Προαγωγζσ ςτα Κεντρικά Γραφεία Λεμεςοφ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Προαγωγζσ ςτα Κεντρικά Γραφεία Λεμεςοφ"

Transcript

1 Δικηγόροι &Νομικοί Σύμβουλοι Προαγωγζσ και Νζα Στελζχθ ςτα Γραφεία Λεμεςοφ, Λευκωςίασ και Πάφου Στα πλαίςια τθσ ςυνεχοφσ ανάπτυξθσ και επζνδυςθσ ςτο ανκρϊπινο δυναμικό μασ, βριςκόμαςτε ςτθν ευχάριςτθ κζςθ να ανακοινϊςουμε τθν ενδυνάμωςθ τθσ ομάδασ μασ με τθν προαγωγι ςτελεχϊν και τθν πρόςλθψθ νζων ςυνεργατϊν Προαγωγζσ ςτα Κεντρικά Γραφεία Λεμεςοφ Φίλιπποσ Αριςτοτζλουσ - Δικθγόροσ / Συνζταιροσ Ο Φίλιπποσ προςλιφκθκε ωσ αςκοφμενοσ δικθγόροσ το 2004 και με τθν εγγραφι του ωσ δικθγόροσ το 2005, ςυνζχιςε ςτο Σμιμα Εμπορικοφ και Εταιρικοφ Δικαίου. Σο 2010 προιχκθ ςτθ κζςθ του Δικθγόρου/Senior Associate και τθν 1 Οκτωβρίου 2012 εκλζγθκε υνζταιροσ. Αποφοίτθςε από τθ Νομικι χολι του Πανεπιςτθμίου του Kent το 2003, και εντάχκθκε ωσ barrister του Inner Temple Inn. Είναι μζλοσ του STEP (Society of Trust and Estate Practitioners) ωσ επίςθσ και του International Tax Planning Association. Στζφανοσ Σταφροσ Ευαγγελίδθσ - Δικθγόροσ / Senior Associate Ο τζφανοσ προςλιφκθκε ωσ αςκοφμενοσ δικθγόροσ το 2007 και με τθν εγγραφι του ωσ δικθγόροσ το 2008, ςυνζχιςε ςτο Σμιμα Εμπορικοφ και Εταιρικοφ Δικαίου. Σθν 1 Οκτωβρίου 2012, προιχκθ ςτθ κζςθ του Δικθγόρου/Senior Associate. Αποφοίτθςε από τθ Νομικι χολι του London School of Economics and Political Science (LSE) το 2005 και ςτθ ςυνζχεια απόκτθςε το Legal Practice Course (LPC) από το College of Law του Λονδίνου. Είναι κάτοχοσ μεταπτυχιακϊν τίτλων ςτθν Χρθματοδότθςθ και Δθμοςιονομικό Δίκαιο από το SOAS, University of London το Χριςτοσ Βεηοφβιοσ Δικθγόροσ / Senior Associate Ο Χριςτοσ προςλιφκθκε ωσ αςκοφμενοσ δικθγόροσ το 2007 και με τθν εγγραφι του ωσ δικθγόροσ το 2008, ςυνζχιςε ςτο Σμιμα Ακινιτων και Περιουςιακϊν Τποκζςεων. Σθν 1 Νοεμβρίου 2012, προιχκθ ςτθ κζςθ του Δικθγόρου/Senior Associate και Τπεφκυνου του τμιματοσ δικαίου μετανάςτευςθσ ςτο Σμιμα Ακινιτων και Περιουςιακϊν Τποκζςεων. Ο Χριςτοσ αποφοίτθςε από τθ Νομικι χολι του Πανεπιςτθμίου Ουαλίασ το Σο 2007 ολοκλιρωςε το μεταπτυχιακό του LL.M in International Maritime Law. Ειδικεφεται ςε κζματα δικαίου μετανάςτευςθσ, κινθτισ και ακίνθτθσ περιουςίασ και ςτο δίκαιο ανταγωνιςμοφ. Προαγωγζσ ςτο Γραφείο Πάφου Χρίςτια Μίττλετον Δικθγόροσ / Senior Associate Η Χρίςτια αποφοίτθςε από τθ Νομικι χολι του Αριςτοτελείου Πανεπιςτθμίου Θεςςαλονίκθσ το Σο 2006 ολοκλιρωςε το μεταπτυχιακό τθσ (MSc) με κζμα Δίκαιο και Ηκικι ςτθ φροντίδα τθσ υγείασ του Πανεπιςτθμίου Liverpool του Ηνωμζνου Βαςιλείου και τθν ίδια χρονιά εντάχκθκε ςτον Π.Δ.. Σο 2011 ζγινε μζλοσ τθσ Ζνωςθσ Ευρωπαίων Ποινικολόγων και του Ευρωπαϊκοφ ςυλλόγου ψυχολογίασ και δικαίου. τα τζλθ του 2011 τθσ απονεμικθκε επίςθσ το μεταπτυχιακό δίπλωμα (MSc) ςτθν Δικαςτικι και Νομικι Ψυχολογία από το Πανεπιςτιμιο του Leicester. Ειδικεφεται ςε κζματα Σραπεηικοφ Δικαίου, δικαςτθριακϊν υποκζςεων Αςτικοφ και Εμπορικοφ Δικαίου κακϊσ και ςτο Ποινικό Δίκαιο.

2 Προαγωγζσ ςτο Γραφείο Λευκωςίασ Άντρεα Καλλι Δικθγόροσ / Senior Associate Η Άντρεα αποφοίτθςε από τθν Νομικι χολι του London School of Εconomics and Political Science το 2005 και απζκτθςε το μεταπτυχιακό τθσ δίπλωμα ςτο Εμπορικό και Εταιρικό Δίκαιο από το London School of Economics and Political Science το Εντάχκθκε ςτον Π.Δ. το Προςλιψεισ ςτο Σμιμα Εμπορικοφ και Εταιρικοφ Δικαίου Κεντρικά Γραφεία Λεμεςοφ Γιϊργοσ Χρυςαφίνθσ Νομικόσ Σφμβουλοσ / Senior Associate Ο Γιϊργοσ αποφοίτθςε από τθν Νομικι χολι του πανεπιςτθμίου του Bristol το Σο 1997 απζκτθςε Μεταπτυχιακό ςτθν Διοίκθςθ με ειδίκευςθ ςτα χρθματοοικονομικά από το Ecole Supérieure de Commerce de Paris (ESCP) τθσ Γαλλίασ και το 2002 απζκτθςε μεταπτυχιακό ςτθν Διοίκθςθ επιχειριςεων (ΜΒΑ) από το INSEAD Γαλλία. Ο Γιϊργοσ διακζτει ςθμαντικι εμπειρία ςτα χρθματοοικονομικά, ζχοντασ εργαςτεί 11 χρόνια ςτθν Moody s Investor Services εκ των οποίων 4 χρόνια ςαν Vice President - Senior Analyst. Κατά τθν διάρκεια τθσ καριζρασ του ςτθν Moody s κατείχε κζςθ αναλυτι για τράπεηεσ ςε διάφορεσ χϊρεσ τθσ Ευρϊπθσ, Μζςθσ Ανατολισ, Αφρικισ και Νότιασ Αςίασ. Κυριακι Στίγγα Δικθγόροσ / Senior Associate Η Κυριακι αποφοίτθςε από τθ Νομικι χολι του Εκνικοφ και Καποδιςτριακοφ Πανεπιςτθμίου Ακθνϊν, το Σο 2007, εντάχκθκε ςτον Π.Δ.. Σο 2010 απζκτθςε μεταπτυχιακό τίτλο ςτο Ευρωπαϊκό Εταιρικό Δίκαιο από το Πανεπιςτιμιο του Leicester του Ηνωμζνου Βαςιλείου. Ειδικεφεται ςε κζματα γενικοφ εμπορικοφ δικαίου με κφριουσ τομείσ τθσ πρακτικισ τθσ το εταιρικό και εμπορικό δίκαιο, το μεταναςτευτικό δίκαιο και τισ διεκνείσ εμπορικζσ ςυναλλαγζσ. Βαρνάβασ Playbell Δικθγόροσ / Associate Ο Βαρνάβασ προςλιφκθκε ωσ αςκοφμενοσ δικθγόροσ το 2010 και με τθν εγγραφι του ωσ δικθγόροσ το 2011, ςυνζχιςε ςτο Σμιμα Εμπορικοφ και Εταιρικοφ Δικαίου. Απόκτθςε το πτυχίο τθσ νομικισ το 2009 από τθ Νομικι χολι του Πανεπιςτθμίου Manchester του Ηνωμζνου Βαςιλείου. υνζχιςε τισ ςπουδζσ του αποκτϊντασ μεταπτυχιακό από τθ νομικι ςχολι του Chicago των Η.Π.Α το 2010 όπου αποκόμιςε εισ βάκοσ γνϊςθ ςε κζματα εταιρικοφ δικαίου. Οι ςπουδζσ του ςτισ Ηνωμζνεσ Πολιτείεσ χρθματοδοτικθκαν από υποτροφία του οργανιςμοφ Fullbright, τθν οποία κζρδιςε μεταξφ άλλων για το ικοσ και τθν επίδοςι του κατά τα ακαδθμαϊκά του χρόνια. Ζλενα Χριςτοδοφλου Δικθγόροσ Η Ζλενα προςλιφκθκε ωσ αςκοφμενθ δικθγόροσ το 2011 και με τθν εγγραφι τθσ ωσ δικθγόροσ το 2012, ςυνζχιςε ςτο Σμιμα Εμπορικοφ και Εταιρικοφ Δικαίου. Αποφοίτθςε από τθ νομικι ςχολι του πανεπιςτθμίου του Surrey με υποτροφία και το 2011 ολοκλιρωςε το μεταπτυχιακό τθσ ςτο Διεκνζσ Εμπορικό Δίκαιο από το πανεπιςτιμιο του Cardiff.

3 Γιϊργοσ Δαμιανοφ Νομικόσ Σφμβουλοσ Ο Γιϊργοσ αποφοίτθςε από τθ Νομικι χολι του Πανεπιςτθμίου Λευκωςίασ, Κφπρου, το 2008 και ειδικεφεται ςε κζματα εταιρικοφ και εμπορικοφ δικαίου. Iryna Χατηθβαγγζλθ Νομικόσ Σφμβουλοσ Η Iryna αποφοίτθςε από τθ νομικι ςχολι του Ινςτιτοφτου Διεκνϊν Τποκζςεων τθσ Οδθςςοφ, τθσ Ουκρανίασ, το Παράλλθλα με τισ νομικζσ τθσ ςπουδζσ, θ Iryna ολοκλιρωςε το πρόγραμμα Διαχείριςθσ και Διαιτθςίασ του Ινςτιτοφτου Οικονομικϊν Κριμαίασ ςτο Κίεβο το Εντάχκθκε ςτο Δικθγορικό ϊμα Ουκρανίασ το 2007 και μιλά τθν Ουκρανικι, Ρωςικι και Αγγλικι γλϊςςα. Μαρία Γεωργίου Δικθγόροσ Η Μαρία αποφοίτθςε από τθ νομικι ςχολι του Αριςτοτζλειου πανεπιςτθμίου Θεςςαλονίκθσ το 2008, και το 2012 απόκτθςε το μεταπτυχιακό τθσ εμπορικό και εταιρικό δίκαιο με ειδίκευςθ ςτο International and Comparative Commercial Arbitration and the legal aspect of International finance. Εντάχκθκε ςτον Παγκφπριο Δικθγορικό φλλογο το Προςλιψεισ ςτο Δικαςτθριακό Σμιμα Κεντρικά Γραφεία Λεμεςοφ Μάριοσ Αρίςτου Δικθγόροσ / Associate O Μάριοσ προςλιφκθκε ωσ αςκοφμενοσ δικθγόροσ το 2011 και με τθν εγγραφι του ωσ Δικθγόροσ το 2012, ςυνζχιςε μαηί μασ ςτθν «ομάδα 1» του Δικαςτθριακοφ τμιματοσ του γραφείου μασ. Ο Μάριοσ αποφοίτθςε από τθ νομικι ςχολι του πανεπιςτθμίου του Birmingham το 2010 και το 2011 απζκτθςε το μεταπτυχιακό τίτλο ςτο Ποινικό Δίκαιο από το City Law School.

4 Προςλιψεισ ςτο Δικαςτθριακό Σμιμα Γραφείο Λευκωςίασ Εβίτα Ηλιάδου Δικθγόροσ / Associate Η Εβίτα προςλιφκθκε ωσ αςκοφμενθ δικθγόροσ το 2010 και με τθν εγγραφι τθσ ωσ Δικθγόροσ το 2011, ςυνζχιςε ςτο τμιμα Πνευματικισ Ιδιοκτθςία ςτο γραφείο τθσ Λευκωςίασ. Αποφοίτθςε από τθ νομικι ςχολι του Πανεπιςτθμίου Aberdeenτθσ κωτίασ το 2009 και το 2010 απζκτθςε μεταπτυχιακό τίτλο ςτο Φορολογικό Δίκαιο ςτο Πανεπιςτιμιο King s College of London, του Ηνωμζνου Βαςιλείου. Ειδικεφεται ςε κζματα Πνευματικι Ιδιοκτθςίασ, Προςταςίασ Προςωπικϊν Δεδομζνων, Γενικοφ Δίκαιου και Φορολογικϊν κεμάτων. Η Εβίτα μιλά Ελλθνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ρωςικά. Ευγενία Kelly Επαμεινϊνδου Δικθγόροσ / Associate H Ευγενία Kelly προςλιφκθκε ωσ αςκοφμενθ δικθγόροσ το 2011 και με τθν εγγραφι τθσ ωσ Δικθγόροσ to 2011, ςυνζχιςε ςτο τμιμα Εμπορικοφ και Εταιρικοφ Δικαίου. Αποφοίτθςε με άριςτα από τθ νομικι ςχολι του Πανεπιςτθμίου University of East Anglia το 2008 και το 2009 ολοκλιρωςε τισ μεταπτυχιακζσ ςπουδζσ τθσ με κζμα το Δίκαιο των Διεκνϊν Επιχειριςεων ςτο University College London (UCL) του Ηνωμζνου Βαςιλείου. Ειδικεφεται ςε υποκζςεισ που αφοροφν Εμπορικό και Εταιρικό Δίκαιο κακϊσ και ςε κζματα που αφοροφν το Εργατικό Δίκαιο και το Δίκαιο του Ανταγωνιςμοφ. Ευ Προ ςτο Προςλιψεισ ςτο Δικαςτθριακό Σμιμα Εμπορικοφ Προςλιψεισ ςτο Σμιμα Δικαςτθριακό Οικονομικισ Σμιμα Διαχείριςθσ Εμπορικοφ Κεντρικά Γραφεία Λεμεςοφ Αντρζασ Λφτρασ Group Chief Accountant Ο Αντρζασ αποφοίτθςε από το πανεπιςτιμιο του Manchester ζχοντασ αποκτιςει πτυχίο ςτα Οικονομικά με ειδικότθτα τθ Λογιςτικι και τα Χρθματοοικονομικά. Είναι μζλοσ του Institute of Chartered Accountants in England and Wales κακϊσ και μζλοσ του υνδζςμου Εγκεκριμζνων Λογιςτϊν Κφπρου (ΕΛΚ). Επί ςειρά ετϊν ζχει εργαςτεί ςε μεγάλο ελεγκτικό γραφείο, όπου αςχολικθκε με χαρτοφυλάκια εταιρειϊν ςτθν Κφπρο όπωσ και με εταιρείεσ διεκνϊν δραςτθριοτιτων. Ειδικεφεται ςε χρθματοοικονομικά και λογιςτικά κζματα. Προςλιφκθκε ωσ Group Chief Accountant το 2012, για τα γραφεία τθσ Κφπρου και του εξωτερικοφ και αςχολείται με κζματα οικονομικισ διαχείριςθσ και εςωτερικοφ ελζγχου κακϊσ και με τθν ετοιμαςία οικονομικϊν καταςτάςεων και προχπολογιςμϊν τθσ εταιρείασ. Προςλιψεισ ςτο Σμιμα Ευρωπαϊκοφ Δικαίου Κεντρικά Γραφεία Λεμεςοφ Ειρινθ Δθμθτρίου- Business Development Manager H Ειρινθ αποφοίτθςε από το King s College London ζχοντασ αποκτιςει πτυχίο Ευρωπαϊκϊν πουδϊν και Διεκνϊν χζςεων το τα πλαίςια του πτυχίου τθσ, ζχει επίςθσ ολοκλθρϊςει μζροσ τθσ φοίτθςθσ τθσ ςτο Πανεπιςτιμιο Μακεδονίασ, ςτο Σμιμα Διεκνϊν και Ευρωπαϊκϊν πουδϊν ςτθ Θεςςαλονίκθ. Είναι επίςθσ κάτοχοσ μεταπτυχιακοφ τίτλου ςτθν Αςφάλεια, Ανάπτυξθ και Διακυβζρνθςθ από το King s College London, το Ειδικεφεται ςε κζματα Ευρωπαϊκισ ςτρατθγικισ, επιχειρθματικότθτασ, καινοτομίασ και εταιρικισ διακυβζρνθςθσ. Προςλιφκθκε το 2012, ωσ Business Development Manager και αςχολείται με προγράμματα Ευρωπαϊκισ και άλλθσ χρθματοδότθςθσ, διαχείριςθσ ζργων, κζματα εκπαίδευςθσ, ζρευνασ και ςτρατθγικοφ

5 ςχεδιαςμοφ κακϊσ και για κζματα ανάπτυξθσ εργαςιϊν και υπθρεςιϊν τόςο για τον Οίκο μασ όςο και για τουσ πελάτεσ μασ.

Ακινα, 12 Φεβρουαρίου 2019

Ακινα, 12 Φεβρουαρίου 2019 Ακινα, 12 Φεβρουαρίου 2019 Επιτυχήσ Ολοκλήρωςη του πρώτου Διεθνοφσ Προγράμματοσ Εκπαιδευτικήσ και Επιςτημονικήσ ςυνεργαςίασ του Οικονομικοφ Πανεπιςτημίου Αθηνών με το Korea Maritime and Ocean University

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει την 1 η Ιουλίου 2015 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

COACHES & ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. Μάγκυ Ακαναςιάδθ

COACHES & ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ. Μάγκυ Ακαναςιάδθ Coaches & Σφμβουλοι Μάγκυ Ακαναςιάδθ Ζχει τθν ευκφνθ για τθν ανάπτυξθ, το ςχεδιαςμό και τθν παρακολοφκθςθ όλων των προγραμμάτων του ΣΕΒ που αφοροφν ςτθν Επιχειρθματικότθτα των Νζων και ςυντονίηει τισ ομάδεσ

Διαβάστε περισσότερα

ικηγόροι & Νοµικοί Σύµβουλοι

ικηγόροι & Νοµικοί Σύµβουλοι ικηγόροι & Νοµικοί Σύµβουλοι Είµαστε στην ιδιαίτερη ευχάριστη θέση να καλωσορίσουµε δώδεκα νέους νοµικούς στην οµάδα µας. Οι νέοι µας συνάδελφοι είναι δικηγόροι µε πείρα µερικών ετών όπως επίσης και νέοι

Διαβάστε περισσότερα

Δομι Απαςχόλθςθσ & Σταδιοδρομίασ Πανεπιςτθμίου Ιωαννίνων. Ελζνθ Αναςταςία Κερκεντηζ Υπεφκυνθ λειτουργίασ ΔΑΣΤΑ Ιωάννινα, 1 Φεβρουαρίου 2012

Δομι Απαςχόλθςθσ & Σταδιοδρομίασ Πανεπιςτθμίου Ιωαννίνων. Ελζνθ Αναςταςία Κερκεντηζ Υπεφκυνθ λειτουργίασ ΔΑΣΤΑ Ιωάννινα, 1 Φεβρουαρίου 2012 Δομι Απαςχόλθςθσ & Σταδιοδρομίασ Πανεπιςτθμίου Ιωαννίνων Ελζνθ Αναςταςία Κερκεντηζ Υπεφκυνθ λειτουργίασ ΔΑΣΤΑ Ιωάννινα, 1 Φεβρουαρίου 2012 Περιεχόμενα Το αντικείμενο, το όραμα και θ αποςτολι τθσ ΔΑΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η Δθμοτικι μασ παράταξθ ανακοινϊνει τουσ πρϊτουσ υποψθφίουσ για τισ επικείμενεσ Δθμοτικζσ Εκλογζσ τθσ 18 θσ Μαΐου 2014.

Η Δθμοτικι μασ παράταξθ ανακοινϊνει τουσ πρϊτουσ υποψθφίουσ για τισ επικείμενεσ Δθμοτικζσ Εκλογζσ τθσ 18 θσ Μαΐου 2014. Η Δθμοτικι μασ παράταξθ ανακοινϊνει τουσ πρϊτουσ υποψθφίουσ για τισ επικείμενεσ Δθμοτικζσ Εκλογζσ τθσ 18 θσ Μαΐου 2014. Δακορϊνιασ Εμμανουιλ του Ιωάννου (Εκαβίτθσ) Γεννικθκε ςτο Ημεροβίγλι Εργάηεται ωσ

Διαβάστε περισσότερα

Γραφείο Πρακτικισ Άςκθςθσ Γραφείο Διαςφνδεςθσ Μονάδα Καινοτομίασ & Επιχειρθματικότθτασ

Γραφείο Πρακτικισ Άςκθςθσ Γραφείο Διαςφνδεςθσ Μονάδα Καινοτομίασ & Επιχειρθματικότθτασ Γραφείο Πρακτικισ Άςκθςθσ Γραφείο Διαςφνδεςθσ Μονάδα Καινοτομίασ & Επιχειρθματικότθτασ Ιωάννινα, 1 Δεκεμβρίου 2011 Πανεπιςτιμιο Ιωαννίνων Η ΔΑΣΤΑ του Πανεπιςτθμίου Ιωαννίνων - ΔΑΣΤΑ - Δομι Απαςχόλθςθσ

Διαβάστε περισσότερα

Η διαδικαςία επιλογήσ μαθημάτων

Η διαδικαςία επιλογήσ μαθημάτων Η διαδικαςία επιλογήσ μαθημάτων 1. Ηθτιςτε από τθν Κοςμθτεία τθσ χολισ Οικονομικϊν Επιςτθμϊν και Διοίκθςθσ (Κτιριο ΟΕΔ02, 0 όροφοσ, γραφείο 027Α) τθν λίςτα με τα μακιματα αντιςτοιχίασ που ιδθ υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑΣΑ ΚΑΣΕΤΘΤΝΗ ΚΤΠΡΙΑΚOΤ ΔΙΚΑΙΟΤ

ΜΑΘΗΜΑΣΑ ΚΑΣΕΤΘΤΝΗ ΚΤΠΡΙΑΚOΤ ΔΙΚΑΙΟΤ Υποχρεωτικά Δ Ζτοσ Ζτοσ Υποχρεωτικά Β Ζτοσ Υποχρεωτικά Α Ζτοσ ΜΑΘΗΜΑΣΑ ΚΑΣΕΤΘΤΝΗ ΚΤΠΡΙΑΚOΤ ΔΙΚΑΙΟΤ ΤΠΟΧΡΕΩΣΙΚΑ Υποχρεωτικά Γ ΝΟΜ 105 Ειςαγωγι ςτθν Επιςτιμθ του Δικαίου ( A Εξάμθνο) 5 ΝΟΜ 113 Συνταγματικό

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Ανζλιξθ ςτθν Διοίκθςθ

Πρόγραμμα Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Ανζλιξθ ςτθν Διοίκθςθ Πρόγραμμα Διοίκθςθσ Επιχειριςεων Ανζλιξθ ςτθν Διοίκθςθ Αναγνωριςμένο από το Ινςτιτοφτο Ηγεςίασ και Διοίκηςησ τησ Αγγλίασ PAGE 1 OF 3 Εγκεκριμζνο από το Ινςτιτοφτο Ηγεςίασ και Διοίκθςθσ (Institute of Leadership

Διαβάστε περισσότερα

«ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ & ΑΦΑΛΔΙΑ» INTELLIGENCE & SECURITY

«ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ & ΑΦΑΛΔΙΑ» INTELLIGENCE & SECURITY 19 ο χλμ Θες/νικθσ Ν. Μουδανιϊν 19 th km Thessalonikis N. Moudanion Rd ΓΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΗ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ & ΑΦΑΛΔΙΑ» INTELLIGENCE & SECURITY Το Δίκτυο Επιχειρθματικότθτασ Καινοτομίασ & Ανάπτυξθσ (Δ.Ε.Κ.Α), ςτα

Διαβάστε περισσότερα

Επόμεμα βήματα για τη διαλειτουργικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γιάννθσ Χαραλαμπίδθσ Επικ. Κακθγθτισ Παν. Αιγαίου, GIC Manager

Επόμεμα βήματα για τη διαλειτουργικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Γιάννθσ Χαραλαμπίδθσ Επικ. Κακθγθτισ Παν. Αιγαίου, GIC Manager Επόμεμα βήματα για τη διαλειτουργικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη Γιάννθσ Χαραλαμπίδθσ Επικ. Κακθγθτισ Παν. Αιγαίου, GIC Manager Greek Interoperability Days 12/6/2012 Η Ευρωπαϊκι Ψθφιακι Ατηζντα για τθ Διαλειτουργικότθτα:

Διαβάστε περισσότερα

EURAXESS Κινθτικότθτα Ερευνθτϊν O Κόμβοσ του Πανεπιςτημίου Ιωαννίνων

EURAXESS Κινθτικότθτα Ερευνθτϊν O Κόμβοσ του Πανεπιςτημίου Ιωαννίνων EURAXESS Κινθτικότθτα Ερευνθτϊν O Κόμβοσ του Πανεπιςτημίου Ιωαννίνων Απολογιζηική εκδήλωζη ΔΑΣΤΑ Πανεπιζηήμιο Ιωαννίνων 1 Φεβρουαρίου 2012 Ελζνθ Κερκεντηζ Υπεφκυνθ Κόμβου EURAXESS Παν/μίου Ιωαννίνων Μάμασ

Διαβάστε περισσότερα

Προπτυχιακό Πρόγραμμα ςτην Πληροφορική. Οδθγόσ Σπουδϊν

Προπτυχιακό Πρόγραμμα ςτην Πληροφορική. Οδθγόσ Σπουδϊν Προπτυχιακό Πρόγραμμα ςτην Πληροφορική Οδθγόσ Σπουδϊν ΕΙΑΓΩΓΗ Αμερικανικζσ πανεπιςτημιακζσ ςπουδζσ ςτην Πληροφορική Κατά τθ διάρκεια των προπτυχιακϊν ςπουδϊν ςτθν Πλθροφορικι (BSIT), οι φοιτθτζσ αποκτοφν

Διαβάστε περισσότερα

Πολυτεχνική Σχολή. Οδθγόσ Σπουδϊν

Πολυτεχνική Σχολή. Οδθγόσ Σπουδϊν Πολυτεχνική Σχολή Οδθγόσ Σπουδϊν Μεταπτυχιακό Πρό γραμμα Δόμόςτατική σ Μήχανική σ ΚΟΠΟ Το MSc in Structural Engineering παρζχει ςε Πολιτικοφσ Μθχανικοφσ και άλλουσ ςχετικοφσ πτυχιοφχουσ μία ςυγκεντρωμζνθ

Διαβάστε περισσότερα

Κσβερνηηική Πληροθορία & Βιβλιοθήκες Σσνάνηηζη Εργαζίας 12 Μαΐοσ 2014 Αθήνα, Ελλάδα. Σύντομα βιογραφικά ομιλητών

Κσβερνηηική Πληροθορία & Βιβλιοθήκες Σσνάνηηζη Εργαζίας 12 Μαΐοσ 2014 Αθήνα, Ελλάδα. Σύντομα βιογραφικά ομιλητών ΕΝΩΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΗ Κσβερνηηική Πληροθορία & Βιβλιοθήκες Σσνάνηηζη Εργαζίας 12 Μαΐοσ 2014 Αθήνα, Ελλάδα Οργάνωςθ από τθ Γενικι Γραμματεία Μζςων Ενθμζρωςθσ - Γενικι Γραμματεία

Διαβάστε περισσότερα

(Κατά αλφαβητική σειρά)

(Κατά αλφαβητική σειρά) Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Υποψηφίων για εκλογή στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου κατά την Ετήσια Γενική Συνέλευση που θα γίνει στις 18 Ιουνίου 2014 (Κατά αλφαβητική σειρά) (1) Ονοματεπώνυμο Υποψηφίου:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟ: ΚΟΙΝ: Σχετ: α) Η εγκεκριμζνη τρατηγική Έξυπνησ Εξειδίκευςησ Περιφζρειασ Θεςςαλίασ RIS 3

ΠΡΟ: ΚΟΙΝ: Σχετ: α) Η εγκεκριμζνη τρατηγική Έξυπνησ Εξειδίκευςησ Περιφζρειασ Θεςςαλίασ RIS 3 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΑΛΙΑ Γραφείο Περιφερειάρχθ Σαχ. Δ/νςθ Σθλζφωνο : Κουμουνδοφρου Παπαναςταςίου, Διοικθτιριο, 411 10 ΛΑΡΙΑ : 2413 506 552/553 ΠΡΟ: Λάριςα, 17-11-2015 α.π.: 2854 Ωσ Πίνακασ Αποδεκτϊν ΚΟΙΝ: Ωσ

Διαβάστε περισσότερα

τατιςτικι ανάλυςθ απαντιςεων για το ςφνολο των Σμθμάτων του ΟΠΑ

τατιςτικι ανάλυςθ απαντιςεων για το ςφνολο των Σμθμάτων του ΟΠΑ Ερωτθματολόγιο Σελειοφοίτων τατιςτικι ανάλυςθ απαντιςεων για το ςφνολο των Σμθμάτων του ΟΠΑ Ορκωμοςία Φεβρουαρίου 2019 ΠΡΟΩΠΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ ΣΜΗΜΑ Διεκνϊν και Ευρωπαϊκϊν Οικονομικϊν πουδϊν 18 3,5 Οικονομικισ

Διαβάστε περισσότερα

Sustainability Forum A training, networking and professional development event by

Sustainability Forum A training, networking and professional development event by Sustainability Forum 2012 A training, networking and professional development event by Σεπτζμβριοσ 2012 1 EuroCharity Αποςτολι τθσ EuroCharity είναι να υποςτθρίξει τισ εταιρείεσ και τουσ οργανιςμοφσ μζλθ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Προπτυχιακών πουδών (ΠΠ) Σμήματοσ «Διοίκηςησ Επιχειρήςεων» Πάτρασ, ΣΕΙ Δυτικήσ Ελλάδασ

Πρόγραμμα Προπτυχιακών πουδών (ΠΠ) Σμήματοσ «Διοίκηςησ Επιχειρήςεων» Πάτρασ, ΣΕΙ Δυτικήσ Ελλάδασ Πρόγραμμα Προπτυχιακών πουδών (ΠΠ) Σμήματοσ «Διοίκηςησ Επιχειρήςεων» Πάτρασ, ΣΕΙ Δυτικήσ Ελλάδασ Μαθήματα Τα ΠΠΣ περιλαμβάνει πενιντα ζνα (51) μακιματα, οργανωμζνα ωσ εξισ: Είκοςι τζςςερα (24) μακιματα

Διαβάστε περισσότερα

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ:

Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ. Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ: Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ Η ΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ Στθ ΓϋΛυκείου οι Ομάδεσ Προςανατολιςμοφ είναι τρεισ: 1. Ομάδα Ανκρωπιςτικών Σπουδών 2. Ομάδα Οικονομικών, Πολιτικών, Κοινωνικών & Παιδαγωγικών Σπουδών 3. Ομάδα Θετικών

Διαβάστε περισσότερα

www.fbscyprus.com www.fbsmalta.com

www.fbscyprus.com www.fbsmalta.com Focus Business Services International Μια αναγνωρισμένη και καθιερωμένη Εταιρεία Διαχείρισης Καταπιστευμάτων Αρχίσαμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα το 1998 και τώρα αποτελούμε Κορυφαίο Όμιλο Παροχής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΛ93Χ-Ζ3Ζ Ακινα,23 Σεπτεμβρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΕΚ/ΤΜ.Β/Φ.4.1/10/οικ

ΑΔΑ: ΒΛ93Χ-Ζ3Ζ Ακινα,23 Σεπτεμβρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΕΚ/ΤΜ.Β/Φ.4.1/10/οικ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΠΟΤΡΓΕΙΟ ΔΙΟΙΚΗΣΙΚΗ ΜΕΣΑΡΡΤΘΜΙΗ & ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΤΒΕΡΝΗΗ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΚΑΣΑΣΑΗ ΠΡΟΩΠΙΚΟΤ ΑΔΑ: ΒΛ93Χ-Ζ3Ζ Ακινα,23 Σεπτεμβρίου 2013 Αριθμ. Πρωτ.: ΔΙΕΚ/ΤΜ.Β/Φ.4.1/10/οικ. 25699 ΠΡΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΣΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ

ΣΜΗΜΑ ΧΡΗΜΑΣΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Σο Σμιμα Το Τμιμα Χρθματοοικονομικισ και Τραπεηικισ Διοικθτικισ του Πανεπιςτθμίου Πειραιϊσ αποτελεί από τθν ίδρυςι του, το 1990, εφαλτιριο για επιτυχθμζνθ και δθμιουργικι ςταδιοδρομία φιλόδοξων και εργατικϊν

Διαβάστε περισσότερα

«Καινοτομία και Επιχειρθματικότθτα από τθ Θεωρία ςτθν Πράξθ»

«Καινοτομία και Επιχειρθματικότθτα από τθ Θεωρία ςτθν Πράξθ» ΗΜΕΡΙΔΑ «Καινοτομία και Επιχειρθματικότθτα από τθ Θεωρία ςτθν Πράξθ» Πζμπτθ 27 Μαρτίου 2014, 09:00 πμ- 18:00 μμ Συνεδριακό Κζντρο ΤΕΙ Ακινασ Περιςςότερεσ πλθροφορίεσ και εγγραφζσ ςτα γραφεία τθσ ΜΟΚΕ που

Διαβάστε περισσότερα

Το μοναδικό MBA πλήρουσ φοίτηςησ ςτο Οικονομικό Πανεπιςτιμιο Ακθνϊν

Το μοναδικό MBA πλήρουσ φοίτηςησ ςτο Οικονομικό Πανεπιςτιμιο Ακθνϊν Το μοναδικό MBA πλήρουσ φοίτηςησ ςτο Οικονομικό Πανεπιςτιμιο Ακθνϊν www.mba.aueb.gr Χαιρετιςμόσ του Διευθυντή Κ αλωςορίηοντάσ ςασ ςτο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακϊν Σπουδϊν MBA Πλιρουσ Φοίτθςθσ το οποίο υποςτθρίηεται

Διαβάστε περισσότερα

Αρικμόσ Μετοχϊν και Δικαιωμάτων Ψιφου

Αρικμόσ Μετοχϊν και Δικαιωμάτων Ψιφου ΕΘΝΘΙΗ ΣΡΑΠΕΖΑ ΣΗ ΕΚΚΑΔΟ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΦΩΝ 26 η Νοεμβρίου 2010, ημέρα Παρασκευή, ώρα 12:00 Αρικμόσ Μετοχϊν και Δικαιωμάτων Ψιφου Σφμφωνα με το άρκρο 27 παρ. 3 εδ. β Κ.Ν. 2190/1920 όπωσ

Διαβάστε περισσότερα

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 3411 Οι διάφορες μετρήσεις οργανισμών και ιδρυμάτων απασχόλησης έχουν δείξει ότι η εξειδίκευση στα χρηματοοικονομικά αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΝΣΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ

ΤΝΣΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ ΤΝΣΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΩΠΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ ΕΠΩΝΤΜΟ: ΑΡΓΤΡΟΠΟΤΛΟΤ ΠΑΣΑΚΑ ΟΝΟΜΑ: ΠΑΡΑΚΕΤΗ (ΒΟΤΛΑ) ΟΝΟΜΑ ΠΑΣΡΟ: ΚΩΝΣΑΝΣΙΝΟ ΟΝΟΜΑ ΜΘΣΡΟ: ΔΕΠΟΙΝΑ ΕΣΟΓΕΝΝΘΕΩ: 1951 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΘ ΚΑΣΑΣΑΘ: Παντρεμζνθ με τον ΔΘΜΘΣΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd.

Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας Laiki Capital Public Co Ltd. 0067/00005379/el Αλλαγή στη σύνθεση Διοικητικών Συμβούλων/ανώτατων στελεχών (Διορισμοί/Παραιτήσεις) LAIKI CAPITAL PUBLIC CO LTD Ανακοίνωση_Αλλαγές στο ΔΣ_10Δεκ.2013 Επισυνάπτεται ανακοίνωση της εταιρείας

Διαβάστε περισσότερα

φντομη Παρουςίαςη epr.gr

φντομη Παρουςίαςη epr.gr φντομη Παρουςίαςη epr.gr Ζνα νζο διαδικτυακό εργαλείο που ζρχεται να αλλάξει τα δεδομζνα τθσ εταιρικισ επικοινωνίασ Ιοφνιοσ 2009 - Ζκδοςθ 1.3 Σι είναι το epr.gr To epr.gr αποτελεί τθν πρϊτθ διαδικτυακι

Διαβάστε περισσότερα

«Το επάγγελμα του εγκληματολόγου ςήμερα: περιεχόμενο, προκλήςεισ και προοπτικζσ»

«Το επάγγελμα του εγκληματολόγου ςήμερα: περιεχόμενο, προκλήςεισ και προοπτικζσ» Σο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών πουδών του Παντείου Πανεπιςτθμίου «Η φγχρονθ Εγκλθματικότθτα και θ Αντιμετώπιςι τθσ» και Ο φλλογοσ Ελλινων Εγκλθματολόγων Παντείου Πανεπιςτθμίου διοργανώνουν Διεκνζσ υνζδριο

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Internship

Πρόγραμμα Internship Πρόγραμμα Internship Για τον Τομέα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Στο πλαίςιο τθσ υλοποίθςθσ των Προγραμμάτων Internship i-work@nbg 2015, θ Εκνικι Τράπεηα προχωρά ςτθν ανακοίνωςθ 10 κζςεων ςτον Τομζα Ηλεκτρονικισ

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχία, προςωπικότθτα και ικανότθτα. Συςχετίηονται; Μαρία Κοκκίνου Manager, ICAP Human Capital Consulting

Πτυχία, προςωπικότθτα και ικανότθτα. Συςχετίηονται; Μαρία Κοκκίνου Manager, ICAP Human Capital Consulting Πτυχία, προςωπικότθτα και ικανότθτα. Συςχετίηονται; Μαρία Κοκκίνου Manager, ICAP Human Capital Consulting Προγράμματα Management Trainees Ένα πεδίο ανηαγφνιζμού για ηα νέα ηαλένηα Οξφσ ανταγωνιςμόσ Σε

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: ΒΙΥ0ΟΞΘΩ-ΖΓΞ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ

ΑΔΑ: ΒΙΥ0ΟΞΘΩ-ΖΓΞ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΞ. ΕΠΕΙΓΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΜΕΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΣΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΕΤΘΤΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΣΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΔΑΠΑΝΩΝ ΕΩΣΕΡΙΚΟΤ Φραγκοφδθ 11 και Αλ.Πάντου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΧΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Γιώργος Ν. Μαγούλιος, Κακθγθτις Τμιμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Άδειεσ Χριςθσ Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται ςε άδειεσ χριςθσ Creative

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΛΗ ΕΡΕΤΝΙΣΙΚΩΝ ΔΡΑΣΗΡΙΩΣΗΣΩΝ

ΠΤΛΗ ΕΡΕΤΝΙΣΙΚΩΝ ΔΡΑΣΗΡΙΩΣΗΣΩΝ ΠΤΛΗ ΕΡΕΤΝΙΣΙΚΩΝ ΔΡΑΣΗΡΙΩΣΗΣΩΝ. Συγγραφέας Παναγιώτησ Τςαρχόπουλοσ Ηλεκτρολόγοσ Μηχανικόσ, Ερευνητική Μονάδα URENIO Κείμενο Εικόνα 1- Αρχική ςελίδα Πφλησ Ερευνητικών Δραςτηριοτήτων (http://rp.web.auth.gr)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΤΝΗ Μερικζσ οικονομικζσ όψεισ. Βαςίλθσ Θ. Ράπανοσ

ΑΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΤΝΗ Μερικζσ οικονομικζσ όψεισ. Βαςίλθσ Θ. Ράπανοσ ΑΣΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΤΝΗ Μερικζσ οικονομικζσ όψεισ Βαςίλθσ Θ. Ράπανοσ 1 Οικονομία και Δικαιοςφνθ Όπωσ τονίηεται με ζμφαςθ από πολλζσ εμπειρικζσ μελζτεσ, θ καλι λειτουργία τθσ Δικαιοςφνθσ αποτελεί κρίςιμο παράγοντα

Διαβάστε περισσότερα

«Αςφάλεια Δικαίου ωσ μοχλόσ ανάπτυξησ: Φορολογική δικαιοςφνη και διοικητική πρακτική» Παναγιϊτθσ Ι. Πόκοσ, Εταίροσ

«Αςφάλεια Δικαίου ωσ μοχλόσ ανάπτυξησ: Φορολογική δικαιοςφνη και διοικητική πρακτική» Παναγιϊτθσ Ι. Πόκοσ, Εταίροσ «Αςφάλεια Δικαίου ωσ μοχλόσ ανάπτυξησ: Φορολογική δικαιοςφνη και διοικητική πρακτική» Παναγιϊτθσ Ι. Πόκοσ, Εταίροσ ΣτΕ 675/2017 : «Η αρχι τθσ αςφάλειασ του δικαίου επιβάλλει, ιδίωσ, τθ ςαφήνεια και τθν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩ ΣΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΗ & ΣΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩ ΣΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΗ & ΣΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΠΕΙΡΑΙΩ ΣΜΗΜΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΗ & ΣΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Πρόςκληςη Εκδήλωςησ Ενδιαφζροντοσ Το Τμιμα Βιομθχανικισ Διοίκθςθσ και Τεχνολογίασ του Πανεπιςτθμίου Πειραιϊσ προςκαλεί υποψιφιουσ φοιτθτζσ για

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Γιώργος Ν. Μαγούλιος, Κακθγθτις Τμιμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Άδειεσ Χρήςησ Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται ςε άδειεσ χριςθσ Creative

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΙ ΥΠΟΤΡΟΦΟΙ 2017-18 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Διοικητική Λογιστική (Θεωρία) 1. ΔΗΜΗΤΟΓΛΟΥ ΑΡΓΥΡΩ Με σύμβαση αορίστου

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ ΔΗΜΟΙΟ ΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ. Εντυπωςιακή η Εκδήλωςη Γιορτή του «Δημόςιου ΙΕΚ Πειραιά»

ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ ΔΗΜΟΙΟ ΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ. Εντυπωςιακή η Εκδήλωςη Γιορτή του «Δημόςιου ΙΕΚ Πειραιά» Πειραιάσ:12/6/2017 ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ ΔΗΜΟΙΟ ΙΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ Εντυπωςιακή η Εκδήλωςη Γιορτή του «Δημόςιου ΙΕΚ Πειραιά» Σο Δθμόςιο ΙΕΚ Πειραιά πραγματοποίθςε και φζτοσ τθν ετιςια Εκδιλωςθ - κεςμό για τθ ςχολι ΙΕΚ,

Διαβάστε περισσότερα

& ( ) 2018

& ( ) 2018 201 2017 & (2008-2018) 2018 Περιεχόμενα Ειςαγωγι... 2 Ομάδα αντίςτοιχων Σμθμάτων Οικονομικϊν Επιςτθμϊν... 4 Ομάδα αντίςτοιχων Σμθμάτων Οργάνωςθσ και Διοίκθςθσ Επιχειριςεων... 6 Ομάδα αντίςτοιχων Σμθμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14. Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14

Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14. Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14 Οδθγία 2014/95/ΕΕ Ευρωπαϊκοφ Κοινοβουλίου και Συμβουλίου τθσ 22/10/14 Ημερομθνία Δθμοςίευςθσ ςτθν Εφθμερίδα Ε.Ε.: 15/11/14 Δθμοςιοποίθςθ μθ χρθματοοικονομικών πλθροφοριών Ημερομθνία Εφαρμογισ τθσ Ευρωπαϊκισ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ)

ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) ΤΕΙ Θεσσαλίας - Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Τμήμα Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας (ΣΔΟ) Λάρισα 23/10/2013 Προκήρυξη Αριθμός Πρωτοκόλλου: 4292/3-7-2013 ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ - Τομέας: Ενιαίος Λογιστική

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα. Σουρκικι Γλϊςςα Κ (Α) Μορφολογία και φνταξθ (70001Α) Σουρκικι Γλϊςςα Κ (Β) Δεξιότθτεσ ςτο γραπτό λόγο (70001Β)

Μάθημα. Σουρκικι Γλϊςςα Κ (Α) Μορφολογία και φνταξθ (70001Α) Σουρκικι Γλϊςςα Κ (Β) Δεξιότθτεσ ςτο γραπτό λόγο (70001Β) Α εξάμηνο Γενική Καηεύθυνζη Σουρκικι Γλϊςςα Κ (Α) Μορφολογία και φνταξθ (70001Α) Σουρκικι Γλϊςςα Κ (Β) Δεξιότθτεσ ςτο γραπτό λόγο (70001Β) Σουρκικι Γλϊςςα Κ (Γ) Δεξιότθτεσ ςτο προφορικό λόγο (70001Γ) Ειςαγωγι

Διαβάστε περισσότερα

Σχολή Επιστημών Αγωγής & Κοινωνικών Επιστημών. Οδθγόσ Σπουδϊν

Σχολή Επιστημών Αγωγής & Κοινωνικών Επιστημών. Οδθγόσ Σπουδϊν Σχολή Επιστημών Αγωγής & Κοινωνικών Επιστημών Οδθγόσ Σπουδϊν Μεταπτυχιακό Πρό γραμμα ςτην Κόινωνικη Εργαςι α & Κόινωνικη Διόι κηςη ΚΟΠΟ Το πρόγραμμα μεταπτυχιακϊν ςπουδϊν ςτθν Κοινωνικι Εργαςία και Κοινωνικι

Διαβάστε περισσότερα

Σπουδέςστη Αγγλίακαι. καιαµερική ΟΚΙΜΑΣΙΕΣ GMAT,IELTS,TOEFL,GRE

Σπουδέςστη Αγγλίακαι. καιαµερική ΟΚΙΜΑΣΙΕΣ GMAT,IELTS,TOEFL,GRE ΜεταπτυχιακέςΣπουδές Σπουδέςστη Αγγλίακαι καιαµερική ΟΚΙΜΑΣΙΕΣ GMAT,IELTS,TOEFL,GRE ΧΡΗΣΤΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ Ph.D. ΣΠΟΥ ΕΣ-ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ Πολλά Πανεπιστήµια έχουν σχολές Business and Management

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ - ΕΠΩΝΤΜΟ - ΠΑΣΡΩΝΤΜΟ: ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΡΙΣΩΝΙΔΗ ΣΟΤ ΑΝΕΣΗ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ - ΕΠΩΝΤΜΟ - ΠΑΣΡΩΝΤΜΟ: ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΡΙΣΩΝΙΔΗ ΣΟΤ ΑΝΕΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΗΜΕΙΩΜΑ ΟΝΟΜΑ - ΕΠΩΝΤΜΟ - ΠΑΣΡΩΝΤΜΟ: ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΡΙΣΩΝΙΔΗ ΣΟΤ ΑΝΕΣΗ ΔΙΕΤΘΤΝΗ : Αρτζμιδοσ 119, Παλαιό Φάλθρο 175 62, Ακινα ΣΗΛΕΦΩΝΟ : 210 9837940, Fax : 210 9843624, e-mail : n.charito@cryologic.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ, 30-31 ΙΑΝΟΤΑΡΙΟΤ 2016 ΕΝΣΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ «ΙΑΣΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΟΛΑΒΗΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΙΕ ΤΓΕΙΑ»

ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ, 30-31 ΙΑΝΟΤΑΡΙΟΤ 2016 ΕΝΣΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ «ΙΑΣΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΟΛΑΒΗΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΙΕ ΤΓΕΙΑ» ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ, 30-31 ΙΑΝΟΤΑΡΙΟΤ 2016 ΕΝΣΑΣΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΤΗ «ΙΑΣΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΟΛΑΒΗΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΣΙΕ ΤΓΕΙΑ» Σο Eλλθνικό Κζντρο Εναλλακτικισ Επίλυςθσ Διαφορϊν (ΕΛΚΕΔ) διοργανϊνει διήμερο εντατικό πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

MiFID and Best Execution

MiFID and Best Execution MiFID and Best Execution Turning compliance into competitive advantage Executive Seminar 9 & 10 Απριλίου 2008 / 5:00-9:30μ.μ. / Ξενοδοχείο The Αthens Gate Hotel p. 2 MiFID and Best Execution Η Ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΕΣΗΙΑ (2014) ΕΚΘΕΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΜΗΜΑΣΟ ΔΙΟΙΚΗΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ)

ΕΣΗΙΑ (2014) ΕΚΘΕΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΜΗΜΑΣΟ ΔΙΟΙΚΗΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) 22/10/2015 ΕΣΗΙΑ (2014) ΕΚΘΕΗ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΩΝ ΣΜΗΜΑΣΟ ΔΙΟΙΚΗΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΕΩΝ (ΓΡΕΒΕΝΑ) ΓΕΝΙΚΑ Σο τμιμα μετά τισ μεγάλεσ αλλαγζσ που επζφερε το ςχζδιο Ακθνά άρχιςε να προςαρμόηεται ςτισ αλλαγζσ αυτζσ. Σα αρχικά

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τφπου. Αςτική κοινωνικότητα, ςυλλογική δράςη και αθλητικζσ πρακτικζσ ςτην Κφπρο και την Κρήτη

Δελτίο Τφπου. Αςτική κοινωνικότητα, ςυλλογική δράςη και αθλητικζσ πρακτικζσ ςτην Κφπρο και την Κρήτη Δελτίο Τφπου Το Εργαςτιρι Κοινωνικισ Ανάλυςθσ και Εφαρμοςμζνθσ Κοινωνικισ Ζρευνασ του Τμιματοσ Κοινωνιολογίασ του Πανεπιςτθμίου Κριτθσ ςασ προςκαλεί ςτο Θεματικό Εργαςτιρι: Αςτική κοινωνικότητα, ςυλλογική

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελζςματα Ζρευνασ για τθν Απαςχολθςιμότθτα ςτθν Ελλάδα

Αποτελζςματα Ζρευνασ για τθν Απαςχολθςιμότθτα ςτθν Ελλάδα Αποτελζςματα Ζρευνασ για τθν Απαςχολθςιμότθτα ςτθν Ελλάδα Ιοφνιοσ 2017 Ταυτότθτα τθσ Ζρευνασ Η παροφςα ζρευνα διεξιχκθ το διάςτθμα Μαΐου - Ιουνίου 2017. Δείγμα: 180 επιχειριςεισ που δραςτθριοποιοφνται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Βιώςιμη Ανάπτυξη Περιβάλλον Απαςχόληςη την περίοδο τησ οικονομικήσ κρίςησ. Πρόγραμμα Συνεδρίου

ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Βιώςιμη Ανάπτυξη Περιβάλλον Απαςχόληςη την περίοδο τησ οικονομικήσ κρίςησ. Πρόγραμμα Συνεδρίου ΚΥΚΛΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Βιώςιμη Ανάπτυξη Περιβάλλον Απαςχόληςη την περίοδο τησ οικονομικήσ κρίςησ Το ΚΕΑΝ- Κφτταρο Εναλλακτικϊν Αναηθτιςεων Νζων ςε ςυνεργαςία με εγχϊριουσ και ευρωπαϊκοφσ φορείσ πραγματοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Ερωτθματολόγιο Σελειοφοίτων. Ορκωμοςία Μαρτίου τατιςτικι ανάλυςθ απαντιςεων για το ςφνολο των Σμθμάτων του ΟΠΑ

Ερωτθματολόγιο Σελειοφοίτων. Ορκωμοςία Μαρτίου τατιςτικι ανάλυςθ απαντιςεων για το ςφνολο των Σμθμάτων του ΟΠΑ Ερωτθματολόγιο Σελειοφοίτων Ορκωμοςία Μαρτίου 2018 τατιςτικι ανάλυςθ απαντιςεων για το ςφνολο των Σμθμάτων του ΟΠΑ Μονάδα Διαςφάλιςθσ Ποιότθτασ (ΜΟ.ΔΙ.Π.) Οικονομικοφ Πανεπιςτθμίου Ακθνϊν ΠΡΟΩΠΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

4. ΚΑΘΟΡΙΜΟ ΣΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΜΩΝ

4. ΚΑΘΟΡΙΜΟ ΣΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΜΩΝ 4. ΚΑΘΟΡΙΜΟ ΣΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΜΩΝ Τθν κφρια ευκφνθ για τθν εφαρμογι τθσ πολιτικισ και τθ παρακολοφκθςθ των εκνικϊν ενεργειακϊν ςτόχων ςχετικά με τθ βελτίωςθ τθσ ενεργειακισ απόδοςθσ

Διαβάστε περισσότερα

Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν

Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν Ammon Ovis_Ζρευνα ικανοποίθςθσ τουριςτϊν_ Ραδιοςτακμόσ Flash 96 1 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΓΜΑΤΟΣ Σο δείγμα περιλαμβάνει 332 τουρίςτεσ από 5 διαφορετικζσ θπείρουσ. Οι περιςςότεροι εξ αυτϊν

Διαβάστε περισσότερα

Ερευνα: Δείκτες [ποσοτικοί/ποιοτικοί] τηλεοπτικών δελτίων. ΕΙΔΘΣΕΙΣ

Ερευνα: Δείκτες [ποσοτικοί/ποιοτικοί] τηλεοπτικών δελτίων. ΕΙΔΘΣΕΙΣ Ερευνα: Δείκτες [ποσοτικοί/ποιοτικοί] τηλεοπτικών δελτίων. ΕΙΔΘΣΕΙΣ Δίκτυο: ΝΕΤ MEGA ALTER SKAI σφνολο ειδήσεων: 6 15 1η Είδηση Διλωςθ του υπουργοφ Υγείασ, Ανδρζα Λοβζρδου "Δεν ζχω κζςθ ςε αντιφατικζσ

Διαβάστε περισσότερα

Α εξάμηνο Γενική Κατεφθυνςη Μάθημα Διδάςκων Ημζρα / Ώρα / Αίθουςα

Α εξάμηνο Γενική Κατεφθυνςη Μάθημα Διδάςκων Ημζρα / Ώρα / Αίθουςα Α εξάμηνο Γενική Κατεφθυνςη Σουρκικι Γλϊςςα Ι (Α) Μορφολογία και φνταξθ (70001Α) Πρόκου ΑϋΣμιμα 1 14.οο-17.00 ΒϋΣμιμα 2 8.00-11.οο Σουρκικι Γλϊςςα Ι (Β) Δεξιότθτεσ ςτο γραπτό λόγο (70001Β) Πρόκου Αϋ Σμιμα

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος

Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Σύντομο βιογραφικό των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Κος Robert Κυπριανού - Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου, Ανεξάρτητος Επιτροπή Αποδοχών Πρόεδρος Επιτροπή Διαχείρισης Κινδύνων Μέλος Μη Εκτελεστικό

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνζσ Βραβείο Ωνάςη για τα Χρηματοοικονομικά

Διεθνζσ Βραβείο Ωνάςη για τα Χρηματοοικονομικά ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ ΩΝΑΗ ΓΙΑ ΣΗ ΝΑΤΣΙΛΙΑ, ΣΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΣΑ ΧΡΗΜΑΣΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Νομπελίςτεσ ςυμμετζχουν ςτθν επιλογι των νικθτϊν για βραβεία φψουσ 200.000 δολαρίων Οι νικθτζσ των Διεκνϊν Βραβείων Ωνάςθ, τα οποία

Διαβάστε περισσότερα

ΣΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΤ ΕΞΑΜΗΝΟΤ ΑΚΑΔ. ΕΣΟΤ ΔΕΤΣΕΡΑ

ΣΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΤ ΕΞΑΜΗΝΟΤ ΑΚΑΔ. ΕΣΟΤ ΔΕΤΣΕΡΑ ΣΜΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΗ ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΑΡΙΝΟΤ ΑΜΗΝΟΤ ΑΚΑΔ. ΕΣΟΤ 2017-2018 Ώρα 2 Ο ΚΔ 2 Ο 09.00 ΠΕ ΔΕΤΣΕΡΑ 4 Ο ΚΔ 4 Ο 4 Ο ΠΕ 6 Ο 6 Ο 6 Ο ΠΕ 8 Ο 8 Ο 12.00 υγκριτικι Λαλιώτθ εργαςία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποςτάςεωσ Εκπαίδευςησ «Η Κανονιςτική Συμμόρφωςη ςτο Χρηματοπιςτωτικό Σφςτημα»

Πρόγραμμα εξ Αποςτάςεωσ Εκπαίδευςησ «Η Κανονιςτική Συμμόρφωςη ςτο Χρηματοπιςτωτικό Σφςτημα» Πρόγραμμα εξ Αποςτάςεωσ Εκπαίδευςησ «Η Κανονιςτική Συμμόρφωςη ςτο Χρηματοπιςτωτικό Σφςτημα» Κζντρο Μελετών και Εκπαίδευςησ Χρηματοοικονομικήσ Εργαςτήριο Επενδυτικών Εφαρμογών Τμήμα Οικονομικών Επιςτημών

Διαβάστε περισσότερα

Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού

Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού Διακρίσεις σε κορυφαία πανεπιστήμια του εξωτερικού Studies Abroad Αμερικής Μαθητές Harvard 8 Stanford 1 Princeton 5 Yale 8 Columbia 1 Massachusetts Institute of Technology (ΜΙΤ) 3 Duke 4 California Institute

Διαβάστε περισσότερα

Ειςαγωγή ςτη διδακτική των γλωςςών

Ειςαγωγή ςτη διδακτική των γλωςςών ΑΡΙΣΟΣΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΚΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ Ειςαγωγή ςτη διδακτική των γλωςςών Ενότητα 5: Μζκοδοι διδαςκαλίασ IV Άννα Μουτι, Α.Π.Θ & Πανεπιςτιμιο Θεςςαλίασ Άδειεσ Χρήςησ Σο παρόν εκπαιδευτικό

Διαβάστε περισσότερα

Σφντομο Βιογραφικό: Ηλικία (optional), Καταγωγι, διαμονι, ςπουδζσ, δραςτθριότθτεσ κ.α.

Σφντομο Βιογραφικό: Ηλικία (optional), Καταγωγι, διαμονι, ςπουδζσ, δραςτθριότθτεσ κ.α. Σφντομο Βιογραφικό: Ηλικία (optional), Καταγωγι, διαμονι, ςπουδζσ, δραςτθριότθτεσ κ.α. Κατάγομαι από το Καλό Χωριό Σολζασ. Φοίτθςα ςτο Ελλθνικό Γυμνάςιο Σολζασ μζχρι το 1974 και αποφοίτθςα από το Γυμνάςιο

Διαβάστε περισσότερα

τατιςτικά ςτοιχεία ιςτότοπου Κ.Ε.Π.Α. Α.Ν.Ε.Μ, www.e-kepa.gr για τθν περίοδο 1/1/2011-31/12/2014

τατιςτικά ςτοιχεία ιςτότοπου Κ.Ε.Π.Α. Α.Ν.Ε.Μ, www.e-kepa.gr για τθν περίοδο 1/1/2011-31/12/2014 τατιςτικά ςτοιχεία ιςτότοπου Κ.Ε.Π.Α. Α.Ν.Ε.Μ, www.e-kepa.gr για τθν περίοδο 1/1/2011-31/12/2014 Ειςαγωγι Στο παρόν κείμενο παρουςιάηονται και αναλφονται τα ςτατιςτικά ςτοιχεία του ιςτοτόπου τθσ ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ,

Διαβάστε περισσότερα

ΧΑΙΡΕΣΙΜΟ ΕΠΙΣΡΟΠΟΤ (ΕΡΗΕΣ) Δρα ΠΟΛΤ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ

ΧΑΙΡΕΣΙΜΟ ΕΠΙΣΡΟΠΟΤ (ΕΡΗΕΣ) Δρα ΠΟΛΤ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ 1oν ΤΝΕΔΡΙΟ ΡΤΘΜΙΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΤΠΡΟΤ ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΤ ΣΟΜΕΙ ΣΩΝ ΗΛΕΚΣΡΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΑΙ ΣΑΧΤΔΡΟΜΕΙΩΝ Λευκωςία, 3 4 Μαρτίου 2011 (Ξενοδοχείο Hilton) ΧΑΙΡΕΣΙΜΟ ΕΠΙΣΡΟΠΟΤ (ΕΡΗΕΣ) Δρα ΠΟΛΤ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ Αξιότιμθ

Διαβάστε περισσότερα

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 5.1: Εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτομίεσ, υποςτηρικτικζσ και αντιςταθμιςτικζσ παρεμβάςεισ

Δείκτησ Αξιολόγηςησ 5.1: Εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτομίεσ, υποςτηρικτικζσ και αντιςταθμιςτικζσ παρεμβάςεισ Δείκτησ Αξιολόγηςησ 5.1: Εκπαιδευτικά προγράμματα και καινοτομίεσ, υποςτηρικτικζσ και αντιςταθμιςτικζσ παρεμβάςεισ ΣΟΜΕΑ 5: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑΕΙ ΒΕΛΣΙΩΗ ΔΙΑΔΙΚΑΙΕ ΣΟΤ ΧΟΛΕΙΟΤ Περιγραφή: Ο ςυγκεκριμζνοσ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ 1 (5 θ Συνεδρίαςθ Συγκλιτου )

ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΠΙΝΑΚΑΣ 1 (5 θ Συνεδρίαςθ Συγκλιτου ) Ενδυνάμωςθ και Αριςτεία τθσ Ζρευνασ Σ1. Βελτίωςθ τθσ παραγωγισ και αναγνϊριςθ του ερευνθτικοφ ζργου των μελϊν του διδακτικοφ και ερευνθτικοφ δυναμικοφ Μζςο πλικοσ εργαςιϊν ςε επιςτθμονικά περιοδικά με

Διαβάστε περισσότερα

ΜΘΕ-Αίκουςα Χατηθδάκθ Χαλιφικοί κεςμοί (70038) Μάηθσ / Πατραγάσ ΣΕΣΑΡΣΗ 15:00-18:00

ΜΘΕ-Αίκουςα Χατηθδάκθ Χαλιφικοί κεςμοί (70038) Μάηθσ / Πατραγάσ ΣΕΣΑΡΣΗ 15:00-18:00 ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΣΩΝ: 25/02/2019 Β εξάμηνο Γενική Κατεφθυνςη Σουρκικι Γλϊςςα ΙΙ (Α) Μορφολογία και φνταξθ (70005Α) (1 ΣΜΗΜΑ) Σουρκικι Γλϊςςα ΙΙ (Β) Δεξιότθτεσ ςτο γραπτό λόγο (70005Β) (1 ΣΜΗΜΑ) Σουρκικι Γλϊςςα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ E ΕΞΑΜΗΝΟ. ΔΙΔΑΚΩΝ: ΔΡ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΡΑΧΑΝΙΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ: 312 ΣΗΛ.:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ E ΕΞΑΜΗΝΟ. ΔΙΔΑΚΩΝ: ΔΡ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΡΑΧΑΝΙΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ: 312 ΣΗΛ.: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΣΙΜΟ ΠΑΡΑΓΩΓΗ E ΕΞΑΜΗΝΟ ΔΙΔΑΚΩΝ: ΔΡ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΡΑΧΑΝΙΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟ: 312 ΣΗΛ.: 210-4142150 E-mail: nraxan@unipi.gr, nickrah@hotmail.com 1 Αντικείμενο μαθήματος Ο Προγραμματιςμόσ και Ζλεγχοσ Παραγωγισ

Διαβάστε περισσότερα

To 1ο Επιςτθμονικό Πεδίο περιλαμβάνει τμιματα που αναφζρονται ςτισ παρακάτω επιςτιμεσ:

To 1ο Επιςτθμονικό Πεδίο περιλαμβάνει τμιματα που αναφζρονται ςτισ παρακάτω επιςτιμεσ: To 1ο Επιςτθμονικό Πεδίο περιλαμβάνει τμιματα που αναφζρονται ςτισ παρακάτω επιςτιμεσ: Α.Ε.Ι. Θεολογικζσ Επιςτιμεσ: ΤΜΗΜΑΤΑ Θεολογίας Κοινωνικισ Θεολογίασ Ποιμαντικισ & Κοινωνικισ Θεολογίασ Φιλολογικζσ

Διαβάστε περισσότερα

5618 Κ.Α.Π. 876/2003

5618 Κ.Α.Π. 876/2003 Ε.Ε. Παρ. III(I) Αρ. 3778, 5.12.2003 5618 Κ.Α.Π. 876/2003 Αριθμός 876 ΟΙ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΚΥΠΡΟΥ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥ 1990 ΕΩΣ 1997 Γνωστοποίηση με βάση το άρθρο 7(1 )(α) Το Υπουργικό Συμβούλιο,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Internship

Πρόγραμμα Internship Πρόγραμμα Internship Για τον Τομέα Ηλεκτρονικής Τραπεζικής Στο πλαίςιο τθσ υλοποίθςθσ των Προγραμμάτων Internship i-work@nbg 2015, θ Εκνικι Τράπεηα προχωρά ςτθν ανακοίνωςθ 10 κζςεων ςτον Τομζα Ηλεκτρονικισ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΘΑΛΑΑ

ΣΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΘΑΛΑΑ ΣΟ ΕΘΝΙΚΟ ΔΑΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΑΘΑΛΑΑ Η ΘΕΗ ΣΟΤ ΠΑΡΚΟΤ ΑΘΑΛΑΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΟΙΧΕΙΑ ΣΟΤ ΠΑΡΚΟΤ Η ςυνολικι ζκταςθ 840 εκτάρια (ι 8,4 km 2 ) Θταν κυβερνθτικό τςιφλίκι, ζνασ άγονοσ γυμνότοποσ και θ αναδάςωςθ του άρχιςε το

Διαβάστε περισσότερα

-- // -- Πρόκου Σμήμα Β

-- // -- Πρόκου Σμήμα Β ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΤ ΕΣΟΤ 2017-2018 Β εξάμηνο Γενική Κατεφθυνςη Σουρκικι Γλϊςςα ΙΙ (Α) Μορφολογία και φνταξθ (70005Α) (1 ΣΜΗΜΑ) Σουρκικι Γλϊςςα ΙΙ (Β) Δεξιότθτεσ ςτο γραπτό λόγο (70005Β) ανλίογλου Πρόκου Σμήμα

Διαβάστε περισσότερα

Ρροςκφνθμα ςτο Άγιον Προσ

Ρροςκφνθμα ςτο Άγιον Προσ Ρροςκφνθμα ςτο Άγιον Προσ Το Άγιον Προσ είναι θ μεγαλφτερθ και ςθμαντικότερθ ορκόδοξθ κοινότθτα ςτθν Ελλάδα. Είναι θ πθγι τθσ πίςτεωσ, για εκατομμφρια πιςτϊν Ορκοδόξων Χριςτιανϊν, και είναι επίςθσ μζροσ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΤΔΩΝ ΣΜΗΜΑΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗ Η ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΗ ΕΠΙ ΣΗΜΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΤΔΩΝ ΣΜΗΜΑΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗ Η ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΗ ΕΠΙ ΣΗΜΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΤΔΩΝ ΣΜΗΜΑΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗ Η ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΚΗ ΕΠΙ ΣΗΜΗ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟ ΕΤΟΣ 2015-16 ΕΙ ΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΣΕΤΘΤΝ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗ Η Υςτερα από ομόφωνθ απόφαςθ τθσ αρικμ. 14/3.12.2014

Διαβάστε περισσότερα

6 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ 20 21 Δεκεμβρίου 2015, Πειραιάς. http://www.febsociety.

6 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ 20 21 Δεκεμβρίου 2015, Πειραιάς. http://www.febsociety. 6 ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ 20 21 Δεκεμβρίου 2015, Πειραιάς http://www.febsociety.org/febs2015gr Πρόσκληση Σας προσκαλούμε να υποβάλετε τις ερευνητικές

Διαβάστε περισσότερα

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΚΑΛΙΑ ΜΑΘΘΜΑΣΩΝ ΕΑΡΙΝΟΤ ΕΞΑΜΘΝΟΤ ΑΚΑΔΘΜΑΙΚΟΤ ΕΣΟΤ Βϋ Ε Ξ Α Μ Θ Ν Ο *Από τα οποία επιλζγονται υποχρεωτικά (6)]

ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΚΑΛΙΑ ΜΑΘΘΜΑΣΩΝ ΕΑΡΙΝΟΤ ΕΞΑΜΘΝΟΤ ΑΚΑΔΘΜΑΙΚΟΤ ΕΣΟΤ Βϋ Ε Ξ Α Μ Θ Ν Ο *Από τα οποία επιλζγονται υποχρεωτικά (6)] ΠΑΝΣΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΘΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ & ΠΟΛΙΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΘΜΩΝ ΤΜΗΜΑ Δημόσιας Διοίκησης Ακινα, 20/02/2019 Αρικ. Πρωτ.: 1383 ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΚΑΛΙΑ ΜΑΘΘΜΑΣΩΝ ΕΑΡΙΝΟΤ ΕΞΑΜΘΝΟΤ ΑΚΑΔΘΜΑΙΚΟΤ ΕΣΟΤ 2019 Βϋ Ε Ξ Α Μ

Διαβάστε περισσότερα

Aντιπτζριςθ (ΕΠ027) Ενότθτα 12

Aντιπτζριςθ (ΕΠ027) Ενότθτα 12 ΑΡΙΣΟΣΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΚΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ Aντιπτζριςθ (ΕΠ027) Ενότθτα 12: Σακτικι διπλοφ μικτοφ τεπάν-αρκίσ Παρτεμιάν Σμιμα Επιςτιμθσ Φυςικισ Αγωγισ και Ακλθτιςμοφ Θεςςαλονίκθσ Άδειεσ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΙΚΗΗ ΟΡΓΑΝΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΤΓΕΙΑ & ΠΡΟΝΟΙΑ

ΔΙΟΙΚΗΗ ΟΡΓΑΝΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΤΓΕΙΑ & ΠΡΟΝΟΙΑ ΔΙΟΙΚΗΗ ΟΡΓΑΝΙΜΩΝ ΠΑΡΟΧΗ ΤΠΗΡΕΙΩΝ ΤΓΕΙΑ & ΠΡΟΝΟΙΑ Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών ΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ; Είναι ζνα μεταπτυχιακό πρόγραμμα του Conservatoire National des Arts et Métiers (CNAM), που πραγματοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικι - Κοινοτικι Ανάπτυξθ

Αγροτικι - Κοινοτικι Ανάπτυξθ ΑΡΙΣΟΣΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ Αγροτικι - Κοινοτικι Ανάπτυξθ Ενότθτα 3 θ : Προςεγγίςεισ και ιςτορικι εξζλιξθ τθσ ανάπτυξθσ Όλγα Ιακωβίδου, Μαρία Παρταλίδου, Ελζνθ Δθμθτριάδου

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά Στοιχεία για τισ Ξζνεσ Γλϊςςεσ ςτθν Ελλάδα

Οικονομικά Στοιχεία για τισ Ξζνεσ Γλϊςςεσ ςτθν Ελλάδα Οικονομικά Στοιχεία για τισ Ξζνεσ Γλϊςςεσ ςτθν Ελλάδα Τα ςτοιχεία που παρατίκενται ζχουν αντλθκεί αυτοφςια από τθν δθμοςιευμζνθ Ζκκεςθ του Κζντρου Ανάπτυξθσ Εκπαιδευτικισ Πολιτικισ τθσ ΓΣΕΕ με τίτλο «Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ - ΑΠΕΛΕΤΘΕΡΩΗ ΣΗ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ, 1912

ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ - ΑΠΕΛΕΤΘΕΡΩΗ ΣΗ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ, 1912 ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ - ΑΠΕΛΕΤΘΕΡΩΗ ΣΗ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ, 1912 Το 1912 ξζςπαςε ο Αϋ Βαλκανικόσ Πόλεμοσ, ςτον οποίο θ Βουλγαρία, θ Σερβία, θ Ελλάδα και το Μαυροβοφνιο ςυμμάχθςαν εναντίον τθσ Οκωμανικισ Αυτοκρατορίασ,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ ΣΟΧΑΙ ΑΕ: «ΚΛΑΔΙΚΕ ΣΟΧΕΤΕΙ» ΜΕΛΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΤΙΔΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΤ ΕΜΠΟΡΙΟΤ

ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ ΣΟΧΑΙ ΑΕ: «ΚΛΑΔΙΚΕ ΣΟΧΕΤΕΙ» ΜΕΛΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΤΙΔΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΤ ΕΜΠΟΡΙΟΤ ΔΕΛΣΙΟ ΣΤΠΟΤ ΣΟΧΑΙ ΑΕ: «ΚΛΑΔΙΚΕ ΣΟΧΕΤΕΙ» ΜΕΛΕΣΗ ΑΓΟΡΑ ΑΛΤΙΔΩΝ ΛΙΑΝΙΚΟΤ ΕΜΠΟΡΙΟΤ Μείωςθ 1,9% ςε ςχζςθ με το 2009, παρουςίαςε θ αγορά των αλυςίδων λιανικοφ εμπορίου των οκτϊ εξεταηόμενων κατθγοριϊν το 2010

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Γιώργος Ν. Μαγούλιος, Κακθγθτις Τμιμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής Άδειεσ Χρήςησ Το παρόν εκπαιδευτικό υλικό υπόκειται ςε άδειεσ χριςθσ Creative

Διαβάστε περισσότερα

ανάγκεσ τθσ αγοράσ εργαςίασ, παρότι δεν μασ λείπουν τα δυνατά και δθμιουργικά μυαλά.

ανάγκεσ τθσ αγοράσ εργαςίασ, παρότι δεν μασ λείπουν τα δυνατά και δθμιουργικά μυαλά. Χαιρετιςμόσ Γενικοφ Γραμματζα Νζασ Γενιάσ κ. Γιάννου Λιβανοφ ςε εκδήλωςη για την ίδρυςη του Μεταπτυχιακοφ Προγράμματοσ MSc in Strategic Product Design του Διεθνοφσ Πανεπιςτημίου Ελλάδοσ 17.02.12 Κυρίεσ

Διαβάστε περισσότερα

Ταυτότθτα Ζρευνασ. H Ζρευνα διενεργείται για 3 θ χρονιά. Φζτοσ ςυμμετείχαν άτομα, πζρυςι 853

Ταυτότθτα Ζρευνασ. H Ζρευνα διενεργείται για 3 θ χρονιά. Φζτοσ ςυμμετείχαν άτομα, πζρυςι 853 Ταυτότθτα Ζρευνασ H Ζρευνα διενεργείται για 3 θ χρονιά Φζτοσ ςυμμετείχαν 1.268 άτομα, πζρυςι 853 Προςτζκθκαν δυο ερωτιςεισ που απθχοφν ςυμπεριφορζσ- αιςκιματα Χϊρεσ προτίμθςθσ & Φφλο όςων μετακινικθκαν

Διαβάστε περισσότερα

EMUNI A.U.Th. SUMMER SCHOOL

EMUNI A.U.Th. SUMMER SCHOOL ΑΡΙΣΟΣΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΚΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ EMUNI A.U.Th. SUMMER SCHOOL - 2014 6 η Διάλεξη: Τα ταξίδια των πολιτιςμικών αντικειμζνων Η περιγραφι των εκκεςιακών αντικειμζνων μιασ ζκκεςθσ.

Διαβάστε περισσότερα

3Ο ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΚΟ ΔΕΛΣΙΟ

3Ο ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΚΟ ΔΕΛΣΙΟ 2010 ΕΠΙΣΡΟΠΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΟΜ.Κ.Ε. 3Ο ΕΝΗΜΕΡΩΣΙΚΟ ΔΕΛΣΙΟ Αγαπθτοί/εσ Νζοι/εεσ το Φκινόπωρο ζκανε τθν εμφάνιςθ του και όλοι επιςτρζψαμε από τισ διακοπζσ, εφοδιαςμζνοι με υπζροχεσ αναμνιςεισ, όρεξθ και ενεργεία.

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικι - Κοινοτικι Ανάπτυξθ

Αγροτικι - Κοινοτικι Ανάπτυξθ ΑΡΙΣΟΣΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΧΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ Αγροτικι - Κοινοτικι Ανάπτυξθ Ενότθτα 2 θ : Ραγκοςμιοποίθςθ και Τοπικι Ανάπτυξθ Πλγα Ιακωβίδου, Μαρία Ραρταλίδου, Ελζνθ Δθμθτριάδου Άδειεσ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΚΝΩΣΗ ΣΕΜΚΝΑΚΟΥ

ΑΝΑΚΟΚΝΩΣΗ ΣΕΜΚΝΑΚΟΥ ΑΝΑΚΟΚΝΩΣΗ ΣΕΜΚΝΑΚΟΥ Ολοκληρωμζνη Διαχείριςη των Αποβλήτων από Εκςκαφζσ, Κατεδαφίςεισ και Καταςκευζσ (ΑΕΚΚ). Με βάςη την ΚΥΑ 36259/1757/Ε103 (ΦΕΚ 1312Β-24/8/2010) Μζτρα, όροι και πρόγραμμα για την εναλλακτική

Διαβάστε περισσότερα

β) Σε Συνεργαςία με άλλον/άλλουσ δικθγόρουσ (χωρίσ ςφςταςθ δικθγορικισ εταιρίασ) γ) Απλά ςυςτεγάηομαι με άλλουσ ςυναδζλφουσ για οικονομικοφσ λόγουσ

β) Σε Συνεργαςία με άλλον/άλλουσ δικθγόρουσ (χωρίσ ςφςταςθ δικθγορικισ εταιρίασ) γ) Απλά ςυςτεγάηομαι με άλλουσ ςυναδζλφουσ για οικονομικοφσ λόγουσ 1. Ερϊτθςθ: Ηλικία Είμαι: α) 24-28 β) 28-32 γ) 32-35 2. Ερϊτθςθ: Φφλο Είμαι: α) Γυναίκα β) Άντρασ 3. Ερϊτθςθ: Οικογενειακι κατάςταςθ α) Παντρεμζνοσ/θ χωρίσ παιδία β) Παντρεμζνοσ/θ με παιδί/ά γ) Ελεφκεροσ/θ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμζνα προγράμματα κατάρτιςησ για τισ Πράςινεσ Δημόςιεσ υμβάςεισ (ΠΔ)

ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμζνα προγράμματα κατάρτιςησ για τισ Πράςινεσ Δημόςιεσ υμβάςεισ (ΠΔ) ΔΩΡΕΑΝ Εξειδικευμζνα προγράμματα κατάρτιςησ για τισ Πράςινεσ Δημόςιεσ υμβάςεισ (ΠΔ) 4 εμινάρια διάρκειασ 3:30 ωρϊν ζκαςτο, ςτισ Επαρχίεσ Λευκωςίασ, Λεμεςoφ, Λάρνακασ, Πάφου 1 ο εμινάριο για τισ Πράςινεσ

Διαβάστε περισσότερα

Aντιπτζριςη (ΕΠ027) Ενότητα 5

Aντιπτζριςη (ΕΠ027) Ενότητα 5 ΑΡΙΣΟΣΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΗΜΙΟ ΘΕΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΟΙΚΣΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΑ ΜΑΘΗΜΑΣΑ Aντιπτζριςη (ΕΠ027) Ενότητα 5: Lift Στεπάν-Σαρκίσ Παρτεμιάν Τμιμα Επιςτιμθσ Φυςικισ Αγωγισ και Ακλθτιςμοφ Θεςςαλονίκθσ Άδειεσ Χρήςησ Το παρόν

Διαβάστε περισσότερα