CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN"

Transcript

1 BeoVision 8 Οδηγός

2 CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία μπορεί να επισκευάσει ο χρήστης. Για οποιαδήποτε επισκευή, απευθυνθείτε σε εξειδικευμένο προσωπικό σέρβις. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Για να αποσυνδέσετε πλήρως αυτή τη συσκευή από το ρεύμα, αφαιρέστε το φις τροφοδοσίας από την πρίζα του τοίχου. Η αποσυνδεδεμένη συσκευή θα παραμείνει σε άμεση κατάσταση λειτουργίας. Το εικονίδιο του κεραυνού με αιχμή βέλους μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρήστη για την παρουσία μη μονωμένης "επικίνδυνης τάσης" εντός του περιβλήματος του προϊόντος που μπορεί να είναι επαρκούς μεγέθους ώστε να συνιστά κίνδυνο ηλεκτροπληξίας σε άτομα. Το εικονίδιο του θαυμαστικού μέσα σε ισόπλευρο τρίγωνο προειδοποιεί το χρήστη για την παρουσία σημαντικών οδηγιών λειτουργίας και συντήρησης (επισκευής) στα συνοδευτικά έγγραφα του προϊόντος.

3 Περιεχόμενα 3 Θεωρούμε δεδομένο ότι το προσωπικό του καταστήματος της Bang & Olufsen θα παραδώσει, θα εγκαταστήσει και θα ρυθμίσει τα προϊόντα σας. Ωστόσο, οι πληροφορίες που απαιτούνται για την εγκατάσταση και ρύθμισή τους περιλαμβάνονται στον Οδηγό. Αυτό είναι χρήσιμο εάν μεταφέρετε τα προϊόντα σας ή επεκτείνετε αργότερα το σύστημά σας. Καθημερινή λειτουργία, 4 Γνωριμία με την τηλεόρασή σας και το Beo4, 4 Παρακολούθηση τηλεόρασης, 6 Ρύθμιση ήχου και φορμά εικόνας, 8 Teletext, 10 Επισκόπηση μενού, 12 Προηγμένη λειτουργία, 13 Μάθετε πώς να χειρίζεστε μία συνδεδεμένη πηγή, να ανακαλείτε μία εικόνα του υπολογιστή στην οθόνη και να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας στην επιλογή Option 4. Επιπλέον, μάθετε πώς να χειρίζεστε ένα σύστημα ήχου, πώς να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας με ένα σύστημα BeoLink και πώς να απενεργοποιείτε τον εσωτερικό τηλεοπτικό δέκτη. Συντονισμός και προσωπικές ρυθμίσεις, 25 Μάθετε πώς να ρυθμίσετε για πρώτη φορά την τηλεόρασή σας και πώς να συντονίζετε και να επεξεργάζεστε κανάλια. Πώς να καταχωρείτε πρόσθετες πηγές και πώς να δημιουργείτε μία διάταξη ήχου surround. Το κεφάλαιο αυτό περιέχει επίσης πληροφορίες για ρυθμίσεις εικόνας και ήχου. Τοποθέτηση, υποδοχές και συνδέσεις, 45 Μάθετε για τον τρόπο χειρισμού και τοποθέτησης της τηλεόρασής σας και για τη θέση των υποδοχών. Μάθετε πώς να συνδέετε πηγές. Συντήρηση, 53 Πώς να καθαρίζετε την τηλεόρασή σας και να αλλάζετε μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ευρετήριο, 54

4 4 Γνωριμία με την τηλεόρασή σας και το Beo4 Το τηλεχειριστήριο Beo4 σας δίνει πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες. Όταν χρησιμοποιείται μια λειτουργία, ενημερώνεστε μέσω των ενδείξεων που εμφανίζονται στο Beo4 ή στην τηλεόραση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό συνδεδεμένης συσκευής, ανατρέξτε στον Οδηγό που τη συνοδεύει. Για πληροφορίες σχετικά με την προσθήκη πρόσθετων λειτουργιών σε αυτές που εμφανίζονται στην οθόνη του Beo4, ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το Beo4. Ενεργοποίηση της τηλεόρασης TV TV Η οθόνη του Beo4 δείχνει την πηγή που έχετε επιλέξει Ενεργοποίηση της τηλεόρασης και ενεργοποίηση της DTV TV LIGHT RADIO FORMAT ή επιπλέον διαθέσιμες λειτουργίες όταν πιέσετε το πλήκτρο LIST μονάδας DVB HD ως πηγή*. Ο χειρισμός της πηγής DTV DVD CD DVB HD περιγράφεται σε ξεχωριστό Οδηγό V MEM RECORD A MEM MENU Ανάκληση του κυρίως μενού Επιλογή καναλιών ή σελίδων teletext. Εισαγωγή 0 9 TEXT Ενεργοποίηση του teletext δεδομένων στα μενού της οθόνης Εισαγωγή πληροφοριών στα μενού της οθόνης Ρύθμιση της έντασης του ήχου: πιέστε στο μέσον για να διακόψετε προσωρινά τον ήχο Αποδοχή και αποθήκευση οδηγιών ή ρυθμίσεων. GO STOP Μετακίνηση στα προηγούμενα μενού Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να ανακαλέσετε μία TEXT 0 MENU λίστα τηλεοπτικών καναλιών EXIT Έξοδος από όλα τα μενού της οθόνης Μετακίνηση προς τα πάνω ή κάτω στα κανάλια ή στα Θέση της τηλεόρασης σε αναμονή στοιχεία του μενού GO Αποκάλυψη επιπλέον λειτουργιών στην οθόνη του LIST Beo4, όπως της λειτουργίας FORMAT LIST EXIT STOP *ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ποιο πλήκτρο ενεργοποιεί τη μονάδα DVB HD εξαρτάται από τις ρυθμίσεις σας στο μενού TUNER SETUP. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα 24.

5 5 Αναγραφόμενες πληροφορίες και μενού Οι πληροφορίες για την επιλεγμένη πηγή εμφανίζονται στην οθόνη. Τα μενού της οθόνης σας επιτρέπουν να κάνετε ρυθμίσεις. Πώς να χρησιμοποιήσετε τα μενού στην οθόνη Πιέστε για ενεργοποίηση της TV τηλεόρασης Όνομα μενού Επιλογές μενού TV SETUP TUNING CONNECTIONS SOUND PICTURE MENU LANGUAGE Πιέστε για να ανακαλέσετε το MENU μενού TV SETUP Πεδίο πληροφοριών select GO Πιέστε για να μετακινηθείτε μεταξύ των διαφορετικών επιλογών του μενού Παράδειγμα μενού στην οθόνη. Πιέστε για να εμφανίσετε διάφορες ρυθμίσεις TV Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV Πιέστε για να ανακαλέσετε ένα GO LIST μενού ή να αποθηκεύσετε μια ρύθμιση που έχετε κάνει Πιέστε για να μετακινηθείτε στα STOP Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 FORMAT προηγούμενα μενού Ένδειξη στην τηλεόραση VOL 26 Πιέστε για να βγείτε από όλα τα EXIT μενού

6 6 Παρακολούθηση τηλεόρασης Το κεφάλαιο αυτό περιγράφει την καθημερινή χρήση της τηλεόρασής σας: πώς να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση, να επιλέξετε ένα κανάλι και να απενεργοποιήσετε την τηλεόραση. Η λίστα καναλιών σας δίνει μία επισκόπηση όλων των τηλεοπτικών καναλιών σας. Επιλογή ενός τηλεοπτικού καναλιού Όταν ενεργοποιείτε την τηλεόραση, στην οθόνη εμφανίζεται το κανάλι που παρακολουθούσατε την τελευταία φορά. Πιέστε για ενεργοποίηση της TV τηλεόρασης Πιέστε έναν αριθμό καναλιού για 0 9 να μεταβείτε απευθείας στο κανάλι αυτό Πιέστε για να αλλάξετε διαδοχικά τα κανάλια Πιέστε για να θέσετε την τηλεόραση σε αναμονή Πιέζοντας 0 γίνεται εναλλαγή μεταξύ του παρόντος τηλεοπτικού καναλιού και του προηγούμενου τηλεοπτικού καναλιού. Ανάκληση μιας λίστας καναλιών Όλα τα τηλεοπτικά κανάλια σας εμφανίζονται σε μία λίστα, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε στην οθόνη. Η λίστα περιέχει αριθμούς και ονόματα μέχρι 99 τηλεοπτικών καναλιών. Πιέστε για ενεργοποίηση της τηλεόρασης Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να ανακαλέσετε μία λίστα καναλιών στην οθόνη Πιέστε ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των 'σελίδων' στη λίστα καναλιών Για να επιλέξετε ένα κανάλι, εισάγετε τον αριθμό καναλιού, ή πιέστε μέχρι να φωτιστεί το κανάλι που θέλετε TV GO 0 9 Πιέστε για ενεργοποίηση του καναλιού που επιλέξατε, ή GO πιέστε για να βγείτε από το μενού EXIT ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν υπερθερμανθεί η οθόνη, μπορεί να εμφανιστούν μαύρες κηλίδες στην εικόνα. Οι κηλίδες αυτές εξαφανίζονται και πάλι μόλις η θερμοκρασία της τηλεόρασης πέσει σε κανονικά επίπεδα.

7 7 1 SAT 1 2 INFOKANAL 3 RTL 4 MTV 5 DISCOVERY 6 EUROSPORT 7 ARD 8 TV4 9 DR ZDF 12 SVT TV3 15 TVDK1 16 TVDK2 17 CNN 18 BBCWORLD CHANNEL LIST more select GO Η λίστα καναλιών σας παρέχει μια γενική εικόνα όλων των διαθέσιμων τηλεοπτικών καναλιών.

8 8 Ρύθμιση ήχου και φορμά εικόνας Η τηλεόρασή σας διαθέτει πολλές δυνατότητες ρύθμισης του ήχου. Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ρυθμίσετε την ένταση ή να σιγήσετε τελείως τον ήχο. Εάν τα κανάλια μεταδίδονται σε διαφορετικούς τύπους ήχου ή γλώσσες, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στους τύπους ήχου και τις γλώσσες. Εάν έχετε συνδέσει ηχεία στην τηλεόρασή σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα συνδυασμό ηχείων. Ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, μπορείτε να ρυθμίσετε το φορμά της εικόνας. Ρύθμιση της έντασης ή σίγαση του ήχου Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να ρυθμίσετε την ένταση ή να σιγήσετε τελείως τον ήχο. Πιέστε οποιοδήποτε άκρο του πλήκτρου για να ρυθμίσετε την ένταση προς τα πάνω ή προς τα κάτω Πιέστε στο μέσον του πλήκτρου για να διακόψετε προσωρινά τον ήχο Πιέστε οποιοδήποτε άκρο του πλήκτρου για να επαναφέρετε τον ήχο Η παρατεταμένη ακρόαση σε υψηλή ένταση μπορεί να προκαλέσει βλάβες στην ακοή! Τύπος ήχου ή γλώσσα Ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση, μπορείτε να μετακινηθείτε μεταξύ των διαφορετικών τύπων ήχου που είναι διαθέσιμοι. Πιέστε επανειλημμένα για να LIST εμφανιστεί η ένδειξη SOUND* SOUND στο Beo4 Πιέστε για να ανακαλέσετε τον GO τρέχοντα τύπο του ήχου στην οθόνη Πιέστε επανειλημμένα GO για να GO επιλέξετε διαφορετικό τύπο ήχου ή διαφορετική γλώσσα σε ένα πολύγλωσσο πρόγραμμα Πιέστε για να εγκαταλείψετε τη EXIT λειτουργία SOUND Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον αγαπημένο σας τύπο ήχου όταν συντονίζετε τα τηλεοπτικά σας κανάλια. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Επεξεργασία συντονισμένων καναλιών στη σελίδα 36. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για να εμφανιστεί η ένδειξη SOUND στο Beo4, πρέπει πρώτα να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το Beo4.

9 9 Συνδυασμός ηχείων Φορμά εικόνας Εάν συνδέσετε ηχεία στην τηλεόρασή σας, Επιλέξτε ένα φορμά εικόνας για να Φορμά εικόνας για να επιλέξετε μπορείτε να αλλάξετε το συνδυασμό ηχείων βελτιστοποιήσετε την εικόνα. FORMAT 1 Για κανονικές τηλεοπτικές εικόνες. οποιαδήποτε στιγμή. Είναι διαθέσιμες τρεις παραλλαγές: 4:3, 15:9 και Πιέστε επανειλημμένα για να LIST πανοραμική προβολή (για τη μεγαλύτερη εικόνα). Πιέστε επανειλημμένα για να LIST εμφανιστεί η ένδειξη FORMAT FORMAT FORMAT 2 Για εικόνες letter-box. Εάν είναι εμφανιστεί η ένδειξη SPEAKER SPEAKER στο Beo4 απαραίτητο, μετακινήστε την εικόνα επάνω ή κάτω στο Beo4 για να εξασφαλίσετε ότι φαίνονται τα ονόματα ή οι Πιέστε εάν θέλετε να GO υπότιτλοι των καναλιών εάν εμφανίζονται στην Πιέστε για να επιλέξετε ένα 1 5 βελτιστοποιήσετε την εικόνα, ή εικόνα που εκπέμπεται. Σε ορισμένες περιπτώσεις, συνδυασμό ηχείων το FORMAT 2 επιλέγεται αυτόματα. πιέστε τον αριθμό του 1 4 FORMAT 3 Για γνήσιες εικόνες 16:9 ευρείας οθόνης. Πιέστε για να ρυθμίσετε την επιθυμητού φορμά εικόνας Το FORMAT 3 συνήθως επιλέγεται αυτόματα. Εάν ισορροπία ανάμεσα στα εμπρός δεν συμβεί κάτι τέτοιο, μπορείτε να το επιλέξετε και πίσω ηχεία Πιέστε για να ρυθμίσετε την Εάν επιλέξετε Format 1 ή Format 4 Πιέστε ή για επιλογή παραλλαγών αυτού του φορμά μόνοι σας. FORMAT 4 Ένα σήμα εικόνας σε Format 4 χρησιμοποιεί το φορμά 16:9 και αφαιρεί τυχόν ισορροπία ανάμεσα στο αριστερό γραμμές στις πλευρές. Ένα σήμα γραφικών, για και το δεξί ηχείο Εάν επιλέξετε Format 1* ή Format 2 Πιέστε ή για να μετακινήσετε παράδειγμα από έναν υπολογιστή, σε Format 4 εμφανίζει το κεντρικό μέρος της εικόνας. Κατά την Πιέστε για να αφαιρέσετε την EXIT την εικόνα επάνω και κάτω εμφάνιση ενός σήματος γραφικών σε Format 4, ένδειξη SPEAKER από την οθόνη του Beo4 και να επιστρέψετε στην Πιέστε για να εγκαταλείψετε τη EXIT μπορείτε να επιλέξετε το αριστερό ή το δεξί τμήμα της εικόνας με το και το, αντίστοιχα. πηγή που χρησιμοποιούσατε λειτουργία FORMAT Για να απομακρύνετε προσωρινά την εικόνα από την οθόνη, Συνδυασμοί ηχείων *Εικόνες σε φορμά 4:3 δεν μπορούν να πιέστε επανειλημμένα LIST για να εμφανιστεί η ένδειξη SPEAKER 1 Ήχος μόνο στο κεντρικό ηχείο. μετακινηθούν επάνω και κάτω. P.MUTE στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε GO. Για να SPEAKER 2 Στερεοφωνικός ήχος στα μπροστινά αποκαταστήσετε την εικόνα, πιέστε οποιοδήποτε πλήκτρο ηχεία. Τα subwoofer είναι ενεργά. πηγής, για παράδειγμα το TV. SPEAKER 3 Το κεντρικό ηχείο, τα μπροστινά ηχεία και τα subwoofer είναι ενεργά. SPEAKER 4 Τα μπροστινά ηχεία, τα ηχεία surround και τα subwoofer είναι ενεργά. SPEAKER 5 Ήχος surround από όλα τα ηχεία και τα subwoofer. Οι διαθέσιμοι συνδυασμοί ηχείων εξαρτώνται από τον αριθμό των συνδεδεμένων ηχείων. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσης ηχείων στην τηλεόραση, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Πίνακες συνδέσεων στη σελίδα 51.

10 10 Teletext Εάν επιλέξετε ένα κανάλι και ο σταθμός μετάδοσης προσφέρει υπηρεσία teletext, η τηλεόραση σας δίνει πρόσβαση στις σελίδες teletext και σε κάθε υποσελίδα που συνδέεται με τις σελίδες. Το Teletext μπορεί να εμφανιστεί σε λειτουργία διπλής οθόνης ή σε λειτουργία κανονικής προβολής. Αυτό σημαίνει ότι η σελίδα teletext είτε καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη της τηλεόρασης είτε μόνο τη μισή. Τα πλήκτρα βέλη στο Beo4 και η γραμμή μενού στο πάνω μέρος της οθόνης σας βοηθούν να μετακινηθείτε στη σελίδα που επιθυμείτε. Όταν φτάσετε εκεί, μπορείτε να διακόψετε τη ροή των υποσελίδων και να τις διαβάσετε με την ησυχία σας. Η τηλεόραση θυμάται τις αγαπημένες σας σελίδες ή αποκαλύπτει κρυφά μηνύματα. Για να εμφανίζονται πρώτες οι αγαπημένες σας σελίδες teletext όταν ανακαλείτε το teletext, αποθηκεύστε τις ως σελίδες ΜΕΜΟ. Βασικές λειτουργίες teletext Εξερευνήστε τις σελίδες του teletext χρησιμοποιώντας τη γραμμή μενού στο πάνω μέρος της σελίδας teletext. > Πιέστε TEXT για να αποκτήσετε πρόσβαση στο teletext και EXIT για να βγείτε από το teletext. Για να μετακινηθείτε σε μια νέα σελίδα > Εισάγετε τον αριθμό της σελίδας που θέλετε να δείτε, ή > πιέστε για να μετακινήσετε το φωτισμένο κέρσορα στο PAGE. > Πιέστε ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των σελίδων και κρατήστε πιεσμένο για να μετακινηθείτε γρηγορότερα. > Πιέστε GO για να μετακινηθείτε στις σελίδες ευρετηρίου (100, 200, 300 ). Για να μεγεθύνετε τη σελίδα teletext > Πιέστε για να μετακινήσετε το φωτισμένο κέρσορα στο LARGE. > Πιέστε GO για να εμφανίσετε το επάνω μισό της σελίδας σε διπλάσιο ύψος. Πιέστε ξανά GO για να δείτε το κάτω μισό της σελίδας. > Πιέστε GO για να επαναφέρετε τη σελίδα teletext στο κανονικό μέγεθος. PAGE MEMO HALT LARGE REVEAL SETUP P100 BBC S100 Wed 13 Oct 12:39:34 PAGE MEMO HALT LARGE REVEAL SETUP P100 BBC S100 Wed 13 Oct 12:39:34 Για να σταματήσετε τη ροή υποσελίδων > Πιέστε STOP για να γίνει παύση ροής των υποσελίδων, ή > μετακινήστε τον κέρσορα στο HALT και πιέστε GO. Η ένδειξη HALT αντικαθίσταται από μία ομάδα τεσσάρων ψηφίων. > Χρησιμοποιήστε τα και για να μετακινηθείτε στην υποσελίδα που θέλετε να δείτε, ή > εισάγετε τον αριθμό της με τα αριθμητικά πλήκτρα στο Beo4. > Πιέστε GO για να επανεκκινήσετε τη ροή των σελίδων. Για να αποκαλύψετε κρυφά μηνύματα > Πιέστε για να μετακινήσετε το φωτισμένο κέρσορα στο REVEAL. > Πιέστε GO για να αποκαλύψετε κρυφά μηνύματα κειμένου στην τρέχουσα σελίδα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν η τηλεόρασή σας είναι συνδεδεμένη μέσω ενός καλωδίου BeoLink σε μία άλλη τηλεόραση, οι αποθηκευμένες σελίδες MEMO δεν είναι κοινές μεταξύ αυτών των τηλεοράσεων. Οι σελίδες MEMO πρέπει να αποθηκεύονται χειροκίνητα σε κάθε διασυνδεδεμένη τηλεόραση.

11 11 Αποθήκευση αγαπημένων σελίδων teletext PAGE MEMO1 HALT LARGE REVEAL SETUP P100 BBC S100 Wed 13 Oct 12:39:34 PAGE MEMO2 HALT LARGE REVEAL SETUP P100 BBC S100 Wed 13 Oct 12:39:34 Καθημερινή χρήση των σελίδων MEMO Μπορεί να θελήσετε να ανατρέξετε γρήγορα στις σελίδες MEMO του teletext, για παράδειγμα, εάν φεύγετε για δουλειά και θέλετε να δείτε τις πληροφορίες για την κίνηση σε μία υπηρεσία teletext. Πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το teletext Υπάρχουν εννέα σελίδες MEMO για την υπηρεσία teletext κάθε τηλεοπτικού καναλιού. Για να δημιουργήσετε μία σελίδα MEMO > Ανακαλέστε μια σελίδα που χρησιμοποιείτε συχνά. > Πιέστε ή για να μετακινήσετε τον κέρσορα κατά μήκος της γραμμής μενού στο SETUP και πιέστε GO. Οι 9 διαθέσιμες θέσεις σελίδων MEMO εμφανίζονται με αριθμούς. Η πρώτη θέση φωτίζεται. > Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε την τρέχουσα σελίδα. Ο κέρσορας μετακινείται στην επόμενη διαθέσιμη σελίδα MEMO. > Χρησιμοποιήστε τα αριθμητικά πλήκτρα στο Beo4 για να επιλέξετε την επόμενη σελίδα teletext που θέλετε να αποθηκεύσετε. > Επαναλάβετε τη διαδικασία για κάθε σελίδα που θέλετε να αποθηκεύσετε. > Για να βγείτε από τη ρύθμιση MEMO, πιέστε ή για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο BACK και πιέστε GO. > Πιέστε EXIT για να βγείτε από το teletext. Για να δείτε τις σελίδες MEMO > Πιέστε TEXT για να ανακαλέσετε το teletext. > Πιέστε ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των σελίδων ΜΕΜΟ. > Πιέστε EXIT για να βγείτε από το teletext. Για να διαγράψετε μία σελίδα MEMO > Πιέστε ή για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο SETUP και πιέστε GO. > Μετακινήστε τον κέρσορα στη σελίδα MEMO που θέλετε να διαγράψετε και πιέστε το κίτρινο πλήκτρο. > Πιέστε και πάλι το κίτρινο πλήκτρο για επιβεβαίωση. Για να δείτε τους υπότιτλους teletext ενός προγράμματος... Εάν θέλετε οι διαθέσιμοι υπότιτλοι teletext να εμφανίζονται αυτόματα για ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα, αποθηκεύστε τη σελίδα υπότιτλων teletext ως σελίδα MEMO 9. PAGE MEMO1 HALT REC SETUP REVEAL P100 BBC S100 Wed 18 SEP 12:39:32 REC SETUP REVEAL PAGE MEMO1 HALT P100 BBC S100 Wed 13 Oct 12:39:34 Την πρώτη φορά που ενεργοποιείται το teletext, ξεκινάει σε λειτουργία διπλής οθόνης. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε πλήρη οθόνη. Η λειτουργία teletext έχει αποθηκευθεί για την επόμενη φορά που θα ενεργοποιήσετε το teletext. Για να αλλάξετε τη λειτουργία παρακολούθησης > Πιέστε TEXT για να ανακαλέσετε το teletext. > Πιέστε ξανά TEXT για εναλλαγή μεταξύ πλήρους οθόνης και διπλής οθόνης. > Πιέστε EXIT για να βγείτε από το teletext. Οι σελίδες MEMO δεν είναι διαθέσιμες στο teletext του DVB.

12 12 Επισκόπηση μενού Η εικόνα στη σελίδα αυτή δείχνει το περιεχόμενο του συστήματος μενού, και υποδεικνύει επίσης τα σημεία σε αυτόν τον Οδηγό όπου μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα μενού. Το εκτενές σύστημα μενού οθόνης για την τηλεόραση. Τα στοιχεία μενού με γκρι φόντο υποδεικνύουν προαιρετικό εξοπλισμό, ο οποίος μπορεί να υπάρχει στο σύστημά σας ή όχι. Τα διαθέσιμα μενού εξαρτώνται επίσης από τις ρυθμίσεις του τηλεοπτικού δέκτη, τη ρύθμιση Option και τα συνδεδεμένα ηχεία. Για παράδειγμα, τα μενού συντονισμού δεν είναι διαθέσιμα εάν έχει απενεργοποιηθεί ο τηλεοπτικός δέκτης. Πιέστε MENU στο Beo4 για να μεταβείτε στο κυρίως μενού. TV SETUP TUNING EDIT CHANNELS p. 36 ADD CHANNELS p. 40 AUTO TUNING p. 40 MANUAL TUNING p. 38 FREQUENCY CHANNEL NO. NAME FINE TUNE DECODER TV SYSTEM SOUND PLAY TIMER p. 20 CONNECTIONS p. 28 AV 1 SOURCE IR SOCKET STB SETUP STANDBY OPTIONS p. 29 HDMI S/P-DIF AV 2 SOURCE IR SOCKET STB SETUP STANDBY OPTIONS HDMI YPBPR S/P-DIF AV 3 SOURCE IR SOCKET STB SETUP STANDBY OPTIONS HDMI YPBPR VGA S/P-DIF AV4 SOURCE IR SOCKET STB SETUP STANDBY OPTIONS HDMI S/P-DIF LINK FREQUENCY p. 23 TV SYSTEM p. 23 MODULATOR p. 23 TUNER SETUP p. 24 TV TUNER DVB HD SOUND p. 43 ADJUSTMENT VOLUME BASS TREBLE LOUDNESS DEFAULT AUDIO p. 43 DEFAULT VIDEO p. 43 SPEAKER TYPE p. 30 FRONT REAR SUBWOOFER SPEAKER DISTANCE p. 31 CENTRE LEFT FRONT RIGHT FRONT RIGHT REAR LEFT REAR SUBWOOFER SPEAKER LEVEL p. 32 SEQUENCE LEFT FRONT RIGHT FRONT RIGHT REAR LEFT REAR SOUND SYSTEM p. 34 PICTURE p. 42 BRIGHTNESS CONTRAST COLOUR TINT HOR. SIZE HOR. POSITION VERT. POSITION MENU LANGUAGE p. 44 DANSK DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS SVENSKA

13 Προηγμένη λειτουργία 13 Το κεφάλαιο αυτό σας ενημερώνει πώς να χειρίζεστε μία συνδεδεμένη πηγή, πώς να χρησιμοποιείτε την τηλεόρασή σας ως μόνιτορ υπολογιστή και πώς να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας με ένα σύστημα ήχου και σε ένα σύστημα BeoLink. Σας ενημερώνει επίσης για τον τρόπο απενεργοποίησης του εσωτερικού τηλεοπτικού δέκτη. Καθημερινή λειτουργία, 4 Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο Beo4, να ανακαλείτε τα μενού στην οθόνη, να χειρίζεστε τις καθημερινές λειτουργίες της τηλεόρασής σας και πώς να ρυθμίζετε τον ήχο και το φορμά εικόνας. Επιπλέον, θα βρείτε μία επισκόπηση του συστήματος μενού της οθόνης. Προηγμένη λειτουργία, 13 Χρήση συνδεδεμένων συσκευών εικόνας με το Beo4, 14 Χρήση της τηλεόρασής σας ως μόνιτορ υπολογιστή, 16 Δύο τηλεοράσεις στο ίδιο δωμάτιο, 17 Σύνδεση και λειτουργία ενός συστήματος ήχου, 18 Η BeoVision σε ένα διασυνδεδεμένο δωμάτιο, 20 BeoLink Διανομή ήχου και εικόνας, 22 Τηλεοπτικός δέκτης, 24 Συντονισμός και προσωπικές ρυθμίσεις, 25 Μάθετε πώς να ρυθμίσετε για πρώτη φορά την τηλεόρασή σας και πώς να συντονίζετε και να επεξεργάζεστε κανάλια. Πώς να καταχωρείτε πρόσθετες πηγές και πώς να δημιουργείτε μία διάταξη ήχου surround. Το κεφάλαιο αυτό περιέχει επίσης πληροφορίες για ρυθμίσεις εικόνας και ήχου. Τοποθέτηση, υποδοχές και συνδέσεις, 45 Μάθετε για τον τρόπο χειρισμού και τοποθέτησης της τηλεόρασής σας και για τη θέση των υποδοχών. Μάθετε πώς να συνδέετε πηγές. Συντήρηση, 53 Πώς να καθαρίζετε την τηλεόρασή σας και να αλλάζετε μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ευρετήριο, 54

14 14 Χρήση συνδεδεμένων συσκευών εικόνας με το Beo4 Ο ενσωματωμένος Peripheral Unit Controller ενεργεί ως ερμηνευτής μεταξύ των συνδεδεμένων συσκευών εικόνας, όπως set-top box, βίντεο ή DVD player, και του τηλεχειριστηρίου Beo4. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο Beo4 για να αποκτάτε πρόσβαση στα κανάλια και στις λειτουργίες που παρέχονται από τις συσκευές σας. Μερικές λειτουργίες είναι διαθέσιμες από το Beo4 όταν ενεργοποιείτε τις συσκευές. Επιπρόσθετες λειτουργίες είναι διαθέσιμες από το μενού Peripheral Unit Controller που ανακαλείτε στην οθόνη. Για οδηγίες σχετικά με τις διάφορες λειτουργίες που σας προσφέρουν οι συσκευές σας, ανατρέξτε στις οδηγίες χρήσης του κάθε προϊόντος. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υποστηριζόμενες συσκευές, επικοινωνήστε με ένα κατάστημα της Bang & Olufsen. Μενού Peripheral Unit Controller Τα πλήκτρα στα τηλεχειριστήρια που συνοδεύουν τις συσκευές σας μπορεί να μην ταιριάζουν με αυτά του Beo4. Για να δείτε ποια πλήκτρα του Beo4 ενεργοποιούν συγκεκριμένες υπηρεσίες ή λειτουργίες, ανακαλέστε το μενού Peripheral Unit Controller στην οθόνη. Πιέστε ένα πλήκτρο πηγής* για να ενεργοποιήσετε τη συνδεδεμένη συσκευή Πιέστε για να ανακαλέσετε το μενού Peripheral Unit Controller Πιέστε το αριθμητικό πλήκτρο το οποίο ενεργοποιεί τη λειτουργία που θέλετε, ή πιέστε ένα από τα έγχρωμα πλήκτρα για να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία Όταν επιλέξετε ένα set-top box ως πηγή, πιέστε δύο φορές MENU για να ανακαλέσετε το κυρίως μενού της τηλεόρασης. TV DTV MENU GUIDE MENU TEXT INFO WIDE Παράδειγμα ενός μενού Peripheral Unit Controller Tα πλήκτρα του Beo4 εμφανίζονται στα αριστερά του μενού και οι λειτουργίες που ελέγχουν εμφανίζονται στα δεξιά. Το μενού μπορεί επίσης να παραθέτει πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο που συνοδεύει τη συνδεδεμένη συσκευή σας GUIDE MENU TEXT INFO WIDE ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ποιο πλήκτρο πηγής ενεργοποιεί την περιφερειακή σας μονάδα εξαρτάται από τη ρύθμιση του δέκτη και τις ρυθμίσεις στο μενού CONNECTIONS. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στις σελίδες 24 και 28.

