Νέο επίπεδο απόδοσης.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Νέο επίπεδο απόδοσης."

Transcript

1 Nέα BMW M8 GTE Η BMW Motorsport παρουσίασε το νέο, κορυφαίο μοντέλο της για τη διεθνή αγωνιστική σκηνή GT στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης: την BMW M8 GTE. Πριν η BMW Σειρά 8 Coupé κυκλοφορήσει στην αγορά, η αγωνιστική έκδοση θα βρεθεί στην πίστα την επόμενη σεζόν, συμμετέχοντας σε διοργανώσεις όπως το FIA World Endurance Championship (FIA WEC). Με αυτό, η BMW Motorsport επιστρέφει στις θρυλικές 24 Ώρες του Le Mans. Έτσι, η BMW M8 GTE θα είναι συνδεδεμένη με την έννοια της καινοτόμου, προηγμένης τεχνολογίας και με πολλές δεκαετίες αγωνιστικής παράδοσης. Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το αυτοκίνητο ήταν βαμμένο στα χρώματα της BMW M Motorsport, σχεδιασμένο ειδικά για την περίσταση, δίνοντας μία εικόνα από όσα θα ακολουθήσουν το H ΒMW M8 GTE αντανακλά τη στενή σχέση ανάμεσα στην εξέλιξη αυτοκινήτων παραγωγής και του μηχανοκίνητου αθλητισμού και για άλλη μια φορά υπογραμμίζει το μεγάλο βαθμό στον οποίο η BMW Motorsport και η BMW M συμβαδίζουν.

2 Η BMW M8 GTE είχε ένα επιτυχημένο λανσάρισμα την 1η Ιουνίου 2017 στο εργοστάσιο του BMW Group στο Dingolfing (Γερμανία) εκεί ακριβώς όπου θα κατασκευάζεται το μοντέλο παραγωγής της BMW Σειράς 8. Η στενή σχέση μεταξύ παραγωγής και μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι από τους ακρογωνιαίους λίθους στην εξέλιξη της BMW M8 GTE. Η εμπειρία και οι γνώσεις που θα αποκτηθούν από τις αγωνιστικές συμμετοχές στο FIA WEC και το IMSA WeatherTech SportsCar Championship (IWSC) στη Β. Αμερική θα ενσωματωθούν απευθείας στο μοντέλο παραγωγής, το οποίο τρέχει παράλληλα με το αγωνιστικό πρόγραμμα. "ΗBMW M8 GTE είναι η νέα μας ναυαρχίδα GT και θα αναμετρηθεί με τους σκληρότερους αντιπάλους της κατηγορίας", σχολίασε ο Διευθυντής της BMW Motorsport, Jens Marquardt. "Για εμάς, η παρουσίαση του αυτοκινήτου χωρίς καμουφλάζ στην έκθεση της Φρανκφούρτης είναι το επόμενο σημαντικό βήμα στο δρόμο για την πρώτη μας αγωνιστική εμφάνιση, την οποία σχεδιάζουμε για τις 24 Ώρες της Daytona το Το FIA WEC και το πρωτάθλημα IMSA στη Βόρεια Αμερική συνθέτουν ένα εξαιρετικά ανταγωνιστικό περιβάλλον για το νέο μας παίκτη. Με τη BMW M8 GTE, εισάγουμε τεχνολογίες αιχμής στην κορυφαία, διεθνή κατηγορία αγώνων GT, και ταυτόχρονα συνδεόμαστε με την ιστορία μας στο Le Mans. Η εξέλιξη της BMW M8 GTE βαδίζει σύμφωνα με το πρόγραμμα, και ανυπομονούμε να δούμε το αυτοκίνητο να αγωνίζεται για νίκες το 2018".

3 Νέο επίπεδο απόδοσης. Ο V8 κινητήρας τεχνολογίας BMW TwinPower Turbo, ο οποίος περιορίζεται από τους κανονισμούς σε χωρητικότητα 4,0 λίτρων, έχει ονομαστική βασική ισχύ πάνω από 500 hp, ανάλογα με την κατηγορία συμμετοχής. Το μπλοκ κυλίνδρων και η κυλινδροκεφαλή προέρχονται από τον κινητήρα παραγωγής και κατασκευάζονται στο χυτήριο ελαφρού κράματος στο εργοστάσιο του BMW Group, στο Landshut (Γερμανία). Στόχος της εξέλιξης είναι η επίτευξη της μέγιστης δυνατής απόδοσης και αντοχής. Ο ισχυρός κινητήρας παραγωγής αποτελεί την τέλεια βάση. Η ισχύς της BMW M8 GTE μεταδίδεται μέσω ενός σειριακού, 6τάχυτου αγωνιστικού κιβωτίου.

4 Τεχνητή Νοημοσύνη παρέχει στους μηχανικούς μεγαλύτερη ελευθερία. Η Η Εικονική Εξέλιξη παίζει κεντρικό ρόλο στη δημιουργία της BMW M8 GTE. Για παράδειγμα, ο έλεγχος πρόσφυσης εξελίσσεται με τη βοήθεια ενός συστήματος τεχνητής νοημοσύνης. Η βελτιστοποίηση της τοπολογίας με τρισδιάστατη εκτύπωση προσφέρει στους μηχανικούς πολύ μεγαλύτερη ελευθερία στην ανεύρεση καινοτόμων και δημιουργικών λύσεων για τη σχεδίαση του αυτοκινήτου. Η ταχεία υλοποίηση των πρωτοτύπων επιτρέπει τη λήψη ενός νέου εξαρτήματος ως λειτουργικού πρωτοτύπου, μόλις 24 ώρες μετά την εικονική εξέλιξη.

5 νοκίνητος αθλητισμός και παραγωγή χέρι χέρι σχεδιαστικές ομοιότητες. Μηχα Οιμηχανικοί αγώνων και παραγωγής συνεργάστηκαν στενά στο πρόγραμμα BMW M8 GTE. Για παράδειγμα, η συνεπής σχεδίαση ελαφρού βάρους παίζει επίσης κρίσιμο ρόλο στην εξέλιξη του νέου σπορ GT. Σημαντική μείωση βάρους επιτυγχάνεται με την εκτενή χρήση πανάλαφρων εξαρτημάτων από ανθρακονήματα (CFRP). Με μήκος mm και πλάτος mm, το αυτοκίνητο ζυγίζει μόλις κιλά. Η σχεδίαση της BMW M8 GTE αντανακλά επίσης τη στενή σχέση μεταξύ της BMW Σειράς 8 και της BMW M8. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στη γραμμή οροφής και στη σχεδίαση των εμπρός και πίσω φώτων.

6 φαία αεροδυναμική απόδοση. Κορυ Οιεργασίες στην αεροδυναμική ενός νέου αγωνιστικού αυτοκινήτου είναι χρονοβόρες αλλά απαραίτητες. Γι αυτό, είναι πολύ σημαντικό για τους μηχανικούς της BMW να μπορούν να εργάζονται πάνω στο πλαίσιο της BMW M8 GTE με μέγιστη απόδοση από την αρχή. Ένας νέος αλγόριθμος αυξάνει σημαντικά τους υπολογισμούς ρευστομηχανικής (CFD), επιτρέποντας τη χρήση μεγαλύτερης υπολογιστικής ισχύος για αύξηση του αριθμού πιθανών προσομοιώσεων πριν το στάδιο της αεροδυναμικής σήραγγας. Εδώ, η BMW Motorsport χρησιμοποιεί συνέργειες με το τμήμα εξέλιξης στην παραγωγή και τα οφέλη από τις άριστες συνθήκες δοκιμών του Aero Lab του BMW Group. Ένα από τα αποτελέσματα της αεροδυναμικής εξέλιξης είναι οι καινοτόμες αεροδυναμικές ζάντες, που θα παρουσιάστηκαν σε ένα πρωτότυπο στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

7 η της τελευταίας τεχνολογίας 3D. Χρήσ Ηστενή σχέση μεταξύ παραγωγής και μηχανοκίνητου αθλητισμού συνεχίζεται σε δύο ακόμα σημαντικούς τομείς: η ίδια τεχνολογία 3D μετρήσεων που χρησιμοποιήθηκε στη BMW M4 DTM, η οποία έκανε την πρώτη της αγωνιστική εμφάνιση το 2017, χρησιμοποιείται και στη BMW M8 GTE. Το υπερσύγχρονο σύστημα μέτρησης του τμήματος εξέλιξης παραγωγής της BMW προσφέρει άριστο έλεγχο ποιότητας κατά τη συναρμολόγηση του αγωνιστικού αυτοκινήτου. Για ένα τέτοιο περίπλοκο αυτοκίνητο όπως η BMW M8 GTE, το οποίο κατασκευάζεται αποκλειστικά χειροποίητα, είναι απαραίτητη η αυστηρή τήρηση και εφαρμογή όλων των διαστάσεων.

8 μακρά ιστορία της BMW Motorsport στο Le Mans. Η Η BMW Motorsport επιστρέφει στο Le Mans με το Πρωτάθλημα FIA WEC το Η τελευταία φορά που μία αγωνιστική BMW πήρε θέση στη σειρά εκκίνησης ήταν το 2011 με τη BMW M3 GT2. Ένα χρόνο πριν, η BMW M3 GT2 Art Car του Jeff Koons (ΗΠΑ) είχε συγκεντρώσει το ενδιαφέρον καθώς έγραψε το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία της BMW Art Car Collection στο Le Mans. Μεταξύ των BMW Art Cars που είχαν συμμετάσχει στο Le Mans ήταν η BMW 3.0 CSL του Alexander Calder (USA, 1975), η BMW 320i σχεδιασμένη από τον Roy Lichtenstein (ΗΠΑ, 1977) και η BMW M1 του Andy Warhol (ΗΠΑ, 1979). Ηπιο δυνατή αγωνιστική στιγμή της BMW Motorsport στο Le Mans ήταν το 1999, όταν οι Yannick Dalmas (Γαλλία), Joachim Winkelhock (Γερμανία) και Pierluigi Martini (Ιταλία) κατέκτησαν τη νίκη με μία BMW V12 LMR. Η McLaren F1 GTR, με κινητήρα BMW, είχε προηγουμένως θριαμβεύσει στο σιρκουί "de la Sarthe το Ηπρώτη φορά που αυτοκίνητο BMW έτρεξε στις 24 Ώρες του Le Mans ήταν το 1939, όταν μία BMW 328 διεκδίκησε τη νίκη στην κατηγορία της έχοντας ολοκληρώσει 236 αγωνιστικούς γύρους. Μετά το 1972, αυτοκίνητα BMW είχαν τακτική παρουσία στον κλασικό αγώνα αντοχής.

9 M8 GTE: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. BMW Διαστάσεις Μήκοςχωρίς την πίσω αεροτομή: mm Πλάτοςχωρίς καθρέπτες: Πλάτοςμε καθρέπτες: Ύψος: Μεταξόνιο: mm mm mm (μεταβαλλόμενο) mm Κινητήρας Τύπος: Χωρητικότητα: ΑριθμόςΚυλίνδρων 8 Περιεχόμενηγωνία: 90 Διάμετρος: Διαδρομή: Χιτώνιακυλίνδρων: Μέγιστηπεριστροφή: V8 με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo cc 89 mm 80 mm 98 mm rpm περίπου Αμάξωμα

10 Απόσυνθετικά υλικά με carbon καμπίνα και κλωβό ασφαλείας αναγνωρισμένο από DMSB Αμάξωμααπό ανθρακονήματα CFRP με σχεδίαση quick change Πλαίσιο Ανάρτησημε διπλά ψαλίδια στους δύο άξονες Ρυθμιζόμενασε 4 παραμέτρους αμορτισέρ εμπρός και πίσω Αντιστρεπτικέςράβδοι ταχείας ρύθμισης Σύστημα μετάδοσης Σειριακό, 6-τάχυτο αγωνιστικό κιβώτιο Ηλεκτρικόσύστημα αλλαγών στο τιμόνι Διαφορικόπεριορισμένης ολίσθησης LSD Άξοναςμετάδοσης από ανθρακονήματα CFRP Συμπλέκτηςαπό ανθρακονήματα Sachs Ηλεκτρονικά Λογισμικόδιαχείρισης εξελιγμένο από τη BMW Motorsport για λειτουργίες κινητήρα, μετάδοση και υποβοήθησης οδηγού Τιμόνιμε 16 πλήκτρα και 7 διακόπτες Πίσωκάμερα με σύστημα αναγνώρισης αντικειμένων Προβολείςυψηλής απόδοσης με στοιχεία LED της OSRAM Σύστηματηλεμετρίας για έλεγχο του αυτοκινήτου Τροχοί/Ελαστικά ΖάντεςBMW Aero: 12,5x18 εμπρός, 13x18 πίσω ΕλαστικάMichelin: 30/68 R18 εμπρός, 31/71 R18 πίσω Διαβάστε το άρθρο στο Capital.gr

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>>

Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> The new Kia Το νέο Kia pro_cee d GT Ο επαναπροσδιορισμός της οδήγησης >>> Επαναπροσδιορίστε τη σκέψη σας! Διαγράψτε την παλιά νοοτροπία. Αποκτήστε την τελευταία έκδοση της οικογένειας του Kia Cee d. Το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4

Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Οδηγούμε τη νέα BMW σειρά 4 Η BMW τόλμησε και μετονόμασε την ανοικτή έκδοση, την Coupe και την Gran Coupe, της σειράς 3, σε σειρά 4 το 2013. Η ιστορική αυτή επιλογή, μόνο σαν θετική μπορεί να κριθεί, μιας

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV

Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Η Mercedes-Benz εφηύρε πρίν 20 χρόνια τα πολυτελή, μεσαία SUV Εκτός δρόμου, κανένα άλλο αστέρι επιβατικού αυτοκινήτου δεν λάμπει τόσο επιβλητικά όσο της Mercedes-Benz G-Class, η οποία παράγεται από το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.)

Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Οδηγούμε το νέο MINI Countryman (vid.) Όταν το 2010 παρουσιάστηκε η 1 η γενιά Countryman, ήταν ένα μεγάλο στοίχημα για την εταιρία με τις Βρετανικές ρίζες. Οι σκληροπυρηνικοί το κοίταξαν πολύ διστακτικά.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ PRN 2019

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ PRN 2019 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ PRN 2019 Πριν από την ανάγνωση του παρόντος τεχνικού κανονισμού, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαβάσουν: 1. Τον «Τεχνικό κανονισμό αγώνων αυτοκινήτου», που καλύπτει γενικά θέματα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ. Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ Hellenic Time Trial Challenge 2017 Δοκιμασία ατομικής χρονομέτρησης αυτοκινήτων 1 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ STOCK.3 ΑΡΘΡΟ 1 - ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ STOCK..3 1.1 Επιτρεπόμενα αυτοκίνητα

Διαβάστε περισσότερα

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια

Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung. Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Kιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη Porsche Doppelkupplung Η ιστορία επιτυχίας του PDK: ένα bestseller σε μόλις πέντε χρόνια Στουτγάρδη. Στη δεκαετία του '80 η Porsche ανέπτυξε μια παγκόσμια τεχνολογική

Διαβάστε περισσότερα

Παραγωγή BMW i8. Περιεχόμενα.

Παραγωγή BMW i8. Περιεχόμενα. Page 1 Παραγωγή BMW i8. Περιεχόμενα. 1. Φιλοσοφία παραγωγής BMW i....2 2. Μονάδα Life: πλήρης ενσωμάτωση παραγωγής του CFRP στη διαδικασία παραγωγής των αυτοκινήτων...3 3. Ελαφρύ και ανθεκτικό: Θερμοπλαστικά

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz

Δελτίο Τύπου. Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! 12 Μαΐου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz Δελτίο Τύπου Η 20η επέτειος των πολυτελών SUV της Mercedes-Benz 12 Μαΐου 2017 Οff-roader - για καθημερινότητα και περιπέτεια! Έχουν περάσει είκοσι χρόνια από τότε που η Mercedes-Benz παρουσίασε την M-Class

Διαβάστε περισσότερα

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1

Yamaha YZF-R1M. Γίνετε ένα με μια R1 Yamaha. Γίνετε ένα με μια R1 Η αγωνιστική μοτοσυκλέτα είναι μια ειδική έκδοση της R1 και διαθέτει ακόμα πιο υψηλές εργοστασιακές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί κάθε οδηγός αγώνων και κάθε αναβάτης που τρέχει

Διαβάστε περισσότερα

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1

Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Κινητήρας 1.0 Turbo 3 Cylinder 120 HP MT 4X2 Αρ. Κυλίνδρων, διάταξη 3 σε σειρά Χωρητικότητα (cm3) 999 Διάμετρος x Διαδρομή (mm) 70x86.5 Βαλβίδες ανά κύλινδρο 4 Σχέση συμπίεσης 10.5:1 Μέγιστη ισχύς σε kw

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα.

Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Το νέο BMW i8 Roadster, Το νέο BMW i8 Coupe. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Σελίδα 3 Σελίδα 4 Το σπορ αυτοκίνητο του μέλλοντος τώρα σε δύο τύπους αμαξώματος. Τα νέα BMW i8 Roadster και BMW i8 Coupe

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 55.000,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ) - - ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

EΓKYKΛIOΣ 13 / 2017 ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ

EΓKYKΛIOΣ 13 / 2017 ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ EΓKYKΛIOΣ 13 / 2017 ΕΘΝΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ Εγκύκλιος 13 / 2017 Εθνικά δελτία αναγνώρισης 1 η έκδοση: Ιανουάριος 2017 Αλλαγές σε σχέση με 2016 1 ΠΛΗΡΕΣ ΕΘΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ Η έκδοση εθνικού δελτίου

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης Σγούρος (6976466016) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2013

Διαβάστε περισσότερα

Nissan και Italdesign, αποκαλύπτουν ένα μοναδικό πρωτότυπο GT-R

Nissan και Italdesign, αποκαλύπτουν ένα μοναδικό πρωτότυπο GT-R Press2018 ΝΙΚ. Ι. ΘΕ ΟΧΑΡΑ ΚΗΣ Α.Ε. Έτος Ιδρύσεως 1924 Κεντρικό Κατάστημα Λεωφ. Αθηνών 169,10447 Αθήνα Τηλ. : 210 3479700 Fax. : 210 3477646 Κατάστημα Θεσσαλονίκης Μοναστηρίου 177-179 546 27 Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180

Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Καλοκαίρι με την Mercedes-Benz SLC 180 Πόσο πιο όμορφη, αναρωτιέσαι μόλις την πρωτοδείς. Είχαμε τη χαρά να οδηγήσουμε πέρυσι, παρόμοια εποχή, μια SLC και τώρα, στη μέση του καλοκαιριού ζούμε ξανά με μια

Διαβάστε περισσότερα

TXT TX 2 T2 0 012 12

TXT TX 2 T2 0 012 12 TXT2012 TXT2012 TXT2012 Κινητήρας Κυβισμός Διάμετρος x Διαδρομή Κιβώτιο Συμπλέκτης Καρμπυρατέρ Σκελετός Ψαλίδι Πιρούνι Αμορτισέρ Διαδρομή ανάρτησης Ζάντα GAS GAS TXT 250 2-χρονος μονοκύλινδρος, υδρόψυκτος

Διαβάστε περισσότερα

Magic John Cooper Works!

Magic John Cooper Works! Magic John Cooper Works! Από την Παρασκευή 16 Ιουνίου μέχρι την Κυριακή 18 Ιουνίου, το Ελληνικό χτυπούσε στον παλμό του ΜΙΝΙ JCW Workout 2017. Δυο χρόνια μετά την πρώτη εκδήλωση με αυτό το χαρακτήρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Seat 1500 (1963) Written by cordova

Seat 1500 (1963) Written by cordova Το 1965 η Seat παρουσίασε στην αγορά το Seat 1500 (δύο χρόνια πριν -1963- είχε παρουσιαστεί στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης). Λόγω του μεγαλύτερου και ισχυρότερου κινητήρα, των χώρων που πρόσφερε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM!

ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ MAXIMUM! Με τη δυναμική σχεδίαση, το ελαφρύ πλαίσιο και το καθαρόαιμο DNA του Yamaha X-MAX, αυτό το σκούτερ γενικής χρήσης και υψηλής απόδοσης έχει κατασκευαστεί για μια συναρπαστική

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα

Νέο Kia Picanto. Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Νέο Kia Picanto Συμπαγείς διαστάσεις, χαρισματική προσωπικότητα Τίποτα δεν περιορίζει το στυλ σας στο νέο Kia Picanto. Αυτό το εντυπωσιακό μικρό αυτοκίνητο, παρέχει επίπεδα τεχνολογίας και άνεσης που δεν

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ

ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΝΕΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΔΥΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ VESPA ΜΕ ΤΗ ΣΠΟΡ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ, Η VESPA SPRINT ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΝΕΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E

ΝΕΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ DRIVE-E Κινητήρες εξελιγμένοι από λευκό χαρτί. Γιατί όμως χρειάζονται νέοι κινητήρες; 1. όλο και πιο αυστηρά όρια εκπομπής ρύπων 2. ανάγκη μείωσης κατανάλωσης. 3. οι παλιοί τείνουν στα όριά τους και η όποια βελτίωση,

Διαβάστε περισσότερα

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο.

Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Λιπαντικά Απόλυτων Επιδόσεων! Η HKS είναι ένας από τους κορυφαίους οίκους βελτιώσεων στο κόσμο. Μέσα από τη μεγάλη εμπειρία της στη σχεδίαση και κατασκευή κινητήρων & συστημάτων μετάδοσης υψηλών επιδόσεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD & 2WD Short Course ΕΛ.Μ.Ε. 2014 Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης Σγούρος (6976466016) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2014

Διαβάστε περισσότερα

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL

Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Ταξιδεύοντας στον μαγικό κόσμο των Mercedes-Benz SL Η 3 η γενιά SL έμεινε στην παραγωγή για 17 χρόνια, από το 1972 έως το 1989 σχεδόν χωρίς καμία αλλαγή στο αμάξωμά της και αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε 2015

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε 2015 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Ε 2015 1 ΓΕΝΙΚΑ Η κατηγορία Ε αποτελείται από τρείς επιμέρους ομάδες: Η ομάδα ΕΑ αποτελείται από αγωνιστικά αυτοκίνητα των οποίων το δελτίο αναγνώρισης (στο εξής Δ.Α. ),

Διαβάστε περισσότερα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα

Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Το νέο Honda Civic στην Ελλάδα Η νέα δέκατη γενιά του Honda Civic είναι ένα δυναμικό, πεντάθυρο, σπορ hatchback. Αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα προόδου για τη Honda στην κατηγορία C, επωφελούμενη από

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD ΕΛ.Μ.Ε. 2016

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD, 2WD ΕΛ.Μ.Ε. 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Γιαννίτσας Κώστας (6945807677) bod@el-me.gr ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Για το 2016 το πρωτάθλημα θα έχει

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 OFF ROAD 4WD & 2WD ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Υπεύθυνοι Κλάδου Γιαννίτσας Κώστας (τηλ 6945807677) Παπανικολάου Γιάννης (τηλ 6948072169) bod@el-me.gr 1 Κλάδος

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25.

1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 TOURING ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2013 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γιάννης ουκάκης 1 Κλάδος Ηλεκτρικών v1.25

Διαβάστε περισσότερα

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος

08/2018. Επίσημος Εισαγωγέας - Διανομέας Ελλάδος Σκοπός αυτού του ενημερωτικού φυλλαδίου είναι να σας κάνει μία πρώτη, συνοπτική παρουσίαση του νέου CR-V. Για πληροφορίες σχετικά με το μοντέλο μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο δίκτυο επιβατικών αυτοκινήτων

Διαβάστε περισσότερα

Alfa Romeo 4C: «just drive»

Alfa Romeo 4C: «just drive» Alfa Romeo 4C: «just drive» 4 κιλά/ίππο, 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5'', 137 ίπποι/λίτρο και 1.2 g στην επιβράδυνση: «just drive» Το σλόγκαν «just drive» είναι μια καθαρή πρόσκληση στην εξερεύνηση των αυθεντικών

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 OFF ROAD 4WD & 2WD ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνοι Κλάδου Γιαννιτσας Κωστας 6945807677 1 Κλάδος Ηλεκτρικών

Διαβάστε περισσότερα

Η Nissan παρουσιάζει τα νέα Qashqai και X-Trail

Η Nissan παρουσιάζει τα νέα Qashqai και X-Trail Η Nissan παρουσιάζει τα νέα Qashqai και X-Trail Η ζέστη είναι ακόμα έντονη, ωστόσο στο Ιππικό Όμιλο Αμαρουσίου, επικρατούσε η επιπρόσθετη ζεστασιά της φιλοξενίας των στελεχών της Nissan. Ήταν όλοι εκεί

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ TRIAL 4Χ4

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ TRIAL 4Χ4 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ TRIAL 4Χ4 2010 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΑΓΩΝΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ TRIAL ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ 1 ΟΡΙΣΜΟΙ Οι αγώνες Τrial εκτός δρόμου δέχονται συμμετοχές αυτοκινήτων εκτός δρόμου, με άδεια κυκλοφορίας

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

DUCATO NATURAL POWER

DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER DUCATO NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125

Ιπτάμενοι αναβάτες. YZ125 Ιπτάμενοι αναβάτες Για να διαπρέψετε στο motocross πρέπει να έχετε 'γράψει' πολλές ώρες στους αγώνες. Έτσι, εάν πραγματικά θέλετε να φτάσετε στην κορυφή, θα χρειαστείτε ικανότητες, καλή φόρμα, αποφασιστικότητα

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή:

ΜΟΡΦΗ ΑΓΩΝΩΝ 1. ΓΕΝΙΚΑ 2. ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ 3. ΤΕΛΙΚΟΙ. Για το 2012 το πρωτάθληµα θα έχει την εξής µορφή: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm ΕΛ.Μ.Ε. 2012 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος (τηλ: 6939529752) bod@el-me.gr 1 Κλάδος 1/10 Nitro On

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ

ΕΙ ΙΚΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ Υ ΡΕΥΣΗΣ- ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (.Ε.Υ.Α.Α.Ν.) Ταχ. /νση: Λατούς 8 72 100 Άγιος Νικόλαος Πληροφορίες: Πεδιαδίτης Γεώργιος τηλ.: 28410 91219 fax: 28410 91211 Αριθµός Μελέτης : 17_2016

Διαβάστε περισσότερα

Η ταχύτητα του σκότους

Η ταχύτητα του σκότους Η ταχύτητα του σκότους Μια νέα σκοτεινή έκρηξη καταφτάνει - και μόλις νιώσετε τις απόλυτες επιδόσεις της, θα καταλάβετε αμέσως ότι έχετε μπει πραγματικά στη σκοτεινή πλευρά της Ιαπωνίας. Αυτή η ειδική

Διαβάστε περισσότερα

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi.

Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Vorsprung durch Technik www.audi.gr Υψηλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση: Η αποδοτικότητα βρίσκεται σε κάθε Audi. Ανακαλύψτε περισσότερα στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Αudi www.audi.gr ή στους Εξουσιοδοτημένους

Διαβάστε περισσότερα

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.)

Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Nissan: Παρουσιάστηκε το Navara στην Ελλάδα (vid.) Τοόνομα της Nissan στην χώρα μας είναι βαρύ και αυτό ισχύει εκτός από τα επιβατικά και στα επαγγελματικά μοντέλα. Ίσως το σημαντικότερο από αυτά είναι

Διαβάστε περισσότερα

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο

Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Racer Special Stone Ανοίξτε δρόμο στον μύθο Αρχικά ήταν το μέλλον Κομψή, Ιταλίδα, δικύλινδρη, με μια μοναδική ιστορία. Το πάθος, η συγκίνηση και η περιπέτεια χρόνο με το χρόνο δυναμώνουν... Η αναζήτηση

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe

Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Δοκιμάζουμε το Renault Twingo Energy 0.9 TCe Πάει αρκετός καιρός από τότε που σας είχαμε παρουσιάσει δοκιμή μιας έκδοσης του Renault Twingo. Ήταν τον Σεπτέμβρη του 2015 αλλά μας φαίνεται σα να ήταν χθες!

Διαβάστε περισσότερα

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ PROJECT MPX ΛΕΒΗΤΑΣ ΑΕΡΙΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ 3 ΕΩΣ 33KW Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ www.klimatika.gr ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΟΝ ΛΕΒΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ Ονομαστική απόδοση >109% Μεταβλητή ισχύς λειτουργίας

Διαβάστε περισσότερα

BMW M3 M4 Ημέρες Τεχνολογίας. Περιεχόμενα.

BMW M3 M4 Ημέρες Τεχνολογίας. Περιεχόμενα. Page 1 BMW M3 M4 Ημέρες Τεχνολογίας. Περιεχόμενα. 1. Νέα BMW M3 Sedan και νέα BMW M4 Coupe. Καινοτόμος τεχνολογία κινητήρων, έμφαση στη μείωση βάρους. 2. Ισορροπία συνολικής φιλοσοφίας: Ένα μίγμα στοιχείων

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps

Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps Το Golf είναι μια μοναδική περίπτωση. Έχει καταφέρει με ένα μαγικό τρόπο να αποτελεί το Πρόκειται για ένα μοντέλο "σταθμό" στην κατηγορία, το μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.)

Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.) Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.) Η επαφή με την A. Ισμαήλος Α.Ε. έχει προσθέσει μια νέα διάσταση στην επαγγελματικής μας ζωή. Σε μια εποχή που "κυνηγάμε" τη συνεχώς την παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΥΧΟΣ ΦΥΛΛΟ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: 16/01 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 59.000,00 (χωρίς Φ.Π.Α. 24%) ΕΚΤΕΛΕΣΗ: - ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΑ) - - ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές.

Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. Mercedes-AMG GT. T Η νέα Mercedes-AMG GT. Σχεδιασμένη από πρωταθλητές. S Ήρθε για να σας απογειώσει. Είναι εδώ. Η δήλωση από το Affalterbach: μακρύ καπό, θέση οδηγού τοποθετημένη αρκετά πίσω, φαρδύ και

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2016

ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2016 ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (O.M.A.E) ΤΕΧΝΙΚΟΣ KANONIΣMOΣ KARTING 2016 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΩΝ (ΕΠ.Α.) KEΦAΛAIO VI 1 η έκδοση: 11/02/2016 2 η έκδοση: 17/03/2016 APΘPO 31 ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.)

Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Οδηγούμε το νέο προσιτό SUV της Opel (vid.) Τα crossover στην κατηγορία B συνεχώς αυξάνονται, κερδίζοντας έδαφος, στην πίτα των πωλήσεων. Η εξήγηση απλή. Ο κόσμος θέλει τα πλεονεκτήματα ενός SUV με compact

Διαβάστε περισσότερα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα

Πολυαξονικά Φορτηγά DAF. Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά Φορτηγά DAF Ανθεκτικά, αποτελεσματικά και αξιόπιστα Πολυαξονικά οχήματα CF Σχεδιασμένα για σκληρή δουλειά Το CF αποτελεί ένα όχημα πολλαπλών εφαρμογών, σχεδιασμένο για βαριές δουλειές. Τα

Διαβάστε περισσότερα

Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione

Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione Τρελαινόμαστε με το Αbarth 595 Competizione Με την αναβίωση του FIAT 500 η ιταλική φίρμα έκανε μια πολύ σωστή εμπορική κίνηση, που ακόμα και σήμερα χαρίζει αναρίθμητες πωλήσεις. Ωστόσο στην καρδιά μας

Διαβάστε περισσότερα

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.)

Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.) Renault Mégane 1.5 dci 110 (vid.) H Renault είναι μια εταιρία με έντονη τη γαλλική κουλτούρα. Αυτό σημαίνει πως από τη μια ακολουθεί την πεπατημένη, από την άλλη όμως αφήνει πάντα το στίγμα της. Λαμπρά

Διαβάστε περισσότερα

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019

THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS. Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 THE ALL NEW BMW X7 PRODUCT HIGHLIGHTS Δημοσιογραφική Παρουσίαση Ιούνιος 2019 ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ F40 VS F20. BMW F40 2019 BMW F20 (2011) Ύψος +13mm 1434 1421 +13 Χώρος πίσω επιβατών +33mm Πλάτος +34mm (1.799mm)

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ.

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ. Γιατί να αγοράσω ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο; BMW i. BMW i8 Coupé. BMW i8 Roadster. BMW 225xe Active Tourer. BMW 0e. BMW 50e. BMW 745e. BMW X5 xdrive45e. MINI Cooper

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. 1-10track@el-me.gr

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. 1-10track@el-me.gr ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2010 Κλάδος θερμικών τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Θεολογίτης Στυλιανός 6977506573 1 Κλάδος 1/10 Nitr On Rad v1.14

Διαβάστε περισσότερα

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim

Media Information. Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά. Αύγουστος 2012. 5-θ. 4-θ sedan. Station Wagon. D-65423 Rüsselsheim Media Information Αύγουστος 2012 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά 5-θ 4-θ sedan Station Wagon Adam Opel AG D-65423 Rüsselsheim media.opel.com Σελίδα 2 Νέα γκάμα Opel Astra: Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαβάστε περισσότερα

1. Το αμάξωμα θα μειωθεί από το αρχικό χαμήλωμα της σπορ ανάρτησης.

1. Το αμάξωμα θα μειωθεί από το αρχικό χαμήλωμα της σπορ ανάρτησης. Παρατηρήσεις: 1. Το αμάξωμα θα μειωθεί από το αρχικό χαμήλωμα της σπορ ανάρτησης. 2. Το χαμήλωμα του εμπρόσθιου άξονα εξαρτάται από τον εξοπλισμό και το βάρος του κινητήρα. 3. Από αριθμό πλαισίου: 21234.

Διαβάστε περισσότερα

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX

TMAX SX. Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX . Ξαναγράφει τους κανόνες του MAX Εκτός από τη λίστα με τα κυριότερα στοιχεία του TMAX που υπάρχουν στη βασική έκδοση, το σπορ διαθέτει ορισμένα ειδικά χαρακτηριστικά. Με το σύστημα D-MODE μπορείτε να

Διαβάστε περισσότερα

Περιγραφή S 416 GT HD

Περιγραφή S 416 GT HD Περιγραφή S 416 GT HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσωτερικό ύψος διαδρόμου Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Κυβισμός

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4!

People S 125/150. Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Η Kymco μεταμορφώνει κυριολεκτικά το People S, με νέα εμφάνιση, νέο πλαίσιο, νέα ανάρτηση και νέους κινητήρες προδιαγραφών Euro4! Προσφέρεται σε δύο εκδόσεις 125 και 150cc που απευθύνονται στον πλέον απαιτητικό

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme 10 Σεπτεμβρίου, 2007 Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme Σπορ πρωτότυπο ενός όγκου λανσάρει καινοτομίες και παρουσιάζει την επαναστατική αρχιτεκτονική E-Flex Αυτονομία 55 km,

Διαβάστε περισσότερα

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10

Σκοτεινή αχτίδα. MT-10 Σκοτεινή αχτίδα Ισχύς. Ροπή. Ευελιξία. Η MT-10 είναι η μοτοσυκλέτα που περιμένατε. Είναι η πιο ισχυρή MT που δημιουργήθηκε ποτέ. Και ήρθε η ώρα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο του σκότους. Έχετε οδηγήσει

Διαβάστε περισσότερα

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ

DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ DESIGN ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΠΑΘΟΣ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΣΠΟΡ ΑΝΤΙΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΚΟΥ DESIGN. Από τους πρωτοπόρους των αρχών του 20ού αιώνα, η ιστορία της Gilera είναι συνώνυμο της Ιταλικής επιτυχίας που εξακολουθεί

Διαβάστε περισσότερα

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03 Volvo V60 D4 04/Ιαν/2019 16:03 Δυστυχ ώς στην χώρα μας η κατηγορία των wagon δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Οι Έλληνες προτιμούν τα sedan, με αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΟΙΣΜΟΙ 1/10 200mm IC ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ. Υπεύθυνος Κλάδου Χριστοδούλου Μιχαήλ ( )

ΚΑΝΟΝΟΙΣΜΟΙ 1/10 200mm IC ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ. Υπεύθυνος Κλάδου Χριστοδούλου Μιχαήλ ( ) ΚΑΝΟΝΟΙΣΜΟΙ 1/10 200mm IC ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-ΚΥΠΕΛΛΟ 2016 Υπεύθυνος Κλάδου Χριστοδούλου Μιχαήλ (6977003570) bod@el-me.gr ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Γενικοί κανόνες. 2. Περιορισμοί. 2.1. Βάρος 2.2. Διαστάσεις 2.3. Καπάκι-Κοψίματα

Διαβάστε περισσότερα

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ

Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ Nέα ŠKODA Octavia RS: Η ταχύτερη Octavia που κατασκευάστηκε ποτέ > Καθαρό συναίσθημα Η νέα ŠKODA Octavia RS > Τέλειος συνδυασμός του σπορτίφ χαρακτήρα, με την ευρυχωρία και τη λειτουργικότητα. > Από 0

Διαβάστε περισσότερα

Κινητήρας Κυβισμός Διάμετρος x Εκκίνηση Ανάφλεξη Κιβώτιο Συμπλέκτης Καρμπυρατέρ Εισαγωγή Καυσίμου (Reed Σιγαστήρας Πλαστικά Τιμόνι Πλαίσιο Υποπλαίσιο Ψαλίδι Εμπρός Ανάρτηση Πίσω Ανάρτηση Στεφάνια Εμπρός

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD ΕΛ.Μ.Ε. Κλάδος : 1/10 EP Off Road 4WD 2019 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 1/10 ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ OFF ROAD 4WD ΕΛ.Μ.Ε. 2019 Κλαδάρχης : Ανδρεαδάκης Γιώργος (6974851941) bod@el-me.gr 1. ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA & VAN

NISSAN. e-nv200 EVALIA & VAN NISSAN e-nv200 EVALIA & VAN e-nv200 EVALIA & VAN ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 40-60 min* 7h 30min 21h 30min ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ WALLBOX ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο

Διαβάστε περισσότερα

Πριν από 30 χρόνια η Dehler σχεδίασε το Dehler 34, ένα

Πριν από 30 χρόνια η Dehler σχεδίασε το Dehler 34, ένα p παρουσίαση Dehler 34 Ο θρύλος ξαναγεννιέται ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟ ΡΟΥΔΑ Πριν από 30 χρόνια η Dehler σχεδίασε το Dehler 34, ένα σκάφος με το οποίο η εταιρεία γρήγορα καθιερώθηκε στον κόσμο του yachting. Από τότε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΤ ΚΑΙ ΦΠΑ (ΑΠΛΟ ΧΡΩΜΑ)

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΤ ΚΑΙ ΦΠΑ (ΑΠΛΟ ΧΡΩΜΑ) i10 ΤΙΜΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΜΕ ΤΤ, ΦΠΑ ΚΑΙ ΛΙΑΝΙΚΗΣ H29501 i10 1.0B 65hp ACTIVE 10,890 800 10,090 420 H29504 i10 1.0B 65hp STYLE 11,690 800 10,890 420 H29503 i10 1.0B 65hp STYLE NAVI 11,690 800 10,890 420 H29508

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ FORMULA SALOON (FS) 2019

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ FORMULA SALOON (FS) 2019 ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ FORMULA SALOON (FS) 2019 Πριν από την ανάγνωση του παρόντος τεχνικού κανονισμού, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να διαβάσουν: 1. Τον «Τεχνικό κανονισμό αγώνων αυτοκινήτου», που καλύπτει

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ PANDA NATURAL POWER. * Οι τιμές κατανάλωσης, όταν χρησιμοποιείται καύσιμο φυσικού αερίου, υπολογίζονται σε Kg/100km PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER PANDA NATURAL POWER Το όχημα έχει ρυθμιστεί να λειτουργεί κανονικά με φυσικό αέριο, ενώ υπάρχει αυτόματο σύστημα εναλλαγής σε βενζίνη, όταν το φυσικό αέριο πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Γεννημένη για να κυριαρχεί

Γεννημένη για να κυριαρχεί Γεννημένη για να κυριαρχεί Η είναι μια πραγματική ευκαιρία. Μια απολαυστική εμπειρία οδήγησης που εξασφαλίζεται από την τεχνολογία αιχμής που χρησιμοποιείται και επηρεάζεται από μια απαράμιλλη ιστορική

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 F1

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 F1 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 F1 ΕΛ.Μ.Ε. 2014 Κλάδος ηλεκτροκίνητων τηλεκατευθυνόμενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γιώργος Ανδρεαδάκης Περιεχόμενα : Περιεχόμενα :... 2 ΜΟΡΦΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ... 3 ΜΟΡΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα.

Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 1 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo. Τα Σημαντικότερα. Σελίδα 2 Η νέα BMW Σειρά 6 Gran Turismo συνδυάζει την καινοτόμο αυτοκινητιστική φιλοσοφία της προκατόχου της με τη γοητεία ενός coupe, προσφέροντας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε την νέα ΒΜW Μ2 στην πίστα Hungaroring

Οδηγούμε την νέα ΒΜW Μ2 στην πίστα Hungaroring Οδηγούμε την νέα ΒΜW Μ2 στην πίστα Hungaroring Κάθεμοντέλο της σειράς M δημιουργεί ταραχή όταν παρουσιάζεται αλλά είναι γεγονός πως τα μικρότερα, περισσότερο σπορ μοντέλα είναι αυτά που ερωτεύονται και

Διαβάστε περισσότερα

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ

Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ LX Η ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ Με την εμφάνιση των 3-βάλβιδων κινητήρων 125 και 150 κυβικών, που προσφέρουν απαράμιλλη ισορροπία μεταξύ επιδόσεων και οικονομίας καυσίμου, η Vespa LX και η Vespa

Διαβάστε περισσότερα

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14.

1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14. ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΑΓΩΝΩΝ 1/10 IC TRACK 200mm NITRO POWERED ΕΛ.Μ.Ε. 2010 Κλάδος θερµικών τηλεκατευθυνόµενων αυτοκινήτων. Υπεύθυνος Κλάδου Γερασιµίδης Νικόλαος 1 Κλάδος 1/10 Nitro On Road v1.14 Περιεχόµενα

Διαβάστε περισσότερα

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony

Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes. Lime Green / Metallic Spark Black. Metallic Spark Black / Flat Ebony Ninja ZX-10R / 2013 Κυριαρχια στα Superbikes Η τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε μία μοτοσυκλέτα, το ΖΧ10R. Στην πίστα ή στο δρόμο, πιέστε την εξελιγμένη από το WSBK μοτοσυκλέτα με το Κ-ΤRC traction control

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO

NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO NV200 NV200 ΕΚ ΟΣΕΙΣ VAN PRO XΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ Μαύρες εξωτερικές χειρολαβές Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Μεγάλα τάσια τροχών Ζάντες ατσάλινες 14 µε ελαστικά 175/70

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

Τεχνικά στοιχεία. Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω. Ύψος χώρου οδηγού. Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 431 DT Τεχνικά στοιχεία Μήκος Φάρδος Ύψος Εσ. ύψος διαδρόμου κάτω Εσ. ύψος διαδρόμου πάνω Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος

Διαβάστε περισσότερα

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος

Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Υβριδικο Vlv FE υβριδικο vlv FE Γενική επισκοπηση συστηματος οχηματος Κινητηρας D7F Eur 5 Κινητήρας ντίζελ με παράλληλο υβριδικό Ροπή 3 2 1 Σ.Α.Λ. 1. Ηλεκτροκινητήρας 2. Πετρελαιοκινητήρας 3. Υβριδική

Διαβάστε περισσότερα