Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη."

Transcript

1 Περιεχόµενα 2 Σύνδεση επιπλέον συσκευών, 3 Μάθετε για τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top box, ενός αποκωδικοποιητή, του βίντεο BeoCord V 8000 ή ενός DVD 1 µε την τηλεόρασή σας, όπως και για τον τρόπο καταχώρησης πρόσθετων συσκευών. Σύνδεση και λειτουργία ενός ηχοσυστήµατος, 9 Μάθετε τον τρόπο σύνδεσης ενός ηχοσυστήµατος µε την τηλεόρασή σας και λειτουργίας ενός ολοκληρωµένου συστήµατος Ήχου/Εικόνας. ιανοµή ήχου και εικόνας µε το BeoLink, 11 Μάθετε τον τρόπο δηµιουργίας συνδέσεων, λειτουργίας ενός συστήµατος σύνδεσης και διάταξης της τηλεόρασής σας σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο. ιάταξη ηχείων ήχος surround, 16 Μάθετε για τον τρόπο µετατροπής της τηλεόρασής σας σε ηχοσύστηµα surround, συµπεριλαµβανόµενου του τρόπου σύνδεσης των ηχείων και επιλογής συνδυασµών ηχείων. Εξατοµίκευση του Beo4, 23 Μάθετε τον τρόπο προσθήκης και κατάργησης λειτουργιών του Beo4. Μενού, 25 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 34

2 Σύνδεση ενός αποκωδικοποιητή 3 Το κεφάλαιο αυτό περιγράφει πώς να συνδέσετε έναν αποκωδικοποιητή AV, π.χ. έναν αποκωδικοποιητή βασικής ζώνης συχνοτήτων, µε την τηλεόραση. BeoVision 3 Πρωτεύων αποκωδικοποιητής Μπορούν να συνδεθούν δυο αποκωδικοποιητές µε την τηλεόραση µέσω των υποδοχών V.TAPE και AV*. Εάν η ρύθµιση περιλαµβάνει ένα BeoCord V 8000, θα πρέπει να συνδέσετε τον κύριο αποκωδικοποιητή στο BeoCord V Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδεδεµένες συσκευές έχουν καταχωρηθεί στο µενού CONNECTIONS. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας ή στο κεφάλαιο 'Υποδοχές' στη σελίδα 44 του Οδηγού. Αποσυνδέστε όλες τις σχετικές συσκευές από το ρεύµα πριν τη σύνδεση των εξωτερικών συσκευών. > Συνδέστε το καλώδιο της εξωτερικής κεραίας στην υποδοχή µε την ένδειξη TV στην τηλεόραση. > Συνδέστε τον κύριο αποκωδικοποιητή στην υποδοχή 21 ακίδων V.TAPE στο πίσω µέρος της τηλεόρασης. > Εάν έχετε ένα δεύτερο αποκωδικοποιητή, συνδέστε τον στην υποδοχή AV. Εάν θέλετε να συνδέσετε έναν αποκωδικοποιητή RF, θυµηθείτε να συνδέσετε το καλώδιο της εξωτερικής κεραίας στην υποδοχή εισόδου του αποκωδικοποιητή και έπειτα περάστε το σήµα ή το καλώδιο στην υποδοχή κεραίας της τηλεόρασης (µε ένδειξη TV). Εάν η τηλεόρασή σας είναι εξοπλισµένη µε την προαιρετική µονάδα Master Link, συνδέστε τον αποκωδικοποιητή στην υποδοχή V.TAPE. ευτερεύων αποκωδικοποιητής Συντονισµένα προγράµµατα και ανίχνευση αποκωδικοποιητή Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο αποκωδικοποιητής που συνδέσατε καταχωρείται αυτόµατα κατά τη διάρκεια του συντονισµού. Ο αποκωδικοποιητής πρέπει να ανιχνεύσει αυτόµατα τα προγράµµατα εκείνα που χρειάζονται αποκωδικοποίηση. Παρόλα αυτά, εάν δε συµβεί κάτι τέτοιο, προσαρµόστε τη ρύθµιση µέσω του µενού MANUAL TUNING για το σχετικό πρόγραµµα. Παρακαλούµε ανατρέξτε στην ενότητα µε τίτλο 'Ρύθµιση συντονισµένων τηλεοπτικών προγραµµάτων' στο κεφάλαιο Επεξεργασία προγραµµάτων στη σελίδα 30 του Οδηγού. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Εάν είναι κατειληµµένες και οι δυο υποδοχές, τότε µπορείτε να πραγµατοποιήσετε επιπλέον συνδέσεις συνδέοντας έναν αντάπτορα στην υποδοχή AV. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τον τρόπο καταχώρησης ενός συνδεδεµένου Expander box, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας.

3 Σύνδεση ενός set-top box 4 Συνδέστε ένα set-top box* στις υποδοχές V.TAPE ή AV της τηλεόρασης. Εάν έχετε συνδέσει ένα BeoCord V 8000 στην τηλεόρασή σας, θα πρέπει να συνδέσετε το set-top box στην υποδοχή DECODER στο BeoCord V BeoVision 3 Set-top box Σύνδεση ΑV Σύνδεση ποµπού IR Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδεδεµένες συσκευές έχουν καταχωρηθεί στο µενού CONNECTIONS. Μόλις γίνει η καταχώρηση, καλείστε να επιλέξετε τον τύπο του set-top box από το µενού SET-TOP BOX. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας. *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα set-top box πρέπει να ρυθµίζονται σύµφωνα µε την τεκµηρίωση που τα συνοδεύει. Αποσυνδέστε όλες τις σχετικές συσκευές από το ρεύµα πριν τη σύνδεση των εξωτερικών συσκευών. Χρησιµοποιήστε ένα καλώδιο AV µε 21 ακίδες για να συνδέσετε το set-top box µε την τηλεόρασή σας. > Συνδέστε το ένα άκρο στο set-top box. > Τοποθετήστε το καλώδιο στην υποδοχή V.TAPE ή AV στο πίσω µέρος της τηλεόρασης. > Συνδέστε τον ποµπό IR στην υποδοχή IR OUTPUT στην τηλεόραση. > έστε τον προσαρµογέα IR στο δέκτη IR του set-top box. Ακολουθήστε τις οδηγίες που εσωκλείονται µε τον ποµπό IR. Για να µπορείτε να χρησιµοποιήσετε το τηλεχειριστήριο που σας παραδόθηκε µαζί µε το set-top box, µην καλύψετε τελείως το δέκτη IR του τηλεχειριστηρίου.

4 Σύνδεση ενός DVD 1 5 Συνδέστε ένα DVD 1 στην υποδοχή AV της τηλεόρασης. Βεβαιωθείτε ότι όλες οι συνδεδεµένες συσκευές έχουν καταχωρηθεί στο µενού CONNECTIONS. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας. Για πληροφορίες σχετικά µε τη λειτουργία του DVD 1, ανατρέξτε στον Οδηγό που συµπεριλαµβάνεται. BeoVision 3 DVD 1 Σύνδεση ΑV Αποσυνδέστε όλες τις σχετικές συσκευές από το ρεύµα πριν τη σύνδεση των εξωτερικών συσκευών. Χρησιµοποιήστε ένα καλώδιο AV µε 21 ακίδες για να συνδέσετε το DVD 1 µε την τηλεόρασή σας. > Συνδέστε το καλώδιο στην υποδοχή AV στο πίσω µέρος του DVD 1. > Κατόπιν τοποθετήστε το καλώδιο στην υποδοχή AV στο πίσω µέρος της τηλεόρασης.

5 Σύνδεση ενός βίντεο BeoCord V Όταν συνδέετε ένα βίντεο BeoCord V 8000, η τηλεόραση ανιχνεύει τη σύνδεση αυτόµατα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας ή στο κεφάλαιο 'Υποδοχές' στη σελίδα 44 του Οδηγού. BeoVision 3 BeoCord V 8000 Σύνδεση V. TAPE Σύνδεση κεραίας Σύνδεση V.TAPE Αποσυνδέστε όλες τις σχετικές συσκευές από το ρεύµα πριν τη σύνδεση των εξωτερικών συσκευών. Χρησιµοποιήστε ένα καλώδιο σύνδεσης ΑV µε 21 ακίδες για να συνδέσετε το βίντεο µε την τηλεόραση. > Συνδέστε το καλώδιο στην υποδοχή AV στο πίσω µέρος του BeoCord V > Κατόπιν τοποθετήστε το καλώδιο στην υποδοχή V.TAPE στο πίσω µέρος της τηλεόρασης. Εάν χαθεί η σύνδεση µεταξύ της τηλεόρασης και του BeoCord V 8000 ή δεν έχουν συνδεθεί κατάλληλα, τότε εµφανίζεται στην οθόνη η ένδειξη CONNECTION LOST όταν προσπαθείτε να προγραµµατίσετε µία εγγραφή µε χρονοδιακόπτη. Αποκαταστήστε τη σύνδεση και επιχειρήστε ξανά. Σύνδεση κεραίας Χρησιµοποιήστε την εξωτερική σας κεραία (ή τη σύνδεση του καλωδιακού τηλεοπτικού δικτύου) και το καλώδιο κεραίας που παρέχεται µαζί µε το βίντεο. > Συνδέστε το καλώδιο της εξωτερικής σας κεραίας στην υποδοχή σήµατος εισόδου µε την ένδειξη στο πίσω µέρος του BeoCord V > Οδηγήστε το σήµα της κεραίας στην τηλεόραση, χρησιµοποιώντας το καλώδιο της κεραίας που παρέχεται µε το BeoCord V > Συνδέστε το ένα άκρο στην υποδοχή µε την ένδειξη TV στο V 8000 και το άλλο άκρο στην υποδοχή της κεραίας µε την ένδειξη TV στο πίσω µέρος της τηλεόρασης.

6 Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας 7 Εάν συνδέσετε επιπλέον πηγές εικόνας ή συσκευές στην τηλεόρασή σας, πρέπει να καταχωρήσετε τις συσκευές στο µενού CONNECTIONS. Κατά την πρώτη ρύθµιση του συστήµατος, οι συσκευές που συνδέονται εκείνη τη συγκεκριµένη στιγµή ανιχνεύονται από την τηλεόραση και στην οθόνη εµφανίζεται αυτόµατα το µενού CONNECTIONS. Εάν συνδέσετε συσκευές αργότερα, σε µόνιµη βάση, τότε θα πρέπει να ανακαλέσετε το µενού CONNECTIONS µέσω του µενού SETUP της τηλεόρασης. Για πληροφορίες σχετικά µε τα σηµεία και τον τρόπο σύνδεσης πρόσθετων συσκευών, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Υποδοχές' στη σελίδα 44 του Οδηγού. Τι συνδέεται; Η καταχώρηση των συσκευών που είναι συνδεδεµένες στην τηλεόραση σας επιτρέπει να τις ενεργοποιείτε µε το τηλεχειριστήριο Beo4. TV SETUP PROGRAM GROUPS TUNING TIMER RECORDING PLAY TIMER OPTIONS STAND POSITIONS CONNECTIONS SOUND PICTURE CONNECTIONS SOUND PICTURE CLOCK OPTIONS back select BEOLINK MENU LANGUAGE V. TAPE AV back select CONNECTIONS V. TAPE V. TAPE AV NONE store Τι υπάρχει στο µενού CONNECTIONS, σελ. 30. > Πιέστε TV για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το µενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το OPTIONS. OPTIONS. Η ένδειξη CONNECTIONS είναι ήδη φωτισµένη. CONNECTIONS. > Πιέστε ss ή tt για να επιλέξετε την επιλογή V.TAPE που αντιστοιχεί στη ρύθµισή σας. > Πιέστε για να µετακινηθείτε στο AV και πιέστε ss ή tt για να επιλέξετε την επιλογή AV που αντιστοιχεί στη ρύθµισή σας. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε αυτή τη ρύθµιση. > Πιέστε για να επιστρέψετε µέσω των προηγούµενων µενού ή πιέστε EXIT για να βγείτε απευθείας από όλα τα µενού.

7 >> Καταχώρηση πρόσθετων συσκευών εικόνας 8 Οι επιλογές για την V.TAPE περιλαµβάνουν: NONE εάν δεν έχει συνδεθεί καµία συσκευή. V.TAPE εάν έχετε συνδέσει ένα βίντεο BeoCord V 8000 ή οποιαδήποτε άλλη πηγή βίντεο. V.TAPE+DECODER εάν συνδέσετε ένα BeoCord V 8000 µε συνδεδεµένο αποκωδικοποιητή. V.TAPE+STB εάν συνδέσετε ένα BeoCord V 8000 µε συνδεδεµένο set-top box. DECODER εάν είναι συνδεδεµένος ένας αποκωδικοποιητής. V.AUX εάν είναι συνδεδεµένος οποιοσδήποτε άλλος βοηθητικός εξοπλισµός. STB εάν έχετε συνδέσει ένα set-top box. Εάν συνδέσετε ένα BeoCord V 8000, οι µόνες επιλογές για την V.TAPE είναι: V.TAPE, V.TAPE+STB και V.TAPE+DECODER. Οι επιλογές για την AV περιλαµβάνουν: NONE εάν δεν έχει συνδεθεί καµία συσκευή. DECODER εάν είναι συνδεδεµένος ένας αποκωδικοποιητής. Εάν η τηλεόρασή σας είναι εξοπλισµένη µε την προαιρετική µονάδα Master Link, συνδέστε τον αποκωδικοποιητή στην υποδοχή V.TAPE. EXPANDER εάν είναι συνδεδεµένος ένας αντάπτορας µε άλλη βοηθητική συσκευή συνδεδεµένη σε αυτόν. EXPANDER+DEC εάν είναι συνδεδεµένος ένας αντάπτορας µε έναν αποκωδικοποιητή συνδεδεµένο σε αυτόν. V.AUX εάν είναι συνδεδεµένος οποιοσδήποτε άλλος βοηθητικός εξοπλισµός. DVD εάν είναι συνδεδεµένο ένα DVD player ή παρόµοια συσκευή. STB εάν έχετε συνδέσει ένα set-top box. Πρόσβαση σε πρόσθετες συσκευές εικόνας Η πρόσβαση σε ορισµένες από τις συνδεδεµένες συσκευές είναι δυνατή µέσω του τηλεχειριστηρίου Beo4. Πιέστε για ενεργοποίηση V TAPE ενός βίντεο Πιέστε για να DVD ενεργοποιήσετε ένα DVD player Πιέστε επανειληµµένα για LIST να εµφανιστεί η ένδειξη V.AUX V.AUX στο Beo4 Πιέστε για να ενεργοποιήσετε µια πηγή καταχωρηµένη ως V.AUX Για να εµφανιστεί η ένδειξη V.AUX στο Beo4, πρέπει να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Εξατοµίκευση του Beo4. STB SETUP NOKIA NOKIA 9820T NOKIA 9850T PACE DTR730-IM SKY DIGITAL SELECTOR CANALdig DK/S/N MACAB DCB-101 TPS 96573D CANAL+ SAT r2 Planet PL 9000 CANALdigital I ECHOSTAR 9000 CANALdigital E TV BOX 1000-S CANALdigital NL NOKIA D-BOX NOKIA D-BOX II HUMAX F1-VACI TechniBox CAM1 store Εάν έχετε συνδέσει ένα set-top box, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε το set-top box από µια λίστα στην οθόνη όταν επιλέξετε STB στο µενού CONNECTIONS. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν, για κάποιο λόγο, αποσυνδέσετε την επιπλέον συσκευή και στη συνέχεια αποσυνδέσετε την τηλεόραση από το ρεύµα, τότε ίσως χρειαστεί να καταχωρήσετε τη συσκευή ξανά όταν τη συνδέσετε ξανά, ακόµα και εάν δεν έχετε αλλάξει τη ρύθµιση των επιπλέον συσκευών.

8 Σύνδεση και λειτουργία ενός ηχοσυστήµατος 9 Εάν η τηλεόρασή σας είναι εξοπλισµένη µε την προαιρετική µονάδα Master Link και συνδέσετε ένα συµβατό ηχοσύστηµα Bang & Olufsen στην τηλεόραση χρησιµοποιώντας καλώδιο Master Link, θα αποκτήσετε τα πλεονεκτήµατα ενός ολοκληρωµένου οπτικοακουστικού συστήµατος. Αναπαράγετε ένα CD στο ηχοσύστηµά σας χρησιµοποιώντας τα ηχεία της τηλεόρασής σας ή παρακολουθήστε ένα τηλεοπτικό πρόγραµµα και οδηγήστε τον ήχο στα ηχεία του ηχοσυστήµατος. Το σύστηµα AV µπορεί να τοποθετηθεί όλο µαζί σε ένα δωµάτιο ή σε δύο δωµάτια τοποθετώντας στο ένα την τηλεόραση (µε ή χωρίς τα εξωτερικά ηχεία) και το ηχοσύστηµα µε ένα σετ ηχεία στο άλλο. Εάν έχετε τοποθετήσει την BeoVision 3 σε ένα δωµάτιο όπου έχετε ήδη µια τηλεόραση Bang & Olufsen, και θέλετε να χρησιµοποιείτε και τις δύο τηλεοράσεις χωρίς να τις συνδέσετε, πρέπει να ρυθµίσετε την BeoVision 3 όπως περιγράφεται στο κεφάλαιο ύο τηλεοράσεις στο ίδιο δωµάτιο. εν υποστηρίζουν τη διασύνδεση µε την τηλεόραση όλα τα ηχοσυστήµατα της Bang & Olufsen. BeoVision 3 MASTER LINK Σύνδεση του ηχοσυστήµατός σας µε την τηλεόραση Χρησιµοποιώντας ένα καλώδιο Master Link, συνδέστε το ένα βύσµα πολλών ακίδων στην υποδοχή µε την ένδειξη MASTER LINK στην τηλεόραση και το άλλο βύσµα πολλών ακίδων στην υποδοχή µε την ένδειξη MASTER LINK στο ηχοσύστηµα. Ρύθµιση επιλογών Εάν η τηλεόρασή σας έχει ρυθµιστεί µε ένα σύστηµα AV, µπορεί να χρειαστεί να τη ρυθµίσετε στη σωστή επιλογή. Η ρύθµιση επιλογής γίνεται µε το τηλεχειριστήριο Beo4 και µε ολόκληρο το σύστηµα σε αναµονή. Ρύθµιση επιλογών για την τηλεόραση > Κρατώντας πιεσµένο το πλήκτρο, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε το OPTION? στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανιστεί η ένδειξη V.OPT στο Beo4 και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το σωστό νούµερο (1, 2 ή 4). Ρύθµιση επιλογών για το ηχοσύστηµα > Κρατώντας πατηµένο το πλήκτρο στην Beo4, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε το OPTION? στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανιστεί η ένδειξη Α.OPT στο Beo4 και στη συνέχεια πληκτρολογήστε το σωστό νούµερο (0, 1 ή 2). Option 2 Option 0 Η τηλεόραση και ένα ηχοσύστηµα σε ένα δωµάτιο όλα τα ηχεία συνδεδεµένα στην τηλεόραση. Option 1 Option 1 Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε την τηλεόραση (µε ή χωρίς ηχεία) και το ηχοσύστηµα (συνδεδεµένο µε ένα σετ ηχεία) στο ίδιο δωµάτιο. Option 2 Option 2 Μπορείτε να επιλέξετε να τοποθετήσετε το ηχοσύστηµα σε ένα δωµάτιο και την τηλεόραση (µε ή χωρίς συνδεδεµένα ηχεία) σε ένα άλλο.

9 >> Ηχοσύστηµα µε την τηλεόρασή σας 10 Χρήση ενός ολοκληρωµένου συστήµατος Ήχου/Εικόνας Η ενσωµάτωση ενός ηχοσυστήµατος και της τηλεόρασής σας, σάς επιτρέπει να επιλέξετε κατάλληλα ηχεία για το συγκεκριµένο πρόγραµµα εικόνας ή ήχου και σας δίνει τη δυνατότητα να γράψετε ήχο από το βίντεο στο ηχοσύστηµα. LIST AV TV Για να ακούσετε ήχο από µία πηγή τηλεόρασης στα ηχεία του ηχοσυστήµατός σας χωρίς να ενεργοποιήσετε την οθόνη, πιέστε επανειληµµένα LIST µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη AV* στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο επιλογής πηγής, όπως TV. Εγγραφή ήχου βίντεο Εάν ακούτε τον ήχο από την τηλεόρασή σας στα ηχεία του ηχοσυστήµατος της Bang & Olufsen και το ηχοσύστηµα διαθέτει κασετόφωνο, µπορείτε να γράψετε τον ήχο από την τηλεόραση στο κασετόφωνο. Ανατρέξτε στον Οδηγό που συνοδεύει το ηχοσύστηµά σας για περισσότερες πληροφορίες. Για να ακούσετε ήχο από µία πηγή τηλεόρασης στα ηχεία του ηχοσυστήµατός σας µε ενεργοποιηµένη την οθόνη, πιέστε επανειληµµένα LIST µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη AV* στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε πάλι TV. TV LIST AV TV Για να ακούτε ήχο από τα ηχεία της τηλεόρασης, πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε AV* στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε ένα πλήκτρο επιλογής πηγής ήχου όπως CD. LIST AV CD *Για να εµφανιστεί η ένδειξη AV στο Beo4, πρέπει πρώτα να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Εξατοµίκευση του Beo4.

10 ιανοµή ήχου και εικόνας µε το BeoLink 11 Το σύστηµα BeoLink επιτρέπει τη διανοµή εικόνας και/ή ήχου σε άλλα δωµάτια µέσα στο σπίτι. Μπορείτε να συνδέσετε την τηλεόρασή σας, για παράδειγµα, στο σαλόνι σε ένα άλλο σύστηµα βίντεο ή στα ηχεία σε ένα άλλο δωµάτιο, καθιστώντας έτσι δυνατή τη διανοµή του ήχου ή της εικόνας σε άλλα δωµάτια. Εάν έχετε εγκαταστηµένο ένα σύστηµα διανοµής BeoLink, µπορείτε να χρησιµοποιήσετε την τηλεόραση είτε στο κυρίως δωµάτιο, όπως το σαλόνι, είτε σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο, όπως το γραφείο ή η κρεβατοκάµαρα. Η διανοµή σηµάτων βίντεο σε µία συνδεδεµένη τηλεόραση είναι δυνατή µόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει έναν ενσωµατωµένο διαµορφωτή συστήµατος. Κάτω από ορισµένες συνθήκες, µπορεί να απαιτηθεί να εισάγετε ρυθµίσεις για το διαµορφωτή. BeoVision 3 Συνδέσεις διασύνδεσης Το σύστηµα στο κυρίως δωµάτιο θα πρέπει να συνδέεται µέσω ενός καλωδίου Master Link στο σύστηµα του διασυνδεδεµένου δωµατίου: > Συνδέστε το καλώδιο Master Link στην υποδοχή µε την ένδειξη MASTER LINK στην τηλεόραση. > Εάν θέλετε να διανείµετε και σήµατα εικόνας συνδέστε ένα κανονικό καλώδιο κεραίας στην υποδοχή µε την ένδειξη LINK στην τηλεόραση. Στη συνέχεια οδηγήστε και τα δύο καλώδια στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο και ακολουθήστε τις οδηγίες που συνοδεύουν τις συσκευές που έχετε τοποθετήσει στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο. Εάν ένα ηχοσύστηµα είναι ήδη συνδεδεµένο στην υποδοχή Master Link και θέλετε να συνδέσετε περισσότερες συσκευές, το καλώδιο Master Link πρέπει να διαιρείται στα δύο και να συνενώνεται µε το καλώδιο από το δωµάτιο σύνδεσης χρησιµοποιώντας ένα ειδικό κουτί συνδεσµολογίας. Επικοινωνήστε µε το κατάστηµα πώλησης της Bang & Olufsen για βοήθεια. Προς την υποδοχή MASTER LINK στο σύστηµα του διασυνδεδεµένου δωµατίου Προς µία τηλεόραση διασυνδεδεµένου δωµατίου ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Η πρόσβαση σε Οµάδες προγραµµάτων που έχουν γίνει σε µία τηλεόραση στο κυρίως δωµάτιο δεν είναι δυνατή από τηλεόραση διασυνδεδεµένου δωµατίου.

11 >> ιανοµή ήχου και εικόνας µε το BeoLink 12 ιαµορφωτής συστήµατος Εάν στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο βρίσκεται ένα ηχητικό σύστηµα, π.χ ένα BeoLink Active/Passive και επιλέξετε να ρυθµίσετε στο ίδιο δωµάτιο και µία µη διασυνδεδεµένη τηλεόραση, πρέπει να ρυθµίσετε το διαµορφωτή του συστήµατος στο ON (η εργοστασιακή ρύθµιση είναι στο OFF, η οποία πρέπει να χρησιµοποιηθεί εάν χρησιµοποιείται µία διασυνδεδεµένη τηλεόραση Bang & Olufsen). Συχνότητα διασύνδεσης Εάν, για παράδειγµα, ένα τηλεοπτικό πρόγραµµα στην περιοχή σας εκπέµπει στην ίδια συχνότητα που χρησιµοποιεί το σύστηµα BeoLink, 599 MHz, θα πρέπει να συντονίσετε το διαµορφωτή συστήµατος σε µία ελεύθερη συχνότητα. Όταν αλλάξετε τη συχνότητα διασύνδεσης στο σύστηµα του κυρίως δωµατίου, βεβαιωθείτε ότι η συχνότητα διασύνδεσης αντιστοιχεί στο σύστηµα του διασυνδεδεµένου δωµατίου. TV SETUP PROGRAM GROUPS TV SETUP PROGRAM GROUPS TUNING TV TUNING TUNING TV TUNING TIMER RECORDING EDIT PROGRAMS TIMER RECORDING EDIT PROGRAMS PLAY TIMER ADD PROGRAM PLAY TIMER ADD PROGRAM OPTIONS AUTO TUNING OPTIONS AUTO TUNING STAND POSITIONS MANUAL TUNING STAND POSITIONS MANUAL TUNING EDIT PROGRAM ADD PROGRAM AUTO TUNING LINK FREQUENCY FREQUENCY EDIT PROGRAM ADD PROGRAM AUTO TUNING LINK FREQUENCY FREQUENCY back select back select back select back select MODULATOR SETUP LINK FREQUENCY MODULATOR ON FREQUENCY 599 store search store Ενεργοποίηση του διαµορφωτή συστήµατος > Πιέστε TV για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το µενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το TUNING. TV TUNING και πιέστε για να φωτίσετε το LINK FREQUENCY. > Πιέστε ss δύο φορές, και µετά. Θα εµφανιστεί το µενού MODULATOR SETUP. > Πιέστε ss ή tt για την αποκάλυψη του ΟΝ. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε τη ρύθµιση ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε όλα τα µενού χωρίς αποθήκευση. Για να αλλάξετε τη συχνότητα διασύνδεσης > Πιέστε TV για να ενεργοποιήσετε την τηλεόραση. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το µενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το TUNING. TV TUNING και πιέστε για να φωτίσετε το LINK FREQUENCY. LINK FREQUENCY. Η ένδειξη FREQUENCY είναι ήδη φωτισµένη. > Πιέστε ss ή tt για να βρείτε µία ελεύθερη συχνότητα. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε τη ρύθµιση ή... >...πιέστε EXIT για να εγκαταλείψετε όλα τα µενού χωρίς αποθήκευση.

12 BeoLink η τηλεόρασή σας σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο 13 Εάν έχετε τοποθετήσει ένα BeoLink στο σπίτι σας και επιλέξετε να τοποθετήσετε την τηλεόρασή σας σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο, µπορείτε να χειρίζεστε όλα τα συνδεδεµένα συστήµατά σας µέσω της τηλεόρασης. Πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω όταν συνδέετε την τηλεόρασή σας για χρήση σε διασυνδεδεµένο δωµάτιο: 1 Συνδέστε την τηλεόραση του διασυνδεδεµένου δωµατίου στο ρεύµα 2 Χρησιµοποιώντας το τηλεχειριστήριο Beo4, ρυθµίστε την τηλεόραση στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο στην Επιλογή 6* 3 Αποσυνδέστε την τηλεόραση του διασυνδεδεµένου δωµατίου από την πρίζα 4 Κάνετε τις συνδέσεις όπως περιγράφεται στην επόµενη σελίδα 5 Συνδέστε και πάλι την τηλεόραση του διασυνδεδεµένου δωµατίου στο ρεύµα. Ρύθµιση επιλογών Για την κανονική λειτουργία όλου του συστήµατος, είναι σηµαντικό η τηλεόραση στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο να είναι ρυθµισµένη στη σωστή επιλογή πριν τη συνδέσετε στο σύστηµα του κυρίως δωµατίου! > Κρατώντας πιεσµένο το πλήκτρο, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε το OPTION? στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε το V.OPT στο Beo4 και πιέστε 6*. *Εάν συνδέσετε την τηλεόραση για χρήση σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο, όπου είναι ήδη εγκατεστηµένα άλλα συστήµατα διασύνδεσης, όπως ηχεία, πρέπει να προγραµµατίσετε την τηλεόραση στην Επιλογή 5. Συνδέσεις Η τηλεόρασή σας στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο πρέπει να είναι συνδεδεµένη στο σύστηµα στο κυρίως δωµάτιο χρησιµοποιώντας δύο διαφορετικά καλώδια: Σύνδεση BeoLink (χρησιµοποιώντας ένα καλώδιο Master Link και ένα κουτί συνδεσµολογίας). Σύνδεση κεραίας (χρησιµοποιώντας ένα κανονικό καλώδιο κεραίας). Σύνδεση BeoLink Στο κυρίως δωµάτιο: Συνδέστε το καλώδιο Master Link στην υποδοχή µε την ένδειξη MASTER LINK στο σύστηµα του κυρίως δωµατίου. Περάστε το καλώδιο στο κουτί συνδεσµολογίας και κόψτε το καλώδιο στο κατάλληλο µήκος. Στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο: Συνδέστε το καλώδιο Master Link στην υποδοχή µε την ένδειξη MASTER LINK στην τηλεόραση. Περάστε το καλώδιο στο κουτί συνδεσµολογίας και κόψτε το καλώδιο στο κατάλληλο µήκος. Μέσα στο κουτί συνδεσµολογίας: Ενώστε τα καλώδια όπως επεξηγείται στον Οδηγό που εσωκλείεται µε το κουτί/καλώδιο. Αυτός ο Οδηγός εξηγεί όλες τις δυνατότητες του κουτιού και πως να ενώσετε τα καλώδια. Κυρίως δωµάτιο ιασυνδεδεµένο δωµάτιο Option 6 Σύνδεση κεραίας Χρησιµοποιώντας ένα συνηθισµένο καλώδιο κεραίας τηλεόρασης (οµοαξονικό καλώδιο) συνδέστε τη µια άκρη στην υποδοχή LINK στο κύριο σύστηµα και το άλλο άκρο στην υποδοχή της κεραίας στην τηλεόραση στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο.

13 >> BeoLink η τηλεόρασή σας σε ένα δωµάτιο σύνδεσης 14 Λειτουργία του διασυνδεδεµένου δωµατίου Όταν βρίσκεστε στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο, µπορείτε να χειρίζεστε όλα τα συνδεδεµένα συστήµατα µε το τηλεχειριστήριο Beo4. Χρήση πηγών που υπάρχουν µόνο σε ένα από τα δωµάτια Πιέστε το πλήκτρο για την RADIO Ακρόαση στερεοφωνικού ήχου στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο Κυρίως δωµάτιο ιασυνδεδεµένο δωµάτιο πηγή που θέλετε να V TAPE Συνήθως ο ήχος ο οποίος χρησιµοποιήσετε διανέµεται από µία κύρια πηγή εικόνας στο κύριο Χρησιµοποιήστε την δωµάτιο, όπως το επιλεγµένη πηγή ως set-top box, στο συνήθως διασυνδεδεµένο δωµάτιο θα µεταδίδεται µονοφωνικά. Χρήση µίας πηγής του Ωστόσο, µπορείτε να κυρίως δωµατίου ο τύπος επιλέξτε στερεοφωνικό ήχο: της πηγής βρίσκεται και στα δύο δωµάτια Εάν θέλετε να έχετε εικόνα TV Πιέστε επανειληµµένα στο LIST όπως και ήχο πιέστε TV. Beo4 µέχρι να εµφανιστεί η LINK ιαφορετικά, πηγαίνετε στο ένδειξη LINK* στην οθόνη επόµενο βήµα του Beo4 Πιέστε επανειληµµένα µέχρι LIST Πιέστε το πλήκτρο για την TV να εµφανιστεί η ένδειξη AV* AV πηγή που θέλετε να στην οθόνη του Beo4 χρησιµοποιήσετε Πιέστε για να SAT Χρησιµοποιήστε την ενεργοποιήσετε µία πηγή επιλεγµένη πηγή ως συνδεδεµένη στο σύστηµα συνήθως του κυρίως δωµατίου, π.χ. ένα set-top box, ή Χρήση µίας πηγής στο διασυνδεδεµένο δωµάτιο Πιέστε για να DVD ο τύπος της πηγής βρίσκεται ενεργοποιήσετε ένα DVD και στα δύο δωµάτια Πιέστε το πλήκτρο για την TV Κατά τη χρήση της πηγή που θέλετε να λειτουργίας αυτής, η διανοµή χρησιµοποιήσετε άλλων πηγών από το κυρίως δωµάτιο σε άλλα συστήµατα Χρησιµοποιήστε την του διασυνδεδεµένου επιλεγµένη πηγή ως δωµατίου δεν είναι δυνατή. συνήθως *ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Για να εµφανιστούν οι ενδείξεις LINK και AV στο Beo4, πρέπει πρώτα να τις προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Εξατοµίκευση του Beo4.

14 ύο τηλεοράσεις στο ίδιο δωµάτιο 15 Εάν έχετε τοποθετήσει την BeoVision 3 σε ένα δωµάτιο όπου έχετε ήδη µια τηλεόραση Bang & Olufsen και είναι δυνατή Ρύθµιση Επιλογών Για τη σωστή λειτουργία της BeoVision 3, είναι απαραίτητη η ρύθµισή της στη σωστή Eπιλογή: BeoVision 3 Option 4 η λήψη εντολών από το Beo4 και από τις δύο τηλεοράσεις, πρέπει να αλλάξετε τον τρόπο µε τον οποίο ενεργοποιείτε την BeoVision 3. Με αυτό τον τρόπο αποτρέπεται η ταυτόχρονη ενεργοποίηση και των δύο τηλεοράσεων. > Κρατώντας πιεσµένο το πλήκτρο, πιέστε LIST. > Απελευθερώστε και τα δύο πλήκτρα. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε το OPTION? στο Beo4 και στη συνέχεια πιέστε. > Πιέστε επανειληµµένα LIST για να εµφανίσετε το V.OPT στο Beo4 και πιέστε 4. LIST LINK TV TV Λειτουργία της BeoVision 3 στην Επιλογή 4 Κανονικά, µπορείτε να ενεργοποιήσετε µια πηγή, όπως την τηλεόραση, πιέζοντας απλά το αντίστοιχο πλήκτρο πηγής στο Beo4. Ωστόσο, όταν ρυθµίζετε την τηλεόρασή σας στην Επιλογή 4, πρέπει να κάνετε τα ακόλουθα: Η εικόνα δείχνει τον τρόπο ενεργοποίησης της TV στην τηλεόραση που θέλετε, όταν έχετε στο ίδιο δωµάτιο µια BeoVision 3 και µια άλλη τηλεόραση Bang & Olufsen και αυτές οι τηλεοράσεις δε συνδέονται µεταξύ τους. > Πιέστε επανειληµµένα LIST µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη LINK* στην οθόνη. > Πιέστε ένα πλήκτρο πηγής, όπως TV. *Για να εµφανιστεί η ένδειξη LINK στο Beo4, πρέπει πρώτα να την προσθέσετε στη λίστα λειτουργιών του Beo4. Για να έχετε δυνατότητα χρήσης teletext σε µια τηλεόραση που έχετε ρυθµίσει στην Επιλογή 4, πρέπει να ρυθµίσετε το Beo4 στο VIDEO 3. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Εξατοµίκευση του Beo4.

15 ιάταξη ηχείων ήχος surround 16 Εάν η τηλεόρασή σας είναι εφοδιασµένη µε την προαιρετική µονάδα ήχου surround, µπορείτε να δηµιουργήσετε µια διάταξη ήχου surround. Μια διάταξη ήχου surround ενσωµατώνεται εύκολα στο σαλόνι σας. Αφήστε την εικόνα να καθορίσει την ιδανική θέση ακρόασης και θέασης. Η βέλτιστη ηχητική εµπειρία εξασφαλίζεται στην περιοχή που οριοθετείται από τα ηχεία. Εισάγετε τις αποστάσεις κάθε ηχείου σε ένα µενού. Σε µια διάταξη ήχου surround, πρέπει να ρυθµίσετε τα ηχεία. Η ρύθµιση αυτή ισοδυναµεί µε ρύθµιση της ισορροπίας µεταξύ των ηχείων. Ανατρέξτε στις παρακάτω σελίδες για περαιτέρω οδηγίες. Τοποθέτηση εξωτερικών ηχείων Σηµειώστε ότι πρέπει να τοποθετήσετε τα ηχεία στις θέσεις που θέλετε προτού τα συνδέσετε. Οι τρεις εικόνες δεξιά δείχνουν παραδείγµατα του τρόπου τοποθέτησης της τηλεόρασης και των ηχείων. Οι παρακάτω οδηγίες εφαρµόζονται σε όλες τις ρυθµίσεις ηχείων: Τοποθετήστε τα πίσω ηχεία εκατέρωθεν πίσω από τη θέση ακρόασης που προτιµάτε. εν είναι απαραίτητο να τοποθετήσετε τα ηχεία στις γωνίες του δωµατίου. Να χρησιµοποιείτε πάντα τα ισχυρότερα ηχεία σας ως εµπρός ηχεία. Εάν θέλετε να συνδέσετε ένα BeoLab 2 subwoofer, ανατρέξτε στον Οδηγό του subwoofer.

16 >> ιάταξη ηχείων ήχος surround 17 Σύνδεση των ηχείων Συνδέστε τα ηχεία Bang & Olufsen και ένα υπογούφερ BeoLab 2 στις υποδοχές στο πίσω µέρος της τηλεόρασης. Τα ηχεία πρέπει να είναι ηχεία Power Link της Bang & Olufsen. L R Για να συνδέσετε ηχεία > Χρησιµοποιήστε τα καλώδια που περιλαµβάνονται µε τα ηχεία. > Συνδέστε τα δύο εµπρός ηχεία στις υποδοχές που έχουν τη σήµανση FRONT. > Συνδέστε τα δύο πίσω ηχεία στις υποδοχές που έχουν τη σήµανση REAR. > Συνδέστε το υπογούφερ στην υποδοχή που έχει τη σήµανση SUBWOOFER. L FRONT SUBWOOFER REAR R Μπορείτε να επιλέξετε τη σύνδεση των ηχείων σε σειρά (όπως περιγράφεται στις οδηγίες των ηχείων), ή µπορείτε να συνδέσετε κάθε ηχείο σε µία υποδοχή. Μπορείτε να προµηθευτείτε µεγαλύτερα σε µήκος καλώδια και προσαρµογείς από το εξουσιοδοτηµένο κατάστηµα Bang & Olufsen της περιοχής σας. Μην παραλείπετε να ρυθµίζετε το διακόπτη L R LINE τόσο στα εµπρός όσο και στα πίσω ηχεία στο L ή στο R (αριστερό και δεξί κανάλι) για να επισηµαίνεται η θέση τους σε κάθε ζευγάρι. Ρυθµίστε τα αριστερά ηχεία στο L και τα δεξιά στο R. SPEAKER TYPE FRONT BEOLAB 1 REAR BEOLAB 6000 SUBWOOFER YES store Τι υπάρχει στο µενού SPEAKER TYPE σελ. 32. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το µενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το OPTIONS. OPTIONS και πιέστε για να φωτίσετε το SOUND. SOUND SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το SPEAKER TYPE. SPEAKER TYPE. > Πιέστε ss ή tt για να αποκαλύψετε τον τύπο των δικών σας ηχείων και για να µετακινηθείτε στα επόµενα ηχεία. Επιλέξτε NONE εάν δεν έχουν συνδεθεί ηχεία. > Εάν έχετε subwoofer BeoLab 2, πιέστε για να µετακινήσετε τον κέρσορα στο SUBWOOFER και πιέστε tt για να αλλάξετε το πεδίο σε YES. > Πιέστε για αποθήκευση ή EXIT για να βγείτε από το µενού χωρίς αποθήκευση.

17 >> ιάταξη ηχείων ήχος surround 18 Ρύθµιση της απόστασης των ηχείων Ενεργοποιήστε την τηλεόραση από τη θέση θέασης που προτιµάτε. Εισάγετε τις αποστάσεις σε µέτρα µεταξύ της θέσης σας και των ηχείων. SPEAKER DISTANCE CENTRE 1 M LEFT FRONT 1 M RIGHT FRONT 1 M RIGHT REAR 1 M LEFT REAR 1 M store Τι υπάρχει στο µενού SPEAKER DISTANCE σελ. 32. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το µενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το OPTIONS. OPTIONS και πιέστε για να φωτίσετε το SOUND. SOUND SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το SPEAKER DISTANCE. SPEAKER DISTANCE. > Πιέστε ή για να µετακινήσετε τον κέρσορα από ηχείο σε ηχείο και πιέστε ss ή tt για να επιλέξετε την απόσταση κατά προσέγγιση σε µέτρα µεταξύ της θέσης παρακολούθησης και κάθε ηχείου. > Όταν έχετε εισαγάγει τις κατά προσέγγιση αποστάσεις, πιέστε για να αποθηκεύσετε ή πιέστε EXIT για να βγείτε από το µενού χωρίς αποθήκευση. TV FRONT FRONT REAR REAR ε χρειάζεται να εισάγετε την απόσταση για το υπογούφερ BeoLab 2, γιατί η θέση του υπογούφερ δεν έχει ιδιαίτερη σηµασία στην ποιότητα του ήχου.

18 >> ιάταξη ηχείων ήχος surround 19 Ρύθµιση της έντασης του ήχου Όταν έχετε συνδέσει τα απαραίτητα ηχεία σε διάταξη ήχου surround στην τηλεόραση, θα πρέπει να κάνετε ρύθµιση των ηχείων. Παράγεται ένας ήχος ρύθµισης σε κάθε συνδεδεµένο ηχείο στη διάταξη ήχου surround. Πρέπει να ρυθµίσετε την ένταση του ήχου από όλα τα συνδεδεµένα ηχεία για να ταιριάζει στην ένταση του ήχου των ηχείων της τηλεόρασης. Μπορείτε να επιλέξετε εάν οι ήχοι θα εναλλάσσονται αυτόµατα ή χειροκίνητα. Μόλις ολοκληρώσετε τη ρύθµιση των ηχείων, θα χρειαστεί επαναρύθµιση µόνο εάν κάνετε αλλαγές στη διάταξη, π.χ. εάν µετακινήσετε ένα ή περισσότερα ηχεία. εν είναι απαραίτητο να ρυθµίσετε τον ήχο από το υπογούφερ σε µια διάταξη ήχου surround. Εάν παρόλα αυτά θέλετε να ρυθµίσετε τον ήχο από το υπογούφερ όταν ολοκληρώσετε τη ρύθµιση των ηχείων σας, ανατρέξτε στο κεφάλαιο Ρυθµίσεις ήχου. SPEAKER LEVEL SEQUENCE AUTOMATIC LEFT FRONT RIGHT FRONT RIGHT REAR LEFT REAR store Τι υπάρχει στο µενού SPEAKER LEVEL σελ. 32. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το µενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το OPTIONS. OPTIONS και πιέστε για να φωτίσετε το SOUND. SOUND SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το SPEAKER LEVEL. SPEAKER LEVEL. Φωτίζεται η επιλογή SEQUENCE. > Πιέστε ss ή tt για να επιλέξετε ανάµεσα σε AUTOMATIC και MANUAL. > Πιέστε ss ή tt για να ρυθµίσετε τον ήχο του ηχείου και ή για να µετακινηθείτε σε άλλο ηχείο. > Όταν έχετε ρυθµίσει τον ήχο σε όλα τα ηχεία στη διάταξη surround πιέστε για να αποθηκεύσετε ή πιέστε EXIT για να βγείτε από το µενού χωρίς αποθήκευση. Η ένταση του ήχου από τα ηχεία της τηλεόρασης λειτουργεί σα µέτρο σύγκρισης µε τα εξωτερικά ηχεία και δεν µπορεί να ρυθµιστεί από εδώ.

19 >> ιάταξη ηχείων ήχος surround 20 Ρυθµίσεις ήχου Οι ρυθµίσεις ήχου έχουν γίνει από το εργοστάσιο σε ουδέτερες τιµές οι οποίες ταιριάζουν στις περισσότερες καταστάσεις ακρόασης. Ωστόσο, εάν θέλετε µπορείτε να κάνετε τις ρυθµίσεις αυτές σύµφωνα µε τις προτιµήσεις σας. Η λειτουργία Loudness αντισταθµίζει τις µη ακουστές από το ανθρώπινο αυτί υψηλές και χαµηλές συχνότητες. Οι συχνότητες αυτές ενισχύονται όταν ακούτε σε χαµηλές εντάσεις κάνοντας έτσι περισσότερο δυναµική τη µουσική. SOUND ADJUSTMENT VOLUME BASS TREBLE SUBWOOFER LOUDNESS ON store Τι υπάρχει στο µενού SOUND ADJUSTMENT, σελ. 30. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το µενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το OPTIONS. OPTIONS και πιέστε για να φωτίσετε το SOUND. SOUND SETUP, το ADJUSTMENT είναι ήδη φωτισµένο. SOUND ADJUSTMENT. > Πιέστε ή για να επιλέξετε ένα στοιχείο προς ρύθµιση. > Πιέστε ss ή tt για να ρυθµίσετε τις τιµές ή να επιλέξετε µία ρύθµιση. > Πιέστε ή για να µετακινηθείτε µεταξύ των διαφόρων στοιχείων του µενού. > Πιέστε EXIT για να αποθηκεύσετε τις ρυθµίσεις µέχρι να απενεργοποιήσετε την BeoVision 3. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε µόνιµα τις ρυθµίσεις. Σηµειώστε ότι οι λειτουργίες Balance, Loudness και Default δεν είναι διαθέσιµες εάν συνδέσετε ακουστικά.

20 >> ιάταξη ηχείων ήχος surround 21 Επιλογή ενός συνδυασµού ηχείων Ενώ παρακολουθείτε µία ταινία ή ένα πρόγραµµα, µπορείτε να επιλέξετε το συνδυασµό των ηχείων που θέλετε να ενεργοποιήσετε, µε την προϋπόθεση ότι τα διαφορετικά είδη ήχου είναι διαθέσιµα στο σύστηµά σας. Η τηλεόραση µπορεί να ενεργοποιήσει αυτόµατα ένα συνδυασµό ηχείων. Αυτό συµβαίνει όταν ένα πρόγραµµα ή ένα DVD περιέχουν πληροφορίες για τον αριθµό των ηχείων που θα ενεργοποιηθούν. Έχετε ακόµα τη δυνατότητα να επιλέξετε το συνδυασµό ηχείων που θέλετε. Για να επιλέξετε ένα συνδυασµό ηχείων µε το Beo4 > Πιέστε LIST στο Beo4 µέχρι να εµφανιστεί η ένδειξη SPEAKER στην οθόνη του Beo4. > Πιέστε τον αριθµό του συνδυασµού ηχείων που θέλετε. Τα επιλεγµένα ηχεία ενεργοποιούνται αυτόµατα. > Εάν θέλετε να ρυθµίσετε την ισορροπία για το πρόγραµµα που παρακολουθείτε, πιέστε ή για να ρυθµίσετε την ισορροπία µεταξύ των εξωτερικών εµπρός και πίσω ηχείων και πιέστε ss ή tt για να ρυθµίσετε την ισορροπία µεταξύ των αριστερών και δεξιών ηχείων. > Πιέστε EXIT για να αφαιρέσετε την ένδειξη SPEAKER από την οθόνη του Beo4 και για να επιστρέψετε στη συσκευή που χρησιµοποιούσατε. Συνδυασµοί ηχείων SPEAKER 1 Ήχος µόνο από τα ηχεία της τηλεόρασης. Για προγράµµατα µε διάλογο, π.χ. τηλεοπτικές ειδήσεις. SPEAKER 2 Στερεοφωνικός ήχος στα δύο εξωτερικά εµπρός ηχεία. Το υπογούφερ BeoLab 2 είναι ενεργό. Για µουσικά CD. SPEAKER 3 Τα ηχεία της τηλεόρασης, τα εµπρός εξωτερικά ηχεία και το υπογούφερ BeoLab 2 είναι ενεργά. Για στερεοφωνικά τηλεοπτικά προγράµµατα. SPEAKER 4 Εµπλουτισµένος στερεοφωνικός ήχος στα εξωτερικά εµπρός και πίσω ηχεία. Το υπογούφερ BeoLab 2 είναι ενεργό. Για µουσικά CD ή κασέτες. SPEAKER 5 Ήχος surround από όλα τα ηχεία συµπεριλαµβανόµενου του υπογούφερ BeoLab 2. Για προγράµµατα κωδικοποιηµένα µε ήχο surround. Εάν έχετε συνδέσει µόνο δύο εξωτερικά εµπρός ηχεία στην τηλεόραση, θα µπορείτε να επιλέξετε µόνο SPEAKER 1 3. εν είναι δυνατή η αποθήκευση του συνδυασµού ηχείων που επιλέγετε µε αυτόν τον τρόπο.

21 >> ιάταξη ηχείων ήχος surround 22 Προβάλετε το όνοµα του συστήµατος ενεργού ήχου Μπορείτε να δείτε το όνοµα του συστήµατος ενεργού ήχου για µία πηγή ή πρόγραµµα στην οθόνη. εν είναι ωστόσο δυνατή η ρύθµιση ή ο προκαθορισµός ενός συστήµατος ήχου. MONO / STEREO SOUND SYSTEM accept Τι υπάρχει στο µενού SOUND SYSTEM, σελ. 33. > Πιέστε MENU για να ανακαλέσετε το µενού TV SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το OPTIONS. OPTIONS και πιέστε για να φωτίσετε το SOUND. SOUND SETUP και πιέστε για να φωτίσετε το SOUND SYSTEM. SOUND SYSTEM.

22 Εξατοµίκευση του Beo4 23 Τα πλήκτρα του Beo4 προσφέρουν τηλεχειρισµό ενός µεγάλου αριθµού λειτουργιών τηλεόρασης, ενώ η οθόνη του Beo4 προσφέρει πρόσβαση σε ακόµη περισσότερες λειτουργίες. Όποτε µία πηγή εµφανίζεται στο Beo4 (όπως TV ή RADIO), µπορείτε να πιέσετε το πλήκτρο LIST και να ανακαλέσετε επιπλέον λειτουργίες στην οθόνη για να σας βοηθήσει να χρησιµοποιήσετε αυτή την πηγή, ακριβώς σα να ανακαλούσατε επιπλέον πλήκτρα. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε επιπλέον συσκευές που είναι συνδεδεµένες στην τηλεόρασή σας. Ρύθµιση του Beo4 Εάν έχετε ήδη ένα τηλεχειριστήριο Beo4, µπορείτε να διαµορφώσετε το Beo4 ώστε να συνεργάζεται µε την τηλεόρασή σας. Πιέστε και κρατήστε πιεσµένο το πλήκτρο αναµονής Πιέστε για να έχετε άµεση LIST πρόσβαση στη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 Απελευθερώστε και τα δύο ADD? πλήκτρα. Στην οθόνη εµφανίζεται το µήνυµα ADD? Πιέστε επανειληµµένα µέχρι LIST να εµφανιστεί το µήνυµα CONFIG? CONFIG? στην οθόνη Πιέστε για επιλογή του τύπου διαµόρφωσης Πρόσθεση ενός επιπλέον πλήκτρου Όταν προσθέτετε µια νέα λειτουργία στη λίστα του Beo4, µπορείτε στη συνέχεια να ανακαλείτε αυτό το νέο 'πλήκτρο' στην οθόνη του Beo4. Πιέστε και κρατήστε πιεσµένο το πλήκτρο αναµονής Πιέστε για να έχετε άµεση LIST πρόσβαση στη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 Απελευθερώστε και τα δύο ADD? πλήκτρα. Στην οθόνη εµφανίζεται το µήνυµα ADD? Πιέστε για να ανακαλέσετε τη λίστα µε τα διαθέσιµα 'πλήκτρα' από τα οποία θα προσθέσετε. Το πρώτο 'πλήκτρο' εµφανίζεται στην οθόνη, αναβοσβήνει Σηµειώστε ότι το Beo4 περιέχει µια λίστα µε όλες τις πρόσθετες λειτουργίες ήχου και βίντεο της Πιέστε επανειληµµένα µέχρι να εµφανιστεί το µήνυµα VIDEO? στην οθόνη LIST VIDEO? Πιέστε για να µετακινηθείτε εµπρός ή πίσω στη λίστα των επιπλέον 'πλήκτρων' Bang & Olufsen, αλλά θα εκτελούνται µόνο οι λειτουργίες Πιέστε για να έχετε άµεση πρόσβαση στη λειτουργία Πιέστε για προσθήκη του 'πλήκτρου' και τοποθέτησή που υποστηρίζονται από την τηλεόραση όταν τις ανακαλείτε στην οθόνη του Beo4. διαµόρφωσης βίντεο Πιέστε επανειληµµένα µέχρι να εµφανιστεί το µήνυµα LIST VIDEO2 του στην προρυθµισµένη θέση του ή σαν το πρώτο 'πλήκτρο' της λίστας ή Μπορείτε να προσαρµόσετε τη λίστα λειτουργιών του Beo4 VIDEO2 στην οθόνη* Πιέστε για να αποθηκεύσετε πιέστε για εισαγωγή του 'πλήκτρου' σε συγκεκριµένη θέση στη λίστα 1 9 ώστε να ταιριάζει µε τις ανάγκες σας, και να αλλάξετε τη σειρά µε την οποία εµφανίζονται αυτές οι πρόσθετες λειτουργίες όταν τις ανακαλείτε. τη διαµόρφωση Εµφανίζεται το µήνυµα STORED, το οποίο υποδεικνύει ότι η διαµόρφωση έχει αποθηκευθεί. Εγκαταλείπετε STORED Εµφανίζεται η ένδειξη ADDED, η οποία υποδηλώνει ότι έχει προστεθεί το 'πλήκτρο'. Εγκαταλείπετε αυτόµατα τη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 ADDED αυτόµατα τη λειτουργία ρύθµισης του Beo4 *Εάν η διαµόρφωση βίντεο δεν περιέχει το VIDEO1, αντί για αυτό επιλέξτε ΜΧ.

23 >> Εξατοµίκευση του Beo4 24 Μετακίνηση επιπλέον πλήκτρων Μπορείτε να αλλάξετε τη σειρά µε την οποία εµφανίζονται τα πρόσθετα 'πλήκτρα' όταν πιέζετε LIST. Κατάργηση ενός επιπλέον πλήκτρου Μπορείτε να καταργήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο 'πλήκτρο' που είναι διαθέσιµο όταν πιέζετε LIST. Πιέστε και κρατήστε Πιέστε και κρατήστε πιεσµένο το πλήκτρο πιεσµένο το πλήκτρο αναµονής αναµονής Πιέστε για να έχετε άµεση LIST Πιέστε για να έχετε άµεση LIST πρόσβαση στη λειτουργία πρόσβαση στη λειτουργία 3 ρύθµισης του Beo4 ρύθµισης του Beo4 Απελευθερώστε και τα δύο ADD? Απελευθερώστε και τα δύο ADD? πλήκτρα. Στην οθόνη πλήκτρα. Στην οθόνη εµφανίζεται το µήνυµα ADD? εµφανίζεται το µήνυµα ADD? Πιέστε επανειληµµένα µέχρι LIST Πιέστε επανειληµµένα µέχρι LIST να εµφανιστεί η ένδειξη MOVE? να εµφανιστεί η ένδειξη REMOVE? MOVE? REMOVE? Πιέστε για να ανακαλέσετε Πιέστε για να ανακαλέσετε τη λίστα µε τα διαθέσιµα τη λίστα µε τα διαθέσιµα Προσθέστε ένα επιπλέον 'πλήκτρο' στο Beo4, επιπλέον 'πλήκτρα'. Το πρώτο επιπλέον 'πλήκτρα'. Το πρώτο είτε στην κορυφή της λίστας ή σε µια 'πλήκτρο' εµφανίζεται στην 'πλήκτρο' εµφανίζεται στην συγκεκριµένη θέση. οθόνη οθόνη Πιέστε για να µετακινηθείτε Πιέστε για να µετακινηθείτε εµπρός ή πίσω στη λίστα των εµπρός ή πίσω στη λίστα των επιπλέον 'πλήκτρων' επιπλέον 'πλήκτρων' Πιέστε για µετακίνηση και τοποθέτησή του 'πλήκτρου' Πιέστε για κατάργηση του 'πλήκτρου' που φαίνεται στην 3 σαν το πρώτο 'πλήκτρο' της οθόνη λίστας, ή Εµφανίζεται η ένδειξη REMOVED πιέστε για εισαγωγή του 1 9 REMOVED, η οποία 'πλήκτρου' σε συγκεκριµένη υποδηλώνει ότι έχει θέση στη λίστα καταργηθεί το 'πλήκτρο'. Εγκαταλείπετε αυτόµατα τη Εµφανίζεται η ένδειξη MOVED λειτουργία ρύθµισης του MOVED, η οποία υποδηλώνει Beo4 ότι έχει µετακινηθεί το 'πλήκτρο'. Εγκαταλείπετε Μετακινήστε τα επιπλέον 'πλήκτρα', είτε αυτόµατα τη λειτουργία στην κορυφή της λίστας ή σε συγκεκριµένη ρύθµισης του Beo4 θέση.

24 Μενού στην οθόνη 25 Για να µη χάνεστε στα µενού της οθόνης, της τηλεόρασής σας, το κεφάλαιο αυτό σας παρουσιάζει τη συνολική δοµή του συστήµατος µενού. Το κεφάλαιο σας δίνει επίσης λεπτοµερείς πληροφορίες σχετικά µε τα επιµέρους µενού, τα οποία προσφέρουν πολυάριθµες επιλογές αρχικής ρύθµισης και προσαρµογής. Στην επισκόπηση δεξιά µπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα όνοµα µενού και θα µεταφερθείτε στη σελίδα που περιγράφει αυτό το µενού. PROGRAM GROUPS TUNING EDIT PROGRAMS ADD PROGRAMS AUTO TUNING MANUAL TUNING SEARCH FREQUENCY PROGRAM NUMBER NAME EXTRA FINE TUNE DECODER TV SYSTEM SOUND LINK FREQUENCY FREQUENCY FINE TUNE MODULATOR ON/OFF TIMER RECORDING NOW TELETEXT RECORD LIST MENU PROGRAM START TIME STOP TIME DATE PDC/VPS PLAY TIMER TIMER ON/OFF TIMER INDEX PLAY TIMER PROGRAMMING SOURCE PROGRAM START TIME STOP TIME DAYS OPTIONS CONNECTIONS V.TAPE AV SOUND ADJUSTMENT VOLUME BASS TREBLE SUBWOOFER LOUDNESS ON/OFF SPEAKER TYPE SPEAKER DISTANCE SPEAKER LEVEL SOUND SYSTEM PICTURE BRIGHTNESS CONTRAST COLOUR TINT CLOCK TIME DATE MONTH YEAR SYNCHRONISE MENU LANGUAGE DANSK DEUTSCH ENGLISH ESPAÑOL FRANÇAIS ITALIANO NEDERLANDS SVENSKA STAND POSITIONS TV ON TV STANDBY Το εκτενές σύστηµα µενού της οθόνης για την τηλεόραση. Η ύπαρξη των στοιχείων µενού µε γκρι φόντο εξαρτάται από το κατά πόσον αυτός ο προαιρετικός εξοπλισµός είναι διαθέσιµος στο σύστηµά σας. Πιέστε MENU στο Beo4 για να µεταβείτε στο κυρίως µενού.

25 >> Μενού στην οθόνη 26 PROGRAM GROUPS GROUP EDIT TV PROGRAMS 1 DR1 2 TV EUROSPRT 5 ZDF 6 RTL BBC NRK 18 TV CNN 13 N SAT 1 16 SVT 2 17 NRK 18 TV ADD TV PROGRAM name move new group create group more name move start Τι υπάρχει στο µενού PROGRAM GROUPS Μπορείτε να δηµιουργείτε οµάδες προγραµµάτων, να τις ονοµάζετε και να αντιγράφετε επιµέρους τηλεοπτικά προγράµµατα στις οµάδες. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Χρήση οµάδας' στη σελίδα 14 του Οδηγού. Τι υπάρχει στο µενού EDIT PROGRAMS Όταν εµφανιστεί στην οθόνη το µενού EDIT PROGRAMS έχετε πολλές επιλογές: Μπορείτε να µετακινήσετε τα τηλεοπτικά προγράµµατα για να αλλάξετε τη σειρά µε την οποία εµφανίζονται στη λίστα της τηλεόρασης. Μπορείτε να διαγράψετε τηλεοπτικά προγράµµατα που δε θέλετε, όπως και ονοµάσετε και µετονοµάσετε όλα σας τα τηλεοπτικά προγράµµατα. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Επεξεργασία προγραµµάτων' στη σελίδα 30 του Οδηγού. Τι υπάρχει στο µενού ADD PROGRAMS Η λειτουργία ADD PROGRAMS είναι αυτόµατη. Όταν ολοκληρωθεί ο συντονισµός και των πρόσθετων προγραµµάτων, εµφανίζεται αυτόµατα το µενού EDIT PROGRAMS.

26 >> Μενού στην οθόνη TV AUTO TUNING TV MANUAL TUNING SEARCH... FREQUENCY 210 PROGRAM NUMBER 1 NAME DR1 EXTRA TV MANUAL TUNING FINE TUNE 0 DECODER OFF TV SYSTEM B / G SOUND STEREO DELETES PROGRAM GROUPS start start store accept Τι υπάρχει στο µενού AUTO TUNING Η λειτουργία AUTO TUNING είναι αυτόµατη. Όταν ολοκληρωθεί ο συντονισµός όλων των προγραµµάτων, εµφανίζεται το µενού EDIT PROGRAMS. Τι υπάρχει στο µενού TV MANUAL TUNING SEARCH Αρχίζει η αναζήτηση συντονισµού. FREQUENCY Επιλέξτε µια συχνότητα για να συντονιστείτε. PROGRAM NUMBER Αποθηκεύστε ή αλλάξτε τον αριθµό προγράµµατος. Μπορείτε να αποθηκεύσετε 99 προγράµµατα. NAME Έχετε πρόσβαση στο µενού ονοµασίας για να ονοµάστε το πρόγραµµα που έχετε επιλέξει. EXTRA Έχετε πρόσβαση στο επιπλέον µενού TV MANUAL TUNING. Τι υπάρχει στο επιπλέον µενού TV MANUAL TUNING FINE TUNE Mικροσυντονισµός της συχνότητας ενός προγράµµατος ή συντονισµένου προγράµµατος. Μπορείτε να µικροσυντονίσετε στην περιοχή (DECODER) Ένας αποκωδικοποιητής είναι απαραίτητος για τη λήψη κωδικοποιηµένων προγραµµάτων. Συνήθως ο αποκωδικοποιητής ανιχνεύεται αυτόµατα κατά τη διάρκεια του συντονισµού, αλλά µπορεί να επιλεχθεί µέσω αυτής της επιλογής µενού. Ρύθµιση του DECODER σε µία από τις ακόλουθες επιλογές: ON (για ενεργοποίηση του αποκωδικοποιητή) ή OFF (για αποκωδικοποιητή εκτός). Αν είναι συνδεδεµένοι δύο αποκωδικοποιητές επιλέξτε 1 ή 2. (TV SYSTEM) Σύστηµα τηλεοπτικής µετάδοσης αυτή η επιλογή είναι διαθέσιµη µόνο σε µερικούς τύπους τηλεοράσεων, αφού το σύστηµα τηλεοπτικής µετάδοσης συνήθως επιλέγεται αυτόµατα. SOUND (µονοφωνικός, στερεοφωνικός ή γλώσσα) Αρκετοί τύποι ήχου µπορεί να είναι διαθέσιµοι για διαφορετικά προγράµµατα, µονοφωνικός, στερεοφωνικός ή διαφορετικές γλώσσες. Στο αντίστοιχο πρόγραµµα ή συχνότητα επιλέξτε τις επιλογές ΜΟΝΟ (FM / NICAM µονοφωνικός ήχος), STEREO (NICAM / A2 στερεοφωνικός ήχος), ΜΟΝΟ1 (µονοφωνική γλώσσα 1), ΜΟΝΟ2 (µονοφωνική γλώσσα 2), ΜΟΝΟ3 (µονοφωνική γλώσσα 3), ή STEREO2 (στερεοφωνική γλώσσα 2). Ακόµα και όταν αποθηκεύετε έναν τύπο ήχου/γλώσσας µε αυτό τον τρόπο, µπορείτε να επιλέξετε άλλο διαθέσιµο τύπο ενώ παρακολουθείτε ένα συγκεκριµένο τηλεοπτικό πρόγραµµα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε τους διαθέσιµους τύπους ήχου, ανατρέξτε στο κεφάλαιο 'Ρύθµιση του ήχου και του φορµά της εικόνας' στη σελίδα 10 του Οδηγού.

27 >> Μενού στην οθόνη 28 LINK FREQUENCY MODULATOR SETUP TV RECORD FREQUENCY 599 MODULATOR ON NOW FINE TUNE 0 TELETEXT RECORD LIST MENU BBC search store store back select Τι υπάρχει στο µενού LINK FREQUENCY FREQUENCY Υποδηλώνει τη συχνότητα που χρησιµοποιείται για εκποµπή σύνδεσης. FINE TUNE Χρησιµοποιείται για µικροσυντονισµό της συχνότητας σύνδεσης. (Εµφανίζεται µόνο όταν η τηλεόρασή σας έχει ρυθµιστεί για χρήση σε ένα διασυνδεδεµένο δωµάτιο). Αυτό το µενού είναι διαθέσιµο µόνο εάν η προαιρετική µονάδα Master Link έχει ενσωµατωθεί στην τηλεόρασή σας. Τι υπάρχει στο µενού MODULATOR SETUP MODULATOR Υποδηλώνει κατά πόσο είναι ενεργοποιηµένος ο διαµορφωτής. Οι επιλογές είναι ON ή OFF. Αυτό το µενού είναι διαθέσιµο µόνο εάν το προαιρετικό σύστηµα διαµορφωτή έχει ενσωµατωθεί στην τηλεόρασή σας. Τι υπάρχει στο µενού TV RECORD NOW Χρησιµοποιήστε αυτή την επιλογή για να κάνετε µια άµεση εγγραφή. Ή, πιέστε RECORD δύο φορές για να κάνετε µια άµεση εγγραφή. TELETEXT Χρησιµοποιήστε αυτή την επιλογή για να κάνετε µια εγγραφή µε χρονοδιακόπτη µέσω του teletext. RECORD LIST Χρησιµοποιήστε αυτή την επιλογή για να ελέγξετε ή να διαγράψετε τις εγγραφές σας. MENU Χρησιµοποιήστε αυτή την επιλογή για να κάνετε µια εγγραφή µε χρονοδιακόπτη µέσω του µενού εγγραφής. Αυτό το µενού είναι διαθέσιµο µόνο εάν ένα BeoCord V 8000 είναι συνδεδεµένο µε την τηλεόρασή σας.

28 >> Μενού στην οθόνη 29 PLAY TIMER TIMER PROGRAMMING PLAY TIMER INDEX TIMER ON SOURCE PROGRAM TV 18 BBC 15:40-16:40 TV 18 BBC M.. TF.. START TIME 15:40 STOP TIME 16:40 DAYS M.. TF. S... 6:00-7:00 TV 3 ZDF MTWTF.. 20:00-22:00 TV 15 CNN MT... S. store store delete edit Τι υπάρχει στο µενού TIMER ON/OFF Επιλέξτε ON για να ενεργοποιήσετε τους χρονοδιακόπτες σας ή OFF για να τους απενεργοποιήσετε. Αυτό το µενού είναι διαθέσιµο µόνο εάν η προαιρετική µονάδα Master Link έχει ενσωµατωθεί στην τηλεόρασή σας. Τι υπάρχει στο µενού PLAY TIMER SOURCE Ανάλογα µε την πηγή που χρησιµοποιείτε, η ένδειξη SOURCE φανερώνει ότι θα ενεργοποιηθεί ή θα απενεργοποιηθεί µία συγκεκριµένη πηγή. Οι επιλογές είναι: TV Ενεργοποίηση της τηλεόρασης. (GROUPS) Εάν έχετε δηµιουργήσει Οµάδες προγραµµάτων και επιλέξατε µία Οµάδα σαν πηγή σας πριν από την εισαγωγή των ρυθµίσεων χρονοδιακόπτη, µπορείτε να επιλέξετε ένα πρόγραµµα από την οµάδα αυτή σαν πηγή της λειτουργίας Χρονοδιακόπτη Αναπαραγωγής. V.TAPE Ενεργοποίηση ενός συνδεδεµένου βίντεο. DVD Ενεργοποίηση ενός συνδεδεµένου DVD player. CD Ενεργοποίηση ενός συνδεδεµένου CD player. N.MUSIC, N.RADIO Για πρόσβαση σε αρχεία µουσικής που υπάρχουν αποθηκευµένα σε PC ή σε ραδιοσταθµούς στο Internet. Παρακαλούµε συµβουλευθείτε το δικό σας κατάστηµα πώλησης Bang & Olufsen για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε την πρόσβαση στις πηγές αυτές. A.TAPE Ενεργοποίηση ενός συνδεδεµένου κασετόφωνου. RADIO Ενεργοποίηση ενός συνδεδεµένου ραδιοφώνου. STANDBY Για να απενεργοποιήσετε την τηλεόραση. Εάν έχετε συνδεδεµένες άλλες συµβατές συσκευές εικόνας ή ήχου στην τηλεόρασή σας, θα απενεργοποιηθούν και αυτές. PROGRAM (Αριθµός προγράµµατος) Μόλις έχετε επιλέξει την πηγή σας, επιλέξτε τον αριθµό προγράµµατος που θέλετε. START TIME και STOP TIME Πληκτρολογήστε τους χρόνους όταν θέλετε να αρχίσει και/ή να τερµατιστεί η αναπαραγωγή. Εάν έχετε ρυθµίσει την πηγή χρονοδιακόπτη στο STANDBY, είναι δυνατή η εισαγωγή µόνο µιας ώρας λήξης. DAYS Επιλέξτε τις συγκεκριµένες ηµέρες της εβδοµάδας στις οποίες θέλετε να λειτουργήσει ο Χρονοδιακόπτης. Θα εµφανιστούν όλες οι ηµέρες της εβδοµάδας αρχίζοντας από M για ευτέρα. Το µενού αυτό είναι διαθέσιµο µόνο εάν η προαιρετική µονάδα Master Link είναι ενσωµατωµένη στην τηλεόρασή σας, ενώ µπορείτε να εισάγετε ρυθµίσεις στο µενού µόνο εάν η επιλεγµένη πηγή, όπως η V TAPE, υπάρχει στις ρυθµίσεις σας.

29 >> Μενού στην οθόνη 30 TV ON TV STANDBY STAND POSTIONS CONNECTIONS V. TAPE V. TAPE AV NONE SOUND ADJUSTMENT VOLUME BASS TREBLE SUBWOOFER LOUDNESS ON left right store store store Τι υπάρχει στο µενού STAND POSITIONS TV ON Επιλογή µιας θέσης όταν ενεργοποιείται η τηλεόραση. TV STANDBY Επιλογή µιας θέσης όταν τίθεται η τηλεόραση σε κατάσταση αναµονής. Το µενού αυτό είναι διαθέσιµο µόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει την προαιρετική µηχανοκίνητη βάση. Τι υπάρχει στο µενού CONNECTIONS V.TAPE NONE εάν δεν έχει συνδεθεί καµία συσκευή. V.TAPE εάν έχετε συνδέσει ένα βίντεο BeoCord V 8000 ή οποιαδήποτε άλλη πηγή βίντεο. V.TAPE+DECODER εάν συνδέσετε ένα BeoCord V 8000 µε συνδεδεµένο αποκωδικοποιητή. V.TAPE+STB εάν συνδέσετε ένα BeoCord V 8000 µε συνδεδεµένο set-top box. DECODER εάν είναι συνδεδεµένος ένας αποκωδικοποιητής. V.AUX εάν είναι συνδεδεµένος οποιοσδήποτε άλλος βοηθητικός εξοπλισµός. STB εάν έχετε συνδέσει ένα set-top box. Εάν συνδέσετε ένα BeoCord V 8000, οι µόνες επιλογές για την V.TAPE είναι: V.TAPE, V.TAPE+STB και V.TAPE+DECODER. AV NONE εάν δεν έχει συνδεθεί καµία συσκευή. DECODER εάν είναι συνδεδεµένος ένας αποκωδικοποιητής. Εάν η τηλεόρασή σας είναι εξοπλισµένη µε την προαιρετική µονάδα Master Link, συνδέστε τον αποκωδικοποιητή στην υποδοχή V.TAPE. EXPANDER εάν είναι συνδεδεµένος ένας αντάπτορας µε άλλη βοηθητική συσκευή συνδεδεµένη σε αυτόν. EXPANDER+DEC εάν είναι συνδεδεµένος ένας αντάπτορας µε έναν αποκωδικοποιητή συνδεδεµένο σε αυτόν. V.AUX... εάν είναι συνδεδεµένος οποιοσδήποτε άλλος βοηθητικός εξοπλισµός. DVD εάν είναι συνδεδεµένο ένα DVD player ή παρόµοια συσκευή. STB εάν έχετε συνδέσει ένα set-top box. Τι υπάρχει στο µενού SOUND ADJUSTMENT VOLUME Ρύθµιση της έντασης του ήχου στην TV µόλις την ενεργοποιείτε. (CENTRE) ιαθέσιµη µόνο έχετε συνδέσει ηχεία στην τηλεόραση. Ρύθµιση της ισορροπίας µεταξύ των εξωτερικών και εσωτερικών ηχείων. BALANCE Ρύθµιση της ισορροπίας µεταξύ των ηχείων. BASS Ρύθµιση της στάθµης των µπάσων. TREBLE Ρύθµιση της στάθµης των πρίµων. (LOUDNESS) ιαθέσιµη µόνο έχετε συνδέσει ηχεία στην τηλεόραση σας. Η λειτουργία Loudness αντισταθµίζει τις µη ακουστές από το ανθρώπινο αυτί υψηλές και χαµηλές συχνότητες. Οι συχνότητες αυτές ενισχύονται όταν ακούτε σε χαµηλές εντάσεις κάνοντας έτσι περισσότερο δυναµική τη µουσική. Το Loudness µπορεί να τεθεί στο ON ή στο OFF. (DEFAULT) ιαθέσιµη µόνο έχετε συνδέσει ηχεία στην τηλεόραση και επιλέξει µια πηγή βίντεο. Υποδεικνύει τον εργοστασιακό συνδυασµό ηχείων. Οι παρακάτω συνδυασµοί είναι διαθέσιµοι: SPEAKER 1 για τα ενσωµατωµένα ηχεία. SPEAKER 3 για τα ενσωµατωµένα όσο και τα εξωτερικά ηχεία.

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα

BeoVision 8. Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα BeoVision 8 Νέο λογισμικό Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Η τηλεόρασή σας έχει εφοδιαστεί με νέο λογισμικό και πιθανώς με νέο υλικό εξοπλισμό. Σαν αποτέλεσμα υπάρχουν νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά που

Διαβάστε περισσότερα

Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη.

Μενού, 18 Επισκόπηση των µενού στην οθόνη. Περιεχόµενα 2 ιάταξη ηχείων ήχος surround, 3 Μάθετε τον τρόπο µεταµόρφωσης της τηλεόρασής σας σε ηχοσύστηµα surround. Σύνδεση ενός Set-top box ή αποκωδικοποιητή, 7 Μάθετε τον τρόπο σύνδεσης ενός set-top

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα

BeoVision 7. Συμπλήρωμα BeoVision 7 Συμπλήρωμα Μενού στην οθόνη Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Οι βασικές διορθώσεις αναφέρονται στα μενού στην οθόνη, στο μενού CONNECTIONS και στους

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 6. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 6 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης

Λεζάντα για τη χρήση της BeoVision 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης BeoVision 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoVision 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων της

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 7. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 8. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 8 Βιβλίο Αναφοράς 3 Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς

BeoVision 4. Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Βιβλίο Αναφοράς Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Avant Οδηγ ς

BeoVision Avant Οδηγ ς BeoVision Avant Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoVision 8 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς

BeoVision MX 8000 Οδηγ ς BeoVision MX 8000 Οδηγός BeoVision Avant Guide Σε περίπτωση απώλειας ή ζηµιάς του BeoVision MX 8000 CD-ROM, οι πληροφορίες βρίσκονται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Bang & Olufsen: www.bang-olufsen.com

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς

BeoCenter Βιβλίο Αναφοράς BeoCenter 6 23 Βιβλίο Αναφοράς Πίνακες περιεχόμενων στο Βιβλίο Αναφοράς Τα περιεχόμενα αυτού του Βιβλίου Αναφοράς χωρίζονται σε ενότητες. Κάθε ενότητα ξεκινά με το δικό της αναλυτικό πίνακα περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς

BeoVision MX 4200 Οδηγ ς BeoVision MX 4200 Οδηγός BeoVision Avant Guide Οι πληροφορίες στο CD-rom βρίσκονται και στις ιστοσελίδες της Bang & Olufsen µε διεύθυνση www.bang-olufsen.com ή µπορείτε να επικοινωνήσετε µε ένα κατάστηµα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 33 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoSystem 3 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική ρύθμιση,

Διαβάστε περισσότερα

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων

Beo4. Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων Beo4 Λεξιλόγιο πρόσθετων πλήκτρων ΣΗΜΕΙΩΣΗ! Τα πλήκτρα που φέρουν αστερίσκο (*) ισχύουν μόνο σε παλαιότερες εκδόσεις του τηλεχειριστηρίου Beo4. A A.AUX (βοηθητική πηγή ήχου) Για την ενεργοποίηση οποιασδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision Οδηγός

BeoVision Οδηγός BeoVision 8-40 Οδηγός Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Πλοήγηση στα μενού, 4 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε τα διάφορα τηλεχειριστήρια για το χειρισμό των μενού. Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D.

Περιεχόμενα. Ρύθμιση της τηλεόρασης 3D, 35 Πώς να πραγματοποιήστε ρυθμίσεις για την παρακολούθηση τηλεόρασης 3D. BeoVision 7 Περιεχόμενα Επισκόπηση μενού, 3 Δείτε μία επισκόπηση των μενού οθόνης. Επισκόπηση μενού Blu-ray, 4 Δείτε μία επισκόπηση του μενού Blu-ray. Πλοήγηση στα μενού, 5 Δείτε πώς να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου

Η εισαγωγή σας στη χρήση της BeoCenter 1. Παρακολούθηση τηλεόρασης. Ρύθµιση της έντασης ήχου BeoCenter 1 Οδηγός Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Τα παρακάτω είναι ένα ευρετήριο των περιεχοµένων του ξεχωριστού Βιβλίου Αναφοράς µε παραποµπές σε σελίδες: Πώς να ρυθµίσετε την BeoCenter 1, 4 Σύνδεση των καλωδίων

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα.

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς περιέχουν ευρετήριο, το οποίο σας βοηθά να βρίσκετε συγκεκριµένα θέµατα, για τα οποία θέλετε να µάθετε περισσότερα. BeoSystem 1 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Επεξήγηση των συµβόλων που χρησιµοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 4 Οδηγός Η BeoVision 4 περιλαμβάνει τα προϊόντα τα οποία φαίνονται δίπλα. Τα μεμονωμένα εξαρτήματα αναφέρονται με τα αντίστοιχα ονόματά τους στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Η πλήρης διάταξη

Διαβάστε περισσότερα

BeoVision 10. Οδηγός

BeoVision 10. Οδηγός BeoVision 10 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η τηλεόραση έχει τοποθετηθεί, ρυθμιστεί και συνδεθεί σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετήστε την τηλεόρασή σας σε μία ανθεκτική, σταθερή

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4 TV LIST BeoVision 6 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες για πιο προηγμένη

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά

Περιεχόμενα. Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 4 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και χειρισμού πηγών μέσω του ταμπλό χειρισμού από κοντά BeoCenter 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Αυτός ο Οδηγός επεξηγεί τον τρόπο χειρισμού του BeoCenter 2. Περιγράφει το χειρισμό του BeoCenter 2 με και χωρίς τη λειτουργία DVD. Αυτό σημαίνει ότι ο Οδηγός περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4

Επεξήγηση των συμβόλων που χρησιμοποιούνται στον Οδηγό και το Βιβλίο Αναφοράς. Πλήκτρα στο τηλεχειριστήριο Beo4. Ένδειξη στο τηλεχειριστήριο Beo4 BeoVision 8 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός

BeoCenter Οδηγός BeoCenter 6 26 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang & Olufsen. Το Βιβλίο Αναφοράς περιέχει πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3200 Οδηγ ς

BeoSound 3200 Οδηγ ς BeoSound 3200 Οδηγός Περιεχόµενα 3 Γνωριµία µε το µουσικό σας σύστηµα Bang & Olufsen, 4 Γνωρίστε το µουσικό σας σύστηµα, δείτε πως είναι οργανωµένα τα πλήκτρα στο ταµπλό χειρισµού, κατανοήστε και αλλάξετε

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση

Χρήση του τηλεχειριστηρίου Beo4, 21 Μάθετε τον τρόπο χρήσης του τηλεχειριστηρίου Beo4 και χειρισμού του μουσικού σας συστήματος από απόσταση BeoSound 4 Οδηγός Περιεχόμενα Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημά Γνωριμία με το μουσικό σας σύστημα, 4 Σύστημα μενού, 5 Πώς να χρησιμοποιείτε το μουσικό σας σύστημα, 6 Μάθετε τον τρόπο ενεργοποίησης και

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28

BeoCenter Οδηγός _0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 BeoCenter 6 23 Οδηγός 3507798_0604GRC UG BeoCenter 6-23.indd 1 05/04/06 14:20:28 Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση της συσκευής σας Bang

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 3000 το πλήρως ολοκληρωµένο µουσικό σύστηµα Κάθε φορά που απλώνετε το χέρι σας για να χειριστείτε το BeoSound 3000, οι συρόµενες γυάλινες πόρτες ανοίγουν ως δια

Διαβάστε περισσότερα

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών

Μια κινητή αίθουσα συναυλιών BeoSound 1 Οδηγός Μια κινητή αίθουσα συναυλιών 3 Τοποθετήστε το BeoSound 1 όπου θέλετε. Ο συμπαγής σχεδιασμός του σας επιτρέπει να το μεταφέρετε παντού. Το BeoSound 1 σας προσφέρει μια εξαιρετική ηχητική

Διαβάστε περισσότερα

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN

CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN BeoLab 3500 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα τα

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη.

Περιεχόμενα. Μενού οθόνης, 42 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. HDR 2 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με τη συσκευή εγγραφής σκληρού δίσκου και το Beo4, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού

Διαβάστε περισσότερα

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι.

Σύνδεση για το σήµα εισόδου βίντεο. Σύνδεση για το σήµα εισόδου S-VIDEO. Μετακινηθείτε προς τα κάτω ανά µενού και ανά κανάλι. Πληροφορίες προϊόντος Συνδέσεις Σύνδεση VGA IN PC AUDIO IN VGA OUT STEREO OUT TV OUT ANTENNA DC-IN AUDIO-L IN AUDIO-R IN VIDEO IN S-VIDEO IN Πίνακας ελέγχου CH+/UP CH-/DOWN VOL- VOL+/ENTER MENU/ESC FINE

Διαβάστε περισσότερα

BeoLink Wireless 1. Οδηγός

BeoLink Wireless 1. Οδηγός BeoLink Wireless 1 Οδηγός CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς

Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς BeoVision 7 Οδηγός Ο Οδηγός και το Βιβλίο Αναφοράς ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Όλες οι αναφορές στο χειρισμό του DVD ισχύουν μόνο εάν η τηλεόρασή σας διαθέτει DVD player. Αυτός ο Οδηγός περιέχει πληροφορίες σχετικά με

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Ξεκινώντας NSZ-GS7. Network Media Player. Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας EL Network Media Player NSZ-GS7 Οι εικόνες επί της οθόνης, οι λειτουργίες και οι προδιαγραφές μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Ξεκινώντας: ON/STANDBY Ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί τη συσκευή

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51

Περιεχόμενα. Μενού, 44 Επισκόπηση των μενού στην οθόνη. Ευρετήριο, 51 HDR 1 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Γνωριμία με το HDR 1, 4 Μάθετε για τον τρόπο χρήσης της συσκευής εγγραφής σκληρού δίσκου με το τηλεχειριστήριο Beo4 και εμφάνισης των μενού στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Καθημερινή

Διαβάστε περισσότερα

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Δέκτης AV Πολλαπλών Καναλιών STR-DN1020 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και

Διαβάστε περισσότερα

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης

Πολυκάναλος Δέκτης AV. Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης Πολυκάναλος Δέκτης AV STR-DN1030 Ξεκινήστε εδώ Καλώς ορίσατε στον Οδηγό γρήγορης εγκατάστασης 1 Ρύθμιση των ηχείων 2 Σύνδεση τηλεόρασης και άλλων συσκευών 3 Άλλες συνδέσεις 4 Επιλογή ηχείων και βελτιστοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού.

Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. BeoVision 9 Οδηγός Σημεία προσοχής Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή είναι εγκατεστημένη, τοποθετημένη και συνδεδεμένη σύμφωνα µε τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Τοποθετείτε πάντοτε τη συσκευή σας σε σταθερή και

Διαβάστε περισσότερα

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών

BeoCenter 2. Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών BeoCenter 2 Οδηγός - Μονάδα Υποδοχών CAUTION RISK OF ELECTRIC SHOCK DO NOT OPEN ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας, μην αφαιρείτε το κάλυμμα (ή το πίσω μέρος). Στο εσωτερικό, δεν περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη.

Το προϊόν απενεργοποιείται πλήρως μόνο όταν αποσυνδέεται από την πρίζα. Η πρόσβαση στην πρίζα πρέπει να είναι πάντα ελεύθερη. BeoLab 5 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέσετε τη συσκευή σε τυχόν σταξίματα ή πιτσιλίσματα και εξασφαλίστε ότι δεν

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 1

BeoLab 12. BeoLab 12 1 BeoLab 12 BeoLab 12 1 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε ότι δεν τοποθετείτε αντικείμενα με υγρά, όπως ανθοδοχεία, πάνω στη συσκευή. Το προϊόν απενεργοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης

Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης Σύστημα οικιακού κινηματογράφου Blu-ray Disc /DVD BDV-NF7220 EL Ξεκινήστε εδώ Οδηγός γρήγορης έναρξης BDV-NF7220 1 Περιεχόμενα συσκευασίας/ρύθμιση των ηχείων BDV-NF7220 2 Σύνδεση της τηλεόρασης Κύρια μονάδα

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3

BeoLab 12. BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 BeoLab 12 BeoLab 12 2 BeoLab 12 3 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση. 3511053 Έκδοση 1.0 1201 Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς

BeoSound Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Βιβλίο Αναφοράς BeoSound 9000 Το µουσικό ψυχαγωγικό κέντρο 3 Το BeoSound 9000 είναι ένα εξαιρετικό CD player µε ενσωµατωµένο ραδιόφωνο. Το BeoSound 9000 σας προσφέρει άψογη αναπαραγωγή ήχου

Διαβάστε περισσότερα

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων!

Καθημερινή χρήση. Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος των ηχείων! BeoLab 8002 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση των ηχείων όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Η ενδεικτική λυχνία ανάβει κόκκινη,

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100

ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΕΚΤΗΣ DVB-T MPEG-4 ReDi 100 Σύντοµος οδηγός για να ξεκινήσετε αµέσως, να παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση Περιλαµβάνει: Σύνδεση µε την τηλεόραση, Εκκίνηση για πρώτη φορά & Αναζήτηση καναλιών,

Διαβάστε περισσότερα

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί.

Εάν το subwoofer σιγήσει τον ήχο, η ενδεικτική λυχνία γίνεται πορτοκαλί. BeoLab 11 Οδηγός ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Για να μειωθεί ο κίνδυνος πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Μην εκθέτετε αυτή τη συσκευή σε σταγόνες ή πιτσιλιές και βεβαιωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα

'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα 'Ελληνικά' (Greek) Περιεχόμενα Εισαγωγή Αρχές λειτουργίας Τηλεχειριστήριο Διαθεσιμότητα μουσικής Εξώφυλλο Διαθεσιμότητα φωτογραφιών Διαθεσιμότητα ιστοσελίδων Καθημερινή χρήση του BeoPlayer Οργάνωση του

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου

INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου INNOVATOR S51324 Σετ 5.1 Ηχείων Οικιακού Κινηματογράφου Εγχειρίδιο Χρήσης ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που επιλέξατε τα ηχεία Innovator S51324 5.1. Με τα ηχεία αυτά μπορείτε να απολαύσετε ήχο 5.1 καναλιών από

Διαβάστε περισσότερα

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο

Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Beo5 Οδηγός Το προσωπικό σας τηλεχειριστήριο Το τηλεχειριστήριο Beo5 έχει εξατομικευτεί για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στα προϊόντα Bang & Olufsen που διαθέτετε σπίτι σας. Όταν αγοράζετε ένα Beo5, το

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΠΙΛΟΓΕΑΣ ΣΗΜΑΤΩΝ AUDIO & VIDEO 2263 ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝ ΥΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΠΛΗΞΙΑΣ ΜΗΝ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ. ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα

ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΕΑ ΙΑΣ ΥΝ ΕΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥ ΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ D. KS-PD500 Πριν χρησιμοποιήσετε αυτόν τον προσαρμογέα 1 Υποστηριζόμενοι δέκτες αυτοκινήτου της JVC Αυτός ο προσαρμογέας υποστηρίζει τους παρακάτω δέκτες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MARMITEK SPEAKER ANYWHERE 400 Αυτά τα ηχεία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εξωτερικούς χώρους. Ωστόσο, προς αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, ο πομπός και τα τροφοδοτικά

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz

Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΕΛΛΗΝΙΚΑ Ασύρματο A/V sender στα 5,8 GHz ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Για το MV7230 Θέσεις Κοντρόλ και Παρελκόμενων Λειτουργία Χρήσης Εγκατάσταση Επίλυση προβλημάτων Περισσότερες Εφαρμογές Προσοχή Χαρακτηριστικά Για το

Διαβάστε περισσότερα

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης

TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης TOPFIELD TF-110 Οδηγίες Χρήσης High Definition Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης USB PVR Ready Εργοστασιακός Κωδικός: 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για να αποφύγετε κίνδυνο ηλεκτροπληξίας μην ανοίγετε το καπάκι του δέκτη.

Διαβάστε περισσότερα

A box filled with epic moments

A box filled with epic moments A box filled with epic moments υπηρεσία τηλεόρασης www.epic.com.cy υπηρεσία τηλεόρασης Λειτουργίες με μια ματιά. Η Υπηρεσία Τηλεόρασης της epic σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα. Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιµοποιήστε τύπο καλωδίου: 3x Πλαίσιο ελέγχου πίσω πλευράς Κάρτα ήχου 5.1 Η/Υ. Πράσινο. Μαύρο Πορτοκαλί

Χρησιµοποιήστε τύπο καλωδίου: 3x Πλαίσιο ελέγχου πίσω πλευράς Κάρτα ήχου 5.1 Η/Υ. Πράσινο. Μαύρο Πορτοκαλί Πληροφορίες προϊόντος C A D E F B A: ορυφορικά ηχεία (5x) B: Πλαίσιο ελέγχου C: Subwoofer D: Καλώδιο µετατροπής DVD (3x) E: Καλώδιο σύνδεσης Η/Υ (3x) F: Καλώδιο σύνδεσης συσκευής MP3 G: Βασικός έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

AWV35X TX + AWV 32 X RX

AWV35X TX + AWV 32 X RX Ασύρµατο Σετ: εκποµπής - λήψης σηµάτων AV & σηµάτων τηλεχειρισµού (Περιοχή λειτουργίας 2.4GHz) AWV35X TX + AWV 32 X RX Οδηγίες χρήσης 1.Σηµαντικές οδηγίες για την ασφαλή χρήση της συσκευής* ΠΡΟΣΟΧΗ: Για

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 5 Encore. Οδηγός

BeoSound 5 Encore. Οδηγός BeoSound 5 Encore Οδηγός Αγαπητέ Πελάτη Αυτός ο Οδηγός περιέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σας και περιγράφει με περισσότερες λεπτομέρειες ορισμένα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στη διεύθυνση

Αγαπητέ Πελάτη. Μπορείτε να βρείτε τους οδηγούς στη διεύθυνση BeoSystem 4 Αγαπητέ Πελάτη Αυτό το έντυπο 'Ξεκινώντας' περιέχει πληροφορίες σχετικά με την καθημερινή χρήση του προϊόντος σας Bang & Olufsen καθώς και του συνδεδεμένου εξοπλισμού. Θεωρούμε δεδομένο ότι

Διαβάστε περισσότερα

Modem και τοπικό δίκτυο

Modem και τοπικό δίκτυο Modem και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία.

ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΗ: Για την αποφυγή πρόκλησης πυρκαγιάς ή ηλεκτροπληξίας, µην εκθέτετε τη συσκευή σε βροχή ή υγρασία. Beoab 2 Οδηγός Τα DOBY, DOBY DIGITA, PO OGIC αποτελούν εµπορικά σήµατα της Dolby aboratories icensing Corporation. ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να µειώσετε τον κίνδυνο ηλεκτροπληξίας, µην αφαιρείτε το κάλυµµα (ή το πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TV ANYWHERE

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ TV ANYWHERE ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Για την αποφυγή βραχυκυκλωμάτων, το προϊόν αυτό πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε εσωτερικό και σε ξηρό χώρο. Μην εκθέτετε τα εξαρτήματα σε βροχή ή υγρασία. Μην χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ NOVA

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ NOVA ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΗΨΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΥΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ NOVA 1 1.1 Εισαγωγή Για να λάβετε τα δεδομένα του Υπ.Παιδείας

Διαβάστε περισσότερα

Μπάρα ήχου. Οδηγός έναρξης HT-ST9

Μπάρα ήχου. Οδηγός έναρξης HT-ST9 Μπάρα ήχου Οδηγός έναρξης HT-ST9 Πίνακας περιεχομένων 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center

Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Εγχειρίδιο Χρήστη Η Εγκατάσταση της Μονάδας AVerMedia και του Δέκτη TV στο Windows Media Center Ελληνική ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ Όλες οι οθόνες σε αυτήν την τεκμηρίωση αποτελούν εικόνες παραδείγματα. Οι εικόνες

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

BeoCom 2. Ξεκινώντας

BeoCom 2. Ξεκινώντας BeoCom 2 Ξεκινώντας Πριν ξεκινήσετε Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC.

Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. BeoTime Οδηγός Το παρόν προϊόν συμμορφώνεται με τις διατάξεις των Οδηγιών 2004/108/EC και 2006/95/EC. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση!

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N

Ελληνικά. Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N Ελληνικά Εγχειρίδιο χρήσης του BT-02N 1 Ελληνικά Ευρετήριο 1. Επισκόπηση....3 2. Έναρξη χρήσης...5 3. Σύνδεση του κεφαλόφωνου Bluetooth.....6 4. Χρήση του κεφαλόφωνου Bluetooth... 9 5. Τεχνικές προδιαγραφές.

Διαβάστε περισσότερα

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ INNOVATOR S51337 ΗΧΕΙΑ HOME THEATER 5.1 SURROUND ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε για την επιλογή του συστήματος Home Theater Innovator S51337. Το σύστημα αυτό συνδέεται με το PC, DVD Player, CD/MP3,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το κουτί περιέχει Τεχνικές προδιαγραφές Συστάσεις... 3 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ XPS 41 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 1.1. Το κουτί περιέχει... 2 1.2. Τεχνικές προδιαγραφές... 2 1.3. Συστάσεις... 3 2. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΙΤ ΗΧΕΙΩΝ XPS 41... 3 2.1. Τοποθέτηση του κιτ ηχείων... 3 2.2. Συνδέσεις...

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

BEOPLAY V1. BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40

BEOPLAY V1. BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40 BEOPLAY V1 BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40 Αγαπητέ Πελάτη Αυτός ο οδηγός περιέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σας και περιγράφει με περισσότερες λεπτομέρειες μερικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση της αναπαραγωγής ipod

Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Χρήση της αναπαραγωγής ipod Μόλις συνδέσετε ένα ipod, μπορείτε να εκτελέσετε αναπαραγωγή αρχείων μουσικής ή βίντεο ipod. Με τη χρήση του δέκτη, μπορείτε να εκτελέσετε λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου!

Ποτέ μη χρησιμοποιείτε οινόπνευμα ή άλλους διαλύτες για να καθαρίσετε οποιοδήποτε μέρος του ηχείου! BeoLab 7 1 Οδηγός Καθημερινή χρήση 3 Όταν ολοκληρώσετε την εγκατάσταση του ηχείου όπως περιγράφεται στις παρακάτω σελίδες, συνδέστε ολόκληρο το σύστημα στο ρεύμα. Προστασία ηχείου Το ηχείο διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner

Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Εγχειρίδιο εγκατάστασης Turbo-X Digital TV Tuner Περιεχόμενα V1.1 Κεφάλαιο 1 : Εγκατάσταση hardware Turbo-X Digital TV Tuner... 1 1.1 Περιεχόμενα συσκευασίας... 1 1.2 Απαιτήσεις συστήματος... 1 1.3 Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ

MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ MEGA STICK 527 Lite ΣΥΝΟΨΗ 1. Καπάκι Μπαταρίας 2. Διακόπτης Κλειδώματος 3. Καπάκι Συνδετήρα USB 4. Συνδετήρας USB 5. Άναμμα/Σβήσιμο και Αναπαραγωγή/Παύση (Play/Pause) 6. Ένταση φωνής 7. MENU 8. Fn A->B

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy

Οδηγός Χρήσης. mtntv.com.cy Οδηγός Χρήσης mtntv.com.cy ΜΤΝ TV Λειτουργίες με μια Ματιά. Η MTN ΤV σου δίνει τον απόλυτο έλεγχο της τηλεοπτικής σου εμπειρίας αφού προσφέρει μοναδικές διαδραστικές υπηρεσίες όπως: Record (μέχρι και 20

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΔΗΓΟΣ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΔΗΓΟΣ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β ΟΔΗΓΟΣ ΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EDCAST 1 1.1 Εισαγωγή Για να λάβετε τα δεδομένα του Υπ. Παιδείας μέσω του επίγειου ψηφιακού σήματος της ΕΡΤ θα πρέπει, εάν δεν διαθέτετε ήδη, να προμηθευτείτε, να

Διαβάστε περισσότερα

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370

Ράβδος ήχου. Οδηγός έναρξης HT-CT370 Ράβδος ήχου Οδηγός έναρξης HT-CT370 Πίνακας περιεχομένων Εγκατάσταση 1 Περιεχόμενα συσκευασίας 4 2 Εγκατάσταση 5 3 Σύνδεση 6 4 Ενεργοποίηση του συστήματος 8 5 Ακρόαση ήχου 9 Βασικοί χειρισμοί Απόλαυση

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

BEOPLAY V1. BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40

BEOPLAY V1. BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40 BEOPLAY V1 BeoPlay V1 32 BeoPlay V1 40 Αγαπητέ Πελάτη Αυτός ο οδηγός περιέχει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το προϊόν σας και περιγράφει με περισσότερες λεπτομέρειες μερικά χαρακτηριστικά και λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης

Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Πολυµέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα