Κανονισµοί Στοιχηµάτων Αγγλικών Ιπποδροµιών ΓΚΑΝΙΑΝ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κανονισµοί Στοιχηµάτων Αγγλικών Ιπποδροµιών ΓΚΑΝΙΑΝ"

Transcript

1 1 Κανονισµοί Στοιχηµάτων Αγγλικών Ιπποδροµιών ΓΚΑΝΙΑΝ Κερδίζει όποιος προβλέψει το άλογο που τερµατίζει πρώτο. ιενεργείται σε όλες τις ιπποδροµίες στις οποίες συµµετέχουν δύο ή περισσότερα άλογα, εκτός εάν καθοριστεί διαφορετικά. Η µονάδα στοιχήµατος είναι το 1 και το ελάχιστο συνολικό ποσό ανά είδος στοιχήµατος (γραµµή) είναι τα 2. Όλα τα στοιχήµατα πρέπει να γίνουν αποδεκτά από το σύστηµα πριν την έναρξη της ιπποδροµίας. Τα στοιχήµατα σε άλογα τα οποία τέθηκαν υπό τις διαταγές του αφέτη αλλά δεν διαγωνίστηκαν ισχύουν. Τα στοιχήµατα σε άλογα που δεν τέθηκαν υπό τις διαταγές του αφέτη δεν ισχύουν και τα ποσά των στοιχηµάτων επιστρέφονται. Αν σε µια ιπποδροµία παραµείνει µόνο ένα άλογο, ή εάν µια ιπποδροµία ακυρωθεί ή αναβληθεί και δεν διεξαχθεί την ίδια ηµέρα τα στοιχήµατα ακυρώνονται και τα ποσά των στοιχηµάτων επιστρέφονται έστω και αν η ιπποδροµία προγραµµατιστεί ξανά σε µελλοντική ηµέρα. Οι πολλαπλές επιλογές στο ίδιο δελτίο επιτρέπονται.

2 2 Εάν σύµφωνα µε το επίσηµο αποτέλεσµα δεν υπάρχουν άλογα τα οποία έχουν τερµατίσει τότε τα στοιχήµατα ακυρώνονται και τα ποσά στοιχήµατος επιστρέφονται. Σε περίπτωση που δύο ή περισσότερα άλογα τερµατίσουν στην πρώτη θέση ταυτόχρονα, το διανεµητέο ποσό θα µοιραστεί σε τόσα µέρη όσος είναι ο αριθµός των αλόγων που έχουν τερµατίσει ταυτόχρονα. Το ποσό που αντιστοιχεί σε κάθε άλογο που τερµάτισε πρώτο θα διαιρείται µε τον αριθµό των κερδιζόντων εισιτηρίων για το άλογο αυτό για να καθοριστεί το µέρισµα που θα δοθεί. ΠΛΑΣΕ Κερδίζει όποιος προβλέψει το άλογο που θα τερµατίσει σε µια από τις θέσεις πλασέ. Οι θέσεις τερµατισµού οι οποίες καθορίζονται ως θέσεις πλασέ είναι ως ακολούθως, εκτός αν αυτό καθοριστεί διαφορετικά. 5 7 άλογα 1 η & 2 η 8 15 άλογα 1 η, 2 η & 3 η Ιπποδροµίες µη ισοζυγισµού µε 16 ή περισσότερα 1 η, 2 η & 3 η Ιπποδροµίες ισοζυγισµού µε 16 ή περισσότερα άλογα 1 η, 2 η, 3 η & 4 η

3 3 ιενεργείται σε όλες τις ιπποδροµίες στις οποίες συµµετέχουν πέντε ή περισσότερα άλογα, εκτός εάν καθοριστεί διαφορετικά. Η µονάδα στοιχήµατος είναι το 1 και το ελάχιστο συνολικό ποσό ανά είδος στοιχήµατος (γραµµή) είναι τα 2. Όλα τα στοιχήµατα πρέπει να γίνουν αποδεκτά από το σύστηµα πριν την έναρξη της ιπποδροµίας. Τα στοιχήµατα σε άλογα τα οποία τέθηκαν υπό τις διαταγές του αφέτη αλλά δεν διαγωνίστηκαν ισχύουν. Τα στοιχήµατα σε άλογα που δεν τέθηκαν υπό τις διαταγές του αφέτη δεν ισχύουν και τα ποσά των στοιχηµάτων επιστρέφονται. Αν σε µια ιπποδροµία παραµείνει µόνο ένα άλογο, ή εάν µια ιπποδροµία ακυρωθεί ή αναβληθεί και δεν διεξαχθεί την ίδια ηµέρα τα στοιχήµατα ακυρώνονται και τα ποσά των στοιχηµάτων επιστρέφονται έστω και αν η ιπποδροµία προγραµµατιστεί ξανά σε µελλοντική ηµέρα. Οι πολλαπλές επιλογές στο ίδιο δελτίο επιτρέπονται. Σε περίπτωση που ο αριθµός των συµµετεχόντων αλόγων µειωθεί σε πέντε ή λιγότερα, τα στοιχήµατα ακυρώνονται και τα ποσά στοιχήµατος επιστρέφονται. Οι πολλαπλές επιλογές στο ίδιο δελτίο επιτρέπονται. Εάν ο επίσηµος αριθµός των αλόγων που έχουν τερµατίσει είναι µικρότερος των καθορισµένων θέσεων πλασέ, µόνο τα άλογα που έχουν τερµατίσει θα θεωρηθούν ως πλασέ άλογα. Το διανεµητέο ποσό θα διαιρεθεί µε τον αριθµό των αλόγων που έχουν τερµατίσει και όχι µε τον αριθµό των θέσεων πλασέ που είχαν αρχικά καθοριστεί ως πληρωτέες για την ιπποδροµία.

4 4 Εάν δύο ή περισσότερα άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην τελευταία θέση πλασέ πληρώνεται ξεχωριστό µέρισµα για το κάθε ένα από αυτά. Το διανεµητέο ποσό στοιχήµατος που αναλογεί στην θέση αυτή θα διαιρεθεί εξίσου µεταξύ των αλόγων που θα τερµατίσουν ταυτόχρονα. Εάν τρία ή περισσότερα άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην προτελευταία θέση πλασέ π.χ. στην 3 η θέση πλασέ σε ιπποδροµία στην οποία πληρώνονται 4 θέσεις πλασέ, πληρώνεται µέρισµα για κάθε ένα από τα άλογα που τερµάτισαν ταυτόχρονα. Το συνολικό διανεµητέο ποσό που αναλογεί στις δύο τελευταίες θέσεις πλασέ θα διαιρεθεί εξίσου µε τον αριθµό των αλόγων που τερµάτισαν ταυτόχρονα, και ακολούθως αυτό θα διαιρεθεί µε τον αριθµό των κερδιζόντων εισιτηρίων για κάθε άλογο για να καθοριστεί το µέρισµα του κάθε αλόγου που τερµάτισε ταυτόχρονα. Εάν σε ένα άλογο που τερµάτισε ταυτόχρονα δεν υπάρχει στοίχηµα τότε το διανεµητέο ποσό που του αναλογεί θα διανεµηθεί εξίσου στα υπόλοιπα άλογα στα οποία υπάρχει στοίχηµα µε εξαίρεση άλλα άλογα τα οποία έχουν τερµατίσει ταυτόχρονα για τα οποία το ποσό θα κατανεµηθεί όπως αναφέρεται στον κανονισµό για ταυτόχρονη άφιξη πιο πάνω.

5 5 ΦΟΡΚΑΣΤ ( ίδυµο κατά σειρά τερµατισµού- εξάκτα) Κερδίζει όποιος προβλέψει τα πρώτα δύο άλογα µε την σωστή σειρά τερµατισµού. ιενεργείτε στις ιπποδροµίες µε 3 ή περισσότερα άλογα εκτός εάν καθοριστεί διαφορετικά. Η µονάδα στοιχήµατος είναι το 1 και το ελάχιστο συνολικό ποσό ανά είδος στοιχήµατος (γραµµή) είναι τα 2. Όλα τα στοιχήµατα πρέπει να γίνουν αποδεκτά από το σύστηµα πριν την έναρξη της ιπποδροµίας. Τα στοιχήµατα σε άλογα τα οποία τέθηκαν υπό τις διαταγές του αφέτη αλλά δεν διαγωνίστηκαν ισχύουν. Τα στοιχήµατα σε άλογα που δεν τέθηκαν υπό τις διαταγές του αφέτη δεν ισχύουν και τα ποσά των στοιχηµάτων επιστρέφονται. Εάν µια ιπποδροµία ακυρωθεί ή αναβληθεί και δεν διεξαχθεί την ίδια ηµέρα τα στοιχήµατα ακυρώνονται και τα ποσά των στοιχηµάτων επιστρέφονται έστω και αν η ιπποδροµία προγραµµατιστεί ξανά σε µελλοντική ηµέρα. Σε περίπτωση που ο αριθµός των συµµετεχόντων αλόγων µειωθεί σε δύο ή λιγότερα τα στοιχήµατα ακυρώνονται και τα ποσά στοιχήµατος επιστρέφονται. Εάν µόνο ένα άλογο τερµατίσει, κερδίζων συνδυασµός θα θεωρείται το άλογο αυτό µε όλα τα υπόλοιπα άλογα. Εάν δεν υπάρχουν άλογα τα οποία έχουν τερµατίσει τα στοιχήµατα ακυρώνονται και τα ποσά στοιχήµατος επιστρέφονται.

6 6 Εάν δύο ή περισσότερα άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην πρώτη ή στη δεύτερη θέση το διανεµητέο ποσό θα µοιραστεί εξίσου σε τόσα µέρη όσα και ο αριθµός των κερδιζόντων συνδυασµών και οι στοιχηµατίζοντες θα πληρώνονται κατά αναλογία του στοιχήµατος τους. ΤΡΙΟ Κερδίζει όποιος προβλέψει τους τρεις πρώτος νικητές µε τη σωστή σειρά τερµατισµού. ιενεργείται σε όλες τις αγγλικές ιπποδροµίες µε τρία ή περισσότερα άλογα. Η µονάδα στοιχήµατος είναι το 1 και το ελάχιστο συνολικό ποσό ανά είδος στοιχήµατος (γραµµή) είναι τα 2. Όλα τα στοιχήµατα πρέπει να γίνουν αποδεκτά από το σύστηµα πριν την έναρξη της ιπποδροµίας. Τα στοιχήµατα σε άλογα τα οποία τέθηκαν υπό τις διαταγές του αφέτη αλλά δεν διαγωνίστηκαν ισχύουν. Τα στοιχήµατα σε άλογα που δεν τέθηκαν υπό τις διαταγές του αφέτη δεν ισχύουν και τα ποσά των στοιχηµάτων επιστρέφονται. Εάν µια ιπποδροµία ακυρωθεί ή αναβληθεί και δεν διεξαχθεί την ίδια ηµέρα τα στοιχήµατα ακυρώνονται και τα ποσά των στοιχηµάτων επιστρέφονται έστω και αν η ιπποδροµία προγραµµατιστεί ξανά σε µελλοντική ηµέρα.

7 7 Σε περίπτωση που ο αριθµός των ίππων που συµµετέχουν µειωθεί σε δύο ή λιγότερα, τα στοιχήµατα ακυρώνονται και τα ποσά στοιχήµατος επιστρέφονται. Εάν τερµατίσουν µόνο δύο άλογα, το µέρισµα θα καταβληθεί στον συνδυασµό που περιλαµβάνει τα πρώτα δύο άλογα στην σωστή σειρά τερµατισµού µαζί µε όλα τα υπόλοιπα στην τρίτη θέση. Εάν µόνο ένα άλογο τερµατίσει το µέρισµα θα καταβληθεί στον συνδυασµό που περιλαµβάνει το άλογο αυτό ως πρώτο µαζί µε όλα τα υπόλοιπα άλογα στην δεύτερη και τρίτη θέση. Εάν κανένα άλογο δεν τερµατίσει τα στοιχήµατα ακυρώνονται, και τα ποσά στοιχήµατος επιστρέφονται. Εάν δύο ή περισσότερα άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην πρώτη, δεύτερη ή Τρίτη θέση, το διανεµητέο ποσό θα µοιραστεί εξίσου σε τόσα µέρη όσα ο αριθµός των κερδιζόντων συνδυασµών. Οι στοιχηµατίζοντες θα πληρώνονται κατ αναλογία του στοιχήµατος τους. ΟΜΝΙ Κερδίζει όποιος προβλέψει δύο άλογα τα οποία θα τερµατίσουν στις τρείς πρώτες θέσεις.

8 8 ιενεργείται σε όλες τις ιπποδροµίες στις οποίες συµµετέχουν έξι ή περισσότερα άλογα, εκτός εάν καθοριστεί διαφορετικά. Η µονάδα στοιχήµατος είναι το 1 και το ελάχιστο συνολικό ποσό ανά είδος στοιχήµατος (γραµµή) είναι τα 2. Όλα τα στοιχήµατα πρέπει να γίνουν αποδεκτά από το σύστηµα πριν την έναρξη της ιπποδροµίας. Τα στοιχήµατα σε άλογα τα οποία τέθηκαν υπό τις διαταγές του αφέτη αλλά δεν διαγωνίστηκαν ισχύουν. Τα στοιχήµατα σε άλογα που δεν τέθηκαν υπό τις διαταγές του αφέτη δεν ισχύουν και τα ποσά των στοιχηµάτων επιστρέφονται. Εάν µια ιπποδροµία ακυρωθεί ή αναβληθεί και δεν διεξαχθεί την ίδια ηµέρα τα στοιχήµατα ακυρώνονται και τα ποσά των στοιχηµάτων επιστρέφονται έστω και αν η ιπποδροµία προγραµµατιστεί ξανά σε µελλοντική ηµέρα. Σε περίπτωση που ο αριθµός των αλόγων που συµµετέχουν στην ιπποδροµία µειωθεί στα τέσσερα ή στα πέντε άλογα, θα πληρώνεται µέρισµα σε σχέση µε τα δύο πρώτα άλογα µε οποιαδήποτε σειρά τερµατισµού. Σε περίπτωση που ο αριθµός των αλόγων που συµµετέχουν στην ιπποδροµία µειωθεί στα τρία ή λιγότερα άλογα τα στοιχήµατα θα ακυρώνονται και τα ποσά στοιχήµατος θα επιστρέφονται. Εάν τερµατίσουν µόνο δύο άλογα, µέρισµα θα καταβάλλεται µόνο σ αυτά τα δύο άλογα σε οποιαδήποτε σειρά τερµατισµού. Εάν αυτός ο συνδυασµός δεν έχει στοιχήµατα το ποσό στοιχήµατος θα µεταφέρεται σε άλλη ιπποδροµία που θα αποφασίζει η εταιρεία totepool που διενεργεί το στοίχηµα. Εάν τερµατίσει µόνο

9 9 ένα άλογο, το µέρισµα θα καταβάλλεται στο συνδυασµό που περιλαµβάνει αυτό το άλογο µαζί µε οποιοδήποτε άλλο. Αυτό θα είναι το µόνο µέρισµα που θα καταβάλλεται. Αν αυτό το άλογο δεν έχει περιληφθεί σε οποιοδήποτε συνδυασµό, τότε το ποσό θα µεταφέρεται σε άλλη ιπποδροµία που θα αποφασίζει η εταιρεία totepool. Ταυτόχρονες αφίξεις: Στην περίπτωση έξι ή περισσοτέρων αλόγων: α) Εάν δύο άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην πρώτη θέση, ή εάν τρία άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην πρώτη ή δεύτερη θέση, ή εάν τρία άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην πρώτη θέση, οι κερδίζοντες συνδυασµοί θα περιλαµβάνουν τους δύο από τους τρεις πρώτους νικητές. β) Εάν τρία άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην δεύτερη θέση οι κερδίζοντες συνδυασµοί θα περιλαµβάνουν το άλογο που τερµάτισε πρώτο µαζί µε το κάθε ένα άλογο που τερµάτισαν ταυτόχρονα, καθώς επίσης και όλοι οι συνδυασµοί των δύο από τα τρία άλογα που τερµάτισαν ταυτόχρονα. γ) Εάν δύο ή τρία άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην τρίτη θέση οι κερδίζοντες συνδυασµοί θα περιλαµβάνουν το πρώτο µαζί µε το δεύτερο άλογο, το πρώτο άλογο µαζί µε οποιοδήποτε άλογο που τερµάτισε στην τρίτη θέση και το δεύτερο άλογο µαζί µε οποιοδήποτε άλογο που τερµάτισε στην τρίτη θέση.

10 10 δ) Εάν δύο άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην πρώτη θέση και δύο άλλα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην τρίτη θέση οι κερδίζοντες συνδυασµοί θα περιλαµβάνουν τα δύο άλογα που τερµατίσουν πρώτα καθώς και κάθε ένα από αυτά µαζί µε κάθε ένα άλογο που τερµάτισε στην τρίτη θέση. ε) Εάν υπάρχει ταυτόχρονη άφιξη στην πρώτη ή δεύτερη θέση το µέρισµα θα υπολογίζεται διαµοιράζοντας το διανεµητέο ποσό σε ίσα µέρη για κάθε κερδίζοντα συνδυασµό. Εάν υπάρχει ταυτόχρονη άφιξη στην τρίτη θέση, το ένα τρίτο του διανεµητέου ποσού θα κατανέµεται στον συνδυασµό που περιλαµβάνει το πρώτο και το δεύτερο άλογο ενώ το υπόλοιπο θα διανέµεται ισόποσα στους υπόλοιπους συνδυασµούς. Στην περίπτωση τεσσάρων ή πέντε αλόγων: α) Εάν δύο άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην πρώτη θέση ο κερδίζων συνδυασµός θα περιλαµβάνει αυτά τα δύο άλογα. β) Εάν τρία άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην πρώτη θέση οι κερδίζοντες συνδυασµοί θα περιλαµβάνουν δύο από τα τρία αυτά άλογα. γ) Εάν δύο ή περισσότερα άλογα τερµατίσουν ταυτόχρονα στην δεύτερη θέση οι κερδίζοντες συνδυασµοί θα περιλαµβάνουν το πρώτο άλογο µαζί µε οποιοδήποτε από τα άλογα που τερµάτισαν στην δεύτερη θέση.

11 11 ΓΕΝΙΚΑ Σε περίπτωση που ο αριθµός των αλόγων που συµµετέχουν σε µια ιπποδροµία είναι µεγαλύτερος του 24, το στοίχηµα για την ιπποδροµία αυτή διεξάγεται ξεχωριστά (B pools) και ως εκ τούτου τα τελικά µερίσµατα µπορεί να διαφέρουν από αυτά που ανακοινώνει η εταιρεία UK Tote. Χρίστος Θεοδοσίου ιευθυντής Υπηρεσίας Πληροφορικής Marianna/doc/kanonismoi

Κανονισµοί Στοιχηµάτων Ιρλανδικών Ιπποδροµιών ΓΚΑΝΙΑΝ ΠΛΑΣΕ

Κανονισµοί Στοιχηµάτων Ιρλανδικών Ιπποδροµιών ΓΚΑΝΙΑΝ ΠΛΑΣΕ 1 Κανονισµοί Στοιχηµάτων Ιρλανδικών Ιπποδροµιών ΓΚΑΝΙΑΝ Κερδίζει όποιος προβλέψει το άλογο που τερµατίζει πρώτο. ιενεργείται σε όλες τις ιπποδροµίες στις οποίες συµµετέχουν δύο ή περισσότερα άλογα Σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΥΠΩΝ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ Α. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1. Φορέας Εκμετάλλευσης: Ιπποδρομίες ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (διακριτικός τίτλος «Ιπποδρομίες Α.Ε.») Έδρα: Λ. ΑΘΗΝΩΝ 112 Τ.Κ. 10442 ΑΘΗΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ WORLD TILL ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Βασικές οδηγίες - 1:

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ WORLD TILL ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Βασικές οδηγίες - 1: ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ WORLD TILL ΓΙΑ ΤΟ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Βασικές οδηγίες - 1: 1. Για κάθε επιλογή μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε είτε ποντίκι είτε πληκτρολόγιο 2. Η περιοχή Πεδίο θα είναι το πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

Ιούνιος 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Ιούνιος 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 Κανονισμός της 13 ης Σεπτεμβρίου 1985 περί του Αμοιβαίου Στοιχήματος εντός και εκτός του ιπποδρόμου Ιούνιος 2016 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι - ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 - ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

1.7. ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ EACH WAY): ένα στοίχημα win και ένα στοίχημα place επί του ίδιου ίππου στο ίδιο δελτίο.

1.7. ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ (ΣΤΟΙΧΗΜΑ EACH WAY): ένα στοίχημα win και ένα στοίχημα place επί του ίδιου ίππου στο ίδιο δελτίο. Κανόνες Στοιχηματισμού PHUMELELA 1 ΟΡΙΣΜΟΙ Σε αυτούς τους κανόνες ο ενικός αριθμός θα συμπεριλαμβάνει τον πληθυντικό, το αρσενικό θα συμπεριλαμβάνει το θηλυκό και αντιστρόφως, εκτός εάν αυτό δεν συνάδει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΚΤΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016

ΜΙΚΤΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 1. Ιανουάριος ή Φεβρουάριος ΜΙΚΤΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 Κλάση 1 η. Μικτή Ιπποδρομία για Καθαρόαιμους ίππους 4 ετών και άνω, κήλωνες, εκτομίες και φορβάδες που γεννήθηκαν στην Κύπρο και Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΙΠΠΩΝ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΙΠΠΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΙΠΠΩΝ Οι ίππων διενεργούνται από την αρμόδια υπηρεσία του Φορέα Ιπποδρομιών με την παρουσία εκπροσώπου της Φ.Ε.Ε. για το σκοπό της διαπίστωσης μη ύπαρξης κωλύματος εγγραφής ή συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

Ιπποδρομίες ενισχυμένων επάθλων (30/8/ /12/2016)

Ιπποδρομίες ενισχυμένων επάθλων (30/8/ /12/2016) Η εταιρία ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ ανακοινώνει τις κατηγορίες ενισχυμένων επάθλων που θα ισχύσουν για το χρονικό διάστημα από 30/8/2016 έως και 31/12/2016 και αφορούν σε συγκεκριμένες κατηγορίες ίππων 2, 3 και 4

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΣΧΗ ΙΠΠΟ ΡΟΜΙΩΝ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΠΠΟ ΡΟΜΙΩΝ (Εγκριµένο από την Ιπποδροµιακή Αρχή Κύπρου) 1 1 η Ιπποδροµιακή Συνάντηση Παρασκευή, 1 Ιανουαρίου, 2016 1. Μικτή Ιπποδροµία για Καθαρόαιµους ίππους 4 ετών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2017 1. Εισαγωγή Η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας αποτελεί συλλογικό όργανο το οποίο διορίζεται από το Υπουργικό Συμβούλιο δυνάμει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 6789 ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 522 2 Μαρτίου 2016 ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Αριθμ. απόφ. 193/2Α/28.01.2016 Ρύθμιση θεμάτων Κανονισμού Παιγνίων με τίτλο Ειδικός Κανονισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1969

ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1969 Αριθµός 2540 ΟΙ ΠΕΡΙ ΑΝΕΙΟΥ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΕΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ 1969 Σύµφωνα µε τους Κανονισµούς 3, 5 και 10 των περί ανείου Αποταµιεύσεων Κανονισµών του 1969 (στο εξής αναφερόµενοι ως "οι Κανονισµοί") (Επίσηµη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2010 σύμφωνα με το άρθρο 5(1) του κυπριακού Νόμου 114(Ι) του 2005 (ο περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού Δελτίου Νόμος του 2005), και

Διαβάστε περισσότερα

1 κεντρικό ταμπλό. 1 εγχειρίδιο οδηγιών. Κύβοι μεταναστών. 25 Ιρλανδοί 25 Άγγλοι 25 Γερμανοί 25 Ιταλοί. Δείκτες πολιτικής εύνοιας

1 κεντρικό ταμπλό. 1 εγχειρίδιο οδηγιών. Κύβοι μεταναστών. 25 Ιρλανδοί 25 Άγγλοι 25 Γερμανοί 25 Ιταλοί. Δείκτες πολιτικής εύνοιας Tammany Hall ήταν η πολιτική οργάνωση που κυριαρχούσε στην πολιτική της Νέας Υόρκης, οργανώνοντας τους μεταναστευτικούς πληθυσμούς. Καθώς η επιρροή της οργάνωσης εκτείνονταν από την ίδρυσή της το 1790

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης: 3 Μαρτίου 1996 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το παιχνίδι ΠΡΟΠΟΓΚΟΛ αφορά στην πρόβλεψη οκτώ (8) ποδοσφαιρικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ. της ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 16.8.2017 C(2017) 5635 final ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) /... ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της 16.8.2017 για την τροποποίηση του εκτελεστικού κανονισμού (ΕΕ) 2016/1240 όσον αφορά τη διάθεση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών

ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών ΟΠΑΠ Α.Ε. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Προς το Χρηµατιστήριο Αθηνών Ο Οργανισµός Προγνωστικών Αγώνων Ποδοσφαίρου Α.Ε. (ΟΠΑΠ Α.Ε.) ανακοινώνει, σύµφωνα µε τον Κανονισµό Χ.Α. και την Ε.Κ. 5/204/14.11.2000, ότι την 31 η Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

8. Περαιτέρω το µετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας αυξήθηκε σύµφωνα µε την

8. Περαιτέρω το µετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας αυξήθηκε σύµφωνα µε την Άρθρο 6 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1. Το αρχικό µετοχικό κεφάλαιο της Τράπεζας συγκροτήθηκε σύµφωνα µε τα οριζόµενα στην παρ. 2 του άρθρου 26 του Ν. 1914/1990 και ανήλθε σε δραχµές εκατόν σαράντα έξι δισεκατοµµύρια διακόσια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΠΠΟ ΡΟΜΙΕΣ

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΠΠΟ ΡΟΜΙΕΣ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΚΑΝΙΟΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΠΠΟ ΡΟΜΙΕΣ Ν.Α. Παπαδάκης (cosmicway.net, ΠΑΝ.Ε.ΦΙΛ.) Αύγουστος 2011 1. Περίληψη Οι πρόσφατες κινήσεις του Υπουργείου των Οικονοµικών και του Ο ΙΕ να επιφέρουν

Διαβάστε περισσότερα

Εκ των προτέρων εισφορές 2019 στο Ενιαίο Ταμείο Εξυγίανσης (ΕΤΕ) Ερωτήσεις και απαντήσεις

Εκ των προτέρων εισφορές 2019 στο Ενιαίο Ταμείο Εξυγίανσης (ΕΤΕ) Ερωτήσεις και απαντήσεις Εκ των προτέρων εισφορές 2019 στο Ενιαίο Ταμείο Εξυγίανσης (ΕΤΕ) Ερωτήσεις και απαντήσεις Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη μεθοδολογία υπολογισμού 1. Γιατί άλλαξε η μέθοδος υπολογισμού που εφαρμόζεται

Διαβάστε περισσότερα

SPORTS BETTING ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

SPORTS BETTING ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ SPORTS BETTING ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ 1. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ 1.1 Στους παρόντες όρους και προϋποθέσεις οι λέξεις , , ή αναφέρονται στις αίθουσες στοιχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΟΔΙΔ. 120 ανά ώρα απασχόλησης (χρέωση ανά πλευρά)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΟΔΙΔ. 120 ανά ώρα απασχόλησης (χρέωση ανά πλευρά) ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΚΑΙ ΔΑΠΑΝΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΕΟΔΙΔ Πίνακας 1 Αμοιβές Διαμεσολαβητών Αξία αντικειμένου της διαφοράς (σε ευρώ) Αμοιβή Διαμεσολαβητή (χρέωση ανά πλευρά ανά ημέρα) Έως

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ Α.Ε. Ενδιάµεσα Ενοποιηµένα Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Τρίµηνο που έληξε 31 Μαρτίου 2008

ΟΠΑΠ Α.Ε. Ενδιάµεσα Ενοποιηµένα Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Τρίµηνο που έληξε 31 Μαρτίου 2008 ΟΠΑΠ Α.Ε. Ενδιάµεσα Ενοποιηµένα Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Τρίµηνο που έληξε 31 Μαρτίου 2008 Πωλήσεις: 1.379,6 εκ. ευρώ έναντι 1.151,3 εκ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου 2007 (αύξηση 19,8%) Προσαρµοσµένα

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση της αγοράς. Πληροφορίες για την αγορά

Ανάλυση της αγοράς. Πληροφορίες για την αγορά 23-1- 16 Σεπτεμβρίου 2013 Ανάλυση της αγοράς Σύμφωνα με τα στοιχεία της Pointcarbon, ο όγκος των συναλλαγών τον Αύγουστο ήταν ο χαμηλότερος που καταγράφηκε τα τελευταία τρία χρόνια από τον Αύγουστο του

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 21 Μάιος :34 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 17 Ιούλιος :38

Συντάχθηκε απο τον/την Γιάννης Τετάρτη, 21 Μάιος :34 - Τελευταία Ενημέρωση Πέμπτη, 17 Ιούλιος :38 Ο αγώνας Ο αγώνας ορεινού τρεξίματος με την επωνυμία «Κένταυρος» περιλαμβάνει δύο διαφορετικές διαδρομές: - μία διαδρομή υπερμαραθωνίου των 67 χιλιομέτρων και - μια διαδρομή ημιμαραθωνίου των 23 χιλιομέτρων.

Διαβάστε περισσότερα

To Σχέδιο έχει ισχύ από τον Ιούνιο 2016 και θα διέπεται από τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις (στο εξής Όροι ).

To Σχέδιο έχει ισχύ από τον Ιούνιο 2016 και θα διέπεται από τους πιο κάτω όρους και προϋποθέσεις (στο εξής Όροι ). Οροι & προϋποθέσεις 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ: Το Σχέδιο «ανταμοιβή» (στο εξής Σχέδιο ) αποτελεί πρόγραμμα επιβράβευσης Καρτών της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο επιστρέφει στους Κατόχους Καρτών που συμμετέχουν

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170,

E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170, E.E. Παρ. 1(1) 1302 Ν. 75(Ι)/97 Αρ. 3170, 25.7.97 Ο περί Συλλογικών Στοιχημάτων (Ρύθμιση και Φόρος) Νόμος του 1997 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας σύμφωνα με το

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 22.3.2016 COM(2016) 159 final 2016/0086 (COD) Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με τον καθορισμό του ποσοστού αναπροσαρμογής των άμεσων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑΣ BACKGAMMON ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑ ΟΣ BACKGAMMON 2017-18 ΓΕΝΙΚΑ 1. Σύµφωνα µε σχετική Προκήρυξή της ιοικούσας Επιτροπής για τη ηµιουργία Οµοσπονδίας Backgammon

Διαβάστε περισσότερα

Όροι & Προϋποθέσεις Σχεδίου «ανταμοιβή»

Όροι & Προϋποθέσεις Σχεδίου «ανταμοιβή» Όροι & Προϋποθέσεις Σχεδίου «ανταμοιβή» 1. Περιγραφή του Σχεδίου: Το Σχέδιο «ανταμοιβή» (στο εξής Σχέδιο ) αποτελεί πρόγραμμα επιβράβευσης Καρτών της Τράπεζας Κύπρου, το οποίο επιστρέφει στους Κατόχους

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT

ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ INTRALOT Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 818201000 (πρώην ΑΡ.Μ.Α.Ε. 27074/06/Β/92/9) Σχέδια προτεινόμενων αποφάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ. ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΤΔ ΕΝΤΥΠΟ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 σύμφωνα με το άρθρο 7(1) του κυπριακού Νόμου 114(Ι) του 2005 (ο περί Δημόσιας Προσφοράς και Ενημερωτικού Δελτίου Νόμος του 2005),

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις και Αποτελέσµατα Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της (άρθρο 278 του Κανονισµού του Χ.

Αποφάσεις και Αποτελέσµατα Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της (άρθρο 278 του Κανονισµού του Χ. Αποφάσεις και Αποτελέσµατα Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της 18.4.2006 (άρθρο 278 του Κανονισµού του Χ.Α) Η Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Alpha Bank πραγµατοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 21.3.2014 COM(2014) 175 final 2014/0097 (COD) Πρόταση ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ σχετικά με τον καθορισμό του ποσοστού αναπροσαρμογής για τις

Διαβάστε περισσότερα

Διακριτά Μαθηματικά. Απαρίθμηση: μεταθέσεις και συνδυασμοί

Διακριτά Μαθηματικά. Απαρίθμηση: μεταθέσεις και συνδυασμοί Διακριτά Μαθηματικά Απαρίθμηση: μεταθέσεις και συνδυασμοί Μεταθέσεις (permutations) Μετάθεση διακεκριμένων στοιχείων ενός συνόλου = Ανακάτεμα κάποιων ή όλων των στοιχείων του συνόλου S={1,2,3} Μεταθέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ. Προσάρτημα στον Κανονισμό NOR AGRT A της 22 ας Νοεμβρίου 2017

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ. Προσάρτημα στον Κανονισμό NOR AGRT A της 22 ας Νοεμβρίου 2017 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΜΟΙΒΑΙΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΝΤΟΣ & ΕΚΤΟΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ Προσάρτημα στον Κανονισμό NOR AGRT1729145A της 22 ας Νοεμβρίου 2017 Ιανουάριος 2019 Πίνακας περιεχομένων ΕΝΟΤΗΤΑ Ι ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Κεφάλαιο 1

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 14 / 2 / Αριθ. Πρωτ. : Δ.15 / Δ / οικ.9290 / 183. ΠΡΟΣ : ΕΦΚΑ Γραφείο κ. Διοικητή Αγ. Κωνσταντίνου Αθήνα

Αθήνα, 14 / 2 / Αριθ. Πρωτ. : Δ.15 / Δ / οικ.9290 / 183. ΠΡΟΣ : ΕΦΚΑ Γραφείο κ. Διοικητή Αγ. Κωνσταντίνου Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΚΥΡΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Δίαθλο+1. Πιλοτική κατηγορία για ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου. ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Έκδοση 1η 22 Οκτωβρίου Επιμέλεια: Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος

Δίαθλο+1. Πιλοτική κατηγορία για ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου. ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Έκδοση 1η 22 Οκτωβρίου Επιμέλεια: Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος Δίαθλο+1 Πιλοτική κατηγορία για ομάδες Γυμνασίου και Λυκείου ΚΑΝΟΝΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Έκδοση 1η 22 Οκτωβρίου 2018 Επιμέλεια: Τσατσαρώνης Κωνσταντίνος 1. Συμμετέχοντες Στην κατηγορία Δίαθλο+1 μπορούν να συμμετάσχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΦΟΡΟΥ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ημ. 12/11/2013 ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΜΑΔΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ (Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδικός Μαθητικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία»

ΘΕΜΑ: «Πανελλαδικός Μαθητικός διαγωνισμός για τα δάση και τη δασοπονία» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Δ.Ε. ΤΜΗΜΑ Δ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ Α.Ε. Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Εξάµηνο που έληξε 30 Ιουνίου 2008

ΟΠΑΠ Α.Ε. Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Εξάµηνο που έληξε 30 Ιουνίου 2008 ΟΠΑΠ Α.Ε. Οικονοµικά Αποτελέσµατα για το Εξάµηνο που έληξε 30 Ιουνίου 2008 Πωλήσεις: 2.760,2 εκ. ευρώ έναντι 2.375,3 εκ. ευρώ της αντίστοιχης περιόδου του 2007 (αύξηση 16,2%) Κέρδη προ τόκων, φόρων και

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 8 ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔAΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΑΕ.

ΤΕΥΧΟΣ 8 ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔAΠΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΑΕ. ΤΕΥΧΟΣ 8 ΤΕΧΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔAΠΜ 41701 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΔΜΗΕ ΑΕ. ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Ηλεκτρονικοί Πλειστηριασμοί 1. Γενικό πλαίσιο ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ιάταγµα δυνάµει των άρθρων 4 και 5

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ιάταγµα δυνάµει των άρθρων 4 και 5 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013 ιάταγµα δυνάµει των άρθρων 4 και 5 ΕΠΕΙ Η υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής ρευστότητας και σηµαντικός κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

Διαπιστευτήρια για τον τίτλο Σεβίλλη και Ατλέτικο

Διαπιστευτήρια για τον τίτλο Σεβίλλη και Ατλέτικο Διαπιστευτήρια για τον τίτλο Σεβίλλη και Ατλέτικο Ένα μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει σήμερα Κυριακή το πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο και δεν είναι άλλο από το Σεβίλλη Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα κρίνει πολλά όσον

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Περιστέρι, 29 /5 /2012 ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.: Α/12000 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ KINO» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σας ενημερώνουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Πίνακας Περιεχομένων 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...3 1.1 Αναθέτων Φορέας...3 Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας...3 2. ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...3

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 16/11/1997 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΤΖΟΚΕΡ είναι παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ 2 ος αγώνας ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΠΑΘΛΟΥ DRIFT & φιλικός αγώνας GP ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΠΙΣΤΑ ΚΑΡΤ ΣΕΡΡΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΑΜΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Έναρξη Εγγραφών Δευτέρα 15.08.13 ώρα 18:00 Λήξη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟ»

ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΙΝΟ» ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 13.10.2010 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. Αρ. Πρωτ.:A/ 21990/ 13-10-2010 ΘΕΜΑ: «ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ: ΟΡΟΙ ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Πίνακας Περιεχομένων 1. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ...3 1.1 Αναθέτων Φορέας...3 Οργανισμός Συγκοινωνιών Επαρχίας Λευκωσίας...3 2. ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...3

Διαβάστε περισσότερα

Ι. Διάρθρωση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας

Ι. Διάρθρωση μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΧΑΪΔΕΜΕΝΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ Α.Ε.Β.Ε. ΚΑΤ ΑΡΘΡΟ 11 α Ν. 3371/2005 Η παρούσα επεξηγηματική έκθεση του Διοικητικού

Διαβάστε περισσότερα

α) Τις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 27/1975 (ΦΕΚ Α 77) όπως ισχύουν. β) Τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 45 του Ν. 4141/2013 (ΦΕΚ Α 81).

α) Τις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 27/1975 (ΦΕΚ Α 77) όπως ισχύουν. β) Τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 45 του Ν. 4141/2013 (ΦΕΚ Α 81). ΠΟΛ.1127/31.5.2013 Τύπος και περιεχόµενο της δήλωσης απόδοσης φόρου µερισµάτων µε βάση τις διατάξεις της παραγράφου 5 του άρθρου 45 του Ν. 4141/2013 (ΦΕΚ Α 81) συνυποβαλλόµενα µε αυτή δικαιολογητικά έγγραφα

Διαβάστε περισσότερα

Πόσο μακριά θα σας πάνε οι αποταμιεύσεις σας; Sharesave (SAYE)

Πόσο μακριά θα σας πάνε οι αποταμιεύσεις σας; Sharesave (SAYE) Πόσο μακριά θα σας πάνε οι αποταμιεύσεις σας; Sharesave Το Sharesave σας δίνει μια ευκαιρία να αποταμιεύετε κάθε μήνα επί τρία έτη και με αυτά τα χρήματα να αγοράσετε Μετοχές της Thomas Cook Group plc

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Αγώνες Δρόμου RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ (30 / 4 / 2017) - ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ.

ΘΕΜΑ: Αγώνες Δρόμου RUN GREECE ΗΡΑΚΛΕΙΟ (30 / 4 / 2017) - ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ. ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΚΡΗΤΗΣ Ε.Α.Κ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ Πλατεία Κόρακα Ηράκλειο 713 03 Τηλ/ Φαξ: 2810253587, Ιnternet: www.eas-segas-kritis.gr, E-mail: segas-kritis@hol.gr Ηράκλειο: 20/3/17 Αρθ.

Διαβάστε περισσότερα

1. Το πολυώνυµο P (x) = 3 (x - 1) 2-3x είναι Α. µηδενικού βαθµού Β. πρώτου βαθµού Γ. δευτέρου βαθµού. το µηδενικό πολυώνυµο Ε.

1. Το πολυώνυµο P (x) = 3 (x - 1) 2-3x είναι Α. µηδενικού βαθµού Β. πρώτου βαθµού Γ. δευτέρου βαθµού. το µηδενικό πολυώνυµο Ε. Ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής 1. Το πολυώνυµο P (x) = 3 (x - 1) 2-3x 2 + 5 είναι Α. µηδενικού βαθµού Β. πρώτου βαθµού Γ. δευτέρου βαθµού. το µηδενικό πολυώνυµο Ε. τρίτου βαθµού 2. Αν το πολυώνυµο P (x)

Διαβάστε περισσότερα

1.1 τον Ερευνητικό Σύμβουλο του φοιτητή (Πρόεδρος της Επιτροπής) 1.2 ένα μέλος από το ακαδημαϊκό προσωπικό του Τμήματος

1.1 τον Ερευνητικό Σύμβουλο του φοιτητή (Πρόεδρος της Επιτροπής) 1.2 ένα μέλος από το ακαδημαϊκό προσωπικό του Τμήματος ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΜΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΝΤΑΜΕΛΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΙΒΗΣ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Σύμφωνα με τους Κανόνες Μεταπτυχιακών Σπουδών και

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΟΣ Νοµικών Προσώπων ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ

ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΟΣ Νοµικών Προσώπων ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΝΙΚΟΣ ΧΡΙΣΤΟ ΟΥΛΑΚΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΣΟ ΗΜΑΤΟΣ Νοµικών Προσώπων ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΙΑΛΕΞΗ #14 ΑΚΑ. ΕΤΟΣ 2016-17 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Προαιρετική ιακράτηση

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas

Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas Τιμοκατάλογος για τους προμηθευτές της Vestas Παρακαλώ ρίξτε μια ματιά στην ιστοσελίδα μας για την τελευταία έκδοση: www.vestas.com/invoicing Προκειμένου να διασφαλιστεί η έγκαιρη επεξεργασία των τιμολογίων

Διαβάστε περισσότερα

Waste Sorting Ταξινόμηση Απορριμμάτων

Waste Sorting Ταξινόμηση Απορριμμάτων World Robot Olympiad 2016 Πρόκληση κατηγορίας Γυμνασίου Περιγραφή πρόκλησης, κανονισμοί και βαθμολόγηση Waste Sorting Ταξινόμηση Απορριμμάτων έκδοση: 15 Ιανουαρίου 2016 Επιμέλεια: Μπαράς Γιάννης 2 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις

DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις Τι είναι το DiscoverEU; DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις Το DiscoverEU αποτελεί πρωτοβουλία της ΕΕ που προσφέρει σε νέους και νέες ηλικίας 18 ετών μια ταξιδιωτική εμπειρία που θα τους επιτρέψει να

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή CYPRUS ROBOTEX CHALLENGE Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ WEDNESDAY POKER TOURNAMENT (WPT) 1 ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ WEDNESDAY POKER TOURNAMENT (WPT) 1 ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ WEDNESDAY POKER TOURNAMENT (WPT) 1 ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Η ανώνυµος εταιρία REGENCY ENTERTAINMENT ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. διενεργεί στην ηµεροµηνία που

Διαβάστε περισσότερα

CYTRUSTEES INVESTMENT PUBLIC COMPANY LIMITED Σχέδιο Επανεπένδυσης Μερίσματος Όροι & Κανονισμοί

CYTRUSTEES INVESTMENT PUBLIC COMPANY LIMITED Σχέδιο Επανεπένδυσης Μερίσματος Όροι & Κανονισμοί CYTRUSTEES INVESTMENT PUBLIC COMPANY LIMITED Σχέδιο Επανεπένδυσης Μερίσματος Όροι & Κανονισμοί Λευκωσία Σεπτέμβριος 2007 Το έγγραφο αυτό είναι σημαντικό και απαιτεί την άμεση προσοχή σας. Αν έχετε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ι Δ Ι Κ Ο Ι Ο Ρ Ο Ι

Ε Ι Δ Ι Κ Ο Ι Ο Ρ Ο Ι ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΟΚΕΡ Ε Ι Δ Ι Κ Ο Ι Ο Ρ Ο Ι ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ (Satellite & Super Satellite) ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΩΝ 1 Ο Διεθνής Διαγωνισμός Πόκερ Greek Poker Cup, θα διεξαχθεί σε δύο (2) φάσεις. Η φάση 1

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. εισήγαγε στην Ελλάδα τα παιχνίδια στοιχημάτων προκαθορισμένης απόδοσης το έτος 2000, με μεγάλη επιτυχία. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ Τα στοιχήματα ήταν γνωστά ήδη από την

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση 35 Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών (όπως τροποποιήθηκε με την 6/ απόφαση του Δ.Σ του Χ.Α σε κωδικοποιημένο κείμενο)

Απόφαση 35 Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών (όπως τροποποιήθηκε με την 6/ απόφαση του Δ.Σ του Χ.Α σε κωδικοποιημένο κείμενο) Απόφαση 35 Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών (όπως τροποποιήθηκε με την 6/18-2-2008 απόφαση του Δ.Σ του Χ.Α σε κωδικοποιημένο κείμενο) ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση της 24-11-2005)

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008

Cytrustees Investment Public Company Limited. Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 Συνοπτικές ενδιάµεσες οικονοµικές καταστάσεις για την εξαµηνία που έληξε στις 30 Ιουνίου 2008 Περιεχόµενα Συνοπτική κατάσταση λογαριασµού αποτελεσµάτων εξαµηνίας 2 Σελίδα Συνοπτικός ισολογισµός 3 Συνοπτική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ SATELLITE FOR SPM 3 ΣΤΙΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ SATELLITE FOR SPM 3 ΣΤΙΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ SATELLITE FOR SPM 3 ΣΤΙΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015 Η ανώνυµος εταιρία REGENCY ENTERTAINMENT ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε. διενεργεί στην ηµεροµηνία που ορίζεται παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4150, 10/12/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ (ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΣ) ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1997 ΕΩΣ 2004

Ε.Ε. Π α ρ.ι(i), Α ρ.4150, 10/12/2007 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ (ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΣ) ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1997 ΕΩΣ 2004 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΤΡΟΠΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ (ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΣ) ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ 1997 ΕΩΣ 2004 Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψηφίζει ως ακολούθως: Συνοπτικός τίτλος. 75(Ι) του 1997 176(I) του 2004. 1. Ο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ιάταγµα δυνάµει των άρθρων 4 και 5

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ιάταγµα δυνάµει των άρθρων 4 και 5 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013 ιάταγµα δυνάµει των άρθρων 4 και 5 ΕΠΕΙ Η υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής ρευστότητας και σηµαντικός κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Βρυξέλλες, 4.4.2019 COM(2019) 167 final 2019/0089 (NLE) Πρόταση ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για τον καθορισμό της θέσης η οποία πρέπει να ληφθεί εξ ονόματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Λευκωσία, 25 Σεπτεμβρίου 2018 ΠΡΟΣ: Όλους τους Ενδιαφερόμενους ΑΠΟ: Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών 30/11-02/12/2018

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση )

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ (Συνεδρίαση ) ΑΠΟΦΑΣΗ 26 «Προσαρμογή τιμών κινητών αξιών», όπως εγκρίθηκε με την από 17-7-2008 απόφαση του ΔΣ του ΧΑ και τροποποιήθηκε με τις από 29-1-2009 6-10-2011 και 28-6-2012 αποφάσεις του ΔΣ του ΧΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ Ημερομηνία Έναρξης Η διεξαγωγή του αριθμολαχείου ξεκίνησε στις 5/12/1990 Αντικείμενο Παιχνιδιού Το ΛΟΤΤΟ είναι ένα

Διαβάστε περισσότερα

E.E. Παρ. I (I), Αρ. 2721, Ν. 5ί(Ι)/92

E.E. Παρ. I (I), Αρ. 2721, Ν. 5ί(Ι)/92 E.E. Παρ. I (I), Αρ. 2721, 3.7.92 799 Ν. 5ί(Ι)/92 Ο περί Ρύθμισης των Σχέσεων Εμπορικού Αντιπροσώπου και Αντιπροσωπεύαμε νου Νόμος του 1992 εκδίδεται με δημοσίευση στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής

Διαβάστε περισσότερα

Αποφάσεις και Αποτελέσµατα της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της (άρθρο 278 του Κανονισµού του Χ.Α.

Αποφάσεις και Αποτελέσµατα της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της (άρθρο 278 του Κανονισµού του Χ.Α. Αποφάσεις και Αποτελέσµατα της Τακτικής Γενικής Συνελεύσεως των Μετόχων της Alpha Bank της 3.4.2008 (άρθρο 278 του Κανονισµού του Χ.Α.) Στην Τακτική Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Alpha Bank που πραγµατοποιήθηκε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «MAZE SOLVING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή ROBOTEX CYPRUS Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος... 3 3 Δικαίωμα Συμμετοχής...

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Α φάσης Rally Αιγαίου Ι

Προκήρυξη Α φάσης Rally Αιγαίου Ι Ηµεροµηνία: 15 Οκτωβρίου 2015 Αριθµός Πρωτοκόλλου: RA 3 / 15.10.2015 Προκήρυξη Α φάσης Rally Αιγαίου Ι 1. Περιγραφή Το Rally Αιγαίου Ι είναι µια διοργάνωση στην οποία συµµετέχουν οι Αθλητές και τα Μέλη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΩΝ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II Θεσσαλονίκη 17 Σεπτεμβρίου 2016 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ RALLY ΑΙΓΑΙΟΥ II 2016-2017 Ο ΑΣΜΘ Μέγας Αλέξανδρος προκηρύσσει την διεξαγωγή του Εσωτερικού Προκριματικού για το Rally Αιγαίου II 2016-2017, με ημερομηνία έναρξης

Διαβάστε περισσότερα

Σχέδιο Επανεπένδυσης Μερισμάτων

Σχέδιο Επανεπένδυσης Μερισμάτων Σχέδιο Επανεπένδυσης Μερισμάτων ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ υπό μορφή ερωτήσεων-απαντήσεων ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ Αν έχετε οποιαδήποτε αμφιβολία σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΟ Ευρωπαϊκή Τραπεζική Οµοσπονδία ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΙΣΜΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ Έκδοση [Ιανουαρίου] 2001

ΕΤΟ Ευρωπαϊκή Τραπεζική Οµοσπονδία ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΙΣΜΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ Έκδοση [Ιανουαρίου] 2001 ΕΤΟ Ευρωπαϊκή Τραπεζική Οµοσπονδία ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΙΣΜΟ ΚΙΝΗΤΩΝ ΑΞΙΩΝ Έκδοση [Ιανουαρίου] 2001 Το παρόν Παράρτηµα συµπληρώνει τις Γενικές ιατάξεις, που

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΛΑΧΕΙΟΥ Όνομα Παιγνίου: Εθνικό Λαχείο Φορέας Εκμετάλλευσης του παρόντος παιγνίου είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΑΧΕΙΑ ΑΕ Όροι Συμμετοχής Η συμμετοχή στο Παίγνιο του Εθνικού Λαχείου από οποιοδήποτε ενήλικο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2Α - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2Α - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2Α - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ 1.1 Δεν χρεώνονται Τέλη Διασύνδεσης για τον τερματισμό Ανεπιτυχών Κλήσεων στο Σταθερό Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΡΟΣ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ

ΜΕΡΟΣ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΜΕΡΟΣ 2 - ΤΕΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ, ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗΣ 1. ΑΡΧΕΣ ΧΡΕΩΣΕΩΝ 1.1 Δεν χρεώνονται Τέλη Διασύνδεσης για τον τερματισμό Ανεπιτυχών Κλήσεων στο Δημόσιο Δίκτυο Ηλεκτρονικών

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ N. 76(I)/2016 ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ - ΜΕΡΟΣ Ι Αριθμός 4570 Παρασκευή, 1η Ιουλίου 2016 1015 ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011

Cytrustees Investment Public Company Limited. Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011 Ενδιάµεσες συνοπτικές οικονοµικές καταστάσεις για την τριµηνία που έληξε την 31 Μαρτίου 2011 Περιεχόµενα Σελίδα Ενδιάµεση συνοπτική κατάσταση συνολικού εισοδήµατος τριµηνίας 2 Ενδιάµεσος συνοπτικός ισολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING»

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING» ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ «LINE FOLLOWING» Συγγραφέας: Οργανωτική Επιτροπή CYPRUS ROBOTEX CHALLENGE Πρωτότυπο στα Αγγλικά: raimond.paaru@robotex.ee www.robotex.ee Σελίδα: 1 Πίνακας Περιεχομένων 1 Εισαγωγή... 3 2 Στόχος...

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ ΕΙΣΦΟΡΈΣ 2018 ΣΤΟ ΕΝΙΑΊΟ ΤΑΜΕΊΟ ΕΞΥΓΊΑΝΣΗΣ (ΕΤΕ)

ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ ΕΙΣΦΟΡΈΣ 2018 ΣΤΟ ΕΝΙΑΊΟ ΤΑΜΕΊΟ ΕΞΥΓΊΑΝΣΗΣ (ΕΤΕ) ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ ΕΙΣΦΟΡΈΣ 2018 ΣΤΟ ΕΝΙΑΊΟ ΤΑΜΕΊΟ ΕΞΥΓΊΑΝΣΗΣ (ΕΤΕ) ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη μεθοδολογία υπολογισμού 1. Γιατί άλλαξε η μέθοδος υπολογισμού που εφαρμόζεται

Διαβάστε περισσότερα

1 ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓ. ΝΙ. ΙΣ. ΗΤ. ΕΠ ΑΜ ΒΑΘΜΟΙ 2 ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓ. ΝΙ. ΙΣ. ΗΤ. ΕΠ ΑΜ ΒΑΘΜΟΙ

1 ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓ. ΝΙ. ΙΣ. ΗΤ. ΕΠ ΑΜ ΒΑΘΜΟΙ 2 ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΓ. ΝΙ. ΙΣ. ΗΤ. ΕΠ ΑΜ ΒΑΘΜΟΙ Το Αθλητικό Κέντρο ανακοινώνει τα αποτελέσματα της Α Αγωνιστικής, τη βαθμολογία και το αγωνιστικό πρόγραμμα της Β Αγωνιστικής του Εσωτερικού Πρωταθλήματος FUTSAL 2014-15 1 ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ 1. ΞΑΕΡΦΟΙ F.C - ΘΥΕΛΛΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ 1 Θέμα: Σύστημα Εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για το 2008 1. Περίοδος Διεξαγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ)

ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ) ΟΠΑΠ Α.Ε. (ΚΥΡΙΑ ΑΓΟΡΑ) ΚΛΑ ΟΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙ ΙΩΝ & ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝ ΥΑΣΜΕΝΗ ΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΕ ΕΛΛΑ Α - ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ : 10 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2002 ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝ ΥΑΣΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ* Υφιστάµενος

Διαβάστε περισσότερα

Προς το παρόν οι µετοχές της εταιρείας δεν έχουν γίνει αντικείµενο εµπορικής προσφοράς.

Προς το παρόν οι µετοχές της εταιρείας δεν έχουν γίνει αντικείµενο εµπορικής προσφοράς. , όταν ως αποτέλεσµα της απόκτησης ή της µεταβίβασης το δικαίωµα ψήφου του φθάσει, υπερβεί ή µειωθεί κάτω από 5% ή αριθµό, που διαιρείται στο πέντε, από τους αριθµούς των ψήφων στην Γενική Συνέλευση της

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΓΝΩΣΗ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΚΕΡΔΗ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΕΡΔΗ ΤΥΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟ 1/3/1959: 1ος διαγωνισμός δελτίου ΠΡΟΠΟ. 15/4/1995: Μηχανογράφηση δελτίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Επιβραβεύσεως Bonus. Όροι Συµµετοχής στο Πρόγραµµα

Πρόγραµµα Επιβραβεύσεως Bonus. Όροι Συµµετοχής στο Πρόγραµµα Πρόγραµµα Επιβραβεύσεως Bonus Όροι Συµµετοχής στο Πρόγραµµα 1. Περιγραφή του Προγράµµατος Το Πρόγραµµα Επιβράβευσης BonuS αποτελεί πρόγραµµα επιβράβευσης πελατών χρηστών πιστωτικών καρτών εκδόσεως της

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017

ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017 ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΩΝ ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ 2017 ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 9-12 ΕΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013. ιάταγµα δυνάµει των άρθρων 4 και 5

Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013. ιάταγµα δυνάµει των άρθρων 4 και 5 Ο ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ 2013 ιάταγµα δυνάµει των άρθρων 4 και 5 ΕΠΕΙ Η υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής ρευστότητας και σηµαντικός κίνδυνος

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ

ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕΤΡΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΗΣ 15ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 Κεφάλαια:

Διαβάστε περισσότερα

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ

Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ Λευκωσία, 15 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΟΣ: Όλους τους Ενδιαφερόμενους ΑΠΟ: Δήμητρα Παλάοντα, Ανώτερη Λειτουργό Υπηρεσίας Διαμεσολάβησης ΚΕΒΕ ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Κατάρτισης Διαμεσολαβητών 27-29 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε.

Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. Αριθμ. 2167 ( ΦΕΚ Β 78/22.01.2009) Γενικός κανονισμός οργάνωσης, λειτουργίας και διεξαγωγής των παιχνιδιών της Ο.Π.Α.Π. Α.Ε. ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Έχοντας υπόψη τις διατάξεις:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ Θεσµοί δυνάµει του άρθρου 53

ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1985 ΕΩΣ Θεσµοί δυνάµει του άρθρου 53 ΠΡΟΣΧΕ ΙΟ Οι περί Συνεργατικών Εταιρειών (Σύσταση και Λειτουργία Σχεδίου Προστασίας Καταθέσεων) (Τροποποιητικοί) Θεσµοί του 2009, οι οποίοι εκδόθηκαν από το Υπουργικό Συµβούλιο, δυνάµει του άρθρου 53 των

Διαβάστε περισσότερα