15 15 Γενική λειτουργία του Beo4 Εάν ξέρετε ποιο πλήκτρο του Beo4 ενεργοποιεί τη λειτουργία που θέλετε, μπορείτε να την ενεργοποιήσετε χωρίς να ανακαλέσετε πρώτα το μενού Peripheral Unit Controller. Ενώ είναι ενεργοποιημένες οι συσκευές σας Πιέστε GO και στη συνέχεια το αριθμητικό πλήκτρο που ενεργοποιεί τη λειτουργία που θέλετε Πιέστε ένα από τα έγχρωμα πλήκτρα για να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία Πιέστε GO και στη συνέχεια ή για να μετακινηθείτε απευθείας προς τα επάνω ή προς τα κάτω στα κανάλια Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το GO για να ανακαλέσετε τον Οδηγό προγράμματος ή τον τίτλο Now/Next στην οθόνη ανάλογα με την πηγή σας Εάν έχετε επιλέξει την επιλογή αναμονής MANUAL CONTROL (δείτε τη σελίδα 29) και το set-top box που διαθέτετε την υποστηρίζει, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το set-top box πιέζοντας GO + 0. GO 1 9 GO GO Χρήση μενού συσκευών Μόλις ενεργοποιήσετε τις συνδεδεμένες συσκευές, μπορείτε να χειριστείτε τα μενού τους με το Beo4. Ενώ εμφανίζονται τα μενού των συσκευών Μετακινεί τον κέρσορα προς τα επάνω ή κάτω Μετακινεί τον κέρσορα προς τα αριστερά ή δεξιά Επιλέγει και ενεργοποιεί μία λειτουργία Πιέστε GO και στη συνέχεια ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των σελίδων μενού ή μέσα σε λίστες καναλιών Έξοδος από μενού ή επιστροφή στο προηγούμενο μενού* Έξοδος από μενού, εισαγωγή ή έξοδος από διάφορες λειτουργίες, όπως το ραδιόφωνο Χρησιμοποιήστε τα έγχρωμα πλήκτρα όπως υποδεικνύεται στα μενού των συνδεδεμένων συσκευών σας *Ανάλογα με την πηγή σας, μπορεί να χρειάζεται να πιέσετε δύο φορές EXIT αντί για STOP για επιστροφή στο προηγούμενο μενού. GO GO GO STOP EXIT Χρήση συσκευών σε διασυνδεδεμένο δωμάτιο Όταν κάποια συσκευή συνδέεται με την τηλεόραση στο κυρίως δωμάτιο, μπορείτε να τη χειρίζεστε μέσω της τηλεόρασης του διασυνδεδεμένου δωματίου. Ωστόσο, το μενού Peripheral Unit Controller δεν είναι δυνατό να εμφανιστεί στην οθόνη της τηλεόρασης στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο. Πιέστε για να ενεργοποιήσετε τη συσκευή στο κυρίως δωμάτιο Πιέστε GO και στη συνέχεια το αριθμητικό πλήκτρο που ενεργοποιεί τη λειτουργία που θέλετε Πιέστε ένα από τα έγχρωμα πλήκτρα για να ενεργοποιήσετε μια λειτουργία V MEM DVD DTV GO 1 9

16 16 Χρήση της τηλεόρασής σας ως μόνιτορ υπολογιστή Εάν συνδέσετε την τηλεόρασή σας με κάποιον υπολογιστή, όπως περιγράφεται στη σελίδα 49, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε ως μόνιτορ. Ανάκληση της εικόνας του υπολογιστή στην οθόνη Για να δείτε την εικόνα του υπολογιστή στην οθόνη Η τηλεόραση υποστηρίζει τις εξής αναλύσεις οθόνης: της τηλεόρασης, πρέπει να την ανακαλέσετε 60 Hz, , , , χρησιμοποιώντας το Beo4. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Εάν θέλετε να συνδέσετε έναν υπολογιστή στην τηλεόραση και να χρησιμοποιήσετε την τηλεόραση ως μόνιτορ, βεβαιωθείτε ότι έχετε αποσυνδέσει από το ρεύμα την τηλεόραση, τον υπολογιστή και όλες Για να ανακαλέσετε την εικόνα του υπολογιστή Πιέστε επανειλημμένα μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη PC* στην οθόνη του Beo4 LIST PC τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με τον υπολογιστή προτού συνδέσετε τον υπολογιστή και την τηλεόραση μεταξύ τους. Πιέστε για να ανακαλέσετε την εικόνα GO Στη συνέχεια, μπορείτε να χειριστείτε Κατά τη χρήση, ο υπολογιστής πρέπει να τον υπολογιστή όπως συνήθως. συνδέεται σε μια γειωμένη πρίζα τοίχου, όπως περιγράφεται στις οδηγίες εγκατάστασης του *Για να εμφανιστεί η ένδειξη PC υπολογιστή. στο Beo4, πρέπει πρώτα να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το Beo4.

17 Δύο τηλεοράσεις στο ίδιο δωμάτιο 17 Εάν έχετε τοποθετήσει την BeoVision 8 σε ένα δωμάτιο όπου έχετε ήδη μια τηλεόραση Bang & Olufsen και είναι δυνατή η λήψη εντολών από το Beo4 και από τις δύο τηλεοράσεις, πρέπει να αλλάξετε τη ρύθμιση επιλογής της BeoVision 8. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται η ταυτόχρονη ενεργοποίηση και των δύο τηλεοράσεων. Ένα τηλεχειριστήριο και για τις δύο τηλεοράσεις Για τη σωστή λειτουργία της τηλεόρασής σας, είναι απαραίτητη η ρύθμιση της τηλεόρασης στο σωστό Option: Για να ρυθμίσετε την τηλεόρασή σας στο Option 4 > Κρατώντας πιεσμένο το πλήκτρο στο Beo4, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε επανειλημμένα LIST για να εμφανιστεί η ένδειξη OPTION? στο Beo4 και πιέστε GO. > Πιέστε επανειλημμένα LIST για να εμφανιστεί το V.OPT στο Beo4 και πιέστε 4. BeoVision 8 Option 4 LIST LINK TV Λειτουργία της τηλεόρασής σας στο Option 4 Κανονικά, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μια πηγή, όπως την τηλεόραση, πιέζοντας απλά το αντίστοιχο πλήκτρο πηγής στο Beo4. Ωστόσο, όταν ρυθμίζετε την τηλεόρασή σας στο Option 4, πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα: TV > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη LINK* στην οθόνη του Beo4. > Πιέστε ένα πλήκτρο πηγής, όπως TV. *Για να εμφανιστεί η ένδειξη LINK στο Beo4, πρέπει να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το Beo4. Για να χρησιμοποιήσετε το teletext σε μία τηλεόραση που έχετε ρυθμίσει στο Option 4, πρέπει να ρυθμίσετε το Beo4 στο VIDEO 3, όμως αυτό περιορίζει τις λειτουργίες του Beo4 που μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τηλεοράσεις που έχουν ρυθμιστεί σε άλλα Option. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το Beo4.

18 18 Σύνδεση και λειτουργία ενός συστήματος ήχου Εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει την προαιρετική Μονάδα Συστήματος και συνδέσετε ένα συμβατό σύστημα ήχου, θα μπορέσετε να εκμεταλλευθείτε τα πλεονεκτήματα ενός ολοκληρωμένου συστήματος ήχου και εικόνας. Αναπαράγετε ένα CD στο ηχοσύστημά σας χρησιμοποιώντας τα ηχεία της τηλεόρασής σας ή παρακολουθήστε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα και οδηγήστε τον ήχο στα ηχεία του ηχοσυστήματός σας. Το σύστημά σας AV μπορεί να τοποθετηθεί όλο μαζί σε ένα δωμάτιο ή σε δύο δωμάτια, τοποθετώντας στο ένα την τηλεόραση και το ηχοσύστημα με ένα σετ ηχεία στο άλλο. Δεν υποστηρίζουν τη διασύνδεση με την τηλεόραση όλα τα συστήματα ήχου της Bang & Olufsen. Σύνδεση του ηχοσυστήματός σας Χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο Master Link, συνδέστε τις υποδοχές με την ένδειξη MASTER LINK της τηλεόρασης και του ηχοσυστήματος. Ρύθμιση επιλογής Εάν η τηλεόρασή σας έχει εγκατασταθεί σε ένα σύστημα AV, μπορεί να χρειαστεί να τη ρυθμίσετε στο σωστό Option. Θέστε ολόκληρο το σύστημα σε αναμονή. Ρύθμιση επιλογής για την τηλεόραση > Κρατώντας πιεσμένο το πλήκτρο στο Beo4, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε επανειλημμένα LIST για να εμφανιστεί η ένδειξη OPTION? στο Beo4 και πιέστε GO. > Πιέστε επανειλημμένα LIST για να εμφανιστεί το V.OPT στο Beo4 και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον κατάλληλο αριθμό (1 ή 2). Ρύθμιση επιλογής για το σύστημα ήχου > Επαναλάβετε τη διαδικασία, όπως περιγράφεται παραπάνω. > Πιέστε επανειλημμένα LIST για να εμφανιστεί το A.OPT στο Beo4 και στη συνέχεια πληκτρολογήστε τον κατάλληλο αριθμό (0, 1, 2, 5 ή 6). Option 2 Option 0 Σε ένα δωμάτιο όλα τα ηχεία είναι συνδεδεμένα στην τηλεόραση. Option 1 Option 1 Η τηλεόραση και το ηχοσύστημα στο ίδιο δωμάτιο. Option 2 Option 2 Το ηχοσύστημα σε ένα δωμάτιο και η τηλεόραση σε άλλο δωμάτιο.

19 19 Χρήση ενός ολοκληρωμένου συστήματος ήχου/ εικόνας Εάν ενοποιήσετε το ηχοσύστημα και την τηλεόρασή σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα συνδυασμό ηχείων κατάλληλο για το συγκεκριμένο πρόγραμμα εικόνας ή ήχου, καθώς και να γράψετε ήχο από τη συσκευή εικόνας στο ηχοσύστημα. Εγγραφή ήχου από συσκευή εικόνας Εάν ακούτε τον ήχο από την τηλεόρασή σας στα ηχεία του συστήματος ήχου της Bang & Olufsen και το σύστημα ήχου διαθέτει κασετόφωνο, μπορείτε να γράψετε τον ήχο από την τηλεόραση στο κασετόφωνο. Ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το ηχοσύστημά σας για περισσότερες πληροφορίες. LIST AV TV Για να ακούτε τον ήχο από μια πηγή τηλεόρασης στα ηχεία του ηχοσυστήματός σας χωρίς να ενεργοποιήσετε την οθόνη, πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη AV* στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε ένα πλήκτρο πηγής, όπως TV. LIST AV CD Για να ακούτε τον ήχο από ένα ηχοσύστημα στα ηχεία της τηλεόρασης, πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη AV* στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε ένα πλήκτρο πηγής ήχου, όπως CD. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για να εμφανιστεί η ένδειξη AV στο Beo4, πρέπει πρώτα να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το Beo4.

20 20 Η BeoVision σε ένα διασυνδεδεμένο δωμάτιο Εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει την προαιρετική Μονάδα Συστήματος και επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την τηλεόρασή σας σε ένα διασυνδεδεμένο δωμάτιο, μπορείτε να χειρίζεστε όλα τα συνδεδεμένα συστήματά σας μέσω της τηλεόρασης. Ρύθμιση επιλογής Για να ρυθμίσετε την τηλεόραση του διασυνδεδεμένου δωματίου στο σωστό Option > Κρατώντας πιεσμένο το πλήκτρο, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε επανειλημμένα LIST για να εμφανιστεί η ένδειξη OPTION? στο Beo4 και πιέστε GO. > Πιέστε επανειλημμένα LIST για να εμφανιστεί το V.OPT στο Beo4 και πιέστε 6*. Κυρίως δωμάτιο Διασυνδεδεμένο δωμάτιο Option 6* Για τη σωστή λειτουργία όλου του συστήματος, είναι σημαντικό η τηλεόραση στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο να είναι ρυθμισμένη στο σωστό Option πριν τη συνδέσετε στο σύστημα του κυρίως δωματίου. Πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω όταν συνδέετε την τηλεόρασή σας για χρήση σε διασυνδεδεμένο δωμάτιο: 1 Συνδέστε την τηλεόραση του διασυνδεδεμένου δωματίου στο ρεύμα. 2 Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο Beo4, προγραμματίστε την τηλεόραση του διασυνδεδεμένου δωματίου στο Option 6*. 3 Αποσυνδέστε την τηλεόραση του διασυνδεδεμένου δωματίου από την πρίζα. 4 Πραγματοποιήστε τις συνδέσεις διασύνδεσης και κεραίας. 5 Συνδέστε και πάλι την τηλεόραση του διασυνδεδεμένου δωματίου στο ρεύμα. Αναπαραγωγή με Χρονοδιακόπτη σε διασυνδεδεμένο δωμάτιο Εάν η τηλεόρασή σας είναι εγκατεστημένη σε διασυνδεδεμένο δωμάτιο, μπορεί να αποτελέσει τμήμα μιας Αναπαραγωγής με Χρονοδιακόπτη που έχει προγραμματιστεί στο σύστημα του κυρίως δωματίου. Για να αποτελέσει η τηλεόρασή σας τμήμα μιας Αναπαραγωγής με Χρονοδιακόπτη > Πιέστε TV για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το μενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το PLAY TIMER. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το μενού PLAY TIMER. Η ένδειξη TIMER ON/OFF είναι ήδη φωτισμένη. > Πιέστε ή για να αποκαλυφθεί το ON. > Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τη ρύθμιση. *Εάν συνδέσετε την τηλεόραση για χρήση σε ένα διασυνδεδεμένο δωμάτιο, όπου είναι ήδη συνδεδεμένα άλλα συστήματα διασύνδεσης, πρέπει να ρυθμίσετε την τηλεόραση στο Option 5. PLAY TIMER TIMER ON store GO ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν η BeoVision 8 είναι συνδεδεμένη με ένα κύριο σύστημα εικόνας με τη δυνατότητα προγραμματισμού Αναπαραγωγής με Χρονοδιακόπτη, η Αναπαραγωγή με Χρονοδιακόπτη μπορεί να εκτελεστεί στην BeoVision 8.

21 21 Λειτουργία σε διασυνδεδεμένο δωμάτιο Χρήση πηγών που υπάρχουν μόνο σε ένα από τα δωμάτια > Πιέστε το πλήκτρο για την πηγή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιήστε την επιλεγμένη πηγή ως συνήθως. Χρήση μιας πηγής του κυρίως δωματίου βρίσκεται και στα δύο δωμάτια > Πιέστε επανειλημμένα LIST στο Beo4 μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη LINK* στην οθόνη. > Πιέστε το πλήκτρο για την πηγή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιήστε την πηγή ως συνήθως. Χρήση μιας πηγής του διασυνδεδεμένου δωματίου βρίσκεται και στα δύο δωμάτια > Πιέστε το πλήκτρο για την πηγή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Χρησιμοποιήστε την πηγή ως συνήθως. Ακρόαση στερεοφωνικού ήχου στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο Συνήθως, ο ήχος ο οποίος διανέμεται από μία πηγή εικόνας στο κυρίως δωμάτιο, όπως το set-top box, στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο θα μεταδίδεται μονοφωνικά. Ωστόσο, μπορείτε να επιλέξετε στερεοφωνικό ήχο: > Πιέστε TV ή DTV για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. > Πιέστε επανειλημμένα LIST μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη AV* στην οθόνη του Beo4. > Πιέστε DTV για να ενεργοποιήσετε μία πηγή συνδεδεμένη στο σύστημα του κυρίως δωματίου, όπως ένα set-top box. Κατά τη χρήση της λειτουργίας αυτής, η διανομή άλλων πηγών από το κυρίως δωμάτιο σε άλλα συστήματα του διασυνδεδεμένου δωματίου δεν είναι δυνατή. Μπορείτε να ακούτε στερεοφωνικό ήχο μόνο εάν η τηλεόρασή σας έχει ρυθμιστεί στο Option 6. Κυρίως δωμάτιο Διασυνδεδεμένο δωμάτιο *Για να εμφανιστούν οι ενδείξεις LINK και AV στο Beo4, πρέπει πρώτα να τις προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το Beo4.

22 22 BeoLink Διανομή ήχου και εικόνας Το σύστημα BeoLink επιτρέπει τη διανομή εικόνας ή/και ήχου σε άλλα δωμάτια μέσα στο σπίτι. Συνδέσεις διασύνδεσης Εάν έχετε εγκαταστήσει ένα σύστημα διανομής BeoLink και η τηλεόρασή σας διαθέτει την προαιρετική Μονάδα Συστήματος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τηλεόραση είτε στο κυρίως δωμάτιο, όπως το σαλόνι, είτε σε ένα διασυνδεδεμένο δωμάτιο, όπως το γραφείο ή η κρεβατοκάμαρα. AERIAL MASTER LINK RF OUT Προς την υποδοχή MASTER LINK στο σύστημα του διασυνδεδεμένου δωματίου Διανομή σήματος εικόνας σε διασυνδεδεμένα δωμάτια RF Link Amplifier Το σύστημα στο κυρίως δωμάτιο θα πρέπει να συνδέεται μέσω ενός καλωδίου Master Link στο σύστημα του διασυνδεδεμένου δωματίου. > Συνδέστε το καλώδιο Master Link στην υποδοχή με την ένδειξη MASTER LINK στην τηλεόραση. > Εάν θέλετε να διανείμετε και σήματα εικόνας, συνδέστε ένα κανονικό καλώδιο κεραίας στην υποδοχή με την ένδειξη RF OUT στην τηλεόραση. Στη συνέχεια, περάστε το καλώδιο της κεραίας στο RF Link Amplifier και το καλώδιο Master Link στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο και ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν τη συσκευή του διασυνδεδεμένου δωματίου. Εάν ένα ηχοσύστημα είναι ήδη συνδεδεμένο στην υποδοχή MASTER LINK και θέλετε να συνδέσετε περισσότερες συσκευές, τότε το καλώδιο Master Link πρέπει να διαιρείται στα δύο και να συνενώνεται με το καλώδιο από το διασυνδεδεμένο δωμάτιο χρησιμοποιώντας ένα ειδικό κουτί συνδεσμολογίας. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen για βοήθεια. Τα ψηφιακά σήματα δεν μπορούν να διανεμηθούν από μία τηλεόραση κυρίως δωματίου στο σύστημα του διασυνδεδεμένου δωματίου.

23 23 Διαμορφωτής συστήματος Εάν έχετε μια διάταξη ήχου στο διασυνδεδεμένο δωμάτιο, για παράδειγμα ένα BeoLink Active/Passive, και επιλέξετε να εγκαταστήσετε και μια μη διασυνδέσιμη τηλεόραση στο ίδιο δωμάτιο, πρέπει να θέσετε το διαμορφωτή συστήματος στο ON, όπως περιγράφεται παρακάτω. Η εργοστασιακή ρύθμιση είναι AUTO και αυτή θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εάν χρησιμοποιήσετε μια διασυνδέσιμη τηλεόραση Bang & Olufsen. Για να ενεργοποιήσετε τον διαμορφωτή συστήματος > Πιέστε TV για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το μενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το CONNECTIONS. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το μενού CONNECTIONS και πιέστε για να φωτίσετε το LINK. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το μενού LINK και πιέστε για να φωτίσετε το MODULATOR. > Πιέστε ή για να αποκαλυφθεί το ON. > Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τη ρύθμιση, ή > πιέστε EXIT για να βγείτε από όλα τα μενού χωρίς αποθήκευση. Το μενού LINK είναι διαθέσιμο μόνο έχει επιλεχθεί μία τοπική τηλεοπτική πηγή. Συχνότητα διασύνδεσης LINK FREQUENCY 599 TV SYSTEM MODULATOR Εάν, για παράδειγμα, ένα τηλεοπτικό κανάλι στην περιοχή σας εκπέμπει στην ίδια συχνότητα που χρησιμοποιεί το σύστημα BeoLink, στα 599 MHz, θα πρέπει να συντονίσετε το διαμορφωτή συστήματος σε μία συχνότητα που δεν χρησιμοποιείται. Όταν αλλάξετε τη συχνότητα διασύνδεσης στο σύστημα του κυρίως δωματίου, μπορεί να πρέπει να αλλάξετε αντίστοιχα και τη συχνότητα διασύνδεσης στο σύστημα του διασυνδεδεμένου δωματίου. B/G AUTO store GO Συνιστώμενες διατάξεις Εάν η τηλεόρασή σας είναι το κύριο σύστημα εικόνας μίας διάταξης BeoLink, συνιστούμε το BeoCenter 2 ή το DVD 2 να συνδεθεί στην υποδοχή AV1 και το HDR 2 πρέπει να συνδεθεί στην υποδοχή AV4. Ταυτόχρονες πηγές: Ενώ παρακολουθείτε μία πηγή στην οθόνη της τηλεόρασης στο κυρίως δωμάτιο, μπορείτε να πραγματοποιείτε εγγραφή μίας διαφορετικής πηγής ή να διανείμετε μία άλλη πηγή σε ένα διασυνδεδεμένο δωμάτιο. Για να αλλάξετε τη συχνότητα διασύνδεσης > Πιέστε TV για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το μενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το CONNECTIONS. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το μενού CONNECTIONS και πιέστε για να φωτίσετε το LINK. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το μενού LINK. Η ένδειξη FREQUENCY είναι ήδη φωτισμένη. > Πιέστε ή ή 0 9 για να βρείτε μία ελεύθερη συχνότητα. > Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τη ρύθμιση, ή > πιέστε EXIT για να βγείτε από όλα τα μενού χωρίς αποθήκευση.

24 24 Ρύθμιση δέκτη Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον τηλεοπτικό δέκτη, εάν η τηλεοπτική σας πηγή είναι το DVB HD ή μία περιφερειακή μονάδα, όπως ένα set-top box. Εάν απενεργοποιήσετε τον τηλεοπτικό δέκτη, το DVB HD ενεργοποιείται μέσω του πλήκτρου TV και μία περιφερειακή μονάδα μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του πλήκτρου DTV. Εάν απενεργοποιήσετε και τον δέκτη του DVB HD, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μία περιφερειακή μονάδα που λειτουργεί ως δέκτης είτε με το πλήκτρο TV είτε με το πλήκτρο DTV. Για να απενεργοποιήσετε τον εσωτερικό δέκτη... > Πιέστε TV για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το μενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το TUNER SETUP. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το μενού TUNER SETUP, η ένδειξη TV TUNER είναι ήδη φωτισμένη. > Πιέστε ή για εναλλαγή μεταξύ των ρυθμίσεων ON ή OFF. > Πιέστε για να φωτίσετε το DVB HD. > Πιέστε ή για εναλλαγή μεταξύ των ρυθμίσεων ON ή OFF. > Πιέστε GO για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις, ή > πιέστε EXIT για να βγείτε από όλα τα μενού χωρίς αποθήκευση. Σημαντικό! Εάν έχετε συνδέσει κάποια συσκευή εγγραφής σκληρού δίσκου της Bang & Olufsen στην τηλεόρασή σας, συνιστούμε να μην απενεργοποιήσετε τον τηλεοπτικό δέκτη. TUNER SETUP TV TUNER ON DVB HD ON store GO

25 Συντονισμός και προσωπικές ρυθμίσεις 25 Μάθετε πώς να εκτελείτε τη διαδικασία αρχικής ρύθμισης και να συντονίζετε αυτόματα όλα τα διαθέσιμα κανάλια. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την επεξεργασία συντονισμένων καναλιών και την προσαρμογή άλλων διαθέσιμων ρυθμίσεων, όπως η εικόνα και ο ήχος. Για πληροφορίες σχετικά με την τοποθέτηση της τηλεόρασής σας και τη σύνδεση πρόσθετων συσκευών εικόνας, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Τοποθέτηση, υποδοχές και συνδέσεις στη σελίδα 45. Καθημερινή λειτουργία, 4 Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το τηλεχειριστήριο Beo4, να ανακαλείτε τα μενού στην οθόνη, να χειρίζεστε τις καθημερινές λειτουργίες της τηλεόρασής σας και πώς να ρυθμίζετε τον ήχο και το φορμά εικόνας. Επιπλέον, θα βρείτε μία επισκόπηση του συστήματος μενού της οθόνης. Προηγμένη λειτουργία, 13 Μάθετε πώς να χειρίζεστε μία συνδεδεμένη πηγή, να ανακαλείτε μία εικόνα του υπολογιστή στην οθόνη και να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας στην επιλογή Option 4. Επιπλέον, μάθετε πώς να χειρίζεστε ένα σύστημα ήχου, πώς να χειρίζεστε την τηλεόρασή σας με ένα σύστημα BeoLink και πώς να απενεργοποιείτε τον εσωτερικό τηλεοπτικό δέκτη. Συντονισμός και προσωπικές ρυθμίσεις, 25 Αρχική ρύθμιση της τηλεόρασής σας, 26 Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας, 28 Διάταξη ηχείων ήχος surround, 30 Επεξεργασία συντονισμένων καναλιών, 36 Επανασυντονισμός ή προσθήκη καναλιών, 40 Εισαγωγή ρυθμίσεων εικόνας και ήχου, 42 Επιλογή της γλώσσας μενού, 44 Τοποθέτηση, υποδοχές και συνδέσεις, 45 Μάθετε για τον τρόπο χειρισμού και τοποθέτησης της τηλεόρασής σας και για τη θέση των υποδοχών. Μάθετε πώς να συνδέετε πηγές. Συντήρηση, 53 Πώς να καθαρίζετε την τηλεόρασή σας και να αλλάζετε μπαταρίες στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ευρετήριο, 54

26 26 Αρχική ρύθμιση της τηλεόρασής σας Η διαδικασία ρύθμισης που περιγράφεται εδώ, ενεργοποιείται όταν η τηλεόραση συνδέεται για πρώτη φορά στο ρεύμα και ενεργοποιείται. Καθοδηγείστε μέσα από μία αυτόματη σειρά μενού στην οθόνη, στα οποία πρέπει να καταχωρήσετε τις επιπλέον συσκευές που έχετε συνδέσει και τα ηχεία. Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τη ρύθμιση αργότερα, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα ίδια μενού και να ενημερώσετε τις ρυθμίσεις σας. Για πληροφορίες σχετικά με τη ρύθμιση και το χειρισμό του DVB HD, ανατρέξτε στον αντίστοιχο Οδηγό. Η αρχική ρύθμιση της τηλεόρασής σας περιλαμβάνει τέσσερα κύρια βήματα: καταχώρηση όλων των συνδεδεμένων συσκευών, συντονισμό καναλιών, διάταξη ηχείων και ρύθμιση ήχου. Ωστόσο, το ποια μενού εμφανίζονται εξαρτάται από το εάν ο τηλεοπτικός δέκτης είναι ενεργοποιημένος ή όχι και από το εάν έχετε συνδέσει επιπλέον ηχεία στην τηλεόραση. Επίσης, το μενού CONNECTIONS ποικίλλει σύμφωνα με τον προγραμματισμό Option της τηλεόρασής σας, που περιγράφεται στη σελίδα 20, και από το εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει την προαιρετική Μονάδα Συστήματος ή όχι. MENU LANGUAGE TUNER CONNECTIONS AUTO TUNING TV SPEAKER TYPES SPEAKER DISTANCE SPEAKER LEVEL SOUND ADJUSTMENT

27 27 Η αλληλουχία των μενού στην αρχική ρύθμιση: MENU LANGUAGE Μπορείτε να επιλέξετε γλώσσα για τα μενού οθόνης. Το κείμενο στην οθόνη αλλάζει καθώς μετακινείστε από γλώσσα σε γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Επιλογή της γλώσσας μενού στη σελίδα 44. TUNER Σε αυτό το μενού μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον εσωτερικό τηλεοπτικό δέκτη και να κάνετε το DVB HD την κύρια τηλεοπτική πηγή σας, και μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη μονάδα DVB HD για να επιτρέψετε σε μία περιφερειακή μονάδα (set-top box) να είναι η τηλεοπτική πηγή DTV. CONNECTIONS Επιλέξτε τον τύπο συσκευής που έχετε συνδέσει σε κάθε υποδοχή, τις υποδοχές που έχουν χρησιμοποιηθεί, το όνομα του προϊόντος και το όνομα της πηγής. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μενού CONNECTIONS, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας στη σελίδα 28. AUTO TUNING Αφού έχετε καταχωρήσει τις συνδεδεμένες συσκευές σας, εμφανίζεται αυτόματα στην οθόνη ένα μενού για το συντονισμό των καναλιών. Πιέστε GO για να αρχίσει ο αυτόματος συντονισμός. Η τηλεόραση συντονίζεται σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συντονισμό των τηλεοπτικών καναλιών, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Επανασυντονισμός ή προσθήκη καναλιών στη σελίδα 40. SPEAKER TYPES Σε αυτό το μενού, επιλέγετε ποια ηχεία Bang & Olufsen έχουν συνδεθεί. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μενού SPEAKER TYPES, ανατρέξτε στη σελίδα 30 στο κεφάλαιο Διάταξη ηχείων ήχος surround. SPEAKER DISTANCE Εισάγετε την απόσταση κάθε ηχείου από τη θέση ακρόασης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μενού SPEAKER DISTANCE, ανατρέξτε στη σελίδα 31 στο κεφάλαιο Διάταξη ηχείων ήχος surround. SPEAKER LEVEL Σε αυτό το μενού, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου για τα συνδεδεμένα ηχεία. Ένας ήχος ρύθμισης παράγεται εναλλάξ από κάθε ηχείο. Ρυθμίστε την ένταση του ήχου από όλα τα συνδεδεμένα ηχεία για να ταιριάζει στην ένταση του ήχου του κεντρικού ηχείου. Μπορείτε να επιλέξετε εάν οι ήχοι θα εναλλάσσονται αυτόματα ή χειροκίνητα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μενού SPEAKER LEVEL, ανατρέξτε στη σελίδα 32 στο κεφάλαιο Διάταξη ηχείων ήχος surround. SOUND ADJUSTMENT Ρύθμιση των χαρακτηριστικών του ήχου, όπως ένταση, μπάσα, πρίμα και loudness. Επιπλέον, μπορείτε να προρυθμίσετε δύο προεπιλεγμένους συνδυασμούς ηχείων: έναν που θα χρησιμοποιείται κάθε φορά που ενεργοποιείτε μία πηγή εικόνας στην τηλεόρασή σας, και έναν που θα χρησιμοποιείται κάθε φορά που ενεργοποιείτε μία πηγή ήχου που έχετε συνδέσει στην τηλεόρασή σας. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε ένα διαφορετικό συνδυασμό ηχείων οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το μενού SOUND ADJUSTMENT, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Εισαγωγή ρυθμίσεων εικόνας και ήχου στη σελίδα 42. Για πληροφορίες σχετικά με τα σημεία και τον τρόπο σύνδεσης πρόσθετων συσκευών, ανατρέξτε στην ενότητα Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας στη σελίδα 28 και στο κεφάλαιο Πίνακες συνδέσεων στη σελίδα 50.

28 28 Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας Εάν συνδέσετε πρόσθετες συσκευές Τι συνδέεται; εικόνας στην τηλεόρασή σας, πρέπει να καταχωρήσετε τις συσκευές στο μενού CONNECTIONS. Η καταχώρηση των συσκευών που είναι συνδεδεμένες στην τηλεόρασή σας, σας επιτρέπει να τις ενεργοποιείτε με το τηλεχειριστήριο Beo4. SOURCE IR SOCKET AV2 V. MEM NONE Κατά την αρχική ρύθμιση του συστήματος, οι συσκευές που συνδέονται εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή ανιχνεύονται από την τηλεόραση και στην οθόνη εμφανίζεται αυτόματα το μενού CONNECTIONS. Εάν συνδέσετε συσκευές αργότερα, σε μόνιμη βάση, τότε θα πρέπει να καταχωρήσετε τις συσκευές αυτές στο μενού CONNECTIONS. Για πληροφορίες σχετικά με τα σημεία και τον τρόπο σύνδεσης πρόσθετων συσκευών, ανατρέξτε στις προηγούμενες σελίδες και στο κεφάλαιο 'Πίνακες συνδέσεων' στη σελίδα 50. > Πιέστε TV για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το μενού TV SETUP. > Πιέστε για να φωτίσετε την ένδειξη CONNECTIONS. > Πιέστε GO για να ανακαλέσετε το μενού CONNECTIONS. > Πιέστε ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των διαφορετικών ομάδων υποδοχών: AV1, AV2, AV3 και πιθανώς AV4. > Πιέστε GO για να μπορέσετε να καταχωρήσετε μια συνδεδεμένη συσκευή στη φωτισμένη ομάδα υποδοχών. > Πιέστε ή για να μετακινηθείτε μεταξύ των υποδοχών στην ομάδα. > Πιέστε ή για να καταχωρήσετε ό,τι έχετε συνδέσει στη φωτισμένη υποδοχή. > Πιέστε GO για να μπορέσετε να επιλέξετε μια άλλη ομάδα υποδοχών. > Πιέστε STOP για να επιστρέψετε μέσω των προηγούμενων μενού ή πιέστε EXIT για να βγείτε απευθείας από όλα τα μενού. HDMI NONE YPbPr NO S/P-DIF NONE store GO Εάν καταχωρήσετε μία πηγή σε μία υποδοχή και δεν εκχωρήσετε κάποια υποδοχή IR σε αυτή την πηγή, ανοίγει ένα υπο-μενού όπου πρέπει να επιλέξετε μεταξύ, για παράδειγμα, προϊόντων της Bang & Olufsen και προϊόντων άλλων κατασκευαστών.

29 29 Όταν συνδέσετε τις πρόσθετες συσκευές εικόνας με την τηλεόρασή σας, πρέπει επίσης να πείτε στο σύστημα τι είναι συνδεδεμένο. Τι υπάρχει στο μενού AV1 AV4 SOURCE Επιλέξτε την πηγή που έχετε συνδέσει. Η επιλογή που επιλέγετε υποδεικνύει ποιο πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου ενεργοποιεί την πηγή. Για παράδειγμα, μία πηγή που έχει καταχωρηθεί ως V.MEM ενεργοποιείται όταν πιέσετε το πλήκτρο V.MEM. V.MEM Εάν έχετε συνδέσει ένα βίντεο Bang & Olufsen ή οποιοδήποτε άλλο βίντεο. DVD Εάν έχετε συνδέσει ένα DVD player. DTV Εάν έχετε συνδέσει ένα set-top box που είναι καταχωρημένο ως DTV. V.AUX Εάν έχετε συνδέσει ένα set-top box ή άλλη συσκευή που είναι καταχωρημένη ως V.AUX. DECODER Εάν έχετε συνδέσει έναν αποκωδικοποιητή. PC Υια ένα συνδεδεμένο υπολογιστή. NONE Εάν δεν έχει συνδεθεί καμία συσκευή. IR SOCKET Εάν οι συσκευές που είναι συνδεδεμένες στην υποδοχή αυτή ελέγχονται μέσω IR, επιλέξτε σε ποια υποδοχή είναι συνδεδεμένος ο IR controller, PUC1, PUC2, PUC3 ή PUC4. HDMI Υποδεικνύει εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στην τηλεόραση μέσω μίας υποδοχής HDMI. Επιλέξτε την κατάλληλη υποδοχή: A ή B. S/P-DIF Υποδεικνύει εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στην τηλεόραση μέσω μίας υποδοχής SPDIF. Επιλέξτε την κατάλληλη υποδοχή: 1 ή 2. (YPbPr) Υποδεικνύει εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη στην τηλεόραση μέσω των υποδοχών YPbPr. Οι επιλογές είναι YES και NO. Διατίθεται μόνο στα μενού AV2 και AV3, και μπορεί να καταχωρηθεί μόνο σε ένα από αυτά τα μενού, οποιαδήποτε στιγμή. (VGA) Υποδεικνύει εάν η συσκευή είναι συνδεδεμένη μέσω της υποδοχής VGA. Οι επιλογές είναι YES και NO. Διατίθεται μόνο στο μενού AV3. Αν και είναι δυνατό να καταχωρήσετε τις συσκευές σας με οποιαδήποτε διαθέσιμα ονόματα πηγών, τα ονόματα που επιλέγετε επηρεάζουν τον τρόπο χρήσης των πηγών σας. Αυτόματη αναμονή Όταν καταχωρήσετε ένα set-top box στο μενού CONNECTIONS, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μία ώρα ρύθμισης θέσης αναμονής για το set-top box. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε εάν το συνδεδεμένο set-top box θα τίθεται σε αναμονή αυτόματα. Οι επιλογές είναι: OFF AT SOURCE CHANGE Το set-top box ενεργοποιείται όταν επιλεγεί, και απενεργοποιείται όταν επιλεγεί μία άλλη πηγή. OFF AT TV STANDBY Το set-top box ενεργοποιείται όταν επιλεγεί, και απενεργοποιείται όταν απενεργοποιηθεί η τηλεόραση. ALWAYS ON Το set-top box είναι πάντα ενεργοποιημένο και δεν απενεργοποιείται ποτέ. MANUAL CONTROL Το set-top box δεν ενεργοποιείται ούτε απενεργοποιείται αυτόματα. Ενεργοποιείται και απενεργοποιείται χειροκίνητα μέσω του τηλεχειριστηρίου Beo4. DTV SETUP SELECTOR NOKIA 9800S/025 NOKIA 9602S NOKIA 9820t NOKIA 9200 PACE DTR730-IM select Εάν έχετε συνδέσει ένα set-top box, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το set-top box από μια λίστα στην οθόνη όταν επιλέξετε κάποια υποδοχή IR στο μενού CONNECTIONS. Εάν έχετε συνδέσει μία συσκευή HD στην τηλέορασή σας, επηρεάζονται ορισμένες λειτουργίες εικόνας: Η διανομή ήχου ή εικόνας από μία πηγή HD σε ένα προϊόν σε διασυνδεδεμένο δωμάτιο δεν είναι εφικτή, εκτός εάν η συσκευή HD παρέχει επίσης σήμα Standard Definition (SD) Δεν είναι εφικτή η εγγραφή μίας πηγής HD, εκτός εάν η συσκευή HD παρέχει επίσης σήμα Standard Definition (SD). GO ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα περιεχόμενα του μενού CONNECTIONS εξαρτώνται από το εάν η τηλεόραση διαθέτει την προαιρετική Μονάδα Συστήματος.

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα BeoVision 8 Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Η τηλεόρασή σας έχει εφοδιαστεί με νέο λογισμικό και πιθανώς με νέο υλικό εξοπλισμό. Σαν αποτέλεσμα υπάρχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 BeoVision 8 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα BeoVision 7 Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Οι βασικές διορθώσεις αναφέρονται στα μενού στην οθόνη, στο μενού CONNECTIONS και στους

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 8 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 6 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST BeoVision 6 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες για πιο προηγμένη

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Οδηγός

BeoVision Οδηγός BeoVision 8-40 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης BeoVision 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoVision 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων της

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας σε μία ανθεκτική, σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός

BeoCenter Οδηγός BeoCenter 6 26 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoSystem 3 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική ρύθμιση,

Διαβάστε περισσότερα

Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Περιεχόµενα 2 Σύνδεση επιπλέον συσκευών, 3 Μάθετε για τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top box, ενός αποκωδικοποιητή, του βίντεο BeoCord V 8000 ή ενός DVD 1 µε την τηλεόρασή σας, όπως και για τον τρόπο καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 BeoCenter 6 23 Οδηγός 3507798_0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoVision 7 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Επισκόπηση μενού Blu-ray, 4 Δείτε μία επισκόπηση του μενού Blu-ray. Πλοήγηση στα μενού, 5 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς BeoVision MX 4200 Οδηγός BeoVision Avant Guide Οι πληροφορίες στο CD-rom βρίσκονται και στις ιστοσελίδες της Bang & Olufsen µε διεύθυνση www.bang-olufsen.com ή µπορείτε να επικοινωνήσετε µε ένα κατάστηµα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Βιβλίο Αναφοράς Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Οδηγός Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης διάταξη

Διαβάστε περισσότερα

Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Περιεχόµενα 2 ιάταξη ηχείων ήχος surround, 3 Μάθετε τον τρόπο µεταµόρφωσης της τηλεόρασής σας σε ηχοσύστηµα surround. Σύνδεση ενός Set-top box ή αποκωδικοποιητή, 7 Μάθετε τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Avant Οδηγ ς

BeoVision Avant Οδηγ ς BeoVision Avant Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων Beo4 Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που φέρουν αστερίσκο (*) ισχύουν μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις του τηλεχειριστηρίου Beo4. A A.AUX (βοηθητική πηγή ήχου) Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου BeoCenter 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του ξεχωριστού Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoCenter 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς BeoCenter 6 23 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα.

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα. BeoSystem 1 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Επεξήγηση των συµβόλων που χρησιµοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς BeoVision MX 8000 Οδηγός BeoVision Avant Guide Σε περίπτωση απώλειας ή ζηµιάς του BeoVision MX 8000 CD-ROM, οι πληροφορίες βρίσκονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Bang & Olufsen: www.bang-olufsen.com

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού.

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. BeoVision 9 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετείτε πάντοτε τη συσκευή σας σε σταθερή και

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΤ4000 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Μετά το πέρας της ζωής τους, ο δέκτης θα πρέπει να ανακυκλωθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ισχύουν στην Ε.Ε. και όχι μαζί με τα κοινά οικιακά απορρίμματα.

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη.

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. HDR 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με τη συσκευή εγγραφής σκληρού δίσκου και το Beo4, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού

Διαβάστε περισσότερα

BeoLink Wireless 1. Οδηγός

BeoLink Wireless 1. Οδηγός BeoLink Wireless 1 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών BeoCenter 2 Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51 HDR 1 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με το HDR 1, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 3500 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά BeoCenter 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Αυτός ο Οδηγός επεξηγεί τον τρόπο χειρισμού του BeoCenter 2. Περιγράφει το χειρισμό του BeoCenter 2 με και χωρίς τη λειτουργία DVD. Αυτό σημαίνει ότι ο Οδηγός περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στη διεύθυνση

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στη διεύθυνση BeoSystem 4 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen καθώς και του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Θεωρούμε δεδομένο ότι

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση BeoSound 4 Οδηγός Περιεχόμενα Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημά Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημα, 4 Σύστημα μενού, 5 Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 6 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους Οδηγούς στη διεύθυνση BeoSystem 3 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen καθώς και του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Θεωρούμε δεδομένο ότι

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 9 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO 2263 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Beo5 Οδηγός Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο Beo5 έχει εξατομικευτεί για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα Bang & Olufsen που διαθέτετε σπίτι σας. Όταν αγοράζετε ένα Beo5, το

Διαβάστε περισσότερα

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη

Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη Android TV BOX Εγχειρίδιο χρήστη 1.1 Σύνδεση Βήμα 1. Συνδέστε το φορτισή στην πρίζα και το καλώδιο στο tvbox Βήμα 2. Συνδέστε το καλώδιο HDMI στην τηλεόραση Βήμα 3. Συνδέστε το δικτύου στο Ethernet 01

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ SET. 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.0 60 DJ SET 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.0 60 DJ SET... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

FX 403 INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κ. Ι. ΤΑΟΥΣΙΑΝΗΣ Α.Ε. ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 87 115 28 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ. ΚΕΝΤΡΟ 210 77 02 332 FAX: 210 77 5 529 E-mail: info@taousianis.gr www.taousianis.gr INSTRUCTION MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ FX 03 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ FX-03

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 41 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 41... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ ηχείων... 3 2.2. Συνδέσεις...

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Σημεία προσοχής! ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται BeoLab 10 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ENGEL AV-PLUS MV7298. ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ENGEL AV-PLUS MV7298 ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗΣ AUDIO/VIDEO ΣΤΑ 2,4 GHz ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Περιεχόμενα Γενικές Οδηγίες Ασφαλείας...3 Εισαγωγή...4 Περιεχόμενα Συσκευασίας...4 Εγκατάσταση...4 Εκκίνηση...4 Επίλυση Προβλημάτων...5

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη.

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη. BeoLab 5 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέσετε τη συσκευή σε τυχόν σταξίματα ή πιτσιλίσματα και εξασφαλίστε ότι δεν

Διαβάστε περισσότερα

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN

USER S MANUAL. Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01. System Air Conditioner ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO PORTUGUÊS DEUTSCH EΛΛHNIKA RUSSIAN USER S MANUAL Wireless remote control MR-BH01 MR-BC01 PORTUGUÊS ENGLISH ESPAÑOL ITALIANO FRANÇAIS System Air Conditioner RUSSIAN EΛΛHNIKA DEUTSCH E S F I P D G R A DB98-27997A(2) Προφυλάξεις ασφαλείας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106. ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ APRC-106 ΦΟΡΗΤΟ MP3 Player με USB/SD Είναι σημαντικό να διαβάσετε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης πριν από τη χρήση του νέου προϊόντος σας για πρώτη φορά. Καλωσόρισμα Σας ευχαριστούμε για την

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ D7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αγαπητέ καταναλωτή. Ευχαριστούμε που επιλέξατε και αγοράσατε το προϊόν αυτό. Παρακαλούμε διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο χρήσης με προσοχή πριν να το χρησιμοποιήσετε, επειδή θα σας δίνει

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT

ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT ΦΟΡΗΤΟ RADIO / CD / MP3 / USB / AUX / SD-MMC CARD APRC60AT 1. Ασφάλεια 1.1 Χρήση Η συσκευή αυτή λειτουργεί ως φορητό Ράδιο/CD. Αναπαράγει μουσική (MP3) μέσω CD και USB. Μπορεί επίσης να αναπαράγει μουσική

Διαβάστε περισσότερα

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου

1 Πατήστε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Εναλλαγή πηγής ήχου. Διακοπή της λειτουργίας ήχου. Εναλλαγή της πηγής ήχου. Προβολή της οθόνης λειτουργιών ήχου Εναλλαγή πηγής ήχου Εναλλαγή της πηγής ήχου Διακοπή της λειτουργίας ήχου 1 Πατήστε. 1 Πατήστε. 2 Επιλέξτε τη λειτουργία ήχου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 2 Αγγίξτε Audio Off. Αγγίξτε το Audio Off και

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS DJ CLUB ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 2.030 DJ CLUB 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 2.030 DJ CLUB... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ

Διαβάστε περισσότερα

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5

1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2. 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2. 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3. 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4. 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 QDT 100SA Δέκτης Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 2 1.1 Χαρακτηριστικά Προϊόντος 2 1.2 Εμπρόσθιο Πλαίσιο 3 1.3 Πλαίσιο υποδοχών 4 1.4 Τηλεκοντρόλ 5 2 Διαγράμματα τυπικών

Διαβάστε περισσότερα

GR ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

GR ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GR ΣΥΝΤΟΜΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Σημαντικές Οδηγίες Ασφαλείας. Διαβάστε αυτές τις οδηγίες 1. Κρατήστε αυτές τις οδηγίες. 2. Προσέξτε όλες τις προειδοποιήσεις. 3. Ακολουθήστε όλες τις οδηγίες. 4. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3200 Οδηγ ς

BeoSound 3200 Οδηγ ς BeoSound 3200 Οδηγός Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το µουσικό σας σύστηµα Bang & Olufsen, 4 Γνωρίστε το µουσικό σας σύστηµα, δείτε πως είναι οργανωµένα τα πλήκτρα στο ταµπλό χειρισµού, κατανοήστε και αλλάξετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ NOVA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ NOVA ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ NOVA 1 1.1 Εισαγωγή Για να λάβετε τα δεδομένα του Υπ.Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

BEOPLAY V1. BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40

BEOPLAY V1. BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40 BEOPLAY V1 BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40 Αγαπητέ Πελάτη Αυτός ο οδηγός περιέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σας και περιγράφει με περισσότερες λεπτομέρειες μερικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 το πλήρως ολοκληρωµένο µουσικό σύστηµα Κάθε φορά που απλώνετε το χέρι σας για να χειριστείτε το BeoSound 3000, οι συρόµενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν ως δια

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P

ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P ΡΑΔΙΟΡΟΛΟΙ-ΞΥΠΝΗΤΗΡΙ AR280P 1. Χρήση Το AR280P λειτουργεί ως Ράδιο/ρολόι. Έχει λειτουργία FM ραδιόφωνου, λειτουργία προβολής της ώρας με προβολέα και περιλαμβάνει μία λάμπα. Εμφανίζει επίσης τη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα