ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ :ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΘΕΤΟ :ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΗΜΕΡΟΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Οικίας:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ :ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΘΕΤΟ :ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΗΜΕΡΟΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 18.11.1962 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Οικίας: 2109632183"

Transcript

1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ :ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΘΕΤΟ :ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΗΜΕΡΟΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΚΟΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ-2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Οικίας: Εργασίας: Κινητό: medichef@otenet.gr nfotiadis@bankofgreece.gr Γεννήθηκα στην Καβάλα όπου έζησα μέχρι τα 17 μου χρόνια.εργάζομαι στις κουζίνες από 14 ετών. Ο μεγάλος πόθος μου είναι η διάσωση, διάδοση και παγκόσμια αναγνώριση της τοπικής κουζίνας του Ελλαδικού χώρου, ως ηγέτιδας, με βάθος χρόνου, μεγάλη ιστορία και σαφείς γαστριμαργικούς κανόνες. ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤ. ΓΝΩΣΕΙΣ: Μέσης εκπαίδευσης Σ.Τ.Ε. Πάρνηθας

2 05/ /1982 Σχολή Μαγείρων Ενόπλων Δυνάμεων 2005 Εκπαίδευση στους υπολογιστές στα εκπαιδευτήρια So easy 2011 Σεμινάριο από την Τράπεζα της Ελλάδος για χρήση word, exel ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ:WORD, EXCEL,POWER POINT,INTERNET Πιστοποιημένος Executive chef από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης Πιστοποιημένος επιθεωρητής για το I.SO ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ( καλά) ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ Από το 2000 έως και 2010 καθηγητής στα Ι.Ε.Κ. LE MONDE στα μαθήματα: 1. Μαγειρική Τέχνη, 2. Παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα, 3. Σπεσιαλιτέ ξένων χωρών, 4. Ανατομία και Τεμαχισμός, 5. Ιστορία Διατροφής και Μαγειρικής Από το 2000 έως και σήμερα 2013 : Executive chef της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος εστιατόριο << ΒΑΡΟΥΛΚΟ >>, Executive chef **Αστέρι Michelin Στήσιμο και επιμέλεια καινοτόμου concept κρεατοφαγίας Αργεντίνικου στιλ με Ελληνικές συνταγές του εστιατορίου Bar Que στην Εκάλη επιμέλεια του εστιατορίου Ορίζοντες Λυκαβηττού του ομίλου Καστελόριζο

3 Επιμέλεια του εστιατορίου Όμικρον του ομίλου Καστελόριζο Επιμέλεια του εστιατορίου Raki Meze επιμέλεια του εστιατορίου Νταβαντούρι με Κρητική πειραγμένη κουζίνα και επιρροές απ όλη την Ελλάδα Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου 17 ** Υποψήφιο για χρυσό σκούφο & 2010 Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου Castello Hydra ** Διάκριση στα καλύτερα εστιατόρια Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου Naboucco στην Εκάλη. Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου 21. Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου Ο Νικόλας της Σχοινούσας ** Χρυσός σκούφος Ελληνική κουζίνα Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του πολυχώρου (χαρακτηρισμένο μνημείο, οικία του ποιητή Σουρέ ) με τίτλο Σουρέδικο στον Κάμπο της Χίου έως και 2010 επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου Solymar στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου ** Διάκριση στα καλύτερα εστιατόρια της νησιωτικής Ελλάδας. επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου Meze στον Πειραιά έως και 2006 : Σύμβουλος chef για αναβίωση, διαμόρφωση και παραγωγή παραδοσιακών & αρχαιοελληνικών συνταγών και σκευασμάτων στην οικοτεχνία ΛΙΟΣΤΡΟΦΙ Σύμβουλος Executive chef του εστιατορίου HYTRA **Χρυσός σκούφο.

4 Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου SEE YOU του ξενοδοχείου SANI BEACH Χαλκιδικής 2004 & 2005 GUEST CHEF Του εστιατορίου Γαλάζια HYTRA 2003 Επιμέλεια κουζίνας και διαμόρφωση Menu των εστιατορίων ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ (ψάριαθαλασσινά) & ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ (Ελληνική κουζίνα με κρέας) 2002 Επιμέλεια κουζίνας και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου DASH Επιμέλεια κουζίνας και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου BARA όμιλος << ΣΤΑΔΙΑΚΗ >>, Executive chef Τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας BIOTREK(πειραματικές πρώτες ύλες τροφίμων) Βιομηχανικό Catering εστιατόριο << DASH >>, executive chef catering << GOLF ΓΛΥΦΑΔΑΣ >>, sous chef Τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας BELL FOOD (Πρότυπα σάντουιτς) Βιομηχανικό Catering εστιατόριο << VΑRDI S PENDELIKON >>, sous chef Catering << ΠΗΓΑΣΟΣ >>, Α μάγειρας (ζεστή κουζίνα) εστιατόριο << ΑΥΛΑΙΑ >> chef εστιατόριο << ENTRÉE NOUS >> chef. hotel << RAMIRA BEACH >> sous chef (entremetier) εστιατόριο<<shangri-la, CHEVALIER>> chef.

5 1986 hotel<<n.j.v. MERIDIEN ATHENS>>β μάγειρας (sausier, Creek nouvelle cuisine). hotel <<HILTON ATHENS >> β μάγειρας (garde manger). hotel << CORFU PALACE >> β μάγειρας (entremetier) << ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ >> (μάγειρας λέσχης Αξ\κων Γυθείου, Σπάρτης, Ιωαννίνων) catering << PIZANIS >>(πλωτό ξενοδοχείο),γ μάγειρας-ζεστή κουζίνα,ζαχ/στείο hotel << GALAXY >> γ μάγειρας (ζεστή κουζίνα) μαθητεία στην Σ.Τ.Ε. Πάρνηθας (XENIA ΚΥΘΝΟΥ & ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ), πρακτική εκπαίδευση. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ 2004 Παρακολούθηση σεμιναρίων για την εκπαίδευση καθηγητών μαγειρικής τέχνης Σεμινάρια Γαλλικής-Μεσογειακής κουζίνας από τον Chef STEFAN DE MIKELI. Σεμινάρια Γαλλικής- Μεσογειακής κουζίνας από τον Chef JACQUES CIBOIS. Σεμινάρια τεμαχισμού &ανατομίας κρεάτων από την SOPEXA 2005 & 2006 Σεμινάρια χρήσης υπολογιστών από την σχολή LE MONDE Έρευνα για την επιστήμη στην κουζίνα. Έρευνα της κουζίνας του Ελληνισμού ανά τον κόσμο. Σεμινάριο εργαστηρίου & θεωρίας με θέμα <<Μοριακή Γαστρονομία >> από τον Μοριακό Βιολόγο- Χημικό Herve This. Διάλεξη και ζωντανή παρουσίαση από τον Herve This & Pierre Gagnier στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα : << Μοριακή Γαστρονομία και Τέχνη >>.

6 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Μέλος του Who is Who στην Ελλάδα Εισηγητής, οργανωτής και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου γαστρονομίας Πιερίας. Οργανωτής της λέσχης γαστρονομίας Λακωνίας. Πιστοποιημένος επιθεωρητής του I.S.O από Μεγάλη Βρετανία Επιθεωρητής συνεργάτης του Ε.Ο.Τ. για το πρόγραμμα του σήματος ποιότητας Ελληνικής κουζίνας. Mέλος της EURO TOQUE. Μέλος του ΑΡΧΕΣΤΡΑΤΟΣ(σύλλογος για την διάσωση και διάδοση της παραδοσιακής και αρχαίας Ελληνικής κουζίνας)1997. Εκπροσώπηση της χώρας μας και της Τραπέζης Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην Φραγκφούρτη στα πλαίσια της εβδομάδας Ελληνικού Πολιτισμού & Γαστρονομίας ως τιμώμενη χώρα, όπου περατώνονταν καθημερινά Ελληνικά γεύματα προς τα στελέχη της ECB και παράθεση δείπνου Menu gala προς τους διοικητές των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συμμετοχή στις ημερίδες του Chef club Αθηνών (2oς του 2006) που έγιναν στα πλαίσια της έκθεσης Food snack & coffee ως εισηγητής με θέμα : α) Ψάρια & θαλασσινά β) Ζελέ και ζελαρίσματα Συντονιστής των ημερίδων του Chef club Αθηνών (2ος του 2007) στα πλαίσια της έκθεσης Food Snack & Coffee. Εισηγητής στο εργαστηριακό σεμινάριο της σχολής Le Monde με θέμα : << Παράδοση & σύγχρονη έκφραση>>. Συμμετοχή στο εργαστηριακό σεμινάριο της σχολής Le Monde με θέμα:<< Σύγχρονα ρεύματα γαστρονομίας Προσεγγίζοντας την Μοριακή Γαστρονομία >>, με εισηγητή τον Αλέξανδρο Γιώτη. Εισηγητής σε εργαστηριακό σεμινάριο της σχολής Le Monde (τριών περιόδων ) με θέμα Θαλασσινές Γεύσεις : 1η περίοδος: Η μεταμόρφωση των πρώτων υλών σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας. 2η περίοδος: Αυγοτάραχο το Ελληνικό χαβιάρι.

7 3η περίοδος: Εποχικότητα των ψαριών και θαλασσινών. Προπονητής ομάδων πανελλήνιου διαγωνισμού νέων chefs: α) θέμα: Ελληνική σαλάτα με φρέσκα λαχανικά, ελαιόλαδο & Ελληνικό τυρί (χρυσό μετάλλιο). β) θέμα: Ιταλική κουζίνα (επιλογή μου η Καλαβρία)-δύο παρασκευές (ασημένιο μετάλλιο).1ος γ) θέμα: ψάρια &θαλασσινά(χάλκινο μετάλλιο).2005 δ) θέμα: Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα(δύο παρασκευές)χρυσό μετάλιο ε) θέμα: Καρέ Αρνιού(χρυσό μετάλλιο) /02 /2006 Συμμετοχή στο 6ο Συνέδριο EYROASPER της Υπερνομαρχίας Ροδόπης Εύρου με θέμα << Το Σπαράγγι >> με γραπτές θέσεις και προτάσεις. Συμμετοχή στον Ο.Π.Ε. στην ομάδα <<KERASMA>> εκ μέρους του Chef club Αθηνών. Κριτής στο φεστιβάλ της Τσακώνικης μελιτζάνας. Εισηγητής σε εκπαιδευτικό φεστιβάλ μαγειρικής διατροφής σε μικρά παιδιά σε συνεργασία με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στην Γιορτή το Εισηγητής σε εκπαιδευτικό φεστιβάλ μαγειρικής διατροφής σε μικρά παιδιά στις κατασκηνώσεις της Τράπεζας της Ελλάδος το Συγγραφή του βιβλίου Ελιά και ρύζι Αρχαία Ελλάδα και Αρχαία Κίνα στο ίδιο τραπέζι με την συμμετοχή του κινέζου chef Michlen Quo GiΚαι του γαστρονόμου Αλέξανδρου Γιώτη. Ζωντανή παρουσίαση μαγειρικής στην Δ.Ε.Θ. του βιβλίου μου Αρχαία Ελλάδα & αρχαία Κίνα στο ίδιο τραπέζι το Παρουσίαση και γευσιγνωσία του βιβλίου μου Αρχαία Ελλάδα & Αρχαία Κίνα στο ίδιο τραπέζι στο Ιωνικό κέντρο στην πλάκα προς τον σύλλογο Καβαλιωτών εν Αθήναις το Ως Executive chef και παρουσιαστής του συμποσίου της Λέσχης γαστρονομίας Ηπείρου στο Bourazani Ressort με θέμα το κυνήγι.

8 Συμμετοχή στο ενημερωτικό φυλλάδιο συνταγών ως ένθετο στο περιοδικό << Υγεία & ευεξία >> με θέμα το ελαιόλαδο για λογαριασμό της Εταιρίας Ελαιουργική. Εμπνευστής και δημιουργός για λογαριασμό της εταιρίας Λιοστρόφι των προϊόντων << Οξίμελι, αρωματικό ελαιόλαδο με λεμονόχορτο, αρωματικό λάδι με μπαχαρικά, αλάτια με βότανα,σαλάτα πικάντικη, σάλτσα κολοκύθας >>. Εμπνευστής συνταγών με θέμα το οξίμελι για λογαριασμό της εταιρίας Λιοστρόφι για έκθεση στο Λούβρο. Τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Φάρμα Φωτιάδη Τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Παλαιόκηπος ( παραγωγή αλλαντικών από κυνήγι ) Τεχνικός σύμβουλος του ξενοδοχείου Bourazani resort Τεχνικός σύμβουλος του γυναικείου συνεταιρισμού Τριγώνου Έβρου << ΓΑΙΑ>> Οργανωτής και chef της τριεθνούς εκδήλωσης στο Τρίγωνο του Έβρου με θέμα << Βαλκανικά μαγειρέματα στο Τρίγωνο Ομιλητής σε ημερίδα της ίδιας εκδήλωσης με θέμα << Η συμβολή της τοπικής γαστρονομίας στην τουριστική και αγροτική ανάπτυξη>>. Συμμετοχή στο πρόγραμμα του υπουργείου υγείας της Κύπρου Food profit Συμμετοχή στο 1 ο παγκόσμιο συνέδριο συμπόσιο για την Αρχαία Ελληνική και Βυζαντινή κουζίνα και διατροφή της εταιρίας ARTIFEX Σύμβουλος της εταιρίας ARTIFEX Chef του 1 ου πανελληνίου συνεδρίου αγροτών στην Πιερία 9/12 Ιδρυτής και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου γαστρονομίας Πιερίας Δημοσιεύσεις συνταγών σε εφημερίδες και περιοδικά. Σύνεδρος στο συνέδριο για την Μεσσηνιακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα απο το ίδρυμα << Καπετάν Βασίλης >> στο Costa Navarino Δημιουργία γαστρονομικού Φεστιβάλ στο εστιατόριο Νταβαντούρι με θέμα << Μακεδονικοί γαστρονομικοί θησαυροί του Ολύμπου >> με την αιγίδα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης. Συνεντεύξεις παρουσιάσεις και αναλύσεις για την γαστρονομία στην τηλεόραση << DION >> Πιερίας Τηλεοπτικές γαστρονομικές παρουσιάσεις στις εκπομπές ( Chef στον αέρα ΣΚΑΪ & με την Ντίνα Νικολάου στον STAR

9 Συμμετοχή στην έκθεση << Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Αθηνόραμα >> με τον γυναικείο συνεταιρισμό Έβρου << ΓΑΙΑ >> Εισηγητής και επικεφαλής chef στο φεστιβάλ γεύσεων και τοπικών προϊόντων Έβρου με την αιγίδα της περιφέρειας ΑΝ. Μακεδονίας και Θράκης με θέμα << Θράκης γεύσεις >>. Συνέντευξη στο web radio << ΖΑΝ ΖΑΝ >> με θέμα << Η διατροφή των παιδιών σήμερα >> Συνεντεύξεις στην ERA για την τοπική γαστρονομία και τα έθιμα της Ελλάδος Συνεντεύξεις στο Μακεδονικό Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων με θέμα τις γαστρονομικές μας παραδόσεις και την διατροφή των Ελλήνων Συγγραφή συνταγών και σχολίων στο περιοδικό << ΚΥΚΛΟΣ >> της Τραπέζης της Ελλάδος Μέλος και τεχνικός σύμβουλος του Cluster Ελληνικό Γκότζι Σύνεδρος και chef της διημερίδας του Α/Β και της Φάρμας Φωτιάδη στην Κατερίνη για τον Μαύρο χοίρο Κριτής στις Οργανοληπτικές αξιολογήσεις των meat days 2012 & 2013 υπό την εποπτεία του καθηγητού του ΑΠΘ κυρίου Αμβροσιάδη ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ Τοξοβολία Καταδύσεις Ζωγραφική Βιβλίο Μουσική Μαγειρική ζωοφιλία

Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας

Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Χαιρετίζω την πραγματοποίηση του Φεστιβάλ

Διαβάστε περισσότερα

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015

20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 20 21 22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2015 ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ Δικτύωση Eκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Επιστημονικές Ημερίδες Παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες)

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 11 Μαΐου 2011 (διάρκειας 2 ημερών για περισσότερη δημοσιότητα και αξιοποίησή της από τις συμμετέχουσες εταιρίες) K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 114/368 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος

1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος 1ο Φεστιβάλ Λευκαδίτικης Γαστρονομίας 2014 υπό την αιγίδα της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος Hellenic chef s Association Παγκόσμιο Συνέδριο Αρχιμαγείρων Το μεγάλο γεγονός το 2016 Chef s club of Greece Αντιπροσωπίες

Διαβάστε περισσότερα

Ευστράτιος Ιωσηφέλλης

Ευστράτιος Ιωσηφέλλης Ευστράτιος Ιωσηφέλλης Επικοινωνία: 6974627581 assiduita@yahoo.gr Προσωπικές πληροφορίες Ημερομηνία γέννησης: 27/04/1985 Τόπος Καταγωγής: Μεσότοπος Λέσβου Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Πατρώνυμο: Φώτιος

Διαβάστε περισσότερα

Θεωρητικό σεμινάριο στα πλαίσια του Μεσσηνιακά μαγειρέματα. Φωτιάδης Νίκος Executive Chef

Θεωρητικό σεμινάριο στα πλαίσια του Μεσσηνιακά μαγειρέματα. Φωτιάδης Νίκος Executive Chef Θεωρητικό σεμινάριο στα πλαίσια του Μεσσηνιακά μαγειρέματα Φωτιάδης Νίκος Executive Chef Θα πρέπει να υπάρχει μενού ή κατάλογος εστιατορίου; Μενού ή κατάλογος εστιατορίου; Τι είναι αυτό το «τετράδιο» που

Διαβάστε περισσότερα

ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013. Αναλυτικά συμμετείχαν οι εταιρίες: 1. ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ. ΑμεΑ): Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και.

ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013. Αναλυτικά συμμετείχαν οι εταιρίες: 1. ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην Κ.Ε.Κ.Υ.Κ. ΑμεΑ): Το Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και. ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013 Το Φεστιβάλ ΘΡΑΚΗΣ ΓΕΥΣΕΙΣ 2013 πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και διαρκή, πολυάριθμη συμμετοχή κόσμου, στις 7,8 και 9 Ιουνίου 2013, στον Πευκώνα της Ορεστιάδας. Διοργανώθηκε

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την αιγίδα. Χορηγοί:

Υπό την αιγίδα. Χορηγοί: Υπό την αιγίδα Χορηγοί: Εκπαιδευτικά Σεμινάρια γαστρονομίας των επαγγελματιών της Μεσσηνίας Το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη και το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, προσκαλούν όλους τους επαγγελματίες της εστίασης, παραγωγούς

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών,

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, CHEF`S CLUB BΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 171 ΔΑΦΝΗ ΤΚ 17 237 ΤΗΛ. FAX 210 8251401 info@chefclub.gr / www. chefclub.gr Αθήνα 10.12.2009 Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, Το Chef`s Club Ελλάδος

Διαβάστε περισσότερα

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010

29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ-02 ΜΑΪΟΥ 2010 ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Agro-Festival

Διαβάστε περισσότερα

α) Άμεσης απόδοσης β) Μακροπρόθεσμης αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος

α) Άμεσης απόδοσης β) Μακροπρόθεσμης αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος Οι Τοπικές Κουζίνες σαν Τουριστικός Πόρος: α) Άμεσης απόδοσης β) Μακροπρόθεσμης αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΑ ΗΜΙΑΣ ΓΕΥΣΗΣ Σύρος,, 2008 Η γαστρονομία

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙ ΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2011 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑ : ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Κωνσταντέλια Βασιλικής

Βιογραφικό σημείωμα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Κωνσταντέλια Βασιλικής Βιογραφικό σημείωμα υποψηφίου δημοτικού συμβούλου Κωνσταντέλια Βασιλικής Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλαμαριά 11 Αυγούστου το 1982. Γονείς της ο Κωνσταντέλιας Ιωάννης και η Κωνσταντέλια Σοφία. Σπουδές:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Ε.Κ.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Ε.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ & ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών,

Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, Αθήνα 14 Nοεμβρίου 2008 Αγαπητοί φίλοι της Λέσχης Αρχιμαγείρων και Αρχιζαχαροπλαστών, Το Chef`s Club και η Forum s.a., με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουν τη διοργάνωση του 2ου ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΟΡΟΥΜ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas

Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas Αξιοποίηση των τοπικών πόρων στη δημιουργία νέων προϊόντων και υπηρεσιών: Η εμπειρία των επιχειρήσεων ACORDO - Corfu Specialty Foods και Ambelonas Corfu ACORDO - Corfu Specialty Foods Artisan + natural

Διαβάστε περισσότερα

Μήνυµα µας είναι: ποιοτικά προϊόντα ως βάση της διατροφής µας

Μήνυµα µας είναι: ποιοτικά προϊόντα ως βάση της διατροφής µας Η ονοµασία µας, «Γεύσεις καθ οδόν» θέλει από την µία να δηλώσει την κινητικότητα, την διαρκή αλληλεπίδραση των γαστρονοµικών συνηθειών στο ευρύτερο χώρο της Μεσογείου και πως καθόρισαν την παραγωγή του

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ Παρασκευή 03/03/2017 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΩΡΑ ΤΟΠΟΣ It s all new to me Ωράριο Λειτουργίας των Εκθέσεων: 10:00-19:00 ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΣΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτ. και Ζαχαρ. (Ειδίκευση: Γαστρονομικές Τέχνες) Εξάμηνο 1

Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτ. και Ζαχαρ. (Ειδίκευση: Γαστρονομικές Τέχνες) Εξάμηνο 1 Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτ. και Ζαχαρ. (Ειδίκευση: Γαστρονομικές Τέχνες) Εξάμηνο Ακαδημαϊκό Έτος: 0 0 0: - 0: Computer Lab 0: - :0 Επαγγελματικά Μαθηματικά Σουππουρή Ειρήνη Εισαγωγή στη Μαγειρική: Λαχανικά

Διαβάστε περισσότερα

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά,

Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ 49. Θέμα: «ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΝΑΜΕ ΕΛΛΑΔΑ» Κύριε Πρόεδρε, Κύριε Διευθυντά, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 186/694 Αθήνα, 17 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 10:00-18:00

ΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ. Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 10:00-18:00 ΙΔΡΥΜΑ ΘΡΑΚΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2011 Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011, ώρα 10:00-18:00 Ημερίδα με θέμα: «Πολιτικές για την καταπολέμηση των διακρίσεων την Ελλάδα και ο ρόλος

Διαβάστε περισσότερα

Απολογισμός Δράσεων 2013

Απολογισμός Δράσεων 2013 Απολογισμός Δράσεων 2013 Ο Απολογισμός Δράσεων 2013 έχει σκοπό να προσφέρει μια εικόνα για το βασικό έργο του Ιδρύματος τη χρονιά που πέρασε μέσα από την παρουσίαση επιλεγμένων προγραμμάτων. Δράσεις που

Διαβάστε περισσότερα

Σκέψεις για την Διαμόρφωση Στρατηγικής για το Μέλλον του Ελληνικού Ελαιολάδου& Ελιάς. Βαγγέλης Διβάρης, Πρόεδρος ΦΙΛΑΙΟΣ

Σκέψεις για την Διαμόρφωση Στρατηγικής για το Μέλλον του Ελληνικού Ελαιολάδου& Ελιάς. Βαγγέλης Διβάρης, Πρόεδρος ΦΙΛΑΙΟΣ Σκέψεις για την Διαμόρφωση Στρατηγικής για το Μέλλον του Ελληνικού Ελαιολάδου& Ελιάς Βαγγέλης Διβάρης, Πρόεδρος ΦΙΛΑΙΟΣ ΜικρόΙστορικό Ιδρύθηκετο1998, είναι επιστημονικό μη κερδοσκοπικό σωματείο Σκοποί

Διαβάστε περισσότερα

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ 4 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ 4 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ 14 15 16 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ 4 ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΛΑΚΤΟΣ & ΤΥΡΙΟΥ ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης ΕΚΕΦΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 3. Γνώση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Πιστοποιημένη επιμόρφωση Επιπέδου 1:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 3. Γνώση Ηλεκτρονικού Υπολογιστή, Πιστοποιημένη επιμόρφωση Επιπέδου 1: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία υπαλλήλου: 1. Όνομα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 2. Επώνυμο: ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ 3. Ημερομηνία Γέννησης: 30/05/1961 4. Τόπος Γέννησης: Δ.Δ. Τριγωνικού Δήμου Σερβίων Π. Κοζάνης 5. Οικογενειακή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ημ/νία διαγωνισμού: 17 Νοεμβρίου 2015 Τόπος διεξαγωγής διαγωνισμού: Εργαστήρια Σχολής LE MONDE Θεσσαλονίκης 45 Μοσχάτο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7. Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ

Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7. Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Περιεχόμενα ΠΡΟΛΟΓΟΣ 7 Μέρος Α': ΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ Κεφ. Ιο ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ 18 1.1. Επιλογή των τροφών 19 1.2. Τα θρεπτικά στοιχεία 20 1.2.1. Πρωτεΐνες ή λευκώματα 21 1.2.2. Υδατάνθρακες ή σάκχαρα 22 1.2.3.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ. Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι

ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ. Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι ΕΙΔΗ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Διοίκηση Επισιτιστικών Τμημάτων Ι Τι προσδιορίζουν οι όροι menu α) a la carte και β) table d' hote; Τι προσδιορίζουν οι όροι menu α) a la carte και β) table d' hote; Σε κάθε εστιατόριο συναντάμε

Διαβάστε περισσότερα

1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016

1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016 1 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ GREEK CHEF 2016 Αθήνα, 29,30 & 31 Ιανουαρίου 2016, Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Ο 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ελληνικής Κουζίνας GREEK

Διαβάστε περισσότερα

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση

Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Εικόνες από μια επιτυχημένη έκθεση Οι εκθέτες και τα προϊόντα 145 Έλληνες παραγωγοί προϊόντων έδωσαν το «παρών» και κέρδισαν τους απαιτητικούς επισκέπτες που πέρασαν το κατώφλι της Helexpo, σταμάτησαν

Διαβάστε περισσότερα

Η ψυχή της κατσαρόλας: Aπό την πρωτογενή έρευνα στην αξιοποίηση της γαστρονομικής παράδοσης. Αρχείο Εύης Βουτσινά

Η ψυχή της κατσαρόλας: Aπό την πρωτογενή έρευνα στην αξιοποίηση της γαστρονομικής παράδοσης. Αρχείο Εύης Βουτσινά Η ψυχή της κατσαρόλας: Aπό την πρωτογενή έρευνα στην αξιοποίηση της γαστρονομικής παράδοσης Αρχείο Εύης Βουτσινά 16 χρόνια πριν Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αφιέρωμα στις Κυκλάδες Αρχείο Εύης Βουτσινά 2 Εύη

Διαβάστε περισσότερα

«Grow Greek Tourism Online»: εκπαιδευτικό σεµινάριο ψηφιακού µάρκετινγκ της Google στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε το επιτυχηµένο σεµινάριο της πρωτοβουλίας Grow Greek Tourism

Διαβάστε περισσότερα

ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες παρουσίαση τοπικής ταυτότητας

ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ ΕΛΛΑ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες

Διαβάστε περισσότερα

Οι Κυκλάδες στο πιάτο στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015 στην Τεχνόπολη.

Οι Κυκλάδες στο πιάτο στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Άνοιξη 2015 στην Τεχνόπολη. Τμήμα Επικοινωνίας & Κατάρτισης Απόλλωνος & Λαδοπούλου Τ. Κ. 84100, Ερμούπολη (Σύρος) +30 22810 82346 +30 22810 86555 estamiri@cycladescc.gr www.e-kyklades.gr Οι Κυκλάδες στο πιάτο στο Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού. για την «Παροχή Υπηρεσιών για την ξενοδοχειακή υποστήριξη διημερίδας και πρακτικών σεμιναρίων»

Προκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού. για την «Παροχή Υπηρεσιών για την ξενοδοχειακή υποστήριξη διημερίδας και πρακτικών σεμιναρίων» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΚΡΙΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ ΕΙΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Προκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσιών για την ξενοδοχειακή υποστήριξη διημερίδας

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ «ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΥΣΕΩΝ» 4,5 και 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 2009 ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΛΟΥ (Τράπεζα Ελλάδος) Το Γραφείο Υποστήριξης Προϊόντων της Νομαρχιακής

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση:

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση: ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Επώνυµο: Όνοµα: Πατρώνυµο: Ειδικότητα: Ηµερ/νια γενν.: Τόπος κατοικίας: Τόπος γέννησης: Εθνικότητα: Υπηκοότητα: Οικογενειακή κατάσταση: ΣΠΟΝΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΦΩΚΑΣ ή ΑΡΙΣΤΟΓΕΙΤΩΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στην Έκθεση Strade Golose συμμετέχουν Ιταλικές & Ελληνικές Περιφέρειες & επιχειρήσεις.

Στην Έκθεση Strade Golose συμμετέχουν Ιταλικές & Ελληνικές Περιφέρειες & επιχειρήσεις. Η Έκθεση Strade Golose πραγματοποιείται από την Ένωση Εστιατόρων της περιοχής του Salento σε εξωτερικό χώρο στην επαρχία Λέτσε της Ιταλίας, στην Καλλίπολη της Απουλίας (Gallipoli, Apulia) με στόχο την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ 24 η ιεθνής Έκθεση Τουρισμού 30 Οκτωβρίου 2 Νοεμβρίου 2008 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΩΝ ΕΚ ΗΛΩΣΕΩΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΟΣ ΩΡΑ ΕΚ ΗΛΩΣΗ Τετάρτη 29/10 Αίθουσα CORONA 19:00 21:00 είπνο εργασίας για Νομάρχες και Γενικούς Γραμματείς

Διαβάστε περισσότερα

Διαγλωσσική μεταφορά και διαμεσολάβηση

Διαγλωσσική μεταφορά και διαμεσολάβηση ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Διαγλωσσική μεταφορά και διαμεσολάβηση Ενότητα 11 : Τουριστικές υπηρεσίες επικοινωνίας Ελένη Κασάπη Άδειες Χρήσης Το παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2016 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (ΙΙ) ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Μάθημα: ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχν. Γεωπονίας Τεχν. Τροφίμων Ηράκλειο Κρήτης Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 22:50 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 22:52

Τεχν. Γεωπονίας Τεχν. Τροφίμων Ηράκλειο Κρήτης Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 22:50 - Τελευταία Ενημέρωση Δευτέρα, 09 Δεκέμβριος 2013 22:52 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Τεχν. Γεωπονίας Τεχν. Τροφίμων Ηράκλειο Κρήτης Προσωπικά Στοιχεία Διεύθυνση: Ηράκλειο Κρήτης, Τ.Κ. 71303 Τηλέφωνο: 6985852597 E-mail: yiannis.prt@gmail.com Προφίλ: Πολύ καλή γνώση καλών

Διαβάστε περισσότερα

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 2-3 Δεκεμβρίου 2017,

Διαβάστε περισσότερα

PRESS KIT Etoile. Κύρος Etoile Το επόμενο αστέρι είσαι εσύ!

PRESS KIT Etoile. Κύρος Etoile Το επόμενο αστέρι είσαι εσύ! PRESS KIT Etoile Κύρος Etoile Το επόμενο αστέρι είσαι εσύ! Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile by Les Chefs είναι η πιο Εξειδικευμένη Σχολή για τη Γαστρονομία και τον Τουρισμό. Ιδρύθηκε από Επαγγελματίες στο

Διαβάστε περισσότερα

TRIKALINOS ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ

TRIKALINOS ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ TRIKALINOS ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ BOTTARGA (Ιταλικά), KARASUMI (Ιαπωνικά) ή ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ (Ελληνικά) είναι μια λιχουδιά από φυσικά αποξηραμένο και μορφοποιημένο αυγό Κέφαλου ή Τόνου. Το ΑΥΓΟΤΑΡΑΧΟ αποτελούσε γαστρονομική

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΡΤΙΟΥ 2014

ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 14 15 16 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΕΙ ΛΑΡΙΣΑΣ ικτύωση εκδηλώσεις έκθεση γαστρονοµία Νέες καλλιέργειες Επιστηµονικές Ηµερίδες παρουσίαση τοπικής ταυτότητας ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η Φάρμα. Η Ταβέρνα. Τα Προϊόντα. Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας

Η Φάρμα. Η Ταβέρνα. Τα Προϊόντα. Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας Σύμμαχος ή Εχθρός της Κοινωνικής Ευημερίας; Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 Πανεπιστήμιο Κρήτης - Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (ΜΦΙΚ) Η Φάρμα. Η Ταβέρνα. Τα Προϊόντα. Μοναδικό Ελληνικό Παράδειγμα Κρητικής Φιλοξενίας

Διαβάστε περισσότερα

ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΛΑΜΙΑ

ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΛΑΜΙΑ 6 7 8 9 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΛΑΜΙΑ Αναδεικνύουμε τους Γαστρονομικούς Προορισμούς της Φθιώτιδας! Δικτύωση Εκδηλώσεις Έκθεση Γαστρονομία Νέες καλλιέργειες Παρουσίαση Τοπικής Ταυτότητας Κερνάμε

Διαβάστε περισσότερα

Εκ μέρους όλων των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κυπριακό Πρόγευμα, σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο 2018.

Εκ μέρους όλων των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κυπριακό Πρόγευμα, σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο 2018. 1 Εκ μέρους όλων των ξενοδοχείων που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Κυπριακό Πρόγευμα, σας ευχόμαστε ένα ευτυχισμένο και επιτυχημένο 2018. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΌΥΓΕΝΝΑ και ΧΑΡΌΥΜΕΝΌ ΝΕΌ ΕΤΌΣ 2018! 1 2 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas

Συνεργασία We do local και Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Παρουσίαση του We do local σε εκδήλωση του Meeting Point Hellas Συμμετοχή Δύο Νέων Εταιρειών Απρίλιος 2015: Στην Μετοχική σύνθεση της εταιρείας Τοπική Παραγωγή & Φιλοξενία ΑΕ προστίθενται άλλες δύο εταιρείες: ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ ΑΕ με εκπρόσωπο της τον κο Καλαιτζιδάκη Δημήτρη

Διαβάστε περισσότερα

Νίκος Κατσαρός Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας, New York College Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος»

Νίκος Κατσαρός Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας, New York College Επιστημονικός Συνεργάτης ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ MΕΣΟΓΕΙΑΚΗ - ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΩΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ Νίκος Κατσαρός Διευθυντής Τμήματος Διατροφολογίας, New York College Επιστημονικός Συνεργάτης

Διαβάστε περισσότερα

Food Professionals. Ημερολόγιο Επαγγελματικής Καταξίωσης 2012-2013. Σεμινάρια γαστρονομίας για επαγγελματίες. Νοέμβριος 2011 5

Food Professionals. Ημερολόγιο Επαγγελματικής Καταξίωσης 2012-2013. Σεμινάρια γαστρονομίας για επαγγελματίες. Νοέμβριος 2011 5 Food Professionals Σεμινάρια γαστρονομίας για επαγγελματίες Ημερολόγιο Επαγγελματικής Καταξίωσης 2012-2013 Νοέμβριος 2011 5 Food Professionals Σεμινάρια γαστρονομίας για επαγγελματίες Η μαγειρική και η

Διαβάστε περισσότερα

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. 3 rd 15 16 17 IOYNIOY 2012 TEXNOΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΕΚΘΕΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ Υπό την Αιγίδα: Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ΕΝΩΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Βιογραφικό σημείωμα. Προσωπικά στοιχεία. Διεύθυνση Αδμήτου 26, Αθήνα T.K Τηλέφωνο οικίας Τηλέφωνο κινητό

Βιογραφικό σημείωμα. Προσωπικά στοιχεία. Διεύθυνση Αδμήτου 26, Αθήνα T.K Τηλέφωνο οικίας Τηλέφωνο κινητό Προσωπικά στοιχεία Ονοματεπώνυμο ΜΗΤΣΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Διεύθυνση Αδμήτου 26, Αθήνα T.K 10446 Τηλέφωνο οικίας 2130311435 Τηλέφωνο κινητό 6987249347 Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο evangelia.mitsou@gmail.com Τηλεομοιοτυπία

Διαβάστε περισσότερα

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό

Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Η 2 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 1 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα Πολωνία, Βαρσοβία 3-4 Δεκεμβρίου 2016,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Πιερίας ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ημερομηνία γέννησης: 31-1-1958 Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος με τέσσερα (4) παιδιά Δ/νση κατοικίας:

Διαβάστε περισσότερα

ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: 2/10/2013-31/10/2013 Έδρα: Αθήνα

ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: 2/10/2013-31/10/2013 Έδρα: Αθήνα Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής ΟΝΟΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ ΟΝΟΜΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ: ΤΙΤΑΝΙΑ HOTEL ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ: 2/10/2013-31/10/2013 Έδρα: Αθήνα 1 Ξενοδοχείο 4 αστέρων Βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΙΌΥΛΙΌΣ Ξενοδοχείο Atlantica Bay Ξενοδοχείο Atlantica Bay Το ξενοδοχείο Atlantica Bay είναι το νεότερο μέλος του προγράμματος Κυπριακό Πρόγευμα. Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε επιτυχώς στο Atlantica Bay, καθώς η ενθουσιώδης διοίκηση και η αφοσιωμένη

Διαβάστε περισσότερα

Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού. Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ

Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού. Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ Η Γαστρονοµία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισµού Γιώργος Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής ΣΕΤΕ 2ο Διεθνές Συνέδριο Αειφορία, Διατροφή, Τουρισµός: παράγοντες - κλειδιά για την εξωστρέφεια των ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Ανάδειξη Ελληνικών Προϊόντων

Ανάδειξη Ελληνικών Προϊόντων Ανάδειξη Ελληνικών Προϊόντων Αναγνώστης Αργυρίου Ερευνητής, Αναπληρωτής Διευθυντής Ινστιτούτου Εφαρμοσμένων Βιοεπιστημών ΕΚΕΤΑ, Αντιπρόεδρος Ινστιτούτου Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας Αγρο-διατροφή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΟ: ΚΑΤΕ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΟ: ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ (Ισοτιμία) ΕΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ: 1979 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ

ΠΤΥΧΙΟ: ΚΑΤΕ ΑΘΗΝΑΣ,ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΤΥΧΙΟ: ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ (Ισοτιμία) ΕΤΟΣ ΚΤΗΣΗΣ: 1979 ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ 1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΚΟΥΤΡΑ ΤΑΜΑΡΕΣΗ ΟΝΟΜΑ: ΑΝΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ΜΟΝΙMΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΙΔΡΥΜΑ: ΤΕΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ) ΤΜΗΜΑ: ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ κ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503. www.f1school.gr f1school@otenet.gr

Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503. www.f1school.gr f1school@otenet.gr Κωσταντινουπόλεως 34, Καλλιθέα, Ρέθυμνο τ. 28310 58503 Kέντρο Δια Βίου Μάθησης Πληροφορικής Τουρισμού & Συναφών Ειδικότητων. www.f1school.gr f1school@otenet.gr Σύγχρονες Επαγγελματικές Εγκαταστάσεις Αγαπητή

Διαβάστε περισσότερα

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ 1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ) ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥ Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού ( 27 Σεπτεμβρίου ) κέντρο του Ελληνικού Τουρισμού θα γίνει για μία ακόμη φορά

Διαβάστε περισσότερα

Πάσχα στο κάστρο της Ακροναυπλίας

Πάσχα στο κάστρο της Ακροναυπλίας Πάσχα στο κάστρο της Ακροναυπλίας Παραδοσιακό χρώμα, γαστρονομικές εκπλήξεις και ειδικά προγράμματα για τα παιδιά κάνουν το Πάσχα στα Nafplia Luxury Hotels, Nafplia Palace Hotel & Villas και Amphitryon

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΙΟΥΛΙΟΣ 2018 1 Το πρόγραμμα Κυπριακό Πρόγευμα έχει δημιουργηθεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ) το Travel Foundation UK και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αειφόρου Τουρισμού (CSTI) μέσω του προγράμματος Cyprus Destination

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ. Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr

ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ. Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr ΤΑ ΚΥΡΙΑ ΓΕΥΜΑΤΑ: ΑΝΑΛΥΣΗ Του Χ. Κακαρούγκα (Μα) TouristikiEkpaideysi.gr ΕΙΔΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΓΕΥΜΑΤΩΝ Υπάρχουν δυο είδη βασικών γευμάτων που σερβίρονται σε ένα εστιατόριο. Α) Τα κύρια γεύματα: Είναι τα υποχρεωτικά

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2001 2002 Πτυχιούχος της Τριτοβάθμιας Τεχνικής Παιδαγωγικής Σχολής ΠΑΤΕΣ / ΣΕΛΕΤΕ με βαθμό 8,6 «Πολύ Καλά».

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. 2001 2002 Πτυχιούχος της Τριτοβάθμιας Τεχνικής Παιδαγωγικής Σχολής ΠΑΤΕΣ / ΣΕΛΕΤΕ με βαθμό 8,6 «Πολύ Καλά». ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Επώνυμο: Σκυφτός Όνομα: Κυριάκος Πατρώνυμο: Παναγιώτης Έτος Γεννήσεως: 28.07.1965 Τόπος Γεννήσεως: Πειραιάς Τόπος Κατοικίας: Πραξιτέλους 51, Τζιτζιφιές Καλλιθέα

Διαβάστε περισσότερα

SENSE FINE DINING RESTAURANT

SENSE FINE DINING RESTAURANT SENSE FINE DINING RESTAURANT Το «Sense Fine Dining Restaurant» αποτελεί την κορυφαία γαστρονομική έκφραση του ξενοδοχείου «ATHENSWAS», ενός Boutique ξενοδοχείου, μέλους των Design Hotel TM, στην ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του Διατοπικού Σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές»

Παρουσίαση του Διατοπικού Σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» Παρουσίαση του Διατοπικού Σχεδίου «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές» Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 Αίθουσα της Ειδικής Γραμματείας Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών Μαρίνης Μπερέτσος Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακής Πάρνωνα

Διαβάστε περισσότερα

PARATUS EUROPE Memo Φεβρουάριος 13

PARATUS EUROPE Memo Φεβρουάριος 13 PARATUS EUROPE Memo Φεβρουάριος 13 Μάθετε για το Ελαιόλαδο από τους Ειδικούς! Πιστοποιηθείτε ως Olive Oil Enthusiast ή Pro Olive Oil Expert! Εκπαιδευτικά Προγράμματα Ελαιολάδου, πιστοποιημένα από τον Διαπιστευμένο

Διαβάστε περισσότερα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα

27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα 27-30 Νοεμβρίου 2015 Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Αθήνα Η Έκθεση «Ελλάδος Γεύση» πραγματοποιείται από 27 έως 30 Νοεμβρίου 2015 στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στην Αθήνα για πρώτη φορά. Η Γαστρονομία, ο

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό www.greckapanorama.com Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τους συντάκτες ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τους συντάκτες ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Ξάνθη: 1/2/2012 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ για τους συντάκτες ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ Το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης συμμετέχει και φέτος στις Θρακικές Λαογραφικές Εορτές Ξανθιώτικο Καρναβάλι με σειρά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ

ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΟΜΙΛΙΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΣΙΑ, ΣΥΝΕΔΡΙΑ, ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ Ομιλίες Δρ. Α. Μελιδώνη: «ΣΤΕΦΑΝΙΑΙΑ ΝΟΣΟΣ ΚΑΙ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗΣ ΔΙΑΒΗΤΗΣ Συνέδριο Καρδιολογικού Τμήματος Τζανείου. Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, 11 Ιανουαρίου

Διαβάστε περισσότερα

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 12 ΘΕΜΑ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «ΑΜΠΕΛΟΣ 2013»

K E O Σ Ο Ε Π Ρ Ο Σ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕΟΣΟΕ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ αρ: 12 ΘΕΜΑ: ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ «ΑΜΠΕΛΟΣ 2013» K E O Σ Ο Ε ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΜΠΕΛΟΟΙΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λ. ΡΙΑΝΚΟΥΡ 73, 115 23 ΑΘΗΝΑ ΤΗΛ: (210) 6923102 6923291 6928224 FAX: (210) 6981182 e-mail : keosoe@otenet.gr Αριθμ. πρωτ. 58/141 Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

CULINARY ARTS PROGRAM ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ

CULINARY ARTS PROGRAM ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ CULINARY ARTS PROGRAM ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ & ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ To Culinary Arts Program είναι ένα πρωτοποριακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα φοίτησης που σας δίνει την δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

4ος 5-6 7 ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. παραδοσιακής κουζίνας. Σ τ α μ ο ν ο π ά τ ι α τ η ς π α ρ ά δ ο σ η ς Λ Α Ο Γ ΡΑ Φ Ι Κ Ο Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο Ζ Α Ρ Ο Υ

4ος 5-6 7 ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ. παραδοσιακής κουζίνας. Σ τ α μ ο ν ο π ά τ ι α τ η ς π α ρ ά δ ο σ η ς Λ Α Ο Γ ΡΑ Φ Ι Κ Ο Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο Ζ Α Ρ Ο Υ Λ Α Ο Γ ΡΑ Φ Ι Κ Ο Μ Ο Υ Σ Ε Ι Ο Ζ Α Ρ Ο Υ Το σταφύλι, το κρασί, άνθρωπος Σ τ α μ ο ν ο π ά τ ι α τ η ς π α ρ ά δ ο σ η ς 4ος παραδοσιακής κουζίνας ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 5-6 7 ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

Α ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Α + Β ΕΞΑΜΗΝΟ)

Α ΕΤΟΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Α + Β ΕΞΑΜΗΝΟ) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΠΑΣ & ΙΕΚ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙV ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ Ι.Ε.Κ.

Διαβάστε περισσότερα

Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο

Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο Το έντυπο αφορά στην κατανομή των Πλαισίων σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο Η κάθε σχολή αντιστοιχεί σε ένα μόνο Επιστημονικό Πεδίο (υποδεικνύεται με ü) K = για τμήματα Κύπρου Ε = για τμήματα Ελλάδας Οι σχολές

Διαβάστε περισσότερα

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 9 o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΜΕΛΙΟΥ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΑΣ 1 2 3 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ & ΦΙΛΙΑΣ το µεγάλο ετήσιο ραντεβού της µελισσοκοµίας ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙ Α 1,2 και 3 εκεµβρίου 2017 Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Διαβάστε περισσότερα

15/4/13. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ SANI GOURMET Πρόγραµµα 2013 10-19 ΜΑΙΟΥ. Taking tradition into the future: Η µνήµη της όσφρησης

15/4/13. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ SANI GOURMET Πρόγραµµα 2013 10-19 ΜΑΙΟΥ. Taking tradition into the future: Η µνήµη της όσφρησης 15/4/13 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ SANI GOURMET Πρόγραµµα 2013 10-19 ΜΑΙΟΥ Taking tradition into the future: Η µνήµη της όσφρησης Αρκεί µια µυρωδιά για να ανακαλέσει στο νου εικόνες ξεχασµένες, ντυµένες µε τη νοσταλγία

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών

Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Ποτών 27.11 1.12.2019 Διοργάνωση επίσημης ελληνικής συμμετοχής Με την υποστήριξη: Με την αιγίδα: Η έκθεση H διεθνής έκθεση FOOD & LIFE είναι η μεγαλύτερη καταναλωτική έκθεση

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018 Η εκπομπή μαγειρικής «ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, που στόχο έχει να μας ταξιδέψει στον κόσμο μέσω της γαστρονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

Aegean Cuisine. η ανάπτυξη του Δικτύου

Aegean Cuisine. η ανάπτυξη του Δικτύου Aegean Cuisine η ανάπτυξη του Δικτύου Από το 2008 μέχρι σήμερα, έχουν πάρει το σήμα Aegean Cuisine 196 επιχειρήσεις στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα. Η πρωτοβουλία Aegean Cuisine ξεκίνησε πριν 6 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΗΜΕΡΙΔΕΣ

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΑΝΘΡΩΠΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ» ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ 5ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ- ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

E-SHOP MAGAZINE ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ. Προσφορές µόνο για τα µέλη του IANOS CLUB. Παραµονή Χριστουγέννων. Ο Άγιος Βασίλης. Η Βασίλισσα του Χιονιού µε αφήγηση

E-SHOP MAGAZINE ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ. Προσφορές µόνο για τα µέλη του IANOS CLUB. Παραµονή Χριστουγέννων. Ο Άγιος Βασίλης. Η Βασίλισσα του Χιονιού µε αφήγηση IANOS CLUB Προσφορές, Προτάσεις και Νέα εκεµβρίου Τρίτη, 02 εκεµβρίου 2014 Εάν το email δεν εµφανίζεται σωστά, πατήστε εδώ E-SHOP MAGAZINE ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ Προσφορές µόνο για τα µέλη του IANOS CLUB Η Βασίλισσα

Διαβάστε περισσότερα

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας

Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Διοργάνωση. Πρόταση Χορηγίας Υπό την Αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας Διοργάνωση Πρόταση Χορηγίας Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών Η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών (Π.Ε.Ν.Α.) είναι το ανώτατο συντονιστικό όργανο των Ενώσεων Νέων

Διαβάστε περισσότερα

Για ένα κομμάτι πίτα. Οι παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας ως αντικείμενο γαστρονομικού τουρισμού

Για ένα κομμάτι πίτα. Οι παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας ως αντικείμενο γαστρονομικού τουρισμού Για ένα κομμάτι πίτα. Οι παραδοσιακές πίτες της Ελλάδας ως αντικείμενο γαστρονομικού τουρισμού Γκίκα Ελένη, Καλλιντέρη Κυριακή, Παλησίδης Γεώργιος, Λουπασάκη Σοφία, Μπόσκου Γεώργιος Μεσογειακό Αγρονομικό

Διαβάστε περισσότερα

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016

4 o. Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού. της επιχειρηµατικότητας. χαράζει το δρόµο. Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας Οκτωβρίου 2016 4 o Φεστιβάλ Ελληνικού Γάλακτος & Τυριού Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας 14 15 16 Οκτωβρίου 2016 ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ χαράζει το δρόµο της επιχειρηµατικότητας Ο σημαντικότερος

Διαβάστε περισσότερα

1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού, Ταξίδι των αισθήσεων στην Κρήτη

1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού, Ταξίδι των αισθήσεων στην Κρήτη 1ο Συνέδριο Γευσιγνωστικού Τουρισμού, Ταξίδι των αισθήσεων στην Κρήτη 19-21 Νοεμβρίου 2016 TAE KWON DO Π. ΦΑΛΗΡΟ Διοργανωτές Πολιτιστική Ένωση Δήμου Αγίου Νικολάου & Επιμελητήριο Λασιθίου συνδιοργανωτές

Διαβάστε περισσότερα

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY

Πολωνία, Βαρσοβία Δεκεμβρίου 2017, Εθνικό Στάδιο PGE NARODOWY ΠΡΟΦΙΛ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ Η 3 η GRECKA PANORAMA Η μοναδική έκθεση για τον Ελληνικό τουρισμό www.greckapanorama.com Και η THE GREEK FOOD SHOW Η 2 η διοργάνωση για την Ελληνική γαστρονομία και τα Ελληνικά προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά!

Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Το ταξίδι των ευκαιριών ξεκινά! Τι είναι η ΜΙΤΕ; Η MITE διοργανώνεται στην Αθήνα και επιδιώκει να επιτευχθεί η μεγαλύτερη συνάντηση ανθρώπων από την τουριστική βιομηχανία της Νοτιοανατολικής Μεσογείου.Η

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ «ΣΗΜΑΤΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ» ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Όνομα Επίθετο Οικ. Κατάσταση Ημερομηνία Γέννησης Τηλέφωνο Επικοινωνίας mail Αθανασία- Παρασκευή Υπερηφάνου Άγαμη 03.05.1988 2109940653 & 6945139495 athanasia.yperifanou@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΝΟΜΑ : ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΠΙΘΕΤΟ : ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΗΣ ΟΝ.ΠΑΤΕΡΑ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΟΝ.ΜΗΤΕΡΑΣ : ΝΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜ. ΓΕΝ. : 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1968 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ : ΚΑΤΕΡΙΝΗ Α] ΤΙΤΛΟΙ ΣΠΟΥ ΩΝ Πτυχιούχος

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΌΚΤΩΒΡΙΌΣ του Κυπριακού Προγεύματος. The Golden Bay Beach Hotel

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΌΚΤΩΒΡΙΌΣ του Κυπριακού Προγεύματος. The Golden Bay Beach Hotel 1 Τα νέα μέλη του Κυπριακού Προγεύματος! The Golden Bay Beach Hotel Το πρωινό στο Golden Bay θεωρείται γαστρονομική εμπειρία! Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου έχουν αγκαλιάσει το Κυπριακό Πρόγευμα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Προσωπικά στοιχεία Ευάγγελος Κελεσίδης Δάσκαλος (ΠΕ70) Έτος γέννησης 1963 Οικογενειακή κατάσταση: Έγγαμος Αλεξανδρείας 68 546 45 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310 851 117 (οικ), 6947838389

Διαβάστε περισσότερα

Kavala Tales of Taste

Kavala Tales of Taste Kavala Tales of Taste Σχέδιο συγκρότησης και ανάδειξης της γαστρονομικής ταυτότητας της Καβάλας Τι είναι η δράση Kavala Tales of Taste H δράση Kavala Tales of Taste αποτελεί αναπτυξιακό στόχο του Δήμου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΗΣΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΝΗΣΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΕΛΟΣ ΣΤΑΣΗ 1 Η... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η κουζίνα της Μακεδονίας αντανακλά την πολιτισμική και γαστρονομική

Διαβάστε περισσότερα