Πριν ξεκινήσετε. Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Πριν ξεκινήσετε. Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine."

Transcript

1 BeoCom 2 Οδηγός

2 Πριν ξεκινήσετε Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με άλλες βάσεις, όπως μία βάση BeoCom 6000, μία βάση BeoLine έκδοσης PSTN, ή μία βάση BeoLine έκδοσης ISDN. Ωστόσο, σημειώστε ότι όταν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία από αυτές τις βάσεις, ορισμένα χαρακτηριστικά λειτουργούν διαφορετικά ή δεν είναι διαθέσιμα. Οι διαφορές περιγράφονται σε αυτόν τον Οδηγό.

3 Περιεχόμενα 3 Καθημερινή χρήση, 4 Μάθετε για τον τρόπο πραγματοποίησης και απάντησης κλήσεων, ρύθμισης της έντασης του ήχου του ακουστικού, πραγματοποίησης κλήσεων αριθμών από το Ευρετήριο, από τις λίστες Αναγνώρισης Κλήσης και Επανάκλησης, αποθήκευσης ενός αριθμού στο Ευρετήριο μετά από την κλήση, και μηδενισμού της έντασης του κουδουνίσματος του ακουστικού. Προηγμένες λειτουργίες, 14 Μάθετε για τον τρόπο εισαγωγής, επεξεργασίας και διαγραφής ονομάτων και αριθμών στο Ευρετήριο, αποθήκευσης αριθμών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης, διαγραφή του περιεχομένου των λιστών Αναγνώρισης Κλήσης και Επανάκλησης*, κλήσης και αποθήκευσης εσωτερικών αριθμών, ρύθμισης ενός πρωτεύοντος αριθμού και ρύθμισης της έντασης του ήχου ορισμένων προϊόντων ήχου ή εικόνας Bang & Olufsen. Προσωπικές ρυθμίσεις, 26 Το κεφάλαιο αυτό παρέχει μία γενική εικόνα του μενού Settings. Μάθετε, για παράδειγμα, πώς να καταχωρείτε ένα ακουστικό σε μία βάση, να ρυθμίζετε την ώρα και την ημερομηνία, και να επιλέγετε τις ρυθμίσεις για το κουδούνισμα. Χρήση του συστήματος με πολλά ακουστικά, 29 Μάθετε πώς να ρυθμίζετε ένα ακουστικό για προσωπική ή κοινή χρήση, να καλείτε ένα άλλο ακουστικό, να προωθείτε εξωτερικές κλήσεις και να πραγματοποιείτε μία εσωτερική κλήση συνδιάσκεψης. Ευρετήριο, 34 *Αυτό είναι δυνατό μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine.

4 4 Πραγματοποίηση και απάντηση κλήσεων Το πλήκτρο στο BeoCom 2 χρησιμοποιείται για να ξεκινήσετε και να τερματίσετε μία κλήση. Κατά τη διάρκεια της κλήσης, το τηλέφωνο εμφανίζει τη διάρκεια της κλήσης και τον αριθμό ή το όνομα του καλούντος. Εάν δε θέλετε να απαντήσετε σε μία κλήση, μπορείτε να μηδενίσετε την ένταση του κουδουνίσματος C Για να πραγματοποιήσετε μία κλήση > Πληκτρολογήστε τον τηλεφωνικό αριθμό χρησιμοποιώντας τα αριθμητικά πλήκτρα. > Για να διορθώσετε ένα ψηφίο, πιέστε το Track point αριστερά ή δεξιά για να μετακινήσετε τον κέρσορα δεξιά από το εν λόγω ψηφία και πιέστε C για να το διαγράψετε. > Πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Εμφανίζεται η ώρα της κλήσης και το όνομα, εφόσον έχει αποθηκευτεί στο Ευρετήριο. > Πιέστε για να τερματίσετε την κλήση. Εναλλακτικά, τοποθετήστε το ακουστικό στο φορτιστή :12 Για να απαντήσετε σε μία κλήση > Πιέστε για να απαντήσετε σε μία κλήση. > Πιέστε για να τερματίσετε μία κλήση. Εναλλακτικά, τοποθετήστε το ακουστικό στο φορτιστή. Για να διακόψετε προσωρινά το κουδούνισμα ενός ακουστικού > Πιέστε C για να διακόψετε το κουδούνισμα για την εισερχόμενη κλήση. Εάν τερματίσετε μία κλήση προς ή από έναν αριθμό που δεν είχε προηγουμένως αποθηκευτεί στο Ευρετήριο, η οθόνη σας προτρέπει να τον αποθηκεύσετε. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Αποθήκευση αριθμού μετά από κλήση στη σελίδα 7 για περισσότερες πληροφορίες. Για να έχετε σήμα γραμμής προτού πληκτρολογήσετε τον αριθμό, πιέστε.

5 Μηδενισμός της έντασης κουδουνίσματος του ακουστικού 5 Μπορείτε να μηδενίσετε την ένταση κουδουνίσματος του ακουστικού εάν δεν θέλετε να σας ενοχλήσουν. Ενώ έχει μηδενιστεί η ένταση κουδουνίσματος του ακουστικού, το κουδούνισμα απενεργοποιείται, αλλά οι εισερχόμενες κλήσεις συνεχίζουν να καταχωρούνται στο μενού New calls, όπως περιγράφεται στη σελίδα 6 του κεφαλαίου Ξεκινώντας. Για να μηδενίσετε την ένταση κουδουνίσματος του ακουστικού > Πιέστε για να ανακαλέσετε το κύριο μενού. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα Silence? και πιέστε. Εμφανίζεται για λίγο στην οθόνη το μήνυμα Silence selected, η οποία αλλάζει σε Silenced όταν το ακουστικό επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής. Για να ενεργοποιήσετε και πάλι το κουδούνισμα του ακουστικού > Πιέστε για να μπορέσετε να ενεργοποιήσετε και πάλι το κουδούνισμα. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα Silence off?. > Πιέστε. Το κουδούνισμα ενεργοποιείται και πάλι. Το μήνυμα Silence off selected εμφανίζεται για λίγο στην οθόνη, και το ακουστικό επιστρέφει σε κατάσταση αναμονής. Redial list Silence? Silence selected Silence off? Silence off selected

6 6 Ένταση ήχου και μικρόφωνο Κατά τη διάρκεια μίας κλήσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου χρησιμοποιώντας το Track point. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο εάν δε θέλετε ο συνομιλητής σας στο τηλέφωνο να ακούσει μία συνομιλία που έχετε με κάποιον που βρίσκεται στο δωμάτιο μαζί σας. 10:41 Για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του ήχου του ακουστικού > Πιέστε το Track point προς τα επάνω ή κάτω για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου του ακουστικού. Volume Το επίπεδο της έντασης που επιλέξατε με εξαίρεση των δύο υψηλότερων επιπέδων εφαρμόζεται σε όλες τις επόμενες κλήσεις μέχρι την επόμενη φορά που θα ρυθμίσετε την ένταση του ήχου. Volume Volume Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια μίας κλήσης > Πιέστε για να απενεργοποιήσετε το μικρόφωνο. Το μήνυμα Mic. off εμφανίζεται στην οθόνη και ακούγονται από το ακουστικό ηχητικά σήματα (μπιπ) ανά μικρά τακτά χρονικά διαστήματα μέχρι το μικρόφωνο να ενεργοποιηθεί και πάλι. > Πιέστε για να ενεργοποιήσετε και πάλι το μικρόφωνο. 10:41 Mic. off 10:41

7 Αποθήκευση αριθμού μετά από κλήση 7 Μετά από μία κλήση, θα σας ζητηθεί εάν θέλετε να αποθηκεύσετε τον αριθμό στο Ευρετήριο, εφόσον δεν βρίσκεται ήδη εκεί. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τον τύπο του αριθμού οικία, εργασία, ή κινητό τηλέφωνο και να εισάγετε ένα όνομα μαζί με τον αριθμό. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αριθμούς σε ονόματα που έχουν ήδη αποθηκευτεί στο Ευρετήριο. Ύστερα από την κλήση > Η οθόνη εμφανίζει τον αριθμό και σας προτρέπει να τον αποθηκεύσετε στο Ευρετήριο. Εάν είχε ληφθεί κάποιο όνομα μαζί με τις πληροφορίες αναγνώρισης καλούντος, αυτό το όνομα εμφανίζεται. > Πιέστε για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε τον αριθμό. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα New name?. Εάν θέλετε να προσθέσετε έναν αριθμό σε κάποιο όνομα που βρίσκεται αποθηκευμένο στο Ευρετήριο, ανατρέξτε στην επόμενη σελίδα. > Πιέστε εφόσον ο αριθμός ανήκει σε κάποιο όνομα που δεν έχει ακόμη αποθηκευτεί στο Ευρετήριο. Η γραμμή εισαγωγής του ονόματος εμφανίζεται στην οθόνη > πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να επιλέξετε γράμματα για το όνομα. Επιλέξτε Aa για εναλλαγή μεταξύ κεφαλαίων και πεζών χαρακτήρων, και A@ για να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα γράμματα της γλώσσας σας*. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε το γράμμα που έχετε επιλέξει. Εάν αποθηκεύσετε ένα κεφαλαίο γράμμα, ο κέρσορας αλλάζει σε μικρά γράμματα. Εάν αποθηκεύσετε ένα κενό ή σύμβολο, ο κέρσορας αλλάζει σε κεφαλαία γράμματα. > Για να συμπεριλάβετε ψηφία, πιέστε τα αριθμητικά πλήκτρα. > Όταν το όνομα ολοκληρωθεί, πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο σύμβολο. > Πιέστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε το όνομα. Η οθόνη σας προτρέπει να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. επιλέξετε είτε Home, Mobile ή Work και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε Store number? New name? A a ABCDEF... A a abcdef... Number type Home? Home stored

8 8 >> Αποθήκευση αριθµού µετά από κλήση Add to name? First letter: ADEGHKOPST... First letter: ADEGHKOPST... Number type Home? Home stored Εδώ βρίσκονται μερικές υποδείξεις που μπορεί να σας βοηθήσουν να διευκολύνετε την εύρεση των καταχωρήσεων στο Ευρετήριο: Όταν καταχωρείτε ονόματα ζευγαριών, πληκτρολογήστε τα κύρια ονόματα με αλφαβητική σειρά. Όταν καταχωρείτε ονόματα συναδέλφων, πληκτρολογήστε πρώτα την ονομασία της εταιρίας. Όταν καταχωρείτε τα ονόματα των φίλων των παιδιών σας, ξεκινήστε με το αρχικό του ονόματος του παιδιού. Για να προσθέσετε έναν αριθμό σε ένα όνομα στο Ευρετήριο > Όταν η οθόνη σας προτρέπει να αποθηκεύσετε ένα νέο όνομα, πιέστε προς τα κάτω το Track point για να επιλέξετε το Add to name? και πιέστε. Εμφανίζονται στην οθόνη τα πρώτα γράμματα των ονομάτων που έχουν αποθηκευτεί στο Ευρετήριο. > Πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να επιλέξετε το πρώτο γράμμα ενός ονόματος και πιέστε. Το πρώτο όνομα που αρχίζει με το επιλεγμένο γράμμα εμφανίζεται στην οθόνη. > Πιέστε το Track point προς τα επάνω ή κάτω για να επιλέξετε το όνομα και πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. επιλέξετε Home, Mobile ή Work και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε.

9 Αναζήτηση στο Ευρετήριο και πραγματοποίηση κλήσης 9 Όταν το τηλέφωνο δε χρησιμοποιείται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Track point για αναζήτηση κατευθείαν από ολόκληρη τη λίστα των ονομάτων στο Ευρετήριο. Living Room 16:35 Εάν υπάρχουν λίγες καταχωρήσεις στο Ευρετήριο > Πιέστε το Track point προς τα επάνω ή κάτω για αναζήτηση στο Ευρετήριο και πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. επιλέξετε έναν τύπο αριθμού και πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Alice Smith Εάν το Ευρετήριο περιλαμβάνει πολλές καταχωρήσεις > Πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να μεταβείτε στο Ευρετήριο. Τα γράμματα στην οθόνη αντιστοιχούν στα πρώτα γράμματα των καταχωρήσεων του Ευρετηρίου. > Πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να επιλέξετε το πρώτο γράμμα. > Πιέστε για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση μεταξύ των ονομάτων που ξεκινούν με το γράμμα που επιλέξατε. > Πιέστε το Track point προς τα επάνω ή κάτω για αναζήτηση μεταξύ των ονομάτων. > Όταν επιλέξετε ένα όνομα, πιέστε για αναζήτηση μεταξύ των τύπων των αριθμών. επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. > Πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. *Ανατρέξτε στη σελίδα 25 για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλογή ενός πρωτεύοντος αριθμού για ένα όνομα. Home Living Room 16:35 First letter: ADEGHKOPST... First letter: ADEGHKOPST... Home

10 10 Χρήση της Επανάκλησης Living Room 16:35 Redial list Η λειτουργία Redial αποθηκεύει τους τελευταίους 24 τηλεφωνικούς αριθμούς που έχετε καλέσει. Εκτός από τον αριθμό που καλέσατε, μπορείτε επίσης να δείτε την ώρα, την ημερομηνία και τη διάρκεια της κλήσης. Εάν έχετε εισάγει ένα όνομα στο Ευρετήριο, στην οθόνη θα εμφανίζεται αυτό αντί του αριθμού. Οι εσωτερικές κλήσεις δε καταχωρούνται στη λίστα Επανάκλησης. 11:24 2 Jan Call? Home Mobile Για να πραγματοποιήσετε κλήση από τη λίστα Επανάκλησης > Πιέστε για να ανακαλέσετε το κύριο μενού. > Εάν η Redial list δεν εμφανίζεται στην οθόνη, πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί η Redial list. > Πιέστε για να μεταβείτε στη λίστα Επανάκλησης. επιλέξετε το όνομα ή τον αριθμό. Εάν σταματήσετε σε έναν αριθμό, στην οθόνη εμφανίζονται εναλλάξ το όνομα και ο τύπος του αριθμού. > Πιέστε. Η οθόνη σας προτρέπει να πραγματοποιήσετε την κλήση. > Πιέστε. Εάν μαζί με το όνομα έχει αποθηκευτεί ένας μόνο αριθμός, ή εάν ο αριθμός δεν έχει αποθηκευτεί στο Ευρετήριο, η κλήση πραγματοποιείται. > Εάν έχουν αποθηκευτεί και άλλοι τύποι αριθμών μαζί με το όνομα, πιέστε το Track point προς τα κάτω για να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού και πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. 11:24 2 Jan Details? 2:44 Για να δείτε τις πληροφορίες κλήσης μίας επιλεγμένης εξερχόμενης κλήσης > Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Details? να εμφανιστεί στην οθόνη. > Πιέστε. Εμφανίζονται ο αριθμός τηλεφώνου και η διάρκεια της κλήσης. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τηλεφωνικούς αριθμούς από τη λίστα Επανάκλησης κατευθείαν στο Ευρετήριο. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Αποθήκευση αριθμών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης στη σελίδα 19 για περισσότερες πληροφορίες. Η λίστα Επανάκλησης είναι κοινή για τα ακουστικά που έχουν ρυθμιστεί για κοινή χρήση. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Ρύθµιση του ακουστικού για προσωπική ή κοινή χρήση στη σελίδα 31 για περισσότερες πληροφορίες.

11 11 Για να διαγράψετε ένα συγκεκριμένο αριθμό από τη λίστα Επανάκλησης > Πιέστε για να ανακαλέσετε το κύριο μενού. > Εάν η Redial list δεν εμφανίζεται στην οθόνη, πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί η Redial list. > Πιέστε για να μεταβείτε στη λίστα Επανάκλησης. επιλέξετε το όνομα ή τον αριθμό. > Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Delete call? να εμφανιστεί στην οθόνη. > Πιέστε για να διαγράψετε την επιλεγμένη καταχώρηση. Living Room 16:35 Redial list 11:24 2 Jan Delete call? Call deleted

12 12 Χρήση της Αναγνώρισης καλούντος Οι τελευταίοι 24 αριθμοί από τους οποίους έχετε δεχτεί κλήση αποθηκεύονται στη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης. Εάν ένα όνομα έχει αποθηκευτεί μαζί με τον αριθμό στο Ευρετήριο, αυτό το όνομα εμφανίζεται, ακόμη και εάν η εταιρία σταθερής τηλεφωνίας παρέχει πληροφορίες αναγνώρισης καλούντος. Ίδιοι αριθμοί αποθηκεύονται μόνο μια φορά στη λίστα η τελευταία κλήση. Η λειτουργία αυτή απαιτεί συνδρομή στην υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης μέσω της εταιρίας σταθερής τηλεφωνίας. Living Room 16:35 Caller ID list 11:24 2 Jan Call? Home Mobile Για να πραγματοποιήσετε κλήση από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης > Πιέστε για να ανακαλέσετε το κύριο μενού. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι η Caller ID list να εμφανιστεί και πιέστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης. επιλέξετε το όνομα ή τον αριθμό. Εάν σταματήσετε σε έναν αριθμό, στην οθόνη εμφανίζονται εναλλάξ το όνομα και ο τύπος του αριθμού. > Πιέστε. Η οθόνη σας προτρέπει να πραγματοποιήσετε την κλήση. > Πιέστε. Εάν μαζί με το όνομα έχει αποθηκευτεί ένας μόνο αριθμός, ή εάν ο αριθμός δεν έχει αποθηκευτεί στο Ευρετήριο, η κλήση πραγματοποιείται. > Εάν έχουν αποθηκευτεί και άλλοι τύποι αριθμών μαζί με το όνομα, πιέστε το Track point προς τα κάτω για να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού και πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Για να δείτε τις πληροφορίες κλήσης μίας επιλεγμένης εισερχόμενης κλήσης > Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Details? να εμφανιστεί στην οθόνη. > Πιέστε. Εμφανίζεται ο αριθμός των κλήσεων.

13 13 Για να διαγράψετε ένα συγκεκριμένο αριθμό από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης > Πιέστε για να ανακαλέσετε το κύριο μενού. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι η Caller ID list να εμφανιστεί και πιέστε για να αποκτήσετε πρόσβαση στη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης. επιλέξετε το όνομα ή τον αριθμό. > Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Delete? να εμφανιστεί στην οθόνη. > Πιέστε για να διαγράψετε την επιλεγμένη καταχώρηση. Μπορείτε να αποθηκεύσετε τηλεφωνικούς αριθμούς από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης κατευθείαν στο Ευρετήριο. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Αποθήκευση αριθμών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης στη σελίδα 19 για περισσότερες πληροφορίες. Ακόμη και εάν έχετε συνδρομή στην υπηρεσία αναγνώρισης κλήσης, οι πληροφορίες για τον καλούντα μπορεί να μην είναι διαθέσιμες για μία συγκεκριμένη κλήση. Κατά τη διάρκεια μίας εισερχόμενης κλήσης στην οθόνη μπορεί να εμφανίζονται τα εξής*: Anonymous Κλήσεις από αριθμούς που δεν περιέχονται στη λίστα No Caller ID η υπηρεσία Αναγνώρισης Κλήσης δεν υποστηρίζεται από τον παροχέα σας International Πληροφορίες μη διαθέσιμες για διεθνείς κλήσεις. Living Room 16:35 Caller ID list 11:24 2 Jan Delete call? Call deleted *Ο παροχέας σας μπορεί επίσης να στέλνει πληροφορίες διαφορετικές από αυτές που περιγράφονται παραπάνω.

14 14 Καταχώρηση ενός νέου ονόματος και αριθμού στο Ευρετήριο Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να αποθηκεύσετε ένα όνομα και αριθμό στο Ευρετήριο. Ένας αριθμός μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι 48 ψηφία, και ένα όνομα μέχρι 25* χαρακτήρες. Μπορείτε να αποθηκεύσετε μέχρι 200 καταχωρήσεις Store number? New name? A a ABCDEF... A a abcdef... Number type Home? Home stored Για να καταχωρήσετε έναν αριθμό > Πληκτρολογήστε τον τηλεφωνικό αριθμό χρησιμοποιώντας τα αριθμητικά πλήκτρα. > Πιέστε για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε τον αριθμό. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα New name?. Εάν θέλετε να προσθέσετε έναν αριθμό σε κάποιο όνομα που βρίσκεται αποθηκευμένο στο Ευρετήριο, ανατρέξτε στην επόμενη σελίδα. > Πιέστε εφόσον ο αριθμός ανήκει σε κάποιο όνομα που δεν έχει ακόμη αποθηκευτεί στο Ευρετήριο. Η γραμμή εισαγωγής του ονόματος εμφανίζεται στην οθόνη. Μπορείτε τώρα να πληκτρολογήσετε ένα όνομα. Για να καταχωρήσετε ένα όνομα > πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να επιλέξετε γράμματα για το όνομα. Επιλέξτε Aa για εναλλαγή μεταξύ κεφαλαίων και πεζών χαρακτήρων, και A@ για να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα γράμματα της γλώσσας σας*. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε το γράμμα που έχετε επιλέξει. Εάν αποθηκεύσετε ένα κεφαλαίο γράμμα, ο κέρσορας αλλάζει αυτόματα σε μικρά γράμματα. Εάν αποθηκεύσετε ένα κενό ή σύμβολο, όπως το &, ο κέρσορας αλλάζει αυτόματα σε κεφαλαία γράμματα. > Ολοκληρώστε την πληκτρολόγηση του ονόματος. > Για να συμπεριλάβετε ψηφία, πιέστε τα αριθμητικά πλήκτρα. > Όταν το όνομα ολοκληρωθεί, πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο σύμβολο. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε το όνομα. Η οθόνη σας προτρέπει να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. επιλέξετε είτε Home, Mobile ή Work και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε. Τα ονόματα και οι αριθμοί είναι κοινά για όλα τα ακουστικά που έχουν ρυθμιστεί για κοινή χρήση. Ανατρέξτε στο κεφάλαιο Ρύθµιση του ακουστικού για προσωπική ή κοινή χρήση στη σελίδα 31 για περισσότερες πληροφορίες.

15 15 Για να προσθέσετε έναν αριθμό σε ένα όνομα στο Ευρετήριο > Όταν η οθόνη σας προτρέπει να αποθηκεύσετε ένα νέο όνομα, πιέστε προς τα κάτω το Track point για να επιλέξετε το Add to name? και πιέστε. Εμφανίζονται στην οθόνη τα πρώτα γράμματα των ονομάτων που έχουν αποθηκευτεί στο Ευρετήριο. > Πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να επιλέξετε το πρώτο γράμμα ενός ονόματος και πιέστε. Το πρώτο όνομα που αρχίζει με το επιλεγμένο γράμμα εμφανίζεται στην οθόνη. > Πιέστε το Track point προς τα επάνω ή κάτω για να επιλέξετε το όνομα και πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. επιλέξετε Home, Mobile ή Work και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε Add to name? First letter: ADEGHKOPST... First letter: ADEGHKOPST... Number type Home? Home stored *Για βάσεις διαφορετικές από τις BeoLine, ένα όνομα μπορεί να περιέχει μέχρι 16 χαρακτήρες, και οι λειτουργίες Aa και δεν είναι διαθέσιμες.

16 16 Επεξεργασία ονόματος ή αριθμού από το Ευρετήριο Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να επεξεργαστείτε μία καταχώρηση του Ευρετηρίου, η οποία συνήθως περιέχει ένα όνομα και τουλάχιστον έναν αριθμό. Mobile Mobile Edit? Mobile Mobile C Mobile 0 9 Επεξεργασία αριθμού από το Ευρετήριο επιλέξετε το όνομα. > Πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. επιλέξετε έναν τύπο αριθμού και πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα Edit?. > Πιέστε για να μπορέσετε να επεξεργαστείτε τον αριθμό. > Πιέστε το Track point προς τα αριστερά για να επιλέξετε το ψηφίο που θέλετε να επεξεργαστείτε. > Πιέστε C για να διαγράψετε το ψηφίο που βρίσκεται αριστερά από τον κέρσορα. > Πληκτρολογήστε ένα ψηφίο για να αντικαταστήσετε αυτό που διαγράψατε. > Επαναλάβετε τα τρία παραπάνω βήματα για κάθε ψηφίο που θέλετε να επεξεργαστείτε. > Πιέστε όταν τελειώσετε την επεξεργασία του αριθμού. > Η οθόνη σας προτρέπει να επιβεβαιώσετε ότι ο αριθμός είναι σωστός. > Πιέστε για επιβεβαίωση. Η οθόνη σας προτρέπει να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. επιλέξετε έναν τύπο αριθμού και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε Mobile Number? Number type Mobile?

17 17 Για να επεξεργαστείτε ένα όνομα > Πιέστε το Track point προς τα επάνω ή κάτω για να επιλέξετε το όνομα και πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Edit? να εμφανιστεί στην οθόνη και πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Rename? να εμφανιστεί στην οθόνη και πιέστε. > Εάν το όνομα είναι σωστό, πιέστε. Διαφορετικά > πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να επιλέξετε γράμματα για το όνομα. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε το γράμμα που έχετε επιλέξει. Εάν αποθηκεύσετε ένα κεφαλαίο γράμμα, ο κέρσορας αλλάζει αυτόματα σε μικρά γράμματα. Εάν αποθηκεύσετε ένα κενό ή σύμβολο, όπως το &, ο κέρσορας αλλάζει αυτόματα σε κεφαλαία γράμματα. > Πιέστε C για να διαγράψετε το γράμμα που βρίσκεται αριστερά από τον κέρσορα. > Ολοκληρώστε την πληκτρολόγηση του ονόματος. > Για να συμπεριλάβετε ψηφία, πιέστε τα αριθμητικά πλήκτρα. > Όταν το όνομα ολοκληρωθεί, πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο σύμβολο. > Πιέστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε το όνομα. Εάν θέλετε να καταχωρήσετε έναν πρόσθετο αριθμό για το ίδιο πρόσωπο στο Ευρετήριο, θα πρέπει να καταχωρήσετε έναν νέο αριθμό όπως περιγράφεται στη σελίδα 14. Η επεξεργασμένη καταχώρηση αντικαθιστά την προηγούμενη καταχώρηση στο Ευρετήριο. Dave Jones Dave Jones Edit? Dave Jones Rename? Dave Jones Dav A a abcdefg... C A a abcdefg... A a abcdefg... stored...

18 18 Διαγραφή ονόματος ή αριθμού από το Ευρετήριο Μπορείτε να διαγράψετε ονόματα και αριθμούς που έχουν αποθηκευτεί στο Ευρετήριο. Mobile Διαγραφή αριθμού επιλέξετε το όνομα. > Πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. επιλέξετε έναν τύπο αριθμού και πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Delete? να εμφανιστεί στην οθόνη και πιέστε για να διαγράψετε τον αριθμό. Mobile Delete? Mobile deleted Διαγραφή ονόματος και όλων των αριθμών που έχουν αποθηκευτεί μαζί με αυτό επιλέξετε το όνομα. > Πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Edit? να εμφανιστεί στην οθόνη και πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Delete all? να εμφανιστεί στην οθόνη και πιέστε. Το επιλεγμένο όνομα και όλοι οι αριθμοί που έχουν αποθηκευτεί μαζί με αυτό διαγράφονται. Edit? Delete all? deleted

19 Αποθήκευση αριθμών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης 19 Μπορείτε να αποθηκεύσετε και να αποδώσετε όνομα στους τηλεφωνικούς αριθμούς από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης στο Ευρετήριο. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το κύριο μενού. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι η Redial list ή η Caller ID list να εμφανιστεί και πιέστε για πρόσβαση στη λίστα. επιλέξετε έναν αριθμό και πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Store number? να εμφανιστεί στην οθόνη και πιέστε. > Πιέστε για να μπορέσετε να αποθηκεύσετε τον αριθμό. Στην οθόνη εμφανίζεται το μήνυμα New name?. Εάν θέλετε να προσθέσετε έναν αριθμό σε κάποιο όνομα που βρίσκεται αποθηκευμένο στο Ευρετήριο, ανατρέξτε στη σελίδα 15. > Πιέστε. Μπορείτε τώρα να πληκτρολογήσετε ένα όνομα. Για να καταχωρήσετε ένα όνομα > πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να επιλέξετε γράμματα για το όνομα. Επιλέξτε Aa για εναλλαγή μεταξύ κεφαλαίων και πεζών χαρακτήρων, και για να χρησιμοποιήσετε συγκεκριμένα γράμματα της γλώσσας σας*. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε το γράμμα που έχετε επιλέξει. Εάν αποθηκεύσετε ένα κεφαλαίο γράμμα, ο κέρσορας αλλάζει αυτόματα σε μικρά γράμματα. > Ολοκληρώστε την πληκτρολόγηση του ονόματος. > Για να συμπεριλάβετε ψηφία, πιέστε τα αριθμητικά πλήκτρα. > Όταν το όνομα ολοκληρωθεί, πιέστε το Track point προς τα αριστερά ή δεξιά για να μετακινήσετε τον κέρσορα στο σύμβολο. > Πιέστε ΟΚ για να αποθηκεύσετε το όνομα. Η οθόνη σας προτρέπει να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. επιλέξετε είτε Home, Mobile ή Work και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε. *Οι λειτουργίες αυτές είναι διαθέσιμες μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με τη βάση BeoLine. Living Room 16:35 Caller ID list :24 2 Jan Store number? New name? A a ABCDEF... A a abcdef... Number type Home? Home stored

20 20 Διαγραφή του περιεχομένου της λίστας Αναγνώρισης Κλήσης ή Επανάκλησης Μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να διαγράψετε το περιεχόμενο οποιασδήποτε από τις δύο λίστες. Living Room 16:35 Redial list Delete lists Για να διαγράψετε το περιεχόμενο μίας λίστας > Πιέστε για να ανακαλέσετε το κύριο μενού. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί η ένδειξη Delete lists? και πιέστε. επιλέξετε Caller ID list? ή Redial list? και πιέστε για να διαγράψετε το περιεχόμενο της λίστας. Εάν έχετε ρυθμίσει το ακουστικό σας για προσωπική χρήση όπως περιγράφεται στη σελίδα 31, η διαγραφή του περιεχομένου της λίστας ισχύει μόνο για το ακουστικό. Εάν έχετε ρυθμίσει το ακουστικό για κοινή χρήση, η λίστα διαγράφεται για όλα τα ακουστικά που έχουν ρυθμιστεί για κοινή χρήση. Caller ID list? Deleted Caller ID list

21 21

22 22 Ρύθμιση της έντασης του ήχου προϊόντων ήχου και εικόνας Μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου προϊόντων ήχου και εικόνας Bang & Olufsen απευθείας από το ακουστικό σας. Επιλέξτε πρώτα την πηγή ήχου ή εικόνας της οποίας θέλετε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου. 0:12 A. V Audio A. V Video Για να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου ενός συστήματος ήχου ή εικόνας > Πιέστε επανειλημμένα A. V μέχρι ο επιθυμητός τύπος συστήματος να εμφανιστεί στην οθόνη. > Πιέστε το Track point προς τα επάνω ή κάτω για να αυξήσετε ή να μειώσετε την ένταση του ήχου. Ενώ το τηλέφωνο κουδουνίζει, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση του ήχου ενός προϊόντος Bang & Olufsen χωρίς να πιέσετε πρώτα το πλήκτρο A. V. Πιέστε απλώς το Track point προς τα επάνω ή κάτω. Ωστόσο, θα πρέπει το προϊόν να είναι το ίδιο του οποίου την ένταση του ήχου είχατε ρυθμίσει τελευταία με το ακουστικό. A. V Link audio A. V Link video Link video Link video

23 Κλήση και αποθήκευση εσωτερικών αριθμών στο Ευρετήριο 23 Εάν χρειάζεται να καλέσετε έναν εσωτερικό αριθμό, όπως αυτοί που χρησιμοποιούνται στις τράπεζες ή άλλες επιχειρήσεις με τηλεφωνικά κέντρα, θα πρέπει να εισάγεται μία παύση πριν από τον εσωτερικό αριθμό. Αποθηκεύστε τον κυρίως αριθμό, την παύση και τον εσωτερικό αριθμό στο Ευρετήριο. Μπορείτε πλέον να καλέσετε τον αριθμό από το Ευρετήριο. Για να καλέσετε απευθείας έναν εσωτερικό αριθμό > Εισάγετε τον κυρίως τηλεφωνικό αριθμό χρησιμοποιώντας τα αριθμητικά πλήκτρα. > Πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Περιμένετε για τη σύνδεση. > Πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό. > Πιέστε για να τερματίσετε την κλήση. Για να αποθηκεύσετε τον εσωτερικό αριθμό στο Ευρετήριο > Εισάγετε τον κυρίως τηλεφωνικό αριθμό. > Πιέστε για να μπορέσετε να εισάγετε μία παύση. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι το μήνυμα Insert pause? να εμφανιστεί στην οθόνη και πιέστε. > Πληκτρολογήστε τον εσωτερικό αριθμό. > Πιέστε δύο φορές ΟΚ για να αποθηκεύσετε την καταχώρηση. Μπορείτε τώρα να δώσετε όνομα στον αριθμό, όπως περιγράφεται στη σελίδα 14. Μπορείτε επίσης να εισάγετε παύση σε έναν αριθμό πιέζοντας : : Insert pause? Store number?

24 24 >> Κλήση και αποθήκευση εσωτερικών αριθμών Living Room 16:35 Work Για να καλέσετε έναν εσωτερικό αριθμό από το Ευρετήριο > Πιέστε το Track point προς τα επάνω ή κάτω για αναζήτηση σε ολόκληρο το Ευρετήριο. > Πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε τον αριθμό. επιλέξετε τον αριθμό. > Πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Καλείται ο κυρίως αριθμός. > Η οθόνη σας προτρέπει να συνεχίσετε. Πιέστε για να καλέσετε τον εσωτερικό αριθμό. 0: Continue? 0:12

25 Ρύθμιση ενός πρωτεύοντος αριθμού 25 Εάν έχετε αποθηκεύσει πολλούς αριθμούς με έναν και μόνο αριθμό, μπορείτε να ρυθμίσετε τον αριθμό που καλείτε πιο συχνά ως πρωτεύοντα αριθμό για αυτό το όνομα. Πιέζοντας όταν το όνομα εμφανίζεται στην οθόνη, πραγματοποιείται κλήση του πρωτεύοντος αριθμού. Για να ρυθμίσετε ένα πρωτεύοντα αριθμό > Πιέστε το Track point προς τα επάνω ή κάτω για να επιλέξετε ένα όνομα. > Πιέστε για να μπορέσετε να επιλέξετε έναν τύπο αριθμού. επιλέξετε έναν τύπο αριθμού και πιέστε για να δείτε τις επιλογές σας. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί το μήνυμα Primary?. > Πιέστε για να αποθηκεύσετε τη ρύθμιση. Living Room 16:35 Home Mobile Mobile Call? Mobile Primary? Mobile Primary

26 26 Προσωπικές ρυθμίσεις Το μενού Settings περιέχει πολλές επιλογές που σας παρέχουν τη δυνατότητα να ρυθμίζετε τις λειτουργίες του BeoCom 2. Living Room 16:35 Settings Time and date 12:00 1 Jan Set year 2005? Set month Jan? Set day 1?... Stored 16:23 9 Jan Για να επιλέξετε ρυθμίσεις στο μενού > Πιέστε για να ανακαλέσετε το κύριο μενού. εμφανιστεί το Settings και πιέστε για να ανακαλέσετε το μενού. > Πιέστε το Track point προς τα κάτω μέχρι να εμφανιστεί η επιθυμητή επιλογή, όπως η Time and date. > Πιέστε για να ανακαλέσετε το μενού. > Πιέστε το Track point προς τα επάνω ή κάτω για να επιλέξετε μία ρύθμιση και πιέστε για να την αποθηκεύσετε. Οι επιλογές του μενού Settings Ringer Αυτό το μενού περιέχει δύο χωριστές ρυθμίσεις κουδουνίσματος: Το Ringer on/off σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε το κουδούνισμα, και να ρυθμίσετε μία χρονική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας το τηλέφωνο δεν θα κουδουνίζει. Εάν απενεργοποιήσετε το κουδούνισμα, το τηλέφωνο δεν κουδουνίζει, αλλά καταχωρεί τις εισερχόμενες κλήσεις στη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης. Το κουδούνισμα παραμένει ανενεργό μέχρι να αλλάξετε τη ρύθμιση. Το Ringer level σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ένταση του κουδουνίσματος. Οι επιλογές είναι Low, Medium ή High. Το κουδούνισμα που έχει επιλεγεί αναπαράγεται μετά από μία στιγμή. Time and date Εισάγετε την ώρα και την ημερομηνία. News indicator Η ένδειξη νέων το μήνυμα που εμφανίζεται υποδηλώνοντας ότι υπάρχουν νέες, αναπάντητες κλήσεις έχει ρυθμιστεί από το εργοστάσιο σε On, ώστε να μπορείτε να δείτε πόσες νέες κλήσεις έχετε λάβει. Οι επιλογές είναι On και Off. Handset Το μενού Handset περιέχει τρία υπομενού: Το υπομενού Enter name σας επιτρέπει να δώσετε στο ακουστικό ένα νέο όνομα χρησιμοποιώντας το Track point και το πλήκτρο. Σημειώστε ότι αυτό το μενού εμφανίζεται ως Change name αφού εισάγετε την πρώτη φορά ένα όνομα για το ακουστικό.

27 27 Το Register σας επιτρέπει να καταχωρήσετε το ακουστικό στη βάση BeoLine. Το Handset type σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τη χρήση του ακουστικού ως Προσωπική ή Κοινή, όπως περιγράφεται στη σελίδα 31. Base Το μενού Base περιέχει τρία υπομενού: Το Remove handset ακυρώνει την καταχώρηση του ακουστικού στη βάση. Το Open base for registration σας επιτρέπει να ανοίγετε τη βάση για καταχώρηση πρόσθετων ακουστικών. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoLine. Το Change pincode σας επιτρέπει να εισάγετε ένα νέο κωδικό PIN για τη βάση σας και να αλλάζετε τον κωδικό PIN. Χρησιμοποιήστε τα αριθμητικά πλήκτρα για να εισάγετε τον κωδικό PIN και πιέστε για να τον αποθηκεύσετε. Η αρχική ρύθμιση για τον κωδικό PIN είναι το Language Επιλογή της γλώσσας που εμφανίζονται τα κείμενα. Switchboard Ρυθμίζει το BeoCom 2 για χρήση με τηλεφωνικό κέντρο. Οι επιλογές είναι Yes και No. Εάν επιλέξετε Yes, χρησιμοποιήστε τα αριθμητικά πλήκτρα για να εισάγετε έναν κωδικό προθέματος και πιέστε το Track point για να επιλέξετε τη διάρκεια της παύσης. Μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια της παύσης μεταξύ 0 και 12 δευτερολέπτων, ή επιλέξτε Wait. Σημειώστε ότι πρέπει να εισάγετε κωδικούς προθέματος με το χέρι όταν εισάγετε τηλεφωνικούς αριθμούς στο Ευρετήριο. Η επιλογή αυτή είναι διαθέσιμη μόνο εάν χρησιμοποιείτε το ακουστικό με μία βάση BeoCom 6000, μία βάση BeoLine PSTN, ή μία βάση BeoLine ISDN. Flash time Επιλέξτε long, short ή customized. Ο σωστός χρόνος flash εξαρτάται από τον τρόπο που έχετε συνδέσει το τηλέφωνό σας.

28 28

29 Χρήση του συστήματος με πολλά ακουστικά 29 Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας τηλεφωνικό σύστημα, με πολλά ακουστικά καταχωρημένα σε μία βάση. Τα ακουστικά μπορούν όλα να δεχτούν εξωτερικές κλήσεις, ακόμα και κατά τη διάρκεια εσωτερικών κλήσεων μεταξύ των ακουστικών. Τα ακουστικά στο σύστημα αριθμούνται 1 8* και μπορούν επίσης να αποκτήσουν όνομα. Κάθε ακουστικό έχει αρχικά ρυθμιστεί για κοινή χρήση. Αυτό σημαίνει ότι το Ευρετήριο, η λίστα Αναγνώρισης Κλήσης και η λίστα Επανάκλησης ενημερώνονται όλα μέσω της βάσης και μοιράζονται μεταξύ των υπόλοιπων ακουστικών στο σύστημα. Εάν θέλετε ανεξάρτητα Ευρετήριο, λίστα Αναγνώρισης Κλήσης και λίστα Επανάκλησης σε ένα ανεξάρτητο ακουστικό, ρυθμίστε το ακουστικό για προσωπική χρήση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρει μία διάταξη συστήματος, παρακαλούμε ανατρέξτε στις επόμενες σελίδες. *Εάν χρησιμοποιείτε μία βάση BeoCom 6000, μία βάση BeoLine PSTN ή μία βάση BeoLine ISDN, μπορείτε να καταχωρήσετε μόνο έξι ακουστικά.

30 30 Κλήση ενός άλλου ακουστικού Living Room 16:35 INT Kitchen 2 Bedroom 3 Living Room 16:35 INT Kitchen 2 All handsets Μπορείτε να καλέσετε ένα ακουστικό ή να καλέσετε ταυτόχρονα όλα τα ακουστικά. Εάν καλέσετε όλα τα ακουστικά, το ακουστικό που ανταποκρίνεται πρώτο λαμβάνει την κλήση. Εάν καλέσετε ένα ακουστικό, η οθόνη εμφανίζει ποιο ακουστικό καλέσατε. Για να καλέσετε ένα ακουστικό > Πιέστε INT για να πραγματοποιήσετε μία εσωτερική κλήση. > Πιέστε τον αριθμό του αριθμού του ακουστικού και η κλήση πραγματοποιείται αυτόματα. Εναλλακτικά > πιέστε το Track point προς τα κάτω για αναζήτηση στην εσωτερική λίστα των ακουστικών και πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Εάν η εσωτερική κλήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα ακούσετε μία ένδειξη απασχολημένης γραμμής. Για να καλέσετε όλα τα ακουστικά > Πιέστε INT για να πραγματοποιήσετε μία εσωτερική κλήση. > Πιέστε για να καλέσετε όλα τα ακουστικά. Για να τερματίσετε μία κλήση > Πιέστε για να τερματίσετε μία κλήση. Το τηλεφωνικό σύστημα επιτρέπει να πραγματοποιούνται ταυτόχρονα μία εσωτερική κλήση και μία εξωτερική κλήση. Εάν έχετε χάσει ένα ακουστικό, μπορείτε να το εντοπίσετε καλώντας αυτό το ακουστικό.

31 Ρύθμιση του ακουστικού για προσωπική ή κοινή χρήση 31 Μπορείτε να ρυθμίσετε το ακουστικό σας για προσωπική χρήση αντί για κοινή. Το Ευρετήριο, η λίστα Επανάκλησης και η λίστα Αναγνώρισης Κλήσης ενός προσωπικού ακουστικού βρίσκονται στο ακουστικό και όχι στη βάση. Living Room 16:35 > Πιέστε για να ανακαλέσετε το κύριο μενού. επιλέξετε το μενού Settings και πιέστε για να ανακαλέσετε το μενού. επιλέξετε το μενού Handset και πιέστε για να ανακαλέσετε το μενού. επιλέξετε το Handset type και πιέστε. επιλέξετε Personal ή Common και πιέστε για να αποθηκεύσετε τις ρυθμίσεις. Εάν διαθέτετε ένα σύστημα τηλεφώνου με ένα ή περισσότερα ακουστικά να έχουν ρυθμιστεί για προσωπική χρήση και τα υπόλοιπα για κοινή χρήση, σημειώστε τα εξής: Η αλλαγή της χρήσης ενός ακουστικού από προσωπική σε κοινή οδηγεί σε αντικατάσταση των προσωπικών Ευρετηρίου, λίστας Αναγνώρισης Κλήσης και Επανάκλησης, και όχι σε συμπλήρωση, από τις κοινές λίστες. Η ενημέρωση του Ευρετηρίου, και των λιστών Αναγνώρισης Κλήσης και Επανάκλησης μπορεί να διαρκέσει μερικά λεπτά. Settings Handset Living Room Handset type Personal Handset type Common? Phonebook will be replaced? Stored Common

32 32 Μεταφορά εξωτερικών κλήσεων Μπορείτε να μεταφέρετε μία εξωτερική κλήση σε ένα άλλο ακουστικό ή σε όλα τα ακουστικά. Μπορείτε να μιλήσετε με το πρόσωπο που απάντησε στο εσωτερικό ακουστικό προτού μεταφέρετε την κλήση. Όταν μεταφέρετε μία εξωτερική κλήση σε όλα τα ακουστικά, η κλήση μεταφέρεται στο ακουστικό που απάντησε πρώτο. 10:41 INT Kitchen 2 Kitchen Retrieve?... Kitchen Transfer? Μεταφορά μίας εξωτερικής κλήσης > Πιέστε INT για να πραγματοποιήσετε μία εσωτερική κλήση. > Πιέστε τον αριθμό του ακουστικού και η κλήση πραγματοποιείται αυτόματα. Εναλλακτικά > πιέστε το Track point προς τα κάτω για αναζήτηση στην εσωτερική λίστα των ακουστικών και πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Εάν η εσωτερική κλήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα ακούσετε μία ένδειξη απασχολημένης γραμμής. Εάν η εσωτερική κλήση απαντηθεί > Πιέστε για να μεταφέρετε την κλήση. Ανάκληση της εξωτερικής κλήσης εάν η εσωτερική κλήση δεν απαντηθεί > Πιέστε ή C για να ανακτήσετε την εξωτερική κλήση που βρίσκεται σε αναμονή. Call transferred... Living Room 16:35

33 Πραγματοποίηση μίας εσωτερικής κλήσης συνδιάσκεψης 33 Κατά τη διάρκεια μίας εξωτερικής κλήσης, μπορείτε να καλέσετε ένα άλλο ακουστικό στο σύστημα και να πραγματοποιήσετε μία κλήση συνδιάσκεψης. Εάν κάποιος από τους συμμετέχοντες κατεβάσει το ακουστικό, η κλήση συνεχίζεται με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Εκκίνηση κλήσης συνδιάσκεψης με έναν εσωτερικό και έναν εξωτερικό συμμετέχοντα > Πιέστε INT για να πραγματοποιήσετε μία εσωτερική κλήση κατά τη διάρκεια της εξωτερικής κλήσης. > Πιέστε τον αριθμό του αριθμού του ακουστικού και η κλήση πραγματοποιείται αυτόματα. Εναλλακτικά > πιέστε το Track point προς τα κάτω για αναζήτηση στην εσωτερική λίστα των ακουστικών και πιέστε για να πραγματοποιήσετε την κλήση. Εάν η εσωτερική κλήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί, θα ακούσετε μία ένδειξη απασχολημένης γραμμής. Εάν η εσωτερική κλήση απαντηθεί επιλέξετε το μενού Conference? και πιέστε για να ξεκινήσετε την κλήση συνδιάσκεψης. > Πιέστε για να τερματίσετε την κλήση συνδιάσκεψης. Ανάκληση της εξωτερικής κλήσης εάν η εσωτερική κλήση δεν απαντηθεί > Πιέστε ή C για να ανακτήσετε την εξωτερική κλήση που βρίσκεται σε αναμονή. 10:41 INT Kitchen 2 Kitchen Retrieve?... Kitchen Transfer? Kitchen Conference? Conference 10:57

34 34 Ευρετήριο Το ευρετήριο ταξινομείται αλφαβητικά ανά θέμα. Οι αναφορές στα σχετικά κεφάλαια και στις σελίδες τους παρατίθενται κάτω από κάθε θέμα. Οι αριθμοί των σελίδων των κεφαλαίων που βρίσκονται στον οδηγό Ξεκινώντας έχουν πρόθεμα τη συντομογραφία ΞΚ. Οι αριθμοί σελίδων χωρίς πρόθεμα αναφέρονται στα κεφάλαια αυτού του Οδηγού. BeoLine Η βάση BeoLine, ΞΚ σελ. 10 Καταχώρηση του ακουστικού σε µία βάση, ΞΚ σελ. 10 Διαγραφή του περιεχοµένου της λίστας Αναγνώρισης Κλήσης ή Επανάκλησης, 20 Πραγµατοποίηση κλήσης από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης, 12 Χρήση της Αναγνώρισης καλούντος, 12 Αναζήτηση Αναζήτηση στο Ευρετήριο και πραγµατοποίηση κλήσης, 9 Πραγµατοποίηση κλήσης από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης, 12 Πραγµατοποίηση κλήσης από τη Λίστα κλήσεων, 10 BeoLink Ρύθµιση της έντασης του ήχου προϊόντων ήχου και εικόνας, 22 Ακουστικό Η οθόνη του ακουστικού, ΞΚ σελ. 6 Καταχώρηση ονοµασίας ακουστικού, ΞΚ σελ. 12 Καταχώρηση του ακουστικού σε µία βάση, ΞΚ σελ. 10 Κλήση ενός άλλου ακουστικού, 30 Μηδενισµός της έντασης κουδουνίσµατος του ακουστικού, 5 Πλήκτρα ακουστικού, ΞΚ σελ. 4 Προσωρινή διακοπή του κουδουνίσµατος ενός ακουστικού, 4 Ρύθµιση της ώρας και της ηµεροµηνίας, ΞΚ σελ. 13 Ρύθµιση του ακουστικού για προσωπική ή κοινή χρήση, 31 Το µενού Handset, 26 Φόρτιση της µπαταρίας του ακουστικού, ΞΚ σελ. 8 Αναγνώριση κλήσης Αποθήκευση αριθµών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης, 19 Διαγραφή ενός συγκεκριµένου αριθµού από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης, 13 Αξεσουάρ Αξεσουάρ BeoCom 2, ΞΚ σελ. 14 Βάση Η βάση BeoLine, ΞΚ σελ. 10 Καταχώρηση του ακουστικού σε µία βάση, ΞΚ σελ. 10 Ρύθµιση του ακουστικού για προσωπική ή κοινή χρήση, 31 Το µενού Base, 26 Διαγραφή Διαγραφή ενός συγκεκριµένου αριθµού από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης, 13 Διαγραφή ενός συγκεκριµένου αριθµού από τη λίστα Επανάκλησης, 11 Διαγραφή ονόµατος ή αριθµού από το Ευρετήριο, 18 Διαγραφή του περιεχοµένου της λίστας Αναγνώρισης Κλήσης ή Επανάκλησης, 20 Ενδείξεις και µενού Εµφάνιση πληροφοριών κλήσης µίας επιλεγµένης εξερχόµενης κλήσης, 10 Επιλογές στο κυρίως µενού, ΞΚ σελ. 6 Επίλυση προβληµάτων µέσω της οθόνης το µενού Alert, ΞΚ σελ. 7 Η οθόνη του ακουστικού, ΞΚ σελ. 6 Προβολή των νέων, αναπάντητων κλήσεων, ΞΚ σελ. 6

35 35 Ένταση ήχου Ένταση ήχου και µικρόφωνο, 6 Ρύθµιση της έντασης του ήχου προϊόντων ήχου και εικόνας, 22 Καταχώρηση Η βάση BeoLine, ΞΚ σελ. 10 Καταχώρηση του ακουστικού σε µία βάση για πρώτη φορά, ΞΚ σελ. 10 Επανάκληση Αποθήκευση αριθµών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης, 19 Διαγραφή ενός συγκεκριµένου αριθµού από τη λίστα Επανάκλησης, 11 Διαγραφή του περιεχοµένου της λίστας Αναγνώρισης Κλήσης ή Επανάκλησης, 20 Εµφάνιση πληροφοριών κλήσης µίας επιλεγµένης εξερχόµενης κλήσης, 10 Πραγµατοποίηση κλήσης από τη Λίστα κλήσεων, 10 Χρήση Επανάκλησης, 10 Επεξεργασία Διαγραφή ονόµατος ή αριθµού από το Ευρετήριο, 18 Επεξεργασία ονόµατος ή αριθµού από το Ευρετήριο, 16 Καταχώρηση ενός νέου ονόµατος και αριθµού στο Ευρετήριο, 14 Εσωτερικοί αριθµοί Κλήση και αποθήκευση εσωτερικών αριθµών στο Ευρετήριο, 23 Ευρετήριο Αναζήτηση στο Ευρετήριο και πραγµατοποίηση κλήσης, 9 Αποθήκευση αριθµού µετά από κλήση, 7 Αποθήκευση αριθµών από τις λίστες Επανάκλησης και Αναγνώρισης Κλήσης, 19 Διαγραφή ονόµατος ή αριθµού από το Ευρετήριο, 18 Επεξεργασία ονόµατος ή αριθµού από το Ευρετήριο, 16 Καταχώρηση ενός νέου ονόµατος και αριθµού στο Ευρετήριο, 14 Κλήση και αποθήκευση εσωτερικών αριθµών στο Ευρετήριο, 23 Κλήσεις Αναζήτηση στο Ευρετήριο και πραγµατοποίηση κλήσης, 9 Αποθήκευση αριθµού µετά από κλήση, 7 Κλήση ενός άλλου ακουστικού, 30 Κλήση και αποθήκευση εσωτερικών αριθµών στο Ευρετήριο, 23 Μεταφορά εξωτερικών κλήσεων, 32 Πραγµατοποίηση µίας εσωτερικής κλήσης συνδιάσκεψης, 33 Πραγµατοποίηση και απάντηση κλήσεων, 4 Πραγµατοποίηση κλήσης από τη λίστα Αναγνώρισης Κλήσης, 12 Πραγµατοποίηση κλήσης από τη Λίστα κλήσεων, 10 Κλήσεις συνδιάσκεψης Πραγµατοποίηση µίας εσωτερικής κλήσης συνδιάσκεψης, 33 Κουδούνισµα Μηδενισµός της έντασης κουδουνίσµατος του ακουστικού, 5 Προσωρινή διακοπή του κουδουνίσµατος ενός ακουστικού, 4 Το µενού Ringer, 26 Μικρόφωνο Ένταση ήχου και µικρόφωνο, 6 Μπαταρία Φόρτιση της µπαταρίας του ακουστικού, ΞΚ σελ. 8 Ρυθµίσεις Ένταση ήχου και µικρόφωνο, 6 Καταχώρηση ονοµασίας ακουστικού, ΞΚ σελ. 12 Μηδενισµός της έντασης κουδουνίσµατος του ακουστικού, 5 Ρύθµιση ενός πρωτεύοντος αριθµού, 25

36 >> Ευρετήριο Ρύθµιση της έντασης του ήχου προϊόντων ήχου και εικόνας, 22 Ρύθµιση της ώρας και της ηµεροµηνίας, ΞΚ σελ. 13 Ρύθµιση του ακουστικού για προσωπική ή κοινή χρήση, 31 Το µενού Base, 26 Το µενού Flash Time, 27 Το µενού Handset, 26 Το µενού Language, 27 Το µενού News Indicator, 26 Το µενού Ringer, 26 Το µενού Switchboard, 27 Το µενού Time and date, 26 Συντήρηση Καθαρισµός του BeoCom 2, ΞΚ σελ. 14 Τοποθέτηση Τοποθέτηση και περιβάλλον, ΞΚ σελ. 14 Φόρτιση Φόρτιση της µπαταρίας του ακουστικού, ΞΚ σελ. 8

37 37 Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση.

38 38 Το παρόν προϊόν ικανοποιεί τις απαιτήσεις που αναφέρονται στις οδηγίες ΕΕ 89/336 και 73/23. Οι τεχνικές προδιαγραφές, τα χαρακτηριστικά και η χρήση τους υπόκεινται σε μεταβολή χωρίς προειδοποίηση! Version

39

40

BeoCom 2. Ξεκινώντας

BeoCom 2. Ξεκινώντας BeoCom 2 Ξεκινώντας Πριν ξεκινήσετε Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 2 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με

Διαβάστε περισσότερα

Πριν ξεκινήσετε. Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 6000 με μία βάση BeoLine.

Πριν ξεκινήσετε. Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 6000 με μία βάση BeoLine. BeoCom 6000 Οδηγός Πριν ξεκινήσετε 3 Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού BeoCom 6000 με μία βάση BeoLine. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό τον Οδηγό Τα παρακάτω παραδείγματα απεικονίζουν πλήκτρα και οθόνες κατάστασης σε μία αλληλουχία οδηγιών.

Πώς να χρησιμοποιήσετε αυτό τον Οδηγό Τα παρακάτω παραδείγματα απεικονίζουν πλήκτρα και οθόνες κατάστασης σε μία αλληλουχία οδηγιών. BeoCom 5 Πριν ξεκινήσετε 3 Ο Οδηγός αυτός περιέχει οδηγίες για τον τρόπο ρύθμισης και χρήσης του ακουστικού με μία βάση BeoLine 2. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ακουστικό και με άλλες βάσεις,

Διαβάστε περισσότερα

Πριν ξεκινήσετε. Πλήκτρα στο ακουστικό Στρογγυλό πλήκτρο. Πλήκτρο της λίστας κλήσεων, για πρόσβαση στη λίστα των εξερχόµενων και εισερχόµενων κλήσεων

Πριν ξεκινήσετε. Πλήκτρα στο ακουστικό Στρογγυλό πλήκτρο. Πλήκτρο της λίστας κλήσεων, για πρόσβαση στη λίστα των εξερχόµενων και εισερχόµενων κλήσεων BeoCom 4 Οδηγός Πριν ξεκινήσετε Χρήση του παρόντος Οδηγού Χρησιµοποιήστε αυτή τη λεζάντα για να αναγνωρίσετε ένα πλήκτρο ή µια ένδειξη κατάστασης σε µια σειρά οδηγιών. Πλήκτρα στο ακουστικό Στρογγυλό πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση.

4. Όταν τερματίσετε την κλήση, βαλτε το ακουστικό στη βάση. ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Ξεκινώντας 1. Χρήση 3 x 1.5V μπαταρίες AA. Ανοίξτε τη θήκη των μπαταριών και τοποθετήστε τις μπαταρίες σύμφωνα με τη σωστή πολικότητα, κλείστε το πορτάκι (προτείνεται να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004

Motorola S2000. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Motorola S2000 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα S2001, S2002, S2003 και S2004 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία... 3 1.1 Ημερομηνία...

Διαβάστε περισσότερα

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο

COBRA MRF 300BT MRF 300BT 1. Άγκιστρο στερέωσης. Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα. λειτουργιών. Κουµπί ενεργοποίησης. Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο COBRA MRF 300BT Οδηγίες χρήσης Φωτισµός οθόνηςκλείδωµα λειτουργιών Άγκιστρο στερέωσης Κουµπί ενεργοποίησης Επιλογή τρόπου λειτουργίας Μικρόφωνο Κουµπί οµιλίας Οθόνη ενδείξεων Κουµπιά επιλογής λειτουργιών

Διαβάστε περισσότερα

PowerTel Οδηγίες χρήσης

PowerTel Οδηγίες χρήσης PowerTel 30 PowerTel Οδηγίες χρήσης User Guide Με Übersicht μια ματιά Bitte klappen Sie diese Seite aus U2 3 me mia matia +30dB 1 Πλήκτρο επιστροφής κλήσης 2 Άμεση κλήση αποθηκευμένου αριθμού Μ1 3 Διαγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση.

Motorola O1. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104. Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. Motorola O1 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Για τα μοντέλα O101, O102, O103 και O104 Προειδοποίηση Φορτίστε τις μπαταρίες για 24 ώρες πριν τη χρήση. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Ώρα και Ημερομηνία 3 1.1 Ημερομηνία 3 1.2 Ώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης

Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης T110 Τηλεφωνική συσκευή με αναγνώριση κλήσεων Εγχειρίδιο Χρήσης crypto ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΘΟΝΗΣ LCD ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΨΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής

Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής Οδηγίες Χρήσεως Τηλεφωνικής Συσκευής 1 ) Οθόνη 2 Χ 20 χαρακτήρων. 2 ) Προγραμματιζόμενα πλήκτρα διπλής λειτουργίας. 3 ) 2 nd Πλήκτρο επιλογής της δεύτερης λειτουργίας των πλήκτρων. 4 ) Transfer / Diversion

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 3000 Οδηγ ς

BeoSound 3000 Οδηγ ς BeoSound 3000 Οδηγός BeoSound 3000 Guide BeoSound 3000 Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο Οδηγός Το Βιβλίο

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνική συσκευή SKH-400 Λειτουργικά χαρακτηριστικά Συµβατό µε συστήµατα FSK&DTMF 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας. 35 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση

Διαβάστε περισσότερα

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR

Σύντοµος οδηγός. Συνδέσεις. Τοποθέτηση µπαταριών/φόρτιση µπαταριών. Φόρτιση για 7 ώρες περίπου. PNQW1108ZA. Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR TG7301_7321GR(gr_gr)_QG.fm Page 1 Tuesday, May 27, 2008 4:07 PM Σύντοµος οδηγός Συνδέσεις Αρ. µοντέλου KX-TG7301GR KX-TG7321GR Μονάδα βάσης Κάντε κλικ στο Στο τηλεφωνικό δίκτυο Φίλτρο DSL/ADSL (για χρήστες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρματο Τηλέφωνο DECT με αναγνώριση κλήσης Σύντομη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση ακουστικού Συνδυασμός πλήκτρων Μενού Κάτω

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή της συσκευής

Περιγραφή της συσκευής Περιγραφή της συσκευής 9 10 11 12 13 1 Καλώδιο ρεύματος 2 Τροφοδοσία χαρτιού 3 Δίσκος χαρτιού 4 Συγκρατητής χαρτιού 5 Πτερύγιο τροφοδοσίας 6 Πάνελ λειτουργίας 9 Κύλινδρος εκτύπωσης 11 Καπάκι σαρωτή 12

Διαβάστε περισσότερα

MOTOROLA CD3. Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304. Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση

MOTOROLA CD3. Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304. Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση MOTOROLA CD3 Για τα μοντέλα CD301, CD302, CD303 και CD304 Προσοχή: Φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες πριν την πρώτη χρήση 1 Καλωσορίσατε Στο νέο σας ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο Motorola CD301 100 θέσεις

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD180 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν η μπαταρία

Διαβάστε περισσότερα

CD140. GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο

CD140.  GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο CD140 www.philips.com/support GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Προειδοποίηση Χρησιμοποιήστε μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Φορτίστε το ακουστικό(ά) για 24 ώρες πριν τη χρήση. Περιεχόμενα 1 Σημαντικό 2

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ PHILIPS BASELINE PRO CLI 1/10 Επεξήγηση συμβόλων Έναρξη / λήξη χρονομέτρησης διάρκειας τηλεφωνήματος. Αποθήκευση αριθμού στη μνήμη. Έλεγχος αριθμού που βρίσκεται αποθηκευμένος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Εγγράψτε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη στη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 Σύνδεση 2 Τοποθέτηση 3 Ευχάριστη χρήση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 202X Προετοιµασία τηλεφώνου Πληροφορίες για την ασφάλεια Προσοχή: Είναι σηµαντικό να διαβάσετε τις υποδείξεις ασφαλείας πριν από την εκκίνηση. Έλεγχος των περιεχοµένων της συσκευασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 3905 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/81 15/05/2014 Περιεχόμενα ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας

2 Τοποθέτηση του τηλεφώνου 3 Γνωρίστε το τηλέφωνό σας NICE Για μέγιστη κάλυψη και τη μείωση των παρεμβολών, αυτά είναι μερικά κατευθυντήριες γραμμές που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την Τοποθετήστε τη μονάδα βάσης, - Τοποθετήστε τον σε μια βολική, υψηλή

Διαβάστε περισσότερα

Motorola C6. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604. Προειδοποίηση

Motorola C6. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604. Προειδοποίηση Motorola C6 Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο Για τα µοντέλα C601, C602, C603 και C604 Προειδοποίηση Πριν το χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλωσορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 200W conference phone

Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 200W conference phone Γρήγορος οδηγός χρήσης για Konftel 200W conference phone ΕΛΛΗΝΙΚΑ Conference phones for every situation ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ KONFTEL 200W Το Konftel 200W είναι μία συσκευή DECT τηλεφωνικών συσκέψεων με ακτίνα κάλυψης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εκκίνηση

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εκκίνηση ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Εκκίνηση 3 Επιλέγοντας χώρα 3 Ειδοποίηση χαμηλής στάθμης μπαταρίας 3 Απόδοση μπαταρίας 3 Ώρα και ημερομηνία 4 Χειροκίνητη ρύθμιση ώρας και ημερομηνίας 4 Κάνοντας μια κλήση 4 Κάνοντας μια κλήση

Διαβάστε περισσότερα

Motorola C42. Σταθερό και ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο. Μοντέλα: C4201, C4202, C4203 και C4204

Motorola C42. Σταθερό και ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο. Μοντέλα: C4201, C4202, C4203 και C4204 Σταθερό και ασύρματο ψηφιακό τηλέφωνο Motorola C42 Μοντέλα: C4201, C4202, C4203 και C4204 Προειδοποίηση: Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλώς ορίσατε... Στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας

Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Οδηγίες Χρήσης και Οδηγίες Ασφαλείας Ασύρµατο Τηλέφωνο DECT µε αναγνώριση κλήσης Σύντοµη περιγραφή λειτουργιών ακουστικού Λειτουργία Κλείδωµα / ξεκλείδωµα πλήκτρων Εξωτερική κλήση Εσωτερική κλήση Επανάκληση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ TC 29 Πληροφορίες ασφαλείας Παρακαλούµε διαβάστε το παρόν εγχειρίδιο οδηγιών λειτουργίας προσεκτικά. Σύνδεση του τηλεφώνου Συνδέστε το τηλεφωνικό καλώδιο που περιλαµβάνεται µε µία τηλεφωνική

Διαβάστε περισσότερα

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση

Kαλώς ήλθατε. Οδηγός ταχείας εγκατάστασης. Σύνδεση. Εγκατάσταση. Απόλαυση Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 140 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 145 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE140/SE145

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Τηλέφωνο PL5000

Ασύρματο Τηλέφωνο PL5000 Ασύρματο Τηλέφωνο PL5000 Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σε αυτές τις οδηγίες είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν από τη συσκευή που έχετε

Διαβάστε περισσότερα

Γ. ΣΕΦΕΡΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 542-50 ΤΗΛ. 031-330177 & 330-185 FAX. 031-330187 teletechnika@the.forthnet.gr

Γ. ΣΕΦΕΡΗ 8 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Τ.Κ. 542-50 ΤΗΛ. 031-330177 & 330-185 FAX. 031-330187 teletechnika@the.forthnet.gr 8 FT48-200 Οδηγίες χρήσεως 1 Γενικά Οι παρακάτω σελίδες παρουσιάζουν την ειδική τηλεφωνική συσκευή FT48. Οι οδηγίες χωρίζονται σε τρία κεφάλαια. 1. Περιγραφή των μερών της συσκευής (έως σελ. 2. Μενού της

Διαβάστε περισσότερα

Motorola S12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204

Motorola S12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Motorola S12 Μοντέλα: S1201, S1202, S1203 και S1204 Προειδοποίηση: Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλώς ορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ HX-GO02 & HX-GO1 ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΓΙΑ SMART PHONES 1 Αναζητήστε στο Google Play ή στο App Store την εφαρμογή ΗΧ-GO2 και εγκαταστήστε την στο κινητό σας (με λειτουργικό Android

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CISCO IP PHONE 7940 & 7960

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CISCO IP PHONE 7940 & 7960 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ CISCO IP PHONE 7940 & 7960 ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Περιεχόμενα 1. Συνοπτικές Οδηγίες..4 1.1. Προβολή των αρχείων καταγραφής και κλήση μέσω αυτών.4

Διαβάστε περισσότερα

Motorola C12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: C1201, C1202, C1203 και C1204

Motorola C12. Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο. Μοντέλα: C1201, C1202, C1203 και C1204 Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Motorola C12 Μοντέλα: C1201, C1202, C1203 και C1204 Προειδοποίηση: Πριν το χρησιμοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλώς ορίσατε... στο νέο σας Motorola

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 9000 Οδηγ ς

BeoSound 9000 Οδηγ ς BeoSound 9000 Οδηγός BeoVision Avant Guide BeoVision Avant Reference book Περιεχόµενα του Οδηγού 3 Υπάρχουν δύο οδηγοί στη διάθεση σας, για να γνωρίσετε τη δική σας συσκευή Bang & Olufsen. Ο οδηγός Το

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 3 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 4 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 5 Προσθήκη ενός πρόσθετου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT

ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ DECT 0 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗ 2 ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ 2 ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΣΑΣ 3 ΟΘΟΝΗ ΑΝΑΜΟΝΗΣ 3 ΕΙΚΟΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ 4 ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ 4 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ 5 ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα.1/1 www.1999.gr

Σελίδα.1/1 www.1999.gr Σελίδα.1/1 LXT-4 WATCH GPS GSM TRACKER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Κεφάλαιο 1 γενική εισαγωγή 1.1 Εμφάνιση 1.2 Λειτουργίες Ο κάθε επιλεγμένος αριθμός μπορεί να πάρει τις πληροφορίες θέσης άμεσα μέσω της ερώτησης SMS,

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 18x

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 18x Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 18x Oδηγίες χειρισµού Αποσυσκευασία του τηλεφώνου σας Στο κουτί θα βρείτε: - Το ασύρµατο ακουστικό - Η µονάδα βάσης - ύο επαναφορτιζόµενες κυψέλες µπαταρίας για κάθε ακουστικό -Ένα κάλυµµα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ SNOM 300 έκδοση 8.7.5.44 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Πίνακας περιεχομένων ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ... 1 ΕΝΤΟΛΕΣ MENOY... 2 1. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ (Operation)... 2 1.1 Αρχική Σελίδα (Home)... 2 1.2 Κατάλογος

Διαβάστε περισσότερα

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

(Αντιγραφή) ή χρησιμοποιήστε το πληκτρολόγιο για να καταχωρίσετε τους αριθμούς των αντιγράφων. Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Σύντομη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DB -10 ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MENU 1. Είστε σε κατάσταση αναμονής με ανοικτό τον πομποδέκτη και πατάτε το πλήκτρο ώστε να μπείτε σε κατάσταση MENU, όπου και θα εμφανιστεί στην οθόνη. 2.

Διαβάστε περισσότερα

Motorola D1O. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O. Προειδοποίηση

Motorola D1O. Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο. Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O. Προειδοποίηση Motorola D1O Ψηφιακό Ασύρµατο Τηλέφωνο Για τα µοντέλα D101O, D102O, D103O και D104O Προειδοποίηση Πριν το χρησιµοποιήσετε για πρώτη φορά, φορτίστε το ακουστικό για 24 ώρες. Καλωσορίσατε... στο νέο σας

Διαβάστε περισσότερα

FT Οδηγίες χρήσεως

FT Οδηγίες χρήσεως FT48-200 Οδηγίες χρήσεως 1 Γενικά Οι παρακάτω σελίδες παρουσιάζουν την ειδική τηλεφωνική συσκευή FT48. Οι οδηγίες χωρίζονται σε τρία κεφάλαια. 1. Περιγραφή των μερών της συσκευής (έως σελ. 2. Μενού της

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245

Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο SE 240 Ψηφιακό ασύρματο τηλέφωνο με αυτόματο τηλεφωνητή SE 245 Kαλώς ήλθατε Οδηγός ταχείας εγκατάστασης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Περιεχόμενα συσκευασίας SE240/SE245

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου. Έκδοση 1.0a

Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου. Έκδοση 1.0a Εγχειρίδιο γρήγορης αναφοράς φορητού εσωτερικού τηλεφώνου Έκδοση 1.0a Χρήση του φορητού εσωτερικού τηλεφώνου σας Λόγω των δυνατοτήτων προσαρμογής του συστήματος, οι Κωδικοί κλήσης και οι Δυνατότητες των

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4

Περιεχόμενα. Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4. Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Beo4 Οδηγός Περιεχόμενα 3 Χρήση του τηλεχειριστηρίου σας Beo4, 4 Τα πλήκτρα του Beo4 με λεπτομέρειες, 6 Καθημερινή και προηγμένη λειτουργία με τα πλήκτρα του Beo4 Εξατομίκευση του Beo4, 9 Ρύθμιση του

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao

Στοιχεία κατασκευαστή SHENZHEN SHENKINHAO ELECTRONICS CO.,LTD Διεύθυνση: 4/F, D Block NO.28,2nd Road,Liantangwei Industrial Zone,He ao Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ SKH-300 Βασικά χαρακτηριστικά 10 µνήµες εξερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση διάρκειας συνοµιλίας. 30 µνήµες εισερχοµένων αριθµών µε απεικόνιση ηµεροµηνίας και ώρας Φίλτρο 5 ψηφίων προθέµατος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912 ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤO CISCO IP PHONE 7912 ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Περιεχόμενα 1. Επισκόπηση του τηλεφώνου 3 1.1. Κουμπιά και υλικό 3 1.2. Μενού εφαρμογών..4 1.3. Γραμμές

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΩΔΙΚΩΝ ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ (HARDWARE TOKEN) ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ Αγαπητέ Πελάτη, Καλώς ήλθατε στην νέα εποχή της Attica Bank! H συσκευή Κωδικών Μίας Χρήσης (Hardware Token) που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 7975 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/83

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 7975 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/83 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ THN IP ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ CISCO 7975 ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/83 15/05/2014 Περιεχόμενα ΦΥΣΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-1011 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ Σας ευχαριστούμε για την αγορά του προϊόντος. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο πριν προσπαθήσετε να εγκαταστήσετε ή να

Διαβάστε περισσότερα

MicroLog TCR-1000. Εγχειρίδιο χρήστη

MicroLog TCR-1000. Εγχειρίδιο χρήστη MicroLog TCR-1000 Εγχειρίδιο χρήστη ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Περιγραφή 1.1. Περιγραφή προϊόντος 1.2. Λεπτομέρειες προϊόντος 2. Εγκατάσταση 2.1. Περιεχόμενο συσκευασίας 2.2. Εικόνα προϊόντος 2.3. Λειτουργίες πληκτρολογίου

Διαβάστε περισσότερα

1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ

1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ - συσκευή τηλεφώνου x 1 - δέκτης x 1 - καλώδιο Helix x 1 - καλώδιο τηλεφωνικής σύδνεσης x 1 - μπαταρίες ΑΑΑ x 2 - Οδηγίες χρήσης x 1 1. ΠΛΗΚΤΡΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-405. Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει πληροφορίες που ανήκουν στην εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-405. Αυτό το εγχειρίδιο περιέχει πληροφορίες που ανήκουν στην εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ PL-405 Table of Contents 1 ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ... 6 2.1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ... 6 2.2 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ... 6 3 ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ

Διαβάστε περισσότερα

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση

ΗΧ-GD30. Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού. Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN. Εγκατάσταση ΗΧ-GD30 Συσκευή τηλεφωνητή μέσω GSM και PSTN Οδηγίες χρήσης και προγραμματισμού Εγκατάσταση Ξεβιδώστε την βίδα που υπάρχει στο κάτω μέρος της συσκευής και αφαιρέστε το πίσω κάλυμμα. Πριν τοποθετήσετε την

Διαβάστε περισσότερα

CD145. GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο

CD145.  GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο CD145 www.philips.com/support GR Ψηφιακό Ασύρματο Τηλέφωνο Προειδοποίηση Χρησιμοποιήστε μόνο επαναφορτιζόμενες μπαταρίες. Φορτίστε το ακουστικό(ά) για 24 ώρες πριν τη χρήση. Περιεχόμενα 1 Σημαντικό 3

Διαβάστε περισσότερα

VOLTE-TEL communications /

VOLTE-TEL communications  / 1 2 Σύντομος Οδηγός Χρήσης Σχετικά με το έντυπο που έχετε στα χέρια σας. Ο συγκεκριμένος οδηγός χρήσης έχει ως σκοπό να σας επεξηγήσει τις βασικές λειτουργίες του τηλεφωνικού συστήματος τις AGFEO του οποίου

Διαβάστε περισσότερα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα

BeoSound 4. Συμπλήρωμα BeoSound 4 Συμπλήρωμα Σύστημα μενού Το παρόν συμπλήρωμα περιέχει διορθώσεις στον Οδηγό του BeoSound 4. Λόγω νέου λογισμικού, το μουσικό σας σύστημα έχει εξοπλιστεί με νέα χαρακτηριστικά. Το σύστημα μενού

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ Βασικές λειτουργίες συσκευής Gigaset A ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ... 8

ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΤ Βασικές λειτουργίες συσκευής Gigaset A ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΗ... 8 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΕΝΙΚΑ... 2 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ... 2 2.1 Γραμμές, λειτουργία, συσκευές... 2 2.2 Βασικές λειτουργίες συσκευής GXP2160... 3 2.2.1 Οθόνη... 3 2.2.2 Πλήκτρα κεντρικού τμήματος... 4

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα

Butler 3501 Οδηγίες χρήσης

Butler 3501 Οδηγίες χρήσης Butler 3501 Οδηγίες χρήσης !! Σημαντικό!! Η λειτουργία "αναγνώρισης κλήσης", απαιτεί την ενεργοποίηση της υπηρεσίας στην τηλεφωνική σας γραμμή, από τον τηλεπικοινωνιακό σας φορέα π.χ ΟΤΕ, έναντι μηνιαίου

Διαβάστε περισσότερα

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ

Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ AUTO-DIALER 911 Microcomputer Automatic Alarm device CCTV SECURITY AUTOMATIC ALARM SYSTEΜ Χαρακτηριστικά: Τάση Λειτουργίας: DC11V TO 15V Στατικό Ρεύµα: 20mA (MAX) Ρεύµα Λειτουργίας: 150mA (MAX) Καταστάσεις

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 190X

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 190X Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DE 190X Στο κουτί θα βρείτε: - Το ασύρµατο ακουστικό (δύο συσκευές µε ένα σύστηµα Twin, τρία µε ένα Triple σύστηµα και τέσσερα µε ένα σύστηµα Quad). - Τη µονάδα βάσης - ύο επαναφορτιζόµενες

Διαβάστε περισσότερα

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3

Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 Κ Ι Ν Η Τ Ο Τ Η Λ Ε Φ Ω Ν Ο G S 5 0 3 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΟΝΤΕΛΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ. ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ SIM ΜΕ GPRS ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Περιεχόμενο 1. Επισκόπηση

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά D1010 της Motorola

Σειρά D1010 της Motorola Σειρά D1010 της Motorola Ψηφιακό ασύρµατο τηλέφωνο µε τηλεφωνητή Προειδοποίηση Χρησιµοποιήστε µόνο επαναφορτιζόµενες µπαταρίες. Καλώς ήρθατε... στο νέο σας ψηφιακό ασύρµατο τηλέφωνο D1011 της Motorola!

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C

Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C Οδηγίες προγραμματισμού για τα μοντέλα τηλεφωνικών κέντρων: TC-104C TC-106C TC108C ΓΕΝΙΚΑ 1.1 Διακοπή ρεύματος-τροφοδοσίας συσκευής Σε περίπτωση διακοπής του ρεύματος η εξωτερική γραμμή 1 συνδέεται αυτόματα

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων Ενότητα 3 Σχεδίαση Βάσεων Δεδομένων 17 18 3.1 Εισαγωγή Μία βάση δεδομένων αποτελείται από δεδομένα για διάφορα θέματα τα οποία όμως σχετίζονται μεταξύ τους και είναι καταχωρημένα με συγκεκριμένο τρόπο.

Διαβάστε περισσότερα

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Επεξεργασία πινάκων

Εργαστήριο «Τεχνολογία Πολιτισμικού Λογισμικού» Ενότητα. Επεξεργασία πινάκων Ενότητα 4 Επεξεργασία πινάκων 36 37 4.1 Προσθήκη πεδίων Για να εισάγετε ένα πεδίο σε ένα πίνακα που υπάρχει ήδη στη βάση δεδομένων σας, βάζετε τον κέρσορα του ποντικιού στο πεδίο πάνω από το οποίο θέλετε

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης

Αντιγραφή με χρήση της γυάλινης επιφάνειας σάρωσης Γρήγορη αναφορά Αντιγραφή Δημιουργία αντιγράφων Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 3 Στον πίνακα ελέγχου του εκτυπωτή πατήστε το κουμπί αντίγραφο 4 Εάν τοποθετήσατε το έγγραφο στη γυάλινη επιφάνεια σάρωσης

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρματο Τηλέφωνο με τηλεφωνητή PL4000

Ασύρματο Τηλέφωνο με τηλεφωνητή PL4000 Ασύρματο Τηλέφωνο με τηλεφωνητή PL4000 Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις Οδηγίες Χρήσης είναι ενδεικτικά και ενδέχεται να διαφέρουν από

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USER MANUAL

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USER MANUAL Central shop Καραολη Δημητριου 105 Μοσχατο 18345 2118001459 TE-5800 BUTLER 2010 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ USER MANUAL ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ READ CAREFULLY BEFORE USE Σημαντικό Για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

BigTel 200/202. Οδηγίες χρήσης 210-41 70 400. επικοινωνίας. Ακουστικά Βαρηκοΐας - Κοχλιακά Εµφυτέυµατα - Βοηθήµατα ακοής

BigTel 200/202. Οδηγίες χρήσης 210-41 70 400. επικοινωνίας. Ακουστικά Βαρηκοΐας - Κοχλιακά Εµφυτέυµατα - Βοηθήµατα ακοής SICHERHEITSHINWEISE BigTel 200202 Οδηγίες χρήσης γραµµή επικοινωνίας 210-41 70 400 Ακουστικά Βαρηκοΐας - Κοχλιακά Εµφυτέυµατα - Βοηθήµατα ακοής Safety Information ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πληροφορίες ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ PHONE-DEX

ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ PHONE-DEX ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΗΣ PHONE-DEX Περιεχόμενο συσκευασίας* Εγχειρίδιο χρήσης Μπαταρίες και κάλυμμα Ακουστικό Προσαρμογέας ρεύματος Καλώδιο τηλεφώνου Μονάδα βάσης Βύσμα τηλεφώνου * Μπορεί να μην είναι ακριβώς όπως

Διαβάστε περισσότερα

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην

Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο. Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην Οδηγίες Χρήσης 1 1.Μηνύμα Η συσκευή υποστηρίζει την αποστολή/λήψη μηνυμάτων SMS. Πιέστε το πλήκτρο μηνυμάτων για να γράψετε ένα νέο μήνυμα. Σύνταξη μηνύματος Επιλέξτε Μενού Μήνυμα Γράψε Μήνυμα στην συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome D150 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER

Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER Εγχειρίδιο χρήσης για την ασφαλή Λειτουργία και παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου με GPS TRACKER 1. Καλώς ήρθατε στην υπηρεσία μας! Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την παρακολούθηση κινητών τηλεφώνων

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης PL-320

Οδηγίες Χρήσης PL-320 Οδηγίες Χρήσης PL-320 Σημείωση: Οι εικόνες/ σχήματα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και οι ενδείξεις που αναφέρονται σ αυτές τις Οδηγίες Χρήσης είναι ενδεικτικά και μπορεί να διαφέρουν από τη συσκευή που έχετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης.

Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. Κ4 Elderly Care System Οδηγίες γρήγορης εκκίνησης. ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΡΥΘΜΙΣΕΤΕ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ SMS ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Καλώς ήλθατε Οδηγός γρήγορης εκκίνησης 1 2 3 Σύνδεση Εγκατάσταση Απόλαυση Τί περιέχει το κουτί Σταθμός βάσης CD140 Ή Ακουστικό CD140/CD145 Σταθμός βάσης CD145 Μονάδα παροχής ισχύος για το σταθμό βάσης

Διαβάστε περισσότερα

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. www.philips.com/welcome CD290 CD295. Εγχειρίδιο χρήσης

Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση. www.philips.com/welcome CD290 CD295. Εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/welcome CD290 CD295 Εγχειρίδιο χρήσης Πίνακας περιεχομένων 1 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας 3 2 Το τηλέφωνό σας 4 Τι περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής...

Επανάκληση Διεθνείς κλήσεις Επαφές Άνοιγμα Επαφών Προβολή επαφών Προσθήκη νέας επαφής Αναζήτηση επαφής... Περιεχόμενα Ξεκινώντας... 6 Αφαίρεση πίσω καλύμματος... 6 Τοποθέτηση καρτών SIM... 7 Φόρτιση της μπαταρίας... 9 Τοποθέτηση κάρτας μνήμης... 10 Ενεργοποίηση της συσκευής... 10 Απενεργοποίηση της συσκευής...

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ LIVETRIP TRAVELLER Η εφαρμογή LiveTripTraveller διατίθεται για κινητά τηλέφωνα με λειτουργικό σύστημα Android. Στο υπο-ιστοσελίδα www.livetrips.com/sources μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα

HT-6208 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

HT-6208 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ HT-6208 Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Κοµψή σχεδίαση µε µικρές διαστάσεις Αναγνώριση κλήσης Ενδείξεις σε Αγγλικά, Ισπανικά ή Γαλλικά (κατ επιλογή) Απεικόνιση 14 ψηφίων του εισερχόµενου

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186

Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Οδηγός γρήγορης έναρξης CD181/CD186 Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Χρησιμοποιείτε μόνο την τροφοδοσία ρεύματος που αναγράφεται στα τεχνικά στοιχεία. Μην αφήνετε το προϊόν να έρχεται σε επαφή με υγρά. Εάν

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης

Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Καταχωρήστε το προϊόν σας και λάβετε υποστήριξη από τη διεύθυνση www.philips.com/support D120 Σύντομο εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας Προειδοποίηση Το ηλεκτρικό δίκτυο ταξινομείται ως επικίνδυνο.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης

Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ. Τοποθέτηση και αντικατάσταση των µπαταριών. Γενικές πληροφορίες. Περιγραφή λειτουργίας. ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Ο ΗΓΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ruwido s_4 τηλεχειριστήριο γενικής χρήσης Σας συγχαίρουµε για την αγορά ενός RUWIDO τηλεχειριστηρίου γενικής χρήσης. Το νέο σας τηλεχειριστήριο αντικαθιστά το πρωτότυπο τηλεχειριστήριο

Διαβάστε περισσότερα

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2

THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ. 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 THERMOMETER TC-101 ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.1 7/12/2011 AUTOGUARD-PG Σελ.2 1. Γενικά Είναι ένα σύστηµα µέτρησης θερµοκρασίας πολλών σηµείων και τηλεειδοποίησης µέσω

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 9 10 11 12 Πλήκτρα Υποδείξεις ασφαλείας Σύμβολα οθόνης

Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 9 10 11 12 Πλήκτρα Υποδείξεις ασφαλείας Σύμβολα οθόνης Σύντομη παρουσίαση Euroset 5020 8 7 6 Πλήκτρα 1 Πλήκτρα κλήσης προορισμού 2 Πλήκτρο επανάκλησης 3 Πλήκτρο παράλληλης κλήσης 4 Πλήκτρο σίγασης (Mute) 5 Πλήκτρο Shift 6 Πλήκτρο μείωσης έντασης 7 Πλήκτρο

Διαβάστε περισσότερα