ΟΔΗΓΟΣ καλλιέργειας ελαιώνα για ποιοτικό ελαιόλαδο

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΟΔΗΓΟΣ καλλιέργειας ελαιώνα για ποιοτικό ελαιόλαδο"

Transcript

1 ΟΔΗΓΟΣ καλλιέργειας ελαιώνα για ποιοτικό ελαιόλαδο

2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Κεφάλαιο 1 ο Πώς να οργανώσετε τις διαφημίσεις σας στο Google AdWords; Κεφάλαιο 2 ο Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη Google; Κεφάλαιο 3 ο Πώς να δημιουργήσετε σωστά μια λίστα λέξεων-κλειδιών; Κεφάλαιο 4 ο Τύποι διαφημίσεων στη Google ΕΠΙΛΟΓΟΣ

3 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Google AdWords σάς δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τα πλεονεκτήματα των διαφημίσεων στο διαδίκτυο: να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας στα κατάλληλα άτομα, στο κατάλληλο μέρος, την κατάλληλη στιγμή. Το AdWords παρέχει διάφορα πλεονεκτήματα, όπως: Στόχευση διαφημίσεων Η στόχευση σάς δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε τις διαφημίσεις σας, ώστε να προσεγγίσετε άτομα με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα (δηλαδή, άτομα που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας) και να τους προβάλλετε συναφείς διαφημίσεις. Δείτε παρακάτω τις επιλογές που έχετε με τις διαφημίσεις στο διαδίκτυο που μπορούν να κάνουν τις καμπάνιες σας μάρκετινγκ ακόμη πιο στοχευμένες: Λέξεις-κλειδιά: Οι λέξεις ή οι φράσεις που είναι συναφείς με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και χρησιμοποιούνται για την προβολή των διαφημίσεών σας, όταν οι πελάτες αναζητούν αυτούς τους όρους ή επισκέπτονται συναφείς ιστότοπους. Τοποθεσία διαφήμισης: Δείξτε τις διαφημίσεις σας στις σελίδες αποτελεσμάτων αναζήτησης Google και σε ιστότοπους που ανήκουν στο Δίκτυο αναζήτησης και στο Δίκτυο εμφάνισης Google. Ηλικία, τοποθεσία και γλώσσα: Επιλέξτε την ηλικία, τη γεωγραφική τοποθεσία και τη γλώσσα των πελατών σας. Ημέρες, ώρες και συχνότητα: Εμφανίστε τις διαφημίσεις σας σε συγκεκριμένες ώρες ή ημέρες της εβδομάδας και προσδιορίστε πόσο συχνά θα εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. Συσκευές: Οι διαφημίσεις σας μπορούν να εμφανίζονται σε όλα τα είδη των συσκευών και μπορείτε να ρυθμίσετε σε ποιες συσκευές θα εμφανίζονται και πότε.

4 ΕΙΣΑΓΩΓΗ (συνέχεια) Έλεγχος κόστους Το AdWords σάς δίνει τον έλεγχο του τρόπου με τον οποίο δαπανάτε τα χρήματά σας. Δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό. Και μπορείτε να επιλέξετε το ποσό που θα δαπανάτε ανά μήνα, ανά ημέρα και ανά διαφήμιση. Πληρώνετε μόνο, όταν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας. Μέτρηση της επιτυχίας σας Με το AdWords, αν κάποιος κάνει κλικ στη διαφήμισή σας, θα το μάθετε. Αν κάποιος έκανε κλικ στη διαφήμισή σας και, στη συνέχεια, έκανε μια ενέργεια που ωφέλησε την επιχείρησή σας, π.χ. αγόρασε το προϊόν σας, κατέβασε την εφαρμογή σας ή έκανε μια τηλεφωνική παραγγελία, μπορείτε να το παρακολουθήσετε κι αυτό. Βλέποντας ποιες διαφημίσεις λαμβάνουν κλικ και ποιες όχι, μπορείτε επίσης να εντοπίσετε ταχύτατα τα σημεία στα οποία πρέπει να επενδύσετε στην καμπάνια σας. Αυτή η ενέργεια, με τη σειρά της, μπορεί να αυξήσει την απόδοση επένδυσής σας. Διαχείριση των καμπανιών σας Το AdWords σάς προσφέρει επίσης εργαλεία για να διαχειρίζεστε και να παρακολουθείτε με ευκολία λογαριασμούς. Εάν διαχειρίζεστε πολλαπλούς λογαριασμούς στο AdWords, ένας λογαριασμός διαχειριστή στο My Client Center (MCC) είναι ένα ισχυρό εργαλείο για εσάς χάρη στο οποίο μπορείτε να εξοικονομείτε χρόνο. Σας επιτρέπει να προβάλλετε και να διαχειρίζεστε με ευκολία όλους τους λογαριασμούς σας AdWords από μία τοποθεσία. Στα παρακάτω κεφάλαια θα μάθουμε πώς να διαχειριζόμαστε με απλά βήματα το Google Adwords.

5 Κεφάλαιο 1 ο Πώς να οργανώσετε τις διαφημίσεις σας στο Google AdWords;

6 Πώς να οργανώσετε τις διαφημίσεις σας στο Google AdWords;; Προτού ξεκινήσετε να δημιουργείτε την καμπάνια σας, είναι σημαντικό να μάθετε με ποιον τρόπο είναι δομημένο το AdWords. Ένας καλά οργανωμένος λογαριασμός μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αποτελεσματικές καμπάνιες που στοχεύουν το κατάλληλο κοινό και, τελικά, να σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερους από τους διαφημιστικούς στόχους σας. Το AdWords είναι οργανωμένο σε τρία επίπεδα: λογαριασμός, καμπάνιες, ομάδες διαφημίσεων. Λογαριασμός: Ο λογαριασμός σας σχετίζεται με μια μοναδική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έναν κωδικό πρόσβασης και στοιχεία χρέωσης. Καμπάνιες: Κάθε καμπάνια στον λογαριασμό σας έχει τον δικό της προϋπολογισμό και τις δικές της ρυθμίσεις που προσδιορίζουν πού εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. Ομάδες διαφημίσεων: Κάθε ομάδα διαφημίσεων σε μια καμπάνια περιέχει ένα σύνολο παρόμοιων διαφημίσεων και λέξεων-κλειδιών που θέλετε να ενεργοποιούν την εμφάνιση των διαφημίσεών σας.

7 Πώς να οργανώσετε τις διαφημίσεις σας στο Google AdWords; (συνέχεια) Δόμηση της καμπάνιας σας Με το AdWords, μπορείτε να οργανώσετε τον λογαριασμό σας σε ξεχωριστές καμπάνιες, με κάθε καμπάνια να επικεντρώνεται σε έναν επιχειρηματικό στόχο, όπως την κατεύθυνση επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας ή την προσφορά ενός συγκεκριμένου προϊόντος ή μιας υπηρεσίας. Αν η επιχείρησή σας εξυπηρετεί αρκετές γεωγραφικές περιοχές, ίσως είναι σκόπιμο να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή καμπάνια για κάθε τοποθεσία. Μία αποτελεσματική προσέγγιση είναι να οργανώσετε τις καμπάνιες σας ώστε να αναπαριστούν τη δομή του ιστοτόπου σας. Αυτή η οργάνωση σάς επιτρέπει να δημιουργείτε καμπάνιες για συγκεκριμένα θέματα ή προϊόντα. Για παράδειγμα, ένας πωλητής λιανικής ηλεκτρονικών ειδών μπορεί να δημιουργήσει καμπάνιες για συγκεκριμένες κατηγορίες προϊόντων, όπως τηλεοράσεις και φωτογραφικές μηχανές. Εσείς ελέγχετε τα παρακάτω σε επίπεδο καμπάνιας: Το ποσό που θέλετε να δαπανήσετε σε κλικ, εμφανίσεις ή μετατροπές από τις διαφημίσεις σας Τα δίκτυα και τις γεωγραφικές τοποθεσίες όπου θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας Άλλες ρυθμίσεις ανώτερου επιπέδου που επηρεάζουν τις ομάδες διαφημίσεων.

8 Πώς να οργανώσετε τις διαφημίσεις σας στο Google AdWords; (συνέχεια) Οργάνωση των ομάδων διαφημίσεων Κάθε καμπάνια περιέχει μία ή περισσότερες ομάδες διαφημίσεων. Η ομάδα διαφημίσεων σάς επιτρέπει να οργανώνετε την καμπάνια σας σε σύνολα διαφημίσεων και λέξεων-κλειδιών που σχετίζονται άμεσα μεταξύ τους και μπορούν να βελτιώσουν τον Δείκτη ποιότητας και να σας βοηθήσουν να ενισχύσετε την απόδοση επένδυσης. Όσον αφορά τις καμπάνιες του Δικτύου αναζήτησης, η οργάνωση βοηθά ώστε να εμφανίζετε διαφημίσεις που είναι σχετικές με τις αναζητήσεις των χρηστών που προσπαθείτε να προσεγγίσετε. Όσον αφορά τις καμπάνιες που στοχεύουν το Δίκτυο εμφάνισης, μπορείτε να δημιουργήσετε σχετικές διαφημίσεις που θα εμφανίζονται στους πελάτες που αναζητούν παρόμοια θέματα στους ιστότοπους. Παρομοίως με τη δομή της καμπάνιας σας, ίσως είναι σκόπιμο να δημιουργήσετε ξεχωριστές ομάδες διαφημίσεων για κάθε θέμα ή προϊόν που διαφημίζετε. Και πάλι, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να δημιουργήσετε ομάδες διαφημίσεων που βασίζονται στις ενότητες ή τις κατηγορίες που εμφανίζονται στον ιστότοπό σας. Για παράδειγμα, ο ίδιος πωλητής λιανικής ηλεκτρονικών ειδών μπορεί να δημιουργήσει ομάδες διαφημίσεων για υποκατηγορίες, όπως μικρές φωτογραφικές μηχανές και φωτογραφικές μηχανές SLR.

9 Κεφάλαιο 2 ο Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη Google;

10 Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη Google; Η εμφάνιση των διαφημίσεών σας στους κατάλληλους πελάτες παίζει σημαντικό ρόλο σε μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια που σας βοηθά να πετύχετε τους στόχους σας. Παρακάτω, θα εξετάσουμε τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AdWords για να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας. 1. Στόχευση λέξεων-κλειδιών Στο Δίκτυο αναζήτησης, το AdWords χρησιμοποιεί τις λέξεις-κλειδιά σας, δηλαδή λέξεις ή φράσεις που σχετίζονται με το προϊόν ή την υπηρεσία σας, για να εμφανίσει τις διαφημίσεις σας σε χρήστες που αναζητούν παρόμοιους όρους. Στο Δίκτυο εμφάνισης, όταν η λέξη-κλειδί σας αντιστοιχεί στις έννοιες ή στο κεντρικό θέμα μιας ιστοσελίδας, η διαφήμισή σας είναι κατάλληλη για εμφάνιση στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα (αυτό ονομάζεται αυτόματη τοποθέτηση). Οι υψηλής ποιότητας, συναφείς λέξεις-κλειδιά μπορούν να σας βοηθήσουν να προσεγγίσετε τους πελάτες που θέλετε και όταν το θέλετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους τύπους αντιστοίχισης λέξεων-κλειδιών για να ελέγχετε ποιες αναζητήσεις ενεργοποιούν τη διαφήμισή σας. Κάθε τύπος αντιστοίχισης, ο οποίος προσδιορίζεται με ένα ειδικό σύμβολο, θα ενεργοποιήσει την προβολή της διαφήμισής σας, όταν ένας πελάτης πραγματοποιεί αναζήτηση με διάφορους τρόπους.

11 Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη Google; (συνέχεια) Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ευρεία αντιστοίχιση, για παράδειγμα, για να εμφανίσετε τη διαφήμισή σας σε ένα ευρύ κοινό ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακριβή αντιστοίχιση για να εμφανίσετε τη διαφήμισή σας σε συγκεκριμένες ομάδες πελατών. Γενικά, προτείνουμε συνήθως μια στρατηγική "ευρύ προς ακριβές". Ξεκινήστε με λέξεις-κλειδιά ευρείας αντιστοίχισης και στη συνέχεια, παρακολουθήστε την απόδοση των λέξεωνκλειδιών στην πάροδο του χρόνου για να συγκεκριμενοποιήσετε τους τύπους αντιστοίχισης των λέξεων-κλειδιών αν διαπιστώσετε ότι η διαφήμισή σας εμφανίζεται για πολλές μη συναφείς παραλλαγές των λέξεων-κλειδιών. Έχετε υπόψη ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τύπους αντιστοίχισης με καμπάνιες που εμφανίζουν διαφημίσεις στο Δίκτυο αναζήτησης. Στο Δίκτυο εμφάνισης, οι λέξεις-κλειδιά θεωρούνται ευρείας αντιστοίχισης. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε αρνητικές λέξεις-κλειδιά για καμπάνιες που εμφανίζουν διαφημίσεις στο Δίκτυο αναζήτησης ή να προσθέσετε εξαιρέσεις λέξεων-κλειδιών για καμπάνιες που εμφανίζουν διαφημίσεις στο Δίκτυο εμφάνισης. Οι αρνητικές λέξεις-κλειδιά αποτρέπουν την εμφάνιση των διαφημίσεών σας σε άτομα που αναζητούν τους συγκεκριμένους όρους ή επισκέπτονται ιστότοπους που τους περιέχουν. Όταν επιλέγετε αρνητικές λέξεις-κλειδιά, καλό θα ήταν να επιλέγετε όρους που είναι παρόμοιοι με τις λέξεις-κλειδιά σας, αλλά υποδεικνύουν ότι οι χρήστες αναζητούν διαφορετικό προϊόν ή υπηρεσία.

12 Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη Google; (συνέχεια) 2. Στόχευση Δικτύου εμφάνισης Εκτός από τις λέξεις-κλειδιά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές μεθόδους στόχευσης για να αντιστοιχίσετε τη διαφήμισή σας σε μέρη ή σε είδη κοινού στο Δίκτυο εμφάνισης. Ας ρίξουμε μια ματιά στις τρεις κατηγορίες των μεθόδων στόχευσης: α. Στόχευση με βάση τα συμφραζόμενα: αντιστοίχιση σχετικού περιεχομένου ιστότοπου Μπορείτε να στοχεύσετε με βάση το σχετικό περιεχόμενο ιστότοπου με δύο τρόπους: Λέξεις-κλειδιά: Το AdWords αναζητά ιστότοπους με περιεχόμενο σχετικό με τις λέξεις-κλειδιά σας για να εμφανίσει τις διαφημίσεις σας. Η διαφήμισή σας μπορεί επίσης να εμφανίζεται σε ιστότοπους που επισκέπτεται κάποιος χρήστης μετά την επίσκεψη κάποιου άλλου ιστότοπου που σχετίζεται με τις λέξεις-κλειδιά σας. Θέματα: Ομοίως με τις λέξεις-κλειδιά, αυτή η μέθοδος σάς δίνει τη δυνατότητα να τοποθετήσετε τις διαφημίσεις AdWords σε σελίδες ιστότοπου που αφορούν τα θέματα που επιλέγετε. Αντί να δημιουργήσετε μια λίστα λέξεων και φράσεων, μπορείτε να επιλέξετε κατηγορίες πληροφοριών, όπως "Αυτοκίνητα και οχήματα". Με τις λέξεις-κλειδιά και τα θέματα, η Google επιλέγει σχετικές τοποθετήσεις στο Δίκτυο εμφάνισης με βάση το περιεχόμενο ιστότοπου και άλλους παράγοντες, ώστε να εμφανίσει τις διαφημίσεις σας.

13 Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη Google; (συνέχεια) β. Στόχευση με βάση τα είδη κοινού: προσέγγιση συγκεκριμένων ομάδων ατόμων Μπορείτε να στοχεύσετε τις διαφημίσεις σας με βάση τα είδη κοινού με τους ακόλουθους τρόπους: Είδη κοινού: Ανάλογα με τους διαφημιστικούς στόχους σας, μπορείτε να επιλέξετε το είδος κοινού που ταιριάζει καλύτερα στους πελάτες σας. Αν θέλετε να προωθήσετε την αναγνωρισιμότητα επωνυμίας, χρησιμοποιήστε συναφή είδη κοινού για να προσεγγίσετε σε ευρεία κλίμακα είδη κοινού που είναι παρόμοια με τη διαβάθμιση για την τηλεόραση. Αν θέλετε να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες με συνάφεια ως προς μια συγκεκριμένη περιοχή προϊόντων, μπορείτε να προσθέσετε προσαρμοσμένα συναφή είδη κοινού. Αν θέλετε να προσεγγίσετε συγκεκριμένα είδη κοινού που αγοράζουν ενεργά κάποιο προϊόν ή κάποια υπηρεσία, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα είδη κοινού εντός της αγοράς. Κατηγορίες ενδιαφέροντος: Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να προσεγγίσετε άτομα που ενδιαφέρονται για προϊόντα και υπηρεσίες παρόμοια με αυτά που προσφέρει η επιχείρησή σας. Όταν στοχεύετε κατηγορίες ενδιαφέροντος, μπορείτε να εμφανίσετε τη διαφήμισή σας σε χρήστες που έχουν εκφράσει συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, ανεξάρτητα από το αν η διαφήμισή σας συσχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα της σελίδας ή της εφαρμογής στην οποία βρίσκονται τη δεδομένη στιγμή. Η στόχευση κατηγοριών ενδιαφέροντος βρίσκεται μαζί με την επιλογή επαναληπτικού μάρκετινγκ στο λογαριασμό σας.

14 Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη Google; (συνέχεια) Επαναληπτικό μάρκετινγκ: Αυτή η επιλογή μπορεί να σας βοηθήσει να προσεγγίσετε άτομα που έχουν επισκεφθεί στο παρελθόν τον ιστότοπό σας, καθώς επισκέπτονται άλλους ιστότοπους στο Δίκτυο εμφάνισης. Το επαναληπτικό μάρκετινγκ βρίσκεται μαζί με την επιλογή κατηγοριών ενδιαφέροντος στο λογαριασμό σας. Δημογραφικά στοιχεία: Με αυτή την επιλογή μπορείτε να προσεγγίσετε άτομα που ενδέχεται να ανήκουν στις ηλικιακές ομάδες, στο φύλο και στη γονική ιδιότητα που επιλέγετε. Με τα είδη κοινού, δεν μπορείτε να επιλέξετε μέρη μη αυτόματα για να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. γ. Στόχευση διαχειριζόμενης τοποθέτησης: Επιλογή συγκεκριμένων ιστότοπων και εφαρμογών Η στόχευση διαχειριζόμενης τοποθέτησης σάς δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε μεμονωμένους ιστότοπους ή εφαρμογές για κινητά, όπου θέλετε να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. Για παράδειγμα, αν ένας τυπικός πελάτης σας αφιερώνει πολύ χρόνο σε κάποιον συγκεκριμένο ιστότοπο και θέλετε οι διαφημίσεις σας να εμφανίζονται εκεί, τότε μπορείτε να προσθέσετε τον ιστότοπο ως διαχειριζόμενη τοποθέτηση.

15 Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη Google; (συνέχεια) 3. Στόχευση τοποθεσίας και γλώσσας Με τις ρυθμίσεις τοποθεσίας, μπορείτε να στοχεύετε τις γεωγραφικές περιοχές, στις οποίες μπορούν να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας. Μπορείτε να επιλέξετε ολόκληρες χώρες (όπως τις Ηνωμένες Πολιτείες ή τη Γαλλία), μεμονωμένες περιοχές ή πόλεις σε μια χώρα (όπως την πολιτεία της Καλιφόρνια ή την πόλη του Παρισιού) ή μια συγκεκριμένη απόσταση γύρω από την τοποθεσία της επιχείρησής σας (όπως 30 χιλιόμετρα γύρω από το Σαν Φρανσίσκο). Γιατί να χρησιμοποιήσετε τη στόχευση τοποθεσίας; Σάς δίνει τη δυνατότητα να εστιάσετε τις διαφημίσεις στις περιοχές όπου θα βρείτε τους κατάλληλους πελάτες και να τις περιορίσετε σε περιοχές όπου δεν θα βρείτε τέτοιους πελάτες. Είναι καλή ιδέα να επιλέξετε την περιοχή όπου ζουν οι πελάτες σας και όπου μπορεί να τους εξυπηρετεί η επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, αν διευθύνετε μια επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου στις Ηνωμένες Πολιτείες που πραγματοποιεί αποστολές σε ορισμένες πολιτείες, μπορείτε να στοχεύσετε μόνο αυτά τα μέρη. Αν, για παράδειγμα, έχετε ένα ιταλικό εστιατόριο στο Σαν Φρανσίσκο, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίσετε τις διαφημίσεις σας μόνο σε πελάτες που βρίσκονται στην περιοχή γύρω από το εστιατόριό σας. Αν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με πελάτες που δεν μιλούν την ίδια γλώσσα με εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη στόχευση γλώσσας για να εμφανίσετε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που μιλούν μια συγκεκριμένη γλώσσα. Οι διαφημίσεις σας μπορούν να εμφανίζονται για πελάτες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα Google (π.χ. την Αναζήτηση ή το Gmail) και ιστότοπους τρίτων που αποτελούν τμήμα του Δικτύου εμφάνισης.

16 Πώς να εμφανίσετε σωστά τις διαφημίσεις σας στη Google; (συνέχεια) 4. Στόχευση συσκευών Μπορείτε επίσης να προσεγγίσετε τους πελάτες σας ενώ βρίσκονται εν κινήσει εμφανίζοντας τις διαφημίσεις σας όταν οι χρήστες κάνουν αναζήτηση ή επισκέπτονται ιστότοπους του Δικτύου εμφάνισης στα κινητά τους με πλήρη προγράμματα περιήγησης, όπως συσκευές iphone και Android. Ανάλογα με τους στόχους σας, μπορείτε να στοχεύσετε μία ή πολλές συσκευές. Οι κινητές συσκευές με πλήρη προγράμματα περιήγησης στο διαδίκτυο, όπως smartphone, μπορούν να εμφανίζουν ιστότοπους παρόμοιους με αυτούς που εμφανίζονται σε επιτραπέζιους υπολογιστές και ιστότοπους βελτιστοποιημένους για κινητά. Οι κινητές συσκευές προηγμένης τεχνολογίας μπορούν επίσης να φιλοξενούν εφαρμογές, τις οποίες οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν από το κατάστημα εφαρμογών της συσκευής τους ή από έναν ιστότοπο. Αυτή η μεγάλη ποικιλία μέσων που διατίθενται σε κινητές συσκευές παρέχει τη δυνατότητα εμφάνισης των διαφημίσεων σας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και την προσαρμογή του μηνύματός σας έτσι ώστε να είναι ελκυστικό για τους πελάτες στις κινητές συσκευές.

17 Κεφάλαιο 3 ο Πώς να δημιουργήσετε σωστά μια λίστα λέξεων-κλειδιών;

18 Πώς να δημιουργήσετε σωστά μια λίστα λέξεων-κλειδιών; Η δημιουργία μιας ικανοποιητικής λίστας λέξεων-κλειδιών μπορεί να σας βοηθήσει να εμφανίζετε τις διαφημίσεις σας στους πελάτες που θέλετε. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για τη δημιουργία της λίστας λέξεωνκλειδιών. Επιλογή και οργάνωση των λέξεων-κλειδιών 1. Σκεφτείτε σαν πελάτης: Σκεφτείτε τις κύριες κατηγορίες της επιχείρησής σας και τους όρους ή τις φράσεις που θα ταίριαζαν για κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες. Συμπεριλάβετε όρους ή φράσεις που θα χρησιμοποιούσαν οι πελάτες σας, για να περιγράψουν το προϊόν ή την υπηρεσία σας. 2. Εναρμονίστε τις λέξεις-κλειδιά με τους στόχους: Αν θέλετε να έχετε τα μεγαλύτερα κέρδη για τα χρήματα που δαπανάτε, ίσως είναι σκόπιμο να επιλέξετε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται άμεσα με το θέμα της διαφήμισής σας. Εναλλακτικά, αν προτιμάτε να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα, επιλέξτε πιο γενικές λέξεις-κλειδιά. Ανεξάρτητα από το αν οι λέξεις-κλειδιά είναι γενικές ή συγκεκριμένες, θα πρέπει πάντα να είναι όσο το δυνατόν πιο συναφείς με τις διαφημίσεις και τον ιστότοπό σας. Επίσης, οι λέξεις-κλειδιά που αποτελούνται από δύο ή τρεις λέξεις (δηλαδή, μια φράση) είναι συνήθως πιο αποτελεσματικές. 3. Ομαδοποιήστε παρόμοιες λέξεις-κλειδιά σε θέματα: Ακολουθήστε τη δομή των ομάδων διαφημίσεων και συνδέστε παρόμοιες λέξεις-κλειδιά σε μία ομάδα διαφημίσεων, με βάση τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή άλλες κατηγορίες. Όσον αφορά τις καμπάνιες του Δικτύου εμφάνισης, είναι σκόπιμο, επίσης, να διασφαλίσετε ότι οι λέξεις-κλειδιά σχετίζονται με τους ιστότοπους που επισκέπτονται οι πελάτες σας.

19 Πώς να δημιουργήσετε σωστά μια λίστα λέξεων-κλειδιών; (συνέχεια) Έρευνα για νέες λέξεις-κλειδιά 4. Χρησιμοποιήστε το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών ή τον Σχεδιασμό καμπάνιας εμφάνισης: Όσον αφορά τις καμπάνιες του Δικτύου αναζήτησης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών, για να πάρετε ιδέες για λέξεις-κλειδιά και σχετικά δεδομένα, όπως τον μέσο όρο φορών που οι χρήστες αναζήτησαν συγκεκριμένους όρους. Όσον αφορά τις καμπάνιες του Δικτύου εμφάνισης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Σχεδιασμό καμπάνιας εμφάνισης, για να πάρετε ιδέες για λέξεις-κλειδιά και σχετικά δεδομένα, όπως πόσες φορές οι διαφημίσεις θα μπορούσαν να εμφανιστούν για τις συγκεκριμένες ιδέες, με βάση μια χρονική περίοδο διάρκειας μίας εβδομάδας ή ενός μήνα. 5. Εξετάστε την αναφορά "Όροι αναζήτησης": Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναφορά "Όροι αναζήτησης", για να δείτε τους όρους που αναζητούσαν οι χρήστες όταν είδαν τη διαφήμισή σας και έκαναν κλικ σε αυτήν. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να σας βοηθήσουν να αναγνωρίσετε νέες λέξεις-κλειδιά, καθώς και λέξεις-κλειδιά με ανεπαρκή απόδοση τις οποίες θα ήταν σκόπιμο να καταργήσετε από τη λίστα των λέξεων-κλειδιών.

20 Πώς να δημιουργήσετε σωστά μια λίστα λέξεων-κλειδιών; (συνέχεια) Βελτιστοποίηση των λέξεων-κλειδιών 6. Χρησιμοποιήστε τύπους αντιστοίχισης λέξεων-κλειδιών: Οι τύποι αντιστοίχισης λέξεων-κλειδιών είναι ρυθμίσεις για κάθε μία από τις λέξεις-κλειδιά σας και σας παρέχουν μεγαλύτερο έλεγχο ως προς το ποιοι χρήστες βλέπουν τη διαφήμισή σας. Για παράδειγμα, μπορεί να χρησιμοποιήσετε τον τύπο αντιστοίχισης φράσης, για να εμφανίσετε τη διαφήμισή σας για αναζητήσεις που περιλαμβάνουν την ακριβή φράση, με πρόσθετες λέξεις πριν ή μετά από αυτήν. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τύπο ακριβούς αντιστοίχισης, για να εμφανίσετε τη διαφήμισή σας για αναζητήσεις που περιλαμβάνουν την ακριβή φράση, χωρίς πρόσθετες λέξεις. Ο τύπος αντιστοίχισης φράσης και ο τύπος ακριβούς αντιστοίχισης επεκτείνονται, ώστε να εμφανίζουν τη διαφήμισή σας για κοντινές παραλλαγές των λέξεων-κλειδιών σας, όπως ορθογραφικά λάθη, μορφές ενικού και πληθυντικού αριθμού, καθώς και ακρωνύμια. 7. Συμπεριλάβετε αρνητικές λέξεις-κλειδιά: Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε αρνητικές λέξεις-κλειδιά που αποτρέπουν την εμφάνιση της διαφήμισής σας για όρους που δεν σχετίζονται με το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Η προσθήκη αρνητικών λέξεων-κλειδιών μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το κόστος και να εξασφαλίσει την εμφάνιση της διαφήμισής σας μόνο για τους όρους αναζήτησης που θέλετε. Μπορείτε να προσδιορίσετε αρνητικές λέξεις-κλειδιά με το Εργαλείο σχεδιασμού λέξεων-κλειδιών ή με την αναφορά "Όροι αναζήτησης", ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο εργαλεία, για να βρείτε όρους που δεν σχετίζονται με το προϊόν ή την υπηρεσία που προσφέρετε.

21 Κεφάλαιο 4 ο Τύποι διαφημίσεων στη Google

22 Τύποι διαφημίσεων στη Google Οι διαφημίσεις με κείμενο που εμφανίζονται δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης Google είναι μία μόνο από τις αρκετές μορφές διαφημίσεων που μπορείτε να δημιουργήσετε. Στις άλλες μορφές διαφημίσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την προώθηση των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας περιλαμβάνονται οι διαφημίσεις βίντεο, οι διαφημίσεις με εικόνα, οι διαφημίσεις εφαρμογών ή ψηφιακού περιεχομένου και πολλές άλλες μορφές. Ανάλογα με τον τύπο καμπάνιας που δημιουργείτε, θα είναι διαθέσιμοι για χρήση διαφορετικοί τύποι διαφημίσεων και επεκτάσεων διαφημίσεων. Τύποι διαφημίσεων 1. Διαφημίσεις με κείμενο: Γρήγορη και εύκολη συντήρηση των διαφημίσεων. Προσεγγίστε τους πελάτες, όταν αυτοί πραγματοποιούν αναζήτηση στο Google. 2. Αποκριτική: Οι αποκριτικές διαφημίσεις προσαρμόζουν αυτόματα το μέγεθος, την εμφάνιση και τη μορφή τους, ώστε να ταιριάζουν στους διαθέσιμους διαφημιστικούς χώρους. Μπορούν να μετατραπούν σε διαφημίσεις με κείμενο ή με εικόνα. 3. Διαφημίσεις με εικόνα: Στατικά ή αλληλεπιδραστικά γραφικά. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν κινούμενες διαφημίσεις με μορφή.gif και Flash. Προβάλετε οπτικά το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Προσεγγίστε πελάτες σε ιστότοπους που συνεργάζονται με την Google.

23 Τύποι διαφημίσεων στη Google (συνέχεια) 7. Διαφημίσεις Αγορών με έκθεση προϊόντων: Εικόνα και περιγραφή που επεκτείνεται, όταν δέχεται κλικ, εμφανίζοντας αρκετά συναφή προϊόντα και πληροφορίες σχετικά με το κατάστημα. Δείξτε μια διαφήμιση Αγορών σε άτομα που ερευνούν από πού να κάνουν αγορές και όχι σε άτομα που αναζητούν κάποιο συγκεκριμένο προϊόν, για να το αγοράσουν. 8. Διαφημίσεις μόνο για κλήσεις: Αυξήστε τις τηλεφωνικές κλήσεις στην επιχείρησή σας με διαφημίσεις που περιλαμβάνουν τον αριθμό τηλεφώνου σας. Οι χρήστες μπορούν να κάνουν κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις και, στη συνέχεια, να καλέσουν απευθείας την επιχείρησή σας. Αυτές οι διαφημίσεις θα εμφανίζονται μόνο σε συσκευές που μπορούν να πραγματοποιήσουν τηλεφωνικές κλήσεις και κάθε πεδίο στις συγκεκριμένες διαφημίσεις μπορεί να είναι κρυφό για προσαρμογή σε μικρότερες οθόνες.

24 Τύποι διαφημίσεων στη Google (συνέχεια) Επεκτάσεις διαφημίσεων Ορισμένες επεκτάσεις διαφημίσεων μπορούν να προστεθούν μη αυτόματα, ενώ κάποιες άλλες είναι αυτόματες. Ακολουθεί μια επισκόπηση των διαφορετικών τύπων επεκτάσεων διαφημίσεων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: Μη αυτόματες επεκτάσεις 1. Επεκτάσεις εφαρμογών: Κάτω από τη διαφήμιση με κείμενο, εμφανίστε έναν σύνδεσμο που θα κατευθύνει τους χρήστες στο κατάστημα εφαρμογών ή θα ξεκινά τη λήψη της εφαρμογής σας. 2. Επεκτάσεις κλήσεων: Δώστε τη δυνατότητα στους χρήστες να κάνουν κλικ σε ένα κουμπί για να σας τηλεφωνήσουν. 3. Επεκτάσεις τοποθεσίας: Βοηθήστε τους χρήστες που βρίσκονται κοντά να βρουν το πλησιέστερο κατάστημά σας ή να σας καλέσουν. 4. Επεκτάσεις κριτικής: Παρουσιάστε θετικές κριτικές τρίτων από αξιόπιστες πηγές. 5. Επεκτάσεις συνδέσμων ιστότοπου: Προσθέστε συνδέσμους για να βοηθήσετε τους χρήστες να βρίσκουν αυτό που αναζητούν. 6. Επεκτάσεις προώθησης: Προσθέστε περιγραφικό κείμενο στη διαφήμισή σας, για να βοηθήσετε τους χρήστες να μάθουν περισσότερα σχετικά με αυτό που προσφέρετε.

25 Τύποι διαφημίσεων στη Google (συνέχεια) Αυτόματες επεκτάσεις 7. Αξιολογήσεις καταναλωτών: Δείξτε τι εκτιμούν οι πελάτες με δεδομένα έρευνας υψηλής ποιότητας. 8. Προηγούμενες επισκέψεις: Δείξτε στους χρήστες, αν έχουν μεταβεί ξανά στον ιστότοπό σας με κλικ από τα αποτελέσματα της Αναζήτησης Google. 9. Αξιολογήσεις πωλητών: Εμφανίστε με τη διαφήμισή σας τις αξιολογήσεις της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο.

26 ΕΠΙΛΟΓΟΣ 7 Μικρές Συμβουλές Όπως μπορείτε να δείτε, οι διαφημίσεις σας είναι το πρόσωπο των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Οι διαφημίσεις που είναι πιο σχετικές και ελκυστικές για τους πελάτες σας είναι πιθανό να λάβουν περισσότερα κλικ. Παρακάτω θα βρείτε 7 μικρές συμβουλές για τη δημιουργία αποτελεσματικών διαφημίσεων στη Google: 1. Συνδέστε τις διαφημίσεις και τις λέξεις-κλειδιά Συμπεριλάβετε τουλάχιστον μία από τις λέξεις-κλειδιά σας στο δημιουργικό, για να δείξετε στους πιθανούς σας πελάτες ότι η διαφήμιση είναι σχετική με αυτό που αναζητούν. Είναι σκόπιμο να διασφαλίσετε ότι το δημιουργικό είναι αναγνώσιμο. Ωστόσο, μην συμπεριλάβετε υπερβολικά πολλές λέξεις-κλειδιά στη διαφήμισή σας. 2. Επισημάνετε τι είναι αυτό που σας κάνει να ξεχωρίζετε Συμπεριλάβετε τα προϊόντα, τις υπηρεσίες ή τις προσφορές που σας κάνουν ανταγωνιστικούς, όπως εκπτώσεις, ειδικές προσφορές ή αποκλειστικά προϊόντα. Για παράδειγμα, αν προσφέρετε δωρεάν αποστολή, ενημερώστε τους πελάτες σας σχετικά με αυτό. Επίσης, σκεφτείτε το ενδεχόμενο να συμπεριλάβετε την επωνυμία ή το όνομα της εταιρείας σας, έτσι ώστε οι πελάτες να βλέπουν ένα όνομα που αναγνωρίζουν.

27 ΕΠΙΛΟΓΟΣ 7 Μικρές Συμβουλές (συνέχεια) 3. Συμπεριλάβετε μια παρότρυνση για δράση Είτε πουλάτε κάποιο προϊόν είτε προσφέρετε κάποια υπηρεσία, ενημερώστε τους χρήστες σχετικά με το πώς μπορούν να αγοράσουν τα προϊόντα σας ή να επικοινωνήσουν μαζί σας. Οι παροτρύνσεις για δράση, όπως "αγορά", "τηλεφωνήστε σήμερα", "παραγγελία" ή "δείτε προσφορά" προσδιορίζουν με ακρίβεια ποια είναι τα επόμενα βήματα. 4. Αντιστοιχίστε τη διαφήμιση με τη σελίδα προορισμού Εξετάστε τη σελίδα προς την οποία συνδέει η διαφήμιση (δηλαδή, τη σελίδα προορισμού) και διασφαλίστε ότι οι προσφορές ή τα προϊόντα που εμφανίζονται στη διαφήμισή σας συμπεριλαμβάνονται στη σελίδα αυτή. Μπορείτε, επίσης, να εξετάσετε τις φράσεις παρότρυνσης για δράση στη σελίδα προορισμού.

28 ΕΠΙΛΟΓΟΣ 7 Μικρές Συμβουλές (συνέχεια) 5. Προσαρμόστε τις διαφημίσεις σας για κινητά Οι χρήστες που προβάλλουν διαφημίσεις για κινητά είναι πιθανότερο να θελήσουν να μάθουν που βρίσκεται η επιχείρηση ή να σας τηλεφωνήσουν. Δημιουργήστε διαφημίσεις ειδικά για κινητά με παροτρύνσεις για δράση για χρήστες κινητών, όπως "βρείτε κοντινά καταστήματα" και κατευθύνετε τους χρήστες σε σελίδες προορισμού βελτιστοποιημένες για κινητά. 6. Χρησιμοποιήστε επεκτάσεις διαφημίσεων Εμφανίστε επιπλέον πληροφορίες για τη διαφήμισή σας με επεκτάσεις διαφημίσεων, όπως συνδέσμους ιστοτόπου, τοποθεσία και επεκτάσεις κλήσεων. Οι επεκτάσεις διαφημίσεων, οι οποίες "αναπτύσσονται" από τις διαφημίσεις με κείμενο, έχουν την τάση να βελτιώνουν την ορατότητα της διαφήμισής σας και μπορούν να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR) των διαφημίσεών σας. Έχετε υπόψη ότι το αναμενόμενο CTR από τις επεκτάσεις διαφημίσεων αποτελεί έναν παράγοντα που χρησιμοποιεί το AdWords για τον υπολογισμό της κατάταξης διαφήμισης.

29 ΕΠΙΛΟΓΟΣ 7 Μικρές Συμβουλές (συνέχεια) 7. Πειραματιστείτε Δημιουργήστε τρεις έως τέσσερις διαφημίσεις για κάθε ομάδα διαφημίσεων και χρησιμοποιήστε διαφορετικά μηνύματα για την καθεμία, για να διαπιστώσετε ποια αποφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα. Το AdWords εναλλάσσει αυτόματα τις διαφημίσεις, ώστε αυτές που έχουν την υψηλότερη απόδοση να εμφανίζονται συχνότερα. Εδώ τελειώνει ο 1 ος οδηγός για το Google AdWords. Πιστεύω να σας φανεί χρήσιμος στα πρώτα βήματα σας με το AdWords. Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι η επιχείρηση μας είναι πιστοποιημένη στο Google AdWords και το Google Analytics μέσω της επίσημης πλατφόρμας της Google ( και θα χαρούμε πολύ να συνεργαστούμε μαζί σας.

30 Επικοινωνήστε μαζί μας Θα χαρούμε πολύ να επισκεφθείτε τον ιστότοπο μας και να εγγραφείτε στο newsletter μας

Γιατί είναι σημαντική η εμφάνιση Το Δίκτυο εμφάνισης Google. Το Δίκτυο εμφάνισης GoogleΓιατί είναι σημαντική η εμφάνιση;

Γιατί είναι σημαντική η εμφάνιση Το Δίκτυο εμφάνισης Google. Το Δίκτυο εμφάνισης GoogleΓιατί είναι σημαντική η εμφάνιση; Το Δίκτυο εμφάνισης GoogleΓιατί είναι σημαντική η εμφάνιση; Ατζέντα Γιατί να διαφημιστώ στο Διαδίκτυο; Τι είναι το Δίκτυο εμφάνισης Google; Κύκλος αγορών πελάτη Γιατί να επιλέξω το Δίκτυο εμφάνισης Google;

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords. Κάθε κλικ και µία ευκαιρία. WebOrange

Google AdWords. Κάθε κλικ και µία ευκαιρία. WebOrange Κάθε κλικ και µία ευκαιρία WebOrange Google AdWords Προβάλετε τη διαφήµισή σας στη Google σήµερα Προσελκύστε περισσότερους πελάτες Το Google AdWords µπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός βέλτιστων πρακτικών Google+ Αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες της Google

Οδηγός βέλτιστων πρακτικών Google+ Αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες της Google Οδηγός βέλτιστων πρακτικών Google+ Αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες της Google Πίνακας περιεχομένων Διαμορφώστε την παρουσία σας στο Google+ Δημιουργήστε ένα προσωπικό προφίλ Google+ Δημιουργήστε

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΜΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΠ 7/ΑΠ 8 ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Επαναληπτικό μάρκετινγκ με την GoogleΣτοχεύστε σε πελάτες

Επαναληπτικό μάρκετινγκ με την GoogleΣτοχεύστε σε πελάτες Επαναληπτικό μάρκετινγκ με την GoogleΣτοχεύστε σε πελάτες οι οποίοι έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για την επιχείρησή σας Τι είναι το Επαναληπτικό μάρκετινγκ; Το Επαναληπτικό μάρκετινγκ είναι ένας τρόπος

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός δημιουργίας καμπάνιας Display Εισαγωγή:

Οδηγός δημιουργίας καμπάνιας Display Εισαγωγή: Οδηγός δημιουργίας καμπάνιας Display Εισαγωγή: Η display διαφήμιση συγκαταλέγεται στις πιο διαδεδομένες μεθόδους ψηφιακής διαφήμισης. Η διαφήμιση αυτή προσφέρει τη δυνατότητα προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών

Διαβάστε περισσότερα

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία.

SharePoint Online. Δημιουργήστε μια τοποθεσία ή μια δημοσίευση ειδήσεων. Αναζήτηση Βρείτε Τοποθεσίες, Άτομα ή Αρχεία. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Κάντε περισσότερα όπου και αν βρίσκεστε με ασφαλή πρόσβαση, κοινή χρήση και αποθήκευση αρχείων. Πραγματοποιήστε είσοδο στη συνδρομή σας στο Office 365 και επιλέξτε το SharePoint

Διαβάστε περισσότερα

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640

Internet Marketing. www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Internet Marketing www.webkey.gr info@webkey.gr 694 8888 640 Τι είναι το Internet Marketing? To Marketing είναι η διαδικασία η οποία συνδέει ένα προϊόν ή μια υπηρεσία με τον καταναλωτή. Το Internet Marketing

Διαβάστε περισσότερα

Βίντεο διαφημιζόμενων YouTube.

Βίντεο διαφημιζόμενων YouTube. Βίντεο διαφημιζόμενων YouTube. Αξιοποίηση των στοιχείων των βίντεό σας. Γιατί να προσθέσετε κάποιο βίντεο στο σύνολο των στοιχείων σας μάρκετινγκ; Πρόκειται για το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο μέσο. Μέγεθος

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση

Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Google AdWords κάθε κλικ και μια κλήση Τα AdWords είναι ένας αποτελεσµατικός τρόπος για επιχειρήσεις κάθε µεγέθους να διαφηµίσουν τα προϊόν Πώς λειτουργεί η διαφήμιση στο Google AdWords TM Οι διαφηµίσεις

Διαβάστε περισσότερα

Μεγιστοποιήστε τις διαφημίσεις σας Το Εργαλείο βελτιστοποίησης μετατροπής Το Εργαλείο βελτιστοποίησης μετατροπής

Μεγιστοποιήστε τις διαφημίσεις σας Το Εργαλείο βελτιστοποίησης μετατροπής Το Εργαλείο βελτιστοποίησης μετατροπής Το Εργαλείο βελτιστοποίησης μετατροπής Μεγιστοποιήστε την τιμή ROI της διαφήμισής σας Τι είναι το Εργαλείο βελτιστοποίησης μετατροπής; είναι ένα δωρεάν σύστημα διαχείρισης προσφορών του AdWords Έχει σχεδιαστεί

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός στρατηγικής επωνυμίας για διαφημιστικές εταιρείες

Οδηγός στρατηγικής επωνυμίας για διαφημιστικές εταιρείες Οδηγός στρατηγικής επωνυμίας για διαφημιστικές εταιρείες ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 03 Εισαγωγή 04 05 Μέλη του Google Partners και ιδιότητα Google Partners Εξειδικεύσεις για εταιρείες 06 Πώς να περιγράψετε το πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός δημιουργίας καμπάνιας Pops / Interstitial Εισαγωγή:

Οδηγός δημιουργίας καμπάνιας Pops / Interstitial Εισαγωγή: Οδηγός δημιουργίας καμπάνιας Pops / Interstitial Εισαγωγή: Πρόκειται για Aναδυόμενες διαφημίσεις (Pop-up) πλήρους οθόνης που επικαλύπτουν το παράθυρο του browser σε μία ιστοσελίδα. O επισκέπτης πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός δημιουργίας καμπάνιας Native Εισαγωγή:

Οδηγός δημιουργίας καμπάνιας Native Εισαγωγή: Οδηγός δημιουργίας καμπάνιας Native Εισαγωγή: Η native διαφήμιση είναι διαφήμιση που ενσωματώνεται και προσαρμόζεται στην ιστοσελίδα με τέτοιο τρόπο χωρίς να διαφοροποιείται από το υπόλοιπο υλικό ως προς

Διαβάστε περισσότερα

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Από την ομάδα εργασίας του Gmail) Το Gmail κάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εύκολο και αποτελεσματικό.. Οι 10 κυριότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΜΠΑΝΙΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ Ηλεκτρονικές Καμπάνιες σελ. 1 Από πού ξεκινάω; Τι υπάρχει γύρω μου; Αφού έχετε αποκτήσει ενεργή παρουσία στο

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα cookie

Πολιτική για τα cookie Πολιτική για τα cookie Η BSEU χρησιµοποιεί cookie για να βελτιώνει συνεχώς την εµπειρία των επισκεπτών της διαδικτυακής τοποθεσίας της. Πρώτα από όλα, τα cookie µπορούν να βελτιώσουν άµεσα αυτή την εµπειρία,

Διαβάστε περισσότερα

Our Mobile Planet: Ελλάδα

Our Mobile Planet: Ελλάδα Our Mobile Planet: Ελλάδα Κατανόηση της χρήσης των κινητών από τους καταναλωτές Σεπτέµβριος 2013 1 Σύνοψη Τα smartphone έχουν γίνει αναπόσπαστο µέρος της καθηµερινής µας ζωής. Το ποσοστό εξάπλωσης των

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Για ποιον σκοπό χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτό τον ιστοχώρο; Για ποιούς σκοπούς ΔΕΝ χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτό τον ιστοχώρο;

Για ποιον σκοπό χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτό τον ιστοχώρο; Για ποιούς σκοπούς ΔΕΝ χρησιμοποιούνται τα cookies σε αυτό τον ιστοχώρο; Τι είναι ένα cookie; Το cookie είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που ο ιστοχώρος εγκαθιστά στον Η/Υ σας, το κινητό τηλέφωνο ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή, με πληροφορίες για την περιήγησή σας σε αυτή την τοποθεσία.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλα είδη διαφήμισης

Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Πλεονεκτήματα συγκριτικά με άλλα είδη διαφήμισης 3 η ΕΝΟΤΗΤΑ Διαφήμιση σε Facebook & Instagram Γιατί να διαφημίσω την επιχείρησή μου στο Facebook; Η επισκεψιμότητα του Facebook είναι υψηλότερη από του Google! Στο Facebook υπάρχουν σχεδόν 3 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER

Περιεχόμενα. Τεχνικό εγχειρίδιο χρήσης IBNEWSLETTER Περιεχόμενα ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ... 2 Τμήμα Υποστήριξης (Help Desk and Client Support)... 2 ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 Εισαγωγή Email marketing... 3 Σχετικά με το IBNEWSLETTER... 3 Μεθοδολογία... 4 Χαρακτηριστικά...

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα

Ηλεκτρονική Διαφήμιση. Αντωνιάδου Όλγα Ηλεκτρονική Διαφήμιση Αντωνιάδου Όλγα Διαφήμιση στο διαδίκτυο Το διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο προώθησης και διαφήμισης υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται

Διαβάστε περισσότερα

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας.

Τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε μέσω της χρήσης του ιστότοπου και των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η εταιρεία με την επωνυμία «Midnight Dolphin Ltd», που στο Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία, με αριθμό μητρώου 09803896 (εφεξής «Εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητο

Διαβάστε περισσότερα

Social Media Marketing Presentation

Social Media Marketing Presentation ΚΑΠΑ ΣΙΓΜΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε Σητείας 8 & Μεσολογγίου, 14451 Μεταμόρφωση Αττικής Τηλέφωνο: 210 211 7676 E-mail: socialmedia@ksd.gr Social Media Marketing Presentation Σκοπός Το e-word-of-mouth είναι ο πιο αποδοτικός

Διαβάστε περισσότερα

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος

INTERNET MARKETING. Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο. Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος INTERNET MARKETING Προώθηση και Διαφήμιση στο Διαδίκτυο Β Ο/Δ Ειδική Θεματική Δραστηριότητα Σχ. Έτος 2013-14 Το Διαδίκτυο είναι αναμφισβήτητα ένα τεράστιο πεδίο Προώθησης και Διαφήμισης Υπηρεσιών και Προϊόντων.

Διαβάστε περισσότερα

Internet Business Hellas

Internet Business Hellas Internet Business Hellas Περιεχόμενα Εισαγωγή email marketing IBNEWSLETTER Χαρακτηριστικά Πλεονεκτήματα Επικοινωνία Εισαγωγή email marketing «Το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου συνίσταται στην

Διαβάστε περισσότερα

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο»

Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» Τοπικό Σχέδιο Δράσης «Δίκτυο για την Κοινωνική Οικονομία και την Προώθηση στην Απασχόληση Γυναικών Επιστημόνων στο Θριάσιο Πεδίο» * της Αναπτυξιακής Σύμπραξης «ΘΡΙΑΣΊΑ- Νέες Γυναίκες της Επιστήμης στην

Διαβάστε περισσότερα

Β Α Σ Ι Κ Ό Σ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗΣ

Β Α Σ Ι Κ Ό Σ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗΣ Β Α Σ Ι Κ Ό Σ ΟΔΗΓΌΣ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗΣ Ως ιδιοκτήτης κομμωτηρίου, πρέπει να έχετε πολλά κατά νου και η προώθηση της επιχείρησής σας, αν και σημαντική, είναι συχνά το λιγότερο διασκεδαστικό μέρος της δουλειάς

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία. Ιστολογίου (blog) 7/5/2015. Χρυσάνθη Γιομέλου ΚΔΒΜ ΝΙΚΑΙΑΣ

Δημιουργία. Ιστολογίου (blog)  7/5/2015. Χρυσάνθη Γιομέλου ΚΔΒΜ ΝΙΚΑΙΑΣ Δημιουργία 7/5/2015 Ιστολογίου (blog) www.blogger.com Χρυσάνθη Γιομέλου ΚΔΒΜ ΝΙΚΑΙΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ TI EINAI TO ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ... 2 ΓΙΑΤΙ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ;... 2 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ... 2 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΙ Nα δημιουργήσω/ενεργοποιήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα Να προβάλω τις λεπτομέρειες του προφίλ μου...

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟΙ Nα δημιουργήσω/ενεργοποιήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα Να προβάλω τις λεπτομέρειες του προφίλ μου... ... 2 Nα δημιουργήσω/ενεργοποιήσω την προσωπική μου ιστοσελίδα... 2 Να προβάλω τις λεπτομέρειες του προφίλ μου... 3 Να επεξεργαστώ τις λεπτομέρειες του προφίλ μου... 5 Να προσθέσω, επεξεργαστώ, να διαγράψω

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Pro Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης Εισαγωγή στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης YouTube Κουστουμπάρδη Ερατώ ΤΕΙ Ιονίων Νήσων Τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας Τι είναι το YouTube Το YouTube είναι ένα Κοινωνικό Μέσο με βασικές λειτουργίες

Διαβάστε περισσότερα

Velvet Studio. Creative Agency

Velvet Studio. Creative Agency Velvet Studio Creative Agency www.velvetstudio.gr info@velvetstudio.gr Αμαζονων 46 Ηράκλειο Κρήτης Το VelvetStudio είναι ένα πρωτοποριακό Creative Agency που ειδικεύεται στις υπηρεσίες διαδικτύου. Καλύπτουμε

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Site Biz Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Προφίλ Εταιρίας Παρουσίαση της εταιρίας σας με φωτογραφικό υλικό και κείμενα. Τήρηση προδιαγραφών και χρήση λέξεων κλειδιά

Διαβάστε περισσότερα

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 9: Επεξήγηση των ΤΠΕ για τις Μικρές Αγροτικές επιχειρήσεις Επιμέλεια των φορέων του έργου: Irish Rural

Διαβάστε περισσότερα

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας

ERGASIA.GR. Συν-εργαστείτε μαζί μας ERGASIA.GR Συν-εργαστείτε μαζί μας 1.000.000 επισκέψεις μηνιαίως! Το ergasia.gr ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάρτιο του 2014 και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, αναρριχήθηκε ανάμεσα στις πρώτες ιστοσελίδες

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής για Δικαιούχους

Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής για Δικαιούχους Εγχειρίδιο χρήσης εφαρμογής για Δικαιούχους της δράσης «Ψηφιακές Υπηρεσίες Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης» Πίνακας περιεχομένων Εισαγωγή... 2 Σελίδα εισόδου... 3 Εγγραφή... 4 Ι. Δικαιούχοι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες για την πλατφόρμα EVA - εκπαιδευτές και δάσκαλοι

Οδηγίες για την πλατφόρμα EVA - εκπαιδευτές και δάσκαλοι Οδηγίες για την πλατφόρμα EVA - εκπαιδευτές και δάσκαλοι Αυτό το έγγραφο απευθύνεται σε εσάς που είστε δάσκαλος, εκπαιδευτής, σύμβουλος κλπ. που εργάζεται με μετανάστες και θέλει να ασχοληθεί με τις επιχειρηματικές

Διαβάστε περισσότερα

Liveschool Marketing Services

Liveschool Marketing Services Liveschool Marketing Services Περιεχόμενα Βελτιστοποίηση website SEO... 3 Social media design & creation... 4 Social media management... 4 Διαγωνισμοί Facebook... 5 Google Adwords... 5 Facebook Ads...

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords για βίντεο με TrueView.Πληρώστε

Google AdWords για βίντεο με TrueView.Πληρώστε Google AdWords για βίντεο με TrueView.Πληρώστε για τα άτομα που επιθυμείτε. Μέγεθος και πεδίο δράσης του YouTube. #1 Ιστότοπος βίντεο στο Διαδίκτυο #2 Η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης (μετά το Google) #3

Διαβάστε περισσότερα

2 Μάρκετινγκ µηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing).

2 Μάρκετινγκ µηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing). 1 Εισαγωγή στο Internet Marketing 1.1. Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν ξεκινήσετε. 1.2. Εξοικείωση µε τα εργαλεία βελτιστοποίησης των µηχανών αναζήτησης. 2 Μάρκετινγκ µηχανών αναζήτησης (Search Engine Marketing).

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Διαφήμιση φύση προιόντος Προιόντα έρευνας: οι καταναλωτές ενημερώνονται για τα χαρακτηριστικά του προιόντος πριν κάνουν την αγορά. Άρα η διαφήμιση πρέπει να παρέχει πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK

ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK ΟΔΗΓΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK Πίνακας περιεχομένων Α. Σελίδες... 3 Πώς να δημιουργήσετε μία σελίδα στο facebook... 3 Ποιος μπορεί να δημιουργήσει μια σελίδα ;... 3 Ποια ονόματα σελίδων επιτρέπονται στο Facebook;...

Διαβάστε περισσότερα

Ποια cookies χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας;

Ποια cookies χρησιμοποιούμε στον ιστότοπό μας; Πολιτική Cookies Χρησιμοποιούμε cookies στον ιστότοπο μας για τη διαχείριση των περιόδων σύνδεσης, για την παροχή εξατομικευμένων ιστοσελίδων και για την προσαρμογή διαφημιστικού και άλλου περιεχομένου

Διαβάστε περισσότερα

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Ο Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του Microsoft PowerPoint 2013 έχει διαφορετική εμφάνιση από προηγούμενες εκδόσεις. Γι αυτό το λόγο, δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για να ελαχιστοποιήσουμε την καμπύλη εκμάθησης.

Διαβάστε περισσότερα

Business plan & Marketing. tools

Business plan & Marketing. tools Business plan & Marketing Ηλεκτρονική επιχειρηματικότητα Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας Διάλεξη 5 η Δρ. Α. Στεφανή tools Τι είναι το επιχειρηµατικό σχέδιο Το επιχειρηματικό σχέδιο (business

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Cookies. Τι είναι τα cookies;

Πολιτική Cookies. Τι είναι τα cookies; Πολιτική Cookies Τι είναι τα cookies; Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία ένας ιστότοπος αποθηκεύει στον υπολογιστή σας ή στην κινητή σας συσκευή όταν επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο. Με τον

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας

Σε ποιον διαβιβάζουμε/γνωστοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Πώς αντιμετωπίζουμε τα δικαιώματα προστασίας δεδομένων σας ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ 1. ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ Η ανώνυμη εταιρεία «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Α.Ε.» που εδρεύει στην Αθήνα επί της Λεωφ.Αθηνών αρ. 90 με ΑΦΜ: 094176994, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ, (εφεξής «Η εταιρεία») δεσμεύεται να προστατεύει

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android

Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Android Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το τηλέφωνο Android για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική

Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική mylook.gr Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Το μοναδικό Ελληνικό portal για την αισθητική ιατρική και την πλαστική χειρουργική mylook.gr Γιατί η ομορφιά είναι μια υπόσχεση ευτυχίας... Καλωσήρθατε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ KNOWHOW CONSULTING Ltd Εισαγωγή Η προστασία της ιδιωτικής ζωής και των ατομικών δικαιωμάτων των πελατών μας, όταν επισκέπτονται την ιστοσελίδα μας παίζει καθοριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικό εμπόριο. HE 8 Εξατομίκευση

Ηλεκτρονικό εμπόριο. HE 8 Εξατομίκευση Ηλεκτρονικό εμπόριο HE 8 Εξατομίκευση Πληροφοριακός υπερφόρτος (information overload) Αδυναμία διαχείρισης μεγάλου όγκου πληροφοριών και εντοπισμού της χρήσιμης πληροφορίας Η εξατομίκευση στοχεύει στην

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta

Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta Οδηγός Διαχείρισης Ευρυζωνικής Τηλεφωνίας μέσω της ιστοσελίδας My Cyta 1. Εισαγωγή 2. Δημιουργία Λογαριασμού πρόσβασης στην ιστοσελίδα My Cyta 3. Διαχείριση των υπηρεσιών 3.1 Προσθήκη αριθμού ευρυζωνικής

Διαβάστε περισσότερα

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής

Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ Υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων είναι η BIC ΒΙΟΛΕΞ, η οποία εδρεύει στη διεύθυνση Αγίου Αθανασίου 58, Άνοιξη, Αττικής 145 69 1. Δήλωση Απορρήτου Ο όμιλος BIC (ήτοι, η Société BIC και

Διαβάστε περισσότερα

WEB # API # CLOUD communicationsolution. Routee. Powered by

WEB # API # CLOUD communicationsolution. Routee. Powered by WEB # API # CLOUD communicationsolution Routee Powered by Η AMD Telecom, δραστηριοποιείται σε όλον τον κόσμο προσφέροντας υπηρεσίες συνδεσιμότητας SMS και Φωνής (Voice) σε ένα ευρύ φάσμα εταιριών, όπως

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U Web Portal Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας και 10 υποκατηγορίες Δημιουργούμε έως 10 κατηγορίες αρθρογραφίας που η κάθε μια μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

MLS Destinator Android για Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης

MLS Destinator Android για Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης MLS Destinator Android για Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης MLS Destinator για Android Vodafone Εγχειρίδιο Χρήσης v1.0 2 Περιεχόμενα 1 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 4 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ MLS DESTINATOR... 4 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ MLS DESTINATOR...

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου

Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Εγχειρίδιο Λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου Bee Group Α.Ε. [Type the company name] [Pick the date] Εγχειρίδιο λειτουργίας Τράπεζας Χρόνου 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Αρχική Σελίδα... 3 2. Δημιουργία Λογαριασμού... 3 3.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Χρήση του Office 365 σε τηλέφωνο Windows Phone Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το Windows Phone για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του

Διαβάστε περισσότερα

website guide B2B e-shop

website guide B2B e-shop website guide B2B e-shop Η ιστοσελίδα της Sun Electronics κατασκευάστηκε για να παρέχει χρήσιμες πληροφορίες τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τελικούς καταναλωτές. Σχεδιάστηκε έτσι ώστε η τιμολογιακή

Διαβάστε περισσότερα

1. Ποιο από τα παρακάτω είναι προϋπόθεση του επιτυχημένου μάρκετινγκ;

1. Ποιο από τα παρακάτω είναι προϋπόθεση του επιτυχημένου μάρκετινγκ; 1. Ποιο από τα παρακάτω είναι προϋπόθεση του επιτυχημένου μάρκετινγκ; A. Εξαιρετικός σχεδιασμός προϊόντος B. Σε βάθος γνώση των πελατών Γ. Σε βάθος γνώση της νομοθεσίας Δ. Εξαιρετικοί πωλητές 2. Πώς ονομάζεται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Ορισμοί

Πολιτική Απορρήτου. Ορισμοί Πολιτική Απορρήτου Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 24 Μαΐου 2018 Η i2s SA ("εμείς", "εμείς" ή "μας") λειτουργεί την ιστοσελίδα www.i2s.gr (η "Υπηρεσία"). Αυτή η σελίδα σάς ενημερώνει για τις πολιτικές μας σχετικά

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ. Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΚΑΛΙΩΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ Ζω φτηνά στην πόλη μου Στηρίζω την επιχείρηση του τόπου μου! Tο Πρόγραμμα είναι της εταιρείας ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΛΑΡΝΑΚΑΣ EMΠΟΡΙΚΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Διαφάνεια 9.1. Κεφάλαιο 9 Διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες

Διαφάνεια 9.1. Κεφάλαιο 9 Διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες Διαφάνεια 9.1 Κεφάλαιο 9 Διαχείριση των σχέσεων με τους πελάτες Διαφάνεια 9.2 Διδακτικά πορίσματα Γενική περιγραφή των διάφορων μεθόδων για την προσέλκυση και απόκτηση πελατών με ηλεκτρονικά μέσα Αξιολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο με ασφάλεια

Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο με ασφάλεια Χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο με ασφάλεια Συνάντηση με τους γονείς του 2ου Δημοτικού Κω 2010-11 Σταύρος Σαχτούρης, Πληροφορικός Ο ψηφιακός κόσμος Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Κινητά τηλέφωνα, τηλεόραση, GPS,

Διαβάστε περισσότερα

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας

Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας Χαρακτηριστικά ιστοσελίδας COSMOS4U e-shop Χαρακτηριστικά Επιπλέον Δυνατότητες Κατάλογος προϊόντων για πώληση Δυνατότητα δημιουργίας καταλόγου απεριόριστου αριθμού προϊόντων και κατηγοριών. Εμφάνιση χαρακτηριστικών

Διαβάστε περισσότερα

MOBILE & TABLET APPLICATION FOR HOTELS Create now your application and get a unique tool for your hotel. Targeted Mobile Applications

MOBILE & TABLET APPLICATION FOR HOTELS Create now your application and get a unique tool for your hotel. Targeted Mobile Applications Create now your application and get a unique tool for your hotel. Targeted Mobile Applications Branch of 3ds group / www.3ds.gr 50% των αναζητήσεων από κινητά, καταλήγουν σε αγορά 17% των ταξιδιωτών αναζητούν

Διαβάστε περισσότερα

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR.

Υποστήριξη. Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Έναρξη χρήσης Υποστήριξη Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε τα προϊόντα NETGEAR. Αφού εγκαταστήσετε τη συσκευή σας, εντοπίστε τον σειριακό αριθμό στην ετικέτα του προϊόντος και χρησιμοποιήστε τον για να δηλώσετε

Διαβάστε περισσότερα

6. Πώς συνδέω τον αισθητήρα στο τηλέφωνό μου και στο GROW; Πώς ανεβάζω δεδομένα;

6. Πώς συνδέω τον αισθητήρα στο τηλέφωνό μου και στο GROW; Πώς ανεβάζω δεδομένα; Εκπαιδευτικό εγχειρίδιο αποστολής ανιχνεύσεων GROW 2017 6. Πώς συνδέω τον αισθητήρα στο τηλέφωνό μου και στο GROW; Πώς ανεβάζω δεδομένα; ΜΌΛΙΣ ΕΝΤΟΠΊΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΘΈΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΙΣΘΗΤΉΡΑ, ΕΊΝΑΙ Η ΏΡΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε

Πολιτική Απορρήτου. Τα στοιχεία που συλλέγουμε Πολιτική Απορρήτου Τελευταία τροποποίηση: 29 Αυγούστου 2016 (προβολή αρχειοθετημένων εκδόσεων) (Τα παραδείγματα με τον υπερσύνδεσμο είναι διαθέσιμα στο τέλος αυτού του εγγράφου.)f Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί

Διαβάστε περισσότερα

Παραθέσεις Μελετητή Google

Παραθέσεις Μελετητή Google Παραθέσεις Μελετητή Google http://scholar.google.gr/intl/el/scholar/citations.html Οι Παραθέσεις Μελετητή Google παρέχουν στους συγγραφείς έναν απλό τρόπο για να παρακολουθούν τις παραθέσεις που περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική για τα cookies

Πολιτική για τα cookies Πολιτική για τα cookies Έκδοση 1.0 Πολιτική για τα cookies Εισαγωγή Πληροφορίες για τα cookies Η πλειονότητα των ιστοτόπων που επισκέπτεστε χρησιμοποιεί τα cookies για να βελτιώνει την εμπειρία του χρήστη,

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τα προϊόντα & τις κατηγορίες

Σχετικά με τα προϊόντα & τις κατηγορίες Αγαπητέ κύριε/κυρία, καλώς ήρθατε στην μηχανή αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών MyShopper.gr. Η ομάδα προγραμματιστών του MyShopper.gr έχει αναπτύξει ένα σύνολο σύγχρονων εργαλείων για τα ηλεκτρονικά

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] Δημιουργήστε το δικό σας e-shop σε τρία απλά βήματα 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

5 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ

5 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 5 ο ΚΕΦΑΛΑΙΟ: ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ 5.1 Εισαγωγή Το πρακτικό κομμάτι της πτυχιακής μας εργασίας αφορά την δημιουργία μιας λειτουργικής ιστοσελίδας με την χρήση της πλατφόρμας του Weebly, που αποτελεί μια σύγχρονη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ EMAIL MARKETING & SMS MARKETING ΗΡΑΚΛΕΙΟ 31/5/2014 Δυνατότητα Παρακολούθησης και εξ' Αποστάσεως Αξιοποιήστε αποτελεσματικά το Email Marketing και το Sms Marketing και αυξήστε την

Διαβάστε περισσότερα

Δικτυακοί τόποι. Η σχεδίαση ενός δικτυακού τόπου. Δρ. Ματθαίος Α. Πατρινόπουλος

Δικτυακοί τόποι. Η σχεδίαση ενός δικτυακού τόπου. Δρ. Ματθαίος Α. Πατρινόπουλος Δικτυακοί τόποι Η σχεδίαση ενός δικτυακού τόπου Δρ. Ματθαίος Α. Πατρινόπουλος Πώς χρησιμοποιούμε το διαδίκτυο; ΔΙΑΦΑΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ. 2 Από το www.smartinsights.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries

Ermis Media. Κατηγορία: Digital Media. Τίτλος Συμμετοχής: Notos Galleries Mobile Geolocation. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Notos Galleries Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία λογαριασμού στο Google-Gmail (1/2)

Δημιουργία λογαριασμού στο Google-Gmail (1/2) ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ BLOG Στις διαφάνειες περιγράφονται τα διαδοχικά βήματα για τη δημιουργία blog στον blogger, τη μια από τις δωρεάν υπηρεσίες σχετικού λογισμικού, καθώς και οι απαραίτητες ενέργειες για την ανάρτηση,

Διαβάστε περισσότερα

Αριστομένης Μακρής. Συστήματα Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI/BA)

Αριστομένης Μακρής. Συστήματα Επιχειρηματικής Ευφυΐας (BI/BA) Αναλυτική μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης (Social Media Analytics) Πληθυσμός Τεχνολογία ο χώρος (χορός) των υπερβολών Παράδειγμα υπερβολής Το 2005 το αγοράζει η News Corp αντί $580.000.000 Το 2008 η αξία της

Διαβάστε περισσότερα

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad

Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Χρήση του Office 365 σε iphone ή ipad Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Έλεγχος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Ρυθμίστε το iphone ή το ipad για αποστολή και λήψη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το λογαριασμό του Office

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Διαχείρισης Telephony Small Business μέσω της ιστοσελίδας My Cyta

Οδηγός Διαχείρισης Telephony Small Business μέσω της ιστοσελίδας My Cyta Οδηγός Διαχείρισης Telephony Small Business μέσω της ιστοσελίδας My Cyta 1. Εισαγωγή 2. Δημιουργία Λογαριασμού πρόσβασης στην ιστοσελίδα My Cyta 3. Διαχείριση των υπηρεσιών 3.1 Προσθήκη αριθμών Telephony

Διαβάστε περισσότερα

Google AdWords For Business. Antonis Papachrisanthou

Google AdWords For Business. Antonis Papachrisanthou Google AdWords For Business Antonis Papachrisanthou Since 2010 Google AdWords : Το internet Δουλεύει για εμάς και την επιχείρησή μας (?) Τι είναι το Google AdWords? To Google AdWords είναι διαδικτυακή

Διαβάστε περισσότερα

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε

Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Δίνουμε λύσεις, δεν προτείνουμε Σχετικά με εμάς Ολοκληρωμένες λύσεις προβολής επαγγελματιών στο διαδίκτυο. Ο Όμιλος FOCUS-ON, ένας όμιλος Web & Mobile Services, ξεκίνησε τη δραστηριοποίησή του το 2008

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004

Εγχειρίδιο Φοιτητή. Course Management Platform. Εισαγωγή. for Universities Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Παν. Μακεδονίας Σεπτέμβριος 2004 Εγχειρίδιο Φοιτητή Εισαγωγή Η ηλεκτρονική πλατφόρμα, αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης. Στόχος της είναι η παροχή υποδομών εκπαίδευσης και κατάρτισης ανεξάρτητα από τους περιοριστικούς

Διαβάστε περισσότερα

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls

Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Johnson Controls Η Johnson Controls, Inc., και οι συνδεδεμένες εταιρείες αυτής, (συνολικά, Johnson Controls, εμείς, εμάς ή μας) ενδιαφέρονται για την προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700

Εγκατάσταση. Επέκταση εμβέλειας WiFi N300. Μοντέλο EX2700 Εγκατάσταση Επέκταση εμβέλειας WiFi N300 Μοντέλο EX2700 Έναρξη χρήσης Η Επέκταση εμβέλειας WiFi της NETGEAR αυξάνει την απόσταση κάλυψης ενός δικτύου WiFi ενισχύοντας το υπάρχον σήμα WiFi και βελτιώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1 : Marketing/Προώθηση & Ηλεκτρονικό εμπόριο

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1 : Marketing/Προώθηση & Ηλεκτρονικό εμπόριο MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 1 : Marketing/Προώθηση & Ηλεκτρονικό εμπόριο Επιμέλεια των φορέων του έργου: Irish Rural Link National

Διαβάστε περισσότερα

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά

Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά Αυτές είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε με κοινές εργασίες. Γρήγορα αποτελέσματα σειρά 2 Microsoft Dynamics CRM 2013 & Microsoft Dynamics CRM Online Φθινόπωρο 13 Πρώτα, θα χρειαστεί

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ CATAWIKI 117123150.249275284 Η Catawiki επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που επισκέπτονται την ηλεκτρονική μας πλατφόρμα και χρησιμοποιούν την

Διαβάστε περισσότερα

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης

Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Μόντεµ και τοπικό δίκτυο Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com

Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας. Annabelle McVine, winescribble.com Πώς Να Χρησιμοποιήσετε το YouTube για την Επιχείρησή σας Annabelle McVine, winescribble.com Ερώτηση: Τι είναι το YouTube; Είναι ένας ιστότοπος κοινοποίησης βίντεο Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης

Διαβάστε περισσότερα

Tynker: Γρήγορος οδηγός για εκπαιδευτικούς

Tynker: Γρήγορος οδηγός για εκπαιδευτικούς Τεχνολογική Ενδυνάμωση Εκπαιδευτών της ΕΕΚ. Ανοικτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι για την κατάρτιση εκπαιδευτών ΕΕΚ στο σχεδιασμό και τη χρήση εκπαιδευτικών μεθοδολογιών μεσώ κινητών συσκευών (m-learning) Tynker:

Διαβάστε περισσότερα

Ενδοσχολική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Εσπερινού Γυμνασίου στις ΤΠΕ Δράση: Αυτοαξιολόγηση Σχολικής Μονάδας. Ο Παγκόσμιος Ιστός

Ενδοσχολική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Εσπερινού Γυμνασίου στις ΤΠΕ Δράση: Αυτοαξιολόγηση Σχολικής Μονάδας. Ο Παγκόσμιος Ιστός Ενδοσχολική Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Εσπερινού Γυμνασίου στις ΤΠΕ Δράση: Αυτοαξιολόγηση Σχολικής Μονάδας Ο Παγκόσμιος Ιστός Βασικές έννοιες: Παγκόσμιος Ιστός Ιστοσελίδα Δικτυακός τόπος Διεύθυνση ιστοσελίδας

Διαβάστε περισσότερα