας Ηλεκτρονικής Δήλωσης Παραθερισμού «ΙΑ» Περιγραφή Διαδικασίας Ηλεκτρονικής Δήλωσης Συμμετοχής Τέκνων σε Παιδικές Κατασκηνώσεις «ΙΒ» Υποδείγματα Δήλωσης Συμμετοχής Τέκνων σε Παιδικές Κατασκηνώσεις, Δήλωσης Παραθερισμού και Αίτησης στο ΜΤΝ. Εσωτερική Διανομή: Ως Πίνακας «Θ» Διαταγής ΠΧ Φ.072.1/4/351997/Σ.367/19 Δεκ 18/ΓΕΝ/ΔΓ-II

5 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Α» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 Α-1 ΝΒΝΕ / ΘΑΝ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ Γνωρίζεται ότι κατά το θέρος 2019, υφίσταται δυνατότητα παραθερισμού στη ΝΒΝΕ / ΘΑΝ για το ακόλουθο προσωπικό: Αξιωματικούς ε.ε. και ε.α. του ΠΝ, Αξιωματικούς Κοινών Σωμάτων που στελεχώνουν υπηρεσίες του ΠΝ, προσωπικό ΣΔΓ και Στρατιωτικούς Δικαστικούς Λειτουργούς που υπηρετούν στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, προσωπικό ΣΔΓ που υπηρετεί στα Μεικτά Στρατιωτικά Δικαστικά Καταστήματα της Επικράτειας και σε υπηρεσίες υπαγόμενες στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ, πολιτικούς υπαλλήλους του ΠΝ είτε εν υπηρεσία είτε συνταξιούχους. 2. Χρονική διάρκεια παραθεριστικών περιόδων θέρους έτους 2019: 1 η Περίοδος Παρασκευή 31 Μαΐου Έως Πέμπτη 13 Ιουνίου 2 η Περίοδος Παρασκευή 14 Ιουνίου Έως Πέμπτη 27 Ιουνίου 3 η Περίοδος Παρασκευή 28 Ιουνίου Έως Πέμπτη 11 Ιουλίου 4 η Περίοδος Παρασκευή 12 Ιουλίου Έως Πέμπτη 25 Ιουλίου 5 η Περίοδος Παρασκευή 26 Ιουλίου Έως Πέμπτη 08 Αυγούστου 6 η Περίοδος Παρασκευή 09 Αυγούστου Έως Πέμπτη 22 Αυγούστου 7 η Περίοδος Παρασκευή 23 Αυγούστου Έως Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 8 η Περίοδος Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου Έως Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 9 η Περίοδος Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου Έως Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 3. Τιμολογιακή πολιτική παραθερισμού ΝΒΝΕ / ΘΑΝ θέρους 2019 ως ακολούθως: α. Μισθώματα Οικημάτων / Δωματίων ανά περίοδο: Κατηγορίες οικημάτων/δωματίων Περίοδοι θέρους 1 η και 9 η Περίοδοι θέρους 2 η έως 8 η Οίκημα τύπου A Οίκημα τύπου B Οίκημα τύπου Γ Δωμάτιο Ξ Δωμάτιο Ξ Δωμάτιο Ξ β. Η ημερήσια χρέωση για έκτακτους παραθεριστές (προς κάλυψη κενών) για Θέρος 2019 έως και έξι (6) διανυκτερεύσεις διαμονής καθορίζεται ως ακολούθως: (1) Οίκημα τύπου A : 12 ανά ημέρα. (2) Οίκημα τύπου Β : 11 ανά ημέρα. (3) Οίκημα τύπου Γ : 10 ανά ημέρα. (4) Δωμάτιο Ξ1 : 7 ανά ημέρα.

6 Α-2 (5) Δωμάτιο Ξ2 : 7 ανά ημέρα. (6) Δωμάτιο Ξ3 : 8 ανά ημέρα. γ. Σε περίπτωση διαμονής από επτά (7) διανυκτερεύσεις και άνω ο δικαιούχος θα χρεώνεται το ποσό ενοικίου όλης της περιόδου. δ. Σε περίπτωση διάθεσης και δεύτερου οικήματος / δωματίου για κάλυψη στεγαστικών αναγκών δικαιούχου παραθεριστή (σύζυγο και τέκνα), το δεύτερο θα χρεώνεται στο 50% του αντιτίμου. ε. Ημερήσιο εισιτήριο εισόδου προσκεκλημένων : (1) Καθημερινές ημέρες (ενήλικοι): 3 (2) Καθημερινές ημέρες (ανήλικοι): 1,5 (3) Αργίες και ΠΣΚ (ενήλικοι): 5 (4) Αργίες και ΠΣΚ (ανήλικοι): 2,5 στ. Αντίτιμο διανυκτέρευσης, το οποίο αφορά μόνο στους ενήλικους προσκεκλημένους, χρεώνεται ανά ημέρα παραμονής / διανυκτέρευσης έως στις 12:00 της επομένης, εξαιρουμένης της πρώτης ημέρας όπου θα χρεώνεται ημερήσιο εισιτήριο εισόδου για όλους τους προσκεκλημένους (ενήλικες ανήλικες). Ο παραθεριστής στην αίτησή του υποχρεούται να δηλώσει τον αριθμό των προσκεκλημένων και τις ημέρες διανυκτέρευσης αυτών στο γραφείο υποδοχής και εφόσον εγκριθεί το αίτημά του να προκαταβάλει το αντίστοιχο αντίτιμο για αυτούς. 4. Υφίσταται η δυνατότητα διεξαγωγής εκδηλώσεων (βαπτίσεις, γενέθλια, κλπ) από τους δικαιούχους κατόπιν προ συνεννόησης με Δ/ΝΒΝΕ. 5. Προκειμένου να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του θερέτρου επισημαίνεται η υποχρέωση συμμόρφωσης των παραθεριστών στις διατάξεις του Κανονισμού Λειτουργίας ΘΑΝ / ΝΒΝΕ, στις διαταγές ΓΕΝ καθώς και τις κατευθύνσεις / υποδείξεις προσωπικού ΘΑΝ / ΝΒΝΕ. 6. Για περισσότερες πληροφορίες / λεπτομέρειες, (όσον αφορά στα οικήματα / δωμάτια, τις ευκολίες πρόσβασης, τις υποχρεώσεις παραθεριστών κ.α.) οι ενδιαφερόμενοι δύναται να επικοινωνούν με το Γραφείο Υποδοχής του ΘΑΝ / ΝΒΝΕ, στο τηλέφωνο καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΝΒΝΕ 7. ΝΒΝΕ μεριμνήσει για την επικαιροποίηση στοιχείων ανωτέρω ιστοσελίδας. Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Ρουμελιώτης ΠΝ Ακριβές Αντίγραφο Προϊστάμενος Γρ. Παραθερισμού Β3-VI Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου

7 B-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «B» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 ΝΑΣΚΕ / ΘΑΝ 1. Γνωρίζεται ότι κατά το θέρος 2019, υφίσταται δυνατότητα παραθερισμού στο ΝΑΣΚΕ / ΘΑΝ για το ακόλουθο προσωπικό: Αξιωματικούς ε.ε. και ε.α. του ΠΝ, καθώς και Αξιωματικούς Κοινών Σωμάτων που στελεχώνουν υπηρεσίες του ΠΝ, προσωπικό ΣΔΓ και Στρατιωτικούς Δικαστικούς Λειτουργούς που υπηρετούν στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, προσωπικό ΣΔΓ που υπηρετεί στα Μεικτά Στρατιωτικά Δικαστικά Καταστήματα της Επικράτειας και σε υπηρεσίες υπαγόμενες στο ΥΠΕΘΑ και στο ΓΕΕΘΑ. 2. Χρονική διάρκεια παραθεριστικών περιόδων θέρους 2019: 1 η Περίοδος Σάββατο 11 Μαΐου Έως Παρασκευή 24 Μαΐου 2 η Περίοδος Σάββατο 25 Μαΐου Έως Παρασκευή 07 Ιουνίου 3 η Περίοδος Σάββατο 08 Ιουνίου Έως Παρασκευή 21 Ιουνίου 4 η Περίοδος Σάββατο 22 Ιουνίου Έως Παρασκευή 05 Ιουλίου 5 η Περίοδος Σάββατο 06 Ιουλίου Έως Παρασκευή 19 Ιουλίου 6 η Περίοδος Σάββατο 20 Ιουλίου Έως Παρασκευή 02 Αυγούστου 7 η Περίοδος Σάββατο 03 Αυγούστου Έως Παρασκευή 16 Αυγούστου 8 η Περίοδος Σάββατο 17 Αυγούστου Έως Παρασκευή 30 Αυγούστου 9 η Περίοδος Σάββατο 31 Αυγούστου Έως Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη 10 η Περίοδος Σάββατο 14 Σεπτέμβρη Έως Παρασκευή 27 Σεπτέμβρη 3. Τιμολογιακή πολιτική παραθερισμού ΝΑΣΚΕ / ΘΑΝ 2019 ως ακολούθως : α. Δίκλινα 110 /ανά περίοδο. β. Τρίκλινα 120 /ανά περίοδο. γ. Τετράκλινα 140 /ανά περίοδο. 4. Η ημερήσια χρέωση για έκτακτους παραθεριστές (προς κάλυψη κενών) έως και έξι (6) διανυκτερεύσεις διαμονής καθορίζεται ως ακολούθως : α. Δίκλινο δωμάτιο: 10 ανά ημέρα. β. Τρίκλινο δωμάτιο: 11 ανά ημέρα. γ. Τετράκλινο δωμάτιο: 12 ανά ημέρα. Σε περίπτωση διαμονής από επτά (7) διανυκτερεύσεις και άνω ο δικαιούχος θα χρεώνεται το ποσό ενοικίου όλης της περιόδου.

8 B-2 5. Επιπρόσθετα σε περίπτωση διάθεσης και δεύτερου δωματίου για κάλυψη στεγαστικών αναγκών δικαιούχου παραθεριστή (σύζυγο και τέκνα), το δεύτερο θα χρεώνεται στο 50% του αντιτίμου. 6. Προκειμένου να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του θερέτρου επισημαίνεται η υποχρέωση συμμόρφωσης των παραθεριστών στις διατάξεις του ΚΟΛ/ΘΑΝ ΝΑΣΚΕ, στις διαταγές ΓΕΝ καθώς και τις κατευθύνσεις / υποδείξεις προσωπικού ΘΑΝ/ΝΑΣΚΕ. 7. Για περισσότερες πληροφορίες / λεπτομέρειες, (όσον αφορά τους διαθέσιμους χώρους, στις ευκολίες πρόσβασης, στις υποχρεώσεις των παραθεριστών, σε προσφορές ακτοπλοϊκών εταιριών κ.α.) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το ΘΑΝ / ΝΑΣΚΕ, στο τηλέφωνο εσωτ Ακριβές Αντίγραφο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Ρουμελιώτης ΠΝ Προϊστάμενος Γρ. Παραθερισμού Β3-VI Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου

9 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Γ» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 Γ-1 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 Οικήματα Φάρων 1. Γνωρίζεται ότι κατά το θέρος 2019, υφίσταται δυνατότητα παραθερισμού στα οικήματα φάρων για το ακόλουθο προσωπικό του ΠΝ : Αξιωματικούς ε.ε και ε.α., Ανθυπασπιστές ε.ε., Υπαξιωματικούς ε.ε., καθώς και Πολιτικούς Υπαλλήλους εν υπηρεσία. 2. Η κατανομή των φάρων ανά κατηγορία προσωπικού, καθώς και το μίσθωμα ανά περίοδο είναι τα ακόλουθα : Α/Α ΦΑΡΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΝΟΙΚΙΟ ΚΑΤΑΝΟΜΗ 1 ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΕΑΣ 110 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 2 ΑΚΡΩΤΗΡΙ ΘΗΡΑΣ 110 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 3 ΒΑΣΙΛΙΝΑ Β. ΕΥΒΟΙΑΣ 110 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 4 ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 110 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 5 ΚΡΑΝΑΗ ΓΥΘΕΙΟΥ 110 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 6 ΛΑΚΚΑ ΠΑΞΩΝ 110 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 7 ΜΕΛΑΓΚΑΒΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ 110 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 8 ΣΚΙΝΑΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 110 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 9 ΑΡΚΙΤΣΑ (ΚΥΡΙΟΣ ΦΑΡΟΣ) ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 110 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 10 ΚΑΤΑΚOΛΟ ΗΛΕΙΑΣ 110 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 11 ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ 90 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 12 ΚΑΨΑΛΙ ΚΥΘΗΡΩΝ 90 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 13 ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟ ΨΑΡΩΝ 90 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 14 ΠΛΑΚΑ ΛΗΜΝΟΥ 60 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 15 ΔΡΕΠΑΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 60 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 16 ΓΕΡΟΓΟΜΠΟΣ ΚΕΦΑΛΗΝΙΑΣ 60 ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.ε. 17 ΚΕΡΙ ΖΑΚΥΝΘΟΥ 110 ΑΝΘΣΤΕΣ & ΜΟΝ. ΥΠΑΞ/ΚΟΙ 18 ΔΡΕΠΑΝΟ ΠΑΤΡΩΝ 90 ΑΝΘΣΤΕΣ & ΜΟΝ. ΥΠΑΞ/ΚΟΙ 19 ΣΠΑΘΙ ΣΕΡΙΦΟΥ 90 ΑΝΘΣΤΕΣ & ΜΟΝ. ΥΠΑΞ/ΚΟΙ 20 ΑΥΛΙΔΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ 60 ΑΝΘΣΤΕΣ & ΜΟΝ. ΥΠΑΞ/ΚΟΙ 21 Μ. ΕΜΒΟΛΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 60 ΑΝΘΣΤΕΣ & ΜΟΝ. ΥΠΑΞ/ΚΟΙ

10 Γ-2 22 ΒΡΥΣΑΚΙ ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΚΗ ΚΕΦΑΛΗ (ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΗΜΑ) ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΟΥΣΑΚΙ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΑΡΚΙΤΣΑ (ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΟ ΟΙΚΗΜΑ) ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΨΑΡΟΜΥΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ ΔΟΥΚΑΤΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ 60 ΑΝΘΣΤΕΣ & ΜΟΝ. ΥΠΑΞ/ΚΟΙ ΑΝΘΣΤΕΣ & ΜΟΝ. ΥΠΑΞ/ΚΟΙ ΑΝΘΣΤΕΣ & ΜΟΝ. ΥΠΑΞ/ΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ε.α. (με μέριμνα ΕΑΑΝ). ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (με μέριμνα ΓΕΝ/Β5) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (με μέριμνα ΓΕΝ/Β5) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ (με μέριμνα ΓΕΝ/Β5) 3. Ημερήσια χρέωση για έκτακτους παραθεριστές (προς κάλυψη κενών) έως και τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις καθορίζεται ως ακολούθως : α. Φάροι με τιμή ενοικίου 110 ανά περίοδο, στα 11 ανά ημέρα. β. Φάροι με τιμή ενοικίου 90 ανά περίοδο, στα 9 ανά ημέρα. γ. Φάροι με τιμή ενοικίου 60 ανά περίοδο, στα 6 ανά ημέρα. Σε περίπτωση διαμονής από πέντε (5) διανυκτερεύσεις και άνω ο δικαιούχος θα χρεώνεται το ποσό ενοικίου όλης της περιόδου. 4. Χρονική διάρκεια παραθεριστικών περιόδων θέρους 2019 ως ακολούθως: 1η Περίοδος Παρασκευή 10 Μαΐου Έως Σάββατο 18 Μαΐου 2η Περίοδος Κυριακή 19 Μαΐου Έως Δευτέρα 27 Μαΐου 3η Περίοδος Τρίτη 28 Μαΐου Έως Τετάρτη 05 Ιουνίου 4η Περίοδος Πέμπτη 06 Ιουνίου Έως Παρασκευή 14 Ιουνίου 5η Περίοδος Σάββατο 15 Ιουνίου Έως Κυριακή 23 Ιουνίου 6η Περίοδος Δευτέρα 24 Ιουνίου Έως Τρίτη 02 Ιουλίου 7η Περίοδος Τετάρτη 03 Ιουλίου Έως Πέμπτη 11 Ιουλίου 8η Περίοδος Παρασκευή 12 Ιουλίου Έως Σάββατο 20 Ιουλίου 9η Περίοδος Κυριακή 21 Ιουλίου Έως Δευτέρα 29 Ιουλίου 10η Περίοδος Τρίτη 30 Ιουλίου Έως Τετάρτη 07 Αυγούστου 11η Περίοδος Πέμπτη 08 Αυγούστου Έως Παρασκευή 16 Αυγούστου 12η Περίοδος Δευτέρα 19 Αυγούστου Έως Τρίτη 27 Αυγούστου 13η Περίοδος Τετάρτη 28 Αυγούστου Έως Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 14η Περίοδος Παρασκευή 06 Σεπτεμβρίου Έως Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 15η Περίοδος Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου Έως Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 5. Οι δικαιούχοι παραθερισμού σε οικήματα φάρων, θα πρέπει να καταβάλουν το καθορισμένο αντίτιμο, το αργότερο έως δέκα (10) ημέρες προ ενάρξεως παραθερισμού για τον φάρο που πρόκειται να παραθερίσουν στους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς :

11 Γ-3 α Στον υπηρεσιακό λογαριασμό της Υπηρεσίας Φάρων που τηρείται στην Τράπεζα Πειραιώς με αριθμό ΙΒΑΝ GR β. Στον υπηρεσιακό λογαριασμό της Υπηρεσίας Φάρων που τηρείται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με αριθμό ΙΒΑΝ GR Ο ενδιαφερόμενος αφού καταβάλει το αντίτιμο ενοικίου του φάρου στον οποίο θα παραθερίσει, πρέπει να ενημερώσει την Υπηρεσία Φάρων στο τηλ και την Ν. Επιμελητεία της Υπηρεσίας Φάρων στο τηλ: , καθώς και να διαβιβάσει την αντίστοιχη απόδειξη πληρωμής αντιτίμου και συνοδευτική σελίδα στην οποία θα αναγράφονται το ονοματεπώνυμο, ο βαθμός, ο φάρος και το τηλέφωνο επικοινωνίας, μέσω τηλεομοιοτυπίας (φαξ) στο νούμερο : ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (mail) στη διεύθυνση: yf_gxrhm@navy.mil.gr. 7. Για περισσότερες πληροφορίες/λεπτομέρειες, (όσον αφορά τους φάρους, τους διαθέσιμους χώρους, τις ευκολίες πρόσβασης, τις υποχρεώσεις παραθεριστών κ.α.), οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Φάρων, στο τηλέφωνο , καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Φάρων, 8. Υπηρεσία Φάρων μεριμνήσει για την επικαιροποίηση των στοιχείων καθώς και του φωτογραφικού υλικού στην ανωτέρω ιστοσελίδα, για το σύνολο των φάρων που διατίθενται για παραθερισμό. Ακριβές Αντίγραφο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Ρουμελιώτης ΠΝ Προϊστάμενος Γρ. Παραθερισμού Β3-VI Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου

12 Δ-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Δ» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 ΚΕ ΠΟΡΟΣ 1. Γνωρίζεται ότι κατά το θέρος 2019, υφίσταται δυνατότητα παραθερισμού στo ΚΕ ΠΟΡΟΣ για το ακόλουθο προσωπικό του ΠΝ: Ανθυπασπιστές ε.ε. και ε.α. και Υπαξιωματικούς ε.ε. 2. Χρονική διάρκεια παραθεριστικών περιόδων θέρους έτους 2019: 1 η Περίοδος Σάββατο 18 Μαΐου Έως Σάββατο 25 Μαΐου 2 η Περίοδος Σάββατο 25 Μαΐου Έως Σάββατο 01 Ιουνίου 3 η Περίοδος Σάββατο 01 Ιουνίου Έως Σάββατο 08 Ιουνίου 4 η Περίοδος Σάββατο 08 Ιουνίου Έως Σάββατο 15 Ιουνίου 5 η Περίοδος Σάββατο 15 Ιουνίου Έως Σάββατο 22 Ιουνίου 6 η Περίοδος Σάββατο 22 Ιουνίου Έως Σάββατο 29 Ιουνίου 7 η Περίοδος Σάββατο 29 Ιουνίου Έως Σάββατο 06 Ιουλίου 8 η Περίοδος Σάββατο 06 Ιουλίου Έως Σάββατο 13 Ιουλίου 9 η Περίοδος Σάββατο 13 Ιουλίου Έως Σάββατο 20 Ιουλίου 10 η Περίοδος Σάββατο 20 Ιουλίου Έως Σάββατο 27 Ιουλίου 11 η Περίοδος Σάββατο 27 Ιουλίου Έως Σάββατο 03 Αυγούστου 12 η Περίοδος Σάββατο 03 Αυγούστου Έως Σάββατο 10 Αυγούστου 13 η Περίοδος Σάββατο 10 Αυγούστου Έως Σάββατο 17 Αυγούστου 14 η Περίοδος Σάββατο 17 Αυγούστου Έως Σάββατο 24 Αυγούστου 15 η Περίοδος Σάββατο 24 Αυγούστου Έως Σάββατο 31 Αυγούστου 16 η Περίοδος Σάββατο 31 Αυγούστου Έως Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 17 η Περίοδος Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου Έως Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 18 η Περίοδος Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου Έως Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 3. Τιμολογιακή πολιτική παραθερισμού ΚΕ ΠΟΡΟΣ θέρους 2019 ως ακολούθως: α. Μονόχωρος ξενώνας 35 / ανά περίοδο. β. Δίχωρος ξενώνας 56 / ανά περίοδο. γ. Τρίχωρος ξενώνας 70 / ανά περίοδο. 4. Η ημερήσια χρέωση για έκτακτους παραθεριστές (προς κάλυψη κενών) έως και τρεις (3) διανυκτερεύσεις διαμονής καθορίζεται ως ακολούθως : α. Μονόχωρος ξενώνας 5 / ανά ημέρα. β. Δίχωρος ξενώνας 8 / ανά ημέρα.

13 Δ-2 γ. Τρίχωρος ξενώνας 10 / ανά ημέρα. Σε περίπτωση διαμονής από τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις και άνω ο δικαιούχος θα χρεώνεται το ποσό ενοικίου όλης της περιόδου. 5. Επιπρόσθετα σε περίπτωση διάθεσης και δεύτερου ξενώνα για κάλυψη στεγαστικών αναγκών δικαιούχου παραθεριστή (σύζυγο και τέκνα), το δεύτερο θα χρεώνεται στο 50% του αντιτίμου. 6. Προκειμένου να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία του ΚΕ ΠΟΡΟΣ κατά τις παραθεριστικές περιόδους, επισημαίνεται η υποχρέωση συμμόρφωσης των παραθεριστών στο πνεύμα της εσωτερικής λειτουργίας, στις διαταγές ΓΕΝ καθώς και τις κατευθύνσεις / υποδείξεις του προσωπικού του ΚΕ ΠΟΡΟΣ. 7. Για περισσότερες πληροφορίες / λεπτομέρειες, (όσον αφορά τους ξενώνες / διαμερίσματα, τις ευκολίες πρόσβασης και τις υποχρεώσεις των παραθεριστών ) οι ενδιαφερόμενοι δύναται να επικοινωνούν με το Γραφείο Υποδοχής & Ξενώνων του ΚΕ ΠΟΡΟΣ, στα τηλέφωνα καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΚΕ ΠΟΡΟΣ ΚΕ ΠΟΡΟΣ μεριμνήσει για την επικαιροποίηση στοιχείων ανωτέρω ιστοσελίδας. Ακριβές Αντίγραφο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Ρουμελιώτης ΠΝ Προϊστάμενος Γρ. Παραθερισμού Β3-VI Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου.

14 Ε-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ε» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ 1. Γνωρίζεται ότι κατά το θέρος 2019, υφίσταται δυνατότητα παραθερισμού στην ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ για το ακόλουθο προσωπικό του ΠΝ : Ανθυπασπιστές ε.ε. και Υπαξιωματικούς ε.ε. 2. Χρονική διάρκεια παραθεριστικών περιόδων θέρους έτους 2019: 1 η Περίοδος Δευτέρα 13 Μαΐου Έως Πέμπτη 23 Μαΐου 2 η Περίοδος Πέμπτη 23 Μαΐου Έως Κυριακή 02 Ιουνίου 3 η Περίοδος Κυριακή 02 Ιουνίου Έως Τετάρτη 12 Ιουνίου 4 η Περίοδος Τετάρτη 12 Ιουνίου Έως Σάββατο 22 Ιουνίου 5 η Περίοδος Σάββατο 22 Ιουνίου Έως Τρίτη 02 Ιουλίου 6 η Περίοδος Τρίτη 02 Ιουλίου Έως Παρασκευή 12 Ιουλίου 7 η Περίοδος Παρασκευή 12 Ιουλίου Έως Δευτέρα 22 Ιουλίου 8 η Περίοδος Δευτέρα 22 Ιουλίου Έως Πέμπτη 01 Αυγούστου 9 η Περίοδος Πέμπτη 01 Αυγούστου Έως Κυριακή 11 Αυγούστου 10 η Περίοδος Κυριακή 11 Αυγούστου Έως Τετάρτη 21 Αυγούστου 11 η Περίοδος Τετάρτη 21 Αυγούστου Έως Σάββατο 31 Αυγούστου 12 η Περίοδος Σάββατο 31 Αυγούστου Έως Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 13 η Περίοδος Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου Έως Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 14 η Περίοδος Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου Έως Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 3. Τιμολογιακή πολιτική για το Θέρος 2019 ως ακολούθως: α. Δίκλινος ξενώνας 60 / ανά περίοδο. β. Τετράκλινος ξενώνας 90 / ανά περίοδο. γ. Τετράκλινος (δυο χώρων) ξενώνας 110 / ανά περίοδο. 4. Η ημερήσια χρέωση για παραθεριστές (προς κάλυψη κενών) έως και τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις διαμονής καθορίζεται ως ακολούθως: α. Δίκλινο δωμάτιο: 6 ανά ημέρα. β. Τετράκλινο δωμάτιο: 9 ανά ημέρα. γ. Τετράκλινο δωμάτιο (δίχωρο): 11 ανά ημέρα. Σε περίπτωση διαμονής από πέντε (5) διανυκτερεύσεις και άνω ο δικαιούχος θα χρεώνεται το ποσό ενοικίου όλης της περιόδου.

15 Ε-2 5. Επιπρόσθετα σε περίπτωση διάθεσης και δεύτερου οικήματος για κάλυψη στεγαστικών αναγκών δικαιούχου παραθεριστή (σύζυγο και τέκνα), το δεύτερο θα χρεώνεται στο 50% του αντιτίμου. 6. Προκειμένου να εξασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία της ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ κατά τις παραθεριστικές περιόδους, επισημαίνεται η υποχρέωση συμμόρφωσης των παραθεριστών στο πνεύμα της εσωτερικής λειτουργίας, στις διαταγές ΓΕΝ καθώς και τις κατευθύνσεις / υποδείξεις του προσωπικού της ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ. 7. Για περισσότερες πληροφορίες / λεπτομέρειες, (όσον αφορά στην κατανομή των δωματίων, τους διαθέσιμους χώρους, τις ευκολίες πρόσβασης, τις υποχρεώσεις παραθεριστών, και προσφορές ακτοπλοϊκών εταιριών, κ.α.) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ, στο τηλέφωνο καθώς και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ ΠΝΒ ΣΥΡΟΥ μεριμνήσει για την επικαιροποίηση στοιχείων ανωτέρω ιστοσελίδας. Ακριβές Αντίγραφο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Ρουμελιώτης ΠΝ Προϊστάμενος Γρ. Παραθερισμού Β3-VI Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου

16 ΣΤ-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΣΤ» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 ΠΝΒ ΚΥΡΙΑΜΑΔΙΟΥ 1. Γνωρίζεται ότι κατά το θέρος 2019, υφίσταται δυνατότητα παραθερισμού στην ΠΝΒ Κυριαμαδίου για το ακόλουθο προσωπικό του ΠΝ : Αξιωματικούς ε.ε., Ανθυπασπιστές ε.ε. και Υπαξιωματικούς ε.ε. 2. Χρονική διάρκεια παραθεριστικών περιόδων θέρους έτους 2019: 1 η Περίοδος Σάββατο 15 Ιουνίου Έως Σάββατο 29 Ιουνίου 2 η Περίοδος Σάββατο 29 Ιουνίου Έως Σάββατο 13 Ιουλίου 3 η Περίοδος Σάββατο 13 Ιουλίου Έως Σάββατο 27 Ιουλίου 4 η Περίοδος Σάββατο 27 Ιουλίου Έως Σάββατο 10 Αυγούστου 5 η Περίοδος Σάββατο 10 Αυγούστου Έως Σάββατο 24 Αυγούστου 6 η Περίοδος Σάββατο 24 Αυγούστου Έως Σάββατο 07 Σεπτεμβρίου 3. Η τιμολογιακή πολιτική για το θέρος 2019 θα γίνεται βάση της ημερήσιας χρέωσης διαμονής, η οποία καθορίζεται ως ακολούθως: α. Διαμέρισμα μονόχωρο πέντε (5) ευρώ ανά διανυκτέρευση. β. Διαμέρισμα δίχωρο οκτώ (8) ευρώ ανά διανυκτέρευση. 4. Για περισσότερες πληροφορίες / λεπτομέρειες, (όσον αφορά στην κατανομή των δωματίων, στους διαθέσιμους χώρους, στις ευκολίες πρόσβασης, στις υποχρεώσεις παραθεριστών κ.α.) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με την ΠΝΒ Κυριαμαδίου στο τηλέφωνο Ακριβές Αντίγραφο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Ρουμελιώτης ΠΝ Προϊστάμενος Γρ. Παραθερισμού Β3-VI Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου

17 Ζ-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ζ» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 Παραθερισμός σε Ιδιωτικά Ξενοδοχεία 1. Γνωρίζεται ότι κατά το θέρος 2019 και προς κάλυψη αναγκών παραθερισμού των εν ενεργεία Ανθυπασπιστών και Υπαξιωματικών έχουν μισθωθεί δωμάτια σε τέσσερα (4) ιδιωτικά ξενοδοχεία ως ακολούθως: α. Ξενοδοχείο «ΑΚΤΗ» στην Αγ Άννα Ευβοίας β. Ξενοδοχείο «ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ» στη Σαρωνίδα Αττικής γ. Ξενοδοχείο «MARMARI BAY» στο Μαρμάρι Ευβοίας δ. Ξενοδοχείο «RODINI BEACH» στον Ψαθόπυργο Αχαΐας 2. Χρονική διάρκεια παραθεριστικών περιόδων θέρους 2019 για τα ανωτέρω ξενοδοχεία σύμφωνα με τον ακόλουθο πίνακα : 1 η Περίοδος Σάββατο 06 Ιουλίου Έως Σάββατο 13 Ιουλίου 2 η Περίοδος Σάββατο 13 Ιουλίου Έως Σάββατο 20 Ιουλίου 3 η Περίοδος Σάββατο 20 Ιουλίου Έως Σάββατο 27 Ιουλίου 4 η Περίοδος Σάββατο 27 Ιουλίου Έως Σάββατο 3 Αυγούστου 5 η Περίοδος Σάββατο 3 Αυγούστου Έως Σάββατο 10 Αυγούστου 6 η Περίοδος Σάββατο 10 Αυγούστου Έως Σάββατο 17 Αυγούστου 7 η Περίοδος Σάββατο 17 Αυγούστου Έως Σάββατο 24 Αυγούστου 3. Η χρέωση μορίων όσων κάνουν χρήση των υποδομών των ιδιωτικών ξενοδοχείων θα υπολογίζεται από την πρώτη μέρα παραθερισμού. 4. Για το προσωπικό το οποίο θα επιλεγεί για να παραθερίσει στις εν λόγω δομές θα αναρτηθεί ειδικό ερωτηματολόγιο στον λογαριασμό του στην ενιαία μηχανογραφική εφαρμογή του ΓΕΝ, το οποίο θα πρέπει να συμπληρωθεί μετά τον παραθερισμό προκειμένου να αξιολογηθούν ανάλογα όλα τα ξενοδοχεία. 5. Για περισσότερες πληροφορίες / λεπτομέρειες, όσον αφορά τους διαθέσιμους χώρους, τις ευκολίες πρόσβασης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για το «AKTH» στην Αγ. Άννα του νομού Ευβοίας στα τηλέφωνα / , για το «RODINI BEACH» στον Ψαθόπυργο του νομού Αχαΐας, για το «ALEXANDER» στη Σαρωνίδα του νομού Αττικής καθώς και για το «MARMARI BAY» στο Μαρμάρι Ευβοίας στα τηλέφωνα / (εσωτερικό -3-). Ακριβές Αντίγραφο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Ρουμελιώτης ΠΝ Προϊστάμενος Γρ. Παραθερισμού Β3-VI Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου

18 Η-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Η» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ 1. Γνωρίζεται ότι κατά το θέρος 2019, υφίσταται δυνατότητα χρήσης υποδομών στη ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ για το ακόλουθο προσωπικό του ΠΝ : Αξιωματικούς ε.ε. και ε.α., Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς ε.ε., Ανθυπασπιστές και Υπαξιωματικούς ε.α. καθώς και πολιτικό προσωπικό του ΠΝ. 2. Έναρξη λειτουργίας κοινόχρηστων υποδομών ψυχαγωγίας την Παρασκευή 31 Μαΐου 2019 και πέρας αυτής την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου Πρόσβαση στις εγκαταστάσεις καθ όλη τη διάρκεια λειτουργίας των κοινόχρηστων υποδομών ψυχαγωγίας, εξαιρουμένου του Ιουλίου, για όλο το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό. Για τον Ιούλιο πρόσβαση στις εγκαταστάσεις για όλες τις ημέρες της εβδομάδας θα έχουν οι Ανθυπασπιστές / Υπαξιωματικοί, ενώ μόνο για τις καθημερινές, Αξιωματικοί και πολιτικό προσωπικό. 4. Υφίσταται η δυνατότητα διεξαγωγής εκδηλώσεων από το σύνολο των εν ενεργεία στελεχών κατόπιν επικοινωνίας με Δ/ΝΒΚΑΝ. 5. Για περισσότερες πληροφορίες / λεπτομέρειες, (όσον αφορά τους διαθέσιμους χώρους τους, τις ευκολίες πρόσβασης, κλπ) οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το τμήμα θερέτρου / οικισμού της ΝΒΚΑΝ, στο τηλέφωνο Ακριβές Αντίγραφο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Ρουμελιώτης ΠΝ Προϊστάμενος Γρ. Παραθερισμού Β3-VI Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου

19 Θ-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Θ» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 Παιδικές Κατασκηνώσεις 1. Γνωρίζεται ότι η δυνατότητα συμμετοχής σε θερινές παιδικές κατασκηνώσεις της ημεδαπής αφορά στα τέκνα των εν ενεργεία στελεχών του ΠΝ γεννηθέντα από 1 Ιανουαρίου του 2005 έως και 31 Δεκεμβρίου του Το επίδομα που θα καταβάλλει το ΠΝ στους δικαιούχους θα είναι μέχρι 23,00 ανά ημέρα για κάθε παιδί και για χρονική διάρκεια μέχρι 22 ημέρες. Ποσό πέραν του διατιθέμενου από το ΜΤΝ/ΕΛΠΝ, θα καταβάλλεται με μέριμνα των γονέων. 3. Το διατιθέμενο ποσό από το ΜΤΝ/ΕΛΠΝ για τις παιδικές κατασκηνώσεις της ημεδαπής είναι συγκεκριμένο και σύμφωνα με αυτό καθορίζεται ο αριθμός των παιδιών που δύναται να συμμετάσχουν. Σε περίπτωση που οι επιθυμίες συμμετοχής είναι περισσότερες του αριθμού των τέκνων που δύναται να συμμετάσχουν, προτεραιότητα έχουν τα στελέχη που έχουν επιλεγεί τις λιγότερες φορές κατά τα τρία (3) τελευταία έτη. Εφόσον προκύψει επιθυμία ακύρωσης θα πρέπει να αναφερθεί δια σήματος μέχρι τις 14 Ιουνίου 2019 προς ΓΕΝ/Β3-VI με κοινοποίηση στο ΜΤΝ/ΕΛΠΝ προκειμένου να αναπληρώνονται οι κενές θέσεις, σε αντίθετη περίπτωση οι ενδιαφερόμενοι θα χρεώνονται ως συμμετέχοντες. 4. Με μέριμνα των γονέων και εφόσον έχει εγκριθεί η συμμετοχή τους στο πρόγραμμα παιδικών κατασκηνώσεων, θα εξοφλείται η κατασκήνωση και στη συνέχεια προκειμένου να τους πιστωθεί το δικαιούμενο χρηματικό ποσό σε λογαριασμό που θα δηλώσουν θα πρέπει να υποβάλλουν στο ΜΤΝ/ΕΛΠΝ έως την 01 Οκτωβρίου 2019 τα παρακάτω: α. Αίτηση προς ΜΤΝ/ΕΛΠΝ, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα «Γ» του παρατήματος «ΙΒ». β. Απόδειξη ή τιμολόγιο με αναγραφόμενο το ΑΦΜ της κατασκήνωσης. γ. Βεβαίωση της κατασκήνωσης που θα επιλέξουν οι γονείς, στην οποία θα αναγράφεται ονομαστικά ο αριθμός των παιδιών και το σύνολο των ημερών που συμμετείχαν καθώς και το ημερήσιο κόστος. 5. Οι δηλώσεις επιθυμίας για τις παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2019 θα υποβληθούν ηλεκτρονικά και αποκλειστικά μέσω της Ενιαίας Μηχανογραφικής Εφαρμογής Στρατιωτικού Προσωπικού ΓΕΝ/Β3, σύμφωνα με τις οδηγίες παρ. 3 και 4 κυρίου σώματος του παρόντος.

20 Θ-2 6. Υπενθυμίζεται οι γονείς δύναται να επιλέξουν οποιαδήποτε νομίμως λειτουργούσα παιδική κατασκήνωση της ημεδαπής (όχι ολοήμερα προγράμματα καλοκαιρινών δραστηριοτήτων - summer camps). 7. Για πληροφορίες σχετικά με την κατάθεση των δικαιολογητικών οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν απευθείας με το ΜΤΝ/ΕΛΠΝ στα τηλέφωνα: και Ακριβές Αντίγραφο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) Ιωάννης Ρουμελιώτης ΠΝ Προϊστάμενος Γρ. Παραθερισμού Β3-VI Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου

21 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «Ι» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 Ι-1 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 Περιγραφή Διαδικασίας Ηλεκτρονικής Δήλωσης Παραθερισμού 1. Στην αρχική σελίδα της Ενιαίας Μηχανογραφικής Εφαρμογής Στρατιωτικού Προσωπικού ΓΕΝ/Β3 υπάρχει ήδη σύνδεσμος «Παραθερισμός Αξιωματικού-Υπαξιωματικού» αντίστοιχα, στον οποίο ευρίσκονται καταχωρημένες οι προηγούμενες δηλώσεις/ παραθεριστικές περίοδοι (εάν υπάρχουν) που αφορούν έκαστο/η. Από την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας θα υφίσταται ενεργός σύνδεσμος «Υποβολή Ετήσιας Δήλωσης Παραθερισμού». Επιλέγοντας τον σύνδεσμο, το σύστημα δημιουργεί ηλεκτρονικά το πρώτο στάδιο της Δήλωσης, το οποίο αφορά τον έλεγχο των στοιχείων της οικογενειακής κατάστασης, καθώς και τις χρεώσεις παραθερισμού που αφορούν την τελευταία πενταετία. Το προσωπικό θα πρέπει να την ελέγξει διεξοδικά για τυχόν ύπαρξη ελλείψεων ή σφαλμάτων. Ειδικότερα για την οικογενειακή κατάσταση ισχύουν τα ακόλουθα: α. Στην οθόνη εμφανίζονται με «αχνούς» χαρακτήρες τα τέκνα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις μοριοδότησης π.χ. λόγω υπέρβασης ορίου ηλικίας ή λόγω κατάταξής τους στο ΠΝ ως Μόνιμοι Αξιωματικοί / Υπαξιωματικοί ή ΕΠΟΠ. Οι Μαθητές Στρατιωτικών Σχολών του ΠΝ δεν εξαιρούνται από μέλη υπολογιζόμενα στη μοριοδότηση. β. Σε περίπτωση που προστατευόμενο μέλος πληροί τις προϋποθέσεις μοριοδότησης και εσφαλμένα εμφανίζεται με «αχνούς» χαρακτήρες ή υφίσταται οποιοδήποτε άλλο λάθος που αφορά την οικογενειακή κατάσταση, ο/η υποβάλλων/ουσα τη δήλωση, οφείλει να διακόψει τη διαδικασία επιλέγοντας τον σύνδεσμο <<<Επιστροφή και να ενημερώσει το ΓΕΝ/Β3-Vε (Μηχανογράφηση) (τηλ. επικοινωνίας και ), ώστε να αναληφθούν διορθωτικές ενέργειες ή να λάβει περαιτέρω οδηγίες και εν συνεχεία να επαναλάβει τη διαδικασία. Παράλληλα δίδεται η δυνατότητα αναίρεσης επιλογής τυχόν τέκνου/ων, τα οποία δεν πληρούν τις προϋποθέσεις μοριοδότησης και δεν έχουν εξαιρεθεί αυτόματα από το σύστημα (π.χ. τέκνα κάτω του ορίου ηλικίας τα οποία εργάζονται και δεν είναι προστατευόμενα μέλη ή Μόνιμοι Αξιωματικοί/ Υπαξιωματικοί ή ΕΠΟΠ του ΣΞ, της ΠΑ και ΣΣΝΣ). 2. Σε περίπτωση που ο/η υποβάλλων/ουσα τη δήλωση δεν συμφωνεί με τις χρεώσεις παραθερισμού προηγούμενων ετών, θα πρέπει να επιλέξει το σύνδεσμο «Δεν Συμφωνώ», οπότε το σύστημα θα δημιουργήσει έντυπη Δήλωση, την οποία θα πρέπει να εκτυπώσει και να συμπληρώσει χειρόγραφα και εν συνεχεία να αποστείλει απ ευθείας προς ΓΕΝ/Β3-VI (Μέριμνα Προσωπικού - τηλ. επικοινωνίας και ), συνοδευόμενη υποχρεωτικά από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που θα πιστοποιούν τη μη συμφωνία με τις καταχωρημένες χρεώσεις. Δηλώσεις που δεν θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν και θα λογίζονται ως ουδέποτε υποβληθείσες.

22 Ι-2 3. Εφόσον ο/η υποβάλλων/ουσα τη δήλωση συμφωνεί με την οικογενειακή κατάσταση και τις χρεώσεις παραθερισμού των προηγουμένων ετών, επιλέγει το σύνδεσμο «Συμφωνώ» και μεταφέρεται στην τελική φόρμα της Δήλωσης όπου οφείλει να συμπληρώσει τουλάχιστον την 1 η προτίμηση ως Κανονικός Παραθεριστής. Τα λοιπά πεδία είναι προαιρετικά. Ειδικότερα: α. Σε περίπτωση επιθυμίας επιλογής επιπλέον μη μοριοδοτούμενων μελών για παραθερισμό, επιτρέπεται η προσθήκη έως και τριών μελών της επιλογής του ενδιαφερόμενου. Η δε σχέση τους με τον ενδιαφερόμενο δύναται να είναι μία εκ των επιτρεπόμενων από τη μηχανογραφική φόρμα, συμπεριλαμβανομένων και των τέκνων τα οποία είχαν εξαιρεθεί από το προηγούμενο στάδιο της δήλωσης. β. Εάν δεν υφίσταται απαίτηση για λουτροθεραπεία και εφόσον έχει συμπληρωθεί και το υποχρεωτικό πεδίο της 1 ης προτίμησης ως Κανονικός Παραθεριστής, εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας η επιλογή «Οριστικοποίηση». Με την επιλογή της Οριστικοποίησης (η εν λόγω ενέργεια επέχει θέση υποβολής Υπεύθυνης Δήλωσης Ν. 1599/86), ολοκληρώνεται η διαδικασία και ο ενδιαφερόμενος λαμβάνει άμεσα γνώση των υπολογιζόμενων μορίων που τον αφορούν αναλυόμενα ανά κριτήριο μοριοδότησης. γ. Σε περίπτωση απαίτησης για λουτροθεραπεία ο/η υποβάλλων/ουσα τη δήλωση επιλέγει από τη φόρμα «Απαίτηση: ΝΑΙ» και εφόσον έχει συμπληρωθεί και το υποχρεωτικό πεδίο της 1 ης προτίμησης ως Κανονικός Παραθεριστής, εμφανίζεται στο κάτω μέρος της σελίδας η επιλογή «Αποστολή στο ΓΕΝ». Με την επιλογή της Αποστολής στο ΓΕΝ (η εν λόγω ενέργεια επέχει θέση υποβολής Υπεύθυνης Δήλωσης Ν. 1599/86), ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική διαδικασία και ο ενδιαφερόμενος ΟΦΕΙΛΕΙ να αποστείλει προς ΓΕΝ/Β3-VI (Μέριμνα Προσωπικού) τα απαραίτητα δικαιολογητικά για έλεγχο και ολοκλήρωση της διαδικασίας με μέριμνα ΓΕΝ/Β3-VI (Μέριμνα Προσωπικού). Δηλώσεις με απαίτηση λουτροθεραπείας που δεν θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν και θα λογίζονται ως ουδέποτε υποβληθείσες. Ακριβές Αντίγραφο Αντιπλοίαρχος (Μ) Ανδρέας Καβουσανός-Καβουσανάκης ΠΝ Προϊστάμενος Β3-Vε Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου

23 ΙΑ-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΙΑ» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 Περιγραφή Διαδικασίας Ηλεκτρονικής Δήλωσης Συμμετοχής Τέκνων σε Παιδικές Κατασκηνώσεις 1. Στην αρχική σελίδα της Ενιαία Μηχανογραφική Εφαρμογή Στρατιωτικού Προσωπικού ΓΕΝ/Β3 υπάρχει ήδη σύνδεσμος «Κατασκήνωση Τέκνων», στον οποίο ευρίσκονται καταχωρημένες οι προηγούμενες δηλώσεις (εάν υπάρχουν) που αφορούν έκαστο/η. Από την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας θα υφίσταται ενεργός σύνδεσμος «Υποβολή Δήλωσης Κατασκήνωσης Τέκνων». Επιλέγοντας τον σύνδεσμο, το σύστημα δημιουργεί ηλεκτρονικά το πρώτο στάδιο της Δήλωσης, το οποίο αφορά τον έλεγχο των στοιχείων της οικογενειακής κατάστασης, καθώς και τις χρεώσεις κατασκηνώσεων που αφορούν την τελευταία τριετία. Το προσωπικό θα πρέπει να την ελέγξει διεξοδικά για τυχόν ύπαρξη ελλείψεων ή σφαλμάτων. Ειδικότερα για την οικογενειακή κατάσταση ισχύουν τα ακόλουθα: α. Στην οθόνη εμφανίζονται με «αχνούς» χαρακτήρες τα τέκνα που δεν πληρούν το ηλικιακό κριτήριο με βάση την ημερομηνία γέννησης (από 01/01/2005 έως 31/12/2012). β. Σε περίπτωση που προστατευόμενο μέλος πληροί το ηλικιακό κριτήριο και εσφαλμένα εμφανίζεται με «αχνούς» χαρακτήρες ή υφίσταται οποιοδήποτε άλλο λάθος που αφορά την οικογενειακή κατάσταση, ο/η υποβάλλων/ουσα τη δήλωση, οφείλει να διακόψει τη διαδικασία επιλέγοντας τον σύνδεσμο <<<Επιστροφή και να ενημερώσει το ΓΕΝ/Β3-Vε (Μηχανογράφηση) (τηλ. επικοινωνίας και ), ώστε να αναληφθούν διορθωτικές ενέργειες ή να λάβει περαιτέρω οδηγίες και εν συνεχεία να επαναλάβει τη διαδικασία. 2. Σε περίπτωση που ο/η υποβάλλων/ουσα τη δήλωση δεν συμφωνεί με τις χρεώσεις κατασκηνώσεων προηγούμενων ετών, θα πρέπει να επιλέξει τον σύνδεσμο «Δεν Συμφωνώ», οπότε το σύστημα θα δημιουργήσει έντυπη Δήλωση, την οποία θα πρέπει να εκτυπώσει και να συμπληρώσει χειρόγραφα και εν συνεχεία να αποστείλει απ ευθείας προς ΓΕΝ/Β3-VI (Μέριμνα Προσωπικού - τηλ. επικοινωνίας και ), συνοδευόμενη υποχρεωτικά από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, που θα πιστοποιούν τη μη συμφωνία με τις καταχωρημένες χρεώσεις. Δηλώσεις που δεν θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν και θα λογίζονται ως ουδέποτε υποβληθείσες. 3. Εφόσον ο/η υποβάλλων/ουσα τη δήλωση συμφωνεί με την οικογενειακή κατάσταση και τις χρεώσεις κατασκηνώσεων των προηγουμένων ετών, επιλέγει τον σύνδεσμο «Συμφωνώ» και μεταφέρεται στην τελική φόρμα της Δήλωσης. 4. Για την ολοκλήρωση της διαδικασίας απαιτείται η επιλογή του συνδέσμου «Οριστικοποίηση», ο οποίος εμφανίζεται στο κάτω μέρος της

24 ΙΑ-2 σελίδας. Μη οριστικοποιημένες δηλώσεις δεν θα λαμβάνονται υπ όψιν και θα λογίζονται ως ουδέποτε υποβληθείσες. Ακριβές Αντίγραφο Αντιπλοίαρχος (Μ) Ανδρέας Καβουσανός-Καβουσανάκης ΠΝ Προϊστάμενος Β3-Vε Ανθυπασπιστής (ΤΗΛ) Βιολέτα Λαλιώτη Γραμματεία Β Κλάδου

25 ΙΒ-1 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ «ΙΒ» ΣΤΟ Φ.440.1/8/216352/Σ.1672 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β3-VΙ 8 Μαρ 19 Υπόδειγμα «Α» ΠΡΟΣ : ΓΕΝ/Β3-VI ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΩΝ ΕΤΟΥΣ 2019 Υπηρεσία : 1) Αρ. Μητρώου : 3) Βαθμός: 2) Ονοματεπώνυμο :. 4) Ειδικότητα: 1) Στοιχεία δικαιούμενου τέκνου: 1 η Ονοματεπώνυμο Ηλικία Έτος γέννησης. 2 η Ονοματεπώνυμο Ηλικία Έτος γέννησης. 3 η Ονοματεπώνυμο Ηλικία Έτος γέννησης. 4 η Ονοματεπώνυμο Ηλικία Έτος γέννησης. 5 η Ονοματεπώνυμο Ηλικία Έτος γέννησης. 2) Προηγούμενες συμμετοχές : 2016 : 2017 : :.. (ΝΑΙ/ΟΧΙ) 3) Τηλέφωνο υπηρεσίας : 4) Τηλέφωνο επικοινωνίας : Ο Αιτών / Η Αιτούσα Ημερομηνία : / /2019 ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ / ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ / ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ Υπογραφή :..

26 ΙΒ-2 Υπόδειγμα «Β» ΠΡΟΣ : ΓΕΝ/Β3-VI ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 Υπηρεσία: 1. Αρ. Μητρώου: Βαθμός: Ονοματεπώνυμο: 4. Ειδικότητα:. 5.Έγγαμος:... Άγαμος: Αριθμός μελών οικογενείας:. 7. Αριθμός παιδιών (άγαμα έως 25 ετών): 8. Ονοματεπώνυμο μελών δικαιούμενων παραθερισμού: Α..... Σχέση συγγένειας.. Β..... Σχέση συγγένειας.. Γ Σχέση συγγένειας.. Δ Σχέση συγγένειας.. Ε Σχέση συγγένειας.. ΣΤ.... Σχέση συγγένειας.. Ζ.... Σχέση συγγένειας.. Η.... Σχέση συγγένειας.. Θ... Σχέση συγγένειας.. 9. Στελέχη με πρόβλημα υγείας που συνιστάται λουτροθεραπεία (με την υποβολή γνωμάτευσης):. 10. Προτιμήσεις ως κανονικός παραθεριστής: 1η προτίμηση: Περίοδος:.. Τόπος:. 2η προτίμηση: Περίοδος:.. Τόπος:. 3η προτίμηση: Περίοδος:.. Τόπος:. 11. Προτιμήσεις ως αναπληρωματικός παραθεριστής: 1η προτίμηση: Περίοδος: Τόπος: 2η προτίμηση: Περίοδος: Τόπος: 3η προτίμηση: Περίοδος: Τόπος: 12. Προηγούμενοι παραθερισμοί: 2014: : : : :.. (ΝΑΙ ή ΟΧΙ) 13. Τηλέφωνο Υπηρεσίας: Τηλέφωνο επικοινωνίας:. Ο Αιτών / Η Αιτούσα Ημερομηνία:./../2019 Υπογραφή ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ / ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ / ΚΥΒΕΡΝΗΤΗΣ

27 ΙΒ-3 Υπόδειγμα «Γ» ΑΙΤΗΣΗ Επώνυμο :. Όνομα :.. Βαθμός :. Ειδικ. :. Υπηρεσία :. Τηλ. Υπηρ. :.. Αριθμ. Ελέγχου :... ΠΡΟΣ: Το ΜΤΝ/ΕΛΠΝ Γλάδστωνος 1 α, Αθήνα Παρακαλώ όπως μου χορηγήσετε το δικαιούμενο χρηματικό ποσό που δαπάνησα για.. Τράπεζα και IBAN.... Τηλ. Οικίας Τόπος :. Ημ/νια./ / Συνημμένα υποβάλλω : α.. β.. γ... Ο ΑΙΤΩΝ / Η ΑΙΤΟΥΣΑ

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 και «Ι» ΤΜΗΜΑ VI Δγης Φ.072.1/4/351997/Σ.367/ Τηλεφ. 2106557817 19 Δεκ 18/ΓΕΝ/ΔΓ-II Φ. 440.1/7/212611 Σ. 841 Αθήνα, ΘΕΜΑ: Διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 και «Ι» ΤΜΗΜΑ VI Δγης Φ.072.1/9/347022/Σ.346// Τηλεφ.210 6557809 15 Δεκ 15/ΓΕΝ/ΔΓ-II Φ.440.1/6/210355 Σ.355 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ:Αποδέκτες Πινάκων Α, Β, Γ, ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. Φ.072.1/11/12/Σ / 17 Δεκ12.

ΠΡΟΣ:Αποδέκτες Πινάκων Α, Β, Γ, ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ. Φ.072.1/11/12/Σ / 17 Δεκ12. ΠΡΟΣ:Αποδέκτες Πινάκων Α, Β, Γ, Δ, Ε, ΣΤ, Ζ, και Η Δγής ΓΕΝ/ΔΓ Φ.072.1/11/12/Σ.121511/ 17 Δεκ12. ΕΠΕΙΓΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 TΜΗΜΑ VI Τηλ. 57809-51421 Φ. 440.1/24/1243 Σ. 44743 Αθήνα, 14 Φεβ. 13 Συνημμένα: Τρία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3

ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ : Αποδέκτες πινάκων «Α», «Β», ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «Γ», «Δ», «Ε», «ΣΤ», «Ζ», «Η» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 και «Ι» ΤΜΗΜΑ VI Δγης Φ.072.1/9/347022/Σ.346// Τηλεφ. 210-6557809 15 Δεκ 15/ΓΕΝ/ΔΓ-II Φ.440.1/15/211106

Διαβάστε περισσότερα

β. ΘΑΝ/ΝΑΣΚΕ για Αξιωματικούς ε.ε./ε.α του ΠΝ Αξιωματικούς Κοινών Σωμάτων.

β. ΘΑΝ/ΝΑΣΚΕ για Αξιωματικούς ε.ε./ε.α του ΠΝ Αξιωματικούς Κοινών Σωμάτων. ΠΡΟΣ : ΕΞ ΕΠΕΙΓΟΝ Αποδέκτες πινάκων Α, Β, Γ, ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Δ, Ε, ΣΤ, Ζ και Η Δγης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΠΕΡ.ΧΡ. Φ.072.1/10/347117/ ΤΜΗΜΑ VI Σ.347/9 Δεκ 14/ ΓΕΝ/ΔΓ-ΙΙ Tηλέφ. 210 6557809 Φ. 440.1/13/211384

Διαβάστε περισσότερα

Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ για το Έτος 2017

Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ για το Έτος 2017 Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ για το Έτος 2017 1. Σε συνέχεια υλοποίησης των ανωτέρω σχετικών και προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή της παραθεριστικής περιόδου θέματος, επισημαίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Φ.072.1/1/350033/Σ.10/ ΤΜΗΜΑ Ι Τηλ Φ / 2 / Σ.374 Αθήνα, 17 Μαρ 17 Συν: Ένα (1) υπόδειγµα αίτησης

Φ.072.1/1/350033/Σ.10/ ΤΜΗΜΑ Ι Τηλ Φ / 2 / Σ.374 Αθήνα, 17 Μαρ 17 Συν: Ένα (1) υπόδειγµα αίτησης A ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα «Ι» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ της γής Γ/ΓΕΝ ΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Β5 Φ.072.1/1/350033/Σ.10/ ΤΜΗΜΑ Ι 09-01-17 Τηλ. 210 6551404 Φ.478.11/ 2 /336696 Σ.374 Αθήνα, 17 Μαρ

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ Πέμπτη, 03 Μάιος :15 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 03 Μάιος :18

Συντάχθηκε απο τον/την ΕΑΑΑ Πέμπτη, 03 Μάιος :15 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 03 Μάιος :18 Δείτε το συνημμένο αρχείο PDF Ανακοινώνονται από την Ε.Α.Α.Α. τα αποτελέσματα των αιτήσεων παραθερισμού για το 2018, με τη σειρά κατάταξης βάσει μορίων για κάθε θέρετρο και κάθε περίοδο, σε Τακτικούς και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΝ της 13 ης -02-2014 Υπ Αριθ. 44

ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΝ της 13 ης -02-2014 Υπ Αριθ. 44 ΠΡΑΚΤΙΚΑ Συνεδριάσεως του ΔΣ/ΕΑΑΝ της 13 ης -02-2014 Υπ Αριθ. 44 ΘΕΜΑ 1 ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ Ε.Α.Α.Ν. (ΚΑ.ΠΑ.-ΕΑΑΝ) ΣΧΕΤ.: α. ΝΔ 1171/20-5-1972 (Περί Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΝ

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ ΕΑΑΝ Στα παραθεριστικά κέντρα (ΠΝ - Ιδιωτικά ξενοδοχεία πανσιόν ενοικιαζόμενα δωμάτια). Διαγραφή μορίων. Απόκτηση μορίων. Λοιπές διατάξεις. ΣΧΕΤΙΚΑ: α. Ν.Δ. Υπ αριθ. 1171 Περί Ενώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΛ/ΘΑΝ ΝΒΝΕ Άρθρο 7 ΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ

ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΛ/ΘΑΝ ΝΒΝΕ Άρθρο 7 ΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ - ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΚΑΛ/ΘΑΝ ΝΒΝΕ 2009 Άρθρο 7 ΙΚΑΙΟΥΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ 1. Παραθερισµό στο ΘΑΝ δικαιούνται οι ακόλουθες κατηγορίες και τα µέλη των οικογενειών τους: α. Οι εν ενεργεία

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΒΝΕ ή ΝΑΣΚΕ ή ΦΑΡΟ ΕΤΟΥΣ:.

ΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΒΝΕ ή ΝΑΣΚΕ ή ΦΑΡΟ ΕΤΟΥΣ:. Υπόδειγµα «1» ΠΡΟΣ : ΓΕΝ/Β3-VI ΑΙΤΗΣΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟ ΣΤΟ ΝΒΝΕ ή ΝΑΣΚΕ ή ΦΑΡΟ ΕΤΟΥΣ:. Υπηρεσία : 1)Αρ.Μητρώου : 3) Βαθµός: 2) Ονοµατεπώνυµο : 4) Ειδικότητα: 5) Έγγαµος :. Άγαµος:.. 6) Αριθµός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ NAYTIKOY Ν. Π... Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερµανού Πλατεία Κλαυθµώνος 105 61 Αθήνα ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τηλ.: 210 33 10 430 210 33 10 431 FAX: 210 33 10 429 ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

α. Οι δικαιούχοι παραθερισμού ανά ΚΕΔΑ είναι οι παρακάτω: και οι συνταξιούχοι του πολιτικού Προσωπικού της ΠΑ.

α. Οι δικαιούχοι παραθερισμού ανά ΚΕΔΑ είναι οι παρακάτω: και οι συνταξιούχοι του πολιτικού Προσωπικού της ΠΑ. ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ : Πίνακας Αποδεκτών ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ Β ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΣ (Β3) ΤΜΗΜΑ 2 Τηλέφ. 2326 Φ.400/844 Σ.154 Αθήνα, 28 Φεβ 19 ΘΕΜΑ: Παραθερισμός Προσωπικού ΠΑ Έτους 2019 ΣΧΕΤ. :

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΟΣ: ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΚΕΑΣ)

ΦΑΡΟΣ: ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΚΕΑΣ) ΦΑΡΟΣ: ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΚΕΑΣ) Δρόμος (500 με τα πόδια σε μονοπάτι) 1 Υπνοδωμάτιο (σύνολο κλινών 3 ημίδιπλα κρεβάτια), καθιστικό (με καναπέ κρεβάτι για 2 άτομα), κουζίνα, λουτρό. Καλός - δεν προσφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ NAYTIKOY Ν. Π... Γραφεία: Ι. Παπαρρηγοπούλου & Π.Π. Γερµανού Πλατεία Κλαυθµώνος 105 61 Αθήνα ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Τηλ.: 210 33 10 430 210 33 10 431 FAX: 210 33 10 429 ΟΔΗΓΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Καράμπελα Β ΚΛΑΔΟΣ/Β1 ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Ελευσινιώτη CLIMS

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Καράμπελα Β ΚΛΑΔΟΣ/Β1 ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Ελευσινιώτη CLIMS ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: ΣΓ ΥΕΘΑ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Καράμπελα Β ΚΛΑΔΟΣ/Β1 ΣΓ ΥΦΕΘΑ κ. Ελευσινιώτη CLIMS ΓΕΣ/ΔΕΝΔΗΣ Φ.900/157021 ΓΕΝ/Β3 Σ.3658 ΓΕΑ/Β3 Αθήνα 25 Οκτ 12 Πίνακες Α, Β, Ε, Ι,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ ΚΟΙΝ: Φ / 197/11 Σ Αθήνα, 28 Νοε 11

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ ΚΟΙΝ: Φ / 197/11 Σ Αθήνα, 28 Νοε 11 ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ:Αποδέκτες Πινάκων Α Β Γ Δ Ε και Ζ Δγης ΑΔ.Φ.072.1/03/Σ.111750/19 Νοε 10/ΓΕΝ/ΔΓ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ. 2106551608-51405 ΚΟΙΝ: Φ. 440.4/

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΕΤΟΥΣ 2016

ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Β ΚΛΑΔΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ Τηλέφ. (Εσωτ.): 3884 ΕΡΩΤΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΦΡΟΥΡΕΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΓΕΝΙΚΑ 1. E: Είναι υποχρεωτικό να μπω στο army.gr για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ

ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΜΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ Φ. 400/32/82424 Σ. 343

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ 1. Μόνιµοι εν ενεργεία Αξιωµατικοί, Ανθυπασπιστές και Υπαξιωµατικοί (Μόνιµοι, Εθελοντές, Ανακαταταγέντες, ΕΜΘ, ΕΠΥ, ΕΠΟΠ κλπ), άνδρες και γυναίκες. α. Κανονική Άδεια ή 4ήµερη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΕΠ ΚΑΙ ΠΟΤΕ 1. Μόνιµοι εν ενεργεία Αξιωµατικοί, Ανθυπασπιστές και Υπαξιωµατικοί (Μόνιµοι, Εθελοντές, Ανακαταταγέντες, ΕΜΘ, ΕΠΥ, ΕΠΟΠ κλπ), άνδρες και γυναίκες. α. Κανονική Άδεια ή 4ήµερη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. στο ΓΥΘΕΙΟ ή στην ΚΑΡΥΣΤΟ ή στη ΘΑΣΟ. Αθήνα, 15/5/2017. Συναδέλφισσες Συνάδελφοι,

ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. στο ΓΥΘΕΙΟ ή στην ΚΑΡΥΣΤΟ ή στη ΘΑΣΟ. Αθήνα, 15/5/2017. Συναδέλφισσες Συνάδελφοι, Αμερικής 10, Τηλ: 210-36.22.646, Fax : 210-36.05.968 www.setap.gr email: setap@otenet.gr ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΚΟΠΕΣ στο ΓΥΘΕΙΟ ή στην ΚΑΡΥΣΤΟ ή στη ΘΑΣΟ Συναδέλφισσες Συνάδελφοι, Αθήνα, 15/5/ Μένοντας πιστοί στην

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η

Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η Γ Ε Ν Ι Κ Η Δ Ι Α Τ Α Γ Η ΠΡΟΣ: Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΚΟΙΝ: ΓΕΣ/ΔΜΠ/1β (20 αντιγρ.) Τηλ. (Εσωτ.):2347 Φ.400/3/782561 Σ.160 Αθήνα, 26 Οκτ 2006 ΘΕΜΑ: Αποστρατείες Στελεχών ΣΧΕΤ: α. ΝΔΑ 18/1984/ΓΕΕΘΑ/4 η ΜΕΟ/ΔΜ3.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΟΜΕΑΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΕΝΟΙΚΩΝ ΣΤΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑ 1. ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΟΙΚΩΝ: Για να συμπεριληφθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ [001.ΔΕ001] 2011

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ [001.ΔΕ001] 2011 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΣΕ [001.ΔΕ001] 2011 Γραφείο/Διεύθυνση κατάθεσης αίτησης Κωδικός Ονομασία ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ ΚΛΑΔΟΣ ΦΕΚ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Α. 2019

ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Α. 2019 ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Α. 2019 ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Α., ΣΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ Προκειμένου να διασφαλιστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΑΑΣ Υποβολή Αιτήσεων Παραθερισμού για τα ΚΑΑΥ «Αγ. Ανδρέα» Παραθεριστικής Περιόδου Έτους 2017. Φέρεται σε γνώση των Μελών της Ε.Α.Α.Σ. ότι μετά την έκδοση της Διαταγής του ΓΕΣ στις 4 Απρ. 2017

Διαβάστε περισσότερα

Γ Ε Ν Ι Κ Η Ι Α Τ Α Γ Η

Γ Ε Ν Ι Κ Η Ι Α Τ Α Γ Η Γ Ε Ν Ι Κ Η Ι Α Τ Α Γ Η ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ/2 Τηλέφ.: 210-6553876 Φ.400/51/748992 Σ. 87 Αθήνα 20 Ιουν 2004 ΘΕΜΑ: Μέριµνα υπέρ Κληρωτών Οπλιτών (Έγγαµοι Οπλίτες). ΣΧΕΤ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 138 ΑΘΗΝΑ, 15.10.2014 ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Σ.Υ.Ε.Τ.Ε. Συνάδελφοι, 8/11/2014 - ΚΑΛΥΨΗ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ Η τελευταία Έκτακτη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΕΙΓΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β ΚΛΑ ΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Β1 ΤΜΗΜΑ ΙΙ Τηλέφ: Φ.400/113/ Σ Α Π Ο Φ Α Σ Η

ΕΠΕΙΓΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β ΚΛΑ ΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Β1 ΤΜΗΜΑ ΙΙ Τηλέφ: Φ.400/113/ Σ Α Π Ο Φ Α Σ Η ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Β ΚΛΑ ΟΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Β1 ΤΜΗΜΑ ΙΙ Τηλέφ: 2106551414 Φ.400/113/217291 Σ. 7291 Α Π Ο Φ Α Σ Η «Προκήρυξη για την Μετάταξη Εθελοντών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ [001.ΣΜΚΔ001]

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ [001.ΣΜΚΔ001] ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ [001.ΣΜΚΔ001] 2009-10 ΓΡΑΦΕΙΟ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Κωδικός Ονομασία ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΘΕΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Μετάταξης Αξιωματικών του Οικονομικού Σώματος των Τριών Κλάδων των ΕΔ στο Κοινό Σώμα Οικονομικών Επιθεωρητών

Πρόσκληση Ενδιαφέροντος Μετάταξης Αξιωματικών του Οικονομικού Σώματος των Τριών Κλάδων των ΕΔ στο Κοινό Σώμα Οικονομικών Επιθεωρητών ΠΡΟΣ : ΚΟΙΝ.: Πίνακας Αποδεκτών ΕΠΕΙΓΟΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΡΧΗΓΟY Τηλ. (εσωτ.γεσ) 3729 Φ.400/40/103394 Σ. 252 Αθήνα, 26 Μαρ 18 ΘΕΜΑ : Πρόσκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΚΕΔΔΥ [001.ΣΜΚΔ001]

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΚΕΔΔΥ [001.ΣΜΚΔ001] ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ ΚΕΔΔΥ [001.ΣΜΚΔ001] 2010-11 ΓΡΑΦΕΙΟ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Κωδικός Ονομασία ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΟΡΓΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ ΚΟΙΝ: Φ /197/11 Σ Αθήνα,28 Νοε 11

ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ ΚΟΙΝ: Φ /197/11 Σ Αθήνα,28 Νοε 11 Α ΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ:Αποδέκτες Πινάκων Α Β Γ Ε και Ζ γης Α.Φ.072.1/12/Σ.121500/02 Ιαν 12/ΓΕΝ/ Γ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Β3 ΤΜΗΜΑ VI/ ΓΡ.ΙΣΟΤΗΤΑΣ Τηλέφ. 2106551608-51405 ΚΟΙΝ: Φ. 440.4/197/11

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ)

ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ) ΕΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ) Νόμιμα αναγνωρισμένο σωματείο με την υπ αριθμ. 31/2016 διαταγή του Ειρηνοδικείου Καβάλας Διεύθυνση επικοινωνίας:25 ης Μαρτίου 14 Καβάλα ΤΚ:65403

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 5/6/2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 5/6/2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 5/6/2015 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αρ. πρωτ. ΓΠ/Δ22/οικ.25284/755 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/63/293/Σ.307/26 Μαρ 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1)

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 10/2017

ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 10/2017 ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΚΑΣΜΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Τηλ. 210-5530110 / 111 Φ.604/10/17 Σ.104 Σκαραμαγκάς, 6 Ιουλίου 2017 Συνημμένα: Όπως στο κείμενο ΘΕΜΑ: Διακήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού με Έγγραφες

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΗ ΔIEΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Β - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εξόφληση υποχρεώσεων των Δήμων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής.

ΘΕΜΑ: Εξόφληση υποχρεώσεων των Δήμων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 13 Αυγούστου 2018 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 42266 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εξόφληση υποχρεώσεων των Δήμων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. Έχοντας υπόψη:

ΘΕΜΑ: Εξόφληση υποχρεώσεων των Δήμων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής. ΑΠΟΦΑΣΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 11 Σεπτεμβρίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 30307 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠ. ΑΥΤ/ΣΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/73/337/Σ.341/30-03-18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Τμήμα Θερέτρου/Οικισμού Α/Α (1) ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΠΑΡΟΧΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4)

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2) ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (3) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ (4) Παράρτημα «Α» Ανήκει στο Φ. 800/113/668/Σ.681/ 4 Ιουλίου 18/ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ ΝΒ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Α/Α (1) ΗΜ/ΝΙΑ ΔΗΜ/ΣΗΣ (2)

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 23 831440 ΦΑΞ: 23 831747

ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 23 831440 ΦΑΞ: 23 831747 ΤΑΜΕΙΟ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΤΗΛ. ΤΕΤΥΚ: 3 83440 ΦΑΞ: 3 83747 Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Το ιοικητικό Συμβούλιο του ΤΕΤΥΚ σας υπενθυμίζει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να αποστέλλετε τις αιτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κομοτηνή 11/08/2015 Αρ.Πρωτ.: Φ.8.2/11.4/6483

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κομοτηνή 11/08/2015 Αρ.Πρωτ.: Φ.8.2/11.4/6483 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ KΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ----- Διεύθυνση : Τέρμα Σισμάνογλου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ι Δ Ρ Υ Μ Α " ΕΞΟΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ " ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΕΞΟΧΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I ΟΔΗΓΙΕΣ & ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ-ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ & ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ Α ΑΤΟΜΙΚΑ ΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ Κάθε κατασκηνωτής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΕ ΕΠΙΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ 27.948 ΘΕΣΕΙΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ 1. Θέλω να συμμετάσχω στο πρόγραμμα απασχόλησης κοινωφελούς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ (ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ (ΑΠΟ ΟΡΦΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ) Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα: ΓΙΑ ΟΡΦΑΝΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠPOΣ: (1)... ΑΡΙΘ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Ε.Α.Α.Σ. * Αριθμ. Πρωτοκόλλου./ Ημερ. Υποβολής : (2)... ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ. 2. Κριτήριο κατακύρωσης καθορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ. 2. Κριτήριο κατακύρωσης καθορίζεται η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής. ΠΡΟΣ: Κάθε ενδιαφερόμενο. ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΜΟΙΡΑ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΕΙΑ Φ.:600/002/048/19 Σ.:20 Τηλέφ. 210.55.32.076 Ελευσίνα, 22 Ιανουαρίου 2019 Συνημμένα: Φύλλα δύο (2) ΘΕΜΑ: Εργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Εξόφληση υποχρεώσεων των Δήμων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής. ΑΠΟΦΑΣΗ

ΘΕΜΑ: Εξόφληση υποχρεώσεων των Δήμων από δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 23 Μαρτίου 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Αριθ. πρωτ.: 8437 ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΔΙΟΙΚ.ΥΠΟΣΤ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΝΙΚΗΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Τ.Α. ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ Τ.Α.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προς Μετακινούμενους στο Εξωτερικό Σύμφωνα με το Ν.4336/15 (ΦΕΚ 94Α)

Οδηγίες προς Μετακινούμενους στο Εξωτερικό Σύμφωνα με το Ν.4336/15 (ΦΕΚ 94Α) ΘΕΜΑ: Οδηγίες προς Μετακινούμενους στο Εξωτερικό Σύμφωνα με το Ν.4336/15 (ΦΕΚ 94Α) Α. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΛΟΓΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ, ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΝΩ ΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας. «MathiteiaEPAL»

Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας. «MathiteiaEPAL» Εγχειρίδιο Χρήσης Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Μαθητείας «MathiteiaEPAL» 2η έκδοση Πράξη: «Μαθητεία ΕΠΑΛ, ΣΕΚ και ΙΕΚ» ΑΠ 7, 8 και 9, Κωδικός ΟΠΣ 5005892 Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: «Ανάπτυξη Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 84 Αθήνα, 12.1.2012 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΕΤΕ Σύμφωνα με το Καταστατικό συγκαλούμε Τακτική Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ V Φ. 072.1/11/0746/Σ.128338// Τηλέφ.210-6551593 17-04-2013 Φ. 954.1/03/3863 Σ.102633 Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2013

ΤΜΗΜΑ V Φ. 072.1/11/0746/Σ.128338// Τηλέφ.210-6551593 17-04-2013 Φ. 954.1/03/3863 Σ.102633 Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2013 ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πινάκων Α,Β,Γ,Δ,Ε,ΣΤ,Ζ,Η Διαταγής ΔΓ/ΓΕΝ-ΙΙ Φ. 072.1/11/0746/Σ.128338// Τηλέφ.210-6551593 17-04-2013 Φ. 954.1/03/3863 Σ.102633 Αθήνα, 25 Νοεμβρίου 2013 ΘΕΜΑ : Περί Παροχών Ειδικού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα:

ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ για ΚΑΑΥ Δηλώνω υπεύθυνα τα ακόλουθα: ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: 1. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ, Η ΑΙΤΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ. (Βασικά Στοιχεία είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κομοτηνή 01/08/2016 Αρ.Πρωτ.: Φ.8.2/11.4/5876

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Κομοτηνή 01/08/2016 Αρ.Πρωτ.: Φ.8.2/11.4/5876 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ,ΕΡΕΥΝΑΣ KΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ ----- Διεύθυνση : Τέρμα Σισμάνογλου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ BRAILLE ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ 001.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ BRAILLE ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ 001. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ BRAILLE ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ 001.ΔΕΚΤ 2013-14 ΓΡΑΦΕΙΟ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Κωδικός Ονομασία ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Φ.392/21/3148 Σ.1609

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΟΣΜΗΤΕΙΑ Φ.392/21/3148 Σ.1609 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΣΕΩΝ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (ΔΕΠ) ΚΑΙ ΔΥΟ (2) ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΟΥ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ Έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Τηλ.: 2610 997970, 2610 997956, 2610997976 Telefax: 2610 997975 E-mail: dfm@upatras.gr Πάτρα, 4 Φεβρουαρίου 2014 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΕΜΑ : Στεγαστικό

Διαβάστε περισσότερα

1. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

1. ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ Αθήνα, 25/6/2014 ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΝΟΙΑΣ Αρ. πρωτ. ΓΠ/Δ27/οικ. 21462/813 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στεγάσεις Στρατιωτικού Προσωπικού

Στεγάσεις Στρατιωτικού Προσωπικού ΠΡΟΣ : Αποδέκτες Πίνακα «Α» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ (Πλήν 0700-0730, 4534-4544) ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ/1 ο Τηλεφ. (Εσωτ.) 3407 ΚΟΙΝ : ΓΕΣ/ Υ Μ/1 ο ΜΠ/1α Φ. 910/ 33 / 384346 Σ. 1554 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: «Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου για τα Γυμνάσια, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ./ΕΠΑ.Σ. σχολικού έτους »

ΠΡΟΣ: ΚΟΙΝ: ΘΕΜΑ: «Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου για τα Γυμνάσια, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ./ΕΠΑ.Σ. σχολικού έτους » ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- Βαθμός Ασφαλείας: Να διατηρηθεί μέχρι: Βαθ. Προτεραιότητας: ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εκλογές για την Ανάδειξη Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Εκλογές για την Ανάδειξη Μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΣ : Πίνακας Αποδεκτών «Α» ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΣΤΡΑΤΟΥ Β1(ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ)/4 β Τηλέφ.: 3222 Φ. 271/3/498367 ΚΟΙΝ.: ΓΕΕΘΑ/Β ΚΛ/Β1 Σ.3077 ΓΕΣ/Β1/4 β Αθήνα, 12 Απρ 19 ΘΕΜΑ: Εκλογές για την Ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ekep.ermis.gov.gr Εγχειρίδιο χρήσης διαδικασίας ιαχείριση αιτήσεων «Χορήγηση κοινωνικού τιμολογίου ΕΗ»

ekep.ermis.gov.gr Εγχειρίδιο χρήσης διαδικασίας ιαχείριση αιτήσεων «Χορήγηση κοινωνικού τιμολογίου ΕΗ» ekep.ermis.gov.gr Εγχειρίδιο χρήσης διαδικασίας ιαχείριση αιτήσεων «Χορήγηση κοινωνικού τιμολογίου ΕΗ» κωδ. ιαδικασιών: 2011, 2013 Στις σελίδες που ακολουθούν θα βρείτε αναλυτικές οδηγίες για τη διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ BRAILLE ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ 001.

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ BRAILLE ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ 001. ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ BRAILLE ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ 001.ΣΜΕΑ003 2015-16 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Κωδικός Ονομασία ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Κλάδος Β Ναυτιλίας Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ναυτικών

Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Κλάδος Β Ναυτιλίας Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ναυτικών Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Κλάδος Β Ναυτιλίας Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ναυτικών Οδηγίες χρήσης ηλεκτρονικής πλατφόρμας συλλογής απογραφικών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μη δήλωση αριθμητικής σειράς προτεραιότητας πεδίου αποτελεί λόγο απόρριψης για την προτίμηση του υποψηφίου για τη ΣΜΥΝ.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Η μη δήλωση αριθμητικής σειράς προτεραιότητας πεδίου αποτελεί λόγο απόρριψης για την προτίμηση του υποψηφίου για τη ΣΜΥΝ. ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΩΣ ΑΙΤΗΣΕΩΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΔΗΛΩΣΕΩΣ 1. ΓΕΝΙΚΕΣ α. Αν είσαι ανήλικος -η, η Αίτηση Υπεύθυνη δήλωση συμπληρώνεται από τον - την ασκούντα -ούσα τη Γονική Μέριμνα ή Επιτροπεία. Στην περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ - ΤΕΑΔ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ - ΤΕΑΔ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΜΙΚΩΝ - ΤΕΑΔ Αθήνα, 23/2/2012 Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ Αρ. Πρωτ. ΕΤΑΑ 3758/13-1-2012 Τμήμα Λοιπών Παροχών & ΕΤΑΑ-ΤΑΝ 1635 /16/1/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2018 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΤΟΥΣ 2018 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αθήνα, 18-05-2018 Αριθμ.πρωτ.:56423 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ Πληροφορίες: 2131519233, 214,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα 9-6-2017 ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ Αριθ. πρωτ. 84792 ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚ. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Στοιχεία Συμμετέχουσας/ντος: Επώνυμο: Όνομα: ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ SPORTS SUMMER CAMP 2018 ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ Γ.Σ. ΟΜΑΔΑ Φύλο: Αγόρι Κορίτσι Διεύθυνση Κατοικίας: Οδός: Τ.Κ. Πόλη: Αριθμός: Επιθυμώ το παιδί μου

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΕΚΘΕΣΗ ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Έντυπο Συμμετοχής Για την καλύτερη συνεργασία μας και την αποφυγή λαθών είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του εντύπου που θα βρείτε στο τέλος του προγράμματος χορηγιών.

Διαβάστε περισσότερα

Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής Εκπαιδευτικών Δράσεων του Υ.ΠΑΙ.Θ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΜΟΝΑΔΑ Β1 ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Αθήνα, 10/10/2013 Αρ. Πρωτ.: 11156 Ταχ.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Κανόνες οικονομικής στήριξης φοιτητών με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ. Κανόνες οικονομικής στήριξης φοιτητών με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ Κανόνες οικονομικής στήριξης φοιτητών με βάση κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια 1. ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Το Πανεπιστήμιο παρέχει οικονομική στήριξη σε φοιτητές του, στη βάση κοινωνικο-οικονομικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: «Πιλοτική εφαρμογή της λειτουργίας του θεσμού της ηλεκτρονικής επιτήρησης υπόδικων, κατάδικων και κρατούμενων σε άδεια»

ΕΡΓΟ: «Πιλοτική εφαρμογή της λειτουργίας του θεσμού της ηλεκτρονικής επιτήρησης υπόδικων, κατάδικων και κρατούμενων σε άδεια» ΕΡΓΟ: «Πιλοτική εφαρμογή της λειτουργίας του θεσμού της ηλεκτρονικής επιτήρησης υπόδικων, κατάδικων και κρατούμενων σε άδεια» Εν όψει της έναρξης της Γ φάσης υλοποίησης του έργου η οποία είναι προγραμματισμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος:

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του οικογενειακού επιδόματος είναι, κατά το προηγούμενο της επιδότησης ημερολογιακό έτος: Οικογενειακό Επίδομα ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.Δ 3868/58 «Περί συστάσεως ΔΛΟΕΜ», το οικογενειακό επίδομα χορηγείται στους μισθωτούς που παρέχουν εξαρτημένη εργασία με σχέση ιδιωτικού δικαίου

Διαβάστε περισσότερα

Οι 774 Δικαιούχοι Φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου για τα Επιδόματα του Κρατικού Φοιτητικού Πακέτου 2014-15

Οι 774 Δικαιούχοι Φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου για τα Επιδόματα του Κρατικού Φοιτητικού Πακέτου 2014-15 ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Οι 774 Δικαιούχοι Φοιτητές του Πανεπιστημίου Κύπρου για τα Επιδόματα του Κρατικού Φοιτητικού Πακέτου 2014-15

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ - EΚΛOΓlKO. Προς 30-DEC-2014 14:50 FROM-AREIOS PAGOS 2106411513 Τ-730 Ρ.00Ι/015 F-S72 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Α l' ΠΟΛΠ'ΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ - EΚΛOΓlKO. Προς 30-DEC-2014 14:50 FROM-AREIOS PAGOS 2106411513 Τ-730 Ρ.00Ι/015 F-S72 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Α l' ΠΟΛΠ'ΚΟ ΤΜΗΜΑ 30-DEC-2014 14:50 FROM-AREIOS PAGOS 2106411513 Τ-730 Ρ.00Ι/015 F-S72 Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ Α l' ΠΟΛΠ'ΚΟ ΤΜΗΜΑ Ταχ. Δ1νση: Λ. Αλεξάνδρας 121 11522 Αθήνα ΠληροφΟΡίες: ΚΩ Μ. Ψαραύτη - κα Ε. Κοl

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΚΠ/ΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Π.Ε. & Δ.Ε. ΤΜΗΜΑ Α -----

Διαβάστε περισσότερα

Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση για καταχώρηση καταστάσεων υπόχρεων έτους 2018 στην ιστοσελίδα του Πόθεν Έσχες:

Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση για καταχώρηση καταστάσεων υπόχρεων έτους 2018 στην ιστοσελίδα του Πόθεν Έσχες: ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ECON ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Σας ενημερώνει και σας υπενθυμίζει Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΗ Ενημέρωση για την υποβολή δηλώσεων πόθεν έσχες Σύμφωνα με τη νέα ενημέρωση για καταχώρηση καταστάσεων υπόχρεων έτους

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/Γρ. Διαδικτύου

ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/Γρ. Διαδικτύου ΑΔΙΑΒΑΘΜΗΤΟ ΠΡΟΣ: ΓΕΝ/ΔΕΔΗΣ/Γρ. Διαδικτύου ΚΟΙΝ: ΓΕΝ/ΔΚΓ, ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ Ι/ΠΙΣΤΝΑΤΟ, ΔΔΜΝ/ΔΚΓ, ΝΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ΣΥΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ & ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ Τηλέφ.

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ. Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου. ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ E-ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. Έκδοση 2.4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. Έκδοση 2.4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Έκδοση 2.4 4 Δεκεμβρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α

Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α ΓΕΝΙΚΗ ΔIEΥΘΥΝΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ Β - ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ : «Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Μειονοτικά Σχολεία σχολικού έτους »

ΘΕΜΑ : «Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σε Μειονοτικά Σχολεία σχολικού έτους » ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ ----- Κομοτηνή, 11-11-2014 Αρ. Πρωτ.: Φ.8.2./

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εξετάσεων 2015-2016

Πρόγραμμα Εξετάσεων 2015-2016 Πρόγραμμα Εξετάσεων 2015-2016 Γραπτές Εξετάσεις IESOL Προφορικές Εξετάσεις ISESOL Οκτώβριος 31/10/2015 C2, C1 01/11/2015 B2, B1 Δεκέμβριος 12/12/2015 C2, C1, A1 13/12/2015 B2, B1, A2 Ιανουάριος 30/01/2016

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διαδικασία διορθώσεων και χορήγηση απαλλαγών από τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, καθορισμός του αρμόδιου οργάνου.

ΘΕΜΑ: Διαδικασία διορθώσεων και χορήγηση απαλλαγών από τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων, καθορισμός του αρμόδιου οργάνου. EΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΤΜΗΜΑ Α ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 6/9/16 ΠΡΟΣ: τα Δ.Σ.

Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: FAX: Αθήνα, 6/9/16 ΠΡΟΣ: τα Δ.Σ. Ο.Λ.Μ.Ε. Ερμού & Κορνάρου 2 ΤΗΛ: 210 32 30 073-32 21 255 FAX: 210 33 11 338 www.olme.gr e-mail: olme@otenet.gr Αθήνα, 6/9/16 ΠΡΟΣ: τα Δ.Σ. των ΕΛΜΕ ΘΕΜΑ: 11 ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο της ΟΛΜΕ Αγαπητοί/-ές

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ -ΚΕΔΔΥ[001.ΔΕΣΚΕ]

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ -ΚΕΔΔΥ[001.ΔΕΣΚΕ] ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕ ΣΜΕΑΕ -ΚΕΔΔΥ[001.ΔΕΣΚΕ] 2013-14 ΓΡΑΦΕΙΟ/ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Κωδικός Ονομασία ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΗΤΡΩΟΥ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΟΝΟΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αθήνα: 01/06/2017 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αθήνα: 01/06/2017 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Αθήνα: 01/06/2017 ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΜΕΑ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ/ΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 14 Μαρτίου 2008

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. 14 Μαρτίου 2008 Φακ.: 7.27.12.2 Τηλ.: 22800904/5 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ Φαξ: 22305126 ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ 1434 ΛΕΥΚΩΣΙΑ 14 Μαρτίου 2008 Διευθυντές / Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Θέμα: Στελέχωση κατασκηνώσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ - ΣΤΕΓΑΣΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΙΤΙΣΗ - ΣΤΕΓΑΣΗ Οι αιτήσεις των σπουδαστών για χορήγηση κάρτας σίτισης σε πρώτη φάση, θα γίνουν μόνο ηλεκτρονικά, μέσω της υπηρεσίας e-students μέχρι και τη Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012. Ο σπουδαστής θα συμπληρώνει την

Διαβάστε περισσότερα

«Γλώσσα και Γλωσσική Διδασκαλία στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης».

«Γλώσσα και Γλωσσική Διδασκαλία στην Εποχή της Παγκοσμιοποίησης». Αθήνα 21 Ιανουαρίου 2009 Αριθμ. Πρωτ. 1780 Προς Τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. ΘΕΜΑ : 23 Ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Συνάδελφοι, Σας ενημερώνουμε ότι το 23 ο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ

ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΕΥΑΛΩΤΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ - ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ Ευάλωτοι Πελάτες Με την Δ5-ΗΛ/Β/Φ1.21/12112/20.06.2013 (ΦΕΚ Β 1521/21.06.2013) Απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής,

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Έκδοση ηλεκτρονικού παραβόλου e-παράβολο ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσωπα που θεωρείται ότι βαρύνουν τους φορολογουµένους

Πρόσωπα που θεωρείται ότι βαρύνουν τους φορολογουµένους Πρόσωπα που θεωρείται ότι βαρύνουν τους φορολογουµένους Τα Πρόσωπα που θεωρείται ότι βαρύνουν τους φορολογουµένους γράφονται στον πίνακα 9 του Εντύπου Ε1 της φορολογικής δήλωσης, ο οποίος χωρίζεται σε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 27 / 7 /2012 Δ/ΝΣΗ: ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΕΣΟΔΩΝ KOIN: ΗΔΙΚΑ Α.Ε. ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ 18 Δ/ΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΤΜΗΜΑ ΟΑΕΕ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 27 / 7 /2012 Δ/ΝΣΗ: ΕΣΟΔΩΝ ΤΜΗΜΑ: ΕΣΟΔΩΝ KOIN: ΗΔΙΚΑ Α.Ε. ΤΑΧ. Δ/ΝΣΗ: ΣΑΤΩΒΡΙΑΝΔΟΥ 18 Δ/ΝΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ & ΤΜΗΜΑ ΟΑΕΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΘΗΝΑ 27 / 7 /2012 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΡΙΘ.ΠΡΩΤ.: ΔΙΕΣ/Φ2/67/93170 ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓ/ΤΙΩΝ (ΟΑΕΕ) ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΑΣΦ. ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ: ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης 17/4/2015 Εφαρμογή Ηλεκτρονικής Υποβολής Αίτησης για Ένταξη στο Πρόγραμμα Αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής

Διαβάστε περισσότερα