Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση"

Transcript

1 BeoVision 8-40

2

3 Αγαπητέ Πελάτη Αυτός ο οδηγός 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημεριν χρση της συσκευς σας Bang & Olufsen καθώς και του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Θεωρούμε δεδομένο ότι το προσωπικό του καταστματος θα παραδώσει, θα εγκαταστσει και θα ρυθμίσει το προϊόν σας. Η τηλεόρασ σας διαθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά και λειτουργίες από αυτά που περιγράφονται σε αυτό τον οδηγό 'Ξεκινώντας'. Μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται οι λειτουργίες χρονοδιακόπτη και αυτόματης θέσης σε αναμον, καθώς και η επεξεργασία και ονομασία καναλιών. Αυτά, καθώς και άλλα, χαρακτηριστικά περιγράφονται με περισσότερες λεπτομέρειες σε έναν Οδηγό. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση Οι λειτουργίες DVB περιγράφονται σε ξεχωριστό Οδηγό. Οι Οδηγοί ενημερώνονται αναλόγως, σε περίπτωση που διατίθεται νέο λογισμικό το οποίο προσφέρει νέα τροποποιημένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες στην τηλεόρασ σας. Στην ιστοσελίδα μπορείτε επίσης να βρείτε επιπλέον πληροφορίες καθώς και συχνές ερωτσεις και απαντσεις (FAQ) σχετικά με το προϊόν σας. Μπορείτε να αποταθείτε στο κατάστημα της Bang & Olufsen για όλες τις απορίες σας σχετικά με το σέρβις. Για να βρείτε το πλησιέστερο σε εσάς κατάστημα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας... Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρση τους υπόκεινται σε μεταβολ χωρίς προειδοποίηση

4 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτ τη συσκευ σε βροχ υγρασία. Μην εκθέτετε αυτ τη συσκευ σε σταγόνες πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευ. Για να αποσυνδέσετε πλρως αυτ τη συσκευ από το ρεύμα, αφαιρέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα του τοίχου. Η αποσυνδεδεμένη συσκευ θα παραμείνει σε άμεση κατάσταση λειτουργίας. Το εικονίδιο του κεραυνού με αιχμ βέλους μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" εντός του περιβλματος του προϊόντος που μπορεί να είναι επαρκούς μεγέθους ώστε να συνιστά κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε άτομα. Το εικονίδιο του θαυμαστικού μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρστη για την παρουσία σημαντικών οδηγιών λειτουργίας και συντρησης (επισκευς) στα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος. Σημεία προσοχς Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του οδηγού 'Ξεκινώντας'. Τοποθετστε την τηλεόρασ σας σε μία ανθεκτικ, σταθερ επιφάνεια. Για την αποφυγ τραυματισμού, χρησιμοποιστε μόνο βάσεις και προσαρτματα τοίχου εγκεκριμένα από την Bang & Olufsen! Μην τοποθετείτε οποιαδποτε αντικείμενα πάνω στην τηλεόρασ σας. Μην υποβάλλετε την τηλεόραση σε βροχ, υψηλ υγρασία πηγές θερμότητας. Η τηλεόραση είναι σχεδιασμένη για χρση μόνο σε εσωτερικούς, ξηρούς, οικιακούς χώρους. Χρησιμοποιστε τη συσκευ σε πεδίο θερμοκρασιών 10 40ºC και σε υψόμετρο μέχρι τα m. Μην τοποθετείτε την τηλεόραση σε άμεσο ηλιακό φως, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να επηρεάσει την ευαισθησία του δέκτη του τηλεχειριστηρίου. Αφστε αρκετό χώρο γύρω από την τηλεόραση για επαρκ αερισμό. Συνδέστε όλα τα καλώδια πριν συνδέσετε επανασυνδέσετε οποιαδποτε από τις συσκευές του συστματός σας στο ρεύμα. Μην τοποθετείτε πηγές γυμνς φλόγας, όπως αναμμένα κεριά, πάνω στη συσκευ. Μην προσπαθσετε να αποσυναρμολογσετε την τηλεόραση μόνοι σας. Αφστε τέτοιου είδους εργασίες στο εξειδικευμένο προσωπικό του σέρβις. Μην χτυπάτε το γυαλί με σκληρά αιχμηρά αντικείμενα. Η τηλεόραση μπορεί να απενεργοποιηθεί εντελώς μόνο αποσυνδέοντάς την από την πρίζα. Τα καλώδιο ρεύματος και το φις που παρέχονται είναι ειδικά σχεδιασμένα για την τηλεόραση. Εάν αλλάξετε το φις καταστρέψετε το καλώδιο του ρεύματος με οποιονδποτε τρόπο, μπορεί να επηρεαστεί η απόδοση της τηλεόρασης.

5 Περιεχόμενα Καθημεριν χρση 6 Πώς να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστριό σας 8 Εισαγωγ 10 Παρακολούθηση τηλεόρασης Καθημεριν χρση 12 Αναφορά στο teletext 14 Παρακολούθηση τηλεόρασης μέσω της μονάδας DVB 16 Αλλαγ τύπου χου και φορμά εικόνας Εγκατάσταση 18 Ρύθμιση της τηλεόρασς σας 20 Πίνακες συνδέσεων 22 Αρχικ ρύθμιση της τηλεόρασς σας

6 6 Πώς να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστριό σας Χειρισμός του Beo4 Ο χειρισμός της τηλεόρασς σας είναι δυνατός με το τηλεχειριστριο Beo4. TV LIGHT RADIO TV TV DTV TEXT 0 9 Η οθόνη του Beo4 εμφανίζει την ενεργοποιημένη πηγ λειτουργία Ενεργοποίηση της τηλεόρασης* 1 Ενεργοποίηση της μονάδας DVB και παρακολούθηση ψηφιακς τηλεόρασης Ενεργοποίηση του teletext Επιλογ καναλιών και εισαγωγ πληροφοριών στα μενού της οθόνης DTV DVD CD V.MEM TEXT A.MEM LIST MENU Εμφάνιση πρόσθετων πλκτρων για λειτουργίες πηγές στην οθόνη του Beo4. Χρησιμοποιστε το για να μετακινηθείτε στη λίστα Ανάκληση του κύριου μενού της ενεργς πηγς Μετακίνηση μεταξύ καναλιών Κρατστε πιεσμένο για συνεχ μετακίνηση LIST 0 MENU Μετάβαση προς τα πίσω εμπρός, αναζτηση προς τα πίσω εμπρός Πλκτρο πλογησης και κεντρικό πλκτρο: μετακίνηση προς τα αριστερά, δεξιά, πάνω και κάτω,, και μετακινηθείτε μέσα στα μενού πιέζοντας το πλκτρο προς την κατεύθυνση που θέλετε Το κεντρικό πλκτρο χρησιμοποιείται για επιλογ και αποδοχ STOP PLAY Επιλογ λειτουργιών με συγκεκριμένο χρώμα BACK Ρύθμιση της έντασης Για σίγαση, πιέστε στο μέσον του πλκτρου STOP Παύση και διακοπ της αναπαραγωγς της εγγραφς PLAY Εκκίνηση αναπαραγωγς ενός DVD, CD μίας εγγραφς BACK Μετακινηθείτε προς τα πίσω μέσω των μενού και της λίστας του Beo4. Η παρατεταμένη πίεση πραγματοποιεί πλρη έξοδο από τα μενού Αναμον Σημαντικό για περισσότερες πληροφορίες: 1* Πλκτρα του Beo4 Ορισμένα πλκτρα μπορούν να αναδιαμορφωθούν κατά τη διαδικασία ρύθμισης. Δείτε τον Οδηγό για περισσότερες πληροφορίες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για γενικές πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό του τηλεχειριστηρίου, δείτε τον Οδηγό που συνοδεύει το τηλεχειριστριό σας.

7 7 Χειρισμός του Beo5 Μπορείτε επίσης να χειρίζεστε την τηλεόρασ σας με ένα Beo5. Όταν ο χειρισμός του Beo5 είναι διαφορετικός από το χειρισμό του Beo4, περιγράφεται ξεχωριστά. Καθημεριν χρση TV Εικονικό πλκτρο, αγγίξτε την οθόνη για να το επιλέξετε* 2 Ενεργοποίηση πηγς επιλογ λειτουργίας Επιστροφ προς τα πίσω μέσω των οθονών του Beo5 Living Room Ανάκληση πλκτρων SCENE, όπως Zones Speaker Πιέστε ξανά για επιστροφ TV V.MEM RADIO DTV N.MUSIC N.RADIO PC DVD CD + STOP Ανάκληση αριθμών για επιλογ π.χ. καναλιών Πιέστε ξανά για επιστροφ Παύση και διακοπ της αναπαραγωγς της εγγραφς PLAY Εκκίνηση αναπαραγωγς ενός DVD, CD μίας εγγραφς STOP PLAY BACK Μετακίνηση προς τα πίσω μέσω των μενού. Η παρατεταμένη πίεση πραγματοποιεί πλρη έξοδο από τα μενού Επιλογ λειτουργιών με συγκεκριμένο χρώμα* 3 Πιέστε τον τροχό της έντασης δίπλα στο κάθε χρώμα BACK Γυρίστε το για ρύθμιση της έντασης Για σίγαση του χου, γυρίστε το γργορα προς τα αριστερά Το κεντρικό πλκτρο χρησιμοποιείται για επιλογ και αποδοχ Πλκτρο πλογησης αριστερά, δεξιά, πάνω και κάτω μετακινηθείτε μέσα στα μενού πιέζοντας το πλκτρο προς την κατεύθυνση που θέλετε Μετάβαση προς τα πίσω εμπρός, αναζτηση προς τα πίσω εμπρός Μετακίνηση μεταξύ καναλιών εγγραφών Κρατστε πιεσμένο για συνεχ μετακίνηση Αναμον 2* Σχετικά με τα πλκτρα 3* Έγχρωμα πλκτρα Πραγματικ ζώνη Εικονικά πλκτρα στο Beo5 Τα πλκτρα με ανοικτό γκρι χρώμα υποδεικνύουν ότι πρέπει να πιέσετε κάποιο κείμενο στην οθόνη. Τα πλκτρα με σκούρο γκρι χρώμα υποδεικνύουν ότι πρέπει να πιέσετε κάποιο πραγματικό πλκτρο. Πιέστε τον τροχό δίπλα στο χρώμα για να ενεργοποισετε ένα έγχρωμο πλκτρο. Υποδεικνύει την πραγματικ ζώνη στο Beo5 όπως αυτ ονομάστηκε κατά τη διαδικασία ρύθμισης. Ανάλογα με την ενεργοποιημένη πηγ, στην οθόνη εμφανίζονται διαφορετικά εικονικά πλκτρα. Αγγίξτε την οθόνη για να ενεργοποισετε τη λειτουργία.

8 8 Εισαγωγ Περιηγηθείτε στα μενού και επιλέξτε ρυθμίσεις χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστριό σας. Πιέζοντας το μενού ανακαλείτε τα μενού για την επιλεγμένη πηγ* 1. Οθόνη και μενού Οι πληροφορίες για την επιλεγμένη πηγ εμφανίζονται στο πάνω μέρος της οθόνης. Τα μενού της οθόνης σάς επιτρέπουν να κάνετε ρυθμίσεις. TV V MEM MENU Ενεργοποιστε την τηλεόραση Ενεργοποιστε τη συνδεδεμένη συσκευ Εμφανίστε το μενού* 1 Όνομα μενού Επιλογές μενού TV SETUP TUNING SLEEP TIMER PLAY TIMER OPTIONS Πεδίο πληροφοριών select Παράδειγμα μενού στην οθόνη Σημαντικό Μενού BEO4 SETTING 1 *Μενού TV SETUP Στο μενού OPTIONS, μπορείτε να ανακαλέσετε το μενού BEO4 SETTING. Σε αυτό το μενού, πρέπει να ρυθμίσετε την τηλεόρασ σας για χρση με ένα Beo4 με χωρίς πλκτρο πλογησης. Θυμηθείτε να ρυθμίσετε το τηλεχειριστριό σας Beo4 στον σωστό τρόπο λειτουργίας. Δείτε τον οδηγό του Beo4 επικοινωνστε με το κατάστημα της Bang & Olufsen για περισσότερες πληροφορίες. Εάν έχετε απενεργοποισει τον τηλεοπτικό δέκτη, πρέπει να πιέσετε MENU δύο φορές για να ανακαλέσετε το μενού TV SETUP.

9 9 Καθημεριν χρση Πλογηση στα μενού Όταν στην οθόνη εμφανίζεται ένα μενού, μπορείτε να μετακινηθείτε μεταξύ των επιλογών του μενού, να αποκαλύψετε ρυθμίσεις να εισαγάγετε δεδομένα. Επιλέξτε επιλογ/ ρύθμιση 0 9 BACK BACK Ανακαλέστε υπομενού/ αποθηκεύστε τη Επιλέξτε επιλογ Μετακινηθείτε προς τα πίσω μέσω των μενού ρύθμιση Εισαγάγετε δεδομένα Πιέστε και κρατστε πιεσμένο για να βγείτε από τα μενού Τηλεχειριστριο Στις πρώτες σελίδες αυτού του οδηγού 'Ξεκινώντας', θα βρείτε μία επισκόπηση των πλκτρων του Beo4 και του Beo5. Για γενικές πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό του τηλεχειριστηρίου, δείτε τον Οδηγό που συνοδεύει το τηλεχειριστριό σας.

10 10 Παρακολούθηση τηλεόρασης Επιλέξτε ένα τηλεοπτικό κανάλι με τον αριθμό του μεταβείτε σε άλλο κανάλι. Ρυθμίστε την ένταση του χου. Χειρισμός του Beo4 Ενεργοποιστε την πηγ της τηλεόρασης για να χρησιμοποισετε αυτές τις λειτουργίες Ενεργοποίηση της τηλεόρασης Όνομα καναλιού Αριθμός καναλιού Επιλογ ενός τηλεοπτικού καναλιού TV CHANNEL LIST CNN 1 2 DISCOVER 3 CWNBC 4 BBCWORLD SUPER CH 9 10 CRIME TV 11 CINEMA MOVIE NW Ανάκληση μίας λίστας καναλιών more select Ρύθμιση της έντασης Υποδεικνύει ότι διατίθενται περισσότερα κανάλια Απενεργοποίηση της τηλεόρασης

11 11 TV Πιέστε Χειρισμός του Beo5 TV Πιέστε Καθημεριν χρση Previous Επιλέξτε Επιλέξτε κανάλι Επιλέξτε το προηγούμενο κανάλι Επιλέξτε + Ενεργοποιστε τους αριθμούς και επιλέξτε κανάλι Προηγούμενο κανάλι Κρατστε το Επιλέξτε σελίδα πιεσμένο για τη λίστα καναλιών Επιλέξτε κανάλι Αποδοχ Κρατστε το πιεσμένο για τη λίστα καναλιών και επιλέξτε σελίδα κανάλι Αποδοχ Ρυθμίστε την ένταση επάνω κάτω Πιέστε στο μέσον για να διακόψετε προσωρινά τον χο Πιέστε για να επαναφέρετε τον χο Ρυθμίστε την ένταση. Για σίγαση του χου, γυρίστε το γργορα προς τα αριστερά Γυρίστε το προς οποιαδποτε κατεύθυνση για να επαναφέρετε τον χο Πιέστε Πιέστε

12 12 Αναφορά στο teletext Χειριστείτε το teletext μέσω της γραμμς μενού στο πάνω μέρος της σελίδας teletext μέσω των πλκτρων βελών του τηλεχειριστηρίου σας. Χειρισμός του Beo4 Ενεργοποιστε το teletext για να χρησιμοποισετε αυτές τις λειτουργίες Έναρξη του teletext Αποκτστε πρόσβαση στην αρχικ σελίδα του teletext. Τρέχουσα σελίδα Μεγέθυνση σελίδων teletext Μετάβαση σε σελίδα Αποκτστε πρόσβαση στις σελίδες teletext που θέλετε να δείτε. PAGE MEMO HALT LARGE REVEAL SETUP P100 BBC S100 Wed 13 Oct 12:39:34 Παύση ρος υποσελίδων Μεγέθυνση σελίδας teletext Παύση ρος υποσελίδων Αποκαλύψτε τα κρυμμένα κείμενα στην επιλογ REVEAL και πραγματοποιστε ρυθμίσεις στην επιλογ SETUP Σελίδες MEMO Η επιλογ MEMO είναι διαθέσιμη μόνο όταν έχουν αποθηκευτεί σελίδες MEMO. Έξοδος από το teletext Χρσιμες συμβουλές Σελίδες MEMO Διπλ οθόνη REVEAL Για γργορη πρόσβαση, αποθηκεύστε μία σελίδα teletext ως σελίδα MEMO. Δείτε τον Οδηγό για περισσότερες πληροφορίες. Όταν το teletext είναι ενεργοποιημένο, πιέζοντας TEXT γίνεται εναλλαγ μεταξύ της λειτουργίας διπλς οθόνης και πλρους οθόνης. Για να αποκαλύψετε κρυμμένο κείμενο σε μία σελίδα teletext, μετακινηθείτε στο REVEAL και πιέστε το κεντρικό πλκτρο.

13 13 TEXT Πιέστε επανειλημμένα για να αλλάξετε λειτουργία οθόνης Χειρισμός του Beo5 Text Πιέστε επανειλημμένα για να αλλάξετε λειτουργία οθόνης Καθημεριν χρση Μετακινηθείτε πάνω κάτω στις σελίδες Μετακινηθείτε στο PAGE και μεταβείτε 0 9 Επιλέξτε σελίδα Μεταβείτε στις σελίδες ευρετηρίου (100, 200, 300 ) Μετακινηθείτε πάνω κάτω στις σελίδες Μετακινηθείτε στο PAGE και μεταβείτε 0 9 Επιλέξτε σελίδα STOP 0 9 Σταματστε τη ρο Μετακινηθείτε στο HALT Πιέστε Επιλέξτε υποσελίδα Ξεκινστε και πάλι τη ρο STOP Σταματστε τη ρο Επιλέξτε υποσελίδα 0 9 Ξεκινστε και πάλι τη ρο Μετακινηθείτε στο LARGE Πιέστε για εναλλαγ μεταξύ του πάνω και του κάτω μισού της οθόνης και της κανονικς προβολς Μετακινηθείτε στο LARGE Πραγματοποιστε εναλλαγ μεταξύ του πάνω και του κάτω μισού της οθόνης και της κανονικς προβολς Πιέστε για εναλλαγ μεταξύ των σελίδων ΜΕΜΟ Μετακινηθείτε στο MEMO και πραγματοποιστε εναλλαγ μεταξύ των σελίδων MEMO Πραγματοποιστε εναλλαγ μεταξύ των σελίδων MEMO Μετακινηθείτε στο MEMO και πραγματοποιστε εναλλαγ μεταξύ των σελίδων BACK Πιέστε BACK Πιέστε Υπότιτλοι του teletext Εάν θέλετε οι διαθέσιμοι υπότιτλοι να εμφανίζονται αυτόματα για ένα συγκεκριμένο κανάλι, αποθηκεύστε τη σελίδα υποτίτλων teletext ως σελίδα MEMO 9.

14 14 Παρακολούθηση τηλεόρασης μέσω της μονάδας DVB Όταν η τηλεόρασ σας διαθέτει τη μονάδα DVB, μπορείτε να λαμβάνετε ψηφιακά επίγεια, καλωδιακά και δορυφορικά προγράμματα ανάλογα με τις επιλογές της μονάδας σας. Χειρισμός του Beo4 Ενεργοποιστε την πηγ DTV για να χρησιμοποισετε αυτές τις λειτουργίες Ενεργοποίηση της τηλεόρασης και της μονάδας DVB* 1 Λειτουργία DVB Πλκτρο του Beo4 Επιλογ ενός καναλιού DTV GUIDE MENU TEXT INFO WIDE Ανάκληση και χρση της επισκόπησης μενού* 2 Μετακίνηση μεταξύ ομάδων Ανάκληση μίας λίστας καναλιών σταθμών Απενεργοποίηση της τηλεόρασης Χρσιμες συμβουλές Οδηγός DVB 1 *Ενεργοποίηση της μονάδας DVB Για πιο εκτενείς και ενημερωμένες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό του DVB στη διεύθυνση Εάν ο τηλεοπτικός δέκτης έχει απενεργοποιηθεί, χρησιμοποιστε το πλκτρο TV για να ενεργοποισετε τη μονάδα DVB. Δείτε τον Οδηγό για περισσότερες πληροφορίες.

15 15 DTV Πιέστε Χειρισμός του Beo5 DTV Πιέστε Καθημεριν χρση Επιλέξτε Επιλέξτε κανάλι Επιλέξτε Ενεργοποιστε τους αριθμούς και επιλέξτε κανάλι MENU 0 9 Πιέστε Ενεργοποιστε τη λειτουργία που θέλετε Menu Χρησιμοποιστε τα καθορισμένα πλκτρα στην οθόνη του τηλεχειριστηρίου Μετακινηθείτε μεταξύ των ομάδων Groups+ Groups- Μετακίνηση μεταξύ ομάδων Κρατστε το Επιλέξτε σελίδα Επιλέξτε κανάλι Αποδοχ πιεσμένο για τη λίστα καναλιών Κρατστε το πιεσμένο για τη λίστα καναλιών, επιλέξτε σελίδα κανάλι Αποδοχ Πιέστε Πιέστε 2 *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Πιέστε MENU δύο φορές για να ανακαλέσετε το μενού TV SETUP.

16 16 Τύπος χου και φορμά εικόνας Ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση μέσω του τηλεοπτικού δέκτη, μπορείτε να εναλλάσσετε τους διαθέσιμους τύπους χου και να ρυθμίζετε το φορμά της εικόνας. Αλλαγ του τύπου του χου της γλώσσας Πραγματοποιστε εναλλαγ μεταξύ των διαθέσιμων τύπων χου και γλωσσών. Ανακαλέστε το SOUND στην οθόνη του Beo4* 1 Πιέστε επανειλημμένα για εναλλαγ μεταξύ των διαθέσιμων τύπων χου Επιλογ φορμά εικόνας Η τηλεόραση προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα, έτσι ώστε να γεμίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος της οθόνης όταν επιλέγετε μία πηγ. Μπορείτε, ωστόσο, να επιλέξετε μόνοι σας κάποιο φορμά. Ανακαλέστε το FORMAT στην οθόνη 1 4 του Beo4* 1 Επιλέξτε φορμά* 2 Μετακινστε την εικόνα πάνω κάτω* 3 επιλέξτε παραλλαγ* 4 FORMAT 1 FORMAT 2 FORMAT 3 FORMAT 4 Standard* 4 Για πανοραμικ προβολ 4:3 Zoom Η εικόνα ρυθμίζεται κάθετα Wide Για μία γνσια εικόνα 16:9 ευρείας οθόνης Extended Οι γραμμές μπορούν να αφαιρεθούν και η εικόνα εμφανίζεται σε φορμά 16:9 Χρσιμες συμβουλές 3* 1 *Μενού LIST *Optimise Μετακίνηση της εικόνας επάνω κάτω 4 *Variation 2 Για να εμφανιστούν οι ενδείξεις SOUND και FORMAT στο Beo4, πρέπει πρώτα να τις προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Το φορμά της εικόνας βελτιστοποιείται εάν πιέσετε το κεντρικό πλκτρο στο Beo4. Στο Beo5, πιέστε Optimise. Η εικόνα μπορεί να μετακινηθεί πάνω κάτω μόνο στα φορμά FORMAT 1 και 2. Στο FORMAT 1, μπορείτε να επιλέξετε παραλλαγές του φορμά. Στο Beo5, πιέστε Variation.

17 Περιεχόμενα Εγκατάσταση και ρύθμιση Ρύθμιση της τηλεόρασς σας 20 Πίνακες συνδέσεων 22 Αρχικ ρύθμιση της τηλεόρασς σας Εγκατάσταση και ρύθμιση

18 18 Ρύθμιση της τηλεόρασς σας Ακολουθστε τις οδηγίες τοποθέτησης και σύνδεσης που περιγράφονται σε αυτ και τις επόμενες σελίδες. Επιλογές τοποθέτησης Τοποθετείτε πάντοτε την τηλεόραση σε σταθερ και επίπεδη επιφάνεια. Η τυπικ τοποθέτηση επιτρέπει την κλίση της τηλεόρασης, για παράδειγμα, για διευκόλυνση της παρακολούθησης από μία χαμηλ θέση τοποθέτησης. Για να προσδώσετε κλίση στην τηλεόραση, τραβξτε το κάτω μέρος της τηλεόρασης. Εάν πρόκειται να τοποθετσετε την τηλεόραση στη βάση δαπέδου στο προσάρτημα τοίχου, θα πρέπει να αφαιρέσετε τα δύο τυπικά 'πόδια' από την τηλεόραση. Ακολουθστε τις οδηγίες που παρέχονται στον οδηγό που συνοδεύει αυτά τα προαιρετικά αξεσουάρ. Επισκόπηση Για να αφαιρέσετε τα δύο καλύμματα του κύριου πίνακα συνδέσεων, πρώτα τραβξτε τα προς τα έξω και μετά προς τα κάτω κάντε το ίδιο, εάν η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί πάνω σε μία βάση. Πριν αφαιρέσετε το κάλυμμα 2, να αφαιρείτε πάντα το κάλυμμα 1. Όταν κάνετε όλες τις συνδέσεις και στερεώσετε τα καλώδια, τοποθετστε και πάλι τα καλύμματα καλωδίων. 1 2 Σημαντικό Εξαερισμός Για να διασφαλίσετε επαρκ αερισμό, αφστε αρκετό χώρο γύρω από την οθόνη. Μην καλύπτετε τους ανεμιστρες. Σε περίπτωση υπερθέρμανσης (ο δείκτης αναμονς αναβοσβνει και εμφανίζεται μία προειδοποίηση στην οθόνη), θέστε την τηλεόραση σε αναμον, μην την απενεργοποισετε, για να κρυώσει. Δεν μπορείτε να χειριστείτε την τηλεόραση αυτό το διάστημα.

19 19 Διαδρομ καλωδίων Για λόγους ασφαλείας, το καλώδιο ρεύματος πρέπει να στερεωθεί στο ασφαλιστικό εξάρτημα καλωδίων (Α). Όλα τα καλώδια πρέπει να στερεώνονται στο ασφαλιστικό εξάρτημα καλωδίων (B). Ωστόσο, εάν η εγκατάστασ σας περιλαμβάνει σύνδεση VGA, μην περάσετε το καλώδιο VGA μέσα από το ασφαλιστικό εξάρτημα καλωδίων (B). Αντίθετα, χρησιμοποιστε τις δύο βίδες που υπάρχουν στο βύσμα VGA για να το στερεώσετε στην υποδοχ. Εάν πρόκειται να συνδέσετε οποιαδποτε άλλη συσκευ στην τηλεόραση, μην τη συνδέσετε ακόμη στην πρίζα! A B Εγκατάσταση και ρύθμιση Smart Card και μονάδα CA Αφαιρέστε το κάλυμμα για να έχετε πρόσβαση στη μονάδα CA. Για να αφαιρέσετε το κάλυμμα, χρησιμοποιστε το δάκτυλό σας τοποθετστε μια πλαστικ κάρτα στη δεύτερη αύλακα από δεξιά και μπορείτε να ανασηκώσετε εύκολα το κάλυμμα. BACKSIDE CA CHIPSIDE SMARTCARD Η μονάδα CA είναι μία συσκευ ανάγνωσης της Smart Card, η οποία αποκωδικοποιεί τα κωδικοποιημένα σματα που μεταδίδονται από τον παροχέα του προγράμματος. Δείτε τον Οδηγό για περισσότερες πληροφορίες. 5 V 0.5 A Καθαρισμός Συντρηση Οθόνη και περίβλημα Ποτέ οινόπνευμα Η τακτικ συντρηση, όπως ο καθαρισμός, είναι στις ευθύνες του χρστη. Σκουπίστε τη σκόνη από τις επιφάνειες, χρησιμοποιώντας ένα στεγνό, μαλακό πανί. Για να αφαιρέσετε λεκέδες βρομιές, χρησιμοποιστε ένα μαλακό, υγρό πανί και νερό χωρίς να αφσετε γραμμές ίχνη. Ορισμένα πανιά με μικρο-ίνες μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στην οπτικ επίστρωση λόγω των ισχυρών καθαριστικών τους ιδιοττων. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδποτε μέρος της τηλεόρασης.

20 20 Πίνακες συνδέσεων Εάν συνδέσετε οποιαδποτε συσκευ στον κύριο πίνακα συνδέσεων, πρέπει να καταχωρσετε τη συσκευ στο μενού CONNECTIONS. Τυπικές υποδοχές Υποδοχές Mονάδας Ήχου Surround DVB-T/C 5V 50 ma Υποδοχές Mονάδας Συστματος (προαιρετικό) DVB-S 14/18V 400 ma Υποδοχές Mονάδας DVB (προαιρετικό) ~ Παροχ ρεύματος Σύνδεση στο ρεύμα. HDMI IN (A B, και C σε ορισμένα μοντέλα) Για πηγ εικόνας High Definition Multimedia Interface υπολογιστ. Οι πηγές μπορούν να καταχωρηθούν σε οποιαδποτε ομάδα υποδοχών AV. Για να αυξσετε τον αριθμό των υποδοχών HDMI, συνδέστε έναν HDMI Expander στην υποδοχ HDMI C, όταν υπάρχει, αλλιώς στην υποδοχ HDMI B. SPDIF (1 2) Υποδοχ εισόδου ψηφιακού χου, π.χ. DVD player. Μπορείτε να χρησιμοποισετε την υποδοχ σε συνδυασμό με μία υποδοχ AV. PUC (1 4) Για σματα τηλεχειρισμού IR προς εξωτερικ συσκευ που είναι συνδεδεμένη σε μία υποδοχ AV. AV (1 2) Yποδοχές 21 ακίδων για τη σύνδεση πρόσθετων συσκευών εικόνας, όπως DVD player, set-top box, αποκωδικοποιητ βίντεο. VGA (AV3) Για τη σύνδεση ενός υπολογιστ για τη λψη αναλογικών γραφικών. AV3 (εικόνα, L, R) Για σύνδεση χου (αριστερό και δεξί κανάλι χου αντίστοιχα) και σματα εικόνας από μία εξωτερικ πηγ. Y Pb Pr (AV2 4, 6) Για σματα εικόνας από μία εξωτερικ πηγ, π.χ. μία πηγ HDTV. Μπορείτε να χρησιμοποισετε την υποδοχ σε συνδυασμό με μία υποδοχ AV μία υποδοχ ψηφιακού χου. AERIAL Υποδοχ εισόδου κεραίας για αναλογικό τηλεοπτικό σμα. Χρσιμες συμβουλές Καλώδιο ρεύματος και φις Το φις και το καλώδιο ρεύματος που παρέχονται είναι ειδικά σχεδιασμένα για το προϊόν. Μην αλλάξετε το φις και εάν το καλώδιο του ρεύματος καταστραφεί, θα πρέπει να αγοράσετε ένα καινούργιο από το κατάστημα της Bang & Olufsen. Συνδέστε την υποδοχ ~ που βρίσκεται στον κύριο πίνακα συνδέσεων της τηλεόρασς σας με μία πρίζα τοίχου. Ο δέκτης IR ανάβει κόκκινος και η τηλεόραση βρίσκεται σε κατάσταση αναμονς, έτοιμη για χρση.

21 21 POWER LINK (SUB) Χρησιμοποιείται για τη σύνδεση ενός subwoofer της Bang & Olufsen. POWER LINK (FRONT REAR) Χρησιμοποιείται για τη σύνδεση εξωτερικών ηχείων σε μία διάταξη χου surround. Δείτε τον Οδηγό για περισσότερες πληροφορίες. AV (4) Yποδοχές 21 ακίδων για τη σύνδεση πρόσθετων συσκευών εικόνας, όπως DVD player, set-top box, αποκωδικοποιητ βίντεο. MASTER LINK Για ένα συμβατό σύστημα χου εικόνας της Bang & Olufsen. RF OUT Υποδοχ εξόδου κεραίας για διανομ σημάτων εικόνας σε άλλα δωμάτια. Απαιτεί επίσης έναν ενισχυτ RF Link Amplifier. Δείτε τον Οδηγό για περισσότερες πληροφορίες. USB Για χρση σέρβις μόνο. DVB-T/C* 1 Υποδοχ εισόδου κεραίας για εξωτερικ κεραία/ καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο. DVB-S* 1 Υποδοχ εισόδου κεραίας για ψηφιακό δορυφορικό σμα. SMARTCARD Για μία κάρτα/μονάδα για πρόσβαση σε κωδικοποιημένα ψηφιακά κανάλια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την SMARTCARD, δείτε τη σελίδα 19 τον Οδηγό. Εγκατάσταση και ρύθμιση 1 *DVB Ο αριθμός και οι τύποι των υποδοχών DVB εξαρτώνται από το ποια προαιρετικ μονάδα DVB έχει εγκατασταθεί στην τηλεόραση.

22 22 Αρχικ ρύθμιση της τηλεόρασς σας Αυτ η διαδικασία αρχικς ρύθμισης ενεργοποιείται όταν η τηλεόραση συνδέεται για πρώτη φορά στο ρεύμα και ενεργοποιείται. Εάν θέλετε να αλλάξετε τη ρύθμιση αργότερα, μπορείτε να αποκτσετε πρόσβαση στα ίδια μενού και να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις σας. Ενεργοποίηση της τηλεόρασης Η τηλεόραση χρειάζεται περίπου 20 δευτερόλεπτα για να ξεκινσει και να είναι έτοιμη για χρση. TV Ενεργοποιστε Επιλογ ρυθμίσεων Καθοδηγείστε μέσω των ακόλουθων ρυθμίσεων μόνο όταν ενεργοποιείτε την τηλεόραση για πρώτη φορά.* 1 Ωστόσο, η ακολουθία των μενού εξαρτάται από τις συνδέσεις και τις ρυθμίσεις που κάνετε. Επιλέξτε ρύθμιση MENU LANGUAGE TUNER SETUP CONNECTIONS AUTO TUNING Αποδεχθείτε τη ρύθμιση και προχωρστε στο επόμενο στοιχείο του μενού Καθορίστε τη γλώσσα για τα μενού οθόνης Απενεργοποιστε ενεργοποιστε τον εσωτερικό τηλεοπτικό δέκτη το DVB Καταχωρίστε τις συνδεδεμένες συσκευές Συντονίστε αυτόματα τα τηλεοπτικά κανάλια. Διαθέσιμο μόνο εάν έχει ενεργοποιηθεί ο τηλεοπτικός δέκτης. Δείτε τον Οδηγό για περισσότερες πληροφορίες. Αυτός ο οδηγός Ξεκινώντας περιγράφει το χειρισμό με το Beo4 στο MODE 1 και με το μενού BEO4 SETTING ρυθμισμένο στην επιλογ NAVIGATION BUTTON, δείτε επίσης τη σελίδα 8. Θυμηθείτε να ρυθμίσετε το Beo4 με πλκτρο πλογησης στον τρόπο λειτουργίας MODE που αντιστοιχεί στη ρύθμιση την οποία πραγματοποισατε στο μενού BEO4 SETTING, δείτε τον Οδηγό του Beo4 για περισσότερες πληροφορίες. Πληροφορίες Συνδέσεις Επιλέξτε τον τύπο της συσκευς που έχει συνδεθεί σε κάθε υποδοχ, τις υποδοχές που έχουν χρησιμοποιηθεί, το όνομα του προϊόντος και το όνομα της πηγς. 1 *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Κατά τη διαδικασία αρχικς ρύθμισης, όταν έχετε επιλέξει τις ρυθμίσεις που θέλετε σε κάποιο μενού, μπορεί να πρέπει να πιέσετε το πράσινο πλκτρο για να συνεχίσετε στο επόμενο μενού. Ακολουθστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη.

23 23 Ρύθμιση των ηχείων Ρυθμίστε τα ηχεία για να βελτιστοποισετε τον χο από τη θέση ακρόασης. SPEAKER TYPE SPEAKER DISTANCE SPEAKER LEVEL Η αρχικ ρύθμιση ηχείων ισχύει μόνο για τα ηχεία για παρακολούθηση τηλεόρασης. Δείτε τον Οδηγό για περισσότερες πληροφορίες. ADJUSTMENT Ρυθμίστε την ένταση, τα μπάσα, τα πρίμα και το loudness και καθορίστε δύο προεπιλεγμένους συνδυασμούς ηχείων. Επιλέξτε ένα διαφορετικό συνδυασμό ηχείων, όποτε θέλετε. Εγκατάσταση και ρύθμιση *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Ανάλογα με την έκδοση του λογισμικού που έχει εγκατασταθεί στην τηλεόρασ σας, μπορεί να πρέπει να ενεργοποισετε την προαιρετικ μονάδα συστματος κατά την αρχικ ρύθμιση. Μπορείτε επίσης να ενεργοποισετε τη μονάδα αργότερα. Δείτε τον Οδηγό για περισσότερες πληροφορίες.

24 24 Manufactured under license from Dolby Laboratories. Dolby, Pro Logic, and the double-d symbol are registered trademarks of Dolby Laboratories. Confidential unpublished works. Copyright Dolby Laboratories. All rights reserved. Manufactured under license under U.S. Patent # s: 5,451,942; 5,956,674; 5,974,380; 5,978,762; 6,487,535; 7,003,467; 7,212,872 & other U.S. and worldwide patents issued & pending. DTS, DTS Digital Surround, ES, and Neo:6 are registered trademarks and the DTS logos, and Symbol are trademarks of DTS, Inc DTS, Inc. All Rights Reserved. Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. This product incorporates copyright protection technology that is protected by U.S. patents and other intellectual property rights. Use of this copy right protection technology must be authorized by Rovi, and is intended for home and other limited viewing uses only unless otherwise authorized by Rovi. Reverse engineering or disassembly is prohibited. HDMI, the HDMI logo and High-Definition Multi media Interface are trademarks or registered trade marks of HDMI Licensing LLC.

25 25 Απόρριψη Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού (Waste Electrical and Electronic Equipment WEEE) Προστασία περιβάλλοντος Ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, τα εξαρτματα και οι μπαταρίες που φέρουν αυτό το σύμβολο δεν πρέπει να απορρίπτονται μαζί µε τα συνηθισμένα οικιακά απορρίμματα. Όλος ο ηλεκτρικός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός, τα εξαρτματα και οι μπαταρίες πρέπει να συλλέγονται και να απορρίπτονται χωριστά. Όταν απορρίπτετε ηλεκτρικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό και μπαταρίες χρησιμοποιώντας τα συστματα συλλογς που είναι διαθέσιμα στη χώρα σας, προστατεύετε το περιβάλλον, την ανθρώπινη υγεία και συμβάλλετε στη λογικ χρση των φυσικών πόρων. Η συλλογ ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, μπαταριών και απορριμμάτων προστατεύει από τον κίνδυνο μόλυνσης της φύσης με τις επικίνδυνες ουσίες οι οποίες μπορεί να υπάρχουν σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά προϊόντα και εξοπλισμούς. Το κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen θα σας συμβουλεύσει σχετικά με το σωστό τρόπο απόρριψης για τη χώρα σας. Εάν ένα προϊόν είναι πολύ μικρό για να φέρει αυτό το σύμβολο, το σύμβολο θα εμφανίζεται στις οδηγίες χρσης, στο πιστοποιητικό εγγύησης στη συσκευασία. Όλα τα προϊόντα της Bang & Olufsen συμμορφώνονται με την ισχύουσα περιβαλλοντικ νομοθεσία σε όλο τον κόσμο.

26

27

28

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση BeoVision 10 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημεριν χρση του προϊόντος σας Bang & Olufsen καθώς και του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Θεωρούμε δεδομένο ότι

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας σε μία ανθεκτική, σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 BeoVision 8 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση BeoSystem 3 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen καθώς και του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Θεωρούμε δεδομένο ότι

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στη διεύθυνση

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στη διεύθυνση BeoSystem 4 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen καθώς και του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Θεωρούμε δεδομένο ότι

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 8 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα BeoVision 7 Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Οι βασικές διορθώσεις αναφέρονται στα μενού στην οθόνη, στο μενού CONNECTIONS και στους

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται BeoLab 10 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα BeoVision 8 Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Η τηλεόρασή σας έχει εφοδιαστεί με νέο λογισμικό και πιθανώς με νέο υλικό εξοπλισμό. Σαν αποτέλεσμα υπάρχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 9 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

BEOPLAY V1. BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40

BEOPLAY V1. BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40 BEOPLAY V1 BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση και την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας B&O PLAY καθώς και του συνδεδεμένου

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST BeoVision 6 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες για πιο προηγμένη

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Οδηγός

BeoVision Οδηγός BeoVision 8-40 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

BeoLink Wireless 1. Οδηγός

BeoLink Wireless 1. Οδηγός BeoLink Wireless 1 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoVision 7 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Επισκόπηση μενού Blu-ray, 4 Δείτε μία επισκόπηση του μενού Blu-ray. Πλοήγηση στα μενού, 5 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 11. BeoVision BeoVision BeoVision 11 55

BeoVision 11. BeoVision BeoVision BeoVision 11 55 BeoVision 11 BeoVision 11 40 BeoVision 11 46 BeoVision 11 55 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen καθώς και

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός

BeoCenter Οδηγός BeoCenter 6 26 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  TCP320/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome TCP320/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Διαβάστε αυτές τις οδηγίες. Ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoSystem 3 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική ρύθμιση,

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 BeoCenter 6 23 Οδηγός 3507798_0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Beo5 Οδηγός Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο Beo5 έχει εξατομικευτεί για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα Bang & Olufsen που διαθέτετε σπίτι σας. Όταν αγοράζετε ένα Beo5, το

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 3500 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού.

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. BeoVision 9 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετείτε πάντοτε τη συσκευή σας σε σταθερή και

Διαβάστε περισσότερα

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης BeoVision 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoVision 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία.

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Beoab 2 Οδηγός Τα DOBY, DOBY DIGITA, PO OGIC αποτελούν εµπορικά σήµατα της Dolby aboratories icensing Corporation. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Ελληνικά..................104 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε όλους τους Οδηγούς στη διεύθυνση com/guides

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε όλους τους Οδηγούς στη διεύθυνση  com/guides BeoSound 5 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen. Θεωρούμε δεδομένο ότι το προσωπικό του καταστήματος θα παραδώσει,

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών BeoCenter 2 Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SPA1260. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SPA1260. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/support SPA1260 EL Εγχειρίδιο χρήσης a (L) (R) b (L) (R) c d e (L) (R) f (L) (R) AUX EL Προειδοποίηση: Το προϊόν δεν πρέπει να εκτίθεται σε υγρά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA7355

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA7355 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA7355 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3011/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3011/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 8 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Βιβλίο Αναφοράς Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Avant Οδηγ ς

BeoVision Avant Οδηγ ς BeoVision Avant Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να αποταθείτε στο κατάστημα της Bang & Olufsen για όλες τις απορίες σας.

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να αποταθείτε στο κατάστημα της Bang & Olufsen για όλες τις απορίες σας. BeoSound 5 Encore Αγαπητέ Πελάτη Αυτός ο oδηγός 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen. Θεωρούμε δεδομένο ότι το προσωπικό του καταστήματος

Διαβάστε περισσότερα

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια BeoLab 8000 Οδηγός Ε Τ Ο Ι Μ Ο Γ Ι Α Χ Ρ Η Σ Η... 3 Αφού έχετε συναρµολογήσει τα ηχεία είναι έτοιµα να συνδεθούν στο σύστηµα ήχου (ή εικόνας) και στο ρεύµα (δείτε τις οδηγίες συναρµολόγησης στο φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

CashConcepts CCE 112 NEO

CashConcepts CCE 112 NEO CashConcepts CCE 112 NEO Μπορείτε να κατεβάσετε το εγχειρίδιο δωρεάν και σε διάφορες γλώσσες από τη διεύθυνση www.cce.tm, από την καρτέλα FAQ. Περιγραφή Μπροστινή όψη 1 Γραμμή LED Πράσινη = Τα χαρτονομίσματα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Οδηγός Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης διάταξη

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς BeoVision MX 4200 Οδηγός BeoVision Avant Guide Οι πληροφορίες στο CD-rom βρίσκονται και στις ιστοσελίδες της Bang & Olufsen µε διεύθυνση www.bang-olufsen.com ή µπορείτε να επικοινωνήσετε µε ένα κατάστηµα

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBT50/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBT50/00 Εγχειρίδιο χρήσης a b c d e f BEEP PHILIPS SBT50 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.0 60 DJ SET 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.0 60 DJ SET... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας TCI360/12. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips TCI360/12 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SPA2335

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SPA2335 Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SPA2335 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 41 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 41... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ ηχείων... 3 2.2. Συνδέσεις...

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Register your product and get support at SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Register your product and get support at  SBA3010/00. Εγχειρίδιο χρήσης Register your product and get support at www.philips.com/welcome SBA3010/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις. Ακολουθήστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης

Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης Bραχίονα στερέωσης της μονάδας σκληρού δίσκου Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZCD1 7020229 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση  SBA3210/00. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome SBA3210/00 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικό Ασφάλεια Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Τηρείτε όλες τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση

Εγχειρίδιο χρήσης BT55. Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση Εγχειρίδιο χρήσης BT55 Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 2 2 Δήλωση 2 Συμμόρφωση 2 Φροντίδα του περιβάλλοντος 2 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης

Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης Mονάδα σκληρού δίσκου (με βραχίονα στερέωσης) Εγχειρίδιο χρήσης CECH-ZHD1 7020228 Συμβατό υλικό Σύστημα PlayStation 3 (Σειρά CECH-400x) Προφυλάξεις Για την ασφαλή χρήση του προιόντος αυτού και προτού αρχίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.030 DJ CLUB 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.030 DJ CLUB... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι

Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι Ασύρματο Οπτικό Ποντίκι WL200 Εγχειρίδιο Χρήσης Όλα τα ονόματα εταιρειών και προϊόντων ανήκουν στους αντίστοιχους ιδιοκτήτες τους. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ

ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ KA-DM0 ΟΔΗΓΌΣ ΓΡΉΓΟΡΗΣ ΕΚΚΊΝΗΣΗΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΥ ΕΠΙΛΈΞΑΤΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ, ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΉ ΤΟ ΠΑΡΌΝ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΠΡΟΤΟΎ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΉΣΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ ΚΑΙ ΦΥΛΆΞΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΉ

Διαβάστε περισσότερα

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου BeoCenter 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του ξεχωριστού Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoCenter 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB

ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB ΣΤΕΡΕΟΦΩΝΙΚΟ FM ΡΑΔΙΟ-CD PLAYER ΜΕ USB MP3 SCD-38 USB Οδηγίες Χρήσης Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε στην ιστοσελίδα www.lenco.com Προσοχή! Σημαντικές Πληροφορίες Ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΟΡΑΤΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Ελληνικά 125 www.logitech.com/support/type-s

Διαβάστε περισσότερα

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide

ConferenceCam Connect. QuickStart Guide ConferenceCam Connect QuickStart Guide Ελληνικά........................ 113 ConferenceCam Connect QuickStart Guide Logitech ConferenceCam Connect Περιεχόμενα συσκευασίας 1 2 3 4 5 1. Κύρια μονάδα με κάμερα

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. AD300. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση.  AD300. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome AD300 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικό 4 Ασφάλεια 4 2 Το ηχείο σύνδεσης 5 Εισαγωγή 5 Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 QDT 100SA Δέκτης Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 2 Διαγράμματα τυπικών

Διαβάστε περισσότερα

ipod/iphone/ipad Speaker

ipod/iphone/ipad Speaker Pod/Phone/Pad Speaker ASB8I User manual Gebruksaanwjzng Manuel de l utlsateur Manual de nstruccones Gebrauchsanletung Οδηγίες χρήσεως Brugsanvsnng GB 2 NL 16 FR 30 ES 44 DE 58 EL 73 DA 87 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως

Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους. Εγχειρίδιο χρήσεως Ασύρματο ποντίκι laser μεσαίου μεγέθους Εγχειρίδιο χρήσεως Εισαγωγή Συγχαρητήρια για την αγορά αυτού του καινοτόμου ασύρματου ποντικιού. Με εξαιρετική ακρίβεια ως προς τις λεπτομέρειες της επιφάνειας και

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα