cabs.gr Taxi Dispatch Ολοκληρωµένη λύση για εταιρείες ΤΑΞΙ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "cabs.gr Taxi Dispatch Ολοκληρωµένη λύση για εταιρείες ΤΑΞΙ"

Transcript

1 cabs.gr Taxi Dispatch Ολοκληρωµένη λύση για εταιρείες ΤΑΞΙ Σύστηµα αυτόµατης διεκπεραίωσης κλήσεων που αναλαµβάνει την προώθηση των αιτηµάτων από τους πελάτες προς τους οδηγούς των οχηµάτων, σύµφωνα µε προηγµένους αλγόριθµους και κριτήρια που καθορίζονται από την εκάστοτε εταιρεία διαχείρισης ταξί, χωρίς ανθρώπινη µεσολάβηση από το κέντρο διαχείρισης. Η εταιρεία µας παρέχει καινοτόµες και εξειδικευµένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχηµάτων σε πραγµατικό χρόνο.

2 Η Trinity Vision είναι µια µικρή εταιρεία παροχής υπηρεσιών που ειδικεύεται στην δηµιουργία εφαρµογών στο διαδίκτυο. Αν και από το 2004 λειτουργούµε µε την εταιρική υπόσταση µιας Ο.Ε., προτιµάµε την ιδέα πως είµαστε µια µικρή δηµιουργική οµάδα, µε αγάπη για οτιδήποτε έχει να κάνει µε τεχνολογία και γενικά µε υπολογιστές και internet. Με έδρα τη Ρόδο, µία από τις µεγαλύτερες τουριστικές αγορές παγκοσµίως, τα τελευταία χρόνια έχουµε αναπτύξει εφαρµογές που παρέχουν λύσεις κυρίως σε εταιρίες του τουριστικού κλάδου. Η εταιρεία µας παρέχει καινοτόµες και εξειδικευµένες λύσεις διαχείρισης στόλου οχηµάτων σε πραγµατικό χρόνο. cabs.gr Την τελευταία δεκαετία, υπάρχουν αρκετές πρωτοποριακές λύσεις για εταιρίες ραδιοταξί, που µοναδικό σκοπό έχουν τη διαχείριση του στόλου τους. Οι περισσότερες από αυτές απαιτούν την εγκατάσταση ειδικού λογισµικού που για την χρήση του απαιτείται υψηλού κόστους εξοπλισµός, αγορά προγραµµάτων και δαπανηρά συµβόλαια συντήρησης. Με τα εργαλεία που µας παρέχει σήµερα η τεχνολογία, σχεδιάσαµε και κατασκευάσαµε µια πρωτοποριακή υπηρεσία που λειτουργεί µε την λογική Cloud. Για τη χρήση του συστήµατός µας στις κεντρικές εγκαταστάσεις, απαιτείται µόνο σύνδεση µε το διαδίκτυο και οποιοσδήποτε υπολογιστής, ενώ η εφαρµογή που χρησιµοποιεί ο οδηγός µέσα στο όχηµα λειτουργεί σε οποιαδήποτε συσκευή tablet ή smartphone µε λειτουργικό android και υποστηρίζει 3G/4G και GPS. Η υπηρεσία παρέχεται µε σταθερή µηνιαία χρέωση ανά όχηµα, ενώ η εφαρµογή για το κέντρο ραδιοταξί όπως και η εφαρµογή για τον οδηγό του οχήµατος ταξί είναι δωρεάν. Παρέχουµε δωρεάν τεχνική υποστήριξη και δωρεάν µελλοντικές αναβαθµίσεις των εφαρµογών µας, χωρίς ετήσια συµβόλαια συντήρησης και κρυφά κόστη.

3 Πως λειτουργεί το σύστηµα; Η εφαρµογή στο smartphone ή tablet που υπάρχει σε κάθε όχηµα ταξί, παρέχει σε πραγµατικό χρόνο τη θέση και την κατάσταση του οδηγού προς το κεντρικό µας σύστηµα. Ο πελάτης, µε δύο απλά και εύκολα βήµατα, κάνοντας χρήση της υπηρεσίας web ή της smartphone εφαρµογής µας ορίζει τον προορισµό, βλέπει αυτόµατα το κόστος του δροµολογίου και επιλέγει την αποστολή του αιτήµατος. Το σύστηµά µας, στη συνέχεια, εντοπίζει το πρώτο όχηµα στην ουρά του σταθµού αναµονής (πιάτσα) και κάνει αποστολή του αιτήµατος προς τον οδηγό. Ο οδηγός αξιολογεί το αίτηµα και επιλέγει αποδοχή ή απόρριψη του αιτήµατος ώστε να δροµολογηθεί στον επόµενο διαθέσιµο οδηγό. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθέσιµος οδηγός στον σταθµό αναµονής, η κλήση δροµολογείται αυτόµατα στο πλησιέστερο όχηµα προς τον πελάτη και αν δεν εντοπίσει διαθέσιµο οδηγό, η κλήση δροµολογείται προς τον operator του κέντρου για απευθείας ανάθεση Ο πελάτης, κάνοντας σύνδεση µε το σύστηµά µας έχει την δυνατότητα να καλέσει ταξί µε δύο απλά βήµατα, να δει το ιστορικό των κλήσεων του και να ακυρώσει αίτηµα σε εξέλιξη. Ο κεντρικός µας υπολογιστής γνωρίζει ανά πάσα στιγµή τη θέση και την κατάσταση του εκάστοτε οχήµατος, καθώς επίσης και την ουρά αναµονής του κάθε σταθµού ξεχωριστά. Ο οδηγός του οχήµατος µπορεί να ορίσει την κατάσταση του σε ελεύθερο κατειληµµένο, να σταθµεύσει και να λάβει σειρά προτεραιότητας σε σταθµό αναµονής. Στη συνέχεια µπορεί να επιλέξει την αποδοχή ή µη του εισερχόµενου αιτήµατος. Πιστεύουµε πως η τεχνολογία πρέπει να είναι προσιτή σε όλους. Σχεδιάσαµε ένα σύστηµα που απευθύνεται τόσο σε µικρές όσο και µεγάλες εταιρείες ταξί. ώσαµε σηµασία στον λειτουργικό σχεδιασµό του συστήµατος, ώστε να µπορεί να το δουλέψει ακόµα και ο πιο άπειρος χρήστης. Κάνοντας χρήση της τελευταίας τεχνολογίας καταφέραµε να σχεδιάσουµε ένα σύστηµα οικονοµικά προσιτό προς όλους χωρίς να στερείται οποιασδήποτε λειτουργίας. Παρέχουµε δωρεάν τεχνική υποστήριξη, ενώ οι αναβαθµίσεις του συστήµατος µας γίνονται αυτόµατα και άµεσα, δωρεάν, χωρίς ετήσια συµβόλαια συντήρησης. Οι δυσλειτουργίες ενός προγράµµατος οφείλονται σε κακό σχεδιασµό του κατασκευαστή. Η φιλοσοφία µας στο να γίνουµε καλύτεροι, δεν µας επιτρέπει να επιβαρύνουµε οικονοµικά τον πελάτη για δικά µας σφάλµατα. Κάθε φορά που κάνουµε την οποιαδήποτε βελτίωση στο σύστηµά µας, η ενηµέρωση γίνεται άµεσα και αυτόµατα, αλλά πάνω από όλα δωρεάν.

4 Operator Κατά το αρχικό στάδιο της παραµετροποίησης, ο κεντρικός διαχειριστής πρέπει να ορίσει τους σταθµούς αναµονής στον χάρτη, την ακτίνα δράσης τους, τα οχήµατα µε τους λογαριασµούς των οδηγών, τους λογαριασµούς των operator του κέντρου, καθώς επίσης και τις περιοχές που εξυπηρετεί η εταιρεία. Στη συνέχεια, έχει τη δυνατότητα να περάσει στο σύστηµα το υπάρχον πελατολόγιο και η πλατφόρµα είναι έτοιµη για χρήση. 1. Η κεντρική µάσκα παρέχει στον operator, σε πραγµατικό χρόνο, στοιχεία κλήσεων και την κατάστασή τους. Σε οποιοδήποτε στάδιο µπορεί να επέµβει και να κάνει διορθωτικές κινήσεις όπως αλλαγή προορισµού, αλλαγή οχήµατος ανάθεσης, ακύρωση. Η εφαρµογή µας έχει ενσωµατωµένους αλγόριθµους ώστε να επιλέγει αυτόµατα την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πελάτη και ανάθεση στον οδηγό του οχήµατος, συνυπολογίζοντας και τα κριτήρια που έχει ορίσει ο κεντρικός διαχειριστής της εταιρείας ταξί, επιτρέποντας στο σύστηµα να κάνει τη σκληρή δουλειά για εσάς. 2. Κάνοντας χρήση του GPS από δορυφόρο, το στίγµα που δίνει η κινητή τηλεφωνία από το 3G και τριγωνισµού Wi-Fi, ο κάθε operator έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί την κατάσταση του στόλου σε πραγµατικό χρόνο πάνω στον χάρτη και µε ακρίβεια µόλις λίγων µέτρων. Ο operator µπορεί να δει συγκεντρωτικά στοιχεία για την θέση των οχηµάτων, την αναµονή σε σταθµούς και γενικά έχει την δυνατότητα να γνωρίζει ανά πάσα στιγµή τη διαθεσιµότητα των οχηµάτων. Με αυτό τον τρόπο γνωρίζει πότε κάποιο όχηµα είναι διαθέσιµο για κρατήσεις, αν είναι κατειληµµένο και σε πόση ώρα θα είναι διαθέσιµο για να αναλάβει µία νέα ανάθεση Παράλληλα µε την αυτοµατοποιηµένη διαδικασία, το σύστηµά µας παρέχει τη δυνατότητα στην εταιρεία να διεκπεραιώσει και τις κλήσεις που γίνονται µέσω τηλεφώνου. Ο operator, κατά την καταχώρηση της κλήσης, έχει τη δυνατότητα να την ανάθεσει άµεσα σε συγκεκριµένο όχηµα ή να αφήσει το σύστηµα να επιλέξει το καταλληλότερο όχηµα για τον συγκεκριµένο πελάτη και προορισµό. Το σύστηµα αναγνωρίζει τον πελάτη από τον αριθµό του τηλεφώνου του και εµφανίζει τις προηγούµενες διαδροµές, έτσι ώστε να µην χρειάζεται κάθε φορά να συµπληρώνονται τα στοιχεία του. Για τη χρήση της υπηρεσίας απαιτείται το τηλεφωνικό κέντρο να παρέχει την δυνατότητα για αναγνώριση κλήσεων ή ύπαρξη VoIP τεχνολογίας. Η αναλυτική καταγραφή των αιτηµάτων, µας δίνει την δυνατότητα να σας παρέχουµε στατιστικά κίνησης. Με αυτό τον τρόπο το σύστηµά µας γίνεται κέντρο λήψεως αποφάσεων για κινήσεις προώθησης και marketing. Τα στατιστικά στοιχεία και ο καθηµερινός έλεγχος απόδοσης είναι τα σηµαντικότερα εργαλεία της σύγχρονης επιχείρησης. Η εφαρµογή µας, σας δίνει τη δυνατότητα να δείτε στατιστικά περιοχών µε υψηλή ή χαµηλή κίνηση, εταιρικούς πελάτες µε µεγάλη ή µικρή κίνηση, να µετρήσετε την απόδοση των οδηγών σας και γενικά όλα αυτά που απαιτούνται για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο.

5 Πελάτες Η αναµονή στο ακουστικό ανήκει οριστικά στο παρελθόν! Το µεγαλύτερο πρόβληµα που αντιµετωπίζουµε είναι η ανασφάλεια! Αρκετοί πελάτες, την πρώτη φορά που χρησιµοποιούν το σύστηµά µας, δεν µπορούν να πιστέψουν πως η κλήση του οχήµατος έγινε τόσο γρήγορα και τόσο απλά, πράγµα που τους ωθεί να καλέσουν το τηλεφωνικό κέντρο για επιβεβαίωση. Πιθανότατα να είναι και η τελευταία φορά που θα τους ακούσετε στο τηλέφωνο. Από εκείνη τη στιγµή και µετά, θα βλέπετε τα στοιχεία τους να περνάνε απο την οθόνη του κεντρικού υπολογιστή. 1. Ο πελάτης, αφού κάνει σύνδεση µε την web ή τη smartphone εφαρµογή, κάνει γνωστά τα στοιχεία και τη θέση του στο κέντρο. Τα στοιχεία του πελάτη εµφανίζονται στην οθόνη, καθώς και τα στοιχεία παραλαβής για τους εταιρικούς πελάτες µε σταθερή έδρα. Απο εκεί και πέρα, απλά επιλέγει προορισµό, βλέπει αυτόµατα την αξία του δροµολογίου και ολοκληρώνει την αποστολή του αιτήµατος. Σε λιγότερο απο 5 δευτερόλεπτα λαµβάνει απάντηση µε τον αριθµό του οχήµατος ταξί που έχει ανατεθεί από το σύστηµα. 2. Μία λίστα στην κεντρική σελίδα δείχνει πάντα τις τελευταίες 10 κλήσεις που έχουν γίνει. Ο πελάτης, έχει τη δυνατότητα από την εφαρµογή να ακυρώσει δροµολόγιο σε εξέλιξη ή να δεί το ιστορικό των κλήσεων προς το κέντρο και την αξία του εκάστοτε δροµολογίου. Ο αριθµός του οχήµατος είναι εµφανής σε κάθε δροµολόγιο. 3. Οι εταιρίες ταξί συχνά δίνουν προνόµια σε εταιρικούς πελάτες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια και µεγάλες επιχειρήσεις. Η εφαρµογή µας έχει τη δυνατότητα να καθορίσει ανά πελάτη ποσοστό προµήθειας σταθερό ή επι του δροµολογίου, ως κίνητρο επιλογής της συγκεκριµένης εταιρείας ταξί. Οι εταιρικοί πελάτες στην ενότητα µε τις αναφορές, έχουν την δυνατότητα να δουν αναλυτικά τις κλήσεις προς την εταιρεία και τα ποσοστά προµήθειάς τους. 4. Ένα απο τα µεγαλύτερα προβλήµατα που αντιµετωπίζουν οι εταιρίες ράδιο ταξί είναι η αποµάκρυνση των οδηγών από την εταιρεία, κάνοντας χρήση online υπηρεσίων από ιδιωτικές εταιρίες που παρέχουν online κλήσεις. Η εταιρεία ταξί, κάνοντας χρήση της ολοκληρωµένης πλατφόρµας cabs.gr, παρέχει πλέον ανταγωνιστικές υπηρεσίες προς τους οδηγούς και τους πελάτες της.

6 Εφαρµογή Οδηγού Καταφέραµε να αλλάξουµε τον τρόπο που δουλεύει ενας ολόκληρος κλάδος εδώ και δεκαετίες. Το ράδιο CB, είναι παρελθόν! Γνωρίζουµε οτι δεν είναι όλοι οι χρήστες εξοικειωµένοι µε τη νέα τεχνολογία. Σχεδιάσαµε µια εφαρµογή απλή, γρήγορη, εύχρηστη την οποία µπορεί να χρησιµοποιήσει ο οποιοσδήποτε! 1. Ο οδηγός του οχήµατος αρχικά κάνει σύνδεση στο σύστηµα µας, κάνοντας χρήση οποιουδήποτε tablet ή smartphone εξοπλισµένου µε 3G και GPS. Απο εκεί και πέρα είναι σε θέση να λαµβάνει αιτήµατα κλήσεων από το κέντρο. Ο οδηγός, έχει ανά πάσα στιγµή τη δυνατότητα να αλλάξει την κατάστασή του σε ελεύθερο ή κατειληµµένο, να πάρει θέση στην ουρά σταθµού αναµονής (πιάτσα), να αλλάξει βάρδια µε άλλο οδηγό του οχήµατος ή να κάνει οριστική αποσύνδεση απο το σύστηµα. 2. Κατα τη λήψη νέας κλήσης, ο οδηγός του οχήµατος έχει τη δυνατότητα να δεί τα στοιχεία του πελάτη και του δροµολογίου, τη συνολική αξία της διαδροµής και να επιλέξει, αν επιθυµεί την ανάθεση ή όχι. Σε περίπτωση που επιλέξει µη αποδοχή, επανέρχεται στην προηγούµενη κατάστασή του και το αίτηµα διαβιβάζεται στον επόµενο οδηγό για ανάθεση. Σε περίπτωση που επιλέξει την ανάθεση της κλήσης, το σύστηµα δίνει στον οδηγό την επιλογή της επιβίβασης πελάτη, αλλαγή του δροµολογίου, αποβίβαση ή µή παραλαβή πελάτη σε περίπτωση που ο πελάτης δεν βρίσκεται στον προκαθορισµένο τόπο παραλαβής. 3. Ο οδηγός απο την συσκευή του µπορεί να δεί την θέση του στην ουρά αναµονής µέσα στον σταθµό που βρίσκεται ήδη σταθµευµένος καθώς και την κατάσταση που επικρατεί σε άλλους σταθµούς αναµονής, παρέχοντάς του τη δυνατότητα να κρίνει αν θα πρέπει να µεταβεί σε άλλο σταθµό αναµονής µε περισσότερη κίνηση. 4. Όπως και ο πελάτης, ο κάθε οδηγός έχει τη δυνατότητα να δεί αναλυτικά στοιχεία για όλα τα δροµολόγια που του έχουν ανατεθεί απο το κέντρο, καθώς επίσης και τον οδηγό του οχήµατος για την κάθε διαδροµή, σε περίπτωση που το όχηµα έχει παραπάνω απο έναν οδηγο µέσα στην ηµέρα.

7 Συχνές Ερωτήσεις Είµαι µεµονωµένος οδηγός, µπορώ να χρησιµοποιήσω το σύστηµα σας; Όχι. Το σύστηµα µας απευθύνεται αποκλειστικά σε εταιρείες και συλλόγους ταξί. Σε ποιόν ανοίκουν τα στοιχεία πελατών και ποιός έχει την διαχείριση των κλήσεων; Η εταιρεία µας δεν αξιοποιεί εµπορικά τα δεδοµένα που καταχωρούνται απο τις εταιρίες σταθµούς. Τα δεδοµένα του κάθε σταθµού ανήκουν αποκλειστικά και µόνο στην εκάστοτε εταιρεία ταξί. Ποιός έχει πρόσβαση στα δεδοµένα; Η πρόσβαση στα δεδοµένα γίνεται απο εξουσιοδοτηµένο προσωπικό της εταιρείας µας για λόγους συντήρησης και αναβάθµισης καθώς επίσης και απο τους διαχειριστές και operators που ορίζονται απο εσάς. Κάθε σταθµός βλέπει αποκλειστικά τα δικά του στοιχεία. Τα στοιχεία µου είναι προστατευµένα; H βάση δεδοµένων φυλάσσεται σε ταχύτατους dedicated servers σε Ελλάδα και εξωτερικό για λόγους ασφαλείας. Τα δεδοµένα είναι κρυπτογραφηµένα µε 128bit encryption (όπως τα τραπεζικά δεδοµένα), ενώ η εταιρεία µας δηµιουργεί αυτόµατα αντίγραφα ασφαλείας (backup) ανα 3 ώρες. Τι απαιτείται για τη χρήση της υπηρεσίας σας από το κέντρο; Το µόνο που χρειάζεται είναι ένας απλός υπολογιστής desktop ή laptop συνδεδεµένος µε το διαδίκτυο. Πρέπει να κάνω εγκατάσταση προγραµµάτων; Όχι. Η υπηρεσία µας λειτουργεί µε την τεχνολογία Cloud. Η πρόσβαση γίνεται µέσα από οποιοδήποτε λειτουργικό σύστηµα Windows, OSX(Apple) ή Linux, κάνοντας χρήση ενός browser (Internet Explorer, Firefox, Chrome). Για τους οδηγούς των οχηµάτων απαιτείται κάποια συγκεκριµένη συσκευή; Ο οδηγός µπορεί να κάνει χρήση οποιασδήποτε συσκευής tablet ή smartphone µε λειτουργικό Android εκδοσης 4.x ή µεταγενέστερης. Η συσκευή πρέπει να έχει ενσωµατωµένο GPS και δυνατότητα για σύνδεση µε το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας 3G/4G. Ο πελάτης πρέπει να έχει κάποιο συγκεκριµένο εξοπλισµό; Όχι. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί µε το σύστηµά µας, κάνοντας χρήση του web browser του ή κατεβάζοντας από το application store την εφαρµογή για smartphone συσκευές. Υπάρχει χρέωση ανα κλήση; Όχι. Όλες οι κλήσεις είναι δωρεάν. Η υπηρεσία λειτουργεί µε σταθερή µηνιαία χρέωση προς την εταιρεία διαχείρισης ταξί και το κόστος καθορίζεται ανάλογα µε τον αριθµό των οχηµάτων. Υπάρχει κάποιο άλλο κόστος; Η εταιρεία µας δεν χρεώνει συµβόλαια συντήρησης ενώ οι αναβαθµίσεις είναι δωρεάν. Η εκάστοτε εταιρεία θα πρέπει να συνυπολογίσει και τα τηλεπικοινωνιακά κόστη ανα όχηµα. Ώς τηλεπικοινωνιακά κόστη ορίζονται τα έξοδα χρήσης internet, κινητής τηλεφωνίας, αποστολή προαιρετικών επιβεβαιωτικών SMS κλπ. Μπορώ να κάνω δοκιµή της πλατφόρµας σας; Φυσικά! Εχουµε τη δυνατότητα να σας δώσουµε προσωρινή πρόσβαση στο σύστηµα µε περιορισµένο αριθµό οχηµάτων, ώστε να κάνετε δοκιµή του συστήµατός µας σε πραγµατικές συνθήκες εργασίας.

8 TRINITY VISION ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ Στεφάνου Καζούλη 7, Ρόδος Τηλέφωνο / / info@trinityvision.gr

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας

Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Οδηγός Ψηφιακών Υπηρεσιών Κινητής Τηλεφωνίας Αναγνώριση Αναμονή και Κράτηση Απόκρυψη Αριθμού Απόρριψη Εισερχόμενων με Απόκρυψη Αριθμού Υπηρεσία Συνδιάσκεψης Προώθηση Φραγή Ειδοποίηση μέσω SMS Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ. Αναλαμβάνουμε τη μελέτη, εγκατάσταση και υποστήριξη όλων των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων VοIP. H ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ 3 Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η VOICELAND δραστηριοποιείται στο χώρο των τηλεπικοινωνιών. Ιδρύθηκε το 2011 από στελέχη με εμπειρία στον χώρο της πληροφορικής & της τεχνολογίας, με έδρα την Αθήνα. Βασικός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband

Οδηγός Χρήσης : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband : Εφαρμογή Vodafone Mobile Broadband Καλώς ήρθατε Στη νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband! Η νέα εφαρμογή διαχείρισης της υπηρεσίας Vodafone Mobile Broadband αποτελεί το κεντρικό

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή!

Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Καλώς ήρθατε στη Cyta Κινητή! Σύντομος Οδηγός Νέα εποχή με Cyta Κινητή Η Cyta Κινητή σάς καλωσορίζει και σας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνετε οφέλη καρτοκινητής σε κινητή συμβολαίου: ευελιξία, ελευθερία,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/69

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/69 ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/69 15/10/2012 Περιεχόμενα ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ... 2 ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης για Σύστημα κρατήσεων εργαστηριών

Οδηγός χρήσης για Σύστημα κρατήσεων εργαστηριών Οδηγός χρήσης για Σύστημα κρατήσεων εργαστηριών ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΠΣ-ΕΔ/69 09-02-2015 Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 2 ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... 3 ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ... 4 Πρόγραμμα Κρατήσεων...

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτική Περιγραφή του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Αιτημάτων Πολιτών

Συνοπτική Περιγραφή του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Αιτημάτων Πολιτών Συνοπτική Περιγραφή του Πληροφοριακού Συστήματος Διαχείρισης Αιτημάτων Πολιτών Member of 1. Το Περιβάλλον του Έργου Το FIxMyCity είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή μέσω της οποίας είναι δυνατή η ηλεκτρονική

Διαβάστε περισσότερα

Βήματα Συνεργάτη για την επιτυχή καταχώρηση και παρακολούθηση των υπηρεσιών του

Βήματα Συνεργάτη για την επιτυχή καταχώρηση και παρακολούθηση των υπηρεσιών του Easy-Booking.gr Βήματα Συνεργάτη για την επιτυχή καταχώρηση και παρακολούθηση των υπηρεσιών του Μέσα από τις παρακάτω οδηγίες οι συνεργάτες μετά από την ορθή αποστολή email θα μπορέσουν να καταχωρήσουν

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακή υπηρεσία εξυπηρέτησης αιτημάτων

Διαδικτυακή υπηρεσία εξυπηρέτησης αιτημάτων Διαδικτυακή υπηρεσία εξυπηρέτησης αιτημάτων Ιανουάριος 2019 1 Περιεχόμενα Α. Είσοδος στην εφαρμογή... 3 Β. Δημιουργία νέου αιτήματος... 4 Β.1 Γενικά Αιτήματα... 5 Β.2 Βλάβες Χρεωμένου Εξοπλισμού... 6 Γ.

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας

COSMOS CLOUD CMS. Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

COSMOS CLOUD CMS ΤΟ COSMOS CLOUD CMS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ. COSMOS CLOUD CMS Η σύγχρονη επικοινωνία με τον COSMOS σας Το Σύστημα Διαχείρισης Επαφών COSMOS CLOUD CMS ( Contacts Management System ) είναι μια καινοτόμα και εύκολη στη χρήση της εφαρμογή που ανταποκρίνεται

Διαβάστε περισσότερα

Μάθηµα 2. Τµήµα Αρχειονοµίας - Βιβλιοθηκονοµίας

Μάθηµα 2. Τµήµα Αρχειονοµίας - Βιβλιοθηκονοµίας Μάθηµα 2 24 Στρατηγική Τεχνολογιών της Πληροφορίας Οστρατηγικός σχεδιασµός: Εντοπίζει παραµέτρους του περιβάλλοντος της βιβλιοθήκης που επηρεάζουν & πρέπει να προσδιορίζουν της επιλογές της Προσδιορίζει

Διαβάστε περισσότερα

Η μαζική αποστολή sms ( Bulk sms ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εκατοντάδες τρόπους από διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών.

Η μαζική αποστολή sms ( Bulk sms ) μπορεί να χρησιμοποιηθεί με εκατοντάδες τρόπους από διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών. Εμπιστευτείτε τη δύναμη του sms marketing μέσα από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες αποστολής μαζικών, που ΜΟΝΟ η GoldInfo μπορεί να σας προσφέρει και δείτε τα έσοδα σας να πολλαπλασιάζονται.τόσο εύκολα και

Διαβάστε περισσότερα

Supervoice Services. Δραστική μείωση κόστους διεθνών κλήσεων καθώς και κλήσεων σε κινητά.

Supervoice Services. Δραστική μείωση κόστους διεθνών κλήσεων καθώς και κλήσεων σε κινητά. Σελίδα 2 από 6 Supervoice Services Η Supervoice προσφέρει ολοκληρωμένες τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες με παγκόσμια εμβέλεια. Οι ολοκληρωμένες λύσεις και υπηρεσίες που προσφέρει η Supervoice, απευθύνονται

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο 5GB για COSMΟΤΕ TV GO

Πακέτο 5GB για COSMΟΤΕ TV GO Πακέτο 5GB για COSMΟΤΕ TV GO 1. COSMOTE TV GO Σύντομη περιγραφή Η Υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης επιλεγμένου περιεχομένου από τα κανάλια και τις υπηρεσίες της COSMOTE TV, μέσω

Διαβάστε περισσότερα

Edmodo Σύντομος οδηγός για γονείς

Edmodo Σύντομος οδηγός για γονείς Edmodo Σύντομος οδηγός για γονείς Δημήτρης Συμεωνίδης (www.demsym.com) Τι είναι το Edmodo Το Edmodo είναι μια δωρεάν και ασφαλής πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και ηλεκτρονικής μάθησης ειδικά σχεδιασμένη

Διαβάστε περισσότερα

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Τεχνολογίες ροής δεδοµένων σε ΙΡ δίκτυα: Ένας δρόµος προς τα συστήµατα πληροφόρησης επιβατών επόµενης γενιάς

ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Τεχνολογίες ροής δεδοµένων σε ΙΡ δίκτυα: Ένας δρόµος προς τα συστήµατα πληροφόρησης επιβατών επόµενης γενιάς ιεθνής Αερολιµένας Αθηνών Τεχνολογίες ροής δεδοµένων σε ΙΡ δίκτυα: Ένας δρόµος προς τα συστήµατα πληροφόρησης επιβατών επόµενης γενιάς Σύστηµα πληροφόρησης επιβατών Σύστηµα πληροφόρησης επιβατών επόµενης

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Cloud Services

Epsilon Cloud Services 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της λειτουργίας του Epsilon Cloud Services της σειράς εφαρμογών Business. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΕΡΓΟ: «Πιλοτικό Σύστηµα Τηλεµέτρησης και ιαχείρισης της Ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών

Διαβάστε περισσότερα

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές

Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές Ανάκτηση Κωδικού URegister για Νεοεισαχθέντες Φοιτητές H Υπηρεσία Διαχείρισης Kωδικού χρήστη σας παρέχει τη δυνατότητα Ανάκτησης του Κωδικού και Αλλαγής του Κωδικού σας με ασφαλή τρόπο σε περίπτωση που

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα διαχείρισης παρόδιας στάθμευσης

Σύστημα διαχείρισης παρόδιας στάθμευσης Σύστημα διαχείρισης παρόδιας στάθμευσης 1.Τα δεδομένα Η ροή των αυτοκινήτων μεγαλώνει... Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερα αυτοκίνητα κατακλύζουν το λεκανοπέδιο Όπου δεν υπάρχει οργανωμένο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για τη χρήση του λογισµικού

Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για τη χρήση του λογισµικού Συχνές ερωτήσεις - απαντήσεις για τη χρήση του λογισµικού Πώς µπορώ να αποκτήσω κωδικούς πρόσβασης στο σύστηµα δήλωσης αυθαιρέτων; Οι κωδικοί πρόσβασης στην ηλεκτρονική εφαρµογή για τις δηλώσεις και βεβαιώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Salespoint. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet.

Salespoint. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet. hovernet Το τηλέφωνό µας: 2392500715-6976689066 Η διεύθυνσή µας: 25 Μαρτίου 44, Νέοι Επιβάτες 57019 Θεσσαλονίκη http://www.hovernet.gr Salespoint Στις µέρες µας η ανάπτυξη και η δυναµική του τµήµατος πωλήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για την εφαρµογή Spot4U

Οδηγίες χρήσης για την εφαρµογή Spot4U Οδηγίες χρήσης για την εφαρµογή Spot4U 1 Βασικές οδηγίες Λήψη Κατηγοριών Μετά την εγκατάσταση του Spot4U το πρώτο βήµα που θα πρέπει να κάνει ο χρήστης είναι να επιλέξει το Λήψη Κατηγοριών ώστε να ενηµερωθεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις με χρήση Cisco WebEx

Οδηγίες για συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις με χρήση Cisco WebEx Πανεπιστήμιο Αιγαίου Υπηρεσία Πληροφορικής και Επικοινωνιών Υπηρεσίες Εικόνας-Ήχου Τηλεδιασκέψεις Οδηγίες για συμμετοχή σε τηλεδιασκέψεις με χρήση Cisco WebEx ype.aegean.gr Έκδοση οδηγιών v.15.01.14 20

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Εξειδικευμένη Λύση Μηχανογράφησης για Επιχειρήσεις Ταχυμεταφορών Συμβατό με τα πιο γνωστά Περιφερειακά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες εγκατάστασης & χρήσης Prime Help

Οδηγίες εγκατάστασης & χρήσης Prime Help Οδηγίες εγκατάστασης & χρήσης Prime Help Εγκατάσταση εφαρμογής Ο χρήστης επισκέπτεται τη σελίδα https://www.primeins.gr/ypiresies/prime-help, όπου βρίσκει το ειδικό QR Code: ακολούθως, έχοντας εγκαταστήσει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός. για τα στελέχη των Αρμόδιων Αρχών. παραλαβής γνωστοποίησης έναρξης λειτουργίας οικονομικών δραστηριοτήτων.

Οδηγός. για τα στελέχη των Αρμόδιων Αρχών. παραλαβής γνωστοποίησης έναρξης λειτουργίας οικονομικών δραστηριοτήτων. Οδηγός για τα στελέχη των Αρμόδιων Αρχών παραλαβής γνωστοποίησης έναρξης λειτουργίας οικονομικών δραστηριοτήτων www.notifybusiness.gov.gr (Άσκηση οικονομικών δραστηριοτήτων του Ν. 4442/16) Υπουργείο Οικονομίας

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation.

Διαβάστε περισσότερα

a. b. c. d ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ

a. b. c. d ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΙΚΤΥΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ 7.7 Πρωτόκολλο Μέχρι τώρα έχουμε αναφέρει, ότι, για να μεταδοθούν τα αυτοδύναμα πακέτα στο φυσικό μέσο, πρέπει αυτά να μετατραπούν σε πακέτα φυσικού δικτύου (π.χ. Ethernet). Όμως, δεν έχει ειπωθεί τίποτε

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions

Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions Λύσεις διαχείρισης υπολογιστών-πελατών και λύσεις εκτύπωσης Universal Printing Solutions Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΕΡΓΟ: «Πιλοτικό Σύστηµα Τηλεµέτρησης και ιαχείρισης της Ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών

Διαβάστε περισσότερα

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ALPHA ALERTS Η Τράπεζα προσφέρει στον πελάτη κάτοχο των καρτών που εκδίδει (εφεξής «Κάτοχος») την «Υπηρεσία Alpha alerts», η οποία αποτελεί υπηρεσία αποστολής γραπτών ενηµερωτικών

Διαβάστε περισσότερα

Υποβολή Αναλώσιµων Υλικών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες. Υποβολή Αναλώσιμων Υλικών. Σελίδα 1

Υποβολή Αναλώσιµων Υλικών ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ. Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες. Υποβολή Αναλώσιμων Υλικών. Σελίδα 1 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Υποβολή Αναλώσιµων Υλικών Σελίδα 1 Πίνακας περιεχομένων 1.1 Συμβατότητα Browser... 3 1.2 Διεύθυνση πρόσβασης... 3 2 Υποβολή Αναλώσιμων Υλικών... 4 2.1 Σύνδεση με

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ 1.ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο συντηρητής θα πρέπει να διαθέσει για το διάστημα της σύμβασης, Η/Υ με το απαραίτητο λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΕΡΓΟ: «Πιλοτικό Σύστηµα Τηλεµέτρησης και ιαχείρισης της Ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών

Διαβάστε περισσότερα

Epsilon Cloud Services

Epsilon Cloud Services 1 Περίληψη Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο δημιουργήθηκε για να βοηθήσει την κατανόηση της διαδικασίας Συμπλήρωσης του Epsilon Cloud Services. Παρακάτω προτείνεται μια αλληλουχία ενεργειών την οποία ο χρήστης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: 1 Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές Σκοπός του εργαστηρίου αυτού είναι η εξοικείωση με κάποιες εφαρμογές που θα μας φανούν πολύ χρήσιμες κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Εισαγωγής στον Προγραμματισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεµατική ορίζεται ως η τεχνολογία που αξιοποιεί τον συνδυασµό τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για την αµφίδροµη µετάδοση δεδοµένων µε σκοπό τον

Τηλεµατική ορίζεται ως η τεχνολογία που αξιοποιεί τον συνδυασµό τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για την αµφίδροµη µετάδοση δεδοµένων µε σκοπό τον ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗ Τηλεµατική ορίζεται ως η τεχνολογία που αξιοποιεί τον συνδυασµό τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής για την αµφίδροµη µετάδοση δεδοµένων µε σκοπό τον έλεγχο ή την ενηµέρωση εξ αποστάσεως ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Συντονιστή Τηλεδιασκέψεων Υπηρεσίας e:presence

Εγχειρίδιο Συντονιστή Τηλεδιασκέψεων Υπηρεσίας e:presence Εγχειρίδιο Συντονιστή Τηλεδιασκέψεων Υπηρεσίας e:presence Έκδοση 1.3 Ιούνιος 2014 Περιεχόμενα Εφαρμογή Διαχείρισης Τηλεδιασκέψεων... 2 Προβολή τηλεδιασκέψεων... 3 Προσθήκη τηλεδιάσκεψης... 4 Τροποποίηση

Διαβάστε περισσότερα

Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας. Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet

Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας. Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet Νέα Εταιρικά Προγράμματα κινητής Τηλεφωνίας Με διαθέσιμο χρόνο ομιλίας, SMS και internet Παροχές Όλοι οι συνεργάτες μπορούν να ενταχθούν στα παρακάτω Εταιρικά προγράμματα Vodafone με τις αντίστοιχες επιδοτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ Αγαπητέ πελάτη, Ευχαριστούμε που επιλέξατε το τηλεματικό σύστημα προστασίας MetaTrak. To MetaTrak είναι μια πλατφόρμα υπηρεσιών σχεδιασμένη να προστατεύει εσάς και την περιουσία

Διαβάστε περισσότερα

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος!

Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Η πρότασή για τα ξενοδοχεία του μέλλοντος! Το Galaxy Hotel αποτελεί τη λύση της SingularLogic για την ολοκληρωμένη διαχείριση και την αυτοματοποίηση των σύγχρονων ξενοδοχειακών μονάδων. 2 Λειτουργίες Front

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vdafne Business Cnnect Ψηφιακές ευκολίες Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Αναλυτικός οδηγός χρήσης: Ψηφιακές ευκολίες Vdafne Business Cnnect Έκδοση 1.0 Καλώς ορίσατε Ο Οδηγός αυτός σας παρουσιάζει τις Ψηφιακές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software

Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software Οδηγίες Χρήσης EAP Controller Software Designed by TP-Link Hellas Ltd. Professional Business Unit Επιμέλεια: Βαλάντης Οικονομόπουλος 1 Περιεχόμενα 1.1 Προσδιορισμός της Τοπολογίας του Δικτύου...2 1.2 Αρχική

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-...

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΚΤΥΟΥ ΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Α.Ε. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΔΔ-... ΕΡΓΟ: «Πιλοτικό Σύστηµα Τηλεµέτρησης και ιαχείρισης της Ζήτησης Παροχών Ηλεκτρικής Ενέργειας Οικιακών

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883. Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25 Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 e Prtcl-01 Ηλεκτρονικό Πρωτόκολλο & Διακίνηση Εγγράφων Συνοπτική Παρουσίαση Το σύστημα e Prtcl-01 Το σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

16PROC

16PROC ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ Tμήμα ΤΠΕ & Διαφάνειας Πληροφορίες : Μαυροκυουκουλάκη Ελένη ΠΡΟΣ: ΑΔΑΜ: Γάζι, 03/10/2016 Αρ. Πρωτ. : 17891 ERGOMEC PRIVATE COMPANY ERGOMEC P.C. Σιδηρόκαστρο

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόµενα Σύνδεση από την Εταιρική Ιστοσελίδα... 1 Εταιρικό Ιστολόγιο... 3 Πύλη Ηλεκτρονικού Εµπορίου... 5 Στοιχεία Λογαριασµού Χρήστη... 11

Περιεχόµενα Σύνδεση από την Εταιρική Ιστοσελίδα... 1 Εταιρικό Ιστολόγιο... 3 Πύλη Ηλεκτρονικού Εµπορίου... 5 Στοιχεία Λογαριασµού Χρήστη... 11 Έκδοση 1 MEDICAL GROUP ΚΑΒΑΛΑΣ Ι.Κ.Ε. Εταιρικό Ιστολό λόγιο και Πύλη ιαδικτυακού Εµπορίου Υ Π Ο Σ Τ Η Ρ Ι Κ Τ Ι Κ Ο Υ Λ Ι Κ Ο www.mediclagroup.g Πέτρος Πιστοφίδης Κουντουριώτου 9 Καβάλα 65302 Τηλ: 2510

Διαβάστε περισσότερα

CRM για Εκπαιδευτικούς Φορείς

CRM για Εκπαιδευτικούς Φορείς Cosmos Business Systems S.A. Group CRM για Εκπαιδευτικούς Φορείς CRM Εκπαιδευτικών Φορέων Το CRM Εκπαιδευτικών Φορέων έχει αναπτυχθεί για να ικανοποιήσει τις ανάγκες διαχείρισης του υποψήφιου πελατολογίου

Διαβάστε περισσότερα

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων

ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων ιαχείριση Τηλεφωνικών Κλήσεων 1 Διαχει ριση Τηλεφωνικω ν Κλη σεων ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ... 3 ΔΟΜΗ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ... 3 ΣΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΗ... 4 ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ... 5

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης

Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης Ανακαλύψτε την αξία της ηλεκτρονικής τιµολόγησης m o re than s o f t w a re 6 λόγοι για να επιλέξετε την υπηρεσία Απαλλαγείτε άµεσα από εργασίες που απαιτούν σηµαντικούς πόρους και προσθέτουν πολυπλοκότητα

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ QRBC. (Biomed iphone Application)

Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ QRBC. (Biomed iphone Application) Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ QRBC (Biomed iphone Application) Με την νέα εφαρµογή της Βιοιατρικής για τα smart phones (iphones), ο χρήστης έχει τις παρακάτω δυνατότητες από την συσκευή του: Επιλογή Μονάδες 1. Προβολή

Διαβάστε περισσότερα

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα.

Το σύστημα θα πρέπει να σχεδιαστεί με τρόπο που θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του χρήστη εύκολα. Έγγραφο απαιτήσεων 1 Περιγραφή Συστήματος Η online ιστοσελίδα και η αντίστοιχη έκδοση για κινητά τηλέφωνα έχει ως στόχο να υποστηρίξει και να ενισχύσει το User Experience (UX) των επισκεπτών του e-museum,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ

ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ για τα μέλη της ΕΑΝΔΑ H O N E S T P A R T N E R S Σεβαστουπόλεως 80, 115 26, Αθήνα Τηλ. 210-6743057 Φαξ. 211-2261272 24/ 3 / 2 0 1 6 Αναπτύσσουμε τεχνολογία, δίνουμε δυναμική

Διαβάστε περισσότερα

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 ESDY. ασύρματο δίκτυο. Οδηγός Σύνδεσης. www.esdy.edu.gr

Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 1929-1994 ESDY. ασύρματο δίκτυο. Οδηγός Σύνδεσης. www.esdy.edu.gr Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας Υγειονομική Σχολή Αθηνών 99-99 ασύρματο δίκτυο Οδηγός Σύνδεσης www.esdy.edu.gr Οδηγός Σύνδεσης στο Ασύρματο Δίκτυο της ΕΣΔΥ Η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας παρέχει δωρεάν στους

Διαβάστε περισσότερα

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, , Μαρούσι Αττικής. Τηλ FAX

01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, , Μαρούσι Αττικής. Τηλ FAX 01 SOLUTIONS HELLAS Ε.Π.Ε. Χελμού 20, 151 25, Μαρούσι Αττικής Τηλ 215 55 00 880 FAX 215 55 00 883 Σύστημα Παρακολούθησης και Διαχείρισης των Αδειών του Προσωπικού HRMS 01 Leaves Συνοπτική Παρουσίαση Το

Διαβάστε περισσότερα

1.1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Ο Φ.Π.Α. χρεώνεται στο σύνολο της μηνιαίας κατάστασης του λογαριασμού του Πελάτη.

1.1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Ο Φ.Π.Α. χρεώνεται στο σύνολο της μηνιαίας κατάστασης του λογαριασμού του Πελάτη. 1. Γενικά 1.1. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. Ο Φ.Π.Α. χρεώνεται στο σύνολο της μηνιαίας κατάστασης του λογαριασμού του Πελάτη. 1.2. Οι τιμές είναι ορθές μέχρι την ώρα της εκτύπωσης τους, όμως δύνανται

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΗΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΗΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΙΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΗΟΛΟΓΗΣΗΣ ΠΛΟΙΩΝ «Ηλεκτρονική Υποβολή & Παρακολούθηση της Ενοποιημένης Αίτησης σχετικά με τη Νηολόγηση Πλοίου στην Ελληνική Σημαία

Διαβάστε περισσότερα

MAMS- Τεχνική Περιγραφή Συστήματος

MAMS- Τεχνική Περιγραφή Συστήματος Πλατφόρμα Διαχείρισης Παγίων και Αναφοράς Βλαβών Τεχνική Περιγραφή Συστήματος Ιανουάριος 2009 ΓΕΝΙΚΑ Το MAMS είναι ένα ολοκληρωμένο γεω-πληροφοριακό σύστημα που σχεδιάστηκε με σκοπό τη βέλτιστη αντιμετώπιση

Διαβάστε περισσότερα

ο ιδανικοσ τροποσ να προβαλλετε τα εντυπα σασ online

ο ιδανικοσ τροποσ να προβαλλετε τα εντυπα σασ online ο ιδανικοσ τροποσ να προβαλλετε τα εντυπα σασ online O Με μοναδικός το iziread τρόπος μετατρέπουμε για να μετατρέψετε έντυπά πολυσέλιδα σας σε έντυπα ψηφιακές εκδόσεις δημιουργώντας μια ηλεκτρονική σε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister

Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού Uregister v1.1 Οδηγίες Ανάκτησης Password λογαριασμού URegister (ισχύει για λογαριασμούς Φοιτητών και Προσωπικού) Η Υπηρεσία Διαχείρισης Κωδικού χρήστη σας παρέχει

Διαβάστε περισσότερα

1 Υπηρεσία ιαχείρισης Στόλου Οχηµάτων

1 Υπηρεσία ιαχείρισης Στόλου Οχηµάτων 1 Υπηρεσία ιαχείρισης Στόλου Οχηµάτων Αν αναζητάτε τρόπους για να Μειώσετε το κόστος διανοµής των προϊόντων σας Εξυπηρετήσετε καλύτερα και ταχύτερα τους πελάτες σας Αυξήσετε την ασφάλεια των οχηµάτων και

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» Ιούλιος 2015 Εφαρμογή για κινητά: «Οδηγώ λίγο Πληρώνω λίγο» Διαθεσιμότητα εφαρμογής Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν στο App Store (έκδοση ios 7.1 και

Διαβάστε περισσότερα

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

GRAPHDAYS. . esigngroup ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟ Γοργύρας 1, 1ος όροφος ΤΚ. 83200 Καρλόβασι, Σάμος ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΑ κιν. 698 740 5252 τηλ. 2273 400308 ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ /E-MAIL www.graphdays.com

Διαβάστε περισσότερα

Vodafone Business Connect

Vodafone Business Connect Vodafone Business Connect Τηλεφωνητής Αναλυτικός Οδηγός Χρήσης Χρήσιμες Συμβουλές: Τηλεφωνητής Η Vodafone σου παρέχει την υπηρεσία Vodafone Business Connect Voicemail ώστε όποιος σε καλεί στον επαγγελματικό

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ.

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ. ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ(ΜΑΝUΑL) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ-ΧΡΗΣΤΗ. Οδηγός Διαχειριστή Το m-learning Toolkit είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που έχει σχεδιαστεί για να υπάρχει η δυνατότητα της πρόσβασης

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Τι είναι Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Η Διαχείριση Εκτυπώσεων (Managed Print Services) είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη outsource υπηρεσία, δηλαδή η ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

COSMOTE TV GO Sports Pack

COSMOTE TV GO Sports Pack COSMOTE TV GO Sports Pack Νέα υπηρεσία COSMOTE TV GO SPORTS COSMOTE TV GO SPORTS: Η υπηρεσία δίνει τη δυνατότητα σε πελάτες που δεν είναι συνδρομητές COSMOTE TV, να παρακολουθούν τα κανάλια COSMOTE SPORT

Διαβάστε περισσότερα

Οι διεθνείς κλήσεις από το σταθερό, δεν μπορούν να υπερβούν ανά μήνα, τα 300 λεπτά ανά αριθμό αναλογικής τηλεφωνίας ή ευρυζωνικό αριθμό (VoIP).

Οι διεθνείς κλήσεις από το σταθερό, δεν μπορούν να υπερβούν ανά μήνα, τα 300 λεπτά ανά αριθμό αναλογικής τηλεφωνίας ή ευρυζωνικό αριθμό (VoIP). Περιγραφή του Σχεδίου Προνομίων «όλατακαλά» - Φάση Γ 1. Το παρόν Σχέδιο Προνομίων «όλατακαλά» (εφεξής «το Σχέδιο») απευθύνεται σε υφιστάμενους οικιακούς πελάτες που διαθέτουν μία ή περισσότερες από τις

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Τηλεκπαίδευσης

Συστήματα Τηλεκπαίδευσης Συστήματα Τηλεκπαίδευσης Διαχείριση Πλατφόρμας Open eclass Ρυθμίσεις πλατφόρμας Λ εωνίδας Φραγγίδης f ragidis@teicm.gr Περίγραμμα Ενότητας 2 Ρυθμίσεις πλατφόρμας Βασικές ρυθμίσεις Εγγραφή Χρηστών Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ»

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΟΔΗΓΩ ΛΙΓΟ - ΠΛΗΡΩΝΩ ΛΙΓΟ» Σεπτέμβριος 2015 Περιεχόμενα Διαθεσιμότητα και χρήση εφαρμογής....2 Δήλωση συμμετοχής στην υπηρεσία..3 Οδηγίες συμμετοχής πελάτη..4 Καταγραφή και αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis CRM on android

Atlantis CRM on android Atlantis CRM on android 1 Περιεχόμενα Σύντομη περιγραφή... 3 Περί συγχρονισμού... 4 Η πρώτη χρήση της συσκευής... 5 Διαχείριση ενεργειών... 6 Η πρώτη εικόνα... 6 Ταξινόμηση... 6 Προβολή και διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε.

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΑΘΗΝΩΝ-ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Παρατίθενται οι βασικές απαιτήσεις και ο πίνακας συμμόρφωσης προδιαγραφών στον οποίο οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών

Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Σύστημα Διαχείρισης, Ελέγχου και Παρακολούθησης Ασθενοφόρων και Περιστατικών Η LINK Technologies Α.Ε. ιδρύθηκε το 2002 με στόχο να καταστεί πυρήνας καινοτομικών λύσεων Τηλεματικής αναβαθμίζοντας καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ 1: Εισαγωγή, Χρήσιμες Εφαρμογές Σκοπός του εργαστηρίου αυτού είναι η χρησιμοποίηση κάποιων εφαρμογών που θα μας φανούν πολύ χρήσιμες κατά τη διάρκεια του μαθήματος της Εισαγωγής στον Προγραμματισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Τη φυσική (MAC) διεύθυνση που δίνει ο κατασκευαστής του δικτυακού υλικού στις συσκευές του (π.χ. στις κάρτες δικτύου). Η περιοχή διευθύνσεων που

Τη φυσική (MAC) διεύθυνση που δίνει ο κατασκευαστής του δικτυακού υλικού στις συσκευές του (π.χ. στις κάρτες δικτύου). Η περιοχή διευθύνσεων που 7.7 Πρωτόκολλο ARP 1 ύο είδη διευθύνσεων: MAC - IP Τη φυσική (MAC) διεύθυνση που δίνει ο κατασκευαστής του δικτυακού υλικού στις συσκευές του (π.χ. στις κάρτες δικτύου). Η περιοχή διευθύνσεων που µπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΙΘΟΥΣΩΝ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Εισαγωγή... 2 2. Παρεχόμενες Υπηρεσίες... 3 Υπηρεσία Πληροφορικής & Επικοινωνιών

Διαβάστε περισσότερα

Συστήματα Τηλεκπαίδευσης

Συστήματα Τηλεκπαίδευσης Συστήματα Τηλεκπαίδευσης Διαχείριση Πλατφόρμας Open eclass Ρυθμίσεις πλατφόρμας Λ εωνίδας Φραγγίδης f ragidis@teicm.gr Περίγραμμα Ενότητας 2 Ρυθμίσεις πλατφόρμας Βασικές ρυθμίσεις Εγγραφή Χρηστών Εμφάνιση

Διαβάστε περισσότερα

EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE)

EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE) EΠΙΣΗΜΑΝΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ (PRIVACY NOTICE) H εταιρεία FITGATE PRIVATE COMPANY η οποία εδρεύει στο Ν. Ψυχικό Αττικής (οδός Δημοκρατίας αρ. 8- email: info@fitgate.gr) και στην οποία ανήκει ο παρών δικτυακός τόπος

Διαβάστε περισσότερα

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416

Model TD-208 / TD-416. www.tele.gr TD-208 / TD-416 Οδηγίες χρήσης Τηλεφωνικού κέντρου Model (Eπεκτάσιµα τηλεφωνικά κέντρα) Κατάλογος λειτουργιών 1. SMDR (Προαιρετική λειτουργία σύνδεσης µε PC) 2. υνατότητα επέκτασης από 208 σε 416 3. Προ-ηχογραφηµένα µηνύµατα

Διαβάστε περισσότερα

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας

121 (one2one) συμβουλές και υπηρεσίες Προσαρμόσιμη οθόνη (interface) χρήστη Κάθετη δομή ανά Δραστηριότητα Πρόσβαση στην Ομάδα Ανάπτυξης Λογισμικού μας ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ (CRM) Το icomplete είναι μια βραβευμένη υπηρεσία, βασισμένη σε λογισμικό CRM μέσω cloud, ειδικά προσαρμοσμένο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

GYMMASTER ONLINE BOOKING

GYMMASTER ONLINE BOOKING GYMMASTER ONLINE BOOKING Το σύστημα GymMaster Online Booking είναι μια εφαρμογή η οποία συνδέει τη βάση δεδομένων των πελατών της εφαρμογής GymMaster με την βάση δεδομένων της εφαρμογής Online Booking,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ COSMOTE

ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ COSMOTE ΔΕΙΚΤΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ COSMOTE Διαθεσιμότητα υπηρεσίας εξυπηρέτησης τελικών χρηστών (H01) Υπηρεσία Τηλεφωνική Γραμμή Ωράριο Λειτουργίας Χρέωση υπηρεσίας εξυπηρέτησης τελικών Εξυπηρέτηση Οικιακών Πελατών & Καρτοκινητής

Διαβάστε περισσότερα

Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets

Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets Διαγραφή από τη λίστα Σε αυτό το τεύχος: Φεβρουάριος 2014 Mobile e-commerce από την Altec Software Mobile e-commerce από την Altec Software Διεθνής έρευνα για την εξάπλωση των Smartphones και Tablets Ετήσια

Διαβάστε περισσότερα

InfoPark Cashier Station

InfoPark Cashier Station InfoPark Cashier Station Βασική περιγραφή δυνατοτήτων Εφαρμογής InfoPark Διαχείριση ωριαίων και μονίμων πελατών Αυτόματη Χρονοχρέωση αυτοκινήτου Έκδοση μηχανογραφικής Αποδείξεως Παροχής Online Ενημέρωση

Διαβάστε περισσότερα

Boingo Wi-Fi για Κατόχους Platinum Bonus Mastercard. Οδηγίες χρήσης

Boingo Wi-Fi για Κατόχους Platinum Bonus Mastercard. Οδηγίες χρήσης Boingo Wi-Fi για Κατόχους Platinum Bonus Mastercard Οδηγίες χρήσης Τι είναι το Boingo Wi-Fi Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας με απεριόριστη, γρήγορη και υψηλής ποιότητας πρόσβαση σε ασύρματο δίκτυο Wi-Fi.

Διαβάστε περισσότερα

Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου

Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Τι είναι το Viber; Το Viber είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν δωρεάν κλήσεις και να

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΣΤΑΤ. Ξεκινούμε τη διαδικασία ανοίγοντας τον Internet Explorer ή τον Google Chrome, μεταβαίνουμε στη διεύθυνση https://elstatweb.statistics.gr/zeus/hotels/#login έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ

Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Field Service Management ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΕΝΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ... 4 2. ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΜΕΝΟΥ ΚΑΡΤΕΛΑΣ... 5 3. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΕΛΑΤΗ... 6 4. ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΗ... 6 5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ/ΔΙΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Θεσσαλονίκη Alert - Αναλυτική παρουσίαση εφαρμογής

Θεσσαλονίκη Alert - Αναλυτική παρουσίαση εφαρμογής Θεσσαλονίκη Alert - Αναλυτική παρουσίαση εφαρμογής Δεληγιαννίδης Θεόδωρος Περίληψη Η "Θεσσαλονίκη Alert" είναι μια εφαρμογή του τύπου crowdsourcing που αφορά το Δήμο Θεσσαλονίκης και τους πολίτες του.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Αχαρναί 20.7.09 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ GPRS 1. ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ GOOGLE EARTH Για τη σωστή λειτουργία του προγράμματος πρέπει να έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας το λογισμικό χαρτογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Η επικοινωνία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας.

Η επικοινωνία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Υπηρεσίες Για Επαγγελματίες & Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Η επικοινωνία που ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Easy Business Τηλεφωνικό Κέντρο 2play Επιχειρηματικό H Cyta δίνει όλες τις λύσεις! Cyta 4U Το σταθερό

Διαβάστε περισσότερα

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker»

Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Εφαρμογή Διαχείρισης Στόλου Οχημάτων «RouteΤracker» Η εφαρμογή διαχείρισης στόλου οχημάτων RouteTracker δίνει τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Οι 9 μύθοι του Cloud

Οι 9 μύθοι του Cloud Ο μύθος του Cloud Οι 9 μύθοι του Cloud 1 To Office 365 είναι οι γνωστές εφαρμογές του Office στις οποίες έχω πρόσβαση και online 2 3 4 5 6 7 8 9 Χρειάζομαι σύνδεση Internet για να έχω πρόσβαση στα αρχεία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D

Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D Οδηγίες χρήσης για το τηλεφωνικό κέντρο: TC-206D 1. MIA ΣΥΝΤΟΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ Ο ΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1.1 Εισαγωγή Το TC206D είναι ένα τηλεφωνικό κέντρο που χρησιµοποιείται για

Διαβάστε περισσότερα