1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5."

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17ο Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 575/ γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης : 1. Τροποποιήσεις Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 2. Επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών. 3. Συζήτηση και παρατηρήσεις για τη διαχείριση της γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Αγυιάς Ν. Χανίων, αναφορικά με τη χωροθέτηση και την εγκατάσταση λειτουργία βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων. 4. Έγκριση μετακίνησης Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : 1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας 4. Αγοραστάκης Γεώργιος 5. Βλαχάκης Γεώργιος 6. Γρυλλάκης Γεώργιος 7. Γύπαρης Κων/νος 8. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) 9. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 10. Καρκάνης Νικόλαος 11. Κατσουλάκης Μάρκος 12. Κονταξάκης Γεώργιος 13. Κονταξάκης Ευτύχιος 14. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 15. Κουκουράκης Ιωάννης

2 16. Κουρούσης Χαράλαμπος 17. Κτενιουδάκης Κων/νος 18. Μανουσάκης Βλάσης 19. Μαραθάκης Γεώργιος 20. Μαυροδημητράκης Σπυρίδων 21. Ντουντουλάκη Πηνελόπη 22. Πρωτοπαπαδάκης Κων/νος 23. Σκουμπάκης Μιχαήλ 24. Σπανουδάκης Εμμανουήλ 25. Τζανακάκης Γεώργιος 26. Τζανακάκη Μελισσάρη Μαρία 27. Τουλουπάκης Μιχαήλ 28. Τωμαδάκης Προκόπης 29. Φραγκάκης Εμμανουήλ 30. Φραγκογιάννη Τσάφαρη Χριστίνα Στη συνεδρίαση δεν παραστάθηκε αν και είχε νόμιμα προσκληθεί ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Εμμ. Αρχοντάκης. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν και ο Βουλευτής Χανίων κ. Βολουδάκης Μανούσος, οι κ.κ. Σταματάκης Εμμ. Δήμαρχος Ν. Κυδωνίας, Κουκουράκης Κων/νος Δήμαρχος Ινναχωρίου, Κυνηγός Μιχάλης Δήμαρχος Ακρωτηρίου, Τσαπάκος Γεώργιος Δήμαρχος Θερίσου και Πολυχρόνης Πολυχρονίδης Δήμαρχος Κολυμβαρίου. Επίσης παρόντες ήταν ο κ. Μαυράκης Δ/ντής ΠΕ.ΧΩ. Κρήτης, ο κ. Νικηφοράκης Νικηφόρος Δημοτ. Σύμβουλος Ν. Κυδωνίας, ο κ. Γιαννικάκης Παύλος πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος, ο κ. Ευάγγελος Σπανουδάκης Πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων και ο κ. Βογιατζάκης εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε./Τμ. Δυτ. Κρήτης. Ακόμα, παρόντες ήταν οι υπάλληλοι της Ν.Α. Χανίων, Κουλοβάτου Έφη Πρ/νη Πολεοδομίας, Θωμαδάκη Αικ., Δαμανάκης Εμμανουήλ και Βεγλιρής Εμμ., υπάλληλοι της Δ/νσης Πολεοδομίας, Κασσιανή Τσιράκη Πρ/νη Δ/νσης Ανάπτυξης της Ν.Α. Χανίων και Βλάχος Παναγιώτης, Πρ/νος Δ/νσης Εμπορίου καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αγυιάς.

3 Παρούσα στη Συνεδρίαση ήταν και η Ειδική Γραμματέας του Σώματος Δαμιανάκη Αικατερίνη. Μετά την διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 17ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Αμέσως μετά ζήτησε από το Σώμα το τέταρτο θέμα (έγκριση μετακινήσεων) να συζητηθεί τρίτο επειδή το θέμα που αφορά τη Συζήτηση και παρατηρήσεις για τη διαχείριση της γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Αγυιάς Ν. Χανίων, αναφορικά με τη χωροθέτηση και την εγκατάσταση λειτουργία βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων, θα είναι χρονοβόρο. Το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό. Επίσης, ο κ. Παπαδάκης ζήτησε την συζήτηση δύο θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης αμέσως μετά από το θέμα «Έγκριση μετακίνησης» και πριν από το 3 ο στην ημερήσια διάταξη θέμα, που όπως προαναφέρθηκε θα είναι χρονοβόρο. Το πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων, ΟΑΔΥΚ και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για την εκπόνηση μελέτης μεταστέγασης υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς Χανίων, ιδιοκτησίας της Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε.. Το δεύτερο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά τη σύσταση Οργανισμού Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Νομό Χανίων. Το αίτημα αυτό έγινε επίσης ομόφωνα αποδεκτό. ΑΠΟΦΑΣΗ 141 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Συζήτηση και παρατηρήσεις για τη διαχείριση της γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Αγυιάς Ν. Χανίων, αναφορικά με τη χωροθέτηση και την εγκατάσταση λειτουργία βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων, με εισηγήτρια την Αντινομάρχη κ. Φωτεινή Παπαμαρκάκη - Καραβιτάκη. Στην αρχή, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης ο οποίος, αφού αναφέρθηκε στο ιστορικό της δημιουργίας της άναρχης βιομηχανικής βιοτεχνικής περιοχής της Αγιάς, τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν εγκατασταθεί περίπου 100 επιχειρήσεις στην εν λόγω περιοχή, νέοι επενδυτές ζητούν αδειοδοτήσεις και υπάρχουν αρνητικές γνωμοδοτήσεις της ΝΕΧΩΠ, και γι αυτό το θέμα πρέπει να ερευνηθεί. Έως τότε, συνέχισε ο ομιλητής, η Ν.Α. Χανίων θα αδειοδοτεί μόνο επιχειρήσεις οι οποίες έχουν σύμφωνη γνώμη της ΝΕΧΩΠ. Τέλος, ο κ. Νομάρχης αναφέρθηκε στην κύρια πρόταση της Ν.Α. Χανίων για το εν λόγω θέμα η οποία είναι αυτή να αναθέσει μία μελέτη που θα διατυπώσει προτάσεις για την ευρύτερη περιοχή, αφού λάβει υπόψη της τις απόψεις των

4 αρμόδιων υπηρεσιών, των εμπλεκόμενων δήμων και άλλων φορέων καθώς και τα Ειδικά Πλαίσια (Τουρισμού, Βιομηχανίας) και το Εθνικό Πλαίσιο. Τα πορίσματα της μελέτης αυτής θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη σύνταξη του Γ.Π.Σ. Χανίων και των περιαστικών δήμων. Κατόπιν, το λόγο πήρε η Αντινομάρχης Χανίων κ. Φωτεινή Παπαμαρκάκη Καραβιτάκη, η οποία ανέφερε τα εξής, βάσει της αρ. 8780/ εισήγησής της και των συνημμένων, σχετικών με το θέμα, εγγράφων, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού : «Με το (12) σχετικό έγγραφο της Δ/νσης ΠΕ.ΧΩ. της Περ. Κρήτης, ζητήθηκε από τον Νομάρχη Χανίων η γνωμοδότηση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων, σχετικά με το θέμα, γιατί υπάρχουν αρνητικές γνωμοδοτήσεις από τη Ν.Ε.ΧΩ.Π. (Νομαρχιακή Επιτροπή Χωροταξίας και Περιβάλλοντος), στην εγκατάσταση βιοτεχνικών και βιομηχανικών μονάδων στην περιοχή γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας «Αγυιάς» Ν. Χανίων. Η ανάγκη συζήτησης του θέματος από το Ν.Σ. Χανίων, όπως το θέτει η Δ/νση ΠΕ.ΧΩ. της Περ. Κρήτης, προκύπτει από το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει η εκπόνηση του Γ.Π.Σ. Χανίων και Περιαστικών Δήμων, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χωροταξικές κατευθύνσεις και χρήσεις γης στην εν λόγω περιοχή. Οι κατευθύνσεις αυτές είναι απαραίτητες προκειμένου να συνεκτιμηθούν, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, κατά την διαδικασία περιβαλλοντικής αδειοδότησης έργων και δραστηριοτήτων κυρίως του δευτερογενούς τομέα στην ευρύτερη αγροτική περιοχή «Αγυιάς» του Ν. Χανίων. Για το θέμα αυτό σας ενημερώνουμε τα παρακάτω: Με τα (6) και (8) σχετικά έγγραφα της Δ/νσης Πολεοδομίας της Ν.Α. Χανίων, ζητήθηκαν διευκρινήσεις και απόψεις από το Υπουργείο Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε., το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και την Περιφέρεια Κρήτης, σχετικά με την αρμοδιότητα της οικείας Δ/νσης Αγροτικής Ανάπτυξης να χαρακτηρίζει μεταβατικά 1, μέχρι την έκδοση της προβλεπόμενης Κ.Υ.Α. 2, εκτάσεις ως γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας ή όχι, καθώς και τις δραστηριότητες (συμπεριλαμβανομένων των βιοτεχνικών και βιομηχανικών) που επιτρέπεται να χωροθετούνται και να εγκαθίστανται μέσα σε γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας. Σε απάντηση των παραπάνω ερωτημάτων μας, δε λάβαμε σαφείς απαντήσεις. Συγκεκριμένα, η Δ/νση ΠΕ.ΧΩ. της Περ. Κρήτης θεωρεί ότι ο χαρακτηρισμός των 1 παρ. 37, άρθρο 24 του Ν.2945/2001 (2 σχετικό) 2 παρ. 23α, άρθρο 20 του Ν.3399/2005 (3 σχετικό)

5 εκτάσεων από την οικεία Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης προϋποθέτει την έκδοση της προβλεπόμενης Κ.Υ.Α. 3 με την οποία θα καθορίζονται τα κριτήρια διαβάθμισης σε ποιότητες και κατάταξης σε κατηγορίες παραγωγικότητας της αγροτικής γης, η οποία μέχρι σήμερα δεν έχει προχωρήσει (7 σχετικό). Η Δ/νση Χωροταξίας του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. μεταθέτει το ερώτημα μας στην Δ/νση Ο.Ο.Κ. και στην Ειδική Υπηρεσία Περιβάλλοντος ζητώντας περαιτέρω διευκρινήσεις για το θέμα (9 και 11 σχετικά). Αντίθετα, το συναρμόδιο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν έχει διατυπώσει τις απόψεις του για το θέμα μέχρι σήμερα. Επιπρόσθετα, σας γνωρίζουμε ότι στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της «Αγυιάς», που χαρακτηρίζεται σε μεγάλο ποσοστό από τη Ν.Ε.ΧΩ.Π. ως γεωργική γη υψηλής παραγωγικότητας, δραστηριοποιείται μεγάλος αριθμός βιοτεχνικών και βιομηχανικών μονάδων χαμηλής και μέσης όχλησης (περίπου 63). Οι μονάδες αυτές εντοπίζονται, κατόπιν αυτοψίας, κυρίως στην παρόδια ζώνη της Επαρχιακής οδού Χανίων Βαμβακόπουλου Αγυιάς Αλικιανού κλπ, και οι οποίες εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν από το 1998 μέχρι το 2006 με εγκρίσεις αρμοδίων υπηρεσιών, χωρίς να έχει προηγηθεί γνωμοδότηση της ΝΕΧΩΠ ή να μην έχει ληφθεί υπόψη σχετική γνωμοδότησή της. Σε συνέχεια των παραπάνω, θεωρούμε ότι υπάρχει θεσμικό έλλειμμα καθώς τα συναρμόδια Υπουργεία ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και Αγροτικής Ανάπτυξης δεν έχουν προβεί στην έκδοση της σχετικής, με τη διαχείριση της γεωργικής γης, Κοινής Υπουργικής Απόφασης, και δημιουργήθηκε μία περιοχή άτυπης εγκατάστασης βιοτεχνικών και βιομηχανικών μονάδων χαμηλής και μέσης όχλησης στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της «Αγυιάς». Επιπρόσθετα, το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Κυδωνίας με την με αρ.37/2007 (15 σχετικό) απόφαση του, θεωρεί ότι η περιοχή έχει τουριστικές και οικιστικές δυνατότητες, ασύμβατες με την βιομηχανική και βιοτεχνική δραστηριότητα που έχει αναπτυχθεί και τάσσεται ομόφωνα αντίθετο σε κάθε είδους χωροθέτηση δραστηριοτήτων που δεν συνάδουν στο χαρακτήρα και στις συνθήκες της περιοχής και που μολύνουν τον υδροφόρο ορίζοντα. Μετά από καταγγελίες που προέκυψαν μετά την ανάληψη των καθηκόντων της νέας Ν.Α. Χανίων, προβήκαμε σε έρευνα, σύμφωνα με την οποία, από τις 63 περίπου λειτουργούσες βιοτεχνικές και βιομηχανικές μονάδες στην ευρύτερη περιοχή 3 παρ. 23α, άρθρο 20 του Ν.3399/2005 (3 σχετικό)

6 «Αγυιάς» οι 5 αδειοδοτήθηκαν εντός του 2007 (βλ. 13 σχετικό). Ως αποτέλεσμα της αδειοδότησης και της εγκατάστασης των παραπάνω βιοτεχνιών - βιομηχανιών στην εν λόγω περιοχή εντός γεωργικής γης, θεωρούμε ότι έχει ήδη επέλθει, όχι με ευθύνη της υπάρχουσας Ν.Α., αλλαγή χρήσης της γης αυτής, μη αντιστρεπτή ουσιαστικά. Για την αποφυγή περαιτέρω κοινωνικών προβλημάτων και λαμβάνοντας υπόψη: 1. το ενδιαφέρον εγκατάστασης νέων μονάδων, οι περισσότερες των οποίων έχουν ήδη λάβει μέρος των προβλεπόμενων εγκρίσεων και έχουν ήδη ενταχθεί στον αναπτυξιακό νόμο, 2. την ανάγκη της βελτίωσης και επέκτασης των ήδη υφιστάμενων μονάδων, 3. την αλλαγή χρήσης που έχει ήδη επέλθει στην εν λόγω αγροτική περιοχή, είτε αυτή είναι στον αναδασμό είτε όχι, 4. το γεγονός ότι η γνωμοδότηση της Ν.Ε.ΧΩ.Π. και η εν συνεχεία έκδοση Απόφασης για τον χαρακτηρισμό η μη γης υψηλής παραγωγικότητας, μπορεί να θεωρηθεί ότι γίνεται μόνο με υποκειμενικά κριτήρια, αφού μέχρι σήμερα δεν έχουν εκδοθεί οι κοινές Αποφάσεις με τις οποίες θα προσδιοριστούν όλα τα κριτήρια (επιστημονικά, χωροταξικά κλπ) τα οποία δε θα έθεταν υπό αμφισβήτηση τον τελικό χαρακτήρα χαρακτηρισμού, 5. το γεγονός ότι τα συναρμόδια Υπουργεία ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε. και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεν έχουν διατυπώσει τις απόψεις τους για το θέμα μέχρι σήμερα, 6. το γεγονός ότι υπάρχει έλλειμμα χωροταξικών κατευθύνσεων, καθώς, δεν έχει ξεκινήσει το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο του Δ. Χανίων και των περιαστικών του Δήμων, δεν έχει εγκριθεί το Ειδικό Πλαίσιο για τη Βιομηχανία, δεν έχουν ανατεθεί ή εγκριθεί Γ.Π.Σ. Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. στο σύνολο των Δήμων του Ν. Χανίων, παρά τις προτροπές εκ μέρους της παρούσας Ν.Α. προς τους Δημάρχους, 7. την μεγάλη προσβασιμότητα στην εν λόγω περιοχή μέσω του Β.Ο.Α.Κ. και των κόμβων του, 8. τη δυνατότητα εγκατάστασης μονάδων μόνο για λόγους που εξυπηρετούν το γεωργικό χαρακτήρα της περιοχής 4, χωρίς να προσδιορίζεται η δυναμικότητα και το μέγεθος τους, και οι οποίες με τους όρους δόμησης που ισχύουν για την ανέγερσής τους μπορούν εξίσου να επιβαρύνουν συνολικά της περιοχή, 4 παρ. 37, άρθρο 24 του Ν. 2945/2001 (2 σχετικό)

7 προτείνουμε 1) να εξεταστούν στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων και οι απόψεις των αρμοδίων Υπουργείων (Αγροτικής Ανάπτυξης και ΠΕ.ΧΩ.), της Περιφέρειας Κρήτης, των αρμοδίων υπηρεσιών, των εμπλεκομένων Δήμων, του ΤΕΕ ΤΔΚ και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου. Οι παραπάνω υπηρεσίες και φορείς παρακαλούμε να ορίσουν εκπροσώπους τους κατά την ημέρα συζήτησης του θέματος στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, η οποία θα προσδιοριστεί εν συνεχεία με πρόσκληση. 2) Να εξεταστεί η περίπτωση να ανατεθεί μελέτη από την Ν.Α. Χανίων, η οποία, αφού λάβει υπόψη της όλα τα παραπάνω καθώς και τα Ειδικά Πλαίσια (Τουρισμού, Βιομηχανίας) και το Εθνικό Πλαίσιο, να διατυπώσει προτάσεις για την ευρύτερη περιοχή. Η μελέτη θα πρέπει να λάβει υπόψη τις υφιστάμενες δραστηριότητες και τη φέρουσα ικανότητα της περιοχής και να δίνει κατευθύνσεις για την περαιτέρω οργάνωση της περιοχής της «Αγυιάς». Τα πορίσματα της μελέτης αυτής θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη σύνταξη του Γ.Π.Σ. Χανίων και των περιαστικών Δήμων. 3) Να εξεταστεί το ενδεχόμενο εφαρμογής της παρ.23γ του άρθρου 2 του Ν.3399/2005 (5 σχετικό), η οποία προτείνει την επέκταση του αποκλεισμού του χαρακτηρισμού ως γης υψηλής παραγωγικότητας της γης που κείται εκατέρωθεν της ζώνης των 600 μέτρων και από τον άξονα των επαρχιακών οδών, όπως και σε άλλες περιοχές που έχει ήδη αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της γεωργικής γης. Κατόπιν, το λόγο πήρε ο κ. Μαυράκης Δ/ντής ΠΕ.ΧΩ. Κρήτης, ο οποίος ανέφερε ότι υπάρχει ένταση για το υπόψη θέμα λόγω έλλειψης πολεοδομικού σχεδιασμού, και η Δ/νση ΠΕ.ΧΩ. ζητά τη γνωμοδότηση του Ν.Σ. επειδή στην περιοχή της Αγυιάς υπάρχουν πολλές βιοτεχνικές βιομηχανικές μονάδες και ζητούν αδειοδότηση συνεχώς και νέες τέτοιες μονάδες. Επίσης, πιστεύει πως το θέμα θα αντιμετωπιστεί μέσω των πολεοδομικών σχεδιασμών και θεωρεί ότι οι αδειοδοτήσεις που έχουν δοθεί έως τώρα δεν είναι παράνομες επειδή, όπου υπήρχαν αρνητικές απόψεις από τη ΝΕΧΩΠ, δεν επρόκειτο για αποφάσεις της αλλά για γνωμοδοτήσεις και επομένως δεν δέσμευαν απόλυτα τις υπηρεσίες που αποφάσιζαν θετικά για τις αδειοδοτήσεις.

8 Ο κ. Σπανουδάκης Ευάγγελος, Πρόεδρος του Ε.Β.Ε. Χανίων, παίρνοντας το λόγο ανέφερε ότι θα πρέπει να γίνει μία μελέτη για την καταγραφή της κατάστασης στην Αγυιά, με τα σημερινά δεδομένα, η οποία θα δεσμεύει και τη ΝΕΧΩΠ, γιατί έως τώρα αυτή ενεργεί υποκειμενικά. Ακόμη, τόνισε ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τους επιχειρηματίες που έχουν εγκατασταθεί εδώ και 15 χρόνια στην περιοχή γιατί απειλούνται με ανάκληση της άδειάς τους. Επίσης, συμπλήρωσε ότι το ΒΙΟΠΑ δεν μπορεί να δώσει άμεση λύση στο εν λόγω πρόβλημα. Τέλος, ο κ. Σπανουδάκης ανέφερε ότι το ΕΒΕ συμφωνεί με την πρόταση αρ. 2 της Ν.Α. Χανίων, όπως διατυπώθηκε στην εισήγηση της κας Παπαμαρκάκη. Κατόπιν το λόγο πήρε ο κ. Βογιατζάκης, εκπρόσωπος του Τ.Ε.Ε/Τμ. Δυτ. Κρήτης ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να γίνει σχεδιασμός σε επίπεδο νομού όπου θα χωροθετούνται οι περιοχές για τη βιοτεχνική βιομηχανική ανάπτυξη. Επίσης, ανέφερε ότι συμφωνεί το Τ.Ε.Ε.με την πρόταση αρ. 2 της Ν.Α. Χανίων και πρότεινε να προχωρήσει και ο Δ. Ν. Κυδωνίας στην υπογραφή του για το Χωροταξικό, ο οποίος καθυστερεί αδικαιολόγητα. Τέλος ανέφερε ότι υπάρχει σε εκκρεμότητα μία παρεμφερής μελέτη η οποία είχε ξεκινήσει πριν από ένα χρόνο και καλό θα ήταν αυτή να προχωρήσει ταυτόχρονα με τη μελέτη που προτείνεται από τη Ν.Α. Χανίων. Ο Δήμαρχος Ν. Κυδωνίας κ. Εμμ. Σταματάκης, παίρνοντας το λόγο, ανέφερε ότι δεν έχει υπογράψει ακόμη διότι εκτιμά και φοβάται ότι με το νέο χωροταξικό σχεδιασμό θα υποβαθμιστεί ο δήμος του. Επίσης, τόνισε ότι από την αρχή της θητείας του υπάρχει ο προβληματισμός για την πληθώρα των επιχειρήσεων στην περιοχή της Αγυιάς, ωστόσο, ανέφερε, παρόμοιες καταστάσεις υπάρχουν και σε άλλες περιοχές για τις οποίες δεν γίνεται τόσος λόγος, όπως στον Αλικιανό, στο Βατόλακκο και στην περιοχή της Πελεκαπίνας. Τέλος, πρότεινε ότι σημαντικό γι αυτόν δεν είναι μόνο να βρεθεί ο τρόπος να δίδονται άδειες ή να διατηρηθούν οι ήδη υπάρχουσες, αλλά και πώς θα υποστηριχθούν οι υποδομές για την εξυπηρέτηση των υφιστάμενων βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων. Ο Δήμαρχος Θερίσου κ. Τσαπάκος, ανέφερε ότι έχει ουσιαστικά δημιουργηθεί ένα άτυπο ΒΙΟΠΑ στην περιοχή της Αγυιάς και αφού γίνει μία καταγραφή των επιχειρήσεων πρέπει να γίνει μία μελέτη, όπως προτείνει η Ν.Α. Χανίων, στην οποία θα συνδράμει και ο Δ. Θερίσου. Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να προχωρήσει ο Γενικός Πολεοδομικός Σχεδιασμός. Κατόπιν, το λόγο πήραν εκπρόσωποι φορέων και ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γιαννικάκης Παύλος οι οποίοι τόνισαν, μεταξύ άλλων, την ανάγκη εξεύρεσης λύσης που θα ικανοποιεί τις υπάρχουσες επιχειρήσεις αλλά και θα προστατεύει τον υδροφόρο ορίζοντα γιατί ο κίνδυνος μόλυνσής του είναι πιθανός.

9 Ύστερα, το λόγο πήρε ο Ν.Σ. κ. Γ. Αγοραστάκης, ο οποίος ανέλυσε διαχρονικά τις αδύναμες πλευρές της νομοθεσίας για τη γη υψηλής κυριότητας και κατέληξε ότι μοναδική διέξοδος στο πρόβλημα είναι ο χωροταξικός σχεδιασμός, για τον οποίο πρέπει να αποφασίσει έγκαιρα και ο Δ. Ν. Κυδωνίας. Ο Ν.Σ. κ. Κώστας Πρωτοπαπαδάκης, μιλώντας από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης τόνισε ότι το ζήτημα της δράσης των επιχειρηματιών στον κάμπο θα πρέπει να το δούμε υπό το φως του αναδασμού που έχει γίνει στην περιοχή. Στο πλαίσιο αυτό, οι μισές περίπου από τις υφιστάμενες επιχειρήσεις μπορούν να παραμείνουν, επειδή έχουν σχέση με τον πρωτογενή τομέα. Από τις υπόλοιπες, κάποιες μπορούν να μετεγκατασταθούν σε ΒΙΟΠΑ, σε παράλληλη ζώνη, και από εδώ και πέρα οπωσδήποτε πρέπει να σταματήσουν οι εγκρίσεις και αδειοδοτήσεις στην περιοχή. Τέλος, εξέφρασε το φόβο του ότι το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο θα καθυστερήσει αρκετά και γι αυτό δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν λύση στο υπάρχον πρόβλημα. Κατόπιν το λόγο πήρε ο Βουλευτής Χανίων κ. Μανούσος Βολουδάκης, ο οποίος έκανε τις εξής διαπιστώσεις : ότι η κατάσταση στην εν λόγω περιοχή είναι σοβαρή, το θεσμικό μας πλαίσιο πάσχει και χρειάζεται εκ μέρους των υπηρεσιών και των πολιτών περιβαλλοντική ευαισθησία. Παράλληλα, δε, οφείλουμε να σεβαστούμε και τους επιχειρηματίες. Από τις ασάφειες στους νόμους προκύπτει ένα νέο πρόβλημα, αυτό της υπέρμετρης διακριτικής ευχέρειας της Διοίκησης στον χαρακτηρισμό χρήσης γης, ιδιαίτερα όταν οι αποφάσεις που λαμβάνονται έχουν οικονομική διάσταση. Για το λόγο αυτό, τόνισε, οι Υπηρεσίες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικές μέχρι η νομοθεσία να καταργήσει την προαναφερόμενη διακριτική ευχέρεια. Επίσης, συμφώνησε με τη δημιουργία ενός δεύτερου ΒΙΟΠΑ με την συνδρομή των τοπικών φορέων. Τέλος, ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης πρότεινε στο Σώμα (α) να υπερψηφίσει τη δεύτερη πρόταση της εισήγησης της κας Παπαμαρκάκη και (β) τη συνεργασία μεταξύ Ν.Α. Χανίων, Ε.Β.Ε. Χανίων, Τ.Ε.Ε./Τμ. Δυτ. Κρήτης και ενδιαφερόμενων δήμων με σκοπό την χωροθέτηση και την εγκατάσταση βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων, λόγω του επείγοντος του θέματος, στο Νομό Χανίων. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α 1. Να ανατεθεί μελέτη από τη Ν.Α. Χανίων, η οποία, αφού λάβει υπόψη τις παρατηρήσεις που αναφέρονται στην εισήγηση της κας Παπαμαρκάκη

10 Καραβιτάκη καθώς και τα Ειδικά Πλαίσια (Τουρισμού, Βιομηχανίας) και το Εθνικό Πλαίσιο, να διατυπώσει προτάσεις για την ευρύτερη περιοχή. Η μελέτη θα πρέπει να λάβει, επίσης, υπόψη τις υφιστάμενες δραστηριότητες και τη φέρουσα ικανότητα της περιοχής και να δίνει κατευθύνσεις για την περαιτέρω οργάνωση της περιοχής της «Αγυιάς». Τα πορίσματα της μελέτης αυτής θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά τη σύνταξη του Γ.Π.Σ. Χανίων και των περιαστικών Δήμων. 2. Κρίνει αναγκαία τη συνεργασία μεταξύ Ν.Α. Χανίων, Ε.Β.Ε. Χανίων, Τ.Ε.Ε./Τμ. Δυτ. Κρήτης και ενδιαφερόμενων δήμων με σκοπό την χωροθέτηση και την εγκατάσταση βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων, λόγω του επείγοντος του θέματος, στο Νομό Χανίων. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Ανάπτυξης της Ν.Α. Χανίων και Βλάχος Παναγιώτης, Πρ/νος Δ/νσης Εμπορίου καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αγυιάς. Παρούσα στη Συνεδρίαση ήταν και η Ειδική Γραμματέας του Σώματος Δαμιανάκη Αικατερίνη. Μετά την διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 17ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Αμέσως μετά ζήτησε από

11 το Σώμα το τέταρτο θέμα (έγκριση μετακινήσεων) να συζητηθεί τρίτο επειδή το θέμα που αφορά τη Συζήτηση και παρατηρήσεις για τη διαχείριση της γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Αγυιάς Ν. Χανίων, αναφορικά με τη χωροθέτηση και την εγκατάσταση λειτουργία βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων, θα είναι χρονοβόρο. Το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό. Επίσης, ο κ. Παπαδάκης ζήτησε την συζήτηση δύο θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης αμέσως μετά από το θέμα «Έγκριση μετακίνησης» και πριν από το 3 ο στην ημερήσια διάταξη θέμα, που όπως προαναφέρθηκε θα είναι χρονοβόρο. Το πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων, ΟΑΔΥΚ και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για την εκπόνηση μελέτης μεταστέγασης υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς Χανίων, ιδιοκτησίας της Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε.. Το δεύτερο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά τη σύσταση Οργανισμού Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Νομό Χανίων. Το αίτημα αυτό έγινε επίσης ομόφωνα αποδεκτό. ΑΠΟΦΑΣΗ 136 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης «Tροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων», με εισηγητή τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Εμμ. Παπαδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Παπαδάκης, πρότεινε τις παρακάτω τροποποιήσεις : 1) Την Τροποποίηση του Π/Υ εσόδων εξόδων του Ε.Φ. 151 (Υπηρεσίες Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης) σύμφωνα με το αριθ / έγγραφο της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών. 2) Την Τροποποίηση του Π/Υ εσόδων - εξόδων του Ε.Φ. 072 (Υπηρεσίες Δ/σης Οικ/κού), σύμφωνα με το αριθ. 8305/ έγγραφο της παραπάνω Δ/νσης. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τις προαναφερθείσες τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων-εξόδων της Ν.Α. Χανίων. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής:

12 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Ανάπτυξης της Ν.Α. Χανίων και Βλάχος Παναγιώτης, Πρ/νος Δ/νσης Εμπορίου καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αγυιάς. Παρούσα στη Συνεδρίαση ήταν και η Ειδική Γραμματέας του Σώματος Δαμιανάκη Αικατερίνη. Μετά την διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 17ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Αμέσως μετά ζήτησε από

13 το Σώμα το τέταρτο θέμα (έγκριση μετακινήσεων) να συζητηθεί τρίτο επειδή το θέμα που αφορά τη Συζήτηση και παρατηρήσεις για τη διαχείριση της γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Αγυιάς Ν. Χανίων, αναφορικά με τη χωροθέτηση και την εγκατάσταση λειτουργία βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων, θα είναι χρονοβόρο. Το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό. Επίσης, ο κ. Παπαδάκης ζήτησε την συζήτηση δύο θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης αμέσως μετά από το θέμα «Έγκριση μετακίνησης» και πριν από το 3 ο στην ημερήσια διάταξη θέμα, που όπως προαναφέρθηκε θα είναι χρονοβόρο. Το πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων, ΟΑΔΥΚ και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για την εκπόνηση μελέτης μεταστέγασης υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς Χανίων, ιδιοκτησίας της Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε.. Το δεύτερο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά τη σύσταση Οργανισμού Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Νομό Χανίων. Το αίτημα αυτό έγινε επίσης ομόφωνα αποδεκτό. ΑΠΟΦΑΣΗ 137 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Επιβολή διοικητικών κυρώσεων σε επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών - του οποίου η συζήτηση είχε αναβληθεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου στις , επειδή δεν είχε κληθεί ο ενδιαφερόμενος πωλητής λαϊκών αγορών - με εισηγητή τον κ. Παναγιώτη Βλάχο, Πρ/νο Δ/νσης Εμπορίου της Ν.Α. Χανίων. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Βλάχος, ανέφερε ότι στο άρθρο 9 του Π.Δ/τος 51/2006, προβλέπονται οι διοικητικές κυρώσεις που δύναται να επιβάλλει το Νομαρχιακό Συμβούλιο για παραβάσεις πωλητών Λαϊκών Αγορών, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης, τα οποία κυμαίνονται : α) από 300 μέχρι β) προσωρινή μέχρι ένα μήνα ανάκληση της άδειας και γ) οριστική ανάκληση της άδειας. Η Δ/νση Εμπορίου, συνέχισε ο κ. Βλάχος, εισηγείται στο Νομαρχιακό Συμβούλιο, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 9 του Π.Δ. 51/2006, την επιβολή προστίμου 300 και την προσωρινή ανάκληση της άδειας για 15 ημέρες, από Οκτωβρίου 2007 στον επαγγελματία πωλητή λαϊκών αγορών Μαλεκάκη Αντώνιο του Βασιλείου, για παράβαση που αναφέρεται στο αρ. πρωτ / έγγραφο της Δ/νσης Δημοτικής Αστυνομίας Δήμου Χανίων και το οποίο κοινοποιήθηκε στη Δ/νση Εμπορίου στις Η εν λόγω παράβαση αναφέρεται και στην με αρ. πρωτ. ΕΜ 3611/ εισήγηση της Δ/νσης

14 Εμπορίου προς τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων, το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού. Ο ενδιαφερόμενος επαγγελματίας πωλητής λαϊκών αγορών κ. Μαλεκάκης Αντώνιος του Βασιλείου, ο οποίος ήταν παρών κατά τη συζήτηση του εν λόγω θέματος, εξέφρασε τις απόψεις του για αυτό. Το Συμβούλιο μετ από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Να μην επιβληθούν διοικητικές κυρώσεις στον Μαλεκάκη Αντώνιο του Βασιλείου, επαγγελματία πωλητή Λαϊκών Αγορών, επειδή διέπραξε παράβαση για πρώτη φορά και με την παρατήρηση ότι εάν επαναληφθούν οποιεσδήποτε παραβάσεις, θα επιβληθούν οι νόμιμες κυρώσεις μέχρι και το μέτρο της ανάκλησης της άδειας. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Ανάπτυξης της Ν.Α. Χανίων και Βλάχος Παναγιώτης, Πρ/νος Δ/νσης Εμπορίου καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αγυιάς. Παρούσα στη Συνεδρίαση ήταν και η Ειδική Γραμματέας του Σώματος Δαμιανάκη Αικατερίνη. Μετά την διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 17ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Αμέσως μετά ζήτησε από το Σώμα το τέταρτο θέμα (έγκριση μετακινήσεων) να συζητηθεί τρίτο επειδή το θέμα που αφορά τη Συζήτηση και παρατηρήσεις για τη διαχείριση της γεωργικής γης

15 υψηλής παραγωγικότητας στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Αγυιάς Ν. Χανίων, αναφορικά με τη χωροθέτηση και την εγκατάσταση λειτουργία βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων, θα είναι χρονοβόρο. Το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό. Επίσης, ο κ. Παπαδάκης ζήτησε την συζήτηση δύο θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης αμέσως μετά από το θέμα «Έγκριση μετακίνησης» και πριν από το 3 ο στην ημερήσια διάταξη θέμα, που όπως προαναφέρθηκε θα είναι χρονοβόρο. Το πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων, ΟΑΔΥΚ και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για την εκπόνηση μελέτης μεταστέγασης υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς Χανίων, ιδιοκτησίας της Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε.. Το δεύτερο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά τη σύσταση Οργανισμού Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Νομό Χανίων. Το αίτημα αυτό έγινε επίσης ομόφωνα αποδεκτό. ΑΠΟΦΑΣΗ 138 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Έγκριση Μετακινήσεων, με εισηγητή τον κ. Εμμ. Παπαδάκη, Πρόεδρο του Ν.Σ. Χανίων. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Παπαδάκης πρότεινε την έγκριση των παρακάτω μετακινήσεων : 1. Του Νομάρχη Χανίων κου Γρηγόρη Αρχοντάκη, ο οποίος θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη στις για να εκπροσωπήσει τη Ν.Α. Χανίων στην διοργάνωση POLIS 2007 που θα διεξαχθεί εκεί από τις 22 έως τις 25 Νοεμβρίου Θα επιστρέψει, δε, στις Του Αντινομάρχη Χανίων κου Γύπαρη Κων/νου, ο οποίος θα μεταβεί στις στο Ηράκλειο προκειμένου να συμμετάσχει στην Παγκρήτια Ημερίδα για την κτηνοτροφία με θέμα «Η Κτηνοτροφία της Κρήτης στο νέο Παγκοσμιοποιημένο Περιβάλλον. Προβλήματα Προοπτικές Προτάσεις» και θα επιστρέψει αυθημερόν. 3. Της Νομαρχιακής Συμβούλου κας Ελένης Δασκαλάκη η οποία θα μεταβεί στις , στην Αθήνα για να συμμετάσχει στην Έκθεση «Μαθητικός Τουρισμός, Περιβάλλον και Παιδεία», όπου θα γίνει προβολή του Μουσείου Σχολικής Ζωής Ν. Χανίων και θα επιστρέψει στις 17 Οκτωβρίου 2007.

16 Το Συμβούλιο μετ από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Εγκρίνει τις προαναφερθείσες μετακινήσεις. Ο μ ό φ ω ν α Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Ανάπτυξης της Ν.Α. Χανίων και Βλάχος Παναγιώτης, Πρ/νος Δ/νσης Εμπορίου καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αγυιάς. Παρούσα στη Συνεδρίαση ήταν και η Ειδική Γραμματέας του Σώματος Δαμιανάκη Αικατερίνη. Μετά την διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 17ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Αμέσως μετά ζήτησε από το Σώμα το τέταρτο θέμα (έγκριση μετακινήσεων) να συζητηθεί τρίτο επειδή το θέμα που αφορά τη Συζήτηση και παρατηρήσεις για τη διαχείριση της γεωργικής γης

17 υψηλής παραγωγικότητας στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Αγυιάς Ν. Χανίων, αναφορικά με τη χωροθέτηση και την εγκατάσταση λειτουργία βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων, θα είναι χρονοβόρο. Το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό. Επίσης, ο κ. Παπαδάκης ζήτησε την συζήτηση δύο θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης αμέσως μετά από το θέμα «Έγκριση μετακίνησης» και πριν από το 3 ο στην ημερήσια διάταξη θέμα, που όπως προαναφέρθηκε θα είναι χρονοβόρο. Το πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων, ΟΑΔΥΚ και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για την εκπόνηση μελέτης μεταστέγασης υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς Χανίων, ιδιοκτησίας της Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε.. Το δεύτερο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά τη σύσταση Οργανισμού Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Νομό Χανίων. Το αίτημα αυτό έγινε επίσης ομόφωνα αποδεκτό. ΑΠΟΦΑΣΗ 139 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων, ΟΑΔΥΚ και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για τη μεταστέγαση υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς Χανίων, ιδιοκτησίας της Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε., με εισηγητή τον Αντινομάρχη κ. Εμμ. Σπανουδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Σπανουδάκης ανέφερε ότι για την αντιμετώπιση των αναγκών βελτίωσης των συνθηκών λειτουργίας των Υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων και της παροχής καλύτερων υπηρεσιών προς τους πολίτες, η Ν.Α. Χανίων προτίθεται να μεταστεγάσει κάποιες υπηρεσίες της, και συγκεκριμένα τις Δ/νσεις Αγροτ. Ανάπτυξης, Αλιείας, Κτηνιατρικής, Εγγείων Βελτιώσεων και Ανάπτυξης, στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς Χανίων, ιδιοκτησίας της Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. Για τον σκοπό αυτό, συνέχισε ο εισηγητής, η Ν.Α. Χανίων προτίθεται να αναθέσει στον ΟΑΔΥΚ την εκπόνηση της σχετικής μελέτης στην οποία θα περιλαμβάνεται και η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου, δαπάνης (χωρίς Φ.Π.Α.) στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης που θα υπογραφεί μεταξύ Ν.Α. Χανίων, Ο.Α.ΔΥ.Κ. και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. Σχέδιο της εν λόγω Προγραμματικής Σύμβασης το οποίο περιέχει, μεταξύ άλλων, τον Προϋπολογισμό της Σύμβασης, τη χρονική διάρκεια, τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των συμβαλλομένων και τη σύσταση Επιτροπής Παρακολούθησης για τη διοίκηση και την υλοποίηση της εν λόγω Σύμβασης, συνοδεύει την εισήγηση του κου Σπανουδάκη και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος πρακτικού.

18 Κατόπιν το λόγο πήρε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Πρωτοπαπαδάκης, ο οποίος παρατήρησε ότι η παράταξή του συμφωνεί με την έγκριση της σύναψης της εν λόγω προγραμματικής σύμβασης αλλά δε συμφωνεί με τη μεταστέγαση κάποιων από τις συγκεκριμένες υπηρεσίες που προτίθεται η Ν.Α. Χανίων να μεταστεγάσει και καλό θα ήταν να συζητηθεί το θέμα αυτό σε επόμενο Νομαρχιακό Συμβούλιο. Ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης, πρότεινε στο Σώμα να εγκρίνει τη σύναψη της προαναφερόμενης Προγραμματικής Σύμβασης για να προχωρήσει η μελέτη μεταστέγασης υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς Χανίων και για το ποιες υπηρεσίες θα μεταστεγαστούν θα συζητηθεί σε άλλη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Η πρόταση του κου Αρχοντάκη έγινε ομόφωνα αποδεκτή. Το Συμβούλιο μετ από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τη σύναψη Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων, Ο.Α.ΔΥ.Κ. και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για τη μεταστέγαση υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς Χανίων, ιδιοκτησίας της Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο Ανάπτυξης της Ν.Α. Χανίων και Βλάχος Παναγιώτης, Πρ/νος Δ/νσης Εμπορίου καθώς και κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Αγυιάς. Παρούσα στη Συνεδρίαση ήταν και η Ειδική Γραμματέας του Σώματος Δαμιανάκη Αικατερίνη. Μετά την διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 17ης για το έτος 2007 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Αμέσως μετά ζήτησε από το Σώμα το τέταρτο θέμα (έγκριση μετακινήσεων) να συζητηθεί τρίτο επειδή το θέμα που αφορά τη Συζήτηση και παρατηρήσεις για τη διαχείριση της γεωργικής γης υψηλής παραγωγικότητας στην ευρύτερη αγροτική περιοχή της Αγυιάς Ν. Χανίων,

19 αναφορικά με τη χωροθέτηση και την εγκατάσταση λειτουργία βιοτεχνικών βιομηχανικών μονάδων, θα είναι χρονοβόρο. Το αίτημά του έγινε ομόφωνα δεκτό. Επίσης, ο κ. Παπαδάκης ζήτησε την συζήτηση δύο θεμάτων εκτός ημερήσιας διάταξης αμέσως μετά από το θέμα «Έγκριση μετακίνησης» και πριν από το 3 ο στην ημερήσια διάταξη θέμα, που όπως προαναφέρθηκε θα είναι χρονοβόρο. Το πρώτο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά την έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ Ν.Α. Χανίων, ΟΑΔΥΚ και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για την εκπόνηση μελέτης μεταστέγασης υπηρεσιών της Ν.Α. Χανίων στις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Αγοράς Χανίων, ιδιοκτησίας της Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε.. Το δεύτερο θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης αφορά τη σύσταση Οργανισμού Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Νομό Χανίων. Το αίτημα αυτό έγινε επίσης ομόφωνα αποδεκτό. ΑΠΟΦΑΣΗ 140 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του εκτός ημερήσιας διάταξης θέματος Σύσταση Οργανισμού Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Νομό Χανίων, με εισηγητή το Νομάρχη Χανίων κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Αρχοντάκης ενημέρωσε το Σώμα για το με αρ. πρωτ / έγγραφό του προς το ΥΠΕΣΔΔΑ το οποίο αφορά το προαναφερόμενο θέμα και το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού. Συγκεκριμένα, ο εισηγητής ανέφερε ότι στο νομό Χανίων βρίσκονται σε εξέλιξη πέντε Γ.Π.Σ. Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. (Δ. Αρμένων, Δ. Γεωργιούπολης, Δ. Πλατανιά, Δ. Ινναχωρίου, Δ. Πελεκάνου), πρόκειται να ανατεθεί άμεσα το Γ.Π.Σ. Δ. Χανίων και των πέντε περιαστικών του Δήμων, ενώ έχει θεσμοθετηθεί μία Ζώνη Οικιστικού Ελέγχου (Γεωργιούπολης) και βρίσκονται σε εξέλιξη άλλες δύο (Δυτικών Ακτών Ν. Χανίων και νήσου Γαύδου). Από τα παραπάνω προκύπτει ότι, προκειμένου ο προωθούμενος χωροταξικός πολεοδομικός σχεδιασμός στο νομό μας να είναι αποτελεσματικός, απαιτείται η παρακολούθηση της εφαρμογής των παραπάνω μελετών. Ως εκ τούτου, συνέχισε ο κ. Αρχοντάκης, έχουμε πρόθεση να συστήσουμε άμεσα, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 6 του Ν. 2508/97, Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Οργανισμός Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Νομό Χανίων» με έδρα τα Χανιά, που ως στόχο θα έχει την παρακολούθηση της εφαρμογής των προαναφερόμενων Γ.Π.Σ., Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. και Ζ.Ο.Ε.. Η σύσταση του εν λόγω Ν.Π.Δ.Δ. γίνεται με απόφαση του

20 Νομαρχιακού Συμβουλίου η οποία θα σταλεί στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. Σκοπός μας είναι, κατέληξε ο κ. Αρχοντάκης, να ληφθεί υπόψη η απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για την άμεση σύσταση και λειτουργία Οργανισμού Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Νομό Χανίων, στην έκδοση του προβλεπόμενου, από την παρ.10 του άρθρου 6 του Ν.2508/97, Προεδρικού Διατάγματος. Το Συμβούλιο μετ από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α 1. Τη σύσταση Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία «Οργανισμός Εφαρμογής Πολεοδομικού Σχεδιασμού στο Νομό Χανίων» με έδρα τα Χανιά, που ως στόχο θα έχει την παρακολούθηση της εφαρμογής των εγκεκριμένων Γ.Π.Σ., Σ.Χ.Ο.Ο.Α.Π. και Ζ.Ο.Ε..του Νομού Χανίων. 2. Να αποσταλεί η εν λόγω απόφαση στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 317/22-5- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 6.

2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 6. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 13 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 το πρωί συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 21/12-1-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

11. Kατσουλάκης Μάρκος

11. Kατσουλάκης Μάρκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο Σήμερα 19 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 608/16-10-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 18/11-1-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο Σήμερα 21 Απριλίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 207/16-4-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι που αφορούν : α) τη Μονάδα

4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι που αφορούν : α) τη Μονάδα ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο Σήμερα 19 Νοεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 615/14-11-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

2. Έγκριση προτεινόμενων περιβαλλοντικών όρων του έργου «ξενοδοχειακή. 3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων για την τροποποίηση της

2. Έγκριση προτεινόμενων περιβαλλοντικών όρων του έργου «ξενοδοχειακή. 3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων για την τροποποίηση της ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 24 Οκτωβρίου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 553/20-10-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

6. Έγκριση μετακίνησης

6. Έγκριση μετακίνησης ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο Σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 503/22-9-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

1. Παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ, στον Βόρειο Οδικό Άξονα. 2. Συζήτηση για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου.

1. Παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ, στον Βόρειο Οδικό Άξονα. 2. Συζήτηση για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο Σήμερα 18 Απριλίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 245/13-4-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο Σήμερα 28 Μαΐου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 269/22-5-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

3. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) Γραμματέας

3. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο Σήμερα 28 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 37/23-1- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο Σήμερα 18 Ιουλίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 419/13-7-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 651/5-12-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο. 2. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 3. Αγοραστάκης Γεώργιος. 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 5. Βλαχάκης Γεώργιος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο. 2. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 3. Αγοραστάκης Γεώργιος. 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 5. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο Σήμερα 30 Ιουλίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 390/24-7-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

4) Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την εγκατάσταση

4) Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την εγκατάσταση ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο Σήμερα 30 Απριλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 252/24-4- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Βλαχάκης Γεώργιος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 9 Μαΐου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 234/5-5-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο Σήμερα 27 Μαρτίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 219/23-3-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

11. Τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 12. Έγκριση μετακινήσεων.

11. Τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 12. Έγκριση μετακινήσεων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 134/22-2-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ο Σήμερα 29 Μαΐου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 324/23-5-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

3. Αγοραστάκης Γεώργιος 4. Βλαχάκης Γεώργιος 5. Γρυλλάκης Γεώργιος 6. Γύπαρης Κων/νος 7. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 8. Καρκάνης Νικόλαος 9.

3. Αγοραστάκης Γεώργιος 4. Βλαχάκης Γεώργιος 5. Γρυλλάκης Γεώργιος 6. Γύπαρης Κων/νος 7. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 8. Καρκάνης Νικόλαος 9. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο Σήμερα 19 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 385/15-6- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

5. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την μονάδα

5. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την μονάδα ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ο Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 485/12-9-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18.

13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 27 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 176/23-3-2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα - Γραμματέας

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα - Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο Σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2008 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 41/28-1-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το ορυχείο

3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το ορυχείο ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο Σήμερα 12 Αυγούστου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 441/6-8-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο Σήμερα 23 Ιανουαρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 21/18-1-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

11. Kατσουλάκης Μάρκος

11. Kατσουλάκης Μάρκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 31 Μαρτίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 161/27-3-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Βλαχάκης Γεώργιος

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο Σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 708/14-12-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη

9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 29 Αυγούστου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 490/24-8-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

10. Κατσουλάκης Μάρκος 11. Κονταξάκης Γεώργιος 12. Κονταξάκης Ευτύχης 13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουρούσης Χαράλαμπος 15. Μανουσάκης Βλάσης 16.

10. Κατσουλάκης Μάρκος 11. Κονταξάκης Γεώργιος 12. Κονταξάκης Ευτύχης 13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουρούσης Χαράλαμπος 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 25 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 103/19-2-2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 13 Ιουλίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 404/9-7-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο Σήμερα 13 Ιουνίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 360/7-6-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα Πρακτικού 1/17-01-2012 Αριθμός Απόφασης 6/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 17 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Χανιά, 15 Ιουλίου 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΧΑΝΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΗ Ταχ. Δ/νση : Πλ. Ελευθερίας 1 73134, Χανιά Τηλέφωνο : 28213 40286, 206 Fax :

Διαβάστε περισσότερα

1. Συγκρότηση του ΔΣ Σχολικής Επιτροπής μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης Δ. Χανίων Ορισμός Οικονομικού Διαχειριστή.

1. Συγκρότηση του ΔΣ Σχολικής Επιτροπής μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης Δ. Χανίων Ορισμός Οικονομικού Διαχειριστή. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Χανιά : 14-11-2014 ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αρ. Πρωτ. : 705 Δ/νση: Κριάρη 40 (1 ος όροφος) Χανιά τ.κ.73135 Τηλ: 28213 41773 Fax:28213 41786 e-mail: schepitropi2@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Πλατανιά / τηλ /

Δήμος Πλατανιά / τηλ / 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 12998/9-06-2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Απόσπασμα από τo Πρακτικό της 10/2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά Αριθμ. Απόφασης: 188/2015 Θέμα 14ο: Ανασυγκρότηση

Διαβάστε περισσότερα

Π.Ο.Ε. 313/12 ΑΔΑ: ΒΕΦΖΩΗΖ-ΜΦΜ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

Π.Ο.Ε. 313/12 ΑΔΑ: ΒΕΦΖΩΗΖ-ΜΦΜ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της 29 ης από 31.12.2012 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

Από το πρακτικό 13 / 2016 συνεδρίασης της Οικονομικής του Δήμου Χερσονήσου.

Από το πρακτικό 13 / 2016 συνεδρίασης της Οικονομικής του Δήμου Χερσονήσου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΔΑ: 6ΗΝΤΩΗΜ-449 Από το πρακτικό 13 / 2016 συνεδρίασης της Οικονομικής του Δήμου Χερσονήσου. Στις Γούρνες, σήμερα την

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/ Αριθμός Απόφασης: 339/2016

Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/ Αριθμός Απόφασης: 339/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Απόσπασμα Πρακτικού Ν ο 14/24-05-2016 Αριθμός Απόφασης: 339/2016 Στο Ηράκλειο σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου 2016 και ώρα 12:00,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ Αριθ. Απόφασης 10 / Ης Μαρτίου Ροδόπολη

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ Αριθ. Απόφασης 10 / Ης Μαρτίου Ροδόπολη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Συνεδρίαση 5 η ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ της 30-5-2013 ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΡΟΔΟΠΟΛΕΩΣ Αριθ. Απόφασης 10 /2013 25 Ης Μαρτίου 29-145 74 Ροδόπολη Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ε. τμήμα Κερκύρας / Ν.Α. Νομού Κερκύρας. Ημερίδα με θέμα: Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός Όρος Ζωής για την Κέρκυρα

Τ.Ε.Ε. τμήμα Κερκύρας / Ν.Α. Νομού Κερκύρας. Ημερίδα με θέμα: Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός Όρος Ζωής για την Κέρκυρα Τ.Ε.Ε. τμήμα Κερκύρας / Ν.Α. Νομού Κερκύρας Ημερίδα με θέμα: Χωροταξικός και Πολεοδομικός Σχεδιασμός Όρος Ζωής για την Κέρκυρα Εισήγηση : Δημήτριος Ντοκόπουλος, Αρχιτέκτων - Πολεοδόμος "Από τον Ν.Δ. 17-7-23

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης: 35/2012

Αρ. Απόφασης: 35/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας 97 143 41 Ν. Φιλαδέλφεια Πληροφορίες: Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Η πρόσκληση επιδόθηκε σε καθένα μέλος της σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 81 του Ν. 3852/2010.

Η πρόσκληση επιδόθηκε σε καθένα μέλος της σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 81 του Ν. 3852/2010. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜOTIKH KOINOTHTA ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της 21/12/2016 συνεδρίασης της Δημοτικής Κοινότητας Ωραιοκάστρου Α Π Ο Φ Α Σ Η Γνωμοδότηση

Διαβάστε περισσότερα

Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ

Β. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 1/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Γραφείο : Επιτροπής Ποιότητας Ποιότητας Ζωής Ζωής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 19 ο Σήμερα 26 Νοεμβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 661/22-11-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

FAX Λ. Μεσογείων Χαλάνδρι Αττική

FAX Λ. Μεσογείων Χαλάνδρι Αττική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Τρίκαλα 30 / 11 / 2011 ΝΟΜΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ Αριθ. Πρωτ. 69947 ΗΜΟΣ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ /ΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ : ΥΠ/ΡΙΞΗΣ ΗΜ. ΕΡΓΟΥ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ & ΗΜ. ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ: ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ E.ΠΟΙ.ΖΩ.

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Πλατανιά / τηλ /

Δήμος Πλατανιά / τηλ / 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 21475/2-10-2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Απόσπασμα από τo Πρακτικό της 20/2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αριθμ. Απόφασης: 362/2015 Θέμα 6ο: Ορισμός μελών

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ

ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 2096 /27-02-2015 4o ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δημοτικού Λιμενικού

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 10/31 Οκτωβρίου 2014 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 26/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 26/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 26/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Τακτικής συνεδρίασης κατόπιν της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής, ημέρα Δευτέρα.

Τακτικής συνεδρίασης κατόπιν της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής, ημέρα Δευτέρα. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της 26 ης από 19.11.2012 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λαύριο 30/07/2013 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθµ. Πρωτ.: 16928 ΔΗΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ: Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Ταχ. Δ/νση: Κουντουριώτη 1 Λαύριο ΠΡΟΣ: -ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Τηλέφωνο: 22923/

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 20 ης Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 2/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

1. Πονερίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος) 1. Παπαδόπουλος Αριστοτέλης 2. Καραουλάνης Δημήτριος

1. Πονερίδης Παναγιώτης (Πρόεδρος) 1. Παπαδόπουλος Αριστοτέλης 2. Καραουλάνης Δημήτριος ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το υπ αριθμ. 2/19-01-2017 πρακτικό συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης Αριθμ. Απόφ. 2/2017 Θέμα: «Υποβολή πρότασης στο Ε.Π. Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 20:30 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 20:30 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 2388 Χαλκίδα 20/12/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ Αρ. πρωτ. 8285/21-12-2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 22 ου ΕΚΤΑΚΤΟΥ Δ.Σ./18-12-2015 Της 22 ης έκτακτης Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου Ο.Λ.Η. Α.Ε. Στο Ηράκλειο σήμερα, στις 18 Δεκεμβρίου 2015, ημέρα Παρασκευή και

Διαβάστε περισσότερα

Τακτικής συνεδρίασης κατόπιν της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής ημέρα Τρίτη, ώρα 11:00 π.μ.

Τακτικής συνεδρίασης κατόπιν της υπ αριθ / πρόσκλησης του Προέδρου Οικονομικής Επιτροπής ημέρα Τρίτη, ώρα 11:00 π.μ. ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ της 21 ης από 9.10.2012 Τακτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤ : Η υπ αριθμό 290/2008 απόφαση της Δ.Ε. με αριθμό Πρωτ. 10450/30.06.2008

ΣΧΕΤ : Η υπ αριθμό 290/2008 απόφαση της Δ.Ε. με αριθμό Πρωτ. 10450/30.06.2008 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 16-04 - 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4976 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Δημοτική Αστυνομία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15 / 04 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4919 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15 / 04 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4919 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15 / 04 / 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 4919 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης Ταχ.Δ/νση : Γάζι Τμήμα Τοπ. Αυτοδ/σης Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813 400664

Διαβάστε περισσότερα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 880. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 880. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 899. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα

Κερατέα Αρ. Πρωτ.: 899. Προς: Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Περιφερείας Αττικής Κατεχάκη 56 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ----------------------------------------------------- Ταχ. Δ/νση: Λεωφ. Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

Αναρτητέο Διαύγεια Περιστέρι: 16/5/2018 Αρ. Πρωτ.: 2159

Αναρτητέο Διαύγεια Περιστέρι: 16/5/2018 Αρ. Πρωτ.: 2159 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ Εθνικής Αντιστάσεως 65, Περιστέρι, 12134 Τηλ.: 2105745826, Fax: 2105759547 Αναρτητέο Διαύγεια Περιστέρι: 16/5/2018 Αρ. Πρωτ.: 2159

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 15/2017 ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Λήψη απόφασης σχετικά με την χωροθέτηση περιπτέρου του Δήμου.

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 15/2017 ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Λήψη απόφασης σχετικά με την χωροθέτηση περιπτέρου του Δήμου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 15/2017 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:374/2017 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης: 225/ 2011

Αρ. Απόφασης: 225/ 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας 97 143 41 Ν. Φιλαδέλφεια Πληροφορίες: Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 22/2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 22/2015 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο /13-1-2015 ΑΠΟΦΑΣΗ 22/2015 ΘΕΜΑ: 23 ο Κατάρτιση προϋπολογισμού 2015. ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 14 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 14492 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 14 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 14492 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 14 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 14492 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης Ταχ.Δ/νση : Γάζι Τμήμα Τοπ. Αυτοδ/σης Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.:

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Φιλαδέλφεια 8 / 8 /2014. Αρ. Πρωτοκόλου: ΑΝΑΡΤΗΤΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Νέα Φιλαδέλφεια 8 / 8 /2014. Αρ. Πρωτοκόλου: ΑΝΑΡΤΗΤΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ www. n e a f i l a d e l f e i a. gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Πλατανιά / τηλ /

Δήμος Πλατανιά / τηλ / 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 21474/2-10-2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Απόσπασμα από τo Πρακτικό της 20/2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αριθμ. Απόφασης: 361/2015 Θέμα 5ο: Ορισμός μελών

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 87/21-2-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αριθ. 16/2014 τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/νση Διοικητικών Υπηρεσιών Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Οικ. Επιτροπής Νέα Φιλαδέλφεια 12/6/2014

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Αποχαρακτηρισμός και επανοριοθέτηση Γεωργικής Γης Υψηλής Παραγωγικότητας στην περιοχή Τσαΐρι Καλυβών του Δήμου Πολυγύρου»

Θέμα: «Αποχαρακτηρισμός και επανοριοθέτηση Γεωργικής Γης Υψηλής Παραγωγικότητας στην περιοχή Τσαΐρι Καλυβών του Δήμου Πολυγύρου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Ταχ. Δ/νση : Βενιζέλου 64 Τ.Κ. : 54631, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ Τηλ. : 2310-221726 Φαξ : 2310-265468 Ιστοσελίδα : www.geotee-kma.gr

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης: 9/2012

Αρ. Απόφασης: 9/2012 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας 97 143 41 Ν. Φιλαδέλφεια Πληροφορίες: Τηλ.:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Περίληψη

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Περίληψη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό Συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής Αρ. συνεδρίασης: 13 η /29-11-2017 Αρ. αποφ. 175 /29-11-2017 ΑΔΑ: Περίληψη Έγκριση της υπ αριθ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 3 ης /2018 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το πρακτικό της 3 ης /2018 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το πρακτικό της 3 ης /2018 τακτικής συνεδρίασης της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Προσοτσάνης Στην Προσοτσάνη

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Διαπιστώθηκε πως υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 17 μελών παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση 11 και ονομαστικά οι:

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Διαπιστώθηκε πως υπάρχει νόμιμη απαρτία δεδομένου ότι σε σύνολο 17 μελών παραβρέθηκαν στην συνεδρίαση 11 και ονομαστικά οι: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΑΝΩΓΕΙΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της συνεδρίασης με αριθμό 14/2018 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ανωγείων, της 23 ης του

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

23η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 29 ης Δεκεμβρίου 2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ

23η Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Κέας, 29 ης Δεκεμβρίου 2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΚΕΑΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ της 23ης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κέας την 29 ης Δεκεμβρίου 2016 Σήμερα, την 29 η Δεκεμβρίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12:00

Διαβάστε περισσότερα

1. ΘΕΜΑ: «Υποβολή πρότασης έργου στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας »- Κωδικός Μέτρου 226- Δράσεις 1».

1. ΘΕΜΑ: «Υποβολή πρότασης έργου στο Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας »- Κωδικός Μέτρου 226- Δράσεις 1». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου Ταχ. Δ/νση: Δεκελείας 97 143 41 Ν. Φιλαδέλφεια Πληροφορίες: Πλέσσας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 1/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

2. Ενδιαφερόμενος. Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος

2. Ενδιαφερόμενος. Ο Δήμαρχος. Μαρκογιαννάκης Γεώργιος ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 15-01 - 2009 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Αρ. Πρωτ. 547 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Δημοτική Αστυνομία Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. 4. Την Α.Π. 14053/ΕΥΣ 1749/27.03.08 Υπουργική Απόφαση Συστήματος Διαχείρισης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει.

ΑΠΟΦΑΣΗ. 4. Την Α.Π. 14053/ΕΥΣ 1749/27.03.08 Υπουργική Απόφαση Συστήματος Διαχείρισης, όπως αυτή τροποποιήθηκε και ισχύει. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Ταχ. Δ/νση : 1ο χλμ Μυτιλήνης - Λουτρών Μυτιλήνη Ταχ.Κώδικας : 81100 Πληροφορίες : ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΧΑΤΖΕΛΛΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΠΟΘΗΚΗ». ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 12/2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης.

ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου Συμβουλίου του Δήμου Δωδώνης. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΔΗΜΟΣ ΔΩΔΩΝΗΣ Από το με αριθμό 14/30 Οκτωβρίου 2013 ΕΔΡΑ : ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ Πρακτικό Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (Τ.Π.Σ.Ε.) ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (Τ.Π.Σ.Ε.) ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ (Τ.Π.Σ.Ε.) ΔΙ.ΠΕ.ΧΩ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Οι αρμοδιότητες του Τμήματος προκύπτουν είτε από άμεση εκχώρηση, είτε έμμεσα από αρμοδιότητες της

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης: 154/ Αρ. Πρωτοκόλλου: 7796/ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αρ. Απόφασης: 154/ Αρ. Πρωτοκόλλου: 7796/ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

13 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2016

13 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 13 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 21 ης Ιουνίου 2016 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.227/2016 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το βιβλίο πρακτικών του Δ.Σ της 8ης συνεδρίασης. Ημερομηνία επίδοσης της πρόσκλησης στα μέλη του Δ.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το βιβλίο πρακτικών του Δ.Σ της 8ης συνεδρίασης. Ημερομηνία επίδοσης της πρόσκλησης στα μέλη του Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡ. ΠΡΩΤ.:9130/10-04-2017 ΔΗΜΟΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΜΟΝΑΔΑ Α' ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το βιβλίο πρακτικών του Δ.Σ της 8ης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 8ης/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 στην Κέρκυρα.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από τα πρακτικά της με αριθμό 8ης/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 στην Κέρκυρα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από τα πρακτικά της με αριθμό 8ης/2012, συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου τo Σάββατο 2 Ιουνίου 2012 στην Κέρκυρα. Αριθ. απόφασης 125-8/2012

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 20 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση σχεδίου Πόλης Τρίπολης στο Ο.Τ. 727 Πολεοδομικής Ενότητας Σταδίου για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου.

ΘΕΜΑ: Τροποποίηση σχεδίου Πόλης Τρίπολης στο Ο.Τ. 727 Πολεοδομικής Ενότητας Σταδίου για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου. 1 Ελληνική ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: Τροποποίηση σχεδίου Πόλης Τρίπολης στο Ο.Τ. 727 Πολεοδομικής Ενότητας Σταδίου για την ανέγερση κλειστού γυμναστηρίου. ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθμ. Πρωτ.: 6784/ Αριθμ. Απόφασης 125/2017

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Αριθμ. Πρωτ.: 6784/ Αριθμ. Απόφασης 125/2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Αριθμ. Πρωτ.: 6784/26-04-2017 Αριθμ. Απόφασης 125/2017 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ 23/2017 Τακτικής Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ 5007 ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΑΝAΓΚΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Αρ. Φύλλου 429 7 Σεπτεμβρίου 2009 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Κίνηση διαδικασίας σύνταξης του

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 25/2014. Γραφείο : Επιτροπής Ποιότητας Ποιότητας Ζωής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:215/2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 25/2014. Γραφείο : Επιτροπής Ποιότητας Ποιότητας Ζωής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:215/2014 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το πρακτικό της με αριθμό 25/2014 ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Τακτικής Συνεδρίασης της Επιτροπής Γραφείο : Επιτροπής Ποιότητας Ποιότητας Ζωής Ζωής ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ:220/2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 06 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 31 ης Μαρτίου ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.114/ Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 14/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, Αρ. Απόφασης: 135/2014

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 14/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, Αρ. Απόφασης: 135/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 14/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, Αρ. Απόφασης: 135/2014 ΘΕΜΑ: Ορισμός μελών Σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Πολεοδοµίας και Χωροταξίας Ακαδ. Έτος 2004-2005

Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Πολεοδοµίας και Χωροταξίας Ακαδ. Έτος 2004-2005 Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Μεταπτυχιακό Πρόγραµµα Πολεοδοµίας και Χωροταξίας Ακαδ. Έτος 2004-2005 Περίληψη Εργασίας του µαθήµατος: Σύγχρονες πρακτικές του σχεδιασµού και δυναµική των χωρικών δοµών και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το ΠΡΑΚΤΙΚΌ 12 της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου ΠΛΑΤΑΝΙΑ. Απόφαση 221/2005 Σ το Γεράνι και στο Δημοτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 05 / 08 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 12425 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 05 / 08 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 12425 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 05 / 08 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 12425 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ Ταχ.Δ/νση : Γάζι Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813 400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.: Μπορμπαντωνάκης Προκόπης ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 23/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 23/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 23/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα