11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ"

Transcript

1 11 ΠΑΝΕΥΚΟΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ 11 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΣΕΤΕ ΤΑ ΕΚΤΥΠΩΤΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ ΣΑΣ

2 Η διαχείριση των εκτυπώσεων του γραφείου σας και ο παράλληλος έλεγχος του εκτυπωτικού κόστους δεν είναι εύκολο. Κάθε φορά που κάποιος στο γραφείο σας εκτυπώνει ένα ασπρόμαυρο ή έγχρωμο έγγραφο, παίρνει μια μικρή απόφαση αγοράς που μπορεί να επηρεάζει το κόστος περισσότερο από ό, τι νομίζετε. Πρόσφατες μελέτες αποκάλυψαν ότι αν λειτουργεί χωρίς κάποια διαχείριση, η τυπική μικρή επιχείρηση ξοδεύει τόσο στην εκτύπωση γραφείου (εξοπλισμό, υπηρεσίες και προμήθειες) όσο και σε άλλα κορυφαία επιχειρησιακά έξοδα, συμπεριλαμβανομένου του ενοικίου και των υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Τα καλά νέα είναι ότι αυτός ο οδηγός θα σας βοηθήσει άμεσα να αναλάβετε τον έλεγχο των εκτυπώσεων σας με διάφορους εξαιρετικά εύκολους τρόπους εξοικονόμησης και απλούστευσης των διαδικασιών. Το 90% των επιχειρήσεων δεν γνωρίζουν πόσα δαπανούν για τις εκτυπώσεις του γραφείου. - Εταιρία Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) Για περισσότερα από 20 χρόνια, η Cartridge World έχει παράσχει συμβουλές σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης της αποτελεσματικότητας των εκτυπώσεων, εξοικονομώντας χρήματα και εκτυπώνοντας πιο πράσινα. Κάθε μία από τις ιδέες που θα σας παρουσιάσουμε έχει δοκιμαστεί και έχει αποδειχθεί ότι έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο στα αποτελέσματα των εκτυπώσεων ενός γραφείου. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον τοπικό σας Cartridge World στην περιοχή σας με πάνω από 34 καταστήματα για να σας εξυπηρετήσουν σε όλη την Ελλάδα. Στατιστικά εκτύπωσης επιχειρήσεων & δεδομένα Το 37-41% από τα έξοδα εκτύπωσης τείνουν να μην περνάνε καθόλου από τον έλεγχο ή την έγκριση του τμήματος προμηθειών. Οι εκτυπώσεις γραφείου συνήθως κατατάσσονται ως το τέταρτο στην σειρά λειτουργικό έξοδο μετά από την μισθοδοσία, το ενοίκιο και τους λογαριασμούς κοινής ωφελείας (ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ). Οι όγκοι εκτύπωσης τείνουν να μειώνονται όχι λιγότερο από 10% όταν οι άνθρωποι πιστεύουν πως η χρήση του εκτυπωτή τους παρακολουθείτε.

3 ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΧΡΟΝΟ 1. Παραγγείλετε τα αναλώσιμα του εκτυπωτή πριν δημιουργηθεί η ανάγκη. Οι σημερινοί εκτυπωτές μπορούν να ενημερώνουν ότι τελειώνει ο γραφίτης, ώστε να μπορέσετε να έχετε παραλάβει τα αναλώσιμα του εκτυπωτή σας πριν τα χρειαστείτε. 2. Μην αναγκάζετε τους υπαλλήλους να ξοδεύουν χρόνο για την επιδιόρθωση των εκτυπωτών του γραφείου. Η διάγνωση και η σωστή διόρθωση ενός προβλήματος σε κάποιο εκτυπωτή απαιτεί τεχνικές γνώσεις, εμπειρία και χρόνο που οι περισσότεροι υπάλληλοι σας δεν έχουν. Αφήστε εμάς να διαχειριστούμε και να επιδιορθώνουμε τους εκτυπωτές σας, ώστε οι άνθρωποι σας να έχουν περισσότερο χρόνο για εργασίες μεγαλύτερης αξίας για εσάς. 3. Μεταφέρετε τις ανάγκες υποστήριξης ενός τελικού χρήστη ενός εκτυπωτή σε έναν εξωτερικό επαγγελματία. Μελέτες υποδεικνύουν ότι μία στις τέσσερις κλήσεις γραφείου υποστήριξης IT τείνουν να σχετίζονται με τον εκτυπωτή. Γιατί λοιπόν να δεσμεύετε πολύτιμους πόρους από το τμήμα πληροφορικής για θέματα εκτυπωτών όταν μπορεί να το κάνει η Cartridge World για εσάς; 4. Ενοποιήστε όλες τις αγορές εκτύπωσης γραφείου σε έναν τοπικό προμηθευτή. Αυτό θα σας εξοικονομήσει χρόνο από τις παραγγελίας των αναλωσίμων του εκτυπωτή, Θα ενισχύσει την αγοραστική δύναμη σας και θα επιταχύνει την επεξεργασία των τιμολογίων βάζοντας τα πάντα σε ένα τιμολόγιο. ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; 27% των κλήσεων του IT Help Desk έχουν σχέση με τον εκτυπωτή.

4 ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ 5. Αλλαγή από τα ακριβά OEM αναλώσιμα σε μια εναλλακτική λύση υψηλής ποιότητας. Με την Cartridge World μπορείτε να εξοικονομήσετε μέχρι και 50% σε σχέση με τα αναλώσιμα του κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού (OEM). Προσφέρουμε μια πλήρη σειρά μελανοδοχείων υψηλής ποιότητας inkjet και laser που χαρακτηρίζονται από την τριπλή διαδικασία ποιότητας ελέγχου και συνοδεύονται με 100% εγγύηση ικανοποίησης. 6. Δημιουργήστε μια πολιτική εκτύπωσης. Με τον ίδιο τρόπο που έχετε εφαρμόσει οποιαδήποτε άλλη πολιτική γραφείου για να εξοικονομήσετε τα τέλη μεγάλων αποστάσεων, τα έξοδα ταξιδίου και άλλα λειτουργικά έξοδα. Γιατί να μην δημιουργήσετε τη δική σας πολιτική εκτύπωσης με οδηγίες προς τους χρήστες για να εκτυπώνουν λιγότερα και έτσι να ξοδεύετε λιγότερα όπου είναι δυνατόν. Φροντίστε να ρωτήσετε το τοπικό σας Cartridge World για το ευέλικτο πρότυπο πολιτικής εκτύπωσης. Ένα απλό εργαλείο αυτοβοήθειας για οποιαδήποτε επιχείρηση για να ξεκινήσει να κάνει οικονομία αμέσως! 7. Προσέξτε τα κόστος παράδοσης των μελανοδοχείων. Συχνά αυτό που φαίνεται να είναι ένα μελανοδοχείο χαμηλότερης τιμής μπορεί να καταλήξει να είναι πιο ακριβό μετά από φουσκωμένα μεταφορικά έξοδα. Μπορείτε να υπολογίζετε στην Cartridge World για εξαιρετικά προϊόντα και δωρεάν παράδοση στο γραφείο σας. 8. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον σωστό τύπο εκτυπωτή για τις ανάγκες εκτύπωσης που έχετε. Οι εκτυπωτές Inkjet είναι μια εξαιρετική επιλογή για μονόχρωμη και έγχρωμη εκτύπωση χαμηλού όγκου, ωστόσο, για μεγαλύτερους όγκους εκτύπωσης, ένας εκτυπωτής λέιζερ μπορεί να είναι έως 70% πιο οικονομικός, ειδικά εάν εκτυπώνετε έγγραφα με μεγαλύτερη κάλυψη στο χρώμα και τα γραφικά. ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ; οι πελάτες της CARTRIDGE WORLD εξοικονομούν μέχρι και 50% σε σχέση με τα αντίστοιχα OEM.

5 ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 9. Ρυθμίστε τις προεπιλογές του εκτυπωτή σας για να προωθήσετε μια πιο πράσινη εκτύπωση Είναι εύκολο να μειώσετε τη χρήση του χαρτιού στο μισό ρυθμίζοντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του εκτυπωτή σας για εκτύπωση διπλής όψης τυπώνοντας έτσι και στις δύο πλευρές του χαρτιού(δεν το υποστηρίζουν όλοι οι εκτυπωτές). Οι πρόσθετες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις, όπως η εκτύπωση σε ασπρόμαυρο και σε χρώμα, μπορούν επίσης να εξοικονομήσουν χρήματα και κάνουν καλό και στο περιβάλλον. 10. Ανακυκλώστε τα άδεια μελανοδοχεία του εκτυπωτή σας. Συγκεκριμένα, το 70% των χρησιμοποιημένων μελανοδοχείων τοποθετούνται απευθείας στα σκουπίδια και στη συνέχεια αποστέλλονται απευθείας σε χώρους υγειονομικής ταφής, όπου χρειάζονται έως και χρόνια για να τα αποσυνθέσουν. Ρωτήστε τον εκπρόσωπο της Cartridge World για τα εύκολα προγράμματα ανακύκλωσης των μελανοδοχείων μας για να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα της εταιρίας σας. 11. Αντικαταστήστε τους ενεργοβόρους εκτυπωτές Σύμφωνα με την Υπηρεσία Προστασίας του Περιβάλλοντος, οι παλαιότεροι εκτυπωτές και φωτοαντιγραφικές μηχανές γραφείου κοστίζουν περίπου 225 ευρώ ετησίως μόνο για την ενέργεια που καταναλώνουν. Οι εκτυπωτές με πιστοποίηση New Energy Star χρησιμοποιούν τώρα ένα κλάσμα της ενέργειας και αυτό σας εξοικονομεί ταυτόχρονα χρήματα. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για αυτόν τον οδηγό βελτίωσης επιχειρήσεων από τους τοπικούς συνεργάτες της Cartridge World. Το μέρος για εξειδικευμένες συμβουλές, οικονομικά προσιτές λύσεις εκτύπωσης επιχειρήσεων και φιλική τοπική εξυπηρέτηση στην οποία μπορείτε να βασίζεστε. Εάν νομίζετε ότι υπάρχει μια ευκαιρία για το γραφείο σας για να εξοικονομήσετε χρόνο, χρήματα και να βοηθήσετε το περιβάλλον. είμαστε έτοιμοι να σας βοθήσουμε! ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ? 70% των άδειων μελανοδοχείων τοποθετούνται στα σκουπίδια και πηγαίνουν απευθείας στον χώρο υγειονομικής ταφής.

6 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ CARTRIDGE WORLD Εκτυπωτές γραφείου Προσφέρουμε επιλογές επώνυμων εκτυπωτών και συμβουλές εμπειρογνωμόνων για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή για τις ανάγκες σας σε εκτύπωση, αντιγραφή, σάρωση και φαξ. Από την αντικατάσταση ενός εκτυπωτή με την προσθήκη μιας ομάδας πολυλειτουργικών εκτυπωτικών συσκευών, μπορούμε να προτείνουμε την καλύτερη λύση για την επιχείρησή σας και τον προϋπολογισμό σας. Μελανοδοχεία γραφίτη Γιατί να πληρώσετε έως και 50% περισσότερο για τα μελανοδοχεία γραφίτη του κατασκευαστή πρωτότυπου εξοπλισμού (ΟΕΜ αναλώσιμα); Τα μελανοδοχεία γραφίτη υψηλής ποιότητας ταιριάζουν με την απόδοση του ΟΕΜ αναλωσίμου αλλά σε ένα κλάσμα του κόστους. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την τριπλή ποιοτική μας διαδικασία ελέγχου για συνεπή ποιοτική απόδοση και να έχετε 100% εγγύηση ικανοποίησης! Τοπική υπηρεσία Μπορείτε να υπολογίζετε στην Cartridge World για άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και φιλική εξυπηρέτηση με προσωπική επαφή. Το αυτοματοποιημένο πρόγραμμα εφοδιασμού με μελανοδοχεία και το εύκολο σύστημα παραγγελίας online προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ μαζί με δωρεάν παράδοση στο χώρο σας για να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα. Γιατί να αγοράσετε έναν εκτυπωτή; Εξαλείψτε το παραδοσιακό κόστος αγοράς και συντήρησης του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας τον εκτυπωτή μας! Θα παρέχουμε στους εκτυπωτές με επαγγελματική επιτόπου υπηρεσία χωρίς επιπλέον κόστος και το μόνο που ζητάμε είναι ότι απλά συμφωνείτε να αγοράζετε το αρχικό και όλα τα επόμενα μελανοδοχεία του εκτυπωτή από την Cartridge World. Αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να κάνετε οικονομία σε κάθε εκτύπωση που κάνετε. Η Cartridge World ειδικεύεται στην παροχή βοήθειας σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις με συμβουλές από ειδικούς, προϊόντα και υπηρεσίες εκτύπωσης που σας κάνουν πολύ περισσότερα από οικονομία. Σας βοηθάμε να αποφεύγετε τα προβλήματα με τις εκτυπώσεις και να αποφύγετε περιττές δαπάνες. Ίσως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσετε τη στρατηγική εκτύπωσης του γραφείου σας; Επικοινωνήστε με το τοπικό σας κατάστημα Cartridge World για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οι αποκλειστικές business class λύσεις εκτύπωσης μπορούν να ωφελήσουν την επιχείρησή σας.

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης.

Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Διαχείριση και μείωση του κόστους εκτύπωσης. Εξοικονόμηση και διαχείριση κόστους: Η Canon κάνει την επιχείρησή σας ακόμα πιο ανταγωνιστική. ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ Σωστή στρατηγική Η Canon σας προσφέρει πολύτιμη

Διαβάστε περισσότερα

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE

Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE Your Supplies Solutions Partner COMPANY PROFILE 02 Company Profile OfficeMart Η εταιρεία H εταιρεία ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΟΦΙΣΜΑΡΤ Α.Ε. (πρώην ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.) δραστηριοποιείται πάνω από 40 χρόνια

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Αποτίμησης Υπηρεσιών Managed Print Services

Μελέτη Αποτίμησης Υπηρεσιών Managed Print Services Μελέτη Αποτίμησης Υπηρεσιών Managed Print Services Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Επιστημονικός Υπεύθυνος: Γιώργος Γιαγλής, Αναπληρωτής Καθηγητής ΟΠΑ Ομάδα Έρευνας:

Διαβάστε περισσότερα

Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο.

Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο. Εκπληκτικές δυνατότητες εκτύπωσης για κάθε γραφείο. Ανεξάρτητα από τις ανάγκες ή τους οικονομικούς σας περιορισμούς, η Canon μπορεί να σας βοηθήσει στην καταγραφή, στη διαχείριση και στη διανομή των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΘ-HELEXPO AE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

ΔΕΘ-HELEXPO AE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΔΕΘ-HELEXPO AE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Κυριακή Κοτίβα ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2310291580 FAX: 2310291672 e-mail: kkotiva@helexpo.gr Αρ.Πρωτ. : 1218 Θεσσαλονίκη, 02.05.2017 Θ Ε Μ Α: ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας

Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας Χάρης Τράμπας, Δντης Marketing & Πωλήσεων Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγγράφων με σκοπό τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και του κόστους λειτουργίας Στη Xerox καινοτομούμε στο πώς οι άνθρωποι επικοινωνούν

Διαβάστε περισσότερα

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού

Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System. Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System Αποχαιρετήστε τις φύσιγγες μελανιού Σειρά εκτυπωτών Ink Tank System της Epson Οικιακοί εκτυπωτές Ιδανικοί για οικιακές εκτυπώσεις με πολύ χαμηλό κόστος. Αυτή η σειρά προσφέρει

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων

Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Τι είναι Ολοκληρωμένη Διαχείριση Εκτυπώσεων Η Διαχείριση Εκτυπώσεων (Managed Print Services) είναι μια ολοκληρωμένη και ευέλικτη outsource υπηρεσία, δηλαδή η ανάθεση

Διαβάστε περισσότερα

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions

SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions SMA Πρόγραμμα Εγγύησης Medium Power Solutions ΕΥΕΛΙΞΙΑ. ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ ΤΗΣ SMA Καθώς η αγορά φωτοβολταϊκών αλλάζει οι εγκαταστάτες αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ

ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΕΝΙΑΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ Οι κάτωθι Ενιαίες Τεχνικές Προδιαγραφές εκπονήθηκαν από το Τμήμα Ελέγχου Τεχνικών Προδιαγραφών για την Προμήθεια Αγαθών της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner

Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner / Perfect Welding / Solar Energy / Perfect Charging Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΕΡΒΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. / Solar Energy To πρόγραμμα Fronius Service Partner /

Διαβάστε περισσότερα

Στην πόλη μας Σχ.έτος:

Στην πόλη μας Σχ.έτος: Στην πόλη μας Σχ.έτος:2015-2016 Υπεύθυνοι καθηγητές: Πετσούκη Άννα Παλιάτσου Ουρανία Πριόβολος Θεοφάνης 1 ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΑ Ως απορρίμματα ή απόβλητα ορίζονται υπολείμματα τροφών και αντικείμενα τα οποία έχουν

Διαβάστε περισσότερα

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α.

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α. Μέσω τραπέζης Κάρτες αγορών Εκτός από τους μηνιαίους πιστωτικούς λογαριασμούς, δεχόμαστε τις κάρτες αγορών που εκδίδονται από όλες τις μεγάλες τράπεζες και επιπλέον τις All Star και American Express, έτσι

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2014 Εταιρική ταυτότητα Η INFOTRUST ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ιδρύθηκε το Μάιο του 1998 στη Θεσσαλονίκη. Σε μικρό χρονικό διάστημα οι στρατηγικές και μεθοδικές κινήσεις των δύο εταίρων, του

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟ SERVICE ΤΗΣ HACH Αυξήστε τη σιγουριά, χωρίς έγνοια, γνωρίζοντας ότι έχετε αφήσει τη και τις του εξοπλισμού σας στα χέρια των ειδικών. ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πωλήσεις. Μπίτης Αθανάσιος 2017

Πωλήσεις. Μπίτης Αθανάσιος 2017 Πωλήσεις Μπίτης Αθανάσιος 2017 Τι είναι πώληση; Πώληση είναι η μεταξύ δύο προσώπων σύμβαση με την οποία ο ένας (πωλητής) αναλαμβάνει την υποχρέωση να μεταβιβάσει την κυριότητα και να παραδώσει, αντί συμφωνημένου

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Πράσινο Εστιατόριο είναι εκείνη η επιχείρηση εστίασης που σταδιακά μειώνει το ανθρακικό της αποτύπωμα βάσει ενός βιώσιμου σχεδίου εξέλιξης και στη συνέχεια,

Διαβάστε περισσότερα

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ!

ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ... ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΟΥΜΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΝΕΡΟ ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΧΡΟΝΟ! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ: Η ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΑΞΙΑ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ - Μια εταιρία δεν μπορεί να θεωρείται «πράσινη» αν δεν

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών Μέσω τραπέζης ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΕΘΝΙΚΗ ΟΨΕΩΣ GR7701102080000020847036777 ΕΘΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣGR2601102080000020847048947 ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8701722370005237007323598 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ GR4801722230005223022833810 ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ: 1. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ 2. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΩ, Υπεύθυνο Παραρτήματος Κω, soulandros@ebed.gr Fax: 2242020213

ΠΡΟΣ: 1. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ 2. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΩ, Υπεύθυνο Παραρτήματος Κω, soulandros@ebed.gr Fax: 2242020213 ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΙΑ ΙΚΤΥΟ 1 ΚΩΣ,18/03/2015 Αριθ. Αποφ:08/2015 Αριθ. Πρωτ: 2269/2015 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚ ΗΛΩΣΗΣ ΕΝ ΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΚΤΥΠΩΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα

Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα SP 3500SF / 3510SF SP Όλα σε ένα ψηφιακό µηχάνηµα Όλα Το RICOH SP 3500SF / 3510 SF αποτελεί ένα συµπαγές και φιλικό προς τον χρήστη µηχάνηµα. Εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα και παραγωγικότητα στον εργασιακό

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών

ΛΥΣΗ. Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης παραστατικών ARCHIVING connect ARCHIVING CONNECT 100% ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΩΝ Επιθυμείτε μία λύση που θα σας εξοικονομήσει σημαντικό

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός μελέτης: 57/2014 ΜΕΛΕΤΗ

Αριθμός μελέτης: 57/2014 ΜΕΛΕΤΗ Συκιές 22/10/2014 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Αρ. Πρωτ.: «Προμήθεια δύο έγχρωμων ψηφιακών CPV: 30216110-0 Σαρωτές για χρήση στον τομέα της πληροφορικής Αριθμός

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 27 Οκτωβρίου 2016 Προμήθεια εκτυπωτών, για την κάλυψη αναγκών Υπηρεσιών ΠΝ

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 27 Οκτωβρίου 2016 Προμήθεια εκτυπωτών, για την κάλυψη αναγκών Υπηρεσιών ΠΝ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 4472 ΑΑΥ Φ. 815.1/4365/16/Σ.5139/06-10-2016/ ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΟΕΠΝ/ΔΠ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 27 Οκτωβρίου 2016

Διαβάστε περισσότερα

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο.

Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Αυξήστε την παραγωγικότητά σας στο γραφείο. Η σύγχρονη εποχή παρουσιάζει συνεχώς νέες προκλήσεις. Μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας. Παραμονή στο στίβο του ανταγωνισμού. Δημιουργία πρόσθετης αξίας για

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένη διαχείριση εκτυ ώσεων

Ολοκληρωµένη διαχείριση εκτυ ώσεων Ολοκληρωµένη διαχείριση εκτυ ώσεων Managed Print Services - MPS H 24PCσας δίνει την δυνατότητα να ελαχιστοποιήσετε σε αρκετά σημαντικό βαθμό τα συνολικά κόστη των εκτυπώσεων της εταιρείας σας μέσα απο

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Α /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Α /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ Α /ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ 1 ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ Στα σημερινά σχολεία της Α/θμιας Εκπαίδευσης η χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΝΕΡ-ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΝΕΡ-ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΝΕΡ-ΜΕΛΑΝΟΤΑΙΝΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ Τα προσφερόμενα είδη να ΓΝΗΣΙΑ ή ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ (συμβατά) ή ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ. Τα προσφερόμενα είδη να είναι καινούρια, αμεταχείριστα και σε

Διαβάστε περισσότερα

Όροι & προϋποθέσεις Επέκταση Υπηρεσιών HP 3 ετών για επιλεγμένα μοντέλα HP LaserJet 1. Σκοπός 2. Επιλέξιμοι εκτυπωτές

Όροι & προϋποθέσεις Επέκταση Υπηρεσιών HP 3 ετών για επιλεγμένα μοντέλα HP LaserJet 1. Σκοπός 2. Επιλέξιμοι εκτυπωτές Όροι & προϋποθέσεις Επέκταση Υπηρεσιών HP 3 ετών για επιλεγμένα μοντέλα HP LaserJet Αυτή η προσφορά αρχίζει το Φεβρουάριο του 2018 και ισχύει για όλες τις χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική κατανομής και χρήσης πολυμηχανημάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου

Πολιτική κατανομής και χρήσης πολυμηχανημάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου Πολιτική κατανομής και χρήσης πολυμηχανημάτων στο Πανεπιστήμιο Κύπρου 1 f 5 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1 Εισαγωγή... 3 2 Υφιστάμενη Κατάσταση... 3 3 Πολιτική κατανομής και χρήσης πολυμηχανημάτων... 3 2 f 5 1

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών

Τεχνικές Προδιαγραφές των Ειδών «Διακήρυξη διενέργειας, πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού, για την προμήθεια έξι (6) φωτοτυπικών μηχανημάτων και τεσσάρων (4) FAX, για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Ν.Α. Ημαθίας, ποσού 35.000,00 (Βέροιας-

Διαβάστε περισσότερα

Λύσεις HP Pull Print. Ποια λύση Pull Print είναι κατάλληλη για την επιχείρηση σας;

Λύσεις HP Pull Print. Ποια λύση Pull Print είναι κατάλληλη για την επιχείρηση σας; Λύσεις HP Pull Print Ποια λύση Pull Print είναι κατάλληλη για την επιχείρηση σας; Η HP κατανοεί τη μοναδικότητα της επιχείρησης σας. Γι αυτό προσφέρουμε αρκετές λύσεις για την υλοποίηση του pull printing.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ LASER A4 ΜΟΝΟΧΡΩΜΟΣ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΔΙΚΤΥΑΚΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ LASER A4 ΜΟΝΟΧΡΩΜΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΤΕΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΜΕΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ & ΟΙΚ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Λάρισα, 08 Ιουνίου 2017 Αρ.Πρωτ: 3932 Ταχ. Δ/νση :

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος εγγύησης για τις συσκευές Sunny Boy, Sunny Mini Central, Sunny Tripower και Sunny Island.

Έλεγχος εγγύησης για τις συσκευές Sunny Boy, Sunny Mini Central, Sunny Tripower και Sunny Island. ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΕΙΣ SMA - ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Έλεγχος εγγύησης για τις συσκευές Sunny Boy, Sunny Mini Central, Sunny Tripower και Sunny Island. Αγαπητέ ιδιοκτήτη συσκευής SMA, Με στόχο η εγκατάσταση σας

Διαβάστε περισσότερα

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR

Αναλώσιμα. Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOUR Αναλώσιμα Κατάλογος γνήσιων αναλώσιμων 2018 ALIVE WITH COLOU Γνήσια αναλώσιμα OKI Μετά από δεκαετίες έρευνας και καινοτομιών της OKI στην τεχνολογία εκτύπωσης LED, το αποτέλεσμα είναι γνήσια αναλώσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση

Όροι εγγύησης, σέρβις, επισκευή και αντικατάσταση Εγγύηση κατασκευαστή Η KACO new energy E παρέχει για τη σειρά μετατροπέων Powador xi εγγύηση διάρκειας επτά ετών από την ημερομηνία εγκατάστασης, με μέγιστη διάρκεια 90 μήνες από την ημερομηνία παράδοσης

Διαβάστε περισσότερα

Το παρόν ερωτηματολόγιο δημιουργήθηκε από το Ενεργειακό Γραφείο Κυπρίων Πολιτών (ΕΓΚΠ) σε συνεργασία με το Περιβαλλοντικό Γραφείο της Αυστρίας, ως μέρος της επικοινωνιακής εκστρατείας της Υπηρεσίας Ενέργειας

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθεια αναλωσίμων ειδών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μηχανές γραφείου ΑΠΟΦΑΣΗ

Προμήθεια αναλωσίμων ειδών για ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μηχανές γραφείου ΑΠΟΦΑΣΗ Διεύθυνση Διοίκησης & Οικονομικής Διαχείρισης Τμήμα Προμηθειών Αθήνα, 9 Δεκεμβρίου 2014 Α. Π.: 3166 ΠΡΟΧΕΙΡΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΟΧΙ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία»

Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου. «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Υπηρεσίες Διαχείρισης Τηλεφωνικού Κέντρου «Αποτελεσματικότητα και οικονομία» Τηλεφωνικό Κέντρο Το τηλεφωνικό κέντρο αποτελεί αναγκαίο εργαλείο επικοινωνίας για κάθε σύγχρονη ε- πιχείρηση. Στο παρελθόν,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Σελίδα 1 από 5 Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Μενού Ποιότητα Χρήση Print Mode (Λειτουργία εκτύπωσης) Έγχρωμο Μόνο μαύρο Διόρθωση χρώματος Αυτόματη Manual (Μη αυτόματη) Ανάλυση εκτύπωσης 1200 dpi 4800 CQ Σκουρότητα

Διαβάστε περισσότερα

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή

PAVIRO 1. PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή PAVIRO 1 PAVIRO Σύστημα ανακοινώσεων και εκκένωσης χώρων μέσω φωνητικής αναγγελίας με επαγγελματική ποιότητα ήχου Ευελιξία από την πρώτη στιγμή 2 PAVIRO PAVIRO 3 Διατήρηση της ενημέρωσης, της ασφάλειας

Διαβάστε περισσότερα

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε

Π ρ ο κ η ρ ύ σ σ ο υ μ ε ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΓΕΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Ταχ. Διεύθυνση: Φελλί Γρεβενών Ταχ. Κώδικας : 511 00 Πληροφορίες : Τάκος Παναγιώτης Τηλέφωνο

Διαβάστε περισσότερα

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ

ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ ΤΈΣΣΕΡΙΣ ΑΠΛΟΊ ΤΡΌΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΊΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΕΛΙΞΊΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΊΑΣ Δώστε νέα διάσταση στην επιχείρησή σας Ανεξάρτητα από το πώς αξιολογείτε την τρέχουσα απόδοση της επιχείρησής σας, σχεδόν κάθε εταιρικός

Διαβάστε περισσότερα

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : ΜΗΧ-1/2017

Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : ΜΗΧ-1/2017 NOMOΣ ΣΕΡΡΩΝ Μ Ε Λ Ε Τ Η Υπ αριθ. : ΜΗΧ-1/2017 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ : ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΙΚΩΝ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ : 17.112 µε Φ.Π.Α. - 13.800 ΧΩΡΙΣ ΦΠΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ : ΕΣΟ Α ΗΜΟΥ ΣΥΝΤΑΞΑΣ : - 1 Τ Ε Χ Ν Ι Κ Η Ε Κ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι & προϋποθέσεις. 2. Επιλέξιμοι εκτυπωτές Οι εκτυπωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις παρατίθενται στον Πίνακα Α.

Όροι & προϋποθέσεις. 2. Επιλέξιμοι εκτυπωτές Οι εκτυπωτές που πληρούν τις προϋποθέσεις παρατίθενται στον Πίνακα Α. Επέκταση Υπηρεσιών HP 3 ετών για επιλεγμένα μοντέλα HP LaserJet Αυτή η προσφορά αρχίζει το Φεβρουάριο του 2018. Παρ' ότι υπήρξαν παρόμοιες προηγούμενες προωθήσεις, αυτοί οι όροι και προϋποθέσεις διαδέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα

Η πληροφορία έχει τα. Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η πληροφορία έχει τα δικά της στάδια εξέλιξης 444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444444 Εμείς είμαστε δίπλα σας σε κάθε βήμα Η διαχείριση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΛΗΨΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Χριστίνα Χρόνη Επιστημονική συνεργάτης, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Υιοθετώ ενέργειες που οδηγούν: Πρόληψη αποβλήτων - στη μείωση της ποσότητας των

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ. Με εκτίμηση, Εκ μέρους της Διοίκησης Γιώργος Κατσαούνης Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ Αθήνα,07 Νοεμβρίου 2017 ΠΡΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Η AUTOPASS είναι ένα Ιδιωτικό ΚΤΕΟ που ιδρύθηκε το 2017 με σκοπό να παρέχει υψηλές υπηρεσίες ασφάλειας στο χώρο της αυτοκίνησης.

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης υπηρεσια Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης PAPERLESS connect Paperless Connect ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ/ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ Για εσάς που επιθυμείτε η ηλεκτρονική αποστολή τιμολογίων να

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310 47 47 92 Email broker@infotrust.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ ΓΕΝ/Α4 ΑΡΙΘ. ΕΝΤΟΛΗΣ ΣΗΜΑ/ΕΓΓΡΑΦΟ ΔΕΣΜΕΥΣΗΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ 4404 ΑΑΥ Φ. 815.1/1798/17/Σ. 3609/19/-05-2017/ΓΕΝ/ΔΟΥ/ΔΠ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ 6 Ιουνίου 2017 Προμήθεια

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Υπογραφή. Ένα εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου μηχανικού

Ψηφιακή Υπογραφή. Ένα εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου μηχανικού Ψηφιακή Υπογραφή Ένα εργαλείο στα χέρια του σύγχρονου μηχανικού Δεκέμβριος 2018 Τι είναι η ψηφιακή υπογραφή; Ψηφιακή υπογραφή είναι το «ψηφιακό μας αποτύπωμα» στον σύγχρονο κόσμο που διασφαλίζει την αυθεντικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ & ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ 2018 LEXMARK LOYALTY NET > Μείωση έως 45% στο συνολικό κόστος εκτύπωσης > Εξασφάλιση σταθερών & χαμηλών τιμών αναλωσίμων για 3 έτη > Ανανέωση εξοπλισμού με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 17197

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ: 17197 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ 7 η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗΣ Διεύθυνση Οικονομικής Οργάνωσης & Υποστήριξης Τμήμα Προμηθειών Πληροφορίες: Μαυρογιάννης Βασίλειος Τηλ.: 2813404418, 2813404424 Φαξ:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ 100% ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ LED ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ 1 Περιεχόμενα 1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO

The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO The energy market in Europe-«The role of the Greek DSO- HEDNO» Nikolaos Chatziargyriou, President and CEO of HEDNO 19thRoundtable with the Government of Greece-The Economist Kυρίες και Κύριοι Πριν ξεκινήσω

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..»

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..» ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΕΠ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ..» ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΡΓΟΥ:.. ΤΜΗΜΑ Α ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Απλοί τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας

Απλοί τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας 1 ο ΓΕΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ Ερευνητική εργασία B Τετρ. 2011-2012 Τμήμα PR4 - Α Λυκείου Απλοί τρόποι εξοικονόμησης ενέργειας ΟΜΑΔΑ 2 : Πρασινούληδες Τόρε Χρήστος Ταραμάς Δημήτριος Τσομπάνη Θωμαή Σωτηριάδου

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ SEACRETE HOTELS - Η παρούσα Ειδοποίηση Απορρήτου σας παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων από την «ΑΚΤΗ ΚΑΛΥΒΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ZA4983 Flash Eurobarometer 256 (Europeans attitudes towards the issue of sustainable consumption and production)

ZA4983 Flash Eurobarometer 256 (Europeans attitudes towards the issue of sustainable consumption and production) ZA4983 Flash Eurobarometer 256 (Europeans attitudes towards the issue of sustainable consumption and production) Country Specific Questionnaire Greece FLASH 256 SUSTAINABLE CONSUMPTION & PRODUCTION Q1.

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε check in σε έξυπνες λύσεις ενέργειας. Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής Ενέργειας Φωτοβολταϊκά Συστήματα

Κάντε check in σε έξυπνες λύσεις ενέργειας. Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής Ενέργειας Φωτοβολταϊκά Συστήματα Κάντε check in σε έξυπνες λύσεις ενέργειας Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής Ενέργειας Φωτοβολταϊκά Συστήματα Πως μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα συνθέτοντας μία λύση ενέργειας; Η ξενοδοχειακή μονάδα αποτελεί

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Περιβάλλον: Μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε (για την οικολογικότερη εφαρμογή τους)

Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Περιβάλλον: Μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε (για την οικολογικότερη εφαρμογή τους) Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών και Περιβάλλον: Μπορούμε όλοι να συμβάλλουμε (για την οικολογικότερη εφαρμογή τους) Ανδρέας Σουρής Ηλεκτρονικός Μηχανικός, M.Sc., e-tee Ειδικός Σύμβουλος ΤΠΕ Λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Ομάδα 6 ονόματα μελών: Μπάκος Αριστοτέλης Ξανθάκου Στέλλα Τσιουβάκας Νίκος Χιόνης-Κουφάκος Αριστοφάνης

Ομάδα 6 ονόματα μελών: Μπάκος Αριστοτέλης Ξανθάκου Στέλλα Τσιουβάκας Νίκος Χιόνης-Κουφάκος Αριστοφάνης Ομάδα 6 ονόματα μελών: Μπάκος Αριστοτέλης Ξανθάκου Στέλλα Τσιουβάκας Νίκος Χιόνης-Κουφάκος Αριστοφάνης Θερινό Σχολείο Νεανικής Επιχειρηματικότητας (Youth Entrepreneurship Summer Program YES) Οικονομικό

Διαβάστε περισσότερα

VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT

VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT Τι είναι το VIRTUAL MARKETING DEPARTMENT; Το marketing outsourcing αφορά την ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη των ενεργειών marketing μίας εταιρίας. Δεν πρόκειται για ανάθεση μεμονωμένων πρακτικών π.χ. μόνο

Διαβάστε περισσότερα

3. Πρώτες Ύλες και Απόβλητα

3. Πρώτες Ύλες και Απόβλητα Ε. Ελέγχουμε την κατανάλωση ρεύματος στα Καταστήματα Το πρόγραμμα ανακατασκευής των καταστημάτων μας το 1, είχε ως αποτέλεσμα, τη μείωση της κατανάλωσης ρεύματος στα καταστήματά μας, η οποία μειώθηκε το

Διαβάστε περισσότερα

Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης

Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης Guide to prepaid meter and swipe card Ένας οδηγός για το νέο μετρητή σας προπληρωμής ρεύματος και κάρτα σάρωσης Έχετε ένα νέο μετρητή προπληρωμής ηλεκτρικού ρεύματος. Δεν χρειάζεστε πλέον κάρτες πληρωμής

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το PrintJobOffers

Τι είναι το PrintJobOffers Τι είναι το PrintJobOffers To PrintJobOffers -ή PJO για συντομία- είναι ένας πρωτοποριακός μηχανισμός ζητήσεων / προσφορών με τη μέθοδο του κλειστού διαγωνισμού, διαθέτοντας ένα αυτοματοποιημένο σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Προσφορά Συνεργασίας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών µηχανηµάτων Δήµου Κατερίνης ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών µηχανηµάτων Δήµου Κατερίνης ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ Α. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Δ/ΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΙΡΕΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΕΡΓΟ: Συντήρηση φωτοτυπικών

Διαβάστε περισσότερα

Οπότε, εκείνος που κινεί τα νήματα στην δραστηριότητα των επιχειρήσεων, είναι ο πελάτης και μόνο ο πελάτης.

Οπότε, εκείνος που κινεί τα νήματα στην δραστηριότητα των επιχειρήσεων, είναι ο πελάτης και μόνο ο πελάτης. Ο πελάτης είναι εκείνος που ανοίγει και κλείνει επιχειρήσεις, προσλαμβάνει ή απολύει προσωπικό και εκείνος που καθορίζει όλες τις αλλαγές που κάνει μια επιχείρηση. H εξήγηση είναι απλή. Αφού η επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ

ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ 2004 ΒΑΘΜΟΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΙΧΝΗΛΑΤΗΣΗ 2004 ΣΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ; 1/2 01 Η σφραγίδα ασφαλείας χρειάζεται για

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων

Φόρμα Αιτήματος Υποκειμένου των Δεδομένων Σύμφωνα με το Νομικό Πλαίσιο για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια από τα προσωπικά σας δεδομένα τηρούμε και επεξεργαζόμαστε καθώς και το δικαίωμα να ζητήσετε διόρθωση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός εγκατάστασης υλικού

Οδηγός εγκατάστασης υλικού Αφαίρεση συσκευασίας Αφαιρέστε όλο το προστατευτικό υλικό. Οι εικόνες του παρόντος εγχειριδίου αφορούν ένα παρόμοιο μοντέλο. Παρόλο που ενδέχεται να υπάρχουν διαφορές με το δικό σας μοντέλο, ο τρόπος λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

ένα βήμα μπροστά Company Profile

ένα βήμα μπροστά Company Profile ένα βήμα μπροστά Company Profile 25 χρόνια... ένα βήμα μπροστά Με ενθουσιασμό και όραμα, 25 ΧΡΟΝΙΑ πριν, ιδρύθηκε η INTERLIFE Ασφαλιστική και κατάφερε να αναδειχθεί σε μια ισχυρή Ασφαλιστική Εταιρία με

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων

Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Σελίδα 1 από 6 Οδηγός ποιότητας χρωμάτων Ο οδηγός ποιότητας χρωμάτων βοηθά τους χρήστες να κατανοήσουν πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι λειτουργίες που διατίθενται για τη ρύθμιση και προσαρμογή της έγχρωμης

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA

ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΛΥΣΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΣΗΣ ARCHIVING@CONNECT ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΛΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ PAPERLESS@CONNECT CASE STUDY PHARMATHEN SA ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ PHARMATHEN ΑΒΕΕ... 3 2. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση

Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Ολοκληρωµένες λύσεις ERP για κάθε επιχείρηση Η εταιρία H Data Communication ΑΕ ιδρύθηκε το 1987 στην Αθήνα µε αντικείµενο την ανάπτυξη λογισµικού για επιχειρήσεις και την παροχή ολοκληρωµένων λύσεων πληροφορικής.

Διαβάστε περισσότερα

SUPERMARKET SURVEY RESULTS

SUPERMARKET SURVEY RESULTS Είσαι οικολόγος καταναλωτής; 6 th grade pupils Iamatiki Primary School 2013 2014 SUPERMARKET SURVEY RESULTS Ερώτηση 1: Ετοιμάζετε λίστα με ό,τι χρειάζεστε πριν πάτε στην υπεραγορά; 45 40 42 35 30 25 20

Διαβάστε περισσότερα

Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου Έγχρωμο πιεστήριο C75 της Xerox Συνοπτικός Οδηγός Έναρξης

Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου Έγχρωμο πιεστήριο C75 της Xerox Συνοπτικός Οδηγός Έναρξης Έκδοση 1.0 Φεβρουαρίου 2013 2012 Xerox Corporation. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος Το Xerox και το Xerox με το εικονιστικό σήμα αποτελούν εμπορικά σήματα της Xerox Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΛΥΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ E-INVOICING 1 η Υπηρεσία Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης στην Ελλάδα 1 η Ολοκληρωμένη εφαρμογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης βασισμένη στην Ελληνική Νομοθεσία και το Φορολογικό Πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

αποκλεισμού, απαιτείται Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986/Α 75 του προσφέροντος.

αποκλεισμού, απαιτείται Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986/Α 75 του προσφέροντος. ΜΕΡΟΣ Β : -ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ - ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ - ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΔΩΝ & ΠΟΣΟΤΗΤΩΝ Α. ΓΕΝΙΚΑ Όλα τα προσφερόμενα είδη να είναι ΓΝΗΣΙΑ {=τα γνήσια εργοστασιακά αυθεντικά προϊόντα των κατασκευαστριών εταιρειών

Διαβάστε περισσότερα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα

Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Ποιοι είμαστε Η Γενική Ταχυδρομική είναι η κορυφαία εταιρεία ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ιδρύθηκε το 1994 από τους πρωτοπόρους της υπηρεσίας ταχυμεταφορών στην Ελλάδα Σε αριθμούς έχει δίκτυο άνω των

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. Βουλή των Ελλήνων. Πίνακας Στοιχείων Συμμετέχοντα. (Συμπληρώνεται από τους συμμετέχοντες) Πίνακας Στοιχείων Έργου

ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ. Βουλή των Ελλήνων. Πίνακας Στοιχείων Συμμετέχοντα. (Συμπληρώνεται από τους συμμετέχοντες) Πίνακας Στοιχείων Έργου ΕΝΤΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ Ημερομηνία 18/12/2015 Προς Βουλή των Ελλήνων Δ/νση Εκδόσεων και Εκτυπώσεων Πίνακας Στοιχείων Συμμετέχοντα Επωνυμία: Έδρα: Υπεύθυνος επικοινωνίας Konica Minolta Επιχειρηματικές

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης

Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης ΛΥΣΗ Ηλεκτρονικής Αρχειοθέτησης & Τιμολόγησης παραστατικών ARCHIVE & CONNECT Το Archive & Connect είναι η πλέον αυτοματοποιημένη, οργανωμένη και πρωτοποριακή λύση για την ηλεκτρονική τιμολόγηση και αρχειοθέτηση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ) «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΈΤΟΥΣ 2011»

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ) «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΈΤΟΥΣ 2011» Ρόδος, 13-12-2011 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ) «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΩΝ & ΛΟΙΠΩΝ ΕΝΤΥΠΩΝ ΈΤΟΥΣ 2011» Α. ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. Αντικείμενο της παρούσας είναι η προμήθεια μηχανογραφικών

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι η κλιματική αλλαγή? Ποιά είναι τα αέρια του θερμοκηπίου?

Τι είναι η κλιματική αλλαγή? Ποιά είναι τα αέρια του θερμοκηπίου? Ενημερωτικό Υλικό Μικρομεσαίων Εμπορικών Επιχειρήσεων για το Ανθρακικό Αποτύπωμα Πως επηρεάζουν το Περιβάλλον και πως μπορούν να μετρούν το Ανθρακικό τους Αποτύπωμα? Τ ι είναι? Τι είναι η κλιματική αλλαγή?

Διαβάστε περισσότερα

CPV: Α ΑΜ: 13REQ

CPV: Α ΑΜ: 13REQ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ φωτοαντιγραφικών µηχανηµάτων κλπ (για τις ανάγκες Υπηρεσιών του ήµου ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΑΡΘΡΟ 1 Ο Η παρούσα συγγραφή υποχρεώσεων αφορά στην προµήθεια δύο (2) φωτοτυπικών µηχανηµάτων

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης

Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης Αύξηση κερδών μέσω της μετάβασης σε πελατοκεντρικό μοντέλο επιχείρησης Παρουσίαση του CRM Customer Relationship Management Ιανουάριος 2005 Αντζέντα... Βελτίωση εταιρικής εικόνας Απόκτηση πολύτιμης γνώσης

Διαβάστε περισσότερα

Πτυχιακή Εργασία. Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ

Πτυχιακή Εργασία. Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ Πτυχιακή Εργασία Η στάση των Ελλήνων καταναλωτών έναντι των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και των σούπερ μάρκετ Σπουδαστής: Καραλάγας Γεώργιος Εισηγητής: Ντάνος Αναστάσιος Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Τ.Ε.Ι

Διαβάστε περισσότερα

One stop, integrated logistics services

One stop, integrated logistics services One stop, integrated logistics services by Teleresponse Α.Ε. 1 Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ: Teleresponse Α.Ε. Ιδρύθηκε το 1996 Ειδικεύεται στην εξυπηρέτηση πελατών τρίτων Προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μιας στάσης Κύριο

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Σημείωμα Προβολή της RMV

Ενημερωτικό Σημείωμα Προβολή της RMV Ενημερωτικό Σημείωμα Προβολή της RMV Περιεχόμενα 1. Προβολή της RMV 1 2. Τρόποι παραλαβής 2 Προμηθευτές και Πελάτες της RMV Τιμές των μεταλλικών απορριμμάτων Παραλαβή και μεταφορά υλικών Διαχωρισμός και

Διαβάστε περισσότερα

Περιβαλλοντική καινοτομία. Περιβαλλοντικοί προβληματισμοί για εξυπνότερες επιχειρηματικές αποφάσεις

Περιβαλλοντική καινοτομία. Περιβαλλοντικοί προβληματισμοί για εξυπνότερες επιχειρηματικές αποφάσεις Περιβαλλοντική καινοτομία Περιβαλλοντικοί προβληματισμοί για εξυπνότερες επιχειρηματικές αποφάσεις Η περιβαλλοντική καινοτομία μάς αφορά όλους Με το 53% των ηγετικών στελεχών των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων

Διαβάστε περισσότερα

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF)

Αντιγραφή με χρήση του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων (ADF) Σελίδα 1 από 5 Οδηγός αντιγραφής Γρήγορη δημιουργία αντιγράφου 1 Τοποθετήστε ένα πρωτότυπο έγγραφο με την όψη προς τα επάνω, και τη μικρή πλευρά του πρώτη στη θήκη του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων ή με

Διαβάστε περισσότερα

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις

doitsimple To ProXess Kiosk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις Erprs Rsurc Plag T PrXss Ksk είναι ένα πρωτοποριακό και ευέλικτο πρόγραµµα που απευθύνεται σε όλες τις επιχειρήσεις εντατικής λιανικής. ιαθέτει πολλά πλεονεκτήµατα για τη σωστή διαχείριση πιο εξειδικευµένων

Διαβάστε περισσότερα