PDF created with pdffactory trial version

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "PDF created with pdffactory trial version www.pdffactory.com"

Transcript

1 Æ ıªœæ ÆØ Æ ı! Ακολουθεί μια αναλυτική περιγραφή των (παλαιών και νέων) δυνατοτήτων των συστημάτων, αποφεύγοντας δυσνόητους τεχνικούς όρους. Ο στόχος είναι να γίνει κατανοητή, κυρίως, από το εμπορικό σας τμήμα και να μπορέσετε, άμεσα και εύκολα, να «μετατρέψετε» τα συστήματα KOSMON, σε πωλήσεις και έσοδα για την επιχείρησή σας!

2 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ Με ένα μόνο σύστημα KOSMON, 30 τηλεφωνητές βρίσκονται στη διάθεσή σας, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο, χωρίς λειτουργικό κόστος (μισθούς, υπερωρίες, αποζημιώσεις, νυχτερινά, άλλα προβλήματα κ.λπ.). Αναθέστε σε ένα σύστημα KOSMON (σε συνεργασία με τους τηλεφωνητές που ήδη διαθέτετε ή ακόμα και χωρίς αυτούς), να απαντάει στις εισερχόμενες τηλεφωνικές κλήσεις πελατών σας, να τους παρέχει (σύνθετες) πληροφορίες ή να λαμβάνει (σύνθετα) στοιχεία από αυτούς, ή να τους συνδέει (αν χρειαστεί) με κάποιον τηλεφωνητή. ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ IVR ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ Τα IVR, συνήθως, είναι συνδεδεμένα με τηλεφωνικές γραμμές (ή με τηλεφωνικά κέντρα, εσωτερικές συσκευές κ.λπ.). Τώρα, μπορούν (οσαδήποτε) να διασυνδεθούν και μεταξύ τους. Έτσι, το ένα μπορεί να μεταφέρει κλήσεις στο άλλο ή να συνδέουν μεταξύ τους συνομιλητές που βρίσκονται σε διαφορετικά IVR. Επίσης, κάθε IVR μπορεί να ελέγχει τα υπόλοιπα. Αποτέλεσμα: πλήθος νέων εφαρμογών και μεγάλη οικονομία!

3 ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΡΟΑΣΗ Μέχρι τώρα, τα KOSMON\Ivr ήταν τα μόνα που μπορούσαν να ηχογραφούν τις τηλεφωνικές κλήσεις μεταξύ δύο συνομιλητών. Τώρα πλέον, είναι και τα μόνα που μπορούν: α) Να ηχογραφήσουν την ακρόαση μιας υπηρεσίας του IVR, από κάποιο πελάτη (π.χ. για να καταλάβετε τα σημεία που τον δυσκολεύουν, ή όταν επιθυμείτε να κάνει ο πελάτης επιλογές - να δίνει στοιχεία, όχι μόνο πατώντας πλήκτρα, αλλά και με τη φωνή του). β) Να επιτρέψουν τριμερή συνομιλία ή συνακρόαση μιας υπηρεσίας του IVR και κάποιου πελάτη (π.χ. ο επόπτης ενός Call Center να συμμετάσχει σε μια συνομιλία για να βοηθήσει την τηλεφωνήτρια στη συνομιλία της με έναν πελάτη). ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ - VoIP (Voice over IP) Μετατρέψτε το τηλεπικοινωνιακό σας σύστημα σε ψηφιακό και συμβατό με VoIP, χωρίς επιπλέον κόστος, χωρίς νέο εξοπλισμό, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες. Τα συστήματα KOSMON, λειτουργούν και ως VoIP gateway και σας επιτρέπουν να δεχόσαστε ή να κάνετε ή να μεταφέρετε τηλεφωνικές κλήσεις, εσωτερικές ή αστικές ή υπεραστικές ή διεθνείς, εκμεταλευόμενοι τα πλεονεκτήματα της τηλεφωνίας μέσω Ίντερνετ (που αποτελεί το μέλλον της τηλεφωνίας) χωρίς κόστος και με κορυφαία ποιότητα φωνής!

4 ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ Μοναδική δυνατότητα! Παράδειγμα: Στο IVR βρίσκονται συνδεδεμένοι πολλοί συνομιλητές. Ο καθένας ακούει την υπηρεσία που έχει επιλέξει, κάνει τις επιλογές του, παίρνει ή δίνει πληροφορίες κ.λπ. Οποιαδήποτε στιγμή, κάποιος από αυτούς μπορεί να επιλέξει να συνδεθεί και να συνομιλήσει ζωντανά με οποιονδήποτε άλλον. Μπορεί να προηγηθεί κάποια διαδικασία για τη διασύνδεση (π.χ. να ζητηθεί έγκριση από τον άλλο πελάτη για τη σύνδεσή του) ή μπορεί η σύνδεση να γίνεται αμέσως μόλις ζητηθεί. Ιδανική για εφαρμογές: διδασκαλίας, club-ομάδες, γνωριμίες, Call center κ.λπ. ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΕΙΜΕΝΩΝ (TTS) ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΩΝΗΣ Τα συστήματα KOSMON μπορούν να διαβάσουν και να ανακοινώσουν φωνητικά, οποιαδήποτε πληροφορία ή κείμενο, χωρίς να χρειαστεί να το προ-ηχογραφήσετε. Ιδιαίτερα χρήσιμη δυνατότητα για πληροφορίες που αλλάζουν διαρκώς (π.χ. τιμές χρηματιστηρίου, τρέχουσα θερμοκρασία κ.λπ.). Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και πολύ καλύτερο από... πολλές φωνές που ακούτε στο ραδιόφωνο ή την τηλεόραση!

5 ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΩΝ (Conference) Κι άλλα συστήματα επιτρέπουν σε πολλούς συνομιλητές να συνομιλούν όλοι μαζί ή να ακούνε όλοι μαζί κάποιον ομιλητή (πελάτες, τηλεφωνήτριες κ.λπ.). Όμως, το KOSMON\Ivr προσφέρει μέχρι και 30 (!!!) σύγχρονους συνομιλητές ή ακροατές, σε μια ή περισσότερες ομάδες. Επίσης, το KOSMON\Ivr προσφέρει δυναμική και αυτόματη αυξομοίωση ομάδων («δωματίων») και συνομιλητών σε κάθε ομάδα, ανάλογα με τη ζήτηση της στιγμής. Τέλος, το KOSMON\Ivr προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέτετε ή να αφαιρείτε ή να μεταφέρετε συνομιλητές αυτόματα, με το πάτημα κάποιων πλήκτρων στην τηλεφωνική συσκευή του πελάτη, ή με το ποντίκι του υπολογιστή του επόπτη (drag & drop)! Μπορείτε να βρείτε άλλο σύστημα στην αγορά που να προσφέρει όλα τα παραπάνω συγκεντρωμένα; ΚΛΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ Σε πολλαπλές δοκιμές στα εργαστήριά μας (αλλά πλέον και σε πραγματικές συνθήκες, σε αρκετές από τις νέες εγκαταστάσεις), τα KOSMON\Ivr έχουν επιτύχει εντυπωσιακό πλήθος κλήσεων (εισερχόμενων και εξερχόμενων) χωρίς να παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα! Πλήθος κλήσεων της τάξης των , , , χωρίς ανάγκη επανεκκίνησης, είναι σύνηθες για τη νέα έκδοση v. 7. Η μέγιστη σε διάρκεια, δοκιμή, έχει επιτύχει μέχρι και κλήσεις, χωρίς κανένα πρόβλημα. Φυσικά, συνεχίζουμε τις δοκιμές για ακόμα εντυπωσιακότερα μεγέθη!

6 ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 30 διαφημιστές 30 πωλητές βρίσκονται στη διάθεσή σας, χωρίς λειτουργικό κόστος (μισθούς, υπερωρίες, αποζημιώσεις, νυχτερινά, άλλα προβλήματα κ.λπ.). Αναθέστε σε ένα σύστημα KOSMON\Ivr (σε συνεργασία με τους τηλεφωνητές που ήδη διαθέτετε, ή ακόμα και χωρίς αυτούς) να ενημερώνουν και να πληροφορούν τους πελάτες σας, ή να βρίσκουν νέους πελάτες, ή να πωλούν τα προϊόντα σας, χωρίς επιπλέον κόστος! ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ (ACD) Μέχρι τώρα, για να έχει κανείς τη δυνατότητα να κατανέμει «έξυπνα» τις εισερχόμενες κλήσεις, σε τηλεφωνητές (π.χ. με τη βοήθεια φίλτρων και κριτηρίων), έπρεπε να επενδύσει ένα μεγάλο ως και «τεράστιο» ποσό, για εξοπλισμό και λογισμικό. Αυτά, πολλές φορές, ήταν τόσο δύσχρηστα που κατέληγαν να υποχρησιμοποιούνται ή και να μην χρησιμοποιούνται καθόλου! Τώρα, αρκεί ένα KOSMON\Ivr για να έχετε δυνατότητες που δεν θα μπορούσατε ούτε να φανταστείτε, με τα παλιά, δύσχρηστα συστήματα. Και όλα αυτά με ελάχιστο κόστος!

7 ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΟΜΙΛΙΑΣ (Speech Recognition) Μέχρι τώρα οι επιλογές του πελάτη ή η λήψη στοιχείων από αυτόν, γινόταν μέσω των πλήκτρων (αριθμών) της τηλεφωνικής συσκευής. Τώρα πλέον, τα συστήματα KOSMON έχουν τη δυνατότητα (με προσιτό κόστος), να καταλαβαίνουν τις επιλογές (ή τις πληροφορίες) που δίνει ο πελάτης με τη φωνή του: εύκολα, γρήγορα και με ακρίβεια! ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΩΝ (CI / CRM / Contact Center) Μέχρι τώρα, για να αποκτήσει μια επιχείρηση ένα πλήρως αυτοματοποιημένο και εξελιγμένο κέντρο τηλεφωνητών (Call Center), θα έπρεπε να επενδύσει σε πανάκριβο εξοπλισμό, λογισμικό και υπηρεσίες. Συνήθως το αποτέλεσμα ήταν ένα περίπλοκο και δύσχρηστο σύστημα που σε πολλές περιπτώσεις υπολειτουργούσε. Υπάρχουν περιπτώσεις εταιρειών που «χρυσοπλήρωσαν» πανάκριβα συστήματα Call Centers, τα εγκατέστησαν και στο τέλος τα εγκατέλειψαν χωρίς να τα χρησιμοποιήσουν ποτέ! Τώρα πλέον, η ύπαρξη ενός συστήματος KOSMON μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη ενός σύγχρονου Contact Center, εύκολα, απλά και απίστευτα οικονομικά (φωνή, SMS, φαξ, Ίντερνετ, ακόμα και ανάγκες που τα υπόλοιπα, πανάκριβα συστήματα, αδυνατούσαν να καλύψουν).

8 ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΛΗ THN ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ (CTI) Τα συστήματα KOSMON λειτουργούν παράλληλα, συμπληρωματικά και σε συνεργασία με το υπάρχον τηλεφωνικό κέντρο, την υπάρχουσα τηλεπικοινωνιακή υποδομή και την υπόλοιπη μηχανογράφηση (υπολογιστές, Servers, Λογιστήριο κ.λπ.). Μπορούν επίσης να παίξουν το ρόλο του συνδετικού κρίκου (interface) μεταξύ των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων (telephony) και της μηχανογράφησης (computers), ως CTI (computer-telephony interface). Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπουν την άμεση (On Line) ανταλλαγή πληροφοριών μεταξύ των δύο συστημάτων (τηλεπικοινωνίες μηχανογράφηση) π.χ. καταγραφή κλήσεων, διάρκεια, χρεώσεις, στατιστικά κ.λπ. Επιπλέον μπορούν να επιτρέψουν την ανάπτυξη εξελιγμένων και αυτοματοποιημένων υπηρεσιών όπως την αναγνώριση του πελάτη που καλεί και την άμεση εμφάνιση (στην οθόνη του υπολογιστή της τηλεφωνήτριας) όλων των στοιχείων του! ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕ-ΗΧΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ (Audiotex Services) Όλες οι αυτοματοποιημένες υπηρεσίες που έχουμε συνηθίσει να πρσφέρονται από το τηλέφωνο (επιλογή πληροφορίας με μενού: «πατήστε 1 για...», ηχογραφημένες υπηρεσίες, ειδησεογραφική ενημέρωση, κ.λπ.) περιλαμβάνονται έτοιμες στα συστήματα KOSMON και μπορούν να χρησιμοποιθούν από την πρώτη στιγμή χωρίς να απαιτείται καμία προετοιμασία ή πρόσθετο κόστος!

9 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΑΠΟ / ΣΕ ΚΙΝΗΤΑ (SMS Server) Μέχρι τώρα για να μπορεί κανείς να λάβει ή να στείλει μηνύματα από/σε κινητό (SMS), για επαγγελματικές εφαρμογές, έπρεπε να καταφύγει σε ακριβές και περίπλοκες λύσεις (πλατφόρμα SMS, λογισμικό, εξοπλισμός, διασύνδεση με όλες τις εταιρείες κινητής κ.λπ.). Τώρα πλέον, τα συστήματα KOSMON έχουν τη δυνατότητα (με προσιτό κόστος) να λειτουργήσουν ως SMS Gateway Server, προσφέροντας τα πλεονεκτήματα της απ ευθείας πρόσβασης σε όλες τις εταιρείες κινητής, για κάθε υπηρεσία SMS (ακόμα και προστιθέμενης αξίας, τετραψήφιο αριθμό, μεγάλο όγκο αποστολών κ.λπ.)! ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΛΗΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ (Call Completion) Τα συστήματα KOSMON μπορούν να εκτελέσουν ακόμα και τις πιο περίπλοκες και απαιτητικές εργασίες, όπως την «ολοκλήρωση κλήσης» (Transfer). Παράδειγμα: αφού η τηλεφωνήτρια συνομιλήσει με τον πελάτη, στην συνέχεια τον συνδέει με κάποιον άλλον συνομιλητή, εκτός Call Center, για να συνεχίσει τη συνομιλία του. Η συνομιλία αυτή εξακολουθεί να «διέρχεται» από τα συστήματα KOSMON οπότε μπορείτε να έχετε όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν αυτά (ηχογράφηση κλήσης, στατιστικά στοιχεία, έλεγχο κλήσης κ.λπ.)!

10 ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΤΛΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ Τα συστήματα KOSMON μπορούν να συνδυάσουν και να προσφέρουν οποιαδήποτε πληροφορία ή στοιχείο ακόμα και χωρίς να τις έχετε προ-ηχογραφήσει ή προ-καταχωρήσει. Τα συστήματα KOSMON μπορούν να αντλήσουν μόνα τους, αυτόματα και σε τακτά χρονικά διαστήματα σχεδόν οποιαδήποτε πληροφορία υπάρχει και παρέχεται οπουδήποτε (π.χ. στο Ίντερνετ, σε άλλους υπολογιστές, σε κεντρικά αρχεία κ.λπ.) και σε οποιαδήποτε μορφή (π.χ. αρχεία SQL, Access, Word, Excell, σελίδες Internet, απλό κείμενο κ.λπ.)! ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (PBX) Τα συστήματα KOSMON μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς να απαιτούν ύπαρξη τηλεφωνικού κέντρου αφού εύκολα και άμεσα μπορούν να λειτουργήσουν ως τηλεφωνικά κέντρα, αναλογικά, υβριδικά ή πλήρως ψηφιακά. Μπορούν να συνδεθούν σε αυτά, απλές τηλεφωνικές συσκευές, επαγγελματικές ψηφιακές συσκευές VoIP, ή και εξελιγμένες ψηφιακές κονσόλες VoIP για Call Centers! Επιπλέον, όταν υπάρχει τηλεφωνικό κέντρο και απαιτείται επέκτασή του, τα συστήματα KOSMON μπορούν να λειτουργήσουν παράλληλα ή συμπληρωματικά με αυτό.

11 ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ (SMS Services) Τα συστήματα KOSMON μπορούν να προσφέρουν ακόμα και την πιο εξελιγμένη και απαιτητική υπηρεσία για κινητά τηλέφωνα, εύκολα, άμεσα και χωρίς επιπλέον κόστος, όπως υπηρεσίες: Ringtones, Video, mobiletv, Wap Push, MMS (multimedia), Java Games, υπηρεσίες πληροφόρησης, διαγωνισμούς, αλληλεπιδραστικά παιχνίδια, Ιντερνετ, κ.λπ.! ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ & ΛΗΨΗ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΦΑΞ (FΑΧ Server) Τα συστήματα KOSMON μπορούν να λάβουν ή να στείλουν πολλά φαξ μαζί, είτε για εξυπηρέτηση συγκεκριμένου πελάτη, είτε για ομαδική ενημέρωση. Τα εισερχόμενα φαξ μπορούν να εκτυπωθούν ή να αποθηκευθούν σε υπολογιστή ή να αποσταλούν για ανάγνωση (όπου χρειάζεται) μέσω e- mail ή μέσω κινητού!

12 Η KOSMON προσφέρει σήμερα, την πιο πλήρη και δοκιμασμένη «γκάμα» συστημάτων και υπηρεσιών τηλεπικοινωνιών. Μπορεί να καλύψει άμεσα, εύκολα και σε λογικό κόστος, κάθε απλή ή εξειδικευμένη ανάγκη σας, χωρίς να χρειάζεται να καταφύγετε σε πολλούς προμηθευτές ή να συνδυάσετε διάφορες λύσεις που, πολλές φορές, είναι ασύμβατες μεταξύ τους. Παράλληλα προσφέρει εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη σε κάθε εγκατάσταση ή συνεργασία. Η μακροχρόνια πορεία της εγγυάται ότι θα έχετε άμεση τεχνική υποστήριξη, όποτε τη χρειαστείτε, ακόμα και μετά από χρόνια. Παράλληλα, η συνεχής παρακολούθηση των εξελίξεων της τεχνολογίας και η διαρκής αναβάθμιση των συστημάτων, εγγυάται ότι η επένδυσή σας θα παραμένει σύγχρονη και αποδοτική, όσα χρόνια και αν περάσουν. Σε συνδυασμό με τις εντυπωσιακά λογικές τιμές των υπηρεσιών μας, σας βοηθάμε να μετατρέψετε άμεσα, εύκολα και οικονομικά, την «επικοινωνία», από δαπάνη σε έσοδο, ακόμα και χωρίς να επενδύσετε άμεσα σε εξοπλισμό! KOSMON\Ivr fi KOSMON\Voice Center fi KOSMON\Contact Center fi KOSMON\Dialer fi KOSMON\ConferenceServer fi KOSMON\Recorder fi KOSMON\SMSserver fi KOSMON\FaxServer fi KOSMON\VoIPgateway fi KOSMON\IServer fi Νο 1 σε εγκαταστάσεις, σε εξυπηρετούμενους πελάτες, σε δυνατότητες & ισχύ! ƺº Ø Æ Æ! Ραιδεστού 3, 14341, Ν. Φιλαδέλφεια, τηλ , , fax , sales@kosmon.gr

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία»

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Τηλεφωνικό Κέντρο Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας για κάθε σύγχρονη ε- πιχείρηση. Στο παρελθόν,

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Αναγνώριση Αναμονή και Κράτηση Απόκρυψη Αριθμού Απόρριψη Εισερχόμενων με Απόκρυψη Αριθμού Υπηρεσία Συνδιάσκεψης Προώθηση Φραγή Ειδοποίηση μέσω SMS Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Call Center Solutions

Call Center Solutions Call Center Solutions Call Center Solutions Opencomm OC360 Ενοποιημένη πλατφόρμα με όλες τις τεχνολογίες και τις λειτουργικότητες που απαιτεί σήμερα ένα Call / Contact Center και εγγυάται: Αύξηση της παραγωγικότητας

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2018

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2018 Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2018 1/5 Καρτοκινητό Vodafone Χρεώσεις συνδιαλέξεων Καρτοκινητού Vodafone Πακέτο σύνδεσης καρτοκινητού Vodafone 5 Κάρτες συνδιαλέξεων* 5, 10, 15,

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων 1 Διαχει ριση Τηλεφωνικω ν Κλη σεων ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΔΟΜΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ... 3 ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ... 4 ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ... 5

Διαβάστε περισσότερα

OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας

OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας OpenIP your mind. Promelit OpenIP extra Small Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας. Η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να είναι σε θέση να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

O πελάτης στο επίκεντρο

O πελάτης στο επίκεντρο Ημερίδα ΕΕΤΤ Ποιότητα Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών & Προστασία Καταναλωτών O πελάτης στο επίκεντρο Η εξυπηρέτηση του πελάτη κομβικό σημείο για την εδραίωση σχέσεων εμπιστοσύνης Tom Στράτος, Διευθυντής Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ

SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ SELF SERVICE ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΚΑΥΣΙΜΩΝ Το σύγχρονο πρατήριο πρέπει να εξυπηρετεί τους πελάτες γρήγορα και με ασφάλεια, προσφέροντας έξυπνους εναλλακτικούς τρόπους εφοδιασμού των οχημάτων ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται

1. Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται 1 Τι είναι τα Ιδεατά Ιδιωτικά Δίκτυα (VPN) & σε ποιες επιχειρήσεις απευθύνονται Επιχειρήσεις με περισσότερα από ένα σημεία παρουσίας (καταστήματα, γραφεία) πολύ συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα επικοινωνίας

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Τηλεφωνητής Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Χρήσιμες Συμβουλές: Τηλεφωνητής Η Vodafone σου παρέχει την υπηρεσία Vodafone Business Connect Voicemail ώστε όποιος σε καλεί στον επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας

Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Ενοποιήστε τις επικοινωνίες σας χρησιμοποιώντας τεχνολογίες Microsoft και δείτε το άμεσο όφελος στην επιχείρησή σας Η πλατφόρμα Unified Communications (UC), βασισμένη σε τεχνολογίες της Microsoft, χρησιμοποιεί

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48

Εισαγωγή 6. Δημιουργία λογαριασμού 13. Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28. Βασικές λειτουργίες 32. Επιλογές συνομιλίας 48 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εισαγωγή 6 Δημιουργία λογαριασμού 13 Εγκατάσταση και λειτουργία του Skype 28 Βασικές λειτουργίες 32 Επιλογές συνομιλίας 48 Γενικές ρυθμίσεις Skype 64 Το Skype σε φορητές συσκευές 78 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Title Title Title Title Title

Title Title Title Title Title Title Title Title Title Title Η Avaya είναι παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, την δημιουργία, την επέκταση και συντήρηση εταιρικών

Διαβάστε περισσότερα

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (CRM) Το icomplete είναι μια βραβευμένη υπηρεσία, βασισμένη σε λογισμικό CRM μέσω cloud, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις με χρήση Cisco WebEx

Οδηγίες για συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις με χρήση Cisco WebEx Πανεπιστήμιο Αιγαίου Υπηρεσία Πληροφορικής και Επικοινωνιών Υπηρεσίες Εικόνας-Ήχου Τηλεδιασκέψεις Οδηγίες για συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις με χρήση Cisco WebEx ype.aegean.gr Έκδοση οδηγιών v.15.01.14 20

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta 1. Εισαγωγή 2. Δημιουργία Λογαριασμού πρόσβασης στην ιστοσελίδα My Cyta 3. Διαχείριση των υπηρεσιών 3.1 Προσθήκη αριθμού ευρυζωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα. καταγραφής συνομιλιών διαχείρισης κλήσεων. www.matelcom.gr

Συστήματα. καταγραφής συνομιλιών διαχείρισης κλήσεων. www.matelcom.gr Συστήματα καταγραφής συνομιλιών διαχείρισης κλήσεων www.matelcom.gr προηγμένες εφαρμογές καταγραφής & λύσεις Όποια και αν είναι η εφαρμογή σας έχουμε τη λύση Προηγμένες Εφαρμογές Η Matelcom παρουσιάζει

Διαβάστε περισσότερα

QEMS TUTORIAL CRM. Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS.

QEMS TUTORIAL CRM. Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS. QEMS TUTORIAL CRM Οδηγίες για το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα της QEMS. ΕΚΔΟΣΗ 1.0.1 + 26/6/2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 2 LOGIN... 3 δικαιωματα ΕΦΑΡΜΟΓΗς... 4 ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ... 4 ADMIN / MANAGER... 4 ΥΠΑΛΗΛΟΣ...

Διαβάστε περισσότερα

Η επικοινωνία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Η επικοινωνία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Υπηρεσίες Για Επαγγελματίες & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Η επικοινωνία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Easy Business Τηλεφωνικό Κέντρο 2play Επιχειρηματικό H Cyta δίνει όλες τις λύσεις! Cyta 4U Το σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ - international ROAMING ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ

ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ - international ROAMING ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΟΔΗΓΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗΣ - international ROAMING ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΑΞΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ & ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ 1 Τι είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 2. Υπολογιστές και Τεχνολογία Επικοινωνιών Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον. Υπηρεσίες Διαδικτύου

Κεφάλαιο 2. Υπολογιστές και Τεχνολογία Επικοινωνιών Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον. Υπηρεσίες Διαδικτύου Κεφάλαιο 2 Υπολογιστές και Τεχνολογία Επικοινωνιών Παρελθόν - Παρόν - Μέλλον Υπηρεσίες Διαδικτύου Υπηρεσίες Διαδικτύου Επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο Ανταλλαγή Στιγμιαίων Μηνυμάτων (Instant messaging)

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

Επαγγελματικές Τηλεπικοινωνίες. Private Branch exchange

Επαγγελματικές Τηλεπικοινωνίες. Private Branch exchange Επαγγελματικές Τηλεπικοινωνίες Private Branch exchange Το τηλεφωνικό κέντρο IP exten σχεδιάστηκε για τις ανάγκες των τηλεπικοινωνιών σε μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Τo exten PBX ειναι ένα τηλεφωνικό

Διαβάστε περισσότερα

«Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center. Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού

«Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center. Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού «Ώθηση» Ανταγωνιστικότητας σε Call Center Ολοκληρώνοντας open source & καινοτομικά Ελληνικά προϊόντα λογισμικού Case Study: Ώθηση Α.Ε. Open source και Ελληνικό καινοτομικό λογισμικό στις υπηρεσίες one-stop-shop

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Ψηφιακές ευκολίες Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Ψηφιακές ευκολίες Καλώς ορίσατε Ο Οδηγός αυτός σας παρουσιάζει τις Ψηφιακές ευκολίες σταθερής τηλεφωνίας που

Διαβάστε περισσότερα

Open Source Collaboration Platform

Open Source Collaboration Platform Open Source Collaboration Platform Αντώνης Ψαράς Microbase Μιχάλης Καλογήρου Παν/μιο Κρήτης Ποια είναι η Microbase Η εταιρεία Microbase ιδρύθηκε το 2003 από ομάδα μηχανικών με εξειδίκευση στην πληροφορική

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΕΕ 10 Ιανουαρίου 2005

ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΤΕΕ 10 Ιανουαρίου 2005 ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΤΕΕ 10 Ιανουαρίου 2005 Προσδοκίες Τελικών Χρηστών Αμεσότητα και Ευκολία Χρήσης Βέλτιστη Σύνδεση Αξιοπιστία και Ασφάλεια ΤΕΕ -10Ιαν, 2005 2 Προκλήσεις για τους Παρόχους Φιλικές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαχείρισης Telephony Small Business μέσω της ιστοσελίδας My Cyta

Οδηγός Διαχείρισης Telephony Small Business μέσω της ιστοσελίδας My Cyta Οδηγός Διαχείρισης Telephony Small Business μέσω της ιστοσελίδας My Cyta 1. Εισαγωγή 2. Δημιουργία Λογαριασμού πρόσβασης στην ιστοσελίδα My Cyta 3. Διαχείριση των υπηρεσιών 3.1 Προσθήκη αριθμών Telephony

Διαβάστε περισσότερα

ASTERISK BUSINESS CASES

ASTERISK BUSINESS CASES ASTERISK BUSINESS CASES TΟ ASTERISK ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΥΒΡΥΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΑΣΤΙΚΟΙ ΜΥΘΟΙ ΓΙΑ ΤΟ * ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Unified Communications. Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014. Angelo Gentili Business Development Manager. www.partnernet.gr

Unified Communications. Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014. Angelo Gentili Business Development Manager. www.partnernet.gr Unified Communications Everywhere! Τρίτη 21 Οκτωβρίου, 2014 Angelo Gentili Business Development Manager www.partnernet.gr Καλώς Ορίσατε Οι οργανισμοί σήμερα καλούνται να καλύψουν όλο και περισσότερες ανάγκες

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Φωνής στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τις Υπηρεσίες Διαμεταγωγής. ΕΥΤΕΧΝΟΣ, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τεχνολογίες Φωνής στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τις Υπηρεσίες Διαμεταγωγής. ΕΥΤΕΧΝΟΣ, Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τεχνολογίες Φωνής στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο και τις Υπηρεσίες Διαμεταγωγής Εισαγωγή E-Commerce V-Commerce Σύνθεση Φωνής, Αναγνώριση Φωνής, Αναγνώριση Οµιλητή Προοπτικές και δυνατότητες εφαρµογής των τεχνολογιών

Διαβάστε περισσότερα

Yuboto Company Profile. Yuboto Ltd Company Profile. Εταιρικό προφίλ της Yuboto (Mobile Marketing/Telecoms)

Yuboto Company Profile. Yuboto Ltd Company Profile. Εταιρικό προφίλ της Yuboto (Mobile Marketing/Telecoms) Yuboto Company Profile 1 Yuboto Ltd Company Profile Εταιρικό προφίλ της Yuboto (Mobile Marketing/Telecoms) Yuboto Mobile www.yuboto.com Marketing/Telecoms 2 Yuboto Company Profile 1. Η Εταιρεία Η Yuboto

Διαβάστε περισσότερα

Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network).

Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network). ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Καλαμάτα, 2015 Το Διαδίκτυο Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network). Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Your Mobile Network. Your Mobile Network. Co-Operator

Your Mobile Network. Your Mobile Network. Co-Operator Your Mobile Network Your Mobile Network Co-Operator H εταιρία Η εταιρία μας ιδρύθηκε το 2000 με τη μορφή ομόρρυθμης και μετατράπηκε σε ανώνυμη εταιρία το 2007, με την επωνυμία «AMD Telecom». Σήμερα είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ COSMOTE

ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ COSMOTE ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ COSMOTE Διαθεσιμότητα υπηρεσίας εξυπηρέτησης τελικών χρηστών (H01) Υπηρεσία Τηλεφωνική Γραμμή Ωράριο Λειτουργίας Χρέωση υπηρεσίας εξυπηρέτησης τελικών Εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών & Καρτοκινητής

Διαβάστε περισσότερα

OTE Σταθερή Τηλεφωνία Πρόσθετες Υπηρεσίες

OTE Σταθερή Τηλεφωνία Πρόσθετες Υπηρεσίες OTE Σταθερή Τηλεφωνία Πρόσθετες Υπηρεσίες Η ανάγκη σου για ευκολία είναι για μας έμπνευση! Πιο πολλά, πιο εύκολα, πιο οικονομικά Με αυτές τις λέξεις θα μπορούσε κανείς να περιγράψει τις Πρόσθετες Υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα Skype (έκδοση 4.0.0.226)

Το πρόγραμμα Skype (έκδοση 4.0.0.226) Το πρόγραμμα Skype (έκδοση 4.0.0.226) Το Skype είναι ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να μετατρέψουμε τον υπολογιστή μας σε βιντεοτηλέφωνο! Για να είναι ικανοποιητική η ποιότητα του ήχου και πολύ περισσότερο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE

Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE Οδηγίες Προσωπικoύ Τηλεφωνητή COSMOTE Στον Προσωπικό σου Τηλεφωνητή µπορούν να αποθηκευτούν µέχρι και 30 µηνύµατα διάρκειας έως και 3 λεπτών το καθένα. Μπαίνοντας στον Προσωπικό σου Τηλεφωνητή µε τον ειδικό

Διαβάστε περισσότερα

»Τι είναι η Spartan;

»Τι είναι η Spartan; »Τι είναι η Spartan; Ελληνική εταιρεία, ιδρύθηκε το 1989. Είναι 24ωρο Κέντρο λήψης σημάτων και εικόνας (ΚΛΣ). Πάροχος ηλεκτρονικής ασφάλειας μέσω ψηφιακής παρακολούθησης συστημάτων ασφαλείας. » Ποιες είναι

Διαβάστε περισσότερα

Δίκτυα Νέας Γενιάς: Τεχνολογία & Υπηρεσίες Δρ. Ηλίας Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας, Στρατηγικής & Ανάπτυξης OTENET. Η.

Δίκτυα Νέας Γενιάς: Τεχνολογία & Υπηρεσίες Δρ. Ηλίας Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας, Στρατηγικής & Ανάπτυξης OTENET. Η. Δίκτυα Νέας Γενιάς: Τεχνολογία & Υπηρεσίες Δρ. Ηλίας Δρακόπουλος Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας, Στρατηγικής & Ανάπτυξης OTENET Slide: 1 Αρχιτεκτονική Δικτύων Νέας Γενιάς Εξωτερικοί παράγοντες και η επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ. Θέμα πτυχιακής: Voice over IP. Ονοματεπώνυμο: Κόκκαλη Αλεξάνδρα

ΠΤΥΧΙΑΚΗ. Θέμα πτυχιακής: Voice over IP. Ονοματεπώνυμο: Κόκκαλη Αλεξάνδρα ΠΤΥΧΙΑΚΗ Θέμα πτυχιακής: Voice over IP Ονοματεπώνυμο: Κόκκαλη Αλεξάνδρα Εισαγωγή στην Υπηρεσία Voice over IP Το Voice over IP (VoIP) είναι μια καινούργια τεχνολογία η οποία προσφέρει φωνητική συνομιλία

Διαβάστε περισσότερα

για την επιχείρησή σας Λύση Χωρίς Συμβιβασμούς SOLO SMALL BUSINESS GATEWAY

για την επιχείρησή σας Λύση Χωρίς Συμβιβασμούς SOLO SMALL BUSINESS GATEWAY SOLO SMALL BUSINESS GATEWAY Το SOLO Small Business Gateway είναι ένα λογισμικό που έρχεται να καλύψει όλες τις βασικές ψηφιακές ανάγκες σας. Ενσωματώνει ένα σύγχρονο Τηλεφωνικό Κέντρο και ένα πλήρη Server

Διαβάστε περισσότερα

Supervoice Services. Δραστική μείωση κόστους διεθνών κλήσεων καθώς και κλήσεων σε κινητά.

Supervoice Services. Δραστική μείωση κόστους διεθνών κλήσεων καθώς και κλήσεων σε κινητά. Σελίδα 2 από 6 Supervoice Services Η Supervoice προσφέρει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες με παγκόσμια εμβέλεια. Οι ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η Supervoice, απευθύνονται

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Φεβρουάριος 2018

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Φεβρουάριος 2018 Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Φεβρουάριος 208 /7 Vodafone International Χρεώσεις Ομιλίας, Video-κλήσεων, SMS & MMS προς Διεθνείς Προορισμούς Αζερμπαϊτζάν 0,28845 0,28845 - Άιγυπτος 0,07980

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά. Αποκλειστικά για τους συναδέλφους μας στην Τράπεζα

Προσφορά. Αποκλειστικά για τους συναδέλφους μας στην Τράπεζα Προσφορά Αποκλειστικά για τους συναδέλφους μας στην Τράπεζα Προσφορά για τους συναδέλφους στην Τράπεζα Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΤΠ), προσφέρει για τους συναδέλφους μας, δύο προσφορές

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Λειτουργίες νέων τηλεφωνικών συσκευών Τα τηλεφωνικά κέντρα που απαρτίζουν το νέο δίκτυο φωνής προσφέρουν προηγµένες υπηρεσίες στους τελικούς χρήστες. Οι υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογές. Αποτελέσματα. Η Εταιρεία. Ταυτότητα Δραστηριότητες Συνεργασίες

Εφαρμογές. Αποτελέσματα. Η Εταιρεία. Ταυτότητα Δραστηριότητες Συνεργασίες Διάλογος Α.Ε. Η Εταιρεία Ταυτότητα Δραστηριότητες Συνεργασίες Εφαρμογές Auto Attendant Auto Assistant Stocks Πρωτοπόρες Υπηρεσίες Εξυπηρέτηση Πελατών Αποτελέσματα 24/7/265 Ουρές Αναμονής Ποιότητα Εξυπηρέτησης

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο KX-TDA30 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP.

Το νέο KX-TDA30 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. PANASONIC KX-TDA30 Το νέο KX-TDA30 συνδυάζει τις προηγμένες δυνατότητες και εφαρμογές ενός IP τηλεφωνικού κέντρου με την αξιοπιστία που παρέχει η τεχνολογία IP. Έχει την δυνατότητα σύνδεσης με έως 28 εσωτερικούς

Διαβάστε περισσότερα

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr

KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26. www.teletechnika.gr KAREL TT Audio ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ MS14-26 1 I. ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Στις οδηγίες που ακολουθούν, οι επεξηγήσεις δίνονται με την παρακάτω μορφή. Επικεφαλίδα Δίνεται η λειτουργία και ο κωδικός ενεργοποίησής της.

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2019

Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2019 Τιμοκατάλογος Κινητής Προγράμματα Καρτοκινητής Ιούνιος 2019 1/7 Καρτοκινητό Vodafone Από 4.6.19 ισχύει αλλαγή στην τιμή των MMS προς εθνικά δίκτυα και μειώνεται από 4 σε 3 μήνες το χρονικό διάστημα μετά

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Vodafone Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 4

Νέο Vodafone Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 4 Νέο Vodafone Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 4 Νέο Vodafone Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 4 Το νέο Vodafone Καρτοπρόγραμμα Extra Talk 4 απευθύνεται: ΜΟΝΟ σε συνδρομητές Καρτοκινητής που θέλουν να μετατρέψουν το

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ Βασικές λειτουργίες συσκευής Gigaset A ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ... 8

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ Βασικές λειτουργίες συσκευής Gigaset A ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ... 8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ... 2 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ... 2 2.1 Γραμμές, λειτουργία, συσκευές... 2 2.2 Βασικές λειτουργίες συσκευής GXP2160... 3 2.2.1 Οθόνη... 3 2.2.2 Πλήκτρα κεντρικού τμήματος... 4

Διαβάστε περισσότερα

Δράση Α8. Πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού ενδοσχολικής τεχνικής υποστήριξης. Υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου

Δράση Α8. Πρακτική εκπαίδευση του προσωπικού ενδοσχολικής τεχνικής υποστήριξης. Υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου Οριζόντιο Έργο Υποστήριξης Σχολείων, Εκπαιδευτικών και Μαθητών στο Δρόμο για το ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, νέες υπηρεσίες Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου και Στήριξη του ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ Δράση Α8 Πρακτική εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Special edition of the Technical Chamber of Greece on Video Conference Services on the Internet, 2000 INTERNET PHONE

Special edition of the Technical Chamber of Greece on Video Conference Services on the Internet, 2000 INTERNET PHONE INTERNET PHONE A.S. DRIGAS Applied Technologies Department NCSR DEMOKRITOS Ag. Paraskevi GREECE dr@imm.demokritos.gr http://imm.demokritos.gr Το Internet Phone θέτει καινούργια δεδοµένα για την επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

Μετάδοση πολυμεσικού περιεχομένου μέσω ευρυζωνικών συνδέσεων: δυνατότητες και προοπτικές

Μετάδοση πολυμεσικού περιεχομένου μέσω ευρυζωνικών συνδέσεων: δυνατότητες και προοπτικές Μετάδοση πολυμεσικού περιεχομένου μέσω ευρυζωνικών συνδέσεων: δυνατότητες και προοπτικές Σαγρή Μαρία Α.Μ. : 53114 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ 02 Δομή παρουσίασης Ιστορική αναδρομή Ευρυζωνικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ Η εισαγωγή των νέων τεχνολογιών στις επιχειρήσεις την τελευταία δεκαετία και η δυναμική ανάπτυξη που προκάλεσαν στις επιχειρήσεις, εισήγαγαν μια επανάσταση

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vdafne Business Cnnect Ψηφιακές ευκολίες Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Ψηφιακές ευκολίες Vdafne Business Cnnect Έκδοση 1.0 Καλώς ορίσατε Ο Οδηγός αυτός σας παρουσιάζει τις Ψηφιακές

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το PC-TEL. Επιγραμματικά θα μπορούσαμε να δώσουμε την αποτελεσματικότητα της χρήσης του συγκεκριμένου προγράμματος:

Τι είναι το PC-TEL. Επιγραμματικά θα μπορούσαμε να δώσουμε την αποτελεσματικότητα της χρήσης του συγκεκριμένου προγράμματος: Τι είναι το Η ntafyl Hellas ABEE δημιούργησε ένα νέο ολοκληρωμένο πρόγραμμα Διαχείρισης των κλήσεων τηλεφωνικού Κέντρου, με σκοπό να καλύψει το κενό της πληροφόρησης του κόστους, που προκύπτει απ την χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος Αριθμός Περιγραφή Κόστος/SMS με ΦΠΑ Κόστος υπηρεσιών SMS και Φωνής με ΦΠΑ Δίκτυο Ενήλικες Φωνή ή SMS

Τίτλος Αριθμός Περιγραφή Κόστος/SMS με ΦΠΑ Κόστος υπηρεσιών SMS και Φωνής με ΦΠΑ Δίκτυο Ενήλικες Φωνή ή SMS Πληροφόρησης 11821 Υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδος 0,00 1,18 Κινητό Όχι Φωνή Πληροφόρησης 11821 Υπηρεσία τηλεφωνικού καταλόγου Ελλάδος 0,00 0,94 Σταθερό Όχι Φωνή Πληροφόρησης 11880 Υπηρεσία τηλεφωνικού

Διαβάστε περισσότερα

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων

INSURANCE SUITE. H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων INSURANCE SUITE H πληρέστερη λύση µηχανογράφησης για µεσίτες ασφαλίσεων όλα καταλήγουν εκεί! Οι σύγχρονες επιχειρήσεις μεσιτείας ασφαλίσεων αντιμετωπίζουν πολλές και σημαντικές προκλήσεις, μεταξύ των οποίων

Διαβάστε περισσότερα

OpenIP your mind. Promelit OpenIP. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας

OpenIP your mind. Promelit OpenIP. Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας OpenIP your mind. Promelit OpenIP Τηλεφωνικά Συστήματα IP Τεχνολογίας OpenIP your mind. Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην επιχείρησή σας. Η σύγχρονη επιχείρηση πρέπει να είναι σε θέση ν αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

~ η φιλική και πρόθυμη υποδοχή ξένων. Πηγή: Wiki λεξικό

~ η φιλική και πρόθυμη υποδοχή ξένων. Πηγή: Wiki λεξικό ~ η φιλική και πρόθυμη υποδοχή ξένων Πηγή: Wiki λεξικό Η Ελλάδα είναι γνωστή για πολλά πράγματα, μα πάνω απ όλα για τη φιλοξενία της. Κορυφαίος διεθνής προορισμός που συνδυάζει μοναδική φύση και τοποθεσίες,

Διαβάστε περισσότερα

Special edition of the Technical Chamber of Greece on Video Conference Services on the Internet, 2000 WEBPHONE

Special edition of the Technical Chamber of Greece on Video Conference Services on the Internet, 2000 WEBPHONE WEBPHONE A.S. DRIGAS Applied Technologies Department NCSR DEMOKRITOS Ag. Paraskevi GREECE dr@imm.demokritos.gr http://imm.demokritos.gr Το WebPhone είναι ένα εύκολο και ευχάριστο πρόγραµµα µετάδοσης ήχου

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή!

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Σύντομος Οδηγός Νέα εποχή με Cyta Κινητή Η Cyta Κινητή σάς καλωσορίζει και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε οφέλη καρτοκινητής σε κινητή συμβολαίου: ευελιξία, ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6

Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Interworks Ltd. Τιμοκατάλογος Υπηρεσιών 2007 Page 1 of 6 Οδηγός Κόστους Αδειών Χρήσης Interworks WebCRM Τύπος Χρήστη Κόστος Περιγραφή 1. OnDemand WebCRM Standard User 2. OnDemand WebCRM Professional User

Διαβάστε περισσότερα

Διαχείριση Ειδοποιήσεων με Κινητές Συσκευές

Διαχείριση Ειδοποιήσεων με Κινητές Συσκευές Διαχείριση Ειδοποιήσεων με Κινητές Συσκευές Λαμπαδαρίδης Αντώνιος el04148@mail.ntua.gr Διπλωματική εργασία στο Εργαστήριο Συστημάτων Βάσεων Γνώσεων και Δεδομένων Επιβλέπων: Καθηγητής Τ. Σελλής Περίληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER

ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER ΤΗΛΕΡΓΑΣΙΑ : ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟ CALL CENTER Τι ακριβώς είναι η «τηλεργασία»? Παρακάτω ακολουθεί ένα παράδειγμα για πρόγραμμα απομακρυσμένης εργασίας, ενός τμήματος call center ή της εξυπηρέτησης πελατών μιας

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. 1. Εισαγωγή...3. 2. Εσωτερικές κλήσεις...3. 3. Εξωτερικές κλήσεις...3 3.1. Αστικές κλήσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλήσεις...

Περιεχόμενα. 1. Εισαγωγή...3. 2. Εσωτερικές κλήσεις...3. 3. Εξωτερικές κλήσεις...3 3.1. Αστικές κλήσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλήσεις... Περιεχόμενα. Εισαγωγ...3 2. Εσωτερικές κλσεις...3 3. Εξωτερικές κλσεις...3 3.. Αστικές κλσεις...3 3.2. Υπεραστικές - Διεθνείς κλσεις...3 4. Συντομευμένες κλσεις...3 5. Προσωριν διακοπ κλσης...5 5.. Εναλλαγ

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Audience Measurement Systems

Audience Measurement Systems Το itally αποτελεί μία λύση αυτοματοποιημένης μέτρησης διερχομένων, καταμετρώντας το πλήθος των διερχόμενων πεζών ακόμα και σε δύσκολα και περίπλοκα περιβάλλοντα όπως αυτά των καταστημάτων και των δημόσιων

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CISCO JABBER ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/76

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CISCO JABBER ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/76 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ CISCO JABBER ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/76 31/07/2014 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Η όλα σε - ένα λύση για μικρά και περιφερειακά ΤETRA δίκτυα

Η όλα σε - ένα λύση για μικρά και περιφερειακά ΤETRA δίκτυα Η όλα σε - ένα λύση για μικρά και περιφερειακά ΤETRA δίκτυα Με μια ματιά Το ACCESSNET Campus IP είναι ένα μικρό σύστημα TETRA το οποίο καθιστά την τεχνολογία TETRA προσιτή για όλους τους διαχειριστές δικτύων.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή

Εγχειρίδιο Φοιτητών. 1. Εισαγωγή Εγχειρίδιο Φοιτητών 1. Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρµα «e-class», αποτελεί ένα ολοκληρωµένο σύστηµα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι παροχή υποδοµών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου

Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου Το Σύστημα Ηλεκτρονικού Πρωτοκόλλου της OPTIONSNET, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο λογισμικό για τη διαχείριση όλων των διεργασιών ενός τυπικού πρωτοκόλλου για Δημόσιους και

Διαβάστε περισσότερα

Ονομάζομαι Βασιλάκος Γιάννης και είμαι Αντιπρόεδρος και Διευθύνων. Σύμβουλος της Κωτσόβολος, εταιρίας του Ομίλου Dixons Carphone με

Ονομάζομαι Βασιλάκος Γιάννης και είμαι Αντιπρόεδρος και Διευθύνων. Σύμβουλος της Κωτσόβολος, εταιρίας του Ομίλου Dixons Carphone με Καλησπέρα. Ονομάζομαι Βασιλάκος Γιάννης και είμαι Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος, εταιρίας του Ομίλου Dixons Carphone με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κωτσόβολος για όσους δεν το γνωρίζουν

Διαβάστε περισσότερα

Tο Apollo έγινε plus!

Tο Apollo έγινε plus! Tο Apollo έγινε plus! Το Apollo plus συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήµατα του επιτυχηµένου Apollo, µε 32 ζώνες και µοντέρνο πληκτρολόγιο αφής. Μικρό µέγεθος. Μεγάλες δυνατότητες. To Apollo plus διαθέτει ένα

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal

Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Παρουσίαση της λύσης Dnet Mobile Terminal Το Dnet Mobile Terminal της εταιρείας Dnet - Δημήτρης Ευστρατιάδης Α.Ε. αποτελεί την πλέον προηγμένη τεχνολογικά και αρχιτεκτονικά λύση για την παραγγελιοληψία

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο.

Εταιρικό Ιστορικό. ww.sector.gr. Παράλληλα αναπτύσσεται ο κλάδος των στατικών και VIP φυλάξεων στον οποίο η Sector διατηρεί ένα σοβαρό πελατολόγιο. Εταιρικό Ιστορικό Η Sector αποτελεί ένα από τα παλαιότερα Ελληνικά εταιρικά σχήματα στο χώρο των Συστημάτων και Υπηρεσιών Ασφαλείας. Από το 1976 η εταιρία σχεδιάζει, εγκαθιστά και υποστηρίζει ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος Προγραμμάτων WIND to ALL-25-100

Τιμοκατάλογος Προγραμμάτων WIND to ALL-25-100 Τιμοκατάλογος Προγραμμάτων WIND to ALL-25-100 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ WIND to ALL-25 WIND to ALL-30 WIND to ALL-40 WIND to ALL-50 Μηνιαίο Πάγιο 25 30 40 50 Ενσωματωμένη Χρήση Λεπτά ομιλίας προς όλα τα εθνικά δίκτυα

Διαβάστε περισσότερα

C2 General. Ανώτατο Όριο χρέωσης για Ιδιώτες συνδρομητές

C2 General. Ανώτατο Όριο χρέωσης για Ιδιώτες συνδρομητές Ανώτατο Όριο χρέωσης για Ιδιώτες συνδρομητές Νέα υπηρεσία Ανώτατο Όριο χρέωσης Υπηρεσία: Ανώτατο Όριο Χρέωσης για τις εκτός παγίου χρεώσεις Ο συνδρομητής θα μπορεί να επιλέξει ανώτατο όριο χρέωσης, όπου

Διαβάστε περισσότερα

H διασύνδεση του αυτοκινήτου με τον έξω κόσμο είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Με το Sensus η Volvo παρείχ

H διασύνδεση του αυτοκινήτου με τον έξω κόσμο είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Με το Sensus η Volvo παρείχ H διασύνδεση του αυτοκινήτου με τον έξω κόσμο είναι ο πιο γρήγορα αναπτυσσόμενος τομέας στη σύγχρονη αυτοκινητοβιομηχανία. Με το Sensus η Volvo παρείχε λύσεις σε ότι έχει σχέση με την πληροφορία, τη διασκέδαση

Διαβάστε περισσότερα

SOPHO IPC 100. H προηγμένης τεχνολογίας IP-PBX, τηλεπικοινωνιακή λύση, για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις

SOPHO IPC 100. H προηγμένης τεχνολογίας IP-PBX, τηλεπικοινωνιακή λύση, για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις SOPHO IPC 100 H προηγμένης τεχνολογίας IP-PBX, τηλεπικοινωνιακή λύση, για μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις...φέρνει την απλότητα στον κόσμο των επιχειρησιακών επικοινωνιών Απλότητα Η τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Connecto. Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Κρήτης Άγγελος Σφακιανάκης. Επιφάνεια Άμεσης Σύνδεσης

Connecto. Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Κρήτης Άγγελος Σφακιανάκης. Επιφάνεια Άμεσης Σύνδεσης Connecto Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, Πανεπιστήμιο Κρήτης Άγγελος Σφακιανάκης Επιφάνεια Άμεσης Σύνδεσης Περιγραφή Συστήματος Προβλήματα μικρή αυτονομία μπαταρίας χρεώσεις δεδομένων πολλαπλοί λογαριασμοί

Διαβάστε περισσότερα

Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΕΤΟΥΣ 2008 ΠΑΙ ΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΕΤΟΥΣ 2008 ΠΑΙ ΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ OΣ Πειραιάς, 16.02.2009 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ, ΕΤΟΥΣ 2008 ΠΑΙ ΙΑ ΚΑΙ ΝΕΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα και υπηρεσίες συνθετικής φωνής

Προϊόντα και υπηρεσίες συνθετικής φωνής Προϊόντα και υπηρεσίες συνθετικής φωνής Σπύρος Ράπτης Ερευνητής Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου / Ερευνητικό Κέντρο "Αθηνά" www@ilsp.gr http://www.ilsp.gr Τεχνολογίες Νόησης & Πολύτροπης Αλληλεπίδρασης

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο

Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Ολοκληρωμένο, Σταθερό, Γρήγορο, Επεκτάσιμο Περιβάλλον ανάπτυξης Τεχνολογία ROADS Ενσωματωμένες τεχνολογίες αιχμής Προηγμένο σύστημα αυτοέλεγχου και υποστήριξης Φιλικό user interface Ενσωματωμένες νέες

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Καρτοπρόγραμμα Smart

Νέο Καρτοπρόγραμμα Smart Νέο Καρτοπρόγραμμα Smart Νέο Καρτοπρόγραμμα SMART για Ιδιώτες και Επαγγελματίες Από τις 11/09/2018 είναι διαθέσιμο το νέο Καρτοπρόγραμμα SMART που απευθύνεται: ΜΟΝΟ σε συνδρομητές Καρτοκινητής που θέλουν

Διαβάστε περισσότερα

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας

Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Γνωρίστε καλύτερα τους πελάτες σας Οι πελάτες στο κέντρο της προσοχής Η αποτελεσματική διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε λειτουργίας της επιχείρησης σας, ανεξάρτητα από

Διαβάστε περισσότερα

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S.

Στρατηγική Επιλογή Capital B.O.S. Capital B.O.S. Στρατηγική Επιλογή Το ταχύτατα μεταβαλλόμενο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιούνται οι επιχειρήσεις σήμερα, καθιστά επιτακτική -όσο ποτέ άλλοτε- την ανάπτυξη ολοκληρωμένων λύσεων που θα διασφαλίζουν,

Διαβάστε περισσότερα

4 ο Συνέδριο e Business και Social Media World

4 ο Συνέδριο e Business και Social Media World 4 ο Συνέδριο e Business και Social Media World Του Παναγιώτη Πιέρρου, Διευθύνοντα Συμβούλου της My Call Center Οι περισσότεροι ειδικοί θα σας πουν: 1. SEO 2. Ευκολία στην χρήση για τον πελάτη 3. Corporate

Διαβάστε περισσότερα

Μάθημα 3.8 Τεχνικές μεταφοράς δεδομένων Λειτουργία τακτικής σάρωσης (Polling) Λειτουργία Διακοπών DMA (Direct Memory Access)

Μάθημα 3.8 Τεχνικές μεταφοράς δεδομένων Λειτουργία τακτικής σάρωσης (Polling) Λειτουργία Διακοπών DMA (Direct Memory Access) Μάθημα 3.8 Τεχνικές μεταφοράς δεδομένων Λειτουργία τακτικής σάρωσης (Polling) Λειτουργία Διακοπών DMA (Direct Memory Access) Μελετώντας το μάθημα θα μπορείς να ξέρεις τη λειτουργία του Polling να ξέρεις

Διαβάστε περισσότερα

Διασύνδεση του CME με εσωτερικά τηλέφωνα που βρίσκονται σε άλλα subnets

Διασύνδεση του CME με εσωτερικά τηλέφωνα που βρίσκονται σε άλλα subnets Cisco CME και dial-peers Το φυσιολογικό σενάριο σε μια εταιρία, είναι η τηλεφωνία VoIP να «τρέχει» παράλληλα με την κίνηση του δικτύου δεδομένων. Επίσης, οι χρήστες της εταιρίας προφανώς δεν θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband Καλώς ήρθατε Στη νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband! Η νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband αποτελεί το κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Περιεχόμενα Εισαγωγή στην εφαρμογή... 2 Βασική Σελίδα (Activity)... 3 Ρυθμίσεις... 3 Πελάτες... 6 Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Αποθήκη... 11 Αναζήτηση προϊόντος...

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει Σκεφτείτε πόσες πωλήσεις χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από λάθη, από παραλήψεις, από μη συνεργασία των υπευθύνων ή απλά από κακή οργάνωση. Πόσοι υποψήφιοι πελάτες έμειναν μόνο υποψήφιοι και αν γνωρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε σας

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ «ALPHA ALERTS» ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη δικαιούχο ή συνδικαιούχο καταθετικού λογαριασμού (εφεξής «Δικαιούχος») την «Υπηρεσία Alpha Alerts» (εφεξής «Υπηρεσία»), η οποία αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα