ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 17 / 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 17 / 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ"

Transcript

1 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ No 17 ΙΟΥΛΙΟΣ 2003 Αγαπητοί συνάδελφοι, Στις 11 Ιουνίου, µε την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών Γκρίσιν Παππάς Α.Ε. (Panasonic) και Lennox Hellas Α.Ε., διοργανώθηκε εκδήλωση τεχνικής ενηµέρωσης µε θέµα «Ενεργειακά Αποδοτικά Κτίρια». Στην εκδήλωση συµµετείχε και ο Πρόεδρος της ASHRAE, Donald COLLIVER, Ph.D., P.E. Την Τετάρτη 16 Ιουλίου, συνεδρίασε η νέα οµάδα εργασίας για το Commissioning ( ιαδικασία Παραλαβής Εγκαταστάσεων Κλιµατισµού), µε πρόεδρο τον Τάκη Μεγαρίτη. Σκοπός της οµάδας εργασίας είναι να δηµιουργηθεί ένας πρότυπος οδηγός σύµφωνα µε τους κανονισµούς της ASHRAE, CIBSE κλπ. Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συµµετάσχουν στην οµάδα εργασίας µπορούν να επικοινωνήσουν µε τον Τάκη (! , " sigmami@acci.gr). Η επόµενη εκδήλωση του Παραρτήµατος προγραµµατίζεται για την Τετάρτη, 12 Νοεµβρίου 2003 στην Αθήνα µε θέµατα σχετικά µε την συντήρηση & εξοικονόµηση ενέργειας στα ξενοδοχεία και την αντιµετώπιση των προβληµάτων λεγιονέλλας στο νερό. Το αναλυτικό πρόγραµµα και πληροφορίες συµµετοχής θα ανακοινωθούν στο επόµενο Ενηµερωτικό ελτίο, και σύντοµα στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Παραρτήµατος ( και σε τεχνικά περιοδικά. Το 2ο Συνέδριο της Γεωγραφικής Περιοχής RAL (Region-at-Large) της ASHRAE διοργανώνεται στο Κάϊρο την περίοδο 6-8, Σεπτεµβρίου Το ελληνικό Παράρτηµα θα εκπροσωπήσουν ο ηµήτρης Χαραλαµπόπουλος και ο Τάκης Μεγαρίτης. Το.Σ. εύχεται σε όλα τα µέλη του Ελληνικού Παραρτήµατος και τις οικογένειές τους Τα µέλη του.σ.

2 ΜΕΛΗ.Σ ΠΡΟΕ ΡΟΙ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ Πρόεδρος Γιάννης Παπαγρηγοράκης Τηλ.: Επόµενος Πρόεδρος Αντιπρόεδρος Κώστας Λύτρας Τηλ.: Κώστας Α. Μπαλαράς Tηλ.: Γραµµατέας Ταµίας Γιώργος Αλεξίου Τηλ.: ηµήτρης Α. Χαραλαµπόπουλος Τηλ.: Αντιπρόσωπος Αντιπρόσωπος Κώστας Κωστόπουλος Τηλ.: Leslie Moore Τηλ.: ράσεων Γεωγραφικού Συνεδρίου Παραρτηµάτων:.Α. Χαραλαµπόπουλος,! , " ραστηριότητες Φοιτητών - Student Activities: Α.Α. Αργυρίου,! , " argiriou@physics.upatras.gr Υποστήριξης Μελών - Membership Promotion: Κ. Κωστόπουλος,! , " ccostop@acci.gr Ψύξης Refrigeration: Ε. Μέξη,! , " amtenco@otenet.gr Υποστήριξης Έρευνας Research Promotion: Π. Μεγαρίτης, , " sigmami@acci.gr Τεχνολογίας, Έρευνας & Εθνικών ραστηριοτήτων - TEGA: Κ.Λύτρας,! , " klytras@cres.gr Προγραµµάτων - Chapter Programs: Π. Μεγαρίτης,! , " sigmami@acci.gr ιακρίσεων & Βραβείων - Honors and Awards: L. Moore,! , " ljmoore@attglobal.net Ελέγχου Auditing: T. Νικολαϊδης,! , " aniko@tee.gr Υποψηφιοτήτων Nominating:.Α. Χαραλαµπόπουλος,! , " dimitris@ashrae.gr Υποδοχής Reception: Α. Ρηγοπούλου,! , " jepa@tee.gr ηµοσιότητας Publicity: Κ. Θεοφύλακτος,! , " cgtheo@athena.domi.gr Συµµετοχής Attendance: Α. Ρηγοπούλου,! , " jepa@tee.gr Εκδόσεων & Ενηµ/ικού Φυλλαδίου - Publications-Newsletter: Κ.Α. Μπαλαράς,! , "costas@meteo.noa.gr Ιστορίας Historical: Κ.Α. Μπαλαράς,! , "costas@meteo.noa.gr Ειδικών Εκδηλώσεων - Special Events: Ι. Παπαγρηγοράκης,! , " jepa@tee.gr Τµήµατα Παραρτήµατος Chapter Section: Π. Μεγαρίτης,! , " sigmami@acci.gr Συνεχίζει να υπάρχει µεγάλη ανάγκη να στελεχωθούν οι διάφορες επιτροπές του Παραρτήµατος. Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να συµµετάσχουν σε κάποια επιτροπή και να συµβάλουν στην δραστηριοποίησή τους, µπορούν να επικοινωνήσουν µε τον υπεύθυνο της κάθε επιτροπής.

3 ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ - ΕΚ ΗΛΩΣΕΙΣ ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ Το Ελληνικό Παράρτηµα της ASHRAE, µε την ευγενή υποστήριξη των εταιρειών Γκρίσιν Παππάς Α.Ε. (Panasonic) και Lennox Hellas Α.Ε., διοργάνωσε µε µεγάλη επιτυχία εκδήλωση τεχνικής ενηµέρωσης µε θέµα µε θέµα «Ενεργειακά Αποδοτικά Κτίρια». Η εκδήλωση έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2003 και συµµετείχαν 65 µηχανικοί. Ακολούθησε συνεστίαση. Βασικός οµιλητής ήταν ο Πρόεδρος της ASHRAE, Donald COLLIVER, Ph.D., P.E. Το πρόγραµµα περιελάµβανε επίσης οµιλίες για τους υπολογισµούς ψυκτικών φορτίων στα πλαίσια του νέου Κανονισµού Ορθολογικής Χρήσης & Εξοικονόµησης Ενέργειας (ΚΟΧΕΕ) και για τις ενεργειακές επενδύσεις. Το αναλυτικό πρόγραµµα παρουσιάζεται στην συνέχεια. Ο Πρόεδρος της ASHRAE, Donald COLLIVER, Ph.D., P.E. Χαιρετισµός από τον νέο Πρόεδρο ( ) του Σωµατείου, Γιάννη Παπαγρηγοράκη ASHRAE ραστηριότητες & Στόχοι Εισηγητής : Donald Colliver, Ph.D. P.E. Πρόεδρος ASHRAE Πρότυποι Υπολογισµοί Ενεργειακών Απαιτήσεων για Ψύξη στα Κτίρια του Τριτογενή Τοµέα στα Πλαίσια του ΚΟΧΕΕ Εισηγητής : Ειρήνη Κορωνάκη, ΚΑΠΕ υνατότητες Προώθησης Ενεργειακών Επενδύσεων στον Κτιριακό Τοµέα στα Πλαίσια του Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης Εισηγητής : Κων/νος Λύτρας, ΚΑΠΕ ρ. Ειρήνη Κορωνάκη, ΚΑΠΕ Effect of Period-of-record on Variability of Design Weather Values Εισηγητής : Donald Colliver, Ph.D. P.E. Πρόεδρος ASHRAE Ακολούθησαν ερωτήσεις σχετικά µε τα θέµατα που παρουσιάστηκαν και συζήτηση σχετικά µε τον ΚΟΧΕΕ. Κώστας Λύτρας, ΚΑΠΕ Με την υποστήριξη του Προέδρου της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιµελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ), ηµοσθένη Αγορή και του Β Αντιπροέδρου του ΤΕΕ, Αντώνη Κοτζαµπασάκη, το Ελληνικό Παράρτηµα της ASHRAE θα ετοιµάσει µια ειδική έκδοση που θα περιλαµβάνει τα πρακτικά της εκδήλωσης και σχετικά θέµατα για τα ενεργειακά αποδοτικά κτίρια. Πληροφορίες για προσεχείς εκδηλώσεις του Σωµατείου «Ελληνικό Παράρτηµα της ASHRAE» παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα Με την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, ο Γιάννης Παπαγρηγοράκης απένειµε στον Πρόεδρο της ASHRAE αναµνηστική πλακέτα του Ελληνικού Σωµατείου.

4 Το ακροατήριο της εκδήλωσης. Το.Σ. ( ) του Ελληνικού Παραρτήµατος & ο Πρόεδρος της ASHRAE σε αναµνηστική φωτογραφία κατά την διάρκεια της εκδήλωσης. Από τα αριστερά: Γιώργος Αλεξίου, Γραµµατέας; Γιάννης Παπαγρηγοράκης, Επόµενος Πρόεδρος; Παναγιώτης Τσαραµπάρης, Μέλος; Κώστας Μπαλαράς, Αντιπρόεδρος; Don Colliver, Πρόεδρος ASHRAE; Leslie Moore, Μέλος; ηµήτρης Χαραλαµπόπουλος, Πρόεδρος; και Κώστας Λύτρας, Ταµίας. ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕ ΡΟ ΤΟΥ ΠΣ ΜΗ Κατά την διάρκεια της παραµονής του Προέδρου της ASHRAE, Donald COLLIVER, στην Αθήνα, µαζί µε τα µέλη του.σ. επισκέφθηκαν τον κ. Γιώργο Κεραµάρη, Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου ιπλωµατούχων Μηχανολόγων Ηλεκτρολόγων (ΠΣ ΜΗ). Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν διάφορα θέµατα αµοιβαίου ενδιαφέροντος και οι δυνατότητες συνεργασίας των δυο Συλλόγων για την καλύτερη προώθηση των θεµάτων που απασχολούν τους µηχανικούς του κλάδου και την οργάνωση κοινών δραστηριοτήτων. Ο Πρόεδρος του ΠΣ ΜΗ, Γιώργος Κεραµάρης (αριστερά) και ο Πρόεδρος της ASHRAE (δεξιά). Από την επίσκεψη των µελών του.σ. του Ελληνικού Παραρτήµατος & του Προέδρου της ASHRAE στα γραφεία του Π ΣΜΗ και την συνάντησή τους µε τον Πρόεδρο του ΠΣ ΜΗ.

5 ΟΜΑ Α ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ COMMISSIONING Την Τετάρτη 16 Ιουλίου, συνεδρίασε η νέα οµάδα εργασίας για το Commissioning ( ιαδικασία Παραλαβής Εγκαταστάσεων Κλιµατισµού), µε πρόεδρο τον Τάκη Μεγαρίτη. Ειδικός σύµβουλος της επιτροπής είναι ο Νίκος Χαζάπης. Σκοπός της οµάδας εργασίας είναι να δηµιουργηθεί ένας πρότυπος οδηγός σύµφωνα µε τους κανονισµούς της ASHRAE, CIBSE κλπ. Η συµµετοχή στην οµάδα εργασίας είναι ανοικτή για όλα τα µέλη του Ελληνικού Παραρτήµατος. Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να συµµετάσχουν στην οµάδα εργασίας µπορούν να επικοινωνήσουν µε τον Τάκη (! , " sigmami@acci.gr). ΣΥΝΕ ΡΙΑΣΗ ΤΟΥ.Σ. Το.Σ. συνεδρίασε στις 16/7/2003. Τα βασικότερα θέµατα που συζητήθηκαν συνοψίζονται στην συνέχεια: Απολογισµός των δραστηριοτήτων του έτους Προγραµµατισµός τεχνικών εκδηλώσεων του Παραρτήµατος για το επόµενο έτος (12 Νοεµβρίου 2003, 11 Φεβρουαρίου 2004 και 21 Απριλίου 2004). Ενηµέρωση από τον Πρόεδρο, Γιάννη Παπαγρηγοράκη σχετικά µε τις ενέργειες που έχει κάνει για την έκδοση των φορολογικών στοιχείων του Σωµατείου. Ενηµέρωση των αντιπροσώπων του Ελληνικού Παραρτήµατος για το Ετήσιο Συνέδριο RAL στο Κάιρο. Προβολή δραστηριοτήτων στα νέα της ASHRAE (Insights), στο ελτίο του ΠΣ ΜΗ, του ΤΕΕ, και σε άλλα τεχνικά περιοδικά. ΑΛΛΕΣ ΕΙ ΗΣΕΙΣ ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ASHRAE ΚΑΝΣΑΣ Στις 28 Ιουνίου 2 Ιουλίου 2003 διοργανώθηκε στο Κάνσας, ΗΠΑ το Ετήσιο Συνέδριο της ASHRAE. Το Ελληνικό Παράρτηµα εκπροσωπήθηκε από τον Κώστα Μπαλαρά, ο οποίος ως Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Περιοχής (SRC B) της RAL συµµετείχε στην συνεδρίαση των εκπροσώπων της RAL και σε διάφορες επιτροπές της ASHRAE. Επίσης ήταν προσκεκληµένος οµιλητής σε δυο τεχνικά σεµινάρια σχετικά µε τις εγκαταστάσεις κλιµατισµού στα Χειρουργεία και την εποχιακή αποθήκευση θερµότητας σε συνδυασµό µε ηλιακή ενέργεια. Κατά την διάρκεια του Συνεδρίου ανέλαβε τα καθήκοντά του και ο νέος Πρόεδρος της ASHRAE, Richard Rooley, FREng, Fellow. Ο κ. Rooley είναι πρόεδρος της εταιρείας Rooley Consultants που εδρεύει στο Stoke Poges, Bucks, στην Αγγλία και είναι ο πρώτος εκτός Αµερικής πρόεδρος της ASHRAE.

6 2 O ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΤΗΣ RAL 2003 ΚΑΙΡΟ Το 2ο Ετήσιο Συνέδριο της Γεωγραφικής Περιοχής της ASHRAE (Region-At-Large, RAL). διοργανώνεται στο Κάιρο (Αίγυπτο) στις 6-8 Σεπτεµβρίου, Παράλληλα θα διοργανωθεί τεχνικό συνέδριο µε θέµα «Energy Conservation & Building Environment» και έκθεση κλιµατισµού. Στο Συνέδριο θα συµµετέχουν εκπρόσωποι από 11 Παραρτήµατα, συµπεριλαµβανοµένων και του Ελληνικού Παραρτήµατος και µέλη της ASHRAE από την Ευρώπη, Αφρική, Μέση Ανατολή & υτική Ασία. Το Ελληνικό Παράρτηµα θα αντιπροσωπεύσουν ο ηµήτρης Χαραλαµπόπουλος και ο Τάκης Μεγαρίτης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά µε το πρόγραµµα των εκδηλώσεων και για εγγραφή στο συνέδριο, οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της RAL στην διεύθυνση ΙΣΤΟΣΕΛΙ Α ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Στην ιστοσελίδα του Ελληνικού Παραρτήµατος µπορείτε να βρείτε όλα τα προηγούµενα Ενηµερωτικά ελτία, το νέο Καταστατικό, τον κατάλογο των µελών και διάφορες ανακοινώσεις σχετικά µε τις εκδηλώσεις και τις άλλες δραστηριότητες του Παραρτήµατος. Ο υπεύθυνος της ιστοσελίδας είναι ο ηµήτρης Α. Χαραλαµπόπουλος. Οι παρατηρήσεις σας από την χρήση της ιστοσελίδας για τον εντοπισµό τυχόν προβληµάτων και οι ιδέες σας για να βελτιωθεί η παρουσίαση και η λειτουργικότητα των περιεχοµένων, ή για να προστεθούν νέες επιλογές, είναι ευπρόσδεκτες. Οι συνάδελφοι που θέλουν να συνεισφέρουν µπορούν να επικοινωνήσουν µε τον ηµήτρη. Τα έξοδα για την λειτουργία της ιστοσελίδας καλύπτονται από την ευγενική χορηγία του συναδέλφου Σταύρου Τσάβαλου (CARRIER ΕΛΛΑΣ)

7 ΧΟΡΗΓΟΙ Ευχαριστούµε για την υποστήριξη των εκδηλώσεων & δραστηριοτήτων του Παραρτήµατος. Με αλφαβητική σειρά: ABB KLIMATAIR ALPHA LENNOX ΓΚΡΙΣΙΝ ΠΑΠΠΑΣ (PANASONIC) McQUAY CARRIER TRANE ΕΘΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ YORK ΕΚΑ ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ ΚΑ-RO Η αναφορά σε ονόµατα εταιρειών και προϊόντων δεν αποτελεί αποδοχή, σύσταση ή άλλου είδους αναγνώριση από το Ελληνικό Παράρτηµα ή την ASHRAE. ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Τα µέλη που ενδιαφέρονται να συµπεριληφθούν σε αυτή την παρουσίαση, πρέπει να στείλουν ένα σύντοµο βιογραφικό 3-4 γραµµών, µε τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά τους. Σκοπός είναι να δηµιουργηθεί µια βάση δεδοµένων που θα διευκολύνει µελλοντικές συνεργασίες, την αλληλοϋποστήριξη και την ανεύρεση βοήθειας σε προβλήµατα που απαιτείται εµπειρία σε συγκεκριµένους τοµείς. Συµπληρώστε το όνοµα σας και τις πληροφορίες που θεωρείται ουσιαστικές (χρησιµοποιείστε εάν είναι δυνατόν λέξεις κλειδιά) και στείλτε τις σε κάποιο µέλος του Σ. Σε πρώτη φάση οι πληροφορίες αυτές θα συµπεριληφθούν στον κατάλογο των µελών µε τις διευθύνσεις και τηλέφωνα και θα ενσωµατωθούν στην ιστοσελίδα του Παραρτήµατος στο διαδίκτυο. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ Τα ενυπόγραφα άρθρα που δηµοσιεύονται στο Ενηµερωτικό Φυλλάδιο εκφράζουν τις απόψεις των συγγραφέων τους και όχι αυτές του Ελληνικού Παραρτήµατος ή της ASHRAE. Οι ενδιαφερόµενοι µπορούν να υποβάλλουν τα άρθρα τους σε ηλεκτρονική µορφή µέσω του ηλεκτρονικού ταχυδροµείου στον υπεύθυνο της Επιτροπής Εκδόσεων & Ενηµέρωσης, Kώστα Μπαλαρά

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 16 / 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 16 / 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ No 16 ΜΑΙΟΣ 2003 Αγαπητοί συνάδελφοι, Οι εκλογές για την ανάδειξη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 12 / 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 12 / 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ No 12 ΙΟΥΛΙΟΣ 2002 Αγαπητοί συνάδελφοι, Στην διάρκεια των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 15 / 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 15 / 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ No 15 ΜΑΡΤΙΟΣ 2003 Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Ελληνικό Σωµατείο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 13 / 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 13 / 2002 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ No 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2002 Αγαπητοί συνάδελφοι, Η επόµενη εκδήλωση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 20 / 2004 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 20 / 2004 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Τηλ: 210 7258111 Ραβινέ 6 Fax: 210 7232625

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 33 / 2006

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 33 / 2006 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» ΝΠΙ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 18 / 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 18 / 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ No 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2003 Αγαπητοί συνάδελφοι, Το Σωµατείο διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ 6 11521 Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 32 / 2006

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 32 / 2006 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» ΝΠΙ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 25 / 2005

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 25 / 2005 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAEª ΝΠΙ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 27 / 2005

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 27 / 2005 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» ΝΠΙ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 31 / 2006

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 31 / 2006 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» ΝΠΙ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 8 / 2001 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 8 / 2001 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ No 8 ΙΟΥΛΙΟΣ 2001 Αγαπητοί συνάδελφοι, Στα πλαίσια της προετοιµασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 19 / 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 19 / 2003 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ No 19 ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2003 Αγαπητοί συνάδελφοι, µε υγεία και επαγγελµατικές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ 2/2000 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ 2/2000 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ No 2 ΜΑΡΤΙΟΣ 2000 Μέλη του.σ. 1999-2000 Πρόεδρος: Μπαλαράς

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ 6 11521 Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 23 / 2004 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ 5/2000 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ 5/2000 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers Inc. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ No 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2000 Αγαπητοί συνάδελφοι, Ξεκινάµε µια καινούργια

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 30 / 2006

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 30 / 2006 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» ΝΠΙ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of

Διαβάστε περισσότερα

Αντιπρόεδρος του Κέντρου ανέλαβε ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Γεώργιος Σταυρακάκης.

Αντιπρόεδρος του Κέντρου ανέλαβε ο Καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Γεώργιος Σταυρακάκης. ΤΕΥΧΟΣ 2 εκέµβριος 2000 ΝΕΑ ΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΚΑΠΕ Κέντρο Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας ΚΑΠΕ 19 ο χλµ. Λ. Μαραθώνος 190 09 Πικέρµι Αττικής Τηλ. 6039900 Fax. 6039905 http://www.cres.gr Νέα διοίκηση απέκτησε το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ HELLENIC CHAPTER

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ HELLENIC CHAPTER ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ HELLENIC CHAPTER American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers No 3 ΜΑΪΟΣ 2000 Μέλη του.σ. 1999-2000 Πρόεδρος: Μπαλαράς Κ.Α. ρ. Μηχ/γος Μηχ/κος Οµάδα Εξοικονόµησης

Διαβάστε περισσότερα

http://www.cyprusnet.gr/index.php?section=652&newsid510=372 (13/04/2011)

http://www.cyprusnet.gr/index.php?section=652&newsid510=372 (13/04/2011) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 12 Ο ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΤΗΣ Ο.Κ.Ο.Ε. Ι. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 12ο ΣΥΝΕ ΡΙΟ: Στις 07/04/2011 ολοκληρώθηκε η διαδικασία διενέργειας αρχαιρεσιών για την εκλογή αντιπροσώπων. Τα στοιχεία έχουν αναρτηθεί

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 22 / 2004 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 36 / 2007

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 36 / 2007 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» ΝΠΙ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of

Διαβάστε περισσότερα

Οι ενεργειακοί πόροι της Κύπρου και τα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο.

Οι ενεργειακοί πόροι της Κύπρου και τα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι ενεργειακοί πόροι της Κύπρου και τα νέα δεδομένα στην Ανατολική Μεσόγειο Το Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης (ΙΕΝΕ) που εδρεύει στην Αθήνα και διοργανώνει ενεργειακά συνέδρια σε πολλές χώρες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 13 Ο ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΤΗΣ Ο.Κ.Ο.Ε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 13 Ο ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΤΗΣ Ο.Κ.Ο.Ε. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 13 Ο ΣΥΝΕ ΡΙΟ ΤΗΣ Ο.Κ.Ο.Ε. Ι. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΓΙΑ ΤΟ 13 ο ΣΥΝΕ ΡΙΟ: Στις 04/04/2013 ολοκληρώθηκε η διαδικασία διενέργειας αρχαιρεσιών για την εκλογή αντιπροσώπων. Έχουν εκλεγεί 79 αντιπρόσωποι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Νο 53/ 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Νο 53/ 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αμερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρμανσης, Ψύξης & Κλιματισμού Σωματείο «Ελληνικό Παράρτημα ASHRAE» ΝΠΙΔ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Oκτώβριος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση

Ενημερωτικό Δελτίο. Oκτώβριος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Ενημερωτικό Δελτίο Oκτώβριος 2016 WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Το Έργο WE-Qualify Το Έργο WE-Qualify «Improve Skills and

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ Επιτροπή διοργάνωσε στις 25 Ιανουαρίου του 2012 αυτό το Συνέδριο µε την πρόθεση να ζητήσει τις γνώµες από ένα ευρύ κύκλο δηµόσιων και ιδιωτικών φορέων, τις θέσεις που εξυπηρετούν τη βάση για να συντονιστεί

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο. Μάιος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση

Ενημερωτικό Δελτίο. Μάιος WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος 2016 WE-Qualify: Βελτίωση δεξιοτήτων και προσόντων των τεχνιτών για κατασκευή κτηρίων με αυξημένη ενεργειακή απόδοση Το Έργο WE-Qualify Το Έργο WE-Qualify «Improve Skills and Qualifications

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Σωματείο «Ελληνικό Παράρτημα ASHRAE» ΝΠΙΔ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Σωματείο «Ελληνικό Παράρτημα ASHRAE» ΝΠΙΔ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Σωματείο «Ελληνικό Παράρτημα ASHRAE» ΝΠΙΔ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα Τηλ: 210 7258111 Fax: 210 7232625 www.ashrae.gr Email: costas@meteo.noa.gr ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ No 57 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ραστηριότητες και παρεµβάσεις της ιοικούσας Επιτροπής και του Προέδρου του ΤΕΕ σε θέµατα Τοπικής Αυτοδιοίκησης

ραστηριότητες και παρεµβάσεις της ιοικούσας Επιτροπής και του Προέδρου του ΤΕΕ σε θέµατα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ραστηριότητες και παρεµβάσεις της ιοικούσας Επιτροπής και του Προέδρου του ΤΕΕ σε θέµατα Τοπικής Αυτοδιοίκησης 1 ραστηριότητες και παρεµβάσεις της ιοικούσας Επιτροπής και του Προέδρου του ΤΕΕ σε θέµατα

Διαβάστε περισσότερα

Απολογιστική Έκθεση.Σ.

Απολογιστική Έκθεση.Σ. ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Απολογιστική Έκθεση.Σ. 2009-2011 7 Απριλίου 2011 Περιεχόµενα ιοικητικός Απολογισµός Συµµετοχή σε Προγράµµατα Θέµατα Επικοινωνίας Θεσµικά Θέµατα Εξελίξεις στην Αγορά Οικονοµικός

Διαβάστε περισσότερα

Integraste. N e w s l e t t e r. Newsletter ΙI Ιούνιος 2011. Επιστηµονικές συναντήσεις

Integraste. N e w s l e t t e r. Newsletter ΙI Ιούνιος 2011. Επιστηµονικές συναντήσεις Integraste αποβλή- «Ανάπτυξη Ολοκληρωµένης Πολιτικής για τη ιαχείριση Αγροτοβιοµηχανικών των µε στόχο την µεγιστοποίηση της ανάκτησης υλικών και ενέργειας» N e w s l e t t e r Newsletter ΙI Ιούνιος 2011

Διαβάστε περισσότερα

«Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων ΕΜΠΟΡΙΚΑ» Μαΐου 2016, Διάρκειας 14 ωρών, Αίθουσα Διαλέξεων 1 Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών

«Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων ΕΜΠΟΡΙΚΑ» Μαΐου 2016, Διάρκειας 14 ωρών, Αίθουσα Διαλέξεων 1 Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών «Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων ΕΜΠΟΡΙΚΑ» 09-10 Μαΐου 2016, Διάρκειας 14 ωρών, Αίθουσα Διαλέξεων 1 Ενεργειακού Γραφείου Κυπρίων Πολιτών Στόχοι: Το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ Νέα μέλη 1 Εκπαιδευτικά Προγράμματα 2 Βιβλία 3 Διάφορα.. 4 International Conference & Global Council του ΙΙΑ 2016 5-6 Αγαπητοί συνάδελφοι, Η Επιτροπή του

Διαβάστε περισσότερα

17-18 Οκτωβρίου 2013. Απολογισµός

17-18 Οκτωβρίου 2013. Απολογισµός 6 ο Συνέδριο για την Έρευνα στις Μεταφορές στην Ελλάδα «Ενέργεια Περιβάλλον Οικονοµία» 17-18 Οκτωβρίου 2013 Τεχνικό Επιµελητήριο Ελλαδος Τµήµα Κεντρικής Μακεδονίας Μ. Αλεξάνδρου 49, Θεσσαλονίκη 54643 Απολογισµός

Διαβάστε περισσότερα

GEOFAR ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Τελλόγλειο Ίδρυμα (Αγ. Δημητρίου 159A, Θεσσαλονίκη ) 24-25 Φεβρουαρίου 2011 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΙΕΝΕ)

GEOFAR ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Τελλόγλειο Ίδρυμα (Αγ. Δημητρίου 159A, Θεσσαλονίκη ) 24-25 Φεβρουαρίου 2011 ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΙΕΝΕ) GEOFAR ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ GEOFAR: Καινοτόμες Λύσεις για την Χρηματοδότηση Γεωθερμικών Επενδύσεων 24-25 Φεβρουαρίου 2011 Τελλόγλειο Ίδρυμα (Αγ. Δημητρίου 159A, Θεσσαλονίκη ) ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης»,

«Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακές Υπηρεσίες και Συμβάσεις Ενεργειακής Απόδοσης», 15 Δεκεμβρίου 2015, διάρκειας 6 ωρών Αίθουσα Διαλέξεων

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ» 29-30 Ιουνίου 2015, Διάρκειας 14 ωρών, Αίθουσα Διαλέξεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Νο 56/ 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ Νο 56/ 2011 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αμερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρμανσης, Ψύξης & Κλιματισμού Σωματείο «Ελληνικό Παράρτημα ASHRAE» ΝΠΙΔ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ 6 11521 Αθήνα ASHRAE HELLENIC CHAPTER American Society of

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΕ ΡΙΟ: ΒΙΩΣΙΜΗ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΕΛΛΑ Α & ΚΥΠΡΟ Αθήνα,, 18-09

ΣΥΝΕ ΡΙΟ: ΒΙΩΣΙΜΗ. ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΕΛΛΑ Α & ΚΥΠΡΟ Αθήνα,, 18-09 Έργο SUSCON Αειφόρος Κατασκευή στα ηµόσια & Ιδιωτικά Έργα µέσω της Ολοκληρωµένης Πολιτικής Προϊόντων ΣΥΝΕ ΡΙΟ: ΒΙΩΣΙΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΣΕ ΕΛΛΑ Α & ΚΥΠΡΟ Αθήνα,, 18-09 09-2008 Μαρία Λοϊζίδου Μονάδα Περιβαλλοντικής

Διαβάστε περισσότερα

Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ 5-8 ΜΑΪΟΥ 2011 ΑΤΗΕNS - HILTON Με Διεθνείς Συμμετοχές Α Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Θα χορηγηθούν Μόρια Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης Διοικητικό Συμβούλιο Πρόεδρος: Αντιπρόεδρος:

Διαβάστε περισσότερα

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010

Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Η 4η Εβδομάδα Ενέργειας του IENE 22-27 Νοεμβρίου 2010 Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο που παίζει η ενέργεια στην οικονομία της χώρας και της περιοχής της ΝΑ Ευρώπης γενικότερα, το Ινστιτούτο Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΠΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Πρόεδρος Π.ΠΑΣΠΑΛΑΚΗ Ηράκλειο Πανεπιστηµιακό ΝοσοκοµείοΗρακλείου Τηλ.6976573613 ΠΑΓΝΗ:28103923828 FAX: 2810392827 Αντιπρόεδρος Μ. ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ Ηράκλειο Βενιζέλειο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ - Πρακτικά 2ης Συνεδρίας του Συµβουλίου του Τµήµατος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήµης και Μηχανικής Υλικών

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ - Πρακτικά 2ης Συνεδρίας του Συµβουλίου του Τµήµατος Μηχανολόγων Μηχανικών και Επιστήµης και Μηχανικής Υλικών ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΗΣ 2 ης ΣΥΝΕ ΡΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ) ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΥΛΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

HMS ON THE ROAD. Energy Efficiency Conference Μάρτιος 2013.

HMS ON THE ROAD. Energy Efficiency Conference Μάρτιος 2013. Γίνε μέλος της HMS Τηλ: 2310 233266 E-mail: info@hms-gr.eu - Γιατί on the road ; - Για να δουν όλοι τι είναι αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε - Και αν γίνει αυτό; - Τότε θα καταλάβουν όλοι τη σημασία

Διαβάστε περισσότερα

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου

Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου 29 th National Conference of the Hellenic Neurological Society Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου Αξιότιμοι κύριοι, Η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία (ΕΝΕ) διοργανώνει το 29 ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευρολογίας

Διαβάστε περισσότερα

1/8 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

1/8 ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΝΙΚΗ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΑΘΗΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑΤΡΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΟΙΚΗΤΙΚΟ- ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ- ΑΓΩΓΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2015/49β/14.02. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Εκλογές 2009. Νοµαρχιακή Σύµβουλος Αχαΐας. e-mail: info@georgakopoulou-basta.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ. Υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Αχαΐας Εκλογές 2009. Νοµαρχιακή Σύµβουλος Αχαΐας. e-mail: info@georgakopoulou-basta. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ - 1 - ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ : ΕΠΩΝΥΜΟ : ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ : ήµητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ι ΙΟΤΗΤΑ : Γενική Γραµµατέας Περιφέρειας Ηπείρου Υποψήφια Βουλευτής

Διαβάστε περισσότερα

12o Σεπτεµβρίου. Λαπαροενδοσκοπικής. Χειρουργικής. Α Ανακοίνωση. Οκτωβρίου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ. Αθήνα. Αίγλη Ζαππείου2017

12o Σεπτεµβρίου. Λαπαροενδοσκοπικής. Χειρουργικής. Α Ανακοίνωση. Οκτωβρίου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ. Αθήνα. Αίγλη Ζαππείου2017 Ελληνική Εταιρεία Ενδοσκοπικής Χειρουργικής & Άλλων Επεµβατικών Τεχνικών 12o ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕ ΡΙΟ Λαπαροενδοσκοπικής Χειρουργικής 29 1 - Σεπτεµβρίου Οκτωβρίου Αίγλη Ζαππείου2017 Αθήνα Α Ανακοίνωση Χαιρετισμός

Διαβάστε περισσότερα

Α Ανακοίνωση ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ & ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ. Διοργάνωση

Α Ανακοίνωση ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ & ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ. Διοργάνωση Διοργάνωση ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ & ΤΡΑΥΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΘΡΑΚΗΣ Nicolas Andry (1658-1742) Η πρώτη εμφάνιση της λέξης «Ορθοπαιδική» (Orthos Pais) Α Ανακοίνωση Χαιρετισμός Προέδρου Αξιότιμα μέλη της

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ Νο 98 ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ. ΠΡΑΚΤΙΚΑ Νο 98 ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ Νο 98 ΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Πρακτικά: 98 ο.σ. ΣΥΝ ΕΣΜΟΥ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ Ηµεροµηνία: 03.12.2012 Τόπος: Λ.Βουλιαγµένης 224 & Αγ. ηµητρίου, Αγ. ηµήτριος ΠΑΡΟΝΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΡΔΙΟΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ HELLENIC CARDIOVASCULAR RESEARCH SOCIETY

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΡΔΙΟΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ HELLENIC CARDIOVASCULAR RESEARCH SOCIETY ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΡΔΙΟΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ HELLENIC CARDIOVASCULAR RESEARCH SOCIETY Εθνικής Αντιστάσεως 61 & Χίου 2, 15231, Κάτω Χαλάνδρι, Αθήνα Τηλ: 210 6723827, Φαξ: 210 6775135 e-mail: info@cardioresearch.net;

Διαβάστε περισσότερα

Επιτροπή Οικονομικού Εγκλήματος και Δικανικής Λογιστικής. Σέργιος Σαββίδης, Πρόεδρος Επιτροπής Γιάννης Πεττεμερίδης, Μέλος Επιτροπής

Επιτροπή Οικονομικού Εγκλήματος και Δικανικής Λογιστικής. Σέργιος Σαββίδης, Πρόεδρος Επιτροπής Γιάννης Πεττεμερίδης, Μέλος Επιτροπής Επιτροπή Οικονομικού Εγκλήματος και Δικανικής Λογιστικής Σέργιος Σαββίδης, Πρόεδρος Επιτροπής Γιάννης Πεττεμερίδης, Μέλος Επιτροπής Όροι Εντολής Επιτροπής 1. Αποτελεί το σύμβουλο του Συμβουλίου για τα

Διαβάστε περισσότερα

Επεξηγηµατικό Έγγραφο για τη συµπλήρωση του Έντυπου Καταγραφής ράσης

Επεξηγηµατικό Έγγραφο για τη συµπλήρωση του Έντυπου Καταγραφής ράσης Επεξηγηµατικό Έγγραφο για τη συµπλήρωση του Έντυπου Καταγραφής ράσης Παρακαλούµε διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες προτού συµπληρώσετε το Έντυπο Καταγραφής ράσης. 1. Το έντυπο καταγραφής δράσης πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012

ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 ΕΛΛΗΝΟΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΕΤΟΥΣ 2012 Ενότητες 1. Κατάσταση μελών του Ελληνο- Aφρικανικού Επιμελητηρίου 2. Σκοπός του Επιμελητηρίου 3. Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες 4. Διεύθυνση Χώρου

Διαβάστε περισσότερα

25 o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Νοεμβρίου 2011 "Makedonia Palace"

25 o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Νοεμβρίου 2011 Makedonia Palace 25 o ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΑΒΗΤΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 10-12 Νοεμβρίου 2011 "Makedonia Palace" Χαιρετισμός προέδρου για το 25 ο συνέδριο της ΔΕΒΕ Αγαπητοί Συνάδελφοι Εκ μέρους της οργανωτικής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 2009 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑ ΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ ΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2009 ΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ Συναντήσεις Γνώσης Την Πέµπτη 22 Ιανουαρίου 2009 πραγµατοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΦΙΛΙΠΠΕΙΟ η 1 η συνάντηση

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ (ΑνΑΔ) «Ενεργειακή αναβάθμιση υφιστάμενων κτιρίων - ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ», 25-26 Ιουνίου 2015, Διάρκειας 14 ωρών, Αίθουσα Διαλέξεων 2

Διαβάστε περισσότερα

Προφίλ αγοραστή και πρόσκληση υποβολής προσφορών για. (Α) λήψη υπηρεσιών και λειτουργία Γραφείου Τύπου του ΕΠΑΝ ΙΙ,

Προφίλ αγοραστή και πρόσκληση υποβολής προσφορών για. (Α) λήψη υπηρεσιών και λειτουργία Γραφείου Τύπου του ΕΠΑΝ ΙΙ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΙ ΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙ ΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Μονάδα Πληροφορίες :Ελ.

Διαβάστε περισσότερα

TEYXOΣ 3 A 15νθήμερο ΙΟΥΛΙΟΣ 2016 Παρασκευή 1 Ιουλίου: Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας

TEYXOΣ 3 A 15νθήμερο ΙΟΥΛΙΟΣ 2016 Παρασκευή 1 Ιουλίου: Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας TEYXOΣ 3 A 15νθήμερο ΙΟΥΛΙΟΣ 2016 Παρασκευή 1 Ιουλίου: Συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας Πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση εκ μέρους του Προέδρου της Ελληνικής Οδοντιατρικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π. Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π. Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π. Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α Τοποθεσία: Γραφεία Νεολαίας Αρ. Εγγράφου: 2015/48β/05.02. ΠΑΡΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ Πρόεδρος Φαρκωνής Χρίστος Π Αντιπρόεδρος Οικονόμου Λορέντζος Π Γραμματέας Ανδρέου Μαρίνα Π Βοηθός Γραμματέας Γιάγκου Χαρίκλεια Α

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Σεμινάριο κατάρτισης και εργαστήριο εκμάθησης λογισμικού «Ενεργειακή Απόδοση Κτιρίων και εκμάθηση λογισμικού isbemcy» Διάρκεια 14 ώρες 6-7 Απριλίου 2015, Εκπαιδευτικό και Πολιτιστικό Κέντρο ΕΤΕΚ, Λευκωσία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 26 / 2005

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 26 / 2005 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ASHRAE ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ Νο 26 / 2005 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Αµερικανικής Ένωσης Μηχανικών Θέρµανσης, Ψύξης & Κλιµατισµού Σωµατείο «Ελληνικό Παράρτηµα ASHRAE» ΝΠΙ Μη-Κερδοσκοπικό Ραβινέ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΣΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΣΗ 2 η ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ Π.Ε ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΡΜΟ ΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΡΑΣΗ Σελίδα 1 από 6 για αρχή Οι Βαθµοφόροι που θα συµµετάσχουν στην ραστηριότητα αποτελούν

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΟΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙ ΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ( ΡΑΣΕΙΣ MARIE CURIE) Λούλα Σιγάλα 22/5/2008 2007-2013

«ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ΟΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙ ΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ( ΡΑΣΕΙΣ MARIE CURIE) Λούλα Σιγάλα 22/5/2008 2007-2013 ΟΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΕΠΑΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΙ ΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΘΡΩΠΟΙ» ( ΡΑΣΕΙΣ MARIE CURIE) Λούλα Σιγάλα Υπεύθυνη για την περιοχή της Αττικής ιευθύντρια Υπηρεσίας Υποστήριξης E.I.E Υπεύθυνη ιεθνών

Διαβάστε περισσότερα

Με την στήριξη του: ΕΒΔΟΜΑΔΑ Προπαρασκευαστικών μαθημάτων* Σεπτεμβρίου 2014 Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Κτίρια Intercollege Limassol) ΛΕΜΕΣΟΣ

Με την στήριξη του: ΕΒΔΟΜΑΔΑ Προπαρασκευαστικών μαθημάτων* Σεπτεμβρίου 2014 Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Κτίρια Intercollege Limassol) ΛΕΜΕΣΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΛΕΜΕΣΟΣ (15 Σεπτεμβρίου 2014-22 Δεκεμβρίου 2014) Αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα για εκπαίδευση υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών - Κατηγορίες Α και Α Β Κατηγορία Ενεργειακών Ελεγκτών

Διαβάστε περισσότερα

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών

Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Σεμινάριο Κατάρτισης Σκοπός: Είναι να καταρτίσει τεχνικά τους ενδιαφερόμενους για το σημαντικό ζήτημα της θερμομόνωσης κελύφους κτιρίων, αναλύοντας νομοθετικές απαιτήσεις, τα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα GreenBuilding

Το πρόγραμμα GreenBuilding EUROPEAN COMMISSION Το πρόγραμμα GreenBuilding Βελτίωση της ενεργειακής αποδοτικότητας στα κτίρια του Τριτογενούς Τομέα, Φωτεινή Καραμάνη Χημικός Μηχ/κος MSc, ΚΑΠΕ ΑΘΗΝΑ, 2 Ιουλίου 2009 Κατανάλωση ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΙΡΙΑΙΑ

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΤΙΡΙΑΙΑ ΤΕΧΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑ ΟΣ & ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΟΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΤΟΥ ΤΕΕ ΠΡΟΣΥΝΕ ΡΙΑΚΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗ «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΑ ΚΤΙΡΙΑ» ΚΕΡΚΥΡΑ 3 ΙΟΥΛΙΟΥ 2009 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μάρθα Σηµαντώνη Πρόεδρος.Σ. ΚΑΠΕ

Μάρθα Σηµαντώνη Πρόεδρος.Σ. ΚΑΠΕ ΤΕΥΧΟΣ 1 Οκτώβριος 2000 Εκδοτικό Σηµείωµα Κέντρο Ανανεώσιµων Πηγών Ενέργειας ΚΑΠΕ 19 ο χλµ. Λεωφ. Μαραθώνος 190 09 Πικέρµι Αττικής Τηλ. 6039900 Fax. 6039905 http://www.cres.gr Το ηλεκτρονικό Newsletter,

Διαβάστε περισσότερα

1. Σχετικά με το έργο TRACE. 2. Υλικό επικοινωνίας και προώθησης. 3. Τρίτη συνάντηση των εταίρων στο Ζάγκρεμπ / Κροατία

1. Σχετικά με το έργο TRACE. 2. Υλικό επικοινωνίας και προώθησης. 3. Τρίτη συνάντηση των εταίρων στο Ζάγκρεμπ / Κροατία 1. Σχετικά με το έργο TRACE 2. Υλικό επικοινωνίας και προώθησης 3. Τρίτη συνάντηση των εταίρων στο Ζάγκρεμπ / Κροατία 4. Εκπαιδευτικές επισκέψεις, εργαστήρια, σεμινάρια 1 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ TRACE Με το

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 (και Προπαρασκευαστικών μαθημάτων*): Σεπτεμβρίου 2017

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 (και Προπαρασκευαστικών μαθημάτων*): Σεπτεμβρίου 2017 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (15 Σεπτεμβρίου 2017-16 Δεκεμβρίου 2017) Αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα για εκπαίδευση υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών - Κατηγορίες Α και Α & Β Κατηγορία Ενεργειακών Ελεγκτών Α: Συνολική

Διαβάστε περισσότερα

Λάρισα 10-04-09 ΘΕΜΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΟΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ

Λάρισα 10-04-09 ΘΕΜΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΟΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Λάρισα 10-04-09 ΘΕΜΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Η ΕΚ ΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ ΣΧΕ ΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΠΟ ΟΣΗ ΤΩΝ ΚΤΙΡΙΩΝ Με µεγάλη επιτυχία πραγµατοποιήθηκε την Πέµπτη 9 Απριλίου 2009 η εκδήλωση για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Καλλιρρόης 89, 117 45, Αθήνα Τηλ.: 210 9238170 210 9238800 Fax: 210 9235959 www.spme.gr ASSOCIATION OF CIVIL ENGINEERS OF GREECE 89, Kallirois str., 117 45, Athens,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΕΚ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΠΟΛΜΗΚ. Μάιος Τεύχος

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΤΕΚ ΕΠΑΡΧΙΑΚΕΣ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΠΟΛΜΗΚ. Μάιος Τεύχος Μάιος 2014 Τεύχος 58 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Υποβολή Υποψηφιοτήτων Επαρχιακές Φιλικές Συναντήσεις ΣΠΟΛΜΗΚ Ετήσια Γενική Συνέλευση ΣΠΜΑΚ Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΠΟΛΜΗΚ-Υποψήφιοι ΣΠΟΛΜΗΚ για Επερχόμενες Εκλογές ΕΤΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

Εξετάσεις για το Δίπλωμα Ευρωπαίου Καρδιολόγου

Εξετάσεις για το Δίπλωμα Ευρωπαίου Καρδιολόγου 3 η σύντομη ενημέρωση για τα μέχρι τώρα πεπραγμένα του ΔΣ ΕΚΕ (Απρίλιος Ιούλιος 2017) Αθήνα, 25/7/17 Αγαπητές Συναδέλφισσες / Αγαπητοί Συνάδελφοι, Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να αναφερθώ πολύ συνοπτικά

Διαβάστε περισσότερα

ENERGY MONEY CONFERENCE 2011 7 Ιουλίου 2011, Athenaeum InterContinental

ENERGY MONEY CONFERENCE 2011 7 Ιουλίου 2011, Athenaeum InterContinental Β ενότητα: Χαιρετισμός: Δρ. Δημήτρης Παπακωνσταντίνου, Ταμίας Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ηλεκτρισμού Ελλάδος ---------------------------------------------------------------- Β ενότητα: Χαιρετισμός: Δρ. Εμμανουήλ

Διαβάστε περισσότερα

συνέδριο πανελλήνιο Μεταμοσχεύσεων 1-3 Νοεμβρίου 2013 Αθήνα HILTON ATHENS πρωτη ανακοίνωση

συνέδριο πανελλήνιο Μεταμοσχεύσεων 1-3 Νοεμβρίου 2013 Αθήνα HILTON ATHENS πρωτη ανακοίνωση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΕΩΝ πανελλήνιο συνέδριο Μεταμοσχεύσεων 1-3 Νοεμβρίου 2013 Αθήνα HILTON ATHENS πρωτη ανακοίνωση Υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Καρόλου Παπούλια

Διαβάστε περισσότερα

Προς τα μέλη και τους φίλους της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος

Προς τα μέλη και τους φίλους της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ελλάδος ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 1 & ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ, 105 52 ΑΘΗΝΑ Τηλ. & Fax: 210-52.30.777, 210-36.88.082 Ιστοσελίδα: www.pee.gr E-mail: info@pee.gr ΣΧΟΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΓΕΩΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ

ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΓΕΩΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΓΕΩΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΕΙΟΛΟΓΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ 27 η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, Οίκημα Συνδέσμου Γεωλόγων και Μεταλλειολόγων Κύπρου, Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2006 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Τμήμα Δυτικής Κρήτης 2011-2013 ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΔΡΑΣΗΣ Εκδηλώσεις 2011 15 και 16 Ιουνίου 2011 πραγματοποιήθηκε σε Ρέθυμνο και Χανιά αντίστοιχα, το πρώτο σεμινάριο με Θέμα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Σχ. Έτους 2015-2016

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Σχ. Έτους 2015-2016 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Σχ. Έτους 2015-2016 προς διευκόλυνση της συνεργασίας του Τµήµατος Παιδείας µε τους /ντες των Σχολείων Πρωτ/θµιας και ευτ/θµιας Εκπ/σης ήµου Ρεθύµνης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015 Α/Α ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Με εκτίμηση Μανόλης Βαλυράκης Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Χανίων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. Με εκτίμηση Μανόλης Βαλυράκης Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Χανίων ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Αγαπητοί Συνάδελφοι, Η Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, διοργανώνει στο Αμφιθέατρο του Νέου Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, το Μετεκπαιδευτικό Περιφερειακό Σεμινάριο Κρήτης, υπο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 (και Προπαρασκευαστικών μαθημάτων*): Σεπτεμβρίου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Αίθουσα EU205) ΤΕΤΑΡΤΗ 13/09/2017 ΠΕΜΠΤΗ 14/09/2017

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 1 (και Προπαρασκευαστικών μαθημάτων*): Σεπτεμβρίου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (Αίθουσα EU205) ΤΕΤΑΡΤΗ 13/09/2017 ΠΕΜΠΤΗ 14/09/2017 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (15 Σεπτεμβρίου 2017-16 Δεκεμβρίου 2017) Αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα για εκπαίδευση υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών - Κατηγορίες Α και Α & Β Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών Κατηγορία

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΑ Προπαρασκευαστικών μαθημάτων* 31 Αυγούστου - 06 Σεπτεμβρίου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας EU: Europa building (ΔΕΚ: D000184) ΤΡΙΤΗ

ΕΒΔΟΜΑΔΑ Προπαρασκευαστικών μαθημάτων* 31 Αυγούστου - 06 Σεπτεμβρίου Πανεπιστήμιο Λευκωσίας EU: Europa building (ΔΕΚ: D000184) ΤΡΙΤΗ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΛΕΥΚΩΣΙΑ (07 Σεπτεμβρίου 2015 09 Δεκεμβρίου 2015) Αναλυτικό ωρολόγιο πρόγραμμα για εκπαίδευση υποψήφιων Ενεργειακών Ελεγκτών - Κατηγορίες Α και Α Β Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων

Διαβάστε περισσότερα

Λέσχη Οικολογικών Κτιρίων

Λέσχη Οικολογικών Κτιρίων 6o Πρόγραμμα Πλαίσιο Λέσχη Οικολογικών Κτιρίων Συμβόλαιο No TREN/07/FP6EN/S07.72691/038496 Εταίροι Νο. Συμμετέχοντες Ακρώνυμο Χώρα 1 Ente per le Nuove tecnologie, l'energia e l'ambiente (Coordinator) ENEA

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύοντας στην Ενεργειακή Αποδοτικότητα

Επενδύοντας στην Ενεργειακή Αποδοτικότητα PHOTO GALLERY Ενημερωτική Εκδήλωση Επενδύοντας στην Ενεργειακή Αποδοτικότητα Πέμπτη 24 Μαΐου 2018, Ίδρυμα Ευγενίδου Εισαγωγική Συνεδρία Συντονιστής: κ. Κωστής Σταμπολής, Εκτελεστικός Διευθυντής ΙΕΝΕ Χαιρετισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ. CEST2011 12 th International Conference on Environmental Science and Technology. 8-10 September 2011, Rhodes island, Greece

ΧΟΡΗΓΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ. CEST2011 12 th International Conference on Environmental Science and Technology. 8-10 September 2011, Rhodes island, Greece CEST2011 12 th International Conference on Environmental Science and Technology 8-10 September 2011, Rhodes island, Greece Οργάνωση: ιεθνές ίκτυο Περιβαλλοντικής Επιστήµης και Τεχνολογίας (Global NEST)

Διαβάστε περισσότερα

9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕΚΑΠ 2015

9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕΚΑΠ 2015 9ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕΚΑΠ 2015 (5η ανακοίνωση) Αρ.Πρωτ.183708/Δ2/13-11-2014/ΥΠΑΙΘ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΙΕΘΥΝΣΗ ΣΠΟΥΔΩΝ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του Γραφείου Υποστήριξης του Συμφώνου των Δημάρχων του Τ.Ε.Ε.

Παρουσίαση του Γραφείου Υποστήριξης του Συμφώνου των Δημάρχων του Τ.Ε.Ε. Παρουσίαση του Γραφείου Υποστήριξης του Συμφώνου των Δημάρχων του Τ.Ε.Ε. Γεώργιος Ζαμπατής Προϊστάμενος Διεύθυνσης Επιστημονικής & Αναπτυξιακής Δραστηριότητας Νικόλαος Ανουσάκης Χημικός Μηχανικός, Υπάλληλος

Διαβάστε περισσότερα

Νευρολογίας. Καλαµάτα. 28 o. Α Ανακοίνωση Ιουνίου 2017 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Ξενοδοχείο Elite

Νευρολογίας. Καλαµάτα. 28 o. Α Ανακοίνωση Ιουνίου 2017 ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ. Ξενοδοχείο Elite 28 th National Conference of the Hellenic Neurological Society Α Ανακοίνωση Χαιρετισμός Διοικητικού Συμβουλίου Αξιότιμοι κύριοι, Η Ελληνική Νευρολογική Εταιρεία (ΕΝΕ) διοργανώνει το 28 ο Πανελλήνιο Συνέδριο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Κ.Ε.Δ.Υ.) ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Κ.Ε.Δ.Υ.) ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ & ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ) ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ «ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ» Ο ΤΟΜΕΑΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ (Ε.Σ.Δ.Υ.) ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηµατικής Στήριξης Κύπρου Ευρωπαϊκό Κέντρο

Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηµατικής Στήριξης Κύπρου Ευρωπαϊκό Κέντρο Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηµατικής Στήριξης Κύπρου Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηµατικής Στήριξης Κύπρου Μαριλένα Παρασκευά Λειτουργός Α Περιεχόµενα Enterprise Europe Network Ευρωπαϊκό Κέντρο Επιχειρηµατικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS Το 100% Hotel Show και η DEMAND ΜΕΠΕ, διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης, έχουν προκηρύξει τον 2ο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για Ελλάδα και Κύπρο, υπό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ Το.Σ. του συλλόγου Αποφοίτων Κοινωνιολογίας έχοντας υπόψη: 1. Την δηµοσίευση του Προεδρικού ιατάγµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19.30μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 21:00 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 19.30μ.μ. ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ: 21:00 μ.μ. Παρόντες ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ Λάππας Κων/νος Πρόεδρος ΕΝΑΡΞΗ ΛΗΞΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΔΑ: Αρ. πρωτ. 674 Χαλκίδα 16/03/2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ ΧΑΪΝΑ & ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ -ΧΑΛΚΙΔΑ (34100) τηλ.:2221061285-86, FAX:61287

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε.

ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΠΙΕΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ Α.Ε. Κωδικός : ΚΕ Έκδοση : 1 Ημερομηνία : 26/11/2007 U:\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΤΕΛΙΚΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ-ISO\ΠΙΕΡΙΚΗ\Α. ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ\ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα