Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης"

Transcript

1 Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης O0-GR No. Μοντέλου EH65-A LM65 VL6562-A WL65-A Χώρος αποθήκευσης: 54 Sq. Ft. 303 Cu. Ft. 5,0 m 2 8,6 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟΥ * Το μέγεθος στρογγυλοποιείται στο πλησιέστερο πόδι ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΧΜΗΡΑ ΑΚΡΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΕΜΑΧΙΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥ. ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ. ΝΑ ΦΟΡΑΤΕ ΓΑΝΤΙΑ ΟΤΑΝ ΧΕΙΡΙΖΕΣΤΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ. Εξωτερικές διαστάσεις Εσωτερικές διαστάσεις Άνοιγμα *Μέγεθος. Μέγεθος (Από άκρο σε άκρο οροφής) (Τοίχο σε τοίχο) πόρτας κατά προσέγγιση βάσης Πλάτος Βάθος Ύψος Πλάτος Βάθος Ύψος Πλάτος Ύψος 6' x 5' 74" x 57" 76 /4" 59 /2" 69 7/8" 7 /4" 54 /4" 68 5/8" 32" 60",8 m x,4 m 88,0 cm x 44,8 cm 93,7 cm 5, cm 77,5 cm 8,0 cm 37,8 cm 74,3 cm 8,3 cm 52,4 cm

2

3 A03-GR ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ Εγχειρίδιο ιδιοκτήτη Προτού ξεκινήσετε την κατασκευή, ελέγξτε τους τοπικούς κώδικες κατασκευής σχετικά με τις βάσεις, την τοποθεσία και άλλες απαιτήσεις. Μελετήστε και κατανοήστε το παρόν εγχειρίδιο ιδιοκτήτη. Σημαντικές πληροφορίες και βοηθητικές συμβουλές θα καταστήσουν την κατασκευή σας ευκολότερη και πιο απολαυστική. Οδηγίες Συναρμολόγησης: Οι οδηγίες παρέχονται στο παρόν εγχειρίδιο και περιέχουν όλες τις κατάλληλες πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο κατασκευής σας. Αναθεωρήστε όλες τις οδηγίες προτού ξεκινήσετε, και κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης, τηρήστε την αλληλουχία βημάτων προσεκτικά για επιτυχή αποτελέσματα. Σανίδωμα και Αγκίστρωση: Το κτίριο αποθήκης σας πρέπει να αγκιστρωθεί προς αποφυγή ζημιάς από τον άνεμο. Είναι απαραίτητη μια βάση για να κατασκευαστεί ένα τετράγωνο και επίπεδο κτίριο. Τα υλικά αγκίστρωσης και βάσης δεν περιλαμβάνονται με το κτίριό σας. Οι οδηγίες συναρμολόγησης που έχετε παρέχουν πληροφορίες σχετικά με ορισμένες μεθόδους που χρησιμοποιούνται κοινά για να ασφαλίσουν και να ισοπεδώσουν ένα κτίριο αποθήκης. Εξαρτήματα και λίστα εξαρτημάτων: Ελέγξτε για να σιγουρευτείτε ότι έχετε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για το κτίριό σας. Μπορείτε να βρείτε όλους τους αριθμούς εξαρτημάτων στα εξαρτήματα. Όλοι αυτοί οι αριθμοί (πριν από το -) πρέπει να συμφωνούν με τους αριθμούς στη σελίδα λίστας εξαρτημάτων. Ξεχωρίστε το περιεχόμενο της κούτας ανά αριθμό εξαρτήματος ενώ αναθεωρείτε τη λίστα εξαρτημάτων. Τα πρώτα βήματα δείχνουν πως συνδέετε μαζί τα σχετιζόμενα εξαρτήματα για να φτιάξετε μεγαλύτερες υπο-συναρμολογήσεις που θα χρησιμοποιηθούν αργότερα. Εξοικειωθείτε με τα υλικά και τους συνδετήρες για ευκολότερη χρήση κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Αυτά συσκευάζονται με την κούτα. Σημειώστε ότι παρέχονται έξτρα συνδετήρες για να διευκολυνθείτε.

4 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ A04-GR Παρακολουθήστε τον καιρό: Σιγουρευτείτε ότι ο καιρός για την ημέρα που επιλέγετε για την εγκατάσταση του κτιρίου σας είναι στεγνός και ήρεμος. Μην προσπαθήσετε να συναρμολογήσετε το κτίριο σας σε μέρα με ανέμους. Προσέξτε όταν είστε σε υγρό έδαφος ή έδαφος με λάσπη. Ομαδική εργασία: Όποτε είναι δυνατόν, δύο ή περισσότερα άτομα πρέπει να εργάζονται μαζί για να συναρμολογήσουν το κτίριο σας. Ένα άτομο μπορεί να τοποθετήσει εξαρτήματα ή φατνώματα ενώ το άλλο μπορεί να χειριστεί τους συνδετήρες και τα εργαλεία. Εργαλεία και υλικά: Αυτά είναι ορισμένα βασικά εργαλεία και υλικά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή του κτιρίου σας. Αποφασίστε ποια μέθοδο αγκίστρωσης και ποιο τύπο βάσης θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να ολοκληρώσετε μια πλήρη λίστα των υλικών που θα χρειαστείτε. Απαιτείται Προστατευτικά γυαλιά Κατσαβίδι Philips No. 2 (Με σκληρό μαγνητικό άκρο) Σημείωση: Ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι ή τρυπάνι μεταβλητής ταχύτητας με σύνδεση άκρου Philips μπορεί να επιταχύνει τη συναρμολόγηση κατά 40% περίπου. Απαιτείται Γάντια εργασίας Σκάλα Μαχαίρι / Ψαλίδι Πένσα Αλφάδι ξυλουργού Μετροταινία Προαιρετικά εργαλεία εξοικονόμησης χρόνου Κλειδί / Παξιμάδι οδηγός Ηλεκτρικό / Ασύρματο τρυπάνι Ορθογωνιώμετρο Κορδόνι (για τετραγωνισμό του πλαισίου) Προετοιμασία βάσης Σφυρί και καρφιά Φτυάρι Πριόνι χειρός / Ηλεκτρικό πριόνι Ξύλο ή /και τσιμέντο Επιλογή και προετοιμασία της περιοχής σας: Πριν από τη συναρμολόγηση, θα πρέπει να αποφασίσετε σε ποιο μέρος θα βάλετε το κτίριο σας. Η καλύτερη τοποθεσία είναι μια επίπεδη περιοχή με καλή στράγγιση. Επιτρέψτε να υπάρχει επαρκής χώρος εργασίας για ευκολία στη μετακίνηση των εξαρτημάτων στη θέση τους κατά τη διάρκεια της συναρμολόγησης. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει αρκετός χώρος στην είσοδο για να ανοίγουν πλήρως οι πόρτες και αρκετός χώρος γύρω από το κτίριο για να μπορείτε να συνδέσετε τις βίδες φατνώματος από έξω. Προτού ξεκινήσετε με τα πρώτα βήματα στη συναρμολόγηση των εξαρτημάτων σας, πρέπει να κατασκευαστεί μια βάση και πρέπει να είναι έτοιμο για χρήση ένα σύστημα αγκίστρωσης.

5 A05-GR ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ Είναι σημαντικό να τηρήσετε όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας σε όλη τη διάρκεια κατασκευής του κτιρίου σας. Πρέπει να δώσετε προσοχή όταν χειρίζεστε διάφορα τεμάχια του κτιρίου σας διότι ορισμένα έχουν αιχμηρά άκρα. Παρακαλούμε να φοράτε γάντια, προστασία στα μάτια και μακριά μανίκια όταν συναρμολογείτε ή εκτελείτε οποιαδήποτε συντήρηση στο κτίριό σας. Προσέξτε όταν χειρίζεστε τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη συναρμολόγηση του κτιρίου. Να εξοικειωθείτε με τη λειτουργία όλων των ηλεκτρικών εργαλείων. Άκρο ασφαλείας Αιχμηρό άκρο Αιχμηρό άκρο Άκρο ασφαλείας Κρατήστε τα παιδιά και τα κατοικίδια ζώα μακριά από την περιοχή εργασίας προς αποφυγή περισπασμών και οποιονδήποτε ατυχημάτων ενδέχεται να συμβούν. Μην προσπαθήσετε να συναρμολογήσετε το κτίριο εάν τα εξαρτήματα λείπουν διότι κάθε κτίριο που απομένει εν μέρει συναρμολογημένο μπορεί να υποστεί σοβαρή βλάβη από ισχυρούς ανέμους. Μη βάζετε ποτέ όλο το βάρος σας στην οροφή του κτιρίου. Όταν χρησιμοποιείτε μια σκάλα σιγουρευτείτε ότι είναι πλήρως ανοιχτή και σε επίπεδο μέρος προτού την ανεβείτε. Μην προσπαθήσετε να συναρμολογήσετε το κτίριο κατά τη διάρκεια ημέρας με ανέμους, διότι τα μεγάλα φατνώματα θα δράσουν ως «ιστία», μπορεί να περιστραφούν από τον άνεμο καθιστώντας την κατασκευή δύσκολη και ανασφαλή.

6 A06-GR ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Φινίρισμα: Για μακροχρόνιο φινίρισμα, καθαρίστε τακτικά και κερώστε την εξωτερική επιφάνεια. Διορθώστε τα γρατσουνίσματα αμέσως μόλις τα παρατηρήσετε στην κατασκευή σας. Καθαρίστε αμέσως την περιοχή με συρμάτινη βούρτσα. Την πλένετε και απλώνετε βερνίκι διόρθωσης σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Οροφή: Διατηρήστε την οροφή καθαρή από φύλλα και χιόνι με βούρτσα μαλακών τριχών που έχει μακρύ χερούλι. Οι μεγάλες ποσότητες από χιόνι στην οροφή μπορεί να βλάψουν το κτίριο καθιστώντας το ανασφαλή για είσοδο. Σε περιοχές με μεγάλες χιονοπτώσεις, είναι διαθέσιμα τα Κιτ Ενίσχυσης Οροφής για τα περισσότερα Κτίρια Arrow για περισσότερη προστασία έναντι συσσώρευσης μεγάλου χιονιού. Πόρτες: Κρατάτε πάντα τις ράγες πόρτας καθαρές από σκόνη και άλλα υπολείμματα που αποτρέπουν την εύκολη ολίσθησή τους. Λιπαίνετε τη ράγα πόρτας ετησίως με γυαλιστικό επίπλων ή σπρέι σιλικόνης. Κρατήστε τις πόρτες κλειστές και κλειδώστε τις για να αποφύγετε βλάβη από άνεμο. Συνδετήρας: Χρησιμοποιήστε όλους τους συνδετήρες που παρέχονται για προστασία έναντι εισροής καιρού και για να προστατεύσετε το μέταλλο από γρατσούνισμα βιδών. Ελέγξτε τακτικά το κτίριο σας για τυχόν χαλαρές βίδες, μπουλόνια, παξιμάδια, κτλ. και τα σφίγγετε εκ νέου εάν χρειάζεται. Υγρασία: Ένα πλαστικό φύλλο (φράγμα ατμού) κάτω από όλη την περιοχή πατώματος με καλό εξαερισμό θα μειώσει τη συμπύκνωση. Άλλες συμβουλές Πλένετε τους αριθμούς εξαρτημάτων από μελάνι στα επικαλυμμένα φατνώματα με σαπούνι και νερό. Το βούλωμα από σιλικόνη μπορεί να χρησιμοποιηθεί για υδατοστεγείς σφραγίδες σε όλο το κτίριο. Μην αποθηκεύετε χημικές ουσίες πισίνας στο κτίριο σας. Οι εύφλεκτες και διαβρωτικές ουσίες πρέπει να αποθηκεύονται σε αεροστεγή δοχεία. Κρατήστε αυτό το Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη και τις Οδηγίες Συναρμολόγησης για μελλοντική αναφορά.

7 C09-GR Βάση Η Βάση για το Κτίριο σας ΕΠΙΛΟΓΗ : Άμεσα στο χώμα (γη) Αφήστε 2 ώρες για κατασκευή. ΕΠΙΛΟΓΗ 2: Ξύλινη πλατφόρμα Εάν αποφασίσετε να κατασκευάσετε τη δική σας βάση, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τα κατάλληλα υλικά. Αυτά αποτελούν τα συνιστώμενα υλικά για τη βάση σας: 2 x 4's (38 mm x 89 mm) Ξύλο επεξεργασμένο με πίεση 5,5 mm (5/8 ιν.) 4 x 8 (220 mm x 2440 mm) Βαθμός εξωτερικής επιφάνειας κοντραπλακέ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δεν πρέπει να χρησιμοποιηθεί ξύλο επεξεργασμένο με πίεση όπου θα έρθει σε επαφή με το κτίριο αποθήκης σας. Οι ιδιότητες του ξύλου επεξεργασμένου με πίεση θα προκαλέσουν επιταχυνόμενη διάβρωση. Εάν το ξύλο που είναι επεξεργασμένο με πίεση έρθει σε επαφή με το κτίριο αποθήκης σας θα ακυρωθεί η εγγύησή σας. Γαλβανισμένα καρφιά 7,62 εκ. [3 ιν.] & 3,8 εκ. ( ½ ιν.) Μπλοκ σκυροδέματος (προαιρετικά) Η πλατφόρμα πρέπει να είναι ισοπεδωμένη και επίπεδη (χωρίς φουσκώματα, γέφυρες, κτλ.) για να παρέχει καλή υποστήριξη του κτιρίου. Τα απαραίτητα υλικά μπορούν να αποκτηθούν από την τοπική σας μάντρα. Για να κατασκευάσετε τη βάση τηρήστε τις οδηγίες και το διάγραμμα. Κατασκευάστε το πλαίσιο (χρησιμοποιώντας 7,62 εκ. (3 ιν.) γαλβανισμένα καρφιά) Μετρήστε τμήματα διαστάσεων 40,6 cm/6,0 cm (6"/24") για να κατασκευάσετε το εσωτερικό πλαίσιο (δείτε το διάγραμμα) Ασφαλίστε το κοντραπλακέ στο πλαίσιο (χρησιμοποιώντας 3,8 εκ. ( ½ ιν.) γαλβανισμένα καρφιά) Δώστε 6 7 ώρες για την κατασκευή. ΕΠΙΛΟΓΗ 3: Πλάκα σκυροδέματος Η πλάκα πρέπει να έχει πάχος τουλάχιστον 0,2 cm (4"). Πρέπει να είναι ισοπεδωμένη και επίπεδη για να παρέχει καλή υποστήριξη για το πλαίσιο. Τα παρακάτω αποτελούν τα συνιστάμενα υλικά για τη βάση σας. 9 mm x 89 mm ( x 4's) (θα αφαιρεθούν αφότου σκληρύνει το σκυρόδεμα) Σκυρόδεμα Πλαστικό φύλλο 6 mil Συνιστούμε για σωστή ισχύ σκυροδέματος να χρησιμοποιήσετε μίγμα από : μέρος σκυρόδεμα 3 μέρη χαλικιών με μέγεθος μπιζελιού 2 ½ μέρη καθαρή άμμο Προετοιμάστε την περιοχή/ κατασκευάζετε μια βάση. Σκάψτε ένα τετράγωνο, 5,2 cm (6") βαθιά στο έδαφος (αφαιρέστε το γρασίδι). 2. Γεμίστε έως 0,2 cm (4") στο τετράγωνο με χαλίκια και στουπώστε το σταθερά. 3. Καλύψτε τα χαλίκια με ένα πλαστικό φύλλο 6 mil. 4. Κατασκευάστε ένα ξύλινο πλαίσιο χρησιμοποιώντας τέσσερις ξύλινες σανίδες x4 (9 mm x 89 mm). 5. Χύστε σκυρόδεμα για να γεμίσει η οπή και το πλαίσιο δίνοντας συνολικά σκυρόδεμα πάχους 0,2 cm (4"). Βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια είναι επίπεδη. ΠΡΟΣΘΙΟ ΜΕΡΟΣ (ΠΟΡΤΑ) ΠΡΟΣΘΙΟ ΜΕΡΟΣ (ΠΟΡΤΑ) Δώστε 3 5 ώρες για κατασκευή και μια εβδομάδα για να σκληρύνει το σκυρόδεμα. 74" 88,0 cm Σημείωση: Η πλατφόρμα / το πλαίσιο θα επεκταθεί.4 cm (9/6") πέρα από το πλαίσιο δαπέδου και στις τέσσερις πλευρές. Σφραγίστε αυτό το,4 cm ξύλου με τσιμέντου οροφής (δεν περιλαμβάνεται), ή λοξοτομήστε αυτό το.4 cm (9/6") τσιμέντου όταν το χύνετε, για καλή στράγγιση νερού. 74" 88,0 cm 6"/24" 40,6 cm/6,0 cm 57" 44,8 cm 57" 44,8 cm Σημείωση: Διαστάσεις τελειωμένης βάσης αφότου αφαιρεθεί το ξύλο. 7

8 A0-GR Αγκίστρωση Αγκίστρωση του κτιρίου Είναι σημαντικό να αγκιστρωθεί όλο το πλαίσιο πατώματος αφότου ανεγερθεί το κτίριο. Παρακάτω δίνονται οι συνιστάμενοι τρόποι αγκίστρωσης. Αγκίστρωση σε ξύλο/ στύλο: Χρησιμοποιήστε ξύλινες βίδες 6 mm (/4"). Υπάρχουν οπές διαμέτρου 6 mm (/4") στα πλαίσια για κατάλληλη αγκίστρωση.. 2. Αγκίστρωση για σκυρόδεμα:. Για χυμένη πλάκα σκυροδέματος ή βάση ή μπλοκ βεράντας: Χρησιμοποιήστε βίδες /4" x 2" (6 mm x 5 mm). 2. Για αγκίστρωση σε στύλο χυμένου σκυροδέματος μετά την ανέγερση του κτιρίου: Χρησιμοποιήστε βίδες /4" x 6" (6 mm x 52 mm)

9 C-GR Υλικό Βγάλτε το από τη σακούλα βιδών και φυλάξτε το για το τελευταίο βήμα 6503 #8-32 Εξάγωνο παξιμάδι (6) 65900A #0 Bx 3 mm (/2") Μαύρη βίδα (8) (Συσκευασμένη με βίδες) #8-32x0 mm (3/8") Μπουλόνι (6) #8Ax 8 mm (5/6") Βίδα (76) Λαβή (2) Ροδέλα (8) (5 φύλλα από 40) 6509 #8-32 Βαλανίδι (6) (Συσκευασμένο με βίδες) Πώμα κορυφογραμμής (2) Ολίσθηση πόρτας (4) Κάτω οδηγός πόρτας (4) 6683 Πώμα άκρου οροφής (2 δεξιά & 2 αριστερά) Στεγανωτικό παρέμβυσμα () Βύσμα (2) (Συσκευάζεται με τις βίδες) 9

10 O2-GR Λίστα εξαρτημάτων Αρ. Κλειδιού Αριθμός Περιγραφή Ποσότητα Κατάλογος συναρμολόγησης εξαρτήματος εξαρτήματος στην κούτα 5964 Δοκός οροφής Γωνία οροφής Δεξιό Αέτωμα Αριστερό Αέτωμα Πλευρική περικοπή οροφής Δεξιό Φάτνωμα Οροφής Αριστερό Φάτνωμα Οροφής Οριζόντιο στήριγμα πόρτας Στήριγμα λαβής πόρτας Στήριγμα φατνώματος Καπάκι κορυφογραμμής Φάτνωμα Τοίχου (Οπίσθιο) Δεξιές και αριστερές πόρτες Φάτνωμα Τοίχου (Πλευρά) Παραστάτης πόρτας Φάτνωμα πρόσθιας γωνίας Φάτνωμα οπίσθιας γωνίας Ράγα πόρτας Γωνία οπίσθιου τοιχώματος Αυλάκι οπίσθιου τοιχώματος Πλαίσιο οπίσθιου δαπέδου Γωνία πλευρικού τοιχώματος Αυλάκι πλευρικού τοιχώματος Πλαίσιο πλευρικού δαπέδου Πλαίσιο πρόσθιου δαπέδου 0

11 Συναρμολόγηση κατά αριθμό κλειδί C3-GR

12 C4-GR Βήμα Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Συναρμολόγηση ράγας πόρτας 9396 Ράγα πόρτας () Η συναρμολόγηση ράγας πόρτας υποστηρίζει τις συρόμενες πόρτες και ενισχύει τον πρόσθιο τοίχο. Συμβουλή: Οι οπές στην άνω πλευρική ράγας πόρτας υπάρχουν για τη στερέωση του αετώματος στο άνω μέρος του πρόσθιου τοίχου σε μεταγενέστερο βήμα Τοποθετήστε τις ολισθήσεις της πόρτας στα πόδια, από το τέλος της ράγας πόρτας, όπως απεικονίζεται στην ακραία όψη 9396 Μακρύ πόδι επάνω Κοντό πόδι κάτω ΑΚΡΑΙΑ ΟΨΗ Βάλτε αυτό το τεμάχιο στην άκρη για μεταγενέστερη χρήση. 2 2

13 Βήμα 2 C5-GR Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Πλαίσιο δαπέδου 9403 Πλαίσιο πρόσθιου δαπέδου () 9399 Πλαίσιο οπίσθιου δαπέδου () 9402 Πλαίσιο πλευρικού δαπέδου (2) 9402 ΠΙΣΩ ΔΕΞΙΑ Συναρμολογήστε τις τέσσερις γωνίες του πλαισίου δαπέδου χρησιμοποιώντας δύο βίδες σε κάθε γωνία όπως απεικονίζεται. Στις μπροστινές γωνίες στερεώστε τα μπουλόνια διαμέσου από το κάτω μέρος με τα παξιμάδια στο επάνω μέρος Μετρήστε το πλαίσιο δαπέδου διαγωνίως. Όταν οι διαγώνιες μετρήσεις είναι ίσες, το πλαίσιο δαπέδου είναι τετράγωνο. ΠΡΟΣΟΨΗ 9403 ΕΜΠΡΟΣ ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν χρησιμοποιείται μια ξύλινη πλατφόρμα ή πλάκα σκυροδέματος μην στερεώνετε τα πλαίσια δαπέδου στη βάση σας αυτή τη στιγμή. Θα αγκιστρώσετε το κτίριο αφότου ανεγερθεί. 2 Όταν οι διαγώνιες μετρήσεις είναι ίσες το πλαίσιο δαπέδου είναι τετράγωνο Ισοπεδώστε Το πλαίσιο δαπέδου πρέπει να είναι τετράγωνο και ισόπεδο διαφορετικά δεν θα ευθυγραμμιστούν οι οπές. 3

14 O6-GR Βήμα 3 Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Γωνίες/ Φατνώματα τοίχου 9389 Φάτνωμα πρόσθιας γωνίας (2) 9393 Φάτνωμα οπίσθιας γωνίας (2) 7332 Φάτνωμα Τοίχου (2) ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η υπόλοιπη συναρμολόγηση του κτιρίου απαιτεί πολλές ώρες και πάνω από ένα άτομο. Μην συνεχίσετε πέρα από αυτό το σημείο εάν δεν έχετε αρκετό χρόνο για να αποπερατώσετε τη συναρμολόγηση σήμερα. Ένα μερικώς συναρμολογημένο κτίριο μπορεί να καταστραφεί φοβερά από ελαφρούς ανέμους. Κάθε βίδα και μπουλόνι στον τοίχο χρειάζεται μια ροδέλα. 2 Στενή πλευρά 9393 Πλατιά πλευρά ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ 9393 ΠΛΕΥΡΑ ΑΝΩ ΟΨΗ ΠΛΕΥΡΑ ΣΩΣΤΟ ΛΑΘΟΣ Τοποθετήστε τα μπροστινά γωνιαία φατνώματα στις γωνίες του πλαισίου δαπέδου όπως απεικονίζεται. Το πιο πλατύ μέρος κάθε φατνώματος γωνίας πρέπει να τοποθετηθεί στο μπροστινό μέρος του κτιρίου. Στερεώστε τα γωνιαία φατνώματα στο πλαίσιο δαπέδου με δύο βίδες. 2 Τοποθετήστε τα πίσω γωνιαία φατνώματα στο πίσω μέρος του κτιρίου όπως απεικονίζεται. Το πιο πλατύ μέρος κάθε φατνώματος γωνίας πρέπει να τοποθετηθεί κατά μήκος της πλευράς του κτιρίου. Στερεώστε τα γωνιαία φατνώματα στο πλαίσιο δαπέδου με τέσσερις βίδες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα φατνώματα τοίχου έχουν δύο πλάτη. Κάθε φάτνωμα τοίχου έχει πτυχωτή πλευρά σε κάθε πλευρά. Η πτυχωτή πλευρά πρέπει να πάει κάτω από την πλευρά του φατνώματος που το ακολουθεί. 3 Στερεώστε τα φατνώματα τοίχου στις πλευρές, όπως απεικονίζεται. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Δώστε προσοχή για να εγκαταστήσετε το σωστό φάτνωμα σε κάθε θέση όπως απεικονίζεται. 4 Ελέγξτε δύο φορές τους αριθμούς εξαρτημάτων στα φατνώματα τοίχου, προτού συνεχίσετε ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟ ΓΩΝΙΑΚΟ ΦΑΤΝΩΜΑ ΜΕ ΣΚΑΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ ΣΤΕΡΕΩΘΕΙ ΕΝΑ ΦΑΤΝΩΜΑ ΤΟΙΧΟΥ Τα φατνώματα ακουμπούν στο πλαίσιο όπως απεικονίζεται 4 ΠΡΟΣΟΨΗ Ροδέλα Η πτυχωτή πλευρά από κάτω Το πλαίσιο δαπέδου πρέπει να είναι τετράγωνο και ισόπεδο διαφορετικά δεν θα ευθυγραμμιστούν οι οπές.

15 C7-GR Βήμα 4 Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Πλαίσιο 9397 Γωνία οπίσθιου τοιχώματος () 9925 Αυλάκι οπίσθιου τοιχώματος () 9926 Αυλάκι πλευρικού τοιχώματος (2) 9400 Γωνία πλευρικού τοιχώματος (2) Συναρμολόγηση ράγας πόρτας () Τα τεμάχια του κυρίου πλαισίου δίνουν ακαμψία στους τοίχους πλευρών και παρέχουν μια επιφάνεια για την προσάρτηση των αετωμάτων που στηρίζουν την οροφή. Στερεώστε την γωνία πίσω τοίχου κατά μήκος του εσωτερικού άνω μέρους του πίσω τοίχου χρησιμοποιώντας βίδες. 2 Στερεώστε την γωνία πίσω τοίχου κατά μήκος του μεσαίου μέρους του πίσω τοίχου χρησιμοποιώντας βίδες. 3 Στερεώστε τις γωνίες των τοίχων πλευρών κατά μήκος του εσωτερικού άνω μέρους των πλευρικών φατνωμάτων χρησιμοποιώντας βίδες. Οι γωνίες των πλευρικών τοίχων πρέπει να εξέχουν από τη γωνία του πίσω τοίχου στις γωνίες. Οι γωνίες τοίχου πρέπει να «κοιτάνε» στο 3 εσωτερικό μέρος του κτιρίου Συναρμολόγηση ράγας πόρτας Μακρύ πόδι επάνω Το άνοιγμα κοιτάει προς τα μέσα Κοντό πόδι κάτω 4 Στερεώστε τα κανάλια των τοίχων πλευρών κατά μήκος του μεσαίου μέρους των πλευρικών φατνωμάτων χρησιμοποιώντας βίδες. Στερεώστε τις εξοχές στις πίσω γωνίες με βίδες. 5 Στερεώστε τη συναρμολόγηση της ράγας πόρτας (με τις οπές στην κορυφή) κατά μήκος του άνω μέρους των φατνωμάτων πρόσθιου τοίχου χρησιμοποιώντας βίδες. Δείτε την εικόνα ΠΡΟΣΟΨΗ Λεπτομέρεια που δείχνει το κέντρο του φατνώματος βιδωμένο στο κανάλι τοίχου 4 Το μπουλόνι και το παξιμάδι δεν περνάνε διαμέσου του καναλιού τοίχου στην εξοχή 5

16 O8-GR Βήμα 5 Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Φατνώματα τοίχου 655 Φάτνωμα Τοίχου (2) Στερεώστε τα φατνώματα τοίχου στο πάνω και στο κάτω μέρος με βίδες. 2 Στερεώστε το κέντρο κάθε φατνώματος στο κανάλι τοίχου με βίδες. Στερεώστε τις πτυχές επικάλυψης όπως και πριν. Η πτυχωτή πλευρά από κάτω Τα φατνώματα ακουμπούν στο πλαίσιο όπως απεικονίζεται 6

17 O9-GR Βήμα 6 Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Παραστάτης πόρτας 9369 Παραστάτης πόρτας (2) Οι παραστάτες πόρτας ενισχύουν το άνοιγμα της πόρτας και παρέχουν ένα ελκυστικό στόλισμα. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα και για τους δυο στύλους πόρτας. Εξάγωνο παξιμάδι (3) Μπουλόνια ΑΝΩ ΟΨΗ Ράγα πόρτας Στερεώστε τον παραστάτη πόρτας στο μπροστινό φάτνωμα με τρία μπουλόνια, παξιμάδια και παξιμάδια βελανίδι, όπως απεικονίζεται. Σπρώξτε ένα πώμα μέσα στην οπή στο κέντρο του στύλου που βρίσκεται πλησιέστερα στο άνοιγμα της πόρτας. Βαλανίδι Βύσμα Μπουλόνι 9369 Βύσμα 9369 ΠΡΟΣΟΨΗ 2 Στερεώστε το πάνω μέρος του παραστάτη πόρτας στη ράγα της πόρτας με δύο βίδες. Κάντε το ίδιο για το κάτω μέρος του πλαισίου. Βίδα ΑΝΩ ΟΨΗ Ράγα πόρτας Βίδα Επαναλαμβάνετε τα βήματα και 2 για τον αντίθετο στύλο της πόρτας. 2 7

18 Βήμα 7 C20-GR Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Αετώματα/Στηρίγματα 5996 Δεξιό Αέτωμα (2) 5997 Αριστερό Αέτωμα (2) 6658 Στήριγμα φατνώματος (2) Τα αετώματα μπαίνουν στο επάνω μέρος των μπροστινών και οπίσθιων τοίχων για να στηρίζουν τη δοκό της οροφής. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Τα αετώματα συσκευάζονται μαζί και μπορεί κατά λάθος να νομίζετε ότι αποτελούν ένα τεμάχιο. Ξεχωρίστε τα με προσοχή προτού συνεχίσετε. Αέτωμα 6658 Στήριγμα φατνώματος Σηκώστε και στερεώστε το δεξιό και αριστερό αέτωμα, υπό γωνία στη γωνία, στη ράγα πόρτας με βίδες. 2 2 Ενώστε τα αριστερά και δεξιά αετώματα μαζί με ένα στήριγμα αετώματος χρησιμοποιώντας ένα μπουλόνι στις κάτω 2 οπές. Επαναλαμβάνετε τα βήματα & 2 για το αντίθετο μέρος του κτιρίου

19 C2-GR Βήμα 8 Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Δοκός οροφής/ Γωνία 5964 Δοκός οροφής () 5982 Γωνία οροφής () Στερεώστε τη δοκό οροφής, μικρές οπές στο επάνω μέρος, στο στήριγμα αετώματος του μπροστινού αετώματος. 2 Στερεώστε το άλλο μέρος της δοκού οροφής στο στήριγμα αετώματος του πίσω αετώματος. 3 Γωνία οροφής 3 Στερεώστε τη γωνία οροφής στη δοκό οροφής όπως απεικονίζεται χρησιμοποιώντας βίδες. 2 Δοκός οροφής Συναρμολογημένο ΑΚΡΑΙΑ ΟΨΗ 9

20 Βήμα 9 C22-GR Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Δεξιό Φάτνωμα Οροφής 6442 Δεξιό Φάτνωμα Οροφής () Η εγκατάσταση των φατνωμάτων οροφής γίνεται καλύτερα με μια σκάλα. Ξεκινήστε με την εγκατάσταση των φατνωμάτων οροφής στην πίσω δεξιά γωνία του κτιρίου. Κάθε βίδα και μπουλόνι στην οροφή απαιτεί μια ροδέλα. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Μετρήστε το κτίριο διαγωνίως ξανά και κάντε τυχόν ρυθμίσεις για να σιγουρευτείτε ότι το κτίριο είναι τετράγωνο και επίπεδο. Αυτό θα κάνει τα φατνώματα οροφής να ταιριάξουν καλύτερα και θα ευθυγραμμιστούν οι οπές. Μην αγκιστρώνετε το πλαίσιο δαπέδου ΠΡΟΣΟΨΗ Εντοπίστε τα φατνώματα οροφής από τους αριθμούς τους και τοποθετήστε τα στο έδαφος κατά μήκος του κτιρίου στις σωστές θέσεις τους Δεξιό Φάτνωμα Οροφής Τοποθετήστε το δεξί φάτνωμα οροφής στην πίσω δεξιά γωνία και στερεώστε το αέτωμα και τη δοκό οροφής χρησιμοποιώντας βίδες και μπουλόνια όπως απεικονίζεται. Μην στερεώνετε το κάτω μέρος του φατνώματος στην γωνία του πλευρικού τοίχου αυτή τη στιγμή. Συμβουλή: Τηρήστε την ακολουθία συνδετήρα που απεικονίζεται, για σωστή ευθυγράμμιση. ΠΡΟΣΟΨΗ Αέτωμα Παξιμάδι Ροδέλα Μπουλόνι 20

21 C23-GR Βήμα 0 Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Αριστερό Φάτνωμα Οροφής 6443 Αριστερό Φάτνωμα Οροφής () Εγκαταστήστε ένα φάτνωμα του αριστερού μέρους οροφής 6443 στην πίσω αριστερή γωνία της οροφής. ΠΡΟΣΟΨΗ

22 C24-GR Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη 6443 Αριστερό Φάτνωμα Οροφής () Βήμα 6442 Δεξιό Φάτνωμα Οροφής () Οροφής ΠΡΟΣΟΨΗ Καλύψτε τον αρμό στην κορυφογραμμή με στεγανωτικό παρέμβυσμα. Ξεδιπλώστε το παρέμβυσμα και πιέστε την προς τα κάτω επάνω από το άνοιγμα στη γέφυρα καθώς κάνετε την εγκατάσταση κάθε φατνώματος οροφής. Μην κόβετε το παρέμβυσμα αυτή τη στιγμή. 2 Εγκαταστήστε ένα αριστερό και ένα δεξιό φάτνωμα οροφής με την αλληλουχία και τις θέσεις που απεικονίζονται στο Βήμα 9. Ακολουθήστε την αλληλουχία και τις οδηγίες για το συνδετήρα στα Βήματα 9 έως ενώ στερεώνετε τα φατνώματα οροφής. Στερεώστε την εξοχή στο κέντρο της πτυχής του φατνώματος οροφής χρησιμοποιώντας ένα μπουλόνι και ένα παξιμάδι. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Εάν δεν ευθυγραμμίζονται οι οπές της δοκού οροφής με τις οπές δοκού φατνώματος, μετακινήστε το κτίριο από αριστερά προς τα δεξιά. Εάν δεν βοηθήσει αυτό, μπορεί το κτίριο που έχετε να μην είναι ισόπεδο. Σφηνώστε τις γωνίες έως ότου ευθυγραμμιστούν οι οπές. ΣΗΜΕΙΩΣΗ Η στενή πτυχή του φατνώματος οροφής (με την αναδίπλωση) αλληλεπικαλύπτεται πάντοτε από την πλατιά πτυχή του παρακείμενου φατνώματος 3 Ξεδιπλώστε το στεγανωτικό παρέμβυσμα, πιέστε το σταθερά προς τα κάτω, και κόψτε το. Στεγανωτικό παρέμβυσμα Στερεώστε την εξοχή στο κέντρο του φατνώματος Μόνο! Δεξιό Φάτνωμα Οροφής 3 Κόψτε το στεγανωτικό παρέμβυσμα και διπλώστε το προς τα κάτω 4 Στερεώστε το κάτω μέρος των φατνωμάτων στις γωνίες του πλευρικού τοίχου χρησιμοποιώντας βίδες και ροδέλες Αριστερό Φάτνωμα Οροφής 4

23 6869 Καπάκι κορυφογραμμής () Βήμα 2 Καπάκι κορυφογραμμής/ C25-GR Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη περιθώριο οροφής 605 Πλευρική περικοπή οροφής (2) Εγκαταστήστε το καπάκι κορυφογραμμής στο τελειωμένο τμήμα της οροφής χρησιμοποιώντας μπουλόνια και παξιμάδια. 2 Στερεώστε τις πτυχές των φατνωμάτων οροφής, την κορυφογραμμή της κορυφής και το καπάκι κορυφογραμμής μαζί χρησιμοποιώντας μπουλόνια και παξιμάδια. Στερεώστε την εναπομένουσα κορυφογραμμή της κορυφής με τον ίδιο τρόπο Πώμα κορυφογραμμής 3 Πλευρική περικοπή οροφής 3 Συνδέστε το περιθώριο στο πλευρό της οροφής με το κάτω άκρο των φατνωμάτων οροφής σε κάθε πλευρά του κτιρίου χρησιμοποιώντας βίδες σε κάθε εξοχή φατνώματος Με τον αντίχειρα και το δείκτη σας, λυγίστε υπερβολικά την κάτω φλάντζα στο περιθώριο πλευρού της οροφής στη γωνία αρκετά εσωτερικά ώστε τα δεξιά και αριστερά καλύμματα περιθωρίου να ταιριάζουν στις δεξιές και αριστερές γωνίες. 5 Στερεώστε τα καλύμματα περιθωρίου της οροφής στο πλευρικό περιθώριο χρησιμοποιώντας μια βίδα. 4 5 Πώμα άκρου οροφής Βάλτε τη φλάντζα προς τα μέσα για να ταιριάξει στο εσωτερικό μέρος του καλύμματος περιθωρίου της οροφής 23

24 O26-GR Βήμα 3 Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Συναρμολόγηση πόρτας 6657 Στήριγμα λαβής πόρτας (2) 0476 Δεξιές και αριστερές πόρτες (2) 0499 Οριζόντιο στήριγμα πόρτας (4) Τα βήματα σε αυτή τη σελίδα περιγράφουν πως συναρμολογείτε τη δεξιά πόρτα. Θα εκτελέσετε ακριβώς τις ίδιες διαδικασίες όπως κάνατε και με την αριστερή πόρτα. Κάθε βίδα και μπουλόνι στην πόρτα χρειάζεται ροδέλα. Συνεχίστε ως ακολούθως: Συνδέστε το στήριγμα λαβής της πόρτας και την λαβή στην πόρτα με μπουλόνι όπως απεικονίζεται. Μην σφίγγετε ακόμη το μπουλόνι Δεξιές Πόρτα 0476 αριστερές Πόρτα Περιστρέψτε το στήριγμα της λαβής πόρτας επάνω στην οπή της αντίθετης πλευράς της πόρτας και εισάγετε ένα μπουλόνι και παξιμάδι Εισάγετε ένα δεύτερο μπουλόνι στη λαβή πόρτας και σφίγγετε και τα δύο μπουλόνια. 4 Βάλτε ένα οριζόντιο στήριγμα στο επάνω και στο κάτω άκρο Συνδέστε τους κάτω οδηγούς της πόρτας και τα μπουλόνια όπως απεικονίζεται. 6 Επαναλαμβάνετε τα βήματα έως 5 για την αριστερή πόρτα. ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΟΨΗΣ: Οριζόντιο στήριγμα πόρτας Πόρτα 0499 Ροδέλα Οδηγός

25 C27-GR Εξαρτήματα που απαιτούνται για τη Συναρμολόγηση της δεξιάς πόρτας () Βήμα 4 Εγκατάσταση & Ρύθμιση της πόρτας Συναρμολόγηση της αριστερής πόρτας () Αέτωμα Οριζόντιο στήριγμα πόρτας Από το εσωτερικό μέρος του κτιρίου, βάλτε το κάτω μέρος της συναρμολόγησης δεξιάς πόρτας (στα αριστερά σας όταν βρίσκεστε εντός του κτιρίου) πίσω από τον παραστάτη πόρτας στη ράγα του πρόσθιου πλαισίου. 2 Τοποθετήστε το επάνω μέρος της πόρτας έτσι ώστε οι οπές στην πόρτα να ευθυγραμμιστούν με τις οπές στις ολισθήσεις της πόρτας. Ράγα πόρτας Ολίσθηση πόρτας πόρτες Ράγια μπροστινού πλαισίου 2 3 Στερεώστε την πόρτα στις ολισθήσεις της πόρτας χρησιμοποιώντας δύο βίδες 3 mm (#0Bx/2") ανά ολίσθηση πόρτας. Ολίσθηση πόρτας ΣΗΜΕΙΩΣΗ Οι οπές στις ολισθήσεις πόρτας σας επιτρέπουν να ρυθμίσετε τις πόρτες. Τοποθετήστε την πόρτα στις οπές που βρίσκονται στη μέση. 4 Επαναλαμβάνετε τα βήματα έως 3 για την αριστερή πόρτα. Οπές ρύθμισης #0Bx/2" (3 mm) Βίδα 3 Οι οπές ρύθμισης επιτρέπουν στις πόρτες να συναντηθούν εξίσου κατά το μήκος τους Δεξιές πόρτες αριστερές πόρτες Φυλάξτε αυτό το εγχειρίδιο ιδιοκτήτη και τις οδηγίες συναρμολόγησης για μελλοντική αναφορά. 25 4

26 ABO3-GR Αγκύρωση και Πλαίσιο Δαπέδου Αγκύρωση Αγκυρώστε τώρα την κατασκευή σας.

27 ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ XA35-GR ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΟΥΡΙΑ Η σκουριά είναι φυσική διαδικασία οξείδωσης όταν εκτίθεται το γυμνό μέταλλο στην υγρασία. Τα προβληματικά σημεία περιλαμβάνουν τρύπες από βίδες, άκρα χωρίς φινίρισμα ή εκεί όπου έχουν σημειωθεί εκδορές και γδαρσίματα στο προστατευτικό επίστρωμα κατά τη συναρμολόγηση και τη χρήση. Ο εντοπισμός των προβληματικών σημείων και η λήψη κάποιων απλών μέτρων προφύλαξης μπορεί να αποτρέψουν την ανάπτυξη της σκουριάς ή να την σταματήσουν αμέσως μόλις εμφανιστεί.. Αποφύγετε τις εκδορές και τα γδαρσίματα στο προστατευτικό επίστρωμα, εσωτερικά και εξωτερικά. 2. Χρησιμοποιείστε όλα τα παρεχόμενα λαστιχάκια. Επιπλέον της προστασίας από φυσικά φαινόμενα, τα λαστιχάκια προστατεύουν το μέταλλο από γδαρσίματα από τις βίδες. 3. Κρατήστε την οροφή, την περίμετρο της βάσης και τους σιδηροδρόμους της πόρτας καθαρά από σκουπίδια και φύλλα που μπορεί να συσσωρευθούν και συγκρατούν υγρασία. Αυτά μπορεί να προξενήσουν διπλή ζημιά καθώς αναδύουν οξέα κατά την αποσύνθεσή τους. 4. Περιποιηθείτε τυχόν εκδορές και άλλα σημεία όπου θα εμφανιστεί σκουριά όσο πιο άμεσα γίνεται. Φροντίστε η επιφάνεια να μην έχει υγρασία, λίπη, βρωμιά ή γλίτσα και μετά εφαρμόστε ένα ομοιόμορφου πάχους στρώμα ποιοτικής βαφής για φινίρισμα για μεταλλικές επιφάνειες.

28 EH65-A LM65 VL6562-A WL65-A O30-GR

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης C0-GR Νο. Μοντέλου EN65-A ENB65 EN65G HM65-A SA65-A 7292046 Αποθηκευτικός Χώρος: 27 Sq. Ft. 42 Cu. Ft. 2,5 m 2 4,0 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Q0-GR-GR Αρ. Μοντέλου LM06GR 703GR05 Χώρος αποθήκευσης: 54 Sq. Ft. 303 Cu. Ft. 5,0 m 8,6 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΟΥ * Το μέγεθος στρογγυλοποιείται στο πλησιέστερο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης AAU0-GR Νο. Μοντέλου CG86-A RMG866 DW86LM DW86 SE86 SE86EU 79607 Αποθηκευτικός Χώρος: 4 Sq. Ft. 7 Cu. Ft. 4,0 m 6,7 m BUILDING DIMENSIONS * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης B0-GR Νο. Μοντέλου BRD86G EN86-A HM86-A MN86-A NP86 NW86-A SA86-A VN86-A EN86G 697.68537-A 795046 Αποθηκευτικός Χώρος: 43 Sq. Ft. 30 Cu. Ft. 4,0 m 6,5 m 3

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BA01-GR

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BA01-GR Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BA0-GR Νο. Μοντέλου ED86 GD86-B WR86 7297046 Αποθηκευτικός Χώρος: 43 Sq. Ft. 27 Cu. Ft. 4,0 m 2 7,7 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης ABO01-GR

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης ABO01-GR Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης ABO0-GR Νο. Μοντέλου BR67 DW67 794046 Αποθηκευτικός Χώρος: 39 Sq. Ft. Cu. Ft. 3,6 m 6,0 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BB01-GR

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BB01-GR Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης BB0-GR Νο. Μοντέλου ED08 GD08-B WR08 799046 Αποθηκευτικός Χώρος: 74 Sq. Ft. 470 Cu. Ft. 6,9 m, m ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης PN0-GR Νο. Μοντέλου ED06 GD06-B WR06 GDF06-A 7298046 Αποθηκευτικός Χώρος: 54 Sq. Ft. 345 Cu. Ft. 5,0 m 2 9,8 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα

Διαβάστε περισσότερα

Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα πόδια. Εξωτερικές Διαστάσεις (Lid Edge to Lid Edge) Πλάτος Βάθος Ύψος

Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα πόδια. Εξωτερικές Διαστάσεις (Lid Edge to Lid Edge) Πλάτος Βάθος Ύψος 01ADH-GR 724801117 Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Νο. Μοντέλου R STA42-A 4 x 2 Nominal Size Μέγεθος Βάσης 51 x 27 7/8 129,5 εκ x 70,8 εκ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης ZY0-GR Νο. Μοντέλου CG0-A 697.680-C RMG06 EH0S DW0 700046 Αποθηκευτικός: 5 Sq. Ft. 645 Cu. Ft. Χώρος 0,7 m 8, m ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης

Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης SX0-GR Νο. Μοντέλου ED0-B GD0-D WR0 70046 Αποθηκευτικός Χώρος: 5 Sq. Ft. 734 Cu. Ft. 0,7 m 0,8 m 3 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ * Μεγέθη στρογγυλοποιημένα στα πλησιέστερα

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Πελάτη Συστάσεις: Βάψιμο & Συντήρηση των Ξύλινων Σπιτιών Η προστασία για την συναρμολόγηση. Προετοιμασία Υλικών: ΠΡΟΣΟΧΗ:

Αγαπητέ Πελάτη Συστάσεις: Βάψιμο & Συντήρηση των Ξύλινων Σπιτιών Η προστασία για την συναρμολόγηση. Προετοιμασία Υλικών: ΠΡΟΣΟΧΗ: Αγαπητέ Πελάτη Παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο συναρμολόγησης προσεκτικά, πριν συνεχίσετε με την εγκατάσταση του σπιτιού! Με τον τρόπο αυτό θα αποφύγετε τυχόν προβλήματα και δεν θα σπαταλήσετε το χρόνο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση

Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ 1. Λίστα εξαρτημάτων Αριθμός Περιγραφή 6/8 10/12/13/14 15 1 Eπάνω στύλος A 6τμχ 8 τμχ 12

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ. ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ 2640x2180x2620 280300A001 Εισαγωγή: Πριν ξεκινήσετε τη κατασκευή του σπιτιού, θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες. Το σπίτι έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά

Διαβάστε περισσότερα

Symmetry. 3,05 m και 3,66 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής

Symmetry. 3,05 m και 3,66 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής Symmetry Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης 3,05 m και 3,66 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Κατασκευαστής fiberondecking.com Οδηγίες εγκατάστασης κιγκλιδωμάτων Symmetry - Γραμμή 3,05 m και 3,66 m Απαιτούμενα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ 6 x 4

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ 6 x 4 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΜΕΓΕΘΟΣ 6 x 4 Ανοικτή γραμμή εξυπηρέτησης πελατών (800) 483-4674 www.uspolymersinc.com ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 2-3 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο

Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Σπίτι πουλιών για το μπαλκόνι και τον κήπο Αποστολή στον κόσμο των ζώων. Σπίτι πουλιών Οι μικροί και οι μεγάλοι ερευνητές ζώων μπορούν σύντομα να αρχίσουν να καραδοκούν και να ανακαλύψουν τον κόσμο εκ

Διαβάστε περισσότερα

Symmetry. 1,83 m και 2,44 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής

Symmetry. 1,83 m και 2,44 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ. Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης. fiberondecking.com. Κατασκευαστής Symmetry Συνθετικά κιγκλιδώματα χαμηλής συντήρησης 1,83 m και 2,44 m ΟΔΗΓΊΕΣ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Κατασκευαστής fiberondecking.com Οδηγίες εγκατάστασης κιγκλιδωμάτων Symmetry - Γραμμή 1,83 m και 2,44 m Λίστα εξαρτημάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1760x2250x1530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 1760x2250x1530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ ΚΗΠΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ 760x50x530 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΠΛΑΙΝΑ ΤΟΙΧΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΘΥΡΟ D 8 Χ 00 Χ 50 8 Χ 00 Χ 50 838 Χ 764

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6

Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 Ε Γ Χ Ε Ι Ρ Ι Δ Ι Ο Χ Ρ Η Σ Τ Η LOHAS T5, T6 LOHAS T5 LOHAS T6 µ. µ µ, µ µ µ. µ µ µ. µ µ., µ. LOHAS T5 LOHAS T6 Διάδρομος ALPINE LOHAS T5, Τ6 - Εγχειρίδιο Χρήστη σελ. 2 αριστερά εμπρός δεξιά Διάδρομος

Διαβάστε περισσότερα

BBQ1040 Ψησταριά Κάρβουνου. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBQ1040 Ψησταριά Κάρβουνου.   Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBQ1040 Ψησταριά Κάρβουνου Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015451 Αναλυτική Εικόνα ΛΙΣΤΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ Ελέγξτε τα εξαρτήματα από την παρακάτω λίστα πριν συναρμολογήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ

Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Power Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επενδύσεις δαπέδων. ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επενδύσεις δαπέδων ZM14024 & LINY Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ «ZM14024 και LINY» ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά

Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά Μοντέρνο τραπεζάκι από οξιά Μικρό αριστούργημα Τραπεζάκι από οξιά Σε αυτή την εργασία διαχωρίζεται η ήρα από το σιτάρι. Επειδή το μικρό τραπεζάκι έχει πολύ μεγάλες απαιτήσεις. 1 Εισαγωγή Τώρα θα φανεί,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ0EP BYCQ0EPB PEL69-B.book Page Thursday, February, 09 :0 PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 B 8 A B C C A 0 BYCQ0EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Τροχήλατο καρότσι κουζίνας

Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Τροχήλατος βοηθός Τροχήλατο καρότσι κουζίνας Ευτελώς πρακτικό: Ένα τέτοιο καρότσι είναι πάντοτε εκεί, όπου ακριβώς χρειάζεται, και προσφέρει πολύ χώρο για το ένα και το άλλο

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο

Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Παρακαλώ περάστε στο τραπέζι Χαμηλό τραπέζι σαλονιού με ένθετο δίσκο Αυτό το χαμηλό τραπέζι σαλονιού τα έχει όλα: Περιλαμβάνει έναν ένθετο δίσκο, για να προσφέρετε

Διαβάστε περισσότερα

10 x 8 Ονομαστικό Μέγεθος

10 x 8 Ονομαστικό Μέγεθος 755508 Εγχειρίδιο Ιδιοκτήτη & Οδηγίες Συναρμολόγησης GK-0BV ΠΡΟΣΟΧΗ Αιχμηρόάκρο Απαιτείται η χρήση γαντιών προστασίας σε κάθε περίπτωση για λόγους ασφαλείας κατά ατυχημάτων.. Αριθμός μοντέλου DS08EU DS08SP

Διαβάστε περισσότερα

DM-CD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. Διάταξη αλυσίδας SM-CD50

DM-CD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. Διάταξη αλυσίδας SM-CD50 (Greek) DM-CD0001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Διάταξη αλυσίδας SM-CD50 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΤΗΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο του αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες μηχανικούς ποδηλάτων. Οι χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB PEL0-A.book Page Thursday, January 0, 09 : PM c b a e b g a +6 d f h g g 6 6 mm 6 6 7 9 8 8 0 BYCQ0EW BYCQ0EWW BYCQ0EWB Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Σκευοθήκη

Robert Bosch GmbH. Σκευοθήκη Σκευοθήκη Τόσο ντιζάιν πρέπει να υπάρχει. Σκευοθήκη Ξεχωριστό στοιχείο προσέλκυσης της προσοχής και ταυτόχρονα πρακτικός χώρος φύλαξης: Η σκευοθήκη σε μοντέρνα υλικά. 1 Εισαγωγή Από τα διάφορα υλικά γίνεται

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Διακοσμητικό πάνελ κορυφαίας σχεδίασης BYCQ40EP BYCQ40EPB 4PEL9-.book Page Monday, January 7, 09 : PM c b a e b g a 4 4 4+ d f h g g 4 ~8 mm 4 7 4 4 9 8 8 4 4 0 BYCQ40EP Διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο Εγχειρίδιο λειτουργίας ΜΗΧΑΝΗ SMITH ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1003 ΜΗΧΑΝΗ SMITH Λίστα υλικών μηχανής SMITH Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών δαπέδων, της

RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών δαπέδων, της RAPID CLIC ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Αυτό το έγγραφο παρέχει τις οδηγίες εγκατάστασης για πλακίδια και σανίδες LinkWerks. Τα προϊόντα LinkWerks παράγονται σύμφωνα με την άδεια των βιομηχανικών

Διαβάστε περισσότερα

Puritan Bennett. τροχήλατη βάση στερέωσης συμπιεστή αναπνευστήρα σειράς 800 τροχήλατη βάση στατού αναπνευστήρα σειράς 800. Έλεγχος περιεχομένου κιτ

Puritan Bennett. τροχήλατη βάση στερέωσης συμπιεστή αναπνευστήρα σειράς 800 τροχήλατη βάση στατού αναπνευστήρα σειράς 800. Έλεγχος περιεχομένου κιτ Οδηγίες Εγκατάστασης Puritan Bennett TM τροχήλατη βάση στερέωσης συμπιεστή αναπνευστήρα σειράς 800 τροχήλατη βάση στατού αναπνευστήρα σειράς 800 Έλεγχος περιεχομένου κιτ Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα εξαρτήματα

Διαβάστε περισσότερα

Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου

Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Μόνο σοκολατένιες πλευρές Σκευοθήκη ως διαχωριστικό χώρου Όλα έχουν από δύο πλευρές. Αλλά σε αυτό το διαχωριστικό χώρου η μια πλευρά είναι ωραιότερη από την άλλη. Να τότε

Διαβάστε περισσότερα

Επικάλυψη δαπέδου. Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης

Επικάλυψη δαπέδου. Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης Επικάλυψη δαπέδου Δάπεδο Laden Οδηγός Εγκατάστασης και Συναρμολόγησης ΠΑΤΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ «LADEN» Αυτός ο οδηγός περιλαμβάνει τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης του στηρίγματος επιτοίχιας τοποθέτησης για βιντεοπροβολέα μικρής εμβέλειας

Οδηγός εγκατάστασης του στηρίγματος επιτοίχιας τοποθέτησης για βιντεοπροβολέα μικρής εμβέλειας Οδηγός εγκατάστασης του στηρίγματος επιτοίχιας τοποθέτησης για βιντεοπροβολέα μικρής εμβέλειας Οδηγίες για την ασφάλεια Πριν χρησιμοποιήσετε το στήριγμα επιτοίχιας τοποθέτησης διαβάστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-FD0002-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΡΥΘΜΙΣΗ... 9

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. X-ήκη εφημερίδων

Robert Bosch GmbH. X-ήκη εφημερίδων X-ήκη εφημερίδων Η έξτρα θέση για το «Έξτρα φύλλο» X-ήκη εφημερίδων Κάτι διαφορετικό από μια x-τυχαία θήκη εφημερίδων: Αυτό το όμορφο έπιπλο φυλάσσει τις εφημερίδες και τα περιοδικά με ένα διακοσμητικό

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. Απλός νιπτήρας

Robert Bosch GmbH. Απλός νιπτήρας Απλός νιπτήρας Καθαρή υπόθεση Απλός νιπτήρας Ο απλός σχεδιασμός στο λουτρό είναι σήμερα η τάση. Πολύ σωστά, όπως αποδεικνύει αυτός ο νιπτήρας: Επειδή το απλό είναι και ωραιότερο! 1 Εισαγωγή Μια απίθανη

Διαβάστε περισσότερα

Adjustable Dumbbell Bench

Adjustable Dumbbell Bench Adjustable Dumbbell Bench ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΚΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΠΡΙΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co.

Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co. Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co. Κομψή παράσταση Κομψή κονσόλα για TV, DVD & Co. Απλή, λεπτή, πρακτική: Σε αυτή την κονσόλα δεν μπορείτε να τοποθετήσετε μόνο κάτι μέσα αλλά και επάνω στην κονσόλα! Η τέλεια

Διαβάστε περισσότερα

Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας.

Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας. Κρεβάτι με απλό ντιζάιν Όμορφος ύπνος Με την πολύ λεπτή μορφή του και τα δύο κομοδίνα βρίσκεται αυτό το ονειρεμένο κρεβάτι μέσα στην τάση της μόδας. 1 Εισαγωγή Το «απλό και χαμηλό» είναι η τάση, που συνεχίζει

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΤΡΟΝ ΙΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΜΗΧΑΤΡΟΝ ΙΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙ ΕΥΤΙΚΟ Ι ΡΥΜΑ ΠΕΙΡΑΙΑ Π. Ράλλη & Θηβών 250, 122 44 Αθήνα, (30)210 5381427, Φαξ 2105451128, islab@in.teipir.gr Καθηγητής Γ. Ε. Χαµηλοθώρης ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ ΜΗΧΑΤΡΟΝ ΙΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5107

Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Προσοχη: Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφάλειας και λειτουργίας πριν την χρήση. Περιεχόμενα συσκευασίας Συναρμολόγηση. Σημείωση: Περαστέ τα πιτσιλιά μέσα από τις τρύπες

Διαβάστε περισσότερα

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

X-FIT Μοντέλο X-FIT Διατηρήστε αυτό το πρωτότυπο εγχειρίδιο. Εγχειρίδιο λειτουργίας ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ διαβάστε όλες τις οδηγίες προσεκτικά πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το όργανο γυμναστικής Περιεχόμενα Οδηγίες ασφάλειας X-FIT 1002 ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟ ΟΙΚΙΑΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ Λίστα υλικών Οδηγίες συναρμολόγησης

Διαβάστε περισσότερα

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ

9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ Ελληνικά 9. ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ / ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΛΩΔΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1) Πριν ξεκινήσετε... 116 2) Περιεχόμενα συσκευασίας... 116 3) Γενικές προφυλάξεις... 116 4) Προφυλάξεις κατά την εγκατάσταση... 116 5) Εγκατάσταση

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ. Μοντέλο: HB989. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΧΕΙΡΟΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ Μοντέλο: HB989 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ Πριν τη χρήση ηλεκτρικής συσκευής, πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα)

Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα) Οδηγίες χρήσης για ψυγεία, συσκευές με θάλαμο BioFresh, ψυγειοκαταψύκτες, για συνδυασμένη χρήση με σύστημα door-on-door (πόρτας επάνω σε πόρτα) IKP 2850 a b max. 2100 3 4 200 min. 38 min. 200 cm 2 560-570

Διαβάστε περισσότερα

Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών

Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών Κλασικό παιδικό όνειρο Ψηλό κρεβάτι για το δωμάτιο των παιδιών Είτε πρόκειται για κάστρο ή παραμυθένιο παλάτι - με το φανταστικά διαμορφωμένο ψηλό κρεβάτι τα όνειρα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟΥ ΜΕ ΠΟΛΥΚΑΡΒΟΝΙΚΑ ΦΥΛΛΑ 4 χιλιοστων Τέσσερις Εποχές ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή 2. Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Υποχρεώσεις του κατασκευαστή 4. Περιεχόμενα του κιτ θερμοκηπίου

Διαβάστε περισσότερα

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως

V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως V-8252 Ηλεκτρική Σκούπα Οδηγίες Χρήσεως www.zampa.gr Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Η χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής απαιτεί τους ακόλουθους βασικούς κανόνες ασφαλείας, καθώς υπάρχει κίνδυνος τραυµατισµού ή

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ:

Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Οδηγίες ασφαλείας ΠΡΟΣΟΧΗ: Προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος πρόκλησης σοβαρών τραυματισμών, διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες ασφαλείας πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν. 1. Συναρμολογήστε το μηχάνημα σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΕΡΓΡΑΦΗ ΚΟΥΜΠΙΩΝ 1. Γυάλινο καπάκι με πλαστική λαβή ανθεκτική στη θερμότητα 2. Επαφές για το θερμοστάτη 3. Υποδοχή για το θερμοστάτη 4. Κάλυμμα προστασίας 5. Ζεστή πλάκα 6. Θερμοστάτης 7. Αισθητήρας θερμοκρασίας-μετρά

Διαβάστε περισσότερα

Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία

Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Υψηλός δείκτης προστασίας Πλαίσιο άμμου με αντηλιακή προστασία Χάρη στην ενσωματωμένη οροφή ηλίου μπορούν τα παιδιά σου να παίζουν ακόμα και στην καρδιά του καλοκαιριού,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα

Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν

Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Η οικονομική κατασκευή Ξαπλώστρα κήπου ντιζάιν Για μια ξαπλώστρα από τέακ πρέπει να ακουμπήσεις πολλά λεφτά. Εδώ είναι μια οικονομική εναλλακτική λύση, που είναι το ίδιο άνετη.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων (Greek) DM-HB0003-04 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την

Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την Οδηγίες συναρµολόγησης ιαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες συναρµολόγησης και ασφάλειας. Αφιερώστε τον απαιτούµενο χρόνο για να συναρµολογήσετε την ψησταριά και αφήστε ελεύθερο χώρο τουλάχιστον 2-3 m 2. Να

Διαβάστε περισσότερα

Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων RAPIDFIRE Plus

Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων RAPIDFIRE Plus (Greek) DM-SL0001-09 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μοχλός αλλαγής ταχυτήτων RAPIDFIRE Plus MTB Τρέκινγκ ROAD XTR SL-M980-A SL-M980-A-I SL-M980-B-I SM-SL98-B SAINT SL-M820 SL-M820-I SL-M820-B-I SM-SL82-B DEORE

Διαβάστε περισσότερα

Robert Bosch GmbH. «Τοίχος γκολπόστ»

Robert Bosch GmbH. «Τοίχος γκολπόστ» «Τοίχος γκολπόστ» Στο στόχο! «Τοίχος γκολπόστ» Από τώρα ένας «τοίχος γκολπόστ» δεν υπάρχει μόνο στο γυμναστήριο, αλλά επίσης και στο σπίτι σου στον κήπο. 1 Εισαγωγή Ο «τοίχος γκολπόστ» είναι το κλασικό

Διαβάστε περισσότερα

Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport

Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport Προστασία από τον άνεμο και τον καιρό. Γκαράζ ποδηλάτων Bikeport Έχετε κουραστεί να μεταφέρετε το ποδήλατό σας στο υπόγειο; Αυτό το αυτοκατασκευαζόμενο γκαράζ ποδηλάτων σας δίνει

Διαβάστε περισσότερα

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43974 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43974

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά

Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Πώς να ράψετε τζιν, δέρμα και καμβά Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Αυτές οι οδηγίες ασφαλείας έχουν σκοπό να αποτρέψουν κινδύνους ή ζημιές που οφείλονται σε κακή χρήση της μηχανής. Διαβάστε προσεκτικά και

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου (Greek) DM-HB0004-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Κέντρο δισκόφρενου δρόμου HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

Κουτί επέκτασης SC460

Κουτί επέκτασης SC460 Κουτί επέκτασης SC460 Οδηγός "Τα πρώτα βήματα" Μοντέλο σύμφωνα με τους κανονισμούς: CYAE Ενδείξεις σημείωσης, ειδοποίησης και προσοχής ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 ---

Προειδοποίηση. Προσοχή: ιαστάσεις χώρου. v.1.17.10.08 --- 19 --- 8. Οδηγίες εγκατάστασης Σηµειώσεις ιαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν την εγκατάσταση Προσοχή: Η εγκατάσταση και σύνδεση σωληνώσεων και ηλεκτρικού θα πρέπει να γίνει από επαγγελµατίες τεχνικούς.

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Κωδ: ΜΠΚΡΑΝΤΣ BODY CRUNCH EVOL 2 IN 1 ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ Σε αυτό το εγχειρίδιο θα βρείτε οδηγίες βήμα προς βήμα για τη συναρμολόγηση του BodyCrunch Evol Προσοχή: Διαβάστε προσεχτικά

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής

Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-FD0003-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής FD-M9000 FD-M9020 FD-M9025 FD-M8000 FD-M8020 FD-M8025 FD-M612 FD-M617 FD-M618 FD-M672 FD-M677 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 4 ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

SKY OBSERVER ZETA SCIENCE

SKY OBSERVER ZETA SCIENCE SKY OBSERVER ZETA SCIENCE Εγχειρίδιο Κατασκευής ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ: Άνοιγμα φτερών: 2000mm Mήκος: 1511mm Βάρος: 2500gr Ταχύτητα: 40~70km/h ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ: ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ: 3542 ή 4250 950kV Προπέλλα: 12 x6 Μεταλλικά Σέρβο:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ

ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΠΑΡΚΕ ΜΠΑΝΙΟΥ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ www.huema.de Περιεχομενα ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑΣ hüma ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ... 3 ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ... 5 ΕΓΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ... 5 ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΑΣΤΟΧΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

DM-RBRD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Πίσω εκτροχιαστής

DM-RBRD (Greek) Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο. Πίσω εκτροχιαστής (Greek) DM-RBRD001-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Πίσω εκτροχιαστής CLARIS RD-R2000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A.

rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. rainbowsystem.com Rexair LLC Troy, Michigan 2011 Rexair LLC R14388n-0 Printed in U.S.A. αριθμός εξυπηρέτησης πελατών Κάθε συσκευή Rainbow AquaMate διαθέτει ένα σειριακό αριθμό εξυπηρέτησης πελατών μόνο

Διαβάστε περισσότερα

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κωδ: ΤΟΥΙΣΤΣΕΙΠ TWIST N SHAPE ΟΡΓΑΝΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης του προϊόντος πριν το χρησιμοποιήσετε. Μέγιστο βάρος χρήστη: 150 kg ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ 1. Πριν ξεκινήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Aqua purest S Y S T E M S ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ/ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Αυτές οι οδηγίες είναι απλές και εύκολες για τη σωστή εγκατάσταση του συστήματός σας σε ελάχιστο χρόνο. Η Aqua Pure σας προσφέρει επίσης τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640

ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΜΕ ΣΩΛΗΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ VC640 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε μια ηλεκτρική συσκευή, θα πρέπει πάντα να λαμβάνετε τις βασικές προφυλάξεις, περιλαμβανομένων των ακόλουθων:

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης. Ευέλικτη Στήλη Λειτουργίας , ,

Οδηγίες συναρμολόγησης. Ευέλικτη Στήλη Λειτουργίας , , Οδηγίες συναρμολόγησης Ευέλικτη Στήλη Λειτουργίας 1371 00, 1372 00, 1373 00 Περιγραφή συσκευής Στην ευέλικτη στήλη λειτουργίας μπορούν να εγκατασταθούν μαζί στον τοίχο πολλές μεμονωμένες συσκευές με ενιαίο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ. Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος. Για την ενότητα αυτή απαιτούνται:

ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ. Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος. Για την ενότητα αυτή απαιτούνται: ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΡΩΤΗ Κατασκευή 1 ου Μέρους: Σκελετός του Οχήματος Για την ενότητα αυτή απαιτούνται: Εργαλεία - Μέτρο - Μαρκαδόρος - Κόφτης σωλήνα PVC - Σταυροκατσάβιδο - Τρυπάνι - Αρίδα 1 4 - Αρίδα 3 32 - Μέγγενη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ

ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ ΕΓΧΕΙΡΊΔΙΟ ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗΣ Τμήμα στεγανοποίησης της εξόδου εκκένωσης Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο με προσοχή πριν από την εγκατάσταση. Μην το πετάξετε. Φυλάξτε το στο αρχείο σας για μελλοντική αναφορά. Ανατρέξτε

Διαβάστε περισσότερα

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A.   Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιγραφή προϊόντος 1. Αυτό το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για να συγκολλήσετε μέταλλα όπως ανοξείδωτα μέταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

Λεβιές ταχυτήτων. Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. RAPIDFIRE Plus. Λεβιές ταχυτήτων αντίχειρα SL-TZ500. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο

Λεβιές ταχυτήτων. Εγχειρίδιο αντιπροσώπου. RAPIDFIRE Plus. Λεβιές ταχυτήτων αντίχειρα SL-TZ500. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ. City Touring/ Απλό Ποδήλατο (Greek) DM-MDSL001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Λεβιές ταχυτήτων RAPIDFIRE Plus SL-M2000 SL-M3010 SL-M4010 Λεβιές ταχυτήτων αντίχειρα SL-TZ500

Διαβάστε περισσότερα

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός

BeoLab 7-1 BeoLab 7-2. Οδηγός BeoLab 7-1 BeoLab 7-2 Οδηγός Προφυλάξεις! Βεβαιωθείτε ότι το ηχείο είναι τοποθετημένο και συνδεδεμένο σύμφωνα με τις οδηγίες αυτού του Οδηγού. Μην επιχειρήσετε να ανοίξετε το ηχείο. Αφήστε τέτοιου είδους

Διαβάστε περισσότερα

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: /

ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ. Κωδικός προϊόντος: / ΦΥΛΛΟΜΗΧΑΝΗ Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ & ΣΥΝΤΑΓΗ Κωδικός προϊόντος: 107-48590 / 107-48593 Ο ΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1. Αυτή η συσκευή έχει σχεδιαστεί ΜΟΝΟ για οικιακή χρήση. Καµία ευθύνη δεν φέρει ο κατασκευαστής για βλάβη

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης Συμπλέκτης - Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Άξονας κεντραρίσματος

Οδηγίες χρήσης Συμπλέκτης - Επιβατικά Ιδιωτικής Χρήσης Συσκευή ελέγχου στρεβλότητας Άξονας κεντραρίσματος Αρ. προϊόντος 4200 080 560 Περιεχόμενα 1. Πρόλογος... 1 2. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 3.... 2 3.1 Συναρμολόγηση συσκευής μέτρησης στρεβλότητας... 3 3.2 Συναρμολόγηση δίσκου συμπλέκτη... 4 3.3 Μοντάρισμα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ

ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ ΛΕΜΟΝΟΣΤΥΦΤΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣHΣ Model No: JE-601A Ref. No: 859-71121 Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε ένα προϊόν. Η ποιότητα κατασκευής είναι εγγυημένη και οι προδιαγραφές σύμφωνες με τα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A

Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A 1 Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσωπικά το εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας αυτό πριν ενεργοποιήσετε το GRILLCHEF μπάρμπεκιου. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι

Διαβάστε περισσότερα

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

# 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ Πολυόργανο # 43973 ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΙΣΧΥ Η ΕΓΓΥΗΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΠΡΙΝ ΠΡΟΒΕΙΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ, ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΟΛΥΟΡΓΑΝΟΥ # 43973

Διαβάστε περισσότερα

RESORT & RESORT ECO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

RESORT & RESORT ECO ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ RESORT & RESORT ECO Πριν τη χρήση διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες για να αποφύγετε κινδύνους κατά τη χρήση και κρατήστε τες για μελλοντικές αναφορές Προειδοποιήσεις ασφαλείας Σας ευχαριστούμε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ

ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ ΜΗΧΑΝΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΠΙΡΑΛ. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Εγχειρίδιο Χρήσης ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑΣ ΒΑΡΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΗ, ΕΥΚΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068. Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΒΡΑΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΔΗΓΙΩΝ ΜΟΝΤΕΛΟ: KE7068 Διαβάστε αυτό το εγχειρίδιο εξολοκλήρου πριν τη χρήση και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε όλες τις οδηγίες πριν τη

Διαβάστε περισσότερα