Διευκρινίσεις Νο2 Διαγωνισμός «Παροχή υπηρεσιών υλοποίησης λειτουργίας και συντήρησης δικτύου επικοινωνιών ΔΕΔΔΗΕ»

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Διευκρινίσεις Νο2 Διαγωνισμός «Παροχή υπηρεσιών υλοποίησης λειτουργίας και συντήρησης δικτύου επικοινωνιών ΔΕΔΔΗΕ»"

Transcript

1 Διεύθυνση Υλικών, Προμηθειών & Μεταφορών Λεωφόρος Συγγρού Αθήνα Διευκρινίσεις Νο2 Διαγωνισμός «Παροχή υπηρεσιών υλοποίησης λειτουργίας και συντήρησης δικτύου επικοινωνιών ΔΕΔΔΗΕ» 1. Στο πίνακα συμμόρφωσης "ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ / ΔΙΑΝΟΜΗΣ / ΚΟΡΜΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ (ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ 1.8)" η απαίτηση με α/α 3 αναφέρει: "Ο Ανάδοχος θα πρέπει να έχει άδεια παροχής υπηρεσιών IP MPLS VPN." Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι γίνεται αποδεκτό από τον ΔΕΔΔΗΕ στα πλαίσια του παρόντος διαγωνισμού ο Ανάδοχος να πωλήσει στον ΔΕΔΔΗΕ υπηρεσίες ηλεκτρονικών επικοινωνιών IP MPLS VPN που παρέχει νόμιμα αδειοδοτημένος από την ΕΕΤΤ πάροχος υπηρεσιών ηλεκτρονικών επικοινωνιών, τον οποίο πάροχο ο υποψήφιος Ανάδοχος θα ονομάσει στην προσφορά του, και ο οποίος πάροχος θα παραμείνει υπεύθυνος να παρέχει την τεχνική υποστήριξη της υπηρεσίας απ' ευθείας στον ΔΕΔΔΗΕ, χωρίς ο ίδιος ο υποψήφιος Ανάδοχος να έχει άδεια παροχής υπηρεσιών IP MPLS VPN. «Ανήκει στην σφαίρα ελευθερίας δράσης του προσφέροντος, ο οποίος έχει την κύρια ευθύνη για το καλώς έχειν της προσφοράς του, εάν επιλέξει να αποδείξει την ικανότητά του για συνεργασία με αδειοδοτημένο τηλεπικοινωνιακό πάροχο, με απλή υπεύθυνη δήλωση, απλό ιδιωτικό συμφωνητικό συνεργασίας, δήλωση υπεργολαβίας ή (κοινοπρακτικά) ως μέρος της, τυχόν, ένωσής τους. Υπεύθυνος για την παροχή της Τεχνικής Υποστήριξης θα είναι ο Ανάδοχος και όχι ο Πάροχος.» 2. Στην Παράγραφο "ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ, Ζ. Υπεργολαβία" αναφέρεται "Σε περίπτωση που ο προσφέρων προτίθεται να αναθέσει σε τρίτο υπό μορφή υπεργολαβίας τμήμα της σύμβασης, πρέπει να υποβάλει σχετική δήλωση στην οποία θα αναφέρεται το τμήμα της σύμβασης που πρόκειται να αναθέσει καθώς και τους υπεργολάβους που προτείνει." (Α) Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι οι κατασκευαστές συστημάτων εξοπλισμού και λογισμικού που απλώς πωλούν εξοπλισμό και λογισμικό κατασκευής τους στον ανάδοχο, συνοδευόμενο από την σχετική εγγύηση, δεν θεωρούνται υπεργολάβοι, και η προμήθεια των ανωτέρω συστημάτων δεν συνιστά Υπεργολαβία με την έννοια της ανωτέρω παραγράφου. (Β) Σε περίπτωση που κατασκευαστής εξοπλισμού παρέχει στον υποψήφιο ανάδοχο Εξοπλισμό και Υπηρεσίες, παρακαλούμε διευκρινίστε αν το ποσό της αξίας ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Περραιβού 20 & Καλλιρρόης 5 Τ infodeddie@deddie.gr Αθήνα F

2 Υπεργολαβίας είναι ίσο με την αξία των Υπηρεσιών μόνον, ή με το άθροισμα της αξίας του Εξοπλισμού και των Υπηρεσιών. α) Δεν θεωρείται υπεργολάβος ο απλός προμηθευτής εξοπλισμού στον ανάδοχο, β) Είναι δυνατόν να θεωρείται υπεργολάβος ο προμηθευτής υπηρεσιών και εξοπλισμού, ακόμα και αν πωλεί και τον εξοπλισμό, εφόσον οι υπηρεσίες του υπερβαίνουν το μέτρο της απλής εγκατάστασης του και κατά το μέτρο της παροχής αυτών των ειδικών υπηρεσιών (π.χ. αδειών και ανανέωσής λογισμικού). 3. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι σε περίπτωση υποβολή προσφοράς από Ένωση Εταιριών δεν απαιτείται στο Μέρος II, Τμήμα Ατού Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Σύμβασης (ΕΕΕΣ) που θα υποβάλει κάθε μέλος της Ένωσης να αναγράφονται (Α) τα ποσοστά των μελών της Ένωσης και (Β) το αντικείμενο κάθε μέλους της Ένωσης. Για τον τρόπο αναγραφής μίας ένωσης εταιρειών στο ΕΕΕΣ, απαιτούνται τα ποσοστά των εταιρειών της ένωσης και το αντικείμενο επακριβώς κάθε μέλους της (άρθρο 96.7). 4. Παρακαλούμε επιβεβαιώσετε ότι η Δήλωση του Παραρτήματος 4 («Δήλωση Αποδοχής Όρων Διαγωνισμού και Σύμβασης») κατατίθεται κατά την υποβολή της Προσφοράς του υποψηφίου Αναδόχου. Η δήλωση αποδοχής όρων κατατίθεται κατά την υποβολή της προσφοράς. 5. Παρακαλούμε επιβεβαιώσετε ότι η Δήλωση του Παραρτήματος 10 («Δήλωση αλληλέγγυας και εις ολόκληρον ευθύνης μελών Ένωσης/Κοινοπραξίας/Προσωρινής Σύμπραξης») δεν κατατίθεται κατά την υποβολή της Προσφοράς του υποψηφίου Αναδόχου, αλλά με τα δικαιολογητικά Προσωρινού Αναδόχου. 6. Στο «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 11, ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΥ ΑΝΑΔΟΧΟΥ», «Ε. Επαγγελματική/Τεχνική ικανότητα» αναφέρεται: «5. Αναφορά τίτλων σπουδών και επαγγελματικών προσόντων και αδειών». Παρακαλούμε διευκρινίστε

3 (Α) αν απαιτείται να υποβληθούν και αντίγραφα των Τίτλων Σπουδών, Πιστοποιήσεων και Αδειών (Β) αν απαιτείται να προσκομιστεί κάποιο έγγραφο για την απόδειξη των επαγγελματικών προσόντων αν ναι και ποιο. Δεν απαιτείται προσκόμιση τίτλων σπουδών, πιστοποιήσεων, αδειών ή επαγγελματικών προσόντων. 7. Στην Παράγραφο αναφέρεται «2. Η ομάδα έργου να στελεχώνεται από μέλη με τις κατάλληλες σπουδές - εξειδίκευση και ικανή επαγγελματική εμπειρία η οποία να τεκμηριώνεται με τη συμμετοχή σε έργα ανάλογου μεγέθους και σχετικών τεχνολογιών.». Παρακαλούμε διευκρινίστε αν για την απόδειξη των σπουδών, της εξειδίκευσης και της επαγγελματικής εμπειρίας (Α) επαρκεί η αναφορά τους στο βιογραφικό ή (Β) ή αν απαιτείται η υποβολή επιπλέον εγγράφων και αν ναι ποιών. Επαρκεί η αναφορά τους. 8. Παρακαλούμε διευκρινίστε αν, σε περίπτωση υποβολής προσφοράς από Ένωση Εταιριών, απαιτείται να συμπεριληφθεί στην οικονομική προσφορά και ανάλυση των τιμημάτων ανά μέλος της Ένωσης (δηλαδή να αναφέρεται ποιο ποσό θα τιμολογήσει κάθε μέλος της Ένωσης). Σε περίπτωση προσφοράς από ένωση, πρέπει να αναφέρεται ποιο ποσό θα τιμολογήσει κάθε μέλος της ένωσης. 9. Παρακαλούμε να επιβεβαιωθεί ότι τα ζητούμενα στην Παράγραφο 7, σελ. 12 της διακήρυξης (Κριτήρια Ποιοτικής Επιλογής) δεν απαιτείται να προσκομισθούν με τη μορφή δικαιολογητικών στο Φάκελο Δικαιολογητικά Συμμετοχής Τεχνική Προσφορά, αλλά αρκεί να υπάρχει σχετική αναφορά στην Τεχνική πρόταση. 10. Σελ. 196, "ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΣΗΜΕΙΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΥΣ1 (ΠΙΝΑΚΑΣ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ )": Στην προδιαγραφή 8 ζητείται "Θερμοκρασία λειτουργίας από «-10 έως 40 C.

4 Από τη περιγραφή του έργου προκύπτει ότι οι εν λόγω δρομολογητές θα εγκατασταθούν σε εσωτερικούς χώρους. Δεν είναι συνήθης πρακτική η απαίτηση για λειτουργία σε θερμοκρασίες χαμηλότερες του μηδενός σε εσωτερικούς χώρους, και δεν είναι προφανής η ανάγκη για μια τέτοια προδιαγραφή, δεδομένου ότι δεν υπήρξε και στο αρχικό κείμενο της Διαβούλευσης και ότι στους υπόλοιπους δρομολογητές που θα εγκατασταθούν σε εσωτερικό χώρο, τύπων 1Α-6Α, 1Β-6Β, δεν απαιτείτε αυτή η προδιαγραφή. Παρακαλούμε να γίνει αποδεκτή η αλλαγή της συγκεκριμένης απαίτησης, για κάλυψη από 0 C έως 40 C, κατά την συνήθη πρακτική Η προδιαγραφή παραμένει ως έχει. Τα περισσότερα κτίρια στα οποία θα τοποθετηθεί ο εξοπλισμός δεν κλιματίζονται και δεν έχουν μόνωση, με αποτέλεσμα οι εσωτερικές θερμοκρασίες να προσεγγίζουν αυτές του περιβάλλοντος. 11. Παράρτημα 12, παράγραφος 4.9 Πλατφόρμα Διαχείρισης Δικτυακών Συσκευών - Υποδομών του ΔΕΔΔΗΕ: Δεδομένου ότι στη Διακήρυξη δεν περιλαμβάνεται Πίνακας Συμμόρφωσης όσον αφορά την Πλατφόρμα Διαχείρισης Δικτυακών Συσκευών του ΔΕΔΔΗΕ, παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι: Α)Στην Τεχνική Προσφορά των συμμετεχόντων φορέων απαιτείται να συμπεριληφθούν όλα τα στοιχεία (Τεχνικά Φυλλάδια, κ.α.) με τα οποία τεκμηριώνεται η πλήρης συμμόρφωση της προσφερόμενης λύσης ως προς τις Τεχνικές Προδιαγραφές της παραγράφου 4.9 της Διακήρυξης. Β)Στην Τεχνική Περιγραφή, όσον αφορά την περιγραφή της προσφερόμενης πλατφόρμας διαχείρισης δικτυακών συσκευών, θα πρέπει να υπάρχουν αντίστοιχες παραπομπές προς τα ανωτέρω στοιχεία τεκμηρίωσης. Επιβεβαιώνονται τα αναφερόμενα στο ερώτημα. 12. Παράρτημα 12, παράγραφος 3.6 Προδιαγραφές Δομημένης Καλωδίωσης: Δεδομένου ότι στη Διακήρυξη δεν συμπεριλαμβάνονται Πίνακες Συμμόρφωσης όσον αφορά το αντικείμενο της Δομημένης Καλωδίωσης, παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε ότι: Α)Στην Τεχνική Προσφορά των συμμετεχόντων φορέων απαιτείται να συμπεριληφθούν όλα τα στοιχεία (Τεχνικά Φυλλάδια και Πιστοποιητικά) με τα οποία τεκμηριώνεται η πλήρης συμμόρφωση των προσφερόμενων υλικών προς τις Τεχνικές Προδιαγραφές της παραγράφου 3.6 της Διακήρυξης. Β)Στην Τεχνική Περιγραφή των παρεχομένων υπηρεσιών θα πρέπει να υπάρχουν αντίστοιχες παραπομπές προς τα ανωτέρω στοιχεία τεκμηρίωσης.

5 Επιβεβαιώνονται τα αναφερόμενα στο ερώτημα. 13. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι τα τεχνικά φυλλάδια του/των κατασκευαστή/ών του προσφερόμενου εξοπλισμού, μπορούν να υποβληθούν στον ΔΕΔΔΗΕ σε CD χωρίς να χρειάζεται αυτά να τυπωθούν και να υποβληθούν σε φάκελο εγγράφων 14. Παράγραφος Αναγράφεται «Να διαθέτει πιστοποιητικό ISO στα ακόλουθα αντικείμενα, το οποίο να βρίσκεται σε ισχύ. α) Πιστοποίηση τεχνικής επάρκειας (ISO 9001) από τον προσφέροντα και από την/τις κατασκευάστρια/ες εταιρεία/ες για τον προσφερόμενο τεχνικό εξοπλισμό. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι στον «τεχνικό εξοπλισμό» για τον οποίο απαιτείται ISO 9001 από τον κατασκευαστή οίκο δεν περιλαμβάνονται λογισμικό (SW), και ότι δεν απαιτείται να διαθέτει πιστοποιητικό ISO 9001 ο κατασκευαστής του λογισμικού. Απαιτείται ISO 9001 και για τον κατασκευαστή των προσφερόμενων λογισμικών. 15. Παρακαλούμε όπως επιβεβαιώσετε ότι, αναφορικά με τον προκείμενο διαγωνισμό: I. Το επάγγελμα που ασκεί ο προσφέρων, με το οποίο είναι γραμμένος στο οικείο Επιμελητήριο, όπως δηλώνεται στο Ε.Ε.Ε.Σ. δεν απαιτείται να είναι συναφές προς το αντικείμενο της συμβάσεως. II. Δεν απαιτείται ειδική έγκριση για να μπορεί ο οικονομικός φορέας να παράσχει την σχετική υπηρεσία στη χώρα εγκατάστασής του. III. Δεν απαιτείται να είναι ο οικονομικός φορέας μέλος συγκεκριμένου οργανισμού για να μπορεί να παράσχει την σχετική υπηρεσία στη χώρα εγκατάστασής του, συνεπώς δεν απαιτείται να είναι εγγεγραμμένος στο Μητρώο Μελετών ή το Μητρώο Γραφείων Μελετών ή το Μητρώο Εργοληπτικών. Επιχειρήσεων (ΜΕΕΠ). IV. Δεν απαιτείται η συμπλήρωση του Ε.Ε.Ε.Σ. στο Μέρος IV στοιχείο Γ "Τεχνική και Επαγγελματική Ικανότητα" των ερωτήσεων περί "Για τις συμβάσεις έργων: εκτέλεση εργασιών του συγκεκριμένου τύπου" και "Για τις συμβάσεις έργων: τεχνικό προσωπικό ή τεχνικοί φορείς για την εκτέλεση των εργασιών", οι οποίες σαφώς αναφέρονται αποκλειστικά σε συμβάσεις έργου.

6 I. Το επάγγελμα που ασκεί ο προσφέρων και επιβεβαιώνεται κατά τον εταιρικό σκοπό του απαιτείται να είναι συναφές προς το αντικείμενό μας - όπως ορίζεται στο άρθρο 13.7 διακήρυξης. II. III. IV. Απαιτείται η συμπλήρωση του πεδίου «Για τις συμβάσεις υπηρεσιών: επιδόσεις υπηρεσιών του συγκεκριμένου» στο καινούριο ΕΕΕΣ που συνοδεύει το Συμπλήρωμα 3 (βλέπε ΕΕΕΣ, Μέρος ΙV Κριτήρια Επιλογής, Γ Τεχνική και Επαγγελματική Ικανότητα) 16. Παρακαλούμε επιβεβαιώσετε, σύμφωνα με το Άρθρο 79Α (Υπογραφή Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Σύμβασης) του Νόμου 4412/2016 όπως αυτός τροποποιήθηκε στο άρθρο 79 από το άρθρο 107 του Ν.4497/2017 (13/11/2017), ότι: Γίνεται αποδεκτό το Ε.Ε.Ε.Σ. που υπογράφεται από τον Νόμιμο Εκπρόσωπο του οικονομικού φορέα, όπως προκύπτει από το ισχύον καταστατικό ή το πρακτικό εκπροσώπησής του κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς) ή από το αρμοδίως εξουσιοδοτημένο φυσικό πρόσωπο να εκπροσωπεί τον οικονομικό φορέα για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό, όπως προκύπτει από το ισχύον καταστατικό ή το πρακτικό εκπροσώπησής του κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς 17. Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε ότι, όπως αναφέρεται και στην «Απόφαση 3/ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων» με θέμα «Ειδικά θέματα συμπλήρωσης του Τυποποιημένου Εντύπου Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) και του Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Σύμβασης (ΕΕΕΣ)», στο Μέρος 2.Β Ε.Ε.Ε.Σ. θα αναφερθούν «το όνομα και η διεύθυνση του προσώπου ή των προσώπων που είναι αρμόδια/εξουσιοδοτημένα να εκπροσωπούν τον οικονομικό φορέα νια τους σκοπούς της συγκεκριμένης διαδικασίας στο πλαίσιο της οποίας υποβάλλεται το ΤΕΥΔ/ΕΕΕΣ. ήτοι συμπληρώνεται το/α όνομα/ατα του/ων φυσικού/ών προσώπου/ων το/α οποίο/α είναι αρμόδιο/α να εκπροσωπεί/ούν τον οικονομικό φορέα είτε με βάση τα νομιμοποιητικά έγγραφα του οικονομικού φορέα (π.χ καταστατικό/φεκ), είτε με βάση ειδική εξουσιοδότηση εκ μέρους του οικονομικού φορέα, η οποία καλύπτει τη συγκεκριμένη διαδικασία στο πλαίσιο της οποίας υποβάλλεται το ΤΕΥΔ/ΕΕΕΣ. Το/α πρόσωπο, το όνομα του/ων οποίου/ων θα συμπληρωθεί/ούν στην εν λόγω ενότητα δεν ταυτίζονται κατ' ανάγκη με τα πρόσωπα που υποχρεούνται να υπογράψουν το Μέρος VI του ΤΕΥΔ/ΕΕΕΣ, και η μη

7 ταύτιση των εν λόγω προσώπων δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση λόγο αποκλεισμού του οικονομικού φορέα. 18. Στο Μέρος 4.Β του ΕΕΕΣ αναγράφεται «Ασφάλιση έναντι επαγγελματικών κινδύνων. Το ασφαλισμένο ποσό στην ασφάλιση έναντι επαγγελματικών κινδύνων του οικονομικού φορέα είναι το εξής: Ποσό:». Στην «Απόφαση 3/ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων» με θέμα «Ειδικά θέματα συμπλήρωσης του Τυποποιημένου Εντύπου Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) και του Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Σύμβασης (ΕΕΕΣ)» αναφέρεται «Το ως άνω πεδίο συμπληρώνεται από τους οικονομικούς φορείς, μόνο στην περίπτωση που στα έγγραφα της σύμβασης έχει οριστεί ως κριτήριο επιλογής και ειδικότερα ως απαίτηση χρηματοοικονομικής επάρκειας, ορισμένο ελάχιστο ποσό ασφαλιστικής κάλυψης επαγγελματικών κινδύνων που πρέπει να πληροί ο οικονομικός φορέας (π.χ. ασφαλιστική κάλυψη για σωματικές βλάβες που μπορεί να προκληθούν κατά την εκτέλεση της σύμβασης ποσού τουλάχιστον.) συμπληρώνεται το αντίστοιχο ποσό από την αναθέτουσα αρχή». Με δεδομένο ότι στην Προκήρυξη και στο ΕΕΕΣ που την συνοδεύει δεν προσδιορίζεται από την Αναθέτουσα Αρχή ως κριτήριο επιλογής και ειδικότερα ως απαίτηση χρηματοοικονομικής επάρκειας ορισμένο ελάχιστο ποσό ασφαλιστικής κάλυψης επαγγελματικών κινδύνων που πρέπει να πληροί ο οικονομικός φορέας, παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι (α) δεν απαιτείται η συμπλήρωση από τους οικονομικούς φορείς του συγκεκριμένου πεδίου του ΕΕΕΣ ούτε υφίσταται ως κριτήριο επιλογής και ειδικότερα ως απαίτηση χρηματοοικονομικής επάρκειας ορισμένο ελάχιστο ποσό ασφαλιστικής κάλυψης επαγγελματικών κινδύνων και (β) δεν απαιτείται η προσκόμιση του «πιστοποιητικού ασφαλιστικής κάλυψης επαγγελματικών κινδύνων» που αναφέρεται στο Παράρτημα 11.Δ.4 «Οικονομική και Χρηματοοικονομική επάρκεια» της Προκήρυξης. Α) Επιβεβαιώνεται Β) Επιβεβαιώνεται 19. Στην "Απόφαση 3/ της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων" με θέμα "Ειδικά θέματα συμπλήρωσης του Τυποποιημένου Εντύπου Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) και του Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Σύμβασης (ΕΕΕΣ)" αναφέρεται στο "ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2: ΥΠΟΒΟΛΗ, ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΕΥΔ/ΕΕΕΣ, 2.1 Υποβολή. Το ΤΕΥΔ/ΕΕΕΣ συνιστά προκαταρκτική απόδειξη ως προς τη μη συνδρομή των λόγων αποκλεισμού και την πλήρωση των κριτηρίων ποιοτικής επιλογής, ανάλογα με το αντικείμενο της υπό ανάθεσης σύμβασης, αντικαθιστώντας την υποχρέωση υποβολής των αντίστοιχων πιστοποιητικών. Κατά συνέπεια, οι αναθέτουσες αρχές δεν απαιτούν, κατά την υποβολή του ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔ, και την παράλληλη υποβολή των σχετικών πιστοποιητικών/δικαιολογητικών, διότι με τον τρόπο αυτό παρακάμπτεται ο ως άνω κανόνας της προαπόδειξης, που εισάγει ο ν. 4412/2016, με την υποβολή του

8 ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔ και προκαλείται πρόσθετο διοικητικό βάρος στις διαδικασίες σύναψης συμβάσεων. Επισημαίνεται, ωστόσο, ότι εάν οι οικονομικοί φορείς υποβάλουν αυτοβούλως στον φάκελο "Δικαιολογητικά Συμμετοχής" -πέραν του ΕΕΕΣ/ΤΕΥΔένα ή περισσότερα από τα σχετικά πιστοποιητικά/δικαιολογητικά, η εν λόγω υποβολή δεν αποτελεί λόγο απόρριψης της προσφοράς και αποκλεισμού του προσφέροντος, η δε αναθέτουσα αρχή δεν ελέγχει τα εν λόγω δικαιολογητικά στην παρούσα φάση". Παρακαλούμε επιβεβαιώστε ότι δεν απαιτείται κατά την κατάθεση της προσφοράς, η προσκόμιση στον υποφάκελο δικαιολογητικών συμμετοχής άλλων εγγράφων πλέον του ΕΕΕΣ και της Εγγυητικής Επιστολής Συμμετοχής. Δεν επιβεβαιώνεται - στο στάδιο αυτό επιβάλλεται η προσκόμιση του ΕΕΕΣ, της εγγυητικής επιστολής συμμετοχής και του Υποδείγματος Προσφοράς και Δήλωσης Αποδοχής Όρων Διαγωνισμού και Σύμβασης (Παράρτημα 4) 20. Στο ΕΕΕΣ Μέρος IV: Κριτήρια επιλογής, Γ: Τεχνική και επαγγελματική ικανότητα, αναφέρεται: «Για τις συμβάσεις έργων: Τεχνικό προσωπικό ή τεχνικοί φορείς για την εκτέλεση των εργασιών. Στην περίπτωση συμβάσεων δημόσιων έργων, ο οικονομικός φορέας θα μπορεί να χρησιμοποιήσει το ακόλουθο τεχνικό προσωπικό ή τους ακόλουθους τεχνικούς φορείς για την εκτέλεση του έργου: Παρακαλείστε να τα περιγράφετε» Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε: I. ότι στο εν λόγω εδάφιο του ΕΕΕΣ θα συμπληρωθούν τα ονόματα της Ομάδας Έργου σύμφωνα με την παράγραφο της διακήρυξης. II. σε περίπτωση καταφατικής απάντησης και όσον αφορά Ένωση Εταιρειών, της οποίας η Ομάδα Έργου, περιλαμβάνει προσωπικό όλων των μελών της Ένωσης Εταιρειών, καθώς επίσης και τυχόν προσωπικό υπεργολάβου της Ένωσης Εταιρειών, ότι στο ΕΕΕΣ κάθε μέλους της Ένωσης Εταιρειών θα περιληφθεί το προσωπικό και ο τυχόν υπεργολάβος του μέλους, ώστε αθροιστικά να αποτελούν την Ομάδα Έργου. Επιβεβαιώνεται κατά το καινούριο ΕΕΕΣ που συνοδεύει το Συμπλήρωμα 3 (βλέπε ΕΕΕΣ, Μέρος ΙV Κριτήρια Επιλογής, Γ Τεχνική και Επαγγελματική Ικανότητα). 21. Η Εταιρεία μας δοκίμασε να εξάγει το αρχείο xml του ΕΕΕΣ απευθείας από την ηλεκτρονική υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αλλά διαπιστώσαμε ότι δεν μας δίνει το σύστημα την δυνατότητα να εξάγουμε τα δεδομένα που αφορούν τον διαγωνισμό σας και αναφέρονται στην διακήρυξη. Ως εκ τούτου δεν μπορούμε να

9 αναλάβουμε την ευθύνη να εξάγουμε το απαραίτητο αρχείο xml του ΕΕΕΣ που πρέπει να υποβληθεί από τον υποψήφιο ανάδοχο επί ποινή αποκλεισμού. Παρακαλώ πολύ για τις ενέργειες σας ώστε να εκδοθεί από την ΔΕΔΔΗΕ ως Αναθέτουσα Αρχή το αρχείο xml και να διατεθεί στους υποψήφιους αναδόχους. Προς διευκόλυνσή σας, διατίθεται το ΕΕΕΣ και σε μορφή xml (συμπεριλαμβάνεται στο Συμπλήρωμα 3) ώστε να είναι ευχερέστερα επεξεργάσιμο. 22. Σύμφωνα με την πρόσφατη τροποποίηση που επέφερε η παράγραφος 13, του άρθρου 107 του ν. 4497/2017, με την οποία προστέθηκε στο ν.4412/2016 μετά το άρθρο 79 το άρθρο 79Α με τίτλο «Υπογραφή Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Σύμβασης» (από την ημερομηνία που δημοσιεύτηκε η τροποποίηση αυτή και ανεξάρτητα αν αναφέρεται κάτι άλλο στην διακήρυξη) αρκεί πλέον μόνη η υπογραφή του κατά περίπτωση εκπροσώπου της ανώνυμης εταιρείας στο Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (Ε.Ε.Ε.Σ.). Παρακαλώ επιβεβαιώστε όλα όσα προβλέπει η ανωτέρω τροποποίηση του νόμου για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό σας και συνεπώς ότι, αρκεί μόνο η υπογραφή του νομίμου εκπροσώπου της ανώνυμης εταιρείας μας στο Ε.Ε.Ε.Σ. Η παρούσα τροποποίηση Νόμου ισχύει και για το (ΤΕΥΔ) το οποίο εκδίδει η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ). 23. Να επιβεβαιωθεί ότι, για την ανώνυμη εταιρία, το Ευρωπαϊκό Ενιαίο 'Εγγραφο Σύμβασης (Ε.Ε.Ε.Σ.) υπογράφεται μόνο από τον διευθύνοντα σύμβουλο και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και όχι από τα υπόλοιπα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα που έχουν εξουσία εκπροσώπησης, σύμφωνα με την ισχύουσα εκπροσώπηση αυτής. (διόρθωση της απάντησης στην Ερώτηση 2, στις Διευκρινίσεις Νο1 του Συμπληρώματος 2) Κατά την υποβολή του Ευρωπαϊκού Ενιαίου Εγγράφου Σύμβασης (ΕΕΕΣ), είναι δυνατή, με μόνη την υπογραφή του κατά περίπτωση εκπροσώπου του οικονομικού φορέα η προκαταρκτική απόδειξη των λόγων αποκλεισμού για το σύνολο των φυσικών προσώπων που είναι μέλη του διοικητικού, διευθυντικού ή εποπτικού οργάνου του ή έχουν εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτόν. Ως εκπρόσωπος του οικονομικού φορέα για την εφαρμογή του παρόντος νοείται ο νόμιμος εκπρόσωπος αυτού, όπως προκύπτει από το ισχύον καταστατικό ή το πρακτικό εκπροσώπησής του κατά το χρόνο υποβολής της προσφοράς ή αίτησης συμμετοχής ή το αρμοδίως εξουσιοδοτημένο φυσικό πρόσωπο να εκπροσωπεί τον οικονομικό φορέα για διαδικασίες σύναψης συμβάσεων ή για συγκεκριμένη διαδικασία σύναψης σύμβασης. Το παρόν εφαρμόζεται και για την υπογραφή του Τυποποιημένου Εντύπου Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) το οποίο εκδίδει η Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.).

10 24. Στο μέρος ΙV: Κριτήρια επιλογής/α: Καταλληλότητα του Ε.Ε.Ε.Σ. αναφέρεται το εξής: «Για τις συμβάσεις υπηρεσιών: χρειάζεται ειδική έγκριση για να μπορεί ο οικονομικός φορέας να παράσχει την σχετική υπηρεσία στη χώρα εγκατάστασής του;». Παρακαλούμε να περιγράψετε ποιες ειδικές εγκρίσεις απαιτούνται να διαθέτει ο οικονομικός φορέας για το παρόν έργο. (διόρθωση της απάντησης στην Ερώτηση 8α, στις Διευκρινίσεις Νο1 του Συμπληρώματος 2) Δεν απαιτείται κατά το καινούριο ΕΕΕΣ που συνοδεύει το Συμπλήρωμα Στο μέρος ΙV: Κριτήρια επιλογής/α: Καταλληλότητα του Ε.Ε.Ε.Σ. αναφέρεται το εξής: «Για τις συμβάσεις υπηρεσιών: απαιτείται η ιδιότητα μέλους συγκεκριμένου οργανισμού. Χρειάζεται να είναι ο οικονομικός φορέας μέλος συγκεκριμένου οργανισμού για να μπορεί να παράσχει την σχετική υπηρεσία στη χώρα εγκατάστασή ς του;» Παρακαλούμε να περιγράψετε τους φορείς στους οποίους απαιτείται να είναι μέλος ο οικονομικός φορέας για το παρόν έργο. (διόρθωση της απάντησης στην Ερώτηση 9, στις Διευκρινίσεις Νο1 του Συμπληρώματος 2) Δεν απαιτείται κατά το καινούριο ΕΕΕΣ που συνοδεύει το Συμπλήρωμα [Σελ 14. (άρθρο παρ. 3 και 4)] Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν η απαίτηση κατοχής πτυχίου πανεπιστημιακής εκπαίδευσης ή πτυχίου ή τίτλου σπουδών ανώτατης εκπαίδευσης ειδικότητας/κατεύθυνσης Πληροφορικής καλύπτεται και με κατοχή σχετικού πανεπιστημιακού μεταπτυχιακού τίτλου ή/και διδακτορικού. 27. Παρακαλούμε να επιβεβαιωθεί ότι τα ζητούμενα στην Παράγραφο 7, σελ. 12 της διακήρυξης (Κριτήρια Ποιοτικής Επιλογής) δεν απαιτείται να προσκομισθούν με τη μορφή δικαιολογητικών στο Φάκελο Δικαιολογητικά Συμμετοχής Τεχνική Προσφορά, αλλά αρκεί να υπάρχει σχετική αναφορά στην Τεχνική Πρόταση. 28. Σελ 19 (άρθρο της Διακήρυξης) Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, απαιτείται συμπλήρωση και υποβολή ΕΕΕΣ, για το οποίο υποβάλουμε τις ακόλουθες παρατηρήσεις: Α) Παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε ότι ως προς την υπογραφή του ΕΕΕΣ εφαρμογή έχει, και στην παρούσα διαδικασία, το άρθρο 79Α του ν.4412/2016.

11 Β) Για τη διευκόλυνση της συμπλήρωσης του ΕΕΕΣ που έχει επισυναφθεί στη Διακήρυξη μόνο σε αρχείο.pdf, παρακαλούμε να διατεθεί άμεσα στους διαγωνιζόμενους και το αντίστοιχο αρχείο.xml, δεδομένου ότι διαφορετικά είναι αδύνατη η δημιουργία ΕΕΕΣ που να ταυτίζεται επακριβώς με αυτό που επισυνάπτεται στη Διακήρυξη. Γ) Δεδομένου ότι, όπως αναγράφεται και στο άρθρο της Διακήρυξης, η συμπλήρωση του ΕΕΕΣ αποσκοπεί στην τεκμηρίωση της κάλυψης των προϋποθέσεων των άρθρων 6 και 7 της Διακήρυξης, παρακαλούμε να επιβεβαιωθεί ότι το εν λόγω ΕΕΕΣ που έχει επισυναφθεί στη Διακήρυξη, δε χρειάζεται να συμπληρωθεί από τους διαγωνιζομένους στο σύνολό του, αλλά μόνο κατά το μέρος που αφορά την κάλυψη των ως άνω προϋποθέσεων. Δ) Τέλος, λαμβανομένου υπόψη ότι, σύμφωνα με τις οδηγίες συμπλήρωσης του ΕΕΕΣ που έχουν εκδοθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (espd-συχνές ερωτήσεις, παρ. 14), αλλά και του ότι πρόκειται εν προκειμένω για έντυπο και όχι ηλεκτρονικό διαγωνισμό, παρακαλούμε να μας επιβεβαιώσετε ότι είναι αποδεκτή η ιδιόχειρη υπογραφή του ΕΕΕΣ, και σε κάθε περίπτωση ότι αυτό θα θεωρείται αποδεκτό ως δικαιολογητικό συμμετοχής είτε υπογράφεται ψηφιακά είτε χειρόγραφα. α) β) Διατίθεται το ΕΕΕΣ και σε μορφή xml (συμπεριλαμβάνεται στο Συμπλήρωμα 3) ώστε να είναι ευχερέστερα επεξεργάσιμο γ) Δεν επιβεβαιώνεται. Βλέπε το καινούριο ΕΕΕΣ που συνοδεύει το Συμπλήρωμα 3. δ) 29. Σελίδα 50, άρθρο 1.4.β της Διακήρυξης Σύμφωνα με το άρθρο αυτό, ζητείται για τις εισηγμένες στο Χρηματιστήριο εταιρείες να υποβληθεί ως δικαιολογητικό κατακύρωσης «Ενημερωτικό δελτίο των μετόχων της εταιρείας σύμφωνα με τις διατάξεις τις οικείας νομοθεσίας». Παρακαλούμε να διευκρινισθεί εάν, με τον όρο αυτό, και όσον αφορά τις εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, νοείται ότι πρέπει να υποβληθεί το Ενημερωτικό Δελτίο που είχε ήδη εκδώσει η εταιρεία κατά το χρόνο εισαγωγής των μετοχών της στο Χρηματιστήριο, το οποίο κατά συνέπεια δεν θα είναι ενημερωμένο με τα τρέχοντα στοιχεία της εταιρείας, ή κάποιο άλλο έγγραφο, το οποίο θα παρακαλούσαμε να κατονομάσετε. Όσον αφορά στα Δικαιολογητικά Προσωρινού Αναδόχου, η διάταξη στο Παράρτημα 11, τμήμα Β, άρθρο 1.4.β (και όχι άρθρο 1.4.β της διακήρυξης) σελ.50, δεν αφορά σε εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών εταιρείες, για τις οποίες μεριμνά το άρθρο 1.1, όπου επικουρική χρήση του βιβλίου μετόχων, αλλά σε εισηγμένες σε Χρηματιστήρια άλλων χωρών ΕΕ ή ΟΟΣΑ, δηλαδή εκτός των περιπτώσεων των διατάξεων των άρθρων 1.1, 1.2 και 1.3, όπως ορίζεται στο άρθρο 8.1 Διακήρυξης (σελ.16). 30. Σελ. 52, άρθρο Γ.5 της Διακήρυξης Στο άρθρο αυτό ορίζεται ότι «όταν η προσφορά υποβάλλεται από νομικό πρόσωπο, οι λόγοι αποκλεισμού εξετάζονται στο ίδιο το νομικό πρόσωπο, εκτός από εκείνους

12 της παρ.1 ανωτέρω, που εξετάζονται στο πρόσωπο των μελών του διοικητικού ή εποπτικού οργάνου του και εκείνων που έχουν εξουσία εκπροσώπησης, λήψης αποφάσεων ή ελέγχου σε αυτό και ιδίως:, χωρίς όμως εν συνεχεία να εξειδικεύονται τα πρόσωπα που αφορά αυτή η παράγραφος. Ως εκ τούτου παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε ότι τα πρόσωπα, για τα οποία θα απαιτείται η προσκόμιση αποσπάσματος ποινικού μητρώου στο στάδιο της κατακύρωσης θα είναι «για τις ανώνυμες εταιρείες ο διευθύνων σύμβουλος και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου», όπως αναγράφεται και σε άλλα σημεία της Διακήρυξης, και όχι τυχόν άλλα πρόσωπα που εξουσιοδοτούνται να διενεργήσουν υλικές πράξεις στα πλαίσια του παρόντος Διαγωνισμού (λ.χ. υποβολή εγγράφων, παράσταση κατά την αποσφράγιση, αντίκλητοι κλπ). Όσον αφορά στα Δικαιολογητικά Προσωρινού Αναδόχου, η διάταξη στο Παράρτημα 11, τμήμα Γ, άρθρο 5 (και όχι άρθρο Γ.5 της διακήρυξης) σελ.52, επιβεβαιώνεται. 31. Σελ. 19, άρθρο Αναφέρεται ότι «στην περίπτωση που ο προσφέρων προτίθεται να αναθέσει τμήμα της σύμβασης σε υπεργολάβο, οφείλει να δηλώσει το σχετικό πεδίο του Τ.Ε.Υ.Δ. και εφόσον το τμήμα αυτό υπερβαίνει σε ποσοστό το 30% της αξίας της σύμβασης που θα ανατεθεί, τότε ΕΕΕΣ υποβάλλεται και από τον υπεργολάβο». Για τον όρο αυτό υποβάλλουμε τις ακόλουθες παρατηρήσεις: Α) Δεδομένου ότι πρόκειται για Διαγωνισμό άνω των ορίων και συνεπώς υποβάλλεται ΕΕΕΣ και όχι ΤΕΥΔ (όπως συμβαίνει στους διαγωνισμούς κάτω των ορίων), παρακαλούμε να μας επιβεβαιώσετε ότι η αναφορά σε ΤΕΥΔ έγινε εκ παραδρομής Β) Σε περίπτωση που υφίστανται περισσότεροι του ενός (1) υπεργολάβοι, πλην όμως το τμήμα ανατίθεται σε καθέναν από αυτούς δεν υπερβαίνει το 30% της σύμβασης, παρακαλούμε να μας επιβεβαιώσετε ότι δεν χρειάζεται η συμπλήρωση και υποβολή ΕΕΕΣ από τους υπεργολάβους. α) β) Δεν επιβεβαιώνεται. Ο προαποδεικτικός έλεγχος διενεργείται όταν το συνολικό ποσοστό υπεργολαβίας υπερβεί το 30% ανεξαρτήτως του ποσοστού των επιμέρους εργολάβων. 32. [ Σελ. 53 (Παράρτημα 11, άρθρο Ε.6) της διακήρυξης ]: Στην παράγραφο αυτή ζητούνται δηλώσεις κατασκευαστών υλικού/λογισμικού με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Παρακαλούμε να επιβεβαιωθεί: (α) ότι οι εν λόγω δηλώσεις απαιτούνται μόνο για τον ενεργητικό και όχι για τον παθητικό εξοπλισμό, δεδομένου ότι τούτο προκύπτει ούτως ή άλλως από τη διατύπωση των ζητούμενων δηλώσεων (λ.χ. αναφορά σε «εργοστασιακά συμβόλαια εγγύησης», ευθεία υποχρέωση υποστήριξης κλπ) που δεν είναι καν νοητή για τον παθητικό εξοπλισμό. (β) ότι είναι αποδεκτό να υποβληθεί σχετική δήλωση από επίσημο διανομέα του εξοπλισμού, εφόσον κάποιος κατασκευαστής δεν αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Ελλάδα. α)

13 β) Είναι αποδεκτό εφόσον προσκομιστεί βεβαίωση του κατασκευαστή ότι ο προμηθευτής του εξοπλισμού είναι επίσημος διανομέας. 33. [ Σελ. 52 (Παράρτημα 11, άρθρο Δ.1) και 354 (ΕΕΕΣ) της διακήρυξης ] Ζητείται η απόδειξη της κάλυψης των απαιτήσεων χρηματοοικονομικής επάρκειας της διακήρυξης με την υποβολή ισολογισμών των τριών (3) τελευταίων, πριν τη διενέργεια του διαγωνισμού, ετών, οι οποίοι και θα πρέπει συνεπώς να επαληθεύουν τα καταχωρούμενα στο σχετικό πεδίο του ΕΕΕΣ οικονομικά στοιχεία. Δεδομένου ότι κατά νόμο δεν έχει ακόμη λήξει η προθεσμία δημοσίευσης ισολογισμού για το έτος 2017, οι δε εταιρείες, των οποίων οι μετοχές είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών, απαγορεύεται κατά νόμο να κοινοποιήσουν οικονομικά στοιχεία του ισολογισμού τους πριν αυτός δημοσιευτεί και συνεπώς για λόγους ίσης μεταχείρισης θα πρέπει να οριστεί ένας ενιαίος χρόνος αναφοράς για όλους τους διαγωνιζόμενους, παρακαλούμε να επιβεβαιώσετε ότι το διάστημα αναφοράς για τη συμπλήρωση του ΕΕΕΣ και την υποβολή ισολογισμών, για λόγους ίσης μεταχείρισης, είναι οι διαχειριστικές χρήσεις 2014, 2015 και Στο υπόδειγμα των εγγράφων που απαιτείται να υποβληθούν από Ενώσεις Εταιρειών που συμμετέχουν στο διαγωνισμό προβλέπεται η υπογραφή τους από εκπροσώπους καθενός από τα μέλη της ένωσης συλλογικά. Παρακαλούμε να επιβεβαιωθεί ότι, εφόσον με το συμφωνητικό σύστασης ένωσης προβλέπεται ο διορισμός Κοινού Εκπροσώπου της Ένωσης Εταιρειών, εξουσιοδοτημένου να υπογράφει όλα τα έγγραφα του διαγωνισμού για λογαριασμό της Ένωσης, δεν είναι απαραίτητη η υπογραφή των ως άνω εντύπων από εκπροσώπους όλων των μελών της Ένωσης και συνεπώς είναι επιτρεπτό να υπογράφονται μόνο από τον Κοινό Εκπρόσωπο της Ένωσης Εταιρειών. 35. Ζητείται να υλοποιηθεί δομημένη καλωδίωση cat6. Ταυτόχρονα ζητείται να τεκμηριωθεί ότι η καλωδίωση θα συμμορφώνεται με τα πρότυπα IEEE 802.3af και at. Με δεδομένο ότι το πρότυπο IEEE 802.3at αναφέρεται σε καλωδίωση cat5e -η ανώτερη- είναι αυτονόητο ότι εφόσον προσφερθεί καλωδίωση cat6 η σχετικά απαίτηση θα υπερκαλύπτεται. Επομένως παρακαλούμε να επιβεβαιωθεί ότι στην περίπτωση αυτή δεν απαιτείται κάποια άλλη τεκμηρίωση. 36. Ζητείται το σύνολο του καλωδιακού και τερματικού εξοπλισμού δομημένης καλωδίωσης (από άκρο σε άκρο) να είναι του ίδιου κατασκευαστικού οίκου, προκειμένου να είναι εφικτή η απόκτηση εργοστασιακής εγγύησης, εφόσον απαιτηθεί. Στην συνέχεια στην παράγραφο αναφέρεται η απαίτηση υλοποίησης κατακόρυφης καλωδίωσης cat3 για την προσωρινή εξυπηρέτηση των αναγκών της

14 αναλογικής τηλεφωνίας. Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν το καλώδιο 25" cat3 πρέπει να είναι του ίδιου κατασκευαστή με την υπόλοιπη δομημένη καλωδίωση. Το καλώδιο 25, Cat3, επειδή θα χρησιμοποιηθεί για αναλογική τηλεφωνία, δεν απαιτείται να είναι του ίδιου κατασκευαστή με τα υπόλοιπα καλώδια. 37. Με την ως άνω απάντηση της αναθέτουσας αρχής σας γίνεται παραπομπή στις οδηγίες συμπλήρωσης του ΕΕΕΣ που έχουν εκδοθεί στην ιστοσελίδα της ΕΕ, σύμφωνα με τις οποίες: «2.1 Για την σύνταξη ή/και συμπλήρωση του απαιτούμενου eeeez, οι οικονομικοί φορείς προτείνεται να χρησιμοποιήσουν το αναρτημένο από ης αναθέτουσες αρχές επικουρικό αρχείο XML, προκειμένου να εκμεταλλευτούν την υπηρεσία eεεεσ της ΕΕ και να παράξουν την απάντηση τους σε μορφή αρχείου PDF, το οποίο και αποθηκεύουν, αρχικά, τοπικά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή τους. Σημειώνεται το εξής: Το αρχείο PDFπαράγεται έμμεσα από την υπηρεσία eεεεσ επιλέγοντας το κουμπί «Εκτύπωση». Η εκτύπωση θα πρέπει να ανακατευθυνθεί σε εικονικό εκτυπωτή PDF (virtual PDF printer), ήτοι λογισμικό, εγκατεστημένο στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, το οποίο αποθηκεύει το περιεχόμενο της εκτύπωσης σε ηλεκτρονικό αρχείο PDF αντί να το δρομολογεί σε φυσικό εκτυπωτή. Ενδεικτικά η λειτουργία αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί εγγενώς από φυλλομετρητή διαδικτύου, όπως π.χ. Google Chrome, ή από εξειδικευμένο λογισμικό, όπως π.χ. CutePDF». Ενόψει τούτου: (α) Προκειμένου να καταστεί δυνατή η υλοποίηση αυτής της οδηγίας παρακαλούμε και πάλι να διατεθεί το αναφερόμενο σε αυτή αρχείο.xml, βάσει του οποίου, και μόνο είναι δυνατή η συμπλήρωση των ζητούμενων στοιχείων του ΕΕΕΣ που επισυνάφθηκε στη διακήρυξη χωρίς να αποτελεί ελεύθερα επεξεργάσιμο αρχείο, που είναι δυνατό να τροποποιηθεί από τους διαγωνιζόμενους, όπως βασίμως διατυπώθηκε στις Διευκρινίσεις Νο1. (β) Επισημαίνεται, αντιθέτως, ότι σε περίπτωση που ακολουθηθεί η δεύτερη λύση (που δεν προτείνεται από τις οδηγίες της ΕΕ) της εξ αρχής δημιουργίας νέου ΕΕΕΣ και όχι του επισυναπτόμενου στη διακήρυξη, το αποτέλεσμα θα είναι να υποβληθεί ένα διαφορετικό ΕΕΕΣ, με πολλά επιπλέον στοιχεία που οι διαγωνιζόμενοι οικονομικοί φορείς δεν δύνανται, λόγω του συστήματος, να αφαιρέσουν. Στην περίπτωση δε αυτή, παρακαλούμε να επιβεβαιωθεί ότι όλα τα σχετικά πεδία θα πρέπει να παραμείνουν κενά. Είναι διαθέσιμο πλέον σε επεξεργάσιμη μορφή xml το ΕΕΕΣ και αναρτάται στον παρόντα ιστότοπο. 38. Πίνακας Συμμόρφωσης προδιαγραφή 13. (Υποστήριξη τουλάχιστον 11 μη επικαλυπτόμενων καναλιών λειτουργίας στη συχνότητα 2.4GHz) Αναφορικά με τη προδιαγραφή του πίνακα με Α/Α 13, θα θέλαμε να μας διευκρινίσετε αν εκ παραδρομής έχει αναφερθεί η συχνότητα λειτουργίας 2,4 GHz αντί για 5GHz, δεδομένου ότι στη συχνότητα των 2,4 GHz δεν υπάρχουν 11 μη επικαλυπτόμενα κανάλια λειτουργίας. Το ερώτημα διευκρινίζεται με την απάντηση 22 του Συμπληρώματος 3.

15 39. Παρακαλούμε να διευκρινιστεί αν είναι αποδεκτή η προσθήκη επιπλέον γραμμής / γραμμών στον Πίνακα του Παραρτήματος 6 ' Υπόδειγμα Οικονομικής Προσφοράς που να αφορούν στις συμπληρωματικές υπηρεσίες για κεντρικές υποδομές που θα παρασχεθούν στο πλαίσιο του έργου, και οι οποίες δεν είναι δυνατό να επιμεριστούν στα σημεία του ΔΕΔΔΗΕ ή, εναλλακτικά, θα πρέπει οι συμπληρωματικές αυτές υπηρεσίες, που περιλαμβάνονται στο συνολικό τίμημα, να καταγράφονται σε χωριστό, αναλυτικότερο πίνακα οικονομικής προσφοράς. Τα κόστος των συμπληρωματικών υπηρεσιών που θα παρασχεθούν για κεντρικές υποδομές, να ενσωματωθεί στο προσφερόμενο τίμημα για το σημείο 7Α (Μηχανογραφικό Κέντρο). 40. Δεδομένου ότι το αντικείμενο του παρόντος διαγωνισμού, όπως προκύπτει από τη Διακήρυξή του, είναι η «Παροχή Υπηρεσιών υλοποίησης λειτουργίας και συντήρησης δικτύου επικοινωνιών ΔΕΔΔΗΕ» και όχι η σύνταξη μελέτης, σύμφωνα με την ειδική προς τούτο νομοθεσία που επιβάλλει διαφορετικό νομοθετικό καθεστώς για τους διαγωνισμούς μελετών, παρακαλούμε να επιβεβαιωθεί ότι η συμμετοχή στον παρόντα διαγωνισμό δεν απαιτεί, ως ελάχιστη προϋπόθεση συμμετοχής, την εγγραφή στο μητρώο μελετητών, όπως εκ παραδρομής υπονοείται με τις ως άνω διευκρινίσεις υπ' αριθ. 8 και 9, αφού ένα τέτοιο κριτήριο επιλογής δεν συνάδει με το αντικείμενο του διαγωνισμού, όπως προδιαγράφεται στη διακήρυξη και συνεπώς θα αντιτίθετο στην ευρωπαϊκή νομοθεσία. Σημείωση: Στα παρόντα συμβατικά κείμενα χρησιμοποιείται η ορολογία ΕΕΕΣ αντί ΕΕΕΠ, το οποίο φέρει το εν λόγω τμήμα επί του σώματός του. Οι 2 όροι είναι ισοδύναμοι.

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1)

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 5/2018 (Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 56629,1) Ερώτημα 1 ο : Σύμφωνα με το π.δ. 82/1996 και το νόμο 3310/2005, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με το νόμο 3414/2005, η υποχρέωση

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ. ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΟΑΣΑ : 7708 Προς ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 15.05.2018 ΠΙΝΑΚΑ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας:

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας: ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ: Επισυνάπτονται τα ακόλουθα παραρτήματα, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της παρούσας: ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. Περραιβού 20 & Καλλιρρόης 5 Τ 210 9281600

Διαβάστε περισσότερα

Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών (μετά την ισχύ του Ν. 4412/2016)

Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών (μετά την ισχύ του Ν. 4412/2016) Ανάθεση και Εκτέλεση Δημοσίων Συμβάσεων, Προμηθειών και Γενικών Υπηρεσιών (μετά την ισχύ του Ν. 4412/2016) Κανόνες Απόδειξης Κριτήριων Ποιοτικής Επιλογής Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 Εισηγητής: Γεώργιος Περδικάκης

Διαβάστε περισσότερα

Στέγη της Ελληνικής Βιομηχανίας

Στέγη της Ελληνικής Βιομηχανίας Στέγη της Ελληνικής Βιομηχανίας 31 Μαρτίου 2010 Α.Π. 1288 Διευκρινήσεις Προκήρυξης Ανοιχτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το έργο: «Έρευνα και εκπόνηση χάρτη διαδρομών σχέσεων Επιχειρήσεων Δημόσιας Διοίκησης

Διαβάστε περισσότερα

ένωσης/σύμπραξης η προϋπόθεση θα πρέπει να καλύπτεται από κάθε μέλος της ένωσης/σύμπραξης».

ένωσης/σύμπραξης η προϋπόθεση θα πρέπει να καλύπτεται από κάθε μέλος της ένωσης/σύμπραξης». ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Διεύθυνση Σχεδιασμού και Προγραμματισμού Πολιτικών και Δράσεων Έρευνας & Καινοτομίας Μεσογείων

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2/2015

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2/2015 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ 2/2015 13/5/2015 Σε συνέχεια ερωτημάτων που έχουν τεθεί από υποψήφιους συμμετέχοντες στον Ανοικτό Διεθνή Διαγωνισμό που προκηρύχθηκε από το ΙΝΣΕΤΕ στις 09.04.2015 για την επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Φαξ: /2012). 3, 4, 5, 6, 7.. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ

Φαξ: /2012). 3, 4, 5, 6, 7.. ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΧΕ ΙΟ ΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΤΜΗΜΑ Η/Μ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝ Πειραιάς, 08 Ιανουαρίου 2013. Αρ.Πρωτ.: 831 Προς: ENVITEC A.E. Φαξ: 210 6855804 ΕΡΓΟΣΤΗΛ Α ΘΕΜΑ: ιευκρινήσεις επί του διαγωνισµού για τη µελέτη,

Διαβάστε περισσότερα

Κατόπιν υποβληθέντων ερωτημάτων σχετικά με την ανωτέρω αναφερόμενη Διακήρυξη, διευκρινίζονται τα εξής:

Κατόπιν υποβληθέντων ερωτημάτων σχετικά με την ανωτέρω αναφερόμενη Διακήρυξη, διευκρινίζονται τα εξής: Αριθμ. Πρωτ : 2017015007 Σχετ. Έγγραφο : 2017009118 Αθήνα : 20.11.2017 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2

Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2 Διακήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού για το Υποέργο 2 «Δομή Φιλοξενίας και Στήριξης Νεοφυών Επιχειρήσεων με Υψηλή Εμπορική Ελκυστικότητα και Προστιθέμενη Αξία στον Κλάδο της Δημιουργικής Βιομηχανίας»

Διαβάστε περισσότερα

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών

[άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (TEΥΔ) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με την αναθέτουσα

Διαβάστε περισσότερα

Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών

Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ & ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Προμηθειών ΑΡ. ΠΡΩΤ. : 9377/ΓΕΔΧΕ/Δ.Ο.Υ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : 13.06.2019 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΦΑΞ

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτημα 1: Στην προκήρυξη σας στην ενότητα εμπειρία σε συναφή έργα αναφέρετε (σελ. 25. παρ.β2):

Ερώτημα 1: Στην προκήρυξη σας στην ενότητα εμπειρία σε συναφή έργα αναφέρετε (σελ. 25. παρ.β2): Διευκρινίσεις επί των ερωτημάτων που τέθηκαν από τους Υποψηφίους Αναδόχους του Ανοικτού Διεθνούς Διαγωνισμού με τίτλο: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΒΑΣΕΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601

Διευκρινίσεις. Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρινίσεις Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός με τίτλο: «Ανάπτυξη πλατφόρμας CRIS» Κωδικός: EPSETKD0601 Διευκρίνιση 1. Το πρότυπο CERIF στο οποίο αναφέρεστε στη διακήρυξη και με το οποίο ζητείτε συμμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ », η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του

Επιχειρησιακού Προγράμματος «ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ », η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ερωτήσεις και απαντήσεις για τον ανοικτό διαγωνισμό «Σύμβουλος

Διαβάστε περισσότερα

«Προβολή του έργου και των δράσεων της ΕΣΕΕ» Διευκρινίσεις επί της Διακήρυξης του Διαγωνισμού για την επιλογή Αναδόχου του έργου:

«Προβολή του έργου και των δράσεων της ΕΣΕΕ» Διευκρινίσεις επί της Διακήρυξης του Διαγωνισμού για την επιλογή Αναδόχου του έργου: ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ «Προβολή του έργου των δράσεων της ΕΣΕΕ» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ»

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΝΕΑ ΚΤΗΡΙΑ ΙΤΕ\ΕΙΧΗΜΥΘ» ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 17068 ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Α «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ» ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 4 «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΙΠΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟΥ»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ (ΔΙΑΔΗΡΥΞΗ 9/2018)

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ (ΔΙΑΔΗΡΥΞΗ 9/2018) ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΦΥΛΑΞΗΣ (ΔΙΑΔΗΡΥΞΗ 9/2018) Διευκρινήσεις επί της αριθ. 9/2018 Διακήρυξης Διεθνούς Ανοικτού Ηλεκτρονικού Διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτημα 1ο Απάντηση: Ερώτημα 2ο Απάντηση: Ερώτημα 3ο

Ερώτημα 1ο Απάντηση: Ερώτημα 2ο Απάντηση: Ερώτημα 3ο 29/8/2018 Ερώτημα 1ο Στον όρο 2.2.3 «Καταλληλότητα άσκησης επαγγελματικής δραστηριότητας» της διακήρυξης αναφέρεται ότι οι οικονομικοί φορείς που συμμετέχουν στη διαδικασία απαιτείται να διαθέτουν δίκτυο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΤΑΜΕΙΟΥ ΑΣΥΛΟΥ, ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΟΡΩΝ Αθήνα, 26 / 06 / 2017 Α.Π.: 711 ΕΙΔΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινίσεις για την Διακήρυξη με αριθμ. πρωτ. 8210/ΠΤ/ με τίτλο: «Προμήθεια Υπολογιστικού Εξοπλισμού»

Διευκρινίσεις για την Διακήρυξη με αριθμ. πρωτ. 8210/ΠΤ/ με τίτλο: «Προμήθεια Υπολογιστικού Εξοπλισμού» EΔETA.E. Εθνικό Δίκτυο Έρευνας & Τεχνολογίας GRNET S.A. Greek Research & Technology Network Αθήνα, 29/08/2018 Αρ. πρωτ. 8511/ΠΤ Διευκρινίσεις για την Διακήρυξη με αριθμ. πρωτ. 8210/ΠΤ/03-08- 2018 με τίτλο:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Παροχή Διευκρινίσεων επί της Διακήρυξης 1/2019 σε Απάντηση Υποβληθέντων Ερωτημάτων

ΘΕΜΑ: Παροχή Διευκρινίσεων επί της Διακήρυξης 1/2019 σε Απάντηση Υποβληθέντων Ερωτημάτων ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ Ταχ. Δ/νση : Κάνιγγος 27 Αθηνά Ταχ. Κώδικας : 10682 Τηλέφωνο : 2103821524-2103829266 Fax : 2103833597 Email : info@eex.gr ΑΡ. ΠΡΩΤ: 532 /20-06-2019 ΠΡΟΣ: Πλατφόρμα ηλεκτρονικού διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 23

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΟΔΗΓΙΑ 23 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Μελετών ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.

ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2. ΔΗΜΟΣ ΣΗΤΕΙΑΣ: ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ (1.2.2) ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ (5.2.2) ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΘΕΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Ερώτηση: Ποιος είναι ο αριθμός ανακοίνωσης του εν λόγω διαγωνισμού στην Ε.Ε.;

Ερώτηση: Ποιος είναι ο αριθμός ανακοίνωσης του εν λόγω διαγωνισμού στην Ε.Ε.; INFORMATICS DEVELOPMEN T AGENCY Digitally signed by INFORMATICS DEVELOPMENT AGENCY Date: 2017.07.25 16:59:02 EEST Reason: Location: Athens ΑΔΑ: ΨΧΑΖ465Θ1Ε-Σ38 Ψηφιακά υπογεγραμμένο από KONSTANTINOS GONTIKAS

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : Επιμελητήριο Δωδεκανήσου-Παράρτημα Κω Κάθε ενδιαφερόμενο προμηθευτή

ΠΡΟΣ : Επιμελητήριο Δωδεκανήσου-Παράρτημα Κω Κάθε ενδιαφερόμενο προμηθευτή 0000158516 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΔΗΜΟΣ ΚΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Ταχ. Δ/νση :Ακτή Κουντουριώτη 7 Ταχ. Κώδικας :85300 Πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΙΘΜ. 1096/2016 Για την προμήθεια «ΣΥΔΕΤΑ Π-Π ΜΕ ΤΑΧΥΠΛΗΡΩΜΗ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» Προϋπολογιζόμενη

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1044/2015 Για την ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. (ΚΩΔ. Ε04) χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1044/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1044/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΕ ΚΟΖΑΝΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ (ΚΩΔ. Ε04) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

Σαρωτές για χρήση στον τομέα της πληροφορικής

Σαρωτές για χρήση στον τομέα της πληροφορικής Σαρωτές για χρήση στον τομέα της πληροφορικής Ημερομηνία δημοσίευσης: 09.06.2010 Είδος σύμβασης: Σύμβαση προμηθειών Προθεσμία: 03.08.2010 Δεδομένα Εγγράφου: 29.07.2010 Τοποθεσία παράδοσης: Irakleio Γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΡ. Φ 155/2011 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

ΘΕΜΑ: ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΡ. Φ 155/2011 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ ΕΡΜΗΝΕΥΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΠΙ ΑΡΘΡΩΝ ΤΗΣ ΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (Ο.Λ.Θ. Α.Ε.) Αρ. Μ.Α.Ε.: 42807/06/Β/99/30 Ε ΡΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθµός Πρωτοκόλλου: 1623/25.2.2011 ΘΕΜΑ: ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΡ. Φ 155/2011 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται συνεχώς 12/6/2012 Σελ. 1 από 5

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται συνεχώς 12/6/2012 Σελ. 1 από 5 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΩΝ & ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ Υ2568 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ: «Μέρος ΙΙΑ Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα»

1. ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ: «Μέρος ΙΙΑ Πληροφορίες σχετικά με τον οικονομικό φορέα» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Χαλάνδρι, 4/04/2017 Αρ. πρωτ. 11300 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Μελετών Αγ. Γεωργίου 34 & Φιλ. Λίτσα TK: 152 34 Τηλ.: 213 2023989 email: p.chorianopoulou@halandri.gr

Διαβάστε περισσότερα

Στο πλαίσιο της εν θέματι διακήρυξης σας παραθέτουμε διευκρινίσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν:

Στο πλαίσιο της εν θέματι διακήρυξης σας παραθέτουμε διευκρινίσεις σε ερωτήματα που τέθηκαν: Αθήνα : 12/09/18 Αριθμ. Πρωτ : 2018016738 Σχετ. Έγγραφο : 2016008273 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Εθνικόν και Καποδιστριακόν Πανεπιστήμιον Αθηνών ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

01 Data Network Προσκληση Αριθμός Διακήρυξης: XXXX-XX

01 Data Network Προσκληση Αριθμός Διακήρυξης: XXXX-XX Αριθμός Διακήρυξης: XXXX-XX Αντικείμενο: Παροχή υπηρεσιών υλοποίησης λειτουργίας και συντήρησης δικτύου επικοινωνιών ΔΕΔΔΗΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 01

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθ.: ΔΟΛ 600001/2015

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθ.: ΔΟΛ 600001/2015 Διεύθυνση Οικονομικών Λειτουργιών Λεωφ. Συγγρού 49 117 43 Αθήνα ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Αριθ.: ΔΟΛ 600001/2015 Έργο : «Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης, Αρχειοθέτησης και Ηλεκτρονικής Ανταλλαγής Δομημένης Πληροφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά με το διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο:

Απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά με το διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο: Τελευταία ενημέρωση: 7 Μαρτίου 2013 Απαντήσεις σε ερωτήματα αναφορικά με το διαγωνισμό για την επιλογή αναδόχου για το έργο με τίτλο: «Σύμβουλος Τεχνικής Υποστήριξης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1095/2016 Για την προμήθεια «ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.»

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών Τμήμα Προμηθειών Υπηρεσιών Αθήνα 17.08.2017 Αρμόδιος Υπάλληλος: Γ. ΒΑΛΚΑΝΑΣ Ταχ. Δ/νση : Λ. Μεσογείων 432 Ταχ. Κώδικας : 153 42 Αθήνα Αρ. Πρωτ. 16925 Τηλέφωνο : 210-6075745

Διαβάστε περισσότερα

οι προϋποθέσεις εφαρμογής της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 3310/2005 (Α 30).

οι προϋποθέσεις εφαρμογής της παρ. 4 του άρθρου 8 του ν. 3310/2005 (Α 30). ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ζ : ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΕΥΔ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Μελετών Ταχ. Δ/νση: Λεωφόρος Κηφισίας 7 Τ.Κ. Πόλη: 115 23 Αθήνα Πληροφορίες: Τηλέφωνο: email:

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ /2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ /2016 ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1113 /2016 Για την προμήθεια ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη 12.000 ΕΥΡΩ) Κριτήριο κατακύρωσης:

Διαβάστε περισσότερα

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION:

LANGUAGE: NO_DOC_EXT: SOFTWARE VERSION: LANGUAGE: EL CATEGORY: ORIG FORM: F05 VERSION: R2.0.9.S03 SENDER: ENOTICES CUSTOMER: ECAS_n0028os4 NO_DOC_EXT: 2019-032112 SOFTWARE VERSION: 9.10.4 ORGANISATION: ENOTICES COUNTRY: EU PHONE: / Ηλεκτρονικό

Διαβάστε περισσότερα

158/2016 Απόφαση της Αρχής ( ΦΕΚ Β/ 3698/ και ημερομηνία κυκλοφορίας ). Το ΤΕΥΔ συνίσταται σε Υπεύθυνη Δήλωση των οικονομικών

158/2016 Απόφαση της Αρχής ( ΦΕΚ Β/ 3698/ και ημερομηνία κυκλοφορίας ). Το ΤΕΥΔ συνίσταται σε Υπεύθυνη Δήλωση των οικονομικών ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Τμήμα Μελετών Ταχ. Δ/νση: Λεωφόρος Κηφισίας 7 Τ.Κ. Πόλη: 115 23 Αθήνα Πληροφορίες: Τηλέφωνο: email: Τηλ. Κέντρο: fax: Ιστότοπος: Χ. Ζαράρη

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1115/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1115/2016 ΕΕΤΤ ΑΜ: 01-200 Γενική Άδεια Ταχυδρομικών Υπηρεσιών ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1115/2016 Για την προμήθεια εντύπου «ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ» «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ αναφορικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύνταξη και έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ αναφορικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύνταξη και έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ αναφορικά με την Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για τη σύνταξη και έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης 1. Απαιτείται εμπειρία αποκλειστικά σε 1 κτίριο γραφείων μεγαλύτερου

Διαβάστε περισσότερα

με δημοσίευση 1045/2015 Για την ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1045/2015 Σελίδα 1 από 7

με δημοσίευση 1045/2015 Για την ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ χαμηλότερη τιμή Διακήρυξη 1045/2015 Σελίδα 1 από 7 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με δημοσίευση 1045/2015 Για την ανάθεση του έργου ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΚΩΔ. ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΩΝ Ε05 & E06)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κτήριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου Μυτιλήνη

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κτήριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου Μυτιλήνη ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Κτήριο Διοίκησης, Λόφος Πανεπιστημίου 81100 Μυτιλήνη ΠΡΟΣ: ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ 2360/2019

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 7.750,23 με ΦΠΑ

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 7.750,23 με ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ουρανία Ζιάκα Τηλ. 213 2086657, φαξ 213 2086757 Prom5@kat-hosp.gr Κηφισιά, 04-04-2018 Αριθ.Πρωτ.:4969/16-04-18

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ διευκρινίσεις - αντικαταστάσεις

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ διευκρινίσεις - αντικαταστάσεις ΙΔΡΥΜΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ Ταχ. Δ/νση: Ν. Πλαστήρα 100 Βασιλικά Βουτών 70013 Ηράκλειο Κρήτης Πληροφορίες: Μ. Θεοχαρόπουλος Τηλέφωνο: 2810391572 FAX: +30 2810 3911555 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 6 συσσωρευτών για τα τηλεφωνικά κέντρα των κτιρίων Αμαλιάδος 17 και Μεσογείων 119.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια 6 συσσωρευτών για τα τηλεφωνικά κέντρα των κτιρίων Αμαλιάδος 17 και Μεσογείων 119. 17.10.2018 09:10:54 Ακριβές Αντίγραφο Ψηφιακά υπογεγραμμένο από Παρασκευή Παναγιωτοπούλου Α. Π.: ΥΠΕΝ/ΔΠΥΔΥ/70717/2292 Ημ/νία: 17/10/2018 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται συνεχώς 21/6/2012 Σελ. 1 από 6

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ. Το περιεχόμενο θα ανανεώνεται συνεχώς 21/6/2012 Σελ. 1 από 6 ΘΕΜΑ: ΠΑΡΟΧΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝIΣΕΩΝ & ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΥΧΟΥΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ Υ2568 ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΕΛΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Σελ. 2: Επιβεβαιώστε ότι : Ημερομηνία και Χρόνος Αποσφράγισης των Προσφορών είναι η Παρασκευή και ώρα 12:30 (αναγράφει ημέρα ΠΕΜΠΤΗ)

Σελ. 2: Επιβεβαιώστε ότι : Ημερομηνία και Χρόνος Αποσφράγισης των Προσφορών είναι η Παρασκευή και ώρα 12:30 (αναγράφει ημέρα ΠΕΜΠΤΗ) Στις 12/12/2016 κατατέθηκαν τα παρακάτω ερωτήματα σε σχέση με τον Διαγωνισμό "ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ (HPC-CLUSTER) - Αρ. Πρωτ. 11758" ΕΡΩΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T.E.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)]

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α. ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T.E.Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ (T..Υ.Δ.) [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 373955 Πράξη Ψηφιακός Διαδραστικός Οδηγός και εφαρμογές για την Προβολή και Ανάδειξη του Πολιτιστικού Περιεχομένου του ΝΠΙΔ

Διαβάστε περισσότερα

Α. Σχετικά με τα Δικαιολογητικά Συμμετοχής και τις Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής

Α. Σχετικά με τα Δικαιολογητικά Συμμετοχής και τις Ελάχιστες Προϋποθέσεις Συμμετοχής ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ (Τ.Ε.Ι.) ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ Ταχ. Δ/νση : Λ. Συγγρού 56, 11742 ΑΘΗΝΑ Ημερομηνία : 04-09-2013 Πληροφορίες: : Ιωάννης Τσάνης

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τον διαγωνισμό : 2012/S Τελευταία Έκδοση 22/10/2012

Απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τον διαγωνισμό : 2012/S Τελευταία Έκδοση 22/10/2012 Απαντήσεις στα ερωτήματα που αφορούν τον διαγωνισμό : 2012/S 179-293762 Τελευταία Έκδοση 22/10/2012 1. Το παράδειγμα της επισκόπησης τύπου και των αποκομμάτων τύπου θα περιέχει αποκόμματα τύπου μονάχα

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΘΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Α.Ε. Αθήνα, 23/05/2019 Αρ. Πρωτ. 5230/ΠΤ Προκήρυξη Ανοικτού Διεθνούς Ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν οι εν λόγω προϋποθέσεις εφαρμόζονται σωρευτικά ή διαζευκτικά για την επιβολή της ποινικής ρήτρας.

Παρακαλούμε να διευκρινιστεί εάν οι εν λόγω προϋποθέσεις εφαρμόζονται σωρευτικά ή διαζευκτικά για την επιβολή της ποινικής ρήτρας. 1) Ερώτηση: Στην παρ. 8 του άρθρου Β.5.4.2. Ποινικές Ρήτρες Εκπτώσεις (σελ.79), προβλέπεται ποινική ρήτρα για κάθε ημέρα καθυστέρησης α) σε περίπτωση παρέλευσης της συμφωνημένης ημερομηνίας παράδοσης των

Διαβάστε περισσότερα

συνέπεια η ενδιαφερόμενη εταιρία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Στην σελίδα 51 Β.3.2. Ομάδα Έργου της προκήρυξης αναφέρει:

συνέπεια η ενδιαφερόμενη εταιρία δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό. Στην σελίδα 51 Β.3.2. Ομάδα Έργου της προκήρυξης αναφέρει: Σχετικά με την προκήρυξη με αρ.1/2010 για τον διαγωνισμό με θέμα : 1.Δράσεις Επικοινωνίας, Πληροφόρησης και Δημοσιότητας στις οκτώ περιφέρειες σύγκλισης 2. Δράσεις Επικοινωνίας, Πληροφόρησης και Δημοσιότητας

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες ασφάλισης 2017/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Αθήνα: Υπηρεσίες ασφάλισης 2017/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:281784-2017:text:el:html Ελλάδα-: Υπηρεσίες ασφάλισης 2017/S 137-281784 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΓΡ. Ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α/Α. Δε υπάρχει αριθμός διακήρυξης. Στην Εγγυητική θα αναγραφεί ο τίτλος του διαγωνισμού

ΑΡΘΡΟ-ΠΑΡΑΓΡ. Ή ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α/Α. Δε υπάρχει αριθμός διακήρυξης. Στην Εγγυητική θα αναγραφεί ο τίτλος του διαγωνισμού 1. Γενική 2. Άρθρο 11 3. Παράρτημα Ζ 4. Παράρτημα Ζ Παρακαλούμε να μας γνωρίσετε τον Αριθμό της Διακήρυξης, ώστε αυτός να συμπεριληφθεί στην Εγγυητική Επιστολή Συμμετοχής όπως απαιτείται στο υπόδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ) )

ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ) ) ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ (ΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ) ) Με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής ΤΑΣΟΣ ΓΑΚΙΔΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΕΔΕΘ 1 Ι.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΓΙΑ THN ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 2 η Υ.ΠΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΔΑ: ΒΛΩΛ469073-ΘΚ3 ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΙΟΥ «Σ Κ Υ Λ Ι Τ Σ Ε Ι Ο» ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:ΑΝ. ΦΑΦΑΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ:2271350258 ΦΑΞ:2271044311 ΧΙΟΣ 8/08/2013

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:574751-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Υπηρεσίες υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής 2018/S 248-574751 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής

Διαβάστε περισσότερα

Ταχ.Δ/νση: Μεσογείων 119 Ταχ.Κωδ. : Πληροφ. : E. Aλευρά Τηλέφ. : Fax : Ε-mail :

Ταχ.Δ/νση: Μεσογείων 119 Ταχ.Κωδ. : Πληροφ. : E. Aλευρά Τηλέφ. : Fax : Ε-mail : ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 19 / 12 / 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Aρ. πρωτ.οικ. :51575 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Σύμβασης (ΕΕΕΣ) / Τυποποιημένο Έντυπο Υπεύθυνης Δήλωσης (ΤΕΥΔ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016 ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΧΕΙΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΡΙΘΜ. 1106/2016 Για την προμήθεια ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ «ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε.» (Προϋπολογιζόμενη δαπάνη 75.000 ΕΥΡΩ) Κριτήριο

Διαβάστε περισσότερα

1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται ως εξής:

1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται ως εξής: Άρθρο 107 N.4497/17 (Α 171) Τροποποιήσεις του ν. 4412/2016 (Α 147) 1. Η παρ. 5 του άρθρου 18 του ν. 4412/2016 (Α 147), αντικαθίσταται «5. Η αθέτηση της υποχρέωσης της παραγράφου 2 συνιστά σοβαρό επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Ανοικτό Διαγωνισμό. Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου:

ΕΤΑΙΡEΙΑ ΠΑΡΟΧΗΣ ΑΕΡΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ Α.Ε. ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ. Ανοικτό Διαγωνισμό. Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου: ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ Ανοικτό Διαγωνισμό Για την επιλογή Αναδόχου για την Εκτέλεση του Έργου: ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΜΕΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΜΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 3/12/2013. Αρ. Πρωτ. ΕΛΚΕ ΕΣΔΥ: 2839/

Αθήνα 3/12/2013. Αρ. Πρωτ. ΕΛΚΕ ΕΣΔΥ: 2839/ Αθήνα 3/12/2013 Αρ. Πρωτ. ΕΛΚΕ ΕΣΔΥ: 2839/3 12 2013 3 12 2013 Διευκρινίσεις επί των ερωτημάτων που ετέθησαν επί του ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΑΝΟΙΧΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ με κριτήριο ανάθεσης την πλέον

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 20 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:442057-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Σωλήνες ύδρευσης 2018/S 195-442057 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά Legal Basis:

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Χαρτιού (ζυγολόγια) για το Γραφείο Σμυριδωρυχείων Νάξου.

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια Μηχανογραφικού Χαρτιού (ζυγολόγια) για το Γραφείο Σμυριδωρυχείων Νάξου. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Αθήνα 27/11 / 2017 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αριθ. Πρωτ.οικ.: 48373 ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 5.580,00 με ΦΠΑ

Προκήρυξη Συνοπτικού Διαγωνισμού. Συνολικής Προϋπολογιζόμενης Πίστωσης 5.580,00 με ΦΠΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΤ TMHMA ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ Νίκης 2, 145 61 ΚΗΦΙΣΙΑ Πληροφορίες: Ουρανία Ζιάκα Τηλ. 213 2086657, φαξ 213 2086757 Prom5@kat-hosp.gr Κηφισιά, 14-05-2019 Αριθ.Πρωτ.

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη, 26.03.2015. Αρ. Πρωτ.: 2462 Κωδ. Εγγρ.: Ρ90/0000/5445/401/ΝΤ/ID4208/εµπ. : Κάθε ενδιαφερόµενο ΠΡΟΣ

Θεσσαλονίκη, 26.03.2015. Αρ. Πρωτ.: 2462 Κωδ. Εγγρ.: Ρ90/0000/5445/401/ΝΤ/ID4208/εµπ. : Κάθε ενδιαφερόµενο ΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΘΕΜΑ : Κάθε ενδιαφερόµενο : ιευκρινίσεις- ιορθώσεις επί των τευχών της ανοικτής διαδικασίας για την «Προµήθεια Υπηρεσιών για την εκπόνηση Γενικού Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης για την περίοδο 2015-2020

Διαβάστε περισσότερα

19PROC

19PROC 1 / 6 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:37177-2019:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Επισκευή και συντήρηση εξοπλισμού δικτύου δεδομένων 2019/S 017-037177 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 1.1 Ο ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ... 5 1.2 Η ΠΡΑΞΗ«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑΣ (ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ)»...

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 1.1 Ο ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ... 5 1.2 Η ΠΡΑΞΗ«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑΣ (ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ)»... ΑΔΑ: Β4ΤΧ46Ψ8Β7-5ΡΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 5 1.1 Ο ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ... 5 1.2 Η ΠΡΑΞΗ«ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑΣ (ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ)»... 5 2. ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Περιγραφή Υλικών. Είδος α/α. Ποσότητα. Μέτρησης. τεμ. 5

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. Περιγραφή Υλικών. Είδος α/α. Ποσότητα. Μέτρησης. τεμ. 5 Διεύθυνση Υλικών, Προμηθειών & Μεταφορών Λεωφόρος Συγγρού 98-100 117 41 Αθήνα Αρ. Διακήρυξης: 5 1 4 6 0 1 Ημερομηνία: 3.2.2016 Αντικείμενο: Φωτοαντιγραφικά ξηρογραφικά ψηφιακά μηχανήματα Ενδεικτική προϋπολογισμένη

Διαβάστε περισσότερα

- Τίτλος ή σύντομη περιγραφή της δημόσιας σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου του σχετικού CPV):

- Τίτλος ή σύντομη περιγραφή της δημόσιας σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου του σχετικού CPV): ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ V Υποδείγματα ΤΕΥΔ - ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙI ΕΕΕΣ [άρθρου 79 παρ. 4 ν. 4412/2016 (Α 147)] για διαδικασίες σύναψης δημόσιας σύμβασης κάτω των ορίων των οδηγιών Μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΑΔΑ: Β43Φ469Η26-ΙΣΨ. Σελίδα 1 από 5

ΑΔΑ: Β43Φ469Η26-ΙΣΨ. Σελίδα 1 από 5 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ Αθήνα ΔΙΟΙΚΗΣΗ 1 ης ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ Αριθμ. Πρωτ: 20024/23-10-12 Δ/νση ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας του έργου Κυψέλες Επιχειρηματικότητας»

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας του έργου Κυψέλες Επιχειρηματικότητας» Ερώτημα 1 ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ: «Παροχή υπηρεσιών Δημοσιότητας του έργου Κυψέλες Επιχειρηματικότητας» «Δεν αναφέρεται σε κανένα σημείο της προκήρυξης του ως άνω διαγωνισμού

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Αθήνα: Εποπτικά μέσα 2014/S 122-216838. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες

Ελλάδα-Αθήνα: Εποπτικά μέσα 2014/S 122-216838. Προκήρυξη σύμβασης. Προμήθειες 1/10 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:216838-2014:text:el:html Ελλάδα-Αθήνα: Εποπτικά μέσα 2014/S 122-216838 Προκήρυξη σύμβασης Προμήθειες Οδηγία 2004/18/ΕΚ

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας γνησίων τυμπάνων για τις λειτουργικές ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ).

ΘΕΜΑ: Πρόσκληση υποβολής προσφοράς προμήθειας γνησίων τυμπάνων για τις λειτουργικές ανάγκες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας (Υ.Π.ΕΝ). ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα : 27-03-2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθ. Πρωτ. : 1529 ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ &ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΜΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ)

Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Ευρωπαϊκό Ενιαίο Έγγραφο Προμήθειας (ΕΕΕΠ) Μέρος Ι: Πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία σύναψης σύμβασης και την αναθέτουσα αρχή ή τον αναθέτοντα φορέα Στοιχεία της δημοσίευσης Για διαδικασίες σύναψης

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Κομοτηνή: Απορριμματοφόρα οχήματα με συμπιεστή απορριμμάτων 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά

Ελλάδα-Κομοτηνή: Απορριμματοφόρα οχήματα με συμπιεστή απορριμμάτων 2018/S Προκήρυξη σύμβασης. Αγαθά 1 / 5 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:56299-2018:text:el:html Ελλάδα-Κομοτηνή: Απορριμματοφόρα οχήματα με συμπιεστή απορριμμάτων 2018/S 026-056299 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. σε ερωτήσεις ενδιαφερόμενων για τη συμμετοχή τους στο. Διεθνή Ανοικτό Διαγωνισμό για την:

ΘΕΜΑ: ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ. σε ερωτήσεις ενδιαφερόμενων για τη συμμετοχή τους στο. Διεθνή Ανοικτό Διαγωνισμό για την: ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΩΝ (ΤΕΟ Α.Ε.) Βυτίνης 14-18, ΤΚ: 143 42 Νέα Φιλαδέλφεια Τηλ. (210) 2598000, fax (210) 2523232 GR18591Q Ημερομηνία 14-12-2012 Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Διακήρυξη διεθνούς δημόσιου ανοικτού διαγωνισμού του υποέργου 6 «Ανάπτυξη Πλατφόρμας Ηλεκτρονικής Μάθησης προσαρμοσμένη στις Απαιτήσεις του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ» της Πράξης «Εργασία και

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες

Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. Υπηρεσίες 1 / 9 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:29495-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Διοικητικές υπηρεσίες οργανισμών 2018/S 014-029495 Προκήρυξη σύμβασης

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,30 Οκτωβρίου 2008 Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΓΕΝ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,30 Οκτωβρίου 2008 Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΕΝ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Αθήνα,30 Οκτωβρίου 2008 Δ/ΝΣΗ ΤΟΜΕΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΘΕΜΑ: Συνοπτικός ενημερωτικός οδηγός σχετικά με προκηρύξεις διαγωνισμών Δημοσίων Συμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 1 ΑΠΟ 10

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 1 ΑΠΟ 10 Αντικείμενο: Προμήθεια Τηλεφωνικών Κέντρων για κάλυψη των τηλεπικοινωνιακών αναγκών του ΔΕΔΔΗΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΕΥΧΟΣ 1 ΑΠΟ 10 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.

ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε. ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε. Αθήνα, 23 Ιουλίου 2012 ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Διαβάστε περισσότερα

Διευκρινήσεις σχετικά με τη Διακήρυξη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ».

Διευκρινήσεις σχετικά με τη Διακήρυξη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ». Διευκρινήσεις σχετικά με τη Διακήρυξη «ΜΙΣΘΩΣΗ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ». Ερώτημα 1 ο Δεδομένου ότι για την εγκατάσταση του παραπάνω δικτύου απαιτείται αδειοδότηση από τους αρμόδιους

Διαβάστε περισσότερα

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας.

Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας. 1 / 8 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του TED: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:217330-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Συντήρηση λογισμικού τεχνολογίας των πληροφοριών 2018/S 095-217330 Προκήρυξη

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Ν 2 ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΔ-202

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Ν 2 ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΔ-202 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Ν 2 ΤΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΔΔ-202 Το παρόν συμπλήρωμα εκδίδεται προκειμένου να γίνουν οι ακόλουθες τροποποιήσεις: 1 Τροποποίηση του Άρθρου 1 της Πρόσκλησης Στο άρθρο 1 της Πρόσκλησης

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Θέμα: Πρόσκληση υποβολής προσφορών για την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για τις ανάγκες υπηρεσιών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 04/ 12 / 2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Aρ. πρωτ.οικ. :49421 ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού.

Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. Παραθέτουμε τις παρακάτω διευκρινήσεις βάση των ερωτημάτων που υποβλήθηκαν από τους υποψηφίους αναδόχους μετά την δημοσίευση του διαγωνισμού. 1. Στην ενότητα Α1.2.4 (σελ. 20 της διακήρυξης) αναφέρεται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΔΕΘ / ΑΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 1200059650 ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΑΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ 1200059650 «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΔΥΟ (2) ΚΙΝΗΤΗΡΩΝ ΜΕΣΗΣ ΤΑΣΗΣ 6kV ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Νο 5 TOY ΑΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ» ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ Νο2 Με

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΧΑ ΑΕ» με ημερομηνία προκήρυξης 30-09-2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΧΑ ΑΕ» με ημερομηνία προκήρυξης 30-09-2014 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΕΚΧΑ ΑΕ» με ημερομηνία προκρυξης 30-09-2014 Α ΤΕΥΧΟΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΕΥΧΟΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ KAI ΠΡΟΣΑΡΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

Απάντηση Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 71359

Απάντηση Α/Α ΕΣΗΔΗΣ 71359 Τεύχος ερωτήσεων / απαντήσεων για τον διαγωνισμό : Υπηρεσίες συμμόρφωσης του Φορέα Ελληνικό Κτηματολόγιο με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της

Διαβάστε περισσότερα

18PROC

18PROC 1 / 14 Η παρούσα προκήρυξη στην ιστοσελίδα του : udl?uri=:notice:442051-2018:text:el:html Ελλάδα-Γαλάτσι: Αγωγοί διανομής και εξαρτήματα 2018/S 195-442051 Προκήρυξη σύμβασης υπηρεσίες κοινής ωφέλειας Αγαθά

Διαβάστε περισσότερα

Προς Κάθε ενδιαφερόμενο. Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2015

Προς Κάθε ενδιαφερόμενο. Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2015 Προς Κάθε ενδιαφερόμενο Αθήνα, 27 Οκτωβρίου 2015 Θέμα: Διευκρινήσεις επί των όρων της Προκήρυξης με αρ. πρωτ.: 2/2015 / 28.09.2015 για το έργο: «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΧΡΟΝΟΣΗΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗΣ

Διαβάστε περισσότερα