WE CREATE BRANDS PEOPLE LOVE

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "WE CREATE BRANDS PEOPLE LOVE"

Transcript

1 NO.052 / 2018 Date: 20 / 06 / 2018 WE CREATE BRANDS PEOPLE LOVE ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ. ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ/ΣΤΗΝ :

2 Technical2Support Προσφορά Version:v1// 2018

3 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ WE HEAR, WE BUT WE WILL

4 Spyros Papaporfiriou CEO Κατά τη γνώμη μου, η επιτυχία ήταν πάντοτε για το αν εργάζεσαι σκληρα. Υπάρχει λίγη τύχη κατά μήκος του δρόμου, αλλά δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο που να φέρνει αποτελέσματα όπως η προθυμία να δουλεύεις ώρες. Έτσι, στην Technical2Support είμαστε αφιερωμένοι στο να σας προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που ικανοποιούν τις δικές σας ανάγκες, αλλά και την δικιά μας ανάγκη για επιτυχία. TECHNICAL2SUPPORT ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ Ακούμε, συζητάμε, συμβουλεύουμε. Μπορεί να φανεί προφανές, αλλά θα ακούσουμε τις ιδέες, τα σχέδια και τους στόχους σας για την επιχείρησή σας. Στη συνέχεια, θα επιλέξουμε την καλύτερη λύση για εσάς. Η γέννηση και η φιλοσοφία μας ως εταιρίας ήταν, είναι και θα είναι η διατήρηση όλων των υπηρεσιών που χρειάζεται ένα εμπορικό σήμα, ώστε οι πελάτες μας να επικεντρωθούν στο προϊόν τους και όχι στις καθημερινές συναλλαγές με διαφορετικές εταιρείες για να ενισχύσουν το εμπορικό σήμα τους. στόχος και η αποστολή μας είναι να χρησιμοποιήσουμε την γνώση και τη δημιουργικότητά μας για να κάνουμε την τεχνολογία εύκολη στη χρήση και, τέλος, προσιτή για όλες τις επιχειρήσεις. Θέλουμε να δημιουργήσουμε και να σχεδιάσουμε έργα που να είναι επιτυχημένα, έγκαιρα, επαγγελματικά και στοχευμένα σε τέτοιο βαθμό ώστε να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών μας. Ας είμαστε ευτυχισμένοι δημιουργώντας δυνατά προϊοντα. Τέλος, θέλουμε να πούμε ότι ΑΓΑΠΑΜΕ και αισθανόμαστε ΠΑΘΟΣ για τις υπηρεσίες που παρέχουμε είτε πρόκειται για ένα μικρό είτε μεγάλο έργο, γιατί τελικά είναι ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ σημαντικό έργο. DISCUSS, WE ADVISE. IT MAY SOUND OBVIOUS, HEAR YOUR IDEAS FOR YOUR BUSINESS.

5 ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η Technical2Support είναι διαφορετική! Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη, τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες για τις εκάστοτε ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους. TECHNOLOGY SOLUTIONS COMPANY BRANDING AND IDENTITY MARKETING CONSULTATION WORDPRESS DEVELOPMENT

6 SOCIAL MEDIA BRANDING CGI / VISUALISATION BROADCASTING SOLUTIONS PRINT & PUBLISHING Στην ουσία, μπορούμε να καλύψουμε πλήρως μια παραγωγή ή ακόμα και να παράσχουμε συντήρηση και εκπαίδευση σε άτομα που χρειάζονται για να στηρίξουμε την συγκεκριμένη επιχείρηση ή ακόμα και να αναλάβουμε την τεχνική επεξεργασία μιας παραγωγής για μια επιχείρηση μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι. ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ; Η εταιρεία μας απασχολεί άτομα με εμπειρία και επιτυχία στον τομέα της δημιουργίας εμπορικών σημάτων ή βοηθώντας σε υπάρχουσες μάρκες. Παραδείγματα αυτών που μπορούμε να κάνουμε είναι τα εξής: virtual στούντιο, γραφικά εκπομπής, σκηνοθέτες, φωτογραφία, μίξη εικόνας σκηνοθέτες ταινιών, γραφικά onair graphics, μοντάζ, διαδικτυακή τηλεόραση, live streaming, ανθρώπινο δυναμικό και στελέχωση εταιριών, διαφημίσεις, εταιρικοί ιστοχώροι, συναγερμοί και ασφάλεια για κτίρια επιχειρήσεων, και δίκτυο για την εταιρεία σας. // 01 ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΑΣ. Θα αναπτύξουμε τρόπους με τους οποίους θα έχετε περισσότερους πελάτες να σας προσεγγίσουν και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τη φόρμουλα για να "μαγνητίσετε" πιθανούς χορηγούς.

7 ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ; MARKETING CONSULTATION SOCIAL MEDIA BRANDING Μπορούμε να κάνουμε την εταιρεία σας γνωστή στον κόσμο και να σας δείξουμε πώς να προσεγγίσετε περισσότερους πελάτες και να οδηγηθείτε σε απευθείας πωλήσεις. COMPANY BRANDING & IDENTITY BROADCASTING SOLUTIONS Από την ιδέα στον σχεδιασμό, Μπορούμε να κάνουμε την εταιρεία σας να φανεί φρέσκια και σύγχρονη στο ευρύ κοινό ή να σας προσφέρουμε εκπληκτική υπηρεσία διαφήμισης. CGI / VISUALISATION SERVICES PRINT & PUBLISHING Μπορούμε να δημιουργήσουμε τρισδιάστατα αρχιτεκτονικά μοντέλα, interior design, διαφημιστικά κάθε είδους, εκτυπώσεις banner, κατασκευή πινακίδας, ταυτότητα προϊοντος, εταιρικό βίντεο για το διαδίκτυο και την τηλεόραση. WORDPRESS DEVELOPMENT TECHNOLOGY SOLUTIONS Προσφέρουμε τεχνολογικές υπηρεσίες, δικτύωση, λογισμικό και υλικό και συστήματα ασφαλείας από τις πιο καινοτόμες εταιρείες παγκοσμίως που θα φέρουν την επιχείρησή σας στην πρωτοπορία. ΑΜΕΣΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΑΣ // 02 Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά σε συγκεκριμένες ώρες ή σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης έχουμε επίσης δημοσιεύσει τους προσωπικούς μας αριθμούς κινητού τηλεφώνου. Θέλουμε να είμαστε σε θέση να δώσουμε λύση κατά τις επόμενες 24 ώρες αν είναι δυνατόν. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΑΣ.

8 Η εταιρεία μας είναι αποφασισμένη να παρέχει τις καλύτερες λύσεις για τις ανάγκες σας, χωρίς να υπερβούμε τον προϋπολογισμό σας. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΦΤΙΑΓΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ // 03 ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΗΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΜΑΣ.

9 Technical2Support Ο.Ε. We create brands people love ΔΙΕΥΘ. :Ντάλιας 36, Μέγαρα Αττικής, Ελλάδα ΑΦΜ: ΔΟΥ: Ελευσίνας T: M: Προσφορά #Buss1 Ημερομηνία: Είδος Ποσ. ΜΜ Τιμή μονάδας Έκπτωση μονάδας Καθαρή αξία business στρατηγική εταιρίας Η στρατηγική ειναι η βασική μας δραστηριότητα. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες σε κάθε κλάδο για να αναπτύξουμε στρατηγικές που προσφέρουν αποτελέσματα. business βελτίωση απόδοσης Η Technical2Support είναι ο καλύτερος συνεργάτης διαβούλευσης για εταιρείες που έχουν δεσμευτεί να επιτύχουν και να διατηρήσουν γρήγορα το πλήρες δυναμικό τους. business Στρατηγική Πελατών & Μάρκετινγκ H Technical2Support συνδυάζει την βαθιά γνώση πελατών με την πρακτική εξειδίκευση που εχει για να βοηθήσει τους πελάτες της να δημιουργήσουν βιώσιμη, οργανική ανάπτυξη. 1 υπηρεσία 60,00 0,00% 60,00 1 υπηρεσία 30,00 0,00% 30,00 1 υπηρεσία 40,00 0,00% 40,00 ΦΠΑ Καθαρό ποσό Ποσό ΦΠΑ 24,00% 130,00 31,20 Συνολική καθαρή αξία 130,00 ΦΠΑ (24,00%) 31,20 Τελική αξία 161,20 Παρατηρήσεις Καλώς ήρθατε στην Technical2Support, μία εταιρεία που ειδικεύεται στην προσαρμοσμένη παραμετροποίηση Ηλεκτρονικής πληροφορίας. Προσφέρουμε επίσης προσωπικές συμβουλές σε τεχνικά θέματα και οργάνωση και στήριξη προϊοντων και εταιριών, κάτι που είναι σπάνιο στον κλάδο μας. Η Technical2Support δεν είναι όπως οι άλλες εταιρείες μαζικής πώλησης. Είναι διαφορετική! Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη, το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σύμφωνα με τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό τους. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ! Για οποιαδήποτε απορία σας μπορείτε να μας βρείτε : info@technical2support.com Tηλ: Κιν:

10 *Για ακύρωση παραγγελίας παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα sales, γράφοντας στον τίτλο "ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ", στο παρακάτω sales@technical2support.com. Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στις υπηρεσίες μας.

11 ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ Μερικές φορές δεν ξέρετε πώς να βοηθήσετε την εταιρεία σας να αναπτυχθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μας χρειάζεστε. Μπορούμε να σας προσφέρουμε επιλογές που άλλες εταιρείες δεν μπορούν να έχουν. Δείτε ορισμένες από τις παρακάτω επιλογές: CONCEPT IDEA δημιουργούμε το προϊόν σας. DEVELOPMENT Χρησιμοποιούμε τις ικανότητες κωδικοποίησης μας για να κάνουμε κάτι μοναδικό για εσάς. MOBILE WEB Θέλετε να δημιουργήσετε την εφαρμογή σας στα windows, στο ios, android store; Μπορούμε να το κάνουμε. ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ BROADCAST Τηλεόραση ή εκτύπωση, YouTube ή Vimeo, Intro ident, ταινία ή διαφημιστικό, Το επιλέγετε και το σχεδιάζουμε. LISTINGS Παρέχουμε τις λύσεις για τη δημιουργία λιστών ηλεκτρονικού για να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες. ECOMMERCE Ισχυρές λύσεις eshop με επιπλέον φροντίδα στις after sales. SOCIAL MEDIA Δεν έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με τα κοινωνικά μέσα, αλλά είναι απαραίτητο; Είμαστε εδώ για να το κάνουμε για εσάς! SEO Μπορούμε να κάνουμε την ιστοσελίδα σας πρώτη στο google. Και γρήγορα. BRANDING Διαφημίσεις, εκτύπωση, κάρτες, επιστολές, φυλλάδια κλπ. Ναι μπορούμε να τα κάνουμε όλα. ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ SECURITY Τα καλύτερα συστήματα συναγερμού και πυρανίχνευσης. HOSTING Μπορούμε να φιλοξενήσουμε τον ιστότοπό σας και να αντιμετωπίσουμε καθημερινά προβλήματα. ΘΕΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ? Ναι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα. Έχουμε αξιόπιστους εταίρους παγκοσμίως που είναι έτοιμοι να βοηθήσουν σε κάθε περίπτωση. ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ : ΓΡΗΓΟΡΑ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ

12 ΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ 01// COPYRIGHTS AND USER MANAGEMENT Ο δημιουργούμενος κώδικας και οι χρησιμοποιούμενες τεχνολογίες αποτελούν την αρχική πνευματική δημιουργία της εταιρείας Technical2Support S.A. Ο πελάτης αγοράζει τη χρήση του κώδικα και του σχεδιασμού του προϊόντος ή του έργου. Ο πελάτης πρέπει να ορίσει έναν υπεύθυνο που θα συνεργαστεί μαζί μας σε όλα τα στάδια ανάπτυξης, με την τροφοδοσία του έργου με το απαραίτητο υλικό. Ενώ αποδέχεστε την παρούσα πρόταση, συμφωνείτε να διατηρείτε εμπιστευτικά τα υλικά, τις γνώσεις ή την ανταλλαγή πληροφοριών και να περιορίσετε την πρόσβαση σε τρίτα μέρη ή από τρίτους. 02// PAYMENT INFORMATION Η καθυστέρηση στην έναρξη της δημόσιας λειτουργίας του προϊόντος ή του έργου του πελάτη λόγω έλλειψης περιεχομένου δεν μεταφέρει τις ημερομηνίες αποπληρωμής του έργου. Η πληρωμή των υπηρεσιών είναι παράλληλη με την εκτέλεση των έργων και γίνεται μέχρι και κάθε μήνα. Η καθυστέρηση της πληρωμής ενδέχεται να οδηγήσει σε διακοπή των υπηρεσιών μας. Η πληρωμή έχει ως εξής: 30% όλων των επιλεγμένων υπηρεσιών, με την έναρξη του έργου. 50% κατά την διάρκεια και την παράδοση του έργου. 20% δεκαπέντε ημέρες μετά την παράδοση. 03// SUPPORT AND WARRANTY Παρέχουμε υποστήριξη στο αναπτυγμένο σύστημα για να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία της εφαρμογής και να λύσουμε προβλήματα που μπορεί να συμβούν μέσα σε 3 μήνες από την παράδοση. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση τυχόν παραπόνων ή ερωτήσεων που έχετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά σας. Το υλικό που παραδίδουμε παραμένει στα αρχεία μας για ένα χρόνο. Μετά από αυτό το διάστημα, η Technical2Support δεν είναι υπεύθυνη για την παράδοση του ίδιου ακριβώς υλικού σε περίπτωση που το ζητήσετε.

13 04// MATERIAL AND IMAGES Η ψηφιακή υπηρεσία ή το προϊόν που λαμβάνετε είναι διαθέσιμη μόνο στις συμφωνηθείσες τεχνικές προδιαγραφές. Οποιαδήποτε αναβάθμιση χρεώνεται και χρειάζεται περισσότερος χρόνος για την παράδοση. Ο πάροχος δεν υποχρεούται να εκτελεί επεξεργασία ή οποιαδήποτε προσπάθεια βελτίωσης ή επεξεργασίας του οπτικού υλικού εκτός εάν συμφωνηθεί με τον πελάτη. Η δημιουργία και ο σχεδιασμός του προϊόντος ή της υπηρεσίας δεν αποτελεί πρωτότυπο πνευματικό δικαίωμα του πελάτη. Ο πελάτης αγοράζει τη χρήση του και όχι η μοναδικότητά του. 05// LAST MINUTE DETAILS Αυτή η προσφορά δεν περιλαμβάνει απεριόριστο αριθμό αλλαγών σε όλα τα μέρη του προϊόντος ή του έργου, εκτός αν η έννοια της εργασίας έχει παραδοθεί από την αρχή. Όλες οι ώρες που αναφέρονται στις προσφορές μας βασίζονται σε εργάσιμες ημέρες. Εξαιρουμένων των επίσημων αργιών. Διατηρούμε το δικαίωμα να τοποθετήσουμε μια σύνδεση στο δημιουργημένο προϊόν, υπογράφοντας έτσι το συγκεκριμένο έργο. [Νόμος 2121/1993 (κυβερνητικός νόμος Α 25 / )]. Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε τις αλλαγές που έγιναν χωρίς συμφωνία πρώτα από τα δύο μέρη. 06// CONTRACT CANCELLATION Έχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή ακόμα και να ακυρώσετε τη συνεργασία μας υπό τον όρο ότι θα γίνει πριν ξεκινήσει η εργασία. Για να ασκήσουμε το δικαίωμα ακύρωσης της συνεργασίας μας, πρέπει να μας στείλετε μια σαφή δήλωση (γραπτώς, με φαξ ή με εμαιλ ή ακόμα και τηλεφωνικά). Για να μπορέσουμε να ενημερωθούμε αμέσως. Αν η υπηρεσία, το προϊόν ή το έργο ακυρωθεί μετά την εκκίνησή του, θα υπάρξει ρήτρα τουλάχιστον 15% λόγω της μεγάλης ποσότητας εργασίας που αφορά στις υπηρεσίες μας, καθώς και άλλων πρωτοφανών δαπανών.

14 ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΘΕΣΑΤΕ; ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ. Η Technical2Support είναι διαφορετική! Στόχος μας είναι να παρέχουμε σε κάθε πελάτη την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό του. Έχουμε μια ισχυρή δέσμευση για γρήγορη και ιδιαίτερα προσωπική επικοινωνία. Όταν μας στείλετε ένα μήνυμα, μπορείτε να υπολογίζετε σε μια τεκμηριωμένη και γρήγορη απάντηση από εμάς. Επίσης, θα παρουσιάζουμε πάντα ένα χρονοδιάγραμμα της δουλειάς μας ώστε να υπολογίζετε τον πολύτιμο χρόνο και το οργανόγραμμα σας. Θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ικανοποίηση τυχόν παραπόνων ή ερωτήσεων που έχετε πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά σας. Και όπως πάντα παρακαλώ μην είστε ντροπαλοί να επικοινωνησετε μαζί μας ακόμα και για δωρεάν συμβουλές. Η επιτυχία σας είναι η επιτυχία μας. ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ Γνωρίζουμε πραγματικά πώς τα πράγματα λειτουργούν από την εμπειρία, έτσι δεν χάνουμε χρόνο να κάνουμε πράγματα για σας. Είμαστε ικανοποιημένοι μόνο όταν είστε. Γιατί αν είστε χαρούμενοι, είμαστε ακόμα περισσότερο. Μας οδηγεί το πάθος μας για αυτό ακριβώς το είδος της δουλειάς. Είμαστε πολύ επιλεκτικοί για το προσωπικό μας ώστε να μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι οι άνθρωποι που εργάζονται για εσας είναι πιστοποιημένοι για να κάνουν αυτό το είδος εργασίας. Δεν κάνουμε "hit n run". Στόχος μας είναι να μιλάμε μαζί σας ακόμα και μετά τη συνεργασία μας, για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό που πληρώσατε. Print Name/Title/Position Signature of Client Date CompanyName Company Address ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

15 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ CONTACT Address Phone&Fax Online Technical2Support S.A. Dalias 36, Megara Zipcode Athens Mob 01: Mob 02: Sales : info@technical2support.com, sales@technical2support.com Phone: Website:

WE CREATE BRANDS PEOPLE LOVE

WE CREATE BRANDS PEOPLE LOVE NO.012 / 2017 WE CREATE BRANDS PEOPLE LOVE CREATING A WORLD OF BRILLIANT IDENTITIES. ADDRESSED TO: Technical2Support Corporate Proposal Version:v1// 2017 Technical2Support Ο.Ε. We create brands people

Διαβάστε περισσότερα

WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US. Creative Market Services

WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US. Creative Market Services 1 WELCOME GROWTH YOUR COMPANY WORLDWIDE VIA US 155 Minories Street, Office 137, EC3N 1AD London, UK LTD 2 Ποιοι είμαστε Η Creative αποτελείτε από μια ομάδα νέων ατόμων με φιλοδοξία και όραμα στοχεύοντας

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργικότητα και Καινοτομία

Δημιουργικότητα και Καινοτομία Δημιουργικότητα και Καινοτομία Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για το πολυπολιτισμικό Marketing Η Hellas Media ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2012 και είναι η μόνη εταιρεία μέσων ενημέρωσης με

Διαβάστε περισσότερα

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr»

«Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Επεξήγηση web site με λογικό διάγραμμα «Δουλεύω Ηλεκτρονικά, Δουλεύω Γρήγορα και με Ασφάλεια - by e-base.gr» Web : www.e-base.gr E-mail : support@e-base.gr Facebook : Like Twitter : @ebasegr Πολλοί άνθρωποι

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ & ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ4 EUROPE DIRECT ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ & ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ4 EUROPE DIRECT ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Philippe & Cyril ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ & ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΟΥ4 EUROPE DIRECT ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ We Love Images Images We Do Το έργο αφορά τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη της

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά. Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστότοπου και Online Παραγγελιοληψίας. Morphix. Το όνομα της επιχείρησης σας Υπεύθυνος επικοινωνίας:

Προσφορά. Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστότοπου και Online Παραγγελιοληψίας. Morphix. Το όνομα της επιχείρησης σας Υπεύθυνος επικοινωνίας: Morphix Κεντρικής Μακεδονίας 13, 54632 Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο: 2313 047500 E-mail: morphix@morphix.gr Website : www.morphix.gr Προσφορά Σχεδιασμός και υλοποίηση ιστότοπου και Online Παραγγελιοληψίας Το όνομα

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Κατασκευή Ιστοσελίδας 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το διαφημιστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ TAYTOTHTA. Λογότυπο. Επαγγελματική κάρτα COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα Word of Mouth & Digital Marketing Agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που σχεδίασαν και υλοποίησαν καμπάνιες στα Social Media

Διαβάστε περισσότερα

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για:

Τα συνέδρια που έχει διοργανώσει τα προηγούμενα χρόνια το Ινστιτούτο αποτελούν την αιτία για: Η Ιδέα Το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος πιστό στην αποστολή του και στους στόχους του για την προώθηση του επαγγέλματος των Πωλήσεων, την συνεχή ενημέρωση σε επίκαιρα θέματα Πωλήσεων, την εκπαίδευση σε Τεχνολογίες,

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing Services

Digital Marketing Services Digital Marketing Services ΥΠΗΡΕΣΙΑ 1: Διαγωνισμός τύπου "POST" με πληρωμένη διαφήμιση στο www.facebook.com/skroutz.com.cy (με 90+ χιλιάδες ενεργούς followers). Τα δώρα του διαγωνισμού τα παρέχει η διαφημιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο Πελάτη

Ερωτηματολόγιο Πελάτη 2 Chytron, Limassol, Cyprus 4005 +357 25 723148 info@dynopia.com web design & development. web marketing. web hosting www.dynopia.com Ερωτηματολόγιο Πελάτη Εταιρεία: Ονοματεπώνυμο: Email: Τηλέφωνο: A.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΔΗΛΩΣΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑΣ - ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η DPG DIGITAL MEDIA Α.Ε. λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να διασφαλίσει πλήρως την ιδιωτικότητά σας και την ασφάλεια των δεδομένων

Διαβάστε περισσότερα

Honeybee Digital Videomarketing

Honeybee Digital Videomarketing Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο το ΕΣΠΑ 2014-2020 επιλέγοντας τα πακέτα υπηρεσιών της Honeybee Digital Videomarketing Δράση: Αναβάθμιση Πολύ Μικρών & Μικρών Υφιστάμενων Επιχειρήσεων για την Ανάπτυξη των Ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets

Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets Διαγραφή από τη λίστα Σε αυτό το τεύχος: Φεβρουάριος 2014 Mobile e-commerce από την Altec Software Mobile e-commerce από την Altec Software Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets Ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

OVERPOLITICS. Ολοκληρωμένη Πολιτική Επικοινωνία. Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2014

OVERPOLITICS. Ολοκληρωμένη Πολιτική Επικοινωνία. Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2014 Περιφερειακές & Δημοτικές Εκλογές 2014 OVERPOLITICS Ολοκληρωμένη Πολιτική Επικοινωνία Σχεδιασμός της αλυσίδας «Στρατηγική Πολιτική Επικοινωνία» Ανάλυση ΜΜΕ, δημοσκοπήσεων, δημόσιας εικόνας Ταυτότητα, αισθητική

Διαβάστε περισσότερα

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing

Social Media. Chapter 2 Social Media Marketing Social Media W Chapter 2 Social Media Marketing p.1 Τι είναι το Social Media Marketing Πρόκειται για ένα νέο marketing, που απευθύνεται σε ένα νέο καταναλωτή. Ζούμε σε μια εποχή που η τεχνολογία αλλάζει

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων

Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων 5 η ΕΝΟΤΗΤΑ Sales Funnel Η μέθοδος του Αγωγού Πωλήσεων Το internet marketing εξελίσσεται Η τεχνολογία που σήμερα μας περιβάλλει συνεχώς εξελίσσεται, αλλάζει και καινούρια πράγματα εμφανίζονται για να κάνουν

Διαβάστε περισσότερα

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση»

Digital Signage. «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Digital Signage «Δημιουργικότητα στην Πληροφόρηση» Θέλετε αποτελεσματικότερη επικοινωνία; Ψάχνετε για ένα νέο τρόπο για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών σας για αυτό που πουλάτε; Το Digital Signage

Διαβάστε περισσότερα

FINE AD CUSTOMER TOTAL SUPPORT

FINE AD CUSTOMER TOTAL SUPPORT ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ FINE AD CUSTOMER TOTAL SUPPORT (F.A.C.T.S) Η διαφημιστική εταιρεία Fine Ad Α.Ε. ιδρύθηκε από έναν πρωτοπόρο της διαφήμισης στην Ελλάδα. Γνωρίζοντας την αγορά σχεδόν μισό αιώνα, έχοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project

Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project Σε αυτό το έγγραφο θα βρείτε δομημένες σε ερωτηματολόγια & φόρμες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται η OXO WEB SERVICES για να σας προτείνει μια λύση που θα ταιριάζει

Διαβάστε περισσότερα

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε.

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε. WEB SOLUTIONS Δώστε σήμερα ώθηση στην επιχείρηση σας, αποκτώντας μια δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που σας προσφέρει η fosetico. Διαφέρουμε από

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U e-shop Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Κατάλογος προϊόντων για πώληση Δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου απεριόριστου αριθμού προϊόντων και κατηγοριών. Εμφάνιση χαρακτηριστικών

Διαβάστε περισσότερα

Η εξέλιξη της «εξυπηρέτησης πελατών» και οι νέες προκλήσεις..

Η εξέλιξη της «εξυπηρέτησης πελατών» και οι νέες προκλήσεις.. Η εξέλιξη της «εξυπηρέτησης πελατών» και οι νέες προκλήσεις.. Από τον τροχό.. στη «Σοφία» Γιαγκουλλή Γιάγκος Εξυπηρέτηση Πελατών Cyta @yiangos13 Για να απαντήσουμε το ερώτημα το πιο πάνω ερώτημα Τι είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager

Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων. e-commerce Project Manager Αναλυτική περιγραφή διδακτικών ενοτήτων e-commerce Project Manager Ακαδημαϊκό Έτος 2015 2016 1. Intro to e-commerce Μάθετε σε αυτή την ενότητα τις βασικές έννοιες και αρχές του e-commerce και αποκτήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή H WATT AND VOLT Α.Ε. είναι ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ H O N E S T P A R T N E R S Σεβαστουπόλεως 80, 115 26, Αθήνα Τηλ. 210-6743057 Φαξ. 211-2261272 24/ 3 / 2 0 1 6 Αναπτύσσουμε τεχνολογία, δίνουμε δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία. Όραμα - Αποστολή- Φιλοσοφία

Εταιρία. Όραμα - Αποστολή- Φιλοσοφία Εταιρία H A.I.D.A προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας που ανταποκρίνονται στις σημερινές και μελλοντικές ανάγκες των πελατών μας. Διαθέτουμε γραφεία στην Ελλάδα, Βουλγαρία και Αλβανία.

Διαβάστε περισσότερα

Τα Σύγχρονα Εργαλεία του ecommerce (Δεν θέλει κόπο. Θέλει Τρόπο!) Στέλιος Κατσιμπάρδης Sales Manager Mobile Marketing Yuboto Ltd

Τα Σύγχρονα Εργαλεία του ecommerce (Δεν θέλει κόπο. Θέλει Τρόπο!) Στέλιος Κατσιμπάρδης Sales Manager Mobile Marketing Yuboto Ltd Τα Σύγχρονα Εργαλεία του ecommerce (Δεν θέλει κόπο. Θέλει Τρόπο!) Στέλιος Κατσιμπάρδης Sales Manager Mobile Marketing Yuboto Ltd Σχετικά με τη Yuboto! Η Yuboto σε αριθμούς Έναρξη 2007 40 εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για μας Η ΕΤΑΙΡΙΑ

Λίγα λόγια για μας Η ΕΤΑΙΡΙΑ Company profile Λίγα λόγια για μας Η ΕΤΑΙΡΙΑ H Υellow Print πρωτοπορεί στον χώρο της διαφήμισης και προβολής επενδύοντας σε μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ως Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή ευρέως γνωστό ως e- commerce, είναι το εμπόριο παροχής αγαθών και υπηρεσιών που

Διαβάστε περισσότερα

Web Site Proposal. Yianni Elhosri. WEB STRATEGY AND TACTICS A.E.E WEBST Consulting S.A Μιχαλακοπούλου 157, Αθήνα. Project ID #00351.

Web Site Proposal. Yianni Elhosri. WEB STRATEGY AND TACTICS A.E.E WEBST Consulting S.A Μιχαλακοπούλου 157, Αθήνα. Project ID #00351. WEB STRATEGY AND TACTICS A.E.E WEBST Consulting S.A Μιχαλακοπούλου 157, 115 27 Αθήνα Web Site Proposal. Project ID #00351 Προς: Yianni Elhosri Ημερομηνία Προσφοράς 27/12/2016 Ισχύει μέχρι 27/01/2017 Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» Ιούλιος 2015 Εφαρμογή για κινητά: «Οδηγώ λίγο Πληρώνω λίγο» Διαθεσιμότητα εφαρμογής Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store (έκδοση ios 7.1 και

Διαβάστε περισσότερα

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Γοργύρας 1, 1ος όροφος ΤΚ. 83200 Καρλόβασι, Σάμος ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ κιν. 698 740 5252 τηλ. 2273 400308 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ /E-MAIL www.graphdays.com

Διαβάστε περισσότερα

To marketing στους αγώνες χιονοδρομίας. Τιμολέων Τσουρέκας

To marketing στους αγώνες χιονοδρομίας. Τιμολέων Τσουρέκας To marketing στους αγώνες χιονοδρομίας Τιμολέων Τσουρέκας Τι είναι αθλητικό μάρκετινγκ; Ο όρος επινοήθηκε για να περιγράψει όλες τις δραστηριότητες που χρησιμοποιούσαν τα σπορ σαν όχημα προβολής. Αποτελείται

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών 2015

Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών 2015 Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελατών 2015 Οι απαντήσεις σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς, καθώς μας βοηθούν να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας και τη δική σας εξυπηρέτηση. Όλες τις πληροφορίες που μας παραχωρείτε

Διαβάστε περισσότερα

Αγνή Παγούνη Υπεύθυνη του Γραφείου microstars, Θεσσαλονίκη Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ)

Αγνή Παγούνη Υπεύθυνη του Γραφείου microstars, Θεσσαλονίκη Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) Αγνή Παγούνη Υπεύθυνη του Γραφείου microstars, Θεσσαλονίκη Κέντρο Επιχειρηματικής & Πολιτιστικής Ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) pagounia@microstars.gr Branding: από το χωράφι επωνύμως στο ράφι! Μια φορά και έναν καιρό.

Διαβάστε περισσότερα

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η

COMPANY PROFILE. Έως το 2006 έχοντας σαν κύριο πεδίο δράσης το Word of Mouth Marketing, η COMPANY PROFILE Η Citrine είναι ένα διαφημιστικό agency. Ιδρύθηκε το 2004 και είναι μία από τις πρώτες εταιρίες στην Ευρώπη που αφουγκράστηκαν τον παλμό της εποχής αφού στράφηκε σε καινοτόμες και εναλλακτικές

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r

w w w. e m p h a s i s. c o m. g r w w w. e m p h a s i s. c o m. g r Η emphasis είναι μέλος του ομίλου εταιρειών ARTION και έχει σαν αντικείμενο την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών marketing. Κύριο συστατικό της emphasis αποτελεί η βαθιά

Διαβάστε περισσότερα

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1: Marketing/ Προώθηση & ηλεκτρονικό εμπόριο Επιμέλεια των φορέων του έργου: Irish Rural Link National

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ Καταρχάς, βασική προϋπόθεση για το κλείσιμο μιας συνάντησης είναι να έχουμε εξακριβώσει και πιστοποιήσει ότι μιλάμε με τον υπεύθυνο που λαμβάνει μια απόφαση συνεργασίας ή επηρεάζει

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Vodafone Business WebHosting Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης MySQL Manager Αναλυτικός οδηγός χρήσης: MySQL Manager Vodafone Business Connect - Υπηρεσίες φιλοξενίας εταιρικού e-mail &

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Μαϊος 2018 Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει για το www.studios-meliton.gr, το οποίο ανήκει στο και λειτουργεί από στην επιχείρηση STUDIOS MELITON. Η παρούσα

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Branding

Περιεχόμενα. Branding Ποιοί είμαστε... Τμήμα ανάπτυξης WEB Η Q.Vision αποτελεί μια καθετοποιημένη επιχείρηση στο χώρο του δημιουργικού σχεδιασμού, των εκτυπώσεων, καθώς και των εφαρμογών τους. Δημιουργικός σχεδιασμός Το τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΜΕ VIRAL MARKETING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ Έννοια του marketing Το μάρκετινγκ (marketing) αποτελεί πια ένα βασικό εργαλείο που χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων

Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων Προς: Παραγωγούς Τροφίμων & Ποτών Μέλη Επιμελητηρίου Κυκλάδων 1 Ερμούπολη, 17 Μαρτίου 2014 Αρ. Πρωτoκόλλου: 4165 ΘΕΜΑ: Παροχές και πρόσθετα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα δηλώσουν συμμετοχή στη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης των επιχειρήσεων,

επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης των επιχειρήσεων, Η Delta Company είναι μια online λύση που συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για τη σύσταση και λειτουργία της επιχείρησής σας. Έχουμε επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ

Digital Marketing. Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Digital Marketing Περακάκης Μάνος Καθηγητής Εφαρμογών Τομέας Ηλεκτρονικού Μάρκετινγκ Internet: Παρελθόν και Παρόν Παλιότερα το Internet ήταν στατικό και η αλληλεπίδραση με τον χρήστη ήταν περιορισμένη

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος INTERNET MARKETING Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος 2013-14 Το Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο Προώθησης και Διαφήμισης Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών

web mobile multimedia ανάπτυξη εφαρμογών ανάπτυξη εφαρμογών web mobile multimedia 1 η εταιρία ιστορικό Η διάδρασις ιδρύθηκε το 2006, στην Αθήνα, από το Γιάννη Λαδά, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ και Πέτρο Βασιλόπουλο, Οικονομολόγο με

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM)

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δημιουργούμε τον Ιστότοπο-Website σας ή το Ε-Shop σας Ενθέτουμε στοχευμένο περιεχόμενο (Content Marketing) Σας προβάλλουμε

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018

Πολιτική Απορρήτου. Εισαγωγή. Πλαίσιο προστασίας δεδομένων. 1. Στοιχεία πελατών και πολιτών. Μάϊος 2018 Πολιτική Απορρήτου Εισαγωγή Η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ποιες πληροφορίες συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα της SKG THESSALONIKI

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά

Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr. 1. Γενικά Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου www.pizzafan.gr 1. Γενικά Ο δικτυακός τόπος www.pizzafan.gr αποτελεί ιδιοκτησία της ΦΑΝΑΤΙΚΣ ΠΙΤΣΑ ΠΑΡ. ΥΠ & ΕΚΜ. ΕΣΤ ΕΠΕ. Υπεύθυνος Εκπρόσωπος Διαχείρισης Δεδομένων των πελατών

Διαβάστε περισσότερα

ο ιδανικοσ τροποσ να προβαλλετε τα εντυπα σασ online

ο ιδανικοσ τροποσ να προβαλλετε τα εντυπα σασ online ο ιδανικοσ τροποσ να προβαλλετε τα εντυπα σασ online O Με μοναδικός το iziread τρόπος μετατρέπουμε για να μετατρέψετε έντυπά πολυσέλιδα σας σε έντυπα ψηφιακές εκδόσεις δημιουργώντας μια ηλεκτρονική σε

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΌΣ, ΔΙΟΊΚΗΣΗ, ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΌΓΗΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΆΤΩΝ ΔΙΑΦΉΜΙΣΗΣ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΉΣ ΕΤΑΙΡΊΑΣ ΚΑΙ ΑΓΟΡΆΣ. Planning and managing Advertising

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Γραφιστική. Eταιρική Ταυτότητα Λογότυπο Έντυπα Συσκευασία Γραφικά χώρου Γραφικά οχημάτων

Γραφιστική. Eταιρική Ταυτότητα Λογότυπο Έντυπα Συσκευασία Γραφικά χώρου Γραφικά οχημάτων Οι πελάτες μας Η δημιουργικότητα, η συνέπεια και η φροντίδα για τη λεπτομέρεια, μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεργαζόμαστε με κορυφαίες επιχειρήσεις. Σε κάθε εργασία αφιερώνουμε χρόνο στο να γνωρίσουμε

Διαβάστε περισσότερα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 1 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται να έχει παρουσία στο διαδίκτυο? 2 1. Η εταιρική σας ιστοσελίδα είναι ανοιχτή στον κόσμο 24 ώρες την ημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης μεγάλη αύξηση είχαμε στα είδη ένδυσης και υπόδησης (από την 10η

Επίσης μεγάλη αύξηση είχαμε στα είδη ένδυσης και υπόδησης (από την 10η Τεύχος 6 (ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΚΔΟΣΗ) Απρίλιος 2013 Ετήσια Έρευνα 2012 Ηλεκτρονικού Εμπορίου του ELTRUN / ΟΠΑ Ετήσια Έρευνα 2012 Ηλεκτρονικού Εμπορίου του ELTRUN / ΟΠΑ Η λύση της Altec Software για το ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords For Business. Antonis Papachrisanthou

Google AdWords For Business. Antonis Papachrisanthou Google AdWords For Business Antonis Papachrisanthou Since 2010 Google AdWords : Το internet Δουλεύει για εμάς και την επιχείρησή μας (?) Τι είναι το Google AdWords? To Google AdWords είναι διαδικτυακή

Διαβάστε περισσότερα

Τα κοινωνικά δίκτυα του δικτύου, όπως Twitter, το Linkedln και το Facebook απλοποιούν τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στις τάσεις της αγοράς

Τα κοινωνικά δίκτυα του δικτύου, όπως Twitter, το Linkedln και το Facebook απλοποιούν τις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στις τάσεις της αγοράς Κοινωνικά Δίκτυα ονομάζουμε τις διαδικτυακές τεχνολογικές πλατφόρμες οι οποίες επιτρέπουν τη δημοσίευση περιεχομένου και πληροφοριών, την ανάπτυξη κατ αρχήν επικοινωνιακών και στη συνέχεια κοινωνικών,

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11

Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 1 Πανεπιστήµιο Μακεδονίας Τµήµα Εφ.Πληροφορικής E εξάµηνο Πληροφοριακά Συστήµατα Marketing(Case Study) Ομάδα 10: Δαρατζίκης Ιωάννης 47/11 Μπάκας Βασίλειος 48/11 2 Internet Marketing: Ορισµός Το Internet

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη της Διαδικτυακής Πύλης («ΔΠ») υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης καθώς επίσης και στα

Διαβάστε περισσότερα

EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE)

EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE) EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE) H εταιρεία FITGATE PRIVATE COMPANY η οποία εδρεύει στο Ν. Ψυχικό Αττικής (οδός Δημοκρατίας αρ. 8- email: info@fitgate.gr) και στην οποία ανήκει ο παρών δικτυακός τόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS - Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΒΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» Καμπουρογιάννη Ευγενία (6638)

«Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» Καμπουρογιάννη Ευγενία (6638) «Ανάλυση ιστοσελίδων εταιρειών δερμοκαλλυντικών προϊόντων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» Καμπουρογιάννη Ευγενία (6638) Επιβλέπων Καθηγητής: Γιαννάς Πρόδρομος ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ 2014 Παρουσία τριών ελληνικών εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής. Wake up to Booking.yeah

15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής. Wake up to Booking.yeah 15 τρόποι διαχείρισης αρνητικών σχολίων και κριτικής Wake up to Booking.yeah Ως γνωστόν δεν γίνεται να τους ικανοποιήσετε όλους κι αυτό ισχύει φυσικά και στον τομέα της φιλοξενίας. Όταν στο σπίτι σας μένουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ Η Karenta Α.Ε. με 45 χρόνια παρουσίας στον κλάδο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, Εξουσιοδοτημένος Έμπορος και Συνεργάτης Service Volkswagen, Audi, Skoda

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Πρόταση Πακέτου Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Πρόταση Πακέτου Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Πρόταση Πακέτου Κατασκευής & Προώθησης Ιστοσελίδας 2016 Πρόταση εκδόθηκε : 01.01.2016 Πρόταση ισχύει μέχρι : 01.01.2017 Εκπρόσωπος εταιρείας : Ρελλος Πέτρος Managing Partner & Creative

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Όμιλος Viva Ο Όμιλος εταιρειών Viva είναι μια από τις κυρίαρχες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας και αποτελείται από τη Viva Wallet

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: Νοέμβριος 2018 Η V.L. Toolbox Express Computer Solutions Ltd ("εμείς", "σ εμάς" ή "μας") λειτουργεί τον ιστότοπο https://vltoolbox.com.cy/

Διαβάστε περισσότερα

linkedin.com/in/sideridis

linkedin.com/in/sideridis linkedin.com/in/sideridis Ας ξεκινήσουμε με ένα «παιχνίδι»... Τι είναι η θεωρία της εξέλιξης? Όλη η ζωή ξεκίνησε από ΜΙΑ (1) απλή χημική ένωση με δυνατότητα αυτοαντιγραφής, η οποία με σπάνιες αλλά συνεχόμενες

Διαβάστε περισσότερα

Created by : Market Research Team. Market Research Team

Created by : Market Research Team. Market Research Team Υπηρεσίες Έρευνας Αγοράς 2 0 0 9 Created by : Έρευνα Αγοράς Σήµερα που οι συνθήκες ανταγωνισµού στην αγορά γίνονται όλο και πιο απαιτητικές, οι επιχειρήσεις έχουν ολοένα και µεγαλύτερη ανάγκη για αξιοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

φιλοξενία & διαχείριση ιστοσελίδων

φιλοξενία & διαχείριση ιστοσελίδων φιλοξενία & διαχείριση ιστοσελίδων για Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Internet Marketing κατάλογος προϊόντων & υπηρεσιών 2015 Πακέτα φιλοξενίας - Περιγραφή Cloud Hosting - Κατοχύρωση ονόματος - Οικονομικό START

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Η Auto Auctions Η εταιρία Auto Auctions είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Auktion&Markt AG για Ελλάδα και Κύπρο, ενός από τους μεγαλύτερους οίκους

Διαβάστε περισσότερα

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση

Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Προϋποθέσεις Επιτυχούς Συμμετοχής σε Έκθεση Ενημερωτική Παρουσίαση Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων 6 Οκτωβρίου 2015 Αντώνης Γιωργάκη 1 Network Brand Services The WTC Cyprus Advantage 2 WORLD TRADE CENTER

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας σε 7 Μέρες

Πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας σε 7 Μέρες Αν η ευκαιρία δεν σου έχει χτυπήσει... φτιάξε μια πόρτα Milton Berle Σεμινάριο Πώς να ξεκινήσετε την επιχείρηση σας σε 7 Μέρες 13 & 14 Ιουνίου 2018 Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας Διοργανωτές 9:00π.μ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4208 /06.08.2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4208 /06.08.2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΞ 4208 /06.08.2015 Σύμφωνα με: α) τις διατάξεις των άρθρων 123, 124, 135 και 136 του Ν. 4072/2012

Διαβάστε περισσότερα

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ»

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» Τι είναι Πολιτική Προβολής µέσα από το διαδίκτυο ; Ο όρος αναφέρεται στην διαφήµιση (προώθηση)

Διαβάστε περισσότερα

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop WEB AGENCY ALBATROS Διαφημιστικές Υπηρεσίες & Σχεδιασμός ιστοσελίδων www.webagencyalbatros.com Τηλ 6939052115 Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Διαβάστε περισσότερα