Κάθε μέρα ένα νέο κατάστημα μπαίνει στον κόσμο του simple!

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Κάθε μέρα ένα νέο κατάστημα μπαίνει στον κόσμο του simple!"

Transcript

1 Κάθε μέρα ένα νέο κατάστημα μπαίνει στον κόσμο του simple!

2 O πιο εύκολος τρόπος να πάρετε μία παραγγελία. Interface σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί με ταχύτητα τις πιο απαιτητικές σάλες τραπεζοκαθισμάτων. Τα simple mobile και simple station είναι native εφαρμογές τις οποίες έχουμε αναπτύξει σε android ios και windows.native σημαίνει ταχύτητα στις οθόνες της εφαρμογής. Οι παραγγελίες σας δεν χάνονται όταν χαθεί στιγμιαία το σήμα! Μπορείτε να τις κατεβάσετε και να δείτε το demo,από το κινητό σας τηλέφωνο μέσω του Play και Appstore αντίστοιχα. To simple station είναι εφαρμογή client για tablet. Ειδικά σχεδιασμένη για τον bartender ή τον maitr σας. Εκτός απο το να πάρει μία παραγγελία, από το simple station μπορεί κάποιος να διαχειριστεί τις βάρδιες αλλα και να δεί αναλυτική αναφορά όλων των κινήσεων (παραγγελίες-πληρωμές-ακυρώσεις κλπ) Το simple mobile αποτελεί την πλέον εύχρηστη και αξιόπιστη εφαρμογή για τον σερβιτόρο. Είναι user friendly που σημαίνει ότι κάποιος που θα πιάσει πρώτη φορά στα χέρια του την εφαρμογή, θα μπορεί να πάρει μία παραγγελία τόσο εύκολα, όσο να καλέσει κάποιον από το κινητό του τηλέφωνο. Κατεβάστε το τώρα... Ελευθερία επιλογής, χαμηλό κόστος! Έχετε την ελευθερία να επιλέξετε για την επιχείρησή σας από μία γκάμα εκατοντάδων συσκευών android! Το κόστος μίας συσκευής μπορεί να ξεκινά από λιγότερο από 100 ευρώ! Τμηματική πληρωμή παραγγελίας Μεταφορά μέρος ή συνόλου της παραγγελίας Αποστολή custom σχολίων

3 Delivery;Κατακτήστε την περιοχή σας! Νέες δυνατότητες διαχείρισης κατα την διάρκεια της δουλειάς... Κίνηση καρτέλας πελάτη και δυνατότητα επανάληψης παραγγελίας με το άνοιγμα της καρτέλας Εμφάνιση χάρτη με δρομολόγηση και οδηγίες κατά την χρέωση των παραγγελιών με δυνατότητα εκτύπωσής του Βιβλίο κίνησης οδηγών. Ωρα εξόδου-εισόδου-χιλιομέτρηση διαδρομών Αυτόματη καταχώρηση πόντων προγράμματα επιβράβευσης ένα πολύτιμο εργαλείο αναφορών... Ελέγξτε τις αποδόσεις του στόλου σας και την επιρροή της επιχείρησής σας αλλα και αύξηση πωλήσεων μέσω του Selfie! Ακόμα δίνετε ποσοστό του τζίρου σας σε τρίτους; Τυπώστε στο φυλλάδιό σας ή σε διαφημιστικό μαγνητάκι ένα qrcode και δώστε τους πελάτες σας την δυνατότητα να παραγγείλουν απο το κινητό τους! Χωρίς να απαιτείται να κατεβάσουν κάποια εφαρμογή και χωρίς να χρεώνεστε ανα παραγγελία!

4 Απόλυτη ασφάλεια και απόλυτη ενημέρωση Η πλέον sophisticated σουίτα στατιστικών σχεδιασμένη αποκλειστικά για χώρους εστίασης. Ο καλύτερος τρόπος να λαμβάνετε κάθε πληροφορία σχετικά με την πορεία της επιχείρησής σας,με το ευκολότερο interface που έγινε ποτέ,χωρίς περιττά click! Το Analisis δεν είναι απλά ένα πρόγραμμα εμφάνισης δεδομένων μιας database, άλλα έχει δημιουργηθεί ειδικά για χώρους εστίασης. Στατιστικά στοιχεία, όπως τι μέσο όρο κατανάλωσης κάνει η κάθε παρέα, πόσα ποτήρια/πιάτα σπάει ο κάθε σερβιτόρος, ποιος υπάλληλος κερνάει περισσότερα προϊόντα, πόσο καλά πάει ένα νέο σας είδος, ποιο τραπέζι αποφεύγουν οι πελάτες, θα τα βρείτε μόνο εδώ. Επιπλέον το Analisis σας δίνει την δυνατότητα να τυπώσετε καλαίσθητα φύλλα στατιστικών με γραφήματα αλλα και να εξάγετε τα δεδομένα σας σε Excel για την προσωπική σας επεξεργασία. Απο παντού Με το Live του Simple μπορείτε να παρακολουθήσετε τα στατιστικά σας αλλα και να δείτε αναλυτικά τις κινήσεις των υπαλλήλων σας απο όπου κι αν βρίσκεστε. Συνδεθείτε με τα καταστήματά σας απο οπουδήποτε, στις διακοπές σας, απο το κινητό το tablet ή τον υπολογιστή του σπιτιού σας. Ούτε ένα ευρώ χαμένο για την επιχείρησή σας Στη simple δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στην απόλυτη παρακολούθηση και ασφάλεια των συναλλαγών. Γι αυτό το simple θα σας ενημέρωνει σε πολλαπλές οθόνες και εκτυπώσεις για τις ευαίσθητες συναλλαγές που γίνονται στο κατάστημά σας (εκπτώσεις,ακυρώσεις, μεταφορές κλπ). Κάθε χρήστης μπορεί να έχει περιορισμένη πρόσβαση σε τέτοιες ενέργειες όπως εσείς θα το επιλέξετε και κάθε τέτοια ενέργεια θα τυπώνεται στο τέλος της ημέρας και μπορεί να ελεγχθεί και ανά πάσα στιγμή από τα στατιστικά σας.

5 Selfie- Απογειώστε το service σας. Και αν οι πελάτες σας μπορούσαν να παραγγείλουν απο το κινητό τους; Tι είναι το selfie; Το Selfie είναι μία υπηρεσία χάρη στην τεχνολογία Live του simple, μέσω της οποίας οι πελάτες σας μπορούν να σκανάρουν ένα qrcode από το κινητό τους και να δώσουν την παραγγελία σας απευθείας στους σταθμούς παραγωγής σας! Δεν απαιτείται να είναι συνδεδεμένοι με το Wi-Fi σας ούτε και να κατεβάσουν κάποια εφαρμογή! Τι εφαρμογές έχει το selfie; Για τις ξαπλώστρες σας Σε μία παραλία ή μία πολύ μεγάλη σάλα είναι δύσκολο για τους σερβιτόρους σας να δουν άμεσα όλα τα σηκωμένα χέρια. Με το selfie ένα μεγάλο ποσοστό των πελατών σας θα παραγγέλνουν μονοί τους και ο χρόνος εξυπηρέτησής τους θα μειωθεί κατά 50%. Έχοντας qrcode σε κάθε ξαπλώστρα μπορείτε να μειώσετε κατά το 1/4 το σύνολο των σερβιτόρων που εξυπηρετούν! Επιπλέον μπορείτε μέσο της ενσωματωμένης διαφήμισης του, να προωθήσετε ένα προϊόν ή να πάρετε δωρεάν την υπηρεσία μέσω χορηγού. Ακόμα έχετε ένα πάκο χαρτιά στα δωμάτια σας; Διατηρώντας ένα qrcode αυτοκόλλητο στην πόρτα, σε ένα κάδρο ή στο τηλέφωνο του κάθε δωματίου, οι επισκέπτες σας μπορούν να στέλνουν την παραγγελία τους κατευθείαν στη κουζίνα σας, από το κινητό τους αλλά και να λαμβάνουν πληροφορίες που θέλετε να προβάλλετε όπως προσφορές σας ή τουριστικούς οδηγούς! Για δωμάτια ξενοδοχείου Για Delivery Η παραγγελία delivery μέσω κινητού τηλεφώνου αναπτύσσεται όλο και περισσότερο! Γιατί όμως ενώ έχετε κερδίσει την εμπιστοσύνη ενός πελάτη με το σπαθί σας, να εξακολουθείτε να πληρώνετε για κάθε παραγγελία του; Στέλνοντας ένα διαφημιστικό μαγνητάκι ή φυλλάδια με qrcode στους νέους πελάτες σας, αυτοί θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους απευθείας σε εσάς. Ακόμα, υιοθετήστε πρόγραμμα πόντων για να τους δώσετε extra κίνητρο.

6 Cellar - συνταγή της επιτυχίας! Σύστημα online αποθήκης ώστε να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη Δείτε πόσο πραγματικά σας κοστίζει κάθε προϊόν Περιορίστε την φύρα σας Μειώστε το κόστος των υλικών σας Με το Cellar έχετε την δυνατότητα παρακολούθησης της αποθήκης χάρη σε μία σειρά πλεονεκτημάτων που μόνο η simple σας προσφέρει. Αφού οργανώσετε μέσα από ένα smart σύστημα συνταγών, την αποθήκη σας, θα μπορείτε να καταχωρείτε εισαγωγές προϊόντων από το κινητό σας μέσα από το πιο simple interface που έχετε δει. Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης που θα κάνει εισαγωγή μπορεί να βρίσκεται στον χώρο παραλαβής (πάρκινγκαποθήκη) και όχι κολλημένος στην οθόνη του υπολογιστή του. Έτσι θα μπορεί να ελέγχει ταυτόχρονα την ορθότητα των τιμολογίων, αλλά και να καταχωρεί τα εισερχόμενα εμπορεύματα στον ίδιο χρόνο. Η απογραφή στο cellar γίνετε με τον ίδιο τρόπο! Δηλαδή ο υπάλληλος που την έχει αναλάβει μπορεί να βρίσκεται στον ίδιο χώρο με τα προϊόντα σας και να τα καταχωρεί από οποιαδήποτε συσκευή. Χρησιμοποιώντας το cellar μπορείτε να έχετε ανά πάσα στιγμή πλήρη έλεγχο για το τι βρίσκεται στην αποθήκη σας και να κάνετε τις παραγγελίες σας από τη οθόνη παραγγελίας, από όπου θα βλέπετε με διαφορετικό χρώμα τα προϊόντα που βρίσκονται κάτω από το όριο ασφαλείας σας. Μην φοβάστε να αναθέσετε σε άλλους την χρήση του Cellar. Για κάθε κίνηση στο cellar (καταχώρηση ή απογραφή) καταγράφεται ο χρηστής που την έκανε και έχετε δυνατότητα παρακολούθησης βιβλίου κινήσεων και εξαγωγής του σε Excel.

7 Feedback - αποκλειστικά από το Simple Και αν γνωρίζατε τι σκέφτονται οι πελάτες σας; Ο καλύτερος τρόπος να βελτιώσετε τις υπηρεσίες σας είναι αναμφίβολα να ρωτήσετε τους πελάτες σας. Συχνά όμως οι πελάτες, μη θέλοντας να εκτεθούν, δεν εκφράζουν τα παράπονά τους ή ακόμα και αν το κάνουν, συνήθως δεν φτάνουν ποτέ σε εσάς από το προσωπικό σας. πώς δουλεύει; το simple τυπώνει σε τυχαίους πελάτες (εσείς επιλέγετε την συχνότητα) κουπόνια feedback ο πελάτης μπαίνει με την συσκευή του στο ianswer.gr και απαντά (ανώνυμα) στις ερωτήσεις που εσείς έχετε εισάγει. ο πελάτης,επισκέπτεται ξανά το κατάστημά σας,αφού έχει απαντήσει σε όλες της ερωτήσεις, προκειμένου να πάρει το δώρο που έχετε ορίσει Με την υπηρεσία feedback, μπορείτε πλέον να έχετε ειλικρινείς απαντήσεις από τους πελάτες σας, αφού είναι εντελώς ανώνυμες, αλλά ταυτόχρονα συνδεδεμένες με την παραγγελία τους. Έτσι μπορείτε να αξιολογήσετε καλύτερα τις απαντήσεις βλέποντας πότε και από ποιόν εξυπηρετήθηκαν αλλά και τι παρήγγειλαν. Μάθετε τι λένε οι πελάτες σας, για σας Αξιοποιήστε στατιστικά στοιχεία

8 Στη Simple δε σταματάμε ποτέ να φτιάχνουμε νέα πράγματα για σας! V Printer - Και δεν θα αγοράσετε ποτέ ξανά χαρτί. To Vprinter είναι το 1ο Kitchen Display System σε android. Πρόκειται για έναν smart εκτυπωτή με ρύθμιση για να μπορείτε να βλέπετε ταυτόχρονα από μία έως 6 παραγγελίες και να μαρκάρετε με ένα απλό άγγιγμα και κάθε προϊόν που παρασκευάζετε. Διαθέτει ήχο ειδοποίησης για την νέα παραγγελία και ιστορικό παραγγελιών. Με το Vprinter εξοικονομείτε χρήματα, αφού η τιμή του μαζί με την συσκευή είναι όση ενός θερμικού εκτυπωτή και δεν θα χρειαστείτε ποτέ αναλώσιμα! Loyalty -Καλό marketing είναι να κάνεις τον πελάτη σου να αισθάνεται έξυπνος. Κάντε τους πελάτες σας να έρθουν ξανά και ξανά χρησιμοποιώντας το σύστημα επιβράβευσης του simple. Οι ενταγμένοι πελάτες στο σύστημα loyalty, κερδίζουν πόντους με κάθε τους παραγγελία και τους εξαργυρώνουν κερδίζοντας εκπτώσεις! Αποδεδειγμένα οι πελάτες που χρησιμοποιούν κάρτες πόντων ξοδεύουν περισσότερα χρήματα στα καταστήματα που είναι μέλη. Υιοθετήστε χωρίς έξτρα κόστος την τακτική των μεγαλύτερων πολυεθνικών για να κρατούν τους πελάτες τους.

9 Ξεκινήστε με το Simple απο μόλις.. 39 /μήνα pay as you go Πληρώνετε μόνο για τους μήνες που η επιχείρησή σας λειτουργεί! Πληρώνετε συνδρομή ανάλογα με της ανάγκες σας ανα μήνα! Τους μήνες με λιγότερους χρήστες πληρώνετε λιγότερο. Μπορείτε να διακόψετε την συνδρομή σας ανα πασα στιγμή χωρίς κανένα κόστος! 24 ωρη τεχνική υποστήριξη! Για να μην κρεμάσει ποτέ η δουλειά σας. Αξιοποιήστε τις συσκευές σας. Το Simple παίζει σε όλες τις συσκευές της αγοράς Ρωτήστε περισσότερα για τις τιμές μας και κλειστε ένα ραντεβού για επίδειξη στο χώρο σας στο

10 Simple can be harder than complex: You have to work hard to get your thinking clean to make it simple

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Σ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης Το PYLON RESTAURANT

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας

Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας Ολοκληρωμένο σύστημα παραγγελιοληψίας IMPROVE YOUR BUSINESS Χαμηλό Κόστος Διαχείριση αποθήκης και συνταγών Πολλαπλοί τιμοκατάλογοι Σύνδεση με ταμειακή μηχανή / ΕΑΦΔΣΣ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ Υποστήριξη μέσω

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ OΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝH ΕΦΑΡΜΟΓH ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY Touch εφαρμογή για την ευρύτερη αγορά της λιανικής Πρόκειται για μία εύκολη και γρήγορη στην εκμάθηση λύση μηχανογράφησης, που θα

Διαβάστε περισσότερα

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές

εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές E-COMMERCE OPEN API ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Αποθήκη Προσωπικό ΟΘΟΝΕΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ Πελάτες Εστιάστε στη σταθερή ανάπτυξη ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟμε εύχρηστες και καινοτόμες εφαρμογές ΛΗΨΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Your Opinions Customer survey system

Your Opinions Customer survey system Customer survey system Στη σημερινή εποχή του έντονου εμπορικού ανταγωνισμού, είναι εμφανής η ανάγκη των επιχειρήσεων να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

που κάνει τη διαφορά!

που κάνει τη διαφορά! Ε Σ Τ Ι Α Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής,

Διαβάστε περισσότερα

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus

Pegasus ERP Start Up 738,00. Δυνατότητες Pegasus Pegasus ERP Start Up 738,00 Σε ποιούς απευθύνεται: Το Pegasus Erp Start up απευθύνεται στο 60 % τον εμπορικών επιχειρήσεων που θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα στην μηχανοργάνωση της επιχείρησής τους. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

που κάνει τη διαφορά!

που κάνει τη διαφορά! Ε Σ Τ Ι Α Σ Η το κομμάτι της επιχείρησής σας που κάνει τη διαφορά! Η Megasoft κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή λογισμικού και το όνομά της είναι συνδεδεμένο με πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες πληροφορικής,

Διαβάστε περισσότερα

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty

e volution tech Υ πηρεσ ίες Loyalty Smart Manager Υ πηρεσ ίες Loyalty 1 Η κάρτα η οποία σας εξοικονομεί χρήματα με τις αγορές σας. i Πίστη και ασφάλεια στην τσέπη σας Τι είναι: To Smart manager είναι ένα σύστημα εύκολο και ασφαλές δημιουργημένο

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης

Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Σύστηµα διαχείρισης χώρων εστίασης Εστιατόρια, Ταβέρνες Παράδοση κατ οίκον Μπαρ, café Take away / πακέτο Βασικά πλεονεκτήµατα ifood Ασύρµατη παραγγελιοληψία Αυτοµατοποίηση στη διαχείριση των παραγγελιών

Διαβάστε περισσότερα

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ 11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 11 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ON-LINE ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ FARMAKONET Αφού γίνουν οι κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα FarmakoNet από το τμήμα Μηχανογράφησης της Δυναμικής, έχετε την δυνατότητα να στέλνετε ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr)

Αποθήκη. Διαχείριση Αποθήκης. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Αποθήκη Αποθήκη Διαχείριση Αποθήκης Στη Διαχείριση Αποθήκης έχετε τη δυνατότητα να δείτε τα είδη της αποθήκης σας,

Διαβάστε περισσότερα

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31

Συντάχθηκε απο τον/την Διαχειριστής Τετάρτη, 10 Φεβρουάριος 2010 18:20 - Τελευταία Ενημέρωση Τρίτη, 20 Ιούλιος 2010 13:31 Η εφαρμογή λογισμικού Kiosk Manager, είναι η πλέον σύγχρονη, επαγγελματική και οικονομική λύση για τη διαχείριση καταστημάτων εντατικής λιανικής, καθώς είναι ειδικά σχεδιασμένη και δοκιμασμένη για το περίπτερο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Id Πρόγραμμα sed aute occaecat Ανταμοιβής aliqua Μελών id dolor SF ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΜΕΛΩΝ SF Σας γνωστοποιούμε ότι το Servicefinder.gr από σήμερα 09/03/2018, θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμα ανταμοιβής

Διαβάστε περισσότερα

Οι βασικές λειτουργίες του EPIKOUROU περιλαμβάνουν : Διαχείριση Τραπεζιών

Οι βασικές λειτουργίες του EPIKOUROU περιλαμβάνουν : Διαχείριση Τραπεζιών Η εφαρμογή EPIKOUROS Touch P.O.S αποτελεί την πρόταση της SYSCO S.A για την αποτελεσματική διαχείριση σύγχρονων χώρων εστίασης, είτε πρόκειται για αυτόνομες μονάδες όπως εστιατόρια, Cafés, Bars, Fast Foods,

Διαβάστε περισσότερα

Γιώργος Μουτουσίδης. Υπεύθυνος Οργάνωσης και Εμπορικού

Γιώργος Μουτουσίδης. Υπεύθυνος Οργάνωσης και Εμπορικού Γιώργος Μουτουσίδης Υπεύθυνος Οργάνωσης και Εμπορικού Προδιαγραφές Συστηματική παρακολούθηση και έλεγχο του δικτύου 24 ώρες Γρήγορη ανίχνευση διαρροής Μέτρηση του όγκου νερού που χάνεται Ειδοποίηση για

Διαβάστε περισσότερα

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ Το σύστηµα οργάνωσης επιχειρήσεων εστίασης αποτελεί µια ολοκληρωµένη εφαρµογή αντιµετώπισης των καθηµερινών απαιτήσεων της λειτουργίας αντίστοιχων καταστηµάτων.

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Όλα τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος.

ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Όλα τα σύγχρονα εργαλεία αναζήτησης και φιλτραρίσματος. Ημερομηνία : 24/09/2013 Το mybusiness είναι μία εμπορική εφαρμογή σχεδιασμένη να καλύψει τις ανάγκες μίας μεγάλης γκάμας επιχειρήσεων και καταστημάτων. Είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Avon Store

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Avon Store ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Avon Store Το ηλεκτρονικό Κατάστημα της Avon είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας με ταχύτερη επεξεργασία παραγγελιών, φθάνοντας σε νέους πελάτες και

Διαβάστε περισσότερα

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η

WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ WiFi V-Timer ΕΚΔΟΣΗ 2Η 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟ WiFi V-Timer... 3 2. ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 4 3. ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ WiFi V-Timer... 5 4. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» 15 Χρόνια Εμπειρία στον Κλάδο της Εστίασης Νο1 Ενιαία Λύση Εστίασης Delivery Take Away Μηδενικές Χρεώσεις

Διαβάστε περισσότερα

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση.

Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. PEGASUS μ-elite ERP Είναι το δυναμικό ξεκίνημα με άμεσα αποτελέσματα και εξασφαλίζει πραγματική επένδυση για την επιχείρηση. Χαρακτηρίζεται από την εύκολη εγκατάσταση του Εύκολη εκμάθηση από αρχάριους

Διαβάστε περισσότερα

Φαντάσου έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια.

Φαντάσου έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια. Φαντάσου έναν κόσμο γεμάτο ενέργεια 183 83 www.watt-volt.gr 183 83 Ρεύμα Ρεύμα Ο ηλεκτρισμός είναι πολλά περισσότερα απ όσα νομίζεις! Απολαύστε πραγματική οικονομία στο ρεύμα σας! Επιλέγοντας τη WATT+VOLT

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για τη Megasoft!

Λίγα λόγια για τη Megasoft! Λίγα λόγια για τη Megasoft! Εταιρεία παραγωγής επιχειρησιακού λογισμικού Περισσότερα από 20 χρόνια στη σχεδίαση και την παραγωγή: Εφαρμογών Εμπορικής & Οικονομικής Διαχείρισης Εξειδικευμένων Εμπορικών

Διαβάστε περισσότερα

Media Kit. #StayHungryStayFoodish. e-food.gr 2015 All Rights Reserved

Media Kit. #StayHungryStayFoodish. e-food.gr 2015 All Rights Reserved Media Kit #StayHungryStayFoodish 1 Και τελικά τι είναι το e-food; Δεν υπάρχουν πολλές λέξεις να περιγράψουν την πολυτέλεια του να έχεις κάποιον να σου μαγειρεύει ακριβώς ό,τι θες, ακριβώς όπως το θες και

Διαβάστε περισσότερα

Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality. Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing

Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality. Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing Διαφημιστείτε με τεχνολογία Επαυξημένης Πραγματικότητας Augmented Reality Παρουσίαση: Paris Konstantinou Head of Digital Marketing A 360 Technology Marketing Agency Ανάγκη Σύγχυση της αγοράς, για την ανάπτυξη

Διαβάστε περισσότερα

Atlantis Orders on android

Atlantis Orders on android Atlantis Orders on android 1 Πίνακας περιεχομένων Σύντομη περιγραφή... 3 Αναλυτικότερα για τις παραγγελίες... 3 Περί συγχρονισμού... 4 Η πρώτη χρήση της συσκευής... 5 Για κανονική χρήση... 5 Διαχείριση

Διαβάστε περισσότερα

Προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται μόνο για συσκευές Android που πληρούν τις προδιαγραφές.

Προς το παρόν η υπηρεσία διατίθεται μόνο για συσκευές Android που πληρούν τις προδιαγραφές. BoC Wallet - Συχνές ερωτήσεις ΓΕΝΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΕΝΙΚΑ: 1. Τι είναι το BoC Wallet app; Το BoC Wallet app είναι η νέα πρωτοποριακή εφαρμογή ανέπαφων συναλλαγών, με την οποία μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία

Sunsoft Ltd Alexandros Αμβροσία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ SUNSOFT Ltd - Μάχης Αναλάτου 103, 11745 Ν. Κόσμος. Tηλ: 210 9317811, Fax: 210 9321603 www.sunsoft.gr info@sunsoftgr.com ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΦΑΡΜΟΓΗ HOME+CONTROL

ΕΦΑΡΜΟΓΗ HOME+CONTROL ΕΦΑΡΜΟΓΗ HOME+CONTROL Celiane TM ΕΦΑΡΜΟΓΗ HOME + CONTROL 1 ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΤΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ HOME + CONTROL Προϋπόθεση: να διαθέτετε ένα Wi-Fi router. Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή, ακολουθήστε

Διαβάστε περισσότερα

Smart Hotel Τhe only way!

Smart Hotel Τhe only way! Smart Hotel Τhe only way! Διονύσης Μαντέλης, Executive Consultant Partner telecomservices by EUROAXES 1. Η εξέλιξη της τεχνολογίας Τί αλλάζει στην Πυραμίδα αναγκών του Maslow? Τα πάντα βασίζονται στην

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή H WATT AND VOLT Α.Ε. είναι ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας και ανήκει στον Όμιλο Επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Κάθε Εμπορική Επιχείρηση Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONLINETICKETS.GR

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONLINETICKETS.GR ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ONLINETICKETS.GR Το onlinetickets.gr είναι ένα πληροφοριακό σύστημα κατασκευασμένο με την πλέον προηγμένη τεχνολογία & το οποίο έχει σαν στόχο την προβολή & την προώθηση εκδηλώσεων, πολιτιστικών

Διαβάστε περισσότερα

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.)

Εμφάνιση: Επιλέτε το Μοτίβο εμφάνισης της εφαρμογής (π.χ. μπλέ, πράσινο κ.α.) Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS > Οθόνη Εργασιών Οθόνη Εργασιών Με την είσοδό σας στην Εφαρμογή μεταφέρεστε στην κέντρικη οθόνη όπου μπορείτε να δείτε πάνω

Διαβάστε περισσότερα

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win

Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Νέες δυνατότητες εφαρμογών PRISMA Win Αριθμός Έκδοσης: 5.0.1 POS εφαρμογές Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές.

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη

Διαβάστε περισσότερα

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική!

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Open Retail Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr!

INTERNET MARKETING ---------- Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών. MakeMoneyOnline.gr! INTERNET MARKETING Πώς Να Το Εκμεταλλευτείς Αποτελεσματικά Για Να Φέρεις Μία Σταθερή Ροή Πελατών SOURCE CONTAC T ABOU T ---- MakeMoneyOnline.gr! (*) Κλείσε κινητά, internet, πάρε χαρτί, στυλό και ετοιμάσου

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου

Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Πρόγραµµα για την ενίσχυση των επιχειρήσεων λιανεµπορίου Το πρόγραµµα Digi-Retail απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις, που ανεξάρτητα από τη νοµική τους µορφή, ασκούν οικονοµική δραστηριότητα στους τοµείς

Διαβάστε περισσότερα

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει

Η λύση που σας προτείνουμε για την διαχείριση των πελατών σας συνοπτικά περιλαμβάνει Σκεφτείτε πόσες πωλήσεις χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια από λάθη, από παραλήψεις, από μη συνεργασία των υπευθύνων ή απλά από κακή οργάνωση. Πόσοι υποψήφιοι πελάτες έμειναν μόνο υποψήφιοι και αν γνωρίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops

Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops Η ολοένα αυξανόμενη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη οργανωμένων ιστοσελίδων, τα ηλεκτρονικά καταστήματα, για την διενέργεια των αγοροπωλησιών.

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη

Διαβάστε περισσότερα

One stop, integrated logistics services

One stop, integrated logistics services One stop, integrated logistics services by Teleresponse Α.Ε. 1 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Teleresponse Α.Ε. Ιδρύθηκε το 1996 Ειδικεύεται στην εξυπηρέτηση πελατών τρίτων Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μιας στάσης Κύριο

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Lexicon Software POS Dynamics ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΑΣΥΡΜΑΤΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΟΛΗΨΙΑ Οδηγίες Χρήσης Lexicon Software Gonou Giota 2 58100 GIANNITSA web site: www.lexiconsoftware.gr e-mail: sales@lexiconsoftware.gr

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα σχετικά με τις λειτουργίες του

Περιεχόμενα σχετικά με τις λειτουργίες του Περιεχόμενα σχετικά με τις λειτουργίες του www.24hrstores.gr Ενότητα Χρήστες (ως Χρήστες εννοούμε αυτούς που επισκέπτονται το Front End του ηλεκτρονικού καταστήματος) 1.1. Επισκέπτες Ποιες σελίδες μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε. www.hatziyiannakis.gr sales@hatziyiannakis.gr / emporiko@hatziyiannakis.gr Β2Β HATZYIANNAKIS 01 Β2Β HATZIYIANNAKIS Επίκεντρο της

Διαβάστε περισσότερα

± ² ² ² Đ ā ĉ Ĕ Ė ĉ ę Đ Ē ď Ē ć ă ĉ Ĕ ö ìñéòöëöù ėēę îđċďėĕēđďďēġ ìó öøðöû 134 1)"3."$: NBOBHFNFOU,"* & i ² ³ ] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

± ² ² ² Đ ā ĉ Ĕ Ė ĉ ę Đ Ē ď Ē ć ă ĉ Ĕ ö ìñéòöëöù ėēę îđċďėĕēđďďēġ ìó öøðöû 134 1)3.$: NBOBHFNFOU,* & i ² ³ ] ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 134 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014 Όσα περισσότερα e-shop δημιουργούνται, τόσο μεγαλώνει ο ανταγωνισμός στο ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς και οι απαιτήσεις για πιο καταστήματα. κατευθύνσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν,

Διαβάστε περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που

Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που 1 Τα τελευταία χρόνια, έχουμε βιώσει ένα κλίμα αβεβαιότητας που όπως ξέρετε, είναι ό,τι χειρότερο για τις επιχειρήσεις. Το μόνο σταθερό δεδομένο που έχουμε, είναι ότι ζούμε σε μία εποχή μεγάλων αλλαγών.

Διαβάστε περισσότερα

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0

Τιμοκατάλογος. Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. Standard 7.0 Τιμοκατάλογος Οι τιμές που ακολουθούν είναι χωρίς Φ.Π.Α. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ANIMA.NET STANDARD 7.0 SN: A01 Τιμή 300 Standard 7.0 H Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 είναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και

Διαβάστε περισσότερα

GYMMASTER ONLINE BOOKING

GYMMASTER ONLINE BOOKING GYMMASTER ONLINE BOOKING Το σύστημα GymMaster Online Booking είναι μια εφαρμογή η οποία συνδέει τη βάση δεδομένων των πελατών της εφαρμογής GymMaster με την βάση δεδομένων της εφαρμογής Online Booking,

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ Σεβαστουπόλεως 113,115 26, Αθήνα Υπόψη κας Αγγελικής Κώνστα Αθήνα, 2 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής

SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής SmarTECPoS. Πως βάζω νέα είδη; Back Office Βασικό Είδη new Νέο Γενικά Κωδικός (είδους) Περιγραφή 1 Τμήμα Τιμή Αποθήκη Τιμή 1 Εστιατόριο Εκτυπωτής (διαλέγω εκτυπωτή) Εμφάνιση Θέση (διαλέγω χρώμα γραμμάτων,

Διαβάστε περισσότερα

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α.

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α. Μέσω τραπέζης Κάρτες αγορών Εκτός από τους μηνιαίους πιστωτικούς λογαριασμούς, δεχόμαστε τις κάρτες αγορών που εκδίδονται από όλες τις μεγάλες τράπεζες και επιπλέον τις All Star και American Express, έτσι

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτική Παρουσίαση του Πλαισίου Συνεργασίας

Αναλυτική Παρουσίαση του Πλαισίου Συνεργασίας ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ Υπόψη κ. Π. Λυμπερίδη, Προέδρου Αθήνα,

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από

Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από Κατεβάστε την τελευταία αναβάθμιση «22-04-2013» από http://www.minoiki.com.gr/shop/cms.php?id_cms=7 Σελίδα 1 Αναβάθμιση 22-04-2013 Ver 2.0.1.86 1. Αντικατάσταση λειτουργίας πλήκτρου (Num Pad) με «Νέο Πελάτη»

Διαβάστε περισσότερα

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α. Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop WEB AGENCY ALBATROS Διαφημιστικές Υπηρεσίες & Σχεδιασμός ιστοσελίδων www.webagencyalbatros.com Τηλ 6939052115 Η λ ε κ τ ρ ο ν ι κ ό κ α τ ά σ τ η μ α Γενικά χαρακτηριστικά της εφαρμογής για κατασκευή eshop

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κριτοβουλίδου 19 712 01, Ηράκλειο Κρήτης Υπόψη κ. Βαβουρανάκη Χ., Προέδρου

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική

Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική Πρακτορεία ΟΠΑΠ 1 Γιατί Η Τοποθέτηση Των Διαφημιστικών Υλικών Είναι Σημαντική ΤΟ ΣΚΡΑΤΣ είναι ένα προϊόν το οποίο οι πελάτες των πρακτορείων μας το γνώρισαν και το αγάπησαν τώρα πρέπει να τους πούμε ότι

Διαβάστε περισσότερα

Your Opinions Customer survey system

Your Opinions Customer survey system Customer survey system Στη σημερινή εποχή του έντονου εμπορικού ανταγωνισμού, είναι εμφανής η ανάγκη των επιχειρήσεων να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα

Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής

Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής Το πρότυπο κατάστημα μικρής λιανικής Γιώργος Μπορέτος Marketing Head SingularLogic Vendor Division Νοέμβριος 2013 Η τεχνολογία σας λύνει τα χέρια προσφέροντας: Έλεγχο Ευελιξία Ανάπτυξη Η τεχνολογία στην

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple Η CyberArts παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το proxess Beauty αποτελεί το πιο

doitsimple Η CyberArts παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το proxess Beauty αποτελεί το πιο Η CybrArs παρουσιάζει την πλέον λειτουργική και εύκολη λύση για κοµµωτήρια και κέντρα αισθητικής. Το prxss Bauy αποτελεί το πιο σηµαντικό σύνεργο για την οργάνωση του κοµµωτηρίου ή του κέντρου αισθητικής

Διαβάστε περισσότερα

cabs.gr Taxi Dispatch Ολοκληρωµένη λύση για εταιρείες ΤΑΞΙ

cabs.gr Taxi Dispatch Ολοκληρωµένη λύση για εταιρείες ΤΑΞΙ cabs.gr Taxi Dispatch Ολοκληρωµένη λύση για εταιρείες ΤΑΞΙ Σύστηµα αυτόµατης διεκπεραίωσης κλήσεων που αναλαµβάνει την προώθηση των αιτηµάτων από τους πελάτες προς τους οδηγούς των οχηµάτων, σύµφωνα µε

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10

Εισαγωγή στην εφαρμογή Βασική Σελίδα (Activity) Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Περιεχόμενα Εισαγωγή στην εφαρμογή... 2 Βασική Σελίδα (Activity)... 3 Ρυθμίσεις... 3 Πελάτες... 6 Αναζήτηση Πελάτη... 6 Προβολή Πελάτη... 7 Επεξεργασία Πελάτη... 10 Αποθήκη... 11 Αναζήτηση προϊόντος...

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ Ν. ΠΕΛΛΑΣ Φιλιππου 26, 58200 Έδεσσα, 23810.25121, 23810.22709 e-mail: ospellas2@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ

ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ. Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Mega Info Kiosk ΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΤΑΘΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ Η πλατφόρμα λογισμικού διαχείρισης info kiosk, απευθύνεται σε όλα τα καταστήματα λιανικής που διαθέτουν

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

Απαιτήσεις και Χαρακτηριστικά. Εγχειρίδιο εφαρμογής. www.juicybarapp.com

Απαιτήσεις και Χαρακτηριστικά. Εγχειρίδιο εφαρμογής. www.juicybarapp.com Απαιτήσεις και Χαρακτηριστικά Εγχειρίδιο εφαρμογής www.juicybarapp.com Περιγραφή Λύσης JuicyBar Το πρόγραμμα ασύρματης παραγγελιοληψίας JuicyBar, είναι το πλέον απαραίτητο εργαλείο για τον έλεγχο, τον

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ BASIC E-SHOP. Απεριόριστος Αριθμός Προϊόντων με κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο κλπ

ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ BASIC E-SHOP. Απεριόριστος Αριθμός Προϊόντων με κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο κλπ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ BASIC E-SHOP Απεριόριστος Αριθμός Προϊόντων με κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο κλπ Υποστηρίζει πολλαπλές κατηγορίες ειδών και κατασκευαστές Οι κατηγορίες

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογία Τα ερωτήματα που αναφύονται είναι: Επιχειρηματική Ιδέα Λογιστικά Φορολογικά

Τεχνολογία Τα ερωτήματα που αναφύονται είναι: Επιχειρηματική Ιδέα Λογιστικά Φορολογικά Τεχνολογία Τα ερωτήματα που αναφύονται είναι: Επιχειρηματική Ιδέα Λογιστικά Φορολογικά + Credit Know-how Ανθρώπινο Δυναμικό Λειτουργία παραγωγής, αποθήκευσης, διεκπεραίωσης 1 ? One stop, integrated logistics

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

Συνδέστε το στεγνωτήρα σας με το μέλλον. BSH_022_HC_Geraetebeil_Trocknen_P_Siemens_210x148_el-GR_STAR.indd 1

Συνδέστε το στεγνωτήρα σας με το μέλλον. BSH_022_HC_Geraetebeil_Trocknen_P_Siemens_210x148_el-GR_STAR.indd 1 Συνδέστε το στεγνωτήρα σας με το μέλλον. SH_022_H_Geraetebeil_Trocknen_P_Siemens_210x148_el-GR_STR.indd 1 13.02.17 12:47 Home onnect. Μια εφαρμογή για όλα. Το Home onnect είναι η πρώτη εφαρμογή, που πλένει

Διαβάστε περισσότερα

CARDISOFT. User Guide. ClassWeb VERSION 1.1. [February] [2007] Cardisoft Ανώνυµη Εταιρία Παραγωγής Λογισµικού

CARDISOFT. User Guide. ClassWeb VERSION 1.1. [February] [2007] Cardisoft Ανώνυµη Εταιρία Παραγωγής Λογισµικού Cardisoft Ανώνυµη Εταιρία Παραγωγής Λογισµικού Μοναστηρίου 60, 54627 Θεσσαλονίκη, Τηλ 2310 567840, Fax 2310 514220, www.cardisoft.gr CARDISOFT User Guide ClassWeb VERSION 1.1 [February] [2007] Greece Monastiriou

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητέ Επαγγελματία,

Αγαπητέ Επαγγελματία, 1 Αγαπητέ Επαγγελματία, Σε ευχαριστούμε για την επιλογή σου να προμηθευτείς και να χρησιμοποιήσεις, για τις ανάγκες του καταστήματός σου, ένα από τα πιο προηγμένα ταμειακά συστήματα, όχι μόνο στην Ελληνική,

Διαβάστε περισσότερα

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος.

Χρήσεις: Στην καρτέλα Χρήσεις βλέπετε και δημιουργείτε τις Χρήσεις άνα ημερολογιακό έτος. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > POS Manager > Ρυθμίσεις Ρυθμίσεις Βασικά Εταιρία: Στην καρτέλα εταιρία συμπληρώνετε τα στοιχεία της εταιρείας σας (Επωνυμία, Φορολογικά

Διαβάστε περισσότερα

Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας

Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας Γονείς, παιδιά και μέσα προώθησης της κινητής τηλεφωνίας Ορισμός της διαφήμισης Ως διαφήμιση νοείται η μονομερής επικοινωνία και μετάδοση πληροφοριών με πειστικό τρόπο για προϊόντα και υπηρεσίες ή ιδέες

Διαβάστε περισσότερα

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας»

«Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» «Η εμπειρία των Πελατών μας είναι ο πλούτος μας και η εμπειρία μας είναι πλούτος των Πελατών μας» Ολοκληρωμένη Λύση Μηχανογράφησης για Μεταφορικές Επιχειρήσεις Online Αναβαθμίσεις Συνεχή Ενημέρωση σε Φορολογικό

Διαβάστε περισσότερα

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! O χώρος σας, Οφέλη όπως δεν τον έχετε φανταστεί ξανά! Άνεση στην καθημερινότητα Ασφάλεια, έλεγχος και προστασία Διαμορφώστε την ατμόσφαιρα του χώρου

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Εκκαθάριση από Φαρμακοποιό

Εκκαθάριση από Φαρμακοποιό Εκκαθάριση από Φαρμακοποιό Δίνεται πλέον η δυνατότητα στον Φαρμακοποιό να διαχειρίζεται και να ελέγχει την εκκαθάριση κάθε μήνα και στη συνέχεια να την υποβάλλει, προκειμένου ο εκάστοτε συσχετιζόμενος

Διαβάστε περισσότερα

Πακέτο 5GB για COSMΟΤΕ TV GO

Πακέτο 5GB για COSMΟΤΕ TV GO Πακέτο 5GB για COSMΟΤΕ TV GO 1. COSMOTE TV GO Σύντομη περιγραφή Η Υπηρεσία COSMOTE TV GO παρέχει τη δυνατότητα παρακολούθησης επιλεγμένου περιεχομένου από τα κανάλια και τις υπηρεσίες της COSMOTE TV, μέσω

Διαβάστε περισσότερα

BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ

BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ BUSINESS INNOVATION TECHNOLOGY ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ AΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΟ BACK OFFICE ON-LINE Το PYLON Restaurant είναι η εξειδικευμένη εφαρμογή της Epsilon Net που απευθύνεται

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές

Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές Χρήσιμες συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές των εορτών Τις αγορές του από ηλεκτρονικά καταστήματα πραγματοποιεί τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Φιλελλήνων 13, 41222 Λάρισα 2410.532330, 2410.532356 e-mail: esl@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by

Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! powered by Η πρωτοποριακή υπηρεσία για απόλυτο έλεγχο στο χώρο σας! O χώρος σας, όπως δεν τον έχετε φανταστεί ξανά! Το σπίτι σας είναι ο χώρος που ζείτε και θέλετε να είναι άνετο, ασφαλές, λειτουργικό και να προφυλάσσει

Διαβάστε περισσότερα

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή.

Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε στην εφαρμογή. Published on PRISMA Win Help - Megasoft (http://docs.megasoft.gr) Home > Point of Sale (POS) > POS POS Εισαγωγή στην Εφαρμογή Στην οθόνη Αναγνώριση Χειριστή σας εμφανίζονται τρεις επιλογές για να εισέρχεστε

Διαβάστε περισσότερα

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης.

Για κάθε εταιρία παρέχεται η δυνατότητα να ανοιχθούν απεριόριστες χρήσεις ενώ υπάρχει η δυνατότητα σύγκρισης µεταξύ οποιασδήποτε χρήσης. Λειτουργικά Χαρακτηριστικά Eurofasma NEXT ιαχείριση Εταιριών - Παρακολούθηση Οµίλου Επιχείρησης ιαχείριση πολλαπλών εταιριών µε δυνατότητα οµαδοποίησης τους µέσω της συγκέντρωσής τους σε «περιοχές εργασίας».

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ E-COMMERCE

ΠΛΗΡΗΣ ΛΙΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΩΝ E-COMMERCE Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησης σας και εκτοξέυστε τις πωλήσεις σας με το ANTYXSOFT E- COMMERCE! Αξιοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες της Microsoft και υποστηρίζοντας όλους τους Browsers

Διαβάστε περισσότερα

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση

PRISMA Win Εμπορική Διαχείριση Η Εξέλιξη των εφαρμογών PRISMA Win δε σταματά ποτέ! Παρακάτω μπορείτε να δείτε νέες δυνατότητες που προστέθηκαν στις εφαρμογές. Ενημερώστε άμεσα την εφαρμογή σας με την τελευταία αναβάθμιση που βρίσκεται

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών Μέσω τραπέζης ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΕΘΝΙΚΗ ΟΨΕΩΣ GR7701102080000020847036777 ΕΘΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣGR2601102080000020847048947 ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8701722370005237007323598 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ GR4801722230005223022833810 ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα