Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης"

Transcript

1 Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν η ψησταριά είναι σε χρήση, μην την αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη. Μαγειρεύετε πάντα με πολύ προσοχή. Να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση ατυχημάτων ή πυρκαγιάς. Να ξέρετε πού βρίσκονται κιτ πρώτων βοηθειών, πυροσβεστήρας, και να ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιήσετε. Να καθαρίζετε την ψησταριά συχνά προσέχοντας να μην μεγαλώσετε ή βουλώσετε τις οπές του καυστήρα ή των βαλβίδων. Καθαρίζετε συστηματικά την ψησταριά. Η συσσώρευση λίπους σε συνδυασμό με ψήσιμο χωρίς επίβλεψη-κλειστό καπάκι μπορεί να προκαλέσει εσωτερικές αναφλέξεις ή φωτιά.

2

3 Περιεχόμενα Συσκευασίας Νούμερο Ποσότητα Περιγραφή Νούμερο Ποσότητα Περιγραφή 1 1 Καπάκι 8 1 Χερούλι για το καπάκι 2 1 Σχάρα ψησίματος 9 1 Πόδια βάσης 3 1 Κάτοπτρο καυστήρα 10 2 Χερούλια μεταφοράς 4 1 Καυστήρας 11 1 Μπεκ 5 1 Ταψί συλλογής λίπους 12 1 Μπροστινό πάνελ 6 1 Μαγκάλι 13 1 Κουμπί ρύθμισης φλόγας 7 1 Ταψάκι Συσκευασία με Βίδες

4 Χαρακτηριστικά Εγκρίσεις KIWA Test number , Pin/no CM 7185 ( Ψησταριάς Κατηγορία συσκευής I3+ σύμφωνα με DIN EN 498 Συνολικό βάρος Διαστάσεις Επιφάνεια ψησίματος περίπου. 6 kg περίπου. 50x34x39 cm 46 x 27 cm Σύστημα υγραερίου Απόδοση 2.7 kw Ροή (μέγιστη ροή) g/h Τύπος αερίου Μπουκάλα Πίεση υγραερίου Τύπος αερίου υγραέριο (προπάνιο/βουτάνιο) Μπουκάλα. Κυλινδρική μπουκάλα εμπορίου με βάρος γεμίσματος 445 g, mbar Σωλήνας σύνδεσης Εγκεκριμένος σωλήνας Ανάφλεξη Ρύθμιση φλόγας πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη ρυθμιζόμενη 0 - max. Διάμετρος στομίου 0.71 mm Εγγύηση Το προϊόν αυτό κατασκευάστηκε σύμφωνα με τους γενικούς κανόνες της τεχνολογίας - που ισχύουν στη χρονική περίοδο που ξεκίνησε η κατασκευή τους - καθώς και σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σήματος CE. Είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από το γερμανικό σύλλογο αερίων και νερού ( DVGW) με τον αριθμό ελέγχου CE-0063).Το προϊόν αυτό έφυγε από το εργοστάσιο σε κατάσταση άρτια ως προς τη λειτουργία και την ασφάλειά του.

5 Εγγύηση(συνέχεια) Το προϊόν καλύπτεται από την εγγύηση μας για το χρονικό διάστημα των 2 ετών από την ημέρα που αγοράστηκε. Η εγγύηση ισχύει με την προσκόμιση της απόδειξης αγοράς και καλύπτει το παραπάνω χρονικό διάστημα από την ημέρα αγοράς του προϊόντος. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η απόδειξη αγοράς η εγγύηση δεν έχει ισχύ. Η εγγύηση καλύπτει κατασκευαστικά ελαττώματα και τα ελαττωματικά μέρη, καθώς και την αντικατάσταση αυτών των εξαρτημάτων. Το κόστος της μεταφοράς, της συναρμολόγησης, της αντικατάστασης των φθαρμένων τμημάτων, και άλλα παρόμοια έξοδα δεν καλύπτονται από αυτή την εγγύηση. Η εγγύηση παύει να ισχύει και κάθε ευθύνη πρέπει να περάσει στο χρήστη σε περίπτωση που : - η ψησταριά δεν χρησιμοποιείται με τον κατάλληλο τρόπο - τεθεί σε λειτουργία παρά την ύπαρξη εμφανών ζημιών ή όχι πλήρως συναρμολογημένη - το μπάρμπεκιου έχει υποστεί οποιεσδήποτε τεχνικές αλλαγές που δεν είναι σύμφωνες με τις προδιαγραφές αυτού - χρησιμοποιηθούν αξεσουάρ (π.χ. ηφαιστειακές πέτρες ) που δεν έχουν εγκριθεί ρητά για αυτή τη ψησταριά (σε περίπτωση αμφιβολιών ρωτήστε το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ) - δεν χρησιμοποιούνται γνήσια ανταλλακτικά της εταιρίας LANDMANN GmbH & Co. Handels-KG.. Λειτουργία Όταν η βαλβίδα και το κουμπί ρύθμισης φλόγας είναι ανοιχτά το αέριο μεταφέρεται από τον σωλήνα στον καυστήρα. Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του καυστήρα από το κουμπί ρύθμισης Χρήση Σωστή χρήση Αυτή η ψησταριά είναι κατασκευασμένη για χρήση σε εξωτερικό χώρο. Ως χρήση ορίζεται η χρησιμοποίηση της ψησταριάς για την προετοιμασία φαγητού με τρόπο που να συμμορφώνεται με τις οδηγίες αυτού του εγχειριδίου. Μόνο για ιδιωτική χρήση! Ακατάλληλη χρήση Οποιαδήποτε άλλη χρήση ή εφαρμογή πέραν της ενδεδειγμένης απαγορεύεται. Αυτό συμβαίνει για τις παρακάτω καταχρήσεις Να μην χρησιμοποιείτε την ψησταριά με κάρβουνα ή οποιοδήποτε άλλο καύσιμο πέραν του υγραερίου (προπάνιο/βουτάνιο) Να μην χρησιμοποιείτε την ψησταριά σαν φούρνο τοποθετώντας κατσαρόλες και ταψιά. Να μην χρησιμοποιείτε η ψησταριά σαν συσκευή για θέρμανση. Να μην χρησιμοποιείτε την ψησταριά για να ζεσταίνετε οτιδήποτε πέραν φαγητών που είναι κατάλληλα για ψήσιμο.

6 Κίνδυνος «θερμές επιφάνειες και μέρη» Κατά την διάρκεια της λειτουργίας της ψησταριάς κάποια μέρη της θερμαίνονται πολύ, ειδικά αυτά που βρίσκονται κοντά στην εστία. Πιθανές συνέπιες. Σοβαρά εγκαύματα αν αγγίξετε μέρη κοντά στην εστία Κάψιμο ή καταστροφή εύφλεκτων υλικών ή ουσιών αν βρεθούν κοντά στην ψησταριά. Οδηγίες ασφαλείας πριν τη χρήση της ψησταριάς. Πριν ανάψετε την ψησταριά βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν και ότι δεν θα υπάρξουν εύφλεκτα υλικά κοντά. Τα εύφλεκτα υλικά θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον : 2 m μπροστά από την ψησταριά και 1 m στο πλάι. Λιγότερο εύφλεκτα υλικά όπως τοίχος θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 0.25 m. Η ψησταριά πρέπει να είναι τοποθετημένη σε μια αρκετά ευρύχωρη επιφάνεια δεν θα πρέπει να μετακινείτε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. Οδηγίες ασφαλείας κατά το ψήσιμο Να φοράτε προστατευτικά γάντια. Να μην αφήνετε ποτέ την ψησταριά χωρίς επίβλεψη. Βεβαιωθείτε ότι παιδιά και κατοικίδια βρίσκονται μακριά από την ψησταριά. Κίνδυνος «Ανάφλεξη και διαρροή υγραερίου» Η διαρροή υγραερίου είναι εξαιρετικά εύφλεκτη και προκαλεί εκρήξεις Πιθανές συνέπιες Σοβαρός προσωπικός τραυματισμός ή ζημιά σε περιουσία αν αέριου που έχει διαρρεύσει αναφλεχτεί σε περιβάλλον που δεν ελέγχεται. Οδηγίες ασφάλειας Όταν συνδέσετε την μπουκάλα βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν πηγές ανάφλεξης σε ακτίνα 5 m. Προσέξτε να μην εκθέτετε γυμνές φλόγες κοντά στην ψησταριά, να μην καπνίζετε και να μην ανάβετε ηλεκτρικές συσκευές κτλ. (πιθανοί σπινθήρες) Αν χρειάζεται αλλάξτε τον σωλήνα προκειμένου να συμμορφώνεστε στην κατά τόπους νομοθεσίες και απαιτήσεις. 1, Επιλέξτε ένα κατάλληλο μέρος για να τοποθετήσετε την ψησταριά. Βεβαιωθείτε ότι Δεν είναι και δεν θα είναι εύφλεκτα υλικά ή ουσίες κοντά στην ψησταριά. θα πρέπει να βρίσκονται σε απόσταση τουλάχιστον : 2 m μπροστά από την ψησταριά και 1 m στο πλάι. Λιγότερο εύφλεκτα υλικά όπως τοίχος θα πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 0.25 m Η ψησταριά πρέπει να είναι τοποθετημένη σε μια αρκετά ευρύχωρη επιφάνεια δεν θα πρέπει να μετακινείτε κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της. 2. Τοποθετήστε την μπουκάλα υγραερίου δίπλα από την ψησταριά. -Να μην αφήνετε ποτέ την μπουκάλα να πέσει και να παραμείνει πεσμένη στο πλάι. -Ο σωλήνας δεν θα πρέπει να τσακίζει ή να πιέζεται. 3.Βεβαιωθείτε ότι το υλικό στεγανοποίησης του βιδώματος του ρυθμιστή υπάρχει και είναι ανέπαφο. Μην χρησιμοποιείτε επιπλέον υλικό στεγανοποίησης.

7 4. Συνδέστε το ρυθμιστή υγραερίου με την μπουκάλα.μην χρησιμοποιήσετε κάποιο εργαλείο καθώς μπορεί να προκληθεί βλάβη στο υλικό στεγανοποίησης της βαλβίδας αλλοιώνοντας την συνδεσιμότητα. 5,Ελέχξτε ότι ο ρυθμιστής πίεσης και ο σωλήνας είναι ασφαλώς συνδεδεμένοι. Για να το κάνετε αυτό γυρίστε το παξιμάδι σύνδεσης (G5) αντίθετα από την φορά του δείκτη ρολογιού χρησιμοποιώντας ένα κλειδί 17mm. 6,Ελέγξτε την σύνδεση ανάμεσα στο σωλήνα αερίου και το ειδικό μέρος της ψησταριάς (που βρίσκεται κάτω από το κεντρικό πάνελ) με τον ίδιο τρόπο. 7,Ανοίξτε την βαλβίδα της μπουκάλας και σιγουρευτείτε ότι δεν υπάρχει διαρροή. -Ποτέ να μην ανιχνεύετε για διαρροή χρησιμοποιώντας φλόγα. Να προσπαθείτε να ανιχνεύσετε διαρροή με την ακοή καθώς δεν είναι αξιόπιστη μέθοδος. -Αν διαπιστώσετε διαρροή κλείστε αμέσως την βαλβίδα της μπουκάλας (γυρίζοντας με την φορά του δείκτη του ρολογιού) και σφίξτε την χαλαρή σύνδεση ή αντικαταστήστε το προβληματικό μέρος. Επαναλάβετε το τεστ διαρροής. 8,Αν δεν σκοπεύετε να ψήσετε αμέσως μετά τη σύνδεση, κλείστε την βαλβίδα της μπουκάλας (γυρίζοντας το G1 προς την φορά του δείκτη του ρολογιού). Αποσύνδεση της μπουκάλας αερίου 1.Κλείστε την βαλβίδα της μπουκάλας 2.Γυρίστε την βίδα σύνδεσης του ρυθμιστή αερίου προς την φορά του δείκτη του ρολογιού με το χέρι και αφαιρέστε τον ρυθμιστή αερίου από την μπουκάλα. 3.Αποθηκεύστε τον ρυθμιστή αερίου και τον σωλήνα σύνδεσης κάτω από την ψησταριά. Βεβαιωθείτε ότι ο σωλήνας δεν έχει πατηθεί ή τσαλακωθεί. Λειτουργία Άναμμα της ψησταριάς Να πλύνετε της σχάρα καλά πριν την πρώτη χρήση με ζεστό νερό και σαπούνι. Έπειτα αφήστε να στεγνώσει εντελώς Μετά απλώστε λάδι στην επάνω μεριά για να αποφύγετε να κολλήσει το φαγητό. 1,Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι... -Δεν υπάρχουν ούτε θα υπάρξουν εύφλεκτα υλικά ή ουσίες κοντά. Ελάχιστη απόσταση εύφλεκτων υλικών ή ουσιών 2 m από πάνω από την ψησταριά και 1m στο πλάι. Απόσταση για λιγότερο εύφλεκτα υλικά ή ουσίες 0.25 m. 2. Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι... -Όλα τα κουμπιά ρύθμισης φλόγας(13) είναι στο " " (off). -Η ψησταριά είναι πλήρως συναρμολογημένη και δεν έχει εμφανή χτυπήματα -Το καπάκι, η σχάρα και το συρτάρι ζεστάματος είναι τοποθετημένα. -Το καπάκι είναι ανοιχτό. -Το συρτάρι συλλογής λίπους είναι γεμισμένο με περίπου 10 mm καθαρό απορροφητικό μη εύφλεκτο υλικό για να μπορεί να απορροφήσει τα λίπη (παράδειγμα καθαρή αραιή και στεγνή άμμο) Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να καεί. Να μην χρησιμοποιείτε ποτέ κάποιο εύφλεκτο υλικό όπως πριονίδι ή άμμο για γάτες. 3.Βεβαιωθείτε ότι το παξιμάδι του ρυθμιστή πίεσης είναι τοποθετημένο σωστά. Για να το κάνετε αυτό γυρίστε το αντίθετα από την φορά του δείκτη του ρολογιού. 4.Ανοίξτε την βαλβίδα της μπουκάλας 5.βεβαιωθείτε ότι το σύστημα αερίου είναι σφραγισμένο. Αν όχι κλείστε την βαλβίδα της μπουκάλας (G1) αμέσως (γυρνώντας προς την φορά του δείκτη του ρολογιού)

8 6,Πατήστε το κουμπί ρύθμισης φλόγας (13) και στρίψτε το προς τα αριστερά μέχρι να ακούσετε ένα κλίκ. 7,Κρατήστε σε αυτή την θέση 3 έως 5 δευτερόλεπτα έτσι ώστε το αέριο να περάσει μέχρι τον καυστήρα. 8,Τώρα γυρίστε το κουμπί ρύθμισης φλόγας (13) αντίθετα από την φορά του δείκτη του ρολογιού περίπου μισή φορά μέχρι να ακουστεί ο ήχος ανάφλεξης. 9,Αν δεν ανάψει, περιμένετε 3 λεπτά και επαναλάβετε τα βλήματα 6 μέχρι 8. 10,Γυρίστε το κουμπί ρύθμισης φλόγας (13) στο "Max" (δυνατότερη φλόγα). 11,Κλείστε το καπάκι και αφήστε την ψησταριά να ζεσταθεί περίπου για 30 λεπτά χωρίς να έχετε βάλει φαγητό μέσα έτσι ώστε να μην σκληρύνει το φαγητό (όπως και με κάθε φούρνο) 12,Όταν η σχάρα ψησίματος έχει ζεσταθεί αρκετά γυρίστε το κουμπί ρύθμισης φλόγας (13) στην επιθυμητή ένταση (μέγεθος φλόγας).

9

Οδηγίες Συναρμολόγησης "Wagon BBQ"

Οδηγίες Συναρμολόγησης Wagon BBQ Version: 0439uk Dated: #030-2010 Edition: 08/11cd Οδηγίες Συναρμολόγησης "Wagon BBQ" Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσωπικά το εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας αυτό πριν ενεργοποιήστε το GRILLCHEF

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν η ψησταριά είναι σε χρήση, μην την αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη. Μαγειρεύετε πάντα με πολύ προσοχή. Να είστε προετοιμασμένοι σε

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν η ψησταριά είναι σε χρήση, μην την αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη. Μαγειρεύετε πάντα με πολύ προσοχή. Να είστε προετοιμασμένοι σε ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν η ψησταριά είναι σε χρήση, μην την αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη. Μαγειρεύετε πάντα με πολύ προσοχή. Να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση ατυχημάτων ή πυρκαγιάς. Να ξέρετε πού βρίσκονται κιτ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν η ψησταριά είναι σε χρήση, μην την αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη. Μαγειρεύετε πάντα με πολύ προσοχή. Να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση ατυχημάτων ή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης

Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν η ψησταριά είναι σε χρήση, μην την αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη. Μαγειρεύετε πάντα με πολύ προσοχή Να είστε προετοιμασμένοι σε περίπτωση ατυχημάτων, η

Διαβάστε περισσότερα

Midas μπάρμπεκιου αερίου Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας

Midas μπάρμπεκιου αερίου Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας Midas μπάρμπεκιου αερίου Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν η ψησταριά είναι σε χρήση, μην την αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη. Μαγειρεύετε πάντα με πολύ προσοχή. Να είστε προετοιμασμένοι

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας

Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας 1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας / σελ. 4 Στοιχεία λειτουργίας / σελ. 4 Λειτουργία / σελ. 5 Χρήση / σελ. 6 Προβλεπόμενη χρήση / σελ. 6 Μη ορθή χρήση / σελ.

Διαβάστε περισσότερα

"Kettle grill" Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης

Kettle grill Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης 0423 "Kettle grill" Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε το μπάρμπεκιου LANDMANN Η διαδικασία Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

"Kettle grill" Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης

Kettle grill Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης "Kettle grill" Εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης 31347 Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο Συναρμολόγησης και Χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε το μπάρμπεκιου LANDMANN Η διαδικασία Συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

Ψησταριά Υγραερίου Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

Ψησταριά Υγραερίου Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης VERSION : 00446M_ GR DATED : #2014 EDITION : 09/13 ER 00446M GR Ψησταριά Υγραερίου Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση! Αν παραβλέψετε τις οδηγίες μπορεί να προκαλέσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ! ΠΡΟΣΟΧΗ!

ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ! ΠΡΟΣΟΧΗ! ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ! Οδηγίες Ασφάλειας και Λειτουργίας Για την Ασφάλειά σας ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ! ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! ΜΗΝ επιχειρήσετε να λειτουργήσετε αυτό το εργαλείο μέχρι να

Διαβάστε περισσότερα

Γενικές υποδείξεις για την ασφάλεια 4. Εισαγωγή Ενδεδειγμένη χρήση. 4. Ασφαλής λειτουργία της ψησταριάς. 4

Γενικές υποδείξεις για την ασφάλεια 4. Εισαγωγή Ενδεδειγμένη χρήση. 4. Ασφαλής λειτουργία της ψησταριάς. 4 1 2 Πίνακας Περιεχομένων Γενικές υποδείξεις για την ασφάλεια 4 Εισαγωγή... 4 Ενδεδειγμένη χρήση. 4 Ασφαλής λειτουργία της ψησταριάς. 4 Γενικές οδηγίες για επιτυχή συναρμολόγηση 5 Οδηγίες για την ασφαλή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A

Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A 1 Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσωπικά το εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας αυτό πριν ενεργοποιήσετε το GRILLCHEF μπάρμπεκιου. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ: EUROGAS Snc Apparecchiature a gas industriali e domestiche 0051-06 IT 25015 Desenzano del Garda (Brescia) - Via Ticino 10/A Tel. (030) 9990471 / Fax (030) 9990481 PIN 51AR1013 www.eurogasitaly.it - info@eurogasitaly.it

Διαβάστε περισσότερα

BBQ1040 Ψησταριά Κάρβουνου. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBQ1040 Ψησταριά Κάρβουνου.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBQ1040 Ψησταριά Κάρβουνου Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015451 Αναλυτική Εικόνα ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ελέγξτε τα εξαρτήματα από την παρακάτω λίστα πριν συναρμολογήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ CLGH-42N

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ CLGH-42N www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ CLGH-42N ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΘΕΡΜΑΣΤΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Παρακαλούμε πριν ξεκινήσετε διαβάστε προσεκτικά.

ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Παρακαλούμε πριν ξεκινήσετε διαβάστε προσεκτικά. Version: 12781 GB Revision: #032-2012 Edition: 06/11 UT ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Παρακαλούμε πριν ξεκινήσετε διαβάστε προσεκτικά. Η μη τήρηση αυτών των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

BBQ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ. Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας

BBQ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ. Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας 12721 BBQ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας ΠΡΟΣΟΧΗ! Όταν η ψησταριά είναι σε χρήση, μην την αφήνετε ποτέ χωρίς επίβλεψη. Μαγειρεύετε πάντα με πολύ προσοχή. Να είστε προετοιμασμένοι σε

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΡΗΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΠΑΝΙΟ (LPG)

ΦΟΡΗΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΠΑΝΙΟ (LPG) ΦΟΡΗΤΟΣ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΠΡΟΠΑΝΙΟ (LPG) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΘΕΡΜΑΝΤΗΡΑ ΑΕΡΙΟΥ www.colorato.net ΜΟΝΤΕΛΟ GHF004A CLMHG-10 GHF004B CLMHG-20 GHF004C CLMHG-30 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την

Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την ψησταριά και αφήστε ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 2-3 m 2. Να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης. Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου 2000W. Mοντέλο:

Οδηγίες Χρήσης. Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου 2000W. Mοντέλο: Οδηγίες Χρήσης Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου 2000W Mοντέλο: 90.385 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αφαιρέστε όλα τα υλικά συσκευασίας και σιγουρευτείτε ότι η συσκευή είναι καλή κατάσταση και χωρίς φθορές. Εάν κατά τον οπτικό έλεγχο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας

Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας Εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας 1 2 Περιεχόμενα Περιεχόμενα συσκευασίας / σελ. 4 Έλεγχοι / σελ. 4 Λειτουργία / σελ. 5 Χρήση / σελ. 6 Προβλεπόμενη χρήση / σελ. 6 Μη ορθή χρήση / σελ. 6 Όροι εγγύησης

Διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν ανάψετε τη συσκευή. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή, συστήνουμε να κρατήσετε το εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά.

Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν ανάψετε τη συσκευή. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή, συστήνουμε να κρατήσετε το εγχειρίδιο για μελλοντική αναφορά. Αγαπητέ Αγοραστή, Ευχαριστούμε για την επιλογή του φούρνου υγραερίου δύο εστιών για κάμπινγκ. Διαβάζοντας προσεκτικά τις Οδηγίες, θα μείνετε ικανοποιημένοι με τη συσκευή. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο πριν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες

Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Ηλεκτρικός φούρνος με δύο εστίες Mdel : THEO47893 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ 30L Model: THEO48043 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση. 1 ΑΣΦΑΛΕΙΑ Αυτή η συσκευή λειτουργεί σε υψηλές θερμοκρασίες και μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα. Μην αγγίζετε τα

Διαβάστε περισσότερα

--ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ--

--ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-- KΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο # OR 9.20 OR 13.25 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Φυλάξτε τις οδηγίες χρήσης για μελλοντική χρήση ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Μαντεμένιες Εστίες Αερίου Foker mod. Europa

Μαντεμένιες Εστίες Αερίου Foker mod. Europa Μαντεμένιες Εστίες Αερίου Foker mod. Europa ΠΡΟΕΙΔΙΠΟΙΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΑΕΡΙΟΥ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ. ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Φορητή εστία γκαζιού Εγχειρίδιο χρήσης

Φορητή εστία γκαζιού Εγχειρίδιο χρήσης Φορητή εστία γκαζιού Εγχειρίδιο χρήσης Μοντέλο: PGC-2324 Διαβάστε και κρατήστε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 2X2.3KW(166g/h) Σύστημα πιεζοηλεκτρικής ανάφλεξης Βαλβίδα χαμηλής πίεσης

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ. Οδηγίες συναρμολόγησης

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ. Οδηγίες συναρμολόγησης ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ Οδηγίες συναρμολόγησης 5202650056948 2 Συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει ένα προϊόν κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης όπως παρουσιάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ. Οδηγίες συναρμολόγησης

ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ. Οδηγίες συναρμολόγησης ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ Οδηγίες συναρμολόγησης 5202650056894 2 Συγχαρητήρια! Έχετε αγοράσει ένα προϊόν κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες συναρμολόγησης όπως παρουσιάζονται

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες

Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρικός Φούρνος με 3 εστίες Model No.: THEO51203 Παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες πριν από τη χρήση ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση της ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο: UHG-842 Εγχειρίδιο χρήσης

Μοντέλο: UHG-842 Εγχειρίδιο χρήσης Μοντέλο: UHG-842 Εγχειρίδιο χρήσης ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. Για τη δική σας ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Combo Barbecue Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

Combo Barbecue Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης VERSION: 18101GR DATED: #2017 EDITION: 03/17ER R Combo Barbecue Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση! Αν παραβλέψετε τις οδηγίες μπορεί να προκαλέσετε βλάβη στην ψησταριά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες µετατροπής σε άλλο είδος αερίου.

Οδηγίες µετατροπής σε άλλο είδος αερίου. Οδηγίες µετατροπής σε άλλο είδος αερίου. 8 719 002 404 0 1 Ακροφύσιο 2 αχτυλίδι στεγανοποίησης 3 αχτυλίδι στεγανοποίησης 6 720 608 586 (2007.02) RA SadrΎaj SadrΎaj 1 Οδηγίες για την ασφάλειά σας και σύµβολα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel

Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Ηλεκτρικός Θερμοπομπός Panel Οδηγίες χρήσης Μοντέλο : UHP-772 Διαβάστε και αποθηκεύστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση ΜΗΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν να αποφύγετε

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΑΚΟΝΙΣΤΗΡΙ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΩΝ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ & ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΩΝ Αγαπητέ πελάτη, Ελπίζουμε ότι αυτό το προϊόν, το οποίο έχει κατασκευαστεί σε σύγχρονες εργοστασιακές εγκαταστάσεις και πέρασε από αυστηρούς ποιοτικούς

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

"Επιτραπέζια ψηστιέρα αερίου" Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

Επιτραπέζια ψηστιέρα αερίου Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης : 12058DE : #2017 : 12/16ER ΕΚΔΟΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ EΚΔΟΣΗ 1GR "Επιτραπέζια ψηστιέρα αερίου" Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Σημαντικό: διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες χρήσης, προκειμένου να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000. Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα Γκριλ HT-PME2000 Οδηγίες Χρήσης Ασφάλεια Ελέγξτε ότι η τάση τροφοδοσίας ρεύματος συμφωνεί με αυτήν που αναγράφεται στη συσκευή και στις οδηγίες χρήσης Αφαιρέστε τη συσκευή από την πρίζα

Διαβάστε περισσότερα

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095

Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 Beper MICΑ PANEL HEATER RΙ.095 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει πάντοτε να ακολουθείτε τα βασικά μέτρα ασφαλείας για τη μείωση του κινδύνου πυρκαγιάς,

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

"Ψησταριά αερίου Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

Ψησταριά αερίου Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Version: 12733gr Ημερομηνία: #094-2012 Έκδοση: 11/11er "Ψησταριά αερίου Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Διαβάστε πριν την πρώτη χρήση! Η παράβλεψη των αναφερόμενων σε αυτές τις οδηγίες ενδέχεται να επιφέρει

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά

Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά Oδηγίες Χρήσεως στα Ελληνικά Ηλεκτρική Κουζίνα 60E60V Μικτή ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΥΤΕΣ! 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ 2. ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ 3. ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΞΥΡΙΣΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΦΑΒΟΡΙΤΕΣ-ΜΥΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λεπίδα για τη μύτη Διακόπτης ON/OFF Κυρίως σώμα Λεπίδα για φαβορίτες Κεφαλή Βούρτσα Σχ.1 Θέση μπαταρίας Θήκη ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Βραστήρας D 3101 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Προσοχή: Πριν εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήσετε τη συσκευή σας, θα πρέπει να διαβάσετε αυτές τις οδηγίες εγκατάστασης και χρήσης, οι οποίες θα σας επιτρέψουν να εξοικειωθείτε

Διαβάστε περισσότερα

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης

HERENTHAL. Tοστιέρα HT-ST Οδηγίες Χρήσης HERENTHAL Tοστιέρα HT-ST750.14 Οδηγίες Χρήσης Aγαπητέ πελάτη, Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν συνδέσετε τη συσκευή στην πρίζα για την αποφυγή πρόκλησης ζημιάς από λανθασμένη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΧΡΗΣΗ... 7 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 8 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης αναφέρεται σε

Διαβάστε περισσότερα

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560

Μέγ , ελάχ. 550 ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ ελάχ. 560 x2 90 C 540 345 97 20 473 595 Μέγ 89 537 572 5,5 6 4 538 595 ελάχ. 550 ελάχ. 550 ελάχ. 500 600 30 ελάχ. 560 ελάχ. 500 ελάχ. 560 583 + 2 30 5 = = ΟΔΗΓΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΆΛΕΙΑ Διαβάστε τις οδηγίες για την ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: V~ 50/60Hz W ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΣΤΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ: CP3639 220-240V~ 50/60Hz 1900-2250W ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεχτικά πριν κάνετε χρήση της συσκευής. Βεβαιωθείτε ότι η τάση του ρεύματος της

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Nuvelle Ηλεκτρικός Βραστήρας KP 1419S ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή και φυλάξτε τες για πιθανή μελλοντική ανάγνωση 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

SecuMotion. Оδηγίες χρήσης Оδηγίες τοποθέτησης Να τις έχετε πάντα μαζί σας στο όχημα!

SecuMotion. Оδηγίες χρήσης Оδηγίες τοποθέτησης Να τις έχετε πάντα μαζί σας στο όχημα! SecuMotion Оδηγίες χρήσης Оδηγίες τοποθέτησης Να τις έχετε πάντα μαζί σας στο όχημα! SecuMotion Σκοπός χρήσης Το SecuMotion είναι ένα σύστημα ασφαλείας ρύθμισης πίεσης αερίου σε τροχόσπιτα και αυτοκινούμενα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM. Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΜΕ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: S1306SM Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά πριν συνδέσετε τη συσκευή στο ρεύμα, για την αποφυγή βλάβης από λανθασμένη χρήση. Δώστε ιδιαίτερη

Διαβάστε περισσότερα

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για κομπρεσέρ αέρος MY1000 / MY2000 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά DIRECT DRIVEN COMPRESSOR

Διαβάστε περισσότερα

7 747 002 162 08/2002 GR

7 747 002 162 08/2002 GR 7 747 002 162 08/2002 GR Για το χρήστη Οδηγίες χρήσης Ειδικός λέβητας αερίου Logano G234 Διαβάστε προσεκτικά πριν τη χρήση Πρόλογος. Το σωστό καύσιμο Η συσκευή συμμορφώνεται με τις ισχύουσες διατάξεις

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέλο: UHG-842 Εγχειρίδιο χρήσης

Μοντέλο: UHG-842 Εγχειρίδιο χρήσης Μοντέλο: UHG-842 Εγχειρίδιο χρήσης ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ, ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. Για τη δική σας ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

VITODENS 050-W Presentation 2 Version

VITODENS 050-W Presentation 2 Version Επίτοιχη μονάδα συμπυκνωμάτων φυσικού αερίου υγραερίου για θέρμανση και ζεστό ισχύος έως 33,0 KW Εναλλάκτης Inox-Radial Κυλινδρικός καυστήρας Έξοδος καυσαερίων Δοχείο διαστολής Βαλβίδα αερίου Εναλλάκτης

Διαβάστε περισσότερα

MY1100 Αεροσυμπιεστής. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

MY1100 Αεροσυμπιεστής.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης MY1100 Αεροσυμπιεστής Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας πριν την λειτουργία του μηχανήματος. 2 3 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ INSTRUCTIONS MANUAL ΦΟΥΡΝΑΚΙ SUPER NEW 1505 3505 4005 4505 SUPER NEW MIDI OVEN 1505 3505 4005 4505 GR ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 1 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕΛΙΔΑ 2 ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΕΛΙΔΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ: ΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΛΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΑΝΑΦΟΡΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΚΑΛΑ ΑΕΡΙΖΟΜΕΝΟ ΧΩΡΟ. ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΟ MICA UHM-782 Ευχαριστούμε που χρησιμοποιείτε τα προιόντα μας. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν χρησιμοποιήσετε τη συσκευή! Ⅰ. Παρουσίαση συσκευής

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΦΡΥΓΑΝΙΕΡΑ: TSH-1138 Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες και κρατήστε τις για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτή την ηλεκτρική συσκευή, πρέπει πάντα να ακολουθείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ MOD. R-131 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε ηλεκτρικές συσκευές, πρέπει να ακολουθείτε βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, συµπεριλαµβανοµένων και των ακολούθων:

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο: UHR-865 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ.

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Μοντέλο: UHR-865 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο: UHR-865 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ 1. Διαβάστε τις οδηγίες προσεχτικά πριν από τη χρήση και φυλάξτε τις για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Rexon PTS 3.0. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης

Rexon PTS 3.0. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Rexon PTS 3.0 Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης Eκδοση: ΕΚΔΟΣΗ: 12229 Ημερομηνια: 2017 12/16er 2 Rexon PTS 3.0 Πίνακας περιεχομένων Έκταση παράδοσης... 4 Χειριστήρια... 4 Λειτουργία... 5 Χρήση... 5 Ενδεδειγμένη

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-840 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Triton PTS 6.1+ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης EDITION: 03/17ER

Triton PTS 6.1+ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης EDITION: 03/17ER Triton PTS 6.1+ Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης R VERSION: 12970 DATED: 2017 EDITION: 03/17ER 2 11 1 5 6 4 3 8 7 12 9 9 10 A B C M6x12 10x AA 3x AAA 2x 2 Triton PTS 6.1+ Πίνακας περιεχομένων Έκταση παράδοσης...

Διαβάστε περισσότερα

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΟΥΙΣΤΣΕΙΠ TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης γεννήτριας GB1500

Οδηγίες χρήσης γεννήτριας GB1500 Οδηγίες χρήσης γεννήτριας GB1500 Προσοχή! Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας πριν την λειτουργία της γεννήτριας. Ι Οδηγίες ασφαλείας Τα καυσαέρια είναι δηλητηριώδης Μην λειτουργείτε

Διαβάστε περισσότερα

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH D S Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Οδηγίες χρήσης Ηλεκτρικό τσάκι KH 1117 Käyttöohje Sähkötakka KH 1117 Bruksanvisning Elektrisk kamin KH 1117 ➂ ➁ ➀ ➃ ➄ Υποδείξεις ασφαλείας Κίνδυνος ηλεκτροπληξίας!

Διαβάστε περισσότερα

W9791.

W9791. W9791 Οχηματάκι Κάθεται & Ταξινομεί Στράτα Κρατήστε αυτές τις οδηγίες για μελλοντική χρήση, καθώς περιέχουν σημαντικές πληροφορίες. Για ηλικίες 9-36 μηνών και έως 20 κιλά. Απαιτείται συναρμολόγηση από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑ *Παρακαλώ πολύ διαβάστε τις οδηγίες πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν Αγαπητέ καταναλωτή, Είναι πολύ σημαντικό να λειτουργήσετε τον απορροφητήρα κουζίνας σωστά, ώστε να τον

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

ΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιµοποιείτε µια ηλεκτρική συσκευή, πρέπει να τηρείτε ορισµένες βασικές προφυλάξεις ασφαλείας, όπως οι παρακάτω: ΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΕΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΦΟΥΡΝΟΣ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, τη χρήση και τη φροντίδα. Φυλάξτε τις προσεκτικά για επόμενη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων

Πίνακας περιεχομένων οδηγίες κεραμικού μπολ Πίνακας περιεχομένων Ασφάλεια του κεραμικού μπολ Σημαντικά μέτρα ασφάλειας... 5 χρήση του Κεραμικού μπολ Τοποθέτηση του κεραμικού μπολ... 6 Αφαίρεση του κεραμικού μπολ... 7 Συμβουλές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 6 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 7 ΧΡΗΣΗ... 9 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 10

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 6 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 7 ΧΡΗΣΗ... 9 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 10 Εγχειρίδιο οδηγιών ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ GR ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ... 3 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ... 6 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 7 ΧΡΗΣΗ... 9 ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ... 10 2 2 ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ Οι οδηγίες χρήσης αναφέρονται σε διαφορετικά μοντέλα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΒΑΙ1500

Οδηγίες χρήσης ΒΑΙ1500 Οδηγίες χρήσης ΒΑΙ1500 Οδηγίες χρήσης για σετ 52 τεμ με αερόκλειδο, φλέξιμπλ, φυσητήρας, εξαρτήματα, καρυδάκια. Σημαντικό! Διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες με προσοχή. Ακολουθήστε τις οδηγίες ασφάλειας και

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE

ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ TRIESTE Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης 5202650077585 ΙΜ_2017_01 Σελ. 1 από 12 Αγαπητή πελάτισσα, Αγαπητέ πελάτη, Συγχαρητήρια για την αγορά του προϊόντος PRAKTIKER. Όπως όλα τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Truma E-Kit. Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα. Σελίδα 02

Truma E-Kit. Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα. Σελίδα 02 Truma E-Kit EL Οδηγίες λειτουργίας Να φυλάσσονται πάντα στο όχημα Σελίδα 02 Truma E-Kit Πίνακας περιεχομένων Σύμβολα που χρησιμοποιούνται...2 Ενδεδειγμένη χρήση...2 Υποδείξεις ασφαλείας...2 Οδηγίες λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660

ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660 ÏÄÇÃÉÅÓ ÑÇÓÇÓ KF 5660 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα στο μαγείρεμα λόγω πιθανής μείωσης τάσεως στην περιοχή σας, τότε συνίσταται να προσαρμόσετε το θερμοστάτη του φούρνου σε υψηλότερη θερμοκρασία

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

Rexon PTS 3.1. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. ΕΚΔΟΣΗ: DATED: 2017 Edition: 12/16er

Rexon PTS 3.1. Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης. ΕΚΔΟΣΗ: DATED: 2017 Edition: 12/16er Rexon PTS 3.1 Οδηγίες συναρμολόγησης και χρήσης ΕΚΔΟΣΗ: 12230 DATED: 2017 Edition: 12/16er A B C D M6x15 Ø6 Ø6 M4x8 53x 30x 30x 4x 2 Rexon PTS 3.1 Πίνακας περιεχομένων Έκταση παράδοσης... 4 Χειριστήρια...

Διαβάστε περισσότερα

TC100N. Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου. Πληροφορίες ασφάλειας

TC100N. Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου. Πληροφορίες ασφάλειας TC100N Ανιχνευτής υγραερίου αντιεκρηκτικού τύπου Πληροφορίες ασφάλειας Πριν χρησιμοποιηθεί αυτή η συσκευή, παρακαλώ διαβάστε προσεκτικά τις ακόλουθες πληροφορίες ασφάλειας: Μόλις ανοίξετε το κιβώτιο συσκευασίας,

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας

Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Σημαντικές Σημειώσεις Ασφαλείας Παρακαλούμε διαβάστε τις παρακάτω πληροφορίες για να εξασφαλίσετε τη σωστή λειτουργία του μηχανήματος. 1 Διαβάστε το εγχειρίδιο προσεκτικά πριν συνδέσετε το μηχάνημα. 2

Διαβάστε περισσότερα

6780 0590 03/99. Οδηγίες χειρισµού. Λέβητας αερίου µε εκµετάλλευση λανθάνουσας ενέργειας καυσαερίων. Logamax plus GB112-24/29/43/60

6780 0590 03/99. Οδηγίες χειρισµού. Λέβητας αερίου µε εκµετάλλευση λανθάνουσας ενέργειας καυσαερίων. Logamax plus GB112-24/29/43/60 6780 0590 03/99 Οδηγίες χειρισµού Λέβητας αερίου µε εκµετάλλευση λανθάνουσας ενέργειας καυσαερίων Logamax plus GB112-24/29/43/60 Αγαπητή πελάτισσα, αγαπητέ πελάτη, η κατασκευή και η παραγωγή του λέβητα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio

Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Folio Folio Visio Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Folio Folio Visio Min. 15cm min 15cm min. 60cm min. 50cm min 15cm 1 220mm 2 3 4 5 6 342mm :6mm / L:35mm 7 1. Για την ασφάλεια σας Πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή,

Διαβάστε περισσότερα