Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο"

Transcript

1 Beo5 Οδηγός

2

3 Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο Beo5 έχει εξατομικευτεί για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα Bang & Olufsen που διαθέτετε σπίτι σας. Όταν αγοράζετε ένα Beo5, το προσωπικό του καταστήματος της Bang & Olufsen το προγραμματίζει ώστε να ταιριάζει με τη δική σας διάταξη προϊόντων. Αυτό επιτρέπει τον προσωπικό σχεδιασμό για κάθε χρήστη και διασφαλίζει ότι όλα τα πλήκτρα στο Beo5 σχετίζονται με τη δική σας συγκεκριμένη διάταξη.

4

5 STOP PLAY BACK

6 6 Σχετικά με αυτό τον οδηγό... re P-and-P Page PC Glossary Allows you to select a teletext page by its page number. Switches on the selected PC source, for example your PC or BeoMedia. Activates the Picture-and-Picture function which allows you to watch two video sources at the same time. Allows you to adjust the picture format to your liking. Arranges N.MUSIC tracks or N.RADIO stations cording to the playlists you have created. Όλα τα πλήκτρα του εξατομικευμένου σας Beo5 επεξηγούνται στο προσωπικό γλωσσάρι του Beo5. Ο Οδηγός αυτός περιγράφει τους βασικούς τρόπους χρήσης του τηλεχειριστηρίου σας Beo5. Ως πρόσθετη βοήθεια στον Οδηγό, δημιουργείται μια επισκόπηση των προσωπικών πλήκτρων του Beo5 και ένα αντίστοιχο γλωσσάρι κάθε φορά που το προσωπικό του καταστήματος της Bang & Olufsen εξατομικεύει το Beo5 για εσάς στο κατάστημα. Η επισκόπηση των πλήκτρων σας παρέχει ένα χάρτη του Beo5 και σας επιτρέπει τη γρήγορη ανεύρεση του πλήκτρου ή της λειτουργίας που χρειάζεστε. Στο προσωπικό γλωσσάρι του Beo5, μπορείτε να βρείτε επεξηγήσεις για όλα τα πλήκτρα που είναι διαθέσιμα στην προσωπική σας διάταξη. Εάν αλλάξετε τη διάταξη των προϊόντων σας, για παράδειγμα εάν αγοράσετε ένα νέο προϊόν, το προσωπικό του καταστήματος της Bang & Olufsen θα πρέπει να προγραμματίσει και πάλι το τηλεχειριστήριό σας Beo5. Τότε, θα λάβετε μία νέα επισκόπηση πλήκτρων και ένα νέο γλωσσάρι για το Beo5 που θα ταιριάζουν με τη νέα σας διάταξη. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό άλλων προϊόντων Bang & Olufsen, ανατρέξτε στους Οδηγούς που συνοδεύουν τα προϊόντα.

7 Περιεχόμενα 7 Ξεκινήστε τη χρήση, 8 Πώς να ξεκινήσετε τη χρήση του τηλεχειριστηρίου σας και τι να κάνετε πριν ξεκινήσετε. Λειτουργία οθόνης, 9 Πώς να χρησιμοποιήσετε την οθόνη του τηλεχειριστηρίου σας. Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σφαίρα Beo5, 10 Πώς να χρησιμοποιήσετε τον τροχό και τα πλήκτρα της σφαίρας Beo5. Χειρισμός άλλων προϊόντων, 12 Μάθετε τις δυνατότητες χειρισμού προϊόντων άλλων κατασκευαστών εκτός της Bang & Olufsen με το τηλεχειριστήριο Beo5. Λίστα του Beo4, 13 Μάθετε τις διαφορές μεταξύ των ονομάτων των πλήκτρων του Beo4 και του Beo5. Χρήση του φορτιστή, 14 Μάθετε πώς και πότε να επαναφορτίζετε το τηλεχειριστήριό σας. Μενού Setup του Beo5, 16 Μάθετε πώς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις στο τηλεχειριστήριό σας. Συντήρηση και καθαρισμός, 18 Μάθετε πώς να συντηρείτε και να καθαρίζετε το τηλεχειριστήριό σας. Για περισσότερη βοήθεια, 19 Μάθετε με ποιον να επικοινωνήσετε για περισσότερη βοήθεια.

8 8 Πριν ξεκινήσετε Πριν ξεκινήσετε τη χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo5 για πρώτη φορά, θα πρέπει να το φορτίσετε. Ανατρέξτε στη σελίδα 14 για πληροφορίες σχετικά με το πώς να φορτίσετε το Beo5. LivingRoom TV DVD RADIO CD LivingRoom TV DVD RADIO CD Ξεκινήστε τη χρήση του Beo5... Όταν φορτιστεί πλήρως, το τηλεχειριστήριό σας είναι έτοιμο για χρήση. STOP PLAY STOP PLAY Για να ενεργοποιήσετε την οθόνη του Beo5, απλώς πιάστε το Beo5 ή αγγίξτε απαλά την οθόνη, και η οθόνη θα ανάψει. Στη συνέχεια, επιλέξτε ένα πλήκτρο με ένα άγγιγμα στην οθόνη. BACK Όταν πιάνετε το τηλεχειριστήριο ή αγγίζετε την οθόνη, η οθόνη ανάβει. BACK Μόλις η οθόνη ενεργοποιηθεί, εμφανίζονται σε αυτήν τα πλήκτρα. Πιέστε ένα πλήκτρο για να ενεργοποιήσετε μια πηγή ή μια λειτουργία. Χρήσιμες συμβουλές... Μόλις επιλεχθεί μια πηγή, οι περισσότεροι χειρισμοί εκτελούνται μέσω της σφαίρας Beo5 για παράδειγμα, ρύθμιση της έντασης, μετακίνηση μεταξύ κομματιών ή καναλιών και παύση αναπαραγωγής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Συνιστούμε το Beo5 να βρίσκεται πάντα σε κατάσταση αναμονής - όχι απενεργοποιημένο. Ωστόσο, εάν θέλετε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε το Beo5, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το κεντρικό πλήκτρο. Εάν χρησιμοποιείτε το αριστερό σας χέρι για το χειρισμό του τηλεχειριστηρίου, μπορείτε να αλλάξετε τη θέση των πλήκτρων. Ανατρέξτε στη σελίδα 16 για περισσότερες πληροφορίες ή επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen.

9 Λειτουργία οθόνης 9 1 Επιλογή ζώνης Εάν έχετε περισσότερες από μία ζώνες στη διάταξή σας Bang & Olufsen, μπορείτε να επιλέγετε ή να εναλλάσσετε ζώνες στην οθόνη Zones. 2 Προβολή των πηγών σας Αφού έχετε επιλέξει μια ζώνη, τα συστήματα ήχου και εικόνας που είναι διαθέσιμα σε αυτή τη ζώνη εμφανίζονται ως πλήκτρα στην οθόνη. Επιλέξτε μια πηγή και ενεργοποιήστε την με ένα πάτημα. 3 Ενεργοποίηση χειριστηρίων πηγής Μόλις ενεργοποιηθεί μια πηγή, οι λειτουργίες που σχετίζονται με αυτή την πηγή εμφανίζονται ως πλήκτρα στην οθόνη. Για παράδειγμα, εάν επιλέξετε TV, θα μπορείτε να ενεργοποιήσετε λειτουργίες όπως Text ή Menu. LivingRoom Bedroom Kitchen STOP BACK Zones Dining Room Χρήσιμες συμβουλές... Εάν η οθόνη περιέχει περισσότερες από μία σελίδες, αυτό θα υποδεικνύεται με βέλη και μια γραμμή ένδειξης σελίδων, όπως απεικονίζεται στην οθόνη CD παραπάνω. Πιέστε τα βέλη στην οθόνη για να μετακινηθείτε μεταξύ των σελίδων. Εάν ένα πλήκτρο οθόνης διαθέτει υπο-μενού, τότε αυτό ακολουθείται από τρεις τελείες όπως για παράδειγμα το Edit στην οθόνη CD παραπάνω. PLAY Office Library LivingRoom TV CD DVD RADIO CD Edit Menu Repeat Random Select Clock Σταθερά πλήκτρα... Τα τρία πλήκτρα αφής στο κάτω μέρος της οθόνης είναι προκαθορισμένα πλήκτρα με καθολικές λειτουργίες: Εμφανίζει ψηφία προς επιλογή, για παράδειγμα, έναν αριθμό ραδιοφωνικού σταθμού ή καναλιού. Πιέστε και πάλι για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη. Επιστροφή προς τα πίσω μέσω των οθονών του Beo5. Παρέχει πρόσβαση σε πλήκτρα για τη ρύθμιση του σκηνικού γύρω από τη διάταξή σας Bang & Olufsen, για παράδειγμα για τον έλεγχο των ηχείων και των θέσεων της βάσης και για την επιλογή ζώνης. Πιέστε και πάλι για να επιστρέψετε στην προηγούμενη οθόνη.

10 10 Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σφαίρα Beo τα πλήκτρα του εξωτερικού δακτυλίου Τα πλήκτρα του εξωτερικού δακτυλίου χρησιμοποιούνται για το γενικό χειρισμό μιας πηγής. Μετακίνηση, για παράδειγμα, μεταξύ καναλιών, σταθμών, εγγραφών και κομματιών. Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για συνεχή μετακίνηση Πιέστε μία φορά για να διακόψετε προσωρινά την αναπαραγωγή, πιέστε ξανά για να διακόψετε τελείως την αναπαραγωγή Έναρξη αναπαραγωγής STOP PLAY Μετακίνηση προς τα πίσω μέσα στα κομμάτια, τις λίστες αναπαραγωγής και τις εγγραφές Μετακίνηση προς τα εμπρός μέσα στα κομμάτια, τις λίστες αναπαραγωγής και τις εγγραφές BACK Επιστροφή προς τα πίσω μέσω των μενού, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να βγείτε εντελώς από τα μενού Πλήκτρο αναμονής. Πιέστε μία φορά για να θέσετε το προϊόν που χειρίζεστε σε κατάσταση αναμονής, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για να θέσετε όλο το σύστημα σε κατάσταση αναμονής Μετακίνηση, για παράδειγμα, μεταξύ καναλιών, σταθμών, εγγραφών και κομματιών. Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για συνεχή μετακίνηση

11 11... τα πλήκτρα στο κέντρο Τα κεντρικά πλήκτρα στο Beo5 χρησιμοποιούνται κυρίως για το χειρισμό των μενού. Ο τροχός χρησιμοποιείται για τη ρύθμιση της έντασης του ήχου. Γυρίστε τον τροχό προς τα δεξιά για να αυξήσετε την ένταση και προς τα αριστερά για να μειώσετε την ένταση Τα έγχρωμα πλήκτρα εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς ανάλογα με το προϊόν που χειρίζεστε. Πιέστε τον τροχό της έντασης μπροστά από το χρώμα που θέλετε να ενεργοποιήσετε STOP PLAY Κεντρικό πλήκτρο. Πιέστε για αποδοχή των επιλογών και των ρυθμίσεων BACK Για σίγαση του ήχου, γυρίστε τον τροχό γρήγορα προς τα αριστερά. Για να επαναφέρετε τον ήχο, γυρίστε τον τροχό Πιέστε τα βέλη για να μετακινηθείτε προς τα επάνω, κάτω, αριστερά και δεξιά στα μενού της οθόνης. Πιέστε και κρατήστε πιεσμένο για συνεχή μετακίνηση

12 12 Χειρισμός άλλων προϊόντων Εάν το προϊόν εικόνας της Bang & Olufsen που διαθέτετε είναι εξοπλισμένο με Peripheral Unit Controller, μπορείτε να συνδέσετε σε αυτό προϊόντα άλλων κατασκευαστών εκτός της Bang & Olufsen που υποστηρίζονται, όπως set-top box και μπορείτε να τα χειρίζεστε με το τηλεχειριστήριο Beo5. Απλά, πείτε στο προσωπικό του καταστήματος να προγραμματίσει το Beo5 σας για το set-top box που διαθέτετε και τα πλήκτρα τηλεχειρισμού του θα εμφανιστούν στην οθόνη του Beo5. Με το Beo5 μπορείτε επίσης να χειρίζεστε και άλλα επιλεγμένα προϊόντα άλλων κατασκευαστών εκτός της Bang & Olufsen όπως φώτα, κουρτίνες και περσίδες μερικά από αυτά μέσω του υποστηριζόμενου συστήματος αυτοματισμού σπιτιού και άλλα απευθείας από το Beo5. Επικοινωνήστε με το κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χειρισμό προϊόντων άλλων κατασκευαστών πλην της Bang & Olufsen με το Beo5. DTV Sky i Interactive Help Slow Box office Services R TV Guide Παράδειγμα πλήκτρων που χρησιμοποιούνται για το χειρισμό ενός set-top box. ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που σχετίζονται με προϊόντα άλλων κατασκευαστών εκτός της Bang & Olufsen δεν μεταφράζονται ούτε επεξηγούνται στο γλωσσάρι του Beo5.

13 Λίστα του Beo4 13 Στους Οδηγούς που περιλαμβάνονται με τα προϊόντα σας Bang & Olufsen, ο χειρισμός τους μπορεί να περιγράφεται όπως εκτελείται με το Beo4. Εδώ περιγράφονται οι διαφορές μεταξύ του Beo4 και του Beo5 που μπορεί να επηρεάσουν την κατανόηση αυτών των Οδηγών. Μεταφρασμένα πλήκτρα της λίστας του Beo4 Το τηλεχειριστήριο Beo4 διαθέτει επιπλέον πλήκτρα που μπορούν να ανακληθούν στην οθόνη πιέζοντας το πλήκτρο LIST. Αυτά τα πλήκτρα βρίσκονται επίσης και στην οθόνη του Beo5, αλλά σε αντίθεση με το Beo4, όλα τα πλήκτρα στην οθόνη του Beo5 είναι μεταφρασμένα Στα δεξιά βλέπετε μια λίστα με τα ονόματα των πλήκτρων στο Beo4 και στο Beo5 αντίστοιχα. Μπορεί να χρειαστείτε αυτή τη λίστα όταν διαβάζετε έναν Οδηγό που αναφέρεται σε πλήκτρα του Beo4. Άλλες διαφορές μεταξύ του Beo4 και του Beo5 Εάν στον Οδηγό που διαβάζετε, σας ζητείται να πιέσετε το EXIT, στη σφαίρα Beo5 πρέπει να πιέσετε το BACK. Επίσης, εάν έχετε συνηθίσει να χρησιμοποιείτε το πλήκτρο GO του Beo4, σημειώστε ότι αυτό το πλήκτρο έχει αντικατασταθεί από το κεντρικό πλήκτρο της σφαίρας Beo5. Beo4 Beo5 BALANCE Balance BASS Bass CLOCK Clock EDIT Edit FORMAT Format LARGE Large LOUDNSS Loudness MIX Mix PAGE Page P-AND-P P-and-P P.MUTE Picture Mute RANDOM Random REPEAT Repeat RESET Reset SELECT Select SHIFT Shift SOUND Sound SPEAKER Speaker S.STORE Sound Store STAND Stand STORE Store TRACK Track TREBLE Treble UPDATE Update GO = Κεντρικό πλήκτρο EXIT = BACK

14 14 Χρήση του φορτιστή... Το Beo5 είναι ένα τηλεχειριστήριο που λειτουργεί με μπαταρία και απαιτεί τακτική φόρτιση όπως ένα ασύρματο τηλέφωνο. Για το Φόρτιση της μπαταρίας Τοποθετήστε το τηλεχειριστήριο σωστά πάνω στο φορτιστή όπως απεικονίζεται στα δεξιά. Για πλήρη σκοπό αυτό, χρησιμοποιείται ο φόρτιση, το Beo5 πρέπει να φορτιστεί εξατομικευμένος φορτιστής του επί τέσσερις ώρες. Beo5. Όταν είναι πλήρως φορτισμένη, η Για να είστε σίγουροι ότι το μπαταρία θα έχει επαρκή ισχύ για τηλεχειριστήριό σας Beo5 είναι περίπου 14 ημέρες σε κατάσταση πάντα πλήρως φορτισμένο, αναμονής ή για τρεις έως τέσσερις συνιστούμε να το τοποθετείτε στο ώρες έντονης χρήσης. φορτιστή όταν δεν το χρησιμοποιείτε. Στην οθόνη εμφανίζεται ένα κείμενο που υποδεικνύει ότι το τηλεχειριστήριο Beo5 πρέπει να φορτιστεί. Recharge battery Το μήνυμα Recharge Battery εμφανίζεται στον τίτλο της οθόνης όταν η μπαταρία πρέπει να φορτιστεί.

15 15 Εάν δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε το τηλεχειριστήριο Beo5 πιέζοντας και κρατώντας πιεσμένο το κεντρικό πλήκτρο, τότε απαιτείται φόρτιση. Εάν το Beo5 έχει αποφορτιστεί πλήρως, τοποθετήστε το για λίγο στο φορτιστή και θα αποκτήσει επαρκή ισχύ για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση ή το ραδιόφωνο. Μετά, αφήστε το να φορτιστεί ενώ εσείς παρακολουθείτε τηλεόραση ή ακούτε ραδιόφωνο. Κατανάλωση ισχύος του Beo5 Το Beo5 καταναλώνει ισχύ όταν είναι ενεργοποιημένο, και συγκεκριμένα όταν ο οπίσθιος φωτισμός είναι αναμμένος. Συνεπώς, το Beo5 αποφορτίζεται σιγά σιγά ακόμα κι όταν δεν το χρησιμοποιείτε: Μετά από 10 δευτερόλεπτα, ο οπίσθιος φωτισμός χαμηλώνει Μετά από 20 δευτερόλεπτα, το Beo5 μεταβαίνει σε κατάσταση αναμονής και η οθόνη μαυρίζει Για να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις, ανατρέξτε στη σελίδα 17 αυτού του Οδηγού. 1 2 Ο φορτιστής διαθέτει ένα μαγνήτη για να κρατά το Beo5 σταθερά στη θέση του. Για να αφαιρέσετε το τηλεχειριστήριο, πρέπει να το γείρετε ελαφρά για να αποδεσμευτεί από το φορτιστή.

16 16 Μενού Setup του Beo5... Το τηλεχειριστήριο Beo5 διαθέτει ένα μενού Setup που σας επιτρέπει να αλλάξετε διάφορες ρυθμίσεις μόνοι σας. Για να επιλέξετε το μενού Setup του Beo5, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το πλήκτρο αναμονής ενώ πιέζετε το κεντρικό πλήκτρο στη σφαίρα. Πώς να μετακινηθείτε μέσα στο μενού Setup... Μετακινείστε και επιλέγετε στοιχεία στο μενού Setup απευθείας από την οθόνη και μέσω του κεντρικού πλήκτρου και των πλήκτρων βέλους ( ) στη σφαίρα. Για να επιλέξετε ένα στοιχείο μενού, μετακινήστε την ένδειξη γραμμής στο πλήκτρο που θέλετε να ενεργοποιήσετε και στη συνέχεια πιέστε το κεντρικό πλήκτρο. Σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να πιέσετε απευθείας την οθόνη. SETUP Edit Settings Option Pgm Config Info Στο μενού Setup, δύο οριζόντιες γραμμές υποδηλώνουν ποιο πλήκτρο έχει φωτιστεί. Πιέστε το κεντρικό πλήκτρο για να το επιλέξετε. Για να μεταβείτε ένα επίπεδο πίσω στο μενού Setup, πιέστε BACK στη σφαίρα ή στην οθόνη. Οι αλλαγές σας θα αποθηκευτούν αυτόματα όταν βγείτε από το μενού Setup.

17 17 Επιλογές στο μενού Setup Edit Σας επιτρέπει την εμφάνιση ή απόκρυψη πλήκτρων στην οθόνη του Beo5. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αφαιρείτε πλήκτρα που δεν χρησιμοποιείτε και να εμφανίζετε πλήκτρα που είναι επί του παρόντος κρυμμένα. Εάν το προσωπικό του καταστήματος έχει ρυθμίσει ένα μενού καναλιών στο Beo5, μπορείτε επίσης να αλλάξετε τους αριθμούς που σχετίζονται με τα ονόματα των καναλιών στο μενού καναλιών ή σταθμών. Settings Σας επιτρέπει την αλλαγή των ρυθμίσεων μείωσης του οπίσθιου φωτισμού και σβησίματος της οθόνης*. Μπορείτε επίσης να επαναφέρετε όλες τις ρυθμίσεις του Beo5 στις αρχικές ρυθμίσεις που πραγματοποίησε το προσωπικό του καταστήματος Bang & Olufsen. *Σημειώστε ότι όσο περισσότερο ανάβει ο οπίσθιος φωτισμός, τόσο συχνότερα θα χρειάζεται φόρτιση το τηλεχειριστήριο. Config Σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το Beo5 σε προκαθορισμένη διαμόρφωση. Option Pgm Σας επιτρέπει τον προγραμματισμό Επιλογών των προϊόντων σας Bang & Olufsen. Info Περιέχει πληροφορίες για την έκδοση του λογισμικού του Beo5 καθώς και για την κατάσταση της μπαταρίας και την ημερομηνία της τελευταίας διαμόρφωσης του Beo5. Show Editing button Hide Παράδειγμα πώς να εμφανίσετε ή να αποκρύψετε ένα πλήκτρο: > Πιέστε το κεντρικό πλήκτρο για να επιλέξετε Edit στο μενού Setup. > Χρησιμοποιήστε τα πλήκτρα αφής της οθόνης για να επιλέξετε πρώτα τη ζώνη και μετά την πηγή του πλήκτρου που θέλετε να επεξεργαστείτε. > Πιέστε το σχετικό πλήκτρο αφής, και στη συνέχεια πιέστε το κεντρικό πλήκτρο για να επιλέξετε το πλήκτρο που θέλετε να επεξεργαστείτε. Τα πλήκτρα που επί του παρόντος είναι κρυμμένα εμφανίζονται με γκρι. > Πιέστε και πάλι το κεντρικό πλήκτρο για να επεξεργαστείτε το πλήκτρο. Οι αλλαγές σας θα αποθηκευτούν αυτόματα όταν βγείτε από το μενού.

18 18 Συντήρηση και καθαρισμός Συνιστάται να απενεργοποιείτε το τηλεχειριστήριο κατά τον καθαρισμό του. Για να το κάνετε αυτό, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το κεντρικό πλήκτρο. Για να ενεργοποιήσετε ξανά το Beo5, πιέστε και κρατήστε πιεσμένο το κεντρικό πλήκτρο και πάλι. Καθαρισμός Αφαιρέστε τους λεκέδες ή τις δύσκολες βρομιές με ένα μαλακό, πολύ καλά στυμμένο πανί χωρίς χνούδια, βουτηγμένο σε διάλυμα νερού που περιέχει μόνο λίγες σταγόνες ενός ήπιου απορρυπαντικού, όπως υγρό πιάτων. Για τον καθαρισμό της οθόνης του Beo5, χρησιμοποιήστε ένα ήπιο καθαριστικό για τζάμια. Για να διατηρηθεί η βέλτιστη απόδοση της οθόνης, βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν μείνει ίχνη από το υγρό καθαρισμού πάνω στο τζάμι. Σημείωση! Ποτέ µη χρησιµοποιείτε οινόπνευµα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε µέρος του τηλεχειριστηρίου Beo5! Εάν το τζάμι της οθόνης έχει καταστραφεί, επικοινωνήστε με το κατάστημα για την αντικατάστασή του. Προσέξτε γιατί ορισμένοι τύποι πανιών με μικρο-ίνες μπορεί να καταστρέψουν το τζάμι λόγω των ισχυρών καθαριστικών τους ιδιοτήτων.

19 Για περισσότερη βοήθεια 19 Εάν έχετε οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo5, μπορείτε... να βρείτε την απάντηση στο εξατομικευμένο γλωσσάρι του Beo5 που διαθέτει σύντομες επεξηγήσεις για κάθε λειτουργία και πλήκτρο της συγκεκριμένης διάταξης του Beo5. να συμβουλευθείτε την υπηρεσία FAQ (συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις) στην ιστοσελίδα μας που προσφέρει μία λίστα απαντήσεων στις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση του Beo5. να επισκεφτείτε το κατάστημα πώλησης της Bang & Olufsen για συμβουλή. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση: ή γράψτε στη διεύθυνση: Bang & Olufsen a/s BeoCare Peter Bangs Vej 15 DK 7600 Struer ή στείλτε φαξ: Bang & Olufsen BeoCare να επικοινωνήσετε με τη διεθνή υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών της Bang & Olufsen που προσφέρει υποστήριξη μέσω ή τηλεφώνου σε έξι γλώσσες. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση.

20 20

21

22

23

24

Περιεχόμενα. Έντυπα προϊόντος, 4 Μάθετε για τα έντυπα που συνοδεύουν το Beo6.

Περιεχόμενα. Έντυπα προϊόντος, 4 Μάθετε για τα έντυπα που συνοδεύουν το Beo6. Beo6 Οδηγός Περιεχόμενα Έντυπα προϊόντος, 4 Μάθετε για τα έντυπα που συνοδεύουν το Beo6. Χρήση του Beo6, 5 Πώς να χρησιμοποιήσετε τα πλήκτρα στην οθόνη του Beo6 και τα πραγματικά πλήκτρα. Χειρισμός άλλων

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 BeoVision 8 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST BeoVision 6 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες για πιο προηγμένη

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων Beo4 Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που φέρουν αστερίσκο (*) ισχύουν μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις του τηλεχειριστηρίου Beo4. A A.AUX (βοηθητική πηγή ήχου) Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός

BeoCenter Οδηγός BeoCenter 6 26 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 BeoCenter 6 23 Οδηγός 3507798_0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα BeoVision 8 Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Η τηλεόρασή σας έχει εφοδιαστεί με νέο λογισμικό και πιθανώς με νέο υλικό εξοπλισμό. Σαν αποτέλεσμα υπάρχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Avant Οδηγ ς

BeoVision Avant Οδηγ ς BeoVision Avant Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης BeoVision 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoVision 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων της

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 5 Encore. Οδηγός

BeoSound 5 Encore. Οδηγός BeoSound 5 Encore Οδηγός Αγαπητέ Πελάτη Αυτός ο Οδηγός περιέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σας και περιγράφει με περισσότερες λεπτομέρειες ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στη διεύθυνση

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στη διεύθυνση BeoSystem 4 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen καθώς και του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Θεωρούμε δεδομένο ότι

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Τηλεχειριστήριο (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας σε μία ανθεκτική, σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου BeoCenter 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του ξεχωριστού Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoCenter 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

BeoCom 2. Ξεκινώντας

BeoCom 2. Ξεκινώντας BeoCom 2 Ξεκινώντας Πριν ξεκινήσετε Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL

BeoLab 6000 Οδηγ ς BEOL B 6000 GB OMSL BeoLab 6000 Οδηγός ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω µέρος). Στο εσωτερικό της συσκευής δεν υπάρχουν εξαρτήµατα που µπορούν να επισκευαστούν από το

Διαβάστε περισσότερα

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK,

2. Για να σβήσετε το MEGA STICK, Tοποθέτηση Μπαταρίας 1. Αφαιρέστε το καπάκι του συνδετήρα USB. 2. Ανοίξτε το καπάκι της µπαταρίας. 3. Τοποθετήστε µια µπαταρία ΑΑΑ και βεβαιωθείτε ότι η µπαταρία έχει τοποθετηθεί στη σωστή θέση. 4. Κλείστε

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο μέσων HP (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά BeoCenter 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Αυτός ο Οδηγός επεξηγεί τον τρόπο χειρισμού του BeoCenter 2. Περιγράφει το χειρισμό του BeoCenter 2 με και χωρίς τη λειτουργία DVD. Αυτό σημαίνει ότι ο Οδηγός περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη.

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. HDR 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με τη συσκευή εγγραφής σκληρού δίσκου και το Beo4, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 3500 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 8 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς BeoVision MX 4200 Οδηγός BeoVision Avant Guide Οι πληροφορίες στο CD-rom βρίσκονται και στις ιστοσελίδες της Bang & Olufsen µε διεύθυνση www.bang-olufsen.com ή µπορείτε να επικοινωνήσετε µε ένα κατάστηµα

Διαβάστε περισσότερα

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια

Τo BeoLab 8000 έχει σχεδιασθεί για χρήση. Στη βάση θα πρέπει να τοποθετηθούν τα τέσσερα λαστιχένια πόδια BeoLab 8000 Οδηγός Ε Τ Ο Ι Μ Ο Γ Ι Α Χ Ρ Η Σ Η... 3 Αφού έχετε συναρµολογήσει τα ηχεία είναι έτοιµα να συνδεθούν στο σύστηµα ήχου (ή εικόνας) και στο ρεύµα (δείτε τις οδηγίες συναρµολόγησης στο φυλλάδιο

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τρόπος λειτουργίας TV και TV+STB. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες: Περιγραφή λειτουργίας Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_2 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη

Άναμμα/Σβήσιμο 1. Τοποθετήστε το διακόπτη λειτουργίας στη θέση Power για να το ανοίξετε. 2. Για να κλείσετε το MEGA STICK 528, τοποθετήστε το διακόπτη Λεπτομερείς οδηγίες χρήσης παρέχονται στον οδηγό χρήστη (user s guide) που περιλαμβάνεται στο CD που συνοδεύει το πακέτο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση του υλικολογισμικού, παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris

Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Εγχειρίδιο χρήσης LivingColors Iris Πρώτα βήματα με το φωτιστικό LivingColors LivingColors Αφαίρεση συσκευασίας και εγκατάσταση Όταν αφαιρείτε τη συσκευασία του φωτιστικού LivingColors, το φωτιστικό είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑΣ ΙΑΣΥΝ ΕΣΗΣ για το ipod KS-PD100 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες αυτοκινήτου της

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα

'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα 'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα Εισαγωγή Αρχές λειτουργίας Τηλεχειριστήριο Διαθεσιμότητα μουσικής Εξώφυλλο Διαθεσιμότητα φωτογραφιών Διαθεσιμότητα ιστοσελίδων Καθημερινή χρήση του BeoPlayer Οργάνωση του

Διαβάστε περισσότερα

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού:

Profitstore.gr ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402. Εισαγωγή: Περιγραφή Ψηφιακού Ρολογιού: Εισαγωγή: ΡΟΛΟΙ ΚΑΜΕΡΑ KJ402 Το ρολόι είναι ιδανικό για ασφάλεια και κρυφή παρακολούθηση. Μια κάμερα και ένας αναγνώστης καρτών Micro SD (η κάρτα Micro SD δεν περιλαμβάνεται) για εγγραφή είναι κρυμμένα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Οδηγός Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης διάταξη

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 6 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6013. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6013 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού.

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. BeoVision 9 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετείτε πάντοτε τη συσκευή σας σε σταθερή και

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51 HDR 1 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με το HDR 1, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLink Wireless 1. Οδηγός

BeoLink Wireless 1. Οδηγός BeoLink Wireless 1 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido m_8 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 8 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση BeoSound 4 Οδηγός Περιεχόμενα Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημά Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημα, 4 Σύστημα μενού, 5 Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 6 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G

Εγχειρίδιο χρήσης. Ασύρματα ακουστικά 2.4G Εγχειρίδιο χρήσης Ασύρματα ακουστικά 2.4G Κατάλληλα για PC,MP3 και άλλες συσκευές ήχου. Χαρακτηριστικά. Ψηφιακή τεχνολογία 2.4GHz δύο κατευθύνσεων 2. Εμβέλεια μεγαλύτερη των 0 μέτρων χωρίς εμπόδια. 3.

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Media (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα της Microsoft

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 4 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης

Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Φορητό τηλεχειριστήριο ScrollSmart της HP (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι σήµατα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

3 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ POWER SETUP TV/AV VOL-/VOL+ Standby / on για TV. Ρύθµιση των πλήκτρων για την TV. Επιλογή στην TV την Είσοδο AV. Ρύθµιση στάθµης ήχου TV. ΠΛΗΚΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΗ POWER:

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 το πλήρως ολοκληρωµένο µουσικό σύστηµα Κάθε φορά που απλώνετε το χέρι σας για να χειριστείτε το BeoSound 3000, οι συρόµενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν ως δια

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP6011. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP6011 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660

Mini DVR. Οδηγίες χρήσης MDS 660 Mini DVR MDS 660 Βασικά χαρακτηριστικά Σύστημα ανίχνευσης κίνησης με ενσωματωμένο σύστημα καταγραφής εικόνας. Από τη στιγμή που ανιχνεύεται εισβολή στον επιτηρούμενο χώρο το αισθητήριο ανίχνευσης κίνησης

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z3. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Αγγίξτε τα «άκρα» με τη δική σας μουσική. Αισθανθείτε ελεύθερος

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 7-6 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

1. POW/MOD: 2. CLK: MUTE: BAND: AMS: 1/PAU: 10. 2/INT: 11. 3/RPT:

1. POW/MOD: 2. CLK: MUTE:  BAND: AMS: 1/PAU: 10. 2/INT: 11. 3/RPT: OSIO ACO-4290U I. Βασικές Λειτουργίες: 1. POW/MOD: Πιέστε για να αλλάξετε λειτουργία αναπαραγωγής, όπως παρακάτω: Radio USB SD AUX(Αν εισάγετε USB ή κάρτα µνήµης.).πιέστε παρατεταµένα για να απενεργοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη.

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη. BeoLab 5 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέσετε τη συσκευή σε τυχόν σταξίματα ή πιτσιλίσματα και εξασφαλίστε ότι δεν

Διαβάστε περισσότερα

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης

Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Welcome to the World of PlayStation Σύντομος οδηγός έναρξης Ελληνικά PCH-2016 7025579 Χρήση του συστήματος PlayStation Vita για πρώτη φορά Πατήστε για 5 δευτερόλεπτα Ενεργοποιήστε το σύστημα PS Vita. Κατά

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα.

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα. BeoSystem 1 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Επεξήγηση των συµβόλων που χρησιµοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης

Swap Frame. 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου. Εγχειρίδιο Χρήσης Swap Frame 17.8cm/ 7 Ψηφιακή κορνίζα με λειτουργία αναπαραγωγής εικόνας και ήχου Εγχειρίδιο Χρήσης 1 Μη ρίξετε τη συσκευή στα οικιακά απορρίμματα. Αν θελήσετε να την πετάξετε, να απευθυνθείτε στην τοπική

Διαβάστε περισσότερα

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306

MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 MICRO SET / CD / MP3 / USB / AUX AMC306 1. Χρήση Το mini ηχοσύστημα αναπαράγει μουσική από CD και USB. Η μουσική μπορεί επίσης να αναπαραχθεί μέσω της θύρας LINE-IN. Η λειτουργία FM σας επιτρέπει να ακούτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3200 Οδηγ ς

BeoSound 3200 Οδηγ ς BeoSound 3200 Οδηγός Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το µουσικό σας σύστηµα Bang & Olufsen, 4 Γνωρίστε το µουσικό σας σύστηµα, δείτε πως είναι οργανωµένα τα πλήκτρα στο ταµπλό χειρισµού, κατανοήστε και αλλάξετε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center. Περιεχόμενα

Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center. Περιεχόμενα Εγχειρίδιο Χρήσης HyperMedia Center Περιεχόμενα V1.5 ΕΙΣΑΓΩΓΗ...2 ΈΛΕΓΧΟΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ...2 ΓΡΑΜΜΗ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ...3 ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (TV)...4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΗΓΗΣ...4 ΛΙΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΩΝ...4 ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ...5 SOURCE

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ENERGY MUSIC BOX Z1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η Energy Sistem σας ευχαριστεί που αγοράσατε το Energy Music Box Z1. Ελπίζουμε να το απολαύσετε. Φορητό ηχείο με λειτουργία line-in και θύρα micro SD/SDHC

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω;

1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Ερωτήσεις 1.Γιατί δεν φορτίζεται η μπαταρία; Τι να κάνω; Απαντήσεις Υπάρχουν 3 κύριοι πιθανοί λόγοι για αυτό το πρόβλημα: κακή σύνδεση, ακατάλληλη θερμοκρασία, κατεστραμμένη μπαταρία ή τροφοδοτικό. Σε

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ

FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSION MS-ARX70 Ο Δ Η Γ Ί Ε Σ ΕΛΛΗΝΙΚΆ FUSIONENTERTAINMENT.COM 2018 Garmin Ltd. ή οι θυγατρικές της Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων, απαγορεύεται

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα BeoVision 7 Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Οι βασικές διορθώσεις αναφέρονται στα μενού στην οθόνη, στο μενού CONNECTIONS και στους

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. Version 4.

Αγαπητέ Πελάτη. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. Version 4. BeoSound 5 Οδηγός Αγαπητέ Πελάτη Αυτός ο Οδηγός περιέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σας και περιγράφει με περισσότερες λεπτομέρειες ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ HERCULES DJCONTROLWAVE KAI TO DJUCED DJW ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΛΕΓΚΤΗ HERCULES DJCONTROLWAVE Το Hercules DJControlWave είναι ένας ελεγκτής για DJ με 2 πλατό με ασύρματη τεχνολογία Bluetooth.

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς BeoCenter 6 23 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP2018. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips

Εγχειρίδιο χρήσης. Πάντα δίπλα σας SRP2018. Απορίες; Ρωτήστε τη Philips Πάντα δίπλα σας Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support Απορίες; Ρωτήστε τη Philips SRP2018 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Τηλεχειριστήριο γενικής

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα