Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας. Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας. Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας"

Transcript

1 Ένα σύγχρονο νοσοκομείο στην καρδιά της Αθήνας Χρήσιμες πληροφορίες για τη νοσηλεία σας

2

3 Το Ιατρικό Ψυχικού εντάχθηκε στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών τον Οκτώβριο του 1997, προκειμένου να εξασφαλίσει, σε μία ακόμα πυκνοκατοικημένη περιοχή στην καρδιά της Αθήνας, τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες και νοσοκομειακή περίθαλψη, υψηλών προδιαγραφών, όπως αυτή που εγγυάται ο Όμιλος. Προχωρώντας σε εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων, εξασφαλίζοντας ιατρικά μηχανήματα αιχμής, επιλέγοντας έμπειρο, εξειδικευμένο και άρτια καταρτισμένο επιστημονικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, αναδιαρθρώνοντας όλο το σύστημα παροχής της νοσοκομειακής φροντίδας δημιουργήθηκε μία ακόμα πρότυπη νοσοκομειακή μονάδα που εξασφαλίζει ποιοτικές υπηρεσίες υγείας στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής. Οι ιατροί που συνεργάζονται με την Κλινική είναι υψηλού επιστημονικού κύρους, όπως υποδηλώνεται από την μακρά θητεία τους σε διεθνώς αναγνωρισμένα κέντρα του εξωτερικού και της Ελλάδας καθώς και από τους ακαδημαϊκούς τίτλους τους. Καλύπτουν όλες τις ειδικότητες, σε 24ωρη ετοιμότητα, καλύπτοντας όλα τα περιστατικά σε κάθε νοσηλευτική τους ανάγκη. Το Ιατρικό Ψυχικού έχοντας θέσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ως πρωταρχικό σκοπό της λειτουργίας του, πιστοποίησε, το 2004, το νευραλγικό τμήμα της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας κατά ISO 9001:2000. Το Ιατρικό Ψυχικού διαθέτει 119 κλίνες, 6 άριστα εξοπλισμένες χειρουργικές αίθουσες και πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, 10 κλινών, στελεχωμένη με έμπειρο, εκπαιδευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό έτοιμο να υποδεχτεί με ασφάλεια και τα πιο δύσκολα περιστατικά, εξασφαλίζοντας υψηλού επιπέδου φροντίδα. Ο εργαστηριακός και διαγνωστικός του εξοπλισμός είναι πλήρης, τελευταίας γενιάς, κατάλληλος για την πραγματοποίηση και των πλέον εξειδικευμένων εξετάσεων. Τα άρτια εξοπλισμένα τμήματά εγγυώνται ολοκληρωμένη ιατρική υποστήριξη σε ότι αφορά τη διάγνωση και θεραπεία. Στο Ιατρικό Ψυχικού λαμβάνετε την απαιτούμενη προσοχή και την ιατρική φροντίδα που έχετε ανάγκη. Στο έντυπο αυτό θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με τις διαδικασίες εισαγωγής, παραμονής, και εξόδου σας από την Κλινική. Επίσης, θα ενημερωθείτε για τους κανονισμούς λειτουργίας του νοσοκομείου (σε ότι αφορά το επισκεπτήριο, τη διανυκτέρευση συνοδών) που πρέπει να τηρούνται απαρέγκλιτα, καθώς και τις διευκολύνσεις που θα βρείτε στην Κλινική (Τραπεζικά μηχανήματα, Κυλικείο κλπ). Το έμπειρο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρικού Ψυχικού βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, προκειμένου να σας προσφέρει την προσοχή και την ιατρική φροντίδα που χρειάζεστε καθ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας σας. Το Διοικητικό προσωπικό της κλινικής είναι, επίσης, πρόθυμο να σας παρέχει οποιαδήποτε επιμέρους πληροφορία, διευκρίνηση ή βοήθεια χρειαστείτε.

4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑ Πριν την προσέλευσή σας στο Ιατρικό Ψυχικού Ενημερωθείτε από τον θεράποντα ιατρό σας για τη φαρμακευτική αγωγή που πρέπει να ακολουθήσετε πριν την προσέλευση σας (λήψη ή διακοπή φαρμάκων που λαμβάνετε), όπως επίσης για τη διατροφή που πρέπει να ακολουθήσετε την προηγούμενη ημέρα. Για τη δική σας διευκόλυνση και καλύτερη εξυπηρέτηση, επικοινωνήστε, τουλάχιστον 3 εργάσιμες ημέρες πριν την ημέρα της προγραμματισμένης νοσηλείας σας, με το Γραφείο Κίνησης Υποδοχή Ασθενών του Ιατρικού Ψυχικού, τηλ (όλες τις ημέρες 07:00-23:00), προκειμένου να ενημερωθείτε για το αν ο ασφαλιστικός σας φορέας συνεργάζεται με την Κλινική και για το είδος των δικαιολογητικών που πρέπει να προσκομίσετε και τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε ανάλογα με την περίπτωση σας (είδος επέμβασης, ασφαλιστικός φορέας κλπ.). Επίσης, το Γραφείο Κίνησης- Υποδοχή Ασθενών θα σας ενημερώσει για το ποσό που θα κληθείτε να προκαταβάλετε ανάλογα με την περίπτωση. Αν το επιθυμείτε, το Λογιστήριο μπορεί, στη συνέχεια, να σας ενημερώσει για την εκτίμηση του κόστους της επέμβασης. Επικοινωνήστε επίσης, εγκαίρως με το Λογιστήριο Ασθενών του Ιατρικού Ψυχικού, τηλ , , , Δευτέρα Σάββατο 08:00 16:00, για όποια διευκρίνηση σχετικά με τη διαδικασία και τον τρόπο πληρωμής χρειαστείτε. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, μπορείτε, πριν προσέλθετε για την προγραμματισμένη εισαγωγή να αποστείλετε με Fax ( ) ή με (t_kinisi_psy@gaholdings.gr) τα παρακάτω στοιχεία: ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ / ΣΥΖΥΓΟΥ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΑΡ. ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, ΑΦΜ, ΑΜΚΑ, ΤΑΜΕΙΟ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΟΝΟΜΑ ΘΕΡΑΠΟΝΤΑ ΙΑΤΡΟΥ, ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΘΕΣΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ (ΤΡΙΚΛΙΝΟ, ΔΙΚΛΙΝΟ, ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ), ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (ΜΕΤΡΗΤΑ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ). ΠΡΟΣΟΧΗ! Δυνατότητα επιλογής της θέσης νοσηλείας δίδεται ανάλογα με τη διαθεσιμότητα της Κλινικής κατά την ημέρα εισαγωγής.

5 Κατάθεση αίματος Για επεμβάσεις που έχουν ένδειξη μετάγγισης, απαραίτητη είναι η κατάθεση αίματος στο όνομα του ασθενή στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε Κέντρο Αιμοδοσίας, με την προϋπόθεση ότι θα ενημερωθεί το Ιπποκράτειο ως την ημέρα της εισαγωγής. Τρόποι πρόσβασης Πως θα φτάσετε στην Κλινική: Αν χρησιμοποιήσετε το Μετρό, κατεβαίνετε Στάση «Πανόρμου». Αν χρησιμοποιήσετε τα Τρόλεϊ Νο 3, 13, 14, 10, 18 και 19, κατεβαίνετε Στάση «Γηροκομείο». Αν χρησιμοποιήσετε τα Μπλε λεωφορεία Νο 550, Α7, Β7, 036 και 602, κατεβαίνετε Στάση «Γηροκομείο». Κατά την άφιξή σας στο Ιατρικό Ψυχικού Τι πρέπει να έχετε μαζί σας Έγγραφα την Αστυνομική σας ταυτότητα ή διαβατήριο Το ισχύον βιβλιάριο υγείας θεωρημένο (εάν κάνετε χρήση ταμείου κοινωνικής ασφάλισης) και τα στοιχεία του ασφαλιστικού σας φορέα (ΑΜΚΑ). Τα Δικαιολογητικά (Παραπεμπτικό Εισιτήριο) του Ασφαλιστικού Φορέα που ανήκετε σε περίπτωση που γίνει χρήση του (εφόσον υπάρχει σύμβαση με την Κλινική) Τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου σας και τη ΔΟΥ. Εάν πρόκειται στη συνέχεια να αποζημιωθείτε από την ιδιωτική σας ασφάλεια, παρακαλούμε να αναφέρετε την εταιρία και τον αριθμό του ισχύοντος ασφαλιστηρίου σας και να είστε ενημερωμένοι για το δωμάτιο που δικαιούστε και να προσκομίσετε όποιο άλλο αποδεικτικό προβλέπει η Ασφαλιστική σας Εταιρία. Μετρητά, Προσωπική Επιταγή ή Πιστωτική κάρτα προκειμένου να κατατεθεί η απαραίτητη προκαταβολή ανάλογα με το είδος της επέμβασης. Τυχόν εξετάσεις που ζήτησε ο θεράπων ιατρός σας να προσκομίσετε κατά την εισαγωγή σας. Ατομικά είδη νοσηλευομένων Πυτζάμες / νυχτικά, παντόφλες και είδη προσωπικής περιποίησης για όσες ημέρες διαρκέσει η νοσηλεία σας.

6 Τι πρέπει να κάνετε κατά την άφιξή σας Διαδικασίες εισαγωγής Απευθύνεστε στο Γραφείο Κίνησης Υποδοχή Ασθενών, που βρίσκεται στο ισόγειο και δηλώνετε το ονοματεπώνυμό σας, αυτό του θεράποντα ιατρού σας καθώς και το ταμείο ή τον ασφαλιστικό σας φορέα. Δηλώνετε την επιθυμητή κατηγορία δωματίου (το δωμάτιο που θα σας δοθεί εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα της Κλινικής κατά την ημέρα εισαγωγής σας). Στη συνέχεια, οι συνεργάτες του Γραφείου Κίνησης & Υποδοχής Ασθενών σας ενημερώνουν για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσετε, ανάλογα το ασφαλιστικό σας ταμείο ή φορέα, καθώς και για το απαιτούμενο ποσό που πρέπει να προκαταβάλετε. Το Λογιστήριο σας ενημερώνει, στη συνέχεια, για τον προϋπολογισμό του κόστους της νοσηλείας σας. Ακολούθως, οδηγείστε στο Τμήμα των Εξωτερικών Ιατρειών, που βρίσκεται στο ισόγειο, προκειμένου να υποβληθείτε στον απαραίτητο προεγχειρητικό, εργαστηριακό έλεγχο που ο θεράπων ιατρός σας θα έχει υποδείξει. Ο έλεγχος είναι ανάλογος με την πάθηση και κυρίως περιλαμβάνει: αιματολογικές εξετάσεις, ακτινογραφία θώρακος, ηλεκτροκαρδιογράφημα, εξέταση από καρδιολόγο. Μην παραλείψετε να ενημερώσετε τον καρδιολόγο για τυχόν αλλεργίες, ελλείψεις ενζύμων, άλλες παθήσεις ή φάρμακα που παίρνετε. Στο Τμήμα των εξωτερικών ιατρείων θα σας δοθεί βραχιολάκι με τα στοιχεία σας, το οποίο θα πρέπει να φοράτε καθ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας στην Κλινική. Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες εξετάσεις θα οδηγηθείτε στο δωμάτιό σας, όπου ο εσωτερικός ιατρός θα συντάξει το ιατρικό ιστορικό σας. Στο δωμάτιο θα παραμείνετε μέχρι την προγραμματισμένη ώρα της επέμβασης. Μετά τη χειρουργική επέμβαση θα παραμείνετε στους χώρους ανάνηψης, μέχρις ότου κρίνουν οι γιατροί ότι μπορείτε να μεταφερθείτε στο δωμάτιο σας με ασφάλεια.

7 Παραμονή Δωμάτιο Τα δωμάτια του Ιατρικού Ψυχικού διακρίνονται σε μονόκλινα, δίκλινα και τρίκλινα. Όλα τα δωμάτια, ανεξαρτήτως κατηγορίας, χαρακτηρίζονται για την άνεση, την καθαριότητα και το ζεστό τους περιβάλλον. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν δική τους τουαλέτα. Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει σύστημα ενδοσυνεννόησης, ειδικός φωτισμός, τηλεόραση, κλιματισμός και τηλέφωνο. Παρακαλούμε να μη διατηρείτε στο θάλαμο νοσηλείας σας πολύτιμα αντικείμενα, τιμαλφή ή μεγάλα χρηματικά ποσά. Αν επιθυμείτε τη φύλαξη τους από την Κλινική απευθυνθείτε στην Προϊσταμένη Υπεύθυνη Τμήματος ή τη Γενική Προϊσταμένη. Η κλινική δε φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια προσωπικών αντικειμένων. Οι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας τηρούνται με μεγάλη αυστηρότητα στους χώρους της κλινικής. Για το σκοπό αυτό ειδικό συνεργείο επισκέπτεται τακτικότατα το δωμάτιό σας. Για λόγους υγιεινής και δική σας ασφάλεια, οι επισκέπτες σας δεν πρέπει να χρησιμοποιούν την τουαλέτα του δωματίου σας, αλλά τις τουαλέτες που υπάρχουν για το κοινό στο ισόγειο. Ώρες γευμάτων Πρωινό: 07:30 π.μ. Δεκατιανό: 10:00 π.μ. Γεύμα: 13:00 π.μ. Δείπνο: 18:00 π.μ. * Η δυνατότητα καθημερινής επιλογής του μενού σας δίδεται για το Γεύμα και το Δείπνο. * Η σίτιση στην Κλινική χαρακτηρίζεται για την ποιότητα, την καθαριότητα και την ειδική φροντίδα στην παρασκευή. Παρακαλείστε, για τη δική σας προστασία, να αποφεύγετε την κατανάλωση τροφίμων εκτός Κλινικής κατά τη διάρκεια της νοσηλείας σας. Για οτιδήποτε χρειαστείτε όλο το προσωπικό της Κλινικής είναι διαρκώς στο πλευρό σας. Η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, η Προϊσταμένη του ορόφου σας, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι τραπεζοκόμοι, το προσωπικό καθαριότητας, είναι πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουν και να βοηθήσουν να ξεπεραστεί οτιδήποτε μπορεί να σας απασχολήσει ή να σας προβληματίσει σε σχέση με την παραμονή σας στην κλινική. Η είσοδος μικροπωλητών ή οποιουδήποτε δεν έχει σχέση με τα δωμάτια νοσηλείας απαγορεύεται αυστηρά. Αν σας ενοχλήσει κάποιος, παρακαλούμε πολύ ενημερώστε μας άμεσα.

8 Διανυκτέρευση Συνοδών / Αποκλειστική Νοσοκόμα Η διανυκτέρευση ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΥ επιτρέπεται, στις περιπτώσεις που η βαρύτητα της κατάστασης του ασθενούς το επιβάλλει. Η χρήση «αποκλειστικής νοσοκόμας» δεν κρίνεται απαραίτητη από τη Νοσηλευτική Υπηρεσία, η οποία διασφαλίζει την 24ωρη παρακολούθηση του ασθενή. Εφόσον όμως ο ασθενής το επιθυμεί, υπάρχει αυτή η δυνατότητα μετά από συνεννόηση με την Προϊσταμένη του Ορόφου. Η αμοιβή καθορίζεται από το νόμο. Επισκεπτήριο Στους Νοσηλευτικούς Ορόφους, οι ώρες επισκέψεων είναι: 10:30-13:00 & 18:00 20:30. Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, οι ώρες επισκέψεων είναι: 13:00-13:30 & 18:30 19:00, καθημερινές και Σαββατοκύριακα. ΠΡΟΣΟΧΗ! Η είσοδος και η παραμονή παιδιών, κάτω των 12 ετών, δεν επιτρέπεται στους χώρους της Κλινικής. Ο ασθενής που νοσηλεύεται μετά από χειρουργική επέμβαση έχει ανάγκη την ηρεμία και την χαλάρωση. Οι επισκέπτες καλούνται να συμβάλλουν στην προσπάθειά της Κλινικής για προστασία και προφύλαξη των ασθενών. Ζητείστε από τους οικείους σας να ακολουθούν πιστά το ωράριο του επισκεπτηρίου. Δείξτε σεβασμό στους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε το θάλαμο. Αποφεύγετε την ταυτόχρονη παραμονή στο δωμάτιο άνω των δύο επισκεπτών ανά νοσηλευόμενο. Το Επισκεπτήριο θα πρέπει να περιορίζεται στους άμεσους συγγενείς, η παραμονή των οποίων θα πρέπει να είναι σύντομη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Βάσει των σχετικών διατάξεων ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλους τους εσωτερικούς χώρους της κλινικής.

9 Εξιτήριο, Νοσηλία, Τρόποι Πληρωμής Ο θεράπων ιατρός αποφασίζει, ανάλογα με την κλινική σας κατάσταση, για την ημερομηνία εξόδου σας από την Κλινική. Αρχικά, θα ενημερώσει εσάς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την πιθανή ημέρα εξόδου. Την ημέρα εξόδου ο θεράπων ιατρός, αφού βεβαιωθεί από την Προϊσταμένη του τμήματος ότι ολοκληρώθηκε η θεραπευτική αγωγή, θα δώσει εντολή για την έκδοση του εξιτηρίου και οδηγίες για τη συνέχιση της θεραπείας στο σπίτι. Το Λογιστήριο Ασθενών θα σας ενημερώσει, στη συνέχεια, πότε τα έγγραφά σας έχουν τακτοποιηθεί, προκειμένου να προσέλθετε για την τακτοποίηση του λογαριασμού σας και την παραλαβή του εξιτηρίου σας. Ο λογαριασμός σας μπορεί να εξοφληθεί με μετρητά, προσωπική επιταγή ημέρας ή οποιαδήποτε πιστωτική κάρτα. Σε περίπτωση ύπαρξης ιδιωτικής ασφάλισης, δίνεται η δυνατότητα χρήσης συναλλαγματικής 45 ημερών. ΠΡΟΣΟΧΗ! Για την έκδοση συναλλαγματικής απαιτείται η προσκόμιση των δελτίων ταυτότητας τόσο του ασθενή, όσο και ενός συνοδού. Σε περίπτωση υποβολής της νοσηλείας σας σε μη συμβεβλημένο ταμείο ή ασφαλιστική εταιρία, υπάλληλος του Ταμείου θα αναλάβει, για διευκόλυνσή σας, να συγκεντρώσει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να σας υποδείξει τις περαιτέρω ενέργειες που απαιτούνται. Φεύγοντας από το Νοσοκομείο δεν πρέπει να ξεχάσετε: Τα προσωπικά σας αντικείμενα. Την απόδειξη της αποκλειστικής νοσοκόμας (αν χρησιμοποιήσατε) επικυρωμένη από την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, καθώς και το ιατρικό σημείωμα για την αναγκαιότητα της αποκλειστικής από τον θεράποντα ιατρό σας. Όλα τα έγγραφα και το εξιτήριό που σας παρέδωσε το Ταμείο Ασθενών κατά την τακτοποίηση του λογαριασμού σας. Τα νοσήλια εξοφλούνται (07:30 22:00) στο Ταμείο Ασθενών την ημέρα της εξόδου σας. Αν η αναχώρησή σας από την Κλινική πραγματοποιηθεί Κυριακή ή εθνική αργία, η εξόφληση του λογαριασμού σας θα πρέπει να τακτοποιηθεί την επομένη εργάσιμη ημέρα. Η γνώμη σας για τη φροντίδα που παρέχει η κλινική είναι σημαντική και απαραίτητη για τη συνεχόμενη αναβάθμιση των υπηρεσιών μας. Η ανταπόκρισή σας στο ερωτηματολόγιο που θα σας δοθεί στο θάλαμο είναι ένας άμεσος τρόπος να εκφράσετε τις εντυπώσεις σας για την Κλινική και οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την εξυπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.

10 Παραλαβή αποτελεσμάτων αντίγραφα φακέλου Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε αντίγραφο του ιατρικού σας φακέλου, υποβάλετε αίτημα στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών. Ο ιατρικός σας φάκελος είναι απόρρητος και για την παραλαβή του απαιτείται η επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας. Στην περίπτωση που συγγενής ή συνοδός επιθυμεί να παραλάβει αντίγραφο φακέλου ή εξετάσεων θα πρέπει να διαθέτει τη σχετική εξουσιοδότηση από τον ασθενή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο Τμήμα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: , Ιατρικό απόρρητο Πληροφορίες για τη νοσηλεία και την κατάσταση του ασθενή δίνονται μόνο από τον θεράποντα ιατρό και δεν παρέχονται τηλεφωνικώς. Ο ιατρικός φάκελος του ασθενή είναι αυστηρά προσωπικός και φυλάσσεται στο αρχείο της Κλινικής. Έκτακτη Νοσηλεία Το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ιατρικού Ψυχικού είναι σε συνεχή ετοιμότητα, 24ωρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου να υποδεχτεί τον ασθενή ή τραυματία που προσέρχεται με έκτακτο, οξύ πρόβλημα υγείας. Στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ο Εφημερεύων Ιατρός, που συνεπικουρείται από εφημερεύοντες ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, πραγματοποιεί την αρχική εκτίμηση του περιστατικού και συντονίζει την περαιτέρω αντιμετώπισή του. Η σύγχρονο υποδομή, η άρτια οργάνωση, ο εξελιγμένος τεχνολογικός εξοπλισμός και η ειδική εκπαίδευση του ιατρικού και βοηθητικού προσωπικού εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εκτίμηση, ανάνηψη και σταθεροποίηση ασθενών τραυματιών που αντιμετωπίζουν κρίσιμα προβλήματα υγείας. Το σύνολο του επίλεκτου επιτελείου του Ιατρικού Ψυχικού, που αποτελείται από κορυφαίους στην ειδικότητά τους επιστήμονες, είναι άμεσα διαθέσιμο προκειμένου να προχωρήσει, στη συνέχεια, στην εξειδικευμένη αντιμετώπιση του περιστατικού. Στην περίπτωση έκτακτης νοσηλείας οι οικείοι σας θα πρέπει να προσκομίσουν, εντός 24 ωρών, όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα τους υποδείξει το Γραφείο Κίνησης - Υποδοχής Ασθενών.

11 Ασθενοφόρα Το Ιατρικό Ψυχικού διαθέτει τελευταίας τεχνολογίας οχήματα ασθενοφόρα με πλήρη, σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό που ελέγχεται και ανανεώνεται διαρκώς. Τα πληρώματα των ασθενοφόρων απαρτούν έμπειροι τραυματιοφορείς, ειδικά εκπαιδευμένοι στην παροχή πρώτων βοηθειών και στην άμεση, ταχεία και ασφαλή μεταφορά των ασθενών. Η υπηρεσία μεταφοράς ασθενών λειτουργεί όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, προκειμένου να εξυπηρετεί απρόσκοπτα την επείγουσα μετακίνηση των ασθενών από και προς την Κλινική. Τηλ. Επικοινωνίας: Υπηρεσία E.M.S. Η Υπηρεσία Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας, Emergency Medical Services (E.M.S.), παρέχεται, από στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, από το Η υπηρεσία E.M.S. εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, πιστοποιημένο κατά ISO 9001:2000, και αποτελεί τη μοναδική πιστοποιημένη υπηρεσία ασθενοφόρων στην Ελλάδα. Διαθέτει υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, εξοπλισμένα με τον τελειότερο εξοπλισμό επείγουσας και εντατικής θεραπείας. Τα οχήματα αυτά επανδρώνονται από συνοδούς ιατρούς, εξειδικευμένους σε επείγοντα περιστατικά, και άρτια εκπαιδευμένα πληρώματα, ικανά να αντιμετωπίσουν και το πλέον δύσκολο περιστατικό. Επιπλέον, η υπηρεσία E.M.S διαθέτει Σύστημα Τηλεϊατρικής, προκειμένου να εξασφαλίζει την βελτιστοποίηση της φροντίδας των περιστατικών της. Ενδεικτικά οι υπηρεσίες που προσφέρει το EMS είναι: Αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών, στον τόπο του συμβάντος, και παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας, καθ οδόν προς τα νοσοκομεία του Ομίλου. Επείγουσα μεταφορά ασθενών από διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα, ανά την Ελλάδα, σε νοσοκομεία του Ομίλου. Απλή μεταφορά ασθενών από την κατοικία τους ή από διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα, ανά την Ελλάδα, σε νοσοκομεία του Ομίλου ή αντίστροφα. Μεταφορά ασθενών από το αεροδρόμιο σε νοσοκομεία του Ομίλου ή αντίστροφα. Κάλυψη αθλητικών διοργανώσεων, με ασθενοφόρο εξειδικευμένης φροντίδας ή κινητή μονάδα. Παροχή επείγουσας ιατρικής φροντίδας και ανθρωπιστικής βοήθειας όπου χρειαστεί. Emergency Medical Services (E.M.S.), τηλ.: 1012

12 Χρήσιμες Πληροφορίες Καταστήματα και υπηρεσίες εντός και πλησίον της κλινικής Κυλικείο Στον 6 ο όροφο της Κλινικής λειτουργεί κυλικείο προκειμένου να εξυπηρετήσει εσάς ή τους επισκέπτες σας. Θυρίδα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ) Θυρίδα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών (ΑΤΜ) της EUROBANK βρίσκεται στο ισόγειο. Χώροι στάθμευσης Ιδιωτικοί χώροι στάθμευσης λειτουργούν πλησίον της κλινικής όλο το 24ωρο. Φαρμακεία που βρίσκονται σε μικρή απόσταση Κορωναίου Πολυχρονοπούλου Φρειδερίκη, Οδησσού 1, τηλ Κοντόζη Ελένη, Σεβαστουπόλεως 150Β, τηλ Γκοβόστη Αλεξάνδρα, Σεβαστουπόλεως 92-94, τηλ Ιωαννίδης Κων/νος, Ερυθρού Σταυρού 12, τηλ Ηλία Φανή, Κηφισίας (Αγία Τριάδα), τηλ Καλογερογιάννης Χρήστος, Πανόρμου 71-73, τηλ Τραπεζικά υποκαταστήματα κοντά στην Κλινική Εθνική Τράπεζα, Σεβαστουπόλεως 142, τηλ Αγροτική Τράπεζα, Σεβαστουπόλεως 129, τηλ Eurobank, Λ. Κηφισίας 98 & Ερυθρού Σταυρού, τηλ & Λ. Κηφισίας 212, τηλ (ανοιχτό έως τις 17:30) Alpha Bank, Λ. Κηφισίας 56, τηλ & Κηφισίας 214, τηλ Εμπορική Τράπεζα, Λ. Κηφισίας 107 & Πανόρμου, τηλ Τράπεζα Πειραιώς, Λ. Κηφισίας 41 Αμπελόκηποι, τηλ Citibank, Λ. Κηφισίας 40, τηλ Γενική Τράπεζα, Λ. Κηφισίας 64-66, Αμπελόκηποι, τηλ Τράπεζα Κύπρου, Λ. Κηφισίας 324, Ν. Ψυχικό, τηλ ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ Πληροφορίες / Τηλεφωνικό κέντρο: Τμήμα Υποδοχής και Εξυπηρέτησης Ασθενών / Γραφείο Κίνησης: Λογιστήριο Ασθενών: , , Ιατρικά Αρχεία: ,

13 Ασφαλιστικά ταμεία Για πληροφορίες και συνεννόηση σχετικά με την έκδοση εισιτηρίων από δημόσια ταμεία: ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) Γ Σεπτεμβρίου 43, Αθήνα, τηλ.: ΔΗΜΟΣΙΟΥ (ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) Μακεδονίας 8, Αθήνα, τηλ.: ΕΔΟΕΑΠ Γ. Σισίνη 19, Αθήνα, τηλ.: ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) Γ Σεπτεμβρίου 8, Αθήνα, τηλ.: ΙΚΑ Πλ. Θεάτρου 18, Ομόνοια, τηλ.: ΟΑΕΕ Ακαδημίας 22, Αθήνα, τηλ.: ή Κονοπισοπούλου & Χατζηκωνσταντή 27Α, Αμπελόκηποι, τηλ.: ΟΓΑ Λ. Αλεξάνδρας 196 & Κηφισίας, Αμπελόκηποι, τηλ.: ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΤΑΜΕΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ) Ομήρου 5, Αθήνα, τηλ.: ΤΣΑΥ Αχαρνών 27, Αθήνα, τηλ.: ΤΣΜΕΔΕ Κολοκοτρώνη 4, Αθήνα, τηλ.: ΤΥΔΚΥ Ηπείρου 38, Αθήνα, τηλ.:

14 Το Ιατρικό Ψυχικού αποτελεί μία πρότυπη μονάδα υγείας με τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρόληψης, διάγνωσης και θεραπείας. Το εξειδικευμένο επιστημονικό και νοσηλευτικό προσωπικό βρίσκεται στη διάθεσή σας, έτοιμο να σας προσφέρει ιατρικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. ΤΜΗΜΑΤΑ - ΜΟΝΑΔΕΣ - ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗΣ Αξονικό Τομογράφο Ακτινολογικό Τμήμα Επεμβατικής Ακτινολογίας Τμήμα Γενικών Υπερήχων ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΟΛΟΓΙΑΣ - ΥΠΕΡΗΧΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ Ω.Ρ.Λ ΤΜΗΜΑ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΜΗΜΑ CHECK - UP ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΟΝΑΔΑ ΕΝΤΑΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Μ.Ε.Θ.) ΤΜΗΜΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΩΝ (Τ.Ε.Π.) ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Παθολογικό Καρδιολογικό Διαβητολογικό Αιματολογικό Νευρολογικό Ογκολογικό Ρευματολογικό ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Καρδιοχειρουργικό Θωρακοχειρουργικό Αγγειοχειρουργικό Ουρολογικό Ορθοπεδικό Πλαστικής και Επανορθωτικής χειρουργικής Χειρουργικής ογκολογίας Γενικής χειρουργικής Οφθαλμολογικό Νευροχειρουργικό Ω.Ρ.Λ Γυναικολογικό 24ωρη εξυπηρέτηση με ασθενοφόρο και EMS Κινητή Μονάδα 24ωρη εφημερία για την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών

15

16 Άντερσεν 1, Ψυχικό, Αθήνα, Τηλ.: , Fax:

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση!

Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ. Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Οδηγός Νοσηλευομένου EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ Σας ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση! Πίνακας περιεχομένων Πρόσβαση στην κλινική... 3 Χάρτης... 3 Συγκοινωνία... 3 Χρήσιμα Τηλέφωνα... 3 Γενικές Παροχές...

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσιμος. Οδηγός Πληροφοριών

Χρήσιμος. Οδηγός Πληροφοριών Χρήσιμος Οδηγός Πληροφοριών Διαδικασία Εισαγωγής στο Μαιευτήριο Καλώς ήλθατε στη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Με μεγάλη χαρά σας καλωσορίζουμε στην πιο σύγχρονη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική!

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές

Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές Ολοκληρωμένη ιατρική φροντίδα με τις υψηλότερες προδιαγραφές 10 λόγοι για να επιλέξετε την Αθηναϊκή Mediclinic: 1. Είναι μία ποιοτική και οικονομική κλινική, προσιτή σε όλους 2. Συνεργάζεται με τον Δημόσιο

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους

Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Oδηγίες προς νοσηλευόµενους Ο Ευρωκλής και η Νίκη σας δίνουν οδηγίες για τη διαµονή σας στην κλινική περιεχόµενα Διαδικασίες εισαγωγής...4 Τι θα πρέπει να γνωρίζετε κατά την διαµονή σας στην Ευρωκλινική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών)

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας είναι στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με σεβασμό, αγάπη και αίσθημα ευθύνης. περιεχόμενα για την εισαγωγή σας σελ. 4-5 & 6-7 για τη νοσηλεία σας σελ. 8-9 & 10-11 & 12-13 για τo εξιτήριό σας σελ. 14-15 γενικές πληροφορίες σελ. 16-17 & 18-19 Καλώς ήρθατε! Στο ΜΗΤΕΡΑ έχουμε δημιουργήσει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας

Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας Οδηγός πολιτών Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας Μονάδα Νάουσας Καλωσόρισμα Αγαπητοί ασθενείς και επισκέπτες, Η Διοίκηση και το προσωπικό της Μονάδας Νάουσας του Γ.Ν. Ημαθίας σας καλωσορίζει και σας εύχεται καλή

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Σε ποιούς απευθυνόμαστε Ποιοί είμαστε Εδώ και 4 χρόνια, το σύστημα υγείας ΠαρονClub, έχτισε ένα πανελλαδικό σύστημα υγείας, βασισμένο να καλύπτει τις πιο απαιτητικές και ραγδαίες αλλαγές αυτής της εύθραυστης εποχής. Σε μια εποχή

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

Γενική Συνέλευση. Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικός Γραμματέας. Αναπλ. Γενικός Γραμματέας. Γενικός Διευθυντής ΤΥΠΕΤ

Γενική Συνέλευση. Διοικητικό Συμβούλιο. Πρόεδρος Δ.Σ. Γενικός Γραμματέας. Αναπλ. Γενικός Γραμματέας. Γενικός Διευθυντής ΤΥΠΕΤ Οργανόγραμμα Τ.Υ.Π.Ε.Τ. (Εγκρίθηκε από την Ολομ. Δ.Σ. αριθμ. 21/16,17.9.2010) Ειδικές Επιτροπές & Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Γραμματείας & Επικοινωνίας Δ.Σ. Αντιπρόεδρος Α Επιστημονική Επιτροπή Γενική Συνέλευση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α,

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α, Αξιότιμε /η κύριε/α, Οι κλινικές IΑΤΡΙΚΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, IΑΤΡΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που ανήκουν στο μεγαλύτερο Όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, προσφέρουν στους εργαζομένους της COSMOTE,

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Τι είναι Το 360Care είναι το νέο, Συνδροµητικό Πρόγραµµα Υγείας από τον Όµιλο της Ευρωκλινικής. Με µόνο µια πληρωµή στην αρχή του

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας

Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο του Ιατρικού Αθηνών Πρόσθετες Παροχές και Υπηρεσίες Υγείας ΔΙΟΙΚΗΣΗ Αρ. Πρωτ.: 10197 Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2013 ΠΡΟΣ Επιθεωρήσεις και τις λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις, Υποκαταστήματα, Περιφερειακούς Τομείς. Θέμα: Συνεργασία με τον Όμιλο

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ»

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ «EΛΕΝΗ Θ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ» «Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό και αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη» Προσερχόμενοι στο νοσοκομείο να έχετε πάντοτε μαζί σας το ΑΜΚΑ σας και το βιβλιάριο υγείας

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 Ολοκληρωμένο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης Το νέο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 προσφέρει τις απαιτούμενες καλύψεις νοσηλείας

Διαβάστε περισσότερα

IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε.

IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε. Το ιδιωτικό θεραπευτήριο IASIS - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΓΑΒΡΙΛΑΚΗ Α.Ε., αποτελεί ένα πρότυπο Διαγνωστικό Θεραπευτικό - Χειρουργικό & Ερευνητικό Κέντρο πού βρίσκεται στην πόλη των Χανίων και καλύπτει τις βασικές

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8) Δευτεροβάθμια Περίθαλψη (Νοσηλεία) ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αθανασιάδου 9, πάροδος Δ.Σούτσου, Αθήνα Τηλ. 10 17850 Μαρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016»

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Διεύθυνση Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας Προς: Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 8 Ιουνίου 2016 ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σε συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ)

Ειδικό πρόγραμμα υγείας. Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Ειδικό πρόγραμμα υγείας Για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) Βραβεία & Διακρίσεις Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ Best International Hospital Award 2016 Best Workplace 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π το όποιο λειτουργεί 24ώρες/365 μέρες): 1. Δωρεάν επίσκεψη σε: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, ΩΡΛ, Νευροχειρουργό.

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Allianz Ελλάδος www.allianz.gr Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Προσφορές ανά Νοσηλευτικό Ίδρυμα 23/06/2017 Αποκλειστικά για πελάτες Allianz Subject line Lorem Ipsum 3 Βιοκλινική

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ είναι ο μεγαλύτερος ΟΜΙΛΟΣ στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα, και ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά: basic, premium, παιδικό.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. Προνομιακές τιμές σε check-up για άνδρες, γυναίκες και παιδιά: basic, premium, παιδικό. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλα τα Νοσοκομεία του Ομίλου

Διαβάστε περισσότερα

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία.

Κάθε νέο δικαιολογητικό, από την 1/2/2011, θα αποστέλλεται στις Κεντρικές Υπηρεσίες, σύμφωνα με την πιο κάτω περιγραφόμενη διαδικασία. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΠΡΟΣ: - Τις Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες - Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2011 ΘΕΜΑ: Κεντροποίηση διαχείρισης των αποζημιώσεων των Ομαδικών Συμβολαίων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 4 _ 2018 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΕΠΑ... ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΝΤΟΣ Ονοματεπώνυμο... Όνομα πατέρα... Ημερομηνία Γέννησης... ΑΜ:... Ασφαλιστικός Φορέας... ΑΜΚΑ... Διεύθυνση κατοικίας:...αριθμός...τ.κ...

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα)

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα) ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι, εξασφαλίσαμε σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως 86,

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ 1. Εξαιρέσεις ασθενών ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ Η κλινική ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ είναι παθολογική χρόνιων παθήσεων συνεπώς δεν γίνονται δεκτοί ασθενείς

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως 86,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 1 _ 2017 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή Αγαπητέ κύριε Ορφανουδάκη, Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας στέλνω αναλυτική παρουσίαση της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ σε συνημμένο αρχείο. Το κόστος της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ διαμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) σας, οι δωρεάν και οι εκπτώσεις για τα περιστατικά που αναγράφονται στον πίνακα ισχύουν μετά την εξάντληση του ετήσιου ορίου της κάλυψής σας για διαγνωστικές Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους

Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους Παροχές Ομίλου Ιατρικού Αθηνών για τους κατόχους της Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων και τα μέλη των οικογενειών τους Απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) στις εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ. Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής

Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ. Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής Οδηγός Ασθενών Μαιευτικής Κλινικής Eσείς & το ΜΗΤΕΡΑ περιεχόμενα για την εισαγωγή σας σελ. 4-5 & 6-7 για τη νοσηλεία σας σελ. 8-9 & 10-11 & 12-13 για τo εξιτήριό σας σελ. 14-15 γενικές πληροφορίες σελ.

Διαβάστε περισσότερα

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό.

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Στην Eurolife ERB Ασφαλιστική πιστεύουµε ότι η υγεία, το πιο πολύτιµο αγαθό, αξίζει την πιο ολοκληρωµένη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο Ασφαλιζόμενου: ΠΕΛΑΤΙΔΟΥdΑΓΑΠΗΤΗ Ονοματεπώνυμο Αντισυμβαλλομένου: ΠΕΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣdΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ασφαλιστικό Γραφείο: Ονοματεπώνυμο Συνεργάτη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Το Κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκοµείου, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 32, στο Στρόβολο.

Το Κέντρο βρίσκεται στη Λευκωσία, πλησίον του Μακάρειου Νοσοκοµείου, στη Λεωφόρο Ακροπόλεως 32, στο Στρόβολο. Εισαγωγή Το ενηµερωτικό αυτό βιβλιάριο θα είναι χρήσιµο σ εσάς, την οικογένεια και τους φίλους σας σε περίπτωση που θα χρειαστεί να πάρετε την θεραπεία σας ως εσωτερικός ασθενής. Περιλαµβάνει πληροφορίες,

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ Σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης νοσηλείας Σας συστήνουμε να ανατρέξετε στον Οδηγό Μέλους Κανονισμό Παροχών του Ταμείου μέσω του οποίου θα λάβετε κάθε αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Οι λογαριασμοί που θα υποβληθούν στον ΕΟΠΥΥ αφορούν δαπάνες υγείας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από 1-1-12.

Οι λογαριασμοί που θα υποβληθούν στον ΕΟΠΥΥ αφορούν δαπάνες υγείας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν από 1-1-12. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας www.eopyy.gov.gr Γενική Δ/νση: Σχεδιασμού και ανάπτυξης Δ/νση:

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (/7) επείγοντα στις εξετάσεις / επείγοντα Ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία (ειδικές τιμές) ₂ χρήση ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΥΡΕΙΑΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ Ή ΤΟΚΕΤΟ Ποιοι καλύπτονται Α. Όλοι οι υπάλληλοι της Τράπεζας από την πρώτη ημέρα που αναλαμβάνουν εργασία,

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2 ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Το Ταμείο Επαγγελματικής Ασφάλισης του Υπουργείου Οικονομικών (ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ) ιδρύθηκε με το ΦΕΚ Β 727/14.05.2004 και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Νοσοκομεία Ιατρικά Κέντρα Αθήνας METROPOLITAL HOSPITAL Επικοινωνία Διεύθυνση: Εθνάρχου Μακαρίου & Ελ. Βενιζέλου 1, 18547 Ν. Φάληρο - Τηλ.: 210

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Παροχές Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής και τα μέλη των οικογενειών τους

Θέμα : Παροχές Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής και τα μέλη των οικογενειών τους ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Προς: Τις Επιθεωρήσεις και τις Λοιπές Μονάδες Παραγωγής Τις Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Τα Υποκαταστήματα, τους Περιφερειακούς Τομείς Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2009

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Προς: Όπως ο Π.Δ. Τηλέφωνο : 5238057 Πηροφ.:Ε. Γαβαλά ΦΑΞ: 5239238

Ταχ. Διεύθυνση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : 101 87 Προς: Όπως ο Π.Δ. Τηλέφωνο : 5238057 Πηροφ.:Ε. Γαβαλά ΦΑΞ: 5239238 ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αθήνα, 23/12/2010 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ. Υ4δ/Γ.Π.οικ.161698 Δ/ΝΣΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΜΟΝ. ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Δ' Ταχ. Διεύθυνση

Διαβάστε περισσότερα

Πληροφορίες για τους γονείς

Πληροφορίες για τους γονείς Πληροφορίες για τους γονείς Νοσοκομείο παίδων "Η Αγια Σοφία" Θηβών & Παπαδιαμαντοπούλου 115 27 Γουδή Αθήνα Τηλεφωνικό Κέντρο : 213-2013000 e-mail : info@paidon-agiasofia.gr Αγαπητοί Γονείς Το Νοσοκομείο

Διαβάστε περισσότερα

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος "Χρυσή Υγεία" δικαιούνται μετά

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος Χρυσή Υγεία δικαιούνται μετά Α) Μέσω του συνεργαζόμενου Συντονιστικού Κέντρου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, δυνατότητα να κλείνονται ραντεβού με τις κλινικές και να παρέχονται ιατρικές συμβουλές ή να λαμβάνονται γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25

Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 ΚΑΛΥΨΗ ΕΤΗΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ Βασική Ασφάλιση 38,61 Νοσοκομειακή Περίθαλψη Απόλυτη Προστασία 1.662,25 Εγγ. Εισφορά 0,29 Ετήσιο Κόστος 1.701,15 Μηνιαία 147,43 Πρώτη όση 154,77 Στα παραπάνω ασφάλιστρα συμπεριλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

00.000, ,00,

00.000, ,00, 1 2 10000,00 50000,00 1 2 3 100000,00 110000,00 100000,00 100000,00 ", 00000,00 100000,00, OZ0100 10/0299 7/63 16 50000,00 29 62500,00 17 50000,00 30 60000,00 18 50000,00 31 55000,00 19 50000,00 32 50000,00

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 15, Αθήνα 10 696600 Φιλελλήνων 4, Πειραιάς 10 45800 Μητροπόλεως 86, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 15, Αθήνα 10 696600 Φιλελλήνων 4, Πειραιάς 10 45800 Μητροπόλεως 86, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/8)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/8) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/8) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ * (Όμιλος) * Οι παροχές επειγόντων δεν ισχύουν για την ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Πειραιά Μ. Γερουλάνου 5,

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ Η Γενική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ είναι μια σύγχρονη πολυδύναμη Κλινική, που ανταποκρίνεται πλήρως στο σύνολο των αναγκών

Διαβάστε περισσότερα

Η νοσοκομειακή περίθαλψη παρέχεται σε θεραπευτήρια της χώρας και του εξωτερικού.

Η νοσοκομειακή περίθαλψη παρέχεται σε θεραπευτήρια της χώρας και του εξωτερικού. Νοσοκομειακή Περίθαλψη Η νοσοκομειακή περίθαλψη παρέχεται σε θεραπευτήρια της χώρας και του εξωτερικού. Νοσηλεία στην Ελλάδα {googleads left} α) Η Νοσοκομειακή περίθαλψη περιλαμβάνει τη νοσηλεία του πάσχοντα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (ΟΜΙΛΟΣ) ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΟ (ΟΜΙΛΟΣ) ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ/ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ₁ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ₂

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (ΟΜΙΛΟΣ) ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΟ (ΟΜΙΛΟΣ) ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ/ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ₁ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ₂ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ TΗΛΕΦΩΝΟ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ / ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (ΟΜΙΛΟΣ) Μ.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 15 ΑΘΗΝΑ 210 6962600 ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 34 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 210 4582200 ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 86 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310 372600 ΕΚΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 86791 Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2013 ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΤΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΟ 1 - Τι είναι το Ασφαλιστήριο συμβόλαιο; 1 ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ {Εδώ περιγράφονται όλα όσα ισχύουν και πρέπει να έχετε υπόψη σας για την ισχύ του Ασφαλιστηρίου σας. Οι όροι αυτοί εφαρμόζονται μαζί με τους Ειδικούς Όρους των καλύψεων του Ασφαλιστηρίου σας}

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιδιώτη ιατρό η χρέωση θα γίνεται με τιμές ΦΕΚ. Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιατρό ΕΟΠΥΥ (η δυνατότητα συνταγογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ

Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Μάθετε για την εισαγωγή, νοσηλεία και έξοδό σας από το ΜΗΤΕΡΑ Σας καλωσορίζουμε στο ΜΗΤΕΡΑ! Όποιος και αν είναι ο λόγος που σας έφερε κοντά μας, με την είσοδό σας στη Γυναικολογική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Λ. Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36, 115 26 Αθήνα 210 7454000 ATLANTIKI@ATLANTIKI.GR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Προστασία οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

Προς : Όλους τους Συνεργάτες. Κοινοποίηση :

Προς : Όλους τους Συνεργάτες. Κοινοποίηση : Εσωτερικό Σηµείωµα Από : ιεύθυνση Offer Σελίδες : 1 ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε. Προς : Όλους τους Συνεργάτες Tel : + 30 210 728 8000 Fax : +33 210 726 8810 Email:. Αριθµός επιστολής : Κοινοποίηση : Ηµεροµηνία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ Διστόμου 9, Μαρούσι Τηλ: 210 699100 www.gaiamaternity ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Εθνάρχου Μακαρίου 60, Περιστέρι Τηλ: 210 5799000 www.iatrikoperisteriou.gr ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ/ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/7) χρήση ΥΓΕΙΑ Λεωφόρος Κηφισίας & Ερυθρού Σταυρού 4, Μαρούσι 0 6867000 Γυναικολόγος & για το επιπλέον ισχύει ο κρατικός σε

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Santé Principe 22 Πρόγραμμα Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης με τη συνεργασία του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ που παρέχει διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις στα συμβεβλημένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ»

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» I. Ιατρικές Επισκέψεις ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ «ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΥΠΑΤΕ» 1. Σε ιατρούς όλων των ειδικοτήτων του δικτύου Χωρίς χρέωση του ασφαλισμένου 2. Σε ιατρούς εκτός δικτύου σε περιοχές όπου στο δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

[ Privilege Club ] Privilege Club

[ Privilege Club ] Privilege Club [ ] Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Advanced Benefit Club

Advanced Benefit Club Advanced Benefit Club 2015 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) 24 ώρες το 24ωρο 365 ημέρες το χρόνο ΕΙΣΑΓΩΓΗ Τι είναι το Advanced Benefit Club (ABC);

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.

Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. Προσφορά της κάρτας υγείας EY Club ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α. ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΝΤΙΡΕΥΜΑΤΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας 3: Αριθμός νοσηλευθέντων ανασφάλιστων και κόστος νοσηλείας...

Πίνακας 3: Αριθμός νοσηλευθέντων ανασφάλιστων και κόστος νοσηλείας... ΒΑΣΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΕΤΟΥΣ 2016 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Πίνακας 1: Αριθμητικά στοιχεία υπηρεσιών ανά τομέα.... Σελ. 2 Πίνακας 2.: Αριθμός εξετασθέντων, χειρουργικών επεμβάσεων, εργαστηριακών εξετάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό Department: Sales Department Country: Greece Generali Hellas Medical Easy Νοσοκομειακό Generali Hellas Athens March, 0 Medical Easy Νοσοκομειακό Ας το γνωρίσουμε!!!! Generali Hellas Athens March, 0 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: <<Προβλήματα που αφορούν την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου>>.

Θέμα: <<Προβλήματα που αφορούν την λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου>>. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΑΜΟΣ 10/09/2018 ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΣΑΜΟΥ ΑΠ:16 ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΣΑΜΟΥ ΠΡΟΣ: Κοινοβουλευτική ομάδα 1.ΣΥΡΙΖΑ 2.ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 3.ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ 4.ΚΚΕ 5.ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ 6.ΠΟΤΑΜΙ

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο: Διαγράμματα Δραστηριοτήτων & Διαγράμματα Ροής Δεδομένων. S 3 Laboratory

Εργαστήριο: Διαγράμματα Δραστηριοτήτων & Διαγράμματα Ροής Δεδομένων. S 3 Laboratory Εργαστήριο: Διαγράμματα Δραστηριοτήτων & Διαγράμματα Ροής Δεδομένων Διαδραστικό Εργαστήριο Οργάνωση Ομάδων o Παρουσίαση Προβλημάτων o Επεξεργασία και παρουσίαση προτεινόμενων λύσεων o Επεξήγηση σχεδιαστικών

Διαβάστε περισσότερα

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας!

Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Υγείας Οι πιο σύγχρονες υπηρεσίες υγείας στη διάθεσή σας! Νοσοκομειακή Περίθαλψη Το πρόγραμμα σας εξασφαλίζει πλήρη Νοσοκομειακή Περίθαλψη σε περίπτωση Ατυχήματος ή Ασθένειας καλύπτοντας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Premium Νοσοκομειακό Β 500 Παιδικό Economy (ΚΩΔ. ΚΑΛΥΨΗΣ: 30704, 30705) ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Κωδικός Ειδικών Όρων: 30704, 30705 /03/2017 / Ι.3. / Ind.L. /

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟ ΛΗΠΤΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ Premium Νοσοκομειακό Β 500 Παιδικό Economy (ΚΩΔ. ΚΑΛΥΨΗΣ: 30704, 30705) ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Κωδικός Ειδικών Όρων: 30704, 30705 /03/2017 / Ι.3. / Ind.L. /

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/7) στις εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ 2651366111 ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟ Δ/ντης 26513 66436 Εργαστήριο 26513 66434 ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ Δ/ντης 26513 66424 Προϊσταμένη 26513 66523 Γραμματεία 26513 66520 Αδελφές

Διαβάστε περισσότερα

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή!

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Η 1η direct ασφάλιση Ασφάλιση υγείας απλή, προσιτή και εγγυημένη! Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φροντίζει τώρα και

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα Τμήμα: Εκπαίδευσης Χώρα: Ελλάδα Γιατί το Medical Easy είναι Μοναδικό! Εξαιρετικά Ανταγωνιστικό Ασφάλιστρο. Αναδεικνύει τον ρόλο του Συνεργάτη ως Συμβούλου και όχι ως χειριστή διαδικασιών: Χωρίς ανάμειξή

Διαβάστε περισσότερα

Medicare Generation Next Οδηγίες για τον ασφαλισμένο Τι είναι το Medicare Generation Next;

Medicare Generation Next Οδηγίες για τον ασφαλισμένο Τι είναι το Medicare Generation Next; 2014 + ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 800 800 99 99 (χωρίς χρέωση από σταθερό) 210 61 27 722 (από κινητό) Τι είναι το Medicare Generation Next; Το Medicare Generation Next είναι πρόγραμμα κάλυψης εξωνοσοκομειακής περίθαλψης

Διαβάστε περισσότερα

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016

MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 3/4/2016 MEDIΣΥΝ 2 4/4/2016 Βοηθάμε όσους μας εμπιστεύονται να ζουν πιο ήρεμα 10 to Zen Θέλω ένα πρόγραμμα Υγείας Σύμφωνα με τις ανάγκες τις δικές μου και της οικογένειάς μου 24/7 όπου και να βρίσκομαι σε όλο τον

Διαβάστε περισσότερα

Κοινοβουλευτική Ομάδα

Κοινοβουλευτική Ομάδα Κοινοβουλευτική Ομάδα Λεωφ. Ηρακλείου 145, 14231 ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, τηλ.: 2102592213, 2102592105, 2102592258, fax: 2102592097 e -mail: ko@vouli.kke.gr, http://www.kke.gr Γραφεία Βουλής: 2103708168, 2103708169,

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Αποζημίωσης

Διαδικασία Αποζημίωσης Διαδικασία Αποζημίωσης Η αποζημίωση γίνεται είτε απευθείας από την Εταιρεία στον πάροχο περίθαλψης, είτε απολογιστικά με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό του Συμβαλλόμενου Για την καταβολή της αποζημίωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών.

Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών. Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Για Νοσηλεία με χρήση ιδιωτικής ασφάλειας και ταυτόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αγαπητοί Συνεργάτες,

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αγαπητοί Συνεργάτες, Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2015 Αγαπητοί Συνεργάτες, Το τελευταία χρόνια βιώνουμε σημαντικές αλλαγές στον Ασφαλιστικό κλάδο με κύριο χαρακτηριστικό την ένταση του ανταγωνισμού αναφορικά με το κόστος ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΡΟΣ Σ.Α.Α. ΑΤΕ Θεσσαλονίκη, 17 Δεκεμβρίου 2014 Αξιότιμε κύριε Τσομπανίδη, Η Euromedica ως γνωστόν αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους και πληρέστερους ιδιωτικούς φορείς παροχής

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα