ο ιδανικοσ τροποσ να προβαλλετε τα εντυπα σασ online

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ο ιδανικοσ τροποσ να προβαλλετε τα εντυπα σασ online"

Transcript

1 ο ιδανικοσ τροποσ να προβαλλετε τα εντυπα σασ online

2 O Με μοναδικός το iziread τρόπος μετατρέπουμε για να μετατρέψετε έντυπά πολυσέλιδα σας σε έντυπα ψηφιακές εκδόσεις δημιουργώντας μια ηλεκτρονική σε εφαρμογή ηλεκτρονικές που μπορεί εκδόσεις, να βρίσκεται διατηρώντας on-line, την ή φυσική να αίσθηση αποστέλλεται ξεφυλλίσματος, με ή με δίνοντας cd ή οποιοδήποτε παράλληλα άλλο πολλές μέσο νέες δυνατότητες μεταφοράς αρχείων, διατηρώντας τη φυσική αίσθηση και ξεφυλλίσματος ψηφιακές ευκολίες και τη φυσική στους αναγνώστες αίσθηση ανάγνωσης σας. ενός εντύπου παρέχοντας ταυτόχρονα πολλές νέες δυνατότητες και ψηφιακές ευκολίες για τον αναγνώστη αλλά και για τον εκδότη. Με το iziread -και χωρίς να χρειάζεται καμιά άλλη επιπλέον εφαρμογή στον υπολογιστή του (pc ή mac) ή στο κινητό του- ο παραλήπτης μπορεί να διαβάσει το έντυπό σας, να το ξεφυλλίσει, να αναζητήσει κείμενο ή λέξεις μέσα στο έντυπο, να σημειώσει σελίδες που τον ενδιαφέρουν (bookmark/σελιδοδείκτες), να τυπώσει τις σελίδες που επιθυμεί, να κατεβάσει το αρχείο σε μορφή PDF, να αποστείλει την ηλεκτρονική διεύθυνση της εφαρμογής μέσω ή να τη μοιραστεί με φίλους τους στο Facebook ή το Twitter κλπ.

3 Ολοκληρωμένη λύση για κάθε σας έντυπο Κατάλογοι Περιοδικά Βιβλία Εταιρικές Παρουσιάσεις Company profiles Annual Reports Newsletters Portfolios Διαφημιστικά έντυπα Τουριστικά έντυπα Manuals και ακόμα: PhotoAlbums Ημερολόγια Προσκλήσεις... Το iziread συνδυάζει τη φυσική αίσθηση της ανάγνωσης ενός βιβλίου με τις ευκολίες που προσφέρει μια ψηφιακή εφαρμογή.

4 monaδικη ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ κάθε ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ.. Διαβάζεται από κάθε σύστημα, από όλους τους browsers καθώς και από smartphones χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης άλλης εφαρμογής ή plugin στο σύστημα του αναγνώστη. PC / Mac / Μobiles / iphone / ipad / Android devices Internet Explorer / Firefox / Chrome / Safari / Opera......ακομα και χωρισ συνδεση στο internet To iziread μπορεί να σας παραδοθεί και σε μορφή αυτόνομης (standalone) εφαρμογής (αρχείο exe για windows / app για mac OS X) το οποίο μπορεί να εγγραφεί σε κάποιο cd / dvd / usb ή laptop και να λειτουργεί αυτόνομα χωρίς την ανάγκη σύνδεσης στο internet. Οι αναγνώστες σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στις εκδόσεις σας, όποτε το επιθυμούν χωρίς περιορισμούς. Ιδανικό για παρουσιάσεις, βιβλία ή πολυσέλιδες εκδόσεις. Ανεβάστε την αυτόνομη έκδοση στον server σας για να μπορούν να την κατεβάσουν οι αναγνώστες σας ή δημιουργήστε CD/DVD ή USB και μοιράστε τα σε εκθέσεις.

5 ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ To iziread μπορεί να διαβάσει και να μετατρέψει σε ζωντανή ψηφιακή έκδοση, αρχεία από διάφορες εφαρμογές: PDF, Word, Excel, Powerpoint ακόμα και μια σειρά από φωτογραφίες. Στείλτε μας απλά το αρχείο σας και θα παραλάβετε την εφαρμογή έτοιμη για να την ανεβάσετε στο website σας σε λιγότερο από 3 εργάσιμες ημέρες.

6 Χαρακτηριστικά εφαρμογής (ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ) Όλα τα χαρακτηριστικά είναι μέρος της βασικής έκδοσης και υπάρχει η δυνατότητα να απενεργοποιηθούν κατ επιλογή και σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, χωρίς διαφοροποίηση του κόστους. Φυσική αίσθηση ξεφυλλίσματος Full screen mode / μεγέθυνση εφαρμογής σε όλη την οθόνη Zoom in / μεγέθυνση σελίδων για ευκολότερη ανάγνωση του κειμένου. Ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τη μεγέθυνση που προτιμά και να διαβάσει όλο το έντυπο χωρίς zoom in/out. Autoplay / slideshow Ο αναγνώστης μπορεί να επιλέξει την αυτόματη λειτουργία ξεφυλλίσματος (ιδανικό για παρουσιάσεις/εικόνες κλπ) Thumbnails / μικρογραφίες των σελίδων του εντύπου (για ταχύτερη οπτική πλοήγηση - χρήσιμο για περιοδικά, καταλόγους κλπ) Βookmarks/ Σημειώσεις Ο αναγνώστης μπορεί να βάλει σελιδοδείκτες και να κρατήσει σημειώσεις για όποιες και όσες σελίδες επιθυμεί. Οι σημειώσεις του θα διατηρούνται (εφόσον θα βλέπει την εφαρμογή, από τον ίδιο υπολογιστή) και μπορεί να τις συμπληρώνει, να τις αλλάζει ή να τις διαγράφει όποτε το επιθυμεί. Search / Aναζήτηση Ο αναγνώστης μπορεί να βρει αμέσως τις σελίδες του εντύπου που τον ενδιαφέρουν χρησιμοποιώντας την αναζήτηση (πχ αναζήτηση λέξης, φράσης, κωδικού ή ονομασίας προϊόντος), χωρίς να χρειάζεται να ξεφυλλίσει ολόκληρο το έντυπο για να τις εντοπίσει. (σημ. η αναζήτηση λειτουργεί εφόσον τα αρχεία των εντύπων που θα παραλάβουμε είναι σε μορφή αναγνώσιμου pdf ή word και όχι σε μορφή εικόνων)

7 Search Εngine Friendly Το iziread με την έκδοσή σας είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησεις και γίνεται indexed ώστε να μπορεί να εμφανίζεται στα αποτελέσματα πχ του Google, Bing, Yahoo κ.α. (σημ. η αναζήτηση καθώς και η αναγνωσιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης λειτουργεί εφόσον τα αρχεία των εντύπων που θα παραλάβουμε είναι σε μορφή αναγνώσιμου pdf ή word και όχι σε μορφή εικόνων) Print / εκτύπωση επιλεγμένων σελίδων ή ολόκληρου του εντύπου* Download / κατέβασμα του εντύπου στον υπολογιστή του αναγνώστη σε μορφή pdf*. Google Analytics Μπορούμε να ενθέσουμε στην εφαρμογή τον κωδικό Google Analytics που θα μας δώσετε και να παρακολουθείτε τα στατιστικά χρήσης της εφαρμογής από τον λογαριασμό σας Google Analytics Mobile Version Ειδική προσαρμή εφαρμογής για πλοήγηση μέσω κινητού τηλεφώνου Social Media Sharing Προώθηση σε φίλους (της ηλεκτρονικής διεύθυνσης στην οποία βρίσκεται το έντυπο) σε φίλους / γνωστούς είτε μέσω είτε με δημοσίευση στο facebook ή το twitter. Επίσης η διεύθυνση μαζί με την εικόνα του εξωφύλλου μπορεί να ενσωματωθεί σε άλλα websites, blogs κλπ. αξιοποιώντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τη διάδοση σε ακόμα περισσότερους παραλήπτες. Σημείωση περί Πνευματικών Δικαιωμάτων ουδεμία ευθύνη φέρουμε για τα πνευματικά δικαιώματα σχεδιασμού και τα αντίστοιχα δικαιώματα χρήσης των εντύπων, των οποίων τα ηλεκτρονικά αρχεία θα μας δοθούν για να μετατραπούν σε ψηφιακή έκδοση.

8 προαιρετικα Χαρακτηριστικά (PREMIUM ΕΚΔΟΣΗ) Τable of contents / Περιεχόμενα Το έντυπο σας μπορεί να διαθέτει πίνακα περιεχομένων με όποια μορφή κατανομής και σε όση έκταση βάθους, επιθυμείτε (δημιουργία δέντρου με κεφάλαια, υποκεφάλαια κλπ). Ο αναγνώστης μπορεί να μεταβεί στη σελίδα ή την ενότητα που τον ενδιαφέρει άμεσα. Το έντυπο αποκτά επιπλέον χρηστικότητα και λειτουργικότητα. Δημιουργία εξωτερικών links: Μπορούμε να δημιουργήσουμε εξωτερικά links μέσα στο έντυπο που να οδηγούν σε σελίδες του website σας ή άλλες. Τα links ανοίγουν σε ξεχωριστό tab ή παράθυρο του browser ώστε να μη χάνεται ο αναγνώστης από το έντυπο. Παραμετροποίηση / branding της εφαρμογής στα χρώματα της εταιρίας σας ή του εντύπου Μπορούμε να παραμετροποιήσουμε την εφαρμογή με τα χρώματα της εταιρίας σας ή με τα χρώματα του εντύπου ή με τα χρώματα του website σας ώστε να υπάρχει ενιαία ταυτότηα για τη χρήση που επιθυμείτε. Το κόστος είναι εφάπαξ για κάθε παραμετροποίηση. Αν για παράδειγμα έχετε πολλές εκδόσεις που επιθυμείτε να μετατρέψουμε σε iziread με τα δικά σας χρώματα/χαρακτηριστκά, θα υπάρξει μόνο μια αρχική χρέωση.

9 Στην premium έκδοση περιλαμβάνονται όλα τα χαρακτηριστικά της βασικής έκδοσης. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε την ψηφιακή σας έκδοση με όποια από τα πρόσθετα χαρακτηριστικά επιλέξετε. (Για τα αντίστοιχα κόστη συμβουλευτείτε τον τιμοκατάλογό μας.) Κλείδωμα της Εφαρμογής Με την απενεργοποίηση της δυνατότητας κατεβάσματος ή και εκτύπωσης διασφαλίζουμε την αποφυγή αντιγραφής του αρχείου ή χρήσης μέρους του χωρίς την άδειά του εκδότη. Στις περιπτώσεις που επιθυμείτε να έχετε ακόμα περισσότερο έλεγχο και να περιορίσετε την πρόσβαση υπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι προστασίας της εφαρμογής που μπορούν να επιλεγούν συνδυαστικά ή μεμονωμένα: κλείδωμα με password, περιορισμός λειτουργίας μόνο σε επιλεγμένα websites, κωδικοποίηση των σελίδων Ενημερώστε μας για τις ειδικές απαιτήσεις σας για να σας προτείνουμε την καλύτερη επιλογή. Αφαίρεση του link powered by iziread και αντικατάστασή του είτε με εξωτερικό link προς το website που θα μας υποδείξετε (πχ. της εταιρίας σας) είτε προς ένα μικρό εξωτερικό help file που θα περιλαμβάνει το λογότυπό σας και θα είναι παραμετροποιημένο σύμφωνα με τα χρώματα της έκδοσης. Η χρέωση είναι εφάπαξ και αφορά την ίδια χρήση για όλες τις επόμενες εκδόσεις σας.

10

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ. Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ. Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014 ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΗ Κωδ. 6000 - ΕΚΔΟΣΗ 1 η / Μάρτιος 2014 Σελίδα 2 Πίνακας περιεχομένων Α. Εισαγωγή... 3 Τι είναι η εκπαίδευση εξ αποστάσεως και πώς διεξάγεται... 3 Τι είναι η ασύγχρονη τηλεκπαίδευση - Περιβάλλον

Διαβάστε περισσότερα

BlackBerry Q10 Smartphone. Έκδοση: 10.1. Οδηγός χρήστη

BlackBerry Q10 Smartphone. Έκδοση: 10.1. Οδηγός χρήστη BlackBerry Q10 Smartphone Έκδοση: 10.1 Οδηγός χρήστη Δημοσίευση: 2013-05-10 SWD-20130510082922261 Περιεχόμενα Καλωσορίσατε... 8 BlackBerry 10: νέες εφαρμογές και δυνατότητες... 9 Πρώτα βήματα... 13 Τοποθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας Περιεχομένων ΜΕΡΟΣ C: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ 4 C1. Υποδείγματα Εγγυητικών Επιστολών 4

Πίνακας Περιεχομένων ΜΕΡΟΣ C: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ 4 C1. Υποδείγματα Εγγυητικών Επιστολών 4 Πίνακας Περιεχομένων ΜΕΡΟΣ C: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ 4 C1. Υποδείγματα Εγγυητικών Επιστολών 4 C1.1 Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής 4 C1.2 Εγγυητική Επιστολή Καλής Εκτέλεσης Σύμβασης 5 C1.3 Εγγυητική Επιστολή Προκαταβολής

Διαβάστε περισσότερα

1. Αρχική Guru CMS docs... 2 1.1 Δυνατότητες... 3 1.2 Είναι το Guru CMS το κατάλληλο εργαλείο... 4 1.3 Εγχειρίδιο CMS... 5 1.3.1 Εισαγωγή... 5 1.3.

1. Αρχική Guru CMS docs... 2 1.1 Δυνατότητες... 3 1.2 Είναι το Guru CMS το κατάλληλο εργαλείο... 4 1.3 Εγχειρίδιο CMS... 5 1.3.1 Εισαγωγή... 5 1.3. 1. Αρχική Guru CMS docs................................................................. 2 1.1 Δυνατότητες..................................................................... 3 1.2 Είναι το Guru CMS το

Διαβάστε περισσότερα

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets

Android. Guide. Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για. smartphones και tablets Android Guide Όσα θα θέλατε να γνωρίζετε για το νο1 λειτουργικό για smartphones και tablets Τα βασικά του Android Οδηγός αγοράς για smartphones και tablets Ρυθμίστε σωστά την Android συσκευή σας Έξυπνες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρηστών Συστήματος Διαύγειας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Εγχειρίδιο Χρηστών Συστήματος Διαύγειας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ Εγχειρίδιο Χρηστών Συστήματος Διαύγειας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ΓΕΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ...4 1.1 ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ... 4 1.1.1 Αλλαγή κωδικού... 6 1.1.2 Είσοδος στο σύστημα... 7 1.1.3

Διαβάστε περισσότερα

Soft1 Version 400.512 Νέες προδιαγραφές

Soft1 Version 400.512 Νέες προδιαγραφές Soft1 Version 400.512 Νέες προδιαγραφές Περιεχόμενα Συνοπτική περιγραφή νέων προδιαγραφών... 3 Αναλυτικά..... 4 1. Soft1 Add-ons... 4 1.1 Εισαγωγή... 4 1.2 Soft1 Add-ons... 4 2. Υποβολή στοιχείων ΜΥΦ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle

Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle Οδηγός για το Σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle (Έκδοση Moodle 1.9.5) Σουλτάνα Κάργα, Msc. Κατερίνα Κατσάνα, Msc. Φωτεινή Τρίμμη, Msc Άδεια Χρήσης: Creative Commons Το υλικό διατίθεται υπό την άδεια:

Διαβάστε περισσότερα

easy.gr Manual 1 Last update: 2014/12/04 makis

easy.gr Manual 1 Last update: 2014/12/04 makis easy.gr Manual 1 Last update: 2014/12/04 makis Table of Contents Εγχειρίδιο Χρήσης easy.gr... 2 DOMAIN... 3 Γρήγορη Κατοχύρωση... 4 Μαζική Κατοχύρωση... 12 Κατοχύρωση ληγμένου (Backorder)... 14 Κατοχύρωση

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP

Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP Εγχειρίδιο Χρήσης IBSHOP : 210 88 12 784, : 210 88 33 852, : info@ibhellas.gr, Url: www.ibhellas.gr Page 1 Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 4 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Sony Ericsson Yendo with Walkman Αναλυτικός Οδηγός χρήστη

Sony Ericsson Yendo with Walkman Αναλυτικός Οδηγός χρήστη Sony Ericsson Yendo with Walkman Αναλυτικός Οδηγός χρήστη Περιεχόμενα Ζήστε νέες εμπειρίες. Ανακαλύψτε πώς...5 Οδηγός έναρξης...6 Εκκίνηση του τηλεφώνου για πρώτη φορά...7 Γνωριμία με το τηλέφωνο...9 Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή

Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Συγγραφέας Μαριάνθη Καρατζά

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή εργασία Τίτλος:

Πτυχιακή εργασία Τίτλος: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΕ Πτυχιακή εργασία Τίτλος: Δημιουργία προσωπικής ιστοσελίδας με τη χρήση CMS Ανάπτυξη λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.CMS Content Management System. Πλήρης διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας

GoDigital.CMS Content Management System. Πλήρης διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας GoDigital.CMS Content Management System Πλήρης διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας Γενική περιγραφή Πλήρης λύση ηλεκτρονικής παρουσίας Το GoDigital.CMS είναι μία πλήρη εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΘΕΜΑ: Αξιολόγηση Websites Συστημάτων Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης. Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων.

Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης. Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών. Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων. ΗΡΑΚΛΕΙΟ Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2011 Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Κρήτης Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής & Πολυμέσων Πτυχιακή εργασία Κατασκευή Τουριστικού Ενημερωτικού οδηγού

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΛΑΜΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΘΕΜΑ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ: Δημιουργία διαδραστικής ιστοσελίδας για το μάθημα της νανοηλεκτρονικής Υπεύθυνος : Δρ. Καναπίτσας

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο

Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Διακήρυξη Διαγωνισμού για το Έργο Ψηφιακές Υπηρεσίες Ιεράς Μητρόπολης Νικοπόλεως και Πρεβέζης Αναθέτουσα Αρχή: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΙΚΟΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΕΒΕΖΗΣ Προϋπολογισμός: 301.500.00 (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Η-Βιβλίων Ebrary ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ

Οδηγός Χρήσης Η-Βιβλίων Ebrary ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ & ΚΕΝΤΡΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Οδηγός Χρήσης Μάιος, 2014 TABLE OF CONTENTS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ EBRARY... 3 1. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... 3 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ADOBE DIGITAL EDITIONS... 3 2. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ EBRARY...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγος Χρήσης (Manual) Εκπαιδευομένου

Οδηγος Χρήσης (Manual) Εκπαιδευομένου ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ενότητα 1 : Προετοιμασία για την διάσκεψη σας..σελ. Ενότητα 2 : Είσοδος στον λογαριασμό και logging in..σελ. Ενότητα 3 : Οθόνη Επιλογών για τον Guest.σελ. Ενότητα 4: Παράθυρα βίντεο,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ I. Edubuntu Linux 9.x

ΚΕΦΑΛΑΙΟ I. Edubuntu Linux 9.x ΚΕΦΑΛΑΙΟ I Edubuntu Linux 9.x Στόχοι Με τη βοήθεια του οδηγού αυτού ο εκπαιδευόμενος θα μπορεί να: Χειριστεί το λειτουργικό σύστημα Edubuntu Linux 9.x Μπορεί να αναβαθμίσει το σύστημά του Μπορεί να προσθέσει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας για σχολή χορού» «Design and construction of website for a dance studio»

ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ. «Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας για σχολή χορού» «Design and construction of website for a dance studio» ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ «Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδας για σχολή χορού» «Design and construction of website for a

Διαβάστε περισσότερα

GPS POCKET PC. Οδηγίες Χρήσεως

GPS POCKET PC. Οδηγίες Χρήσεως GPS POCKET PC Οδηγίες Χρήσεως 1 Υποδείξεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε με προσοχή τις παρακάτω υποδείξεις. Αυτό το προϊόν δεν είναι φορτισμένο κατά την παράδοση. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν για πρώτη

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect FAQs: Website Vodafone Business Connect - FAQs: Website Έκδοση 1.0 1. Γιατί χρειάζομαι ένα όνομα χώρου (domain name) για ένα web site; Χρειάζεστε ένα όνομα χώρου (domain name)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ Σημειώσεις επάνω στο «Internet & Outlook» Βόλος, Φεβρουάριος 2008 Γενικά Το Internet (Διαδίκτυο) είναι ένα αχανές δίκτυο υπολογιστών, το οποίο μας προσφέρει πολλές και

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οπτικής Αναγνώρισης Χαρακτήρων. ABBYY FineReader. Εκδοση 6.0 Εγχειρίδιο χρήσης. 2002 ABBYY Software House

Πρόγραµµα Οπτικής Αναγνώρισης Χαρακτήρων. ABBYY FineReader. Εκδοση 6.0 Εγχειρίδιο χρήσης. 2002 ABBYY Software House Πρόγραµµα Οπτικής Αναγνώρισης Χαρακτήρων ABBYY FineReader Εκδοση 6.0 Εγχειρίδιο χρήσης 2002 ABBYY Software House Οι πληροφορίες που περιλαµβάνονται στο παρόν έγγραφο µπορεί να µεταβληθούν χωρίς προειδοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System

V2.5. Οδηγός χρήσης. Logitech Digital Video Security System V2.5 Οδηγός χρήσης Logitech Digital Video Security System 2008 Logitech. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Η επωνυμία Logitech, το λογότυπο Logitech και τα άλλα σήματα της Logitech είναι ιδιοκτησία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. BlackBerry Bold Series. BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones. Έκδοση: 7.1

Οδηγός χρήσης. BlackBerry Bold Series. BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones. Έκδοση: 7.1 BlackBerry Bold Series BlackBerry Bold 9900/9930 Smartphones Έκδοση: 7.1 Οδηγός χρήσης Δημοσίευση: 2012-09-24 SWD-20120924085749111 Περιεχόμενα Γρήγορη βοήθεια... 9 Γρήγορα αποτελέσματα: Το smartphone

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό εγχειρίδιο εφαρµογής διαχείρισης διαδικτυακού κόµβου: INNET

Τεχνικό εγχειρίδιο εφαρµογής διαχείρισης διαδικτυακού κόµβου: INNET 1 version v5.4 Εγχειρίδιο ιαχείρισης 2012 Τεχνικό εγχειρίδιο εφαρµογής διαχείρισης διαδικτυακού κόµβου: INNET To παρόν εγχειρίδιο αποτελεί πνευµατική ιδιοκτησία της INVENTICS A.E. Απευθύνεται αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα