GSM2+2plus ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "GSM2+2plus ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ"

Transcript

1 GSM2+2plus ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το GSM 2+2 -plus επιτρέπει τον ασύρματο έλεγχο συσκευών (τηλεειδοποίηση και τηλεχειρισμό), μέσω οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου. Ο έλεγχος γίνεται μέσω μηνυμάτων SMS ή αναπάντητης κλήσης (χωρίς χρέωση). Η συσκευή παρέχει 2 ψηφιακές εισόδους, 2 εξόδους ρελέ (μεταγωγικής επαφής) και 2 αναλογικές εισόδους, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ψηφιακές. ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ SET ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ SET Εισαγωγή Έχει αυστηρά καθορισμένη Απαραίτητη η χρήση του κωδικού. παραμέτρων λειτουργίας θέση στο SMS. (βλέπε το παράδειγμα που ακολουθεί) P=1234 Password Κωδικός 4 λατινικοί χαρακτήρες (αριθμοί ή γράμματα). Αναγράφεται στην αρχή του SMS. Ν= ή Ν1= Ν2= Ν3= Ν8= Ν1=OFF Ν2=OFF N3=OFF phone Number 1 Αριθμός τηλεφώνου 1ου χρήστη phone Number 2, 3,...,8 Αριθμός τηλεφώνου δευτέρου, τρίτου,..., ογδόου χρήστη Απενεργοποίηση του 1ου, 2ου, 3ου,...,8ου αριθμού τηλεφώνου, αντίστοιχα 10 ή 13 ή 14 χαρακτήρες ( ή ή ) Α=KARAISKAKI 67 Address - Διεύθυνση Μέχρι 30 λατινικούς χαρακτήρες (επιτρέπονται και κενοί χαρακτήρες) ΙΝ1=BLABH- ANTLIAS ΙΝ2=SYNAGERMOS Ονομασία ψηφιακών εισόδων Μέχρι 18 λατινικούς χαρακτήρες (χωρίς κενούς χαρακτήρες) Γίνεται διάκριση πεζών και κεφαλαίων γραμμάτων. Για τους καταχωρημένους αριθμούς η χρήση του είναι προαιρετική (Δεν ισχύει αν χρησιμοποιούνται οι εντολές SET ή MACRO). Εργοστασιακή ρύθμιση: 1234 Οι οκτώ αριθμοί τηλεφώνου, στους οποίους αποστέλλεται μήνυμα SMS, μετά την ενεργοποίηση των ψηφιακών ή αναλογικών εισόδων, ή την απόκλιση της θερμοκρασίας. Σε αυτούς τους αριθμούς παρέχεται επίσης, η δυνατότητα διαχείρισης της συσκευής μέσω αναπάντητης κλήσης. Εφόσον απενεργοποιηθεί ένας αριθμός τηλεφώνου, δεν αποστέλλεται σε αυτόν ενημερωτικό SMS, και δεν παρέχεται πλέον, η δυνατότητα τηλεχειρισμού με αναπάντητη κλήση Η διεύθυνση χρησιμοποιείτε για την αναγνώριση της εκάστοτε συσκευής. Μετά την καταχώρηση των ονομάτων, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ονόματα αυτά ή τα πρωτότυπα

2 AN1=KAYSIMO AN2=PIESH-LADIOY Ονομασία αναλογικών εισόδων (GENNHTRIA=ON ή Κ1=ON) Κ1=GENNHTRIA Ονομασία εξόδων K2=FOTISMOS * Κωδικός επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων Έχει αυστηρά καθορισμένη θέση στο SMS (στην αρχή του, χωρίς κενούς χαρακτήρες) και δεν μπορεί να αλλαχτεί από τον χρήστη (βλέπε το παράδειγμα που ακολουθεί). Ο κωδικός αυτός αναγράφεται σε ετικέτα, πάνω στην συσκευή, και πρέπει να φυλάσσεται σε ασφαλές σημείο. Είναι ο μόνος τρόπος να εξακολουθήσετε να χρησιμοποιείτε την συσκευή, σε περίπτωση που ξεχάσετε τον κωδικό P που έχετε ορίσει. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ SMS ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ 1234 set P=6789 Ν= Αρχικά εισάγουμε τον κωδικό και την εντολή set, ώστε να μας δοθεί η Ν2= Α=KARAISKAKI δυνατότητα τροποποίησης των παραμέτρων λειτουργίας (Απαραίτητα και τα 67 ΙΝ1=BLABH-ANTLIAS δύο). Ακολουθούν οι αλλαγές των παραμέτρων. Κ1=GENNHTRIA * Επαναφέρει τον κωδικό P στην αρχική του τιμή 1234, διαγράφει τους αριθμούς τηλεφώνου N, Ν2,..., Ν8, την διεύθυνση A καθώς και τις ονομασίες των εισόδων και των εξόδων, θέτει την εντολή MACRO: K1=NOT (αντιστροφή της κατάστασης του Κ1 σε αναπάντητη κλήση), απενεργοποιεί τα όρια θερμοκρασίας (Τmin=OFF, Tmax=OFF), καθώς και τα αναλογικά όρια (ΑΝx-max=OFF, ANx-min=OFF), και θέτει RC=SMS, IN1=PE 0sec, IN2=PE 0sec, AN1=AN 0sec και AN2=AN 0sec 1234 SET Μας αποστέλλει μήνυμα με τις τρέχουσες ρυθμίσεις ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Κ1=ΟΝ Οπλισμός ρελέ Κ1 Ομοίως και για το Κ2 Κ1=OFF Αφοπλισμός ρελέ Κ1 Κ1=ΝΟΤ Αντιστροφή κατάστασης ρελέ Κ1.(π.χ. αν είναι οπλισμένο, θα αφοπλιστεί) K2=OΝ K2=OFF Κ1=ON 3sec Κ1=OFF 130sec Το ρελέ Κ1 θα οπλίσει για 3 δευτ. και έπειτα θα αφοπλιστεί Το ρελέ Κ1 θα αφοπλιστεί για 130 δευτ. Τιμή χρόνου ρύθμισης σε δευτερόλεπτα και λεπτά (χωρίς κενό χαρακτήρα K2=ΝΟΤ K2=OΝ 16min K2=OFF 230sec Κ1=NOT 12min και έπειτα θα οπλίσει ανάμεσά τους): Το ρελέ Κ1 θα αλλάξει κατάσταση για 12 Ελάχιστη: 1 λεπτά και έπειτα θα επανέλθει στην προηγούμενή του κατάσταση Μέγιστη : 999 (Ελάχιστος χρόνος 1 δευτ., και μέγιστος 999 λεπτά)

3 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ SMS ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ 1234 K2=OFF 230sec Κ1=ΝΟΤ Αρχικά εισάγουμε τον κωδικό (μπορεί να παραλειφθεί αν το νούμερο του τηλεφώνου από το οποίο στέλνουμε το SMS, είναι το ίδιο με αυτό που έχουμε ορίσει στην παράμετρο Ν= ). Έπειτα αφοπλίζουμε το Κ2 για 230 δευτ. και αλλάζουμε κατάσταση στο Κ1 (μόνιμα) Μας αποστέλλει μήνυμα με τις τρέχουσες καταστάσεις, των εισόδων και των ρελέ. Αν ο αριθμός τηλεφώνου, από τον οποίο αποστέλλεται το μήνυμα, είναι ένας εκ των Ν1, Ν2, Ν3, ακόμα και ο κωδικός μπορεί να παραληφθεί (κενό μήνυμα). ΑΛΛΑΓΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΤΟΛΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ MACRO MACRO ANTLIA (3) Μακροεντολή. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιείται κατά την αναπάντητη κλήση, ενός εκ των Ν1,Ν2,Ν3 (βλέπε παράδειγμα) Tmin=-5 (2) Ορισμός ελάχιστης θερμοκρασίας Tmax=25 (2) Ορισμός μέγιστης θερμοκρασίας Tmin=OFF Tmax=OFF RC=OFF RC=SMS RC=CALL IN1=PE (1) IN1=NE IN1=CS ΙΝ1=OFF Απενεργοποίηση του άνω και του κάτω ορίου της θερμοκρασίας Report at incoming Call Αναφορά σε εισερχόμενη κλήση Ορισμός τρόπου ενεργοποίησης εισόδου -PE: Positive Edge (θετικό μέτωπο παλμού) -NE: Negative Edge (αρνητικό μέτωπο) -CS: Change State (αλλαγή κατάστασης) -OFF: Απενεργοποίη-ση της εισόδου Η εντολή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες. Έχει αυστηρά καθορισμένη θέση στο SMS Ελάχιστη θερμοκρασία -30 o C και μέγιστη 70 o C Ότι ακολουθεί την εντολή αυτή, μέχρι το τέλος του SMS, αποτελεί την μακροεντολή που εκτελείται με μία αναπάντητη κλήση Ειδική μακροεντολή. Η λειτουργία της, περιγράφεται σε παράδειγμα που ακολουθεί. Κατά την απόκλιση της θερμοκρασίας, εκτός των ορίων αυτών, αποστέλλεται μήνυμα SMS (στους αριθμούς Ν1, Ν2,..., Ν8). Ένα δεύτερο SMS αποστέλλεται όταν η θερμοκρασία επανέλθει εντός των ορίων. Για την αποτροπή συνεχόμενων μηνυμάτων SMS, υπάρχει μία υστέρηση 2 o C. Η τρέχουσα θερμοκρασία περιλαμβάνεται στο απεσταλμένο SMS μόνο αν έχει οριστεί μέγιστη ή ελάχιστη θερμοκρασία. Σε περίπτωση που η συσκευή θα δεχθεί αναπάντητη κλήση (από έναν εκ των αριθμών N1, Ν2,..., Ν8), εκτελείται η προγραμματισμένη ενέργεια, χωρίς να έχουμε κάποια περαιτέρω ενημέρωση. Σημειώνουμε, το γεγονός ότι η συσκευή πραγματοποίησε απόρριψη της κλήσης, σημαίνει ότι δέχτηκε την Ομοίως, σε περίπτωση που η συσκευή θα δεχθεί αναπάντητη κλήση, η συσκευή αποστέλλει ενημερωτικό SMS. Ομοίως, σε περίπτωση που η συσκευή θα δεχθεί αναπάντητη κλήση, η συσκευή πραγματοποιεί αναπάντητη κλήση στον καλούντα. -Θετικό μέτωπο παλμού: Η είσοδος ενεργοποιείται (και αποστέλλεται SMS) μόλις δεχτεί τάση. -Αρνητικό μέτωπο παλμού: Η είσοδος ενεργοποιείται μόλις η τάση γίνει μηδέν. -Αλλαγή κατάστασης: Η είσοδος ενεργοποιείται και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις. -Απενεργοποίηση: Δεν αποστέλλεται SMS σε καμία περίπτωση Ομοίως για το IN2.

4 AN1=ON ΑΝ1=ΟFF -ON: Analog (αναλογική μέτρηση) -OFF: Απενεργοποίηση της εισόδου ΙΝ1=10sec (1) Εισαγωγή καθυστέρησης ενεργοποίησης εισόδου -Αναλογική μέτρηση: Η είσοδος χρησιμοποιείται ως αναλογική. -Απενεργοποίηση: Η είσοδος χρησιμοποιείται ως ψηφιακή, και δεν αποστέλλεται SMS σε καμία περίπτωση H ψηφιακή είσοδος ενεργοποιείται μετά το πέρας, της καθυστέρησης αυτής. Ομοίως για το IN2. MAXΑΝ1=6 MIN=3 MAXΑΝ2=OFF Ορισμός μέγιστης και ελάχιστης τιμής για την αναλογική είσοδο 1, απενεργοποίηση του άνω ορίου της αναλογικής εισόδου 2 Όταν η αναλογική μέτρηση της εισόδου υπερβεί τα δοθέντα όρια, αποστέλλεται ενημερωτικό SMS. Μπορείτε να ορίσετε μόνο το άνω ή μόνο το κάτω όριο. Ένα δεύτερο SMS αποστέλλεται όταν η τιμή επανέλθει εντός των ορίων. Για την αποτροπή συνεχόμενων μηνυμάτων SMS, υπάρχει μία μικρή υστέρηση κατά την επαναφορά εντός των ορίων. (1) Δεν γίνεται ο ταυτόχρονος ορισμός του ονόματος της εισόδου και του τρόπου ενεργοποίησης αυτής. Ο σωστός τρόπος είναι: 1234 SET ΙΝ1=BLABH-ANTLIAS IN1=CS 5min Την πρώτη φορά το IN1 ονομάζεται BLABH-ANTLIAS και την δεύτερη, ορίζουμε να μας ενημερώνει η συσκευή κάθε φορά που θα αλλάζει κατάσταση η είσοδος, και εφόσον η βλάβη παραμείνει για 5 λεπτά. (2) Τα πρώτα λίγα λεπτά της λειτουργίας, η συσκευή είναι πιθανόν να διαβάζει λάθος την θερμοκρασία ( o C). Αυτό είναι απολύτως φυσικό και απαραίτητο, για την περαιτέρω σωστή ένδειξη της θερμοκρασίας. Οι ειδικές παράμετροι λειτουργίας δεν εμφανίζονται στο SMS που λαμβάνουμε ως αναφορά, παρά μόνον εάν τις έχουμε συμπεριλάβει στο απεσταλμένο (από εμάς) SMS. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟ SMS 1234 set Ν= RC=OFF Τmin=5 ΙΝ1=BLABH- ANTLIAS IN2=CS 3min AN1=ON MAXΑΝ1=22, set AN1=ON TAN1=2 B1=-3 U1=ATM 1234 MACRO K1=ON 20sec K2=NOT ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Αρχικά εισάγουμε τον κωδικό και την εντολή set, ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα τροποποίησης των παραμέτρων λειτουργίας (Απαραίτητα και τα δύο). Ακολουθούν οι αλλαγές των παραμέτρων. Η εντολή αυτή ορίζει τη λειτουργία tanx+b=0. Θεωρώντας ότι το μέγεθος που μετράμε είναι γραμικό η τάση που το σύστημά μας μετρά είναι γραμμική. Στο παράγειγμά μας είναι 2Χ-3=0. Παρακάτω στο υπόδειγμα μπορούμε να βρούμε τους τελεστές αυτούς εύκολα και βάζοντας τις μονάδες U1=ATM να έχουμε ως αποτέλεσμα το μέγεθος που επιθυμούμε. Κάθε φορά που θα πραγματοποιούμε κλήση από έναν εκ των Ν1,Ν2,..,Ν8 αριθμών, η συσκευή απορρίπτει την κλήση (μας κλείνει το τηλέφωνο) και οπλίζει το Κ1 για 20 δευτερόλεπτα, ενώ το Κ2 αλλάζει κατάσταση MACRO Μας αποστέλλει μήνυμα με την τρέχουσα μακροεντολή 1234 MACRO SET Mας αποστέλλεται ενημερωτικό μήνυμα, για την εντολή που εκτελεί κατά την αναπάντητη MACRO ANTLIA Κατά την αναπάντητη κλήση, ενεργοποιούνται για δύο δευτερόλεπτα περίπου, εναλλάξ τα δύο ρελέ. Έτσι, κατά την πρώτη κλήση ενεργοποιείται το Κ1 για 2 δευτ., κατά την δευτέρα, το Κ2 για 2 δευτ. κ.ο.κ. Η εντολή αυτή είναι ιδανική για συστήματα αντλιών. Τα Κ1, Κ2 συνδέονται στα κομβία Εκκίνηση και Στάση της αντλίας. Μέσω αναπάντητων κλήσεων, είναι δυνατή η χρήση και των δύο κουμπιών.

5 ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΩΝ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟ SMS KARAISKAKI 61 >IN1=ON IN2=ON AN1=23,3 AN2=13,5 K1=ON K2=OFF > IN1=ON IN2=ON >AN1=23,3 AN2=13,5 ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ Το σύμβολο > μπροστά από την είσοδο 1 (ΙΝ1), μας ενημερώνει ότι ο λόγος αποστολής του τρέχοντος μηνύματος είναι η είσοδος 1 και όχι η είσοδος 2 (η οποία είχε ενεργοποιηθεί κάποια προηγούμενη χρονική στιγμή). Το σύμβολο > το οποίο έπεται του Κ2=OFF, μας ενημερώνει ότι στην είσοδο 2 μετρά κάποια χρονο-καθυστέρηση (την οποία προφανώς έχουμε ενεργοποιήσει με κάποιο προηγούμενο SMS), οπότε ξέρουμε ότι μετά το πέρας της καθυστέρησης αυτής, το ρελέ Κ2 θα αλλάξει κατάσταση. Το σύμβολο > μπροστά από την είσοδο AΝ1, μας ενημερώνει ότι ο λόγος αποστολής του τρέχοντος μηνύματος είναι η αναλογική είσοδος 1, λόγω του ότι έχει υπερβεί το προκαθορισμένο όριο (-ΗΙ-) K1=ON K2=OFF > ΑΝΑΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ Η συσκευή μετράει και μας αποστέλλει την τρέχουσα τάση, σε volt, των αναλογικών εισόδων της. Η προκαθορισμένη κλίμακα μετρήσεων είναι από 0 έως περίπου 30 volt. Σε αυτήν την κλίμακα η συσκευή έχει ανάλυση 0,06 volt, ενώ απαιτούνται έως 1,8 ma, για την σωστή λειτουργία. Κατά την παραγγελία μπορεί να ζητηθεί κλίμακα μικρότερου εύρους, π.χ volt, οπότε και η ανάλυση γίνεται 0,02 volt. Αντίστοιχα μπορεί να ζητηθεί και κλίμακα με μεγαλύτερο εύρος. Για περισσότερες πληροφορίες και δυνατότητες, επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της ADEM. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Όταν πραγματοποιούμε κλήση στην συσκευή και ο αριθμός του τηλεφώνου, από το οποίο πραγματοποιείται η κλήση, είναι ο ίδιος με έναν εκ των αποθηκευμένων στην συσκευή (Ν1, Ν2,Ν3), τότε η συσκευή απορρίπτει την κλήση (μας κλείνει το τηλέφωνο) και εκτελεί την ενέργεια που έχουμε ορίσει με την εντολή MACRO. Η προκαθορισμένη ενέργεια είναι η αλλαγή κατάστασης του ρελέ Κ1. Ως γενικοί κανόνες, για την σύνταξη των SMS, ισχύουν τα ακόλουθα: - οι εντολές και γενικά όλες οι λέξεις χωρίζονται με ένα κενό διάστημα. - απαγορεύονται οι κενοί χαρακτήρες εκατέρωθεν του =. - ο μέγιστος αριθμός χαρακτήρων ανά SMS είναι 160. Η συσκευή αναγνωρίζει μόνο λατινικούς χαρακτήρες. Από τον κατάλογο των επιλογών του τηλεφώνου σας επιλέξτε Γλώσσα εισαγωγής: ΑΓΓΛΙΚΑ.

6 Διευκρίνηση: Σε μερικά κινητά τηλέφωνα ο Ελληνικός χαρακτήρας Ε είναι διαφορετικός του λατινικού Ε, αν και απεικονίζονται το ίδιο. Όλες οι εντολές μπορούν να γραφούν με πεζά ή κεφαλαία γράμματα. Όταν στέλνουμε SMS από ένα εκ των κινητών τα οποία είναι καταχωρημένα στην μνήμη της συσκευής (Ν1, Ν2, Ν3) δεν είναι απαραίτητη η εισαγωγή κωδικού για εκτέλεση κάποιας ενέργειας. Αντίθετα είναι πάντα απαραίτητη σε περίπτωση αλλαγής των παραμέτρων λειτουργίας. Η συσκευή αποστέλλει πάντα τις τρέχουσες τιμές των εισόδων της (αναλογικών και ψηφιακών), και όχι την τιμή κατά την οποία ενεργοποιήθηκε η αποστολή του μηνύματος. Αυτό γίνεται για να ενημερώνεται ο χρήστης με τις πιό πρόσφατες μετρήσεις. Φυσικά η συσκευή δεν είναι κατάλληλη για μετρήσεις ταχέων μεταβαλλόμενων σημάτων. Πριν τοποθετήσετε την κάρτα στην συσκευή, τοποθετήστε την σε ένα κινητό τηλέφωνο, ακυρώστε την αίτηση εισαγωγής κωδικού (PIN) κατά την εκκίνηση και επιβεβαιώστε ότι υπάρχει διαθέσιμο δίκτυο. Όταν ανάβει συνεχώς το LED STATUS στην πρόσοψη της συσκευής, αυτή είναι έτοιμη προς χρήση. Αντίθετα αν αναβοσβήνει περιμένουμε. Αν μετά από μερικά λεπτά δεν έχει αποκατασταθεί η φυσιολογική λειτουργία, ανατρέχουμε στην ενότητα Αντιμετώπιση προβλημάτων στο εγχειρίδιο χρήσης. Η χρήση προπληρωμένων καρτών (καρτοκινητής τηλεφωνίας) σας προστατεύει από τυχόν αλόγιστες χρεώσεις (π.χ. αν η κάρτα κλαπεί), αλλά προϋποθέτει την ανανέωση της κάρτας κατά διαστήματα. Η ανανέωση δύναται να πραγματοποιηθεί με ποικίλους τρόπους και δεν είναι απαραίτητη η χρήση της ίδιας της κάρτας. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την αντίστοιχη εταιρία. Το GSM 2+2 συνεχίζει να δέχεται και να εκτελεί εντολές, ακόμα και αν η προπληρωμένη κάρτα δεν έχει μονάδες. Δεν μπορεί όμως να σας αποστείλει μήνυμα επιβεβαίωσης. Συνιστάται να έχετε ενεργοποιημένη την αναφορά παράδοσης στο κινητό σας. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σε περίπτωση που το δίκτυο καθυστερήσει την παράδοση του μηνύματος. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ

7 ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Γενικής χρήσεως Διαχείριση Αντλίας -Η βλάβη αντλίας και η γενική βλάβη, έχουν συνδεθεί με δύο διαφορετικές συνδεσμολογίες, αναλόγως με το εάν χρησιμοποιούν (-) ή (+) για την σηματοδοσία. -Η εντολή εκκίνησης συνδέεται παράλληλα, με το υπάρχον κουμπί, ενώ η εντολή στάσης σε σειρά. -Η πρώτη αναλογική είσοδος επιτηρεί την τάση εισόδου της συσκευής, ενώ η δεύτερη επιτηρεί μία άλλη συσκευή.

8 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ (σε χιλιοστά) Παράρτημα Υπολογισμού Παραμετροποίησης Αναλογικών μεγεθών. Θεωρούμε πάντα ότι η σχέση είναι γραμκιή y=tanx+b Y: η τιμή της τάσης που μετράμε AN και την ανάγουμε σε φυσικό μέγεθος. TAN: Η κλίση της ευθείας που καθορίζει τις τιμές του αισθητήρα B: Η αρχική τιμή του μεγέθους όταν η όταν η τιμή του φυσικού μεγέθους είναι 0. Έστω ότι έχουμε ένα αισθητήρα του οποίου τα παραπάνω στοιχεία μας είναι άγνωστα. Έστω ότι πρόκειται για ένα αισθητήρα πίεσης. Τότε μετρούμε την τάση του αισθητήρα σε δύο διαφορετικές πιέσεις. Οι τιμές τους να είναι όσο το δυνατόν πιο απομακρυσμένες. Υποθέτουμε ότι στις 3 ATM μας δίνει 9V και στις 8 ΑΤΜ μας δίνει 19V. Τότε αντιλαμβανόμαστε ότι το TAN είναι ΤΑΝ=(19-9) / (8-3) = 10 / 5 = 2, δηλαδή TAN=2. Γνωρίζοντας το ΤΑΝ=2 αντιλαμβανόμαστε ότι στις 3ΑΤΜ Β=9-2*3=3 δηλαδή Β=3. Με τα παραπάνω στοιχεία και με δεδομένο ότι θέλουμε να λειτουργεί η συσκευή μας μεταξύ 4 ΑΤΜ και 6 ΑΤΜ συντάσουμε το παρακάτω SMS: 1234 set AN1=ON TAN1=2 B1=3 U1=ATM MINAN1=4 MAXAN1=6 Αναλυτικά: 1234 Κωδικός Προγραμματισμού set Εντολή που δηλώνει ότι η συνέχεια αφορά παραμετροποίηση AN1=ON Ενεργοποίηση της Αναλογικής εισόδου 1 TAN1=2 Ορισμός του TAN1 B1=3 Ορισμός του Β1 U1=ATM Ορισμός των μονάδων του μεγέθους που μετράται MINAN1=4 Ορισμός του Ελάχιστου ορίου MAXAN1=6 Ορισμός του Μέγιστου ορίου

GSM-2+2 -sv SET MACRO). phone Number 1. +306912345678 ή Ν3=+306912345678. phone Number 2. (6912345678 ή 00306912345678) phone Number 3 1/9

GSM-2+2 -sv SET MACRO). phone Number 1. +306912345678 ή Ν3=+306912345678. phone Number 2. (6912345678 ή 00306912345678) phone Number 3 1/9 GSM-2+2 -sv ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το GSM-2+2-sv επιτρέπει τον ασύρµατο έλεγχο συσκευών (τηλεειδοποίηση και τηλεχειρισµό), µέσω οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου. Ο έλεγχος γίνεται µέσω µηνυµάτων

Διαβάστε περισσότερα

GSM 2+2 -plus SET. phone Number 1. Ν= ή Ν1= ( ή ή )

GSM 2+2 -plus SET. phone Number 1. Ν= ή Ν1= ( ή ή ) GSM 2+2 -plus ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το GSM 2+2 -plus επιτρέπει τον ασύρµατο έλεγχο συσκευών (τηλεειδοποίηση και τηλεχειρισµό), µέσω οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου. Ο έλεγχος γίνεται µέσω µηνυµάτων

Διαβάστε περισσότερα

GSM-2+2 -sv ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το GSM-2+2-sv επιτρέπει τον ασύρµατο έλεγχο συσκευών (τηλεειδοποίηση και τηλεχειρισµό), µέσω οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου. Ο έλεγχος γίνεται µέσω µηνυµάτων

Διαβάστε περισσότερα

GSM-2+2 PICO GSM-2+2 PICO

GSM-2+2 PICO  GSM-2+2 PICO GSM-2+2 PICO ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το GSM-2+2 PICO επιτρέπει τον ασύρµατο έλεγχο συσκευών (τηλεειδοποίηση και τηλεχειρισµό), µέσω οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου. Ο έλεγχος γίνεται µέσω

Διαβάστε περισσότερα

KOS. ελέγχεται) και µε τι κωδικό µπορούµε να το παραµετροποιούµε, να το ελέγχουµε αλλά και να

KOS. ελέγχεται) και µε τι κωδικό µπορούµε να το παραµετροποιούµε, να το ελέγχουµε αλλά και να KOS ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το KOS επιτρέπει τον ασύρµατο έλεγχο συσκευών (τηλεχειρισµός, τηλεειδοποίηση), µε τη χρήση οποιουδήποτε κινητού τηλεφώνου. Ο έλεγχος γίνεται µέσω µηνυµάτων ή αναπάντητης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr

ΗΧ-GSM 02 www.tele.gr ΗΧ -GSM02Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος της κεντρικής µονάδας υπάρχει µια σειρά ακροδεκτών σύνδεσης, οι λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr

www.tele.gr ΗΧ-GSM02 rev1.2 www.tele.gr ΗΧ -GSM02 Β/W Ασύρµατο σύστηµα συναγερµού µε ειδοποίηση µέσω GSM Οδηγίες χρήσης H δήλωση συµµόρφωσης CE της συσκευής είναι αναρτηµένη στην ιστοσελίδα Λειτουργία και συνδεσµολογία ακροδεκτών Στο πίσω µέρος

Διαβάστε περισσότερα

CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM

CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM CMA20-CMA40 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ISO 9001-2000 Α.Μ.Π. 00645 Power Electronics Control Programming Manual_CMA20-CMA40 _171120 Περιεχόμενα 1 Γενικά... 1 2 Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

IXION S-PRO SIGMA Technologies 6 προγραμματισμένα κινητά τηλέφωνα

IXION S-PRO SIGMA Technologies 6 προγραμματισμένα κινητά τηλέφωνα Το IXION G είναι μία συσκευή επικοινωνίας και αποστολής συμβάντων προς Κέντρα Λήψης σημάτων, μέσω του δικτύου κινητής τηλεφωνίας GPRS. Ταυτόχρονα, παρέχει τη δυνατότητα στον χρήστη, απομακρυσμένου χειρισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης

U R Safe. GSM Emergency Alarm System URS-007EG. Εγχειρίδιο χρήσης U R Safe GSM Emergency Alarm System URS-007EG Εγχειρίδιο χρήσης Για την καλύτερη κατανόηση των λειτουργιών της συσκευής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά όλο το παρόν εγχειρίδιο, πριν χρησιμοποιήσετε τη

Διαβάστε περισσότερα

GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS. ReCT-4S. Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS. ReCT-4S. Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS ReCT-4S Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση 1.1 Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφού αφαιρέσετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM, (χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

CMA10 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM

CMA10 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM CMA10 ΤΗΛΕΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ - ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ GSM ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ISO 9001-2000 Α.Μ.Π. 815 Power Electronics Control Programming Manual_CMA10 _181108 Περιεχόμενα 1 Γενικές Πληροφορίες... 1 2 Εισαγωγή

Διαβάστε περισσότερα

ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση

ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση GSM Τερματικό Κινητής Τηλεφωνίας με τηλεχειρισμό μέσω SMS ReCT-3S Ολοκληρωμένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση 1.1 Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφού αφαιρέσετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM, (χρησιμοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN

ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN ΗΧ-GD30+ Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS

Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS Εντοπισμός GPS, GSM τηλεειδοποίηση συναγερμού, τηλεχειρισμός GSM YACHT GUARD GPS Το Yacht Guard είναι ένα πολυσύστημα ελέγχου και συναγερμού σχεδιασμένο ειδικά για σκάφη. Συνδυάζει τις παρακατω λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 1. Γενικά Είναι ένα σύστηµα µέτρησης θερµοκρασίας πολλών σηµείων και τηλεειδοποίησης µέσω

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE

Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Οδηγίες Εγκατάστασης GSM-GPRS LINK INTERFACE Ο ORION-G είναι μία συσκευή η οποία εξομοιώνει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή (PSTN), αξιοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, και χρησιμοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 020 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Βεβαιωθείτε πως η συσκευή είναι απενεργοποιημένη πριν εισάγετε την κάρτα SIM. SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

HX-DG20 TELE HX-DG20 1

HX-DG20 TELE HX-DG20 1 HX-DG20 Συσκευή τηλεφωνητή µέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραµµατισµού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω µέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυµµα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΜΗΣ v9.01. Είσοδος 4 optocupler με δύο ελεύθερα άκρα για οδήγηση με γείωση ή 12Vdc.

ΕΡΜΗΣ v9.01. Είσοδος 4 optocupler με δύο ελεύθερα άκρα για οδήγηση με γείωση ή 12Vdc. ΕΡΜΗΣ v9.01 Περιγραφή Η συσκευή Ερμής είναι ένας τηλεχειρισμός 5 εξόδων με δυνατότητα να κάνει monitoring και να στέλνει σήματα alarm από 4 εισόδους. Η εμβέλειά του είναι απεριόριστη και ο μόνος περιορισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΧΡΟΝΙΚΟ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΟΝΩΝ 17 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ 24 240V AC/DC ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ: 24 240V AC/DC, 50/60Hz ΕΠΙΛΟΓΗ ΧΡΟΝΟΥ: 0.1sec 999hrs ΕΞΟΔΟΣ: 8Α, 240V AC / 24V DC ΠΡΟΤΥΠΑ: IEC 61000,

Διαβάστε περισσότερα

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1

REALSAFE MMS-100 REALSAFE MMS-100 1 REALSAFE MMS-00 ΣΕΤ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜMS & SMS Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ REALSAFE MMS-00 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ Στην συσκευασία εκτός της κεντρικής µονάδας-κάµερας θα

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 060 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM......4 1.3 Λειτουργία...4 3 Ρυθµίσεις της συσκευής.....4 3.1 Ρυθµίσεις µέσω του πληκτρολογίου.....4

Διαβάστε περισσότερα

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr

HX-TEL 999. ΗΧ-TEL999 rev1_1 www.tele.gr ΜΟΝΑ Α ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ HX-TEL 999 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ 1 ΒΑΣΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΙΚΤΥΟ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ Χρησιµοποιείτε πάντα µόνο το τροφοδοτικό που συνοδεύει

Διαβάστε περισσότερα

Για να ενεργοποιήσετε εκ νέου το συναγερµό διακοπής τηλεφωνικής γραµµής

Για να ενεργοποιήσετε εκ νέου το συναγερµό διακοπής τηλεφωνικής γραµµής ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99 Οδηγίες χρήσης Αρχικές ενέργειες Ο συναγερµός ΗΧ-TEL99 πρέπει να είναι συνδεδεµένος µε µια τηλεφωνική γραµµή σε λειτουργία προκειµένου να προγραµµατιστεί αρχικά. Για να σταµατήσει

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ GSM CL-IVB Οδηγίες χρήστη Menu Προγραμματισμός GSM και λειτουργία ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΤΟ ΦΙΣ ΤΗΣ ΚΕΡΑΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΝΑ ΣΦΙΞΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN

ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗΣ AG-GD20 GSM & PSTN Τρόποι ενεργοποίησης Trigger Τρόπος 1 : Με αυτό το τρόπο µόλις το σήµα στο trigger σταµατήσει (ο χρόνος της σειρήνας τελειώσει), ο τηλεφωνητής θα σταµατήσει να καλεί. Τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ. Copyright 2010 InviBit ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ. Copyright 2010 InviBit ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος, απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, αναπαραγωγή μέρους ή όλου του εγχειριδίου χωρίς την γραπτή συγκατάθεση της InviBit Τα λογότυπα, τα προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr

www.tridimas.gr E-mail: info@tridimas.gr Κεντρικό: Ν. Πλαστήρα 257 & Αιόλου 36, ΤΚ: 135 62, Αγ. Ανάργυροι Αθήνα, Τηλ. Κέντρο: 210 26 20 250, Fax: 210 26 23 805 Υποκατάστημα: Σμύρνης 31, Τ.Κ.: 143 41, Ν. Φιλαδέλφεια, Αθήνα Τηλ: 210 25 25 534-210

Διαβάστε περισσότερα

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α

Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α Επισημάνσεις........2 Συντήρηση........2 Γενικά........3 Γενικά χαρακτηριστικά.......3 Τεχνικά χαρακτηριστικά.........4 Οδηγίες Εγκατάστασης....... 4 Επεξήγηση των ορίων συνδέσεων.............5

Διαβάστε περισσότερα

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1

A ΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1 AΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ GSM GSM 12 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ GSM 12 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή.... 3 1.2 Τοποθέτηση της κάρτας SIM........3 1.3 Λειτουργία...3 3 Ρυθµίσεις της συσκευής......3 4 Προγραµµατισµός µέσω εντολών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ AFC 300 PLUS 1 2 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ AFC 300 Φωνητικά μηνύματα στα Ελληνικά στον χειρισμό και προγραμματισμό. LCD οθόνη. 32 ασύρματες ζώνες. 8 ενσύρματες ζώνες. Δέχεται μέχρι 8 τηλεχειριστήρια

Διαβάστε περισσότερα

[Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου]

[Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου] [Πληκτρολογήστε τον τίτλο του 2013 εγγράφου] ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΛΕ-ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΩΝ ΝΕΡΟΥ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ: Ψαθάδικα, Νήσος Μήλος ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ: Αρχιτεκτονικό Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

RF-V8S SMART GPS TRACKER

RF-V8S SMART GPS TRACKER SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1. Λειτουργία SOS 2. Ανίχνευση θορύβου και κραδασμών 3. Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m 4. Δυνατότητα ηχητικής παρακολούθησης 5. Ταχύτητα ένδειξης

Διαβάστε περισσότερα

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία. T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή.

T58 ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ. Λειτουργικά μέρη της συσκευής. Προετοιμασία.  T58. δευτερόλεπτα για να ενεργοποιηθεί η συσκευή. ΡΟΛΟΙ SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Λειτουργικά μέρη της συσκευής 1. Κουμπί κλήσης (πιέζοντας το κουμπί ο χρήστης μπορεί να καλέσει έναν καταχωρημένο αριθμό) 2. Κουμπί ενεργοποίησης της συσκευής. Πιέστε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE

Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE Οδηγίες Τεχνικού GSM-GPRS LINK INTERFACE Ο ORION-G είναι μία συσκευή η οποία εξομοιώνει την αναλογική τηλεφωνική γραμμή (PSTN), αξιοποιώντας το δίκτυο της κινητής τηλεφωνίας, και χρησιμοποιείται για την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ CD-PLUS/4+N ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ : Με ΙΤ-4Ν Με τηλέφωνο συνδεδεμένο στις εξόδους τηλεφωνικής γραμμής του ΙΤ-4Ν. Μπείτε στο μενού προγραμματισμού. Αν έχετε μπουτονιέρα στο σύστημα, τοποθετείστε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WΜ2FX Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN)

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN) ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ SMS (SMS TOKEN) H Attica Bank, αξιοποιώντας σύγχρονες τεχνολογίες, σας παρέχει τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508

ICP-CP508. Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 EL Οδηγός χρήστη Πληκτρολόγια ICP-CP508 ICP-CP508 Οδηγός χρήστη 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 EL 2 1.0 Επισκόπηση πληκτρολογίων της σειράς ICP-CP508 Το πληκτρολόγιο είναι

Διαβάστε περισσότερα

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote

Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Vehicle Security System VSS3 - Vehicle original remote Αρχικό τηλεχειριστήριο αυτοκινήτου Οδηγός ρύθμισης - Greek Αγαπητέ πελάτη, Στο εγχειρίδιο αυτό θα βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζονται για να ενεργοποιήσετε/

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

GSM INTD Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909

GSM INTD Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909 GSM INTD0909 Εγχειρίδιο χρήσης GSM INTD0909 Σελ. 2 Γενική Περιγραφή Σελ. 3 Σύνδεση & Ενεργοποίηση Σελ. 4 Επεξηγήσεις LED s Σελ. 5 Σχέδιο Συνδεσμολογίας Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το Ολοκληρωμένο WiFi Σύστημα Συναγερμού YL- WP1 Προετοιμασία- Εκκίνηση συσκευής Η ορθή εκκινηση του συστήματος συναγερμού είναι σημαντική για την σωστή λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper"

Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper Κ4 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Σας προτείνουμε να εγκαταστήσετε στο κινητό σας τηλέφωνο την εφαρμογή Senior Helper" για smart phones και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες. Κύρια χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

ReCT-3S Ολοκληρωµένη έκδοση

ReCT-3S Ολοκληρωµένη έκδοση GSM Τερµατικό Κινητής Τηλεφωνίας µε τηλεχειρισµό µέσω SMS ReCT-3S Ολοκληρωµένη έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1. Εγκατάσταση 1.1 Τοποθέτηση κάρτας SIM Αφού αφαιρέσετε τον κωδικό PIN της κάρτας SIM, (χρησιµοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100

Οδηγίες Χρήσεως. Κάτοψη Συσκευής. SOS 100 Elderly Care System. Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 SOS 100 Elderly Care System Οδηγίες Χρήσεως Κύρια χαρακτηριστικά SOS 100 1. GSM Quad-Band συχνότητες: 850/900/1800/1900MHz. 2. 16 Αιαθητήρες. 3. Περιοχή παρακολούθησης καθημερινών δραστηριοτήτων 4. Ανίχνευση

Διαβάστε περισσότερα

INTD1001 Key lock. www.intelco.com.gr. Εγχειρίδιο χρήσης INTD1001. Πληκτρολόγιο έλεγχου πρόσβασης και επιλογής ορόφων

INTD1001 Key lock. www.intelco.com.gr. Εγχειρίδιο χρήσης INTD1001. Πληκτρολόγιο έλεγχου πρόσβασης και επιλογής ορόφων INTD1001 Key lock Εγχειρίδιο χρήσης INTD1001 Πληκτρολόγιο έλεγχου πρόσβασης και επιλογής ορόφων Σελ. 2 Γενική Περιγραφή - Δυνατότητες Σελ. 3 Τεχνικά Χαρακτηριστικά - Συνδεσμολογία Σελ. 4, 5 Προγραμματισμός

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση 8.7.5.44 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Πίνακας περιεχομένων ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... 1 ΕΝΤΟΛΕΣ MENOY... 2 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (Operation)... 2 1.1 Αρχική Σελίδα (Home)... 2 1.2 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ MZ-2630 (GPS) V Εγχειρίδιο Χρήσης

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ MZ-2630 (GPS) V Εγχειρίδιο Χρήσης ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ MZ-2630 (GPS) V.2.0.. Εγχειρίδιο Χρήσης Τοποθετούμε την κάρτα SIM με απενεργοποιημένο το PIN της στη συσκευή. Ρυθμίζουμε την συσκευή ανάλογα με τη λειτουργία που επιθυμούμε

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακός Εντοιχιζόμενος Ελεγκτής Υδροθερμικών Τζακιών

Ψηφιακός Εντοιχιζόμενος Ελεγκτής Υδροθερμικών Τζακιών VARIO S-Max Ψηφιακός Εντοιχιζόμενος Ελεγκτής Υδροθερμικών Τζακιών Γενικά Ο ελεγκτής VARIO S-Max προορίζεται να ελέγχει υδροθερμικά τζάκια (καλοριφέρ) και βοηθάει στην ενσωμάτωσή τους στο υπάρχον σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ CV WAS 6300 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ CV WAS 6300 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ & ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ CV WAS 6300 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Χαρακτηριστικά...3 Σύνδεση της µονάδας...4 Οδηγίες για γρήγορη εξοικείωση µε τη χρήση της συσκευής...5 Βασικές λειτουργίες της µονάδας

Διαβάστε περισσότερα

RF-V32S 1

RF-V32S 1 RF-V32S SMART GPS TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Συσκευή εντοπισμού κατοικίδιων ζώων μέσω συστήματος GPS Ασύρματη φόρτιση μπαταρίας Βαθμός στεγανότητας ΙΡ 66 Ακρίβεια εντοπισμού GPS 10-15m

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού αναβαθμισμένου Προγραμματιστή RAIN DIAL

Οδηγίες Προγραμματισμού αναβαθμισμένου Προγραμματιστή RAIN DIAL Οδηγίες Προγραμματισμού αναβαθμισμένου Προγραμματιστή RAIN DIAL Ο προγραμματιστής Rain Dial ακλουθώντας τις εξελίξεις αναβαθμίστηκε αποκτώντας νέες δυνατότητες που μέχρι σήμερα υπήρχαν σε επαγγελματικά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat

Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Τεχνικό ενχειρίδιο προγραμματιζόμενου θερμοστατη AutoHeat Επτά τρόποι λειτουργίας: Άνεση, Νυχτερινή, Αντιπαγωτική, Fil-Pilote, Chrono, Χρονοδιακόπτης-2h, Stand-by. - Λειτουργία "Άνεσης": Ο θερμοστάτης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΟΔΗΓΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΧΡΗΣΤΗ ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΘΕΡΜΟΣΤΑΤΗΣ 230 V EKWCTRDI1V3 EKWCTRDI1V3 ENG Περιεχόμενα ENG 2 1 Σχετικά με αυτές τις οδηγίες...3 1.1 Εγκυρότητα, αποθήκευση και προώθηση των οδηγιών 3 1.2 Σύμβολα 3 2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ GSM TCS-3 GSM TCS-3 ΙΟΥΝΙΟΣ 2014 ΕΝ ΕΙΞΕΙΣ ΟΘΟΝΗΣ ΕΙΚΟΝΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ Στάθμη σήματος GSM Αναβοσβήνει σε διακοπή τηλ.γραμμής Σταθερά αναμμένο όταν η τηλ.γραμμή είναι ΟΚ Χαμηλή μπαταρία ασύρματου

Διαβάστε περισσότερα

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69

Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69 Αγαπητοί ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, Γεια σας! Είμαι ο Gps Tracker Κατοικίδιων Ζώων D69. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα γίνω μέλος της οικογένειάς σας. Μετά την έλευσή μου,

Διαβάστε περισσότερα

CL4-GSM Controller SW button - Αλλάζει την κατάσταση του Relay SW1, SW2, SW3, SW4 SET button - Πιέζοντας αυτό μπορούμε χειροκίνητα να εισάγουμε τον αριθμό του Master. STA button - Ενδεικτικό κατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Connection Manager

Οδηγός χρήσης Connection Manager Οδηγός χρήσης Connection Manager Τεύχος 1.0 2 Περιεχόμενα Σχετικά με την εφαρμογή διαχείρισης συνδέσεων 3 Ξεκινώντας 3 Άνοιγμα της εφαρμογής διαχείρισης συνδέσεων 3 Προβολή της τρέχουσας κατάστασης σύνδεσης

Διαβάστε περισσότερα

HTTP API v1.6 SMSBOX.GR HTTP API v

HTTP API v1.6 SMSBOX.GR HTTP API v SMSBOX.GR HTTP API v 1.6 23.6.17 Αποστολή SMS Η χρήση του HTTP Api της smsbox.gr σας επιτρέπει να συνδεθείτε με το σύστημά μας και να στείλετε εύκολα sms από την δικιά σας ιστοσελίδα ή εφαρμογή. Μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες

Θερμοστάτης LTC 730. Οδηγίες Θερμοστάτης LTC 730 Οδηγίες Προγραμματιζόμενος θερμοστάτης με απομακρυσμένο αισθητήρα θερμοκρασίας. Η οθόνη με οπίσθιο φωτισμό LED, και εμφανίζει την τρέχουσα επιθυμητή θερμοκρασία Ο θερμοστάτης έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές

Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ GSM- BLUETOOTH 10 ZONES 007M3G ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ένα μοναδικό σε σχεδιασμό ασύρματο σύστημα συναγερμού με τεράστιες δυνατότητες και λειτουργιές Εξαιρετικά λεπτό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης. Έκδοση Φεβρουάριος 98

Οδηγίες χρήσης. Έκδοση Φεβρουάριος 98 Οδηγίες χρήσης Έκδοση Φεβρουάριος 98 Περιεχόμενα Εισαγωγή - Παρουσίαση - Γρήγορη αναφορά στις λειτουργίες του συστήματος 1,2 Ενδείξεις πληκτρολογίων - Πλήκτρα - Βομβητής πληκτρολογίων 2,3 Οπλισμός συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

EasyBeeScale ΙΙ (V07.00) Οδηγίες χρήσης

EasyBeeScale ΙΙ (V07.00) Οδηγίες χρήσης EasyBeeScale ΙΙ (V07.00) Οδηγίες χρήσης Μελισσοκομική ζυγαριά με αισθητήρες θερμοκρασίας και υγρασίας 1. Χρήση για πρώτη φορά (Ενεργοποίηση) Όταν το σύστημα EasyBeeScale θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά,

Διαβάστε περισσότερα

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas.

VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ IDS HELLAS www.idshellas. ΑΣΦΑΛΕΙΑ HELLAS ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΕΞΕΛΙΞΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ VOICE MODULE Πλακέτα χειρισμού / τηλεφωνητή Ο ΗΓΙΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΣΕΙΡΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ML 300K ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ML 300K ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.shopalarm.net ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ML 300K ΟΔΗΓΙΕΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ML-300K... 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 ΤΡΟΠΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής

Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Οδηγίες προγραμματισμού MOTORLINE EVO 60 & 100 Μηχανισμός για γκαραζόπορτες οροφής Τοποθέτηση μηχανισμού Εγκαταστήστε το μηχανισμό σύμφωνα με τα σχέδια του αγγλικού φυλλαδίου δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή

Διαβάστε περισσότερα

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC

Display keypad. Εγχειρίδιο χρήστη 11/09-01 PC Display keypad Εγχειρίδιο χρήστη 675 07 11/09-01 PC Περιεχόμενα 1. Εισαγωγή 5 Ο Συνδετήρας πληκτρολογίου με οθόνη 6 Το πληκτρολόγιο 7 Πλήκτρα περιήγησης 7 Η οθόνη 7 Κύρια οθόνη 7 Σε περίπτωση συναγερμού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Αναγνώριση Αναμονή και Κράτηση Απόκρυψη Αριθμού Απόρριψη Εισερχόμενων με Απόκρυψη Αριθμού Υπηρεσία Συνδιάσκεψης Προώθηση Φραγή Ειδοποίηση μέσω SMS Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Περιεχόμενα Εισαγωγή στην εφαρμογή... 2 Βασική Σελίδα (Activity)... 3 Ρυθμίσεις... 3 Πελάτες... 6 Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Αποθήκη... 11 Αναζήτηση προϊόντος...

Διαβάστε περισσότερα

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ

LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ LFT169 - LFR169 ΠΟΜΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΚΤΗΣ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΝ ΣΗΜΑΤΩΝ Οδηγίες Παραμετροποίησης Power Electronics Control Ε.Π.Ε. Τύποι Συσκευών: LFT169 - LFR169 Περιγραφή: Πομπός και Δέκτης Τηλεχειρισμού 169MHz

Διαβάστε περισσότερα

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία

Πίνακας περιεχομένων. Γενικές υποδείξεις. Περιγραφή. Πληροφορίες. Λειτουργία Πίνακας περιεχομένων Πίνακας περιεχομένων...... EL 1 Γενικές υποδείξεις.......... EL 1 Παραλλαγές εκδόσεων / Πληροφορίες......... EL 1 Περιγραφή................ EL 1 Λειτουργία........... EL 1 Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

www.vageo.gr Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης

www.vageo.gr Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης VS-2 Εγχειρίδιο χρήσης (01VS-2-2013) Ψηφιακό Διπλό Θερμόμετρο & Διπλός Ελεγκτής για Εφαρμογές Θέρμανσης - Ψύξης Σελ.2 Οδηγίες ασφαλείας - Τοποθέτηση Τεχνικά Χαρακτηριστικά Σελ.3,4,5 Σύνδεση - Χειρισμός

Διαβάστε περισσότερα

Συναγερμός ασύρματος GSM DYL 7M3 Basic Kit

Συναγερμός ασύρματος GSM DYL 7M3 Basic Kit Συναγερμός ασύρματος GSM DYL 7M3 Basic Kit Κωδικός προϊόντος: DYL 7M3 Basic Kit1 Τιμή με φπα: 249.00 Διαθεσιμότητα: Ετοιμοπαράδοτο Συναγερμός που όταν ενεργοποιηθεί μπορεί να καλέσει και να στείλει μήνυμα

Διαβάστε περισσότερα

Προγραμματισμός GSC-W1

Προγραμματισμός GSC-W1 Προγραμματισμός GSC-W1 Μέσω εφαρμογής smartphone GEYER HELLAS Α.Ε. ΔΡΟΣΙΑ, ΧΑΛΚΙΔΑΣ, T.K 34100 [1] ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ Μέσα από το Play store για κινητά Android Μέσα από το itunes για

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ - 1 - ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΧΡΗΣΤΗ Rev F1 (Aug-2003) GR Ver 5 PRIMA Hellas SECURITY SYSTEMS LTD ΜΑΡΚΟΝΙ 18, 104 47, ΑΘΗΝΑ (+30) 2103416106 (+30) 2103413187 wwwprimahellascom Email: sales@primahellascom

Διαβάστε περισσότερα

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N

Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Οδηγίες χρήσης (rev_1n) ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΗΧ-TEL99/N Σημαντική σημείωση: Στον συναγερμό δηλώνονται μόνο αισθητήρες που έχουν κωδικό HX-31/99/Ν και ΗΧ-ΤEL99/D/N Αρχικές ενέργειες Ο συναγερμός ΗΧ-TEL99/N

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER Η εφαρμογή LiveTripTraveller διατίθεται για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Στο υπο-ιστοσελίδα www.livetrips.com/sources μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Μηνύματα εντολών SMS Οδηγός χρήστη

Μηνύματα εντολών SMS Οδηγός χρήστη Μηνύματα εντολών SMS Οδηγός χρήστη Εισαγωγή Ο οδηγός αυτός εξηγεί τον τρόπο αλλαγής ή εξακρίβωσης της κατάστασης της μονάδας ελέγχου i-on με τη χρήση εντολών που περιέχονται σε μηνύματα κειμένου SMS τα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ MZ-2630 (GPS) V Εγχειρίδιο Χρήσης - 1 -

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ MZ-2630 (GPS) V Εγχειρίδιο Χρήσης - 1 - ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ MZ-2630 (GPS) V.3.2.. Εγχειρίδιο Χρήσης - 1 - Πίνακας περιεχομένων Πληροφορίες Ενημερωτικού Μηνύματος «SMS»... - 3 - Πληροφορίες «Παραμέτρων» Ενημερωτικού Μηνύματος... -

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ. της

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ. της ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ JUNIOR MAX της Οδηγίες Χρήσης ΑΓΡΟΧΟΥΜ ΑΕ Εγκατάσταση: Λαμπάκια-οδηγοί προγραμματισμού Πλαστική μεμβράνη επικάλυψης οθόνης LCD Για την εγκατάσταση ή αντικατάστασή της δείτε οδηγίες. Θήκη

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700

Γρήγορη έναρξη. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Γρήγορη έναρξη Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειρισμός GSM, Συναγερμός GSM, Τηλεχειρισμός με SMS, Τηλεειδοποίηση θερμοκρασίας. Έλεγχος θέσης οχήματος, fleet management GMC 67

Τηλεχειρισμός GSM, Συναγερμός GSM, Τηλεχειρισμός με SMS, Τηλεειδοποίηση θερμοκρασίας. Έλεγχος θέσης οχήματος, fleet management GMC 67 Τηλεχειρισμός GSM, Συναγερμός GSM, Τηλεχειρισμός με SMS, Τηλεειδοποίηση θερμοκρασίας. Έλεγχος θέσης οχήματος, fleet management GMC 67 Το GMC 67 (GSM Multi Control) είναι ένα σύστημα τηλεχειρισμού και τηλεειδοποίησης

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού SOLAR GSM SYSTEM (007SGS)

Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού SOLAR GSM SYSTEM (007SGS) Οδηγίες Προγραμματισμού- Λειτουργίας για το GSM Σύστημα Συναγερμού SOLAR GSM SYSTEM (007SGS) Πλάγια Όψη Συσκευής Πίσω Όψη Συσκευής 190mm Βίδες εξωτερικού καλύμματος Σειρήνα 120 db Μεταλλική Πλάκα επιτοίχιας

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΠΛΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΦΟΠΛΙΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗ. Θέλουμε όταν ενεργοποιήσουμε τον συναγερμό να καθυστερήσει η όπλιση του 10 δευτερόλεπτα (έως ότου φύγουμε από το σπίτι).έτσι αν μέσα σε

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ

ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ Ρύθμιση θερμοκρασίας συνδεδεμένης συσκευής ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ενσωματωμένος αισθητήρας θερμοκρασίας ΥΠΟΔΟΧΗ ΘΕΡΜΙΚΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΗ TS10 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΩΝ ηλεκτρικές θερμαντικές πλάκες MADE IN CZECH REPUBLIC

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα 1. Εγκατάσταση 2. Εισαγωγή 3. Σύνδεση 4. Ρυθµίσεις 2.1 Περιοχή εργασιών και πλοήγησης 2.2 Περιοχή απεικόνισης "Λεπτοµέρειες" 2.3 Περιοχή απεικόνισης "Στατιστικά" 4.1 Προφίλ 4.2 ίκτυο 4.2.1

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειρισμός GSM, Συναγερμός GSM, Τηλεχειρισμός με SMS, Τηλεειδοποίηση θερμοκρασίας. Έλεγχος θέσης οχήματος, fleet management GMC 67

Τηλεχειρισμός GSM, Συναγερμός GSM, Τηλεχειρισμός με SMS, Τηλεειδοποίηση θερμοκρασίας. Έλεγχος θέσης οχήματος, fleet management GMC 67 Τηλεχειρισμός GSM, Συναγερμός GSM, Τηλεχειρισμός με SMS, Τηλεειδοποίηση θερμοκρασίας. Έλεγχος θέσης οχήματος, fleet management GMC 67 Το GMC 67 (GSM Multi Control) είναι ένα σύστημα τηλεχειρισμού και τηλεειδοποίησης

Διαβάστε περισσότερα