n makeadifferenceonecan makeadifference ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "n makeadifferenceonecan makeadifference ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ"

Transcript

1 Onecan makeadifferenceonecan makeadiff erenceonecan makeadifferenceonecan ma keadifferenceonecan makeadifferenceoneca n makeadifferenceonecan makeadifference Onecan makeadifferenceonecan makeadiff erenceonecan makeadifferenceonecan ma keadifferenceonecan makeadifferenceoneca n makeadifferenceonecan makeadifference Onecan makeadifferenceonecan makeadiff erenceonecan makeadifferenceonecan ma ΠΡΩΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ keadifferenceonecan makeadifferenceoneca ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ /11/ /11/2012 n makeadifferenceonecan makeadifference ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Onecan makeadifferenceonecan makeadiff erenceonecan makeadifferenceonecan ma keadifferenceonecan makeadifferenceoneca n makeadifferenceonecan makeadifference Onecan makeadifferenceonecan makeadiff

2 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1. Πρόλογος 2. Οργανωτική επιτροπή 3. Χρονοδιάγραμμα διαγωνισμού 4. Διαγωνισμός a. Προϋποθέσεις b. Κανόνες c. Σχηματικές κατηγορίες d. Φάκελος υποψηφίου 5. Κριτική επιτροπή και βραβεία 6. Decanstruction 7. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ a. Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος b. Παράδειγμα σχεδίου I c. Παράδειγμα σχεδίου II d. Παρουσίαση canstruction hellas

3 3 Σας καλωσορίζουμε στον πρώτο καλλιτεχνικό διαγωνισμό της canstruction hellas. Ένα γεγονός διαφορετικό από τα συνηθισμένα, μια έκθεση που συνδυάζει τη δημιουργική φαντασία, με μια προσπάθεια συνεισφοράς στο συνάνθρωπο. Πρόκειται για έναν πρωτότυπο διαγωνισμό design με έργα κατασκευασμένα από κονσέρβες συσκευασμένης τροφής (can) οι οποίες θα μοιραστούν σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Η canstruction αποτελεί θεσμό στις ΗΠΑ, στον Καναδά και στην Αυστραλία. Ιδρύθηκε το 1992 στην Νέα Υόρκη και είναι διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός προσφοράς στον συνάνθρωπο με παρουσία σε 160 πόλεις. Όραμα της είναι η ανακούφιση χιλιάδων ανθρώπων που πλήττονται από την ανεργία, την φτώχια, τον αποκλεισμό και την πείνα. Η Αθήνα ξεκινά ως πρώτη πόλη στην Ευρώπη συμμετέχοντας στο διεθνές δίκτυο της canstruction. Η canstruction hellas θα διοργανώσει τον πρώτο διαγωνισμό το Νοέμβριο 2012 στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι.

4 4 2. Οργανωτική επιτροπή Άλντα Τσίχλη Founder canstruction hellas/ executive director Γιώργος Κάλλας Founder canstruction Vancouver/advisor Janice Podmore Chair canstruction Vancouver/advisor Rolandos Chrysomillides Architect support Χρίστος Kαπαρελιώτης Architect advisor Μιχάλης Μπάκας Architect advisor Ηλίας Ξένος Consultant

5 5 3. Χρονοδιάγραμμα διαγωνισμού ΗΜΕΡΑ ΩΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 20/07/2012 Εκδήλωσης ενδιαφέροντος με αποστολή σχεδίων για αξιολόγηση από οργανωτική επιτροπή. Θα πρέπει να έχει προηγηθεί συνάντηση και ενημέρωση ενδιαφερομένων για λεπτομέρειες διαγωνισμού (θέματα έργων, κανόνες) 03/09/2012 Τελική ημερομηνία υποβολής σχεδίων μετά από πιθανές παρατηρήσεις οργανωτικής επιτροπής. 1/10/2012 Ανακοίνωση προγράμματος επικοινωνίας των συμμετεχόντων (δημιουργικών ομάδων & εθελοντών χορηγών) 02/11/2012 Κατασκευή υποδομής και οριοθέτηση χώρου εκθεμάτων (υποχρέωση canstructionhellas) 03/11/ Παραλαβή και τοποθέτηση κονσερβών στο χώρο κάθε εκθέματος. Έναρξη κατασκευής έργων από ομάδες δημιουργών και εθελοντών. 04/11/ Συνέχεια συναρμολόγησης έργων από ομάδες 05/11/ Ολοκλήρωση έργων- καθαρισμός χώρουπερίφραξη έργων Αξιολόγηση έργων από κριτική επιτροπή βράβευσης Τοποθέτηση banner ανά έργο με το όνομα της ομάδας δημιουργών και το logo του χορηγού. Έναρξη της έκθεσης για το κοινό. Κάλυψη έκθεσης από χορηγό επικοινωνίας. 09 / 11 / 2012 AWARDS GALA Απονομή βραβείων και δεξίωση. Κάλυψη από χορηγό επικοινωνίας. 11/ 11 / Αποσυναρμολόγηση έργων. Μεταφορά κονσερβών από εταιρία logistics για παράδοση στο ΜΚΟ ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

6 6 4. Διαγωνισμός a. Προϋποθέσεις Ο διαγωνισμός διεξάγεται από ομάδες δημιουργών (αρχιτέκτονες, γραφίστες, εικαστικοί) τις οποίες υποστηρίζουν για την κατασκευή των έργων οι ομάδες εθελοντών (ιδιώτες & εργαζόμενοι χορηγών) Οι δημιουργοί μπορεί να είναι είτε μεμονωμένα άτομα είτε ομάδες ατόμων (αρχιτέκτονες, γραφίστες, εικαστικοί). Κάθε δημιουργική ομάδα θα πρέπει να ορίσει έναν επικεφαλής. Κάθε επικεφαλής της ομάδας είναι υπεύθυνος: για τη υποβολή φακέλου υποψηφιότητας για την διοίκηση της ομάδας του για την επιτυχή επικοινωνία και συνεργασία με την ομάδα των εθελοντών για την επικοινωνία με την οργανωτική επιτροπή της canstruction hellas για την σωστή διαχείριση των απαραίτητων υλικών κατασκευής του έργου(κονσέρβες και υλικά συναρμολόγησης τα οποία αγοράζονται από την canstruction hellas) για την επιτυχή κατασκευή του έργου εντός του χρονοδιαγράμματος του διαγωνισμού για την αντιπροσώπευση της ομάδας του σε κάθε μέσο επικοινωνίας Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει για τους υποψήφιους που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον δύο φάσεις: a. Υποβολή φακέλου υποψηφιότητας στην οργανωτική επιτροπή για αξιολόγηση b. Συμμετοχή του υποβαλλόμενου έργου στον διαγωνισμό με την κατασκευήυλοποίηση του έργου στο χώρο έκθεσης. Όλες οι υποψηφιότητες θα λάβουν απάντηση από την οργανωτική επιτροπή. Σημειώνεται ότι τα εγκεκριμένα έργα που δεν θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα εκτεθούν ως φωτογραφίες στην εκδήλωση απονομής βραβείων.

7 7 b. Κανόνες Όλα τα έργα κατασκευάζονται από κονσέρβες τροφίμων που υπάρχουν ευρέως στο λιανεμπόριο. Τα έργα συναρμολογούνται με τρόπο ώστε να μην καταστρέφονται τα κουτιά και οι ετικέτες τους. Τα έργα δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις εξής διαστάσεις 3,3m x 3,3m x 2,5m (ύψος). Για λόγους ασφαλείας κατά τον χρόνο κατασκευής κάθε έργου σε κάθε stage επιτρέπεται να εργάζονται ταυτόχρονα μέχρι 5 άτομα. Κάθε έργο που θα εκτεθεί θα έχει ένα banner στο οποίο θα αναφέρεται η εταιρία χορηγός και η δημιουργική ομάδα (ευθύνη της canstruction hellas) Τα συνδετικά υλικά κατασκευής των έργων που επιτρέπονται: διαφανής ταινία συσκευασίας, κολλητική ταινία διπλής όψεως, απλή κολλητική ταινία, Velcro, πετονιά, σύρμα, λάστιχο κτλ. Είναι επιτρεπτή κάθε άλλη μέθοδος που επιτρέπει να μην καταστραφούν οι ετικέτες και οι κονσέρβες και να διευκολύνει την αποσυναρμολόγηση. Απαγορεύεται η χρήση οποιασδήποτε μορφής κόλλας ή άλλης μεθόδου σταθερής συγκόλλησης. Τα γλυπτά πρέπει να είναι απολύτως αυτοφερόμενα, χωρίς την χρήση σκελετού ή άλλης υποβοηθητικής κατασκευής. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν λεπτά φύλλα (πάχους μέχρι 6χιλ.) plexiglass, χαρτονιού, αφρώδους υλικού, cardboard, κόντρα πλακέ ή παρεμφερή υλικά ως ενδιάμεσα συνδετικά μεταξύ των σειρών των κονσερβών. Τα έργα θα βραβευτούν σε πέντε ισότιμες κατηγορίες και θα λάβουν μέρος στον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό της canstruction με την μορφή σχεδίων φωτογραφιών. Ως βραβείο νοείται η απονομή τιμητικής πλακέτας παράλληλα με την δημοσιοποίηση των ονομάτων των δημιουργών και των έργων τους σε όλα τα μέσα επικοινωνίας.

8 8 c. Σχηματικές κατηγορίες τύποι των προτάσεων/δημιουργιών/σχεδίων Μωσαϊκό Αυτές οι προτάσεις επικεντρώνονται στην ιδέα της χρήσης του χρώματος. Έτσι οι κονσέρβες τοποθετούνται κατάλληλα, έτσι ώστε να παράγουν μία πλήρη εικόνα (ή μία σκηνή). Η αρχική προσέγγιση στην κατηγορία αυτή είναι να δημιουργηθεί μία εικόνα σε μία επίπεδη επιφάνεια. Ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα θα ήταν αν η επίπεδη επιφάνεια ήταν σε 3 διαστάσεις, έτσι ώστε η εικόνα να μην είναι μονοεπίπεδη, αλλά να εκταθεί σε μια πολυεπίπεδη επιφάνεια, οριζοντίως, κατακορύφως ή με κεκλιμένα επίπεδα. Δομικό Αυτές οι προτάσεις στοχεύουν στην εφευρετικότητα για τη δημιουργία πολύπλοκων μορφών που διακρίνονται από τον έξυπνο τρόπο εφαρμογής των κονσερβών, έτσι ώστε το σύνολο να είναι αυτοφερόμενο. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείται σκελετός αλλά μόνον υλικά τα οποία να φέρουν το βάρος των κουτιών. Συνιστάται η χρήση υλικών τα οποία απλώς να ενισχύουν τη συνοχή τους, έτσι ώστε να διατηρηθεί και προβληθεί η καθαρότητα της κατασκευής. Η πρόκληση σε αυτήν την κατηγορία είναι η σύλληψη μιας δύσκολης φόρμας και στη συνέχεια η κατασκευή της με κονσέρβες. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει οι φόρμες να είναι αναγνωρίσιμες και όχι αφηρημένες, ενώ συγχρόνως καλό είναι να υπάρχουν σημεία έμφασης της φόρμας.

9 9 Θεματικό Αυτές οι προτάσεις στοχεύουν στο σωστό συνδυασμό ετικετών (χρώμα - σχέδιο) και κονσερβών (σχήμα -μέγεθος) έτσι ώστε με αυτά τα στοιχεία να δημιουργηθεί - αναπαραχθεί μια ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη εικόνα σε 3 διαστάσεις. Η πρόκληση σε αυτήν την περίπτωση είναι η δημιουργική χρησιμοποίηση των ετικετών και κονσερβών ώστε να καθοριστούν επακριβώς οι διάφορες μορφές που συνθέτουν το θέμα (π.χ. γνωστά θέματα της pop art, δημοφιλή πρόσωπα κινουμένων σχεδίων, σύμβολα, αντικείμενα ή ακόμα και γεγονότα - ιστορίες ή πρόσωπα). Σε αυτές τις περιπτώσεις παίζει ρόλο το πόσο ελκυστικό είναι το θέμα και ο τρόπος που έχει επιλεγεί για να παρουσιαστεί, έτσι ώστε να είναι περισσότερο διασκεδαστικό. Συνοπτικά Στο μωσαϊκό είναι η πρόκληση του συνδυασμού της γραφιστικής και γεωμετρικής δημιουργικότητας. Στο δομικό είναι ο συνδυασμός της γλυπτικής έμπνευσης και της δημιουργικότητας στην κατασκευή, και Στο θεματικό είναι ο τρόπος που συντίθενται δημιουργικά διαφορετικές κονσέρβες για την αναπαραγωγή ενός θέματος. Πρόθεσή μας είναι να έχουμε προτάσεις και από τις τρεις κατηγορίες, ώστε η όλη εκδήλωση και η έκθεση να είναι ισορροπημένες και ενδιαφέρουσες τόσο από άποψη θέασης, όσο και ανταγωνιστικότητας. Όλες οι κατηγορίες έχουν τη δική τους ιδιαίτερη πρόκληση.

10 10 d. Φάκελος υποψηφίου ΦΟΡΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Αναλυτικά στοιχεία δημιουργού ή ομάδας (βλ. σελ. 13) Υποβάλλεται κατά την φάση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αποστολής σχεδίων υποψηφίου. ΥΠΟΒΟΛΗ ΕΡΓΟΥ Ηλεκτρονικό αρχείο με 4 περιμετρικές όψεις, μια όψη από επάνω, 2 τρισδιάστατα φωτορεαλιστικά από 2 διαφορετικές θέσεις. Πλήρη ανάλυση έργου (ποσότητα κονσερβών και λοιπόν ειδών) (βλέπε παράδειγμα I&II σελ ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ Θα πρέπει ν αναγράφονται οι διαστάσεις σε όλα τα γραμμικά σχέδια. Το σύνολο της δουλειάς θα είναι σε 2 οριζόντιες πινακίδες με ανάλυση, όχι μικρότερη από 1200x1600 pixels, 200 dpi, συνολικό μέγεθος αρχείου όχι μεγαλύτερο από 5 ΜΒ.

11 11 5. Κριτική επιτροπή και βραβεία Η κριτική επιτροπή αξιολόγησης των έργων θα είναι 5 μελής και αποτελείται από τα εξής μέλη Αρχιτέκτονας εκπρόσωπος από το Σ.Α.Δ.Α.Σ (Πανελλήνια ένωση αρχιτεκτόνων) Διακεκριμένος αρχιτέκτονας ή εικαστικός Εκπρόσωπος canstruction Vancouver Διατροφολόγος ή Διακεκριμένος σεφ Εκπρόσωπος του χορηγού επικοινωνίας (ως άτυπος εκπρόσωπος του κοινού) Η κριτική επιτροπή θα ενημερωθεί εγκαίρως για τις προϋποθέσεις και τα κριτήρια του διαγωνισμού. Κατά την ημέρα της κρίσης εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής θα ενημερώνει τους κριτές για τα θέματα των έργων. Η κριτική επιτροπή θα αξιολογήσει τα έργα πριν το άνοιγμα της έκθεσης στο κοινό (5/11/ ). Κατά τον χρόνο αξιολόγησης των έργων δεν θα υπάρχουν ονόματα δημιουργών ή αναφορές χορηγών. Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η βράβευση θα γίνει σε ειδική εκδήλωση την Παρασκευή (9/11/ ) σε ειδική αίθουσα στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens στο Μαρούσι. Τα 6 βραβεία που θα απονεμηθούν είναι τα εξής a. Βάσει κριτηρίων θρεπτική αξία ισορροπημένη διατροφή (Best Meal) Κατασκευαστική καινοτομία (Structural Ingenuity) Σύνθεση εικόνας καλύτερη χρήση ετικέτας (Best Use of Labels) b. Χωρίς την δέσμευση κριτηρίων Το προτιμώμενο της επιτροπής (Jurors Favorite) (2) Άξια αναφοράς (Honorable Mentions)

12 12 6. DECANSTRUCTION Μετά την απονομή των βραβείων και την παρουσίαση της έκθεσης στο κοινό, όλα τα έργα με ευθύνη της οργανωτικής επιτροπής canstruction hellas θα αποσυναρμολογηθούν την Κυριακή 11/11/2012. Όλες οι κονσέρβες θα μεταφερθούν σε ειδικό χώρο όπου θα γίνει η συσκευασία ενός μείγματος κονσερβών και η αποστολή αυτών σε πολύτεκνες οικογένειες που έχουν ανάγκη εντός της Ελλάδος σε συνεργασία με το ΜΚΟ ΘΕΟΦΙΛΟΣ.

13 13 7. ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ a. Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος b. Παράδειγμα σχεδίου I c. Παράδειγμα σχεδίου II d. Παρουσίαση canstruction

14 14 1 ΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ / ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2012/ THE MALL ATHENS ΦΟΡΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΜΑΔΑ * ΑΤΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ * * Σημειώνεται Χ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ (ΑΤΟΜΟΥ ή ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ) ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΛ ΚΙΝΗΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΜΑΔΑΣ/ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ/ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΟ

15 15 b. Παράδειγμα σχεδίου I

16 16

17 17

18 18 c. Παράδειγμα σχεδίου II

19 19 d. Παρουσίαση canstruction

20 20 The most unique food charity in the world!

21 21 canstruction Η canstruction είναι παγκοσμίως μια ιδιαίτερη πρωτοβουλία για την συγκέντρωση τροφής. Η canstruction είναι διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος διοργανώνει ετήσιους διαγωνισμούς με αντικείμενο την δημιουργία γλυπτικών κατασκευών μεγάλου μεγέθους αποκλειστικά από κουτιά συσκευασμένης τροφής (can). Σε κάθε πόλη μετά την ολοκλήρωση των κατασκευών και αφού ανακηρυχθούν οι νικητές, οι γλυπτικές δημιουργίες παρουσιάζονται στο κοινό ως έργα τέχνης. Στο κλείσιμο της διοργάνωσης, τα έργα αποσυναρμολογούνται, η συσκευασμένη τροφή δωρίζεται σε τοπικούς φορείς για περαιτέρω διανομή σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη από τροφή.

22 22 Ιστορικό Η Cheri C. Melillo ( ), μέλος του Συνδέσμου Αρχιτεκτόνων (Society of Design Administration), συνέλαβε την ιδέα και διοργάνωσε το πρώτο canstruction event στην Ν. Υόρκη το Καθόλη τη διάρκεια της θητείας της ως υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων του Συνδέσμου Αρχιτεκτόνων, η Cheri Melillo ανέπτυξε την canstruction με όραμα να ενώσει τον σχεδιασμό με την κατασκευή σε φιλανθρωπικού τύπου διαγωνισμούς που σκοπό είχαν να βελτιώσουν την ζωή των ανθρώπων που δεν διέθεταν τα αναγκαία προς επιβίωση. Η canstruction αναπτύχθηκε και σήμερα αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους φορείς που συνεισφέρουν σε τροφή παγκοσμίως. Από το δειλό της ξεκίνημα το 1992 έως σήμερα έχει διοργανώσει διαγωνισμούς σχεδίου/κατασκευής σε πάνω από 160 πόλεις σε όλο τον κόσμο, με σκοπό την ενίσχυση της αντιμετώπισης της πείνας και του υποσιτισμού.

23 23 One CAN make a difference Η canstruction χρησιμοποιεί ένα κουτί τροφής (can) ως βάση. Ένα κουτί, συνδυασμένο με άλλα σε μια σύνθετη κατασκευή μπορεί να αποτελέσει ένα «έργο τέχνης». Ένα κουτί με οδηγό την φαντασία και την δημιουργικότητα και ώθηση την ευγενική συμμετοχή, μπορεί να κάνει την διαφορά. Από το 1992, η canstruction προσφέρει διεθνώς πάνω από τόνους τροφής τον χρόνο σε κοινωνικές ομάδες που έχουν ανάγκη, αποδεικνύοντας ότι μπορούμε να κερδίσουμε την μάχη με την πείνα.

24 24 Σήμερα Δεν θα πρέπει ωστόσο να μετρηθεί η επιτυχία της canstruction μόνο με βάση τους τόνους φαγητού που έχουν προσφερθεί αλλά και με βάση την επιρροή της στα θέματα ευαισθητοποίησης γύρω από την πείνα. Κάθε χρόνο, πάνω από εθελοντές ενώνουν τις δυνάμεις τους για να γίνουν οι φιλανθρωπικές δράσεις της canstruction με επιτυχία. Αυτό σημαίνει πρεσβευτές διασκορπισμένοι σε διάφορες κοινότητες ανά τον κόσμο, οι οποίοι είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι για την αντιμετώπιση της πείνας και του υποσιτισμού. Η canstruction δεν είναι το τέλος, αλλά η αρχή για μια μεγάλη και φιλόδοξη προσπάθεια για την ανακούφιση από την πείνα.

25 25 Όραμα Κάθε φορά που διοργανώνεται ένα τέτοιο φιλανθρωπικό γεγονός της canstruction, όχι μόνο δίδεται τροφή σε χιλιάδες ανθρώπους, αλλά και επιτυγχάνεται μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση σε θέματα γύρω από την πείνα. Αποστολή Να εμπνεύσουμε την παγκόσμια κοινωνία ώστε να εργαστούμε από κοινού και να συγκεντρώσουμε κονσέρβες φαγητού για να δώσουμε τροφή σε όσο το δυνατόν περισσότερους πεινασμένους ανθρώπους. Μέλλον Η canstruction δεν σταματά εδώ, αλλά συνεχίζει κάνοντας μεγαλύτερες και περισσότερο φιλόδοξες προσπάθειες για την ανακούφιση των πεινασμένων.

26 26

27 27 IT STARTS WITH ONE CAN TO FEED THE HUNGRY TO LIFT THE SPIRIT TO CHANGE THE WORLD

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΔΗΜΟΣ ΣΥΡΟΥ ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΥΡΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΥΠΗΣΗΣ Πρόσκληση συμμετοχής Ο Οργανισμός Πολιτισμού και Αθλητισμού Σύρου (Ο.Π.Α.Σ.)

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013

ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2013 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΩΣ 20/9/2013 1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Τον Δεκέμβριο του 2013 θα απονεμηθούν τα Βραβεία Αρχιτεκτονικής του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής.

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ και η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΠΕΕΒΕ) προκηρύσσουν. Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Γλυπτικής.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ και η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΠΕΕΒΕ) προκηρύσσουν. Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Γλυπτικής. Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ και η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΠΕΕΒΕ) προκηρύσσουν Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό Γλυπτικής με τίτλο: ΟΡΙΑ Αναλυτική προκήρυξη Περιεχόμενα 1.Περιγραφή του έργου 1.01.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΑΣ 100% HOTEL DESIGN AWARDS SPONSORS Το 100% Hotel Show και η DEMAND ΜΕΠΕ, διοργανώτρια εταιρεία της Έκθεσης, έχουν προκηρύξει τον 2ο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό για Ελλάδα και Κύπρο, υπό

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo

Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Προκήρυξη Διαγωνισμού Arch_Tech_Logo Περιεχόμενα: 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ 2. ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2.1 Δικαίωμα συμμετοχής και αποκλεισμοί 2.2 Σχεδιασμός του λογότυπου 2.3 Πνευματικά δικαιώματα 2.4 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition

2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition 2016 Mediterranean Yacht Show Chefs Competition Στο πλαίσιο του Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται ο καθιερωμένος διαγωνισμός Chefs Competition με τη συμμετοχή των Chefs των σκαφών που λαμβάνουν μέρος

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: «ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ» 2013-2014 ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΤΡΙΟ ΚΥΠΡΟΥ (ΕΤΕΚ) ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Γλυπτικής

Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Γλυπτικής Πανελλήνιος Φοιτητικός Διαγωνισμός Γλυπτικής ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Επώνυμο Όνομα Πατρώνυμο Φύλο Άντρας Γυναίκα Ημερ. Γέννησης Διεύθυνση Πόλη Τηλέφωνα Επικοινωνίας (σταθερό & κινητό) Ταχ. Κώδ. E-mail: ΣΧΟΛΗ ΦΟΙΤΗΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Καλλιτεχνική Δημιουργία και Μόδα

Καλλιτεχνική Δημιουργία και Μόδα Creative Clothing for the Mediterranean Space Καλλιτεχνική Δημιουργία και Μόδα ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ CREATIVEWEAR Το έργο CREATIVEWEAR (Creative Clothing for the Mediterranean Space) εντάσσεται

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα 28/1/2017 Helexpo Μαρούσι

Αθήνα 28/1/2017 Helexpo Μαρούσι Αθήνα 28/1/2017 Helexpo Μαρούσι Διοργάνωση Υποστηρικτές 4ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2017 Το περιοδικό All Pack Hellas προκηρύσσει τον 4ο Διαγωνισμό Ετικέτας, Gold Label Awards 2017. Με την

Διαβάστε περισσότερα

Αξιότιµε κύριε Διευθυντά,

Αξιότιµε κύριε Διευθυντά, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Κόρινθος, 18/10/2016 ΝΟΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Αριθµ. Πρωτ: 738 ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΕ.Π.Α.Π. Δ. ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ Τηλ: 2741028048, 21236 E-mail: munlibco@otenet.gr

Διαβάστε περισσότερα

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015

2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 2nd 100% HOTEL DESIGN AWARDS 2015 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για τον σημαντικότερο Διαγωνισμό Αρχιτεκτονικής και Design Ξενοδοχειακών Μονάδων! Μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη διοργάνωση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ - ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Συνδιοργάνωση: Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας Τ.Ε.Ι. Ηπείρου (Δ.Α.ΣΤΑ.) Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Σύνθεση αντικειμένων με κουβά.

ΘΕΜΑ: Σύνθεση αντικειμένων με κουβά. AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙ ΩΝ ΠΕΝΤΕ (5) ΘΕΜΑ: Σύνθεση αντικειμένων με κουβά. ΓΕΝΙΚΕΣ Ο ΗΓΙΕΣ:

Διαβάστε περισσότερα

AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙ ΩΝ ΥΟ (2)

AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙ ΩΝ ΥΟ (2) AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙ ΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕ ΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙ ΩΝ ΥΟ (2) ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: 1. Αρμονική απεικόνιση του θέματος στον

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον 30 ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Νέους Επιστήμονες 2018 (EUCYS 2018)

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στον 30 ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό για Νέους Επιστήμονες 2018 (EUCYS 2018) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΤΜΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΑΕΠ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ -----

Διαβάστε περισσότερα

Διοργάνωση Συνδιοργάνωση Υποστηρικτές. Θεσσαλονίκη 09.03.13 Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo

Διοργάνωση Συνδιοργάνωση Υποστηρικτές. Θεσσαλονίκη 09.03.13 Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo Διοργάνωση Συνδιοργάνωση Υποστηρικτές 2ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2013 Το περιοδικό All Pack Hellas προκηρύσσει τον 2ο Διαγωνισμό Ετικέτας, Gold Label Awards 2013 σε συν-διοργάνωση με την

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία στη σειρά δράσεων «#deneinaisxoleio»

Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία στη σειρά δράσεων «#deneinaisxoleio» Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων για παρουσίαση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για σχολεία στη σειρά δράσεων «#deneinaisxoleio» Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου δέχεται προτάσεις για τη διοργάνωση και παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα» 3 ΔΕΚ 2015 έως 7 ΙΑΝ 2016 Δράμα 18/11/2015 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός Φωτογραφίας με θέμα «τα Χριστούγεννα» Οι εικόνες κάθε χρόνο μοναδικές... Η μαγεία του χώρου αποπλανητική, φανταστική, παραμυθένια...

Διαβάστε περισσότερα

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης»

Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» Προκήρυξη Διαγωνισμού για τον σχεδιασμό της οπτικής επικοινωνίας της διοργάνωσης: «Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης» 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ Ο διεξάγει διαγωνισμό για τον σχεδιασμό του λογοτύπου του Φεστιβάλ Γαστρονομίας

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ WINE OLYMP AWARDS 2017 Διεθνής διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Η εταιρία Confexpo Ltd ανακοινώνει τον 1ο διαγωνισμό κρασιού WINE & SPIRITS Olymp Awards στην Αθήνα. 1.Η συμμετοχή

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: 58 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) Διαγωνισμός Τέχνης

Θέμα: 58 ος Διαγωνισμός Σχολείων Ευρώπης (ΔΙ.Σ.ΕΥΡΩ) Διαγωνισμός Τέχνης ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800755/ 22 809558 Αρ. Φαξ: 22 305117 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy 25 Νοεμβρίου 2010 Διευθυντές/ντριες Δημόσιων και

Διαβάστε περισσότερα

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών»

«Ο κόσμος μέσα από το βλέμμα των μαθητών» ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- ΕΞ.ΕΠΕΙΓΟΝ Αγ. Παρασκευή, 02-03-2017 Αρ.

Διαβάστε περισσότερα

Erasmus + EUROPEAN LANGUAGE LABEL ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ 2016

Erasmus + EUROPEAN LANGUAGE LABEL ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ 2016 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Erasmus

Διαβάστε περισσότερα

ιαγωνισµός e-στολόγιο στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράµµατος etwinning Ηλεκτρονική Αδελφοποίηση 2009: Ευρωπαϊκό Έτος ηµιουργικότητας και Καινοτοµίας Με αφορµή την ανακήρυξη του έτους 2009 ως ευρωπαϊκή

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018 12οι ΑΓΩΝΕΣ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΣ 2018-19 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Π. Ψυχικό, Νοέμβριος 2018 «Όρια» Πέρα ή πάνω από τα όρια, μέσα ή κάτω από αυτά, με ή χωρίς όρια Μια λέξη μόνο, πολύσημη κι ευέλικτη, στιβαρή αλλά και παιχνιδιάρικη,

Διαβάστε περισσότερα

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ»

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ» Αθήνα 2011 Η «ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΚΑΙ ΤΟ «ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ» προκηρύσσουν τον πανελλήνιο διαγωνισμό «ΝΗΣΙΔΩΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ 2011» ο οποίος αποτελεί τον έκτο κατά σειρά διαγωνισμό

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ»

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» Στο εγκεκριμένο Πλαίσιο Αρχών, Στόχων και Δράσεων της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη χρονική περίοδο 2010-2013, της 3

Διαβάστε περισσότερα

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ» ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2010

11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ» ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2010 Α.Π. 42309 Αθήνα 5 Ιανουαρίου 2011 11 ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ» ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ 2010 Ο ΣΑΔΑΣ Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων θεωρεί πως η αρχιτεκτονική δημιουργία

Διαβάστε περισσότερα

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ»

«ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ «Α» ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ» Στο εγκεκριμένο Πλαίσιο Αρχών, Στόχων και Δράσεων της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ/ΤΚΜ για τη χρονική περίοδο 2010-2013, της 3

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣ : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

ΠΡΟΣ : ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ Έκδ.1 αναθ.1 ημ/νία έγκρ. 1/6/2016 ΠΡΟ-ΠΣΠ 000 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΗΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ Ταχ. Δ/νση: Ανδρόγεω

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικός χολείου*: * ε περίπτωση που δεν έχετε, σας αποστέλλεται με την παραγγελία σας.

Κωδικός χολείου*: * ε περίπτωση που δεν έχετε, σας αποστέλλεται με την παραγγελία σας. Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης Γλυφάδα 166 75 ΣΗΛ: (+30)-210-9637660 (+30)-210-9637667 FΑX: (+30)-210-9637774-5 www.makeawish.gr Προς: Διευθυντή του χολείου Κοιν: ύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων, Maθητικό

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2014 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ) διοργανώνει

Διαβάστε περισσότερα

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Ειδικότητα Γραφικών Τεχνών 5 ο Σ.Ε.Κ. Γ Αθήνας Εφαρμοσμένες Τέχνες Το σύνολο των δραστηριοτήτων όπου συναντώνται οι τομείς: των καλών τεχνών (εικαστικός), του σχεδιασμού, της

Διαβάστε περισσότερα

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ προκηρύσσουν

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ προκηρύσσουν Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ και ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΞΥΛΕΙΑΣ προκηρύσσουν Πανελλήνιο φοιτητικό αρχιτεκτονικό διαγωνισμό για τον σχεδιασμό κατασκευής από ξύλο με τίτλο: ΑΣΤΙΚΟ ΣΗΜΑ Αναλυτική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΕΩΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Βραβεία Αρχιτεκτονικής ΕΙΑ 2017 + Βραβεία Σπουδαστικής Αρχιτεκτονικής Φωτογραφίας 1. ΓΕΝΙΚΑ Το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 2016 ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΧΟΡΩΔΙΑΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΕΩΝ ΣΥΝΘΕΤΩΝ Η Κοινότητα του North College και τα Μουσικά Σύνολά της, προκηρύσσουν τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό 2016 Σύνθεσης Χορωδιακού

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2017 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017

4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017 4th HOTEL DESIGN AWARDS 2017 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για το σημαντικότερο Διαγωνισμό Ξενοδοχειακού Σχεδιασμού! Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ό Μ Ε Ν Α 03 03 04 04 05 05 05 06 07 07 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών

5 Οκτωβρίου Θέμα: Διοργάνωση Παγκύπριου Διαγωνισμού Εικαστικών Τεχνών ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Αρ. Φακ.: 4.17.22.14 Αρ. Τηλ.: 22 800813 Αρ. Φαξ: 22 800862 E-mail:ggavriel@moec.gov.cy Διευθυντές/ντριες Γυμνασίων και Λυκείων Μέσης Εκπαίδευσης ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 1 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

Πιστεύεις πως το χεις;

Πιστεύεις πως το χεις; Πιστεύεις πως το χεις; 7κυπριακά πανεπιστήμια 3χρηματικά βραβεία 2.250 Διαγωνισμός 1μοναδική ευκαιρία Δημιουργικής Επικοινωνίας Θέμα: «Υγιής Ζωή» Πείσε μας. Περισσότερες πληροφορίες: Αναπλ. Καθηγητής Χρίστος

Διαβάστε περισσότερα

LAB2ART : Festivart 2014

LAB2ART : Festivart 2014 ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ LAB2ART : Festivart 2014 To FestivArt είναι ένας ετήσιος θεσμός επικοινωνίας των τεχνών και της δημιουργικής έκφρασης που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ;

ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟ ΦΥΛΛΑ ΙΟ 1. ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΑΣ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΞΥΠΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ; Ευθυγραμμιζόμενη με μία προπαρασκευαστική

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα IMPACT Οδηγός Υποψηφίων

Πρόγραμμα IMPACT Οδηγός Υποψηφίων Πρόγραμμα IMPACT 2016 Οδηγός Υποψηφίων Ενδυνάμωσε τον αντίκτυπο της κοινωνικής σου δράσης! Ashoka Greece http://www.ashoka-impact.gr/ http://greece.ashoka.org/ Email: ashokagreece@ashoka.org Οδηγός Υποψηφίων

Διαβάστε περισσότερα

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών

Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Τομέας Εφαρμοσμένων τεχνών Ειδικότητα Γραφικών Τεχνών 5 ο Σ.Ε.Κ. Γ Αθήνας Χατζηγιαννάκη Β., εκπαιδευτικός ΠΕ1801 Ρόκου Χ., εκπαιδευτικός ΠΕ1801 Εφαρμοσμένες Τέχνες Το σύνολο των δραστηριοτήτων όπου συναντώνται

Διαβάστε περισσότερα

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1

Ευρετήριο. Δροσοσταλίδα Υπηρεσίες προβολής και προώθησης Σελίδα 1 Ευρετήριο Δροσοσταλίδα...2 Δωρεάν Καταχωρήσεις...3 Καταχώρηση στο Ευρετήριο...3 Καταχωρήσεις Εκδηλώσεων, Άρθρων & videos...4 Ολοκληρωμένη προβολή με banner...5 Επιλεγμένες εκδηλώσεις στο εβδομαδιαίο newsletter...6

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός Διαγωνισμός

Φωτογραφικός Διαγωνισμός Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Φράγματα & Ταμιευτήρες» Η Ελληνική Επιτροπή Μεγάλων Φραγμάτων (ΕΕΜΦ-GCOLD) με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει τη διεξαγωγή Διαγωνισμού Φωτογραφίας με γενικότερο θέμα «Φράγματα & Ταμιευτήρες»,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015/2016 Το Ίδρυμα Ωνάση προκηρύσσει το 15 ο πρόγραμμα χορηγιών σε μέλη του Συνδέσμου Υποτρόφων, ακαδημαϊκού έτους

Διαβάστε περισσότερα

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!»

«Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» 2 ΟΙ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017 «Στα μονοπάτια της ιστορίας & των λέξεων!» Προκήρυξη Φιλολογικών Αγώνων «ΔΕΛΑΣΑΛ» Το Τμήμα Φιλολογικών Σπουδών

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ηλεκτρονική 3D Σχεδίαση και Παραγωγή Οπτικοακουστικού Υλικού για 6 Αρχαίους Χώρους Θέασης και Ακρόασης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ «Ηλεκτρονική 3D Σχεδίαση και Παραγωγή Οπτικοακουστικού Υλικού για 6 Αρχαίους Χώρους Θέασης και Ακρόασης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», Μπουμπουλίνας 30, Αθήνα, 106 82. ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ για 6 Αρχαίους Χώρους Θέασης και Ακρόασης του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ» Το μη κερδοσκοπικό σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ», μετά την υπ αριθμ. απόφαση,

Διαβάστε περισσότερα

Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης 7 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Λογοτεχνικός Διαγωνισμός Υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO ΤΛΕΕ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Ο Μορφωτικός Όμιλος Πετρούπολης προκηρύσσει υπό την την αιγίδα

Διαβάστε περισσότερα

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ECOTROPHELIA Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ECOTROPHELIA 2016 Εθνικός διαγωνισμός για τη δημιουργία νέων οικολογικών - καινοτόμων προϊόντων διατροφής ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 1 Άρθρο 1 Διοργανωτής Ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ)

Διαβάστε περισσότερα

#CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου»

#CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου» ΤΜΗΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 24 Απριλίου 2017 #CedefopPhotoAward 2017 «Επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση: πες την ιστορία σου» ΚΑΝΟΝΕΣ Το #CedefopPhotoAward είναι ένας διαγωνισμός που διοργανώνεται από το Cedefop,

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ»

ΘΕΜΑ: «ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ» 26 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ KOSMIMA 2015 ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) σε συνεργασία με

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ Το Τμήμα Ραδιοφωνικών και Μουσικών Προγραμμάτων του ΡΙΚ, προκηρύσσει Διαγωνισμό Συγγραφής Ραδιοφωνικού Θεατρικού Εργου. 1. ΒΑΣΙΚΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου

Η τέχνη της μαγειρικής, απαθανατίζοντας τη γαστρονομική παράδοση της Κύπρου Το Μουσείο Κυπριακών Τροφίμων και Διατροφής στα πλαίσια του έργου του για την καταγραφή, διαφύλαξη και προώθηση του γαστρονομικού πολιτισμού της Κύπρου και με την ευκαιρία της εγγραφής της Μεσογειακής

Διαβάστε περισσότερα

Παγκόσμια εκπαίδευση για αλλαγή, πέρα από το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015:

Παγκόσμια εκπαίδευση για αλλαγή, πέρα από το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015: Παγκόσμια εκπαίδευση για αλλαγή, πέρα από το Ευρωπαϊκό Έτος Ανάπτυξης 2015: Εμπλοκή των νέων της Ευρώπης από σχολικούς κήπους σε βιώσιμα συστήματα παραγωγής και διανομής τροφίμων Παγκόσμια εκπαίδευση για

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 Το Bravo Sustainability Dialogue, που φέτος κλείνει 8 χρόνια προσφοράς, αποτελεί ένα Θεσμό διαλόγου και διαβούλευσης πάνω στα θέματα της Βιώσιμης

Διαβάστε περισσότερα

Ετικέτα Ποιότητας. Διαδικασία υποβολής. Διαδικασία αξιολόγησης. Κριτήρια αξιολόγησης

Ετικέτα Ποιότητας. Διαδικασία υποβολής. Διαδικασία αξιολόγησης. Κριτήρια αξιολόγησης Ετικέτα Ποιότητας Διαδικασία υποβολής Ο συντονιστής του προγράμματος εκτιμά τη χρονική στιγμή που θεωρεί ότι το έργο έχει φτάσει σε ικανοποιητικό στάδιο υλοποίησης, ώστε να μπορεί να παρουσιάσει τα αποτελέσματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα. «Γλυπτική-Μαρμαρογλυπτική»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα. «Γλυπτική-Μαρμαρογλυπτική» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΧΟΛΗ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΤΜΗΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-17 Φλώρινα/Αθήνα/Πτολεμαΐδα «Γλυπτική-Μαρμαρογλυπτική»

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016

ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 Γενική Διεύθυνσης Επικοινωνίας ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΡΛΟΜΑΓΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΟΛΑΙΑ Πρόγραμμα 2016 1) Εισαγωγή Η απονομή του Ευρωπαϊκού Βραβείου Καρλομάγνου για τη Νεολαία πραγματοποιείται σε συνεργασία με το

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Media. Κατηγορία: E3 OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: Caprice Let s Roll. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μπισκότα Caprice Παπαδοπούλου

Ermis Media. Κατηγορία: E3 OUTDOOR. Τίτλος Συμμετοχής: Caprice Let s Roll. Προϊόν/Υπηρεσία ( Brand Name): Μπισκότα Caprice Παπαδοπούλου Ermis Media Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

7 Χώρες. 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα*

7 Χώρες. 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα* 7 Χώρες 1 Νικήτρια σε κάθε χώρα 1 Η ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 έως 11 Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2018 «ΓΑΣΤΡΟΝOΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» Διακρατικός Διαγωνισμός Ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες μετανάστριες που διαμένουν στην Ελλάδα*

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Διοργάνωση Εικαστικών Εκθέσεων Performances στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΙΤΗΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Προβολή/ Παρουσίαση της Εικαστικής Δημιουργίας στο Σπίτι της Κύπρου. ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες 2006 ΑΓΩΝΕΣ ΧΟΡΟΥ 2006

Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες 2006 ΑΓΩΝΕΣ ΧΟΡΟΥ 2006 Πανελλήνιοι Μαθητικοί Καλλιτεχνικοί Αγώνες 2006 ΑΓΩΝΕΣ ΧΟΡΟΥ 2006 1 ΑΓΩΝΕΣ ΧΟΡΟΥ Α ) Οι Αγώνες Χορού περιλαµβάνουν τρεις κύριους τοµείς : Αγώνες Ελληνικών Παραδοσιακών χορών. Αγώνες Κλασικού Μπαλέτου.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΕ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Γενικές πληροφορίες Οι «Δημιουργικές Συνεργασίες με Καλλιτέχνες» στοχεύουν στην επαφή και εξοικείωση των παιδιών με τους καλλιτέχνες της Κύπρου. Παράλληλα στοχεύουν

Διαβάστε περισσότερα

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri

Μιχάλης Μακρή EFIAP. Copyright: 2013 Michalis Makri Μιχάλης Μακρή EFIAP Copyright: 2013 Michalis Makri Copyright: 2013 Michalis Makri Less is more Less but better Copyright: 2013 Michalis Makri Ο μινιμαλισμός ορίζεται ως η εξάλειψη όλων των στοιχείων που

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Φοιτητές στην Έρευνα ΦΟΙΤΩ 2017» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Φοιτητές στην Έρευνα ΦΟΙΤΩ 2017» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Φοιτητές στην Έρευνα

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικός Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας Ελλάδα 2019

Εθνικός Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας Ελλάδα 2019 Εθνικός Διαγωνισμός Γαλλοφωνίας Ελλάδα 2019 «ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΩΝ ΘΑΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ» Κατηγορία «Τηλέμαχος» : μαθητές επιπέδου αρχαρίων έως A1+ 1 Προτεινόμενο θέμα Φανταστικά ζώα Ο Αετός του Καυκάσου,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Διακεκριμένος Ερευνητής 2018» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας Διακεκριμένος Ερευνητής 2018» ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧΕΔΙΟ ΧΟΡΗΓΙΩΝ Προγράμματα «RESTART 2016-2020» για Έρευνα, Τεχνολογική Ανάπτυξη και Καινοτομία του Ιδρύματος Προώθησης Έρευνας ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «Καλλιέργεια Κουλτούρας ΕΤΑΚ» ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΘΕΣΜΟΥ BRAVO SUSTAINABILITY DIALOGUE & AWARDS 2018 Το Bravo Sustainability Dialogue, που φέτος κλείνει 8 χρόνια προσφοράς, αποτελεί ένα Θεσμό διαλόγου και διαβούλευσης πάνω στα θέματα της Βιώσιμης

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ.

ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΤΜΗΜΑ Β ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Αρ. Πρωτ /Γ Βαθ. Προτερ. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ----- ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ Π/ΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Δ/ΝΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ Να διατηρηθεί μέχρι.. Βαθμός Ασφαλείας Μαρούσι,

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ» ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΣΚΟΠΟΣ Ο Διαγωνισμός με τίτλο: «ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΙΩΣΙΜΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΡΩΝ», διοργανώνεται από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ"

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ---- ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. & Δ.Ε. ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Β ΑΘΗΝΑΣ ---- Αγ. Παρασκευή,15-02-2018 Αρ. Πρωτ.: 2850/Φ.22.7

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΟΣ 1ΗΣ ΑΠΟ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΟΣ 1ΗΣ ΑΠΟ 4 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙ ΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2009 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΤΕΣΣΕΡΙΣ (4) ΘΕΜΑ: «EΚΘΕΣΙΑΚΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

Γενικά "Αll Pack Hellas"

Γενικά Αll Pack Hellas Γενικά "Αll Pack Hellas" Είναι το όνομα του περιοδικού συσκευασίας το οποίο έκανε την εμφάνισή του το 2004. Το All Pack Hellas είναι το δικό σας περιοδικό, το οποίο αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωσης και

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΙΔΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑ: ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ Ο Δήμος Χανίων διοργανώνει διαγωνισμό ιδεών (εφεξής «ο Διαγωνισμός» ), με θέμα : ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ TOΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή

Φωτογραφικός ιαγωνισµός. στις Κατασκευές στην Κύπρο;». ΟΡΟΙ ΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ. 3. Εντοπισµός των κακών πρακτικών ως περιπτώσεις προς αποφυγή Επαρχιακό Τµήµα Λευκωσίας-Κερύνειας Φωτογραφικός ιαγωνισµός «Ασφάλεια στις Κατασκευές στην Κύπρο;» Ο Σύλλογος Πολιτικών ικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) προκηρύσσει ιαγωνισµό Φωτογραφίας µε θέµα: «Ασφάλεια

Διαβάστε περισσότερα

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής»

Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Ανοιχτή προκήρυξη του διεθνούς φωτογραφικού διαγωνισμού με θέμα: «Καταστροφή των μνημείων της Χριστιανικής Ανατολής» Οι γενικές πληροφορίες του διαγωνισμού. Η Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας, (Δ.Σ.Ο.)

Διαβάστε περισσότερα

Dojo", Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά)

Dojo, Ιρλανδία. Κοινωνικές Καινοτομίες. Κοινωνική Επιχείρηση. Κοινωνικός Επιχειρηματίας. Μέρος Πρώτο (διάρκεια 7 λεπτά) Σύντομη Εισαγωγή Η μελέτη περίπτωσης χωρίζεται σε τρία τμήματα. Τα δύο πρώτα (ορισμοί και παρουσίαση της κοινωνικής καινοτομίας) παρουσιάζονται στους μαθητές από τον καθηγητή (ή τον εθελοντή). Το δεύτερο

Διαβάστε περισσότερα

Βραβείο Καθηγητή Γερμανικών 2017

Βραβείο Καθηγητή Γερμανικών 2017 Βραβείο Καθηγητή Γερμανικών 2017 Η Πρεσβεία της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας προκηρύσσει εφέτος για δωδέκατη φορά το διαγωνισμό για το «Βραβείο Καθηγητή Γερμανικών». Το βραβείο απονέμεται σε

Διαβάστε περισσότερα

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo

π 3 μέσα στην 32η Athens International Jewellery Show 1-4 Μαρτίου 2019, Metropolitan Expo Η CHEAPART συνεχίζει και επεκτείνει τη συνεργασία της με τη ΔΕΘ στην 32η Athens International Jewellery Show. Αξιοποιώντας το δημιουργικό δυναμικό του design και της τέχνης, τρεις καταξιωμένοι οργανισμοί

Διαβάστε περισσότερα

IOO% HOTEL DESIGN AWARDS

IOO% HOTEL DESIGN AWARDS 2 0 1 9 BY 6 th 2019 Ξεκινά η υποβολή έργων από Ελλάδα και Κύπρο, για το σηµαντικότερο Διαγωνισµό Ξενοδοχειακού Σχεδιασµού! Π Ε Ρ Ι Ε Χ Ο Μ Ε Ν Α 03 ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 03 ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

- Εμπειρία στην επιμέλεια και οργάνωση διεθνών καλλιτεχνικών δράσεων

- Εμπειρία στην επιμέλεια και οργάνωση διεθνών καλλιτεχνικών δράσεων 1. Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία «Ελευσίνα 2021 - Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Διευθυντής «Τέχνης στο Δημόσιο Χώρο» Περιγραφή θέσης Υπεύθυνος για την επιμέλεια και την οργάνωση παραγωγής των έργων και δράσεων

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: Ευρωπαϊκά βραβεία προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2014

ΘΕΜΑ: Ευρωπαϊκά βραβεία προώθησης της Επιχειρηματικότητας 2014 Ελληνική ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΕΝ. Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ Δ/ΝΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΜΕ ΦΑΞ & E-MAIL Αθήνα, 30 Ιανουαρίου 2014 Α.Π. 3284

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (υπογραμμίζονται τα σημεία τα οποία διαφοροποιούνται σε σχέση με την 1 η ανακοίνωση) 1. Γενικά 2. Ηλικιακές ομάδες-κατηγορίες ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 1 ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός για τον Έλεγχο του Καπνίσματος-2 η ανακοίνωση http://www.smokefreegreece.org/ Αθήνα, 15/10/2013 1 ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός για τον

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Διοργάνωση Εικαστικών Εκθέσεων Performances στο Σπίτι της Κύπρου στην Αθήνα ΕΝΤΥΠΟ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΑΙΤΗΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΧΡΗΣΗ ΑΡ. ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΗΜΕΡ. ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΙΤΛΟΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ 1 Προβολή/

Διαβάστε περισσότερα

Λευκωσία, 23 Σεπτεμβρίου 2015. Κυρίες/Κύριοι,

Λευκωσία, 23 Σεπτεμβρίου 2015. Κυρίες/Κύριοι, Λευκωσία, 23 Σεπτεμβρίου 2015 ΠΡΟΣ: Όλα τα Μέλη Κυρίες/Κύριοι, Βράβευση για σύναψη Πράσινων ημοσίων Συμβάσεων Το Τμήμα Περιβάλλοντος σε συνεργασία με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ. Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017

ΕΠΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ - ΚΕΡΥΝΕΙΑΣ. Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017 Φωτογραφικός Διαγωνισμός «Αρχαίες Κατασκευές της Κύπρου» 10 Μαΐου 2017 Ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) Επαρχιακό Τμήμα Λευκωσίας- Κερύνειας (Οργανωτής) προκηρύσσει Διαγωνισμό Φωτογραφίας

Διαβάστε περισσότερα

Α.1. Μαθητές σχολών αργυροχρυσοχοΐας (Ομάδες μαθητών μέχρι 2 προσώπων) Α.2. Σπουδαστές σχολών σχεδιασμού (Ομάδες σχεδιαστών μέχρι 2 προσώπων)

Α.1. Μαθητές σχολών αργυροχρυσοχοΐας (Ομάδες μαθητών μέχρι 2 προσώπων) Α.2. Σπουδαστές σχολών σχεδιασμού (Ομάδες σχεδιαστών μέχρι 2 προσώπων) 28 ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΦΙΛΟΤΕΧΝΗΣΗΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών (ΠΟΒΑΚΩ) σε συνεργασία με τη ΔΕΘ - HELEXPO,

Διαβάστε περισσότερα

«Το σχολείο μας» Το σχολείο που ζήσαμε - Το σχολείο που ονειρευόμαστε

«Το σχολείο μας» Το σχολείο που ζήσαμε - Το σχολείο που ονειρευόμαστε Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης Σχολικού Υλικού (ΕΚΕΔΙΣΥ) και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων

Διαβάστε περισσότερα

ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΟΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 2014 Επιβράβευση των κορυφαίων πρωτοβουλιών της κοινωνίας πολιτών

ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΟΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 2014 Επιβράβευση των κορυφαίων πρωτοβουλιών της κοινωνίας πολιτών Ευρωπαϊκή Οικονομική και Κοινωνική Επιτροπή ΒΡΑΒΕΙΟ ΤΗΣ ΕΟΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ 2014 Επιβράβευση των κορυφαίων πρωτοβουλιών της κοινωνίας πολιτών ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα

Όροι συμμετοχής. απαραίτητες προϋποθέσεις (α) (β) CPS Paphos Branch δηλώσεις συμμετοχής Δικαίωμα Συμμετοχής Κριτική πνευματικά δικαιώματα ς ώ ς ύ ά ά Τι είναι: Ο Φωτομαραθώνιος είναι μια δράση η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να δουν την πόλη μέσα από μια νέα διάσταση. Τους ωθεί, μέσα από μια φωτογραφική πρόκληση να ανακαλύψουν νέες έννοιες

Διαβάστε περισσότερα

AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ

AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΘΕΜΑ: Σύνθεση με τρία αντικείμενα ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ: Η σύνθεση περιλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΥΟ (2)

AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΥΟ (2) AΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 ΚΟΙΝΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΥΟ (2) ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: 1. Απεικόνιση του θέματος στον καθορισμένο

Διαβάστε περισσότερα

_Η αποστολή της eleusis21 είναι να καλλιεργήσει στην εύφορη γη της Ελευσίνας το σπόρο της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της γνώσης.

_Η αποστολή της eleusis21 είναι να καλλιεργήσει στην εύφορη γη της Ελευσίνας το σπόρο της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της γνώσης. 1. Τι είναι _Η αποστολή της eleusis21 είναι να καλλιεργήσει στην εύφορη γη της Ελευσίνας το σπόρο της δημιουργικότητας, της καινοτομίας και της γνώσης. _Στόχος μας για να γίνει η Ελευσίνα Πολιτιστική Πρωτεύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων

ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων ΛΥΣΙΑΣ 2006: 10ος Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός µέσω Internet Υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευµάτων Ο Πανελλήνιος Μαθητικός ιαγωνισµός ΛΥΣΙΑΣ ανοίγει τις πύλες του για 10η

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Social Business Excellence Awards 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Social Business Excellence Awards 2014 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Διαγωνισμός Βραβείων Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας Social Business Excellence Awards 2014 Μάθετε περισσότερα για το θεσμό των βραβείων και δηλώστε συμμετοχή στο σύνδεσμο www.social-business-awards.gr

Διαβάστε περισσότερα

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ EUROPEAN LANGUAGE LABEL ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ 2013

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ EUROPEAN LANGUAGE LABEL ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ 2013 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ------ ΙΔΡΥΜΑ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ (Ι.Κ.Υ.) ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ------ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα