Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό PB6200

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό PB6200"

Transcript

1 Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό PB6200 Περιγραφή συμβόλων Τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται στο εγχειρίδιο αυτό είναι για να σας κάνουν να δώσετε προσοχή σε πιθανούς κινδύνους. Διαβάστε και κατανοήστε καλά τα σύμβολα αυτά. Οι προειδοποιήσεις δεν αποφεύγουν τον κίνδυνος χωρίς να προβείτε εσείς στους κατάλληλους μεθόδους αποφυγής. Το σύμβολο αυτό υποδεικνύει μια κατάσταση κινδύνου που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό. Για την μείωση του κινδύνου ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνονται. Πριν από κάθε χρήση διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες και ακολουθήστε όλες τις σημειώσεις και τις προειδοποιήσεις ασφαλείας. Συμμορφώνεται με τα σχετικά στάνταρ ασφαλείας. Κρατήστε τα παιδιά και άλλα άτομα τουλάχιστον 15 μέτρα μακριά από το μηχάνημα και το χώρο εργασίας. Η εξάτμιση και άλλα μέρη του μηχανήματος μπορεί να ζεσταθούν κατά την χρήση, μην τα ακουμπήσετε. Η βενζίνη είναι πολύ εύφλεκτη. Αποφύγετε το κάπνισμα και να έρθετε σε επαφή με εστίες φωτιάς και σπίθες.

2 Προσέξτε τα αντικείμενα που μπορεί να εκτοξευτούν κατά την χρήση. Μην λειτουργείτε το μηχάνημα χωρίς να είναι τοποθετημένος ο προφυλακτήρας. Σήμανση στροφών Προσοχή κίνδυνος τραυματισμού του ποδιού από τον δίσκο κοπής. Φορέστε κράνος, ωτοασπίδες και γυαλιά προστασίας όταν λειτουργείτε το μηχάνημα. Φορέστε υποδήματα προστασίας κατά την χρήση του μηχανήματος. Φορέστε γάντια προστασίας κατά την λειτουργία με το μηχάνημα. Τάπα καυσίμου για την εισαγωγή της μίξης καυσίμου. Οδηγίες ασφαλείας Το μηχάνημα αυτό δεν είναι σχεδιασμένο για χρήση από παιδιά ή από άτομα που δεν γνωρίζουν καλά την λειτουργία του. Η λειτουργία θα πρέπει να γίνεται μόνο κάτω από την επίβλεψη ενηλίκου που γνωρίζει καλά το μηχάνημα και την χρήση του. Τα παιδιά θα πρέπει να επιβλέπονται έτσι ώστε να μην παίζουν με το μηχάνημα. 1) Εκπαίδευση - Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Γνωρίστε τους διακόπτες και την κατάλληλη χρήση του μηχανήματος. - Το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για την κοπή γρασιδιού και θάμνων και δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται για άλλο λόγο. - Μην αφήνετε παιδιά ή άτομα που δεν γνωρίζουν την χρήση να χρησιμοποιήσουν το μηχάνημα. Τοπικοί κανονισμοί μπορεί να περιορίσουν την ηλικία του χρήστη. - Μην χρησιμοποιείτε το μηχάνημα όταν υπάρχουν άλλα άτομα και παιδιά κοντά στο χώρο εργασίας.

3 - Ο χρήστης είναι υπεύθυνος για ατυχήματα ή κινδύνους που μπορεί να προκύψουν κατά την χρήση. - Αποφύγετε την εσωτερική χρήση. Τα καυσαέρια περιέχουν μονοξείδιο του άνθρακα που είναι πολύ επικίνδυνο. 2) Προετοιμασία - Καθώς κόβετε φοράτε πάντα υποδήματα και ρούχα προστασίας. - Μην λειτουργείτε το μηχάνημα όταν είστε ξυπόλητοι ή εάν φοράτε παντόφλες. - Ελέγξτε προσεχτικά το χώρο όπου πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα και αφαιρέστε όλα τα ξένα αντικείμενα όπως πέτρες, κλαδιά, καλώδια κλπ. - Πριν την χρήση ελέγξτε το μηχάνημα, τις βίδες, τον δίσκο κοπής κλπ. Στην περίπτωση που υπάρχει φθορά ή ζημιά παρακαλώ διορθώστε το πρόβλημα πριν την λειτουργία του μηχανήματος. - Σε μηχάνημα με πολλαπλούς δίσκους, ο ένας δίσκος μπορεί να κάνει τους υπόλοιπους δίσκους να περιστρέφονται. 3) Λειτουργία - Λειτουργήστε το μηχάνημα σε καλό φωτιζόμενο χώρο. - Αποφύγετε την χρήση σε βρεγμένο γρασίδι ή χόρτο όπου αυτό είναι δυνατόν. - Προσέξτε όταν εργάζεστε σε πλαγιά. - Μην τρέχετε με το μηχάνημα. - Προσέξτε όταν αλλάζετε κατεύθυνση σε πλαγιά. - Μην λειτουργείτε το μηχάνημα σε πολύ απότομες πλαγιές. - Δώστε μεγάλη προσοχή όταν κινήστε προς τα πίσω ή όταν τραβάτε το μηχάνημα προς το μέρος σας. - Μην χρησιμοποιείτε το μηχάνημα εάν ο προφυλακτήρας ή άλλα εξαρτήματα προστασίας δεν λειτουργούν σωστά. - Ξεκινήστε το μοτέρ σύμφωνα με τις οδηγίες και με τα πόδια σας μακριά από τον δίσκο κοπής. - Μην γυρνάτε το μηχάνημα περισσότερο από όσο χρειάζεται και σηκώστε μόνο το μέρος που βρίσκεται μακριά από τον χρήστη. Σιγουρευτείτε ότι κρατάτε το μηχάνημα και με τα δυο χέρια πριν να το ακουμπήσετε ξανά στο έδαφος. - Μην βάζετε τα χέρια και τα πόδια σας κοντά στα περιστρεφόμενα μέρη του μηχανήματος. - Μην σηκώνετε και μην μεταφέρετε ποτέ ένα μηχάνημα όταν αυτό λειτουργεί. - Βγάλτε το μπουζοκαλώδιο: Όταν αφήνετε το μηχάνημα. Πριν να ξεμπλοκάρετε κάτι που έχει κολλήσει. Πριν από τον έλεγχο, τον καθαρισμό ή οποιαδήποτε άλλης εργασίας που πραγματοποιείτε το μηχάνημα. Όταν χτυπήσετε κάποιο αντικείμενο. Ελέγξτε για φθορές και επισκευάστε εάν χρειάζεται. Εάν το μηχάνημα παρουσιάσει μη φυσιολογικούς κραδασμούς. (ελέγξτε αμέσως). 4) Συντήρηση και αποθήκευση - Ελέγξτε όλες τις βίδες και τα παξιμάδια ότι είναι καλά σφιγμένα και ότι το μηχάνημα είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση.

4 - Ελέγξτε τον προφυλακτήρα ότι είναι σε καλή κατάσταση. - Αλλάξτε ή επισκευάστε χαλασμένα μέρη για μεγαλύτερη ασφάλεια. Χρησιμοποιήστε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά και εξαρτήματα. - Μην αποθηκεύσετε το μηχάνημα εάν έχει ακόμα καύσιμα στο ρεζερβουάρ, διότι οι αναθυμιάσεις μπορεί να έρθουν σε επαφή με κάποια φλόγα ή σπίθα. - Αφήστε το μηχάνημα να κρυώσει πριν να το αποθηκεύσετε σε κλειστό χώρο. - Για να μειώσετε τον κίνδυνο φωτιάς κρατήστε τον κινητήρα, την εξάτμιση και το χώρο αποθήκευσης καυσίμων καθαρά και χωρίς γρασίδι, φύλλα ή γράσο. - Εάν θέλετε να αδειάσετε το ρεζερβουάρ θα πρέπει να το κάνετε σε εξωτερικό χώρο. Ειδικές οδηγίες ασφαλείας 1. Κρατήστε τις λαβές του μηχανήματος και με τα δύο χέρια. Εάν διακόπτετε την εργασίας σας, τοποθετήστε το μοχλό του γκαζιού στο ρελαντί. 2. Κρατήστε σταθερό πάτημα σε όλη την διάρκεια της εργασίας σας. 3. Διατηρήστε την σωστή ταχύτητα για την εργασία που θέλετε να εκτελέσετε και μην αυξήσετε την ταχύτητα αυτή εάν δεν είναι αναγκαίο. 4. Εάν ο δίσκος γεμίσει χόρτα κατά την λειτουργία ή εάν χρειάζεται να ελέγξετε ή να συμπληρώσετε καύσιμα στο μηχάνημα, σιγουρευτείτε ότι πρώτα έχετε σβήσει τον κινητήρα. 5. Εάν ο δίσκος έρθει σε επαφή με κάποιο αντικείμενο, όπως για παράδειγμα μια πέτρα, σταματήστε τον κινητήρα και ελέγξτε ότι ο δίσκος δεν έχει πάθει κάποια ζημιά. Αλλάξτε τον εάν χρειάζεται. 6. Εάν κάποιος σας φωνάξει καθώς εργάζεστε, σβήστε το μηχάνημα πριν να γυρίσετε προς το μέρος του. 7. Μην ακουμπήσετε το μπουζί ή το μπουζοκαλώδιο καθώς το μηχάνημα λειτουργεί. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος ηλεκτροπληξίας. 8. Μην ακουμπήσετε την εξάτμιση, το μπουζί ή άλλα μεταλλικά μέρη του κινητήρα καθώς λειτουργεί το μηχάνημα ή αμέσως μόλις το σταματήσετε. Διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος εγκαύματος. 9. Όταν τελειώνετε την εργασία σας σε ένα σημείο και θέλετε να προχωρήσετε σε άλλο σημείο, σβήστε το μηχάνημα και προχωρήστε έχοντας τον δίσκο κοπής μακριά από το σώμα σας. 10. Ελέγξτε ότι το εξάρτημα κοπής έχει σταματήσει να περιστρέφεται πριν ξεκινήσετε το μηχάνημα. Λίστα μερών του μηχανήματος 1. Αριστερή λαβή 2. Δεξιά λαβή 3. Μοχλός γκαζιού 3α. Ασφάλεια

5 4. Μοχλός ασφαλείας 5. Διακόπτης κινητήρα 6. Προφυλακτήρας 7. Δίσκος 8. Μεσινέζα 9. Δοχείο μίξης 10. Κατσαβίδι 11. Εσωτερική ροδέλα 12. Εξωτερική ροδέλα 13. Κάλυμμα 14. Παξιμάδι 15. Κάλυμμα μπουζί 16. Κινητήρας 17. Φίλτρο αέρος 18. Λαβή χειρόμιζας 19. Ιμάντας 20. Σύνδεσμος τιμονιού 21. Γερμανικό κλειδί 22. Μπουζόκλειδο 23. Κλειδιά άλλεν Τεχνικά χαρακτηριστικά Τύπος ΤΜΒC620 Μοντέλο κινητήρα 1Ε48F Κυβισμός 62cc Ισχύς 2,4kW Χωρητικότητα ρεζερβουάρ 1200ml Κοπή μεσινέζας 300mm Κοπή δίσκου 255mm Πάχος κοπής 1,6mm/Φ2,5mm 2 Στροφές 3200/min Μέγιστη ταχύτητα 8500/min (θαμνοκοπικό) 7000/min (χλοοκοπτικό) Μέγιστη ταχύτητα εξαρτημάτων 6400/min (θαμνοκοπικό) 5700/min (χλοοκοπτικό) Μπουζί LD L8RTF Βάρος 7,9kg Πίεση θορύβου 91,4dB(A), K=3dB Επίπεδο θορύβου 111,4dB(A), K=3dB Επίπεδο κραδασμών 8,1m/s 2 K=1.5m/s 2 Κατάλληλη χρήση Αυτό το θαμνοκοπτικό είναι σχεδιασμένο για να κόβετε γρασίδι και θάμνους. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται.

6 Το μηχάνημα είναι κατάλληλο μόνο για ιδιωτική χρήση σε κήπους κλπ. και όχι για εμπορική χρήση σε πάρκα ή άλλους δημόσιους χώρους. Μη κατάλληλοι χρήστες Άτομα που δεν γνωρίζουν την λειτουργία του μηχανήματος και άτομα κάτω των 16 δεν θα πρέπει να χρησιμοποιούν το μηχάνημα αυτό. Όπως επίσης άτομα που βρίσκονται κάτω από την επήρεια αλκοόλ, φαρμάκων ή άλλων ουσιών. Ώρες λειτουργίας Επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε το μηχάνημα κάθε ώρα της ημέρας, αλλά θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας τους τοπικούς κανονισμούς και τους γείτονές σας. Συναρμολόγηση Όταν συναρμολογείτε το μηχάνημα παρακαλώ ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες συναρμολόγησης. 1. Τοποθετήστε τον ιμάντα στο μηχάνημα (Β1) 2. Τοποθετήστε τις λαβές στο μηχάνημα (Β2-Β6) Ξεβιδώστε την μεγάλη βίδα, τοποθετήστε την δεξιά και αριστερή λαβή στο πιαστράκι του συνδέσμου, τοποθετήστε το ελατήριο στην τρύπα στο πιαστράκι και σφίξτε καλά την μεγάλη βίδα. 3. Τοποθετήστε τον προφυλακτήρα (Β7-Β8) Ξεβιδώστε τα 3 παξιμάδια από την βάση του προφυλακτήρα, τοποθετήστε τον προφυλακτήρα όπως δείχνει η φωτογραφία και σφίξτε ξανά τα παξιμάδια. Προσοχή! Χρησιμοποιήστε μόνο αυθεντικά ανταλλακτικά και εξαρτήματα. Η μη τήρηση αυτού μπορεί να προκαλέσει κακή λειτουργία, πιθανό τραυματισμό και ακύρωση της εγγύησής σας. Μην χρησιμοποιείτε το μηχάνημα χωρίς να έχετε τοποθετήσει τον προφυλακτήρα. 4. Τοποθέτηση της κεφαλής μεσινέζας (Β9-Β18) Ξεσφίξτε την βίδα (Β9-Β10) Ευθυγραμμίστε τις δυο τρύπες από τις ροδέλες και το κάλυμμα, χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να κρατήσετε τις ροδέλες όπως φαίνεται (Β9-Β10) και γυρίστε το μπουζόκλειδο προς τα δεξιά για να ξεσφίξετε το παξιμάδι. Τοποθέτηση της κεφαλής (Β11-Β18). Αποσυναρμολογήστε τον κεφαλή μεσινέζας (πάνω και κάτω κομμάτι). Τοποθετήστε την εσωτερική ροδέλα και το κάτω μέρος της κεφαλής πάνω στον άξονα. Σφίξτε με το μπουζόκλειδο προς τα αριστερά ενώ κρατάτε την ροδέλα. Στην συνέχεια τοποθετήστε το πάνω μέρος της κεφαλής. Αποσυναρμολόγηση της κεφαλής Απελευθερώστε το πάνω μέρος της κεφαλής, ξεβιδώστε προς τα δεξιά κρατώντας συγχρόνως την εσωτερική ροδέλα. Βγάλτε το κάτω μέρος της κεφαλής. 5. Τοποθέτηση του δίσκου (Β19)

7 Βγάλτε την εξωτερική ροδέλα αφού απελευθερώσετε το παξιμάδι. Στην συνέχεια τοποθετήστε τον δίσκο, την εξωτερική ροδέλα, το κάλυμμα και το παξιμάδι με αυτήν την σειρά όπως δείχνει και η εικόνα. Σημειώστε ότι η περιστροφή του δίσκου θα πρέπει να είναι όπως φαίνεται στην εικόνα. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να κρατήσετε την ροδέλα και σφίξτε το παξιμάδι προς τα αριστερά. Σιγουρευτείτε ότι το παξιμάδι έχει σφιχτεί καλά. Απελευθέρωσης δίσκου. Χρησιμοποιήστε ένα κατσαβίδι για να κρατήσετε την ροδέλα και ξεβιδώστε το παξιμάδι προς τα δεξιά. Προσοχή! Σιγουρευτείτε ότι το εξάρτημα κοπής έχει τοποθετηθεί σωστά πριν από κάθε χρήση. Σημείωση: Η συσκευασία είναι φτιαγμένη από ανακυκλώσιμα υλικά. Δώστε τα σε κάποιο κέντρο ανακύκλωσης. Συμπλήρωση καυσίμου Κίνδυνος! Κίνδυνος τραυματισμού! Τα καύσιμα είναι εκρηκτικά! - Σβήστε και κρυώστε το μοτέρ πριν να γεμίσετε με καύσιμα. - Θα πρέπει να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες που αφορούν την συμπλήρωση καυσίμων. Προσοχή! Κίνδυνος ζημιάς! Το μηχάνημα παραδίδεται χωρίς λάδι! Πριν την λειτουργία, θα πρέπει να συμπληρώσετε λάδι. Μην χρησιμοποιήσετε λάδι για 4χρονους κινητήρες ή για 2χρονους υδρόψυκτους κινητήρας. Μπορεί να προκληθεί ζημιά στο μπουζί ή στο πιστόνι. Μίξη καυσίμων που έχουν μείνει αχρησιμοποίητα για διάστημα μεγαλύτερο από ένα μήνα μπορεί να βουλώσουν το καρμπυρατέρ ή να προκαλέσουν ζημιά στον κινητήρα. Τοποθετήστε τα καύσιμα σε ένα κατάλληλο κλειστό δοχείο και φυλάξτε τα σε σκοτεινό και δροσερό χώρο. Δημιουργήστε μίξη από αμόλυβδη βενζίνη και ποιοτικό λάδι για 2χρονους αερόψυκτους κινητήρες. Αναλογία μίξης Βενζίνη 25 : Λάδι 1 Προσοχή! Δώστε προσοχή στις αναθυμιάσεις. Κλείστε τον κινητήρα πριν να συμπληρώσετε καύσιμα. Μην προσθέσετε καύσιμα στο μηχάνημα εάν ο κινητήρας είναι ζεστός ή λειτουργεί. Υπάρχει κίνδυνος φωτιάς!

8 - Ξεβιδώστε και αφαιρέστε την τάπα του ρεζερβουάρ (Β20) - Βάλτε τα καύσιμα προσεχτικά (μέγιστο 1200ml). Αποφύγετε να χύσετε απέξω! (Β21) - Βιδώστε καλά την τάπα του ρεζερβουάρ. Άδειασμα καυσίμου (Β22) - Κρατήστε ένα δοχείο συλλογής κάτω από την βίδα αποστράγγισης. - Ξεβιδώστε την τάπα του ρεζερβουάρ και αφαιρέστε την. - Αφήστε τα καύσιμα να αδειάσουν τελείως. - Βιδώστε ξανά την τάπα του ρεζερβουάρ. Εκκίνηση του μηχανήματος Μην ξεκινήσετε το μηχάνημα μέχρι να είναι πλήρως συναρμολογημένο. Πριν την εκκίνηση ελέγξτε το λάδι. Ελέγξτε πριν την χρήση! Κίνδυνος! Κίνδυνος τραυματισμού! Λειτουργήστε το μηχάνημα μόνο εάν δεν έχετε βρει κανένα πρόβλημα. Εάν κάποιο εξάρτημα παρουσιάσει πρόβλημα αλλάξτε το πριν να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα. Ελέγξτε την ασφαλή κατάσταση του μηχανήματος: - Ελέγξτε για διαρροές. - Ελέγξτε για οπτικές ζημιές. - Ελέγξτε ότι όλα τα εξαρτήματα έχει τοποθετηθεί σωστά. - Ελέγξτε ότι όλα τα εξαρτήματα προστασίας είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση. Κίνδυνος! Κίνδυνος τραυματισμού! Πριν την εκκίνηση, ελέγξτε το χώρο εργασίας και αφαιρέστε όλα τα ξένα αντικείμενα που μπορεί να πεταχτούν από το μηχάνημα. Μόλις το μηχάνημα έχει συναρμολογηθεί σωστά, ξεκινήστε τον κινητήρας σύμφωνα με τα παρακάτω βήματα: 1. Πιέστε την αντλία καυσίμου περισσότερο από 5 φορές (Β23) 2. Τοποθετήστε τον διακόπτη του κινητήρα στην θέση On. (B24) 3. Τοποθετήστε τον μοχλό του τσοκ στην θέση Off. (B25) 4. Τραβήξτε την χειρόμιζα για να ξεκινήσει ο κινητήρας σύμφωνα με την εικόνα (Β26) 5. Περιμένετε λίγο και τοποθετήστε τον μοχλό του τσοκ στην θέση On. (B27) 6. Όταν το μηχάνημα λειτουργεί στο ρελαντί ο μοχλός του γκαζιού είναι όπως φαίνεται στις εικόνες B28-B30. Πιέστε την ασφάλεια και ενεργοποιήστε τον μοχλό γκαζιού, έτσι το μηχάνημα θα λειτουργεί (Β28-Β30)

9 7. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, πιέστε τον διακόπτη του κινητήρα, και θα σταματήσει να λειτουργεί. Εάν θέλετε να σταματήσει η κεφαλή κοπής αφήστε τον μοχλό γκαζιού. 8. Εάν ο κινητήρας είναι ζεστός, μπορείτε να τοποθετήσετε τον μοχλό γκαζιού στην θέση On όταν θέλετε να ξεκινήσετε ξανά το μηχάνημα. Σημείωση: Μην ξεκινήσετε το μηχάνημα σε ψηλό γρασίδι. Όταν σταματήσετε το μηχάνημα το εξάρτημα κοπής συνεχίζει και περιστρέφεται για μερικά δευτερόλεπτα, για το λόγο αυτό μην ακουμπήσετε το εξάρτημα μέχρι να σταματήσει τελείως. Συντήρηση και καθαρισμός Πριν να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού, κλείστε τον κινητήρα. 1. Μην ψεκάζετε το μηχάνημα με νερό. Το νερό μπορεί να προκαλέσει ζημιά στο μηχάνημα. 2. Καθαρίστε το με ένα πανί ή μια μαλακή βούρτσα. Διάγραμμα συντήρησης 12 ώρες χρήσης 24 ώρες χρήσης 36 ώρες χρήσης Φίλτρο αέρος Καθαρισμός Καθαρισμός Αλλαγή Μπουζί Έλεγχος Καθαρισμός Αλλαγή Έλεγχος από εξουσιοδοτημένο σέρβις χρειάζεται: a) Εάν το μηχάνημα χτυπήσει πάνω σε κάποιο αντικείμενο. b) Εάν ο κινητήρας ξαφνικά σταματήσει c) Εάν ο δίσκος έχει λυγίσει (μην τον ευθυγραμμίσετε!) d) Εάν τα γρανάζια έχουν ζημιά. Αντικαταστήστε ή τροχίστε τον δίσκο στο τέλος κάθε σεζόν ή αλλάξτε τον κατά την διάρκεια της χρήσης εάν είναι αναγκαίο. Ο δίσκος θα πρέπει να τροχίζεται μόνο από εξουσιοδοτημένο τεχνικό προσωπικό. Ένας δίσκος που δεν έχει την σωστή ισορροπία μπορεί να προκαλέσει ζημιά ή σοβαρό τραυματισμό. Αλλαγή και καθαρισμό του μπουζί 1) Μόλις κρυώσει ο κινητήρας, αφαιρέστε το μπουζί χρησιμοποιώντας το κλειδί που σας παρέχεται. 2) Καθαρίστε το μπουζί με μια βούρτσα. 3) Ρυθμίστε το κενό στο 0,6-0,7mm 4) Τοποθετήστε το μπουζί προσεχτικά με το χέρι. 5) Αφού έχετε τοποθετήστε το μπουζί, σφίξτε το με το κλειδί που σας παρέχεται.

10 Καθαρισμός του φίλτρου αέρα Βγάλτε το κάλυμμα του φίλτρου αέρα και καθαρίστε το στοιχείο του φίλτρου. Για να μην πέσουν αντικείμενα μέσα στο δοχείο του αέρα, τοποθετήστε το κάλυμμα ξανά. Πλύνετε το φίλτρο με ζεστό σαπουνόνερο, στραγγίξετε το και αφήστε το να στεγνώσει καλά. Προσοχή! Μην λειτουργήσετε το μηχάνημα χωρίς να είναι τοποθετημένο το φίλτρο αέρος. Αποθήκευση Μετά την εργασία καθαρίστε το μηχάνημα καλά. Αποθηκεύστε το σε ένα στεγνό χώρο και αφήστε πρώτα τον κινητήρα να κρυώσει. Προβλήματα Πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε εργασία συντήρησης ή καθαρισμού, σταματήστε τον κινητήρα και περιμένετε μέχρι να σταματήσει το μηχάνημα τελείως να περιστρέφεται. 1) Εάν ο κινητήρας δεν λειτουργεί - Επανατοποθετήστε τον δίσκο ή την κεφαλή μεσινέζας. - Ελέγξτε εάν υπάρχουν καύσιμα. 2) Η ισχύς του κινητήρα πέφτει - Δώστε τον δίσκο για τρόχισμα ή αντικατάσταση (εξουσιοδοτημένο σέρβις) 3) Εάν η θερμοκρασία του κινητήρα είναι πολύ υψηλή - Επιβεβαιώστε ότι το μηχάνημα έχει σταματήσει την λειτουργία ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Τα προβλήματα που δεν μπορούν να διορθωθούν βάση των παραπάνω θα πρέπει να δίνεται το μηχάνημα σε εξουσιοδοτημένο σέρβις για έλεγχο και επισκευή εάν είναι αναγκαίο. Δήλωση συμμόρφωσης GR δηλώνει την παρακάτω συμμόρφωση κάτω από την Οδηγία της E.E. και τα στάνταρ του παρακάτω άρθρου

11 Εγγύηση Αυτό το μηχάνημα είναι ένα προϊόν ποιότητας. Είναι σχεδιασμένο σε συμμόρφωση με τα σύγχρονα τεχνικά πρότυπα και κατασκευασμένο με καλά και ποιοτικά υλικά. Η περίοδος εγγύησης είναι 12 μήνες και ξεκινά από την ημερομηνία αγοράς που επιβεβαιώνεται από την απόδειξη αγοράς. Κατά το χρόνο της εγγύησης όλα τα λειτουργικά προβλήματα παρόλο την καλή λειτουργία του μηχανήματος και τα οποία προκύπτουν από ελαττώματα του εργαλείου θα επισκευάζονται από το εξουσιοδοτημένο σέρβις μας. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή και την αλλαγή ελαττωματικών μερών με καινούρια ανταλλακτικά χωρίς χρέωση. Τα παλιά ανταλλακτικά θα ανήκουν σε εμάς. Η αλλαγή ανταλλακτικών ή η επισκευή του μηχανήματος δεν θα παρατείνουν το χρόνο εγγύησης ούτε σηματοδοτούν την εκκίνηση καινούριου χρόνου εγγύησης για το μηχάνημα. Δεν θα ξεκινάει καινούριος χρόνος εγγύησης για ανταλλακτικά τα οποία τοποθετούνται. Δεν μπορούμε να δώσουμε εγγύηση για ζημιές και ελαττώματα του μηχανήματος που έχουν προκύψει από υπερφόρτωση, ακατάλληλη χρήση και σέρβις. Αυτό ισχύει και για την μη συμμόρφωση στις οδηγίες χρήσης και της εγκατάστασης ανταλλακτικών και αξεσουάρ που δεν περιλαμβάνονται στην γκάμα των προϊόντων μας. Σε περίπτωση αλλαγών ή ρυθμίσεων του μηχανήματος από μη εξουσιοδοτημένο προσωπικό η εγγύηση παύει να ισχύει.

PB4300 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.nakayamatools.com Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό βενζίνης PB4300 Προσοχή - Πριν την χρήση του θαμνοκοπτικού, διαβάστε προσεχτικά και

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Angle grinder Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.bormanntools.com Πληροφορίες ασφαλείας Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών εργαλείων.

Διαβάστε περισσότερα

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ES2300 Τροχιστικό αλυσίδας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιεχόμενα 1. Περιγραφή μηχανήματος 2. Τεχνικά χαρακτηριστικά 3. Οδηγίες ασφαλείας 4. Συναρμολόγηση 5. Συναρμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για συμπιεστή εδάφους BCC6500

Οδηγίες χρήσης για συμπιεστή εδάφους BCC6500 Οδηγίες χρήσης για συμπιεστή εδάφους BCC6500 Περιεχόμενα Ι. Εισαγωγή 2 ΙΙ. Εφαρμογές 2 ΙΙΙ. Δομή 3 ΙV. Λειτουργίες και διακόπτες 3 V. Οδηγίες ασφαλείας 3 VI. Κίνδυνοι 5 VII. Λειτουργία 7 7.1 Πριν την λειτουργία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΞΥΛΟΥ ΔΥΟ ΕΡΓΑΣΙΩΝ BORMANN BDX 2500 2 3 4 5 6 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση 230V/50Hz Ισχύς 1800W Ταχύτητα 4500rpm Δυνατότητα κοπής 43mm Διάμετρος δίσκου 250mm Διαστάσεις Τραπεζιού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης γεννήτριας GB1500

Οδηγίες χρήσης γεννήτριας GB1500 Οδηγίες χρήσης γεννήτριας GB1500 Προσοχή! Παρακαλούμε διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας πριν την λειτουργία της γεννήτριας. Ι Οδηγίες ασφαλείας Τα καυσαέρια είναι δηλητηριώδης Μην λειτουργείτε

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΚΟΝΤΑΡΟΠΡΙΟΝΟΥ PS 2500 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 1.Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες 2.Φορέστε ρούχα, μάσκα, γάντια και γυαλιά προστασίας 3.Μην κάνετε χρήση στη βροχή 4.Μην αφήνετε τα παιδιά να πλησιάσουν

Διαβάστε περισσότερα

NS2600 Ψεκαστήρας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2600 Ψεκαστήρας  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2600 Ψεκαστήρας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ NS2600 ΠΡΟΣΟΧΗ! Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεκτικά. Εξοικειωθείτε με την χρήση το0υ

Διαβάστε περισσότερα

BAG1400 Γωνιακός Τροχός. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BAG1400 Γωνιακός Τροχός.  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BAG1400 Γωνιακός Τροχός Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Τεχνικά χαρακτηριστικά Μοντέλο Ισχύς (W) Στροφές Διάμετρος Σπείρωμα (min -1 ) δίσκου (mm) BAG1400 1400 11000 125 M14 2

Διαβάστε περισσότερα

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ.

BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ. BCS2000 ΔΙΣΚΟΠΡΙΟΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Χρησιμοποιήστε το εγχειρίδιο αυτό για να γνωρίσετε το προϊόν, την κατάλληλη χρήση και τις οδηγίες ασφαλείας. Κατάλληλη

Διαβάστε περισσότερα

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ.  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDS8000 ΤΡΙΒΕΙΟ ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΟΣ 1. Οδηγίες ασφαλείας Σημείωση: Για να μειώσετε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για νεφελοψεκαστήρα NS2614

Οδηγίες χρήσης για νεφελοψεκαστήρα NS2614 Οδηγίες χρήσης για νεφελοψεκαστήρα NS2614 www.nakayamatools.com Προειδοποίηση για το χρήστη Για τον κινητήρα θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μόνο μίξη καυσίμου. Η αναλογία βενζίνης λαδιού θα πρέπει να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για χλοοκοπτικό ΕΜ3400

Οδηγίες χρήσης για χλοοκοπτικό ΕΜ3400 Οδηγίες χρήσης για χλοοκοπτικό ΕΜ3400 2 Κίνδυνος! Για να μειώσετε την πιθανότητα τραυματισμών παρακαλώ διαβάστε τις οδηγίες χρήσης. Το μηχάνημα δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε από παιδιά. Τα παιδιά θα

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 set Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual 1. Κατάλληλη χρήση Το εργαλείο αυτό είναι σχεδιασμένο για χρήση ως τρυπάνι σε μπετό, πέτρα, ξύλο, μέταλλο και πλαστικό. Ο κατασκευαστής

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075. Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση.

Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075. Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση. Οδηγίες χρήσης για γρύλλο BWR2075 Ευθύνη χρήστη Ο χρήστης θα πρέπει να μελετήσει καλά τις οδηγίες χρήσης και να της διατηρήσει για μελλοντική χρήση. Λειτουργία Ο χρήστης θα πρέπει να κατανοήσει το μηχάνημα,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5107

Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Οδηγίες Χρήσης BWR5107 Προσοχη: Διαβάστε και ακολουθήστε όλες τις οδηγίες ασφάλειας και λειτουργίας πριν την χρήση. Περιεχόμενα συσκευασίας Συναρμολόγηση. Σημείωση: Περαστέ τα πιτσιλιά μέσα από τις τρύπες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5035 GR Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για ανυψωτικό υδραυλικό τραπέζι 135 KG με πετάλι ποδιού. Εισαγωγή Διαβάστε και κατανοήστε πλήρως τις οδηγίες πριν χειριστείτε το συγκεκριμένο μηχάνημα.

Διαβάστε περισσότερα

MY1100 Αεροσυμπιεστής. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

MY1100 Αεροσυμπιεστής.  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης MY1100 Αεροσυμπιεστής Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας πριν την λειτουργία του μηχανήματος. 2 3 Τεχνικά χαρακτηριστικά Τάση

Διαβάστε περισσότερα

GR - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Σημαντικό: Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεχτικά. Σημειώστε τις οδηγίες ασφαλείας, τα χαρακτηριστικά

GR - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Σημαντικό: Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεχτικά. Σημειώστε τις οδηγίες ασφαλείας, τα χαρακτηριστικά GR - ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΙΕΣΟΜΕΤΡΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Σημαντικό: Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης προσεχτικά. Σημειώστε τις οδηγίες ασφαλείας, τα χαρακτηριστικά και τις προειδοποιήσεις. Χρησιμοποιήστε το μηχάνημα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BDT1000

Οδηγίες Χρήσης BDT1000 Οδηγίες Χρήσης BDT1000 Τεχνικά χαρακτηριστικά Αντικείμενο Περιγραφή Κινητήρας 230 VAC. 50 Hz, μονοφασικός, 150 watt, 0-8 Amperes (εκκίνηση), 0,7 AMPS (χωρίς φορτίο), 0,8 Amps (με φορτίο) Ταχύτητα εν κενό

Διαβάστε περισσότερα

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών

FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών FM1100 FM2000 FM3000 Μύλος Ζωοτροφών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για μύλο ζωοτροφών Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης. Η μη τήρηση των οδηγιών μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

BID3333 SET Jig Saw. Art Nr: Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης. Owner s manual

BID3333 SET Jig Saw.  Art Nr: Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης. Owner s manual BID3333 SET Jig Saw Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 18803 Οδηγίες ασφαλείας και προειδοποιήσεις Το μηχάνημα είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς ασφαλείας των ηλεκτρικών

Διαβάστε περισσότερα

Ns4000 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Ns4000 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Ns4000 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ ΒΕΝΖΙΝΗΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 013440 Owner s manual Το ψεκαστικό είναι ένα φορητό, ευέλικτο και πολύ αποδοτικό μηχάνημα για την προστασία των φυτών. Είναι

Διαβάστε περισσότερα

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2000 Ψεκαστήρας Μπαταρίας Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει σχεδιαστεί για χρήση με χημικά που μπορεί

Διαβάστε περισσότερα

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ.  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης My1000 ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ ΛΑΔΙΟΥ 100L 3HP ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης για κομπρεσέρ αέρος MY1000 / MY2000 1. Τεχνικά χαρακτηριστικά DIRECT DRIVEN COMPRESSOR

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt

Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Οδηγίες χρήσης για ψεκαστήρα πλάτης μπαταρίας 16Lt Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr.:010395 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Προσοχή! Ο ψεκαστήρας έχει

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό πλάτης PB5300

Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό πλάτης PB5300 Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό πλάτης PB5300 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.nakayamatools.com Οδηγίες χρήσης για θαμνοκοπτικό πλάτης PB5300 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ευχαριστούμε που προμηθευτήκατε

Διαβάστε περισσότερα

Ns4500 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Ns4500 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Ns4500 ΨΕΚΑΣΤΙΚΟ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 013440 Owner s manual 1. Ασφάλεια / Safety 2. Έλεγχος πριν την χρήση / Pre-operation check 2 3. Εκκίνηση μηχανής / Start engine 4. Παύση

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5008

Οδηγίες Χρήσης BWR5008 Οδηγίες Χρήσης BWR5008 GR Οδηγίες χρήσης σασμανόγρυλου 500kg Περιγραφή Ο συγκεκριμένος γρύλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανύψωση και την συναρμογή σασμάν σε αυτοκίνητα ή σε οποιαδήποτε άλλη εργασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης ΒΡΗ1000

Οδηγίες Χρήσης ΒΡΗ1000 Οδηγίες Χρήσης ΒΡΗ1000 Τεχνικά χαρακτηριστικά Ισχύς Ταχύτητα περιστροφής εν κενό Κτυπήματα το λεπτό Ισχύς κτυπήματος Τύπος υποδοχέα τρυπανιού και εργαλείου Μέγιστη δυνατότητα τρυπήματος Βάρος 620W 0-870

Διαβάστε περισσότερα

Βενζινοκίνητο Πολυμηχάνημα LE DPS

Βενζινοκίνητο Πολυμηχάνημα LE DPS Οδηγίες Χρήσης Βενζινοκίνητο Πολυμηχάνημα LE 26326 DPS 1 MADE IN CHINA ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το εγχειρίδιο σκοπό έχουν να προσελκύσουν την προσοχή σας σε πιθανούς κινδύνους.

Διαβάστε περισσότερα

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A.  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BIW1600 ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΗΣΗ INVERTER 160A Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Περιγραφή προϊόντος 1. Αυτό το μηχάνημα είναι σχεδιασμένο για να συγκολλήσετε μέταλλα όπως ανοξείδωτα μέταλλα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης.

Οδηγίες Χρήσης. SCARIFIER SP36 Οδηγίες Χρήσης ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ www.geomechaniki.gr info@geomechaniki.gr Ορισµός Συµβόλων ΠΡΟΕΙ ΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! ιαβάστε προσεκτικά τις Οδηγίες χρήσης της µηχανής και του σέρβις. Να γνωρίζετε

Διαβάστε περισσότερα

NS6000. Art Nr : Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS6000. Art Nr : Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS6000 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr : 014881 Το ψεκαστικό είναι ένα φορητό, ευέλικτο και πολύ αποδοτικό μηχάνημα για την προστασία των φυτών. Είναι κατάλληλο για την

Διαβάστε περισσότερα

BRT5000 Κουρευτικό Περιθωρίων. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BRT5000 Κουρευτικό Περιθωρίων.  Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BRT5000 Κουρευτικό Περιθωρίων Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 19008 Owner s manual Σύμβολα Προσοχη- Διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσης Φορέστε προστατευτικά ακουστικά Φορέστε μάσκα προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για αντλία Jet SP7000

Οδηγίες χρήσης για αντλία Jet SP7000 Οδηγίες χρήσης για αντλία Jet SP7000 Διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης και ασφάλειας πριν την λειτουργία του προϊόντος! Πριν την εκκίνηση Κατάλληλη χρήση Όταν χρησιμοποιείται για τον λόγο για τον

Διαβάστε περισσότερα

ΣΕΙΡΑ GD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΕΙΡΑ GD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕΙΡΑ GD ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 1 Manufactured under license of Daewoo International Corporation, Korea ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ 3 2. ΠΡΟΛΟΓΟΣ 4 3. ΑΣΦΑΛΕΙΑ 5 4. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΣΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

PC Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

PC Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης PC6500 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual www.nakayamatools.com Οδηγίες χρήσης για αλυσοπρίονο PC6500 Ασφάλεια Οι προειδοποιήσεις που περιέχουν οι οδηγίες αυτές αφορούν σημαντικά

Διαβάστε περισσότερα

BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών.  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BCG1500 Λειαντήρας Δομικών Υλικών Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες χρήσης και ασφαλείας Σημαντικές οδηγίες Σημαντικές οδηγίες και προφυλάξεις είναι πάνω στο εργαλείο σας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για πιεστικό υψηλής πίεσης GPW2500

Οδηγίες χρήσης για πιεστικό υψηλής πίεσης GPW2500 Οδηγίες χρήσης για πιεστικό υψηλής πίεσης GPW2500 Αγαπητέ χρήστη Σας ευχαριστούμε για την επιλογή και χρήση του πλυστικού. Παρακαλώ διαβάστε προσεχτικά τις οδηγίες χρήσης πριν να χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜ4600 Χλοοκοπτική ηλεκτρική. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

ΕΜ4600 Χλοοκοπτική ηλεκτρική. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης ΕΜ4600 Χλοοκοπτική ηλεκτρική Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 011705 Owner s manual Σας ευχαριστούμε για την αγορά σας. Για να εξασφαλίσετε την ασφάλεια σας και την ικανοποίηση σας,

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟΥ BCA5201

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟΥ BCA5201 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΘΑΜΝΟΚΟΠΤΙΚΟΥ BCA5201 ΠΡΟΣΟΧΗ Πριν χρησιμοποιήσετε το μηχάνημα παρακαλώ διαβάστε το εγχειρίδιο χρήσεως. Διατηρείστε το σε καλή κατάσταση. ΠΡΩΤΑ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Όσες οδηγίες περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BBC6000

Οδηγίες Χρήσης BBC6000 Οδηγίες Χρήσης BBC6000 Οδηγίες χρήσης BBC6000 ΦΟΡΤΙΣΤΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ 6Α, 12V, 120W, max. 80Ah Περίληψη Ο συγκεκριμένος τύπος φορτιστή είναι σχεδιασμένος για φόρτιση μπαταριών 6V και 12V καθώς και πολλαπλάσιων

Διαβάστε περισσότερα

BCG1400 Λειαντήρας Μπετού. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BCG1400 Λειαντήρας Μπετού.  Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BCG1400 Λειαντήρας Μπετού Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 017110 Οδηγίες χρήσης για λειαντήρα μπετού 2 3 4 Γενικές οδηγίες ασφαλείας. Προσοχή! Διαβάστε όλες τις οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων

ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων (Greek) DM-HB0003-04 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ Εμπρός κέντρο/ελεύθερο κέντρο 11-ταχυτήτων HB-9000 HB-6800 HB-5800 FH-9000 FH-6800 FH-5800 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται

Διαβάστε περισσότερα

BPG6000 Πιστόλι Βαφής Ηλεκτρικό. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BPG6000 Πιστόλι Βαφής Ηλεκτρικό.  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BPG6000 Πιστόλι Βαφής Ηλεκτρικό Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual 2 Ηλεκτρικό Πιστόλι Βαφής Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτό το πιστόλι βαφής με ψεκασμό. Διαβάστε προσεκτικά

Διαβάστε περισσότερα

BID4500 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BID4500 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ.  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BID4500 ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΔΡΑΠΑΝΟ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Σύμβολα Για να μειωθεί ο κίνδυνος τραυματισμού θα πρέπει ο χρήστης να διαβάσει το εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης. Γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000

Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Οδηγίες χρήσης για σκούπα στάχτης 20Lt BAC2000 Διαβάστε τις οδηγίες χρήσης πριν την λειτουργία. Δίνει σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια, την χρήση και την συντήρηση του μηχανήματος. Εάν υπάρχουν

Διαβάστε περισσότερα

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου

Κέντρο δισκόφρενου δρόμου (Greek) DM-HB0004-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Κέντρο δισκόφρενου δρόμου HB-CX75 HB-RS505 FH-CX75 FH-RS505 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ Αυτό το εγχειρίδιο αντιπροσώπου προορίζεται κυρίως για χρήση από επαγγελματίες

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για EB4000 Οδηγίες ασφάλειας Παρακαλώ διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες ασφάλειας πριν χειριστείτε ή επισκευάσετε το εργαλείο σας. Περιγραφή συμβόλων και το νόημα τους ΠΡΟΣΟΧΗ! Μια δήλωση που

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828

Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Οδηγίες Χρήσης R-826/R-827/R-828 Περιγραφή Συσκευών R-826/R-827/R-828 1. ΦΤΕΡΩΤΗ 2. ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 3. ΚΛΙΠ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΛΥΜΜΑΤΟΣ 4. ΒΑΣΗ 5. ΠΙΣΩ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWL3500

Οδηγίες Χρήσης BWL3500 Οδηγίες Χρήσης BWL3500 Οδηγίες χρήσης ξυλότορνου BWL3500 Χαρακτηριστικά Μέγιστο μήκος κατεργασίας Μέγιστο ύψος κατεργασίας Ισχύς κινητήρα Τάση συχνότητα Βάρος 1000mm 350mm 400W S 2 20min 230 V ~50Hz 30

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΜΟΝΤΕΛΑ: CLF-20WRC, CLF-26WRC, CLF-26SE ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΚΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης. Bdt2000 ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΡΟΧΟΣ

Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης.  Bdt2000 ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΡΟΧΟΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Bdt2000 ΔΙΔΥΜΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ! Ακολουθήστε τις ακόλουθες απλές οδηγίες ασφάλειας για να αποφύγετε κίνδυνους

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης ΒΑΙ1500

Οδηγίες χρήσης ΒΑΙ1500 Οδηγίες χρήσης ΒΑΙ1500 Οδηγίες χρήσης για σετ 52 τεμ με αερόκλειδο, φλέξιμπλ, φυσητήρας, εξαρτήματα, καρυδάκια. Σημαντικό! Διαβάστε τις ακόλουθες οδηγίες με προσοχή. Ακολουθήστε τις οδηγίες ασφάλειας και

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Συναρμολόγησης "Wagon BBQ"

Οδηγίες Συναρμολόγησης Wagon BBQ Version: 0439uk Dated: #030-2010 Edition: 08/11cd Οδηγίες Συναρμολόγησης "Wagon BBQ" Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσωπικά το εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας αυτό πριν ενεργοποιήστε το GRILLCHEF

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-FD0002-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Μπροστινός εκτροχιαστής FD-9000 FD-6800 FD-5800 FD-4700 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 5 ΡΥΘΜΙΣΗ... 9

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση

Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση Εγχειρίδιο Οδηγιών Διαβάστε προσεκτικά πριν από την πρώτη χρήση 1 ΟΔΗΓΙΕΣ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΔΙΧΤΥ 1. Λίστα εξαρτημάτων Αριθμός Περιγραφή 6/8 10/12/13/14 15 1 Eπάνω στύλος A 6τμχ 8 τμχ 12

Διαβάστε περισσότερα

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Ατμοκαθαριστής FA Εγχειρίδιο χρήσης [1] Ατμοκαθαριστής FA-5141-1 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας πρέπει να τηρούνται βασικές προφυλάξεις, συμπεριλαμβανομένου των παρακάτω: Διαβάστε όλες τις

Διαβάστε περισσότερα

BDG7500 Λειαντήρας Ευθύς. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BDG7500 Λειαντήρας Ευθύς.  Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BDG7500 Λειαντήρας Ευθύς Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 015550 Owner s manual 2 1. Γενικές οδηγίες ασφαλείας. Προσοχή! Διαβάστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τις προειδοποιήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης για γεννήτρια πετρελαίου

Οδηγίες χρήσης για γεννήτρια πετρελαίου Οδηγίες χρήσης για γεννήτρια πετρελαίου ΠΡΟΣΟΧΗ 1. Κρατήστε τα παιδιά σε απόσταση ασφαλείας από την γεννήτρια. 2. Μην ακουμπήσετε το κινητήρα και την εξάτμιση όταν η γεννήτρια λειτουργεί ή όταν μόλις την

Διαβάστε περισσότερα

Σετ κέντρων (Δισκόφρενου)

Σετ κέντρων (Δισκόφρενου) (Greek) DM-RAHB002-00 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Σετ κέντρων (Δισκόφρενου) HB-RS770 FH-RS770 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ... 3 ΓΙΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΕ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ R-845 Ευχαριστούμε για την αγορά του ανεμιστήρα. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης πριν θέσετε σε λειτουργία τη συσκευή. Αγαπητέ

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου)

Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου) (Greek) DM-HB0005-03 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινό κέντρο/ Ελεύθερο κέντρο (Δισκόφρενου) HB-M4050 FH-M4050 HB-M3050 FH-M3050 HB-RM33

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης αντλίας καθαρών υδάτων SP 9060

Οδηγίες χρήσης αντλίας καθαρών υδάτων SP 9060 Οδηγίες χρήσης αντλίας καθαρών υδάτων SP 9060 Ι. Περιγραφή 1. Καλώδιο με βύσμα 2. Καλώδιο σύνδεσης με αντλία 3. Πίνακας 4. Διακόπτης On/Off 5. Ασφάλεια 6. Σύνδεσμος λαστίχου 7. Ροδέλες 8. Υποβρύχια αντλία

Διαβάστε περισσότερα

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1.  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn8000 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ 3 ΣΕ 1 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual GR Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης BWR5011 Εισαγωγή Το συγκεκριμένο ανυψωτικό έχει τα παρακάτω χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα λειτουργίας. 1. Τελειά σχεδίαση για καθάρισμα και service μοτοσυκλετών 2. Χαμηλού προφίλ σχεδίαση

Διαβάστε περισσότερα

Εμπρόσθιο κέντρο/ελεύθερο κέντρο (Κανονικού τύπου)

Εμπρόσθιο κέντρο/ελεύθερο κέντρο (Κανονικού τύπου) (Greek) DM-HB0001-05 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου Εμπρόσθιο κέντρο/ελεύθερο κέντρο (Κανονικού τύπου) ΔΡΟΜΟΥ HB-3500 FH-3500 HB-2400 FH-2400 HB-RS400 FH-RS400 HB-RS300 FH-RS300 MTB HB-MX71 HB-TX800 FH-TX800

Διαβάστε περισσότερα

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά

Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης. Μοντέλα: MFS / MFS Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά Επιδαπέδιος ανεμιστήρας Εγχειρίδιο χρήσης Μοντέλα: MFS-16216 / MFS-16217 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά 1 ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα

Διαβάστε περισσότερα

Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης. BWR5070 ΚΑΡΟΡΟΤΣΟΓΡΥΛΟΣ

Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης.  BWR5070 ΚΑΡΟΡΟΤΣΟΓΡΥΛΟΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual BWR5070 ΚΑΡΟΡΟΤΣΟΓΡΥΛΟΣ Οδηγίες ασφάλειας. 1. Διαβάστε και κατανοήστε πλήρως τις ακόλουθες οδηγίες χρήσης. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ Το συγκεκριμένο όχημα πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές: GB6675-2003/EN71 GB19865/EN62115 Ιδανικό για ηλικία: 4-8 ετών Κωδ./Code: 412154 Τηλεχειριστήριο τεσσάρων

Διαβάστε περισσότερα

NS2625 Ψεκαστήρας Πλάτης. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

NS2625 Ψεκαστήρας Πλάτης. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης NS2625 Ψεκαστήρας Πλάτης Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 010302 ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 1. Ελέγξτε την πηγή τροφοδοσίας. 2. Στερεώστε ένα σωλήνα εξόδου υψηλής πίεσης.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 16" ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 16 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ 16" ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: MFT-16218 Διαβάστε και φυλάξτε τις οδηγίες για μελλοντική αναφορά ΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Κατά τη χρήση οποιασδήποτε ηλεκτρικής συσκευής θα πρέπει να

Διαβάστε περισσότερα

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533

Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533 Μπλέντερ Οδηγίες χρήσης R-533-1 - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, παρακαλούμε διαβάστε όλες τις οδηγίες χρήσης και κρατήστε τες για μελλοντική αναφορά. 1. Αυτό το προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΩΛΗΝΩΣΕΩΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΡΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟ ΡΟΥΞΟΥΝΙ * ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ 1 2 ΘΕΣΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ.  Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Bfn2000 ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Οδηγίες ασφαλείας Για την ορθή χρήση του ανεμιστήρα, την μείωση των πιθανοτήτων εκδήλωσης πυρκαγιάς, ηλεκτροπληξίας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ

ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: UTF-673 ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΣΤΗΛΗ Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση σας στο προϊόν μας. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες αυτές και φυλάξτε τις για μελλοντική χρήση. Παρακαλούμε

Διαβάστε περισσότερα

Μπροστινός εκτροχιαστής

Μπροστινός εκτροχιαστής (Greek) DM-TRFD001-01 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Μπροστινός εκτροχιαστής DEORE XT FD-T8000 DEORE FD-T6000 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ...

Διαβάστε περισσότερα

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BBC9000 Εκκινητής & Power Bank. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BBC9000 Εκκινητής & Power Bank Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Art Nr: 015550 WWW.BORMANNTOOLS.COM Οδηγίες χρήσης για εκκινητή & powerbank Σας ευχαριστούμε που προτιμήσατε το

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A

Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A Οδηγίες συναρμολόγησης Wagon BBQ 0439A 1 Πρόλογος Παρακαλώ διαβάστε προσωπικά το εγχειρίδιο συναρμολόγησης και λειτουργίας αυτό πριν ενεργοποιήσετε το GRILLCHEF μπάρμπεκιου. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες Χρήσης PB8000

Οδηγίες Χρήσης PB8000 Οδηγίες Χρήσης PB8000 Σημαντικό Ευχαριστούμε που αγοράσατε το θαμνοκοπτικό PB8000. Το συγκεκριμένο εγχειρίδιο περιέχει πληροφορίες για ασφαλή λειτουργία και συντήρηση του θαμνοκοπτικό σας. Διαβάστε και

Διαβάστε περισσότερα

MG5000. Μηχανή Άλεσης. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

MG5000. Μηχανή Άλεσης.  Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης MG5000 Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Μηχανή Άλεσης Owner s manual Art Nr: 018933 1.Χοανη εισόδου 8. Κοχλίας 2.Εξοδος 9. Πλακά κοπής (ψιλό) 3. Κομβίο ενεργοποίησης και αλλαγής φοράς 10. Πλακά

Διαβάστε περισσότερα

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Καλοριφέρ Λαδιού ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο UHR-835 ΜΗΝ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Αφαιρέστε το καλοριφέρ και όλα τα παρελκόμενα από τη συσκευασία. 1. Γυρίστε το καλοριφέρ

Διαβάστε περισσότερα

Επίπεδο πεντάλ. Εγχειρίδιο αντιπροσώπου DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Εκτός σειράς PD-GR500. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ

Επίπεδο πεντάλ. Εγχειρίδιο αντιπροσώπου DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828. Εκτός σειράς PD-GR500. ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ (Greek) DM-PD0001-03 Εγχειρίδιο αντιπροσώπου ΔΡΟΜΟΥ MTB Τρέκινγκ City Touring/ Απλό Ποδήλατο URBAN SPORT E-BIKE Επίπεδο πεντάλ DEORE XT PD-M8040 SAINT PD-MX80 PD-M828 Εκτός σειράς PD-GR500 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Διαβάστε περισσότερα

PD7200 Τριβέλλα Βενζινοκίνητη. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

PD7200 Τριβέλλα Βενζινοκίνητη. Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης PD7200 Τριβέλλα Βενζινοκίνητη Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Owner s manual Εγχειρίδιο Οδηγιών Λειτουργίας Διαβάστε και αποθηκεύστε τις οδηγίες αυτές. Διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

5 Γενικές οδηγίες ασφαλείας

5  Γενικές οδηγίες ασφαλείας Γενικές οδηγίες ασφαλείας Προσοχή! Διαβάστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας και τις προειδοποιήσεις. Η μη τήρηση αυτού μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό τραυματισμό. Ο όρος ηλεκτρικό εργαλείο που χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816

Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Ανεμιστήρας Υδρονέφωσης MGMF 3816 Εγχειρίδιο χρήσης Σημαντικές οδηγίες ασφαλείας: 1. Ελέγξτε αν η τάση της ηλεκτρικής σας εγκατάστασης είναι συμβατή με τη συσκευή αυτή, όπως φαίνεται πάνω στη συσκευή.

Διαβάστε περισσότερα

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ GAE SERIES ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ GAE SERIES ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ GAE SERIES ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Περιεχόμενα... 1 Ασφάλεια... 2 Έλεγχος πριν την λειτουργία... 3 Εκκίνηση/διακοπή λειτουργίας... κινητήρα 5 Συντήρηση... 6 Αντιμετώπιση προβλημάτων...

Διαβάστε περισσότερα

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΟΥΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Διαβάστε τις παρακάτω οδηγίες προσεκτικά, καθώς σας παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες ασφαλείας για την τοποθέτηση, χρήση και συντήρηση και σας βοηθούν

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΑΠΙΕΡΑΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLDM-400A Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής και διατηρήστε τις για μελλοντική χρήση H COLORATO συνιστά

Διαβάστε περισσότερα

BID4000 Δράπανο. Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης

BID4000 Δράπανο.  Art Nr: Owner s manual. Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης BID4000 Δράπανο Μετάφραση του πρωτοτύπου των οδηγιών χρήσης Art Nr: 009077 Owner s manual Για να αποφύγετε κίνδυνους τραυματισμού διαβάστε τις οδηγίες χρήσης διεξοδικά και ακολουθήστε τις πιστά. 2 Οδηγίες

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ www.colorato.net ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ ΕΠΙΤΟΙΧΙΟΥ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑ ΥΔΡΟΝΕΦΩΣΗΣ ΜΟΝΤΕΛΟ: CLMFW-20/26 Διαβάστε προσεκτικά αυτές τις οδηγίες πριν τη χρήση της συσκευής ΓΕΝΙΚΑ: Ο ανεμιστήρας έχει μεγάλη παροχή αέρα, η

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH1000

Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH1000 Οδηγίες χρήσης και ασφάλειας για μάσκα ηλεκτροσυγκόλλησης ηλεκτρονική BWH1000 Διαβάστε προσεχτικά το εγχειρίδιο αυτό πριν την χρήση Ι. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ Οι ηλεκτρονικές μάσκες ηλεκτροσυγκόλλησης είναι σχεδιασμένες

Διαβάστε περισσότερα

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά:

Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: Πώς αλλάζουμε λάδι κινητήρα και φίλτρο λαδιού σε Κάντε την αντικατάσταση με την ακόλουθη σειρά: 1 Αλλάξτε λάδια μαζί με το φίλτρο. Βάλτε το αυτοκίνητο είτε πάνω από το λάκκο είτε σηκώστε το με αναβατόριο.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΙΛΚ ΣΕΪΚ ΨΗΛΩΝ ΠΙΔΟΣΕΩΝ Διαβάστε και φυλάξτε αυτές τις οδηγίες Μοντέλο: PDM-9042 Σημαντικές οδηγίες ασφάλειας 1. Διαβάστε τις οδηγίες προσεκτικά. 2. Για να προστατευτείτε από τον

Διαβάστε περισσότερα

--ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ--

--ΦΥΛΑΞΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ-- KΑΛΟΡΙΦΕΡ ΛΑΔΙΟΥ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗΣ Μοντέλο # OR 9.20 OR 13.25 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ Φυλάξτε τις οδηγίες χρήσης για μελλοντική χρήση ΠΡΟΣΟΧΗ! ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ Μοντέλα: OUIF-500R, WF-650A3 R, FS-650A1, WF-750R 220-240V~ 50/60Hz Ο ΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΕΩΣ Παρακαλούµε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης και φυλάξτε τες για µελλοντική αναφορά

Διαβάστε περισσότερα

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ

Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Τοστιέρα με αποσπώμενες πλάκες τύπου γκριλ Model: R-266 Power: 230V 50Hz 750W Οδηγίες λειτουργίας και ασφαλείας Model: R-263 Power: 230V 50Hz 750W - ΓΙΑ ΟΙΚΙΑΚΗ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144. Εγχειρίδιο χρήσης [1]

Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144. Εγχειρίδιο χρήσης [1] Μηχανή άλεσης κρέατος FA-5144 Εγχειρίδιο χρήσης [1] ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ (εικ. Α) 1. Διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης/αντίστροφης λειτουργίας (On/0/R) 2. Διακόπτης Ι/ΙΙ 3. Πλήκτρο κλειδώματος 4. Υποδοχή κεφαλής

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ FA ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Εγκατάσταση Λειτουργία Συντήρηση CE & TUV Σημαντικές οδηγίες για την ασφάλεια Διαβάστε αυτές τις οδηγίες πριν από τη συναρμολόγηση,εγκατάσταση ή τη λειτουργία του προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα