VOLTE-TEL communications /

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "VOLTE-TEL communications /"

Transcript

1 1

2 2 Σύντομος Οδηγός Χρήσης Σχετικά με το έντυπο που έχετε στα χέρια σας. Ο συγκεκριμένος οδηγός χρήσης έχει ως σκοπό να σας επεξηγήσει τις βασικές λειτουργίες του τηλεφωνικού συστήματος τις AGFEO του οποίου είστε κάτοχος. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να ανατρέξετε στον οδηγό χρήσης που βρίσκεται στο CD που εσωκλείεται μαζί με το προϊόν ή στην ιστοσελίδα Αυτός ο σύντομος οδηγός χρήσης βρίσκει εφαρμογή στις παρακάτω συσκευές : AS 151 plus - AS 181 plus - AS 181 plus EIB - AS 281 All-In-One - AS 35 - AS 35 All-In-One - AS 43 - AS 45 - AS 200 IT - TK-Home Server Οι λειτουργίες που περιγράφονται στον συγκεκριμένο οδηγό χρήσης, αναφέρονται στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του εκάστοτε τηλεφωνικού κέντρου. Σε περίπτωση αναβάθμισης του λογισμικού της συσκευής κάποιες λειτουργίες που περιγράφονται σε αυτόν τον οδηγό χρήσης, ίσως να μην ισχύουν. Όλα τα ISDN χαρακτηριστικά που αναφέρονται στον οδηγό χρήσης υποστηρίζονται πλήρως από την συσκευή. Παρ όλα αυτά κάποια από τα χαρακτηριστικά που περιγράφονται ίσως να μην παρέχονται ως προεπιλογή από την εκάστοτε εταιρία που σας παρέχει το δίκτυο και θα πρέπει να αιτηθείτε για την παροχή αυτών.

3 3 Περιεχόμενα Σχετικά με τον οδηγό χρήσης Εικόνες και πλήκτρα Χρησιμοποιώντας τον οδηγό χρήσης Κλήση εξωτερικής γραμμής Κλήση εσωτερικής γραμμής Επιλογή συγκεκριμένης εξωτερικής γραμμής ή MSN Αναμονή κλήσης Απόρριψη κλήσης σε αναμονή Προγραμματισμός αναμονής κλήσης Απάντηση σε κλήση Σύνθετες κλήσεις Μεταφορά κλήσης Τηλεδιάσκεψη Ειδοποίηση Επανάκληση όταν είναι κατειλημμένο Καλώντας από τον τηλεφωνικό κατάλογο Κλείδωμα τηλεφώνου Κλήσεις άμεσης ανάγκης Εκτροπή θυροτηλέφωνου σε εξωτερική γραμμή Λειτουργία του θυροτηλεφώνου και απελευθέρωση της κλειδαριάς Εκτροπή σε άλλο τηλέφωνο Παρακράτηση του αριθμού σας Ενεργό / Μη Ενεργό Κλήση αφύπνισης Αναστοιχειοθέτηση επέκτασης

4 4 Εικόνες και πλήκτρα Παρακάτω θα επεξηγηθούν οι λειτουργίες των πλήκτρων και των εικόνων που εμφανίζονται στο τηλεφωνικό σύστημα. Εικόνες Το τηλέφωνο καλεί. Μιλήστε. Σηκώστε το ακουστικό. Κατεβάστε το ακουστικό Πληκτρολογήστε τον αριθμό. Τηλεδιάσκεψη. Διάφοροι τόνοι που πιθανόν να ακούσετε. Πλήκτρα Επανάκληση. Αστερίσκος. Πλήκτρο για επιλεγμένες λειτουργίες. Δίεση. Σημείωση Σε συσκευές που δεν έχουν το πλήκτρο με τον αστερίσκο στη θέση του πληκτρολογούμε 99. Οι παραπάνω λειτουργίες εξαρτώνται άμεσα από τον σταθμό ISDN που χρησιμοποιείται και μπορεί να υπάρχει περιορισμένη πρόσβαση σε κάποιες από τις λειτουργίες. Χρησιμοποιώντας τον οδηγό χρήσης. Η κεφαλίδα υποδεικνύει αν η εκάστοτε λειτουργία είναι συμβατή με τις συσκευές ST40, ST21 και ST31 ή αν βρίσκει εφαρμογή σε αναλογική ή ISDN συσκευή. Παρακαλούμε παρατηρήστε οποιαδήποτε μηνύματα εμφανίζονται στην οθόνη του τηλεφωνικού συστήματος, καθώς αυτά θα σας καθοδηγήσουν κατά τη διαδικασία. Τα τηλέφωνα συστήματος ST21 και ST31 θα εμφανίζουν μια λειτουργία κάθε φορά. Όταν παραπάνω από μία λειτουργία είναι διαθέσιμη, τότε μπορεί να επιλεχθεί χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα με τα βέλη. Τα πλήκτρα που βρίσκονται κάτω από την οθόνη στις συσκευές ST40, ST21 και 31θα τα συμβολίζουμε με αυτή την εικόνα : Το πλήκτρο το οποίο θα πρέπει να πατήσετε θα εμφανίζεται με μαύρο χρώμα. Αν στον οδηγό χρήσης δεν εμφανίζεται μαύρο πλήκτρο τότε παρακαλούμε να παρατηρήσετε την οθόνη της συσκευής σας. Θα πρέπει να υπάρχουν πάνω από τρείς λειτουργίες διαθέσιμες και η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη θα εμφανίζεται πρώτη. Επιπλέον λειτουργίες μπορούν να επιλεχθούν χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα με τα βέλη.

5 5 Καλώντας εξωτερική γραμμή. «Απευθείας Γραμμή» Μη ενεργοποιημένο. Σηκώστε το ακουστικό Πιέστε 9 για εξωτερική γραμμή και τον αριθμό τηλεφώνου. Σηκώστε το ακουστικό Πιέστε 9 για εξωτερική γραμμή και τον αριθμό τηλεφώνου. Σηκώστε το ακουστικό Πιέστε 0 ή 9 για εξωτερική γραμμή και τον αριθμό τηλεφώνου. «Απευθείας Γραμμή» Ενεργοποιημένο. Σηκώστε το ακουστικό και πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου που θέλετε να καλέσετε. Σηκώστε το ακουστικό και πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου που θέλετε να καλέσετε. Σηκώστε το ακουστικό και πληκτρολογήστε τον αριθμό του τηλεφώνου που θέλετε να καλέσετε. Καλώντας εσωτερική γραμμή. Σηκώστε το ακουστικό Πιέστε # και τον εσωτερικό αριθμό τηλεφώνου. Σηκώστε το ακουστικό Πιέστε # και τον εσωτερικό αριθμό τηλεφώνου. Σηκώστε το ακουστικό Πιέστε # και τον εσωτερικό αριθμό τηλεφώνου.

6 6 Επιλογή συγκεκριμένης εξωτερικής γραμμής ή MSN Πιέστε το πλήκτρο για εξωτερική γραμμή, επιλέξτε με τα βέλη την γραμμή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, επιβεβαιώστε την επιλογή σας πιέζοντας το μεσαίο πλήκτρο όπως φαίνεται και στην εικόνα. Πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε και σηκώστε το ακουστικό. Πιέστε το πλήκτρο για εξωτερική γραμμή, επιλέξτε με τα βέλη την γραμμή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, επιβεβαιώστε την επιλογή σας πιέζοντας το μεσαίο πλήκτρο όπως φαίνεται και στην εικόνα. Πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε και σηκώστε το ακουστικό. Σηκώστε το ακουστικό, πιέστε *00, πληκτρολογήστε τον αριθμό της γραμμής, πιέστε #, πληκτρολογήστε τον τηλεφωνικό αριθμό και μιλήστε.

7 7 Αναμονή Κλήσης Πρώτη επιλογή Μιλάτε στο τηλέφωνο και ακούτε το ήχο της κλήσης σε αναμονή. Τερματίζετε την κλήση, η συσκευή σας κουδουνίζει, σηκώστε το ακουστικό και μιλήστε. Μιλάτε στο τηλέφωνο και ακούτε το ήχο της κλήσης σε αναμονή. Τερματίζετε την κλήση, η συσκευή σας κουδουνίζει, σηκώστε το ακουστικό και μιλήστε. Μιλάτε στο τηλέφωνο και ακούτε το ήχο της κλήσης σε αναμονή. Τερματίζετε την κλήση, η συσκευή σας κουδουνίζει, σηκώστε το ακουστικό και μιλήστε. Δεύτερη επιλογή Πιέστε Accept, η κλήση που έχετε εκείνη τη στιγμή μπαίνει σε αναμονή και περνάτε στην κλήση που ήταν σε αναμονή. Μπορείτε τώρα να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο κλήσεις ή να συνδέσετε τις κλήσεις μεταξύ τους. Πιέστε το πλήκτρο Call Split. Η κλήση που έχετε εκείνη τη στιγμή μπαίνει σε αναμονή και περνάτε στην κλήση που ήταν σε αναμονή. Μπορείτε τώρα να επιλέξετε ανάμεσα στις δύο κλήσεις ή να συνδέσετε τις κλήσεις μεταξύ τους. Μιλάτε στο τηλέφωνο και ακούτε το ήχο της κλήσης σε αναμονή. Τερματίζετε την κλήση, η συσκευή σας κουδουνίζει, σηκώστε το ακουστικό και μιλήστε.

8 8 Απόρριψη κλήσης σε αναμονή Πιέστε το πλήκτρο Reject. Ο καλών θα ακούσει τον ήχο καταλυμένου. Η κλήση θα περάσει σε άλλη συσκευή που δεν είναι καταλυμένη. Συνεχίστε να μιλάτε. Πιέστε το πλήκτρο Reject. Ο καλών θα ακούσει τον ήχο καταλυμένου. Η κλήση θα περάσει σε άλλη συσκευή που δεν είναι καταλυμένη. Συνεχίστε να μιλάτε. Μιλάτε στο τηλέφωνο και ακούτε τον ήχο της κλήσης σε αναμονή. Πιέστε το πλήκτρο R, απορρίψτε την κλήση πιέζοντας *21, συνεχίστε να μιλάτε. Προγραμματισμός αναμονής κλήσης Εκκινήστε την λειτουργία πιέζοντας τα πλήκτρα Set και Call Waiting. Πατώντας 1 η κλήση σε αναμονή εμφανίζεται στην οθόνη και πατώντας 2 ακούγεται ήχος στο ακουστικό. Τερματίζετε τον προγραμματισμό. Αν θέλετε έπειτα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή όχι τον προγραμματισμό που κάνατε. (ΟΝ/OFF) Εκκινήστε την λειτουργία πιέζοντας τα πλήκτρα Set και Call Waiting. Πατώντας 1 η κλήση σε αναμονή εμφανίζεται στην οθόνη και πατώντας 2 ακούγεται ήχος στο ακουστικό. Τερματίζετε τον προγραμματισμό. Αν θέλετε έπειτα μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή όχι τον προγραμματισμό που κάνατε. (ΟΝ/OFF) Σηκώστε το ακουστικό, πιέστε *55, έπειτα πιέστε 0 για απενεργοποίηση της αναμονής ή 2 για ενεργοποίηση της με ήχο στο ακουστικό. Ακούστε τον ήχο επιβεβαίωσης και κατεβάστε το ακουστικό.

9 9 Απάντηση σε κλήση Απαντώντας σε εισερχόμενες κλήσεις. Για να απαντήσετε σε μια κλήση, σηκώστε το ακουστικό και πατήστε το πλήκτρο Pick Up και απαντήστε. Για να απαντήσετε σε μια κλήση, σηκώστε το ακουστικό, στην οθόνη βλέπετε το μήνυμα Pick Up Call?, πιέστε το πλήκτρο ΟΚ για επιβεβαίωση και απαντήστε. Για να απαντήσετε σε μια κλήση, σηκώστε το ακουστικό πληκτρολογήστε *260 και απαντήστε. Απευθείας απάντηση. Για να απαντήσετε σε μια κλήση, σηκώστε το ακουστικό και πατήστε το πλήκτρο Pick Up πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό της συσκευής που κουδουνίζει και απαντήστε. Για να απαντήσετε σε μια κλήση, σηκώστε το ακουστικό και πατήστε το πλήκτρο Pick Up πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό της συσκευής που κουδουνίζει και απαντήστε. Για να απαντήσετε σε μια κλήση, σηκώστε το ακουστικό πληκτρολογήστε *26 τον αριθμό του τηλεφώνου που κουδουνίζει και απαντήστε.

10 10 Απάντηση κλήσεων από τηλεφωνητή. ST 40 ST 21/ST 31 Όταν ο τηλεφωνητής έχει απαντήσει μια κλήση και θέλετε να την μεταφέρετε στο τηλέφωνό σας για να απαντήσετε εσείς, σηκώστε το ακουστικό, πιέστε το πλήκτρο Pick Up και απαντήστε. Όταν ο τηλεφωνητής έχει απαντήσει μια κλήση και θέλετε να την μεταφέρετε στο τηλέφωνό σας για να απαντήσετε εσείς, σηκώστε το ακουστικό, πιέστε το πλήκτρο Pick Up και απαντήστε. Αναλογικές και ISDN Συσκευές. Όταν ο τηλεφωνητής έχει απαντήσει μια κλήση και θέλετε να την μεταφέρετε στο τηλέφωνό σας για να απαντήσετε εσείς, σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *26, τον εσωτερικό αριθμό του τηλεφωνητή και απαντήστε. Σημείωση Για να απαντήσετε σε κλήσεις από τον τηλεφωνητή πρέπει η θύρα της συσκευής να έχει προγραμματιστεί ως Answering Machine μέσω του προγράμματος TK-Suite. Για να απαντήσετε σε κλήσεις από τον τηλεφωνητή πατώντας το πλήκτρο Pick Up θα πρέπει να έχετε προγραμματίσει το πλήκτρο ώστε να έχει τον εσωτερικό αριθμό του τηλεφωνητή μέσω του προγράμματος TK-Suite.

11 11 Σύνθετες κλήσεις Κατά τη διάρκεια μιας τηλεφωνικής συνομιλίας μπορείτε να σταματήσετε την κλήση και να μιλήσετε με άλλον αριθμό. Ο πρώτος μπαίνει σε αναμονή και δεν μπορεί να ακούσει την συζήτηση σας με τον άλλο αριθμό. Μια εξωτερική γραμμή μπορεί να ακούσει μουσική κατά τη διάρκεια της αναμονής. Κατά τη διάρκεια τέτοιου είδους κλήσεων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλες τις λειτουργίες του τηλεφώνου, όπως τον τηλεφωνικό κατάλογο, κλήση αριθμού από τη μνήμη κλπ. Για να κάνετε εσωτερική ή εξωτερική σύνθετη κλήση πιέστε το πλήκτρο Enquiry και πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό ή για εξωτερική κλήση πιέστε το πλήκτρο Enquiry βγάλτε εξωτερική γραμμή με το 0 ή το 9 και πληκτρολογήστε τον αριθμό. Η γραμμή που είναι σε αναμονή δεν μπορεί να σας ακούσει. Πατώντας Split μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των κλήσεων χωρίς να τους συνδέετε. Πιέστε το πλήκτρο Release για να τερματίσετε την τρέχουσα κλήση. Για να κάνετε εσωτερική ή εξωτερική σύνθετη κλήση πιέστε το πλήκτρο Enquiry και πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό ή για εξωτερική κλήση πιέστε το πλήκτρο Enquiry βγάλτε εξωτερική γραμμή με το 0 ή το 9 και πληκτρολογήστε τον αριθμό. Η γραμμή που είναι σε αναμονή δεν μπορεί να σας ακούσει. Πατώντας Split μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των κλήσεων χωρίς να τους συνδέετε. Πιέστε το πλήκτρο Release για να τερματίσετε την τρέχουσα κλήση. Για να κάνετε εσωτερική ή εξωτερική σύνθετη κλήση πιέστε το πλήκτρο Recall. Η πρώτη κλήση μπαίνει σε αναμονή. Μπορείτε τώρα να καλέσετε το εσωτερικό τηλέφωνο που επιθυμείτε ή βγάλτε εξωτερική γραμμή πατώντας το 0 ή το 9 και πληκτρολογήστε τον αριθμό που επιθυμείτε. Πιέζοντας το πλήκτρο Recall και οι δύο κλήσεις είναι σε αναμονή. Πιέστε το 0 ή το 9 για να συνδεθείτε στην εξωτερική γραμμή που είναι σε αναμονή ή τον εσωτερικό αριθμό για να συνδεθείτε στην εσωτερική γραμμή που είναι σε αναμονή.

12 12 Μεταφορά κλήσης Μεταφορά Κλήσης σε εσωτερική γραμμή Όταν έχετε μία εξωτερική κλήση την οποία θέλετε να μεταφέρετε σε μία άλλη εσωτερική συσκευή, πιέστε το πλήκτρο Enquiry. Ο καλών μπαίνει σε αναμονή. Έπειτα πληκτρολογήστε τον αριθμό της εσωτερικής συσκευής που θέλετε να μεταφέρετε την κλήση. Περιμένετε μέχρι να απαντήσουν από την άλλη συσκευή, ανακοινώνετε την κλήση και επανατοποθετείτε το ακουστικό ή επανατοποθετείτε το ακουστικό και ο καλών περιμένει σε αναμονή μέχρι να απαντήσει η άλλη συσκευή. Όταν έχετε μία εξωτερική κλήση την οποία θέλετε να μεταφέρετε σε μία άλλη εσωτερική συσκευή, πιέστε το πλήκτρο Enquiry. Ο καλών μπαίνει σε αναμονή. Έπειτα πληκτρολογήστε τον αριθμό της εσωτερικής συσκευής που θέλετε να μεταφέρετε την κλήση. Περιμένετε μέχρι να απαντήσουν από την άλλη συσκευή, ανακοινώνετε την κλήση και επανατοποθετείτε το ακουστικό ή επανατοποθετείτε το ακουστικό και ο καλών περιμένει σε αναμονή μέχρι να απαντήσει η άλλη συσκευή. Όταν έχετε μία εξωτερική κλήση την οποία θέλετε να μεταφέρετε σε μία άλλη εσωτερική συσκευή πιέστε το πλήκτρο R. Εκείνη τη στιγμή ο καλών μπαίνει σε αναμονή. Πληκτρολογήστε τον αριθμό της εσωτερικής συσκευής που θέλετε, περιμένετε να απαντήσουν από την άλλη συσκευή, ανακοινώνετε την κλήση και επανατοποθετείτε το ακουστικό ή επανατοποθετείτε το ακουστικό και ο καλών περιμένει σε αναμονή μέχρι να απαντήσει η άλλη συσκευή. Σημείωση Σε περίπτωση που η συσκευή στην οποία στείλατε την κλήση δεν απαντάει ή είναι καταλυμένη πιέστε, ανάλογα με τη συσκευή, τα πλήκτρα : Back, Stop ή R 0 για να επιστρέψει η κλήση σε εσάς ή εναλλακτικά κάντε μεταφορά την κλήση σε άλλη συσκευή.

13 13 Μεταφορά κλήσης Μεταφορά Κλήσης σε εξωτερική γραμμή Όταν έχετε μια εξωτερική κλήση και θέλετε να τη μεταφέρετε σε άλλη εξωτερική γραμμή τότε, πιέστε το πλήκτρο Enquiry, βγάλτε εξωτερική γραμμή πατώντας 0 ή 9 και πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε. Η κλήση που είχατε μπαίνει σε αναμονή. Απαντήστε στη νέα κλήση που κάνατε, πιέστε το πλήκτρο Transfer και επανατοποθετήστε το ακουστικό. Οι δύο γραμμές είναι συνδεδεμένες πλέον μεταξύ τους. Όταν έχετε μια εξωτερική κλήση και θέλετε να τη μεταφέρετε σε άλλη εξωτερική γραμμή τότε, πιέστε το πλήκτρο Enquiry, βγάλτε εξωτερική γραμμή πατώντας 0 ή 9 και πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε. Η κλήση που είχατε μπαίνει σε αναμονή. Απαντήστε στη νέα κλήση που κάνατε, επιλέξτε με τα βέλη Transfer και πιέστε το πλήκτρο OK. Επανατοποθετήστε το ακουστικό. Οι δύο γραμμές είναι συνδεδεμένες πλέον μεταξύ τους. Όταν έχετε μια εξωτερική κλήση και θέλετε να τη μεταφέρετε σε άλλη εξωτερική γραμμή τότε, πιέστε το πλήκτρο R, βγάλτε εξωτερική γραμμή πατώντας 0 ή 9 και πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε. Η κλήση που είχατε μπαίνει σε αναμονή. Απαντήστε στη νέα κλήση που κάνατε, πιέστε τα πλήκτρα R*20. Επανατοποθετήστε το ακουστικό. Οι δύο γραμμές είναι συνδεδεμένες πλέον μεταξύ τους.

14 14 Τηλεδιάσκεψη Έχετε μια εσωτερική ή εξωτερική κλήση. Πιέστε το πλήκτρο Enquiry πληκτρολογήστε τον αριθμό της εσωτερικής γραμμής που θέλετε ή βγάλτε εξωτερική με το 0 ή το 9 και πληκτρολογήστε τον αριθμό. Απαντήστε στη νέα κλήση που κάνατε και πιέστε το προγραμματισμένο πλήκτρο Conference. Οι συμμετέχοντες θα ακούσουν έναν τόνο επιβεβαίωσης και η τηλεδιάσκεψη θα έχει εδραιωθεί. Έχετε μια εσωτερική ή εξωτερική κλήση. Πιέστε το πλήκτρο Enquiry πληκτρολογήστε τον αριθμό της εσωτερικής γραμμής που θέλετε ή βγάλτε εξωτερική με το 0 ή το 9 και πληκτρολογήστε τον αριθμό. Απαντήστε στη νέα κλήση που κάνατε, επιλέξτε χρησιμοποιώντας τα βέλη Conference και πιέστε OK. Οι συμμετέχοντες θα ακούσουν έναν τόνο επιβεβαίωσης και η τηλεδιάσκεψη θα έχει εδραιωθεί. Έχετε μια εσωτερική ή εξωτερική κλήση. Πιέστε το πλήκτρο R, πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό ή πιέστε 0 για να βγάλετε εξωτερική γραμμή και πληκτρολογήστε τον αριθμό. Απαντήστε στη νέα κλήση, πιέστε το πλήκτρο R και στη συνέχεια πληκτρολογήστε R*61. Θα ακουστεί ο τόνος επιβεβαίωσης ότι η τηλεδιάσκεψη εδραιώθηκε.

15 15 Ειδοποίηση Μπορείτε μέσω του τηλεφωνικού σας συστήματος να κάνετε ειδοποιήσεις ανακοινώσεις προς άλλες εσωτερικές ή εξωτερικές συσκευές. Μπορείτε κάνετε μια ανακοίνωση μεμονωμένα σε κάθε συσκευή, σε ομάδα συσκευών ή σε όλες τις συσκευές του κέντρου. Η λειτουργία ειδοποίησης είναι εφικτή μόνο αν έχει προγραμματιστεί το πλήκτρο με τη λειτουργία Announce. Πιέστε το πλήκτρο Announce. Αν δεν έχει προγραμματιστεί συγκεκριμένος αριθμός εσωτερικής συσκευής τότε πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε ή τον αριθμό μιας ομάδας συσκευών που θέλετε να ειδοποιηθούν. Αν πιέσετε το μεσαίο πλήκτρο τότε όλες οι συσκευές του κέντρου θα λάβουν την ειδοποίηση. Για να κάνετε την ανακοίνωση σηκώστε το ακουστικό ή πιέστε το πλήκτρο της ανοιχτής ακρόασης. Πιέστε το πλήκτρο Announce. Αν δεν έχει προγραμματιστεί συγκεκριμένος αριθμός εσωτερικής συσκευής τότε πληκτρολογήστε τον αριθμό που θέλετε ή τον αριθμό μιας ομάδας συσκευών που θέλετε να ειδοποιηθούν. Αν πιέσετε το μεσαίο πλήκτρο τότε όλες οι συσκευές του κέντρου θα λάβουν την ειδοποίηση. Για να κάνετε την ανακοίνωση σηκώστε το ακουστικό ή πιέστε το πλήκτρο της ανοιχτής ακρόασης. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *48, πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό στον οποίο θέλετε να κάνετε την ανακοίνωση ή πιέστε 0 για όλες τις συσκευές του κέντρου. Ακούγεται ο τόνος επιβεβαίωσης και αμέσως μετά μπορείτε να κάνετε την ανακοίνωση.

16 16 Επανάκληση όταν είναι κατειλημμένο Ακούτε τόνο καταλυμένου όταν έχετε καλέσει έναν αριθμό, τότε πιέστε το πλήκτρο Call Back για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη επανάκληση και επανατοποθετήστε το ακουστικό. Όταν η γραμμή πάψει να είναι καταλυμένη τότε η συσκευή σας θα κουδουνίσει. Μόλις σηκώσετε το ακουστικό τότε θα κουδουνίσει και η συσκευή του αριθμού που καλέσατε. Ακούτε τόνο καταλυμένου όταν έχετε καλέσει έναν αριθμό, τότε επιλέξτε με τα βέλη τη λειτουργία Call Back για να ενεργοποιήσετε την αυτόματη επανάκληση και επανατοποθετήστε το ακουστικό. Όταν η γραμμή πάψει να είναι καταλυμένη τότε η συσκευή σας θα κουδουνίσει. Μόλις σηκώσετε το ακουστικό τότε θα κουδουνίσει και η συσκευή του αριθμού που καλέσατε. Ακούτε τόνο καταλυμένου όταν έχετε καλέσει έναν αριθμό, τότε πληκτρολογήστε R*19 για να ενεργοποιήσετε την λειτουργία της αυτόματης επανάκλησης. Μόλις ακούσετε τον τόνο επιβεβαίωσης επανατοποθετήστε το ακουστικό. Όταν η γραμμή πάψει να είναι καταλυμένη τότε η συσκευή σας θα κουδουνίσει. Μόλις σηκώσετε το ακουστικό τότε θα κουδουνίσει και η συσκευή του αριθμού που καλέσατε.

17 17 Καλώντας από τον τηλεφωνικό κατάλογο Το τηλεφωνικό σας σύστημα έχει ένα κεντρικό τηλεφωνικό κατάλογο, από τον οποίο μπορείτε να ανακτήσετε μια επαφή με τρεις τρόπους : αλφαβητικά, με χρήση του κωδικού θέσης της επαφής και με κλήση χρησιμοποιώντας χαρακτήρες. Στον τηλεφωνικό κατάλογο μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 1000 χαρακτήρες χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα TK-Suite. Για την κλήση χρησιμοποιώντας χαρακτήρες ακολουθεί ένα σύντομο παράδειγμα όπου φαίνονται οι επαφές που είναι καταχωρημένες και τα πλήκτρα που χρειάζεται να πιέσετε ώστε να τις ανακτήσετε. Το σύστημα θα καλέσει αυτόματα τον αριθμό μόλις βρει μία και μοναδική καταχώρηση η οποία ταιριάζει με τα γράμματα που πιέσαμε εμείς. Καταχωρήσεις στον κατάλογο Πλήκτρα που πατάτε για την ανάκτηση της επαφής Dellmann Diener Edner Fenlo Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμβουλευτείτε τον οδηγό χρήσης που βρίσκεται στο CD που εσωκλείεται. Σημείωση Οι επαφές καταχωρούνται μόνο με λατινικούς χαρακτήρες.

18 18 Κλήση επαφής χρησιμοποιώντας χαρακτήρες. Πιέστε το πλήκτρο του τηλεφωνικού καταλόγου. Εισάγετε τον πρώτο χαρακτήρα της επαφής που ψάχνετε π.χ. Α = 2. Η πρώτη επαφή που αρχίζει με Α θα εμφανιστεί στη οθόνη. Εισάγετε τον δεύτερο χαρακτήρα π.χ. Ν = 6, στην οθόνη θα εμφανιστεί η πρώτη επαφή που αρχίζει από ΑΝ. Μπορείτε να αναζητήσετε την επαφή και με τα βέλη. Μόλις η επαφή που θέλετε εμφανιστεί στην οθόνη σηκώστε το ακουστικό ή πιέστε το πλήκτρο της ανοιχτής ακρόασης. Η εξωτερική γραμμή θα ανοίξει αυτόματα και θα γίνει η κλήση της επαφής που φαίνεται στην οθόνη. Πιέστε το πλήκτρο του τηλεφωνικού καταλόγου. Εισάγετε τον πρώτο χαρακτήρα της επαφής που ψάχνετε π.χ. Α = 2. Η πρώτη επαφή που αρχίζει με Α θα εμφανιστεί στη οθόνη. Εισάγετε τον δεύτερο χαρακτήρα π.χ. Ν = 6, στην οθόνη θα εμφανιστεί η πρώτη επαφή που αρχίζει από ΑΝ. Μπορείτε να αναζητήσετε την επαφή και με τα βέλη. Μόλις η επαφή που θέλετε εμφανιστεί στην οθόνη σηκώστε το ακουστικό ή πιέστε το πλήκτρο της ανοιχτής ακρόασης. Η εξωτερική γραμμή θα ανοίξει αυτόματα και θα γίνει η κλήση της επαφής που φαίνεται στην οθόνη. Σηκώστε το ακουστικό και πληκτρολογήστε *3*. Πληκτρολογήστε το όνομα της επαφής χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο της συσκευής. Θα ακούσετε το τόνο επιβεβαίωσης ότι βρήκε μία και μοναδική επαφή με αυτό το όνομα και θα γίνει αυτόματη κλήση του αριθμού μέσα σε τέσσερα δευτερόλεπτα ή απευθείας αν πιέσετε #.

19 19 Κλήση με χρήση του κωδικού θέσης της επαφής Πιέστε το πλήκτρο του καταλόγου, πληκτρολογήστε τον αριθμό της θέσης μνήμης όπου είναι καταχωρημένη η επαφή. Αν θέλετε μετακινηθείτε με τα βέλη μέσα στον τηλεφωνικό κατάλογο μέχρι να βρείτε την επαφή που θέλετε. Μόλις δείτε στην οθόνη την επαφή που ψάχνετε σηκώστε το ακουστικό ή πιέστε το πλήκτρο της ανοιχτής ακρόασης έτσι ώστε να γίνει αυτόματη κλήση της επαφής που φαίνεται στην οθόνη. Πιέστε το πλήκτρο του καταλόγου, πληκτρολογήστε τον αριθμό της θέσης μνήμης όπου είναι καταχωρημένη η επαφή. Αν θέλετε μετακινηθείτε με τα βέλη μέσα στον τηλεφωνικό κατάλογο μέχρι να βρείτε την επαφή που θέλετε. Μόλις δείτε στην οθόνη την επαφή που ψάχνετε σηκώστε το ακουστικό ή πιέστε το πλήκτρο της ανοιχτής ακρόασης έτσι ώστε να γίνει αυτόματη κλήση της επαφής που φαίνεται στην οθόνη. Σηκώστε το ακουστικό σας, πληκτρολογήστε *3 και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον αριθμό της θέσης στην οποία βρίσκεται η επαφή που θέλετε (το εύρος είναι από 000 έως 999) και θα γίνει αυτόματα κλήση της επαφής.

20 20 Ανάκτηση και κλήση επαφής αλφαβητικά Πιέστε το πλήκτρο του τηλεφωνικού καταλόγου. Εισάγετε το πρώτο γράμμα της επαφής που ψάχνετε π.χ. Β=22. Η πρώτη επαφή που αρχίζει με αυτόν τον χαρακτήρα θα εμφανιστεί στην οθόνη. Πιέστε το πλήκτρο με το βέλος για να εισάγετε τον δεύτερο χαρακτήρα, π.χ. Ο=666. Θα εμφανιστεί στην οθόνη η πρώτη επαφή που αρχίζει με ΒΟ. Μπορείτε να μετακινηθείτε με τα βέλη μέσα στον τηλεφωνικό κατάλογο μέχρι να βρείτε την επαφή που θέλετε. Μόλις δείτε στην οθόνη την επαφή που ψάχνετε σηκώστε το ακουστικό ή πιέστε το πλήκτρο της ανοιχτής ακρόασης έτσι ώστε να γίνει αυτόματη κλήση της επαφής που φαίνεται στην οθόνη..πιέστε το πλήκτρο του τηλεφωνικού καταλόγου. Εισάγετε το πρώτο γράμμα της επαφής που ψάχνετε π.χ. Β=22. Η πρώτη επαφή που αρχίζει με αυτόν τον χαρακτήρα θα εμφανιστεί στην οθόνη. Πιέστε το πλήκτρο με το βέλος για να εισάγετε τον δεύτερο χαρακτήρα, π.χ. Ο=666. Θα εμφανιστεί στην οθόνη η πρώτη επαφή που αρχίζει με ΒΟ. Μπορείτε να μετακινηθείτε με τα βέλη μέσα στον τηλεφωνικό κατάλογο μέχρι να βρείτε την επαφή που θέλετε. Μόλις δείτε στην οθόνη την επαφή που ψάχνετε σηκώστε το ακουστικό ή πιέστε το πλήκτρο της ανοιχτής ακρόασης έτσι ώστε να γίνει αυτόματη κλήση της επαφής που φαίνεται στην οθόνη

21 21 Κλείδωμα τηλεφώνου Κλήσεις άμεσης ανάγκης Κλείδωμα Τηλεφώνου Πιέστε το πλήκτρο Lock Phone. Εισάγετε το PIN αν σας ζητηθεί. Η συσκευή είναι πλέον κλειδωμένη. Όποιος προσπαθήσει να καλέσει εξωτερική γραμμή θα ακούσει ένα τόνο απόρριψης στο ακουστικό. Πιέστε το πλήκτρο Lock Phone. Εισάγετε το PIN αν σας ζητηθεί. Η συσκευή είναι πλέον κλειδωμένη. Όποιος προσπαθήσει να καλέσει εξωτερική γραμμή θα ακούσει ένα τόνο απόρριψης στο ακουστικό. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *560 και αν χρειαστεί το ΡΙΝ, θα ακουστεί ο τόνος επιβεβαίωσης, επανατοποθετήστε το ακουστικό. Η συσκευή κλειδώθηκε. Ξεκλείδωμα Τηλεφώνου Πιέστε το πλήκτρο Lock Phone. Εισάγετε το PIN αν σας ζητηθεί. Η συσκευή είναι πλέον ξεκλειδωμένη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά. Πιέστε το πλήκτρο Lock Phone. Εισάγετε το PIN αν σας ζητηθεί. Η συσκευή είναι πλέον ξεκλειδωμένη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *560 και αν χρειαστεί το ΡΙΝ, θα ακουστεί ο τόνος επιβεβαίωσης, επανατοποθετήστε το ακουστικό. Η συσκευή ξεκλειδώθηκε.

22 22 Κλήσεις άμεσης ανάγκης Όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και θέλετε να κάνετε κλήση άμεσης ανάγκης πρέπει από πριν να έχετε αποθηκεύσει στα πλήκτρα * και # τους αριθμούς άμεσης ανάγκης. Με κατεβασμένο το ακουστικό πιέστε * ή #, ο αριθμός άμεσης ανάγκης θα εμφανιστεί στην οθόνη, σηκώστε το ακουστικό και θα γίνει κλήση αυτού του αριθμού αυτόματα. Όταν η συσκευή είναι κλειδωμένη και θέλετε να κάνετε κλήση άμεσης ανάγκης πρέπει από πριν να έχετε αποθηκεύσει στα πλήκτρα * και # τους αριθμούς άμεσης ανάγκης. Με κατεβασμένο το ακουστικό πιέστε * ή #, ο αριθμός άμεσης ανάγκης θα εμφανιστεί στην οθόνη, σηκώστε το ακουστικό και θα γίνει κλήση αυτού του αριθμού αυτόματα. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *5, έπειτα πιέστε * ή # ανάλογα με τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε.

23 23 Εκτροπή θυροτηλεφώνου σε εξωτερική γραμμή Προγραμματισμός και ενεργοποίηση εκτροπής θυροτηλεφώνου Πιέστε το πλήκτρο Set και έπειτα το πλήκτρο Divert to για να προγραμματίσετε την εκτροπή. Πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό του θυροτηλεφώνου το οποίο θα γίνει εκτροπή σε εξωτερικό αριθμό. Πληκτρολογήστε τον εξωτερικό αριθμό ή επιλέξτε τον από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Πιέστε το κεντρικό πλήκτρο για επιβεβαίωση. Με το πλήκτρο 1 επιλέγετε να εκτρέπονται όλες οι κλήσεις και με το μεσαίο ενεργοποιείτε ή απενεργοποιείτε την εκτροπή. Με το τελευταίο πλήκτρο που φαίνεται στην εικόνα βγαίνετε από τον προγραμματισμό. Πιέστε το πλήκτρο Set και έπειτα το πλήκτρο Divert to για να προγραμματίσετε την εκτροπή. Πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό του θυροτηλεφώνου το οποίο θα γίνει εκτροπή σε εξωτερικό αριθμό. Πληκτρολογήστε τον εξωτερικό αριθμό ή επιλέξτε τον από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Πιέστε ΟΚ για επιβεβαίωση. Με το πλήκτρο 1 επιλέγετε να εκτρέπονται όλες οι κλήσεις. Πιέστε ΟΚ για επιβεβαίωση. Επιλέξτε 2 για ενεργοποίηση και 1 για απενεργοποίηση. Πιέστε το τελευταίο πλήκτρο που φαίνεται στην εικόνα για να βγείτε από τον προγραμματισμό. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *58, πιέστε 1 για να δώσετε τον εξωτερικό αριθμό απευθείας ή 3 για να τον επιλέξετε από τον τηλεφωνικό κατάλογο. Πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό του θυροτηλεφώνου, εισάγετε τον εξωτερικό αριθμό ή τον αριθμό από τον κατάλογο, πιέστε # για να ολοκληρώσετε την εισαγωγή. Θα ακουστεί ο τόνος επιβεβαίωσης. Επανατοποθετήστε το ακουστικό.

24 24 Απενεργοποίηση εκτροπής θυροτηλεφώνου Για να απενεργοποιήσετε την εκτροπή του θυροτηλεφώνου χρησιμοποιείστε το πλήκτρο Divert to. Για να απενεργοποιήσετε την εκτροπή του θυροτηλεφώνου χρησιμοποιείστε το πλήκτρο Divert to. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *580, εισάγετε τον εσωτερικό αριθμό του θυροτηλεφώνου, ακούστε τον τόνο επιβεβαίωσης. Επανατοποθετήστε το ακουστικό. Λειτουργία του θυροτηλεφώνου και απελευθέρωση της κλειδαριάς Όταν σας καλούν από το θυροτηλέφωνο η συσκευή σας κουδουνίζει. Σηκώστε το ακουστικό για να συνδεθείτε με το θυροτηλέφωνο. Για να ανοίξετε την πόρτα πιέστε το πλήκτρο Door Opener και η κλειδαριά θα απελευθερωθεί για τρία δευτερόλεπτα. Όταν σας καλούν από το θυροτηλέφωνο η συσκευή σας κουδουνίζει. Σηκώστε το ακουστικό για να συνδεθείτε με το θυροτηλέφωνο. Για να ανοίξετε την πόρτα επιλέξτε με τα βέλη Door Opener και η κλειδαριά θα απελευθερωθεί για τρία δευτερόλεπτα. Σηκώστε το ακουστικό, πιέστε R, πληκτρολογήστε *11 και τον εσωτερικό αριθμό του θυροτηλεφώνου. Η κλειδαριά απελευθερώνεται για 3 δευτερόλεπτα.

25 25 Κλήση και απάντηση του θυροτηλεφώνου Σηκώστε το ακουστικό πιέστε το πλήκτρο Door ακούγεται ο τόνος επιβεβαίωσης και μπορείτε να μιλήσετε στον επισκέπτη. Τέλος επανατοποθετήστε το ακουστικό. Σηκώστε το ακουστικό πιέστε το πλήκτρο Door ακούγεται ο τόνος επιβεβαίωσης και μπορείτε να μιλήσετε στον επισκέπτη. Τέλος επανατοποθετήστε το ακουστικό. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *11και τον εσωτερικό αριθμό του θυροτηλεφώνου. Μπορείτε να μιλήσετε στον επισκέπτη. Εκτροπή σε άλλο τηλέφωνο Μπορείτε να κάνετε εκτροπή των κλήσεων σε συγκεκριμένες εσωτερικές συσκευές ή σε εξωτερικό αριθμό. Επίσης μπορείτε να κάνετε πολλαπλή επιλογή συσκευών στις οποίες θα εκτρέπεται μια κλήση. Για παράδειγμα, έχετε ενεργοποιήσει την εκτροπή και μια κλήση στέλνεται στη συσκευή Α η οποία είναι καταλυμένη ή δεν απαντάει, τότε μπορείτε να προγραμματίσετε έτσι την εκτροπή ώστε κλήση να πάει σε μια άλλη συσκευή Β.

26 26 Προγραμματισμός και ενεργοποίηση της εκτροπής Πιέστε το πλήκτρο Set και έπειτα 17 για να ενεργοποιήσετε την λειτουργία προγραμματισμού εκτροπής. Εισάγετε τον αριθμό της εσωτερικής συσκευής της οποίας οι κλήσεις θα εκτραπούν σε μία άλλη εσωτερική συσκευή ή σε άλλο εξωτερικό αριθμό. Πιέστε το μεσαίο πλήκτρο για επιβεβαίωση. Εισάγετε τον αριθμό στον οποίο θα εκτραπούν οι κλήσεις ή τον αριθμό της εσωτερικής πληκτρολογώντας # στην αρχή. Επιβεβαιώστε με το μεσαίο πλήκτρο. Επιλέξτε σε ποιά περίπτωση θα γίνετε εκτροπή : 1 όλες οι κλήσεις, 2 όταν δεν απαντά μετά από 15 δευτερόλεπτα και 3 όταν είναι καταλυμένο. Πιέστε το μεσαίο πλήκτρο για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της εκτροπής. Πιέστε το πλήκτρο Set για να βγείτε από τον προγραμματισμό. Πιέστε το πλήκτρο Set και έπειτα 17 για να ενεργοποιήσετε την λειτουργία προγραμματισμού εκτροπής. Εισάγετε τον αριθμό της εσωτερικής συσκευής της οποίας οι κλήσεις θα εκτραπούν σε μία άλλη εσωτερική συσκευή ή σε άλλο εξωτερικό αριθμό. Πιέστε το μεσαίο πλήκτρο για επιβεβαίωση. Εισάγετε τον αριθμό στον οποίο θα εκτραπούν οι κλήσεις ή τον αριθμό της εσωτερικής πληκτρολογώντας # στην αρχή. Επιβεβαιώστε με το μεσαίο πλήκτρο. Επιλέξτε σε ποιά περίπτωση θα γίνετε εκτροπή : 1 όλες οι κλήσεις, 2 όταν δεν απαντά μετά από 15 δευτερόλεπτα και 3 όταν είναι καταλυμένο. Πιέστε 2 για ενεργοποίηση ή 1 απενεργοποίηση της εκτροπής. Πιέστε το πλήκτρο Set για να βγείτε από τον προγραμματισμό. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *58. Επιλέξτε που θα εκτραπούν οι κλήσεις : 1 σε εξωτερικό αριθμό, 2 σε εσωτερικό αριθμό, 3 σε αριθμό από τον κατάλογο. Επιλέξτε τον τύπο της εκτροπής : 0 για απενεργοποίηση, 1 όλες οι κλήσεις, 2 όταν είναι καταλυμένο, 3 όταν δεν απαντά. Εισάγετε τον εσωτερικό ή εξωτερικό αριθμό στον οποίο θα εκτραπούν οι κλήσεις. Πιέστε # για ολοκλήρωση της διαδικασίας. Θα ακούσετε τον τόνο επιβεβαίωσης. Επανατοποθετήστε το ακουστικό.

27 27 ST 40 ST 21/ST 31 Αναλογικές και ISDN Συσκευές. Ενεργοποίηση εκτροπής με το λειτουργικό πλήκτρο. Απενεργοποίηση όλων των εκτροπών της συσκευής. Διαγραφή όλων των εκτροπών της συσκευής. Πιέστε το πλήκτρο Diversion to για να δείτε την κατάσταση της εκτροπής. Με το μεσαίο πλήκτρο επιλέξτε ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της εκτροπής. Πιέστε το πλήκτρο Diversion to για να δείτε την κατάσταση της εκτροπής. Με το μεσαίο πλήκτρο επιλέξτε ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της εκτροπής. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *580 για απενεργοποίηση της εκτροπής, εισάγετε τον εσωτερικό αριθμό για τον οποίο θα ακυρωθεί η εκτροπή, επανατοποθετήστε το ακουστικό. Σηκώστε το ακουστικό πληκτρολογήστε *589 για διαγραφή όλων των εκτροπών, εισάγετε τον αριθμό της εσωτερικής συσκευής επανατοποθετήστε το ακουστικό.

28 28 Παρακράτηση του αριθμού σας Ενεργό / Μη Ενεργό ST 40 ST 21/ST 31 Αναλογικές και ISDN Συσκευές. Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση της παρακράτησης του αριθμού σας στις εξερχόμενες κλήσεις. Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση της παρακράτησης του αριθμού σας στις εισερχόμενες κλήσεις. Πιέστε το πλήκτρο Withhold για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την παρακράτηση του αριθμού σας στις εξερχόμενες κλήσεις. Πιέστε το πλήκτρο Set και έπειτα 83 για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της παρακράτησης του αριθμού σας στις εισερχόμενες κλήσεις. Πιέστε το πλήκτρο Set για έξοδο. Πιέστε το πλήκτρο Withhold για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την παρακράτηση του αριθμού σας στις εξερχόμενες κλήσεις. Πιέστε το πλήκτρο Set και έπειτα 83 για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση της παρακράτησης του αριθμού σας στις εισερχόμενες κλήσεις. Πιέστε το πλήκτρο Set για έξοδο. Σηκώστε το ακουστικό πληκτρολογήστε *68 και πιέστε 1 για ενεργοποίηση και 2 για απενεργοποίηση της παρακράτησης του αριθμού σας. Επανατοποθετήστε το ακουστικό. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *67, πιέστε 1 για ενεργοποίηση και 2 για απενεργοποίηση. Επανατοποθετήστε το ακουστικό.

29 29 Κλήση αφύπνισης Πιέστε το πλήκτρο Set και έπειτα το πλήκτρο Wake Up. Εισάγετε τον αριθμό της εσωτερικής συσκευής στην οποία θέλετε να θέσετε την αφύπνιση. Πιέστε το μεσαίο πλήκτρο για επιβεβαίωση. Εισάγετε την ώρα με μορφή ΩΩλλ και πιέστε το μεσαίο πλήκτρο για επιβεβαίωση. Επιλέξτε την ημέρα ως εξής : 1-7 Δευτέρα Κυριακή, 8 Δευτέρα ως Παρασκευή και 9 κάθε μέρα. Επιβεβαιώστε με το μεσαίο πλήκτρο, και επιλέξτε ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση. Πιέστε το πλήκτρο Set και έπειτα το πλήκτρο Wake Up. Εισάγετε τον αριθμό της εσωτερικής συσκευής στην οποία θέλετε να θέσετε την αφύπνιση. Πιέστε το πλήκτρο OK για επιβεβαίωση. Εισάγετε την ώρα με μορφή ΩΩλλ και πιέστε το πλήκτρο OK για επιβεβαίωση. Επιλέξτε την ημέρα ως εξής : 1-7 Δευτέρα Κυριακή, 8 Δευτέρα ως Παρασκευή και 9 κάθε μέρα. Επιβεβαιώστε με το πλήκτρο OK, και επιλέξτε 1 για ενεργοποίηση ή 2 για απενεργοποίηση. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *164, εισάγετε την ώρα ως εξής ΩΩ, εισάγετε τα λεπτά λλ, θα ακουστεί ο τόνος επιβεβαίωσης. Επανατοποθετήστε το ακουστικό.

30 30 Προγραμματισμός ημερών των κλήσεων αφύπνισης σε ISDN και αναλογικές συσκευές Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *166. Επιλέξτε τις μέρες αφύπνισης ως εξής : 0 για κάθε μέρα, 8 Δευτέρα ως Παρασκευή, 9 Δευτέρα ως Κυριακή και 1-7 Δευτέρα Κυριακή. Πιέστε # για ολοκλήρωση. Θα ακουστεί ο τόνος επιβεβαίωσης. Επανατοποθετήστε το ακουστικό.

31 31 ST 40 ST 21/ST 31 Αναλογικές και ISDN Συσκευές. Κλήση αφύπνισης ON / OFF Διαγραφή κλήσης αφύπνισης. Παύση κλήσης αφύπνισης. Πιέστε το πλήκτρο Wake Up. Η πρώτη γραμμή στην οθόνη σας δείχνει την ώρα της αφύπνισης. Η αφύπνιση θα ενεργοποιείται ή θα απενεργοποιείται κάθε που θα πιέζετε το πλήκτρο Wake Up. Όταν κουδουνίζει η συσκευή σηκώστε το ακουστικό ακούστε το μήνυμα και επανατοποθετήστε το ακουστικό. Πιέστε το πλήκτρο Wake Up. Η πρώτη γραμμή στην οθόνη σας δείχνει την ώρα της αφύπνισης. Η αφύπνιση θα ενεργοποιείται ή θα απενεργοποιείται κάθε που θα πιέζετε το πλήκτρο Wake Up. Όταν κουδουνίζει η συσκευή σηκώστε το ακουστικό ακούστε το μήνυμα και επανατοποθετήστε το ακουστικό. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *16, πιέστε 1 για ενεργοποίηση και 0 για απενεργοποίηση της αφύπνιση. Επανατοποθετήστε το ακουστικό. Σηκώστε το ακουστικό, πληκτρολογήστε *169 για διαγραφή της αφύπνισης, εισάγετε τον αριθμό της εσωτερικής συσκευής, επανατοποθετήστε το ακουστικό. Όταν κουδουνίζει η συσκευή σηκώστε το ακουστικό ακούστε το μήνυμα και επανατοποθετήστε το ακουστικό info@volte-tel.gr / www. volte-tel.com

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

FT Οδηγίες χρήσεως

FT Οδηγίες χρήσεως FT48-200 Οδηγίες χρήσεως 1 Γενικά Οι παρακάτω σελίδες παρουσιάζουν την ειδική τηλεφωνική συσκευή FT48. Οι οδηγίες χωρίζονται σε τρία κεφάλαια. 1. Περιγραφή των μερών της συσκευής (έως σελ. 2. Μενού της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΣΕΦΕΡΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 542-50 ΤΗΛ. 031-330177 & 330-185 FAX. 031-330187 teletechnika@the.forthnet.gr

Γ. ΣΕΦΕΡΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 542-50 ΤΗΛ. 031-330177 & 330-185 FAX. 031-330187 teletechnika@the.forthnet.gr 8 FT48-200 Οδηγίες χρήσεως 1 Γενικά Οι παρακάτω σελίδες παρουσιάζουν την ειδική τηλεφωνική συσκευή FT48. Οι οδηγίες χωρίζονται σε τρία κεφάλαια. 1. Περιγραφή των μερών της συσκευής (έως σελ. 2. Μενού της

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26 1 I. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Στις οδηγίες που ακολουθούν, οι επεξηγήσεις δίνονται με την παρακάτω μορφή. Επικεφαλίδα Δίνεται η λειτουργία και ο κωδικός ενεργοποίησής της.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model 416-832 (Eπεκτάσιμο τηλεφωνικό κέντρο) Διάταξη ακροδεκτών σύνδεσης Ρευματολή πτης & ενδεικτικό led Ακροδέκτες τύπου RJ 11 σύνδεση εσωτερικών γραμμών Σύνδεση εξωτερικών

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1. Εισαγωγή...3. 2. Εσωτερικές κλήσεις...3. 3. Εξωτερικές κλήσεις...3 3.1. Αστικές κλήσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλήσεις...

Περιεχόμενα. 1. Εισαγωγή...3. 2. Εσωτερικές κλήσεις...3. 3. Εξωτερικές κλήσεις...3 3.1. Αστικές κλήσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλήσεις... Περιεχόμενα. Εισαγωγ...3 2. Εσωτερικές κλσεις...3 3. Εξωτερικές κλσεις...3 3.. Αστικές κλσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλσεις...3 4. Συντομευμένες κλσεις...3 5. Προσωριν διακοπ κλσης...5 5.. Εναλλαγ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΘΟΝΗΣ SZENA

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΘΟΝΗΣ SZENA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΘΟΝΗΣ SZENA αντίστοιχο οδηγό) Κλείστε το μόνιτορ που θέλετε να προγραμματίσετε. Ενώ έχετε το μόνιτορ κλειστό, πιέστε το πλήκτρο της κλειδαριάς.. Έχοντας πατημένο το πλήκτρο της κλειδαριάς,

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΑΡΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η/Υ-ΔΙΚΤΥΑ-ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ- ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ-ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΓΕΝΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model (Eπεκτάσιµα τηλεφωνικά κέντρα) Κατάλογος λειτουργιών 1. SMDR (Προαιρετική λειτουργία σύνδεσης µε PC) 2. υνατότητα επέκτασης από 208 σε 416 3. Προ-ηχογραφηµένα µηνύµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ

ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ZEUS VISION MODEL: VHS-207 ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΧΡΉΣΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ Η νέα θυροτηλεόραση ZEUS της σειράς BUS 2 καλωδίων από την CTC, είναι η ιδανικότερη επιλογή και ταιριάζει σε οποιοδήποτε κτίριο.

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA CD3. Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304. Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση

MOTOROLA CD3. Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304. Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση MOTOROLA CD3 Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304 Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση 1 Καλωσορίσατε Στο νέο σας ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Motorola CD301 100 θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Λειτουργίες νέων τηλεφωνικών συσκευών Τα τηλεφωνικά κέντρα που απαρτίζουν το νέο δίκτυο φωνής προσφέρουν προηγµένες υπηρεσίες στους τελικούς χρήστες. Οι υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου. Έκδοση 1.0a

Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου. Έκδοση 1.0a Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου Έκδοση 1.0a Χρήση του φορητού εσωτερικού τηλεφώνου σας Λόγω των δυνατοτήτων προσαρμογής του συστήματος, οι Κωδικοί κλήσης και οι Δυνατότητες των

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI 1/10 Επεξήγηση συμβόλων Έναρξη / λήξη χρονομέτρησης διάρκειας τηλεφωνήματος. Αποθήκευση αριθμού στη μνήμη. Έλεγχος αριθμού που βρίσκεται αποθηκευμένος

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ Βασικές λειτουργίες συσκευής Gigaset A ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ... 8

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ Βασικές λειτουργίες συσκευής Gigaset A ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ... 8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ... 2 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ... 2 2.1 Γραμμές, λειτουργία, συσκευές... 2 2.2 Βασικές λειτουργίες συσκευής GXP2160... 3 2.2.1 Οθόνη... 3 2.2.2 Πλήκτρα κεντρικού τμήματος... 4

Διαβάστε περισσότερα

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas.

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas. ΑΣΦΑΛΕΙΑ HELLAS ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση.

ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση. Οδηγίες χρήσης τηλεφωνικών κέντρων ΤC-416, TC-208 & TC-312 1.1 Οδηγίες Προφύλαξης ΠΡΟΣΟΧΗ Σε καμία περίπτωση μην ανοίγετε το περίβλημα της συσκευής. Υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείτε σε επικίνδυνα υψηλή τάση.

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ILLUSION F1S FREE TO AIR

ILLUSION F1S FREE TO AIR ILLUSION F1S FREE TO AIR ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81 15/05/2014 Περιεχόμενα ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X Προετοιµασία τηλεφώνου Πληροφορίες για την ασφάλεια Προσοχή: Είναι σηµαντικό να διαβάσετε τις υποδείξεις ασφαλείας πριν από την εκκίνηση. Έλεγχος των περιεχοµένων της συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας NICE Για μέγιστη κάλυψη και τη μείωση των παρεμβολών, αυτά είναι μερικά κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την Τοποθετήστε τη μονάδα βάσης, - Τοποθετήστε τον σε μια βολική, υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

PowerTel Οδηγίες χρήσης

PowerTel Οδηγίες χρήσης PowerTel 30 PowerTel Οδηγίες χρήσης User Guide Με Übersicht μια ματιά Bitte klappen Sie diese Seite aus U2 3 me mia matia +30dB 1 Πλήκτρο επιστροφής κλήσης 2 Άμεση κλήση αποθηκευμένου αριθμού Μ1 3 Διαγραφή

Διαβάστε περισσότερα

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ

VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ VENUS VHS-704 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΥΡΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ 1.Εξαρτήματα και λειτουργίες Οι κωδικοί 8200 έως 8231 χρησιμοποιούνται για να ορίσουν την διεύθυνση της κάθε θυροτηλεόραση από 00 έως 31.

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM Εισαγωγή IP001 Sweex USB Internet Phone with Display Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone with Display. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης τηλεφώνου. Τηλέφωνο IP 7905G και 7912G της Cisco

Εγχειρίδιο χρήσης τηλεφώνου. Τηλέφωνο IP 7905G και 7912G της Cisco Εγχειρίδιο χρήσης τηλεφώνου Τηλέφωνο IP 7905G και 7912G της Cisco 1 Επισκόπηση του τηλεφώνου σας Επισκόπηση του τηλεφώνου σας Τα τηλέφωνα IP 7905G και 7912G της Cisco υποστηρίζουν: υνατότητα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SKH-300 Βασικά χαρακτηριστικά 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση διάρκειας συνοµιλίας. 30 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας Φίλτρο 5 ψηφίων προθέµατος

Διαβάστε περισσότερα

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ή να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912 ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Περιεχόμενα 1. Επισκόπηση του τηλεφώνου 3 1.1. Κουμπιά και υλικό 3 1.2. Μενού εφαρμογών..4 1.3. Γραμμές

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. Μοντέλο: CDX-PH201-ET15. Σύστημα οπτικού χειρισμού-προγραμματισμού του τηλεφωνικού κέντρου

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ. Μοντέλο: CDX-PH201-ET15. Σύστημα οπτικού χειρισμού-προγραμματισμού του τηλεφωνικού κέντρου ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Μοντέλο: CDX-PH201-ET15 Χαρακτηριστικά: Σύστημα οπτικού χειρισμού-προγραμματισμού του τηλεφωνικού κέντρου 12 προγραμματιζόμενα πλήκτρα DSS ( Έλεγχος εξωτερικών και εσωτερικών γραμμών) 13

Διαβάστε περισσότερα

ήχου υψηλής ποιότητας)

ήχου υψηλής ποιότητας) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1. Μικρόφωνο 2. Οθόνη LCD 3. κουµπί REPEAT / φακέλων, λειτουργία επανάληψης, η επιλογή φακέλους 4. Back3Tasto, κοµµάτι-παράλειψη προηγούµενης εγγραφής / Rewind Next4 κουµπί, κοµµάτι-παράλειψη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ B-fast ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ T-Line ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ AV 1423/011 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ B-FAST

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ B-fast ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ T-Line ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ AV 1423/011 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ B-FAST ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ B-fast ΓΙΑ ΟΘΟΝΕΣ T-Line ΥΠΟΣΤΗΡΙΓΜΑ AV 1423/011 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ B-FAST Άγκιστρο Επιλογέας εμπέδησης Διακόπτες προγραμματισμού ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΟΘΟΝΗΣ (εικόνα 1) 1. ΚΟΥΜΠΙ ΑΝΟΙΓΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C

Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Διακοπή ρεύματος-τροφοδοσίας συσκευής Σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος η εξωτερική γραμμή 1 συνδέεται αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Αναγνώριση Αναμονή και Κράτηση Απόκρυψη Αριθμού Απόρριψη Εισερχόμενων με Απόκρυψη Αριθμού Υπηρεσία Συνδιάσκεψης Προώθηση Φραγή Ειδοποίηση μέσω SMS Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7

Σύντομη περιγραφή 5. Για να ξεκινήσετε 6. Οι οθόνες του προγράμματος 8. Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Σύντομη περιγραφή 5 Για να ξεκινήσετε 6 Εγκατάσταση προγράμματος 6 Δημιουργία κωδικών χρήστη 7 Οι οθόνες του προγράμματος 8 Αρχική οθόνη 8 Στοιχεία ασθενή 9 Εργασίες - Ραντεβού 10 Εικόνες 11 Ημερολόγιο

Διαβάστε περισσότερα

CD140. GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο

CD140.  GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο CD140 www.philips.com/support GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Προειδοποίηση Χρησιμοποιήστε μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Φορτίστε το ακουστικό(ά) για 24 ώρες πριν τη χρήση. Περιεχόμενα 1 Σημαντικό 2

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416

Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικά κέντρα TS 208, 308, 416 Αν το περίβληµα της συσκευής καταστραφεί για οποιοδήποτε λόγο αποσυνδέστε αµέσως το καλώδιο τροφοδοσίας και επιστρέψτε τη συσκευή στο κατάστηµα που την

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης του Jitsi 2.0

Οδηγίες Χρήσης του Jitsi 2.0 Οδηγίες Χρήσης του Jitsi 2.0 (Για όλα τα Λειτουργικά Συστήματα) Το Jitsi (πρώην SIP Communicator) είναι ένα πρόγραμμα επικοινωνίας με ήχο/εικόνα και chat που υποστηρίζει πρωτόκολλα επικοινωνίας SIP, XMPP/Jabber,

Διαβάστε περισσότερα

Motorola C6. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604. Προειδοποίηση

Motorola C6. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604. Προειδοποίηση Motorola C6 Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604 Προειδοποίηση Πριν το χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλωσορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ 3 ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 3 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ 4 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 5 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 200W conference phone

Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 200W conference phone Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 200W conference phone ΕΛΛΗΝΙΚΑ Conference phones for every situation ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ KONFTEL 200W Το Konftel 200W είναι μία συσκευή DECT τηλεφωνικών συσκέψεων με ακτίνα κάλυψης

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2 ΚΑΛΩΔΙΩΝ FC 35 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΨΗΦΕΙΑΚΗ TFT LCD ΟΘΟΝΗ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΕΝΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΟΜΙΛΙΑ ΜΕΝΟΥ ΑΓΚΥΣΤΡΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΜΕΓΑΦΩΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 9 10 11 12 Πλήκτρα Υποδείξεις ασφαλείας Σύμβολα οθόνης

Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 9 10 11 12 Πλήκτρα Υποδείξεις ασφαλείας Σύμβολα οθόνης Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 8 7 6 Πλήκτρα 1 Πλήκτρα κλήσης προορισμού 2 Πλήκτρο επανάκλησης 3 Πλήκτρο παράλληλης κλήσης 4 Πλήκτρο σίγασης (Mute) 5 Πλήκτρο Shift 6 Πλήκτρο μείωσης έντασης 7 Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CISCO IP PHONE 7940 & 7960

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CISCO IP PHONE 7940 & 7960 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CISCO IP PHONE 7940 & 7960 ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Περιεχόμενα 1. Συνοπτικές Οδηγίες..4 1.1. Προβολή των αρχείων καταγραφής και κλήση μέσω αυτών.4

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone One Net IP Phone Σύντοµος Οδηγός Χρήσης

Vodafone One Net IP Phone Σύντοµος Οδηγός Χρήσης Vodafone One Net IP Phone Σύντοµος Οδηγός Χρήσης Vodafone One Net IP Phone - Snom 760 ü Είναι η σταθερή συσκευή που υποστηρίζει ΟΛΕΣ τις λειτουργικότητες της υπηρεσία του One Net ü Επικοινωνεί κατευθείαν

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone One Net IP Phone Σύντοµος Οδηγός Χρήσης

Vodafone One Net IP Phone Σύντοµος Οδηγός Χρήσης Vodafone One Net IP Phone Σύντοµος Οδηγός Χρήσης Vodafone One Net IP Phone - Snom 760 ü Είναι η σταθερή συσκευή που υποστηρίζει ΟΛΕΣ τις λειτουργικότητες της υπηρεσία του One Net ü Επικοινωνεί κατευθείαν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CISCO JABBER ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/76

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CISCO JABBER ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/76 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CISCO JABBER ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/76 31/07/2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης

Μεγάφωνο HP UC. Οδηγός χρήσης Μεγάφωνο HP UC Οδηγός χρήσης Copyright 2014, 2015 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Bluetooth είναι εμπορικό σήμα που ανήκει στον κάτοχό του και χρησιμοποιείται από τη Hewlett-Packard

Διαβάστε περισσότερα

BackBeat 100 Series. Εγχειρίδιο χρήσης

BackBeat 100 Series. Εγχειρίδιο χρήσης BackBeat 100 Series Εγχειρίδιο χρήσης Περιεχόμενα Επισκόπηση των ακουστικών 3 Η ασφάλεια προέχει 3 Ζευγοποίηση 4 Σύζευξη 4 Λειτουργία σύζευξης 4 Βασικές λειτουργίες 5 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση 5 Ρύθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE

Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE Στον Προσωπικό σου Τηλεφωνητή µπορούν να αποθηκευτούν µέχρι και 30 µηνύµατα διάρκειας έως και 3 λεπτών το καθένα. Μπαίνοντας στον Προσωπικό σου Τηλεφωνητή µε τον ειδικό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 7975 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/83

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 7975 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/83 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 7975 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/83 15/05/2014 Περιεχόμενα ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Οδηγίες χρήσης (rev_1n) ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99/N Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Αρχικές ενέργειες Ο συναγερμός ΗΧ-TEL99/N

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ Αριθµός έκδοσης οδηγιών : 2.01 2011 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 3 2. ΑΡΧΙΚΗ ΕΙΣΟ ΟΣ ΣΤΗΝ ΘΥΡΙ Α ΦΩΝΗΤΙΚΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (ΜAIL ΒOX) 3 3. ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη είσοδος στην θυρίδα φωνητικού ταχυδρομείου

Πρώτη είσοδος στην θυρίδα φωνητικού ταχυδρομείου ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ASTERISK Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 1 Πρώτη είσοδος στην θυρίδα φωνητικού ταχυδρομείου... 1 Ενεργοποίηση της θυρίδας φωνητικού

Διαβάστε περισσότερα

Στο φάκελο αυτό περιέχονται αναλυτικές οδηγίες χρήσεως του τηλεφωνικού σας κέντρου τόσο για τις απλές, όσο και για τις ειδικές τηλεφωνικές συσκευές.

Στο φάκελο αυτό περιέχονται αναλυτικές οδηγίες χρήσεως του τηλεφωνικού σας κέντρου τόσο για τις απλές, όσο και για τις ειδικές τηλεφωνικές συσκευές. Αγαπητέ Πελάτη, Συγχαρητήρια για την επιλογή σας! Το τηλεφωνικό κέντρο της, που επιλέξατε είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας του και η εταιρεία µας ( ΗΧΩ ΕΠΕ ) πάντα πρόθυµη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρματο Τηλέφωνο DECT με αναγνώριση κλήσης Σύντομη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ακουστικού Συνδυασμός πλήκτρων Μενού Κάτω

Διαβάστε περισσότερα

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR TG7301_7321GR(gr_gr)_QG.fm Page 1 Tuesday, May 27, 2008 4:07 PM Σύντοµος οδηγός Συνδέσεις Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR Μονάδα βάσης Κάντε κλικ στο Στο τηλεφωνικό δίκτυο Φίλτρο DSL/ADSL (για χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ Οδηγίες EQL Desktop (rev.1.0.23) Πρόγραμμα για τον Προγραμματισμό των Μηχανών D.P.S. S-800, Open Cash και S-710 μέσω Ηλεκτρονικού Υπολογιστή ΣΥΝ ΕΣΗ S-710 ΜΕ ΚΑΛΩ ΙΟ USB Εγκατάσταση ΠΡΟΚΑΤΑΡΚΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 6945 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/82

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 6945 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/82 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 6945 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/82 15/05/2014 Περιεχόμενα ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρµατο Τηλέφωνο DECT µε αναγνώριση κλήσης Σύντοµη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Κλείδωµα / ξεκλείδωµα πλήκτρων Εξωτερική κλήση Εσωτερική κλήση Επανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. Οδηγός ενεργοποίησης, χρήσης και διαμόρφωσης της υπηρεσίας φωνοκιβωτίου

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ. Οδηγός ενεργοποίησης, χρήσης και διαμόρφωσης της υπηρεσίας φωνοκιβωτίου ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ Οδηγός ενεργοποίησης, χρήσης και διαμόρφωσης της υπηρεσίας φωνοκιβωτίου ΥΠΣ ΕΔ/58 Τελευταία ημερομηνία αναθεώρησης: 06 Αυγούστου 2013

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης PL-320

Οδηγίες Χρήσης PL-320 Οδηγίες Χρήσης PL-320 Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις Οδηγίες Χρήσης είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη συσκευή που έχετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MENU 1. Είστε σε κατάσταση αναμονής με ανοικτό τον πομποδέκτη και πατάτε το πλήκτρο ώστε να μπείτε σε κατάσταση MENU, όπου και θα εμφανιστεί στην οθόνη. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ FLEXSET 120S

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ FLEXSET 120S ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ 2. ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ-ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ 3. ΧΡΗΣΗ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΗΧΟΥ 4. ΧΡΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204

Motorola S12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Motorola S12 Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204 Προειδοποίηση: Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλώς ορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TAD 632 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ TAD 632 1

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TAD 632 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ TAD 632 1 ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ TAD 632 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ TAD 632 1 Βασικές οδηγίες προφύλαξης Αν το περίβληµα της συσκευής καταστραφεί για οποιοδήποτε λόγο αποσυνδέστε αµέσως το καλώδιο τροφοδοσίας

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - συσκευή τηλεφώνου x 1 - δέκτης x 1 - καλώδιο Helix x 1 - καλώδιο τηλεφωνικής σύδνεσης x 1 - μπαταρίες ΑΑΑ x 2 - Οδηγίες χρήσης x 1 1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Τηλεφωνητής Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Χρήσιμες Συμβουλές: Τηλεφωνητής Η Vodafone σου παρέχει την υπηρεσία Vodafone Business Connect Voicemail ώστε όποιος σε καλεί στον επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Motorola D1O. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O. Προειδοποίηση

Motorola D1O. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O. Προειδοποίηση Motorola D1O Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O Προειδοποίηση Πριν το χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλωσορίσατε... στο νέο σας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr ΗΧ -GSM02Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος της κεντρικής µονάδας υπάρχει µια σειρά ακροδεκτών σύνδεσης, οι λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο 1. Εγχειρίδιο χρήσης

Τηλέφωνο 1. Εγχειρίδιο χρήσης Τηλέφωνο 1 Εγχειρίδιο χρήσης GR Συγχαρητήρια για την αγορά του νέου σας τηλεφώνου JACOB JENSEN TM. Το τηλέφωνο αυτό σχεδιάζεται στη Δανία από τον Jacob Jensen. Τα προϊόντα του έχουν κερδίσει διεθνή αναγνώριση

Διαβάστε περισσότερα

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός

CHEVROLET MYLINK. Συνοπτικός οδηγός CHEVROLET MYLINK Συνοπτικός οδηγός Το Chevrolet MyLink είναι ένα σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που ενισχύει την οδηγική σας εμπειρία. Λειτουργεί με απλή συνδεσιμότητα, ένα smartphone και μια υπέροχη

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

H προηγµένης τεχνολογίας IP-PBX τηλεπικοινωνιακή λύση SOPHO IPC 100. Αναλογικές τηλεφωνικές συσκευές Οδηγίες χρήσης

H προηγµένης τεχνολογίας IP-PBX τηλεπικοινωνιακή λύση SOPHO IPC 100. Αναλογικές τηλεφωνικές συσκευές Οδηγίες χρήσης H προηγµένης τεχνολογίας IP-PBX τηλεπικοινωνιακή λύση SOPHO IPC 100 Αναλογικές τηλεφωνικές συσκευές Οδηγίες χρήσης Πριν χρησιµοποιήσετε την τηλεφωνική σας συσκευή Σας ευχαριστούµε που αγοράσατε το τηλεφωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Motorola CD3. Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο. Μοντέλα: CD301, CD302, CD303 και CD304

Motorola CD3. Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο. Μοντέλα: CD301, CD302, CD303 και CD304 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Motorola CD3 Μοντέλα: CD301, CD302, CD303 και CD304 Προειδοποίηση: Πριν χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 16 ώρες. Καλωσορίσατε Στο νέο σας ψηφιακό ασύρματο

Διαβάστε περισσότερα

CD145. GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο

CD145.  GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο CD145 www.philips.com/support GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Προειδοποίηση Χρησιμοποιήστε μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Φορτίστε το ακουστικό(ά) για 24 ώρες πριν τη χρήση. Περιεχόμενα 1 Σημαντικό 3

Διαβάστε περισσότερα

MultiBoot Οδηγός χρήσης

MultiBoot Οδηγός χρήσης MultiBoot Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. www.philips.com/welcome CD290 CD295. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. www.philips.com/welcome CD290 CD295. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD290 CD295 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 3 2 Το τηλέφωνό σας 4 Τι περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα