MAXIMISING HUMAN POTENTIAL

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "MAXIMISING HUMAN POTENTIAL"

Transcript

1

2 MAXIMISING HUMAN POTENTIAL

3 Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η εταιρεία μας, Epimorfosis Consulting Ltd, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ανάπτυξης του ανθρώπινου δυναμικού των οργανισμών. Η ομάδα της Epimorfosis Consulting Ltd στελεχώνεται από ικανό και ταλαντούχο δίκτυο εκπαιδευτών και συμβούλων που είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις των πελατών της εταιρείας τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Η ομάδα μας δεσμεύεται στην προσφορά υπηρεσιών υψίστης ποιότητας, προσανατολισμένες στον πελάτη, που να παρέχουν γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις για ουσιαστικές αλλαγές και επιτυχία στους οργανισμούς. Η επιτυχία της εταιρείας μας οφείλεται στις μεθοδολογίες εκπαίδευσης και στα διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιημένα προγράμματα που προσφέρει μέσω των εργαστηρίων. Τα εργαστήρια είναι σχεδιασμένα να ενεργοποιούν τους συμμετέχοντες έτσι ώστε να δημιουργείται αποτελεσματική αλλαγή στα άτομα και στους οργανισμούς. Στόχος μας είναι η εφαρμογή μεθόδων που να μεγιστοποιούν και να προωθούν την απόδοση των στελεχών σε ένα περιβάλλον που ενισχύει και κινητοποιεί τα στελέχη του.

4 Δημιουργήστε μία διαχρονική σχέση με το πελάτη σας! Υιοθετείστε μεθόδους που θα εντυπωσιάσουν και κρατήστε το ενδιαφέρον του για το ξενοδοχείο σας! Το συγκεκριμένο εργαστήριο θα βοηθήσει την εταιρεία σας να: Μεγιστοποιήσει την ατομική και οργανική επίδοση, με την αύξηση της ενέργειας και της δημιουργικότητας, έτσι ώστε τα στελέχη να στρέφονται προς δραστηριότητες που δημιουργούν κέρδη για το ξενοδοχείο Προτρέπει τα μέλη του προσωπικού, τα οποία αποτελούν το υψηλό δυναμικό της επιχείρησης, να αναλαμβάνουν περισσότερες και πιο περίπλοκες ευθύνες Σκοπός του προγράμματος: Το Τμήμα Υποδοχής του ξενοδοχείου είναι υπεύθυνο για την πρώτη εντύπωση που θα σχηματίσει ο τουρίστας για όλο το ξενοδοχείο και τις υπηρεσίες που αναμένει. Το πρόγραμμα κατάρτισης έχει σχεδιαστεί ειδικά για να βοηθήσει τα στελέχη του Τμήματος Υποδοχής του ξενοδοχείου να προσφέρουν αναβαθμισμένη εξυπηρέτηση και βοήθεια στους πελάτες. Το σεμινάριο είναι βιωματικό και έχει την δυναμική να εκπαιδεύσει τους καταρτιζόμενους να προσφέρουν τέλεια εξυπηρέτηση στον πελάτη από την στιγμή της κράτησης του, κατά την διάρκεια της άφιξης, κατά την διαμονή και κατά την αποχώρηση του από το ξενοδοχείο έτσι ώστε να μείνει ενθουσιασμένος. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα βοηθήσει τα στελέχη αυτού του τμήματος να αντιληφθούν ότι η σωστή εξυπηρέτηση και η εντύπωση που δίνουν είναι πολύ σημαντική τόσο για την επιχείρηση όσο και για το άτομό τους.

5 Το Ανθρώπινο Δυναμικό είναι ο μοναδικός πόρος τον οποίο χρειάζεστε για να υλοποιήσετε το όραμα του ξενοδοχείου σας, το οποίο θα έπρεπε να μοιράζεστε μεταξύ σας. Ωστόσο, αρκετά ξενοδοχεία θέτουν τις ακόλουθες ερωτήσεις: Οι πελάτες μας αποχωρούν πάντοτε με θετικές εντυπώσεις, σε ότι αφορά την άφιξη και την αναχώρηση τους από το ξενοδοχείο; Παρέχουμε στους πελάτες μας τις σωστές πληροφορίες και οδηγίες που χρειάζονται; Χρησιμοποιούμε και διατηρούμε πάντοτε τους βασικούς κανόνες εξυπηρέτησης του πελάτη; Χειριζόμαστε τα τηλεφωνήματα και εξυπηρετούμε τις ανάγκες του πελάτη με επαγγελματισμό; Γνωρίζουμε και εφαρμόζουμε σωστά τα τέσσερα στάδια φιλοξενίας του πελάτη; Αναπτύσσουμε σωστές σχέσεις με τους πελάτες μας; Συντονίζονται και συνεργάζονται σωστά και αποτελεσματικά όλα τα τμήματα του ξενοδοχείου μεταξύ τους; Παρέχουμε την ικανότητα που απαιτείται για να αυξήσουμε την αποδοτικότητα και ανταγωνιστικότητα του ξενοδοχείου στο οποίο δουλεύουμε; Είναι ικανοποιητικός ο τρόπος αξιολόγησης της δικής μας συμπεριφοράς, τόσο προς τους πελάτες μας όσο και προς τους συναδέλφους μας; Επιπλέον, προσαρμόζουμε αυτή τη συμπεριφορά ανάλογα με τη περίπτωση που αντιμετωπίζουμε; Η αντιμετώπιση διαφορετικών πελατών καθημερινώς μπορεί να γίνεται κάποτε εκνευριστικό και κουραστικό. Ένας μη αποτελεσματικός υπάλληλος έχει την ικανότητα να καταστρέψει τις δυνατότητες, το ταλέντο και τον ενθουσιασμό όλων των υπόλοιπων υπαλλήλων.

6 Το Σεμινάριο 1. Επαγγελματική Υποδοχή του Τουρίστα: Η σημασία της ποιοτικής υποδοχής του τουρίστα, Η πρώτη εντύπωση Το κόστος της αρνητικής υποδοχής για την επιχείρηση, Το σωστό περιβάλλον για σωστή εξυπηρέτηση Συναλλαγές με ντόπιους και αλλοδαπούς τουρίστες 2. Συμπεριφορά και Επικοινωνία: Η δύναμη της συμπεριφοράς, Επαγγελματική επικοινωνία, Θεμελιακές αρχές επαγγελματικής συμπεριφοράς Ομαδική άσκηση επικοινωνίας 3. Επαγγελματική φροντίδα και εξυπηρέτηση του πελάτη: Οι ανάγκες του πελάτη, Δέκα βασικοί κανόνες εξυπηρέτησης του πελάτη Προβολή ταινίας και συζήτηση Επαγγελματική ευγένεια Πρακτική εφαρμογή κανόνων εξυπηρέτησης του πελάτη 4. Επαγγελματική Εμφάνιση Η σωστή, φροντισμένη, επαγγελματική εμφάνιση Προβολή ταινίας Τα τέσσερα κλειδιά για το σωστό χειρισμό παραπόνων και για την κατανόηση των παραπόνων του πελάτη Ομαδική άσκηση Ομαδική συζήτηση 5. Επαγγελματική χρήση του τηλεφώνου από το Τμήμα Υποδοχής: Κανόνες τηλεφωνικής επικοινωνίας Επαγγελματική ευγένεια μέσω τηλεφώνου Προβολή ταινίας Ομαδική συζήτηση για τα κύρια μηνύματα της ταινίας 6. Τεχνικές Υποδοχής του Τουρίστα: Τεχνικές ποιοτικής υποδοχής του τουρίστα Σωστός χειρισμός κρατήσεων που δεν έχουν καταχωρηθεί ή που δεν έχουν επιβεβαιωθεί Σωστή προσωπική επαφή Εξυπηρέτηση επιχειρηματιών που μένουν στο ξενοδοχείο, Προβολή ταινίας και συζήτηση 7. Συντονισμός όλων των τμημάτων του ξενοδοχείου: Συνεργασία και συντονισμός τμημάτων του ξενοδοχείου Ομαδική συζήτηση και επίλυση πραγματικών προβλημάτων Σωστός χειρισμός πολλών πελατών ταυτόχρονα Πρακτική εφαρμογή κανόνων εξυπηρέτησης του πελάτη 8. Αναχώρηση πελατών: Χειρισμός χρέωσης Προβλήματα με τους πελάτες κατά την αναχώρηση Σωστός αποχαιρετισμός του πελάτη Αφήνοντας μια τελευταία θετική εντύπωση στον πελάτη Πρακτική εφαρμογή ολοκληρωμένου σεναρίου εξυπηρέτησης του πελάτη

7 Μετά τη λήξη του προγράμματος, οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να: Χρησιμοποιούν τους βασικούς κανόνες εξυπηρέτησης του πελάτη Αξιολογούν τη δική τους συμπεριφορά τόσο προς τους πελάτες όσο και προς τους συναδέλφους τους, και να την προσαρμόζουν ανάλογα με την περίπτωση που αντιμετωπίζουν Αφήνουν πάντοτε θετικές εντυπώσεις, τόσο κατά την άφιξη όσο και κατά την αναχώρηση των πελατών τους από το ξενοδοχείο Παρέχουν σωστές πληροφορίες και οδηγίες στους πελάτες τους Χειρίζονται τα τηλεφωνήματα με επαγγελματισμό Συντονίζονται και να συνεργάζονται σωστά με τα υπόλοιπα τμήματα του ξενοδοχείου Εφαρμόζουν σωστά τα τέσσερα στάδια φιλοξενίας του πελάτη Αναπτύσσουν σωστές σχέσεις με τους πελάτες τους Αυξήσουν την αποδοτικότητα και ανταγωνιστικότητα της επιχείρησης που δουλεύουν Η Μεθοδολογία Το σεμινάριο αυτό διαφέρει από άλλα σεμινάρια κυρίως επειδή ολόκληρο το πρόγραμμα επικεντρώνεται σε πραγματικές εμπειρίες σχετιζόμενες με τις συγκεκριμένες ανάγκες σας. Το κάθε σεμινάριο περιλαμβάνει διάφορες διαλέξεις, εργασίες σε ομάδες, υπόδηση ρόλων, προβολή ταινιών, όπως επίσης και την εξάσκηση πρακτικών δεξιοτήτων έτσι ώστε να βεβαιωθούμε πώς οι συμμετέχοντες χρησιμοποιούν τις καινούργιες τους ικανότητες αμέσως. Εφόσον δημιουργήσετε το δικό σας Personal Master Plan, εμείς θα σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε την επιρροή σας στην εταιρεία έτσι ώστε να είστε σε θέση να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες με βέβαιη επιτυχία. Μέσω της καθοδήγησης και ανατροφοδότησης, θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε τις αναγκαίες τεχνικές που χρειάζεστε για να επιτύχετε το μέγιστο των δυνατοτήτων σας και να γίνετε όσο το δυνατόν καλύτεροι.

8 Περιγραφή υποψηφίων για συμμετοχή: Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε: Στελέχη του Τμήματος Υποδοχής Ξενοδοχείου Προϊστάμενους του Τμήματος Υποδοχής Ξενοδοχείου Προσωπικό του ξενοδοχείου που υποδέχεται και εξυπηρετεί πελάτες Δήλωση συμμετοχής: Για όσους επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, παρακαλούνται όπως συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής και να την αποστείλουν στο: Φαξ ή Ηλεκτρονική διεύθυνση Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τα γραφεία μας στο: Τηλ *Για εξασφάλιση συμμετοχής παρακαλώ όπως καταβληθεί το 50% του κόστους συμμετοχής πριν από την έναρξη του σεμιναρίου. *Για τις συμμετοχές θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων. Πιστοποίηση κατάρτισης: Μετά τη λήξη του προγράμματος, θα απονεμηθεί στους συμμετέχοντες πιστοποιητικό παρακολούθησης του προγράμματος κατάρτισης, στο οποίο θα αναγράφεται ο τίτλος, η διάρκεια, η ημερομηνία και η επαρχία διεξαγωγής του προγράμματος, καθώς και η πιστοποίηση έγκρισης και επιχορήγησης του προγράμματος από την ΑνΑΔ (μαζί με το έμβλημα της ΑνΑΔ).

9 Εκπαιδευτής: Γρηγόρης Νεοκλέους Χαρισματικός και μοναδικός ομιλητής στον τομέα της προσωπικής ανέλιξης προσφέρει υψηλής ποιότητας συμβουλευτική και ευκαιρίες σε άτομα, οργανωμένα σύνολα και οργανισμούς, ενθαρρύνοντας τη συνεχή βελτίωση. Για μία και πλέον δεκαπενταετία, ο Γρηγόρης Νεοκλέους έχει αφιερώσει την ζωή του στη μελέτη των μεθόδων που δημιουργούν τις αλλαγές και την επιτυχία στη ζωή των ανθρώπων. Είναι ειδικός στην ψυχολογία της Ατομικής και Επαγγελματικής Συμπεριφοράς και της Ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού στους οργανισμούς. Επίσης χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα εργαλεία ανάλυσης της συμπεριφοράς καθοδηγεί άτομα που επιθυμούν να κάνουν τομές στην καριέρα τους και την επαγγελματική τους κατεύθυνση, στις ανθρώπινες σχέσεις, στο οικονομικό τους μέλλον και στην επαγγελματική τους ανέλιξη. Χρησιμοποιεί πρωτοποριακές τεχνικές και συμβουλεύει πολιτικές προσωπικότητες και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων ώστε να πετύχουν τους στόχους τους. Ως ομιλητής με διεθνή εμβέλεια, σύμβουλος, εισηγητής σεμιναρίων και ειδικός στην επικοινωνία έχει εκπαιδεύσει, καθοδηγήσει και επηρεάσει θετικά τη ζωή σε άτομα από 35 διαφορετικές εθνότητες στηριζόμενος στην γνωστή αποκλειστική σειρά σεμιναρίων που έχει δημιουργήσει με τίτλο, «Προγραμματισμός για ανεπανάληπτες στιγμές επιτυχίας». Έχει επιλεγεί να εκπαιδεύσει και να καθοδηγήσει μεσαίες και μεγάλες εταιρείες στην Ευρώπη, την Ασία και την Κύπρο, όπως τράπεζες, συνεργατικά ιδρύματα, δημοτικές αρχές, φαρμακευτικούς οργανισμούς, αλυσίδες καταστημάτων λιανικού εμπορίου, εισαγωγείς και εταιρείες χονδρικού εμπορίου, αεροπορικές εταιρείες, τουριστικούς οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, πολυεθνικές επιχειρήσεις δικτυακού εμπορίου, επαγγελματικούς και μη κερδοσκοπικούς συνδέσμους, όπως επίσης την Κυβέρνηση της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ο Γρηγόρης Νεοκλέους έχει παρουσιάσει διαλέξεις και σεμινάρια σε θέματα που έχουν σχέση με την ηγεσία, τη διαπροσωπική αποτελεσματικότητα, τις αρμονικές σχέσεις μέσα στην οικογένεια, την επαγγελματική ανάπτυξη και ανέλιξη, την αποτελεσματική επικοινωνία, την καθοδήγηση ανωτέρων στελεχών στις επιχειρήσεις, τις δημιουργικές πωλήσεις, τη διεύθυνση αλλαγής, τη δημιουργία πελατοκεντρικής κουλτούρας, τη διαχείριση διαφορετικών χαρακτήρων, την ανάπτυξη της προσωπικότητας, τα συστήματα αξιολόγησης απόδοσης, την υποκίνηση και ενθάρρυνση, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη μιας πετυχημένης επιχείρησης. Έχει συνολικά συμπληρώσει πάνω από 11,000 ώρες στην παρουσίαση σεμιναρίων, ενώ έχει προσφέρει καθοδήγηση και προσωπική συνέντευξη σε πάνω από 12,000 άτομα από 35 διαφορετικές Εθνικότητες τα τελευταία χρόνια. Ο κ. Νεοκλέους είναι εγκεκριμένος σύμβουλος και εκπαιδευτής του Mars & Venus Institute στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, εγκεκριμένος σύμβουλος καριέρας της SHL (πολυεθνικής εταιρείας που ειδικεύεται σε θέματα εργασιακής ψυχολογίας και συμβουλευτικής σε θέματα ανάπτυξης της αποδοτικότητας του Ανθρώπινου Δυναμικού σε οργανισμούς, εγκεκριμένος σύμβουλος του Investors In People (IIP στο Ηνωμένο Βασίλειο ), εγκεκριμένος εκπαιδευτής της μεθοδολογίας Strength Deployment Inventory (SDI στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής), εγκεκριμένος εκπαιδευτής των στρατηγικών επικοινωνίας Think On Your Feet (ΤOYF στην Αυστραλία) και εγκεκριμένος σύμβουλος και εκπαιδευτής της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

10 T R A I N I N G A C A D E M Y 2-4 Arch. Makariou III, Office 502 Capital Centre, 1065 Nicosia, Cyprus. Tel: , Fax: info@epimorfosis.com

Maximising Human Potential

Maximising Human Potential Maximising Human Potential Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Η εταιρεία μας, Epimorfosis Consulting Ltd, αποτελεί μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο στον τομέα της επαγγελματικής εκπαίδευσης και παροχής συμβουλευτικών

Διαβάστε περισσότερα

Πρωτοποριακό σεµινάριο για µεταµόρφωση των διαπροσωπικών σχέσεων από την αποκλειστική σειρά σεµιναρίων Βιώστε ανεπανάληπτες στιγµές επιτυχίας

Πρωτοποριακό σεµινάριο για µεταµόρφωση των διαπροσωπικών σχέσεων από την αποκλειστική σειρά σεµιναρίων Βιώστε ανεπανάληπτες στιγµές επιτυχίας «Η επιτυχία και η ευτυχία δεν συµβαίνουν τυχαία στη ζωή κάποιων ενώ στη ζωή άλλων δεν συµβαίνουν. ηµιουργούνται ως αποτέλεσµα ενός συγκεκριµένου τρόπου σκέψης, και δραστηριότητας στη ζωή µας. Μάθετε να

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟ & ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΑΦΟΥ ΜΟΝΟΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΕ ΘΕΜΑ: 29 Σεπτεμβρίου, 2017 Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου διοργανώνει μονοήμερο σεμινάριο την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2017 και

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία Μιας Πετυχημένης Κουλτούρας Εξυπηρέτησης Πελατών

Δημιουργία Μιας Πετυχημένης Κουλτούρας Εξυπηρέτησης Πελατών Δημιουργία Μιας Πετυχημένης Κουλτούρας Εξυπηρέτησης Πελατών Όταν η κουλτούρα της επιχείρησης είναι ακατάλληλη «τρώει» την στρατηγική εξυπηρέτησης για πρόγευμα, μεσημεριανό και δείπνο! Peter Drucker Αναπτύξετε

Διαβάστε περισσότερα

Είμαστε μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία

Είμαστε μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία Είμαστε μια κορυφαία συμβουλευτική εταιρεία H Stirixis είναι μια εταιρεία πρωτοπόρος στον τομέα της, με ειδίκευση στην πιστοποίηση ποιοτικών συστημάτων διαχείρισης, στην ανάπτυξη ανθρώπινου κεφαλαίου και

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας

Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Οργάνωση Γραφείου με τη χρήση της Τεχνολογίας Ημερομηνίες: 30/1/2018 Λευκωσία 6/2/2018 Λεμεσός Σε συνεργασία με: ΚΕΒΕ Η οργάνωση γραφείου, αποτελεί στοιχείο κρίσιμης σημασίας για την κάθε επιχείρηση, αφού

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας Ηγεσία και ομαδική Εργασία Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών

Διοίκηση Ολικής Ποιότητας Ηγεσία και ομαδική Εργασία Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών Διοίκηση Ολικής Ποιότητας Ηγεσία και ομαδική Εργασία Ποιοτική Εξυπηρέτηση Πελατών Ένα πρακτικό και χρήσιμο σεμινάριο βιωματικού χαρακτήρα διάρκειας τριών ημερών για τραπεζικά στελέχη που επιθυμούν να αποκτήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Σχεδιασμός της Στρατηγικής 'Εμπειρία Εξυπηρέτησης του Πελάτη'

Σχεδιασμός της Στρατηγικής 'Εμπειρία Εξυπηρέτησης του Πελάτη' Σχεδιασμός της Στρατηγικής 'Εμπειρία Εξυπηρέτησης του Πελάτη' Κερδίστε το μυαλό και την καρδιά των πελατών σας! Προσφέρετε τους μια ξεχωριστή, επιθυμητή και απρόσκοπτη εμπειρία εξυπηρέτησης! Περιγραφή

Διαβάστε περισσότερα

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ»

«ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» ΕΠΙΤΑΓΗ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΝΕΡΓΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Α.Ε.Ι. ΚΑΙ Τ.Ε.Ι. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ- ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ» Βασικός στόχος του προγράμματος είναι

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο: Επιδεξιότητα στις Πωλήσεις

Σεμινάριο: Επιδεξιότητα στις Πωλήσεις Σεμινάριο: Επιδεξιότητα στις Πωλήσεις Περιγραφή σεμιναρίου: Το επάγγελμα του πωλητή αποτελεί ένα από τα πιο απαιτητικά, συναρπαστικά, δυναμικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα επαγγέλματα στον κόσμο. Εξυπακούεται

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου

Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας & Διοίκησης, Αγγλίας PAGE 1 OF 6 Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute of Leadership and Management) Ηνωμένου

Διαβάστε περισσότερα

Β ΕΞΑΜΗΝΟ 2013 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ KATAΡΤΙΣΗΣ

Β ΕΞΑΜΗΝΟ 2013 ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ KATAΡΤΙΣΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ KATAΡΤΙΣΗΣ Β ΕΞΑΜΗΝΟ 2013 Η Plaskola ανακοινώνει τα Επαγγελματικά Προγράμματα Κατάρτισης για το Β Εξάμηνο 2013. Τα προγράμματα έχουν εγκριθεί και χρηματοδοτούνται

Διαβάστε περισσότερα

Τηλέφωνο:

Τηλέφωνο: Η Agrotech S.A. John Deere Greece κορυφαία εταιρία εμπορίας γεωργικών μηχανημάτων στην Ελλάδα και την Κύπρο ανήκει στον όμιλο AGROGROUP ΜΠΟΖΑΤΖΙΔΗΣ-ΜΗΤΣΙΟΛΙΔΗΣ. Η Agrotech S.A. ξεκίνησε την συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού

Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 400 Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού 400.01 Δύο ημέρες 16 ώρες Επιλογή Στελεχών: Ξεχωρίζοντας τους Καλύτερους Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν σχηματίσει ολοκληρωμένη αντίληψη όλων

Διαβάστε περισσότερα

ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS

ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS ALTIUS BUSINESS CONSULTANTS COMPANY PROFILE Η εταιρεία B.C. ALTIUS Σύμβουλοι Επιχειρήσεων είναι μια ιδιωτική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής εξειδικευμένων συμβουλευτικών υπηρεσιών.

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο

Διαδικασία Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο Διαδικασία Σύναψης Δημοσίων Συμβάσεων με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο Σημαντικές αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων με βάση τις αλλαγές που επιφέρει ο νόμος 73/2016 Code: B7PROCUREMENT20161010

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου

Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας & Διοίκησης, Αγγλίας PAGE 1 OF 6 Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute of Leadership and Management) Ηνωμένου

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριο: Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών

Σεμινάριο: Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών Σεμινάριο: Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών Περιγραφή σεμιναρίου: Μια από τις κρισιμότερες προκλήσεις στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον είναι να μπορεί ένας οργανισμός να παραμείνει ανταγωνιστικός λαμβάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Σε συνεργασία με το. Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712

Σε συνεργασία με το. Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712 Σε συνεργασία με το Επικοινωνία: sgounar@aueb.gr Τηλ. 2108203712 Δυο Λόγια για το Εργαστήριο Μάρκετινγκ To Εργαστήριο Μάρκετινγκ (ALARM) ανήκει στο Τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

Σύνταξη εγγράφων διαγωνισμού στο πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων

Σύνταξη εγγράφων διαγωνισμού στο πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων Σύνταξη εγγράφων διαγωνισμού στο πλαίσιο σύναψης δημοσίων συμβάσεων Code: C07TENDERDOC20180306 Μεταφορά βασικών γνώσεων για την σύνταξη των εγγράφων διαγωνισμού για διαφόρους τύπους διαγωνιστικών διαδικασιών

Διαβάστε περισσότερα

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις

Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις Μονοπάτια Απασχολησιμότητας Ικανότητες & Δεξιότητες εργαζομένων στις σύγχρονες ελληνικές επιχειρήσεις 30 Μαρτίου 2015 Εισηγητής : B.Αϊβαζίδης MSc, PhDc Χαρακτηριστικά του σημερινού εργασιακού περιβάλλοντος

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου

Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας & Διοίκησης, Αγγλίας PAGE 1 OF 6 Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute of Leadership and Management) Ηνωμένου

Διαβάστε περισσότερα

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων

Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Σύμβουλοι Επιχειρήσεων Μαϊος 2013 _ περιεχόμενα Το Πρόγραμμα Αναμενόμενα οφέλη για τις επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν Διαδικασία συμμετοχής Ποιοι είμαστε _ Το Πρόγραμμα «Σχέδιο Δράσης στοχευμένων παρεμβάσεων

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικασία υποβολής αίτησης για αξιολόγηση εκπαιδευτικής δραστηριότητας Συνεχούς Νοσηλευτικής και/ή Μαιευτικής εκπαίδευσης

Διαδικασία υποβολής αίτησης για αξιολόγηση εκπαιδευτικής δραστηριότητας Συνεχούς Νοσηλευτικής και/ή Μαιευτικής εκπαίδευσης ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΩΝ CYPRUS NURSES AND MIDWIVES ASSOCIATION Ταγματάρχου Πουλίου, 1 Διαμ. 101, 1101 Λευκωσία, Τ. Θ. 24015 Κύπρος Τηλ : + 357 22 771994 Φαξ : +357 22 771989 Γενικοί Όροι:

Διαβάστε περισσότερα

Η Δημιουργία της Αποτελεσματικής Ομάδας. Ηγετικές ικανότητες - Λήψη Αποφάσεων. Συνέργια - Ομαδικότητα

Η Δημιουργία της Αποτελεσματικής Ομάδας. Ηγετικές ικανότητες - Λήψη Αποφάσεων. Συνέργια - Ομαδικότητα Πληροφορίες: Ε. Μαράκη, Μ. Καδιανάκη Τηλ.: 6942558286, 6977714973 e-mail: iakekriti@gmail.com Website: iake.weebly.com ΔΙΗΜΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ Η Δημιουργία της Αποτελεσματικής Ομάδας Ηγετικές ικανότητες

Διαβάστε περισσότερα

Ηγεσία. 12 ο Κεφάλαιο

Ηγεσία. 12 ο Κεφάλαιο Ηγεσία 12 ο Κεφάλαιο Μαθησιακοί στόχοι (1) Μετά τη μελέτη του κεφαλαίου, θα είστε σε θέση να: 1. Κατανοήσετε τι σημαίνει να είσαι ηγέτης. 2. Συνοψίσετε τι θέλουν οι άνθρωποι και τι χρειάζονται οι επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανέλιξη στην Διοίκηση

Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανέλιξη στην Διοίκηση Πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Ανέλιξη στην Διοίκηση Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας PAGE 1 OF 3 Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute of Leadership

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ Σκοπός κατάρτισης Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους συμβούλους πωλήσεων πρακτικές και εφαρμόσιμες τεχνικές και τακτικές συμβουλευτικής πώλησης. Στοχεύει να τους δώσει τα εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου

Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου Πρόγραμμα στην Διοίκηση Γραφείου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας & Διοίκησης, Αγγλίας PAGE 1 OF 5 Office Management Programme Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute of Leadership

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ»

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ» ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ «ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ» 1. Ποια από τις παρακάτω αποτελεί την πλέον σημαντική πρόκληση που χαρακτηρίζει το σημερινό παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον; α) Ομοιομορφία προϊόντων και υπηρεσιών. β)

Διαβάστε περισσότερα

Ο ρόλος του προσωπικού της εκπαίδευσης στη διασφάλιση ποιότητας

Ο ρόλος του προσωπικού της εκπαίδευσης στη διασφάλιση ποιότητας Ο ρόλος του προσωπικού της εκπαίδευσης στη διασφάλιση ποιότητας Προφίλ απαιτούμενων προσόντων και ικανοτήτων του υπεύθυνου ποιότητας και των εκπαιδευτών σε έναν εκπαιδευτικό οργανισμό IDEC Α.Ε. 25.09.2013

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23 24/10/2017

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23 24/10/2017 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 23 24/10/2017 Ημερομηνίες Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο 9/2-16/2 - HILTON 23/2-9/3 PARK - 16/3 Λευκωσία

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου

Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου Πρόγραμμα Διοίκησης Γραφείου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας & Διοίκησης, Αγγλίας PAGE 1 OF 6 Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute of Leadership and Management) Ηνωμένου

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/11/2017 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/11/2017 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 6-7/11/2017 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία Στόχος: Ο βασικός σκοπός του

Διαβάστε περισσότερα

Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης Επίπεδο ΣΕΠ/CYQF/EQF5

Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης Επίπεδο ΣΕΠ/CYQF/EQF5 Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης Επίπεδο ΣΕΠ/CYQF/EQF5 Code: B21TRAINTRAINER20180522 Οι εκπαιδευτές επαγγελματικής κατάρτισης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της

Διαβάστε περισσότερα

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών

Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών Εξαιρετική Εξυπηρέτηση Πελατών Περιγραφή προγράμματος: Μια από τις κρισιμότερες προκλήσεις στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον είναι να μπορεί ένας οργανισμός να παραμείνει ανταγωνιστικός λαμβάνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Ανάπτυξη της Παραγωγικότητας του Τμήματος Πωλήσεων

Ανάπτυξη της Παραγωγικότητας του Τμήματος Πωλήσεων Ανάπτυξη της Παραγωγικότητας του Τμήματος Πωλήσεων Οδηγείστε τα αποτελέσματα των πωλήσεων σας στο επόμενο επίπεδο! Στρατηγική και εκσυγχρονισμός της Ηγεσίας Πωλήσεων Περιγραφή του προγράμματος Ανάγκη συμμετοχής

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

Διαπροσωπική επικοινωνία για επίτευξη στόχων µε νευρογλωσσικό προγραµµατισµό (NLP).

Διαπροσωπική επικοινωνία για επίτευξη στόχων µε νευρογλωσσικό προγραµµατισµό (NLP). ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Το εκπαιδευτικό πρόγραµµα Customer Service Training συµβάλλει στην καλλιέργεια µιας όλους τους τοµείς της οικονοµίας και στην αναβάθµιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών δηµόσιων και ιδιωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ

ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

Management Υψηλών Ταχυτήτων Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel, Λευκωσία

Management Υψηλών Ταχυτήτων Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel, Λευκωσία Management Υψηλών Ταχυτήτων Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019 Hilton Hotel, Λευκωσία www.knowledgecy.com Ανάγκη Κατάρτισης Η διοίκηση εξακολουθεί να είναι μια δύσκολη διαδικασία, όπως ήταν πάντα άλλωστε. Όποιος ηγείται

Διαβάστε περισσότερα

O ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 12 CPE CREDITS*

O ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 12 CPE CREDITS* O ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 12 CPE CREDITS* Σεμινάριο εξειδικευμένων γνώσεων 17 19 Ιουνίου 2014 Η ίδρυση και λειτουργία μιας επιτυχημένης Μονάδας Εσωτερικού

Διαβάστε περισσότερα

Πνευµατικά ικαιώµατα

Πνευµατικά ικαιώµατα Πνευµατικά ικαιώµατα Το παρόν είναι πνευµατική ιδιοκτησία της ACTA Α.Ε. και προστατεύεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νοµοθεσία που αφορά τα πνευµατικά δικαιώµατα. Απαγορεύεται ρητώς η δηµιουργία αντιγράφου,

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας PAGE 1 OF 5 Human Resource Management Programme Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας PAGE 1 OF 6 Human Resource Management Programme Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute

Διαβάστε περισσότερα

Συναισθηματική Νοημοσύνη

Συναισθηματική Νοημοσύνη Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Συναισθηματική Νοημοσύνη E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος Οικονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ

Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ 2 Ο κόσμος της εργασίας αλλάζει πιο γρήγορα από ποτέ ενώ οι παλιοί επιχειρηματικοί κανόνες δεν ανταποκρίνονται στο νέο περιβάλλον. Ούτε τα χρήματα

Διαβάστε περισσότερα

1. Η Επιτροπή Μοριοδότησης ΠΑΣΥΝΜ είναι το αρμόδιο σώμα για την πιστοποίηση Μονάδων Συνεχούς Νοσηλευτικής και/ή Μαιευτικής Εκπαίδευσης.

1. Η Επιτροπή Μοριοδότησης ΠΑΣΥΝΜ είναι το αρμόδιο σώμα για την πιστοποίηση Μονάδων Συνεχούς Νοσηλευτικής και/ή Μαιευτικής Εκπαίδευσης. ΠΑΓΚΥΠΡΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΙΩΝ CYPRUS NURSES AND MIDWIVES ASSOCIATION Ταγματάρχου Πουλίου, 1 Διαμ. 101, 1101 Λευκωσία, Τ. Θ. 24015 Κύπρος Τηλ : + 357 22 771994 Φαξ : +357 22 771989 Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνία και Διαπροσωπική Αποτελεσματικότητα Code:Β6.5COM&INTEREFFE

Επικοινωνία και Διαπροσωπική Αποτελεσματικότητα Code:Β6.5COM&INTEREFFE Επικοινωνία και Διαπροσωπική Αποτελεσματικότητα Code:Β6.5COM&INTEREFFE20170516 Το εργαστήριο σκοπεύει να αναπτύξει τις γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες των συμμετεχόντων σε θέματα επικοινωνίας και διαπροσωπικής

Διαβάστε περισσότερα

Ευρήματα στον τομέα του τουρισμού. Ανάλυση αναγκών

Ευρήματα στον τομέα του τουρισμού. Ανάλυση αναγκών 1 η Σύνοψη πολιτικής σχετικά με την επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: Πορίσματα της ανάλυσης αναγκών του έργου VIRTUS Σύντομη περιγραφή του έργου Κύριος στόχος του έργου «Εικονική Επαγγελματική Εκπαίδευση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας PAGE 1 OF 5 Human Resource Management Programme Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 4-5/2/2019

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ. Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 4-5/2/2019 ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 4-5/2/2019 Ημερομηνίες Χώρος Διεξαγωγής: Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο 9/2-16/2 HILTON - 23/2 CYPRUS - 9/3-16/3

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ «ΜΕΝΤΟΡΑΣ» ΕΠΙΠΕΔΟ 5, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ EQF

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ «ΜΕΝΤΟΡΑΣ» ΕΠΙΠΕΔΟ 5, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ EQF ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ «ΜΕΝΤΟΡΑΣ» ΕΠΙΠΕΔΟ 5, ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ EQF Πρόγραμμα LLP LDV TOI 12 AT 0015 Συντονιστής προγράμματος: Schulungszentrum Fhnsdrf Εταίροι: University f Gthenburg Municipality f Tjörns

Διαβάστε περισσότερα

1. Πρακτικές για κάθε Στάδιο της ιαδικασίας Εθελοντισµού 1.1 Προσέλκυση και Επιλογή Εθελοντών

1. Πρακτικές για κάθε Στάδιο της ιαδικασίας Εθελοντισµού 1.1 Προσέλκυση και Επιλογή Εθελοντών 1. Πρακτικές για κάθε Στάδιο της ιαδικασίας Εθελοντισµού 1.1 Προσέλκυση και Επιλογή Εθελοντών Το στάδιο αυτό ορίζεται ως η συγκέντρωση ενός ικανοποιητικού αριθµού κατάλληλων υποψήφιων εθελοντών για την

Διαβάστε περισσότερα

Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Η Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου (ΑνΑΔ) είναι ημικρατικός οργανισμός και ξεκίνησε το έργο της το 1979. Διοικείται από 13μελές Διοικητικό Συμβούλιο. Πέντε

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη. E-learning. Οδηγός Σπουδών

Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning. Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη. E-learning. Οδηγός Σπουδών Πρόγραμμα εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης E-Learning Συναισθηματική - Διαπροσωπική Νοημοσύνη E-learning Οδηγός Σπουδών Το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης ( e-learning ) του Πανεπιστημίου Πειραιά του Τμήματος

Διαβάστε περισσότερα

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ»

«ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ» «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΕΝΙΕΣ» ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΚΕΒΕ Ημερομηνία & Χώρος Διεξαγωγής: Λευκωσία 25/10 & 01/11/2017, Ξενοδοχείο HILTON Στόχος: Η Διοίκηση Ανθρώπινου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών ξενοδοχειακών μονάδων ΕΚΔΟΣΗ 1.0. Σόλωνος 108,Τηλ Φαξ 210.

ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών ξενοδοχειακών μονάδων ΕΚΔΟΣΗ 1.0. Σόλωνος 108,Τηλ Φαξ 210. ΕΞΕΤΑΣΤΕΑ ΥΛΗ (SYLLABUS) ΣΕΚ ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών ξενοδοχειακών μονάδων ΕΚΔΟΣΗ 1.0 ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ-ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έχει σχεδιασθεί

Διαβάστε περισσότερα

«Leading for Results»

«Leading for Results» Εκπαιδευτικό Πρόγραµµα Προϊσταµένων Τµηµάτων «Leading for Results» Βασικοί Στόχοι του Προγράµµατος Το πρόγραµµα «Leading for Results» απευθύνεται σε προισταµένους της εταιρείας, µε σκοπό την εξοικείωση

Διαβάστε περισσότερα

ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΣΕ ΕΠΙΖΏΝΤΕΣ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ

ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΣΕ ΕΠΙΖΏΝΤΕΣ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΟΙΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΉ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΉ ΣΕ ΕΠΙΖΏΝΤΕΣ ΚΑΡΚΊΝΟΥ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΉΣ ΗΛΙΚΊΑΣ 2 (2014-1-BG01-KA204-001721) Το σχέδιο έχει χρηματοδοτηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Το έγγραφο αντιπροσωπεύει

Διαβάστε περισσότερα

Τριήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ/ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΗΣ 24, 25 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2015

Τριήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ/ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΗΣ 24, 25 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2015 Τριήμερο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ/ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΗΣ 24, 25 Ιουνίου & 01 Ιουλίου 2015 Ένας πρακτικός οδηγός στην σωστή ερμηνεία και σωστή στρατηγική Μάρκετινγκ

Διαβάστε περισσότερα

BELBIN. Στον τρόπο, δηλαδή με τον οποίο υποδέχονται και εξυπηρετούν τον πελάτη.

BELBIN. Στον τρόπο, δηλαδή με τον οποίο υποδέχονται και εξυπηρετούν τον πελάτη. 15ο Newsletter. 14/05/2012 BELBIN AN ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ NEWSLETTERS, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: info@progressthrough.gr ή info@belbin.gr ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Ο B2B πωλητής. Εκπαιδευτικό σεμινάριο, για όσους θέλουν να κάνουν καριέρα στις Β2Β πωλήσεις

Ο B2B πωλητής. Εκπαιδευτικό σεμινάριο, για όσους θέλουν να κάνουν καριέρα στις Β2Β πωλήσεις Ο B2B πωλητής Εκπαιδευτικό σεμινάριο, για όσους θέλουν να κάνουν καριέρα στις Β2Β πωλήσεις Πωλήσεις Business-to-Business (B2B) Είναι γνωστό, ότι οι καθημερινές εμπορικές συναλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

EAEC-EOC TASK FORCE. Η κινητήρια δύναµη για εξασφάλιση χρηµατοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράµµατα ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 1

EAEC-EOC TASK FORCE. Η κινητήρια δύναµη για εξασφάλιση χρηµατοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράµµατα ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ 1 EAEC-EOC TASK FORCE Η κινητήρια δύναµη για εξασφάλιση χρηµατοδότησης από Ευρωπαϊκά Προγράµµατα 1 Οφέλη από το Ευρωπαϊκό Γραφείο Κύπρου μέχρι σήμερα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ ΣΧΕΔΙΑ Στοχευµένη, έγκαιρη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ερωτήσεις Στόχοι 1 ου Μαθήµατος Ø Ποιες είναι οι προκλήσεις στον εργασιακό χώρο σήµερα; Ø Πώς είναι οι οργανισµοί στο νέο

Διαβάστε περισσότερα

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας

Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Μεταπτυχιακό στην Ψυχολογία Εργασίας Ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με ιστορία 35 ετών, πρωτοπορεί από το 1982 στην ιδιωτική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι το μοναδικό Κολλέγιο στην Ελλάδα

Διαβάστε περισσότερα

«Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση»

«Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση» Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Κοινωνική Σύμπραξη στο Ν. Κυκλάδων» σας καλωσορίζει στην Ημερίδα: «Κοινωνική Οικονομία Μια Εναλλακτική Πρόταση» 23 Οκτωβρίου 2015 Πνευματικό Κέντρο Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Μεταμορφώσεως

Διαβάστε περισσότερα

LEADERSHIP AND TEAM BUILDING

LEADERSHIP AND TEAM BUILDING LEADERSHIP AND TEAM BUILDING Διήμερο Σεμινάριο Δημιουργίας, Ενδυνάμωσης και Ηγεσίας Ομάδας Ημερομηνία διεξαγωγής: 16-17 Ιουλίου 2009 Τόπος διεξαγωγής: Γραφεία ΙΜS ΕΛΛΑΣ, Σοφοκλή Βενιζέλου 26, Λυκόβρυση

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ; ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ; ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ 1 ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ Το εκπαιδευτικό πρόγραµµα συµβάλλει στην καλλιέργεια µιας πελατοκεντρικής κουλτούρας σε όλους τους τοµείς της οικονοµίας και στην αναβάθµιση του επιπέδου εξυπηρέτησης των

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ. Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ Γιώργος Τζέτζης Αναπ. Καθηγητής ΤΕΦΑΑ/ΑΠΘ Ο ρόλος της άσκησης για όλους Η άσκηση με την συστηματική καθοδήγηση αποτελεί ουσιαστική κοινωνική επένδυση γιατί

Διαβάστε περισσότερα

Επιδεξιότητα στις Πωλήσεις

Επιδεξιότητα στις Πωλήσεις Επιδεξιότητα στις Πωλήσεις Περιγραφή προγράμματος: Το επάγγελμα του πωλητή αποτελεί ένα από τα πιο απαιτητικά, συναρπαστικά, δυναμικά και συνεχώς μεταβαλλόμενα επαγγέλματα στον κόσμο. Εξυπακούεται η εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ Σεμινάριο ενημέρωσης 17 19 Ιουνίου 2014 Σκοπός του σεμιναρίου είναι να παράσχει τα απαραίτητα εφόδια σε τραπεζικά και άλλα στελέχη της αγοράς που δεν είναι οικονομολόγοι και επιθυμούν να κατανοήσουν τις

Διαβάστε περισσότερα

Νομοθετικό πλαίσιο κεφαλαιαγοράς

Νομοθετικό πλαίσιο κεφαλαιαγοράς ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ Νομοθετικό πλαίσιο κεφαλαιαγοράς 27-30 Σεπτεμβρίου 2016 Σύμφωνα με την Κοινή Απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς (ΦΕΚ Β 2452/13.11.2015) και με την έγκριση

Διαβάστε περισσότερα

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης

Διευθυντές/Διευθύντριες Σχολείων Δημοτικής, Μέσης Γενικής και Μέσης Τεχνικής Εκπαίδευσης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ 2252 Λευκωσία Aρ. Φακ.: 4.17.04.9 Αρ. Tηλ.: 22402300 Aρ. Φαξ:: 22480505 e-mail: info@cyearn.pi.ac.cy 19 Φεβρουαρίου 2010 Διευθυντές/Διευθύντριες

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ / ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ Project LLP-LDV-TOI-12-AT-0015 Project coordinator: Schulungszentrum Fohnsdorf

Διαβάστε περισσότερα

Φιλοσοφία. Τα προγράμματά μας

Φιλοσοφία. Τα προγράμματά μας Φιλοσοφία Your first and foremost job as a leader is to take charge of your own energy and then to help orchestrate the energy of those around you. - Peter F. Drucker - Στην STA πιστεύουμε ότι το κύριο

Διαβάστε περισσότερα

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων Εκπαίδευση - Ανάπτυξη

Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων Εκπαίδευση - Ανάπτυξη Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων Εκπαίδευση - Ανάπτυξη Ιωάννης Νικολάου Λέκτορας Οργανωσιακής Συμπεριφοράς Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας 1 Ιωάννης Νικολάου Πτυχίο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙΝΩΤΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» (INOV) Ζ ΚΥΚΛΟΣ To Κέντρο Συνεχιζόμενης Εκπαίδευσης

Διαβάστε περισσότερα

INTERactive EDucation & Be YourSelf. Be IN Business. Πρόγραμμα διαχείρισης σταδιοδρομίας. και για όσους θέλουν να ε παναπροσδιορίσουν την καριέρα

INTERactive EDucation & Be YourSelf. Be IN Business. Πρόγραμμα διαχείρισης σταδιοδρομίας. και για όσους θέλουν να ε παναπροσδιορίσουν την καριέρα INTERactive EDucation & Be YourSelf Be IN Business Πρόγραμμα διαχείρισης σταδιοδρομίας για σπουδαστές και για όσους θέλουν να ε παναπροσδιορίσουν την καριέρα τους! Η INTERactive EDucation σε συνεργασία

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η ( ) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η ( ) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η (2017-18) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης Email: aapostolakis@staff.teicrete.gr Τηλ.: 2810379621 E-class μαθήματος: https://eclass.teicrete.gr/courses/dsη141

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η ( ) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες

Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η ( ) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες Μάρκετινγκ Υπηρεσιών Τουρισμού Διάλεξη 5η (2016-17) Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων στις Υπηρεσίες Δρ. Αλέξανδρος Αποστολάκης Email: aapostolakis@staff.teicrete.gr Τηλ.: 2810379621 E-class μαθήματος: https://eclass.teicrete.gr/courses/dsη141

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας

Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας Εταιρική Κουλτούρα: Βαρόμετρο επιτυχίας Άρθρο του Παναγιώτη Γ. Ρουσόπουλου, Γενικού Διευθυντή της εταιρείας συμβούλων THE FRANCHISE CO. και Διευθύνοντα Συμβούλου της Dale Carnegie Training Hellas Μια εταιρική

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικής Ικανότητας Ανέλιξη στην Διοίκηση

Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικής Ικανότητας Ανέλιξη στην Διοίκηση Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικής Ικανότητας Ανέλιξη στην Διοίκηση Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας PAGE 1 OF 5 Ανέλιξη στον τομέα της Διοίκησης Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο

Διαβάστε περισσότερα

Βιωματικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο «Ανακαλύπτοντας Κοινωνικές & Προσωπικές δεξιότητες»

Βιωματικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο «Ανακαλύπτοντας Κοινωνικές & Προσωπικές δεξιότητες» Βιωματικό Εκπαιδευτικό Εργαστήριο «Ανακαλύπτοντας Κοινωνικές & Προσωπικές δεξιότητες» «Δεν είναι οι δυνατότεροι, ούτε οι εξυπνότεροι, αυτοί που θα καταφέρουν να επιβιώσουν στον κόσμο μας, αλλά αυτοί που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΣΥΠΠ)»

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΣΥΠΠ)» ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΣΥΠΠ)» Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 24/9-8/10-15/10-22/10-29/10 2015 Χώρος Διεξαγωγής:

Διαβάστε περισσότερα

Ο πολλαπλός ρόλος του Διευθυντή στο νέο σχολείο 1. Εισαγωγή 2. Τα καθήκοντα του Διευθυντή της σχολικής μονάδας.

Ο πολλαπλός ρόλος του Διευθυντή στο νέο σχολείο 1. Εισαγωγή 2. Τα καθήκοντα του Διευθυντή της σχολικής μονάδας. Ο πολλαπλός ρόλος του Διευθυντή στο νέο σχολείο 1. Εισαγωγή 2. Τα καθήκοντα του Διευθυντή της σχολικής μονάδας. Πανεπιστημίου Ιωαννίνων 1 Εισαγωγή Στη σημερινή παρουσίαση εξετάζεται και αναλύεται μέσα

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5-6/11/2018 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία

Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5-6/11/2018 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5-6/11/2018 Χώρος Διεξαγωγής: Ξενοδοχείο HILTON PARK Λευκωσία Στόχος: Ο βασικός σκοπός του

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εγγραφή στο Μητρώο Επιστημονικών Συνεργατών του ΙΝΕ ΓΣΕΕ ΜΕΣΙΝΕ εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών στα πεδία της αγοράς εργασίας ή της συμβουλευτικής υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού

Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού Πρόγραμμα Διοίκησης Ανθρώπινου Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης της Αγγλίας PAGE 1 OF 5 Εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Ηγεσίας και Διοίκησης (Institute of Leadership and Management)

Διαβάστε περισσότερα

Ετήσια Έρευνα της ManpowerGroup για την Έλλειψη Ταλέντου στην Ελλάδα - 2013

Ετήσια Έρευνα της ManpowerGroup για την Έλλειψη Ταλέντου στην Ελλάδα - 2013 ManpowerGroup Μεσογείων 2-4 Πύργος Αθηνών 115 27 Αθήνα WWW.MANPOWERGROUP.GR T: 210 32.24.301 Ετήσια Έρευνα της ManpowerGroup για την Έλλειψη Ταλέντου στην Ελλάδα - 2013 Ταυτότητα Έρευνας Δείγμα: Ελλάδα:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ

ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ Α-Ω ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ (ΕΣΥΠΠ)» Ημερομηνίες Διεξαγωγής: 5/10 12/10 19/10 26/10 2/11 2017 Χώρος Διεξαγωγής:

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Αναβάθμιση Υπηρεσιών & Ευκαιρίες Επιχειρηματικότητας Υψηλής Ποιότητας

ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Αναβάθμιση Υπηρεσιών & Ευκαιρίες Επιχειρηματικότητας Υψηλής Ποιότητας ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ Αναβάθμιση Υπηρεσιών & Ευκαιρίες Επιχειρηματικότητας Υψηλής Ποιότητας Παράλληλα με την προσπάθεια της Πολιτείας να αλλάξει την στρατηγική προώθησης του Ελληνικού Τουρισμού, οι εταιρείες του ευρύτερου

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S15/2018. Ανταλλαγές και κινητικότητα στον αθλητισμό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S15/2018. Ανταλλαγές και κινητικότητα στον αθλητισμό ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ EAC/S15/2018 Ανταλλαγές και κινητικότητα στον αθλητισμό Η παρούσα πρόσκληση υποβολής προτάσεων αποσκοπεί στην υλοποίηση της προπαρασκευαστικής ενέργειας με τίτλο «Ανταλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου

Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Ελληνικά Πετρέλαια Κύπρου Ημερίδα Ευρωπαϊκής Χάρτας Οδικής Ασφάλειας Λευκωσία, 22 Νοεμβρίου 2018 Όμιλος ΕΛΠΕ με μια ματιά 01 02 03 πρωταγωνιστής των ενεργειακών εξελίξεων στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Δωρεάν προσωπικό coaching σε νέες επιχειρήσεις

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Δωρεάν προσωπικό coaching σε νέες επιχειρήσεις Το εν λόγω πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος: Δωρεάν προσωπικό coaching σε νέες επιχειρήσεις Τον Μάιο του 2017, το Υπουργείο

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση εκπ/κού προγράμματος Ρομποτική για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου

ΘΕΜΑ: Διοργάνωση εκπ/κού προγράμματος Ρομποτική για μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΙΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ & Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΚΡΗΤΗΣ Δ/NΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 Ο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ταχ. Δ/νση

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική

Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων Eurolife ERB Ασφαλιστική Πρόγραμμα Εκπαιδευτικών Συναντήσεων ERB Ασφαλιστική Τμήμα ς B Εξάμηνο 2018 Εισαγωγικό Σημείωμα Γενικού Διευθυντή Πωλήσεων & ς Αγαπητοί συνεργάτες, Ο Οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας θα προσπαθήσει να σας

Διαβάστε περισσότερα