ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος"

Transcript

1 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος Επισυνάπτονται οι οικονοµικές καταστάσεις της Εταιρείας ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.E. που αφορούν την περίοδο από 01/01/ /03/ Τα παρακάτω στοιχεία και πληροφορίες στοχεύουν σε µια γενική ενηµέρωση για την οικονοµική κατάσταση και τα αποτελέσµατα της ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. Συνιστούµε εποµένως στον αναγνώστη πριν προβεί σε οποιουδήποτε είδους επενδυτική επιλογή η άλλη συναλλαγή µε την εταιρεία να ανατρέξει στην διεύθυνση του διαδικτύου όπου αναρτώνται οι περιοδικές οικονοµικές καταστάσεις που προβλέπουν τα διεθνή Λογιστικά πρότυπα. Σας γνωρίζουµε ότι δεν υπάρχει έκθεση ορκωτού ελεγκτή λογιστή που να αναφέρεται στις παραπάνω οικονοµικές καταστάσεις διότι δεν υφίσταται τέτοια υποχρέωση. 1. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1.1. Γενικές Πληροφορίες Η «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.» είναι Ελληνική ανώνυµη εταιρεία, ιδρύθηκε το 1991 και υπόκειται στο Κ.Ν. 2190/1920 περί ανωνύµων εταιρειών. Η εταιρεία προέρχεται από µετατροπή σε ανώνυµη εταιρεία της ετερόρρυθµης εταιρείας µε επωνυµία «Γεωργάτος Γρηγόριος και ΣΙΑ Ε.Ε.» (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 4404/ ), η οποία προϋπήρχε από το Οι δραστηριότητα της εταιρείας ξεκίνησε το 1972 υπό τη µορφή ατοµικής επιχείρησης από τον κ. Γρηγόρη Γεωργάτο. Η ακριβής επωνυµία της εταιρείας όπως ισχύει µετά την τροποποίηση του άρθρου 1 του καταστατικού από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 26/1/1999 είναι: «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΒΕΕ», ενώ η εταιρεία χρησιµοποιεί επίσης τους διακριτικούς τίτλους «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ» και «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.». Κατά τη σύσταση της εταιρείας η επωνυµία της ήταν «ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Β.Ε.Ε.» µε τον διακριτικούς τίτλους «ΓΡΗΓΟΡΗΣ» και «ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.». Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο ήµο Αλίµου, στην οδό Αρχαίου Θεάτρου 8, Τ.Κ , τηλ , όπου βρίσκονται και οι βιοµηχανικές εγκαταστάσεις και τα γραφεία της εταιρείας. Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στεγάζονται σε οικόπεδο εµβαδού τ.µ. του ήµου Αλίµου και καταλαµβάνουν συνολική έκταση τ.µ. Η εταιρεία είναι εγγεγραµµένη στο Μητρώο Ανωνύµων Εταιριών στη Νοµαρχία Αθηνών, µε αρ /06/Β/91/58. Η διάρκεια της εταιρείας έχει ορισθεί σε ενενήντα (90) χρόνια. Κατά το άρθρο 3 του καταστατικού, ο σκοπός της εταιρείας περιγράφεται ως εξής:

2 Α. Σκοπός της εταιρείας, είναι: Η παραγωγή ειδών διατροφής και τυποποιηµένων γευµάτων γενικώς, όπως τυρόπιτες, σπανακόπιτες, σάντουιτς και συναφή είδη, σε εργαστήρια της εταιρείας, ή τρίτων, και η εµπορία αυτών λιανικώς ή χονδρικώς. Η εµπορία ποτών αναψυκτικών. Η εµπορία λιανικώς ή χονδρικώς παντός είδους, συναφούς µε τα παραπάνω ή µη, οίκων εσωτερικού και εξωτερικού. Η µεταφορά των παραπάνω ειδών µε ίδια ή ξένα µεταφορικά µέσα στους τόπους πώλησής τους. Η διάθεση στην Ελλάδα και στο εξωτερικό των πιο πάνω προϊόντων. Η για λογαριασµό της εταιρείας ή για λογαριασµό τρίτων εισαγωγή από το εξωτερικό ή εξαγωγή στο εξωτερικό των παραπάνω ή συναφών προϊόντων και η εµπορία αυτών, καθώς και η εµπορία προϊόντων ηµεδαπής προέλευσης και εν γένει η ενέργεια κάθε συναφούς εργασίας. Η συνεργασία µε οποιοδήποτε φυσικό ή νοµικό πρόσωπο και µε οποιονδήποτε τρόπο, συνάπτοντας οποιασδήποτε µορφής εµπορικές συµφωνίες franchising. Η ανάληψη αντιπροσωπειών βιοµηχανικών, βιοτεχνικών και εµπορικών οίκων του εξωτερικού και εσωτερικού, συναφών προς τον σκοπό της εταιρείας. Η εµπορία λιανικώς ή χονδρικώς σιγαρέτων και λοιπών καπνοβιοµηχανικών προϊόντων. Β. Για την επίτευξη του σκοπού της, η εταιρεία µπορεί: Να δηµιουργεί υποκαταστήµατα, αποθήκες και θυγατρικές εταιρείες σε όλη την επικράτεια της Ελλάδος και στο εξωτερικό. Να µισθώνει ακίνητα και να το εξοπλίζει κατάλληλα µε µηχανήµατα και άλλα κινητά πράγµατα σε σχέση µε τα παραπάνω. Να υποµισθώνει τα παραπάνω ακίνητα ή να παραχωρεί τη χρήση τους σε τρίτους µε το σύστηµα Franchise µε όρο την αγορά προς µεταπώληση των προϊόντων παραγωγής της εταιρείας. Να συµµετέχει σε επιχειρήσεις οποιασδήποτε νοµικής µορφής στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Να αγοράζει, πωλεί και εµπορεύεται µηχανολογικό εξοπλισµό καταστηµάτων. Να παρέχει την εγγύησή της υπέρ θυγατρικών της εταιρειών καθώς και υπέρ συνεργαζόµενων µε αυτή φυσικών ή και νοµικών προσώπων. Το σχετικό µε το σκοπό άρθρο 3 του καταστατικού έχει τροποποιηθεί ως ακολούθως: κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της , η οποία ενέκρινε τη συγχώνευση δι απορροφήσεως της ΚΑΦΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΝΕΟΝ Α.Ε.Β.Ε., µε την προσθήκη του σηµείου Β6 και δηµοσίευση στο ΦΕΚ 812/ κατά την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της , µε την προσθήκη του σηµείου Α9 και δηµοσίευση στο ΦΕΚ 15210/ Πέραν των παραπάνω, ουδεµία άλλη τροποποίηση του σκοπού της εταιρείας έχει λάβει χώρα κατά την τελευταία τριετία.

3 Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην αγορά της γρήγορης εστίασης (ΣΤΑΚΟ 91 - κωδικός ΕΣΥΕ Κλάδος Εστιατορίων, Χονδρικό εµπόριο τροφίµων, ποτών και καπνού ) η οποία καλύπτει την ανάγκη του καταναλωτή για γρήγορο φαγητό µεταξύ των κυρίων γευµάτων ή υποκαθιστώντας κάποιο από αυτά κατά το διάστηµα που βρίσκεται µακριά από το σπίτι του. Η διαρκής επένδυση της εταιρείας στην ανάπτυξη του δικτύου καταστηµάτων, την υψηλή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρει καθώς και την πολιτική αναβάθµισης και εξέλιξης του έµψυχου υλικού της, την έχουν σήµερα κατατάξει ως µία από τις πιο πρωτοποριακές και γρήγορα εξελισσόµενες εταιρείες, στον κλάδο της γρήγορης εστίασης στην Ελλάδα Ιστορικό Η «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.» ιδρύθηκε το 1972 από τον κ. Γρηγόρη Γεωργάτο και έκτοτε δραστηριοποιείται µε επιτυχία στο χώρο των τροφίµων και πιο συγκεκριµένα στην αγορά της γρήγορης εστίασης. Η συγκεκριµένη αγορά καλύπτει την ανάγκη του καταναλωτή για γρήγορο φαγητό µεταξύ των κυρίων γευµάτων ή υποκαθιστώντας κάποιο από αυτά. Η εταιρεία παράγει και προωθεί στην εγχώρια αγορά προϊόντα ζύµης. (σφολιάτες, κρουασάν κτλ) και διανέµει µια σειρά άλλα συναφή προϊόντα στα οποία περιλαµβάνονται διάφοροι τύποι σάντουιτς σε ψωµί, µπαγκέτα κτλ. Η εταιρεία αξιοποιώντας την µεγάλη οικογενειακή εµπειρία στην παραγωγή προϊόντων ζύµης πέτυχε δυναµικούς ρυθµούς ανάπτυξης, ιδιαίτερα µετά το 1990, οπότε και η διοίκηση της εταιρείας πέρασε στη νέα γενιά της οικογένειας, το Βλάσση και την Άρτεµις Γεωργάτου. Η αλλαγή αυτή στη διοίκηση της εταιρείας συνέπεσε και µε την ραγδαία ανάπτυξη της αγοράς και την ταυτόχρονη ανάπτυξη της εταιρείας. Παρακάτω αναφέρονται ορισµένες σηµαντικές για την εξέλιξη της εταιρείας χρονολογίες: 1972 Ίδρυση του πρώτου καταστήµατος στη άφνη, ως ατοµική επιχείρηση, από το Γρηγόρη Γεωργάτο Μετατροπή της εταιρείας σε ανώνυµο µε την ονοµασία «ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Α.Β.Ε.Ε.» µε τη διακριτική ονοµασία «Γρηγόρης». Ανάληψη διοικητικών καθηκόντων από τη δεύτερη γενιά της οικογενείας Γεωργάτου. Αρχή της επέκτασης του δικτύου καταστηµάτων λιανικής Υπογραφή των πρώτων συµβάσεων franchise Συµµετοχή στο µετοχικό κεφάλαιο της εταιρείας της GLOBAL CAPITAL INVESTORS LP και της EUROHELLENIC INVESTMENT Α.Ε.. Αγορά ακινήτου τ.µ. στον Άλιµο Μετεγκατάσταση των παραγωγικών και διοικητικών εργασιών στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις Εισαγωγή στη Παράλληλη Αγορά του Χρηµατιστηρίου Αξιών Αθηνών. Εξαγορά της εταιρείας «ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΖΥΜΗΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ Α.Ε.». Επέκταση στην Ρουµανία.

4 ίκτυο 104 καταστηµάτων. ηµιουργία του πρώτου FOOD COURT. Ίδρυση της «ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Α.Ε.» και δηµιουργία του πρώτου εστιατορίου γρήγορης εξυπηρέτησης µε κινέζικο φαγητό WOK Συνέχιση της επέκτασης στη Ρουµανία µε τέσσερα νέα σηµεία πώλησης. Λειτουργία καταστήµατος στο νέο αερολιµένα «Ελευθέριος Βενιζέλος». Αποφασίζεται και ολοκληρώνεται η συγχώνευση δια απορροφήσεως της αλυσίδας καφεστιατορίων «ΝΕΟΝ». Πιστοποίηση µε ΕΝ ISO από την TUV Austria Hellas Ανάπτυξη του δικτύου "WOK 88" µε την δηµιουργία νέων καταστηµάτων. Ανάδειξη του Οµίλου Γρηγόρης ως αναδόχου της εκµετάλλευσης των εστιατορίων και κυλικείων των αµαξοστοιχιών του Ο.Σ.Ε. ηµιουργία του Cffeeright (cncept café) και ανάπτυξη δικτύου πέντε καταστηµάτων. Επέκταση του Cffeeright στην Ρουµανία. Είσοδος στον τοµέα των κλειστών αγορών στην Ρουµανία (Αεροδρόµιο, Σιδηροδροµικός Σταθµός) 2003 Σύναψη εµπορικής συµφωνίας µε το Πολεµικό Ναυτικό για την κατασκευή και λειτουργία εστιατορίου στον χώρο του Ναύσταθµου Σαλαµίνας. Είναι η πρώτη τέτοιου είδους συµφωνία του Ελληνικού Στρατού µε ιδιωτική εταιρεία. Νέες σηµαντικές συµφωνίες στον τοµέα των κλειστών αγορών ηµιουργία νέων καταστηµάτων στην αγορά της Ρουµανίας 2004 Είσοδος σε νέους τοµείς των «κλειστών αγορών». Ανάπτυξη των δικτύων «Γρηγόρης Μικρογεύµατα» & Cffeeright µέσω εταιρικών και franchise καταστηµάτων Αντικείµενο ραστηριότητας Κεντρικό αντικείµενο της δραστηριότητας της «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.» είναι η παρασκευή και διάθεση µικρογευµάτων και συναφών προϊόντων, και υπηρεσιών, µε στόχο την ποιότητα και την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών των πελατών της. Πιο συγκεκριµένα, η εταιρεία δραστηριοποιείται αφενός στην εµπορία προϊόντων ζύµης και αφ ετέρου στην ανάπτυξη δικτύου καταστηµάτων γρήγορου φαγητού µε την επωνυµία «Γρηγόρης µικρογεύµατα», Cffeeright & Wk 88 καθώς και στη δηµιουργία και ανάπτυξη νέων cncepts µαζικής εστίασης. Για τη διανοµή των προϊόντων της, η εταιρεία χρησιµοποιεί διαφορετικά δίκτυα. ίκτυο καταστηµάτων µε την εµπορική επωνυµία «Γρηγόρης µικρογεύµατα». Το δίκτυο αυτό αριθµούσε στο τέλος του 2004, 177 σηµεία πώλησης από το οποία 126 ανήκαν στην εταιρεία και τα υπόλοιπα σε αδειούχους δικαιόχρησης (franchisees).

5 ίκτυο καταστηµάτων µε την εµπορική επωνυµία Cffeeright. Το δίκτυο αυτό αριθµούσε στο τέλος του 2004, 35 καταστήµατα, από το οποία 26 ανήκαν στην εταιρεία και τα υπόλοιπα σε αδειούχους δικαιόχρησης (franchisees). ίκτυο καταστηµάτων µε την εµπορική επωνυµία Wk 88. Το δίκτυο αυτό αριθµούσε στο τέλος του 2004, 3 καταστήµατα, όλα εταιρικά. ίκτυο καταστηµάτων µε την εµπορική επωνυµία «ΝΕΟΝ». Το δίκτυο αυτό αριθµούσε στο τέλος του 2004, 2 εταιρικά καταστήµατα. Το εκέµβριο του 2000 ξεκίνησε η λειτουργία της παραγωγικής µονάδας και του πρώτου καταστήµατος µε την επωνυµία Gregry s εκτός Ελλάδας, στην Piata Rmana, κεντρικό σηµείο του Βουκουρεστίου. Μέχρι το τέλος του έτους 2004 το δίκτυο αυτό αριθµούσε 9 καταστήµατα Gregry s & 7 καταστήµατα Cffeeright. Το κατάστηµα «Γρηγόρης Μικρογεύµατα» καλύπτει την ανάγκη του σύγχρονου ανθρώπου της πόλης, που ζει σε έντονους ρυθµούς και βρίσκεται αρκετές ώρες την ηµέρα εκτός σπιτιού, για γευστικά µικρογεύµατα, µε προϊόντα παραδοσιακά ή µοντέρνα που είναι χαρακτηριστικά για τη φρεσκάδα τους, την ποιότητά τους, την απόλυτη καθαριότητα στους χώρους παρασκευής και σερβιρίσµατος, και προσφέρονται σε ένα περιβάλλον φιλικής και γρήγορης εξυπηρέτησης. Η επιτυχία των καταστηµάτων «Γρηγόρης Μικρογεύµατα» στηρίζεται στα φρεσκοψηµένα προϊόντα και τη σωστή εκπαίδευση και συµπεριφορά του προσωπικού. Το µοντέλο αυτό καταστήµατος είναι µια δηµιουργία της εταιρείας που µετεξέλιξε την εικόνα και τη λειτουργία των κλασσικών καταστηµάτων του κλάδου, δηµιουργώντας την αγορά των µικρογευµάτων. Η µεγάλη επιτυχία αυτού του µοντέλου καταστήµατος είναι ότι έγινε κοµµάτι της καθηµερινής ζωής για πάρα πολλούς ανθρώπους. Είναι χαρακτηριστικό ότι καταστήµατα «Γρηγόρης Μικρογεύµατα» λειτουργούν µε µεγάλη επιτυχία σε περιοχές µε εντελώς διαφορετικά κοινωνικά και οικονοµικά χαρακτηριστικά και προσελκύουν όλες τις ηλικιακές οµάδες. Η επέκτασή τους και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος απέδειξε ότι ο συνδυασµός ποιότητας, καθαριότητας και εξυπηρέτησης σχετίζονται απόλυτα µε την επιτυχία της Εταιρείας. Η διάθεση των προϊόντων της εταιρείας, που µέχρι το 2001 γινόταν κεντρικά από τις εγκαταστάσεις στον Άλιµο µε δεκαπέντε φορτηγά-καταψύξεις, έξι φορτηγά-συντηρήσεις, τρία φορτηγά-κανονικών συνθηκών, τα οποία κάλυπταν τις ανάγκες τροφοδοσίας ολόκληρου του δικτύου καταστηµάτων, σταδιακά µέσα στο 2002, πέρασε σε τρίτους, εξειδικευµένα lgistics centers, που αποθηκεύουν και διανέµουν για λογαριασµό της εταιρείας. Η κίνηση αυτή, που αποτελεί στρατηγική απόφαση της εταιρείας για να µπορέσει να επικεντρωθεί στην λειτουργία των καταστηµάτων του δικτύου και την ανάπτυξη των νέων σηµάτων, ήδη από το 2003 οδήγησε σε µείωση του κόστους αποθήκευσης και διανοµής κατά 15%, περίπου, ενώ απλοποίησε και όλο το κύκλωµα lgistics. Η εταιρεία διαθέτει επτά κατοχυρωµένα εµπορικά σήµατα. Το υπ αριθµόν σήµα πού αποτελείται από τις λέξεις «Γρηγόρης Μικρογεύµατα» µε ηµεροµηνία λήξης προστασίας την 07/10/2012 το οποίο χρησιµοποιείται ως επωνυµία των σηµείων πώλησης, το εµπορικό σήµα που αποτελείται από τη λέξη "Cffeeright" το οποίο χρησιµοποιείται ως επωνυµία των σηµείων πώλησης του νέου cncept στον τοµέα των café µε ηµεροµηνία λήξης προστασίας την 26/03/2012, το εµπορικό σήµα που αποτελείται από τις λέξεις "Wk 88" το οποίο χρησιµοποιείται ως επωνυµία των fast casual restaurants Ασιατικής κουζίνας, το υπ αριθµόν σήµα το οποίο αποτελείται από τις λέξεις «ΝΕΟΝ» µε ηµεροµηνία λήξης προστασίας την 27/07/2009, το υπ αριθµόν σήµα το οποίο αποτελείται από τις λέξεις «CONFECTA Προϊόντα Ζύµης» που αποτελεί το εµπορικό σήµα που χρησιµοποιείται για τις πωλήσεις χονδρικής και το οποίο τελεί υπό καθεστώς ανανέωσης

6 της προστασίας, το εµπορικό σήµα το οποίο αποτελείται από τις λέξεις «Μαύρο πρόβατο» και το εµπορικό σήµα το οποίο αποτελείται από τις λέξεις «Νέον µαγειρέµατα» που χαρακτηρίζει το cncept της ελληνικής κουζίνας. Σύµφωνα µε τη διάταξη του άρθρου 21 ν. 2239/1994, η διάρκεια των σηµάτων µπορεί να ανανεώνεται ανά δεκαετία. Επίσης υπάρχει ένας µεγάλος αριθµός κατοχυρωµένων σηµάτων που χαρακτηρίζουν προϊόντα της Εταιρείας Προϊόντα και Παραγωγική διαδικασία Η εταιρεία «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε.» µέσα στο 2004 παρασκεύαζε και διέθετε επιτυχώς µια σειρά προϊόντων που εξυπηρετούν την ανάγκη του καταναλωτή για µικρογεύµατα. Αυτά είναι : Προϊόντα σφολιάτας (τυρόπιτα, λουκανικόπιτα, κασερόπιτα, πίτσα κτλ) Κρουασάν (σπέσιαλ, βουτύρου, σοκολάτα κτλ) Παραδοσιακά (µπουγάτσα κρέµα, χωριάτικη σπανακοτυρόπιτα, στριφτή τυρόπιτασπανακόπιτα κτλ) Ζύµες µαγιάς (πίτσα ταψιού, πεϊνιρλί, µέξικο κτλ) Κρύα σάντουιτς (σε άσπρη µπαγκέτα & µπαγκέτα ολικής αλέσεως) Ζεστά και κρύα σάντουιτς (σε τορτίγια, σε ψωµί Briche, αραβική πίτα & κρουασάν βουτύρου) Τοστ σάντουιτς Ht-Dg Club sandwich Φρεσκοκοµµένες σαλάτες Εκτός από τα παραγόµενα προϊόντα, τα καταστήµατα «Γρηγόρης µικρογεύµατα» διαθέτουν και µια επιπλέον συµπληρωµατική γκάµα προϊόντων όπως : Ζεστά ροφήµατα (καφές ελληνικός, γαλλικός, Nescafe, καπουτσίνο, εσπρέσσο, καφές φίλτρου, τσάι, Czit, σοκολάτα) Κρύα ροφήµατα (καφέ frappe, καπουτσίνο fredd, frzit, σοκολάτα, χυµός πορτοκαλιού) Αναψυκτικά (κύριος συνεργάτης 3Ε) Συσκευασµένοι χυµοί (συνεργάτης 3Ε, Φάγε) Μπύρες Γάλα, γιαούρτι (συνεργάτης Φάγε) Παγωτό (συνεργάτης ALGIDA) Η γκάµα των προϊόντων συνεχώς εξελίσσεται και διευρύνεται µε την προσθήκη νέων γεύσεων και ποικιλιών. Μέσα στην χρήση του 2002, στα πλαίσια της στρατηγικής απόφασης της εταιρείας να επικεντρώσει τις προσπάθειες και τους πόρους της στην λειτουργία και την ανάπτυξη εµπορικών σηµάτων, σταδιακά και από την µέση της χρονιάς περίπου, ανέθεσε σε τρίτους παραγωγούς την παραγωγή των προϊόντων που διαθέτει στο δίκτυο της, πάντα µε την συνταγή και τις αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας του Οµίλου. Οι παραγωγοί αυτοί εκτελούν επακριβώς τις συνταγές της εταιρείας, ενώ παράγουν τους συγκεκριµένους

7 κωδικούς αποκλειστικά για την Εταιρεία. Παράλληλα η εταιρεία ενίσχυσε το τµήµα Ποιοτικού Ελέγχου ώστε να εξασφαλίσει ότι το τελικό προϊόν που θα φτάσει στον καταναλωτή θα είναι άριστο, τόσο από ποιοτικής πλευράς, όσο και στα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του (γεύση, εµφάνιση). Η εταιρεία, µέσα από την διαδικασία επιλογής και ανάπτυξης των προµηθευτών της και αξιοποιώντας, αφενός την δεσπόζουσα θέση της στην αγορά και αφετέρου την βαθιά γνώση του προϊόντος, έχει καταφέρει να εµπλουτίσει τις αποκλειστικές συνταγές της µε νέα προϊόντα που αναπτύσσουν για λογαριασµό της έλληνες και ξένοι παραγωγοί. Ποιοτικές έρευνες (µε την µορφή του µυστικού πελάτη ) µε τον ανταγωνισµό φέρνουν τα προϊόντα της εταιρείας µας στην κορυφή της αγοράς. 2. ΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΤΟΥ ΕΠΙ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΕΠΙ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ Στο κονδύλι του Ενεργητικού.ΙΙ.11 «Χρεώστες ιάφοροι» περιλαµβάνεται ποσό ,43 το οποίο αφορά κατά το ποσό των ,43 προκαταβολή που δόθηκε σε µέλος της ιοικήσεως και µέτοχο µιας θυγατρικής εταιρείας, κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 23α του Κ.Ν.2190 και κατά το ποσό των ,00 προκαταβολή σε συνεργάτη της ίδιας εταιρείας. Για τα δύο αυτά ποσά, δεν µας δόθηκαν επαρκείς εξηγήσεις, ούτε και τα δέοντα έγγραφα που να θεµελιώνουν τους λόγους για τους οποίους έγιναν οι δύο αυτές καταβολές. Σηµειώνεται ότι οι µη παρασχεθείσες εξηγήσεις και τα µη επιδειχθέντα έγγραφα ζητήθηκαν, αλλά δεν µας χορηγήθηκαν από το προηγούµενο διοικητικό συµβούλιο, της θυγατρικής εταιρείας, το οποίο παύθηκε των καθηκόντων του από την έκτακτη γενική συνέλευση των µετόχων εν λόγω θυγατρικής, της , το οποίο άλλωστε είχε τη ευθύνη της διοίκησης και διαχείρισης της εταιρείας και οι παραπάνω καταβολές έλαβαν χώρα κατά την διάρκεια της θητείας του. Η εταιρεία δεν διενήργησε σχετική πρόβλεψη εις βάρος των αποτελεσµάτων της, για ζηµιές που θα υποστεί από τη µη είσπραξη των παραπάνω ποσών, γιατί άσκησε αγωγές, κατά του προηγούµενου ιοικητικού Συµβουλίου και σύµφωνα µε επιστολή του Νοµικού Συµβούλου της εταιρείας προς εµάς, εκτιµά ότι η έκβασή τους θα είναι θετική για την εταιρεία. εν είµαστε σε θέση να προσδιορίσουµε το ύψος της πρόβλεψης που θα έπρεπε να κάνει η εταιρεία. Στο κονδύλι του Ενεργητικού «Λογαριασµοί διαχείρισης προκαταβολών και πιστώσεων» ποσό ,00, δόθηκε σε µέλος της ιοικήσεως και µέτοχο µιας θυγατρικής εταιρείας κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 23α του Κ.Ν Κατά τη γνώµη µας το ποσό αυτό θεωρείται επισφάλεια και έπρεπε να διενεργηθεί πρόβλεψη σε βάρος των αποτελεσµάτων της προηγούµενης χρήσης. Το κονδύλι του Κυκλοφορούντος Ενεργητικού ΙΙ-10 «Επισφαλείς-Επίδικοι πελάτες και χρεώστες, ποσού ,39, αφορά σε έλλειµµα ταµείου θυγατρικής εταιρείας, το οποίο προέρχεται από τη χρήση 2002, κατά την οποία το ταµείο τηρούνταν από τον τέως πρόεδρο του ιοικητικού Συµβουλίου της εταιρείας ο οποίος αν και παύτηκε των καθηκόντων του την και ανέλαβε ανεπιφύλακτα την υποχρέωση να µας το προσκοµίσει προς έλεγχο, εντούτοις, εντελώς αναιτιολόγητα, δεν το προσκόµισε, τότε, σε µας για καταµέτρηση. Η θυγατρική εταιρεία άσκησε κατά του πρώην προέδρου του ιοικητικού της Συµβουλίου, διεκδικώντας την επιστροφή του ποσού αυτού και δεν διενήργησε σχετική ισόποση πρόβλεψη εις βάρος των αποτελεσµάτων της

8 προηγούµενης χρήσης. Σύµφωνα µε επιστολή του Νοµικού Συµβούλου της εταιρείας προς εµάς, εκτιµάται ότι η έκβασή της αγωγής θα είναι θετική για την εταιρεία. Αναφορικά µε τις παραπάνω παρατηρήσεις της εταιρείας ορκωτών ελεγκτών «GRANT THORNTON A.E.» επί του ενοποιηµένου ισολογισµού της Εταιρείας, αναφέρουµε τα ακόλουθα, εξ ων προκύπτει η άµεση ενεργοποίησή µας και η λήψη όλων των κατά νόµον προβλεποµένων µέτρων, αστικώς και ποινικώς, κατά των πρώην µελών του διοικητικού συµβουλίου, επί τω τέλει προάσπισης των συµφερόντων της Εταιρείας µας: Την από έκθεση ειδικού λογιστικού ελέγχου της εταιρείας «Βαρταλάµης Ανώνυµος Εταιρεία RODON CATERING Εκµετάλλευση Κυλικείων Εστιατορίων Α.Ε.» κατά την 29 Ιανουαρίου 2003 της άνω εταιρείας ορκωτών ελεγκτών. Την από εξώδικη δήλωση - πρόσκληση -διαµαρτυρία της Εταιρείας µας κατά των Αθανασίου Βαρταλάµη, Γεωργίου Βαρταλάµη και έσποινας Παλτίδου, πρώην µελών του διοικητικού συµβουλίου της εν λόγω εταιρείας. Την από έκτακτη αυτόκλητη καθολική γενική συνέλευση των µετόχων της ανωνύµου εταιρείας µε την επωνυµία «Βαρταλάµης Ανώνυµος Εταιρεία RODON CATERING Εκµετάλλευση Κυλικείων Εστιατορίων». Την από εξώδικη δήλωση διαµαρτυρία - πρόσκληση της εταιρείας µας κατά των Αθανασίου Βαρταλάµη, Γεωργίου Βαρταλάµη και της έσποινας Παλτίδου Την από αίτηση περί λήψεως ασφαλιστικών µέτρων των εταιρειών «Βαρταλάµης Ανώνυµος Εταιρεία RODON CATERING Εκµετάλλευση Κυλικείων Εστιατορίων» και «Γρηγόρης Μικρογεύµατα Α.Β.Ε.Ε.» κατά των Αθανασίου Βαρταλάµη, Γεωργίου Βαρταλάµη και έσποινας Παλτίδου ενώπιον του Μονοµελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Την από έγκληση (µήνυση) των εταιρειών «Γρηγόρης Μικρογεύµατα Α.Β.Ε.Ε.» και της «Γρηγόρης Βορειοελλαδική Α.Ε.» (πρώην «Βαρταλάµης Ανώνυµος Εταιρεία RODON CATERING Εκµετάλλευση Κυλικείων Εστιατορίων» κατά των Αθανασίου Βαρταλάµη, Γεωργίου Βαρταλάµη και της έσποινας Παλτίδου ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Πληµµελειοδικών Θεσσαλονίκης. Επί της εγκλήσεως µας αυτής ασκήθηκε ήδη από τον Εισαγγελέα Πληµµελειοδικών Θεσσαλονίκης ποινική δίωξη για κακουργηµατική υπεξαίρεση και είναι εν εξελίξει η συναφώς διεξαγόµενη κύρια ανάκριση. Την από αγωγή της εταιρείας «Γρηγόρης Βορειοελλαδική Α.Ε.» κατά των Αθανασίου Βαρταλάµη, Γεωργίου Βαρταλάµη και έσποινας Παλτίδου ενώπιον του Πολυµελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. ικάσιµος για την συζήτηση της αγωγής αυτής έχει οριστεί η Την από αγωγή της εταιρείας «Γρηγόρης Βορειοελλαδική Α.Ε.» κατά των Γεωργίου Βαρταλάµη, Αθανασίου Βαρταλάµη και έσποινας Παλτίδου ενώπιον του Πολυµελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. ικάσιµος για την συζήτηση της αγωγής αυτής έχει οριστεί η Την από αγωγή της εταιρείας «Γρηγόρης Βορειοελλαδική Α.Ε.» κατά των Γεωργίου Βαρταλάµη, Αθανασίου Βαρταλάµη και έσποινας Παλτίδου ενώπιον του Πολυµελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. ικάσιµος για την συζήτηση της αγωγής αυτής έχει οριστεί η

9 3. ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ 3.1. ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ Το νόµισµα στο οποίο απεικονίζονται οι οικονοµικές καταστάσεις του Οµίλου είναι το Ευρώ. Οποιαδήποτε συµµετοχή σε Εταιρεία του εξωτερικού εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης η χώρας πού ανήκει στην Ένωση αλλά δεν χρησιµοποιεί το Ευρώ µετατρέπεται σε Ευρώ µε την ισοτιµία του ισολογισµού ΠΑΓΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Η Εταιρεία αποτιµά τον πάγιο εξοπλισµό της στις αξίες κτήσης µείον κατ αρχήν των συσσωρευµένων αποσβέσεων πλέον όλες τις άµεσα επιρριπτέες δαπάνες για την απόκτηση των στοιχείων. Σε περίπτωση απαξίωσης πάγιου εξοπλισµού λόγω νέας τεχνολογίας τότε τον διαγράφει επηρεάζοντας τα αποτελέσµατα της. Μεταγενέστερες δαπάνες καταχωρούνται σε επαύξηση της λογιστικής αξίας των ενσώµατων παγίων η ως ξεχωριστό πάγιο µόνο κατά την έκταση που οι δαπάνες αυτές αυξάνουν τα µελλοντικά οφέλη που αναµένετε να εισρεύσουν από την χρήση του παγίου στοιχείου και το κόστος τους µπορεί να επιµετρηθεί αξιόπιστα. Το κόστος επισκευών και συντηρήσεων καταχωρείται στα αποτελέσµατα όταν πραγµατοποιούνται. Οι αποσβέσεις των παγίων στοιχείων πλήν οικοπέδων τα οποία δεν αποσβένονται υπολογίζονται µε την σταθερή µέθοδο µέσα στην ωφέλιµη ζωή τους πού έχει ως εξής: ΩΦΕΛΙΜΗ ΖΩΗ (έτη) ΚΤΙΡΙΑ 30 ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 6 έως 15 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ 8 ΛΟΙΠΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ 4 έως ΥΠΕΡΑΞΙΑ - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Η υπεραξία από εξαγορές εταιρειών εµφανίζεται στο ενεργητικό της επιχείρησης βάσει του ΠΧΠ 3. Μετά την αρχική αναγνώριση η υπεραξία αποτιµάται στο κόστος δεν αποσβένεται και εξετάζεται ετήσια για τυχόν µείωση της αξίας της εάν υπάρχουν γεγονότα που παρέχουν ενδείξεις για ζηµία σύµφωνα µε το ΛΠ 36. Παραθέτουµε µε τα στοιχεία µε τις συνδεδεµένες επιχειρήσεις του οµίλου.

10 ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΣΟΣΤΟ (%) 1. ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Α.Ε. 100,00 2. ΑΣΙΑΤΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ Α.Ε. 100,00 3. ΑΛΑΣ Α.Ε. 90,00 4. GREGORY'S MICROMEALS INTL. LTD. 99,99 6. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΧΑΪΚΗ Α.Ε. 51,00 7. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑ ΙΚΗ Α.Ε. 51,00 8. ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗ Α.Ε. 51,00 9. GREGORY'S ROMANIA S.A. 5, FROZYM Ε.Π.Ε. 90, OREA IMERA S.A. 70, GREGORYS HOSPITAL S.A. 51,00 Η συνολική επένδυση στις παραπάνω εταιρείες αποτιµήθηκε στις εύλογες αξίες από την διοίκηση της εταιρείας. Συγκεκριµένα κρίθηκε ότι συνέτρεχαν λόγοι αποµείωσης της αξίας κάποιων από τις παραπάνω συµµετοχές και διενεργήθηκε µείωση της εµφανιζόµενης αξίας κτήσης τόσο στις οικονοµικές καταστάσεις της µητρικής όσο και στις ενοποιηµένες οικονοµικές καταστάσεις ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ Η αποτίµηση των αποθεµάτων της Εταιρείας γίνεται στην χαµηλότερη µεταξύ της αξίας κτήσης και της καθαρής ρευστοποιήσιµης αξίας. Το κόστος των αποθεµάτων υπολογίζεται µε βάση την µέση σταθµική τιµή αγοράς. Καθαρή ρευστοποιήσιµη είναι η τιµή στην οποία τα αποθέµατα µπορούν να ρευστοποιηθούν κατά την οµαλή λειτουργία της επιχείρησης αφού γίνει πρόβλεψη για το κόστος ρευστοποίησης. Η καθαρή ρευστοποιήσιµη αξία είναι η υπολογιζόµενη τιµή πώλησης κατά την συνήθη πορεία των εργασιών. Γίνεται ειδική πρόβλεψη σε ετήσια βάση για τα αποθέµατα που θεωρούνται πεπαλαιωµένα και πιθανόν να µην µπορούν να πωληθούν ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ Τα Υπόλοιπα του Λογαριασµού Πελάτες εξετάζονται κάθε φορά για το βάσιµο της είσπραξης τους. Σε περίπτωση που υπάρχει ένδειξη αφερεγγυότητας ενός πελάτη τότε σχηµατίζεται πρόβλεψη η οποία επηρεάζει τα αποτελέσµατα της χρήσης. Μετά δε από την πλήρη απόδειξη της αδυναµίας είσπραξης του επισφαλούς ποσού πού βρίσκεται στην πρόβλεψη τότε γίνεται η διαγραφή από την πρόβλεψη

11 3.6. Ι ΙΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ Με την απόκτηση ιδίων µετοχών το καταβληθέν τίµηµα απεικονίζεται µειωτικά των ιδίων κεφαλαίων ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΑΙ ΙΣΟ ΥΝΑΜΑ Τα ταµειακά διαθέσιµα της Εταιρείας αποτελούνται από µετρητά που βρίσκονται στο Ταµείο της Εταιρείας καθώς και από καταθέσεις σε Λογαριασµούς όψεως. Οι καταθέσεις στους Λογαριασµούς όψεως είναι τοκοφόροι. Όµως σε κάθε περίπτωση η Εταιρεία χρησιµοποιεί τα υπόλοιπα των λογαριασµών αυτών για πληρωµές προµηθευτών Ι ΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Στα ίδια κεφάλαια της Εταιρείας περιλαµβάνεται εκτός από το καταβεβληµένο Μετοχικό Κεφάλαιο και τα παρακάτω Αποθεµατικά Κεφάλαια : Α) Τακτικό αποθεµατικό Β) Έκτακτα Αποθεµατικά Γ) Αποθεµατικό υπέρ το άρτιο ) Αφορολόγητα Αποθεµατικά Ε) Ζηµίες από πώληση συµµετοχών σε θυγατρικές Εταιρείες του οµίλου ) Ζηµίες εις νέον ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΕΞΟ ΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Η εταιρεία αποτιµά την µελλοντική της υποχρέωση για συνταξιοδότηση του Προσωπικού της µε βάση τον Ν. 2112/ 1920 και τις σχετικές τροποποιήσεις του λαµβάνοντας υπ όψιν τις ισχύουσες αναλογιστικές αρχές. Έτσι για τον υπολογισµό της συγκεκριµένης πρόβλεψης ελήφθησαν υπ όψιν και τα παρακάτω: Ελβετικός Πίνακας Θνησιµότητας EVK 1990 Ελβετικός Πίνακας Ανικανότητας EVK 1990 Ηλικία κανονικής συνταξιοδότησης το 65 έτος και για τους άνδρες και για τις γυναίκες Ποσοστό προεξόφλησης 4% ΑΝΕΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ Τα δάνεια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες τα µακροπρόθεσµα και τα βραχυπρόθεσµα. Στην κατηγορία των µακροπροθέσµων υποχρεώσεων συµπεριλαµβάνονται και οι υποχρεώσεις από Χρηµατοδοτικές µισθώσεις. Οι χρηµατοδοτικές µισθώσεις µεταβιβάζουν στον Όµιλο όλους τους κινδύνους και τα οφέλη που ακολουθούν την κυριότητα του µισθωµένου στοιχείου. Τα µισθώµατα χωρίζονται σε χρεολυτική δόση και σε τόκους σύµφωνα µε την ανάλυση που µας δίνει η Εταιρεία χρηµατοδοτικής µίσθωσης. Η χρεολυτική δόση µειώνει την µακροχρόνια υποχρέωση της Εταιρείας. Οι τόκοι επιβαρύνουν το αποτέλεσµα. Τα µισθωµένα περιουσιακά στοιχεία αποσβένονται στον χρόνο της ωφέλιµης ζωής του περιουσιακού στοιχείου λόγω του ότι η εταιρεία κατά την λήξη των συµβάσεων µίσθωσης ανακτά την κυριότητα των µισθωµένων στοιχείων και συνεχίζει να τα χρησιµοποιεί.

12 3.11. ΑΝΑΒΑΛΛΟΜΕΝΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ Η επιβάρυνση όφελος από την αναβαλλόµενη φορολογία σχετίζεται από τα οικονοµικά οφέλη που προκύπτουν στην περίοδο αλλά έχουν ήδη καταλογισθεί η θα καταλογισθούν από τις φορολογικές αρχές σε διαφορετικές περιόδους. εν κρίθηκε αναγκαία η αναµόρφωση τους στο πρώτο τρίµηνο του 2005 λόγω µη ύπαρξης σηµαντικών διαφορών ΕΠΙΧΟΡΗΓΉΣΕΙΣ Οι επιχορηγήσεις πού αφορούν στοιχεία του ενεργητικού περιλαµβάνονται στις µακροπρόθεσµες υποχρεώσεις ως έσοδο εποµένων χρήσεων και αναγνωρίζονται συστηµατικά και ορθολογικά στα έσοδα κατά την διάρκεια της ωφέλιµης ζωής του παγίου στοιχείου του ενεργητικού ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ Προβλέψεις αναγνωρίζονται όταν ο όµιλος έχει παρούσες νοµικές η τεκµαιρόµενες υποχρεώσεις ως αποτέλεσµα παρελθόντων γεγονότων, είναι πιθανή η εκκαθάριση τους µέσω εκροών πόρων και η εκτίµηση του ακριβούς ποσού της υποχρέωσης µπορεί να πραγµατοποιηθεί µε αξιοπιστία. Οι προβλέψεις επισκοπούνται σε µηνιαία βάση και προσαρµόζονται προκειµένου να αντανακλούν την παρούσα αξία της δαπάνης που αναµένεται να απαιτηθεί για την διευθέτηση της υποχρέωσης ΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ Οι οικονοµικές καταστάσεις που συνοδεύουν τις παραπάνω σηµειώσεις είναι οι πρώτες οι οποίες καταρτίζονται µε βάση τις αρχές των ιεθνών Προτύπων Χρηµατοοικονοµικής Παρουσίασης Για λόγους συγκρισιµότητας των καταστάσεων µε την προηγούµενη χρήση η αποτίµηση και η προσαρµογή της αξίας των επιµέρους στοιχείων έγινε µε βάση τα στοιχεία του ισολογισµού 31/12/2003.µε συνέπεια την διαφοροποίηση των οικονοµικών καταστάσεων που είχαν συνταχθεί µε βάση τις ισχύουσες διατάξεις της Ελληνικής νοµοθεσίας. Οι κυριότερες προσαρµογές που έγιναν είναι οι παρακάτω Άµεση απόσβεση όλων των εξόδων πρώτης εγκατάστασης και πολυετούς απόσβεσης. Προσαρµογή όλων των συντελεστών απόσβεσης των παγίων στοιχείων µε βάση την ωφέλιµη ζωή τους. Αναγνώριση των παγίων στοιχείων που υπάρχουν στις συµβάσεις χρηµατοδοτικής µίσθωσης που έχει συνάψει η επιχείρηση µε την µέθοδο της Πώλησης µε δικαίωµα επαναγοράς. Αποτίµηση των συµµετοχών µε βάση την µέθοδο της αποµείωσης της αξίας τους. Αναγνώριση των ακινήτων απαξιωµένων αποθεµάτων Αναγνώριση των επισφαλών πελατών Την Μεταφορά των επιχορηγήσεων παγίων στοιχείων από τα ίδια κεφάλαια στα έσοδα εποµένων χρήσεων

13 Την Μεταφορά του κέρδους που προέκυψε από την Πώληση µε δικαίωµα επαναγοράς των χρηµατοδοτικών µισθώσεων που συνήψε η Επιχείρηση Την αναγνώριση της δανειακής υποχρέωσης από τις συµβάσεις χρηµατοδοτικής µίσθωσης. Την Λογιστική αναγνώριση των υποχρεώσεων της Εταιρείας έναντι των εργαζοµένων στο χρόνο της συνταξιοδότησής τους. Της αναγνώρισης των επιπτώσεων της ετεροχρονισµένης φορολογίας.. 4. ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΜΕΑ 4.1. ΠΑΓΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ 31/03/ /12/ /3/ /12/2004 Υπεραξία επιχείρησης , , , ,70 Ενσώµατες Ακινητοποιήσεις Γήπεδα-Οικόπεδα , , , ,00 Κτίρια & Τεχνικά Έργα , , , ,67 Μηχανήµατα - Τεχν. εγκαταστάσεις και λοιπός µηχαν/κός εξοπλισµός , , , ,88 Μεταφορικά Μέσα , , , ,12 Έπιπλα & λοιπός εξοπλισµός , , , ,92 Υπό εκτέλεση , ,00 ΣΥΝΟΛΟ , , , ,59 Συµµετοχές & άλλες µακροπρόθεσµες. Χρηµ/κές απαιτήσεις Συµµετοχές σε συνδεδεµένες επιχειρήσεις , , , ,49 Λοιπές µακροπρόθεσµες απαιτήσεις , , , ,69 Μείον Εγγραφές ενοποίησης , ,77 ΣΥΝΟΛΟ , , , ,41 ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΓΙΟΥ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ , , , ,70

14 4.2. ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΑΓΙΩΝ ΑΞΙΑ ΚΤΗΣΗΣ 31/12/2004 LEASING 31/12/2004 ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ 01/01/ /03/2005 ΜΕΙΩΣΕΙΣ 01/01/ /03/2005 ΑΞΙΑ ΚΤΗΣΗΣ 31/03/ , , , ,00 931, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,19 ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ 31/12/2004 ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ LEASING 31/12/2004 ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ LEASING 01/01-31/03/2005 ΑΠΟΣΒΕΣΕΙΣ 01/01-31/03/2005 ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΒΕΣΕΩΝ 01/01-31/03/2005 ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΣΒΕΣΕΩΝ 31/03/2005 ΑΝΑΠΟΣΒΕΣΤΗ ΑΞΙΑ 31/03/2005 0,00 0,00 0,00 0,00 0,00 0, , , , , , , , , , , , ,33 0, , , , , , ,23 0, , , , , , ,95 0, , , , , , , , , , ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ 31/3/ /12/ /3/ /12/2004 ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΑ , , , ,24 ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΥΛΙΚΑ , , , ,21 ΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ , , , ,28 ΣΥΝΟΛΑ , , , ,73

15 4.4. ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ 31/3/ /12/ /3/ /12/2004 ΠΕΛΑΤΕΣ , , , , ΛΟΙΠΕΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ 31/3/ /12/ /3/ /12/2004 Γραµµάτια εισπρακτέα: Χαρτοφυλακίου , , , ,60 Γραµµάτια σε καθυστέρηση 1.042,00 0, ,00 0,00 Επιταγές εισπρακτέες , , , ,27 Επιταγές σε καθυστέρηση 0,00 0,00 0,00 0,00 Βραχυπρόθεσµες απαιτήσεις κατά συνδεδ..επιχειρήσεων , , , ,44 Επισφαλείς πελάτες-χρεώστες 4.961,88 0, , ,39 Χρεώστες διάφοροι , , , ,10 Αναβαλλόµενος Φόρος , , , ,55 Λογαριασµός προκαταβολών και πιστώσεων 1.610,81 0, , ,92 ηµόσιο Παρακρατηθέντες φόροι , , , ,89 ΣΥΝΟΛΟ , , , ,16 ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ 0,00 0,00 395,00 395,00 ΙΑΘΕΣΙΜΑ Ταµείο , , , ,25 Καταθέσεις όψεως και προθεσµίας , , , ,79 ΣΥΝΟΛΟ , , , ,04 ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ Έξοδα εποµένων χρήσεων , , , ,36 ΣΥΝΟΛΟ , , , ,36 ΜΕΙΟΝ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ 0,00 0, , ,75 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ , , , ,81

16 4.6. ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 31/03/05 ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΝΑΡΞΗΣ 31/12/2004 ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΌ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ 31/3/2005 EMΠΟΡΙΚΗ , ,00 0,00 0, ,00 ΑΛΦΑ ,00 0, , , ,00 ΕΘΝΙΚΗ ,49 0, ,27 0,00-363,78 ΕΘΝΙΚΗ 0,00 0,00 0, , ,67 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ,00 3,71 0,00 0, ,71 ΓΕΝΙΚΗ 0,00 0,00 0, , ,01 ΚΥΠΡΟΥ 0,00 0,00 0, , ,49 ΣΥΝΟΛΟ , , , , ,10 ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 31/03/05 ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ 31/3/ /12/ /3/ /12/2004 EMΠΟΡΙΚΗ , , , ,00 ΑΛΦΑ , , , ,00 ΕΘΝΙΚΗ -363, ,49-363, ,49 ΕΘΝΙΚΗ ,67 0, ,67 0,00 ΠΕΙΡΑΙΩΣ , , , ,00 ΓΕΝΙΚΗ, ,01 0, ,01 0,00 ΚΥΠΡΟΥ ,49 0, ,49 0,00 ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ , , , ,49 LEASING , , , ,69 ΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ , , , ,82 ΠΡΟΒΛ. ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΛΟΓΩ ΕΞΟ ΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ , , , ,68 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ , , , ,68

17 4.7. ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ 31/03/05 ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΕΝΑΡΞΗΣ 31/12/2004 ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΑΚΡ/ΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΥΞΗΣΗ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΗΞΗΣ 31/03/2005 EUROBANK , ,00 0,00 0, ,26 ΠΙΣΤΕΩΣ , , ,00 0,00 0,00 ΛΑΙΚΗ ,00 0,00 0,00 0, ,00 ΚΥΠΡΟΥ , , ,49 0,00 0,00 ΑΤΤΙΚΗΣ ,58 0,00 0,00 0, ,59 ΑΤΤΙΚΗΣ 0,67 0,00 0,00 0,00 0,67 ΕΘΝΙΚΗ ,67 0, ,67 0,00 0,00 ΕΘΝΙΚΗ 2.355, ,58 0,00 0,00 0,00 ΕΘΝΙΚΗ , ,67 0,00 0, ,55 ΓΕΝΙΚΗ , , ,01 0,00 0,00 NOVA ,31 0,00 0, , ,39 NOVA , ,53 0,00 0, ,59 ΩΜΕΓΑ ,00 0,00 0,00 0, ,00 ΣΥΝΟΛΟ , , , , ,05 ΑΝΑΛΥΣΗ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 31/12/ /3/2005 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε , ,05 ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗ Α.Ε , ,74 GREGORYS MICROMEALS INTL. LTD , ,00 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ , ,79

18 4.8. ΛΟΙΠΕΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΜΙΛΟΣ 31/3/ /12/ /3/ /12/2004 Προκαταβολές Πελατών 6.368, , , ,29 Λογαριασµοί προκαταβολών & Πιστώσεων 84, ,92 84, ,92 Υποχρεώσεις προς λογαριασµούς προσωπικού 2.200,90 0, ,90 0,00 Υποχρεώσεις προς συνδεδεµένες επιχειρήσεις , , , ,61 Προµηθευτές , , , ,35 Αποδοχές προσωπικού πληρωτέες , , , ,24 Μερίσµατα πληρωτέα 4.414, , , ,81 Οφειλόµενες αµοιβές προσωπικού 5.862, , , ,94 Οφειλόµενες δόσεις συµµετοχών 0,01 0,01 0,01 0,01 Επιταγές πληρωτέες , , , ,69 Λοιπές βραχυπρόθεσµες υποχρεώσεις 6.916, , , ,20 Φόρος προστιθέµενης αξίας ,35 0, ,35 0,00 Φόροι Τέλη αµοιβών προσωπικού , , , ,94 Φόροι Τέλη αµοιβών τρίτων 3.632, , , ,75 Λοιποί Φόροι Τέλη , , , ,87 Φόροι Τέλη προηγούµενων χρήσεων , , , ,75 Ασφαλιστικοί οργανισµοί , , , ,43 Πιστωτές διάφοροι 0,00 0, , ,29 Μείον Εγγραφές Ενοποίησης 0,00 0, , ,70 ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ , , , ,39 Έσοδα εποµένων χρήσεων , , , ,23 ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ , , , ,62

19 4.9. ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 31/3/ /12/2004 ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΟΙ ΣΥΝΟΛΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 31/3/ /12/2004 ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ Μισθοί , ,66 Εργοδοτικές Εισφορές , ,13 ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ Μισθοί , ,20 Εργοδοτικές Εισφορές , ,52 Παρεπόµενες παροχές ( ιοικητικό & Εργατοτεχνικό) , ,42 Αποζηµιώσεις απολύσεως ( ιοικητικό & Εργατοτεχνικό) , ,46

1.ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ

1.ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ 1.ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ 1.1.ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑΣ 1.1.1.Αποτελέσµατα Χρήσεων 2002-2004 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ 2002-2004 (ΣΕ 000 )* 2002 2003 2004 Κύκλος εργασιών -Βιοµηχανική

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 Α Ρ Τ Ο Β Ι Ο Μ Η Χ Α Ν Ι Α Κ Α Ρ Α Μ Ο Λ Ε Γ Κ Ο Σ Ανώνυµη Παραγωγής & Εµπορίας Ειδών Αρτοποιϊας & Ζαχαροπλαστικής Αριθµός Μητρώου Ανωνύµων Εταιρειών: 20474/06/Β/89/42 Θ έ σ η Τ ζ ή µ α, Κ ο ρ ω π ί Α

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η Εταιρική Χρήση (1 Ιανουαρίου - 31 εκεµβρίου 2002) ΑΡ. Μ.Α.Ε /06/Β/98/78 (Ποσά σε ΕΥΡΩ)

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η Εταιρική Χρήση (1 Ιανουαρίου - 31 εκεµβρίου 2002) ΑΡ. Μ.Α.Ε /06/Β/98/78 (Ποσά σε ΕΥΡΩ) ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2 0 0 2 5η Εταιρική Χρήση (1 Ιανουαρίου - 31 εκεµβρίου 2002) ΑΡ. Μ.Α.Ε. 41850/06/Β/98/78 (Ποσά σε ΕΥΡΩ) Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Ποσά κλειοµένης χρήσεως 2002 Ποσά προηγούµενης χρήσεως

Διαβάστε περισσότερα

Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005

Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 Ε. ΠΑΪΡΗΣ Α.Β.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α ΤΡΙΜΗΝΟΥ 2005 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟΛΩΜΟΥ 29 ΑΘΗΝΑ ( 210.38.22.157 495 www.arnos.gr e-mail : info@arnos.gr ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Ε.Ι. Α.Τ.Ε.Ι. Ε.Α.Π. Ε.Μ.Π.

ΣΟΛΩΜΟΥ 29 ΑΘΗΝΑ ( 210.38.22.157 495 www.arnos.gr e-mail : info@arnos.gr ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Α.Ε.Ι. Α.Τ.Ε.Ι. Ε.Α.Π. Ε.Μ.Π. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Έννοια του ισολογισμού Ο ισολογισμός απεικονίζει τη χρηματοοικονομική κατάσταση της επιχείρησης μια δεδομένη χρονική στιγμή. Η χρηματοοικονομική κατάσταση μιας επιχείρησης αποτελείται από εξής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Γενικές πληροφορίες για την εταιρία. Στοιχεία και πληροφορίες περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Μαρτίου 2005.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Γενικές πληροφορίες για την εταιρία. Στοιχεία και πληροφορίες περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Μαρτίου 2005. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Γενικές πληροφορίες για την εταιρία Στοιχεία και πληροφορίες περιόδου από 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Μαρτίου 2005. Τα παρακάτω στοιχεία και πληροφορίες στοχεύουν σε µια συνοπτική ενηµέρωση, για

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΒΑΤΟΣ Α.Ε. ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΑΙ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΒΑΤΟΣ Α.Ε. ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΑΙ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΥΛΟΥΒΑΤΟΣ Α.Ε. ΞΕΝΟ ΟΧΕΙΑΚΑΙ & ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-41η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1.1.12-31.12.13) ΑΡ.Μ.Α.Ε. 1878/01/Β/86/1877 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Χρήση 2013

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (Ισολογισμός Αποτελέσματα Χρήσεως, Ταμειακές Ροές) ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (Ισολογισμός Αποτελέσματα Χρήσεως, Ταμειακές Ροές) ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (Ισολογισμός Αποτελέσματα Χρήσεως, Ταμειακές Ροές) ΔΙΔΑΣΚΩΝ Γεώργιος Αληφαντής, Διδάσκων στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, τ. Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής 1 η Εβδομάδα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ KARAMOLEGOS BAKERY ROMANIA S.A. Ε ΡΑ:ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την χρήση από 1 Ιανουαρίου έως 31 εκεµβρίου 2007 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (.Π.Χ.Π.)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΥΝ.Π.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΥΝ.Π.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΣΥΝ.Π.Ε. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ επί της οικονομικής διαχείρισης του «ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΙΙΙ. ΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ -

Γ. ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ ΙΙΙ. ΙΑΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ - ΒΙΟΧΑΡΤΕΛ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013-10η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013) - ΑΡ.Μ.Α.Ε. 57072/04/Β/04/109 -( Ποσά σε Ευρώ ) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά κλειόµενης χρήσεως 2013 Ποσά προηγούµενης

Διαβάστε περισσότερα

ΙΛΥ Α ΑΕ. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα

ΙΛΥ Α ΑΕ. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα ΙΛΥ Α ΑΕ Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Περιόδου 1 ης Ιανουαρίου 2006 έως 31 ης Μαρτίου 2006 σύµφωνα µε τα ιεθνή Λογιστικά Πρότυπα Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις είναι

Διαβάστε περισσότερα

Προς το Υπουργείο Ανάπτυξης Γενική Γραµµατεία Εµπορίου /νση Α.Ε. & Πίστεως. Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2006

Προς το Υπουργείο Ανάπτυξης Γενική Γραµµατεία Εµπορίου /νση Α.Ε. & Πίστεως. Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2006 Προς το Υπουργείο Ανάπτυξης Γενική Γραµµατεία Εµπορίου /νση Α.Ε. & Πίστεως Αθήνα, 16 Ιανουαρίου 2006 ΕΚΘΕΣΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ της καθαρής θέσης και της αξίας εκάστης µετοχής της ανώνυµης εταιρείας µε την επωνυµία

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑ ΙΚΗ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ. Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑ ΙΚΗ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ. Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑ ΙΚΗ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΥΛΙΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΩΝ ΑΡ.Μ.Α.Ε. 44251/62/Β/99/287 Θεσσαλονίκη Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις για την χρήση 2005 6 η Εταιρική χρήση (1 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιμος

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιμος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιμος Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις για την Εξαμηνιαία περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Ιουνίου 2005 Βεβαιώνεται ότι οι

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις για την Εννιαµηνιαία περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2005 Βεβαιώνεται ότι

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάμεσες συνοπτικές, εταιρικές και ενοποιημένες, οικονομικές καταστάσεις για το τρίμηνο που έληξε την 31 Μαρτίου 2006

Ενδιάμεσες συνοπτικές, εταιρικές και ενοποιημένες, οικονομικές καταστάσεις για το τρίμηνο που έληξε την 31 Μαρτίου 2006 SOLVENCY ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. Ενδιάμεσες συνοπτικές, εταιρικές και ενοποιημένες, οικονομικές καταστάσεις για το τρίμηνο που έληξε την 31 Μαρτίου 26 31 Μαρτίου 26 -Συνοπτικές ενδιάμεσες, εταιρικές και

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8, Άλιµος Αττικής

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8, Άλιµος Αττικής ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8, Άλιµος Αττικής Αναθεωρηµένες Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις για την Τριµηνιαία περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2005

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΝΘΟΣ Α.Ε ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 30ής 06ου 2014 - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (01/07/2013-30/06/2014) ΑΡ.Μ.Α.Ε. 14886/70/Β/87/12 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά

ΙΑΝΘΟΣ Α.Ε ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 30ής 06ου 2014 - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (01/07/2013-30/06/2014) ΑΡ.Μ.Α.Ε. 14886/70/Β/87/12 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά ΙΑΝΘΟΣ Α.Ε ΕΜΠΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 30ής 06ου 2014 - ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (01/07/2013-30/06/2014) ΑΡ.Μ.Α.Ε. 14886/70/Β/87/12 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά Χρήσεως Ποσά Χρήσεως 2014 2013 Αξία Κτήσεως Αποσβέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ιωάννης Κουλουλίας Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου

Ιωάννης Κουλουλίας Πρόεδρος του ιοικητικού Συµβουλίου ΕΛΦΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Ε ΡΑ : 62º ΧΙΛ. ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ, ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ ΒΟΙΩΤΙΑΣ Α.Φ.Μ. 094041946 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 9596 / 06 / Β / 86 / 002 ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006

ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006 ΑΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΣ Α.Ε. Ε ΡΑ: ΘΕΣΗ ΤΖΗΜΑ ΚΟΡΩΠΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεµβρίου 2006 ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΠΡΟΤΥΠΑ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης

Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Περιόδου από 1 ης Ιανουαρίου 2006 έως 31 ης Μαρτίου 2006 σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Ενδιάµεσες Οικονοµικές

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ

ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ UNIBRAIN ΓΙΟΥΝΙΜΠΡΕΙΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ Αρ. Μητρώου Ανωνύµων Εταιρειών : 21328/06/Β/90/13 /ΝΣΗ : 19,5 χλµ. ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ,

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδες Λογιστικού Σχεδίου ΟΜΑΔΑ 1 (ΠΑΓΙΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ) : Περιλαμβάνει όλο το πάγιο ενεργητικό. Με τον όρο πάγιο ενεργητικό εννοούμε τα περιουσιακά στοιχεία που αποκτά η επιχείρηση με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΥΦΑΣΜΑΤΩΝ ΕΔΡΑ: ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 56 ΑΘΗΝΑ Αρ.Μ.Α.Ε 1027/01/Β/86/1028 ΑΡ. ΓΕΜΗ: 000259801000 ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Χρήσεως 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΧΑΙΚΗ Α.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ. Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΧΑΙΚΗ Α.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ. Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΧΑΙΚΗ Α.Ε.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ - ΠΟΤΩΝ ΑΡ.Μ.Α.Ε. 49385/22/Β/01/21 Πάτρα Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις για την χρήση 2005 4 η Εταιρική χρήση (1 Ιανουαρίου έως 31 εκεµβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ KARAMOLEGOS BAKERY ROMANIA S.A Ε ΡΑ: POPESTI-LEORDENI, ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Για την χρήση από 1 Ιανουαρίου έως Σελίδα 1 από 6 ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑ ΣΕΙΣ 1. Στοιχεία Κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιμος

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιμος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιμος Ενδιάμεσες Οικονομικές Καταστάσεις για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2007 Βεβαιώνεται ότι οι συνημμένες

Διαβάστε περισσότερα

Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Π Α Θ Η Τ Ι. Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013 Αναπόσβεστη. Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013 Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2012

Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Π Α Θ Η Τ Ι. Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013 Αναπόσβεστη. Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2013 Ποσά κλειόμενης χρήσεως 2012 Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Π Α Θ Η Τ Ι χρήσεως 2013 χρήσεως 2012 χρήσεως 2013 Αναπόσβεστη Αναπόσβεστη Αξία κτήσεως Αποσβέσεις αξία Αξία κτήσεως Αποσβέσεις αξία Β. ΕΞΟ Α ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ Α. Ι ΙΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ 1. Έξοδα

Διαβάστε περισσότερα

30 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015. Παρέστησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ και συγκεκριμένα οι παρακάτω:

30 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015. Παρέστησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ και συγκεκριμένα οι παρακάτω: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ «ΓΡΑΨΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΦΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΥΠΩΤΩΝ ΕΤΙΚΕΤΤΩΝ» ΑΡ.Μ.Α.Ε. 2 3 7 3 3 / 0 1 Α Τ / Β / 9 1 /1 3 8 5 30 ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Διαβάστε περισσότερα

Σύνολο ενεργητικού , ,16

Σύνολο ενεργητικού , ,16 ΑΡ.Μ.Α.Ε. 12196/80/Β/86/159 ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 121826220000 Ξενοδοχειακές & Τουριστικές Επιχειρήσεις ΣΙΡΕΝΕ Α.Ε. Ισολογισμός 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015-ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ - 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015) (χρηματοοικονομικά

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2017

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2017 BRAINBOX (ΜΠΡΕΪΝΜΠΟΞ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Δ.Τ.: BRAINBOX Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 2-4, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ.: 55 133 ΤΗΛ.: 2310 829729, FAX: 2311 829721 Α.Φ.Μ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε Κατάσταση χρηµατοοικονοµικής θέσης (Ισολογισµός) της της

ΜΠΛΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε Κατάσταση χρηµατοοικονοµικής θέσης (Ισολογισµός) της της Για την εταιρεία «ΜΠΛΑΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΑΓΩΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΣΟΓΑΙΑ Α.Ε.» παρουσιάζονται οι χρηµατοοικονοµικές της καταστάσεις για την περίοδο 1.1.2015-31.12.2015. Ετήσιες χρηµατοοικονοµικές Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Για την εταιρεία «ALTIUS IT SOLUTIONS ΕΠΕ» παρουσιάζονται οι χρηματοοικονομικές της καταστάσεις για την περίοδο 2016

Για την εταιρεία «ALTIUS IT SOLUTIONS ΕΠΕ» παρουσιάζονται οι χρηματοοικονομικές της καταστάσεις για την περίοδο 2016 Για την εταιρεία «ALTIUS IT SOLUTIONS ΕΠΕ» παρουσιάζονται οι χρηματοοικονομικές της καταστάσεις για την περίοδο 2016 12 η Εταιρική χρήση (1/1/2016 31/12/2016) Ισολογισμός, Κατάσταση Αποτελεσμάτων και Προσάρτημα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ για την τριµηνιαία περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2007 Οι συνηµµένες Συνοπτικές Ενδιάµεσες Καταστάσεις έχουν δηµοσιοποιηθεί µε την ανάρτησή τους στο διαδίκτυο,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ , ,32 ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ , ,32

ΣΥΝΟΛΟ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥ , ,32 ΣΥΝΟΛΟ ΠΑΘΗΤΙΚΟΥ , ,32 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31/12/2014 [ ΔΙΑΧ. 1/1-31/12/2014 ] ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά κλειομένης χρήσης 2014 Ποσά προηγ, χρήσης 2013 ΠΑΘΗΤΙΚΟ Χρήση 2014 Χρήση 2013 Αξία

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. της Χρήσης 1 η Ιουλίου 2017 έως 30 η Ιουνίου 2018

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. της Χρήσης 1 η Ιουλίου 2017 έως 30 η Ιουνίου 2018 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ της Χρήσης 1 η Ιουλίου 2017 έως 30 η Ιουνίου 2018 Σύμφωνα με τις διατάξεις του N.4308/2014 για Μικρές οντότητες που συντάσσουν ατομικές χρηματοοικονομικές καταστάσεις κατά

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007. (Βάσει των διατάξεων του άρθρου 1 παράγρ. 4.1.501 του Π..

Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007. (Βάσει των διατάξεων του άρθρου 1 παράγρ. 4.1.501 του Π.. Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007 (Βάσει των διατάξεων του άρθρου 1 παράγρ. 4.1.501 του Π..315/29-12-1999) ΤΟΥ «ΗΜΟΥ ΕΜΜ. ΠΑΠΠΑ» 1.ΣΥΝΝΟΜΗ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΟΜΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

LAMDA ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ A.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Μ.Α.Ε 51347/01/Β/02/171 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ

LAMDA ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ A.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Μ.Α.Ε 51347/01/Β/02/171 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ LAMDA ΕΡΓΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ A.E. ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Α.Μ.Α.Ε 51347/01/Β/02/171 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31ΗΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004 ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ 01.01.2004-31.12.2004

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ Ι.Κ.Ε.

ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ Ι.Κ.Ε. ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ, ΦΟΛΟΗ Ι.Κ.Ε. 800499736 - ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ ΑΜ. Ε. 27908 ΠΡΟΤΥΠΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΗΛΕΙΑΣ Ι.Κ.Ε. Ισολογισμός της 31/12/2013, 1Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ 14/06/2013-31/12/2013 ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2016

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2016 FREENET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΚΟΥΛΕΝΙΟΥ 4, ΤΚ.10561, Αθήνα ΑΦΜ. 998808218, Αριθμός Μητρώου ΓΕ.ΜΗ. 007468501000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2016 Για την εταιρεία «FREENET ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΩΝ ΕΔΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ν. ΕΒΡΟΥ Σ. Οικονόμου ΑΡ. Μ.Α.Ε /65/Β/86/03 ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ.

ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΩΝ ΕΔΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ν. ΕΒΡΟΥ Σ. Οικονόμου ΑΡ. Μ.Α.Ε /65/Β/86/03 ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΔΩΝ ΚΑΙ ΓΕΦΥΡΩΝ ΕΔΡΑ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ν. ΕΒΡΟΥ Σ. Οικονόμου 3 681 31 ΑΡ. Μ.Α.Ε. 11131/65/Β/86/03 ΑΡ. ΓΕ.ΜΗ. 54408321000 Οικονομικές Καταστάσεις Της χρήσης από 1 η Ιανουαρίου 2017

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ. Μ.Α.Ε /06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ. Μ.Α.Ε /06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ. Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις για την τριµηνιαία περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2006 Βεβαιώνεται ότι οι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι Ενδιάμεσες Συνοπτικές Ενοποιημένες

Διαβάστε περισσότερα

Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής. Πληροφόρησης

Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής. Πληροφόρησης ΙΛΥ Α ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Περιόδου 1 ης Ιανουαρίου 2007 έως 30 ης Σεπτεµβρίου 2007 σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2016

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2016 BRAINBOX (ΜΠΡΕΪΝΜΠΟΞ) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Δ.Τ.: BRAINBOX Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 2-4, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ.: 55 133 ΤΗΛ.: 2310 829729, FAX: 2311 829721 Α.Φ.Μ.:

Διαβάστε περισσότερα

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ: 3027701000 23 Ο ΧΛΜ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ 145 65 ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 01.01.2016 ΕΩΣ 30.09.2016

Διαβάστε περισσότερα

ΕΑΠ: ΕΟ 25 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ο ΘΕΜΑ) (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ)

ΕΑΠ: ΕΟ 25 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ο ΘΕΜΑ) (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ) ΕΑΠ: ΕΟ 25 ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2005 2006 2 ο ΘΕΜΑ) (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΟ) Τα υπόλοιπα των λογαριασµών της εµπορικής επιχείρησης «ΧΤ Α.Ε.» στις 30.10.2005, είχαν ως εξής (τα ποσά σε ): Κωδικός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2006

ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2006 ΕΚΘΕΣΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΤΗΣΙΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 2006 Του ιοικητικού Συµβουλίου της Ανώνυµης Εταιρείας µε την επωνυµία «Χ.Κ ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ - ΕΚ ΟΣΕΙΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα. Προς την Τακτική

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΤΕΡΣΟΦΤ ΑΝΩΝΥΜ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΡ. ΜΗΤΡΩΟΥ Α.Ε. 52460/01ΝΤ/Β/02/200 Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 362 & ΕΥΡΙΠΙ ΟΥ 17674 ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 2008 από 1η Ιανουαρίου 2008

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E. ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΙΚΤΥΑ, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. HITECH SNT A.E. ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α Τρίµηνο 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Στοιχεία κατάστασης αποτελεσµάτων 2. Στοιχεία ισολογισµού 3. Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΨΥΚΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΔΡΑΣ:Β.ΠΑΥΛΟΥ 2 Α ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. χρήσεως 2017

ΨΥΚΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΔΡΑΣ:Β.ΠΑΥΛΟΥ 2 Α ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ. χρήσεως 2017 ΨΥΚΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΝ/ΠΗ ΕΠΕ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΔΡΑΣ:Β.ΠΑΥΛΟΥ 2 Α ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 123108799000 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ χρήσεως 2017 (1 η Ιανουαρίου έως 31 η Δεκεμβρίου 2017) ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ Β.1.1: Ισολογισμός-Ατομικές

Διαβάστε περισσότερα

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ: 3027701000 23 Ο ΧΛΜ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ 145 65 ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 01.01.2017 ΕΩΣ 31.03.2017

Διαβάστε περισσότερα

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ FOLLI FOLLIE ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ: 3027701000 23 Ο ΧΛΜ. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΜΙΑΣ 145 65 ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΑΠΟ 01.01.2017 ΕΩΣ 30.09.2017

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, 28 Μαΐου 2015 Ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής Αθανάσιος Δ. Τσάκλης Α.Μ.ΣΟΕΛ 14951

Θεσσαλονίκη, 28 Μαΐου 2015 Ο Ορκωτός Ελεγκτής Λογιστής Αθανάσιος Δ. Τσάκλης Α.Μ.ΣΟΕΛ 14951 ΝΕΔΕΛΤΖΙΔΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ Α.Ε. ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 58386404000, ΑΜΑΕ 47638/062/Β/00/0311 14η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ( 1η Ιανουαρίου 2014-31

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Α Τριµήνου 2005 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α Γενικές Πληροφορίες για την Εταιρεία.........3 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β Συνοπτικά Οικονοµικά Στοιχεία...............4 1. ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ..............4

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑ ΣΕΙΣ 1. Στοιχεία Κατάστασης Συνολικών Εσόδων της χρήσης που έληξε την 31 η Δεκεμβρίου 2012 2. Στοιχεία Κατάστασης Οικονομικής Θέσης της 31 ης Δεκεμβρίου 2012 3. Στοιχεία Κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

CLUB SERVICE CATERING ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

CLUB SERVICE CATERING ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ CLUB SERVICE CATERING ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΑΦΜ 998822483 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ Σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. Προσάρτημα (μικρών

Διαβάστε περισσότερα

- - Λοιπά άυλα 0,01 0,01 Σύνολο 0,01 0,01

- - Λοιπά άυλα 0,01 0,01 Σύνολο 0,01 0,01 ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Α.Ε. Ε. ΧΑΤΖΗΛΑΜΠΡΟΥ Α.Ε. ΑΦΜ: 094055139, ΓΕΜΗ:122055948000 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31.12.2015 2015 2014 Mη κυκλοφορούντα περιουσιακά στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ισολογισμός 2014. Περιφέρεια Αττικής Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών http://www.cardlink.gr.

Ισολογισμός 2014. Περιφέρεια Αττικής Γενική Διεύθυνση Ανάπτυξης Π.Ε. Βορείου Τομέα Αθηνών http://www.cardlink.gr. ΚΑΡΝΤΛΙΝΚ Ανώνυμος Εταιρεία Διαχειρίσεως & Λειτουργίας Δικτύων Ηλεκτρονικών Συναλλαγών ΑΡ.ΓΕΜΗ 005934901000 Αγίου Κωνσταντίνου 50 15124 Μαρούσι Στοιχεία και Πληροφορίες Χρήσης Από 01/01/14 έως 31/12/14

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ σελ. 1 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΕΛΠ Νόμος 4308 / 2014 ΠΕΡΙΟΔΟΥ 01.07.2015 30.06.2016 4G ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα : Εθνικής Αντιστάσεως 14, Τ.Κ. 152 32, Χαλάνδρι Αριθμός μητρώου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΦΑΡΜ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Α.Ε.

ΕΥΡΩΦΑΡΜ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Α.Ε. ΕΥΡΩΦΑΡΜ - ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Α.Ε. ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ. 21090626000 - ΑΡ.ΜΑΕ 28628/52/Β/93/3 - Α.Φ.Μ. 094247149 Διεύθυνση διαδικτύου της εταιρείας http://www.eurofarm.gr/ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της 31ης Δεκεμβρίου 2013 19η Εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις Χρήσεως 2008

Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις Χρήσεως 2008 ΙΝΤΕΑΛ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΒΕΕ Ετήσιες Οικονοµικές Καταστάσεις Χρήσεως 2008 (1η Ιανουαρίου έως 31η εκεµβρίου 2008) Σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Αναφοράς που έχουν εγκριθεί από την Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η οικονομική μονάδα? Διακρίσεις οικονομικών μονάδων

Τι είναι η οικονομική μονάδα? Διακρίσεις οικονομικών μονάδων Τι είναι η οικονομική μονάδα? Οικονομική μονάδα αποτελεί κάθε οργανωμένη προσπάθεια για συγκρότηση περιουσίας για την παραγωγή και διάθεση οικονομικών αγαθών και υπηρεσιών με βάση τις βασικές αποδεκτές

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (βάσει των διατάξεων του κωδικοπ. Ν. 2190/1920, όπως ισχύει)

Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (βάσει των διατάξεων του κωδικοπ. Ν. 2190/1920, όπως ισχύει) Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (βάσει των διατάξεων του κωδικοπ. Ν. 2190/1920, όπως ισχύει) της εταιρείας ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΛΑΤΟΜΙΚΩΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΕΩΝ ΑΒΕΕ

Διαβάστε περισσότερα

Κύριοι Μέτοχοι, Δ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ι. Αποθέματα 1. Εμπορεύματα 910.604,12

Κύριοι Μέτοχοι, Δ. ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ι. Αποθέματα 1. Εμπορεύματα 910.604,12 Κύριοι Μέτοχοι, 1 ΕΚΘΕΣΗ του Διοικητικού Συμβουλίου προς την Εικοστή Τακτική Συνέλευση των κ.κ. Μετόχων της Ανωνύμου Εταιρίας «ΜΠΟΝΦΙΛΙΟΛΙ ΕΛΛΑΣ ΣΕΡΒΙΣ ΤΗΜ ΕΙΔΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ Α.Ε. με δ.τ B.E.S.T ΕΛΛΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε /06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ Α.Β.Ε.Ε. ΑΡ.Μ.Α.Ε. 25086/06/Β/91/58 Αρχαίου Θεάτρου 8 Άλιµος Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Μαρτίου 2007 Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Α.Ε ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 109-111 ΑΘΗΝΑ 11510. Στοιχεία και πληροφορίες περιόδου από την 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Μαρτίου 2005

ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Α.Ε ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 109-111 ΑΘΗΝΑ 11510. Στοιχεία και πληροφορίες περιόδου από την 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Μαρτίου 2005 ΓΕΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Α.Ε (AP. Μ.Α.Ε 6073/06/Β/86/12) ΛΕΩΦ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 109-111 ΑΘΗΝΑ 11510 Στοιχεία και πληροφορίες περιόδου από την 1 Ιανουαρίου 2005 έως 31 Μαρτίου 2005 Τα παρακάτω στοιχεία και πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΠΟΥ ΕΛΗΞΕ ΣΤΙΣ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2006 Βάσει των Διεθνών Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης Οι Ενδιάμεσες Συνοπτικές Οικονομικές Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ» ΤΟΥ 2015

ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ» ΤΟΥ 2015 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ «ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ ΑΝΩΝΥΝΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΙΔΩΝ» ΤΟΥ 2015 Αεροπορίας 8 Αλιμος Αττικής ΤΚ 17455 Αριθμός Μητρώου ΓΕ.ΜΗ.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ»

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Καταχώρισης στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο στοιχείων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» n ' n % ISjiil ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΡΑΜΑΣ Δράμα, 17/09/2015 TMHMA: ΜΗΤΡΩΟΥ / Υπηρεσία Γ.Ε.ΜΗ. Αριθ.Πρωτ.: 3629 Δ.νση: Λ. Λαμπριανίδου 40 Τ.Κ.: 66100 Πληροφορίες: ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΠΟΣΤΟΑΙΑ Τηλέφωνο:2521022750

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SC GATEDOOR HOLDINGS COM SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SC GATEDOOR HOLDINGS COM SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ SC GATEDOOR HOLDINGS COM SRL 1/1-31/12/2007 1/1-31/12/2006 Πωλήσεις 539.478,00 127.613,00 Κόστος πωληθέντων (468.970,00) (241.979,70) Μικτό κέρδος 70.508,00

Διαβάστε περισσότερα

CONCEPT ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014)

CONCEPT ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ CONCEPT ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Α.Ε. ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 13η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 31 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) ΠΑΘΗΤΙΚΟ Αξία Κτήσης ΧΡΗΣHΣ 2014 ΧΡΗΣHΣ 2013 Αποσβέσεις Αναπόσβεστη Αξία

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 03/12-31/12/2013

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 03/12-31/12/2013 Ρ Α Φ Η Κ Ο Υ Ρ Τ Ι Ν Ω Ν Μ Ε Τ Α Π Ο Ι Η Σ Η Υ Φ Α Σ Μ Α Τ Ω Ν Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 03/12 31/12/2013 Ποσά κλειομένης Χρήσεως 2013 Ποσά προηγούμενης Χρήσεως 2012 Αξία Αναπόσβεστη Αξία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Γ Τριµήνου 2005

ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Γ Τριµήνου 2005 ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Γ Τριµήνου 2005 (Περίοδος από 1 η Ιανουαρίου έως 30 η Σεπτεµβρίου 2005) ΣΩΚΡΑΤΗΣ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΥΙΟΣ Α.Ε 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕΛΙ ΕΣ Γενικές Πληροφορίες για την Εταιρεία...3

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αγ. Αθανασίου 17, Παιανία

ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αγ. Αθανασίου 17, Παιανία ΟΜΙΛΟΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΤΗΣ «ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» Αγ. Αθανασίου 17, 190 02 Παιανία Αρ.Μ.Α.Ε. 28401/04/Β/93/147(00) ΑΡΙΘΜΟΣ Γ.Ε.ΜΗ. 83603202000 ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

MEΡΟΣ Β - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΟΜΑΔΑ

MEΡΟΣ Β - ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 ΟΜΑΔΑ ΜΕΡΟΣ Α - ΕΙΣΑΓΩΓΗ 1. Νομικό Πλαίσιο 3 2. Κατηγορίες οντοτήτων 4 3. Τήρηση Απλογραφικών ή Διπλογραφικών βιβλίων 11 4. Υποχρεώσεις οντοτήτων ανά κατηγορία μεγέθους 17 5. Λογιστική φορολογική βάση 32 6.

Διαβάστε περισσότερα

Αναπόσβεστ η. Ι. Ασώµατες ακινητοποιήσεις ΙΙ. ιαφορά από έκδοση µετοχών υπέρ το άρτιο 0,00 0,00

Αναπόσβεστ η. Ι. Ασώµατες ακινητοποιήσεις ΙΙ. ιαφορά από έκδοση µετοχών υπέρ το άρτιο 0,00 0,00 VILLA IOULIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι ΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΕΡ Ω ΕΚΑΜΗΝΗ ΧΡΗΣΗ 2/12/201 3 ΕΩΣ 31/12/2014 Ε Ν Ε Ρ Γ Η Τ Ι Κ Ο Π Α Θ Η Τ Ι Κ Ο Ποσά κλειοµένης Ποσά προηγούµενης Ποσά Ποσά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α 371 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΑ Δ.Λ.Π. 7 Ι. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ Δ.Λ.Π. 7 1. Γενικά - Ν. 2190/20 - Κ.Φ.Α.Σ. 7 -Οικονομικές καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

1. Στοιχεία Ισολογισµού Εταιρείας της 31 Μαρτίου ΣTOIXEIA IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ποσά εκφρασµένα σε ευρώ) Ε Ν Ε Ρ Γ Η T Ι Κ Ο Πάγια

1. Στοιχεία Ισολογισµού Εταιρείας της 31 Μαρτίου ΣTOIXEIA IΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ (ποσά εκφρασµένα σε ευρώ) Ε Ν Ε Ρ Γ Η T Ι Κ Ο Πάγια ΕΝ ΙΑΜΕΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΙΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 31 ΜΑΡΤΙΟΥ 2005 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΛΦΙΚΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 01 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007

ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 01 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007 ΚΛΕΜΑΝ ΕΛΛΑΣ - KLEEMANN HELLAS - A.B.E.E. ΑΡΙΘΜΟΣ.Μ.Α.Ε: 10920/06/Β/86/40 Έδρα: ΒΙ.ΠΕ Σταυροχωρίου Κιλκίς ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙΟ ΟΥ από 01 Ιανουαρίου 2007 έως 31 Μαρτίου 2007 Σύµφωνα µε την Απόφαση

Διαβάστε περισσότερα

Βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις Φόρος εισοδήματος 5 886,67 Λοιποί φόροι και τέλη 1.447,17 Σύνολο 2.333,84

Βραχυπρόθεσμες υποχρεώσεις Φόρος εισοδήματος 5 886,67 Λοιποί φόροι και τέλη 1.447,17 Σύνολο 2.333,84 ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΕΛΠ Νόµος 4308 / 2014 ΠΕΡΙΟ ΟΥ 2.6.2017 31.12.2017 Κ-Μ GROUP FINANCE Ι ΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Έδρα : Πανταζή 76 - Ηλιούϖολη Αριθµός µητρώου ΓΕ.ΜΗ. 142774203000

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) 403 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (Οι αριθμοί παραπέμπουν στις σελίδες) ΠΡΟΛΟΓΟΣ 5 ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΔΙΕΘΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΝΟΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΜΕ ΤΑ Δ.Λ.Π. 7 Ι. ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ Δ.Λ.Π. 7 1. Γενικά

Διαβάστε περισσότερα

ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙ ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΦΜ ΔΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Γ.Ε.

ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙ ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΦΜ ΔΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Γ.Ε. ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙ ΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 30-21100 - ΝΑΥΠΛΙΟ ΑΦΜ 997396210 - ΔΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Γ.Ε.ΜΗ 125770113000 Ενεργητικό Ισολογισμός (Β.1.1) Παθητικό 2015 2014 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της 31 Δεκεμβρίου η Εταιρική Χρήση (01 Ιανουαρίου Δεκεμβρίου 2017) ποσά σε ευρώ. Σύνολο καθαρής θέσης.

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της 31 Δεκεμβρίου η Εταιρική Χρήση (01 Ιανουαρίου Δεκεμβρίου 2017) ποσά σε ευρώ. Σύνολο καθαρής θέσης. ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Δ. - ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ Ν. ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (AEGEAN TREASUSRES P.C.) Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 134440438000 - Α.Φ.Μ. 800656906 - ΑΡΙΣΤ.ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΔΑΚΗ (ΠΡΩΗΝ ΠΑΛ.ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ) 60 84300 ΝΑΞΟΣ - ΔΟΥ ΝΑΞΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ Α.Ε.Ε. Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα για τη χρήση που έληξε 31 Δεκεμβρίου 2016

ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ Α.Ε.Ε. Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις σύμφωνα με τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα για τη χρήση που έληξε 31 Δεκεμβρίου 2016 Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις σύμφωνα με τα Ελληνικά ΠΟΥΝΕΝΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΜΟΥ 25 ΚΗΦΙΣΙΑ 145 64 Α.Φ.Μ.: 998382528 Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ Α.Μ.Α.Ε. 66624/01ΑΤ/Β/03/403 Α.Φ. 30436 ΑΡΙΘΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΛΥ Α ΑΕ. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής. Πληροφόρησης

ΙΛΥ Α ΑΕ. Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις. σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής. Πληροφόρησης ΙΛΥ Α ΑΕ Ενδιάµεσες Οικονοµικές Καταστάσεις Περιόδου 1 ης Ιανουαρίου 2006 έως 30 ης Σεπτεµβρίου 2006 σύµφωνα µε τα ιεθνή Πρότυπα Χρηµατοοικονοµικής Πληροφόρησης Βεβαιώνεται ότι οι συνηµµένες Ενδιάµεσες

Διαβάστε περισσότερα

εν έγινε. εν συνέτρεξε τέτοια περίπτωση

εν έγινε. εν συνέτρεξε τέτοια περίπτωση ΝΤΙ.ΕΜ.ΕΝ. (D.M.N.) ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΤΟΙΜΩΝ ΕΝ ΥΜΑΤΩΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Μ.Α.Ε. 57774/062/Β/04/0213 ΓΕΜΗ: 038794205000 ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31ης εκεµβρίου 2014 ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 01.01.2014-31.12.2014

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007

ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL Για τη χρήση που έληξε στις 31 Δεκεμβρίου 2007 ΕΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ELGEKA FERFELIS ROMANIA SRL 1/1-31/12/2007 1/1-31/12/2006 Πωλήσεις 57.187.149,00 53.558.445,00 Κόστος πωληθέντων (47.391.060,00) (43.824.420,00) Μικτό κέρδος

Διαβάστε περισσότερα

2014 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΛΗΣ & ΥΙΟΣ ΕΠΕ..» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2ΧΙΛ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΦΜ

2014 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΛΗΣ & ΥΙΟΣ ΕΠΕ..» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2ΧΙΛ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΦΜ ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31 ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ «ΠΑΥΛΟΣ ΚΡΟΥΣΤΑΛΕΛΗΣ & ΥΙΟΣ ΕΠΕ..» ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ 2ΧΙΛ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΑΦΜ 9986984770 (βάσει των διατάξεων του κωδικοπ. Ν.2190/1920, όπως

Διαβάστε περισσότερα

ΙΝΤΕΡΛΑΙΦ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΕΟ 0,00 0,00

ΙΝΤΕΡΛΑΙΦ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α. ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΙΣΠΡΑΚΤΕΟ 0,00 0,00 ΙΝΤΕΡΛΑΙΦ ΑΝΩΝΥΜΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2002-11η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2002-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2002) Α.Μ.Α.Ε. 25088/05/Β/91/23 ( ΠΟΣΑ ΣΕ ) ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟ Ποσά

Διαβάστε περισσότερα

Άυλα πάγια στοιχεία Λοιπά άυλα 490,23 950,32 Σύνολο 490,23 950,32

Άυλα πάγια στοιχεία Λοιπά άυλα 490,23 950,32 Σύνολο 490,23 950,32 IMS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ B.1.1 ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΟΣΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017-23η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΡ.Μ.Α.Ε. 30818/01ΝΤ/Β/94/1853 ΑΡ. Γ.Ε.ΜΗ. 121573001000

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ.Μ.Α.Ε /56/Β/95/06

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ.Μ.Α.Ε /56/Β/95/06 ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΡ.Μ.Α.Ε. 34389/56/Β/95/06 Π Ρ Ο Σ Α Ρ Τ Η Μ Α ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 31ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΕΩΣ 01.01. - 31.12. ( βάσει των διατάξεων του κωδικ. Ν 2190/1920,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 5/6/2015

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 5/6/2015 ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 5/6/2015 Της Τακτικής Συνεδρίασης του ιοικητικού Συµβουλίου της Ανώνυµης Εταιρίας µε την επωνυµία ΟΞΦΟΡΝΤ ΚΟΜΠΑΝΥ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Στην Μενεµένη σήµερα την 5 Ιουνίου

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιοπαραχθέντα πάγια στοιχεία. Αποτέλεσμα προ φόρων , ,26. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓ/ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 (1/1-31/12/2015)

Ιδιοπαραχθέντα πάγια στοιχεία. Αποτέλεσμα προ φόρων , ,26. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓ/ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 (1/1-31/12/2015) ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ Α.Ε. ΑΡ.ΜΑ.Ε.11285/67/Β/86/27- ΓΕΜΗ 123355999000 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΛΟΓ/ΜΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΧΡΗΣΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015 (1/1-31/12/2015) 2015 2014 Κύκλος εργασιών (καθαρός) 879.895,72 854.503,99

Διαβάστε περισσότερα

Παρ. 1. Σύννομη κατάρτιση και δομή των οικονομικών καταστάσεων. Παρεκκλίσεις που έγιναν χάριν της αρχής της πραγματικής εικόνας.

Παρ. 1. Σύννομη κατάρτιση και δομή των οικονομικών καταστάσεων. Παρεκκλίσεις που έγιναν χάριν της αρχής της πραγματικής εικόνας. ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ 30ης ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 (βάσει των διατάξεων του Κωδικοπ. Ν. 2190/1920, όπως ισχύει) VETO ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΚ ΟΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ.Τ VETO ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΕ «ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ»

Διαβάστε περισσότερα

Παράρτημα Γ : Σχέδιο Λογαριασμών

Παράρτημα Γ : Σχέδιο Λογαριασμών Παράρτημα Γ : Σχέδιο Λογαριασμών ΣΧΕΔΙΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ 1. Το παρόν σχέδιο λογαριασμών χρησιμοποιείται από τις οντότητες που υπόκεινται στο νόμο ως μέρος του λογιστικού τους συστήματος, σύμφωνα με τα οριζόμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΦΛΕΞΟ Α.Β.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 27η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) Α.Μ.Α.Ε.

ΦΛΕΞΟ Α.Β.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 27η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) Α.Μ.Α.Ε. ΦΛΕΞΟ Α.Β.Ε. ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ 31ης ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014 27η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΧΡΗΣΗ (1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014) Α.Μ.Α.Ε.14823/22/Β/87/3 ΠΟΣΑ ΚΛΕΙΟΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2014 ΠΟΣΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η περιουσία της επιχείρησης, από λογιστική άποψη, έχει τρεις διακρίσεις, δηλαδή: α. Το Ενεργητικό. β. Το Παθητικό. γ. Την Καθαρή Περιουσία.

Η περιουσία της επιχείρησης, από λογιστική άποψη, έχει τρεις διακρίσεις, δηλαδή: α. Το Ενεργητικό. β. Το Παθητικό. γ. Την Καθαρή Περιουσία. Ενεργητικό Παθητικό Καθαρή Περιουσία Η Λογιστική ασχολείται με την περιουσία κάθε επιχείρησης. Αυτό σημαίνει ότι παρακολουθεί από την έναρξη μέχρι και τη λήξη της λειτουργίας της το σύνολο των δικαιωμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2015

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΡΗΣΕΩΣ 2015 BRAINBOX ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ Α.Ε. ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΘΕΡΜΑΪΚΟΥ 2-4 Τ.Κ.: 55 133, ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΛ.: 2310 829729, FAX: 2311 829721 Α.Φ.Μ.: 998829969, Δ.Ο.Υ.: ΦΑΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα