11. Kατσουλάκης Μάρκος

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "11. Kατσουλάκης Μάρκος"

Transcript

1 ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 31 Μαρτίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 161/ γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη, για συζήτηση των παρακάτω θεμάτων ημερήσιας διάταξης : 1. Μετακίνηση λαϊκών αγορών Τετάρτης και Πέμπτης. 2. Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.) Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων. 3. Έγκριση Προγράμματος Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων για την κατασκευή 15 Νηπιαγωγείων στο Ν. Χανίων την πενταετία Αξιολόγηση και ιεράρχηση αναγκών Σχολικής Στέγης Α/θμιας & B/θμιας Εκπ/σης. 5. Συμπλήρωση του προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού της Ν.Α. Χανίων για το έτος Επικύρωση τελικής σύμβασης ανάθεσης εκτέλεσης έργου μεταξύ Ν.Α. Χανίων και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για τη διοργάνωση της 2 ης περιοδικής έκθεσης του Μουσείου Σχολικής Ζωής Ν. Χανίων με θέμα «Μαθητικός Τύπος». 7. Τροποποιήσεις Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 8. Έγκριση μετακινήσεων. Στη συνεδρίαση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη, παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : 1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας 4. Αγοραστάκης Γεώργιος 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ 6. Βλαχάκης Γεώργιος 7. Γρυλλάκης Γεώργιος 8. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) 9. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 10. Καρκάνης Νικόλαος 11. Kατσουλάκης Μάρκος

2 12. Κονταξάκης Γεώργιος 13. Κονταξάκης Ευτύχιος 14. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 15. Κουκουράκης Ιωάννης 16. Κουρούσης Χαράλαμπος 17. Κτενιουδάκης Κων/νος 18. Μανουσάκης Βλάσης 19. Μαραθάκης Γεώργιος 20. Μαυροδημητράκης Σπυρίδων 21. Ντουντουλάκη Πηνελόπη 22. Πρωτοπαπαδάκης Κων/νος 23. Σκουμπάκης Μιχαήλ 24. Σπανουδάκης Εμμανουήλ 25. Τζανακάκης Γεώργιος 26. Τζανακάκη Μελισσάρη Μαρία 27. Τουλουπάκης Μιχαήλ 28. Τωμαδάκης Προκόπης 29. Φραγκάκης Εμμανουήλ 30. Φραγκογιάννη Χριστίνα Στη συνεδρίαση δεν παρευρέθηκε, αν και είχε νόμιμα προσκληθεί, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος και Αντινομάρχης κ. Γύπαρης Κων/νος. Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν και οι κ.κ. : Ελ. Παπαδερός Δήμαρχος Αν. Σελίνου, Δασκαλάκης Ευτύχης Δήμαρχος Καντάνου, Χιωτάκης Ιωάννης - Πρ/νος Α/θμιας Εκπ/σης Χανίων και Βεστάκης Νικόλαος - Πρ/νος Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων. Επίσης παρευρίσκονταν οι Βλάχος Παναγιώτης, Πρ/νος της Δ/νσης Εμπορίου της Ν.Α. Χανίων και Αθ. Καριοφίλης, Πρ/νοςτης Δ/νσης ΚΕΠ της Ν.Α. Χανίων. Παρούσα στη Συνεδρίαση ήταν και η Ειδική Γραμματέας του Σώματος Δαμιανάκη Αικατερίνη.

3 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 4ης για το έτος 2008 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Στην αρχή της συνεδρίασης, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Εφετείου Κρήτης και κατόπιν ο κ. Γ. Τζανακάκης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και ο κ. Γ. Αγοραστάκης από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για παραίτηση σε περίπτωση που δημιουργηθεί νέα έδρα Εφετείου στο Ηράκλειο. ΑΠΟΦΑΣΗ 25 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Μετακίνηση λαϊκών αγορών Τετάρτης και Πέμπτης, με εισηγητή τον Πρ/νο της Δ/νσης Εμπορίου κ. Παναγιώτη Βλάχο. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Βλάχος ανέφερε τα εξής : «Η λειτουργία των λαϊκών αγορών Τετάρτης και Πέμπτης στους χώρους που λειτουργούν σήμερα, σύμφωνα με την αριθμό 121/ απόφαση του Ν.Σ., λήγει στις και σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 8α του Ν. 3557/07, το Νομαρχιακό Συμβούλιο αποφασίζει για τη μετακίνηση των λαϊκών αγορών ύστερα από πρόταση του οικείου Δήμου και έπειτα από γνώμη της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών. Ήδη το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων με την αριθμό 171/ απόφασή του προτείνει την ανά εξάμηνο λειτουργία των λαϊκών αγορών Τετάρτης και Πέμπτης μέχρι το 2010 σε διαφορετικούς χώρους. Αναλυτικά, η πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων έχει ως εξής : α) Για τη λαϊκή αγορά της Τετάρτης (στη συνοικία Παχιανών) να λειτουργήσει: 1) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Αν. Μάντακα, από τη συμβολή της με την οδό Ξέπαπα έως τη συμβολή της με την οδό Ζυμβρακάκηδων. 2) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Μαργουνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Παχιανών. 3) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Μανουσογιαννάκηδων, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Παχιανών.

4 4) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Εφ. Πολεμιστών, από τη συμβολή της με την οδό Ξέπαπα έως τη συμβολή της με την οδό Ζυμβρακάκηδων. β) Για τη λαϊκή αγορά της Πέμπτης (στη συνοικία Ν. Χώρας) να λειτουργήσει : 1) Για το χρονικό διάστημα από έως στην Ακτή Κανάρη, από τη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Παρδάλη έως τη συμβολή της με την οδό Λελεδάκη και το τμήμα της Παρ. Αθανασίου από Πατρ. Ιωαννικείου έως Ακτή Κανάρη. Το τμήμα της Ακτής Κανάρη από Γ. Παρδάλη έως Μ. Μεταξάκη να παραμείνει ελεύθερο, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η λειτουργία του κολυμβητηρίου. 2) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Πατρ. Ιωαννικείου, από τη συμβολή της με την οδό Πετρώφ έως τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς. Να ληφθεί μέριμνα για την όσο το δυνατόν καλύτερη διευκόλυνση του υπάρχοντος ξενοδοχείου που βρίσκεται επί της οδού Πατρ. Ιωαννικείου, μεταξύ Πετρώφ και Πατρ. Αθανασίου. 3) Για το χρονικό διάστημα από έως στην Ακτή Κανάρη, από τη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Παρδάλη έως τη συμβολή της με την οδό Λελεδάκη και το τμήμα της Παρ. Αθανασίου από Πατρ. Ιωαννικείου έως Ακτή Κανάρη. Το τμήμα της Ακτής Κανάρη από Γ. Παρδάλη έως Μ. Μεταξάκη να παραμείνει ελεύθερο, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η λειτουργία του κολυμβητηρίου. 4) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Μ. Πηγά, από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Κων/νου έως τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς και επί της οδού Αγ. Κων/νου από Σελίνου έως Μ. Πηγά. Η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Ν. Χανίων στη συνεδρίασή της στις (1 ο Πρακτικό 2008) αποφάσισε ομόφωνα : α) την ανά εξάμηνο μέχρι το έτος 2010 μετακίνηση της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης (Παχιανών), όπως αυτή διατυπώνεται στην απόφαση του Δ. Χανίων και β) την ανά εξάμηνο μέχρι το έτος 2010 λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Πέμπτης (Ν. Χώρας), όπως αυτή διατυπώνεται στην απόφαση του Δήμου Χανίων».

5 Η Επιτροπή Λαϊκών Αγορών Ν. Χανίων, κατέληξε ο κ. Βλάχος, εισηγείται στο Νομαρχιακό Συμβούλιο τα παραπάνω, αποδεχόμενη τις προτάσεις του Δ. Χανίων, επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο αρμοδιότερος φορέας που μπορεί να προτείνει τους χώρους λειτουργίας των λαϊκών αγορών, αφού αυτές λειτουργούν εντός της πόλης των Χανίων. Κατόπιν, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκης ο οποίος εισηγήθηκε υπέρ της πρότασης της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Ν. Χανίων. Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Αγοραστάκης, Κ. Κτενιουδάκης και Προκόπης Τωμαδάκης επεσήμαναν ότι δε συμφωνούν με ορισμένα σημεία των προτάσεων. Συγκεκριμένα σχετικά με τους δρόμους όπου υπάρχουν σχολεία ή παιδικοί σταθμοί τόνισαν ότι θα είναι δύσκολη η λειτουργία τους τις ημέρες που θα γίνεται λαϊκή αγορά. Ως εκ τούτου η παράταξή τους, συμπλήρωσε ο κ. Αγοραστάκης θα καταψηφίσει τις εν λόγω προτάσεις. Ύστερα το λόγο πήραν η κ. Μαρκάκη Δ., εκπρόσωπος των κατοίκων της Αν. Μάντακα και ο κ. Αντωνόπουλος, εκπρόσωπος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2 ου Δημ. Σχολείου Χανίων, οι οποίοι εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους- σχετικά με τη λαϊκή αγορά της Τετάρτης η πρώτη και σχετικά με τη λαϊκή αγορά της Πέμπτης ο δεύτερος- για τη λειτουργία των σχολείων που υπάρχουν σε τμήματα των δρόμων όπου θα γίνονται οι εν λόγω λαϊκές αγορές. Τέλος, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Κων/νος Πρωτοπαπαδάκης, ανέφερε ότι συμφωνεί με τις προτάσεις της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Ν. Χανίων, ωστόσο έχει κάποιες ενστάσεις για τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς της Τετάρτης στην οδό Αν. Μάντακα, επειδή και στο παρελθόν, ως Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων, γνώριζε τα προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της λαϊκής στο συγκεκριμένο δρόμο, λόγω του παιδικού σταθμού και του δημοτικού σχολείου που υπάρχουν εκεί και ως εκ τούτου θα καταψηφίσει μόνο το τμήμα της πρότασης που αναφέρεται στον εν λόγω δρόμο. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Αποφασίζει κατά πλειοψηφία Εγκρίνει την εισήγηση της Επιτροπής Λαϊκών Αγορών Ν. Χανίων για τη μετακίνηση των λαϊκών αγορών της Τετάρτης και Πέμπτης και συγκεκριμένα :

6 α) Για τη λαϊκή αγορά της Τετάρτης (στη συνοικία Παχιανών) να λειτουργήσει: 1) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Αν. Μάντακα, από τη συμβολή της με την οδό Ξέπαπα έως τη συμβολή της με την οδό Ζυμβρακάκηδων. 2) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Μαργουνίου, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Παχιανών. 3) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Μανουσογιαννάκηδων, από τη συμβολή της με την οδό Μ. Μπότσαρη έως τη συμβολή της με την οδό Παχιανών. 4) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Εφ. Πολεμιστών, από τη συμβολή της με την οδό Ξέπαπα έως τη συμβολή της με την οδό Ζυμβρακάκηδων. β) Για τη λαϊκή αγορά της Πέμπτης (στη συνοικία Ν. Χώρας) να λειτουργήσει : 1) Για το χρονικό διάστημα από έως στην Ακτή Κανάρη, από τη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Παρδάλη έως τη συμβολή της με την οδό Λελεδάκη και το τμήμα της Παρ. Αθανασίου από Πατρ. Ιωαννικείου έως Ακτή Κανάρη. Το τμήμα της Ακτής Κανάρη από Γ. Παρδάλη έως Μ. Μεταξάκη να παραμείνει ελεύθερο, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η λειτουργία του κολυμβητηρίου. 2) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Πατρ. Ιωαννικείου, από τη συμβολή της με την οδό Πετρώφ έως τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς. Να ληφθεί μέριμνα για την όσο το δυνατόν καλύτερη διευκόλυνση του υπάρχοντος ξενοδοχείου που βρίσκεται επί της οδού Πατρ. Ιωαννικείου, μεταξύ Πετρώφ και Πατρ. Αθανασίου. 3) Για το χρονικό διάστημα από έως στην Ακτή Κανάρη, από τη συμβολή της με την οδό Γερασίμου Παρδάλη έως τη συμβολή της με την οδό Λελεδάκη και το τμήμα της Παρ. Αθανασίου από Πατρ. Ιωαννικείου έως Ακτή Κανάρη. Το τμήμα της Ακτής Κανάρη από Γ. Παρδάλη έως Μ. Μεταξάκη να παραμείνει ελεύθερο, προκειμένου να μην παρεμποδίζεται η λειτουργία του κολυμβητηρίου.

7 4) Για το χρονικό διάστημα από έως στην οδό Μ. Πηγά, από τη συμβολή της με την οδό Αγ. Κων/νου έως τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς και επί της οδού Αγ. Κων/νου από Σελίνου έως Μ. Πηγά. Οι Νομαρχιακοί Σύμβουλοι κ.κ. Γ. Αγοραστάκης, Χαρ. Κουρούσης, Κτενιουδάκης Κων/νος, Ντουντουλάκη Πηνελόπη και Τωμαδάκης Προκόπης μειοψήφησαν για τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω. Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Πρωτοπαπαδάκης Κώστας μειοψήφησε μόνο στο 1 ο σημείο της απόφασης για τη λαϊκή αγορά της Τετάρτης στην οδό Αν. Μάντακα για το λόγο που αναφέρθηκε παραπάνω. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

8 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 4ης για το έτος 2008 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Στην αρχή της συνεδρίασης, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Εφετείου Κρήτης και κατόπιν ο κ. Γ. Τζανακάκης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και ο κ. Γ. Αγοραστάκης από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για παραίτηση σε περίπτωση που δημιουργηθεί νέα έδρα Εφετείου στο Ηράκλειο. ΑΠΟΦΑΣΗ 26 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Μεταβολές Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.) Α/θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων, με εισηγητή τον Νομάρχη Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Αρχοντάκης, ανέφερε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας, στη συνεδρίασή της στις (Πρακτικό 2 ο 2008), με ομόφωνες αποφάσεις της, ενέκρινε τις μεταβολές Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής (Σ.Μ.Ε.Α.) Α/ θμιας & Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων ύστερα από εισηγήσεις της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης αντίστοιχα. Συγκεκριμένα η Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας ενέκρινε τα παρακάτω : Α. ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ 1. ΙΔΡΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Στο 12/θεσιο Δ.Σ. 1 ο Κουνουπιδιανών (1) ένα τμήμα ένταξης Στο 6/θεσιο Δ.Σ. Χανίων 20 ο (1) τμήμα ένταξης Στο 6/θεσιο Δ.Σ. Βαρυπέτρου (1) τμήμα ένταξης Στο 8/θεσιο Δ.Σ. Παλαιόχωρας (1) τμήμα ένταξης Στο 10/θεσιο Δ.Σ. Περιβολίων (1) τμήμα ένταξης Στο 7/θεσιο Δ.Σ. Νεροκούρου (1) τμήμα ένταξης Στο 6/θεσιο Δ.Σ.Καντάνου (1) τμήμα ένταξης Στο 9/θεσιο Δ.Σ. 2 ο Σούδας (1) τμήμα ένταξης Στο 8/θεσιο Δ.Σ. 2 ο Ν. Κυδωνίας (1) τμήμα ένταξης Στο 4/θεσιο Δ.Σ. Ροδοβανίου (1) τμήμα ένταξης Στο 7/θεσιο Δ.Σ. Βουκολιών (1) τμήμα ένταξης

9 Στο 7/θεσιο Δ.Σ. Πελεκάνου (1) τμήμα ένταξης Στο 4/θεσιο Δ.Σ. Χωραφακίων (1) τμήμα ένταξης 2. ΙΔΡΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ Στο 2/θεσιο 22 ο Νηπιαγωγείο Χανίων (1) τμήμα ένταξης για ψυχοεκπαιδευτική στήριξη νηπίων με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες. Β. ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Την ίδρυση τμήματος ένταξης στο Γυμνάσιο του Δήμου Νέας Κυδωνίας για σημαντικό αριθμό μαθητών που παρουσιάζουν μαθησιακές κ.α. δυσκολίες. Την δημιουργία δομής Β/θμιας Εκπαίδευσης για παιδιά με σοβαρές ειδικές ανάγκες (14 έως 21 ετών) για την ανάπτυξη των Λειτουργικών τους δεξιοτήτων. Τα παιδιά αυτά με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους στην Α/θμια Εκπαίδευση θα μπορούν στη συνέχεια μέσα από εργοκοινωνικές δραστηριότητες να ασκούνται, να αναπτύσσουν λειτουργικές δεξιότητες προκειμένου να μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται και να ανταπεξέρχονται στις καθημερινές τους ανάγκες. Μια δομή σχετική με την ίδρυση του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στα Χανιά στην οποία θα παρέχεται επαγγελματική καθοδήγηση σε παιδιά με νοητική στέρηση και άλλα προβλήματα. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει : 1. Την ίδρυση τμημάτων ένταξης Σ.Μ.Ε.Α. Α/θμιας Εκπ/σης και συγκεκριμένα : Α. ΙΔΡΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Στο 12/θεσιο Δ.Σ. 1 ο Κουνουπιδιανών (1) ένα τμήμα ένταξης Στο 6/θεσιο Δ.Σ. Χανίων 20 ο (1) τμήμα ένταξης Στο 6/θεσιο Δ.Σ. Βαρυπέτρου (1) τμήμα ένταξης Στο 8/θεσιο Δ.Σ. Παλαιόχωρας (1) τμήμα ένταξης Στο 10/θεσιο Δ.Σ. Περιβολίων (1) τμήμα ένταξης Στο 7/θεσιο Δ.Σ. Νεροκούρου (1) τμήμα ένταξης

10 Στο 6/θεσιο Δ.Σ.Καντάνου (1) τμήμα ένταξης Στο 9/θεσιο Δ.Σ. 2 ο Σούδας (1) τμήμα ένταξης Στο 8/θεσιο Δ.Σ. 2 ο Ν. Κυδωνίας (1) τμήμα ένταξης Στο 4/θεσιο Δ.Σ. Ροδοβανίου (1) τμήμα ένταξης Στο 7/θεσιο Δ.Σ. Βουκολιών (1) τμήμα ένταξης Στο 7/θεσιο Δ.Σ. Πελεκάνου (1) τμήμα ένταξης Στο 4/θεσιο Δ.Σ. Χωραφακίων (1) τμήμα ένταξης Β. ΙΔΡΥΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΝΤΑΞΗΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ Στο 2/θεσιο 22 ο Νηπιαγωγείο Χανίων (1) τμήμα ένταξης για ψυχοεκπαιδευτική στήριξη νηπίων με ιδιαίτερες εκπαιδευτικές ανάγκες 2. Τις παρακάτω μεταβολές Σ.Μ.Ε.Α. σχετικά με τη Β/θμια Εκπ/ση : Την ίδρυση τμήματος ένταξης στο Γυμνάσιο του Δήμου Νέας Κυδωνίας για σημαντικό αριθμό μαθητών που παρουσιάζουν μαθησιακές κ.α. δυσκολίες. Την δημιουργία δομής Β/θμιας Εκπαίδευσης για παιδιά με σοβαρές ειδικές ανάγκες (14 έως 21 ετών) για την ανάπτυξη των Λειτουργικών τους δεξιοτήτων. Τα παιδιά αυτά με την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής τους στην Α/θμια Εκπαίδευση θα μπορούν στη συνέχεια μέσα από εργοκοινωνικές δραστηριότητες να ασκούνται, να αναπτύσσουν λειτουργικές δεξιότητες προκειμένου να μπορούν να αυτοεξυπηρετούνται και να ανταπεξέρχονται στις καθημερινές τους ανάγκες. Μια δομή σχετική με την ίδρυση του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης στα Χανιά στην οποία θα παρέχεται επαγγελματική καθοδήγηση σε παιδιά με νοητική στέρηση και άλλα προβλήματα. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

11 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 4ης για το έτος 2008 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Στην αρχή της συνεδρίασης, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Εφετείου Κρήτης και κατόπιν ο κ. Γ. Τζανακάκης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και ο κ. Γ. Αγοραστάκης από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για παραίτηση σε περίπτωση που δημιουργηθεί νέα έδρα Εφετείου στο Ηράκλειο. ΑΠΟΦΑΣΗ 27 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Έγκριση Προγράμματος Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων για την κατασκευή 15 Νηπιαγωγείων στο Ν. Χανίων την πενταετία , με εισηγητή τον Νομάρχη Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Αρχοντάκης, ανέφερε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας, στη συνεδρίασή της στις (Πρακτικό 2 ο 2008), με ομόφωνη απόφασή της, ενέκρινε την κατασκευή δεκαπέντε (15) προκατασκευασμένων νηπιαγωγείων την περίοδο από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων. `Όπως τόνισε ο κ. Νομάρχης, η πρόταση για αυτά τα δέκα πέντε (15) προκατασκευασμένα νηπιαγωγεία έγινε με βάση τις προτάσεις των Δημάρχων, την παραχώρηση οικοπέδων αλλά και τις προϋποθέσεις που βάζει ο Ο.Σ.Κ. για την κατασκευή τους. Παράλληλα επεσήμανε ότι η κατασκευή αυτών είναι ανεξάρτητη από τον πενταετή προγραμματισμό της Ν.Α.Χ. για την κατασκευή σχολικών μονάδων. Τέλος, ενημέρωσε το Σώμα ότι η πρόταση προέκυψε έπειτα από την συνεργασία των Δημάρχων, της Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων και της Δ/νσης Προγραμματισμού της Ν.Α.Χ. Η πρόταση της Ν.Α.Χ. για τα δέκα πέντε (15) Νηπιαγωγεία που θα κατασκευαστούν από τον Ο.Σ.Κ. την πενταετία είναι η εξής:

12 ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 15 ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Σ.Κ. ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙ ΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων Κατασκευή Νηπιαγωγείου στην περιοχή ΣΟΔΥ Προφήτη Ηλία στο ΟΤ 1165 Νηπιαγωγείο Καβρού Δήμου Γεωργιουπόλεως (ολοήμερο) Κατασκευή Νηπιαγωγείου Νηπιαγωγείο Ποτιστηρίων Κατασκευή Βαρυπέτρου Δήμου Νηπιαγωγείου Θερίσου Νηπιαγωγείο Σκινέ- Φουρνέ Δήμου Μουσούρων Νηπιαγωγείο Μάλεμε Δήμου Πλατανιά 1ο Νηπιαγωγείο Χρυσοπηγής Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου Νηπιαγωγείο Βαρυπέτρου Δήμου Θερίσου Κατασκευή Νηπιαγωγείου Κατασκευή Νηπιαγωγείου Κατασκευή Νηπιαγωγείου Κατασκευή Νηπιαγωγείου Νηπιαγωγείο Έλους Δήμου Ιναχωρίου Νηπιαγωγείο Κολυμβαρίου Δήμου Κολυμβαρίου 1ο Νηπιαγωγείο Δήμου Νέας Κυδωνίας (Γαλατάς) 1ο Νηπιαγωγείο Πασακακίου Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου 4ο Νηπιαγωγείο Δήμου Νέας Κυδωνίας (Σταλός) 1ο Νηπιαγωγείο Αρωνίου Δήμου Ακρωτηρίου Προσθήκη μιας (1) αίθουσας Προσθήκη μιας (1) αίθουσας Προσθήκη μιας (1) αίθουσας και μιας (1) κουζίνας Προσθήκη δύο (2) αιθουσών Προσθήκη μιας (1) αίθουσας Κατασκευή Νηπιαγωγείου στη θέση Πιθάρι Κατά δήλωση του Δήμο Ακρωτηρίου υπάρχει κατάλληλος οικοπεδικός χώρος έκτασης 4 στρ. Συντάσσεται το συμβόλαιο δωρεάν παραχώρησης. Κατά δήλωση του Δημάρχου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία σε 2 μήνες περίπου.

13 34ο Νηπιαγωγείο Χανίων Κατασκευή Νηπιαγωγείου 26ο Νηπιαγωγείο Χανίων Κατασκευή Νηπιαγωγείου Στο ισχύον ρυμοτομικό σχέδιο της πόλεως Χανίων προβλέπεται η ανέγερση Νηπιαγωγείου στη Χαλέπα στο Ο.Τ. Γ1064. Απαιτείται να γίν αποζημίωση τμήματος του οικοπέδου. Στο ισχύον ρυμοτομικό σχέδιο της πόλεως Χανίων προβλέπεται η ανέγερση Νηπιαγωγείου στο Μετόχι Μπάρμπου στο Ο.Τ. Γ 882. Απαιτείται να γίνει μεμονωμένη πράξη εφαρμογής. Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γ. Αγοραστάκης, αφού πήρε το λόγο, ανέφερε ότι συμφωνούν με την κατασκευή δεκαπέντε (15) προκατασκευασμένων νηπιαγωγείων την περίοδο από τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, ωστόσο η Ν.Α. Χανίων, αφενός μεν θα πρέπει να έχει προτεραιότητά της την κατάργηση της διπλοβάρδιας στην Α/θμια και στη Β/θμια Εκπ/ση και αφετέρου δε, θα πρέπει η ίδια να απαιτεί τη χρηματοδότηση για την κατασκευή σχολείων και η τελευταία να μη γίνεται μόνο μέσω Ο.Σ.Κ. ή μέσω ΣΔΙΤ στα οποία είναι αντίθετος. Εξέφρασε, δε, την επιφύλαξη της παράταξής του για τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού φορέα για την κατασκευή σχολείων και τόνισε ότι σε περίπτωση που κάποια σχολεία κατασκευαστούν με αυτό τον τρόπο οι ίδιοι δε θα υπερψηφίσουν σχετική απόφαση. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει την κατασκευή των δεκαπέντε (15) προκατασκευασμένων νηπιαγωγείων την περίοδο , όπως αυτά περιγράφονται στον προαναφερόμενο πίνακα και συγκεκριμένα : ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ 15 ΠΡΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Σ.Κ. ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙ ΜΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΔΥΝΑΤΗ Η ΕΚΔΟΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ 11ο Νηπιαγωγείο Χανίων Κατασκευή Νηπιαγωγείου στην περιοχή ΣΟΔΥ Προφήτη Ηλία στο ΟΤ 1165

14 Νηπιαγωγείο Καβρού Δήμου Γεωργιουπόλεως (ολοήμερο) Κατασκευή Νηπιαγωγείου Νηπιαγωγείο Ποτιστηρίων Κατασκευή Βαρυπέτρου Δήμου Νηπιαγωγείου Θερίσου Νηπιαγωγείο Σκινέ- Φουρνέ Δήμου Μουσούρων Νηπιαγωγείο Μάλεμε Δήμου Πλατανιά 1ο Νηπιαγωγείο Χρυσοπηγής Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου Νηπιαγωγείο Βαρυπέτρου Δήμου Θερίσου Κατασκευή Νηπιαγωγείου Κατασκευή Νηπιαγωγείου Κατασκευή Νηπιαγωγείου Κατασκευή Νηπιαγωγείου Νηπιαγωγείο Έλους Δήμου Ιναχωρίου Νηπιαγωγείο Κολυμβαρίου Δήμου Κολυμβαρίου 1ο Νηπιαγωγείο Δήμου Νέας Κυδωνίας (Γαλατάς) 1ο Νηπιαγωγείο Πασακακίου Δήμου Ελευθερίου Βενιζέλου 4ο Νηπιαγωγείο Δήμου Νέας Κυδωνίας (Σταλός) 1ο Νηπιαγωγείο Αρωνίου Δήμου Ακρωτηρίου Προσθήκη μιας (1) αίθουσας Προσθήκη μιας (1) αίθουσας Προσθήκη μιας (1) αίθουσας και μιας (1) κουζίνας Προσθήκη δύο (2) αιθουσών Προσθήκη μιας (1) αίθουσας Κατασκευή Νηπιαγωγείου στη θέση Πιθάρι 34ο Νηπιαγωγείο Χανίων Κατασκευή Νηπιαγωγείου Κατά δήλωση του Δήμο Ακρωτηρίου υπάρχει κατάλληλος οικοπεδικός χώρος έκτασης 4 στρ. Συντάσσεται το συμβόλαιο δωρεάν παραχώρησης. Κατά δήλωση του Δημάρχου θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία σε 2 μήνες περίπου. Στο ισχύον ρυμοτομικό σχέδιο της πόλεως Χανίων προβλέπεται η ανέγερση Νηπιαγωγείου στη Χαλέπα στο Ο.Τ. Γ1064. Απαιτείται να γίν αποζημίωση τμήματος του οικοπέδου.

15 26ο Νηπιαγωγείο Χανίων Κατασκευή Νηπιαγωγείου Στο ισχύον ρυμοτομικό σχέδιο της πόλεως Χανίων προβλέπεται η ανέγερση Νηπιαγωγείου στο Μετόχι Μπάρμπου στο Ο.Τ. Γ 882. Απαιτείται να γίνει μεμονωμένη πράξη εφαρμογής. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

16 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 4ης για το έτος 2008 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Στην αρχή της συνεδρίασης, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Εφετείου Κρήτης και κατόπιν ο κ. Γ. Τζανακάκης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και ο κ. Γ. Αγοραστάκης από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για παραίτηση σε περίπτωση που δημιουργηθεί νέα έδρα Εφετείου στο Ηράκλειο. ΑΠΟΦΑΣΗ 28 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Αξιολόγηση και ιεράρχηση αναγκών Σχολικής Στέγης A/θμιας & B/θμιας Εκπ/σης, με εισηγητή τον Νομάρχη Χανίων κ. Γρηγ. Αρχοντάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Αρχοντάκης, ανέφερε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή Παιδείας, στη συνεδρίασή της στις (Πρακτικό 1 ο 2008), με ομόφωνες αποφάσεις της, ενέκρινε σχετικά με την αξιολόγηση και ιεράρχηση των αναγκών σχολικής στέγης τις προτάσεις της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, και συγκεκριμένα : 1. Α/ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Α. ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ 1) 12/θ 18 ο Δ.Σ. Χανίων Ανέγερση νέου Δημοτικού Σχολείου σε οικόπεδο του Δήμου Ελ. Βενιζέλου (λειτουργεί σε διπλή βάρδια με το 12 ο Δ. Σχ.). Έγγραφο Α/θμιας Εκπ/σης Αρ. Πρ. Φ.3.1/371/ προς Νομαρχία Χανίων 2) 6/θ 20 ο Δ.Σ. Χανίων Ανέγερση νέου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή Λειβάδια του δήμου Χανίων (συστεγάζεται με το 8 ο Δ. Σχ.) 3) 12/θ 1 ο Δ.Σ. Χανίων Ανέγερση νέου Δημοτικού Σχολείου στην περιοχή αγίου Λούκα του δήμου Χανίων (το κτήριο είναι μισθωμένο από την εκκλησία του Αγίου Λουκά)

17 1) 12/θ 2 ο Δ.Σ. Χανίων Προσθήκη τεσσάρων αιθουσών διδασκαλίας 2) 12/θ 15 ο Δ.Σ. Χανίων Προσθήκη τεσσάρων αιθουσών διδασκαλίας 3) 12/θ 19 ο Δ.Σ. Χανίων Προσθήκη τριών αιθουσών διδασκαλίας Β. ΔΗΜΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ 1) Αγορά οικοπέδου και ανέγερση 12/θ νέου κτηρίου που θα μεταστεγαστεί το 12/θ 18 ο Δημοτικό Σχολείο 1) 11/θ Δ.Σ. Αγροκηπίου Ανέγερση έξι αιθουσών διδασκαλίας στην προέκταση του υπάρχοντος Δημοτικού Σχολείου Αγροκηπίου (αύλειο χώρο) 2) 6/θ 2 ο Δ.Σ. Μουρνιών Προσθήκη έξι αιθουσών διδασκαλίας 3) 12/θ Δ.Σ. Χρυσοπηγής Ανέγερση γυμναστηρίου στην προέκταση της νέας πτέρυγας του διδακτηρίου Γ. ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΚΥΔΩΝΙΑΣ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ 1) 8/θ 2 ο Δ.Σ. Ν. Κυδωνίας Ανέγερση νέου κτηρίου για τη στέγαση του 2 ου Δημοτικού Σχολείου Ν.Κυδωνίας (το σχολείο συστεγάζεται με το 12/θ 1 ο Δημοτικό ΣχολείοΝ. Κυδωνίας) 1) 7/θ Δ.Σ. Αγίας Μαρίνας Προσθήκη έξι αιθουσών διδασκαλίας στο ήδη υπάρχον κτήριο (υπάρχει υποδομήαναμονές) Δ. ΔΗΜΟΣ ΑΚΡΩΤΗΡΙΟΥ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ 1) 4/θ Δ.Σ. Χωραφακίων

18 Ανέγερση νέου 6/θ Δημοτικού Σχολείου (είναι ενταγμένο σε πρόγραμμα) 2) Ανέγερση νέου 6/θ Δ.Σ. στην περιοχή Πυθαρίου (εξασφάλιση οικοπέδου για ανέγερση νέου 6/θ Δημοτικού Σχολείου λόγω οικιστικής ανάπτυξης της περιοχής) 3) 6/θ Δ.Σ. Παζινού Αποπεράτωση νέου κτηρίου (είναι ενταγμένο σε πρόγραμμα) - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΧΩΡΩΝ 1) 6/θ Δ.Σ. Παζινού α. Προσθήκη δύο αιθουσών διδασκαλίας β. Αντικατάσταση σκεπής γ. Διαμόρφωση αύλειου χώρου 2) 8/θ 2 ο Δ.Σ. Κουνουπιδιανών α. Προσθήκη μίας αίθουσας διδασκαλίας β. Κατασκευή γυμναστηρίου 3) 12/θ 1 ο Δ.Σ. Κουνουπιδιανών α. Διαμόρφωση αύλειου χώρου β. Περίφραξη Ε. ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΙΣΟΥ 1) 12/θ Δ.Σ. Βαμβακόπουλου Προσθήκη έξι αιθουσών διδασκαλίας 2) 10/θ Δ.Σ. Περιβολίων Προσθήκη τεσσάρων διδασκαλίας Αντί προσθηκών αιθουσών διδασκαλίας στα Δημοτικά Σχολεία Βαμβακόπουλου και Περιβολίων, ενδείκνυται η εξασφάλιση οικοπέδου στην ευρύτερη περιοχή για ανέγερση νέου 6/θ Δημοτικού σχολείου στο Δήμο Θερίσου. ΣΤ. ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ 1) 6/θ Δ.Σ. Γερανίου Προσθήκη δύο αιθουσών: α. πολλαπλών χρήσεων, β. κυλικείου

19 Ζ. ΔΗΜΟΣ ΚΙΣΑΜΟΥ ΝΕΑ ΚΤΙΡΙΑ 1) Ανέγερση νέου 6/θ Δημοτικού σχολείου (4 ο Κισσάμου ) σε οικόπεδο του Δήμου Κισσάμου Η. ΔΗΜΟΣ ΚΟΛΥΜΒΑΡΙΟΥ 1) 10/θ Δ.Σ. Κολυμβαρίου Προσθήκη δύο αιθουσών διδασκαλίας και μίας αίθουσας εκδηλώσεων Θ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΣΗ ΓΩΝΙΑΣ 1) 3/θ Δ.Σ. Ασή Γωνιάς Προσθήκη δύο αιθουσών διδασκαλίας Ι. ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΔΑΣ 1) 9/θ 1 ο Δ/Σ Σούδας Προσθήκη δύο αιθουσών διδασκαλίας Κ. ΔΗΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΗΣ 1) 6/θ Δ.Σ Κουρνά α. Προσθήκη δύο αιθουσών διδασκαλίας και κατασκευή γυμναστηρίου Λ. ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΥΔΟΥ 1) 1/θ Δ.Σ. Γαύδου Προσθήκη-ανέγερση μίας αίθουσας διδασκαλίας Μ. ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΜΕΙΩΝ 1) 4/θ Δ.Σ. Κατωχωρίου Προσθήκη δύο αιθουσών διδασκαλίας

20 Ν. ΔΗΜΟΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ 1) 8/θ Δ.Σ. Παλαιόχωρας Προσθήκη τεσσάρων αιθουσών διδασκαλίας Ξ. ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΤΑΝΟΥ 1) 6/θ Δ.Σ. Καντάνου Κατασκευή αίθουσας γυμναστηρίου Ο. ΔΗΜΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥ 1) 4/θ Δ.Σ. Ροδοβανίου α. Κατασκευή-προσθήκη αίθουσας ολοήμερου β. Διαμόρφωση αύλειου χώρου Π. ΔΗΜΟΣ ΣΦΑΚΙΩΝ 1) 6/θ Δ.Σ. Βουβά α. Αποπεράτωση εργασιών στην προέκταση του κτηρίου β. Μελέτη στεγανοποίησης του κτηρίου γ. Κατασκευή-συντήρηση περίφραξης αύλειου χώρου δ. Κατασκευή πέργκολας στον αύλειο χώρο Ρ. ΔΗΜΟΣ ΜΗΘΥΜΝΗΣ 1) 6/θ Δ.Σ. Δραπανιά Προσθήκη-ανέγερση δύο αιθουσών διδασκαλίας Σ. ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΣΟΥΡΩΝ 1) 6/θ Δ.Σ. Αλικιανού α. Προσθήκη δύο αιθουσών διδασκαλίας β. Επέκταση αίθουσας εκδηλώσεων

21 2) 6/θ Δ.Σ. Σκινέ - Φουρνέ α. Προσθήκη μίας αίθουσας διδασκαλίας β. Προσθήκη μίας αίθουσας πολλαπλών χρήσεων Τ. ΔΗΜΟΣ ΙΝΝΑΧΩΡΙΟΥ 1) 3/θ Δ.Σ. Έλους Προσθήκη μίας αίθουσας διδασκαλίας λόγω αύξησης οργανικότητας 2. Β/ΘΜΙΑ ΕΚΠ/ΣΗ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΧΟΛ. ΣΤΕΓΗΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΙΑ & ΛΥΚΕΙΑ 1. Επισκευή και συντήρηση του συγκροτήματος στην οδό Κοραή μετά από τον προσεισμικό έλεγχο. 2. Για την εξάλειψη της διπλοβάρδιας και την αύξηση του μαθητικού δυναμικού στο Δήμο Χανίων προτείνεται: Γυμνάσιο στην περιοχή Λειβάδια (Μετόχι Μπάρμπου) Γυμνάσιο στην περιοχή Αμπεριά Γενικό Λύκειο στην περιοχή Αμπεριά. Στο Δήμο Ακρωτηρίου προτείνεται: Δεύτερο Γυμνάσιο Στο Δήμο Θερίσου προτείνεται : Γυμνάσιο στην περιοχή Πελεκαπίνα (κτήμα Μάνου) Στο Δήμο Πλατανιά προτείνεται : Δεύτερο Γυμνάσιο Στο Δήμο Βάμου προτείνεται: Γενικό Λύκειο Στο Δήμο Ν. Κυδωνίας προτείνεται: Δεύτερο Γυμνάσιο

22 3. Για τις αναγκαίες προσθήκες αιθουσών Διδασκαλίας Γυμναστηρίων προτείνεται: - Στο Γ.Ε.Λ. Αλικιανού, πρόταση για κατασκευή 4 αιθουσών - Στο Γυμνάσιο Κισάμου, πρόταση για κατασκευή γυμναστηρίου 4. Αναγκαίες επισκευές - Αντικατάσταση της κεντρικής θέρμανσης στο σχολικό συγκρότημα του ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Κισάμου Ως εκ τούτου, ο εισηγητής πρότεινε στο Σώμα την έγκριση των προτάσεων της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης σχετικά με την αξιολόγηση και ιεράρχηση των αναγκών σχολικής στέγης, οι οποίες εγκρίθηκαν και με ομόφωνες αποφάσεις της Νομαρχιακής Επιτροπής στη συνεδρίασή της στις 26/2/2008 (Πρακτικό 1 ο ). Ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Γ. Αγοραστάκης, αφού πήρε το λόγο, ανέφερε ότι η Ν.Α. Χανίων, αφενός μεν θα πρέπει να έχει προτεραιότητά της την κατάργηση της διπλοβάρδιας στην Α/θμια και στη Β/θμια Εκπ/ση και αφετέρου δε, θα πρέπει η ίδια να απαιτεί τη χρηματοδότηση για την κατασκευή σχολείων και η τελευταία να μη γίνεται μόνο μέσω Ο.Σ.Κ. ή μέσω ΣΔΙΤ στα οποία είναι αντίθετος. Εξέφρασε, δε, την επιφύλαξη της παράταξής του για τη σύμπραξη δημόσιου και ιδιωτικού φορέα για την κατασκευή σχολείων και τόνισε ότι σε περίπτωση που κάποια σχολεία κατασκευαστούν με αυτό τον τρόπο οι ίδιοι δε θα υπερψηφίσουν σχετική απόφαση. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τις προτάσεις της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Χανίων σχετικά με την αξιολόγηση και ιεράρχηση των αναγκών σχολικής στέγης, όπως αυτές περιγράφτηκαν παραπάνω. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

23 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 4ης για το έτος 2008 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Στην αρχή της συνεδρίασης, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Εφετείου Κρήτης και κατόπιν ο κ. Γ. Τζανακάκης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και ο κ. Γ. Αγοραστάκης από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για παραίτηση σε περίπτωση που δημιουργηθεί νέα έδρα Εφετείου στο Ηράκλειο. ΑΠΟΦΑΣΗ 29 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Συμπλήρωση του προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού της Ν.Α. Χανίων για το έτος 2008, με εισηγητή τον Αντινομάρχη Χανίων κ. Εμμανουήλ Αρχοντάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Αρχοντάκης ανέφερε ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή Διοίκησης, Οικ/κών και Πρωτογενούς Τομέα με την αρ. 39/ απόφασή της, ενέκρινε ομόφωνα να υποβληθεί αίτημα στο Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας Κρήτης για την συμπλήρωση του ήδη υποβληθέντος με την αρ. 2/2008 απόφαση του Ν.Σ. Χανίων αιτήματος για πρόσληψη προσωπικού στη Ν.Α. Χανίων για το έτος Η συμπλήρωση αυτή, συνέχισε ο εισηγητής, αφορά την πρόσληψη πέντε (5) ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου, ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας, στο Κ.Ε.Π. της Ν.Α. Χανίων, ώστε να καταστεί δυνατή η απογευματινή λειτουργία της εν λόγω υπηρεσίας, η λειτουργία της τα πρωινά του Σαββάτου και η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Αναλυτικότερα, ο κ. Αρχοντάκης αναφέρθηκε στην εισήγηση της Δ/νσης των Διοικητικών Υπηρεσιών προς τη Ν.Ε. Δ/σης, Οικ/κών & Πρωτογενούς Τομέα για το εν λόγω θέμα στην οποία αναφέρονται επίσης τα εξής : «Το ΚΕΠ της ΝΑ από της συστάσεως του λειτουργούσε με τέσσερις συμβασιούχους και τρείς μόνιμους υπαλλήλους εκ των οποίων ο ένας εκτελούσε χρέη κλητήρα για μεταφορά της αλληλογραφίας. Πρόσφατα οι τέσσερις συμβασιούχοι διορίστηκαν σε μόνιμες θέσεις, και από αυτούς οι δύο έλαβαν 9μηνη άδεια ανατροφής τέκνου. Έτσι το ΚΕΠ, στο οποίο προστίθενται καθημερινά νέες διαδικασίες και το εμπιστεύονται όλο και

24 περισσότεροι πολίτες προσπαθεί να λειτουργήσει με δύο άτομα λιγότερα, τα οποία είναι ακόμα λιγότερα αν λάβουμε υπόψη τις άδειες, κανονικές και αναρρωτικές του προσωπικού. Μια επί πλέον μόνιμος υπάλληλος που τοποθετήθηκε στο ΚΕΠ για να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε, μόνο προσωρινά θα μπορεί να εξυπηρετεί γιατί σύντομα πρόκειται να λάβει άδεια κύησης. Ακόμα ο μόνιμος υπάλληλος που μεταφέρει την αλληλογραφία πρόκειται να συνταξιοδοτηθεί. Είναι άμεση ανάγκη λοιπόν να απασχοληθούν άτομα με σύμβαση έργου λαμβανομένης υπόψη και της υποχρέωσης που έχουμε για λειτουργία του ΚΕΠ από τις 8.00π.μ. έως τις 8.00μ.μ. καθημερινά και τα Σάββατα 8.00 π.μ έως 2.00μ.μ. και την οποία δεν είμαστε σε θέση να εφαρμόσουμε με τις παραπάνω ελλείψεις προσωπικού. Σημειώνουμε ότι το ΚΕΠ του Δήμου Χανίων με παρόμοιο φόρτο εργασίας με τον δικό μας λειτουργεί με 12 άτομα. Το έργο που θα εκτελεσθεί είναι η παραγωγική λειτουργία του ΚΕΠ της ΝΑ από Δευτέρα Παρασκευή τις ώρες από 8.00έως και Σάββατο από 8.00 έως Τα τέσσερα άτομα πρέπει να είναι κατηγορίας ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ με άριστη γνώση Η/Υ και πολύ καλή γνώση μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας. Το πέμπτο άτομο πρέπει να είναι ΥΕ κατηγορίας με άδεια οδήγησης μοτοποδηλάτου για τη μεταφορά της αλληλογραφίας του ΚΕΠ. Η δαπάνη θα πρέπει να καλυφθεί από τις πιστώσεις του προϋπολογισμού του Υπουργείου Εσωτερικών. Το συνολικό ποσό αμοιβής καθενός αναδόχου είναι : για την ΠΕ κατηγορία για την ΤΕ κατηγορία για την ΔΕ κατηγορία για την ΥΕ κατηγορία Οι παραπάνω συμβάσεις έργου δεν θα καλύψουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της υπηρεσίας, είναι γνήσιες συμβάσεις έργου που δεν υποκρύπτουν εξαρτημένη εργασία και το έργο που θα ανατεθεί δεν ανάγεται στον κύκλο των συνήθων καθηκόντων των υπαλλήλων που υπηρετούν στη ΝΑ Χανίων ούτε μπορεί να αντιμετωπισθεί από το υπάρχον προσωπικό». Ως εκ τούτου, κατέληξε ο εισηγητής, ζητείται από το Νομαρχιακό Συμβούλιο η έγκριση της απασχόλησης πέντε (5) ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου, ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας, στο Κ.Ε.Π. της Ν.Α. Χανίων, ως συμπλήρωση στο αίτημα προγρ/σμού προσλήψεων προσωπικού της Ν.Α. Χανίων για το έτος 2008, το οποίο είχε εγκριθεί με την αρ. 2/2008 απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τη συμπλήρωση του αιτήματος προγρ/σμού προσλήψεων προσωπικού της Ν.Α. Χανίων για το έτος 2008, το οποίο είχε εγκριθεί με την αρ. 2/2008 απόφαση του

25 Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων, με την προσθήκη απασχόλησης 5 ατόμων με σύμβαση μίσθωσης έργου, ετήσιας τουλάχιστον διάρκειας, στο Κ.Ε.Π. της Ν.Α. Χανίων, ώστε να καταστεί δυνατή η απογευματινή λειτουργία της εν λόγω υπηρεσίας, η λειτουργία της τα πρωινά του Σαββάτου και η καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

26 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 4ης για το έτος 2008 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Στην αρχή της συνεδρίασης, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Εφετείου Κρήτης και κατόπιν ο κ. Γ. Τζανακάκης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και ο κ. Γ. Αγοραστάκης από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για παραίτηση σε περίπτωση που δημιουργηθεί νέα έδρα Εφετείου στο Ηράκλειο. ΑΠΟΦΑΣΗ 30 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Επικύρωση τελικής σύμβασης ανάθεσης εκτέλεσης έργου μεταξύ Ν.Α. Χανίων και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για τη διοργάνωση της 2 ης περιοδικής έκθεσης του Μουσείου Σχολικής Ζωής Ν. Χανίων με θέμα «Μαθητικός Τύπος», με εισηγητή τον κ. Εμμ. Παπαδάκη, Πρόεδρο του Ν.Σ., λόγω απουσίας του αρμόδιου Αντινομάρχη για την εισήγηση του εν λόγω θέματος, κου Γύπαρη Κων/νου. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Παπαδάκης ανέφερε τα εξής : «Το Μουσείο Σχολικής Ζωής Νομού Χανίων ιδρύθηκε από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων, το Μάιο του Βασικός του σκοπός είναι η συλλογή, καταγραφή, τεκμηρίωση, φροντίδα, μελέτη και προβολή αντικειμένων και μαρτυριών που σχετίζονται με τη σχολική ζωή και το εκπαιδευτικό σύστημα σε όλες τις περιόδους της τοπικής και γενικότερα της Κρητικής Ιστορίας, καθώς και η σύνδεσή τους με την εκπαιδευτική δραστηριότητα. Η 1 η περιοδική έκθεση, που φιλοξενείται στο Μουσείο από τον Μάιο του 2006 και έχει τίτλο: «Ελάτε να ζωντανέψουμε τα ξύλινα θρανία», θα λειτουργήσει μέχρι το Σεπτέμβριο του Ήδη την έχουν επισκεφθεί πάνω από άτομα από όλη την Κρήτη και γίνονται οργανωμένες ξεναγήσεις σε σχολεία και ΚΑΠΗ. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων αποφάσισε να διοργανώσει νέα έκθεση στο Μουσείο Σχολικής Ζωής με τίτλο «Μαθητικός Τύπος», για να ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού, η οποία θα αντικαταστήσει την τωρινή και θα διαρκέσει 2 τουλάχιστον χρόνια.

27 Στην έκθεση θα παρουσιαστούν περιοδικά, εφημερίδες και κάθε λογής έντυπα που δημιουργήθηκαν από τους μαθητές των σχολείων της Κρήτης του 19 ου και του 20 ου αιώνα. Επειδή η διοργάνωση μιας τέτοιας έκθεσης απαιτεί σύνθετες εργασίες όπως είναι η ανάθεση του σχεδιασμού της έκθεσης και η μουσειολογική μελέτη σε ειδικούς επιστήμονες, η διαμόρφωση του χώρου και η συμπλήρωση του εξοπλισμού για τη φιλοξενία της νέας έκθεσης, η προμήθεια συμπληρωματικού ηλεκτρονικού εξοπλισμού, εφόσον απαιτηθεί, εργασίες που δεν είναι σε θέση η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων να επιτελέσει μέσω των υπηρεσιών της, αποφασίστηκε να ανατεθεί από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων το έργο στην Αναπτυξιακή Ν. Χανίων Α.Ε., επειδή η Α.Ν.ΧΑ Α.Ε. έχει την ευελιξία και τη δυνατότητα να εκτελέσει καλύτερα το έργο (Με την ίδια διαδικασία, μέσω ανάθεσης στην Αναπτυξιακή είχε οργανωθεί και η προηγούμενη έκθεση). Η Αναπτυξιακή Ν. Χανίων θα προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες που αφορούν την ανάθεση εκπόνησης μελετών από εξωτερικούς συνεργάτες και την προς τούτο σύναψη ειδικών ή συμπληρωματικών συμβάσεων κ.λ.π.». Ως εκ τούτου, κατέληξε ο κ. Παπαδάκης ζητείται από το Σώμα να επικυρώσει τη σύμβαση ανάθεσης εκτέλεσης έργου που υπογράφηκε μεταξύ Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Χανίων και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. Επισυνάπτονται, δε, οι αποφάσεις των Νομαρχιακών Επιτροπών Κοινωνικών Θεμάτων και Διοίκησης, Οικονομικών και Πρωτογενούς Τομέα καθώς και η σύμβαση ανάθεσης εκτέλεσης έργου, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του παρόντος Πρακτικού. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Επικυρώνει την τελική σύμβαση ανάθεσης εκτέλεσης έργου μεταξύ Ν.Α. Χανίων και Αναπτυξιακής Ν. Χανίων Α.Ε. για τη διοργάνωση της 2 ης περιοδικής έκθεσης του Μουσείου Σχολικής Ζωής Ν. Χανίων με θέμα «Μαθητικός Τύπος». Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

28 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 4ης για το έτος 2008 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Στην αρχή της συνεδρίασης, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Εφετείου Κρήτης και κατόπιν ο κ. Γ. Τζανακάκης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και ο κ. Γ. Αγοραστάκης από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για παραίτηση σε περίπτωση που δημιουργηθεί νέα έδρα Εφετείου στο Ηράκλειο. ΑΠΟΦΑΣΗ 31 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Τροποποιήσεις Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων, με εισηγητή τον κ. Εμμ. Παπαδάκη, Πρόεδρο του Ν.Σ. Χανίων Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Παπαδάκης, πρότεινε τις παρακάτω τροποποιήσεις : 1) Την Τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 295 (Υπηρεσίες Προστασίας Ελαιοπαραγωγής), σύμφωνα με το αρ. 1650/ έγγραφο της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών. 2) Την Τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 192 (Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης), σύμφωνα με το αριθ. 937/ έγγραφο της παραπάνω Δ/νσης. 3) Την Τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 311 (Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών), σύμφωνα με το αριθ. 1688/ έγγραφο της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών. 4) Την Τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 312 (Δ/νση Πολεοδομίας & Π.Ε.) σύμφωνα με το αρ. 1709/ έγγραφο της παραπάνω Δ/νσης. 5) Την Τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 191 (Δ/νση Α/θμιας Εκπ/σης) σύμφωνα με το αρ. 1777/ έγγραφο της παραπάνω Δ/νσης. 6) Την Τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 293 (Δ/νση Αλιείας), σύμφωνα με το αριθ. 1811/ έγγραφο της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών.

29 7) Την Τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 294 (Δ/νση Εγγείων Βελτιώσεων & Υδ. Πόρων), σύμφωνα με το αρ. 1914/ έγγραφο της παραπάνω Δ/νσης. 8) Την Τροποποίηση του Π/Υ του Φορέα 071 (Δημοσίων Επενδύσεων) σύμφωνα με το αρ. 1853/ έγγραφο της παραπάνω Δ/νσης. 9) Την Τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 151 (Υπηρεσίες Υγείας & Κοιν. Αλληλεγγύης), σύμφωνα με το αρ. 2114/ έγγραφο της Δ/νσης Οικ/κών Υπηρεσιών. 10) Την Τροποποίηση του Π/Υ εξόδων του Ε.Φ. 072 (Υπηρεσίες Διοίκησης Οικ/κού), σύμφωνα με το αρ. 2184/ έγγραφο της παραπάνω Δ/νσης. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τις προαναφερθείσες τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων-εξόδων της Ν.Α. Χανίων. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

30 Μετά τη διαπίστωση της ύπαρξης της νόμιμης απαρτίας ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Εμμ. Παπαδάκης, κήρυξε την έναρξη των εργασιών της 4ης για το έτος 2008 συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων. Στην αρχή της συνεδρίασης, το λόγο πήρε ο Νομάρχης Χανίων κ. Γρηγόρης Αρχοντάκης, ο οποίος ενημέρωσε το Σώμα για τις τελευταίες εξελίξεις στο θέμα του Εφετείου Κρήτης και κατόπιν ο κ. Γ. Τζανακάκης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης αλλά και ο κ. Γ. Αγοραστάκης από την πλευρά της ελάσσονος αντιπολίτευσης επαναβεβαίωσαν την πρόθεσή τους για παραίτηση σε περίπτωση που δημιουργηθεί νέα έδρα Εφετείου στο Ηράκλειο. ΑΠΟΦΑΣΗ 32 Ακολούθησε εισαγωγή προς συζήτηση του θέματος ημερήσιας διάταξης Έγκριση μετακινήσεων, με εισηγητή τον Πρόεδρο του Ν.Σ. κ. Εμμανουήλ Παπαδάκη. Εισηγούμενος το θέμα ο κ. Παπαδάκης πρότεινε την έγκριση των παρακάτω μετακινήσεων : 1) Του Αντινομάρχη κ. Εμμ. Αρχοντάκη, o oποίος μετέβη στις στην Αθήνα και συμμετείχε σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων με τον κ. Κοντό για το θέμα των αποζημιώσεων στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα από τις χιονοπτώσεις του Φεβρουαρίου Επιστροφή : αυθημερόν. 2) Του Νομαρχιακού Συμβούλου και Υπεύθυνου Π.Σ.Ε.Α. Χανίων κου Χαράλαμπου Κουκιανάκη, ο οποίος μετέβη στις στην Αθήνα και συναντήθηκε με το Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και Πρ/νο Εκτάκτων Αναγκών κ. Φοίβο Θεοδώρου. Επιστροφή : αυθημερόν. 3) Των Νομαρχιακών Συμβούλων κ.κ. Ελένης Δασκαλάκη, Όλγας Λεβάκη και Μαρίας Τζανακάκη, οι οποίες θα μεταβούν στην Αθήνα και θα συμμετέχουν στην 3 η Πανελλήνια Συνδιάσκεψη Αιρετών Γυναικών που θα γίνει στις 4 και 5 Απριλίου 2008 στο Ξενοδοχείο CARAVEL την οποία συνδιοργανώνουν η ΕΝΑΕ και η ΚΕΔΚΕ. Η κ. Ελένη Δασκαλάκη θα μεταβεί στις 3/4/2008 και θα επιστρέψει στις 8/4/2008. Η κ. Όλγα Λεβάκη και η κ. Μαρία Τζανακάκη θα μεταβούν στην Αθήνα στις 4/4/2008 και θα επιστρέψουν στις 5/4/2008.

31 4) Της Νομαρχιακής Συμβούλου και Προέδρου της Ν.Ε. Ισότητας Ν. Χανίων κας Ελένης Δασκαλάκη, η οποία μετέβη στο Ηράκλειο στις , όπου συμμετείχε σε συνεδρίαση της Περιφέρειας Κρήτης όπου έγινε συζήτηση για την εξέταση αιτήσεων για τη μονιμοποίηση αλλοδαπών. Επέστρεψε, δε, αυθημερόν. Το Συμβούλιο μετά από διαλογική συζήτηση Α π ο φ α σ ί ζ ε ι Ο μ ό φ ω ν α Εγκρίνει τις προαναφερόμενες μετακινήσεις. Η συνεδρίαση τελείωσε στις και για την ακρίβεια των παραπάνω συντάχθηκε το παρόν Πρακτικό και υπογράφεται ως εξής: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΕΜΜ. ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ-ΦΑΝΤΑΚΗ ΑΝΘ. Ακριβές αντίγραφο

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Μαΐου ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 317/22-5- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο. Σχολικής Στέγης Ν.Α. Χανίων Αναμόρφωση ιεράρχησης προτεραιοτήτων από την Δ/νση Προγραμματισμού & Δ.Π.Ε. της Ν.Α. Χανίων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 651/5-12-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

11. Kατσουλάκης Μάρκος

11. Kατσουλάκης Μάρκος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 18 ο Σήμερα 19 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 608/16-10-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 6.

2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 6. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 13 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 το πρωί συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 21/12-1-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα - Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη - Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8 ο Σήμερα 27 Μαρτίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 219/23-3-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

4) Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την εγκατάσταση

4) Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την εγκατάσταση ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο Σήμερα 30 Απριλίου ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 252/24-4- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 18/11-1-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι που αφορούν : α) τη Μονάδα

4. Προτεινόμενοι Περιβαλλοντικοί Όροι που αφορούν : α) τη Μονάδα ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο Σήμερα 19 Νοεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 615/14-11-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

2. Έγκριση προτεινόμενων περιβαλλοντικών όρων του έργου «ξενοδοχειακή. 3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων για την τροποποίηση της

2. Έγκριση προτεινόμενων περιβαλλοντικών όρων του έργου «ξενοδοχειακή. 3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων για την τροποποίηση της ΠΡΑΚΤΙΚΟ 13 ο Σήμερα 24 Οκτωβρίου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 553/20-10-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

1. Παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ, στον Βόρειο Οδικό Άξονα. 2. Συζήτηση για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου.

1. Παραχώρηση χώρου στο ΕΚΑΒ, στον Βόρειο Οδικό Άξονα. 2. Συζήτηση για το Στρατόπεδο Μαρκοπούλου. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο Σήμερα 18 Απριλίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 245/13-4-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Αρχοντάκης Εμμανουήλ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 5 ο Σήμερα 21 Απριλίου 2008 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 207/16-4-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο Σήμερα 28 Μαΐου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 269/22-5-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

3. Αγοραστάκης Γεώργιος 4. Βλαχάκης Γεώργιος 5. Γρυλλάκης Γεώργιος 6. Γύπαρης Κων/νος 7. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 8. Καρκάνης Νικόλαος 9.

3. Αγοραστάκης Γεώργιος 4. Βλαχάκης Γεώργιος 5. Γρυλλάκης Γεώργιος 6. Γύπαρης Κων/νος 7. Καραβιτάκη Παπαμαρκάκη Φωτεινή 8. Καρκάνης Νικόλαος 9. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 7 ο Σήμερα 19 Ιουνίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 385/15-6- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5.

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 17ο Σήμερα 8 Οκτωβρίου 2007 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 575/4-10-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

6. Έγκριση μετακίνησης

6. Έγκριση μετακίνησης ΠΡΑΚΤΙΚΟ 12 ο Σήμερα 25 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Πέμπτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 503/22-9-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

3. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) Γραμματέας

3. Δασκαλάκη Ελένη (Ελίνα) Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο Σήμερα 28 Ιανουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 37/23-1- 2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Βλαχάκης Γεώργιος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Αγοραστάκης Γεώργιος. 5. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 9 Μαΐου 2008 ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 234/5-5-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Βλαχάκης Γεώργιος

1. Εμμ. Παπαδάκης Πρόεδρος. 2. Λεβάκη Όλγα Αντιπρόεδρος. 3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 4. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 20 ο Σήμερα 19 Δεκεμβρίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 708/14-12-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο. 2. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 3. Αγοραστάκης Γεώργιος. 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 5. Βλαχάκης Γεώργιος

ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο. 2. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα Γραμματέας. 3. Αγοραστάκης Γεώργιος. 4. Αρχοντάκης Εμμανουήλ. 5. Βλαχάκης Γεώργιος ΠΡΑΚΤΙΚΟ 9 ο Σήμερα 30 Ιουλίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 390/24-7-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

Επιµορφωτικό Κέντρο 3 ου ηµ Σχ. Κισάµου Χανίων Ειδικός Συνεργάτης:Πατσουράκης Αναστάσιος 4,5,6 Σεπτεµβρίου 2006

Επιµορφωτικό Κέντρο 3 ου ηµ Σχ. Κισάµου Χανίων Ειδικός Συνεργάτης:Πατσουράκης Αναστάσιος 4,5,6 Σεπτεµβρίου 2006 1η Ε1Γ Ε4Ι ε1φ Ε2Γ Ε3Ι ε2φ 2η Ε1Γ Ε4Ι ε1φ Ε2Γ Ε3Ι ε2φ 3η ε1φ Ε1Γ Ε4Ι ε2φ Ε2Γ Ε3Ι 4η ε1φ Ε1Γ Ε4Ι ε2φ Ε2Γ Ε3Ι 5η Ε4Ι ε1φ Ε1Γ Ε3Ι ε2φ Ε2Γ 6η Ε4Ι ε1φ Ε1Γ Ε3Ι ε2φ Ε2Γ Επιµορφωτικό Κέντρο 3 ου ηµ Σχ. Κισάµου

Διαβάστε περισσότερα

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ο Σήμερα 29 Μαΐου 2007 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 324/23-5-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18.

13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουκουράκης Ιωάννης 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα 17. Μαραθάκης Γεώργιος 18. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ο Σήμερα 27 Μαρτίου ημέρα Παρασκευή και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 176/23-3-2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

11. Τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 12. Έγκριση μετακινήσεων.

11. Τροποποιήσεις του Π/Υ εσόδων εξόδων της Ν.Α. Χανίων. 12. Έγκριση μετακινήσεων. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο Σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 134/22-2-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη

9) Ερώτηση προτάσεις του Νομαρχιακού Συμβούλου κ. Τωμαδάκη ΠΡΑΚΤΙΚΟ 15 ο Σήμερα 29 Αυγούστου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 490/24-8-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ4Α9-ΛΤ8 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14».

ΑΔΑ: ΒΛ4Α9-ΛΤ8 Α Π Ο Φ Α Σ Η ΘΕΜΑ: «ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2013-14». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Τμήμα Επιστημονικής & Παιδαγωγικής Καθοδήγησης Π.Ε. Κρήτης Ταχ. Δ/νση : Λ. Κνωσού 6 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα - Γραμματέας

3. Μανουσάκη Φαντάκη Ανθούλα - Γραμματέας ΠΡΑΚΤΙΚΟ 2 ο Σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2008 ημέρα Σάββατο και ώρα 11.00 π.μ. συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 41/28-1-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

10. Κατσουλάκης Μάρκος 11. Κονταξάκης Γεώργιος 12. Κονταξάκης Ευτύχης 13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουρούσης Χαράλαμπος 15. Μανουσάκης Βλάσης 16.

10. Κατσουλάκης Μάρκος 11. Κονταξάκης Γεώργιος 12. Κονταξάκης Ευτύχης 13. Κουκιανάκης Χαράλαμπος 14. Κουρούσης Χαράλαμπος 15. Μανουσάκης Βλάσης 16. ΠΡΑΚΤΙΚΟ 3 ο Σήμερα 25 Φεβρουαρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 103/19-2-2009 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στη συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 1 ο Σήμερα 23 Ιανουαρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 21/18-1-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 14/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

5. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την μονάδα

5. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν την μονάδα ΠΡΑΚΤΙΚΟ 11 ο Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου 2008 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 485/12-9-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

3. Την παράγραφο 1, του άρθρου 10, του Π.Δ. 201/1998, (ΦΕΚ 161, τ. Α ), «Οργάνωση και λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων».

3. Την παράγραφο 1, του άρθρου 10, του Π.Δ. 201/1998, (ΦΕΚ 161, τ. Α ), «Οργάνωση και λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ---------- ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ Π/ΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Από τα Πρακτικά της 7Β ΕΚΤΑΚΤΗΣ συνεδρίασης στις Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 42/2014

Από τα Πρακτικά της 7Β ΕΚΤΑΚΤΗΣ συνεδρίασης στις Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 42/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κερατσίνι: 26/2/2014 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Αρ. πρωτ.: 13310 ---------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ --------------- ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση Σχολικών Δικτύων Εκπαίδευσης και Υποστήριξης».

ΘΕΜΑ: «Συγκρότηση Σχολικών Δικτύων Εκπαίδευσης και Υποστήριξης». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑTA ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Θέμα: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 4247 ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γεράνι, 30/01/2015 Δ/ΝΣΗ: ΓΕΡΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΛ: 28213 40019 FAX: 28213 40090 Πληρ.: Βουρδουμπά Ιωάννα ΠΡΟΣ: 1. Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ηράκλειο : Αρ. Πρωτ. : 9646 ΘΕΜΑ: των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης σε Σχολικούς Συμβούλους Δ.Ε. Κρήτης».

ΑΠΟΦΑΣΗ. Ηράκλειο : Αρ. Πρωτ. : 9646 ΘΕΜΑ: των Σχολικών Μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης σε Σχολικούς Συμβούλους Δ.Ε. Κρήτης». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ A/ΘΜΙΑΣ & B/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΩΡΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ

ΧΩΡΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΧΩΡΟΙ ΚΑΤΑΦΥΓΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΔΕ ΧΑΝΙΩΝ CH1 ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 1 ΠΛΑΤΕΙΑ 1866 ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ CH2 ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΠΑΡΚΟ ΑΝΑΨΥΧΗΣ CH3 ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ 3 ΠΑΡΚΟ ΕΙΡΗΝΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. Συγκρότηση του ΔΣ Σχολικής Επιτροπής μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης Δ. Χανίων Ορισμός Οικονομικού Διαχειριστή.

1. Συγκρότηση του ΔΣ Σχολικής Επιτροπής μονάδων Β/θμιας Εκπ/σης Δ. Χανίων Ορισμός Οικονομικού Διαχειριστή. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Χανιά : 14-11-2014 ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Αρ. Πρωτ. : 705 Δ/νση: Κριάρη 40 (1 ος όροφος) Χανιά τ.κ.73135 Τηλ: 28213 41773 Fax:28213 41786 e-mail: schepitropi2@chania.gr

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθ. 34 της 10 ης Δεκεμβρίου 2013 Αριθμός Απόφασης 364

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθ. 34 της 10 ης Δεκεμβρίου 2013 Αριθμός Απόφασης 364 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Δ Η Μ Ο Σ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθ. 34 της 10 ης Δεκεμβρίου 2013 Αριθμός Απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το ορυχείο

3. Έγκριση Προτεινόμενων Περιβαλλοντικών Όρων που αφορούν το ορυχείο ΠΡΑΚΤΙΚΟ 10 ο Σήμερα 12 Αυγούστου 2008 ημέρα Τρίτη και ώρα 20.30 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεών του μετά την υπ αριθμό 441/6-8-2008 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του κ.

Διαβάστε περισσότερα

Δράση "Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής" ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ

Δράση Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΟΤΑ : Δήμος Αποκορώνου Δομές στον ΟΤΑ: 3 Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αποκορώνου Κωδικός Επωνυμία 21509 Παιδικός Σταθμός Αρμένων

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ - ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ - ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αριθμ. 7 της 9 ης Μαρτίου 2016 Αριθμός Απόφασης 69

Διαβάστε περισσότερα

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου :

Στην συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία του Νομάρχη κ. Γρηγόρη Αρχοντάκη παρέστησαν τα παρακάτω μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου : ΠΡΑΚΤΙΚΟ 14 ο Σήμερα 18 Ιουλίου 2007 ημέρα Τετάρτη και ώρα 20.00 συνήλθε το Νομαρχιακό Συμβούλιο Χανίων στην αίθουσα συνεδριάσεων του μετά την υπ αριθμό 419/13-7-2007 γραπτή πρόσκληση του Προέδρου του

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ιδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας στα ηµοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος » Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Έχοντας υπόψη:

ΘΕΜΑ: «ιδασκαλία δεύτερης ξένης γλώσσας στα ηµοτικά Σχολεία για το σχολικό έτος » Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Έχοντας υπόψη: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ---------- ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΑΙ ΑΓΩΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Πλατανιά / τηλ /

Δήμος Πλατανιά / τηλ / 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 21474/2-10-2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Απόσπασμα από τo Πρακτικό της 20/2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αριθμ. Απόφασης: 361/2015 Θέμα 5ο: Ορισμός μελών

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτική συνάντηση με διευθυντές σχολικών μονάδων Ν.ΧΑΝΙΩΝ. Βενιανάκη Αικατερίνη Αναπλ. Προϊσταμένη. Βόκα Ελένη Κοινωνική Λειτουργός

Ενημερωτική συνάντηση με διευθυντές σχολικών μονάδων Ν.ΧΑΝΙΩΝ. Βενιανάκη Αικατερίνη Αναπλ. Προϊσταμένη. Βόκα Ελένη Κοινωνική Λειτουργός Ενημερωτική συνάντηση με διευθυντές σχολικών μονάδων Ν.ΧΑΝΙΩΝ Βενιανάκη Αικατερίνη Αναπλ. Προϊσταμένη Βόκα Ελένη Κοινωνική Λειτουργός ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1. Αιτήσεις- Γνωματεύσεις(Βενιανάκη Αικατερίνη).

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Απόσπασμα Πρακτικού 1/17-01-2012 Αριθμός Απόφασης 6/2012 Στο Ηράκλειο σήμερα 17 Ιανουαρίου 2012, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00, συνήλθε σε συνεδρίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για την ίδρυση σχολικών μονάδων.

ΘΕΜΑ: Λήψη απόφασης για την ίδρυση σχολικών μονάδων. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Αριθμός Απόφασης: 3/2016 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός:1/2016 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας στις 30-05-2011

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Πρακτικού Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κέρκυρας στις 30-05-2011 Ε Λ Λ Η Ν Ι Κ Η Δ Η Μ Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α Ν Ο Μ Ο Σ Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α Σ Δ Η Μ Ο Σ Κ Ε Ρ Κ Υ Ρ Α Σ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦ. ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Λεωφ.Αλεξάνδρας 6 Α Κέρκυρα 49100 Π λ η ρ ο φ ο ρ ί ε ς :

Διαβάστε περισσότερα

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 (ΕΠΑ.Λ. Βρυσών / Δήμος Αποκορώνου)

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 (ΕΠΑ.Λ. Βρυσών / Δήμος Αποκορώνου) ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων και της Παγκόσμιας Ημέρας Μνήμης του Ο.Η.Ε. 4 έως 16 Νοεμβρίου 2014 Υπεύθυνοι προγράμματος: Σταύρος Πολέντας: Πρόεδρος του Συλλόγου Αρωγής

Διαβάστε περισσότερα

Παιδεία - ια Βίου Μάθηση Απολογισµός Πεπραγµένων 2011

Παιδεία - ια Βίου Μάθηση Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 Παιδεία - ια Βίου Μάθηση Απολογισµός Πεπραγµένων 2011 Νέες αρµοδιότητες στον τοµέα της Παιδείας (N. 3852/10) στέγαση των δηµόσιων σχολικών µονάδων (είτε µε ανέγερση είτε µε µίσθωση κτιρίων) θέµατα σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων. Αριθμός Απόφασης 40/2018

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/ τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων. Αριθμός Απόφασης 40/2018 Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το Πρακτικό της υπ αριθ. 4/21.2.2018 τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βριλησσίων Αριθμός Απόφασης 40/2018 Π ε ρ ί λ η ψ η «Προγραμματισμός Προσλήψεων Προσωπικού ιδιωτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 8/2017 ΠΕΡΙΛΗΨΗ

ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 8/2017 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 8/2017 ΔΗΜΟΣ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 211/2017 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 5/2012 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

Απόφαση Σύστασης της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης (ΠΟΔΠ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Κρήτης

Απόφαση Σύστασης της Περιφερειακής Ομάδας Δράσεων Πρόληψης (ΠΟΔΠ) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπ/σης Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ & Β/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ---------- Ταχ. Δ/νση : Λ. Κνωσού 6 Τ.Κ. - Πόλη : 71306 Ηράκλειο Κρήτης Ιστοσελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΑΝΙΩΝ ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ 3 ος Κύκλος δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων Τετάρτη 9 Κυριακή 20 Νοεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

7/2015 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

7/2015 ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Από το Πρακτικό της με αριθμό 7/2015 ΔΗΜΟΣ Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ: 210/2015 Γραφείο: Δημοτικού Συμβουλίου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ

Διαβάστε περισσότερα

Δήμος Πλατανιά / τηλ /

Δήμος Πλατανιά / τηλ / 1 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αρ. Πρωτ.: 21475/2-10-2015 ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Απόσπασμα από τo Πρακτικό της 20/2015 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Αριθμ. Απόφασης: 362/2015 Θέμα 6ο: Ορισμός μελών

Διαβάστε περισσότερα

[1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

[1] ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 4 ης (τακτικής) συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» ΠΡΑΚΤΙΚΟ 8/2017 ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ «ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» Την 23η Φεβρουαρίου του έτους 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 16:00μ.μ.,

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 26 / 2011 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: 6ΣΕ0ΩΗ3-475 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 25746/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΔΑ: 6ΣΕ0ΩΗ3-475 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 25746/ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΔΑ: 6ΣΕ0ΩΗ3-475 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αριθμ. πρωτ.: 25746/20-12-2018 ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της 23ης/2018 Τακτικής συνεδριάσεως του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Φιλαδέλφεια 8 / 8 /2014. Αρ. Πρωτοκόλου: ΑΝΑΡΤΗΤΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Νέα Φιλαδέλφεια 8 / 8 /2014. Αρ. Πρωτοκόλου: ΑΝΑΡΤΗΤΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ» ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ www. n e a f i l a d e l f e i a. gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου & Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

Απόσπασμα Πρακτικού 34/

Απόσπασμα Πρακτικού 34/ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αρ. πρωτ.: 5581/9-05-014 ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Απόσπασμα Πρακτικού 4/9-05-014 Σήμερα, 9 Μαΐου 014, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11.00 π.μ., στο Γραφείο του Προέδρου του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr

www.neafiladelfeia.gr www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 16 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 104/2015

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. Απόφασης: 104/2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ Αριθμ. Πρωτ. Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 5/2015 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 36 ης (τακτικής) συνεδρίασης του Δημοτικού

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ΓΡ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 16

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ΓΡ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘ. ΑΠΟΦ. 16 ΑΔΑ: ΒΙ0ΩΩΚΙ- Τ19 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΠ. ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ 7-4-2014 ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 4 ΓΡ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ ΑΡΙΘ.

Διαβάστε περισσότερα

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014

6 Η TAKTIKH ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ 2014 10 Απριλίου 2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της 6 ης Τακτικής Συνεδρίασης της 10 ης Απριλίου 2014 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ. 102/2014 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης περί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό αριθμός: 26/2013 Τακτικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /28-2-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 135/2012

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /28-2-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 135/2012 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΟ 6 ο /28-2-2012 ΑΠΟΦΑΣΗ 135/2012 ΘΕΜΑ: 18 ο Έγκριση αναπροσαρμογής δρομολογίων μεταφοράς των μαθητών της Πρωτοβάθμιας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΘΗΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2012-13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: ΠΙΝΑΚΕΣ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ 2012-13 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Γ: ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑ 1 ΕΠΑΛ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ-ΔΑΡΑΤΣΟ-ΓΑΛΑΤΑΣ-ΑΓΥΙΑ (Φυλακές, διασταύρωση με Γαλατά)-στάση ΣΥΚΟΛΙΑ-ΒΑΜΒΑΚΟΠΟΥΛΟ-ΚΛΑΔΙΣΟΣ-ΠΕΛΕΚΑΠΙΝΑ-

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου»

Θέμα: «Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: 1673 ΔΗΜΟΣ ΠΛΑΤΑΝΙΑ Γεράνι, 3/02/2016 Δ/ΝΣΗ: ΓΕΡΑΝΙ ΧΑΝΙΩΝ ΤΗΛ: 28213 40019 FAX: 28213 40090 Πληρ.: Βουρδουμπά Ιωάννα ΠΡΟΣ: 1. Δήμαρχο Πλατανιά κ. Ιωάννη Μαλανδράκη

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης: 21/2015. Αρ. Πρωτοκόλλου: 2183/6-2-2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Αρ. Απόφασης: 21/2015. Αρ. Πρωτοκόλλου: 2183/6-2-2015 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου και Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 85

ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 85 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ Από το Πρακτικό της 30/03/2016 με αριθμ. 11 Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σύρου- Ερμούπολης ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 85 ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΥΡΟΥ-ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ 7 (ΕΠΤΑ) ΚΑΘΑΡΙΣΤΩΝ/ΣΤΡΙΩΝ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ: ΚΡΙΑΡΗ 40 (1 ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ) ΧΑΝΙΑ Τ.Κ.73135 Τηλ: 28213 41772 Fax:28213 41786 email: schepitropi1@chania.gr Χανιά : 04/09/2017 Αρ. Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Κρέστενα, 10/ 04 / 2012 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 7493

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Κρέστενα, 10/ 04 / 2012 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 7493 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ Κρέστενα, 10/ 04 / 2012 ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΙΤΣΑΙΝΑΣ ΚΡΕΣΤΕΝΩΝ Αριθ. Πρωτ.: 7493 Έδρα: Κρέστενα ΠΡΟΣ : Ταχ. Δ/νση : Αγ. Γεωργίου 22 Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελoποννήσου Ταχ. Κώδικας

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 14/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, Αρ. Απόφασης: 135/2014

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 14/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, Αρ. Απόφασης: 135/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 14/2014 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Στυλίδας, Αρ. Απόφασης: 135/2014 ΘΕΜΑ: Ορισμός μελών Σχολικής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΠΥΡΓΟΥ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της υπ αριθμ. 5 ης (τακτικής)

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 4/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ.

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α. Από το πρακτικό της αρίθμ. 4/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας, Αρ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΔΙΣΤΟΜΟΥ-ΑΡΑΧΟΒΑΣ-ΑΝΤΙΚΥΡΑΣ ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της αρίθμ. 4/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Διστόμου-Αράχωβας- Αντίκυρας,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης για τις σχολικές επιτροπές Α βαθμιας και Β βαθμιας εκπαίδευσης

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Προμήθεια καυσίμων θέρμανσης για τις σχολικές επιτροπές Α βαθμιας και Β βαθμιας εκπαίδευσης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥ & ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ Τμήμα Διαχείρησης, Επισκευής & Συντήρησης Οχημάτων Πληροφορίες: Ατσαλάκης Α Τηλ.: 2821-3-41780-3 Χανιά:

Διαβάστε περισσότερα

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αρ. 23 / Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής

Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αρ. 23 / Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ Δ Η Μ Ο Σ Σ Η Τ Ε Ι Α Σ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από το πρακτικό της με αρ. 23 / 3-11- 2015 Συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής Αρ. Απόφασης : 271/2015

Διαβάστε περισσότερα

Δράση εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ

Δράση εναρμόνισης οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΝΑ ΝΟΜΟ Δήμος Αποκορώνου 3 ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΚΟΡΩΝΟΥ 209 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΡΜΕΝΩΝ 213 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥΠΟΛΕΩΣ 2 ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΔΑΣ 30 26 26 2.800,00 Ωράριο: 07:00 - :00 2.800,00

Διαβάστε περισσότερα

14 Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2017

14 Η ΈΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ Ιουνίου 2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΣΠΑΤΩΝ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ Α Π Ο Σ Π Α Σ Μ Α Από τα πρακτικά της με αριθμό 14 ης Έκτακτης Συνεδρίασης της 06 ης Ιουνίου 2017 ΑΡΙΘΜ. ΑΠΟΦ.207/2017 Π Ε Ρ Ι Λ Η Ψ Η Λήψη απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Απόφασης: 49/2015. Αρ. Πρωτοκόλλου: 3577/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ

Αρ. Απόφασης: 49/2015. Αρ. Πρωτοκόλλου: 3577/ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου και Διοικητικής Μέριμνας Γραφείο Δημοτικού Συμβουλίου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΑ: Β4ΘΕ9-591 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΔΑ: Β4ΘΕ9-591 ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚΗΣΗΣ Π.Ε. &.Ε. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΙΟΙΚ. ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ Π.Ε. &.Ε. ΤΜΗΜΑ Α ----- Ταχ. /νση: Α.Παπανδρέου 37 Τ.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

www.neafiladelfeia.gr ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Ταχ.Διεύθυνση : Δεκελείας 97 143 41 Ν.Φ. Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 6/ πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 6/ πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Αριθ. 6/28-2-2011 πρακτικό Συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου ΑΠΟΦΑΣΗ 60/2011 Περί ορισμού Διοικητικού Συμβουλίου των Σχολικών Επιτροπών ( Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης).

Διαβάστε περισσότερα

Ίδρυση Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) Ι και ΙΙ Ζ.Ε.Π.

Ίδρυση Τάξεων Υποδοχής (Τ.Υ.) Ι και ΙΙ Ζ.Ε.Π. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 16 / 2009 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 275 / 2009

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το πρακτικό της αριθ. 16 / 2009 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 275 / 2009 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της αριθ. 16 / 2009 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου. Αριθ. Αποφάσεως 275 / 2009 Περίληψη Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Δήμου Ωραιοκάστρου στην υλοποίηση του

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το πρακτικό της υπ.αριθ. 3ης /2018 συνεδρίασης

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 3/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 3/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ της με αριθμ. 3/2011 ΑΠΟΦΑΣΗΣ της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΘΕΜΑ: Διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού τρέχοντος οικονομικού έτους.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΤΗΣ ΧΙΑΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ Λειτουργία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας με δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες Λειτουργία των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών με δημοκρατικές και διαφανείς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ

ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ ΟΔΗΓΩ ΚΙΝΟΥΜΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΑΠΩ ΤΗ ΖΩΗ 2 ος Κύκλος δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων 18 27 Νοεμβρίου 2015 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2 ου Κύκλου δράσεων αφιερωμένων στην Πρόληψη των Τροχαίων Ατυχημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το Πρακτικό της υπ αριθμ. 5/ τακτικής συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δ. Πύργου.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. από το Πρακτικό της υπ αριθμ. 5/ τακτικής συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δ. Πύργου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ NOMΟΣ ΗΛΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από το Πρακτικό της υπ αριθμ. 5/27-6-2017 τακτικής συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δ. Πύργου. Περίληψη:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΘΕΜΑ: ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Κερατσίνι: 28-3-2017 Αριθ. πρωτ.: 17410 ---------- ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 14 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 14492 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 14 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 14492 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Γάζι 14 / 09 / 2009 ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Αρ. Πρωτ. 14492 ΔΗΜΟΣ ΓΑΖΙΟΥ ΠΡΟΣ Την Περιφέρεια Κρήτης Ταχ.Δ/νση : Γάζι Τμήμα Τοπ. Αυτοδ/σης Ταχ.Κώδ. :71414 Τηλέφωνο: 2813-400664 ΚΟΙΝ : Πληρ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 1ης/ συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ».

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ. Από το Πρακτικό της 1ης/ συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ ΝΠΔΔ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ «Η ΜΗΚΩΝΗ» ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ Από το Πρακτικό της ης/4--209 συνεδρίασης του Δ.Σ του ΝΠΔΔ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ Δ/ΝΣΗ :ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ :ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ Περαία, 13.05.2016 Αριθ. Πρωτ.: -8.483 - Προς : 1. κ. Γιάννη

Διαβάστε περισσότερα

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ Ηράκλειο, 05-06-2015 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---------- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ---------- Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα