»Τι είναι η Spartan;

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "»Τι είναι η Spartan;"

Transcript

1

2 »Τι είναι η Spartan; Ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το Είναι 24ωρο Κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας (ΚΛΣ). Πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας μέσω ψηφιακής παρακολούθησης συστημάτων ασφαλείας.

3 » Ποιες είναι οι υπηρεσίες της Spartan; Υπηρεσία Ψηφιακής Παρακολούθησης

4 Σήματα ιδιαίτερης σημασίας

5

6

7

8 » Άλλες εξειδικευμένες υπηρεσίες της Spartan.

9 Υπηρεσία Ελέγχου Ωραρίου

10 Υπηρεσία GPRS

11 Υπηρεσία SMS

12 Υπηρεσία Λήψης Εικόνας

13 Την ποιότητα των υπηρεσιών μας υπογράφει και εγγυάται η εφαρμογή κανόνων πιστοποίησης ISO εσωτερικής λειτουργίας.

14 » Voyager by Spartan! Ανάγκη Δημιουργίας Φιλοξενία επιχειρήσεων ασφαλείας.

15 Όνομα Φόρος τιμής στο θρυλικό διαστημόπλοιο Voyager της NASA. Συμβολισμός η συνεχής, άμεση και αμφίδρομη ενημέρωση των συνεργατών της Spartan.

16 Διαφάνεια Η απόλυτη και πλήρης ψηφιακή δημοσίευση on-line, όλων των σημάτων κάθε συνδρομητή, διαθέσιμο για τον υπεύθυνο συνεργάτη μας, αποδεικνύει την πίστη που έχουμε στην ποιότητα των υπηρεσιών μας και την τόλμη μας να εμφανίζουμε όλα τα δεδομένα και τις αντίστοιχες κινήσεις μας χωρίς κανένα δισταγμό.

17 » Τι είναι το Voyager; Το Voyager είναι μια διαδραστική πλατφόρμα.» Τι είναι διαδραστική πλατφόρμα; Μια Web εφαρμογή άμεσης και αμφίδρομης επικοινωνίας με τους συνεργάτες μας.

18 Web Εφαρμογή Λειτουργεί οπουδήποτε υπάρχει πρόσβαση στο διαδίκτυο (internet). Λειτουργεί με οποιονδήποτε φυλλομετρητή (Browser). Λειτουργεί σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (Windows, Linux, android, iοs).

19 Άμεση και αμφίδρομη επικοινωνία Είναι η άμεση μεταφορά δεδομένων προς δυο κατευθύνσεις. Δηλαδή μεταφορά δεδομένων από Spartan προς συνεργάτη και από συνεργάτη προς Spartan: Άμεση ενημέρωση του συνεργάτη από Spartan: Ενημέρωση του συνεργάτη για όλες τις μεταβολές των δεδομένων του, που πραγματοποιούνται από την Spartan. (Σήματα, Οικονομικά Στοιχεία, Τεχνικά στοιχεία). Άμεση ενημέρωση της Spartan από συνεργάτη: Επέμβαση του συνεργάτη στα δεδομένα του (π.χ. στοιχεία πελατών του, προσωπικά στοιχεία) και άμεση ενημέρωση της Spartan, για έγκριση και καταχώρηση.

20

21 » Δυνατότητες Ασφάλεια : Ασφάλεια κατά την εισαγωγή (Login) ενός χειριστή. Ασφάλεια κατά τη μεταφορά δεδομένων όσο από την ίδια την πλατφόρμα αλλά και από το πρωτόκολλο ασφαλείας HTTPS.

22 Προβολή, ενημέρωση και εκτύπωση στοιχείων συνεργάτη. Προβολή, ενημέρωση και εκτύπωση βασικών στοιχειών καρτέλας πελάτη. Καταγραφή και έγκριση αιτημάτων ενημέρωσης. Προβολή, εκτύπωση και ομαδοποίηση πελατολογίου με χρήση πολλαπλών φίλτρων αναζήτησης.

23 Παρακολούθηση σημάτων υψηλής προτεραιότητας καθώς και των ενεργειών τους. Ομαδοποίηση, προβολή και εκτύπωση σημάτων και ενεργειών σύμφωνα με τα επιλεγμένα φίλτρα. Διατήρηση ιστορικού σημάτων και ενεργειών για δυο μήνες.

24 Άμεση & διαρκής ενημέρωση αναφοράς συνδρομητών χωρίς επικοινωνία. Συνδρομητές χωρίς Επικοινωνία 1. Παρακολούθηση 24ωρου τεστ. 2. Παρακολούθηση τελευταίας επικοινωνίας συνδρομητή με Spartan.

25 Προβολή και εκτύπωση οικονομικών στοιχείων του συνεργάτη αλλά και των πελατών του (π.χ. ισοζύγιο και ενεργό υπόλοιπο). Προβολή και εκτύπωση πελατολογίου με οικονομικές εκκρεμότητες, καθώς και της επικοινωνίας της Spartan με τον κάθε πελάτη. Ανανέωση σε καθημερινή βάση.

26 Προβολή εργαλείων - Ημερολόγιο εργασιών. - Εγχειρίδια συναγερμών. - Συμβόλαιο σύνδεσης. - Τεχνική υποστήριξη μέσω αιτήματος.

27 Προβολή αναφορών και στατιστικών για πελάτες και σήματα. Προβολή κατάστασης εισόδων και εξόδων πελατών. Βοήθεια με οδηγίες χρήσης σε κάθε φόρμα εργασίας.

28 » Τι είναι όμως πραγματικά το Voyager; Η Spartan θέλει το Voyager πρώτα ως ιδέα και μετά ως εργαλείο. Οι δύο επόμενες λέξεις χαρακτηρίζουν αυτή την ιδέα. Ασφάλεια Επεκτασιμότητα Απαραίτητη προϋπόθεση η κατανόηση της δομής και λειτουργίας του Voyager.

29 » Ασφάλεια μέσω της αρχιτεκτονικής του Voyager. Αποτελείται από ένα σύνολο μηχανημάτων και μηχανισμών, τα οποία είναι υπεύθυνα για την άμεση, άρτια, ασφαλή αλλά και συνεχόμενη λειτουργία του.

30 » Εξοπλισμός. Βασικές κατηγορίες εξοπλισμού: Συνεχής Τροφοδότηση Αντίγραφα Ασφαλείας Μεταφορά Δεδομένων Web Server

31 Συνεχής Τροφοδότηση Η συνεχής τροφοδότηση του Voyager επιτυγχάνεται με δυο τρόπους: IBM Blade Server : υποστηρίζει αυτόματη μετάπτωση. Αποκατάσταση λειτουργίας υλικού και λογισμικού μέσα σε λιγότερο από 4 λεπτά.

32 Τα πάντα διπλά Εφεδρικά συστήματα λήψης (Κονσόλες, Γραμμές κτλ.) Εφεδρικά συστήματα ασφάλειας (Firewalls, Switches, Servers κτλ.)

33 Διαρκής και αυτόματη λήψη αντιγράφων ασφαλείας (Backup), που συνοδεύεται από «έξυπνη τακτοποίηση» των δεδομένων και από εσωτερικούς μηχανισμούς λογισμικού, με σκοπό την ελαχιστοποίηση του μεγέθους και κατά συνέπεια του χρόνου λήψης και επαναφοράς των δεδομένων. Αντίγραφα Ασφαλείας

34 Μεταφορά Δεδομένων Αδιάλειπτη και ταχυτάτη μεταφορά δεδομένων στο Web Server του Voyager με τη βοήθεια 4 ανεξαρτήτων οπτικών ινών. Γιατί Οπτικές Ίνες; Μπορούν να μεταφέρουν γρήγορα τεράστιο όγκο δεδομένων σε σύγκριση με τα χάλκινα καλώδια. Σχεδόν καθόλου απώλειες δεδομένων. Κατά τη διάρκεια μετάδοσης της πληροφορίας δεν υπάρχουν παράσιτα. Είναι πολύ δύσκολη η υποκλοπή των δεδομένων.

35 Web Server Φιλοξενείται στην Αθήνα στο LAMDA Hellix Datacenter. Εταιρείες και οργανισμοί που φιλοξενούνται μαζί με τη Spartan για τις οποίες η ασφάλεια των δεδομένων είναι αδιαπραγμάτευτη: Alpha Bank Eurobank Τράπεζα Πειραιώς ΔΙΑΣ (Διατραπεζικά Συστήματα) Ελληνικά Πετρέλαια OTE Hellas On Line Vivodi HellasSat και άλλοι πολλοί.

36 Μερικές από τις διακρίσεις και τα ISO ποιότητας του DataCenter είναι: Best Regional Data Center Provider Award in Europe in 2009, Data Center Europe s Awards in London. Best European Green Data Center Initiative Award in Europe in 2010, Data Center Europe s Award in Nice. Best European Facilities Management Data Center Award in Europe in 2011, Data Center Europe s Award in Nice. European Improved Data Center Energy Efficiency Award in 2012, DataCenter Dynamics Award in London Data Center Integration and Outsourcing Services under ISO 9001:2008 (Lloyds Register). World-Class Mission Critical Facility under ISO 27001: 2005 (Lloyds Register).

37 » Σουίτα Εφαρμογών. Βασικές κατηγορίες: Πηγές Δεδομένων. Σύστημα Διαχείρισης. Συγχρονισμός δεδομένων με Voyager.

38 Πηγές Δεδομένων Άντληση πληροφοριών και δεδομένων που προέρχονται εκτός Spartan. Ορισμένες είναι: Ανάγνωση και αποκωδικοποίηση σημάτων. Λήψη αιτημάτων συνεργατών από Voyager. Αυτόματες Πιστώσεις (π.χ. ΔΙΑΣ, ΕΛΤΑ).

39 Σύστημα Διαχείρισης Είναι υπεύθυνο για τη διαχείριση και τον έλεγχο δεδομένων που μπορεί να προέρχεται είτε από χειριστή της Spartan είτε από μηχανισμούς ελέγχου. Όπως για παράδειγμα: Έγκριση ή απόρριψη αιτημάτων συνεργατών από Voyager. Παραγωγή στατιστικών στοιχείων. Παραγωγή ειδοποιήσεων μέσω αυτόματων διαδικασιών (Μηχανισμοί Ελέγχου και Διαχείρισης).

40 Συγχρονισμός Δεδομένων με Voyager Πολλαπλές και παράλληλες διαδικασίες μεταφοράς δεδομένων από και προς το Voyager, όπως: Μεταφορά σημάτων (πετυχαίνουμε μεταφορά έως και σημάτων το λεπτό). Μεταφορά στοιχείων πελάτη. Μεταφορά στοιχείων συνεργάτη. Μεταφορά στοιχείων στατιστικών.

41 » Επεκτασιμότητα. Το Voyager σχεδιάστηκε έτσι ώστε να μπορεί την οποιαδήποτε ανάγκη, αφού μετατραπεί σε μηχανισμό ελέγχου και διαχείρισης (ΜΕΔ), να την ενσωματώσει γρήγορα και να την υποστηρίξει εύκολα και με ασφάλεια.

42

43 » Το όραμα της Spartan! Η εφαρμογή Voyager αποτελεί την αρχή του οράματος της Spartan για μια κοινότητα ανθρώπων, που σε πραγματικό χρόνο μπορούν να μοιράζονται πληροφορίες και δεδομένα με ασφάλεια και διαφάνεια. Εφικτή προοπτική; Από εμάς εξαρτάται

44 » Ανοικτή Πρόσκληση. Προσκαλούμε όλους όσους επιθυμούν, να έρθουν σε επαφή μαζί μας και μέσω της εμπειρίας τους, να συμβάλλουν στην επεκτασιμότητα του Voyager για την απόλυτη κάλυψη ακόμα και της πιο περίπλοκης ανάγκης. Είμαστε στην διάθεσή σας για προσωπική επικοινωνία και ανάλυση σε ατομικό πλέον επίπεδο.

45 Ευχαριστούμε.

»Τι είναι η Spartan;

»Τι είναι η Spartan; by Spartan Security »Τι είναι η Spartan; 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων και εικόνας (ΚΛΣ). Πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας μέσω ψηφιακής παρακολούθησης συστημάτων ασφαλείας. Έτος ίδρυσης 1989 »Γιατί Spartan;

Διαβάστε περισσότερα

»Τι είναι η Spartan;

»Τι είναι η Spartan; by Spartan Security »Τι είναι η Spartan; 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων Συναγερμού και Εικόνας (Κ.Λ.Σ.Σ.). Πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας μέσω ψηφιακής παρακολούθησης συστημάτων ασφαλείας. Πρώτο Κ.Λ.Σ.Σ. στην

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

VCCF George Nolis - CEO

VCCF George Nolis - CEO 1 VCCF 2017 George Nolis - CEO LANCOM WHO is WHO Σχετικά με τη Lancom Η Lancom είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται αποκλειστικά στο πεδίο των IT υπηρεσιών, παρέχοντας εξειδικευμένες

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.Store E-Commerce Platform

GoDigital.Store E-Commerce Platform GoDigital.Store E-Commerce Platform Πλήρης διαχείριση καταλόγου και καταστήματος banet Α.Ε. Βαλαωρίτου 20 54625 Θεσσαλονίκη Τ.2310253999 F.2310253998 www.banet.gr info@banet.gr GoDigital.Store Γενική περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Βασική προτεραιότητά μας η ασφάλεια των δεδομένων σας.

Βασική προτεραιότητά μας η ασφάλεια των δεδομένων σας. Τι είναι το Data Center; Για την καλύτερη φιλοξενία (hosting ) των συνδρομητικών εφαρμογών και υπηρεσιών που υποστηρίζουν τις επιχειρηματικές ανάγκες των πελατών της, η interworks επένδυσε στην δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού

24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού 24ωρο κέντρο λήψης σημάτων συναγερμού ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΙΚΤΥΑ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Γιώργος Παπαβασιλείου Τηλ.: : 6945541410-2291037674 E-mail: info@mysecuritysystem.gr www.mysecuritysystem.gr 24ωρη ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 e Prtcl-01 Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων Συνοπτική Παρουσίαση Το σύστημα e Prtcl-01 Το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση Στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Ηλεκτρονική διακυβέρνηση Στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ηλεκτρονική διακυβέρνηση Στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Συνεργασία: Πανεπιστήμιο Κρήτης Ομάδα Εκπαίδευσης Υ.Κ. Εργαστήριο Πολυμέσων Gennet S.A. Φορείς Χρηματοδότησης: Κοινωνία της Πληροφορίας

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Η LINK Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να καταστεί πυρήνας καινοτομικών λύσεων Τηλεματικής αναβαθμίζοντας καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

GoDigital.CMS Content Management System. Πλήρης διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας

GoDigital.CMS Content Management System. Πλήρης διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας GoDigital.CMS Content Management System Πλήρης διαχείριση περιεχομένου ιστοσελίδας Γενική περιγραφή Πλήρης λύση ηλεκτρονικής παρουσίας Το GoDigital.CMS είναι μία πλήρη εφαρμογή διαχείρισης ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ειδοποιήσεων με Κινητές Συσκευές

Διαχείριση Ειδοποιήσεων με Κινητές Συσκευές Διαχείριση Ειδοποιήσεων με Κινητές Συσκευές Λαμπαδαρίδης Αντώνιος el04148@mail.ntua.gr Διπλωματική εργασία στο Εργαστήριο Συστημάτων Βάσεων Γνώσεων και Δεδομένων Επιβλέπων: Καθηγητής Τ. Σελλής Περίληψη

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Η Λογιστική Σουίτα ΙΙ αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

SingularLogic Mobile Applications

SingularLogic Mobile Applications SingularLogic Mobile Applications Το γραφείο μαζί σας, όπου και εάν βρίσκεστε H οικογένεια more περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητές συσκευές (SmartPhones, PDAs, Tablets, Netbooks) με τις οποίες δίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Salespoint. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet.

Salespoint. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet.gr Salespoint Στις µέρες µας η ανάπτυξη και η δυναµική του τµήµατος πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ESHOP

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ESHOP ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET WEB SOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ESHOP Ηµεροµηνία:... E-mail Εταιρία:... Tηλ.. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEBSITE ΣΧΕ ΙΑΣΜΟΣ-ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από:

Στρατηγική Επιλογή. Το xline ERP - Λογιστικές Εφαρμογές αποτελείται από: Στρατηγική Επιλογή Οι απαιτήσεις του συνεχώς μεταβαλλόμενου οικονομικού - φοροτεχνικού περιβάλλοντος σε συνδυασμό με τις αυξανόμενες ανάγκες πληροφόρησης των επιχειρήσεων, έχουν αυξήσει ραγδαία τον όγκο

Διαβάστε περισσότερα

Εκδόσεις του B-symbolaio IV

Εκδόσεις του B-symbolaio IV Εκδόσεις του B-symbolaio IV To B-symbolaio IV διατίθεται σε τρεις (3) διαφορετικές εκδόσεις: Standard, Advanced και Enterprise. Για να δείτε αναλυτικά τι περιέχει κάθε έκδοση δείτε παρακάτω τον πίνακα

Διαβάστε περισσότερα

Κατάσταση σύνδεσης με τον Server και με τη βάση αναφοράς. Διαθέσιμες βάσεις και την απόσταση από το ROVER

Κατάσταση σύνδεσης με τον Server και με τη βάση αναφοράς. Διαθέσιμες βάσεις και την απόσταση από το ROVER Σελίδα 1 από 6 Αξιότιμε/ή συνεργάτη, Σας ενημερώνουμε ότι έχει συμπληρωθεί (ή συμπληρώνεται σύντομα) ένας χρόνος από την ημερομηνία αγοράς του RTK δέκτη σας και πολύ σύντομα οι κωδικοί που χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική Πλατφόρμα. Παρουσίαση έργου

Επιχειρηματική Πλατφόρμα. Παρουσίαση έργου Επιχειρηματική Πλατφόρμα Παρουσίαση έργου Περιεχόμενα Περιγραφή Χρονοδιάγραμμα Λειτουργίες Σύμφωνα με Πίνακες Συμμόρφωσης Demo Σκοπός Διάδοση επιχειρηματικών ενεργειών Προώθηση επιχειρηματικών εκδηλώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Βελτιωμένη Εφαρμογή. Νέες δυνατότητες. Νέα Ιστοσελίδα

Βελτιωμένη Εφαρμογή. Νέες δυνατότητες. Νέα Ιστοσελίδα Βελτιωμένη Εφαρμογή Νέες δυνατότητες Νέα Ιστοσελίδα ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ WWW.ASEP.GR 1 ΦΟΡΕΙΣ Α.Σ.Ε.Π. ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ WWW.ASEP.GR 2 Φάση Α: Α: Μελέτη Εφαρμογής

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου

Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου Το Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου της OPTIONSNET, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο λογισμικό για τη διαχείριση όλων των διεργασιών ενός τυπικού πρωτοκόλλου για Δημόσιους και

Διαβάστε περισσότερα

Δικτύωση υπολογιστών

Δικτύωση υπολογιστών Δικτύωση υπολογιστών Από το 1985 αρχίζει η δικτύωση των υπολογιστών Επικοινωνία μεταξύ των συνδεδεμένων Η/Υ για μεταφορά αρχείων και δεδομένων Διαχειριστής δικτύου (Server) Εκτυπωτής 1 Πλεονεκτήματα δικτύου

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός και Υλοποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος για τους τεχνικούς του φυσικού αερίου

Σχεδιασμός και Υλοποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος για τους τεχνικούς του φυσικού αερίου Διπλωματική Εργασία Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών Σχεδιασμός και Υλοποίηση ενός πληροφοριακού συστήματος για τους τεχνικούς του φυσικού αερίου Ποτσίκα Ηλιάνα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ E HOTEL.P D NI Το σύστημα διαχείρισης πρόσβασης της ENTURY είναι ο σύγχρονος τρόπος ελέγχου και διαχείρισης κτηρίων, επαγγελματικών χώρων, ξενοδοχείων κλπ. Βασισμένο σε τεχνολογίες αιχμής και σε πρωτόκολλα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας

ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Σύμβουλος Επιχειρησιακής Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Τεχνολογίας Η Επαγγελματική Χρήση-Εκμετάλλευση της Κοινωνίας της Πληροφορίας και των Ηλεκτρονικών Μέσων Δικτύων και Επικοινωνιών στον Κλάδο των Ανεξάρτητων Επισκευαστών Αυτοκινήτων Οχημάτων Ολοκληρωμένο Δίκτυο Ανεξάρτητων

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Πρωτοκόλλου... 2 1.1. Καινοτομία του προσφερόμενου προϊόντος... 2 1.2. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 2 1.3. Ευκολία

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΠ 311 & 586 ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια Α. συστήματος

Διαβάστε περισσότερα

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - INTERNET WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ

ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - INTERNET WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Θρασυµάχου 14, Αθήνα - 6ος όροφος Τηλέφωνο: 210 2139880 Fax: 210 2139916 E-mail: sales@icop.gr ICOP - ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ - INTERNET WEBSOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ Ηµεροµηνία: E-mail: Όνοµα υπευθύνου: Εταιρία:

Διαβάστε περισσότερα

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης

Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Η σύγχρονη λύση Ηλεκτρονικής Τιµολόγησης Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα και υψηλό κόστος, ανακαλύπτοντας τα οφέλη της υπηρεσίας ηλεκτρονικής

Διαβάστε περισσότερα

Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες

Περισσότερες εφαρµογές, απεριόριστες δυνατότητες Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Πολυγλωσσικό περιβάλλον Εποπτεία σε πραγµατικό χρόνο Πρόσβαση µέσω οποιασδήποτε συσκευής µε σύνδεση στο Internet Άµεση ενηµέρωση µέσω email ή/και sms Αναλυτικό χαρτογραφικό υπόβαθρο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas

Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Πολιτική Ασφαλείας Δεδομένων Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV Austria Hellas Αποστολή της Retail@Link & Πολιτική Ασφαλείας 12 χρόνια εμπειρίας Στη διασύνδεση επιχειρήσεων με >11.500.000 Ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club

Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club Τεχνικά χαρακτηριστικά του προγράμματος DS-Video Club 1. Γενικά χαρακτηριστικά Φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον Λειτουργεί κάτω από XP, Vista, Windows 7, Windows 8 Συνιστάται η χρήση Barcode Reader (όχι

Διαβάστε περισσότερα

IBM WebSphere Cast Iron Live

IBM WebSphere Cast Iron Live Περιγραφή Υπηρεσιών IBM WebSphere Cast Iron Live Στην παρούσα Περιγραφή Υπηρεσιών περιγράφεται η Υπηρεσία Cloud που παρέχεται από την IBM στον Πελάτη. Με τον όρο "Πελάτης" νοούνται η εταιρεία, οι εξουσιοδοτημένοι

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management

Sunsoft Ltd Alexandros F&B Management ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FOOD & BEVERAGE ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ & ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com

Διαβάστε περισσότερα

Βάσια Ευθυμίου. Παναγιώτης Μανέτος. Αλέξιος Δέφνερ. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Βάσια Ευθυμίου. Παναγιώτης Μανέτος. Αλέξιος Δέφνερ. Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βάσια Ευθυμίου Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Παναγιώτης Μανέτος ΕΔΙΠ, Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας & Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ INTERNET WEB SOLUTIONS ΠΡΟΤΑΣΗ-ΑΝΑΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ WEB SITE ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ Ηµεροµηνία:... E-mail Εταιρία:... Tηλ... ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ WEBSITE Κατοχύρωση Domain Name (.gr) Ανανέωση

Διαβάστε περισσότερα

Αρχιτεκτονική του πληροφοριακού συστήµατος Cardisoft Γραµµατεία 2003 ιαχείριση Προσωπικού

Αρχιτεκτονική του πληροφοριακού συστήµατος Cardisoft Γραµµατεία 2003 ιαχείριση Προσωπικού Αρχιτεκτονική του πληροφοριακού συστήµατος Cardisoft Γραµµατεία 2003 ιαχείριση Προσωπικού Γενικά Η αρχιτεκτονική ανάπτυξης τους πληροφοριακού συστήµατος Γραµµατεία 2000 υποσύστηµα διαχείρισης προσωπικού

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

(*) Λειτουργικά χαρακτηριστικά B-symbolaio iv suite. Standard Advanced Enterprise

(*) Λειτουργικά χαρακτηριστικά B-symbolaio iv suite. Standard Advanced Enterprise Λειτουργικά χαρακτηριστικά B-symbolaio iv suite Standard Advanced Enterprise 1 Συμβόλαια Πλήρης καταχώρηση στοιχείων Συμβολαίων (Συμβαλλόμενοι, εμπλεκόμενοι, έγγραφα, οικονομικά, παραστατικά*, ενέργειες*

Διαβάστε περισσότερα

Εισηγητές Αντώνης Βουκάλης : Διεύθυνση Τεχνικού Τμήματος Αλέξανδρος Βουκάλης : Διεύθυνση Οικονομικών & Στρατηγικής

Εισηγητές Αντώνης Βουκάλης : Διεύθυνση Τεχνικού Τμήματος Αλέξανδρος Βουκάλης : Διεύθυνση Οικονομικών & Στρατηγικής * Εισηγητές Αντώνης Βουκάλης : Διεύθυνση Τεχνικού Τμήματος Αλέξανδρος Βουκάλης : Διεύθυνση Οικονομικών & Στρατηγικής Πρότυπος 24ωρος Σταθμός Επιτήρησης Σημάτων Η.Σ.Α. Ανώτερες Προδιαγραφές Λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

Απαντήσεις σε ερωτήσεις

Απαντήσεις σε ερωτήσεις Απαντήσεις σε ερωτήσεις Ερώτηση 1 Στη σελίδα 53 της διακήρυξης αναγράφεται «Μέχρι τώρα οι εφαρμογές των υπηρεσιών ΓΕΜΗ (Μητρώο/ www.businessregistry.gr και Υπηρεσίες Εξωστρέφειας για την εξυπηρέτηση των

Διαβάστε περισσότερα

Διατίθεται εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android και ios. Γενική Αρχιτεκτονική Συστήματος

Διατίθεται εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα android και ios. Γενική Αρχιτεκτονική Συστήματος Exandas-gis Η εφαρμογή Exandas-Gis είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή Τηλεματικής Παρακολούθησης και Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων σε πραγματικό χρόνο.η εφαρμογή είναι προσβάσιμη από οποιοδήποτε σημείο με την

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ (Το έντυπο αποστέλλεται στην ΕΥΔ ΕΠ ΨΣ) Κωδ ΟΠΣ (MIS) 373955 Πράξη Ψηφιακός Διαδραστικός Οδηγός και εφαρμογές για την Προβολή και Ανάδειξη του Πολιτιστικού Περιεχομένου του ΝΠΙΔ

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Τεχνολογίες ροής δεδοµένων σε ΙΡ δίκτυα: Ένας δρόµος προς τα συστήµατα πληροφόρησης επιβατών επόµενης γενιάς

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Τεχνολογίες ροής δεδοµένων σε ΙΡ δίκτυα: Ένας δρόµος προς τα συστήµατα πληροφόρησης επιβατών επόµενης γενιάς ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Τεχνολογίες ροής δεδοµένων σε ΙΡ δίκτυα: Ένας δρόµος προς τα συστήµατα πληροφόρησης επιβατών επόµενης γενιάς Σύστηµα πληροφόρησης επιβατών Σύστηµα πληροφόρησης επιβατών επόµενης

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΛΑΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΚΔΟΣΕΩΝ Λ.ΚΗΦΙΣΙΑΣ 23, 15123, ΜΑΡΟΥΣΙ

Διαβάστε περισσότερα

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (CRM) Το icomplete είναι μια βραβευμένη υπηρεσία, βασισμένη σε λογισμικό CRM μέσω cloud, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1

Νέα λειτουργικότητα - Βελτιώσεις. Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015. Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Έκδοση 21.26.1228 06/05/2015 Ημ/νία έκδοσης dd/mm/2015 1 Περιεχόμενα Νέα λειτουργικότητα... 3 Εμπορική διαχείριση 3 Σύνδεση γραμμών παραστατικών αγορών/πωλήσεων/ειδών... 3 Παραστατικά Σύνθεσης... 3 Συναλλασσόμενοι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εφαρμογή διαχείρισης σχέσεων πελατολογίου. Προσαρμόζεται στις ανάγκες και το μέγεθος κάθε επιχείρησης παρέχοντας ολοκληρωμένη πληροφόρηση.

Διαβάστε περισσότερα

Δυνατότητες cloud εφαρμογής «Τιμολόγησης Διαχείρισης οφειλών και υποχρεώσεων Μητρώο παγίων με Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων»

Δυνατότητες cloud εφαρμογής «Τιμολόγησης Διαχείρισης οφειλών και υποχρεώσεων Μητρώο παγίων με Τήρηση Λογιστικών Βιβλίων» Ολοκληρωµένη πλατφόρµα cloud για Τιµολόγηση, Μητρώο παγίων, Λογιστική παρακολούθηση, ιαχείριση οφειλών & υποχρεώσεων. Τιµολογήστε online, απλά και εύκολα µε αυτόµατη ενηµέρωση των λογιστικών σας βιβλίων.

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα στο σύννεφο

Αντίγραφα στο σύννεφο Αντίγραφα στο σύννεφο Λόγοι προτίμησης της IT-Advisor για τα αντίγραφα σας στο σύννεφο IT-Advisor, τα δεδομένα σας στο σύννεφο Σχεδιασμένο για την προστασία επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους Η IT-Advisor

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ 1 SkyΜeter Hydro edition (SM-HL) Τα έξυπνα υδρόμετρα SkyΜeter τοποθετούνται στην παροχή νερού και προσφέρουν τις παρακάτω δυνατότητες: νέας τεχνολογίας υψηλής ακρίβειας

Διαβάστε περισσότερα

Linux Terminal Server Project

Linux Terminal Server Project Linux Terminal Server Project Ένα κεντρικό σύστημα διαχείρισης των τερματικών κοινού της Βιβλιοθήκης & Κέντρου Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Κολοβός Φίλιππος filippos@uom.gr Ευάγγελος Μπάνος

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Tμήμα ΤΠΕ & Διαφάνειας Πληροφορίες : Μαυροκυουκουλάκη Ελένη ΠΡΟΣ: ΑΔΑΜ: Γάζι, 03/10/2016 Αρ. Πρωτ. : 17891 ERGOMEC PRIVATE COMPANY ERGOMEC P.C. Σιδηρόκαστρο

Διαβάστε περισσότερα

Η συγκεκριμένη πρόσκληση αφορά την εκτέλεση εργασιών στα πλαίσια της Ενότητας Δράσεων Α και συγκεκριμένα στις Δράσεις:

Η συγκεκριμένη πρόσκληση αφορά την εκτέλεση εργασιών στα πλαίσια της Ενότητας Δράσεων Α και συγκεκριμένα στις Δράσεις: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΑΨΗΣ (έως 6) ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΜΙΣΘΩΣΗΣ ΕΡΓΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ Π893_13-09-2012 (ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ) Το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

ΕΤΑΙΡ ΙΚΗ  ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ . ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ...- 1 - ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 2 - ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ... - 3 - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ... - 4 - ΕΞΕΙ ΙΚΕΥΣΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ... - 5 - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... - 6 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Αποδοτικό Data Center. «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία»

Αποδοτικό Data Center. «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία» Αποδοτικό Data Center «Ασφάλεια, Αποτελεσματικότητα και Οικονομία» To Data Center Το Data Center αποτελεί την καρδιά της μηχανογράφησης και της επεξεργασίας των Πληροφοριών, που έχουν πλέον θεμελιώδη θέση

Διαβάστε περισσότερα

«Οι σύγχρονες απαιτήσεις από έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων & Εικόνας»

«Οι σύγχρονες απαιτήσεις από έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων & Εικόνας» «Οι σύγχρονες απαιτήσεις από έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων & Εικόνας» Εισηγήτρια : Πλευριά Νικολέττα 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας. Ακροπόλεως 19 Αθήνα Τηλ. 210 6770299 Email : info@europa.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0

ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0 ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ Secure With Cromar Web Version 1.0 Πρόσβαση http://www.cromar.gr/securewithcromar/main.html Εκπαιδευτικά Video: http://www.cromar.gr/pages.php?p_id=145 Εισαγωγή... 3 Διαθεσιμότητα

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Εξειδικευμένη Λύση Μηχανογράφησης για Επιχειρήσεις Ταχυμεταφορών Συμβατό με τα πιο γνωστά Περιφερειακά

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εξυπηρέτησης Πολιτών και Παρόχων

Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εξυπηρέτησης Πολιτών και Παρόχων Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Εξυπηρέτησης Πολιτών και Παρόχων Γιάννης Γιαννάκος Ηλεκτρονικός Μηχανικός Ηλεκτρονικών Υπολογιστών/ Α.Δ.Α.Ε. Ηράκλειο,1Δεκεμβρίου 2008 ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες

Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες Ψηφιακό Σύστημα Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo Μετάδοση μηνυμάτων κάτω απο οποιεσδήποτε συνθήκες 2 Συσκευή Ανακοινώσεων και Φωνητικού Συναγερμού Praesideo από την Bosch Κρατήστε το κοινό

Διαβάστε περισσότερα

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty Smart Manager Υ πηρεσ ίες Loyalty 1 Η κάρτα η οποία σας εξοικονομεί χρήματα με τις αγορές σας. i Πίστη και ασφάλεια στην τσέπη σας Τι είναι: To Smart manager είναι ένα σύστημα εύκολο και ασφαλές δημιουργημένο

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσία Τηλεμέτρησης και Εποπτείας Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων

Υπηρεσία Τηλεμέτρησης και Εποπτείας Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων Υπηρεσία Τηλεμέτρησης και Εποπτείας Φωτοβολταϊκών Εγκαταστάσεων SmartEcoMeter Περιγραφή Υπηρεσίας Υπηρεσία αποµακρυσµένης παρακολούθησης και ελέγχου Φ/Β εγκαταστάσεων Σύνδεση µετρητή µέσω Vodafone GPRS

Διαβάστε περισσότερα

Αξιοποίηση και διάθεση ελληνικού ψηφιακού έγκριτου περιεχομένου

Αξιοποίηση και διάθεση ελληνικού ψηφιακού έγκριτου περιεχομένου Εισαγωγικός Οδηγός Το έργο Πλατφόρμα Παροχής Υπηρεσιών Κατάθεσης, Διαχείρισης και Διάθεσης Ανοικτών Δεδομένων & Ψηφιακού Περιεχομένου Αξιοποίηση και διάθεση ελληνικού ψηφιακού έγκριτου περιεχομένου To

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή

Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή IT Landscape Transformation. Accomplished. Οργάνωση και Διαχείριση Δημοσίων Έργων με μια εφαρμογή ACE ERP ecm: δυναμικό & αξιόπιστο καλύπτει ολοκληρωμένα τα δημόσια έργα Το ACE ERP είναι ένα ολοκληρωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα

Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Check up 40 σημείων: Έσοδα Έξοδα Κάντε Check up στο λογισμικό σας!.. δώστε απάντηση στους προβληματισμούς σας!.και προχωρήστε στις επιλογές σας! To πρόγραμμα Εσόδων Εξόδων αποτελεί το κύριο εργαλείο της

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η υπηρεσία PNA s Webinars;

Τι είναι η υπηρεσία PNA s Webinars; PNA s Webinars 1 2 Τι είναι η υπηρεσία PNA s Webinars; Τα PNA s Webinars, είναι υπηρεσία που προσφέρει η PNA στις εταιρίες που επιθυμούν να διοργανώσουν ηλεκτρονικά σεμινάρια, διαλέξεις και παρουσιάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΜΕΤΡΙΑ ΥΔΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ v1.08 1 SkyΜeter Hydro edition (SM-HL) Τα έξυπνα υδρόμετρα SkyΜeter τοποθετούνται στην παροχή νερού και προσφέρουν τις παρακάτω δυνατότητες: νέας τεχνολογίας υψηλής ακρίβειας

Διαβάστε περισσότερα

SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου

SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου Σελίδα 1 από 40 SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτόκολλου 1. SGA Διαχείριση Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου... 4 1.1. Γενικές αρχές του προσφερόμενου συστήματος... 4 1.2.

Διαβάστε περισσότερα

Ενίσχυση Επιχειρήσεων για την υλοποίηση Επενδύσεων στην ψηφιακή ασφάλεια e-security. Ελευθέριος Μεταξούδης Aθανάσιος Τσιακπίνης. Σύμβουλοι ανάπτυξης

Ενίσχυση Επιχειρήσεων για την υλοποίηση Επενδύσεων στην ψηφιακή ασφάλεια e-security. Ελευθέριος Μεταξούδης Aθανάσιος Τσιακπίνης. Σύμβουλοι ανάπτυξης Ενίσχυση Επιχειρήσεων για την υλοποίηση Επενδύσεων στην ψηφιακή ασφάλεια e-security Ελευθέριος Μεταξούδης Aθανάσιος Τσιακπίνης Σύμβουλοι ανάπτυξης ικαιούχοι Ενισχύσεων Η Επιχείρηση είναι υφιστάμενη με

Διαβάστε περισσότερα

Your Mobile Network. Your Mobile Network. Co-Operator

Your Mobile Network. Your Mobile Network. Co-Operator Your Mobile Network Your Mobile Network Co-Operator H εταιρία Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2000 με τη μορφή ομόρρυθμης και μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία το 2007, με την επωνυμία «AMD Telecom». Σήμερα είναι

Διαβάστε περισσότερα

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM IoT for Automotive

Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS. IBM IoT for Automotive Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές SaaS IBM IoT for Automotive Οι Όροι Χρήσης (Terms of Use - "ToU") αποτελούνται από το παρόν έγγραφο "Όροι Χρήσης της IBM Όροι για Συγκεκριμένες Προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες

Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες exray CRM Αυτοματοποίηση Διαχείρισης Πελατειακών Σχέσεων για Φαρμακαποθήκες / Φαρμακευτικές Εταιρείες Προσφέρουμε ένα CRM πληροφοριακό σύστημα... που προσαρμόζεται στις ανάγκες της εταιρείας σας, όχι η

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής ΦΠΑ

Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής ΦΠΑ Οδηγίες Συμπλήρωσης Εκκαθαριστικής ΦΠΑ Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας οδηγιών συμπλήρωσης και αυτόματης αποστολής εντύπου Φ1. Παρακάτω προτείνεται

Διαβάστε περισσότερα

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop WEB AGENCY ALBATROS Διαφημιστικές Υπηρεσίες & Σχεδιασμός ιστοσελίδων www.webagencyalbatros.com Τηλ 6939052115 Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ H O N E S T P A R T N E R S Σεβαστουπόλεως 80, 115 26, Αθήνα Τηλ. 210-6743057 Φαξ. 211-2261272 24/ 3 / 2 0 1 6 Αναπτύσσουμε τεχνολογία, δίνουμε δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΙΔΟΣ : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Η παρούσα μελέτη αφορά την προμήθεια συστήματος καθορισμού σειράς προτεραιότητας για τις ανάγκες του τμήματος επειγόντων περιστατικών του

Διαβάστε περισσότερα

Ενιαίο Σύστημα Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αθηνών

Ενιαίο Σύστημα Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αθηνών Ενιαίο Σύστημα Ψηφιακής Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Αθηνών http://pergamos.lib.uoa.gr Γιώργος Πυρουνάκης (forky@libadm.uoa.gr) Υπολογιστικό Κέντρο Βιβλιοθηκών Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ (S/W) ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΤΗΣΙΑΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ (S/W) ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ Αθήνα 15 Δεκεμβρίου 2017 ΤΜΗΜΑ ΜIΣΘΟΔΟΣΙΑΣ KAI ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Αριθμ. Πρωτ. 203014 Δ/νση: Πρώην Σχολή Ευελπίδων Κτίριο 16, 10167 Αθήνα ΑΔΑ: Γραφείο

Διαβάστε περισσότερα

MedExpress, ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης για Ιατρεία Πρωτοβάθμιας Υγείας Ομιλητής: Αλέξανδρος Κέκελης, Chief Technical Officer, Sigmasoft SA

MedExpress, ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης για Ιατρεία Πρωτοβάθμιας Υγείας Ομιλητής: Αλέξανδρος Κέκελης, Chief Technical Officer, Sigmasoft SA MedExpress, ολοκληρωμένη λύση οργάνωσης για Ιατρεία Πρωτοβάθμιας Υγείας Ομιλητής: Αλέξανδρος Κέκελης, Chief Technical Officer, Sigmasoft SA Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για κάθε σύγχρονο ιατρείο 1.Οργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis CRM on android

Atlantis CRM on android Atlantis CRM on android 1 Περιεχόμενα Σύντομη περιγραφή... 3 Περί συγχρονισμού... 4 Η πρώτη χρήση της συσκευής... 5 Διαχείριση ενεργειών... 6 Η πρώτη εικόνα... 6 Ταξινόμηση... 6 Προβολή και διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς!

Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! CLIQ goes mobile! Διαχειριστείτε το σύστημα κλειδώματος σας CLIQ όποτε και & από όπου θέλετε εσείς! IKON Ο ειδικός στα συστήματα κλειδώματος από το 1926 ASSA ABLOY, ο παγκόσμιος ηγέτης στις λύσεις ανοίγματος

Διαβάστε περισσότερα

«Οι σύγχρονες απαιτήσεις από έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων & Εικόνας»

«Οι σύγχρονες απαιτήσεις από έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων & Εικόνας» «Οι σύγχρονες απαιτήσεις από έναν Κεντρικό Σταθμό Λήψης Σημάτων & Εικόνας» Ομιλητής : Κων/νος Παπαγεωργίου 24ωρο Κέντρο Λήψης Σημάτων & Εικόνας. Ακροπόλεως 19 Αθήνα Τηλ. 210 6770299 Email : info@europa-central.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ηλεκτρονική Διαχείριση Ερευνών Αγοράς και Προσφορών για Διαγωνισμούς αξίας κάτω των 60.000 για τα Νοσοκομεία 2 1 Το επιχειρησιακό θέμα στις Διευθύνσεις Προμηθειών

Διαβάστε περισσότερα

Το πληρέστερο πρόγραμμα για μαιευτήρες - γυναικολόγους. data design web site : www.datadesign.gr e-mail : info@datadesign.gr computer applications

Το πληρέστερο πρόγραμμα για μαιευτήρες - γυναικολόγους. data design web site : www.datadesign.gr e-mail : info@datadesign.gr computer applications Λ. Μεσογείων 249, 154 51 Ν. Ψυχικό, Τηλ. 210 6537422 Fax 210 6542785 data design web site : www.datadesign.gr e-mail : info@datadesign.gr Το πληρέστερο πρόγραμμα για μαιευτήρες - γυναικολόγους Καρτέλα

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Έρευνας Αγορών και Διαχείρισης Προσφορών για το Γρ. Προμηθειών Προδιαγραφή Απάντηση Παρατηρήσεις

Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Έρευνας Αγορών και Διαχείρισης Προσφορών για το Γρ. Προμηθειών Προδιαγραφή Απάντηση Παρατηρήσεις Τεχνικές Προδιαγραφές Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας Έρευνας Αγορών και Διαχείρισης Προσφορών για το Γρ. Προμηθειών Προδιαγραφή Απάντηση Παρατηρήσεις Εγγραφή Χρηστών του Νοσοκομείου στην Πλατφόρμα Να μπορούν

Διαβάστε περισσότερα

Στο grid διαχείρισης φακέλων εμφανίζονται οι εξής πληροφορίες:

Στο grid διαχείρισης φακέλων εμφανίζονται οι εξής πληροφορίες: Στο grid διαχείρισης φακέλων εμφανίζονται οι εξής πληροφορίες: Α/Α: Ο μοναδικός αριθμός (ID) αρίθμησης του φακέλου Α/Α Server: Ο μοναδικός αριθμός (ID) του φακέλου ο οποίος ενημερώνεται από την κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

Οι νέες τεχνολογικές τάσεις στον αντικλεπτικό συναγερμό www.olympia-electronics.gr

Οι νέες τεχνολογικές τάσεις στον αντικλεπτικό συναγερμό www.olympia-electronics.gr Οι νέες τεχνολογικές τάσεις στον αντικλεπτικό συναγερμό ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ Πίνακας 2.1 Καταδικασθέντες κατά τόπο τέλεσης της πράξης (2001-2009) Περιφέρεια/ Έτος 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008

Διαβάστε περισσότερα

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com

PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com Æ ıªœæ ÆØ Æ ı! Ακολουθεί μια αναλυτική περιγραφή των (παλαιών και νέων) δυνατοτήτων των συστημάτων, αποφεύγοντας δυσνόητους τεχνικούς όρους. Ο στόχος είναι να γίνει κατανοητή, κυρίως, από το εμπορικό σας

Διαβάστε περισσότερα

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει.

Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Στείλτε το μήνυμα, οτι και αν γίνει. Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO boschsecurity.gr Μεγαφωνικό σύστημα ανακοινώσεων και φωνητικού συναγερμού PRAESIDEO 3 Ενημέρωση και

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Σύστημα Είσπραξης & Παράδοσης Ασφαλιστηρίων (ΣΕΠΑ) ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 1. Εισαγωγή. Το Σύστημα Είσπραξης & Παράδοσης Ασφαλιστηρίων (ΣΕΠΑ), είναι μία διαδικασία με την οποία η ERGO επικοινωνεί και συναλλάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Βασικές Έννοιες Web Εφαρμογών

Βασικές Έννοιες Web Εφαρμογών ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ Τεχνολογίες και Εφαρμογές Διαδικτύου Βασικές Έννοιες Web Εφαρμογών Κατερίνα Πραματάρη Τεχνολογίες και Εφαρμογές Διαδικτύου Περιεχόμενα

Διαβάστε περισσότερα