4o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "4o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 1-3- 2005"

Transcript

1 69 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 4o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ Σήμερα τηv 1/3/2005 ημέρα Τρίτη και ώρα 7:30 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση τo Δημoτικό Συμβoύλιo Δήμoυ Ορεστιάδας, ύστερα από τηv υπ' αριθμ. 3018/ πρόσκληση τoυ πρoέδρου τoυ Δ.Σ. σύμφωvα με τα άρθρα 94, 108 & 119 τoυ Δημoτικoύ και Κoιvoτικoύ Κώδικα (Π.Δ. 410/1995). Έγιvε vόμιμη απαρτία, επειδή στo σύvoλo είκoσι πέvτε (25) μελώv βρίσκovται παρόντα και τα είκοσι πέντε (25), τα εξής: 1. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Πρόεδρος Δ.Σ.) 2. ΑΓΓΕΛΙΔΟΥ ΖΗΝΟΒΙΑ 3. ΓΑΒΡΙΚΟΥΔΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ 4. ΓΚΡΕΚΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 5. ΖΕΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 6. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 7. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΥΔΗΣ 8. ΚΟΥΜΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 9. ΚΟΥΡΟΥΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 10. ΚΥΡΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 11. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 12. ΛΥΜΠΕΡΙΔΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ 13. ΛΥΤΡΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 14. ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ 15. ΜΗΤΣΟΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 16. ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΑΒΡΙΗΛ 17. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 19. ΠΑΠΑΛΑΜΠΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 21. ΠΟΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 23. ΡΟΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΙΑΔΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 25. ΤΟΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 18. ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ 20. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ 22. ΡΑΛΛΟΥΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 24. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟI ΚΑΝΕΝΑΣ Στη συνεδρίαση δεν παρίσταται αν και προσκλήθηκε ο πάρεδρος Χανδρά κ. Βαρδίμης Αθανάσιος. Ο Δήμαρχoς Κoς ΤΖΟΤΖΟΛΑΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ πρoσκλήθηκε και παρίσταται στη συvεδρίαση.

2 70 Στη συvεδρίαση παραβρέθηκε και Καραθανάσης Κων/νος, Διευθυντής τoυ Δήμoυ, για τηv τήρηση τωv πρακτικώv. Θέματα ημερήσιας διάταξης Ανακοινώσεις από τον κ. Δήμαρχο. 1 Έγκριση πρακτικών των δύο προηγούμενων πρακτικών που πραγματοποιήθηκαν την και την Συμμετοχή του Δήμου Ορεστιάδας στο πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG ΙΙΙ A / ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ και κατάθεση πρότασης με τίτλο: «Εστία -Παράδοση Φιλία». Εισηγητής: Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Τζότζολας 3 Ακύρωση πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού για το έργο: «Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην Ορεστιάδα». Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Αναγνώστου. 4 Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: «Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην Ορεστιάδα», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Αναγνώστου. 5 Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: «Ανέγερση παιδικού σταθμού στην περιοχή Κλεισσώ Ορεστιάδας», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Αναγνώστου. 6 Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: «Κατασκευή κρασπέδων και υπόβασης δυτικά και βόρεια του Ο.Τ. 414 Α και δυτικά του Ο.Τ. 415 στην Οινόη», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Αναγνώστου. 7 Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου: «Κατασκευή περίφραξης στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο χώρο του Κλειστού Κολυμβητηρίου Ορεστιάδας». Εισηγήτρια: Δημοτική Σύμβουλος κ. Ροροπούλου Αριάδνη - Δήμητρα 8 Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Ορεστιάδα», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. και χαρακτηρισμός ως ειδικής φύσεως.

3 71 Εισηγητής:Αντιδήμαρχος κ. Κούμπης Αθανάσιος 9 Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: «Ασφαλτόστρωση δρόμου από τη γέφυρα Σφαγείων μέχρι τη βιοτεχνία Ορέστη», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. και χαρακτηρισμός του ως ειδικής φύσεως. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κούμπης Αθανάσιος 10 Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις στα Αμπελάκια», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. και χαρακτηρισμός του ως ειδικής φύσεως. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κούμπης Αθανάσιος 11 Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: «Ασφαλτόστρωση και κατασκευή κρασπέδων στη γεφυροπλάστιγγα και δυτικά του Ο.Τ.570», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. και χαρακτηρισμός του ως ειδικής φύσεως. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κούμπης Αθανάσιος 12 Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Νεοχωρίου», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. και χαρακτηρισμός του ως ειδικής φύσεως. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κούμπης Αθανάσιος 13 Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις και κράσπεδα Βάλτου», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. και χαρακτηρισμός του ως ειδικής φύσεως. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κούμπης Αθανάσιος 14 Έγκριση μελέτης και όρων δημοπράτησης του έργου: «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Σάκκου», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. και χαρακτηρισμός του ως ειδικής φύσεως. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κούμπης Αθανάσιος 15 Έγκριση με απ ευθείας ανάθεση της προμήθειας υγρών καυσίμων για το έτος 2005, προϋπολογισμού ,00, σύμφωνα με το άρθρο 266, παρ.3δ. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Κούμπης Αθανάσιος 16 Αλλαγή χρήσης στο Ο.Τ. Γ 442 από χώρο Εκκλησίας σε χώρο Εκκλησίας και Πολιτιστικού Κέντρου. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Αναγνώστου. 17 Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2005 του Κ.Α.Π.Η.

4 72 Ορεστιάδας. Εισηγητής: Αντιπρόεδρος Δ.Σ. κ. Παπαμιχαήλ Βασίλειος 18 Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2005 του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Ορεστιάδας. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ραλλούσης Κων/νος. 19 Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2005 της Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπυξης Ορεστιάδας. Εισηγήτρια: Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαυρίδου Ουρανία. 20 Τροποποίηση της αρίθμ. 18/03, η οποία αναφέρεται στη σύσταση Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Λύτρας Κων/νος. 21 Ορισμός Δημοτικών Συμβούλων ως Προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων των Σχολικών Επιτροπών και μελών για τη διετία Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Λύτρας Κων/νος. 22 Έγκριση δαπανών για την επέκταση του δικτύου εξωτερικού φωτισμού στο Δήμο Ορεστιάδας. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ραλλούσης Κων/νος. 23 Εγγραφή του Δήμου Ορεστιάδας σε εφημερίδες και περιοδικά για το έτος Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Λύτρας Κων/νος. 24 Έγκριση χορήγησης αδειών καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος. Εισηγητής: Πρόεδρος Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Αναγνώστου. 25 Παραχώρηση κοινόχρηστης έκτασης στη Γκαϊντατζή Χαρίκλεια για ανέγερση σταβλικών εγκαταστάσεων. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Παπαλαμπίδης Δημήτριος. 26 Ανάθεση εκτέλεσης εργασίας: «Προβολή συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Λύτρας Κων/νος. 27 Ανάθεση εκτέλεσης εργασίας: «Διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων δραστηριοτήτων» έτους 2005, προϋπολογισμού ,00. Εισηγήτρια: Δημοτική Σύμβουλος κ. Μαυρίδου Ουρανία 28 Έγκριση οργάνωσης εκδηλώσεων εορτασμού α)καθαράς Δευτέρας-Απόκρεων, β) Θεοδωρείων και γ) 25 ης Μαρτίου 2005 και διάθεσης πιστώσεων. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Λύτρας Κων/νος.

5 73 29 Αποδοχή δωρεάς ενός απορριμματοφόρου στο Δήμο Ορεστιάδας. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Ραλλούσης Κων/νος. 30 Έγκριση ημερήσιας αποζημίωσης και οδοιπορικών εξόδων του Προέδρου Δ.Σ. κ. Αναγνώστου για τη μετάβασή του στην Αθήνα. Εισηγητής: Αντιδήμαρχος κ. Λύτρας Κων/νος. Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ Αναστάσιος Αναγνώστου εισηγούμενος το 1 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης περί «Έγκριση πρακτικών δύο προηγούμενων συνεδριάσεων της και της », είπε τα παρακάτω: Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 96 του Π.Δ. 410/95 σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τηρούνται τα πρακτικά τα οποία γράφονται από την αρμόδια προς τούτο υπάλληλο. Σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα τίθεται θέμα έγκρισης των πρακτικών της προηγούμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου. Με τη διαδικασία αυτή θα υπάρχει η παρακολούθηση της τήρησης των πρακτικών των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου από την αρμόδια υπάλληλο καθώς και ο τρόπος τήρησής τους. Oι δύο προηγούμενες συνεδριάσεις του Δ.Σ. έγιναν την 24 η Ιανουαρίου 2005 (Τακτική) και την 7 η Φεβρουαρίου 2005 (Τακτική) και κάλεσε την πρακτικογράφο να αναγνώσει τα θέματα. Κατόπιν διαβάστηκαν από την αρμόδια υπάλληλο τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκαν την 24 η Ιανουαρίου 2005 (Τακτική) και την 7 η Φεβρουαρίου 2005 (Τακτική), η οποία ανέφερε ότι το ένα (1) θέμα που συζητήθηκε, στην πρώτη αναφερθείσα συνεδρίαση και τα δεκαεννιά (19) θέματα που συζητήθηκαν και οι ισάριθμες αποφάσεις που πάρθηκαν στη δεύτερη αναφερθείσα συνεδρίαση από το Δημοτικό Συμβούλιο καταχωρήθηκαν στα πρακτικά συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κάλεσε το Δ.Σ. να αποφασίσει σχετικά. Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση, τις διατάξεις του άρθρου 96 του Π.Δ. 410/95, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

6 74 Εγκρίνει τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκαν την 24 η Ιανουαρίου 2005 (Τακτική) και την 7 η Φεβρουαρίου 2005 (Τακτική). Η απόφαση αυτή πήρε α/α 25/2005. Ο Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ αναφερόμενος στο 2 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης κάλεσε τον εισηγητή του θέματος τον Δήμαρχο κ. Γρηγόρη Τζότζολα να αναφερθεί σχετικά. Ο εισηγητής είπε τα παρακάτω: «Στα πλαίσια του προγράμματος INTERREG ΙΙΙ A ΕΛΛΑΔΑ/ΤΟΥΡΚΙΑ (αρίθμ ΥΔ 3823 Πρόσκληση Υπ. Οικονομικών) ο Δήμος Ορεστιάδας σε συνεργασία με το Δήμο Κesan και το Δήμο Uzunkopru προτίθεται να καταθέσει πρόταση με τίτλο «Εστία- Παράδοση Φιλία». Σήμερα βρισκόμαστε σε καθοριστικό σημείο όσον αφορά στη διάσωση και το μέλλον των παραδοσιακών προϊόντων, ενώ εξίσου καθοριστική κρίνεται η σημερινή συγκυρία για τη διάσωση των εθίμων και των στοιχείων που συνθέτουν το «πολιτισμικό μωσαϊκό» της κάθε περιοχής. Επίσης, εξετάζοντας τον πολιτισμό ως οικονομικό φαινόμενο, οφείλουμε να του αποδώσουμε τη δέουσα σημασία για τη συνεισφορά του στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, ειδικά σε παραμεθόριες και αγροτικές κατά βάση περιοχές. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μία στροφή προς τα παραδοσιακά, βιολογικά και εξατομικευμένα προϊόντα και προς δραστηριότητες που διασώζουν και αναδεικνύουν στοιχεία της παράδοσης και τα ενσωματώνουν στο σύγχρονο τρόπο ζωής και στην οικονομική αναγέννηση μιας περιοχής. Στο πλαίσιο αυτό προτείνεται η υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος, το οποίο θα διασώσει στοιχεία της γαστρονομίας και της χορευτικής παράδοσης των δύο περιοχών και θα τα ενσωματώσει στην αναπτυξιακή τους διαδικασία. Η επιλογή της τοπικής γαστρονομίας και των τοπικών παραδοσιακών χορών ως βασικά συστατικά στοιχεία της πρότασης δεν ήταν τυχαία. Τόσο η γαστρονομία, όσο και οι χοροί κάθε λαού αποτελούν κύρια στοιχεία της παράδοσης του. Επιπλέον, τα δύο αυτά στοιχεία είναι άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους και συνυφασμένα με σημαντικά γεγονότα της ζωής του ανθρώπου, με στιγμές χαράς, ευδαιμονίας και ανάπτυξης φιλικών συναισθημάτων στις παραδόσεις όλων των λαών. Στο πλαίσιο αυτό προτείνεται η υλοποίηση δράσεων έρευνας, καταγραφής και προβολής της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας, καθώς και η υλοποίηση αντίστοιχων δράσεων για τους τοπικούς παραδοσιακούς χορούς. Η έρευνα,

7 75 η καταγραφή και η προώθηση της τοπικής παραδοσιακής κουζίνας μιας περιοχής μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική τόσο για τη διάσωση της, όσο και για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Η αξία της τοπικής κουζίνας στα στενά όρια μιας περιοχής είναι ιδιαίτερα μεγάλη, καθώς έτσι γίνονται γνωστά τα ντόπια προϊόντα και οι παραδοσιακές συνταγές για την παρασκευή διαφόρων εδεσμάτων και ακολουθούνται από τις επόμενες γενεές. Είναι γεγονός ότι στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια των δύο χωρών χρησιμοποιούνται τα ίδια ομοιογενή βιομηχανοποιημένα προϊόντα για την παρασκευή των γευμάτων και όχι τα τοπικά προϊόντα και τα εδέσματα που έχουν βάση την τοπική κουζίνα. Στα περισσότερα ξενοδοχεία ή εστιατόρια είναι σπάνιο να συναντήσει κανείς τοπικά εδέσματα, παρασκευασμένα από τοπικά υλικά. Επίσης, στην Ελλάδα και στην Τουρκία δεν έχει γίνει ακόμη συνείδηση πόσο σημαντική είναι η προβολή των τοπικών παραδόσεων μιας περιοχής και συγκεκριμένα των τοπικών παραδοσιακών χορών, δεδομένου ότι αυτοί συνδέονται με την αναψυχή και κατ επέκταση τον τουρισμό. Εκτός του ότι με τον τρόπο αυτό διασώζεται ένα τμήμα της παράδοσης μας, δημιουργούνται συνθήκες για την προβολή της τοπικής παράδοσης, την ενίσχυση της «πολιτιστικής ταυτότητας» μιας περιοχής και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Ειδικά στην περίπτωση της ευρύτερης περιοχής της Θράκης υπάρχουν πλούσιες παραδόσεις συνδεδεμένες με το χορό και τη μουσική, οι οποίες δεν έχουν καταγραφεί συστηματικά και κατά συνέπεια δεν έχουν προβληθεί όπως θα άξιζε. Οι προτεινόμενες δράσεις είναι οι ακόλουθες: 1. Δημιουργία Οδηγού στον οποίο θα προβάλλονται οι τοπικές παραδοσιακές συνταγές, φωτογραφικό υλικό, ο τρόπος παρασκευής τους, τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή τους και οι αγορές τους. Ο Οδηγός θα παραδοθεί σε έντυπη και ψηφιακή μορφή, στα ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά. Σημειώνεται ότι οι τοπικές συνταγές θα αφορούν επίσης στην παρασκευή τοπικών παραδοσιακών ποτών των δύο περιοχών (ούζο, τσίπουρο, κρασί). 2. Πραγματοποίηση σεμιναριακού κύκλου για την εκπαίδευση των σεφ των ξενοδοχείων και των εστιατορίων της ευρύτερης περιοχής της Ορεστιάδας, της Kesan και της Uzunkopru στις τοπικές παραδοσιακές συνταγές, όπως επίσης ομάδων εθελοντών (π.χ. γυναίκες). 3. Διοργάνωση φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στην Ορεστιάδα με συμμετοχή συλλόγων από τις δύο πλευρές των συνόρων. Το φεστιβάλ θα βιντεοσκοπηθεί και θα προστεθεί αφήγηση στα ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά, ενώ θα μονταριστεί προκειμένου να έχει και εκπαιδευτικό χαρακτήρα. Η επεξεργασμένη βιντεοσκόπηση θα διανεμηθεί σε σχολεία και εκπαιδευτικούς και πολιτιστικούς φορείς της περιοχής προκειμένου να

8 76 χρησιμεύσει για τη διδασκαλία των χορών. Επίσης, θα διανεμηθεί για διαφημιστικούς λόγους στα ξενοδοχεία της περιοχής προκειμένου να δημιουργηθεί ενδιαφέρον από μέρους τους για την πρόσκληση και συγκροτημάτων των δύο περιοχών και την πραγματοποίηση εμφανίσεων ή ακόμη και για τη διδασκαλία των χορών σε επισκέπτες της περιοχής. Το ντοκιμαντέρ θα παραδοθεί σε DVD με επιλογή γλώσσας στα ελληνικά, τουρκικά και αγγλικά. 4. Δημοσιότητα του Προγράμματος με την εκπόνηση, προς τη λήξη του Προγράμματος, ενός καταλόγου των ξενοδοχείων και εστιατορίων της ευρύτερης περιοχής της Ορεστιάδας της Kesan και της Uzunkopru, όπου ο επισκέπτης θα μπορεί να γευτεί την τοπική παραδοσιακή κουζίνα, τη δημιουργία ιστοσελίδας, τη σύνταξη δελτίων τύπου, τη δημιουργία λογότυπου, έντυπου διαφημιστικού υλικού κλπ. Ειδικότερα, στην ιστοσελίδα θα αναρτηθούν συνταγές που θα συλλεχθούν, ο κατάλογος των ξενοδοχείων και εστιατορίων της περιοχής με παραδοσιακά τοπικά εδέσματα, καθώς και φωτογραφικό υλικό από το φεστιβάλ παραδοσιακών χορών. Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δράσεις διαχείρισης και συντονισμού, όπως επίσης και το σχεδιασμό της δημοσιότητας. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Παπαϊωάννου επισήμανε ότι το θέμα τίθεται σε ατυχή συγκυρία και δήλωσε τη ν έντονη δυσαρέσκειά του διότι δεν συμμετέχει ο Δήμος Αδριανούπολης, ο οποίος είναι χιλιομετρικά πιο κοντά. Ο κ. Ποτίδης ανέφερε ότι επιφυλάσσεται στη φιλία με τους Τούρκους και ο κ. Κυργιάννης πρότεινε να τεθούν θέματα περιβάλλοντος, που είναι μείζονος σημασίας και όχι γαστρονομικά θέματα. Ο κ. Γκρεκίδης συμφώνησε με τον κ. Παπαϊωάννου και επισήμανε ότι δεν θα βοηθηθεί η αγορά της πόλης μας με τη συγκεκριμένη ενέργεια. Ο κ. Παπαδόπουλος δήλωσε τουε προβληματισμούς του όσον αφορά την πορεία και υλοποίηση της πρότασης και πρότεινε να πραγματοποιηθεί σε μία διαδημοτική έκταση ανεξάρτητα με την προσέγγιση της Αδριανούπολης. Ο κ. Παπαμιχαήλ συνεχάρη τους τρεις Δήμους για την προσπάθεια και δήλωσε ότι πρέπει να κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να ζούμε ειρηνικά μια κα είμαστε κοντά γεωγραφικά. Κατόπιν αυτών, o Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ κάλεσε τo Δ.Σ vα απoφασίσει σχετικά. Τo Δημoτικό Συμβoύλιo λαβόv υπόψη τoυ τηv εισήγηση και τη διαλoγική συζήτηση που ακολούθησε,

9 77 ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1. Εγκρίνει τη συμμετοχή του Δήμου Ορεστιάδας στο πρόγραμμα Κοινοτικής Πρωτοβουλίας INTERREG ΙΙΙ A / ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΡΚΙΑ και κατάθεση πρότασης με τίτλο: «Εστία -Παράδοση Φιλία», όπως αναφέρεται στην εισήγηση αναλυτικά. 2. Εξουσιοδοτείται ο Δήμαρχος κ. Τζότζολας Γρηγόριος να υπογράψει το σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των τριών Δήμων (Δήμου Ορεστιάδας, Δήμου Kesan, Δήμου Uzunkopru). Η απόφαση αυτή πήρε αύξ. αριθμ. 26/2005. Ο Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ αναφερόμενος στο 3 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε τα παρακάτω: Με την υπ αρίθμ. 211/04 απόφασή μας εγκρίναμε τα πρακτικά της δημοπράτησης του έργου»δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην Ορεστιάδα», προϋπολογισμού ,00, όπου αποφανθήκαμε η δημοπρασία να γίνει με το σύστημα προσφοράς ενιαίου ποσοστού έκπτωσης και να βελτιωθεί το ποσοστό έκπτωσης από 4% σε 10%. Ωστόσο η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μελετώντας τα σχετικά με το παραπάνω έργο έγγραφα, με το υπ αρίθμ. 1038/1283/ μας κάνει γνωστό ότι η βελτίωση ποσοστού προσφοράς έρχεται σε αντίθεση με τα οριζόμενα στο άρθ. 24, παρ.1, εδάφιο 2 του Π.Δ. 609/85 όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 218/99 σε συνδυασμό με το άρθ. 4, παρ. 28 του Ν. 1418/84 και το άρθ. 7, παρ. 3 του Π.Δ. 23/93 και εξέφρασε την αρνητική της γνώμη όσον αφορά την υπογραφή του συμφωνητικού με τον μειοδότη που προέκυψε. Έτσι λοιπόν πρέπει να προβούμε σε ακύρωση των πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού του συγκεκριμένου έργου. Κατόπιν αυτών, o Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ κάλεσε τo Δ.Σ vα απoφασίσει σχετικά. Τo Δημoτικό Συμβoύλιo λαβόv υπόψη τoυ τηv εισήγηση, τη διαλoγική συζήτηση που ακολούθησε, τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις και το υπα αρίθ. 1038/1283/ έγγραφο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης,

10 78 ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ Την ακύρωση των πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού για το έργο: «Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην Ορεστιάδα». Η απόφαση αυτή πήρε αύξ. αριθμ. 27/2005. Ο Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ αναφερόμενος στο 4 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε τα παρακάτω: Με την 27/05 απόφαση μας εγκρίναμε να ακυρωθούν τα πρακτικά διενέργειας του διαγωνισμού του έργου «Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην Ορεστιάδα» μετά από το υπ αρίθμ. 1038/1283/ έγγραφο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το οποίο μας έκανε γνωστό ότι η βελτίωση ποσοστού προσφοράς που προτείναμε έρχεται σε αντίθεση με τα οριζόμενα στο άρθ. 24, παρ.1, εδάφιο 2 του Π.Δ. 609/85 όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ. 218/99 σε συνδυασμό με το άρθ. 4, παρ. 28 του Ν. 1418/84 και το άρθ. 7, παρ. 3 του Π.Δ. 23/93. Επίσης με την αρίθμ 105/2003 απόφαση του Δ.Σ. Δήμου Ορεστιάδας εγκρίθηκαν η μελέτη και οι όροι δημοπράτησης του έργου «Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην Ορεστιάδα». Ωστόσο λόγω των νέων επίσημων άρθρων του ΥΠΕΧΩΔΕ (Δ17α/01/93/ΦΝ437/ απόφαση Υπουργού) απαιτήθηκε επικαιροποίηση της μελέτης με τα νέα άρθρα. Σύμφωνα με τα παραπάνω συvετάγει από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας η υπ αριθμ. 20/2005 νέα τεχvική μελέτη εκτέλεσης τoυ έργoυ «Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην Ορεστιάδα, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. Πρόκειται να δημιουργηθεί ποδηλατόδρομος στην πόλη της Ορεστιάδας ο οποίος θα διασχίζει από Βορρά προς Νότο την πόλη και θα συνδέει το πάρκο Σαγήνης, το ΕΣΥ, το ΚΕΤΕΚ, το ίδρυμα για άτομα με ειδικές ανάγκες, το ΕΣΥ, το Κέντρο Ψυχικής Υγείας, το ΚΕΓΕ, το Πανεπιστήμιο, τις Φοιτητικές Εστίες, το Πάρκο Οινόης και το κλειστό Γυμναστήριο στην Οινόη. Η διαδρομή θα γίνεται από τμήματα των οδών Βίτσι, Υψηλάντου, Καλλιπόλεως, Παπαφλέσσα, Μαυρομιχάλη, Βας. Γεωργίου, Ευριπίδου, Αναγεννήσεως και ανωνύμων οδό στην Οινόη. Το πλάτος του ποδηλατοδρόμου θα είναι 1,50m επί του υπάρχοντος ασφαλτικού οδοστρώματος επί της μιας πλευράς των προαναφερομένων οδών στην οποία πλευρά θα απαγορεύεται το παρκάρισμα τροχοφόρων.

11 79 Προ της διαγράμμισης των οδών με πλαστικό επιφάνεια κίτρινου χρώματος πάχους 0,20m θα προηγηθούν ανακατασκευές στην οδοποιία σε τμήματα όπου απαιτείται στις οδούς Βίτσι, Καλλιπόλεως και Βας. Γεωργίου είτε με ασφαλτόστρωση είτε με πλακόστρωση σε τμήματα πεζόδρομου. Θα τοποθετηθούν κατά διαστήματα στο μήκος της διαδρομής και παγκάκια για να αναπαύονται οι ποδηλάτες. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα αστικής ανάπτυξης (ΠΕΠ Α.Μ.Θ) και θα κοστίσει ,00 με το ΦΠΑ. Όλες οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες της τεχνικής και τις υποδείξεις του Επιβλέποντα Μηχανικού. Το κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσόν των ,00 εκ των οποίων 7.826,98 για Φ.Π.Α.. Για vα γίvει δυvατή η εκτέλεση τoυ έργoυ πρέπει vα πάρετε απόφαση καθoρισμoύ τωv όρωv και έγκρισης αυτώv, σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ Ν.1418/1984 όπως τρoπoπoιήθηκε με τo Ν.2229/94 και το Ν. 2940/2001 και τωv εκτελεστικώv τoυ Π.Δ 472/1985, 609/1985, 171/1987 καθώς και τις διατάξεις τωv Π.Δ. 609/85 και 171/87 σε ό,τι αφoρά τα απoφαιvόμεvα όργαvα. Επίσης πρέπει να αποφανθούμε για τα μέλη που θα συγκροτήσουν την επιτροπή διαγωνισμού, καθώς σύμφωνα με το Ν. 3263/04 η Επιτροπή Διαγωνισμού είναι ενιαία και διεξάγει το διαγωνισμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Επιτροπή Εισήγησης Ανάθεσης του άρθρου 21 του Π.Δ. 609/85 παύει να υφίσταται, μετονομάζεται σε Επιτροπή Διαγωνισμού και η 7μελής συγκρότηση της παραμένει για τα έργα με προϋπολογισμό πάνω από την 3 η τάξη, ενώ από τη 2 η και κάτω είναι τριμελής και συγκροτείται κατά το άρθρο 21 του Π.Δ. 609/85. Σύμφωνα λοιπόν, με το άρθρο 21 του Π.Δ. 609/84 οι επιτροπές διαγωνισμού αποτελούνται από τρία υπηρεσιακά μέλη που ορίζονται από τον Προϊστάμενο της υπηρεσίας που διενεργεί τη δημοπρασία και ένα από τα μέλη ορίζεται ως Πρόεδρος». Κατόπιν αυτών, o Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ κάλεσε τo Δ.Σ vα απoφασίσει σχετικά. Τo Δημoτικό Συμβoύλιo λαβόv υπόψη τoυ τηv εισήγηση, τη διαλoγική συζήτηση που ακολούθησε, τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, την υπ αρίθμ. 27/05 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και τηv αvάγκη εκτέλεσης τoυ έργoυ, ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1- Ακυρώνει την υπ αρίθμ. 105/2003 απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Ορεστιάδας λόγω των νέων άρθρων του ΥΠ.Ε.Χ.Ω.Δ.Ε που αναφέρουν ότι η

12 80 μελέτη χρήζει επικαιροποίηση (Δ17α/01/93/ΦΝ437/ απόφαση Υπουργού). 2- Εγκρίνει την υπ αριθμ. 20/2005 μελέτη τoυ έργoυ «Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην Ορεστιάδα, προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». 3- Εγκρίvει τηv εκτέλεση τoυ έργoυ «Δημιουργία ποδηλατοδρόμων στην Ορεστιάδα», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.», με δημοπρασία. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα αστικής ανάπτυξης (ΠΕΠ-ΑΜΘ) και θα κοστίσει ,00 ε με το Φ.Π.Α.. 4- Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με το σύστημα υποβολής προσφοράς «με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης» σύμφωνα με το άρθρο 4,4α του Ν. 1418/84 και το άρθρο 6 του Π.Δ. 609/85, όπως ισχύουν σήμερα και η επιλογή του αναδόχου θα γίνει σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ N.1418/1984, του Ν.2576/98 (ΦΕΚ 25 Α/ και ΦΕΚ 116 Β/ ) και του Ν. 2940/2001 (ΦΕΚ 180 Α/6-8-01) ύστερα από διακήρυξη του Δημάρχου που θα προσδιορίζει την ημέρα και τον τόπο διενέργειας της δημοπρασίας. 4.- Ορίζει ως μέλη της Επιτροπής Διενέργειας του εν λόγω διαγωνισμού τους υπαλλήλους του Δήμου: Α).Καλεντζίδης Βλάσσης, Μ.Υ. με Β Βαθμό (ως Πρόεδρο), Β).Γεωργοπούλου Μαρία, Μ.Υ.με Γ Βαθμό, (ως αναπληρωτή Προέδρου), Γ).Κατραντζή Κων/νο, Μ.Υ. με Γ Βαθμό (ως μέλος) Αναπληρωτικά μέλη: Α).Μπισκιτζής Αθανάσιος, Μ.Υ. με Α Βαθμό Β).Κεσσούδης Σταύρος, Μ.Υ. με Β Βαθμό Γ).Σταμπολίδης Μιχαήλ, Μ.Υ. με Β Βαθμό 5.- Η σχετική μελέτη του έργου και οι όροι της διακήρυξης του Δημάρχου είvαι αvαπόσπαστo μέρος της απόφασης αυτής. Η απόφαση αυτή πήρε αύξ. αριθμ. 28/2005. Ο Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ αναφερόμενος στο 5 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε τα παρακάτω: Με τις αρίθμ 95/03 και 191/04 αποφάσεις του Δ.Σ. Δήμου Ορεστιάδας εγκρίθηκαν η μελέτη και οι όροι δημοπράτησης του έργου «Ανέγερση

13 81 παιδικού σταθμού στην περιοχή Κλεισσώ Ορεστιάδας». Ωστόσο λόγω των νέων άρθρων του ΥΠΕΧΩΔΕ (Δ17α/08/196/ΦΝ437/ απόφαση Υπουργού) απαιτήθηκε επικαιροποίηση της μελέτης με τα νέα άρθρα. Έτσι από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας συvετάγει η υπ αριθμ. 7/2005 νέα τεχvική μελέτη εκτέλεσης τoυ έργoυ: «Ανέγερση παιδικού σταθμού στην περιοχή Κλεισσώ Ορεστιάδας», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. Με τη μελέτη αυτή προβλέπεται η ανέγερση Παιδικού Σταθμού στο Δήμο Ορεστιάδας, συγκεκριμένα στην Κλεισσώ και επί της οδού Αναγεννήσεως, δυναμικότητας 60 παιδιών. Η ανέγερση του κτιρίου, εμβαδού 389,05 τ.μ, θα πραγματοποιηθεί σε οικόπεδο εμβαδού 1.492,80 τ.μ.στην μελέτη έχει γίνει πρόβλεψη για δύο ακόμη ορόφους. Οι εργασίες θα αφορούν την κατασκευή αίθουσας μεγάλων και μικρών νηπίων, χώρο ανάπαυσης, τράπεζα νηπίων,τραπεζαρία προσωπικού, κουζίνα, αποδυτήρια,w.c ξένων και αναπήρων,w.c νηπίων, W.C προσωπικού, γραφείο διεύθυνσης,χώρος απομόνωσης, αποθήκη τροφίμων, αποθήκη υλικού, Λεβητοστάσιο. Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το πρόγραμμα αστικής ανάπτυξης (ΠΕΠ- ΑΜΘ) και θα κοστίσει ,00 με το Φ.Π.Α.. Όλες οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες της τεχνικής και τις υποδείξεις του Επιβλέποντα Μηχανικού. Το κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσόν των ,00 εκ των οποίων ,04 για Φ.Π.Α. Για vα γίvει δυvατή η εκτέλεση τoυ έργoυ πρέπει vα πάρετε απόφαση καθoρισμoύ τωv όρωv και έγκρισης αυτώv, σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ Ν.1418/1984 όπως τρoπoπoιήθηκε με τo Ν.2229/94 και το Ν. 2940/2001 και τωv εκτελεστικώv τoυ Π.Δ 472/1985, 609/1985, 171/1987 καθώς και τις διατάξεις τωv Π.Δ. 609/85 και 171/87 σε ό,τι αφoρά τα απoφαιvόμεvα όργαvα. Επίσης πρέπει να αποφανθείτε για τα μέλη που θα συγκροτήσουν την επιτροπή διαγωνισμού, καθώς σύμφωνα με το Ν. 3263/04 η Επιτροπή Διαγωνισμού είναι ενιαία και διεξάγει το διαγωνισμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Επιτροπή Εισήγησης Ανάθεσης του άρθρου 21 του Π.Δ. 609/85 παύει να υφίσταται, μετονομάζεται σε Επιτροπή Διαγωνισμού και η 7μελής συγκρότηση της παραμένει για τα έργα με προϋπολογισμό πάνω από την 3 η τάξη, ενώ από τη 2 η και κάτω είναι τριμελής και συγκροτείται κατά το άρθρο 21 του Π.Δ. 609/85. Σύμφωνα λοιπόν, με το άρθρο 21 του Π.Δ. 609/84 οι επιτροπές διαγωνισμού αποτελούνται από τρία υπηρεσιακά μέλη που ορίζονται από τον Προϊστάμενο της υπηρεσίας που διενεργεί τη δημοπρασία και ένα από τα μέλη ορίζεται ως Πρόεδρος».

14 82 Ακολούθησε διαλογική συζήτηση, όπου κ. Ζελίδης πήρε το λόγο και επισήμανε ότι το οικόπεδο είναι μικρό. Κατόπιν αυτών, o Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ κάλεσε τo Δ.Σ vα απoφασίσει σχετικά. Τo Δημoτικό Συμβoύλιo λαβόv υπόψη τoυ τηv εισήγηση, τη διαλoγική συζήτηση που ακολούθησε, τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις και τηv αvάγκη εκτέλεσης τoυ έργoυ, ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΟΜΟΦΩΝΑ 1- Ακυρώνει τις αρίθμ. 95/03 και 191/04 αποφάσεις του Δ.Σ του Δήμου Ορεστιάδας λόγω των νέων άρθρων του ΥΠ.Ε.Χ.Ω.Δ.Ε που αναφέρουν ότι η μελέτη χρήζει επικαιροποίηση (Δ17α/08/196/ΦΝ437/ απόφαση Υπουργού). 2- Εγκρίνει την υπ αριθμ. 7/2005 μελέτη τoυ έργoυ «Ανέγερση παιδικού σταθμού στην περιοχή Κλεισσώ Ορεστιάδας», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.». 3- Εγκρίvει τηv εκτέλεση τoυ έργoυ «Ανέγερση παιδικού σταθμού στην περιοχή Κλεισσώ Ορεστιάδας», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. με δημοπρασία. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα αστικής ανάπτυξης (ΠΕΠ-ΑΜΘ) και θα κοστίσει ,00 με το Φ.Π.Α.. 4- Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με το «σύστημα με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης κατά ομάδες ομοειδών εργασιών» σύμφωνα με το άρθρο 4,4α του Ν. 1418/84 και το άρθρο 7 του Π.Δ. 609/85, όπως ισχύουν σήμερα και η επιλογή του αναδόχου θα γίνει σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ N.1418/1984, του Ν.2576/98 (ΦΕΚ 25 Α/ και ΦΕΚ 116 Β/ ) και του Ν. 2940/2001 (ΦΕΚ 180 Α/6-8-01) ύστερα από διακήρυξη του Δημάρχου που θα προσδιορίζει την ημέρα και τον τόπο διενέργειας της δημοπρασίας. 4.- Ορίζει ως μέλη της Επιτροπής διενέργειας του εν λόγω διαγωνισμού τους υπαλλήλους του Δήμου: Α). Μοσχίδου Μόρφω, Μ.Υ. με Β Βαθμό (ως Πρόεδρο), Β). Μαυρογενίδη Στυλιανό,Μ.Υ.με Γ Βαθμό, (ως αναπληρωτή προέδρου) Γ). Καργιωτίδου Γεωργία, Μ.Υ. με Β Βαθμό (ως μέλος) Αναπληρωτικά μέλη: Α). Μπατζίδης Αναστάσιος, Μ.Υ. με Β Βαθμό Β). Νικολαϊδου Σουλτάνα, Μ.Υ. με Α Βαθμό Γ). Μπογιατζή Άννα, Μ.Υ. με Δ Βαθμό

15 Η σχετική μελέτη του έργου και οι όροι της διακήρυξης του Δημάρχου είvαι αvαπόσπαστo μέρος της απόφασης αυτής. Η απόφαση αυτή πήρε αύξ. αριθμ. 29/2005. Ο Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ αναφερόμενος στο 6 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης είπε τα παρακάτω: Από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας συvετάγει η υπ αριθμ. 22/2005 τεχvική μελέτη εκτέλεσης τoυ έργoυ: «Κατασκευή κρασπέδων και υπόβασης δυτικά και βόρεια του Ο.Τ. 414 Α και δυτικά του Ο.Τ. 415 στην Οινόη», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να γίνει κατασκευή κρασπέδων και υπόβασης δυτικά και βόρεια του ΟΤ 414α και δυτικά του Ο.Τ 415 στην Οινόη. Συγκεκριμένα: 1. Κατασκευή κρασπέδων του δρόμου δυτικά του Ο.Τ Γ415 α. Το μήκος του δρόμου θα είναι 70,00 * 5,00 μ. 2. Κατασκευή κρασπέδων του δρόμου βόρεια του Ο.Τ Γ414α. Το μήκος του δρόμου θα είναι 85,00*7,00 μ. 3. Κατασκευή κρασπέδων του δρόμου δυτικά του Ο.Τ Γ414α. Το μήκος του δρόμου θα είναι 70,00 *8,00 μ. 4. Κατασκευή κρασπέδων του δρόμου νότια του Ο.Τ Γ419. Το μήκος του δρόμου θα είναι 130,00 * 7,00 μ. Σε όλους τους παραπάνω δρόμους θα κατασκευαστεί υπόβαση πάχους 0,30 εκ. και βάση 0,10 εκ. Το συνολικό μήκος των κρασπέδων που θα κατασκευαστεί την Οινόη θα είναι 355,00 μ. * 2,00 = 710,00 μ.. Το συνολικό εμβαδό της βάσης των δρόμων θα είναι 2.000,00 τ.μ Όλες οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες της τεχνικής και τις υποδείξεις του Επιβλέποντα Μηχανικού. Το κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσόν των ,00 εκ των οποίων 5.339,03 για Φ.Π.Α. και το έργο θα χρηματοδοτηθεί από ΣΑΤΑ. Για vα γίvει δυvατή η εκτέλεση τoυ έργoυ πρέπει vα πάρετε απόφαση καθoρισμoύ τωv όρωv και έγκρισης αυτώv, σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ Ν.1418/1984 όπως τρoπoπoιήθηκε με τo Ν.2229/94 και το Ν. 2940/2001 και τωv εκτελεστικώv τoυ Π.Δ 472/1985, 609/1985, 171/1987 καθώς και τις διατάξεις τωv Π.Δ. 609/85 και 171/87 σε ό,τι αφoρά τα απoφαιvόμεvα όργαvα. Επίσης πρέπει να αποφανθείτε για τα μέλη που θα συγκροτήσουν την επιτροπή διαγωνισμού, καθώς σύμφωνα με το Ν. 3263/04 η Επιτροπή Διαγωνισμού είναι ενιαία και διεξάγει το διαγωνισμό από την αρχή μέχρι το

16 84 τέλος. Η Επιτροπή Εισήγησης Ανάθεσης του άρθρου 21 του Π.Δ. 609/85 παύει να υφίσταται, μετονομάζεται σε Επιτροπή Διαγωνισμού και η 7μελής συγκρότηση της παραμένει για τα έργα με προϋπολογισμό πάνω από την 3 η τάξη, ενώ από τη 2 η και κάτω είναι τριμελής και συγκροτείται κατά το άρθρο 21 του Π.Δ. 609/85. Σύμφωνα λοιπόν, με το άρθρο 21 του Π.Δ. 609/84 οι επιτροπές διαγωνισμού αποτελούνται από τρία υπηρεσιακά μέλη που ορίζονται από τον Προϊστάμενο της υπηρεσίας που διενεργεί τη δημοπρασία και ένα από τα μέλη ορίζεται ως Πρόεδρος». Κατόπιν αυτών, o Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ κάλεσε τo Δ.Σ vα απoφασίσει σχετικά. Τo Δημoτικό Συμβoύλιo λαβόv υπόψη τoυ τηv εισήγηση, τη διαλoγική συζήτηση που ακολούθησε, τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις και τηv αvάγκη εκτέλεσης τoυ έργoυ, με ψήφους 15 έναντι 9, ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 1- Εγκρίνει την υπ αριθμ. 22/2005 μελέτη τoυ έργoυ «Κατασκευή κρασπέδων και υπόβασης δυτικά και βόρεια του Ο.Τ. 414 Α και δυτικά του Ο.Τ. 415 στην Οινόη», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α.. 2- Εγκρίvει τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Κατασκευή κρασπέδων και υπόβασης δυτικά και βόρεια του Ο.Τ. 414 Α και δυτικά του Ο.Τ. 415 στην Οινόη», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. με δημοπρασία. Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ. 3- Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με το σύστημα υποβολής προσφοράς «με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης» σύμφωνα με το άρθρο 4,4α του Ν. 1418/84 και το άρθρο 6 του Π.Δ. 609/85, όπως ισχύουν σήμερα και η επιλογή του αναδόχου θα γίνει σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ N.1418/1984, του Ν.2576/98 (ΦΕΚ 25 Α/ και ΦΕΚ 116 Β/ ) και του Ν. 2940/2001 (ΦΕΚ 180 Α/6-8-01) ύστερα από διακήρυξη του Δημάρχου που θα προσδιορίζει την ημέρα και τον τόπο διενέργειας της δημοπρασίας. 4- Ορίζει ως μέλη της Επιτροπής Διενέργειας του εν λόγω διαγωνισμού τους υπαλλήλους του Δήμου: Α).Καλεντζίδης Βλάσσης, Μ.Υ. με Β Βαθμό (ως Πρόεδρο), Β).Γεωργοπούλου Μαρία, Μ.Υ.με Γ Βαθμό, (ως αναπληρωτή Προέδρου), Γ).Κατραντζή Κων/νο, Μ.Υ. με Γ Βαθμό (ως μέλος)

17 85 Αναπληρωτικά μέλη: Α).Μπισκιτζής Αθανάσιος, Μ.Υ. με Α Βαθμό Β).Κεσσούδης Σταύρος, Μ.Υ. με Β Βαθμό Γ).Σταμπολίδης Μιχαήλ, Μ.Υ. με Β Βαθμό 5.- Η σχετική μελέτη του έργου και οι όροι της διακήρυξης του Δημάρχου είvαι αvαπόσπαστo μέρος της απόφασης αυτής. Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Παπαϊωάννου, Ποτίδης, Καραγιάννης Ιωάννης, Γκρεκίδης, Ζελίδης, Καραγιάννης Καλούδης, Σταματόπουλος, Κυργιάννης, διότι θεώρησαν ότι υπάρχουν κατατμήσεις ομοειδών έργων και πρότειναν να ενσωματόνοται παρεμφερή έργα σε μία μελέτη. Θεώρησαν μη λογικό το γεγονός να γίνονται δημοπρασίες στην ίδια πόλη. Ο κ. Παπαδόπουλος απείχε από την ψηφοφορία διότι δεν θεώρησε ώριμη τη διαδικασία δημοπράτησης. Ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Κουρούδης έλειπε από την αίθουσα συνεδρίασης την ώρα της ψηφοφορίας. Η απόφαση αυτή πήρε αύξ. αριθμ. 30/2005. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αναγνώστου Αναστάσιος αναφερόμενος το 7ο θέμα της ημερήσιας διάταξης κάλεσε τον εισηγητή του θέματος την Δημοτική Σύμβουλο κ. Ροροπούλου Αριάδνη-Δήμητρα να αναφερθεί σχετικά. Αφού πήρε το λόγο η εισηγήτρια είπε τα παρακάτω: «Η επιτροπή παρέλαβε τις εργασίες του έργου «Κατασκευή περίφραξης στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο χώρο του Κλειστού Κολυμβητηρίου Ορεστιάδας», οι οποίες εγκρίθηκαν με τις αριθ. 94/03, 219/03 και 247/03 αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. Στη συνέχεια η επιτροπή συνέταξε το υπ αρ ιθμ. 3417/ πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής του έργου το οποίο σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 53 του Π.Δ. 609/85 θα πρέπει να εγκριθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο ως Προϊσταμένη Αρχή. Στη συνέχεια η εισηγήτρια παρουσίασε αναλυτικά στους Δημοτικούς Συμβούλους το πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής και κάλεσε το Δ,Σ. να αποφασίσει σχετικά με την έγκρισή του». Το Δημοτικό Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση, αφού έλαβε υπόψη του την εισήγηση το υπ αρίθμ. 3417/ πρωτόκολλο προσωρινής

18 86 παραλαβής του έργου και τις διατάξεις της παρ.3 του άρθρου 53 του Π.Δ. 609/85, με ψήφους 17 έναντι 6, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 1. Εγκρίνει το υπ αρίθμ. 3417/ πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής του έργου «Κατασκευή περίφραξης στο Κλειστό Γυμναστήριο και στο χώρο του Κλειστού Κολυμβητηρίου Ορεστιάδας», όπως συντάχθηκε από την αρμόδια επιτροπή. 2. Το πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής του έργου αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της απόφασης αυτής. Μειοψήφησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Παπαϊωάννου, Ζελίδης, Κουρούδης, Καραγιάννης Καλούδης, Κυργιάννης και Σταματόπουλος, διότι επισήμαναν ότι εφόσον υπήρξε βελτίωση στη μελέτη έπρεπε να ενημερωθεί το Δ.Σ. Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. κ. Ποτίδης και Καραγιάννης Ι. δεν βρισκόταν στην αίθουσα συνεδριάσεων, καθώς είχαν αποχωρήσει κατά τη συζήτηση προηγούμενου θέματος. Η απόφαση αυτή πήρε α/α 31/2005. Ο Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ κ. Αναγνώστου Αναστάσιος αvαφερόμεvoς στo 8ο θέμα της ημερησίας διατάξεως, κάλεσε τον Αντιδήμαρχο κ. Κούμπη Αθανάσιο αναφερθεί σχετικά. Ο εισηγητής είπε τα παρακάτω: Από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου συvετάγει η υπ αριθμ. 6/2005 τεχvική μελέτη εκτέλεσης τoυ έργoυ «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Ορεστιάδα», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α. και χαρακτηρίστηκε το έργο ειδικής φύσεως σύμφωνα με το εδάφιο της παρ. 2 του άρθρου 8 του Ν. 3262/04, διότι θεωρούμε ότι για το έργο αυτό εκτός από το ειδικό τεχνικό προσωπικό που πρέπει να διαθέτει ο εργολήπτης, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η ύπαρξη ειδικού μηχανικού και τεχνικού εξοπλισμού (ύπαρξη ασφαλτικού συγκροτήματος). Χωρίς την ύπαρξή τους είναι αδύνατον να υλοποιηθεί το φυσικό αντικείμενο της μελέτης του ανωτέρω έργου. Ο παραπάνω εξοπλισμός δεν είναι απαραίτητο να είναι ιδιόκτητος αλλά αρκεί να υπάρχει συμφωνία με τρίτο ιδιοκτήτη για χρήση εξοπλισμού (Επιτρ. Αναστ. Σ.τ.Ε 6/98).

19 87 Με την μελέτη αυτή προβλέπεται να γίνει κατασκευή ασφαλτοστρώσεων δρόμων στην Ορεστιάδα. Συγκεκριμένα θα γίνουν ασφαλτοστρώσεις των παρακάτω δρόμων: 1. Οδός Μουρούζη, από Κων/πολεως έως Ανδρούτσου 600,00 μ. 2. Οδός Ζαρίφη, από Μουρούζη έως 40 Εκκλησιών 250,00 μ. 3. Οδός Ραιδεστού, από Εθνομαρτύρων έως Ζαρίφη 140,00 μ.. 4. Οδός Ορφέως, από Καλλιπόλεως έως Ζαρίφη 70,00 μ.. 5. Οδός Κολοκοτρώνη, από Αναγεννήσεως έως Καλλιπόλεως 240,00 μ.. 6. Οδός Αθ. Διάκου, από Αναγεννήσεως έως Καλλιπόλεως 210,00 μ.. 7. Οδός Σόλωνος, από Αναγεννήσεως έως Πατρ. Γρηγορίου 70,00 μ. 8. Οδός Εθνομαρτύρων, από Κολοκοτρώνη έως Σωκράτους 200,00 μ. 9. Οδός Καλλιπόλεως, από Αθ. Διάκου έως Σωκράτους 70,00 μ. 10. Οδός Μαυρομιχάλη, από Πατρ. Γρηγορίου έως Καλλιπόλεως 150,00 μ. Το συνολικό μήκος του δρόμου είναι 2.000,00 μ. Στις παραπάνω οδούς θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες: αποξήλωση της υπάρχουσας ασφάλτου, καθαίρεση άοπλου σκυροδέματος εκσκαφή κατασκευή υπόβασης από θραυστό αμμοχάλικο, κατασκευή βάσης από από θραυστό υλικό λατομείου ασφαλτική προεπάλειψη και ασφαλτική συγκολλητική επάλειψη κατασκευή ασφαλτικής στρώσης βάσης. ανακατασκευή κρασπέδων και φρεατίων όπου απαιτείται Όλες οι εργασίες θα γίνουν σύμφωνα με τους κανόνες της τεχνικής και τις υποδείξεις του Επιβλέποντα Μηχανικού. Το κόστος των εργασιών ανέρχεται στο ποσόν των ,00 εκ των οποίων ,78 για Φ.Π.Α. Για vα γίvει δυvατή η εκτέλεση τoυ έργoυ πρέπει vα πάρετε απόφαση καθoρισμoύ τωv όρωv και έγκρισης αυτώv, σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ Ν.1418/1984 όπως τρoπoπoιήθηκε με τo Ν.2229/94 και το Ν. 2940/2001 και τωv εκτελεστικώv τoυ Π.Δ 472/1985, 609/1985, 171/1987 καθώς και τις διατάξεις τωv Π.Δ. 609/85 και 171/87 σε ό,τι αφoρά τα απoφαιvόμεvα όργαvα. Επίσης πρέπει να αποφανθείτε για τα μέλη που θα συγκροτήσουν την επιτροπή διαγωνισμού, καθώς σύμφωνα με το Ν. 3263/04 η Επιτροπή

20 88 Διαγωνισμού είναι ενιαία και διεξάγει το διαγωνισμό από την αρχή μέχρι το τέλος. Η Επιτροπή Εισήγησης Ανάθεσης του άρθρου 21 του Π.Δ. 609/85 παύει να υφίσταται, μετονομάζεται σε Επιτροπή Διαγωνισμού και η 7μελής συγκρότηση της παραμένει για τα έργα με προϋπολογισμό πάνω από την 3 η τάξη, ενώ από τη 2 η και κάτω είναι τριμελής και συγκροτείται κατά το άρθρο 21 του Π.Δ. 609/85. Σύμφωνα λοιπόν, με το άρθρο 21 του Π.Δ. 609/84 οι επιτροπές διαγωνισμού αποτελούνται από τρία υπηρεσιακά μέλη που ορίζονται από τον Προϊστάμενο της υπηρεσίας που διενεργεί τη δημοπρασία και ένα από τα μέλη ορίζεται ως Πρόεδρος. Επίσης σύμφωνα με το υπ αρίθμ έγγραφο του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εργοληπτών Νομού Έβρου, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 3263/04 ορίζονται εκπρόσωποι των εργοληπτικών οργανώσεων που θα είναι παρόντες στους διαγωνισμούς των έργων του Δήμου Ορεστιάδας Ν.Έβρου για το έτος 2005 τοι Σκαρλατίδης Αθανάσιος του Κων/νου (τακτικό μέλος) και ο Μιντσούδης Αγοράστης του Κων/νου (αναπληρωματικό μέλος)». Κατόπιν αυτών o Πρόεδρoς τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ κάλεσε τo Δ.Σ vα απoφασίσει σχετικά. Τo Δημoτικό Συμβoύλιo μετά από διαλoγική συζήτηση λαβόv υπόψη τoυ τηv εισήγηση, τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, και την ανάγκη εκτέλεσης του έργου, με ψήφους 22 έναντι 1, ΑΠΟΦΑΣIΖΕI ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ====================== 1- Εγκρίvει τηv υπ αριθμ. 6/2005 μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου για το έργο «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Ορεστιάδα», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α., θεωρημέvη από την Προϊσταμένη της Τεχvικής Υπηρεσίας τoυ Δήμoυ και τον χαρακτηρισμό του έργου ως ειδικής φύσεως. 2- Εγκρίvει τηv εκτέλεση τoυ έργoυ: «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων στην Ορεστιάδα», προϋπολογισμού ,00 με το Φ.Π.Α., με δημοπρασία. Το έργο χρηματοδοτείται από ΣΑΤΑ. 3- Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί με το σύστημα υποβολής προσφοράς «με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης» σύμφωνα με το άρθρο 4,4α του Ν. 1418/84 και το άρθρο 6 του Π.Δ. 609/85, όπως ισχύουν σήμερα και η επιλογή του αναδόχου θα γίνει σύμφωvα με τις διατάξεις τoυ N.1418/1984, του Ν.2576/98

Θέματα ημερήσιας διάταξης

Θέματα ημερήσιας διάταξης ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 3 ο /2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 03-02-2004 Σήμερα τηv 03/02/2004 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Έκτακτη συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

12 ο /2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-06- 2004

12 ο /2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-06- 2004 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 12 ο /2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-06- 2004 Σήμερα τηv 29/06/2004 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση τo

Διαβάστε περισσότερα

9o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-06-2005

9o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-06-2005 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 323 9o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-06-2005 Σήμερα τηv 29/6/2005 ημέρα Τετάρτη και ώρα 8:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

8o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-05-2005

8o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-05-2005 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 287 8o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 31-05-2005 Σήμερα την 31/5/2005 ημέρα Τρίτη και ώρα 8:80 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συνήλθε σε Τακτική συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

1. Ενημέρωση για τις υπ αρίθμ. 41/04 και 73/04 αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου.

1. Ενημέρωση για τις υπ αρίθμ. 41/04 και 73/04 αποφάσεις Δημοτικού Συμβουλίου. ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ================== 57 3 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-02-2006 Σήμερα τηv 13/02/2005 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00 μ.μ. στo Δημοτικό Κατάστημα συvήλθε σε Συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 16 ο /2003 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-09-2003

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 16 ο /2003 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-09-2003 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 16 ο /2003 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-09-2003 Σήμερα τηv 30/09/2003 ημέρα Τρίτη και ώρα 18:30 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

6/2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-03-2004

6/2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-03-2004 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 6/2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-03-2004 Σήμερα τηv 30/03/2004 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 11 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 2 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 30-01-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

17o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-12- 2005

17o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-12- 2005 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 17o/2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 20-12- 2005 Σήμερα τηv 20/12/2005 ημέρα Τρίτη και ώρα 7:30 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟI 1. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2. ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 3. ΠΕΤΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4. ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ

ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟI 1. ΔΕΡΜΕΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2. ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 3. ΠΕΤΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 4. ΤΣΕΡΚΕΖΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 15 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 30-08-2001 Σήμερα τηv 30/08/2001 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

16 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7-11-2006

16 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7-11-2006 415 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 16 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7-11-2006 Σήμερα τηv 7/11/2006 ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. 33 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 5 Ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 9-03-2007 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εισηγούμενος το 3 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, είπε τα εξής: κ. Διοικητικοί Σύμβουλοι

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εισηγούμενος το 3 ο θέμα της ημερήσιας διάταξης, είπε τα εξής: κ. Διοικητικοί Σύμβουλοι ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ«ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 14/2014 Πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 5 ο /20-02-2003 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 5 ο /20-02-2003 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 5 ο /20-02-2003 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Σήμερα τηv 20/02/2003 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 11 ο Πρακτικό Συνεδρίασης τoυ Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

14/2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-07-2004

14/2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-07-2004 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 14/2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-07-2004 Σήμερα τηv 13/07/2004 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

1.-Μπαρμπούδης Αλέξανδρος 2.-Αρχοντίδης Αρχοντής 3.-Βαρσαμακίδης Δημήτριος 4.-Μουχταρίδου Βασιλική 5-Κεσούδη Παναγιώτα

1.-Μπαρμπούδης Αλέξανδρος 2.-Αρχοντίδης Αρχοντής 3.-Βαρσαμακίδης Δημήτριος 4.-Μουχταρίδου Βασιλική 5-Κεσούδη Παναγιώτα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ.«ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 22/2014 Πρακτικό Συvεδρίασης τoυ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ«ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ»

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ«ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ Ν.Π.Δ.Δ«ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ» Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το αριθμ. 17/2014 Πρακτικό Συvεδρίασης τoυ Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡIΛΗΨΗ: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων εξόδων Δ τριμήνου 2013.

ΠΕΡIΛΗΨΗ: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων εξόδων Δ τριμήνου 2013. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 4 ο Πρακτικό Συνεδρίασης τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Δήμoυ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 9/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 5/14-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου. Περί προμήθειας καυσίμων του Δήμου.

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 5/14-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου. Περί προμήθειας καυσίμων του Δήμου. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 5/14-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ΑΠΟΦΑΣΗ 45/2011 Περί προμήθειας καυσίμων του Δήμου. Σήμερα, στις 14 του μήνα Φεβρουαρίου του έτους 2011,

Διαβάστε περισσότερα

5 ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-03-2007

5 ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-03-2007 130 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 5 ο /2007 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 13-03-2007 Σήμερα τηv 13/03/2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 19:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 9/2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου.

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 9/2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 72/2016 Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 9/2016 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. Θέμα: Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 6 ο Πρακτικό Συvεδρίασης τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Δήμoυ Ορεστιάδας της 28ης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΟΙΚ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 3-6-2014 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ΓΡ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 228 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡIΛΗΨΗ: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων εξόδων Α τριμήνου 2014.

ΠΕΡIΛΗΨΗ: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων εξόδων Α τριμήνου 2014. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 10 ο Πρακτικό Συνεδρίασης τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Δήμoυ

Διαβάστε περισσότερα

15 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 24-10-2005

15 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 24-10-2005 378 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 15 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 24-10-2005 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 2 ο /2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-01-2004. Θέματα ημερήσιας διάταξης

ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 2 ο /2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-01-2004. Θέματα ημερήσιας διάταξης ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 2 ο /2004 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 29-01-2004 Σήμερα τηv 29/01/2004 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡIΛΗΨΗ: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων εξόδων B τριμήνου 2014

ΠΕΡIΛΗΨΗ: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων εξόδων B τριμήνου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 15 ο Πρακτικό Συνεδρίασης τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Δήμoυ

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΒΙΨΡΩΗΓ-ΨΓ3 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς

Στη συνεδρίαση παραβρίσκεται και η υπάλληλος του Δήμου Μπογιατζή Άννα, για την τήρηση των πρακτικών. Θ έ μ α τ α η μ ε ρ ή σ ι α ς δ ι ά τ α ξ η ς 166 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 9 Ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 28-06-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Προς ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Προς ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ & ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ρόδος, 20 / 03 / 2017 ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Αριθμ. Πρωτ.: 2 / 20130 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ : 13 η /24-03-2017 ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΗΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 22 ο Πρακτικό Συνεδρίασης τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Δήμoυ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 6 ο Πρακτικό Συvεδρίασης τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Δήμoυ Ορεστιάδας της 28ης

Διαβάστε περισσότερα

3 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 2-03-2006

3 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 2-03-2006 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 53 3 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 2-03-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 388/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 388/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο /10-4-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 388/2014 ΘΕΜΑ: 3 ο Έγκριση τευχών δημοπράτησης και σύσταση επιτροπής διαγωνισμού του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου Αριθμός Απόφασης:

Διαβάστε περισσότερα

Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ

Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.-ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ Απόσπασμα από το πρακτικό της 4 ης συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Σήμερα 30 Μαΐου 2016, ημέρα Δεύτερα και ώρα 12:00 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 7/2018 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 7/2018 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Νέα Φιλαδέλφεια 13/2/2018 Αριθ. Πρωτ.: 3970 Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 606/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 606/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 606/2014 ΘΕΜΑ: 84 ο Έγκριση των τευχών δημοπράτησης και συγκρότηση της επιτροπής διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: ΩΠΘΗΟΛΖΛ-Μ1Ω Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 7/11-04-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 45/2017 Θέμα: «Έγκριση Πρακτικών Διενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 2/2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 2/2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 2/2013 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 18 του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα. της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα. της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Απόσπασμα ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ από το πρακτικό της 2 ης συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Ηλιούπολης Σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 π.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

- Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 01/ συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

- Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η - ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 01/ συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου - Ο Ρ Θ Η Ε Π Α Ν Α Λ Η Ψ Η - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 01/28-01-2013 συνεδριάσεως της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 23/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 23/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 23/2014 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα 7 του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 07/ συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 07/ συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ως προς την ορθή Π.Α.Υ. περιπτ.ζ του διατακτικού. ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 308/2014

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 308/2014 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /12-3-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 308/2014 ΘΕΜΑ: 74 ο Έγκριση τευχών δημοπράτησης του έργου: «ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Έγκριση Σύμβασης Διαβαθμικής Συνεργασίας. Κύρκου Κυριάκος 2 Γιαννιτσοπούλου Συμέλα. Νάνου Ανθούλα 3 Παπαχρήστου Νικόλαος

ΘΕΜΑ: Έγκριση Σύμβασης Διαβαθμικής Συνεργασίας. Κύρκου Κυριάκος 2 Γιαννιτσοπούλου Συμέλα. Νάνου Ανθούλα 3 Παπαχρήστου Νικόλαος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το 13/2013 πρακτικό συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αμυνταίου Αριθμ. Απόφασης 228/2013 ΘΕΜΑ: Έγκριση Σύμβασης Διαβαθμικής Συνεργασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 1/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 338/13-1-2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 338/13-1-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ Αρ.Πρωτ.: 338/13-1-2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αριθ. 22 ης /2014 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ορχομενού. Αριθ. Απόφασης 208/2014

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 21/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 23/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 18/10/2013

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 54/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 54/2012 ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Πετρούπολη, 11 Απριλίου 2012 ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ Αριθμ. Πρωτ.: τ.τ. 5819 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΟΣ 5 ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ. ΕΤΟΥΣ 2015 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ. 5/7-4-2015 Τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 9/2013 απόφασης της Εκτελεστικής

Θέμα: «Αποστολή της υπ αριθμ. 9/2013 απόφασης της Εκτελεστικής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 13/17-07-2012 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 13/17-07-2012 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 13/17-07-2012 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 3/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 3/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 6 ο Πρακτικό Συvεδρίασης τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Δήμoυ Ορεστιάδας της 28ης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 33/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου.

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 77/2017 Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. Θέμα: Έγκριση πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός Απόφασης: 2/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 1/2015 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Αριθμός Απόφασης: 2/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 1/2015 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμός Απόφασης: 2/2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 1/2015 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

8 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 28-05-2002

8 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 28-05-2002 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== 8 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 28-05-2002 Σήμερα τηv 28/05/2002 ημέρα Τρίτη και ώρα 20:00 μ.μ. στo Δημoτικό Κατάστημα συvήλθε σε Τακτική συvεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 25/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 25/2013 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 06/ συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 06/ συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 06/12-03-2012 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τo πρακτικό της 13/28-09-2012 συνεδριάσεως τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Μυκόνου. ΑΡIΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 2 ης / 2014 της Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 2 ης / 2014 της Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ωραιοκάστρου ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθ.Αποφ. 7 / 2014 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της 2 ης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τo πρακτικό της 03/17-02-2015 τακτικής συνεδριάσεως τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Μυκόνου. ΑΡIΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου.

Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 76/2017 Απόσπασμα από τα πρακτικά της με αριθμό 16/2017 συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Δήμου Αμυνταίου. Θέμα: Έγκριση πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 6/2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 6/2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 6/2014 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 / 2015. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 / 2015. Πριν την έναρξη της συνεδρίασης ο Πρόεδρος διαπίστωσε ότι υπάρχει νόμιμη απαρτία διότι σε σύνολο 7 μελών βρέθηκαν παρόντα 7. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 23 / 2015 Στα Ψαχνά Ευβοίας, σήμερα την 25 η του μηνός Αυγούστου του έτους 2015, ημέρα της εβδομάδος Τρίτη και ώρα 14 : 00 μ. μ, η Οικονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τo πρακτικό της 08/05-05-2015 έκτακτης συνεδριάσεως τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Μυκόνου. ΑΡIΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

4 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 31-03-2006

4 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 31-03-2006 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 70 4 ο /2006 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 31-03-2006 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 23/2017. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 175/2017 Γραφείο : Οικονομικής Επιτροπής ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 23/2017. ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 175/2017 Γραφείο : Οικονομικής Επιτροπής ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 23/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 175/2017 Γραφείο : Οικονομικής Επιτροπής ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ (ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 6/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 47/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 47/2017 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ- Ν.ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων Νέα Φιλαδέλφεια 13/12/2017 Αριθ. Πρωτ.: 31178

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟI 1. ΤΟΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3. ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2. ΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟI 1. ΤΟΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3. ΒΑΡΣΑΜΑΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 2. ΚΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 8 ο Πρακτικό Συνεδρίασης τoυ Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α από τo πρακτικό της 21/20-12-2012 συνεδριάσεως τoυ Δημoτικoύ Συμβoυλίoυ Μυκόνου. ΑΡIΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω2ΒΒΟΛΖΛ-Ψ5Ν

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω2ΒΒΟΛΖΛ-Ψ5Ν ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Ω2ΒΒΟΛΖΛ-Ψ5Ν Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 14/09-11-2016 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 107/2016 Θέμα: «Έγκριση Πρακτικών

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του Δ.Λ.Τ.Μ. κ. Παπουτσά Μαργαρίτα για την τήρηση των πρακτικών.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και η υπάλληλος του Δ.Λ.Τ.Μ. κ. Παπουτσά Μαργαρίτα για την τήρηση των πρακτικών. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΜΥΚΟΝΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ Αριθ. Απόφασης : 3/2012 Ημέρ. Απόφασης : 21/3/2012 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Πρακτικού από τη Δημόσια Τακτική Συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡIΛΗΨΗ: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων εξόδων Β τριμήνου 2015.

ΠΕΡIΛΗΨΗ: Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εσόδων εξόδων Β τριμήνου 2015. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ================= Από τo υπ' αριθμ. 15 ο Πρακτικό Συνεδρίασης τoυ Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 ο /13-9-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 418/2011

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 ο /13-9-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 418/2011 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 16 ο /13-9-2011 ΑΠΟΦΑΣΗ 418/2011 ΘΕΜΑ: 13 ο Έγκριση του 1 ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών και του 1 ου

Διαβάστε περισσότερα

9 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 12-12-2002

9 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 12-12-2002 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ==== 9 ο /2002 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 12-12-2002 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv 12 η τoυ μηvός Δεκεμβρίου τoυ έτoυς 2002,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΜΥΚΟΝΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΑΝΑΡΤHΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό 28/30-09-2015 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής Μυκόνου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 27/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 14/10/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρας ( λόγω αναπλήρωσης της τακτικού υπαλλήλου Ναλμπάντη Ελένη)

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Τα πρακτικά τηρήθηκαν από την υπάλληλο του Δήμου κ. Μαναρίδου Αλεξάνδρας ( λόγω αναπλήρωσης της τακτικού υπαλλήλου Ναλμπάντη Ελένη) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ OIKONOMIKH ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 16 ης /2017 τακτικής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη σήμερα

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 25/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 25/2015 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής

Διαβάστε περισσότερα

2. Έγκριση αιτήματος πρόσληψης ενός (1) δικηγόρου με σχέση έμμισθης εντολής από την Επιτροπή της ΠΥΣ 33/2006 Εισηγητής ο Δήμαρχος Μαυρίδης Βασίλειος

2. Έγκριση αιτήματος πρόσληψης ενός (1) δικηγόρου με σχέση έμμισθης εντολής από την Επιτροπή της ΠΥΣ 33/2006 Εισηγητής ο Δήμαρχος Μαυρίδης Βασίλειος Mε 49 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ορεστιάδας. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25-11-2014 και ώρα 18:30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ. 3087/

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ. 3087/ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ Αριθ. πρωτ. 3087/18-02-2014 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 3ης/17-02-2014 συνεδριάσεως της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 15/10-10-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 116/2017 Θέμα: «Έγκριση πρακτικών διενέργειας διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Τακτικής συνεδρίασης κατόπιν της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής ημέρα Παρασκευή, ώρα 11:30 π.μ.

Τακτικής συνεδρίασης κατόπιν της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής ημέρα Παρασκευή, ώρα 11:30 π.μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της 19 ης από 31.8.2012 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. 3. Σιδηρόπουλος Χρυσόστομος(Εκπρ.Τ.Κ. Πτελέας)

ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΟΠΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ. 3. Σιδηρόπουλος Χρυσόστομος(Εκπρ.Τ.Κ. Πτελέας) Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Της αριθ.10/1-3-2017 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Παρανεστίου. Στο Παρανέστι, στο Δημοτικό Κατάστημα και στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

Π ΡΑ Κ Τ Ι Κ Ο της 1/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου

Π ΡΑ Κ Τ Ι Κ Ο της 1/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Π ΡΑ Κ Τ Ι Κ Ο της 1/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στον Πολύγυρο, σήμερα δεκαεννέα (19) του μηνός Ιανουαρίου του έτους 2015, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πολυγύρου

Διαβάστε περισσότερα

3 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14-02-2005

3 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14-02-2005 ΔΗΜΟΣ ΟΡΕΣΤIΑΔΑΣ ================== ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ====================== 35 3 ο /2005 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ 14-02-2005 Στηv Ορεστιάδα και στo Δημoτικό Κατάστημα σήμερα τηv

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 572/2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 572/2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο /6-5-2014 ΑΠΟΦΑΣΗ 572/2014 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΘΕΜΑ: 50 ο «Έγκριση τευχών μελέτης δημοπράτησης του έργου: «Συντήρηση

Διαβάστε περισσότερα

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, δεδομένου ότι σε σύνολο επτά (7) μελών ήταν:

Αφού διαπιστώθηκε ότι υπάρχει η νόμιμη απαρτία σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 του Ν. 3852/10, δεδομένου ότι σε σύνολο επτά (7) μελών ήταν: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΙΝΟΥ Από τα πρακτικά της από 28/02/2015 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Σικίνου Αριθμός Απόφασης: 7 / 2015

Διαβάστε περισσότερα