Heal Your Life Teacher Training Based on the work of Louise Hay July, 2020

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Heal Your Life Teacher Training Based on the work of Louise Hay July, 2020"

Transcript

1

2 Heal Your Life Teacher Training Based on the work of Louise Hay July, 2020 Aelia Wellness Retreat Tseri Analiontas Str Κύπρος Το Heal Your Life Teacher Training Course είναι εξουσιοδοτημένο από το Hay House, Inc., και εγκεκριμένο από τη Louise Hay Το εφταήμερο, με διαμονή, αυτό πρόγραμμα με επικεφαλή την εγκεκριμένη Life Coach & Trainer Χριστίνα Κωνσταντίνου θα σας δώσει την ευκαιρία να γίνετε πιστοποιημένος Δάσκαλος των εργαστηρίων «Μεταμορφώστε τη ζωή σας». Κατέχοντας τον τίτλο αυτό θα έχετε την άδεια και τη γνώση να διδάξετε τα ακόλουθα προγράμματα τα οποία είναι βασισμένα στo πρώτο σε πωλήσεις βιβλίο της Louise Hay, «Μεταμορφώστε τη ζωή σας». Θα είστε σε θέση να διδάξετε μέχρι και 14 διαφορετικά εργαστήρια βασισμένα στη φιλοσοφία της Louise Hay συμπεριλαμβανομένου: Αγάπα τον εαυτό σου, Μεταμόρφωσε τη ζωή σου (διήμερο εργαστήριο) και Μεταμόρφωσε τη ζωή σου (πρόγραμμα 10 βδομάδων) Συμπληρώνοντας αυτό το πρόγραμμα θα αναπτύξετε και θα εξασκήσετε τις καινούριες ικανότητες που θα αποκτήσετε και θα βιώσετε αυτή τη δουλειά σε προσωπικό επίπεδο. Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα θα έχετε τις γνώσεις, τις τεχνικές και όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να μοιραστείτε αυτό το εμπνευσμένο έργο με άλλους ανθρώπους.

3 Θα λάβετε: Εγχειρίδια για το διήμερο Εργαστήριο και για το Πρόγραμμα των 10 βδομάδων Ενημερωτικά δελτία και CDs για το Εργαστήριο Οδηγίες για μάρκετινγκ και υποστηρικτικό υλικό Πηγές πληροφοριών Εκπαίδευση για να ηγηθείτε σε μια ποικιλία σύντομων εργαστηρίων όπως, στις Θετικές Δηλώσεις, τον Δημιουργικό Οραματισμό κ.α. Μόλις αποκτήσετε την άδειά σας θα καταχωρηθείτε στον παγκόσμιο κατάλογο του Heal Your Life, στην κατηγορία «Δάσκαλοι στην Κύπρο» Μετά το τέλος του προγράμματος θα έχετε την απαραίτητη στήριξη και καθοδήγηση Θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης Ετοιμαστείτε να... μεταμορφωθείτε! Το εντατικό αυτό πρόγραμμα είναι μια μοναδική εμπειρία που στοχεύει στην προσωπική σας ανάπτυξη και στην απόκτηση της γνώσης και των δεξιοτήτων που απαιτούνται ούτως ώστε να μπορέσει κάποιος να ηγηθεί ενός εργαστηρίου. Θα βιώσετε την εις βάθος εκπαίδευση στα ακόλουθα: Φιλοσοφία της Louise Hay Δηλώσεις Οραματισμό Εσώτερο παιδί Διαλογισμό Διαίσθηση Σύνδεση του Σώματος με τον Νου Απαιτήσεις Συμμετοχής: Δεν απαιτείται από τους συμμετέχοντες να έχουν ιστορικό συμβουλευτικής ή εμπειρία στην καθοδήγηση ομάδων. Παρ όλα αυτά, αναμένεται να είστε γνώστες της δουλειάς της Louise Hay και να έχετε βιώσει θετικές αλλαγές στη ζωή σας βάζοντας σε εφαρμογή τη φιλοσοφία της. Απαραίτητο είναι να έχετε πάθος να μεταφέρετε και να μοιραστείτε τις γνώσεις σας ασκώντας αυτό το επάγγελμα. Προτού παρακολουθήσετε το πρόγραμμα σας συνιστούμε να παρακολουθήσετε ένα εργαστήριο, ομάδα ή να έχετε μερικές προσωπικές συνεδρίες με ένα Heal Your Life coach. Πληροφορίες για εκπαιδευμένους δασκάλους και καθοδηγητές θα βρείτε στον παγκόσμιο κατάλογο του Heal Your Life.

4 Απαιτείται να διαβάσετε: Απαιτείται να διαβάσετε τα ακόλουθα βιβλία πριν παρακολουθήσετε το πρόγραμμα: - Μεταμορφώστε τη ζωή σας, της Louise Hay. - Love yourself, Heal Your Life workbook (δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά) της Louise Hay. - Ordering from The Cosmic Kitchen της Patricia Crane, Ph.D. (δεν έχει μεταφραστεί στα ελληνικά). Σας συνιστάται να διαβάσετε: - Η Δύναμη είναι μέσα σου, της Louise Hay - Τα Χρήματα και ο Νόμος της έλξης, με τους Esther και Jerry Hicks - Κάνε τη Φαντασία σου Πραγματικότητα της Shakti Gawain - Η επικεφαλής του προγράμματος Χριστίνα Κωνσταντίνου Η Χριστίνα είναι πιστοποιημένη δασκάλα και Καθοδηγητής ζωής και από το 2017 έχει αποκλειστική αδειοδοτημένη συμφωνία με το Hay House να προσφέρει το πρόγραμμα Heal Your Life σε Κύπρο και Ελλάδα. Επίσης είναι EFT Practitioner και μαθήτρια του προγράμματος «Μαθήματα Θαυμάτων». Έχει οργανώσει πολλά εμπνευσμένα εργαστήρια βασισμένα στη φιλοσοφία της Louise Hay και έχει καθοδηγήσει αρκετό κόσμο μέσα από προσωπικές συνεδρίες να πετύχει την ισορροπία στη ζωή του. Έχει εκπαιδευτεί από τη Δόκτωρ Patricia Crane η οποία είχε επιλεχτεί προσωπικά από τη Louise Hay να ηγείται του Heal Your Life προγράμματος σε διεθνές επίπεδο. Τα τελευταία 21 χρόνια έχουν εκπαιδευτεί πάνω από 2,200 δάσκαλοι. Η Patricia είναι η συγγραφέας του βιβλίου Ordering from the Cosmic Kitchen: The Essential Guide to Powerful, Nourishing Affirmations. Το συνολικό κόστος του Προγράμματος είναι: 2.500, εκ των οποίων τα 1046 αναλογούν στο κόστος διαμονής (πολυτελές μονόκλινο δωμάτιο με πλήρη διατροφή). Για εγγραφές μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2019 θα δοθεί έκπτωση 200 ευρώ. Τρόπος πληρωμής: Η πληρωμή γίνεται ως ακολούθως: 500 με την εγγραφή, 500 μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου, 500 μέχρι τις 10 Απριλίου και 1000 μέχρι τις 10 Ιουνίου.

5 Σε περίπτωση ακύρωσης: Η ακύρωση γίνεται γραπτώς. Αν ακυρώσετε τη συμμετοχή σας εντός 15 ημερών μετά την ημερομηνία εγγραφή σας, το ποσό εγγραφής, σας επιστρέφεται. Δεν επιστρέφεται κανένα ποσό σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις πρώτες 15 μέρες. Το κόστος της ετήσιας ανανέωσης άδειας είναι $99. (η ανανέωση γίνεται από το Heart Inspired Presentation LLC ). Εάν είστε έτοιμοι να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να κάνουν θετικές και μόνιμες αλλαγές στη ζωή τους, κρατήστε τη θέση σας τώρα. Παρακαλώ συμπληρώστε και επιστρέψτε τη φόρμα συμμετοχής σας μαζί με την προκαταβολή των 500. Θα πάρετε γραπτή επιβεβαίωση για την προκαταβολή σας. Οδηγίες και επιπρόσθετες πληροφορίες θα σας δοθούν πριν από την έναρξη του προγράμματος. Μπορείτε να αποστείλετε την αίτησή σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Γιατί να γίνετε ένας αδειούχος ηγέτης των εργαστηρίων Heal Your Life ; Αν στοχεύετε στην προσωπική και πνευματική σας ανάπτυξη θα διαπιστώσετε πως το πρόγραμμα αυτό είναι ανεκτίμητης αξίας. Να είστε βέβαιοι πως το Heal Your Life Teacher Training ανταποκρίνεται για εσάς εάν έχετε ήδη βιώσει θετικές αλλαγές στη ζωή σας μέσω της φιλοσοφίας της Louise Hay καθώς και αν είστε πρόθυμοι να μοιραστείτε αυτήν τη φιλοσοφία με άλλους ανθρώπους. Ποιότητα του προγράμματος Η επιτυχία του προγράμματος στηρίζεται στην εξαίρετης ποιότητας του περιεχομένου της διδασκαλίας, το οποίο βασίζεται στις πρακτικές-εισηγήσεις της Louise Hay, για μια δυναμική θετική αλλαγή στη ζωή. Η Louise Hay είναι διεθνώς αναγνωρισμένη συγγραφέας 27 και περισσότερων βιβλίων με τις πωλήσεις τους να ανέρχονται στα περισσότερα από 50 εκατομμύρια βιβλία παγκοσμίως. Με τη διδασκαλία της, για περισσότερο από 25 χρόνια, έχει βοηθήσει ανθρώπους από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν τις πραγματικές τους δυνάμεις και να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους, ανακαλύπτοντας την πνευματικότητά τους και μεταμορφώνοντας τον εαυτό τους.

6 Θεωρούμε πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι το καλύτερο διαθέσιμο στον τομέα του και η φήμη του είναι ασυναγώνιστη. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος διότι πρωτίστως στοχεύουμε στην ποιότητα του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος. Μέσω της πρακτικής εμπειρίας που θα αποκτήσετε κατά τη διάρκεια του 7ήμερου σεμιναρίου, θα αποκτήσετε την απαραίτητη αυτοπεποίθηση, τις ικανότητες και το υλικό που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε να ασκείτε το Heal Your Life work. Ένα καινούριο επαγγελματικό μονοπάτι Πρόκειται για ένα επαγγελματικό μονοπάτι που προσφέρει προσωπική και επαγγελματική ικανοποίηση. Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια ευκαιρία για να εμβαθύνετε στην προσωπική σας ανάπτυξη και γνώση παρέχοντάς σας παράλληλα τα εφόδια και το υλικό που θα χρειαστείτε για να ηγηθείτε σε εργαστήρια και ομάδες. H γνώση, οι ικανότητες, και η εμπειρία που θα κερδίσετε θα γίνουν αναπόσπαστο μέρος της ζωής σας. Έχετε απόλυτη ελευθερία να αποφασίσετε πόσα γκρουπ θα κάνετε, πόσο συχνά, πόσο μεγάλα και πού θα κάνετε τα εργαστήριά σας. Επένδυση στον εαυτό σας Θα αντλήσετε απίστευτες πληροφορίες διαβάζοντας τα βιβλία και ακούγοντας τα cd. Το γεγονός ότι θα συμμετέχετε στο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να εμβαθύνετε τη γνώση και τις εμπειρίες σας. Η επένδυση στη δική σας μάθηση εγγυάται πως οι πελάτες σας θα πάρουν από εσάς ό,τι καλύτερο μπορείτε να τους δώσετε. Θα έχετε την ευκαρία για 7 μέρες να διδαχτείτε εμπνευσμένους λόγους που σίγουρα θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης. Πολλοί συμμετέχοντες έχουν χαρακτηρίσει το πρόγραμμα αυτό ως «την καλύτερη βδομάδα της ζωής τους». Δηλώσεις συμμετεχόντων στο πρόγραμμα: «Το πρόγραμμα αυτό είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμβάθυνση των γνώσεων σου, για να προχωρήσεις μπροστά στο δικό σου ταξίδι και επιπλέον σου δίνει όλα τα εργαλεία και την αυτοπεποίθηση για να αρχίσεις να ηγείσαι των δικών σου εργαστηρίων. Το συστήνω ανεπιφύλακτα». Rosa D acri. Paris, France.

7 «Είμαι τώρα πιο θετικός άνθρωπος και αποδέχομαι τον εαυτό μου. Κουβαλώ μαζί μου τα εργαλεία για να διατηρήσω αυτόν τον τρόπο ζωής και για να βοηθήσω άλλους να ζήσουν πιο γεμάτες ζωές και να φτάσουν τις πραγματικές τους ικανότητες». Lorna Buckler. Woking, Surrey. «To πρόγραμμα αυτό ξεπέρασε όλες μου τις προσδοκίες. Αν κάποιος επιθυμεί να βοηθήσει άλλους ανθρώπους τότε αυτό είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα για να παρακολουθήσει. Θα ανεβάσει πολύ την αυτοπεποίθησή σας». Sheela Masand. Alicante, Spain. «Mπορώ τώρα να διακρίνω την ικανότητα μου να γίνω δασκάλα και αυτό το πρόγραμμα μου έδωσε την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση να ηγούμαι εργαστηρίων. Ανταποκρίνεται για τον καθένα που θέλει να ασχοληθεί με τις θεραπευτικές τέχνες». Ben Cheong. Alberta, Canada. «Κατά τη διάρκεια του προγράμματος είχε δημιουργηθεί ένα θεραπευτικό περιβάλλον έμπνευσης και δυναμικής. Μας έχουν δοθεί εργαλεία που αλλάζουν τη ζωή μας και τεχνικές για να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής μας». Loretta Whelan. Dublin, Ireland. «H καλύτερη επένδυση που έκανα για μένα και τη ζωή μου». Vanessa Hudges. Malvern Link, Worcester. «Μέσα από την ζεστή καθοδήγηση της Χριστίνας και της βοηθού της, δουλέψαμε και αναγνωρίσαμε τις περιοριστικές μας πεποιθήσεις, ξεπεράσαμε συναισθηματικά εμπόδια, ανακαλύψαμε την δύναμη της συγχώρεσης και βελτιώσαμε την αυτοεκτίμηση μας. Πάνω απ όλα μάθαμε να αποδεχόμαστε και να αγαπάμε τον εαυτό μας. Κλάψαμε, γελάσαμε, αλλά βγήκαμε πιο δυνατές και έτοιμες να μοιράσουμε αυτές τις υπέροχες γνώσεις και αρχές με όσους είναι έτοιμοι να Μεταμορφώσουν τη ζωή τους. Ήταν για μένα μια πλήρης μεταμόρφωση, μια καινούργια αρχή! Νοιώθω πολύ ευλογημένη που είχα αυτή την ευκαιρία. Πιστεύω ο κόσμος χρειάζεται να μάθει να αγαπά, να μοιράζετε, να συγχωρεί, για να φέρει περισσότερη χαρά και ευτυχία στον πλανήτη. Μέσω αυτής της εκπαίδευσης μπορούμε και εμείς να βάλουμε το λιθαράκι μας στην εξέλιξη της ανθρωπότητας». Αγγελική Χατζηλοϊζου, Κύπρος. «Το Heal Your Life Teacher Training Course ήταν το πολυτιμότερο δώρο που χάρισα μέχρι τώρα στον εαυτό μου. Μια βαθιά μεταμορφωτική εμπειρία, ένα μαγικό ταξίδι αυτογνωσίας, σταθμός στην εξέλιξη όλων όσων είχαμε τη χαρά να το εμπειραθούμε. Με την εμπνευσμένη καθοδήγηση της Life Coach και Trainer μας, Χριστίνας Κωνσταντίνου, αποκτήσαμε επιγνώσεις, αναγνωρίσαμε αρνητικά μοτίβα συμπεριφοράς και περιοριστικές πεποιθήσεις και αποκτήσαμε τα κατάλληλα εργαλεία και τις ικανότητες ώστε να μπορούμε να τα μετουσιώνουμε. Το πρόγραμμα αυτό, με τις δοκιμασμένες τεχνικές βασισμένες στην φιλοσοφία της μεγάλης Διδασκάλου Louise Hay, μας

8 βοήθησε να αναγνωρίσουμε το ψυχικό μας δυναμικό, να αφυπνίσουμε τα δημιουργικά μας ταλέντα και να πάρουμε τον έλεγχο της ζωής μας, αγαπώντας και θεραπεύοντάς την σε πολλαπλά επίπεδα. Η Χριστίνα, έστησε για μας ένα υπέροχο, ασφαλές περιβάλλον μάθησης, καλαίσθητο, οργανωμένο και μελετημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Η χαρισματική παρουσία της είναι ένα φωτεινό πρότυπο, μια ειλικρινή προσωποποίηση και μια όμορφη εκπόρευση όλων όσων μας δίδαξε και μας εκπαίδευσε. Σαν ηγέτης της ομάδας μας, δημιούργησε το κλίμα εκείνο που μας επέτρεψε να συνδεθούμε, να μοιραστούμε μεταξύ μας και να βοηθήσουμε η μια την άλλη με μια απαράμιλλη υποστηρικτική ενέργεια. Τώρα, σαν πιστοποιημένη Δασκάλα των εργαστηρίων «Μεταμορφώστε τη ζωή σας» μπορώ να το προσφέρω, να το διδάξω και να το μοιραστώ και με άλλους ανθρώπους που νιώθουν το κάλεσμα να αλλάξουν ουσιαστικά τη ζωή του». Μαριάννα Κωφού Κύπρος

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς

Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς Εντυπώσεις μαθητών σεμιναρίου Σώμα - Συναίσθημα - Νούς A...Τα αισθήματα και η ενεργεία που δημιουργήθηκαν μέσα μου ήταν μοναδικά. Μέσα στο γαλάζιο αυτό αυγό, ένιωσα άτρωτος, γεμάτος χαρά και αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΧΑΓΙΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΧΑΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΡΕΙΚΙ ΦΩΤΕΙΝΗ ΚΕΧΑΓΙΑ www.fotinikechagia.com ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ-ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! Κλείστε την θέση σας! Kehagia@hotmail.com Περιε Αγγελικό Ρέικι Φωτεινή Κεχαγιά

Διαβάστε περισσότερα

Start up yourself. ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ. Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό!

Start up yourself. ΤΡΙΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ. Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό! Πάρτε στις αποσκευές σας τον καινούριο σας εαυτό! Αυτό το καλοκαίρι κάντε ένα νέο ξεκίνημα με στόχο την επίγνωση, την αποδοτικότητα και την αποτελεσματικότητα σε όλους τους τομείς της ζωής σας. ΤΡΙΤΗ 28

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ΠΕΜΠΤΗ, 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ ένα από τα πλέον επιτυχημένα διεθνώς προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης της ManpowerGroup μας δείχνει πώς να γίνουμε πιο χαρούμενοι, ψύχραιμοι και παραγωγικοί και να

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικής Ικανότητας Ανέλιξη στην Διοίκηση

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικής Ικανότητας Ανέλιξη στην Διοίκηση Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικής Ικανότητας Ανέλιξη στην Διοίκηση Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας PAGE 1 OF 5 Ανέλιξη στον τομέα της Διοίκησης Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο

Διαβάστε περισσότερα

"Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι." Oscar Wilde

Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι. Oscar Wilde 1 Αγαπημένε μου φίλε/η, "Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι." Oscar Wilde Θα ήθελα να σε καλωσορίσω σε αυτό το σεμινάριο. Είναι πολύ σημαντικό για εμένα να ξέρεις πώς δεσμεύομαι με το πέρας

Διαβάστε περισσότερα

Προτού ξεκινήσω θα ήθελα να ξέρεις ότι μόλις έκανες μια σημαντική επένδυση. Επένδυσες στον εαυτό σου αποκτώντας αυτό το πρόγραμμα...

Προτού ξεκινήσω θα ήθελα να ξέρεις ότι μόλις έκανες μια σημαντική επένδυση. Επένδυσες στον εαυτό σου αποκτώντας αυτό το πρόγραμμα... Γεια σου, Θα ήθελα να σε συγχαρώ και από εδώ για αυτήν την αγορά. Στην αρχές που είχα δημιουργήσει αυτό το πρόγραμμα μάζευα διάφορες απορίες και σχόλια των ανθρώπων που το είχαν αγοράσει και έτσι δημιουργήθε

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι «Η Θεωρητική έννοια της Μεθόδου Project» Αγγελική ρίβα ΠΕ 06

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι «Η Θεωρητική έννοια της Μεθόδου Project» Αγγελική ρίβα ΠΕ 06 ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Ι «Η Θεωρητική έννοια της Μεθόδου Project» Αγγελική ρίβα ΠΕ 06 1590 1765 η Μέθοδος Project σε σχολές Αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη 1765 1880 συνήθης µέθοδος διδασκαλίας - διάδοσή της στην

Διαβάστε περισσότερα

2016 Πάρης Ανδρέου Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

2016 Πάρης Ανδρέου Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα 1 Αληθινή Ευεξία: Οι 8 Παράγοντες Μήπως «οδηγάς με σκασμένο λάστιχο»; Φαντάσου ότι οδηγάς το αυτοκίνητό σου και σε κάποιο σημείο σε πιάνει «λάστιχο» ο φόβος και τρόμος όλων των οδηγών. Μπορείς να οδηγήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το Life Coaching για εσένα;

Είναι το Life Coaching για εσένα; Τι είναι το life coaching; Είναι το Life Coaching για εσένα; Το life coaching, όπως αναγράφεται στην ιστοσελίδα της International Coach Federation, και σε δική μου μετάφραση, είναι η διαδικασία μέσα από

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Έβδομο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-15 Σημειώσεις... 16 2 Μάθημα Έβδομο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε τη δύναμη της αντίληψης. Θα ανακαλύψουμε

Διαβάστε περισσότερα

Negotiations. in Customer Care. ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ :00-9:00 μμ

Negotiations. in Customer Care. ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΜΑΪΟΥ :00-9:00 μμ Γνωρίστε και αξιοποιήστε την τέχνη της διαπραγμάτευσης στην προσπάθεια να χτίσετε μία αμοιβαία ωφέλιμη σχέση με τους πελάτες σας, μέσα από την κατανόηση την εμπιστοσύνη και τελικά, την ικανοποίηση. ΤΕΤΑΡΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

25 IOYNIOY 2015. 16:00-21:00

25 IOYNIOY 2015. 16:00-21:00 Γνωρίστε και αξιοποιήστε την τέχνη της διαπραγμάτευσης στην προσπάθεια να χτίσετε μία αμοιβαία ωφέλιμη σχέση με τους πελάτες σας, μέσα από την κατανόηση, την εμπιστοσύνη και τελικά, την ικανοποίηση. 25

Διαβάστε περισσότερα

πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως

πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως μέλη οποιασδήποτε ομάδας ΠΈΜΠΤΗ 21, ΔΕΥΤΈΡΑ 25 ΚΑΙ ΤΡΊΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση αγοραστές άνοδος στόχοι πτώση προϊόντα επιτυχίες μερίδιο αγοράς αγορές καινοτομία επιδιώξεις πώληση ιδέες στρατηγική επιτυχίες αστοχίες γκάμα πωλήσεις ρεκόρ 5 ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 7 ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πρόλογος. Καλή τύχη! Carl-Johan Forssén Ehrlin

Πρόλογος. Καλή τύχη! Carl-Johan Forssén Ehrlin Πρόλογος Νιώθουμε πολύ άσχημα όταν βλέπουμε ένα παιδί να κλαίει ή να πονάει χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι, ιδιαίτερα αν είμαστε γονείς. Ανάλογα με τις περιστάσεις τα παιδιά είναι άλλοτε χαρούμενα,

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΚΟ ΣΤΑΘΜΟ

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΑΙΔΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΟΥΛΕΑ Μια μέρα στο παιδικό σταθμό «Το παιχνίδι της χαράς» Στο παιχνίδι της χαράς υπάρχει ένα περιβάλλον όπου παρέχει στα παιδιά ασφάλεια, φροντίδα,

Διαβάστε περισσότερα

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ

... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Issue 4 LALEVA HRISTINA Manager PETROVA ZHANETA... Η επιχείρηση, είσαι εσύ Είμαι από την Βουλγαρία και έγινα Manager με 150cc σε 4 μήνες χάρη στη νέα και ακόμα πιο γενναιόδωρη πολιτική της Forever. Δεν

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ. του Ρατζίντερ Σινγκ Απόσπασμα από το βιβλίο: «Διαλογισμός για την Ενδυνάμωση της Ψυχής σας»

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ. του Ρατζίντερ Σινγκ Απόσπασμα από το βιβλίο: «Διαλογισμός για την Ενδυνάμωση της Ψυχής σας» Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΜΕΝΗ ΨΥΧΗ του Ρατζίντερ Σινγκ Απόσπασμα από το βιβλίο: «Διαλογισμός για την Ενδυνάμωση της Ψυχής σας» Μέσα μας υπάρχουν περισσότερα πλούτη απ ό,τι μπορούμε ποτέ να συσσωρεύσουμε σ αυτή τη Γη.

Διαβάστε περισσότερα

Mindfulness Based Stress Reduction Mindfulness Based Cognitive Therapy

Mindfulness Based Stress Reduction Mindfulness Based Cognitive Therapy Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Mindfulness Based Stress Reduction To Ινστιτούτο Εκπαίδευσης & Εφαρμογών Mindfulness (ΙΕΕΜ) είναι ένας νεοσύστατος οργανισμός που έχει σκοπό την ακαδημαϊκά και κλινικά υπεύθυνη εδραίωση

Διαβάστε περισσότερα

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου You can t change your life if you don t change your thinking Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου Η κατάσταση σήμερα Πολλές ώρες εργασίας Χαμένος Χρόνος Ανεργία Απολύσεις

Διαβάστε περισσότερα

22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr

22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr Μάθετε πώς να αναπτύξετε την επαγγελματική σας εικόνα παραμένοντας αυθεντικοί και πώς να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, εξελισσόμενοι σε προσωπικό επίπεδο. 22 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη του Νικόλα Σμυρνάκη στην Εφημερίδα Ρεπόρτερ και στην Άντρη Κούννου

Συνέντευξη του Νικόλα Σμυρνάκη στην Εφημερίδα Ρεπόρτερ και στην Άντρη Κούννου Ημερομηνία 28/3/2106 Μέσο Συντάκτης Link http://www.islandofman.me/ Άντρυ Κούννου http://www.islandofman.me/interviews/i-epitychia-kryvotan-sto-komodino-mou/ Συνέντευξη του Νικόλα Σμυρνάκη στην Εφημερίδα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ. Ημερομηνία 10/6/2016 Μέσο Συντάκτης Link http://www.in.gr/ Τζωρτζίνα Ντούτση http://www.in.gr/entertainment/book/interviews/article/?aid=1500083418 Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016, 13:01 Νικόλας Σμυρνάκης: Η

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχύστε την τεχνική παρουσίασης και επικοινωνίας σας και αυξήστε τη διεισδυτικότητα του μηνύματός σας. 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00-9:00 μμ

Ενισχύστε την τεχνική παρουσίασης και επικοινωνίας σας και αυξήστε τη διεισδυτικότητα του μηνύματός σας. 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00-9:00 μμ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Ενισχύστε την τεχνική παρουσίασης και επικοινωνίας σας και αυξήστε τη διεισδυτικότητα του μηνύματός σας Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Σεμινάριο Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Σεμινάριο Σύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Ο Διαδικτυακός Καθηγητής Η πληροφορίες που περιέχονται προέρχονται από τις ανώνυμες απαντήσεις που έδωσαν οι εκπαιδευτικοί που παρακολούθησαν τα πρώτα 6 σεμινάρια που

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚ ΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑ ΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΜΠΛΕ ΚΥΚΛΟΥ Κείμενο: Αντώνης Παπαθεοδούλου Εικονογράφηση: Ίρις Σαμαρτζή ιόρθωση: Μάνος Μπονάνος 2018, Εκδόσεις Κυριάκος Παπαδόπουλος Α.Ε., έσπω Φάττα-Κάσινου

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ Ημερομηνία 10/3/2016 Μέσο Συντάκτης Link http://www.in.gr Τζωρτζίνα Ντούτση http://www.in.gr/entertainment/book/interviews/article/?aid=1500064083 Νικόλ Μαντζικοπούλου: Το μυστικό για την επιτυχία είναι

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης. Μανώλης Ισχάκης. WYS NLP Life Coaching. Ζήσε με Πάθος! Σελίδα 1

Μανώλης Ισχάκης. Μανώλης Ισχάκης. WYS NLP Life Coaching.  Ζήσε με Πάθος!  Σελίδα 1 Μανώλης Ισχάκης WYS NLP Life Coaching www.manolisischakis.gr Όνομα : Επίθετο : Ζήσε με Πάθος! www.manolisischakis.gr Σελίδα 1 Αγαπημένε μου φίλε/η, "Να είσαι ΕΣΥ! Όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι."

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου

Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας & Διοίκησης, Αγγλίας PAGE 1 OF 6 Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute of Leadership and Management) Ηνωμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ιόλη. Πως σας ήρθε η ιδέα;

Ιόλη. Πως σας ήρθε η ιδέα; Ιόλη Πως σας ήρθε η ιδέα; Μ.Τ.: Όπως γράφω και στο τέλος του βιβλίου, είχα γνωρίσει την κυρ Αγγέλω, την έζησα για αρκετά χρόνια και μου γεννήθηκε η επιθυμία να γράψω ένα μυθιστόρημα με εκείνην ως πρωταγωνίστρια.

Διαβάστε περισσότερα

Σχόλια από τους εκπαιδευόμενους στην Πρώτη Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών (καλοκαίρι 2016)

Σχόλια από τους εκπαιδευόμενους στην Πρώτη Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών (καλοκαίρι 2016) ΘΕΜΑ: «Θερινή Ακαδημία Περιβαλλοντικών Εκπαιδευτών» Μυτιλήνη, 6 Ιουνίου 2017 Το νησί της Σκύρου κατακτά και κατακτιέται από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και μπαίνει στην λίστα με τις ελάχιστες περιοχές εκτός

Διαβάστε περισσότερα

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media!

Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! Ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις δυναμικά τη Χρονιά σου με τη βοήθεια των Social Media! ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ - LINKEDIN: BUSINESS UP YOUR IMAGE Γνωρίζεις πως να παρουσιάσεις τον εαυτό

Διαβάστε περισσότερα

Coaching Skills: Modern Leader s DNA. ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ

Coaching Skills: Modern Leader s DNA. ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ :00-9:00 μμ Coaching Skills: Modern Leader s DNA Γνωρίστε και αξιοποιήστε το Coaching, σαν θετικός καταλύτης στην ηγετική σας πορεία, με την εφαρμογή του στην ζωή σας, στην ομάδα σας, την εταιρία και όπου αλλού ηγείστε.

Διαβάστε περισσότερα

Ημερολόγιο Στόχων Φωτεινή Κεχαγιά Αθηνά Copyrght 2018 All rights Reserved

Ημερολόγιο Στόχων Φωτεινή Κεχαγιά Αθηνά Copyrght 2018 All rights Reserved 2 Ημερολόγιο Στόχων Φωτεινή Κεχαγιά Αθηνά Copyrght 2018 All rights Reserved 3 Το παρόν προστατεύεται από τον Νόμο της Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Απαγορεύεται η χρήση αυτού ή μέρους αυτού, με οποιοδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας. Αξιολόγηση Ικανοτήτων 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Αξιολόγηση Ικανοτήτων Αξιολόγηση Ικανοτήτων Γενική Περιγραφή της Ενότητας: Αυτή η ενότητα στοχεύει στην αξιολόγηση των ηγετικών ικανοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1 α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. αν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Χρήστος Μαναριώτης Σχολικός Σύμβουλος 4 ης Περιφέρειας Ν. Αχαϊας Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Χρήστος Μαναριώτης Σχολικός Σύμβουλος 4 ης Περιφέρειας Ν. Αχαϊας Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ Α ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Η καλλιέργεια της ικανότητας για γραπτή έκφραση πρέπει να αρχίζει από την πρώτη τάξη. Ο γραπτός λόγος χρειάζεται ως μέσο έκφρασης. Βέβαια,

Διαβάστε περισσότερα

Αλήθεια, τι σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου;

Αλήθεια, τι σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου; Ημερομηνία 6/4/2016 Μέσο Συντάκτης Link http://blog.public.gr/ Νικόλ Μαντζικοπούλου http://blog.public.gr/alithia-ti-simeni-na-agapas-ton-eafto-sou/ Αλήθεια, τι σημαίνει να αγαπάς τον εαυτό σου; Οι 10

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIZATIONS ΑΘΗΝΑ 2015 2016 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ GESTALT IN ORGANIΖATIONS Οι ΟΜΑΔΕΣ ανθρωπιστικές ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ επιστήμες έχουν πλέον διεισδύσει στην κοινωνία και την αγορά και έχουν γίνει αποδεκτές

Διαβάστε περισσότερα

EUPA_LO_024_M_027. Αριθμός Μεθοδολογικού Εργαλείου. Κώδικας και Τίτλος Ενότητας

EUPA_LO_024_M_027. Αριθμός Μεθοδολογικού Εργαλείου. Κώδικας και Τίτλος Ενότητας Αριθμός Μεθοδολογικού Εργαλείου Κώδικας και Τίτλος Τομέα Εργασίας Κώδικας και Τίτλος Ενότητας Αριθμός και Τίτλος Μαθησιακού Αποτελέσματος Τίτλος μεθοδολογικού εργαλείου Στόχος μεθοδολογικού εργαλείου EUPA_LO_024_M_027

Διαβάστε περισσότερα

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Απόσπασμα από το βιβλίο Ενδυναμώνοντας την Ψυχή Μέσω του Διαλογισμού από τον Ρατζίντερ Σινγκ

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ. Απόσπασμα από το βιβλίο Ενδυναμώνοντας την Ψυχή Μέσω του Διαλογισμού από τον Ρατζίντερ Σινγκ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ Απόσπασμα από το βιβλίο Ενδυναμώνοντας την Ψυχή Μέσω του Διαλογισμού από τον Ρατζίντερ Σινγκ Μέσα μας υπάρχουν περισσότερα πλούτη απ ό,τι μπορούμε ποτέ να συσσωρεύσουμε σ αυτήν τη γη.

Διαβάστε περισσότερα

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ ,

26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ :00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ , 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2015 4:00-9:00 μμ Πληροφορίες - Εγγραφές : τηλ. 210 6931204, vbouloukou@manpowergroup.gr Οι επικοινωνιακές δεξιότητες σήμερα θεωρούνται από τις πιο σημαντικές δεξιότητες που πρέπει να διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη...

Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... Ευχαριστώ Ολόψυχα για την Δύναμη, την Γνώση, την Αφθονία, την Έμπνευση και την Αγάπη... τον Δάσκαλο μου, Γιώργο Καραθάνο την Μητέρα μου Καλλιόπη και τον γιο μου Ηλία-Μάριο... Ευχαριστώ! 6 ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ» ΣΤΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ» ΣΤΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΡΙΗΜΕΡΟΥ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΤΕΧΝΕΣ, ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ» ΣΤΙΣ 4-5-6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016, ΣΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ Το βιωματικό καλλιτεχνικό σεμινάριο «Τέσσερις Τέχνες, Ένα Όνειρο»

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα - για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -  για περισσότερη εκπαίδευση 1 Πρώτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-6 Ώρα για δράση... 7-17 Σημειώσεις... 18 2 Μάθημα Πρώτο - Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθουμε το ένα ένα λάθος που στερεί από όλους

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Business Management Programme Ανέλιξη στην Διοίκηση

Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Business Management Programme Ανέλιξη στην Διοίκηση Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Business Management Programme Ανέλιξη στην Διοίκηση Αναγνωρισμένο από το Institute of Leadership & Management, UK PAGE 1 OF 5 Ανέλιξη στον τομέα της Διοίκησης Εγκεκριμένο

Διαβάστε περισσότερα

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an!

WICHTIGER HINWEIS: Bitte fertigen Sie keine Kopien dieses Fragebogens an! Muster-Fragebogen allgemeinbildende Schule Αγαπητοί γονείς, η γνώμη σας είναι σημαντική για εμάς! Θέλουμε να βελτιώνουμε συνεχώς την ποιότητα της εργασίας μας στο σχολείο. Για να βρούμε ποια είναι τα δυνατά

Διαβάστε περισσότερα

Eισαγωγή. H μεγαλύτερη ανακάλυψη της γενιάς μου είναι το γεγονός ότι ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τη ζωή του αλλάζοντας τη συμπεριφορά του.

Eισαγωγή. H μεγαλύτερη ανακάλυψη της γενιάς μου είναι το γεγονός ότι ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τη ζωή του αλλάζοντας τη συμπεριφορά του. Eισαγωγή H μεγαλύτερη ανακάλυψη της γενιάς μου είναι το γεγονός ότι ένας άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τη ζωή του αλλάζοντας τη συμπεριφορά του. Oυίλιαμ Tζέϊμς Όποτε βρισκόμαστε αντιμέτωποι με άσχημα νέα,

Διαβάστε περισσότερα

σα μας είπε από κοντά η αγαπημένη ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου!

σα μας είπε από κοντά η αγαπημένη ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου! σα μας είπε από κοντά η αγαπημένη ψυχολόγος Θέκλα Πετρίδου! 12/11/2018 Katerina Christou Student Εφημερίδα Λεμεσός Στις 9 Νοεμβρίου είχα την τιμή και τη χαρά να γνωρίσω από κοντά την αγαπημένη ψυχολόγο,

Διαβάστε περισσότερα

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -www.manolisischakis.gr για περισσότερη εκπαίδευση

Μανώλης Ισχάκης - Πνευματικά δικαιώματα -www.manolisischakis.gr για περισσότερη εκπαίδευση 1 Τέταρτο Μάθημα Οδηγός Δραστηριότητας Επισκόπηση... 3 Περίληψη... 3-5 Ώρα για δράση... 6-14 Σημειώσεις... 15 2 Μάθημα Πέμπτο- Επισκόπηση Σε αυτό το μάθημα θα μάθεις πώς να διαχειριστείς την λεπτή γραμμή

Διαβάστε περισσότερα

Pandemonium. Management. From Groups to Teams

Pandemonium. Management. From Groups to Teams STRATEGY Pandemonium Management From Groups to Teams Πρωτότυπο εργαστήριο βασισμένο στην τεχνική Pandemonium Management που βοηθά να βελτιώσουμε κατακόρυφα την αποτελεσματικότητά μας ως επικεφαλής ή ως

Διαβάστε περισσότερα

ερχόμενο έτος Η ερχόμενη χρονιά Πιστεύω ότι όλα είναι δυνατά αυτήν τη χρονιά. το ερχόμενο έτος Ημερομηνία: Υπογραφή

ερχόμενο έτος Η ερχόμενη χρονιά Πιστεύω ότι όλα είναι δυνατά αυτήν τη χρονιά. το ερχόμενο έτος Ημερομηνία: Υπογραφή Πιστεύω ότι όλα είναι δυνατά αυτήν τη χρονιά. το Ημερομηνία: ερχόμενο Υπογραφή έτος Πραγματοποιήθηκε από τους εθελοντές του YearCompass και του Invisible University International. Μεταφραστές: Constadina

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγικές και τεχνικές διαχείρισης τάξεων

Στρατηγικές και τεχνικές διαχείρισης τάξεων Στρατηγικές και τεχνικές διαχείρισης τάξεων Δρ. Άνδρη Χριστοδούλου Λέκτορας Ψυχολογίας andri.christodoulou@nup.ac.cy Σημαντικότητα της Σωστής Διαχείρησης της Τάξης Η διαχείριση της τάξης είναι πολύ σημαντική

Διαβάστε περισσότερα

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ.

Μαρούλα Κλιάφα Μελίνα Κ Γεράσιμος Κ.: Μάριος Κ. Την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017, η συγγραφέας Μαρούλα Κλιάφα επισκέφτηκε το σχολείο μας και συναντήθηκε με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Α2, Β1, Β5. Οι μαθητές/ριες του Α2 ασχολήθηκαν στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός;

β) Αν είχες τη δυνατότητα να «φτιάξεις» εσύ έναν ιδανικό κόσμο, πώς θα ήταν αυτός; 1α) H πραγματική ζωή κρύβει χαρά, αγάπη, στόχους, όνειρα, έρωτα, αλλά και πόνο, απογοήτευση, πίκρες, αγώνα. Aν λείπουν όλα αυτά τα συναισθήματα και οι ανατροπές, αν χαθεί η καρδιά και η ψυχή, η ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν...

Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν... Σχολείο Το φυλλάδιο αναφέρεται σε προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζεις στο χώρο του σχολείου και προτείνει λύσεις που μπορούν να σε βοηθήσουν... ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ Πληροφορίες για το φυλλάδιο Το σχολείο αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας

Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Οδηγός επιτυχημένης καμπάνιας Γειά! Σε ευχαριστούμε που θέλεις να αλλάξεις τον κόσμο μαζί μας! Εδώ θα βρεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κάνεις μια καταπληκτική κι επιτυχημένη καμπάνια. Με την

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΣΧΑΚΗΣ ΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. Το όχημα που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία

ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΣΧΑΚΗΣ ΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ. Το όχημα που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία ΜΑΝΩΛΗΣ ΙΣΧΑΚΗΣ NLP! ΑΝ ΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΔΥΝΑΜΗ Το όχημα που θα σε οδηγήσει στην επιτυχία Γεια σου! Θα ήθελα να σε καλωσορίσω σε αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα προσωπικής ανάπτυξης. Να σου

Διαβάστε περισσότερα

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου

Χάρτινη αγκαλιά. Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Χάρτινη αγκαλιά Σχολή Ι.Μ.Παναγιωτόπουλου, Β Γυμνασίου Εργασίες 1 α ) Κατά τη γνώμη μου, το βιβλίο που διαβάσαμε κρύβει στις σελίδες του βαθιά και πολύ σημαντικά μηνύματα, που η συγγραφέας θέλει να μεταδώσει

Διαβάστε περισσότερα

Μαθηματική κατασκήνωση στην Εύβοια - 2009

Μαθηματική κατασκήνωση στην Εύβοια - 2009 Σελίδα 1 από 4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ Διεύθυνση : Ε.Λ.Κανήθου, Αμπελακίων 34100 Χαλκίδα Τηλ. : 2221081271 FAX : 2221023878 Email: info@emepne.gr http:// www.emepne.gr Μαθηματική

Διαβάστε περισσότερα

Ηγετικές Ικανότητες. Στάλω Λέστα

Ηγετικές Ικανότητες. Στάλω Λέστα Στάλω Λέστα stalo.lesta@gmail.com 96511011 Μερικά στατιστικά στοιχεία Οι γυναίκες αποτελούν μόνο το: 8,9 % των μελών διοικητικών συμβουλίων των μεγάλων εταιρειών στην Κύπρο (Largest publically listed companies)

Διαβάστε περισσότερα

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Ικανοποίησης Σπουδαστή

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Ικανοποίησης Σπουδαστή ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ Ικανοποίησης Σπουδαστή Από το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ Του ΤΕΙ Αθήνας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγαπητοί Σπουδαστές /Σπουδάστριες, Στα πλαίσια της Πρακτικής σας Άσκησης θα θέλαμε να σας

Διαβάστε περισσότερα

Μέχρι να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου, δεν θα είσαι ικανοποιημένος με όσα έχεις. Doris Mortman. Δεν υπάρχει τίποτα καλό ή κακό, παρά μόνο στη σκέψη.

Μέχρι να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου, δεν θα είσαι ικανοποιημένος με όσα έχεις. Doris Mortman. Δεν υπάρχει τίποτα καλό ή κακό, παρά μόνο στη σκέψη. Μέχρι να συμφιλιωθείς με τον εαυτό σου, δεν θα είσαι ικανοποιημένος με όσα έχεις. Doris Mortman Δεν υπάρχει τίποτα καλό ή κακό, παρά μόνο στη σκέψη. Ουίλιαμ Σαίξπηρ Λίγα λόγια για τον Μανώλη Ισχάκη Ο Μανώλης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ School for Real People! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2017-6/2018 - ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ: ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΔΑΣ SUR MEASURE:::ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ Κατηγορία Εργαστήριο Επίπεδο Διάρκεια Έναρξη Κόστος (εβδομάδες) Σχέδιο Μόδας Σχέδιο Μόδας Ι Ι 10 x 2 ½ ώρες Οκτώβριος 2011 320 Ιανουάριος 2012 Σχέδιο Μόδας

Διαβάστε περισσότερα

Η κ.φιλομήλα Λαπατά μιλά στο Nikol s Way!

Η κ.φιλομήλα Λαπατά μιλά στο Nikol s Way! Η κ.φιλομήλα Λαπατά μιλά στο Nikol s Way! Από Aggekiki Katsimardou - 20 Δεκεμβρίου 2018 Συνομιλούμε, για άλλη μια φορά, με την αγαπημένη Φιλομήλα Λαπατά, εν όψει του νέου της βιβλίου: «Οι κόρες της Ελλάδας

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΟ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 5 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΤΑΟ Ακαδημία Θησείο 27, 28/04/2013 ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ: ΚΟΣΤΟΣ : 380 Μαίρη ΒΑΝΔΩΡΟΥ - Μαρίνα ΕΦΡΑΙΜΟΓΛΟΥ ΩΡΕΣ : 10.30-20.00 Το ταξίδι...

Διαβάστε περισσότερα

«Το κορίτσι με τα πορτοκάλια»

«Το κορίτσι με τα πορτοκάλια» «Το κορίτσι με τα πορτοκάλια» «Κάθεσαι καλά, Γκέοργκ; Καλύτερα να καθίσεις, γιατί σκοπεύω να σου διηγηθώ μια ιστορία για γερά νεύρα». Με αυτόν τον τρόπο ο συγγραφέας του βιβλίου αρχίζει να ξετυλίγει το

Διαβάστε περισσότερα

Ψυχοκοινωνικές Διαστάσεις των Κινητικών Παιχνιδιών. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ενός ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ

Ψυχοκοινωνικές Διαστάσεις των Κινητικών Παιχνιδιών. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ενός ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Ψυχοκοινωνικές Διαστάσεις των Κινητικών Παιχνιδιών ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ την ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ της ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ενός ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ Σκοποί της παρουσίασης Παρουσίαση των Ψυχοκινητικών, γνωστικών και συναισθηματικών

Διαβάστε περισσότερα

2.7 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ,

2.7 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, Αριθμός μεθοδολογικού Εργαλείου Κώδικας και Τίτλος Τομέα Εργασίας Κώδικας και Τίτλος ενότητας Αριθμός και Τίτλος μαθησιακού αποτελέσματος Tίτλος μεθοδολογικού Στόχος μεθοδολογικού EUPA_LO_028_M_031 2.7

Διαβάστε περισσότερα

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη

Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη document.write(" #fh63a{ display:none; }"); Συνέντευξη με τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο του 5μελους του ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής Νίκο Μπάιλα και Μάρκο Σφακιανάκη ΑΤΣΙΔΑ: Νίκο πόσα χρόνια έχεις υπηρετήσει το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015

ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Α ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΔΙΗΜΕΡΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ «ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ» ΣΤΙΣ 26-27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2015 Υπάρχουν άνθρωποι, δημιουργικοί, που λατρεύουν την τέχνη και διαθέτουν πολλά ταλέντα, χωρίς να είναι επαγγελματίες.

Διαβάστε περισσότερα

Από την Κατερίνα Παλαμήδη

Από την Κατερίνα Παλαμήδη Από την Κατερίνα Παλαμήδη Ο Martin Brofman είναι περισσότερα από 25 χρόνια θεραπευτής και δάσκαλος θεραπευτικών τεχνών, καθώς και ιδρυτής του «Brofman Foundation for Advancement of Healing» (Ίδρυμα Μπρόφμαν

Διαβάστε περισσότερα

DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις

DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις Τι είναι το DiscoverEU; DiscoverEU: ερωτήσεις και απαντήσεις Το DiscoverEU αποτελεί πρωτοβουλία της ΕΕ που προσφέρει σε νέους και νέες ηλικίας 18 ετών μια ταξιδιωτική εμπειρία που θα τους επιτρέψει να

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (STATE OF THE ART) ΤΟΥ ENTELIS ΕΚΔΟΣΗ EΥΚΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (STATE OF THE ART) ΤΟΥ ENTELIS ΕΚΔΟΣΗ EΥΚΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (STATE OF THE ART) ΤΟΥ ENTELIS ΕΚΔΟΣΗ EΥΚΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ Εισαγωγή Η έρευνα στην Ευρώπη δείχνει ότι οι άνθρωποι με αναπηρίες όλων των ηλικιών έχουν προσωπική εμπειρία με την τεχνολογία.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΓΚΑ Atma Darshan Yoga Centre

ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΓΚΑ Atma Darshan Yoga Centre ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΓΚΑ Atma Darshan Yoga Centre ΑΓΑΠΗΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ Μέσα σε μία δυνατή ενεργειακά ατμόσφαιρα που μας προσφέρανε οι απαγγελίες πανίσχυρων μάντρας, στολίσαμε το σύμβολο του

Διαβάστε περισσότερα

Γράμμα σ έναν νέο θεραπευτή

Γράμμα σ έναν νέο θεραπευτή Γράμμα σ έναν νέο θεραπευτή ΕΙΣΑΓΩΓΗ Η τελική εργασία ως επιστέγασμα της τετραετούς πορείας στην εκπαίδευση είναι μια σκέψη που μπαίνει στον πρώτο χρόνο. Είναι μια σκέψη που ζυμώνεται, προκαλεί απορία,

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαίδευση στην Υπαρξιακή προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία και την Συμβουλευτική

Εκπαίδευση στην Υπαρξιακή προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία και την Συμβουλευτική Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2016-17 Εκπαίδευση στην Υπαρξιακή προσέγγιση στην Ψυχοθεραπεία και την Συμβουλευτική Επωνυμία και Βασική Περιγραφή Εκπαιδευτικού

Διαβάστε περισσότερα

Στέφανος Λίβος: «Η συγγραφή δεν είναι καθημερινή ανάγκη για μένα. Η έκφραση όμως είναι!»

Στέφανος Λίβος: «Η συγγραφή δεν είναι καθημερινή ανάγκη για μένα. Η έκφραση όμως είναι!» Ημερομηνία 27/4/2015 Μέσο Συντάκτης Link www.thinkover.gr Ανδριάνα Βούτου http://www.thinkover.gr/2015/04/27/stefanos-livos/ Στέφανος Λίβος: «Η συγγραφή δεν είναι καθημερινή ανάγκη για μένα. Η έκφραση

Διαβάστε περισσότερα

Προτιμήσεις εκπαιδευτικών στην επίλυση προβλημάτων με συμμετρία. Στόχος έρευνας

Προτιμήσεις εκπαιδευτικών στην επίλυση προβλημάτων με συμμετρία. Στόχος έρευνας Προτιμήσεις εκπαιδευτικών στην επίλυση προβλημάτων με συμμετρία Πουλιτσίδου Νιόβη- Χριστίνα Τζιρτζιγάνης Βασίλειος Φωκάς Δημήτριος Στόχος έρευνας Να διερευνηθούν οι παράγοντες, που επηρεάζουν την επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

Η χαμηλή αυτοπεποίθηση - Βοηθείστε το παιδί σας. Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 27 Μάρτιος 2012

Η χαμηλή αυτοπεποίθηση - Βοηθείστε το παιδί σας. Επιμέλεια football-academies Τρίτη, 27 Μάρτιος 2012 Εισηγήσεις που μπορούν να βοηθήσουν τα παιδιά σας - Μια μαγική λέξη που κάνει τους ανθρώπους και κυρίως τα παιδιά να αισθάνονται άνετα, πολύ καλά με τον εαυτό τους και τους άλλους. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ τα αρνητικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2016-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2016-6/ ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ School for Real People! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 11/2016-6/2017 - ΣΧΟΛΗ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥ 1 Ος ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ: ΓΡΗΓΟΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΖΩΗΣ F T A Method Μανώλης Ισχάκης Οδηγίες Χρήσης & Εφαρμογής Δηλώσεων : Επίλεξε μια από τις Δηλώσεις που περιλαμβάνονται παρακάτω και επανέλαβε τις λέξεις κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 4 & 5 Ιουνίου 2015

Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 4 & 5 Ιουνίου 2015 Διήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 4 & 5 Ιουνίου 2015 Ένας πρακτικός οδηγός στην σωστή ερμηνεία και σωστή

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 7, 8 & 9 Απριλίου 2016

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 7, 8 & 9 Απριλίου 2016 Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΙΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ NRM2 7, 8 & 9 Απριλίου 2016 Ένας πρακτικός οδηγός στην σωστή ερμηνεία και σωστή χρησιμοποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα μαθητών :Τρασάνη Κλαρίσα, Μάλλιαρη Ελένη, Πολυξένη Αθηνά Τσαούση, Κοτσώνη Ζωή Ανθή, Αθανασοπούλου Ευφροσύνη, Θεοδωροπούλου Θεώνη

Ομάδα μαθητών :Τρασάνη Κλαρίσα, Μάλλιαρη Ελένη, Πολυξένη Αθηνά Τσαούση, Κοτσώνη Ζωή Ανθή, Αθανασοπούλου Ευφροσύνη, Θεοδωροπούλου Θεώνη Ερευνητικό υποερώτημα: «Ποια τα κίνητρα και οι παράγοντες που επηρεάζουν τους νέους στην επιλογή του επαγγέλματος» Ομάδα μαθητών :Τρασάνη Κλαρίσα, Μάλλιαρη Ελένη, Πολυξένη Αθηνά Τσαούση, Κοτσώνη Ζωή Ανθή,

Διαβάστε περισσότερα

Η μοναδικότητά σου! Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας. Η μοναδικότητά σου!

Η μοναδικότητά σου! Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας. Η μοναδικότητά σου! Η μοναδικότητά σου! Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας Ε- book Της Jill Douka MBA, ACC Coach, Εισηγήτρια, Συγγραφέας Η μοναδικότητά σου! 2 Συνήθης ή μοναδικός; Είναι ο καθένας μας ξεχωριστός

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας

Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας 3 Ενότητα εκπαίδευσης και κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας Παρακινώντας τους άλλους Οι ενότητες κατάρτισης για τις δεξιότητες ηγεσίας έχουν αναπτυχθεί για να σας βοηθήσουν να προετοιμαστείτε για το

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό

Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό Όροι Συμμετοχής & Συμφωνητικό Σας ευχαριστούμε που διαβάζετε τα παρακάτω πολύ προσεκτικά! Αυτό το ταξίδι δεν είναι ένα συνηθισμένο τουριστικό ταξίδι ή ένα ταξίδι αναψυχής, διασκέδασης, ξεκούρασης, ιστορικής

Διαβάστε περισσότερα

Καταγραφή Εντυπώσεων από τη Συμμετοχή μου. στο Πρόγραμμα Erasmus/Socrates

Καταγραφή Εντυπώσεων από τη Συμμετοχή μου. στο Πρόγραμμα Erasmus/Socrates Καταγραφή Εντυπώσεων από τη Συμμετοχή μου στο Πρόγραμμα Erasmus/Socrates Όνομα - Επώνυμο : ΓΕΩΡΓΙΑ Ν. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ Email: envm410021@env.aegean.gr Ίδρυμα που πήγα (δώσε και ιστοσελίδα): Technical University

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΖΥΓΙΟ. Ζάγκα Αλεξάνδρα Α.Μ: Κούτσικου Ναυσικά Α.Μ:

ΔΙΑΖΥΓΙΟ. Ζάγκα Αλεξάνδρα Α.Μ: Κούτσικου Ναυσικά Α.Μ: ΔΙΑΖΥΓΙΟ Ζάγκα Αλεξάνδρα Α.Μ:1051485 Κούτσικου Ναυσικά Α.Μ:1049140 Τις τρεις τελευταίες δεκαετίες παρατηρείται αλλαγή στο οικογενειακό περιβάλλον: Στις Η.Π.Α ένας (1) στους δύο (2) γάμους καταλήγει σε

Διαβάστε περισσότερα

Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας Β Η δική μας πρόταση- εμπειρία

Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας Β Η δική μας πρόταση- εμπειρία Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας Β Η δική μας πρόταση- εμπειρία Συμμετοχή στο Πρόγραμμα του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΘΗΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΔΡΑΣΗΣ Σχολική χρονιά: 2015-2016 ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών

Μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών Μοναδικά εκπαιδευτικά προγράμματα για τη συναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών Γιατί ακόμα και όταν η αγάπη είναι δεδομένη, η επικοινωνία είναι κάτι που μαθαίνεται* *Προγράμματα βασισμένα στην «Επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός. Υπόσχεση. για. Κλάδος Οδηγών

Οδηγός. Υπόσχεση. για. Κλάδος Οδηγών Οδηγός για Υπόσχεση Κλάδος Οδηγών 1 Έκδοση 1.0 Δεκέµβριος 2014 Οδηγός για Υπόσχεση Προτάσεις προς το Αρχηγείο για να προετοιµάσει τους νέους Οδηγούς να δώσουν την Οδηγική τους Υπόσχεση. Πριν φτάσει η στιγμή

Διαβάστε περισσότερα

Υποδομή στη Γραφιστική

Υποδομή στη Γραφιστική FACEtoFACE 32 Χρόνια Εμπειρίας. Εκπαιδευτικός & Εξεταστικός όμιλος Authorized Training & Certification Centers Υποδομή στη Γραφιστική Επικοινωνία Εξεταστικό & Εκπαιδευτικό Κέντρο Αθήνας Authorized Training

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Πρότεινα ένα σωρό πράγματα, πολλά απ αυτά ήδη γνωστά:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ. Πρότεινα ένα σωρό πράγματα, πολλά απ αυτά ήδη γνωστά: ΕΙΣΑΓΩΓΗ Από τότε που άρχισα να γράφω για τους άλλους, πάνε τώρα τριάντα και πλέον χρόνια, και ειδικά από τότε που κάποιος αποφάσισε να υποδαυλίσει το θράσος μου δημοσιεύοντας τα γραπτά μου, προσπαθώ να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΣΥΝΘΕΣΗΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΙΟΣΥΝΘΕΣΗΣ Oδηγός Σπουδών ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2016-17 ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Επωνυμία και Βασική Περιγραφή Εκπαιδευτικού Προγράμματος Προϋπόθεση για την εγγραφή τους στο πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα