ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ :ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΘΕΤΟ :ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΗΜΕΡΟΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Οικίας:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ :ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΘΕΤΟ :ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΗΜΕΡΟΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 18.11.1962 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Οικίας: 2109632183"

Transcript

1 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ :ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΠΙΘΕΤΟ :ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΗΜΕΡΟΜ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: ΚΑΒΑΛΑ ΟΙΚΟΓ. ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ-2 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Οικίας: Εργασίας: Κινητό: Γεννήθηκα στην Καβάλα όπου έζησα μέχρι τα 17 μου χρόνια.εργάζομαι στις κουζίνες από 14 ετών. Ο μεγάλος πόθος μου είναι η διάσωση, διάδοση και παγκόσμια αναγνώριση της τοπικής κουζίνας του Ελλαδικού χώρου, ως ηγέτιδας, με βάθος χρόνου, μεγάλη ιστορία και σαφείς γαστριμαργικούς κανόνες. ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤ. ΓΝΩΣΕΙΣ: Μέσης εκπαίδευσης Σ.Τ.Ε. Πάρνηθας

2 05/ /1982 Σχολή Μαγείρων Ενόπλων Δυνάμεων 2005 Εκπαίδευση στους υπολογιστές στα εκπαιδευτήρια So easy 2011 Σεμινάριο από την Τράπεζα της Ελλάδος για χρήση word, exel ΧΡΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ:WORD, EXCEL,POWER POINT,INTERNET Πιστοποιημένος Executive chef από το Αριστοτέλειο Παν/μιο Θεσσαλονίκης Πιστοποιημένος επιθεωρητής για το I.SO ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΑΓΓΛΙΚΑ ( καλά) ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ Από το 2000 έως και 2010 καθηγητής στα Ι.Ε.Κ. LE MONDE στα μαθήματα: 1. Μαγειρική Τέχνη, 2. Παραδοσιακή Ελληνική κουζίνα, 3. Σπεσιαλιτέ ξένων χωρών, 4. Ανατομία και Τεμαχισμός, 5. Ιστορία Διατροφής και Μαγειρικής Από το 2000 έως και σήμερα 2013 : Executive chef της Διοίκησης της Τράπεζας της Ελλάδος εστιατόριο << ΒΑΡΟΥΛΚΟ >>, Executive chef **Αστέρι Michelin Στήσιμο και επιμέλεια καινοτόμου concept κρεατοφαγίας Αργεντίνικου στιλ με Ελληνικές συνταγές του εστιατορίου Bar Que στην Εκάλη επιμέλεια του εστιατορίου Ορίζοντες Λυκαβηττού του ομίλου Καστελόριζο

3 Επιμέλεια του εστιατορίου Όμικρον του ομίλου Καστελόριζο Επιμέλεια του εστιατορίου Raki Meze επιμέλεια του εστιατορίου Νταβαντούρι με Κρητική πειραγμένη κουζίνα και επιρροές απ όλη την Ελλάδα Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου 17 ** Υποψήφιο για χρυσό σκούφο & 2010 Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου Castello Hydra ** Διάκριση στα καλύτερα εστιατόρια Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου Naboucco στην Εκάλη. Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου 21. Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου Ο Νικόλας της Σχοινούσας ** Χρυσός σκούφος Ελληνική κουζίνα Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του πολυχώρου (χαρακτηρισμένο μνημείο, οικία του ποιητή Σουρέ ) με τίτλο Σουρέδικο στον Κάμπο της Χίου έως και 2010 επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου Solymar στο Καλό Λιβάδι της Μυκόνου ** Διάκριση στα καλύτερα εστιατόρια της νησιωτικής Ελλάδας. επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου Meze στον Πειραιά έως και 2006 : Σύμβουλος chef για αναβίωση, διαμόρφωση και παραγωγή παραδοσιακών & αρχαιοελληνικών συνταγών και σκευασμάτων στην οικοτεχνία ΛΙΟΣΤΡΟΦΙ Σύμβουλος Executive chef του εστιατορίου HYTRA **Χρυσός σκούφο.

4 Επιμέλεια και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου SEE YOU του ξενοδοχείου SANI BEACH Χαλκιδικής 2004 & 2005 GUEST CHEF Του εστιατορίου Γαλάζια HYTRA 2003 Επιμέλεια κουζίνας και διαμόρφωση Menu των εστιατορίων ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ (ψάριαθαλασσινά) & ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ (Ελληνική κουζίνα με κρέας) 2002 Επιμέλεια κουζίνας και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου DASH Επιμέλεια κουζίνας και διαμόρφωση Menu του εστιατορίου BARA όμιλος << ΣΤΑΔΙΑΚΗ >>, Executive chef Τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας BIOTREK(πειραματικές πρώτες ύλες τροφίμων) Βιομηχανικό Catering εστιατόριο << DASH >>, executive chef catering << GOLF ΓΛΥΦΑΔΑΣ >>, sous chef Τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας BELL FOOD (Πρότυπα σάντουιτς) Βιομηχανικό Catering εστιατόριο << VΑRDI S PENDELIKON >>, sous chef Catering << ΠΗΓΑΣΟΣ >>, Α μάγειρας (ζεστή κουζίνα) εστιατόριο << ΑΥΛΑΙΑ >> chef εστιατόριο << ENTRÉE NOUS >> chef. hotel << RAMIRA BEACH >> sous chef (entremetier) εστιατόριο<<shangri-la, CHEVALIER>> chef.

5 1986 hotel<<n.j.v. MERIDIEN ATHENS>>β μάγειρας (sausier, Creek nouvelle cuisine). hotel <<HILTON ATHENS >> β μάγειρας (garde manger). hotel << CORFU PALACE >> β μάγειρας (entremetier) << ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ >> (μάγειρας λέσχης Αξ\κων Γυθείου, Σπάρτης, Ιωαννίνων) catering << PIZANIS >>(πλωτό ξενοδοχείο),γ μάγειρας-ζεστή κουζίνα,ζαχ/στείο hotel << GALAXY >> γ μάγειρας (ζεστή κουζίνα) μαθητεία στην Σ.Τ.Ε. Πάρνηθας (XENIA ΚΥΘΝΟΥ & ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ), πρακτική εκπαίδευση. ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ 2004 Παρακολούθηση σεμιναρίων για την εκπαίδευση καθηγητών μαγειρικής τέχνης Σεμινάρια Γαλλικής-Μεσογειακής κουζίνας από τον Chef STEFAN DE MIKELI. Σεμινάρια Γαλλικής- Μεσογειακής κουζίνας από τον Chef JACQUES CIBOIS. Σεμινάρια τεμαχισμού &ανατομίας κρεάτων από την SOPEXA 2005 & 2006 Σεμινάρια χρήσης υπολογιστών από την σχολή LE MONDE Έρευνα για την επιστήμη στην κουζίνα. Έρευνα της κουζίνας του Ελληνισμού ανά τον κόσμο. Σεμινάριο εργαστηρίου & θεωρίας με θέμα <<Μοριακή Γαστρονομία >> από τον Μοριακό Βιολόγο- Χημικό Herve This. Διάλεξη και ζωντανή παρουσίαση από τον Herve This & Pierre Gagnier στο Μέγαρο Μουσικής με θέμα : << Μοριακή Γαστρονομία και Τέχνη >>.

6 ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Μέλος του Who is Who στην Ελλάδα Εισηγητής, οργανωτής και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου γαστρονομίας Πιερίας. Οργανωτής της λέσχης γαστρονομίας Λακωνίας. Πιστοποιημένος επιθεωρητής του I.S.O από Μεγάλη Βρετανία Επιθεωρητής συνεργάτης του Ε.Ο.Τ. για το πρόγραμμα του σήματος ποιότητας Ελληνικής κουζίνας. Mέλος της EURO TOQUE. Μέλος του ΑΡΧΕΣΤΡΑΤΟΣ(σύλλογος για την διάσωση και διάδοση της παραδοσιακής και αρχαίας Ελληνικής κουζίνας)1997. Εκπροσώπηση της χώρας μας και της Τραπέζης Ελλάδος στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα στην Φραγκφούρτη στα πλαίσια της εβδομάδας Ελληνικού Πολιτισμού & Γαστρονομίας ως τιμώμενη χώρα, όπου περατώνονταν καθημερινά Ελληνικά γεύματα προς τα στελέχη της ECB και παράθεση δείπνου Menu gala προς τους διοικητές των Κεντρικών Τραπεζών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συμμετοχή στις ημερίδες του Chef club Αθηνών (2oς του 2006) που έγιναν στα πλαίσια της έκθεσης Food snack & coffee ως εισηγητής με θέμα : α) Ψάρια & θαλασσινά β) Ζελέ και ζελαρίσματα Συντονιστής των ημερίδων του Chef club Αθηνών (2ος του 2007) στα πλαίσια της έκθεσης Food Snack & Coffee. Εισηγητής στο εργαστηριακό σεμινάριο της σχολής Le Monde με θέμα : << Παράδοση & σύγχρονη έκφραση>>. Συμμετοχή στο εργαστηριακό σεμινάριο της σχολής Le Monde με θέμα:<< Σύγχρονα ρεύματα γαστρονομίας Προσεγγίζοντας την Μοριακή Γαστρονομία >>, με εισηγητή τον Αλέξανδρο Γιώτη. Εισηγητής σε εργαστηριακό σεμινάριο της σχολής Le Monde (τριών περιόδων ) με θέμα Θαλασσινές Γεύσεις : 1η περίοδος: Η μεταμόρφωση των πρώτων υλών σε πιάτα υψηλής γαστρονομίας. 2η περίοδος: Αυγοτάραχο το Ελληνικό χαβιάρι.

7 3η περίοδος: Εποχικότητα των ψαριών και θαλασσινών. Προπονητής ομάδων πανελλήνιου διαγωνισμού νέων chefs: α) θέμα: Ελληνική σαλάτα με φρέσκα λαχανικά, ελαιόλαδο & Ελληνικό τυρί (χρυσό μετάλλιο). β) θέμα: Ιταλική κουζίνα (επιλογή μου η Καλαβρία)-δύο παρασκευές (ασημένιο μετάλλιο).1ος γ) θέμα: ψάρια &θαλασσινά(χάλκινο μετάλλιο).2005 δ) θέμα: Ελληνική παραδοσιακή κουζίνα(δύο παρασκευές)χρυσό μετάλιο ε) θέμα: Καρέ Αρνιού(χρυσό μετάλλιο) /02 /2006 Συμμετοχή στο 6ο Συνέδριο EYROASPER της Υπερνομαρχίας Ροδόπης Εύρου με θέμα << Το Σπαράγγι >> με γραπτές θέσεις και προτάσεις. Συμμετοχή στον Ο.Π.Ε. στην ομάδα <<KERASMA>> εκ μέρους του Chef club Αθηνών. Κριτής στο φεστιβάλ της Τσακώνικης μελιτζάνας. Εισηγητής σε εκπαιδευτικό φεστιβάλ μαγειρικής διατροφής σε μικρά παιδιά σε συνεργασία με τον Γιάννη Μπαξεβάνη στην Γιορτή το Εισηγητής σε εκπαιδευτικό φεστιβάλ μαγειρικής διατροφής σε μικρά παιδιά στις κατασκηνώσεις της Τράπεζας της Ελλάδος το Συγγραφή του βιβλίου Ελιά και ρύζι Αρχαία Ελλάδα και Αρχαία Κίνα στο ίδιο τραπέζι με την συμμετοχή του κινέζου chef Michlen Quo GiΚαι του γαστρονόμου Αλέξανδρου Γιώτη. Ζωντανή παρουσίαση μαγειρικής στην Δ.Ε.Θ. του βιβλίου μου Αρχαία Ελλάδα & αρχαία Κίνα στο ίδιο τραπέζι το Παρουσίαση και γευσιγνωσία του βιβλίου μου Αρχαία Ελλάδα & Αρχαία Κίνα στο ίδιο τραπέζι στο Ιωνικό κέντρο στην πλάκα προς τον σύλλογο Καβαλιωτών εν Αθήναις το Ως Executive chef και παρουσιαστής του συμποσίου της Λέσχης γαστρονομίας Ηπείρου στο Bourazani Ressort με θέμα το κυνήγι.

8 Συμμετοχή στο ενημερωτικό φυλλάδιο συνταγών ως ένθετο στο περιοδικό << Υγεία & ευεξία >> με θέμα το ελαιόλαδο για λογαριασμό της Εταιρίας Ελαιουργική. Εμπνευστής και δημιουργός για λογαριασμό της εταιρίας Λιοστρόφι των προϊόντων << Οξίμελι, αρωματικό ελαιόλαδο με λεμονόχορτο, αρωματικό λάδι με μπαχαρικά, αλάτια με βότανα,σαλάτα πικάντικη, σάλτσα κολοκύθας >>. Εμπνευστής συνταγών με θέμα το οξίμελι για λογαριασμό της εταιρίας Λιοστρόφι για έκθεση στο Λούβρο. Τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Φάρμα Φωτιάδη Τεχνικός σύμβουλος της εταιρίας Παλαιόκηπος ( παραγωγή αλλαντικών από κυνήγι ) Τεχνικός σύμβουλος του ξενοδοχείου Bourazani resort Τεχνικός σύμβουλος του γυναικείου συνεταιρισμού Τριγώνου Έβρου << ΓΑΙΑ>> Οργανωτής και chef της τριεθνούς εκδήλωσης στο Τρίγωνο του Έβρου με θέμα << Βαλκανικά μαγειρέματα στο Τρίγωνο Ομιλητής σε ημερίδα της ίδιας εκδήλωσης με θέμα << Η συμβολή της τοπικής γαστρονομίας στην τουριστική και αγροτική ανάπτυξη>>. Συμμετοχή στο πρόγραμμα του υπουργείου υγείας της Κύπρου Food profit Συμμετοχή στο 1 ο παγκόσμιο συνέδριο συμπόσιο για την Αρχαία Ελληνική και Βυζαντινή κουζίνα και διατροφή της εταιρίας ARTIFEX Σύμβουλος της εταιρίας ARTIFEX Chef του 1 ου πανελληνίου συνεδρίου αγροτών στην Πιερία 9/12 Ιδρυτής και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου γαστρονομίας Πιερίας Δημοσιεύσεις συνταγών σε εφημερίδες και περιοδικά. Σύνεδρος στο συνέδριο για την Μεσσηνιακή κουζίνα και τα τοπικά προϊόντα απο το ίδρυμα << Καπετάν Βασίλης >> στο Costa Navarino Δημιουργία γαστρονομικού Φεστιβάλ στο εστιατόριο Νταβαντούρι με θέμα << Μακεδονικοί γαστρονομικοί θησαυροί του Ολύμπου >> με την αιγίδα του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης. Συνεντεύξεις παρουσιάσεις και αναλύσεις για την γαστρονομία στην τηλεόραση << DION >> Πιερίας Τηλεοπτικές γαστρονομικές παρουσιάσεις στις εκπομπές ( Chef στον αέρα ΣΚΑΪ & με την Ντίνα Νικολάου στον STAR

9 Συμμετοχή στην έκθεση << Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις, Αθηνόραμα >> με τον γυναικείο συνεταιρισμό Έβρου << ΓΑΙΑ >> Εισηγητής και επικεφαλής chef στο φεστιβάλ γεύσεων και τοπικών προϊόντων Έβρου με την αιγίδα της περιφέρειας ΑΝ. Μακεδονίας και Θράκης με θέμα << Θράκης γεύσεις >>. Συνέντευξη στο web radio << ΖΑΝ ΖΑΝ >> με θέμα << Η διατροφή των παιδιών σήμερα >> Συνεντεύξεις στην ERA για την τοπική γαστρονομία και τα έθιμα της Ελλάδος Συνεντεύξεις στο Μακεδονικό Αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων με θέμα τις γαστρονομικές μας παραδόσεις και την διατροφή των Ελλήνων Συγγραφή συνταγών και σχολίων στο περιοδικό << ΚΥΚΛΟΣ >> της Τραπέζης της Ελλάδος Μέλος και τεχνικός σύμβουλος του Cluster Ελληνικό Γκότζι Σύνεδρος και chef της διημερίδας του Α/Β και της Φάρμας Φωτιάδη στην Κατερίνη για τον Μαύρο χοίρο Κριτής στις Οργανοληπτικές αξιολογήσεις των meat days 2012 & 2013 υπό την εποπτεία του καθηγητού του ΑΠΘ κυρίου Αμβροσιάδη ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗΣ Τοξοβολία Καταδύσεις Ζωγραφική Βιβλίο Μουσική Μαγειρική ζωοφιλία

Taste & Tourism School

Taste & Tourism School Taste & Tourism School ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΑΡΤΟΠΟΙΪΑ Οι πιο ταλαντούχοι Chefs και Pastry Chefs, διδάσκουν στο πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο Αλέξανδρος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, Chef Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος

Διαβάστε περισσότερα

PRAXIS Taste & Tourism School ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών

PRAXIS Taste & Tourism School ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών PRAXIS Taste & Tourism School ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Σύντομα Βιογραφικά Εκπαιδευτών Λευτέρης ΛΑΖΑΡΟΥ, top Chef Γεννημένος στον Πειραιά το 1952 από πατέρα καραβομάγειρα, δεν σκέφτηκε

Διαβάστε περισσότερα

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Ελένη Μπρεδάκη -Μαρινέλλη Πολιτικός Μηχανικός - Οικονομολόγος

Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α. ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Ελένη Μπρεδάκη -Μαρινέλλη Πολιτικός Μηχανικός - Οικονομολόγος Β Ι Ο Γ Ρ Α Φ Ι Κ Ο Σ Η Μ Ε Ι Ω Μ Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ: Ελένη Μπρεδάκη -Μαρινέλλη ΙΔΙΟΤΗΤΑ: Πολιτικός Μηχανικός - Οικονομολόγος ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Τηλ. 2810311992 Κιν. 6977547757 e-mail : elenmpre@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητό νέο μέλος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής «οικογένειας»,

Αγαπητό νέο μέλος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής «οικογένειας», > page _ 2 Αγαπητό νέο μέλος της μεγάλης μας εκπαιδευτικής «οικογένειας», Σε καλωσορίζουμε στο σύγχρονο κόσμο του ΙΕΚ ΞΥΝΗ. Όπως ήδη γνωρίζεις, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ εμπεριέχει σε κάθε του κύτταρο όλη την εμπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΚΕΦΗΣ. Αναπληρωτής Καθηγητής. Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, Αριστοτέλους 3,

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΚΕΦΗΣ. Αναπληρωτής Καθηγητής. Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, Αριστοτέλους 3, ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Ν. ΚΕΦΗΣ Αναπληρωτής Καθηγητής Πάντειο Πανεπιστήμιο, Τμήμα Δημόσιας Διοίκησης, Αριστοτέλους 3, 4 ος όροφος, γραφ. 5, Καλλιθέα e-mail:bkefis@panteion.gr και vassiliskefis@yahoo.gr τηλ. γραφ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ. Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης. Όλγα Λατουσάκη C A R EER D AY. 2 0 Φ ε β ρ ο υ α ρ ί ο υ 2 0 1 2

ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ. Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης. Όλγα Λατουσάκη C A R EER D AY. 2 0 Φ ε β ρ ο υ α ρ ί ο υ 2 0 1 2 ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΝ ΙΔΡΥΜΑ 2 0 Φ ε β ρ ο υ α ρ ί ο υ 2 0 1 2 ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΨΥΧΙΚΟΥ C A R EER D AY Όλγα Λατουσάκη Ημέρα Επαγγελματικής Ενημέρωσης Χάρις Παππά ΗΜΕΡΑ Σ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ

ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Αθήνα, 16/07/2014 Αρ. Πρωτ: 660/6/41612 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΟΥ Στο πλαίσιο του Υποέργου 1 των Πράξεων με τίτλο: «Κέντρα Διά Βίου

Διαβάστε περισσότερα

1995-2010 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ

1995-2010 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ - 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ CLUB HOTEL CASINO LOUTRAKI 15 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΜHΝΥΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤH...4 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 Club Hotel Casino Loutraki...6 Ιστορικοί Σταθμοί...8

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012 / Τεύχος 72

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012 / Τεύχος 72 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012 / Τεύχος 72 Άξονες Στρατηγικής Σημασίας σε Κίνηση Ανοίγοντας το Δρόμο στην Περιβαλλοντική Εκπαίδευση Ερευνητική Συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ *** ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΗΣ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ *** ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΗΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ *** ΝΙΚΟΛΑΟΣ Γ. ΓΕΩΡΓΑΡΑΚΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013 1 Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Ο κ. Νικόλαος Γ. Γεωργαράκης είναι ερευνητής στο Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών. Έχει σπουδάσει Πολιτική Επιστήμη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 / Τεύχος 71

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 / Τεύχος 71 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011 / Τεύχος 71 Συνεργασία μεταξύ της Σχολής και του Stevens Institute of Technology Τα Πρώτα Βήματα στην Προσχολική Αγωγή και

Διαβάστε περισσότερα

Δραστηριότητες. Ημερίδα για την Ιχνηλασιμότητα - Ελληνοποιήσεις

Δραστηριότητες. Ημερίδα για την Ιχνηλασιμότητα - Ελληνοποιήσεις Ημερίδα για την Ιχνηλασιμότητα - Ελληνοποιήσεις Την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, ο ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με το ΓΕΩΤΕΕ, διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα Ιχνηλασιμότητα Ελληνοποιήσεις, στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

Τιτίκα Σάλλα e-mail salla@asfa.gr

Τιτίκα Σάλλα e-mail salla@asfa.gr Τιτίκα Σάλλα e-mail salla@asfa.gr Βιογραφικό σηµείωµα 1947 γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης σπουδές 1967-1972 Γερµανική φιλολογία, Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης. 1980-1985 Ζωγραφική, Ανώτατη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 / Τεύχος 73

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 / Τεύχος 73 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012 / Τεύχος 73 Δημιουργία Κέντρου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας Αναγνώριση των Δωρητών του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Μαθητών-Γονέων

Εγχειρίδιο Μαθητών-Γονέων Εγχειρίδιο Μαθητών-Γονέων ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ 2.1 Mission Statement 2.2 Ακαδημαϊκός στόχος 3. ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΙΒ (ΙΒΟ) 3.1 Αποστολή του οργανισμού ΙΒ

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικος. Τύπος. Η Ελλάδα ζητά διεθνή «ασπίδα» για τη φέτα. Υπουργείο αγροτικησ αναπτυξησ. Επενδύοντας στην ελληνική γη και τον Ελληνα αγρότη #57

Αγροτικος. Τύπος. Η Ελλάδα ζητά διεθνή «ασπίδα» για τη φέτα. Υπουργείο αγροτικησ αναπτυξησ. Επενδύοντας στην ελληνική γη και τον Ελληνα αγρότη #57 Επενδύοντας στην ελληνική γη και τον Ελληνα αγρότη #57 Αγροτικος 8 σελιδεσ Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015 h εβδομαδιαια εκδοση του ελευθερου τυπου Τύπος Επενδύσεις Προϋποθέσεις για δημιουργία επισκέψιμου οινοποιείου»

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2015. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «Νέες συνεργασίες µεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυµάτων»

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2015. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «Νέες συνεργασίες µεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυµάτων» ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΕ ΡΙΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΜΑΪΟΥ 2015 ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ «Νέες συνεργασίες µεταξύ εκπαιδευτικών ιδρυµάτων» 09.15 Προσέλευση Εγγραφές 09.30 10.00 Έναρξη - Χαιρετισµοί ρ. Πάνος Κανέλλης,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 / Τεύχος 67

ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης. ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 / Τεύχος 67 ΠΕΡΙΟΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2009 / Τεύχος 67 Εις μνήμην Μπρους Μ. Λάνσντεηλ 1925-2009 Πρόεδρος 1955-1990 Mήνυμα του Προέδρου Από την παρέα των ξένων αξιωματούχων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΡΤΙΟΣ 2013 ΤΕΥΧΟΣ 47 ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη Γιορτή των Γραμμάτων, «μία διοργάνωση του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΥ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΚΑΡΟΥΓΚΑ ΟΡΙΣΜΟΣ ΕΔΕΣΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ (MENU) ΟΡΙΣΜΟΣ: Εδεσματολόγιο σύνθετη λέξη που αναφέρεται στον κατάλογο των εδεσμάτων που προσφέρει ένα εστιατόριο και από συνήθεια

Διαβάστε περισσότερα

real Νέος χάρτης δρόμοι Οι μετά το Λύκειο στην Ανώτατη Εκπαίδευση

real Νέος χάρτης δρόμοι Οι μετά το Λύκειο στην Ανώτατη Εκπαίδευση real #1studies ΕΚΔΟΣΗ KYΡΙΑΚΗ 30.8.2009 Νέος χάρτης στην Ανώτατη Εκπαίδευση Ισότιμα τα πτυχία των Κολεγίων που συνεργάζονται με ξένα Πανεπιστήμια Το Διάταγμα του υπουργείου Παιδείας για τα επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

Επίσης, κέρδισε το Ελληνικό Βραβείο Möbius 2000 στην κατηγορία «Πολιτισμός».

Επίσης, κέρδισε το Ελληνικό Βραβείο Möbius 2000 στην κατηγορία «Πολιτισμός». ΙΟΥΛΙΑ ΠΕΝΤΑΖΟΥ ΗΛ. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: pentazou@yahoo.com Βιογραφικό Ιστορικός με ειδίκευση στη συγγραφή και τον σχεδιασμό διαδραστικών σεναρίων. Πτυχίο Ιστορίας (με κατεύθυνση Νεότερη Ελληνική Ιστορία) στο Τμήμα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στο Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου Πύλης μπορούν να δημιουργηθούν τμήματα για τα ακόλουθα προγράμματα: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ Δήμος Πύλης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΠΥΛΗΣ Ενημερώνουμε όλους τους/τις ενδιαφερόμενους/ες

Διαβάστε περισσότερα

7 ο Συνέδριο «Ελληνική Γλώσσα και Ορολογία» (22-24 Οκτωβρίου 2009) Απολογισμός εργασιών

7 ο Συνέδριο «Ελληνική Γλώσσα και Ορολογία» (22-24 Οκτωβρίου 2009) Απολογισμός εργασιών ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΡΟΛΟΓΙΑΣ Κ. Βαλεοντής Πρέδρος της ΕΛΕΤΟ και της Οργανωτικής Επιτροπής του 7 ου Συνεδρίου «Ελληνική Γλώσσα και Ορολογία» Νοέμβριος 2009 E Λ Ε Τ Ο L E 7 ο Συνέδριο «Ελληνική Γλώσσα και

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Φωτογραφία (προαιρετική) Ονοματεπώνυμο: ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΥΚΑΡΗΣ Πατρώνυμο: ΜΟΣΧΟΣ Ημερομηνία γέννησης: 5-10-1965

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Φωτογραφία (προαιρετική) Ονοματεπώνυμο: ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΥΚΑΡΗΣ Πατρώνυμο: ΜΟΣΧΟΣ Ημερομηνία γέννησης: 5-10-1965 ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ Φωτογραφία (προαιρετική) Ονοματεπώνυμο: ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΥΚΑΡΗΣ Πατρώνυμο: ΜΟΣΧΟΣ Ημερομηνία γέννησης: 5-10-1965 Τόπος γέννησης: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Οικογενειακή κατάσταση: ΑΓΑΜΟΣ Θέση: ΛΕΚΤΟΡΑΣ Γνωστικό

Διαβάστε περισσότερα

Π Α Κ Ο Ε. 35 χρόνια αγώνες. για το περιβάλλον. και τον καταναλωτή. για ποιότητα ζωής

Π Α Κ Ο Ε. 35 χρόνια αγώνες. για το περιβάλλον. και τον καταναλωτή. για ποιότητα ζωής Π Α Κ Ο Ε 35 χρόνια αγώνες για το περιβάλλον και τον καταναλωτή για ποιότητα ζωής Λεωφ. Αλεξάνδρας 28, 106 83Αθήνα Τηλέφωνα: +30 210 81 00 805, +30 210 81 01609, +30 210 72 30 505 Fax: +30 210 81 01 609

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1954 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 156 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1954 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ΕΓΓΑΜΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΕΓΝΑΤΙΑ 156 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, Τ.Κ. 1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΥΜΟ: ΒΑΖΑΚΙΔΗΣ ΟΝΟΜΑ: ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΟΣ: ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΟΝΟΜΑ ΜΗΤΡΟΣ: ΕΛΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ: 03 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 1954 ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ: ΜΕΣΟΡΟΠΗ ΚΑΒΑΛΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009. Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους

ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009. Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους ΤΕΥΧΟΣ 3, ΜΑΪΟΣ 2009 Ευρωεκλογές : Συνέντευξη με δύο υποψηφίους Μια μοναδική ευκαιρία για Ηγέτες με Όραμα Μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) Μερικής φοίτησης για επαγγελματίες, στην

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ` Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Σελίδα 1 από 23 Πίνακας περιεχομένων

Διαβάστε περισσότερα