Φροντίζουμε να μη χάνετε πληροφορίες

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Φροντίζουμε να μη χάνετε πληροφορίες"

Transcript

1 ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ Φροντίζουμε να μη χάνετε πληροφορίες Εταιρία Η Clip News Α.Ε. δραστηριοποιείται στη συλλογή και διαχείριση αποκομμάτων από το 1992, με γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Το 2002 έγινε μέλος της Διεθνούς Ένωσης Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου (FIBEP). Προϊόντα και Υπηρεσίες Η Clip News έχει αμιγώς πελατοκεντρική φιλοσοφία, με προσωποποιημένες υπηρεσίες, καλύπτοντας τις πραγματικές ανάγκες των συνδρομητών. Παρέχουμε υπηρεσίες αποδελτίωσης από έντυπα, social media, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο και διεθνή μέσα. Η αποδελτίωση αποκτά ποιοτική και ποσοτική αξία με υπηρεσίες ανάλυσης από την έμπειρη ομάδα των δημοσιογράφων μας και άριστη μεταπελατειακή εξυπηρέτηση από ειδικευμένο τμήμα. Ποιότητα Η Clip News χαρακτηρίζεται από την άρτια τεχνολογική υποδομή της. Από το 2004 επενδύσαμε σε λογισμικό που μετατρέπει την εικόνα (OCR) και τον ήχο (VCR) σε κείμενο. Η αναζήτηση γίνεται με ειδικό λογισμικό που βασίζεται σε λέξεις κλειδιά, καθώς και από το έμπειρο προσωπικό μας, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας. Εταιρική Ευθύνη Η Clip News εφαρμόζει δράσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και έχει υιοθετήσει πολιτικές υπευθυνότητας απέναντι στους εργαζομένους, τους συνδρομητές και την κοινωνία. Στηρίζει περιβαλλοντικές δράσεις, κάνει χορηγίες σε φιλανθρωπικά σωματεία και παρέχει συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση στο προσωπικό της.

2 ΚΑΛΥΠΤΟΜΕΝΑ ΜΕΣΑ Όλα τα μέσα στη διάθεσή σας Έντυπα Εφημερίδες και περιοδικά Πανελλήνιας Εμβέλειας Κλαδικά και εξειδικευμένα έντυπα Περιφερειακά έντυπα Αγγλόφωνα έντυπα Κυπριακά έντυπα Free Press Ηλεκτρονικά Newsletter Εφημερίδες ιακηρύξεων Διαδίκτυο Καλύπτουμε περισσότερα από 1000 web sites, forums, blogs από το Ελληνικό και Κυπριακό ιαδίκτυο. Ενδεικτικά οι κατηγορίες που καλύπτουμε είναι: Οικονομία Κυβερνητικά site / ημόσιο Πολιτική / Επικαιρότητα Τεχνολογία Αθλητισμός Ηλεκτρονικά περιοδικά / εφημερίδες Υγεία Portal Social Networking Sites Τηλεόραση & Ραδιόφωνο Καλύπτουμε όλους τους μεγάλους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς Πανελλήνιας Εμβέλειας. Κατά ζήτηση μπορούμε να παρακολουθήσουμε και άλλους τηλεοπτικούς ή ραδιοφωνικούς σταθμούς. Διεθνή Μέσα Ως μέλος της FIBEP ( ιεθνής Ένωση Γραφείων Αποκομμάτων Τύπου) η Clip News παρέχει υπηρεσίες αποδελτίωσης εντύπων, internet, ραδιοφώνου και τηλεόρασης από περισσότερες από 100 χώρες σε Ευρώπη, Ασία, Αμερική, Αφρική, Ωκεανία.

3 ΑΠΟ ΕΛΤΙΩΣΗ ΕΝΤΥΠΩΝ Γρήγορα και Ολοκληρωμένα Προσωποποιημένες Υπηρεσίες Η Clip News παρέχει απόλυτα προσωποποιημένες υπηρεσίες. Το έμπειρο προσωπικό μας δημιουργεί ένα προφίλ αποδελτίωσης βασισμένο στο θεματολόγιο και τις απαιτήσεις του κάθε συνδρομητή. Η αναζήτηση γίνεται από λογισμικό βασισμένο σε λέξεις κλειδιά, σε συνδυασμό με τους εξειδικευμένους αναγνώστες μας. Αποστολή αποκομμάτων Η ενημέρωσή σας ξεκινά από τις 6:00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 9:30 με το σύνολο των εφημερίδων, καθημερινά και το Σαββατοκύριακο. Η αποστολή των αποκομμάτων γίνεται μέσω , web portal, FTP, RSS, λογισμικό Clip Manager. Χαρακτηριστικά αποκόμματος Το απόκομμα που λαμβάνετε περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία όπως, τίτλο και είδος εντύπου, αριθμό σελίδας, ημερομηνία, τη λέξη-κλειδί υπογραμμισμένη, το μέγεθος του αποκόμματος και τη θέση του στη σελίδα, τη μέση κυκλοφορία και τα στοιχεία επικοινωνίας του εντύπου. Επίσης το λογότυπό σας μπορεί να εμφανίζεται σε κάθε απόκομμα. Προηγμένη αναζήτηση Η Clip News είναι η μοναδική εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα που σας προσφέρει τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας Optical Character Recognition (OCR) που μετατρέπει την εικόνα σε κείμενο. Εκτός λοιπόν από το απόκομμα έχετε: Μηδενικά χαμένα ή λάθος αποκόμματα, αφού η αναζήτηση γίνεται κατευθείαν στο κείμενο των εντύπων, βάσει OCR. υνατότητα backsearch (αναζήτηση) στο αρχείο της εταιρείας για παλαιότερα δημοσιεύματα, ανεξαρτήτως θεματολογίου. Το κείμενο του αποκόμματος σε επεξεργάσιμη μορφή. υνατότητα αναζήτησης μέσα στο κείμενο για οποιαδήποτε λέξη θέλετε.

4 ΙΕΘΝΗ ΜΕΣΑ Η ενημέρωση δεν έχει σύνορα Η Clip News, ως μέλος της FIBEP, αναλαμβάνει τη συλλογή και αποστολή αποκομμάτων από έντυπα, ηλεκτρονικά μέσα και πρακτορεία ειδήσεων, και οπτικοακουστικού υλικού από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, απ όλο τον κόσμο με πάνω από 100 χώρες. Επίσης, σας προσφέρει πλήθος επιπρόσθετων δυνατοτήτων και υπηρεσιών. Επιπλέον δυνατότητες Αποκόμματα από εφημερίδες απ όλο τον κόσμο σχεδόν την ίδια ώρα που διαβάζονται τοπικά. Αγγλικές μεταφράσεις-περιλήψεις. Πλήρης μετάφραση άρθρων. Απομαγνητοφωνήσεις οπτικοακουστικού υλικού. Υπηρεσίες ανάλυσης με ποσοτικά και ποιοτικά στοιχεία. Υπηρεσίες ALERT (άμεσης ειδοποίησης) για αποδελτίωση από τηλεόραση και ραδιόφωνο. υνατότητα εναλλαγής θεματολογίου. υνατότητα επιλογής περιορισμένης λίστας εντύπων, internet, ραδιοφωνικών & τηλεοπτικών σταθμών. υνατότητα αρχείου. Αναζήτηση ισολογισμών σε συγκεκριμένες χώρες.

5 SOCIAL MEDIA MONITORING Μετρήστε τη δημοσιότητά σας στα Social Media Πάνω από Έλληνες έχουν λογαριασμό στο Twitter Περίπου Έλληνες χρησιμοποιούν το YouTube Σχεδόν χρήστες στην Ελλάδα έχουν προφίλ στο Facebook Δε θα θέλατε να ξέρετε τι συζητάνε; Tι είναι; Η υπηρεσία Social Media Monitoring παρακολουθεί και καταγράφει οτιδήποτε σας ενδιαφέρει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Η υπηρεσία δημιουργήθηκε εξολοκλήρου από την Clip News και καινοτομεί δίνοντας σας αποτελέσματα σε τοπικό ή/και παγκόσμιο επίπεδο. Τι παρακολουθεί; Η υπηρεσία παρακολουθεί τα πιο δημοφιλή κοινωνικά δίκτυα στην Ελλάδα, το Facebook, το Twitter, το You Tube και κατ επιλογή μπορεί να περιλαμβάνει Ελληνικά και Κυπριακά blogs. Γιατί; Τα Social Media είναι ένας ζωντανός οργανισμός και εναλλάσσουν το περιεχόμενό τους διαρκώς. Μία είδηση, μία πληροφορία, ένα σχόλιο μπορεί να διαδοθεί με αστραπιαία ταχύτητα και να επηρεάσει την επιχείρησή σας, το προϊόν σας και τη φήμη σας γενικότερα. Είναι απαραίτητο να έχετε γνώση για το τι ακούγεται γύρω από σας στα Social Media για να μπορείτε να αντιδράσετε εγκαίρως.

6 SOCIAL MEDIA MONITORING Τι προσφέρει; (trend) που διαμορφώνεται γύρω από τις αναφορές σας. Μπορείτε λοιπόν να δείτε άμεσα και εύκολα αν υπάρχει έντονη κινητικότητα γύρω από το θέμα που σας αφορά ή όχι γραφήματα, ανά μέσο και ανά λέξη κλειδί. Μ αυτόν τον τρόπο μπορείτε να γνωρίζετε ποια λέξη κλειδί έχει τη μεγαλύτερη απήχηση, αλλά και σε ποιο δίκτυο εμφανίζονται συχνότερα αναφορές για σας. Επιπρόσθετα έχετε ένα πίνακα με τις αναφορές σας σε όλα τα δίκτυα, καθώς και ενεργά links προς τις αναφορές αυτές. επιρροή έχει ένας χρήστης, αφού σας προσφέρει στοιχεία για το πόσο ενεργός είναι (followers, likes, views κλπ). Μ αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δείτε όχι μόνο τι αναφορές γίνονται για σας, αλλά να αξιολογήσετε και πόσο σημαντική ή όχι είναι η κάθε αναφορά. Επίσης, η υπηρεσία σας προσφέρει και ορισμένα δημογραφικά στοιχεία, όπου αυτά είναι διαθέσιμα. real time και ανανεώνει τα αποτελέσματά σας όλο το 24ωρο. Επιπλέον, η υπηρεσία σας δίνει τη δυνατότητα να ανατρέξετε σε αρχείο ενός έτους και να δείτε γενικά την πορεία σας στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. που ορίζετε εσείς, αλλά δημιουργούμε ένα σύννεφο λέξεων (cloud) γύρω από ό,τι σας ενδιαφέρει, ώστε να μη χάνετε καμία πληροφορία.

7 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ TV - Radio Η οπτικοακουστική ενημέρωση έχει δύναμη και επιρροή γιατί διαθέτει αμεσότητα και παρουσιάζει τα γεγονότα τη στιγμή που γίνονται πανελλαδικά. Η αναζήτηση των πληροφοριών γίνεται σε προγράμματα όπως δελτία ειδήσεων, ενημερωτικές εκπομπές, talk show και μαγκαζίνο. Οι βασικοί τηλεοπτικοί σταθμοί που παρακολουθούνται είναι: ALPHA, ALTER, ANT1, ET1, ET3, MEGA, NET, ΣΚΑΪ, STAR, ενώ άλλοι σταθμοί διατίθενται κατά ζήτηση. Οι βασικοί ραδιοφωνικοί σταθμοί που παρακολουθούνται είναι: ALPHA 98.9, ANTENNA 97.2, FLASH 96, ΑΘΗΝΑ 9.84, ΣΚΑΪ 100.3, ενώ άλλοι σταθμοί διατίθενται κατά ζήτηση. Παρακολουθούμε, Ακούμε και Σερφάρουμε στα νέα σας Εξειδικευμένες παροχές: Παράδοση οπτικοακουστικού υλικού σε ελάχιστο χρόνο από την ώρα προβολής / μετάδοσης (Real time: 15 λεπτά μετά την προβολή της αναφοράς). AVE (διαφημιστική δαπάνη). Αd hoc (κατά ζήτηση). ιαφημίσεις / χορηγίες. Υπηρεσίες ανάλυσης. Απομαγνητοφώνηση οπτικοακουστικού υλικού. Αγγλικές περιλήψεις / μεταφράσεις οπτικοακουστικού υλικού. Αποδελτίωση Internet Η Clip News ήταν η πρώτη εταιρεία που δραστηριοποιήθηκε στο internet clipping και σας προσφέρει υπηρεσίες παρακολούθησης του Internet, με ελάχιστο κόστος. Η διάδοση των πληροφοριών στο Internet είναι τόσο γρήγορη και ευρεία, ώστε είναι απαραίτητη η παρακολούθησή τους με εξειδικευμένους τρόπους. Internet Clipping Η υπηρεσία Internet Clipping σας προσφέρει αποκόμματα από τους σημαντικότερους Ελληνικούς και Κυπριακούς δικτυακούς τόπους. Internet Monitoring Η υπηρεσία Internet Monitoring σας δίνει τη δυνατότητα να ορίσετε εσείς ποια συγκεκριμένα site ή ακόμη και συγκεκριμένες σελίδες ενός site σας ενδιαφέρουν να παρακολουθήσουμε.

8 WEB PORTAL Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα χέρια σας Τεχνολογία Web 2.0 Το web portal της Clip News χρησιμοποιεί την τεχνολογία WEB 2.0, προσφέροντας πλήθος προσωποποιημένων εργαλείων και διαδραστικών επιλογών για την καλύτερη δυνατή διαχείριση και επεξεργασία των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Τα βασικά χαρακτηριστικά Ταχύτητα: Το Web Portal προσφέρει γρήγορη περιήγηση σε αποκόμματα, ενώ σας ειδοποιεί αυτόματα για κάθε νέο απόκομμα. Περιβάλλον: Απλό και ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον εργασίας. Κατηγοριοποίηση: Μπορείτε να δημιουργήσετε τις κατηγορίες που εσείς θέλετε. Μ αυτόν τον τρόπο εξοικονομείτε χρόνο και κάνετε ευκολότερη την περιήγησή σας. Σχολιασμός: Προσθέστε το δικό σας σχόλιο στα αποκόμματά σας και δείτε όλα τα σχόλια που έγιναν σε αυτά από την εταιρία σας. Αξιολόγηση: Βαθμολογήστε και αξιολογήστε τα αποκόμματά σας. Με αυτόν τον τρόπο κάνετε μια πρώτη ανάλυση της δημοσιότητάς σας. Ανεπιθύμητα: «Πετάξτε» ότι δε σας αρέσει. Αφαιρέστε αποκόμματα από την κεντρική καρτέλα, ορίζοντάς τα ως «Ανεπιθύμητα». Στατιστικά στοιχεία: Εξάγετε στατιστικά στοιχεία από τα αποκόμματα που λαμβάνετε. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται σε δύο εκδόσεις, βασική και αναβαθμισμένη, με πίνακες και τρισδιάστατα γραφήματα σχετικά με την αποδελτίωση που λαμβάνετε. Εργαλεία: Πολλά και χρήσιμα νέα εργαλεία. ιαμορφώστε την κεντρική σας σελίδα, επεξεργαστείτε τους χρήστες σας, διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων στο περίπτερο μας. Αποστολή Στείλτε τα αποκόμματά σας μέσω της εφαρμογής μας σε πολλαπλούς συνεργάτες σας. Συλλογή αποκομμάτων: ημιουργήστε ένα πολυσέλιδο αρχείο αποκομμάτων, αποθηκεύστε το, εκτυπώστε το ή στείλτε το με . Αρχείο εντύπων: Μέσω του Web Portal της εταιρείας μπορείτε να έχετε αρχείο των αποκομμάτων σας για μεγάλο χρονικό διάστημα. Εναλλακτικοί τρόποι ενημέρωσης Η Clip News σας δίνει τη δυνατότητα να ενημερώνεστε γρήγορα και εύκολα για την αποδελτίωσή σας, μέσω της τεχνολογίας RSS (Really Simple Syndication). Πλέον όλα τα αποκόμματα κατεβαίνουν στον υπολογιστή σας χωρίς εσείς να χρειάζεται να επισκέπτεστε κάθε φορά το Web Portal μας.

9 ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ Η γνώση μέσα από τα νέα σας Η αποδελτίωση δε σταματά με την εύρεση και αποστολή πληροφοριών, αλλά αποκτά ποιοτική και ποσοτική αξία με υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας. Media Analysis Καταγράφει το σύνολο των αποκομμάτων και αναλύει το περιεχόμενό τους με ποσοτικό και ποιοτικό τρόπο. Περιλαμβάνει γραφήματα με μετρήσιμες πληροφορίες που μετατρέπονται σε γνώση. Είναι απαραίτητη ειδικά σε περιπτώσεις κρίσης, καμπάνιας και προώθησης νέων προϊόντων και υπηρεσιών. Evaluation report Αναλύει το σύνολο των αποκομμάτων σε θετικά, αρνητικά και ουδέτερα και παρέχει ποσοτικά στοιχεία (%) σε πίνακες. Ακολουθεί γενική επισκόπηση θεμάτων στην πρώτη σελίδα με συγκριτική ανάλυση, ενώ μπορούν να υπάρξουν επιπλέον σελίδες με ανάλυση ανά κατηγορία. Statistics report Λειτουργεί ως βάση δεδομένων με όλα τα απαραίτητα στοιχεία: brand (λέξη κλειδί), τίτλος εντύπου, τίτλος άρθρου, όνομα δημοσιογράφου, ημερομηνία έκδοσης εντύπου, σελίδα, μέγεθος αποκόμματος. Μπορεί να παραμετροποιηθεί με επιπλέον στοιχεία (όπως έμμεση / άμεση διαφήμιση, είδος / τύπος του brand) και γραφήματα. Press Review Καταγράφει μηνιαία τους κυριότερους τίτλους (γεγονότα) σε μορφή λίστας, όπως αυτά προκύπτουν από τα αποκόμματα που έχουν σταλεί για τις λέξεις κλειδιά που έχετε ορίσει, για να μη νιώθετε ποτέ χαμένοι στις λέξεις.

10 ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ News Report Παρέχει καθημερινή περίληψη δημοσιευμάτων που λαμβάνετε και βοηθά στην καλύτερη διαχείριση μεγάλου αριθμού αποκομμάτων. Για κάθε είδηση (story) υπάρχει μια μικρή περίληψη που συνοδεύεται με τις πηγές των εφημερίδων που αναφέρθηκαν στο ίδιο θέμα (source list). Ημερήσια επισκόπηση κλαδικών νέων Καθημερινή επισκόπηση με τα σημαντικότερα νέα του κλάδου που σας ενδιαφέρει (οικονομία, βιομηχανία, τράπεζες, υγεία κτλ), σε Ελλάδα και εξωτερικό. Διαφημιστική δαπάνη (AVE) Η υπηρεσία AVE (Advertisement Value Equivalent) μετράει τη διαφημιστική δαπάνη, δηλαδή την αξία του αποκόμματος σε αντίστοιχη διαφήμιση. Το AVE υπολογίζει το κόστος της «διαφημιστικής αξίας» που έχει το brand της εταιρίας στην αγορά χωρίς να πληρώνει. Υπηρεσίες αγγλικών μεταφράσεων / περιλήψεων Αποκόμματα από έντυπα μέσα και το internet καθώς επίσης και οπτικοακουστικό υλικό από τηλεόραση και ραδιόφωνο μπορούν να συνοδεύονται με αγγλικές μεταφράσεις ή περιλήψεις. Όλες οι υπηρεσίες της Clip News είναι διαθέσιμες στα ελληνικά και στα αγγλικά. Newsletter - e- Το e-πικοινωνούμε αποτελεί εταιρικό έντυπο της Clip News με σκοπό τη σταθερή και πλήρη ενημέρωση για τα τελευταία νέα της εταιρίας, αλλά και τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της αποδελτίωσης και παρακολούθησης των ΜΜΕ. Αθήνα: Φρύνης 7, Παγκράτι, , Τηλ: , Fax: Θεσσαλονίκη: Μοναστηρίου 90, , Τηλ: , Fax: info@clipnews.gr,

δικτυακών τόπων των ελληνικών ΜΜΕ Αντικείμενο της έρευνας είναι οι εφημερίδες τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας.

δικτυακών τόπων των ελληνικών ΜΜΕ Αντικείμενο της έρευνας είναι οι εφημερίδες τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής και περιφερειακής εμβέλειας. Σκοπός της έρευνας είναι η μελέτη των δικτυακών τόπων των ελληνικών ΜΜΕ Αντικείμενο της έρευνας είναι οι εφημερίδες εθνικής κυκλοφορίας, οι ραδιοφωνικοί σταθμοί των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, οι τηλεοπτικοί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Συγκριτική παρουσίαση των WebTvs των κυριότερων ελληνικών αναλογικών καναλιών

ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ. Συγκριτική παρουσίαση των WebTvs των κυριότερων ελληνικών αναλογικών καναλιών ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Συγκριτική παρουσίαση των WebTvs των κυριότερων ελληνικών αναλογικών καναλιών WebTv ΤατελευταίαχρόνιακαιστηνΕλλάδα, οι γρήγορες ταχύτητες στο internet επιτρέπουν στους χρήστες του να

Διαβάστε περισσότερα

Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009

Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009 Social Media και Επικοινωνία Φεβρουάριος 2009 Το Ινστιτούτο Επικοινωνίας είναι φορέας μη κερδοσκοπικός. Στους στόχους του περιλαμβάνεται η συμβολή στην ανάπτυξη της έρευνας και την ανάδειξη κοινωνικών

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής.

Ermis Media. Σύντομη Περιγραφή της Συμμετοχής. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματίες της Υγείας & ΜΜΕ από τη Βάννα Μαρκετάκη www.marketaki.gr 05/06/2012

Επαγγελματίες της Υγείας & ΜΜΕ από τη Βάννα Μαρκετάκη www.marketaki.gr 05/06/2012 Greek American Medical College Επαγγελματίες της Υγείας & ΜΜΕ από τη Βάννα Μαρκετάκη www.marketaki.gr 05/06/2012 Αναγκαιότητα προβολής των επαγγελματιών υγείας σήμερα Οικονομική Κρίση οικονομική δυσχέρεια

Διαβάστε περισσότερα

«Τα θετικά αποτελέσματα της καμπάνιας για την Ημέρα Ασφάλισης»

«Τα θετικά αποτελέσματα της καμπάνιας για την Ημέρα Ασφάλισης» Αριθμ. Πρωτ.: 203271/787 Αριθμ. Φακ.: 040 EΓΚΥΚΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜ. 22 641 Προς τις Ασφαλιστικές Εταιρίες Μέλη της Ένωσης Αθήνα, 22 Δεκεμβρίου 2016 Υπόψη Γενικών Διευθυντών Υπευθύνων Marketing και Επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

XTERRA Greece Championship 2015 Publicity Report

XTERRA Greece Championship 2015 Publicity Report XTERRA Greece Championship 2015 Η επιτυχία του XTERRA Greece Championship, αποτυπώνεται στους 3 απολογισμούς δημοσιότητας, οι οποίοι αφορούν: Α) στην ανακοίνωση της ημερομηνίας, των εγγραφών, των διαδρομών

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες,

Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες, Χορηγίες στο e-περιοδικό www.greekarchitects.gr. Αξιότιµοι συνεργάτες, Το GreekArchitects.gr, αποτελεί ένα από τα κορυφαία Ελληνικά ηλεκτρονικά περιοδικά για την αρχιτεκτονική. Απαρτίζεται από 18 συντάκτες

Διαβάστε περισσότερα

WHEN INFORMATION IS YOUR MOST IMPORTANT ASSET. Ολοκληρωμένες και ειδικά σχεδιασμένες λύσεις διαχείρισης και διανομής περιεχομένου

WHEN INFORMATION IS YOUR MOST IMPORTANT ASSET. Ολοκληρωμένες και ειδικά σχεδιασμένες λύσεις διαχείρισης και διανομής περιεχομένου WHEN INFORMATION IS YOUR MOST IMPORTANT ASSET Ολοκληρωμένες και ειδικά σχεδιασμένες λύσεις διαχείρισης και διανομής Περιεχόμενο νέες προτεραιότητες σε κάθε είδους επικοινωνία Oι βασικές προτεραιότητες

Διαβάστε περισσότερα

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας 1.000.000 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες

Διαβάστε περισσότερα

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ

Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ Το μεγαλύτερο portal για τον γάμο και την βάπτιση στο Ελληνικό ιντερνετ 2001 2013 Το www.gamosorganosi.gr είναι προϊόν της εταιρείας SOP Internet, η οποία επίσης εκδίδει τo μοναδικό περιοδικό γάμου στην

Διαβάστε περισσότερα

Φύλο. Συνάρτηση του φύλου των ερωτώμενων με την ηλικία τους

Φύλο. Συνάρτηση του φύλου των ερωτώμενων με την ηλικία τους Διενέργεια δημοσκόπησης με θέμα Οι συνήθειές μας σχετικά με την ενημέρωση Πραγματοποιήσαμε δημοσκοπική έρευνα, μέσω έντυπου ερωτηματολογίου, για τις συνήθειες των κατοίκων της Κρύας Βρύσης σχετικά με την

Διαβάστε περισσότερα

Αριστομένης Μακρής. Συστήματα Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI/BA)

Αριστομένης Μακρής. Συστήματα Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI/BA) Αναλυτική μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Analytics) Πληθυσμός Τεχνολογία ο χώρος (χορός) των υπερβολών Παράδειγμα υπερβολής Το 2005 το αγοράζει η News Corp αντί $580.000.000 Το 2008 η αξία της

Διαβάστε περισσότερα

/ citybeez.gr @ citybeez.gr. citybeez.gr - Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης 1

/ citybeez.gr @ citybeez.gr. citybeez.gr - Επιστημονικό & Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης 1 / citybeez.gr @ citybeez.gr 1 Τι είναι το citybeez.gr Το citybeez.gr είναι μια διαδραστική διαδικτυακή πλατφόρμα προηγμένης επαγγελματικής προβολής, αποστολής στοχευμένων προσφορών σε πραγματικό χρόνο,

Διαβάστε περισσότερα

Your Brand + = SOCIAL MEDIA PRESENTATION

Your Brand + = SOCIAL MEDIA PRESENTATION Your Brand + = Your Brand Επιτακτική κρίνεται πλέον η ανάγκη για την παρουσία κάθε εταιρίας που θέλει να θεωρεί τον εαυτό της σύγχρονο στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Όλο και περισσότερες εταιρίες κατευθύνουν

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές

Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Κοινωνικά Δίκτυα & Καλές Περιβαλλοντικές Πρακτικές Αγγελική Καραματσούκη karamaag@gmail.com Πράσινες Ιδέες 22/10/2014 Γνωριμία 2 Αγγελική Καραματσούκη Πτυχίο Νοσηλευτικής, Πτυχίο Πληροφορικής Διδακτορικό

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 ERMIS MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΚΡΙ ΚΡΙ ΠΑΓΩΤΑ

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 ERMIS MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): ΚΡΙ ΚΡΙ ΠΑΓΩΤΑ Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1. Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter. 14o ΤΕΥΧΟΣ

Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter. 14o ΤΕΥΧΟΣ Τριμηνιαίο ενημερωτικό Η.R. Newsletter 14o ΤΕΥΧΟΣ Πληροφορίες: Ευαγγελία Ίσαρη Evangelia.Isari@adecco.com 210 6930490 Αγαπητοί συνεργάτες, Το 14o τεύχος του HR Newsletter της Adecco είναι αφιερωμένο στην

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Ενότητα 10: Κοινωνικά Μέσα Μάρκετινγκ (1) Βλαχοπούλου Μάρω Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται σε άδειες χρήσης Creative Commons. Για εκπαιδευτικό υλικό,

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2019/20 Ο Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΣΩΝ για πολίτες, επαγγελματίες και εταιρίες Communication through new media Στόχος του Προγράμματος Το πρόγραμμα Διοίκηση Επικοινωνίας μέσω των Social Media είναι

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Υπερείδου 7 105 58 Αθήνα Τ 210 324 6215 F 210 324 6880 E edee@edee.gr www.edee.gr ΓΛΩΣΣΑΡΙΟ ΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Above the line campaign: Εκστρατεία επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Portal Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας και 10 υποκατηγορίες Δημιουργούμε έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας που η κάθε μια μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ηµοτικό ιαδικτυακό Ραδιόφωνο και Τηλεόραση

ηµοτικό ιαδικτυακό Ραδιόφωνο και Τηλεόραση Κατάρτιση και Πιστοποίηση σε βασικές εξιότητες και Κατάρτιση σε Προηγµένες εξιότητες στη Χρήση Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών Εργαζόµενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ηµοτικό ιαδικτυακό Ραδιόφωνο

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax:

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax: Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, 24133 tel: 27210-21421 fax: 27210-27747 H ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «Ελευθερία» ξεκίνησε τη λειτουργία της στα τέλη του 2010 με το portal eleftheriaonline.gr. Νωρίτερα, από

Διαβάστε περισσότερα

Let s talk about Social Media!

Let s talk about Social Media! A A A Aa Be where your clients are. Be social. Let s talk about Social Media! Welcome! Σ αυτή την παρουσίαση: ποιοι είμαστε γιατί τα social media είναι μια σοβαρή υπόθεση πώς σκεπτόμαστε τι μπορούμε να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by

Οδηγός LinkedIn. «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by Οδηγός LinkedIn «10 συμβουλές επέκτασης της επιχείρησης σας, χρησιμοποιώντας το LinkedIn» Provided to you by 2 Οδηγός Linkedin, πώς να βοηθήσετε την επιχείρηση σας χρησιμοποιώντας το Ο ποιο κάτω οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τον διαγωνισμό : 2012/S Τελευταία Έκδοση 22/10/2012

Απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τον διαγωνισμό : 2012/S Τελευταία Έκδοση 22/10/2012 Απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τον διαγωνισμό : 2012/S 179-293762 Τελευταία Έκδοση 22/10/2012 1. Το παράδειγμα της επισκόπησης τύπου και των αποκομμάτων τύπου θα περιέχει αποκόμματα τύπου μονάχα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project

Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project Οδηγός καταγραφής διαδικτυακού project Σε αυτό το έγγραφο θα βρείτε δομημένες σε ερωτηματολόγια & φόρμες όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται η OXO WEB SERVICES για να σας προτείνει μια λύση που θα ταιριάζει

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Διαφήμισης 2013

Τιμοκατάλογος Διαφήμισης 2013 Τιμοκατάλογος Διαφήμισης 2013 Περιεχόμενα Γνωρίστε το MusicHeaven 2 Διαφήμιση στην Κεντρική Σελίδα 5 Διαφήμιση στο FORUM 6 Διαφήμιση στο e-περιοδικό 7 Διαφήμιση στις Αγγελίες 8 Διαφήμιση σε όλο το MusicHeaven

Διαβάστε περισσότερα

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ»

οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» οµάδα 57 Ζαφειριάδης Δηµήτρης Μπατσούκας Δηµήτρης Case Study Intel Εργασία για «Πληροφοριακά Συστήµατα Μάρκετινγκ» Τι είναι Πολιτική Προβολής µέσα από το διαδίκτυο ; Ο όρος αναφέρεται στην διαφήµιση (προώθηση)

Διαβάστε περισσότερα

Απ.Ππωη.:16613 Αθήνα 12.08. 2013

Απ.Ππωη.:16613 Αθήνα 12.08. 2013 ΣΔΥΝΗΚΟ ΔΠΗΜΔΛΖΣΖΡΗΟ ΔΛΛΑΓΑ Απ.Ππωη.:16613 Αθήνα 12.08. 2013 ΤΜΒΑΖ για ηην ανάθεζη ηων ςπηπεζιών ηηρ αποδεληίωζηρ ηων δημοζιεςμάηων ηος Σύπος ζε ηλεκηπονική μοπθή και ηηρ ζςλλογήρ ηων παδιοθωνικών και

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή.

Ermis Media. ΠΙΞΕΛ: Η κάμερα ενός κινητού τηλεφώνου, βλέπει τη ζωή. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΘΕΜΑ: ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ LIVE SPORTS CENTER ΕΠΙΜΕΛΙΑ / ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ: Sports.comm - 1 - Live sports center 3/28/2014 SPORTS.COMM / ΕΜΠΕΙΡΙΑ Η Sports.comm με τη τεχνογνωσία

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing

Social Media Marketing H bclever σας προσκαλεί στο Σεμινάριο με Θέμα: Social Media Marketing Το σεμινάριο μπορεί να επιδοτηθεί από το ΛΑΕΚ 0,45% θα διεξαχθεί στο Μαρούσι Πλάζα στην αίθουσα Auditorium την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

Naftemporiki Digital Network Presentation

Naftemporiki Digital Network Presentation Naftemporiki Digital Network Presentation Naftemporiki Digital Network Η πρώτη εμφάνιση της Ναυτεμπορικής στο διαδίκτυο έγινε το 1996, με ένα από τα πλέον δημοφιλέστερα site του ελληνικού web Νaftemporiki.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Δικτυακοί τόποι. Η σχεδίαση ενός δικτυακού τόπου. Δρ. Ματθαίος Α. Πατρινόπουλος

Δικτυακοί τόποι. Η σχεδίαση ενός δικτυακού τόπου. Δρ. Ματθαίος Α. Πατρινόπουλος Δικτυακοί τόποι Η σχεδίαση ενός δικτυακού τόπου Δρ. Ματθαίος Α. Πατρινόπουλος Πώς χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο; ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. 2 Από το www.smartinsights.

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ

Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Μάρκετινγκ και Συμπεριφορά Πελατών Αναψυχής ΙΙ Αθλητική χορηγία: Αθλητισμός και ΜΜΕ: θετικές/αρνητικές επιδράσεις ΜΜΕ Νικόλαος Θεοδωράκης

Διαβάστε περισσότερα

Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 Β-C στην Ελλάδα: Η Συμπεριφορά των Online Καταναλωτών Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Δρ.

Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 Β-C στην Ελλάδα: Η Συμπεριφορά των Online Καταναλωτών Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Δρ. Έρευνα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2015 Β-C στην Ελλάδα: Η Συμπεριφορά των Online Καταναλωτών Καθ. Γεώργιος Ι. Δουκίδης Δρ. Κατερίνα Φραϊδάκη Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν και Εμπορίου Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές

Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα. Εκθέσεις. Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά. Ηλεκτρονικές Αγορές Εκθέσεις Τρόφιμα Ποτά Βιολογικά προϊόντα Ενέργεια-Ανακύκλωση- Χημικά-Πλαστικά Ηλεκτρονικές Αγορές H Online Expo, το καλύτερο εργαλείο για την παγκόσμια προβολή σας! Οι διαδικτυακές εκθέσεις αποτελούν ένα

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax:

Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, tel: fax: Γεωργούλη 26, Καλαμάτα, 24133 tel: 27210-21421 fax: 27210-27747 H ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας «Ελευθερία» ξεκίνησε τη λειτουργία της στα τέλη του 2010 με το portal eleftheriaonline.gr. Νωρίτερα, από

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL. Τίτλος Συμμετοχής: 100% Eπιτυχία και Συνεχίζουμε. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Head & Shoulders

Ermis Media. Κατηγορία: DIGITAL. Τίτλος Συμμετοχής: 100% Eπιτυχία και Συνεχίζουμε. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Head & Shoulders Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Facebook (2 Μέρος) Ερατώ Κουστουμπάρδη Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Δομή Εργαστηρίου Εισαγωγή Facebook (Χ2) Twitter Pinterest YouTube Instagram Wikipedia

Διαβάστε περισσότερα

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19

OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 OΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2018/19 Ο 1ος Οδηγός Σπουδών για την Ψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία στην Ελλάδα*.. *Ο «Οδηγός Σπουδών Ψυχολογίας και Ψυχοθεραπείας» είναι τίτλος νομικά κατοχυρώμένος

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS

Ermis Media. Κατηγορία: ΧΡΗΣΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΜΕΣΩΝ. Τίτλος Συμμετοχής: READY BUSINESS. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): READY BUSINESS Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το Santa Run

Τι είναι το Santa Run Τι είναι το Santa Run Ένα παγκόσμιο φιλανθρωπικό γεγονός με πολιτιστικές, κοινωνικές, τουριστικές και εμπορικές διαστάσεις. Στα Χανιά είναι μια από τις μεγαλύτερες δράσεις αλληλεγγύης με πολυδιάστατη προσφορά

Διαβάστε περισσότερα

Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και

Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και Προϋπολογισμός: 3.650.000 Ευρώ Φορέας υλοποίησης: Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορείου ΟΠΕ ΑΕ Χρηματοδότηση: Συγχρηματοδότηση από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις»

Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις» ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Τίτλος Ειδικού Θεματικού Προγράμματος: «Διοίκηση, Οργάνωση και Πληροφορική για Μικρομεσαίες

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA

Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA Εισαγωγη στα SOCIal MEDIA ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔιοΙκηση, ΟργΑνωση και ΠληροφορικΗ για Μικρο-MεσαΙες ΕπιχειρΗσεις 14/5/2014 ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Εισαγωγή Κοινωνικά δίκτυα, αναπόσπαστο κομμάτι

Διαβάστε περισσότερα

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης. Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους

Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης. Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους Σεµινάριο - εργαστήριο κατάρτισης γυναικών στo πλαίσιο του Έργου ΕΜΜΑ Το διαδίκτυο στην υπηρεσία µιας επιχείρησης Χρήση διαδικτύου & socialmedia ως εργαλεία διαφήµισης χαµηλού κόστους Εισηγητής: Αλέξανδρος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ì ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ʺΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ"ʺ «Στήήριξη και Ανάάδειξη Πολυνησιωτικώών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Πηγές ευρωπαϊκής πληροφόρησης

Πηγές ευρωπαϊκής πληροφόρησης ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ τεκµηρίωση, επικοινωνία, δικτύωση Πηγές ευρωπαϊκής πληροφόρησης Σύγχρονα εργαλεία Επιµέλεια: ΕιρήνηΘυµιατζή εκέµβριος 2012 ΗΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΓΙΑΤΗΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗΈΝΩΣΗ : ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ Πoύ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ ΣΤΟΧΟΣ ΕΡΕΥΝΑΣ...είναι να διερευνηθεί κατά πόσο γίνεται χρήση των Social Media στο πολιτικό μάρκετινγκ στην Ελλάδα και ποια είναι η σχέση της χρήσης αυτών των μέσων με την πολιτική συμπεριφορά... Συγκεκριμένα,

Διαβάστε περισσότερα

Η εικόνα και η φήµη των επιχειρήσεων και τα social media

Η εικόνα και η φήµη των επιχειρήσεων και τα social media Η εικόνα και η φήµη των επιχειρήσεων και τα social media Αθήνα, 18 εκεµβρίου 2012 Πριν µια εβδοµάδα: Θεσσαλονίκη, Πενταήµερη η Μαρία Ελπίδα ο Λεωνίδας η Μαρία η Νεφέλη η Ελεάννα Με µία συσκευή µιλούσαν

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας

Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας Οικονομική Προσφορά Προώθηση ιστοσελίδας 2015 Η εταιρία μας Η Moving up είναι μια εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα των ολοκληρωμένων μορφών επικοινωνίας και διαφήμισης.όποιο και αν είναι το διαφημιστικό

Διαβάστε περισσότερα

[410297] Ηλεκτρονική δημοσιογραφία

[410297] Ηλεκτρονική δημοσιογραφία ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού [410297] Ηλεκτρονική δημοσιογραφία Δρ. Λαμπρινή Παπαδοπούλου ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Eρευνητική εργασία Β Λυκείου με θέμα: Κοινωνικά δίκτυα στην εκπαίδευση, νέα εργαλεία, νέες προοπτικές, νέες προκλήσεις

Eρευνητική εργασία Β Λυκείου με θέμα: Κοινωνικά δίκτυα στην εκπαίδευση, νέα εργαλεία, νέες προοπτικές, νέες προκλήσεις Ομάδα Ο.Π.Α.Π.Σ. Eρευνητική εργασία Β Λυκείου με θέμα: Κοινωνικά δίκτυα στην εκπαίδευση, νέα εργαλεία, νέες προοπτικές, νέες προκλήσεις Βαρσάμης Παναγιώτης, Μπέρμπεης Γιάννης, Πλατής Σωτήρης, Τσαγγαίος

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή

Ermis Media. Κατηγορία: Ε1 Τηλεόραση. Τίτλος Συμμετοχής: Jumping Fish Music Project: Μια νέα μουσική εκπομπή Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί;

DIGITAL MARKETING. ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; DIGITAL MARKETING ΠΩΣ τα αξιοποιείτε και ΠΟΙΟΣ τα λειτουργεί; Η άποψή μας. Η ζωή εξελίσσεται. Αυτή η κοινότυπη φράση από την αρχαιότητα «Τα πάντα ρει» είναι και η ουσία που στηρίζεται η πρότασή μας. Εμείς

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ LIFE AMYBEAR. Συνολικός προϋπολογισμός: ευρώ (μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ)

ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ LIFE AMYBEAR. Συνολικός προϋπολογισμός: ευρώ (μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ) ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΘΕΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ LIFE AMYBEAR Συνολικός προϋπολογισμός: 3.000 ευρώ (μη περιλαμβανομένου ΦΠΑ). Σκοπός Ο παρόν διαγωνισμός αφορά την παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας

Διαβάστε περισσότερα

16SYMV

16SYMV Αθήνα,06/04/2016 Αρ. Πρωτ. 9082 Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας Σύμβαση ανάθεσης υπηρεσιών αξιοποίησης ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφορικά με τις δραστηριότητες του

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U e-shop Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Κατάλογος προϊόντων για πώληση Δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου απεριόριστου αριθμού προϊόντων και κατηγοριών. Εμφάνιση χαρακτηριστικών

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM)

BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) BUSINESS GROWTH Web Facility Management (WFM) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Δημιουργούμε τον Ιστότοπο-Website σας ή το Ε-Shop σας Ενθέτουμε στοχευμένο περιεχόμενο (Content Marketing) Σας προβάλλουμε

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος μαθήματος/συνεδρίας: Επιχειρηματικός Σχεδιασμός ΙΙ Εισηγητής: Ιωάννης Χαραλαμπίδης Σάμος, 03 07 Μαΐου 2014

Τίτλος μαθήματος/συνεδρίας: Επιχειρηματικός Σχεδιασμός ΙΙ Εισηγητής: Ιωάννης Χαραλαμπίδης Σάμος, 03 07 Μαΐου 2014 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ "ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ" «Στήριξη και Ανάδειξη Πολυνησιωτικών ΑΕΙ» ΔΡΑΣΗ 4: Εκπαίδευση και

Διαβάστε περισσότερα

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon

H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon H Epsilon Net A.E. είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος Όμιλος Εταιριών, που δραστηριοποιείται από το 1999 στους τομείς της πληροφορικής (Epsilon Software), της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στο διαδίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATION IS THE ONLY EFFECTIVE WAY TO ADVERTISE YOUR BUSINESS

INNOVATION IS THE ONLY EFFECTIVE WAY TO ADVERTISE YOUR BUSINESS INNOVATION IS THE ONLY EFFECTIVE WAY TO ADVERTISE YOUR BUSINESS Περιεχόμενα INSURANCE INNOVATION Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ 04 INSURANCEFORUM.GR ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 06 INSURANCEWEBINARS.GR ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ 08 INSURANCE EVENTS ΔΙΚΤΥΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Εργαλεία αλεία & Τεχ Τε νολο γίες ίε ς του Συμμετοχικού Συμμετοχικού Διαδικτύου (Web 2.0) για για την Προώθηση ροώθηση του Ο Οίνου ίνου &

Εργαλεία αλεία & Τεχ Τε νολο γίες ίε ς του Συμμετοχικού Συμμετοχικού Διαδικτύου (Web 2.0) για για την Προώθηση ροώθηση του Ο Οίνου ίνου & Εργαλεία & Τεχνολογίες του Συμμετοχικού Διαδικτύου (Web 2.0) για την Προώθηση του Οίνου & του Οινοτουρισμού Τσιακάλη Κωνσταντίνα Υποψήφια ιδάκτωρ Πανεπιστημίου Αιγαίου, Χίος ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Συμμετοχικό

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Biz Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.CMS Content Management System. Πλήρης διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας

GoDigital.CMS Content Management System. Πλήρης διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας GoDigital.CMS Content Management System Πλήρης διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας Γενική περιγραφή Πλήρης λύση ηλεκτρονικής παρουσίας Το GoDigital.CMS είναι μία πλήρη εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Naftemporiki Digital Network Presentation

Naftemporiki Digital Network Presentation Naftemporiki Digital Network Presentation Naftemporiki Digital Network Η πρώτη εμφάνιση της Ναυτεμπορικής στο διαδίκτυο έγινε το 1996, με ένα από τα πλέον δημοφιλέστερα site του ελληνικού web Νaftemporiki.gr,

Διαβάστε περισσότερα

Η εταιρία είναι μέλος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου ( ΕΝΕΔ) και περιλαμβάνεται στο μητρώο των ηλεκτρονικών media στην Ελλάδα.

Η εταιρία είναι μέλος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου ( ΕΝΕΔ) και περιλαμβάνεται στο μητρώο των ηλεκτρονικών media στην Ελλάδα. Περιγραφή Το dikaiologitika.gr είναι μία ιστοσελίδα της OPINIONPOST AE και συγκαταλέγεται στα πρώτα sites που λειτούργησαν στην Ελλάδα. Σήμερα, μετά από 8 χρόνια αδιάκοπης λειτουργίας έχει καταφέρει να

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Η Ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε «Ειδήσεις» για την εκπαίδευση και καλύψουμε δυο κοινά στόχος (Γονείς και παιδιά)

Ermis Media. Η Ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε «Ειδήσεις» για την εκπαίδευση και καλύψουμε δυο κοινά στόχος (Γονείς και παιδιά) Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα

10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα 1 10 λόγοι να φτιάξω ιστοσελίδα Γιατί η επιχείρησή σας χρειάζεται να έχει παρουσία στο διαδίκτυο? 2 1. Η εταιρική σας ιστοσελίδα είναι ανοιχτή στον κόσμο 24 ώρες την ημέρα,

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Twitter Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Δομή Εργαστηρίου Εισαγωγή Facebook (Χ2) Twitter Pinterest YouTube Instagram Wordpress Google + LinkedIn Hootsuite Επανάληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 5 Η ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ (ICT IN EVERYDAY LIFE)

ΜΑΘΗΜΑ 5 Η ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ (ICT IN EVERYDAY LIFE) ΜΑΘΗΜΑ 5 Η ΤΠΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΖΩΗ (ICT IN EVERYDAY LIFE) ΣΤΟΧΟΙ: 1. Τεχνολογία Πληροφορικής Και Επικοινωνιών 2. Υπηρεσίες Διαδικτύου Για Καταναλωτές 3. Ηλεκτρονική Εκπαίδευση 4. Τηλεργασία 5. Επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

2 Μάρκετινγκ µηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing).

2 Μάρκετινγκ µηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing). 1 Εισαγωγή στο Internet Marketing 1.1. Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε. 1.2. Εξοικείωση µε τα εργαλεία βελτιστοποίησης των µηχανών αναζήτησης. 2 Μάρκετινγκ µηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing).

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΤΛΟΣ: Ψηφιακή επικοινωνία, εργαλεία και τρόποι προβολής και προώθησης πράξεων.

ΤΙΤΛΟΣ: Ψηφιακή επικοινωνία, εργαλεία και τρόποι προβολής και προώθησης πράξεων. ΤΙΤΛΟΣ: Ψηφιακή επικοινωνία, εργαλεία και τρόποι προβολής και προώθησης πράξεων. ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ιωάννης Οφάκογλου (Managing Director, RISTART) ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: Ρέθυμνο, Κρήτη Οι παράγοντες που διαμορφώνουν το

Διαβάστε περισσότερα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα

Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα Διαφήμιση στα Κοινωνικά Δίκτυα ΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΚΤΥΑ Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστά κυρίως με τον αγγλικό όρο social media, ανακαλύπτουν σιγά σιγά όλο και περισσότερες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου

Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου Παρακολούθηση και βελτιστοποίηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου Η περίπτωση του Σωμαράς Χρήστος Προγραμματιστής - Μηχανικός Μια φορά και έναν καιρό.. ήταν το Internet Marketing Digital Marketing,

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ)

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΤΠΕ) στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) Γιώργος Μανής Επίκουρος Καθηγητής Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων Τι είναι οι Τεχνολογίες

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. Social Media. Τίτλος Συμμετοχής: MARATHON / ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ! Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 Ηλεκτρονικό Επιχειρείν & Νέες Τεχνολογίες για Επιχειρηματικότητα ΔΕΟ45 ΤΟΜΟΣ Α «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν» πηγή: ibm.com Ηλεκτρονικό Επιχειρείν Η εφαρμογή τεχνολογιών πληροφορίας και επικοινωνίας (ΤΠΕ) για

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. ενέργεια δίνοντάς του την δυνατότητα να γράψει το δικό του ευχαριστώ σε όσους είναι από πάντα δίπλα τους.

Ermis Media. ενέργεια δίνοντάς του την δυνατότητα να γράψει το δικό του ευχαριστώ σε όσους είναι από πάντα δίπλα τους. Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

1. Τα Κυριότερα Εργαλεία Ενηµέρωσης και Ευαισθητοποίησης σχετικά µε τον Εθελοντισµό

1. Τα Κυριότερα Εργαλεία Ενηµέρωσης και Ευαισθητοποίησης σχετικά µε τον Εθελοντισµό 1. Τα Κυριότερα Εργαλεία Ενηµέρωσης και Ευαισθητοποίησης σχετικά µε τον Εθελοντισµό Τα κυριότερα επικοινωνιακά εργαλεία ή µέσα που µπορούν να χρησιµοποιηθούν για την ενηµέρωση και ευαισθητοποίηση σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Πώς μπορεί το Διαδίκτυο να συμβάλει στη διεύρυνση και την παγίωση μιας πραγματικής ευρωπαϊκής πολιτικής δημόσιας σφαίρας e-public Κατά ποιό τρόπο

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE

Ermis Media. Κατηγορία: Ε4. Ραδιόφωνο. Τίτλος Συμμετοχής: COSMOTE One Music Zone. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): COSMOTE One. Εταιρία/Πελάτης: COSMOTE Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite

Ermis Media. Κατηγορία: Ε6. SOCIAL MEDIA. Τίτλος Συμμετοχής: Γνωστοί vloggers τολμούν να μοιραστούν ξεκαρδιστικές αλήθειες παρέα με τη Sprite Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλα είδη διαφήμισης

Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλα είδη διαφήμισης 3 η ΕΝΟΤΗΤΑ Διαφήμιση σε Facebook & Instagram Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Η επισκεψιμότητα του Facebook είναι υψηλότερη από του Google! Στο Facebook υπάρχουν σχεδόν 3 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα