Στο φάκελο αυτό περιέχονται αναλυτικές οδηγίες χρήσεως του τηλεφωνικού σας κέντρου τόσο για τις απλές, όσο και για τις ειδικές τηλεφωνικές συσκευές.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Στο φάκελο αυτό περιέχονται αναλυτικές οδηγίες χρήσεως του τηλεφωνικού σας κέντρου τόσο για τις απλές, όσο και για τις ειδικές τηλεφωνικές συσκευές."

Transcript

1 Αγαπητέ Πελάτη, Συγχαρητήρια για την επιλογή σας! Το τηλεφωνικό κέντρο της, που επιλέξατε είναι από τα καλύτερα της κατηγορίας του και η εταιρεία µας ( ΗΧΩ ΕΠΕ ) πάντα πρόθυµη για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Στο φάκελο αυτό περιέχονται αναλυτικές οδηγίες χρήσεως του τηλεφωνικού σας κέντρου τόσο για τις απλές, όσο και για τις ειδικές τηλεφωνικές συσκευές. Μη διστάσετε όµως να εκφράσετε οποιαδήποτε απορία σας και οι άνθρωποι της «ΗΧΩ ΕΠΕ» πάντα πρόθυµοι θα σας εξυπηρετήσουν αµέσως. Η εµπειρία, η εξειδίκευση και κυρίως η διάθεσή µας να είµαστε πάντα κοντά σας, ελπίζουµε ότι θα σας βοηθήσουν να έχετε πάντα τις καλύτερες και πλέον σύγχρονες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες. Αρκεί να θυµάστε ότι στο τηλεφωνικό κέντρο (01) θα βρείτε πάντα κάποιον, που πρόθυµα θα κάνει το δικό σας «πρόβληµα», δικό του και κυρίως θα του δώσει λύση, άµεσα και αποτελεσµατικά. Με φιλικούς χαιρετισµούς Για την ΗΧΩ ΕΠΕ Νίκος Τσόχλας Γεν. ιευθυντής

2 2 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΠΛΩΝ ΤΗΛΕΦ. ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤA ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡA LINDEN «ΒΧ 8 / 320» 1. Εσωτερική επικοινωνία: Σηκώστε το ακουστικό σας και σχηµατίστε τον αριθµό του εσωτερικού συνδροµητή που θέλετε. 2. Κλήση στην τηλεφωνήτρια: Επιλέξτε «0» ή «9» (ανάλογα µε τον προγραµµατισµό). 3. Εξωτερική κλήση: Επιλέξτε «9» ή «0»,Μόλις ακούσετε το χαρακτηριστικό σήµα του ΟΤΕ σχηµατίστε τον αριθµό που επιθυµείτε. 4. Σκοπευµένη επιλογή γραµµής ΟΤΕ: Επιλέξτε «801» για να πάρετε την πρώτη γραµµή ΟΤΕ, «802» για να πάρετε την δεύτερη γραµµή ΟΤΕ, «803» για την τρίτη γραµµή ΟΤΕ κ.ο.κ. 5. Θέση κλήσης σε αναµονή: Μπορείτε να βάλετε µία κλήση εσωτερική ή εξωτερική σε αναµονή πιέζοντας το πλήκτρο «R» ή «Flash» της συσκευής σας. Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε µε εξωτερική γραµµή πιέστε ξανά το πλήκτρο «R» ή «Flash» της συσκευής σας 6. Μεταβίβαση κλήσης: Ενώ µιλάτε µε µια γραµµή πατήστε «R» ή «Flash» και τον αριθµό της συσκευής που θέλετε να µεταβιβάσετε την κλήση. Μπορείτε να περιµένετε απάντηση και µετά να κλείσετε το τηλέφωνό σας για µεταβίβαση ή να κλείσετε το τηλέφωνό σας χωρίς να περιµένετε απάντηση. ΣΗΜ: Αν η κλήση που µεταβιβάσατε δεν απαντηθεί σε τακτό χρόνο θα επιστρέψει σε σας 7. Επιλογή από τις µνήµες: Επιλέξτε «75» + «τον αριθµό της µνήµης» ( για τις κοινές µνήµες και για τις ατοµικές µνήµες). 8. Απάντηση στα θυροτηλέφωνα Άνοιγµα πόρτας: Πληκτρολογήστε «88» για το πρώτο θυροτηλέφωνο και «89» για το δεύτερο. Για να ανοίξει η πόρτα µετά το «88» ή το «89», ή κατά τη διάρκεια της συνοµιλίας, πληκτρολογήστε «0» 9. Αναµονή µηνύµατος (message waiting) : Αν το εσωτερικό που καλείτε είναι κατειληµµένο ή δεν απαντά µπορείτε να βάλετε αναµονή µηνύµατος ώστε να επικοινωνήσει µαζί σας όταν ελευθερωθεί ή όταν επιστρέψει. Όταν, αφού καλέσετε, ακούσετε τόνο κατειληµµένου ή κλήσεως πιέστε το πλήκτρο «6» και κλείστε το ακουστικό.

3 3 10. Αναµονή για ελεύθερη γραµµή ΟΤΕ: Όταν λάβετε τόνο ότι όλες οι γραµµές είναι κατειληµµένες πατήστε το «6» και κλείστε το ακουστικό. Όταν ελευθερωθεί γραµµή θα κουδουνίσει η συσκευή σας και αυτόµατα θα σας δοθεί η πρώτη ελεύθερη γραµµή ΟΤΕ. 11. Επανάληψη τελευταίου αριθµού: Σε περίπτωση που θέλετε να επαναλάβετε τον τελευταίο αριθµό που καλέσατε πληκτρολογήστε απλώς το νούµερο «74» 12. Επισύνδεση: (Αν το πρόγραµµα σας το επιτρέπει) Για να µπείτε σε υπάρχουσα σύνδεση καλέστε τον εσωτερικό συνδροµητή. Ακούτε τόνο κατειληµµένου. Πληκτρολογήστε «0» 13. Απάντηση κλήσης : Σηκώστε το ακουστικό σας και µιλήστε. 14. Απάντηση κλήσης άλλου εσωτερικού: Μπορείτε να απαντήσετε από τη συσκευή σας κλήση που προορίζεται για άλλη συσκευή. Αν πρόκειται για απάντηση µόνο συγκεκριµένου εσωτερικού πληκτρολογήστε «*» + «τον αριθµό» της συσκευής που καλείται. Αν πρόκειται για οποιαδήποτε κλήση πληκτρολογήστε «*» + «0». 15. Συνδιάσκεψη 3µερής: Μιλάτε µε µία γραµµή Α.Πιέστε «R» ή «Flash» για να τον βάλετε σε αναµονή. Κάντε µια δεύτερη κλήση στη γραµµή Β. Όταν απαντήσει ο Β πατήστε «R» ή «Flash» για να συνδεθείτε µε την γραµµή Α και πληκτρολογήστε «3» για να επιτύχετε 3µερή συνδιάσκεψη. 16. Απάντηση 2ης κλήσης σε αναµονή : Ενώ µιλάτε µε µια γραµµή ακούτε ενδεικτικό τόνο αναµονής άλλης κλήσης.. Κλείστε το ακουστικό σας και περιµένετε να χτυπήσει το τηλέφωνό σας 17. Έλεγχος αν υπάρχει αναµονή στην απουσία σας: Καλέστε τον κωδικό «76»Αν υπάρχει αναµονή θα ακούσετε τον τόνο κλήσης σε άλλη συσκευή, Αν δεν υπάρχει θα ακούσετε τον τόνο κατειληµµένης γραµµής. ΣΗΜ: Μπορεί να έχετε µέχρι 8 µηνύµατα αναµονής στη συσκευή σας. 18. ιαχωρισµός κλήσεων: Μπορείτε να µιλάτε σε δύο ξεχωριστές γραµµές µεταφερόµενοι από τη µία γραµµή στην άλλη. Ενώ µιλάτε σε µια γραµµή Α πατήστε «R» ή «Flash» για να βάλετε την Α σε αναµονή. Επιλέξτε µια δεύτερη γραµµή Β και µιλήστε. Πιέστε «R» ή «Flash» για να µπει η Β σε αναµονή και µιλήστε µε την Α. Πιέστε «R» ή «Flash» για να αντιστραφούν οι γραµµές κ.ο.κ.

4 4 19. Απάντηση σε κλήση ανεύρεσης προσώπων (PAGING): Από οποιοδήποτε τηλέφωνο πληκτρολογήστε» «#» + «*» 20. Εκτροπή κλήσης: Υπάρχουν τρεις κωδικοί εκτροπής κλήσης. Κωδικός 1 = Εκτροπή όλων των κλήσεων άµεσα. Κωδικός 2 = Εκτροπή κλήσεων όταν είναι είναι κατειληµµένο. Κωδικός 3 = Εκτροπή κλήσεων αν δεν απαντώ (απουσιάζω). Πληκτρολογήστε «70» + κωδικό 1 έως 3 + «αριθµό» που θα πάνε οι κλήσεις σας. Ακύρωση : «70» + κωδικό «1 3» + «αριθµό της συσκευής σας». 22. Παράκαµψη φραγών: (Αν το επιτρέπει το πρόγραµµά σας) Πληκτρολογήστε «70» + «4 + «Κωδικό Παράκαµψης» και θα ακούσετε τόνο ΟΤΕ. Πληκτρολογήστε τον αριθµό που θέλετε να καλέσετε. ΣΗΜ: Η παράκαµψη ισχύει για ένα µόνο τηλεφώνηµα. Αν επιθυµείτε και δεύτερο θα πρέπει να επαναλάβετε τη διαδικασία. 23. Αποθήκευση προσωπικών µνηµών: Πληκτρολογήστε «70» + «8» + «αριθµό µνήµης» (0-9). Έπειτα πληκτρολογήστε «0» για πρόσβαση στις γραµµές ΟΤΕ και τον επιθυµητό αριθµό. Πιέστε «#» και κλείστε. Αν λοιπόν για παράδειγµα θέλετε στην 1 η προσωπική µνήµη τον αριθµό θα πληκτρολογήσετε τα εξής: « #» και θα κλείσετε το ακουστικό σας. 24. Κλείδωµα-Ξεκλείδωµα συσκευής µε κωδικό: Πληκτρολογήστε «707» + «οποιοδήποτε τριψήφιο αριθµό» (π.χ. « »). Για ακύρωση «707» + «τον ίδιο τριψήφιο αριθµό» (π.χ. « »). 25. Υπενθύµιση-Αφύπνιση: Πληκτρολογήστε «700» + «ώρα» + «λεπτά» + τον αριθµό «99» ( π.χ. « » για τις 7 π.µ., ή « » για τις 8:30 µµ) ΣΗΜ: Η ώρα προγραµµατίζεται σε 24ωρη βάση. 26. Μην ενοχλείτε: Πληκτρολογήστε «70 51». Για Ακύρωση πληκτρολογήστε «70 52». 27. Ακρόαση µωρού: Πληκτρολογήστε «770». Αφήστε το τηλέφωνό σας ανοιχτό. Ακύρωση : «Κλείστε το τηλέφωνό σας».

5 5 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΕΙ ΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΣΤA ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ LINDEN ΒΧ- 8 / Εσωτερική επικοινωνία: Σηκώστε το ακουστικό ή πιέστε το πλήκτρο SPK. Επιλέξτε τον αριθµό του εσωτερικού που επιθυµείτε ή πατήστε το πλήκτρο DSS που αντιστοιχεί στο εσωτερικό που θέλετε να καλέσετε. 2. Κλήση στην τηλεφωνήτρια: Καλέστε το «0» ή το «9» 3. Εξερχόµενη επικοινωνία: Πιέσατε το πλήκτρο «9» ή «0».Μόλις ακούσετε το ηχητικό σήµα του ΟΤΕ επιλέξτε τον επιθυµητό αριθµό ή πιέστε ένα πλήκτρο DSS που ν αντιστοιχεί σε γραµµή ΟΤΕ και έπειτα επιλέξτε τον επιθυµητό αριθµό.. 4. Κλήση µέσω µνηµών: Πιέστε το πλήκτρο «SPD» και καλέστε τον «κωδικό» αριθµό της µνήµης ( ). 5. Αναµονή µηνύµατος: Μπορείτε να αφήσετε µήνυµα σε µια συσκευή που καλείται, η οποία δεν απαντά ή είναι απασχοληµένη, να επικοινωνήσει µαζί σας. - Καλέστε τον αριθµό της συσκευής, πιέστε το πλήκτρο «ΜW/PT» και κλείστε τη συσκευή σας. 6. Αναµονή προτεραιότητας εξωτερικής γραµµής: Σε περίπτωση που όλες οι γραµµές του ΟΤΕ είναι κατειληµµένες και µόλις πιέζεται «9» ή «0» το χαρακτηριστικό τόνο κατειληµµένης γραµµής πατήστε «MN/PT» και κλείστε το τηλέφωνό σας. Όταν ελευθερωθεί εξωτερική γραµµή θα κτυπήσει το τηλέφωνό σας και θα συνδεθείτε αυτόµατα µε την ελεύθερη γραµµή ΟΤΕ. 7. Επανάληψη τελευταίου αριθµού: Πιέστε το πλήκτρο «Redial» 8. Αυτόµατη επανάληψη αριθµού: Το τηλεφωνικό κέντρο µπορεί να καλέσει ξανά εξωτερικό αριθµό και όταν είναι κατειληµµένος να επαναλαµβάνει αυτόµατα την κλήση µε ενδιάµεση διακοπή από δευτερόλεπτα. Για να το πραγµατοποιήσετε πιέστε «SPD + REDIAL».

6 6 9. Επισύνδεση: Η λειτουργία αυτή σας επιτρέπει (εφ όσον έχει προγραµµατιστεί ) να επισυνδεθείτε σε ένα κατειληµµένο εσωτερικό ή που βρίσκεται σε κατάσταση «µην ενοχλείτε» (D.N.D). Καλέστε το εσωτερικό και πιέστε το πλήκτρο «0». Οι συνδιαλεγόµενοι θα ακούσουν ενδεικτικό τόνο και θα συνδεθείτε σε τριµερή συνδιάσκεψη. 10. Απάντηση: α) Εσωτερικής κλήσης : Σηκώστε το ακουστικό σας και µιλήστε. β) Εξωτερική κλήση: Σηκώστε το ακουστικό σας ή πιέστε το πλήκτρο της γραµµής που αναβοσβήνει και µιλήστε. 12. Αυτόµατη απάντηση ενδοεπικοινωνίας: Πιέστε το πλήκτρο «AT/MIC». Όταν είναι αναµµένο το LED του πλήκτρου αυτού σε περίπτωση που κάποιος σας καλεί εσωτερικά ανοίγει αυτόµατα η ανοιχτή συνοµιλία της συσκευής σας και µιλάτε χωρίς καµία άλλη κίνηση. 13. Απάντηση κλήσης άλλης συσκευής : α)σκοπευµένη: Πιέστε «*» και τον αριθµό της συσκευής που χτυπάει. β)γενική : Πιέστε «*» και «0». 14. Θυροτηλέφωνο: Για να απαντήσετε σε κλήση θυροτηλεφώνου: α) Αν η συσκευή σας κτυπά κατά την κλήση, σηκώστε απλά το ακουστικό σας. β) Αν δεν κτυπά σχηµατίστε το «88» για το πρώτο θυροτηλέφωνο ή το «89» για το δεύτερο θυροτηλέφωνο γ)για να ανοίξετε την πόρτα πατήστε «0» κατά τη διάρκεια της συνοµιλίας. Αν θέλετε απλά να ανοίξετε την πόρτα χωρίς να συνοµιλήσετε ανοίγετε µε «880» ή «890» 15. Κλήση σε αναµονή: Μπορείτε να βάλετε σε αναµονή µια γραµµή - εξωτερική ή εσωτερική - πατώντας το πλήκτρο «Hold». Για να αποσυνδεθείτε: α)για εσωτερική γραµµή καλέστε τον αριθµό της β)για εξωτερική γραµµή πατήστε το πλήκτρο της γραµµής που αναβοσβήνει. ΣΗΜ: Οι κλήσεις σε αναµονή µπορούν να µαζευτούν από οποιαδήποτε συσκευή. 16. Κλήση σε αποκλειστική αναµονή: (Μόνο για εξωτερικές γραµµές). Πιέστε το πλήκτρο «Hold» δύο φορές. Επανασύνδεση µόνο από την συσκευή που έβαλε την αναµονή πιέζοντας το πλήκτρο της γραµµής που αναβοσβήνει.

7 7 17. Συνδιάσκεψη 3µερής: α) Με δύο εξωτερικές γραµµές: Ενώ µιλάτε µε µία εξωτερική γραµµή πατήστε «Hold». -Κάνετε ένα τηλεφώνηµα από µία άλλη εξωτερική γραµµή. -Πιέστε το πλήκτρο «DND/CN». Θα συνδεθείτε ταυτόχρονα µε τις άλλες δύο γραµµές σε 3µερής σύνδεση. β)με µία εξωτερική γραµµή και ένα εσωτερικό ή δύο εσωτερικά: - Ενώ µιλάτε σε µια επικοινωνία πιέστε το «Hold». - Καλέστε ένα εσωτερικό αριθµό και όταν σας απαντήσει πιέστε «DND/CN» για 3µερή σύνδεση. 18. Μεταβίβαση κλήσης : Πιέστε το πλήκτρο DSS που αντιστοιχεί στον εσωτερικό συνδροµητή ή πιέστε «Hold» και τον αριθµό του συνδροµητή που θέλετε να µεταβιβάσετε τη γραµµή. Πιέστε το πλήκτρο «TRF/FL» για να ολοκληρωθεί η µεταβίβαση. 19. Απάντηση αναµονής µηνύµατος : Σε περίπτωση που έχετε µήνυµα από κάποια άλλο εσωτερικό ενώ απουσιάζατε το πλήκτρο «MW/PT» αναβοσβήνει στη συσκευή σας και στην οθόνη γράφει «MSG ΑΡΙΘΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ». Πατήστε το πλήκτρο που αναβοσβήνει και θα συνδεθείτε µε τον εσωτερικό που σας άφησε µήνυµα. Σε περίπτωση που µιλάτε έρχεται στο ακουστικό σας ένας ενδεικτικός ήχος (µπιπ). Μόλις κλείσετε, στον εσωτερικό που σας αναζητά θα κουδουνίσει η συσκευή του και µόλις σηκώσει το ακουστικό θα κληθείτε εσείς για οµιλία. 20. Εναλλαγή συνοµιλίας µε δύο ξεχωριστές γραµµές: Ενώ µιλάτε µε µια γραµµή Α πιέστε το «Hold» για να µπει σε αναµονή. Καλέστε µια γραµµή Β και µιλάτε µαζί της. Πιέστε «SPD και #» για να µπει σε αναµονή η Β και µιλήστε µε την Α. Πιέστε ξανά «SPD και #» για εναλλαγή των γραµµών. Μπορείτε ακόµη να πατάτε «Hold και το πλήκτρο DSS» που αναλογεί στην κάθε γραµµή και να εναλλάσσεστε στις γραµµές, µιλώντας κάθε φορά µε αυτήν που είναι συνέχεια αναµµένη (η άλλη που είναι σε αναµονή αναβοσβήνει). Φυσικά µπορείτε να βάλετε και τις 2 σε σύσκεψη ακολουθώντας την διαδικασία της παρ Βουβή λειτουργία: Αν θέλετε να µιλήσετε σε κάποιον δίπλα σας χωρίς να ακούει ο συνοµιλητής σας τι λέτε πιέστε το πλήκτρο «AT/MIC». Πιέστε ξανά το ίδιο πλήκτρο για να επανέλθετε σε κανονική συνοµιλία. Προσέξτε µη το ξεχάσετε πατηµένο γιατί ενεργοποιείται το αυτόµατο άνοιγµα (παρ. 12).

8 8 22. Εκτροπή κλήσεων Ακολούθησέ µε µε: Υπάρχουν τρεις κωδικοί εκτροπής κλήσεως σε άλλη συσκευή. Κωδικός 1= Εκτρέπονται όλες οι κλήσεις. Κωδικός 2 = Εκτρέπονται µόνο εφ όσον είµαι απασχοληµένος Κωδικός 3 = Εκτρέπονται αν δεν απαντήσουν µέσα σε 20 sec Πιέστε «PRG + ΚΩ ΙΚΟ 1 έως 3» (ανάλογα µε τα παραπάνω προγράµµατα) + «ΑΡΙΘΜΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ», που θέλετε να κτυπά η συσκευή σας. Για ακύρωση επαναλαµβάνετε τα ανωτέρω βάζοντας στον «αριθµό εσωτερικού», τον αριθµό του δικού σας εσωτερικού τηλεφώνου. 23. Παράκαµψη φραγών: (σε περίπτωση που έχει προγραµµατιστεί και σας έχουν δοθεί κωδικοί παράκαµψης). Πιέστε «PRG ΚΩ ΙΚΟ παράκαµψης + Αριθµό του τηλεφώνου που θέλετε να καλέσετε». ΣΗΜ: Αν ο κωδικός που χρησιµοποιήσατε είναι σωστός θα ακούσετε τόνο ΟΤΕ. Αν είναι λάθος θα ακούσετε τόνο κατειληµµένου. 24. Ρύθµιση έντασης : Πιέστε «PRG ΚΩ ΙΚΟ (1 έως 3) + # (για αυξήσετε την ένταση) ή * για να την µειώσετε» Κωδικός 1=Ρύθµιση έντασης κουδουνίσµατος Κωδικός 2=Ρύθµιση έντασης µεγαφώνου Κωδικός 3=Ρύθµιση έντασης ακουστικού # Πιέζοντας το πλήκτρο αυτό αυξάνετε την ένταση * Πιέζοντας το πλήκτρο αυτό Μειώνετε την ένταση 25. Εγγραφή-Αποθήκευση Κεντρικών µνηµών ( Μόνο από τηλεφωνήτρια ): Πιέστε «PRG ΚΩ ΙΚΟ ΜΝΗΜΗΣ ( ) + SAVE (Ή MW/PT, ανάλογα µε το πρόγραµµα)» Σχηµατίστε τον αριθµό που θέλετε να αποθηκεύσετε( µέχρι 30 ψηφία). Πιέστε «SAVE (ή MW/PT)» για αποθήκευση. ΣΗΜ: Πιέζοντας το πλήκτρο «Hold» ενδιάµεσα στους αριθµούς βάζετε µικρές παύσεις. 26. Κλείδωµα -Ξεκλείδωµα συσκευής µε προσωπικό κωδικό: Σας επιτρέπει να κλειδώνετε τη συσκευή σας ώστε στην απουσία σας να µην µπορεί κανείς να την χρησιµοποιήσει, για να πάρει τηλέφωνο προς τα έξω. Πιέστε «PRG ΚΩ ΙΚΟ +SAVE (ή MW/PT)». ΣΗΜ 1:Κωδικός µπορεί να είναι οποιοσδήποτε τριψήφιος κωδικός. ΣΗΜ 2: Ξεκλειδώνει επαναλαµβάνοντας την ίδια διαδικασία και µε τον ίδιο κωδικό µόνο.

9 9 27. Αλλαγή ηµεροµηνίας και ώρας (Μόνο από κονσόλα Τηλεφωνήτριας ): Πιέστε «PRG+HOLD+7+SAVE (ή το MW/PT)» Πληκτρολογήστε την ηµεροµηνία, την ώρα και την ηµέρα. Πχ =Μήνας (Φεβρουάριος) 24=Ηµεροµηνία 00=Έτος =ώρα 3µµ 30=λεπτά 4=Ηµέρα (1- ευτέρα έως 7-Κυριακή) και µετά το «SAVE» (ή ανάλογα µε το πρόγραµµα το «MW/PT») 28. Μεταγωγή από Ηµερήσια σε Νυχτερινή λειτουργία και ανάποδα: Αν δεν είναι προγραµµατισµένο το κέντρο για αυτόµατη µεταγωγή πιέστε «PRG+TRF/FL+TRF/FL» ΣΗΜ: Όταν είναι σε νυχτερινή λειτουργία το LED στο πλήκτρο DND/CN αναβοσβήνει 29. Μην ενοχλείτε: Πιέστε το πλήκτρο «DND/CN». Όταν αναβοσβήνει είσαστε σε κατάσταση µην ενοχλείτε. Ακυρώστε µε τον ίδιο τρόπο. 30. Ακρόαση Μωρού: Σηκώστε το ακουστικό σας. Καλέστε τον κωδικό «770». Αφήστε το τηλέφωνό σας ανοιχτό. Ακύρωση : «Κλείστε το ακουστικό σας 31. Αφύπνιση Υπενθύµιση Ραντεβού : Πληκτρολογήστε : «PRG» + «REDIAL» + «Αριθµό Εσωτερικού» + «Ώρα» + «Λεπτά» + «99» + «SAVE (ή MW/PT)». Π.χ. : Για να βάλουµε υπενθύµιση στο εσωτερικό 10 (ακόµη και αν είναι το δικό µας εσωτερικό) στις 9:30 π.µ. πληκτρολογούµε «PRG REDIAL SAVE Ή MW/PT». 32. Εγγραφή µηνυµάτων στην κάρτα φωνής : Μπορούµε να γράψουµε µέχρι 8 µηνύµατα στην κάρτα φωνής για αντίστοιχες αναγγελίες. Συνήθως χρησιµοποιούµε τρία (χαιρετισµός υποδοχής, ενηµέρωση ότι το τηλέφωνο είναι κατειληµµένο και ότι δεν απαντά). Τα µηνύµατα πρέπει να γράφονται ταυτόχρονα και όχι ένα ένα, ως ακολούθως: Σηκώνουµε το ακουστικό Πληκτρολογούµε τον αριθµό «86». (Στην οθόνη εµφανίζεται : VOICE PORT (1) 0 : REC 7: PLAY, δηλαδή πατώντας το «0» γράφουµε µήνυµα, πατώντας το «7» παίζει το µήνυµα και το ακούµε).

10 10 Πατάµε το «0» και µετά το µπίπ λέµε στο ακουστικό το µήνυµα που θέλουµε, σε όποια γλώσσα θέλουµε. Μόλις τελειώσουµε το πρώτο µήνυµα πατάµε το «1» και περνάµε στο δεύτερο µήνυµα. Στην οθόνη εµφανίζεται : VOICE PORT (2) 0 : REC 7 : PLAY Πατάµε το «0» και γράφουµε το δεύτερο µήνυµα. Μόλις τελειώσουµε το δεύτερο µήνυµα πατάµε το «1» και περνάµε στο τρίτο. Στην οθόνη γράφει : VOICE PORT (3) 0: REC 7:PLAY. Πατάµε «Ο» γράφουµε και µόλις τελειώσουµε το «1» - προχωράµε στο επόµενο, κ.ο.κ. Τελειώνοντας και το τελευταίο µήνυµα κλείνουµε το ακουστικό ΑΜΕΣΩΣ. Με την ίδια διαδικασία αλλά πατώντας το 7 αντί του 0 ακούµε τα µηνύµατα. Κάνουµε όσες πρόβες θέλουµε και ξαναγράφουµε τα µηνύµατα όσες φορές και οποτεδήποτε θέλουµε. ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Ανάλογα µε την έκδοση του προγράµµατος για επιβεβαίωση προγραµµατισµού, το πλήκτρο SAVE αντικαταθίσταται µε το πλήκτρο «MW/PT». Είµαστε πρόθυµοι για κάθε συµπληρωµατική πληροφορία, Με φιλικούς χαιρετισµούς ΗΧΩ ΕΠΕ Λασκαρίδου 152 Καλλιθέα Τηλ.: (01) Fax : (01)

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model (Eπεκτάσιµα τηλεφωνικά κέντρα) Κατάλογος λειτουργιών 1. SMDR (Προαιρετική λειτουργία σύνδεσης µε PC) 2. υνατότητα επέκτασης από 208 σε 416 3. Προ-ηχογραφηµένα µηνύµατα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Λειτουργίες νέων τηλεφωνικών συσκευών Τα τηλεφωνικά κέντρα που απαρτίζουν το νέο δίκτυο φωνής προσφέρουν προηγµένες υπηρεσίες στους τελικούς χρήστες. Οι υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S12. Ψηφιακό ασύρµατο τηλέφωνο µε τηλεφωνητή. Για τα µοντέλα S1201, S1202, S1203 και S1204. Προειδοποίηση

Motorola S12. Ψηφιακό ασύρµατο τηλέφωνο µε τηλεφωνητή. Για τα µοντέλα S1201, S1202, S1203 και S1204. Προειδοποίηση Motorola S12 Ψηφιακό ασύρµατο τηλέφωνο µε τηλεφωνητή Για τα µοντέλα S1201, S1202, S1203 και S1204 Προειδοποίηση Πριν το χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλωσορίσατε...

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο IP 7961G/7961G-GE και 7941G/7941G-GE της Cisco για το Cisco CallManager 4.1(3)

Τηλέφωνο IP 7961G/7961G-GE και 7941G/7941G-GE της Cisco για το Cisco CallManager 4.1(3) Εγχειρίδιο χρήσης τηλεφώνου Τηλέφωνο IP 7961G/7961G-GE και 7941G/7941G-GE της Cisco για το Cisco CallManager 4.1(3) ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ Η Α ΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ Κεντρικά γραφεία Cisco Systems, Inc. 170

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Εγκατάστασης RP 205CN

Οδηγίες Χρήσης και Εγκατάστασης RP 205CN Οδηγίες Χρήσης και Εγκατάστασης RP 205CN Κεφάλαιο 1 Περίληψη εντολών Στο πίνακα που ακολουθεί αναφέρονται οι εντολές που συνήθως χρησιµοποιεί ο εγκαταστάτης ή ο χρήστης της συσκευής προκειµένου να λειτουργεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-405. Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει πληροφορίες που ανήκουν στην εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-405. Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει πληροφορίες που ανήκουν στην εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-405 Table of Contents 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ... 6 2.1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ... 6 2.2 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ... 6 3 ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

mobile A65 Designed for life Issued by Information and Communication mobile Haidenauplatz 1 D-81667 Munich

mobile A65 Designed for life Issued by Information and Communication mobile Haidenauplatz 1 D-81667 Munich s mobile s mobile Issued by Information and Communication mobile Haidenauplatz 1 D-81667 Munich Siemens AG 2004 All rights reserved. Subject to availability. Rights of modification reserved. Siemens Aktiengesellschaft

Διαβάστε περισσότερα

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 9.

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 9. TG7511GR(gr-gr).book Page 1 Monday, February 15, 2010 4:16 PM Οδηγίες χρήσης Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Αρ. µοντέλου KX-TG7511GR Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα

Διαβάστε περισσότερα

PPF 631 PPF 632 PPF 675. GR Οδηγίες Χρήσης

PPF 631 PPF 632 PPF 675. GR Οδηγίες Χρήσης PPF 631 PPF 632 PPF 675 Οδηγίες Χρήσης Αγαπητέ πελάτη, Με την αγορά της συσκευής αυτής επιλέξατε ένα ποιοτικό προϊόν μάρκας PHILIPS. Η συσκευή ανταποκρίνεται στις διάφορες απαιτήσεις ιδιωτικής χρήσης ή

Διαβάστε περισσότερα

SIGMA "APOLLO" APOLLO Οδηγίες Χρήσης Σελίδα 1

SIGMA APOLLO APOLLO Οδηγίες Χρήσης Σελίδα 1 SIGMA "APOLLO" Ο κεντρικός πίνακας "APOLLO" είναι ένα σύγχρονο σύστημα ασφαλείας, το οποίο μπορεί να καλύψει με ασφάλεια τις ανάγκες ενός σπιτιού, ενός γραφείου ή μιας επιχείρησης. Έχει σχεδιασθεί με στόχο

Διαβάστε περισσότερα

KX-TS580EX2_PNQX1364ZA_Greek.book Page 1 Wednesday, November 26, 2008 10:47 AM. Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι KX-TS580EX2

KX-TS580EX2_PNQX1364ZA_Greek.book Page 1 Wednesday, November 26, 2008 10:47 AM. Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι KX-TS580EX2 KX-TS580EX2_PNQX1364ZA_Greek.book Page 1 Wednesday, November 26, 2008 10:47 AM Οδηγίες Χρήσης Τηλεφωνικό σύστημα Αρ. μοντέλου KX-TS560EX2 KX-TS580EX2 Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι KX-TS580EX2 Αυτή

Διαβάστε περισσότερα

DL500 A DX600 A ISDN DX800 A all in one

DL500 A DX600 A ISDN DX800 A all in one DL500 A DX600 A ISDN DX800 A all in one Gigaset Communications GmbH Frankenstr. 2a, D-46395 Bocholt Manufactured by Gigaset Communications GmbH under trademark license of Siemens AG. As of 1 Oct. 2011

Διαβάστε περισσότερα

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 10.

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 10. Οδηγίες χρήσης Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Αρ. µοντέλου KX-TG2511GR Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή Αρ. µοντέλου KX-TG2521GR Το μοντέλο που απεικονίζεται είναι το KX-TG2511. Πριν χρησιµοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 10.

Πριν χρησιµοποιήσετε τη συσκευή για πρώτη φορά, δείτε την ενότητα Τα πρώτα βήµατα στη σελ. 10. TG8051_8061GR(gr-gr).book Page 1 Friday, March 18, 2011 1:14 PM Οδηγίες χρήσης Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Αρ. µοντέλου KX-TG8051GR Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή Αρ. µοντέλου KX-TG8061GR

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C5 00

Οδηγός χρήσης Nokia C5 00 Οδηγός χρήσης Nokia C5 00 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Πληροφορίες για τη συσκευή 5 Εφαρμογές γραφείου 6 Υπηρεσίες δικτύου 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και µέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωµα ή ξεκλείδωµα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

Networx Series. NX-8-EUR Control Panel Προγραμματισμός

Networx Series. NX-8-EUR Control Panel Προγραμματισμός Networx Series NX-8-EUR Control Panel Προγραμματισμός Γενική Περιγραφή Ο πίνακας NetworX NX-8 EUR της CADDX, αντιπροσωπεύει μια νέα προσέγγιση στο σχεδιασμό συστημάτων ασφαλείας. Δια μέσου της εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 11 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 5250

Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 8 Εύρεση βοήθειας 10 Βοήθεια στη συσκευή 10 Υποστήριξη 10 Ενηµερώσεις λογισµικού

Διαβάστε περισσότερα

PowerMax Pro Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PowerMax Pro Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ PowerMax Pro Οδηγίες Χρήσης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΟΙ ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ. 2 ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ... 2 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΣΕΙΡΗΝΑΣ... 3 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΗ ΤΟΥ POWERMAX PRO... 3 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Κλήσεις...13 Πραγματοποίηση και απάντηση κλήσεων...13 Επαφές...14 Ταχεία κλήση...17 Άλλες λειτουργίες κλήσεων...17

Περιεχόμενα. Κλήσεις...13 Πραγματοποίηση και απάντηση κλήσεων...13 Επαφές...14 Ταχεία κλήση...17 Άλλες λειτουργίες κλήσεων...17 Περιεχόμενα Ξεκινώντας...3 Επισκόπηση τηλεφώνου...4 Ενεργοποίηση του τηλεφώνου...5 Βοήθεια...6 Φόρτιση της μπαταρίας...6 Μεγιστοποίηση επιδόσεων μπαταρίας...7 Εικονίδια οθόνης...8 Επισκόπηση μενού...9

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 701

Οδηγός χρήσης Nokia 701 Οδηγός χρήσης Nokia 701 Τεύχος 2.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Τοποθέτηση κάρτας SIM και μπαταρίας 10 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 12 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 500

Οδηγός χρήσης Nokia 500 Οδηγός χρήσης Nokia 500 Τεύχος 2.1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και μέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης 10 Φόρτιση 13 Ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C6-01

Οδηγός χρήσης Nokia C6-01 Οδηγός χρήσης Nokia C6-01 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και μέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωμα ή ξεκλείδωμα των πλήκτρων και της

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset A420/A420A Ð Ã. Εσωτ. 1. 23.04. 10:53 Menu. ª Ρυθμίσεις ήχου. â Ανάκληση τηλ. καταλόγου

Gigaset A420/A420A Ð Ã. Εσωτ. 1. 23.04. 10:53 Menu. ª Ρυθμίσεις ήχου. â Ανάκληση τηλ. καταλόγου Gigaset A420/A420A 1 Επισκόπηση ασύρματου ακουστικού 1 Κατάσταση φόρτισης μπαταριών 2 Σύμβολο αυτ.τηλεφωνητή (μόνο στο A420A) 3 Ένδειξη ισχύος λήψης 4 Πλήκτρα οθόνης 1 5 Πλήκτρο τερματισμού και 2 ενεργ./απενεργ.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia C3 01

Οδηγός χρήσης Nokia C3 01 Οδηγός χρήσης Nokia C3 01 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 5 Ξεκινώντας 7 Πλήκτρα και µέρη 7 Τοποθέτηση της κάρτας SIM και της µπαταρίας 8 Τοποθέτηση ή αφαίρεση κάρτας µνήµης 9 Φόρτιση της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. PowerMaxPro Πλήρες Επιτηρούμενο Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού

Οδηγίες Χρήσης. PowerMaxPro Πλήρες Επιτηρούμενο Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού ήρες ιτηρούμενο ύρματο τημα αγερμού ήρες ιτηρούμενο ύρματο τημα αγερμού ήρες ιτηρούμενο ύρματο Οδηγίες Χρήσης PowerMaxPro Πλήρες Επιτηρούμενο Ασύρματο Σύστημα Συναγερμού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ POWERMAX PRO Σύντομος

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγικές έννοιες πληροφορικής

Εισαγωγικές έννοιες πληροφορικής Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυµα Καβάλας Εισαγωγικές έννοιες πληροφορικής Τίτλος πράξης: Κατηγορία Πράξης: Ενέργεια: Μέτρο: Επιστ. Υπεύθυνος: "Επιµόρφωση Πιστοποίηση Γυναικών Αρχικής Επαγγελµατικής Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

User Manual. JAZLER RadioStar One

User Manual. JAZLER RadioStar One JAZLER RadioStar One User Manual 1 Σε αυτό το εγχειρίδιο υπάρχουν οι βασικές οδηγίες του Jazler RadioStar One. Η Jazler Software δεν αναλαµβάνει καµία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλήψεις που θα παρουσιαστούν

Διαβάστε περισσότερα