auto7 Δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα γινόταν η χειρότερη δυνατή επιλογή στον καθορισμό των τελών κυκλοφορίας, με τη γνωστή (522//27 ΝΟΕ15) BMW i8 > σ.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 Δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα γινόταν η χειρότερη δυνατή επιλογή στον καθορισμό των τελών κυκλοφορίας, με τη γνωστή (522//27 ΝΟΕ15) BMW i8 > σ."

Transcript

1 διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το auto7 2 Δοκιμή BMW i8 Ματιά στο μέλλον 5 Παρουσίαση Οδηγούμε το νέο Opel Astra 6 Νέα 8 Αγορά (522//15) BMW i8 > σ.2 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα γινόταν η χειρότερη δυνατή επιλογή στον καθορισμό των τελών κυκλοφορίας, με τη γνωστή μέθοδο των «κυβικών» που ακολουθούν όλοι οι άσχετοι που ασχολούνται με το αυτοκίνητο στο κράτος -πολιτικοί και «υπηρεσιακοί παράγοντες»- δεκαετίες τώρα. Και -λες και καθένας που έρχεται στην εξουσία προσπαθεί να δείξει ότι είναι πιο... άσχετος (για να μη χρησιμοποιήσουμε βαρύτερη έκφραση) από τους προηγούμενους- αυτοί πήγαν τη βλακεία ένα ακόμα βήμα παραπέρα, εφαρμόζοντας παράμετρο κυβισμού και στα... υβριδικά αυτοκίνητα, που έχουν εντελώς διαφορετική λειτουργία από τα συμβατικά. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα της ανισόρροπης τακτικής τους είναι ότι το σημερινό Prius που είναι πιο οικονομικό από τα παλιότερα, τα οποία είχαν μικρότερου κυβισμού βενζινοκινητήρα, επιβαρύνεται με τέλη κυκλοφορίας λόγω της αύξησης του κυβισμού του θερμικού κινητήρα του, ενώ εκείνα απαλλάσσονται. Τιμωρείται δηλαδή όποιος προσπαθεί να κάνει οικονομία και να προστατεύσει το περιβάλλον εκπέμποντας λιγότερους ρύπους! Αλλά τι περιμένει κανείς από μία κυβέρνηση με πρωθυπουργό «μηχανικό» ο οποίος είχε μιλήσει για... καύση διοξειδίου του άνθρακα!!!

2 BMW i8 (δοκιμή)////σ.2 Ματιά στο μέλλον Εικόνα από το μέλλον προσφέρει το φουτουριστικό υπεραυτοκίνητο της BMW, κατασκευασμένο από σύνθετα υλικά και αλουμίνιο, με υβριδικό σύστημα παροχής ισχύος που προσφέρει επιδόσεις υπεραυτοκινήτου αλλά και ηλεκτροκίνηση με ελάχιστο κόστος στην πόλη, με τετρακίνηση, ιδανική κατανομή βάρους και εξαιρετικό στήσιμο _του Πάνου Φιλιππακόπουλου Αυτοκίνητα σαν την i8 ξεφεύγουν από την παραδοσιακή λογική της «δοκιμής» από ένα δημοσιογραφικό μέσο. Τί ακριβώς να δοκιμάσεις και να αξιολογήσεις σ ένα αυτοκίνητο που βρίσκεται μπροστά από την εποχή του, χρησιμοποιεί εξωτικές τεχνολογίες και κοστίζει μια περιουσία, ειδικά στην Ελλάδα όπου το 45% περίπου της αξίας του είναι φόροι;! Και τί να γράψεις για... χώρους και ντουλαπάκια σ ένα αυτοκίνητο που είναι πρώτα απ όλα ένα τεχνολογικό εργαστήριο και ταυτόχρονα μια μηχανή απόλυτης οδηγικής απόλαυσης; Εν πάση περιπτώσει, αφού είχαμε την τύχη να το έχουμε στα χέρια μας για μερικές μέρες επί ελληνικού εδάφους, έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε μία... αναφορά για αυτή μας την εμπειρία. αμάξωμα-εσωτερικό_το αυτοκίνητο είναι κουπέ με αμάξωμα από σύνθετο υλικό (πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα) και με διάταξη 2+2 θέσεων στο εσωτερικό του. Στην πράξη η i8 αποτελείται από δύο τμήματα, το ένα από τα οποία είναι το αμάξωμα και το άλλο είναι το αλουμινένιο «δάπεδο» στο οποίο ενσωματώνονται η ανάρτηση, ο κινητήρας εσωτερικής καύσης, ο ηλεκτροκινητήρας, οι μπαταρίες και όλο το υδραυλικό και ηλεκτρικό κύκλωμα του αυτοκινήτου. Το εσωτερικό είναι αρκετά φουτουριστικό με τις οθόνες και τα ψηφιακά όργανα που υπάρχουν στο ταμπλό, αλλά για να μην έχει κανείς οποιαδήποτε αμφιβολία ότι πρόκειται για μία BMW, είναι σαφής η οδηγοκεντρική αίσθηση που υπάρχει σε όλα τα αυτοκίνητα της βαυαρικής εταιρείας, η γνωστή έλλειψη επαρκών θέσεων για μικροαντικείμενα στην οποία επίσης επιμένει η BMW, αλλά και μια πολύ υψηλή ποιότητα κατασκευής για να θυμίζει την καταγωγή του αυτοκινήτου. Βασικά η i8 είναι ένα αυτοκίνητο φτιαγμένο πρώτα και κύρια για τον οδηγό, άντε και -σε μικρότερο βαθμό βεβαίως- για τον... τυχερό που αυτός θα δεχτεί να πάρει μαζί του στο δεξί εμπρός κάθισμα! Προς αυτήν τη λογική συνηγορεί άλλωστε και ο χώρος «αποσκευών» που είναι επιπέδου μίνι αυτοκινήτου, με χωρητικότητα μόλις 154 λίτρων. Λόγω της υψηλής φορολογίας η τιμή της i8 στην Ελλάδα ξεκινάει από ευρώ, από τα οποία περισσότερα από είναι φόροι. Με πλουσιότατο εξοπλισμό βέβαια, αλλά, όπως και να το κάνουμε, ό,τι εξοπλισμό και να έχει, η τιμή ξεπερνάει τα... γήινα όρια!

3 BMW i8 (δοκιμή)////σ.3 κινητήρας-κιβώτιο_το σύστημα παροχής ισχύος χρησιμοποιεί τον 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.5 τούρμπο, που είναι τοποθετημένος στο κέντρο και αποδίδει ισχύ ίππων και ροπή 32,6 kgm στις στροφές, την οποία μεταδίδει στους πίσω τροχούς. Συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 131 ίππων, ο οποίος αποδίδει ροπή 25,5 kgm από μηδενικές στροφές και κινεί τους εμπρός τροχούς. Η i8 είναι, λοιπόν, τετρακίνητη και η ανεξάρτητη λειτουργία των δύο κινητήρων προσφέρει συνολική ισχύ ίση με το άθροισμα της απόδοσής τους ή αλλιώς 362 ίππους! Είναι, λοιπόν, από τα αυτοκίνητα που σε κολλάνε στην πλάτη του καθίσματος όταν πατάς βαθιά το γκάζι και σε παρακινούν να βρεθείς σε έναν έρημο ανοιχτό δρόμο για να απολαύσεις της επιταχύνσεις που μπορούν να σου προσφέρουν. Οι επιδόσεις που αναφέρει η BMW είναι επιτάχυνση από 0 ως 100 χλμ./ώρα σε μόλις 4,4, από 0 ως μ. σε 22,8, ενώ η μέγιστη ταχύτητα περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Το αυτόματο κιβώτιο των έξι ταχυτήτων ελάχιστα κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς είναι πολύ γρήγορο στις αλλαγές. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κίνησης του αυτοκινήτου αποκλειστικά από τον ηλεκτροκινητήρα με ταχύτητα έως 120 χλμ./ώρα και για απόσταση έως 35 χλμ. (με πλήρως φορτισμένη μπαταρία, η οποία φορτίζεται και από την «πρίζα»), με την i8 σε αυτήν τη φάση λειτουργίας να είναι προσθιοκίνητη. Το σημαντικό με αυτό το αυτοκίνητο είναι ότι προσφέρει κορυφαίες επιδόσεις με εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση, που μέσα στην πόλη, όταν η μπαταρία είναι φορτισμένη, μπορεί να πέσει κάτω από τα επίπεδα ενός μίνι! Αν κινείται μόνο με τον ηλεκτροκινητήρα, το κόστος αυτής της κίνησης μπορεί να πέσει και κάτω από τα 5 ευρώ για 100 χλμ! Χαρακτηριστικό είναι ότι οι τυποποιημένες εκπομπές CO2 της i8 είναι μόλις 49 g/km.

4 BMW i8 (δοκιμή)////σ.3 οδηγώντας_εντάξει, για BMW μιλάμε, οπότε είμαστε συνηθισμένοι σε αυτοκίνητα με οδική συμπεριφορά πολύ άνω του μέσου όρου, αυτοκίνητα στημένα πολύ καλά, με στόχο να προσφέρουν οδηγική απόλαυση. Προσέξτε όμως! Εδώ μιλάμε για μια BMW που έχει επιπλέον και κάποια χαρακτηριστικά, πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις, τα οποία προδιαθέτουν για κάτι πάνω από το μέσο όρο ακόμα και αυτής της BMW! Η μείωση του βάρους που προσφέρει ο συνδυασμός αλουμινίου και σύνθετων υλικών, το χαμηλό κέντρο βάρους, η σχεδόν ιδανική κατανομή του βάρους ανάμεσα στους δύο άξονες (49/51% εμπρός - πίσω), το χαμηλό μη φερόμενο βάρος και οι εξελιγμένες αναρτήσεις με τα διπλά ψαλίδια εμπρός και το σύστημα πολλαπλών συνδέσμων πίσω, είναι στοιχεία που προδιαθέτουν για μία οδική συμπεριφορά σχεδόν αγωνιστικού αυτοκινήτου. Προσθέστε κι ένα εξαιρετικό -όπως πάντα από τη BMW- τιμόνι και τα αντίστοιχου επιπέδου φρένα και έχετε ένα αυτοκίνητο στο οποίο μπαίνεις μέσα και δεν θέλεις να βγεις! Σημαδεύεις, στρίβεις, βγαίνεις εκεί ακριβώς που πρέπει να βγεις, χωρίς την παραμικρή δυσκολία, χωρίς το παραμικρό άγχος (εφόσον φυσικά ξέρεις τι κάνεις, γιατί τόσο δυνατά και γρήγορα αυτοκίνητα είναι «εύκολα» για αυτούς που έχουν τις γνώσεις και την εμπειρία, αλλά και την αυτοσυγκράτηση για να τα κάνουν εύκολα). επίλογος_αν σου αρέσουν τα αυτοκίνητα και αν απολαμβάνεις πραγματικά την οδήγηση, έτσι και μπεις μέσα σ αυτό το αυτοκίνητο... μόνο σηκωτό σε βγάζουν από αυτό! Ένα αυτοκίνητο που μπορεί τη μια στιγμή να είναι εκρηκτικό και να οδηγείται με ρυθμούς αγωνιστικού και την άλλη στιγμή να κινείται εντελώς αθόρυβα στην κίνηση της πόλης με κόστος χαμηλότερο από των τρόλεϊ. Μόνο όταν ξαναθυμηθείς την τιμή του προσγειώνεσαι στην πραγματικότητα και αντιλαμβάνεσαι ότι όλη αυτή η τεχνολογία μπορεί να σου προσφέρει πολλά στο μέλλον, αλλά είναι ακόμα πολύ ακριβή για να εφαρμοστεί στα σημερινά αυτοκίνητα. υπέρ _ Υβριδικό σύστημα παραγωγής ισχύος _ Οδική συμπεριφορά _ Επιδόσεις _ Κατανάλωση _ Τιμόνι _ Φρένα _ Τεχνολογία αιχμής κατά _ Αποθηκευτικοί χώροι γενικώς _ Άνοιγμα θυρών προς τα πάνω όχι και πολύ πρακτικό Περισσότερες δοκιμές gr/?auto7/11/μονες-δοκιμες

5 Πανελλαδική παρουσίαση στην Αττική Οδηγούμε το νέο Opel Astra (παρουσίαση)////σ.5 Η πανελλαδική δημοσιογραφική παρουσίαση με μία εκδήλωση στο πλανητάριο του Ευγενιδείου Ιδρύματος (μια που μιλάμε για... άστρα!) σηματοδοτεί και την έναρξη τη διάθεσης στην ελληνική αγορά του νέου Astra_του Πάνου Φιλιππακόπουλου Έχοντας ήδη εξελίξει τα αυτοκίνητά τους στα μηχανικά μέρη (με τη βοήθεια και των ηλεκτρονικών) και το αμάξωμα σε βαθμό που δύσκολα μπορεί ο μέσος οδηγός να αξιολογήσει νέες βελτιώσεις (που ούτως ή άλλως γίνονται σε κάθε νέο μοντέλο), οι κατασκευαστές στρέφονται πλέον προς τα κάθε είδους ηλεκτρονικά βοηθήματα και συστήματα ασφαλείας, επικοινωνίας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας και σε οτιδήποτε κάνει πιο άνετη και ευχάριστη τη ζωή των επιβατών μέσα στα αυτοκίνητα. Ταυτόχρονα, ο καθένας προσπαθεί να εξελίξει και να τονίσει τα στοιχεία που ταυτίζονται με την «εικόνα» του, με την Opel να ενισχύει τον «οικογενειακό» και ποιοτικό χαρακτήρα του νέου Astra. Τα σημεία στα οποία δόθηκε έμφαση κατά την παρουσίασή του, είναι το νέο «έξυπνο» σύστημα φωτισμού IntelliLux τεχνολογίας LED, τα νέα καθίσματα (με λειτουργία «μασάζ», εξαερισμό και πολλές ρυθμίσεις), τα διάφορα ηλεκτρονικά οδηγικά βοηθήματα και τη νέα γενιά του συστήματος IntelliLink infotainment, που είναι συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay. Μαζί με αυτά πρέπει να τονίσουμε και την εντυπωσιακή ποιοτική αναβάθμιση του εσωτερικού. Το νέο Astra είναι ελαφρά μικρότερο από το προηγούμενο (5 εκατοστά μικρότερο μήκος, μεταξόνιο μειωμένο κατά 2 εκατοστά) και μέχρι και 200 κιλά ελαφρύτερο, χωρίς όμως να μειωθούν οι καλοί εσωτερικοί χώροι. Το αυτοκίνητο προσφέρεται με τον χιλιάρη βενζινοκινητήρας των 105 ίππων και το ντίζελ 1.6 σε εκδόσεις 110 και 136 ίππων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οδηγήσαμε το ντίζελ 1.6 των 136 ίππων. Ένα κινητήρα που για μια ακόμα φορά μας εντυπωσίασε με τη δύναμη και την πολιτισμένη λειτουργία του. Βελτιωμένη είναι η ποιότητα κύλισης, ενώ το νέο σύστημα έξυπνων φώτων είναι φυσικά μια σημαντική πρωτιά για την κατηγορία. Η οδική συμπεριφορά δεν θα προβληματίσει κανένα, τα φρένα έχουν καλή αίσθηση και συνολικά το αυτοκίνητο προβάλλει μια εικόνα ποιοτικής οικογενειακής μετακίνησης. Οι τιμές ξεκινούν από ευρώ χωρίς απόσυρση ( ευρώ με απόσυρση) για το βενζινοκίνητο χιλιάρι των 105 ίππων με εξοπλισμό που περιλαμβάνει στάνταρ ESP, 6 αερόσακους, πακέτο υποβοήθησης οδηγού (με κάμερα προειδοποίησης μπροστινής σύγκρουσης και λειτουργία περιορισμού σύγκρουσης, ένδειξη απόστασής προπορευόμενου οχήματος, υποβοήθηση διατήρησης πορείας, αναγνώριση σημάτων οδικής κυκλοφορίας), αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρική ρύθμιση μέσης καθίσματος οδηγού, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους, αναδιπλούμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, ηλεκτροχρωματικό εσωτερικό καθρέφτη, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, cruise control, προβολείς ομίχλης, ζάντες αλουμινίου, σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, ηχοσύστημα με θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, υπολογιστή ταξιδιού κλπ. Περισσότερες φωτογραφίες

6 (νέα)////σ.6 Η Fiat αποκάλυψε το 124 Spider Σχεδόν μισό αιώνα μετά την παρουσίαση του πρώτου 124 Spider, η Fiat επανέρχεται στην κατηγορία των ανοιχτών διθέσιων σπορ αυτοκινήτων μ ένα ομώνυμο μοντέλο, που εξελίχθηκε σε συνεργασία μ ένα καταξιωμένο κατασκευαστή του είδους, τη Mazda. Βασισμένο στη νέα γενιά του MX-5, το 124 Spider έχει παρ όλα αυτά ιταλική «καρδιά», αφού κινείται από τον ιταλικό κινητήρα τούρμπο 1.4 Multiair, που αποδίδει εδώ 140 ίππους και ροπή 24,5 kgm. Το αυτοκίνητο έχει υφασμάτινη οροφή και φυσικά, λόγω της συγγένειας με το MX-5, έχει πίσω κίνηση και χαμηλό κέντρο βάρους, ενώ οι αναρτήσεις, που στηρίζονται σε υποπλαίσια, είναι με διπλά ψαλίδια εμπρός και σύστημα πολλαπλών συνδέσμων πίσω. Το κιβώτιο ταχυτήτων είναι χειροκίνητο με έξι ταχύτητες και τα φρένα αεριζόμενοι δίσκοι εμπρός και απλοί δίσκοι πίσω. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Fiat, το λανσάρισμα του αυτοκινήτου θα γίνει το καλοκαίρι του Τα 10 υποψήφια για το «Αυτοκίνητο του 2016» Την Τετάρτη 18/11 ξεκίνησε η διαδικασία επιλογής του «Αυτοκινήτου του 2016» από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό θεσμό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα» με την ψηφοφορία για την επιλογή των 10 αυτοκινήτων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του θεσμού τον επόμενο μήνα. Η επιλογή του «Αυτοκινήτου του 2016» θα γίνει στις 10 Δεκεμβρίου ανάμεσα στους 10 «φιναλίστ» με μυστική ψηφοφορία από τα μέλη του θεσμού, που είναι επαγγελματίες δημοσιογράφοι οι οποίοι ασχολούνται με την αυτοκινητική ενημέρωση σε διάφορα μέσα (μεταξύ των οποίων και το auto7) στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Τα αυτοκίνητα της τελικής φάσης, από τα οποία θα αναδειχθεί το «Αυτοκίνητο του 2016» είναι (με αλφαβητική σειρά) τα Citroen C1/ Peugeot 108, Fiat 500X, Ford Mondeo, Hyundai i20, Jeep Renegade, Opel Astra, Renault Twingo, Smart Fortwo/Forfour, SsangYong Tivoli, VW Passat. Χορηγοί του θεσμού φέτος, είναι το φυσικό αέριο κίνησης «Fisikon», το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, το Kitchen Bar και τα λιπαντικά Eneos.

7 (νέα)////σ.7 Η VW παρουσίασε το Beetle Dune Στην έκθεση αυτοκινήτου του Λος Άντζελες η VW παρουσίασε μία crossover έκδοση του Beetle με το όνομα Dune, η οποία θα είναι διαθέσιμη και στην ευρωπαϊκή αγορά. Πρόκειται για ένα υπερυψωμένο κατά 10 χιλιοστά Beetle (επιλογή που υπονοεί κι έναν «εκτός δρόμου» χαρακτήρα) με μεγάλους τροχούς 18, ο περιπετειώδης και δυναμικός χαρακτήρας του οποίου τονίζεται και από στιλιστικές λεπτομέρειες και λογότυπα Dune στο αμάξωμα και το εσωτερικό. Το Beetle Dune θα προσφέρεται και στις δύο εκδόσεις αμαξώματος του Beetle, κλειστή και καμπριολέ με υφασμάτινη οροφή. Στην Ευρώπη θα είναι διαθέσιμο με τρεις βενζινοκινητήρες, 1.2 TSI με 105 ίππους, 1.4 TSI με 150 ίππους και 2λιτρο TSI με 220 ίππους, όπως και με τον 2λιτρο ντίζελ σε εκδόσεις 110 και 150 ίππων. Δοκιμές αυτόνομης οδήγησης από τη SsangYong H SsangYong σε συνεργασία με το KATECH (Ινστιτούτο Τεχνολογίας Αυτοκινήτων της Κορέας) οργάνωσε το «Next Generation e-mobility Tech Show», επιδεικνύοντας τις ερευνητικές της δραστηριότητες για την αυτοκίνηση του μέλλοντος. Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης έκανε δοκιμές αυτόνομης οδήγησης με ένα Korando, το οποίο εκτέλεσε επιτυχημένα χωρίς οδηγό διαδικασίες μεταβολής ταχύτητας σε ανοιχτό δρόμο, αλλαγής πορείας σε καμπές, αποφυγής εμποδίων κλπ. Στο πλαίσιο της ίδιας εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν και δοκιμές του μελλοντικού ηλεκτρικού της μοντέλου, Tivoli EVR (Electric Vehicle with Range extender), το οποίο διαθέτει και σύστημα επέκτασης αυτονομίας με μονοκύλινδρο βενζινοκινητήρα 325 κ.εκ. Ο ηλεκτροκινητήρας του έχει ισχύ 109 ίππων και η μπαταρία πολυμερών λιθίου προσφέρει αυτονομία 125 χιλιομέτρων με ηλεκτροκίνηση, ενώ η αυτονομία με τη λειτουργία του βενζινοκινητήρα επέκτασης αυτονομίας φτάνει τα 400 χιλιόμετρα με μέγιστη ταχύτητα 150 χλμ./ώρα. Η SsangYong υπολογίζει να ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή του Tivoli EVR μέχρι το 2019.

8 (αγορά)////σ.8 Ήρθε το ανανεωμένο Hyundai i30 Διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις ντίζελ (1.4 με 90 ίππους και 1.6 με 110 ίππους και αυτόματο κιβώτιο) είναι πλέον στην ελληνική αγορά το ανανεωμένο Hyundai i30. Η τιμή του ξεκινάει από ευρώ χωρίς απόσυρση ( με απόσυρση) για το 1.4, με πλήρη εξοπλισμό που περιλαμβάνει στάνταρ ΕSP με hill holder, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, ραδιο-cd με θύρα USB, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών, προβολείς ομίχλης και ζάντες αλουμινίου. Ήρθε το ανανεωμένο VW Touareg Διαθέσιμο στην ελληνική αγορά είναι το ανανεωμένο Touareg, με 3λιτρο κινητήρα ντίζελ 262 ίππων και αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων. Στην Ελλάδα το αυτοκίνητο προσφέρεται στην έκδοση «Terrain Tech» με ενισχυμένες εκτός δρόμου δυνατότητες, η οποία περιλαμβάνει κλασικό διαφορικό με δυνατότητα κλειδώματος, σε συνδυασμό με σύστημα επιπλέον επιλογής κοντών σχέσεων, μπλοκέ (100%) πίσω διαφορικό και ενισχυμένη ανάρτηση με αυξημένη απόσταση από το έδαφος (10 χιλιοστά εμπρός και 15 πίσω). Η τιμή του Touareg είναι ευρώ, μ ένα εξαιρετικά πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού. Στάνταρ είναι όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες και ο αυτόματος κλιματισμός, το ESP και 7 αερόσακοι, αλλά και σύστημα αυτόματης πέδησης για αποφυγή συγκρούσεων στην πόλη, σύστημα προειδοποίησης για ύπαρξη οχήματος στο νεκρό σημείο, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων, σύστημα προστασίας από ανατροπή και προετοιμασίας πρόσκρουσης, νέα γενιά αυτόματου cruise control που, εκτός της αυξομείωσης ταχύτητα για την παρακολούθηση του ρυθμού κυκλοφορίας, επικοινωνεί με άλλα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και αν ανιχνευθεί κίνδυνος σύγκρουσης από πίσω, επεμβαίνει επιταχύνοντας το Touareg (εφόσον βέβαια υπάρχει διαθέσιμος χώρος μπροστά), προβολείς με ξένον, προβολείς ομίχλης με στατικό φωτισμό στροφής, αισθητήρες παρκαρίσματος εμπρός και πίσω, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, ζάντες αλουμινίου, δερμάτινο σαλόνι, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, θερμαινόμενο τιμόνι με χειριστήριο ηχοσυστήματος, ηλεκτρική υποβοήθηση πόρτας χώρου αποσκευών, ηχοσύστημα με έγχρωμη οθόνη αφής και CD changer 6 θέσεων κλπ. κλπ. Η ελληνική αγορά τον Οκτώβριο Όπως ήταν αναμενόμενο, καθώς μάλιστα τελείωσε από καιρό η περίοδος αγοράς ενοικιαζόμενων, αλλά και οι παραδόσεις κάποιων μεγάλων εταιρικών παραγγελιών, η αβεβαιότητα που δημιούργησε η προαναγγελία για αλλαγές στα τέλη κυκλοφορίας, χωρίς όμως συγκεκριμένες λεπτομέρειες, οδήγησε την αγορά αυτοκινήτου σε μεγάλη πτώση τον Οκτώβριο. Η μείωση των πωλήσεων σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα ήταν 17,6%, αντισταθμίζοντας μεγάλο μέρος της ανόδου των προηγούμενων μηνών, με το σύνολο της αγοράς πλέον αυξημένο μόνο κατά 5,5% σε σχέση με πέρσι. Τον Οκτώβριο επανήλθε στην πρώτη θέση η Toyota και στη δεύτερη η Opel, είχαμε όμως και πάλι μια πολύ καλή επίδοση από τη Mercedes, που ήταν τρίτη σε μερίδιο πωλήσεων. Καλές ήταν οι επιδόσεις των Fiat και Ford σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες, ενώ η VW έμεινε κάπως πίσω, στην ασυνήθιστη γι αυτήν 6η θέση. ETAIPEIA ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠOΣOΣTO Σεπτεμβρίου 10μήνου ΠOΣOΣTO TOYOTA % 6, % OPEL % 5, % MERCEDES % 3, % NISSAN % 5, % FIAT % 2, % VW % 5, % FORD % 2, % PEUGEOT % 4, % SUZUKI % 3, % HYUNDAI % 2, %

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKSWAGEN ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ ΕΠΙΒΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ VOLKWAGEN ΕΚΔΟΣΗ CC / P / KW Ανώτατη Προτεινόμενη Λιανική Τιμή προ Φόρων (ΑΠΛΤΠΦ) ΑΝΩΤΑΤΗ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ (ΑΠΛΤ) Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2

Ambiance 1.6 105 hp 4X2. Laureate 1.6 105hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ.

Μοναδική σχεδίαση. Οδήγηση μέσα στην πόλη, πιο απολαυστική από ποτέ. www.toyota.gr Μοναδική σχεδίαση Νέα σχεδιαστική φιλοσοφία «J-Playful» που αναδεικνύει το χαρούμενο, «παιχνιδιάρικο» και νεανικό του χαρακτήρα. Εμβληματική σχεδίαση στην μπροστινή μάσκα με το χαρακτηριστικό

Διαβάστε περισσότερα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα

Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Δοκιμάζουμε το Suzuki Baleno με το θαυματουργό χιλιάρη κινητήρα Θυμόμαστε πριν περίπου δέκα χρόνια σε μια παρουσίαση Ιαπωνικής εταιρίας, που μας είχε τονίσει ο υπεύθυνος τεχνικού τμήματος το πόσο δύσκολο

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ WAY OF NEWS. Way of Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών Ηλεκτρονική Περιοδική Έκδοση Δεκέμβριος 2009 Τεύχος 7 WAY OF NEWS Life! ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Νέο ALTO, Multimedia Cyber Station Swift Plug in Hybrid και SX4 FCV Νέο SX4 Οθόνηπίσωεπιβατών ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ Νέο Alto

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15)

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (509//31 IΟΥΛ 15) Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Fiat 500X 1.6 Multijet Η > σ.2

auto7 (509//31 IΟΥΛ 15) Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Fiat 500X 1.6 Multijet Η > σ.2 διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp Laureate 1.5 dci 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & BAΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PEUGEOT 301 - ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ 1.2 PureTech 82hp 1.6 VTi 115hp EAT6 1.6 BlueHDi 100hp Καύσιμο Πετρέλαι ο Τροφοδοσία Ηλεκτρονικός

Διαβάστε περισσότερα

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia

09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia 09/2012 99000-SPLAS-012 multimedia ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Α.Ε.Β.Ε. ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ 5, ΑΘΗΝΑ 24ΩΡΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΗΛ.: 210 9988168 www.suzuki.gr 20 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17

Νέο Yaris Σύντομος οδηγός. Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Νέο Yaris 2017 Σύντομος οδηγός Κινητήρων & Εκδόσεων 1/17 Nέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων Το σωστό μέγεθος για το μέλλον Ο νέος βενζινοκινητήρας 1,5 λίτρων συμβαδίζει με την τάση της βιομηχανίας προς κινητήρες

Διαβάστε περισσότερα

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012

ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMOKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GOLF Ισχύει από 17/10/2012 ENΔΕΙΚΤΙΚΟΣ TIMKATAΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΝΕΟΥ GLF Ισχύει από 17/10/2012 ΚΩΔΙΚΟΣ MΟΝΤΕΛΟ CC / P / KW ΤΙΜΗ ΜΕ ΦΠΑ & ΤΕΛΟΣ ΤΑΞ/ΣΗΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΠΟΣΥΡΣΗ C2 (g/km) ΜΕΣΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA

COROLL A ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA ΝΕΟ ΝΈΑ ΕΠΟΧΉ COROLLA Το νέο Toyota Corolla σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας συναρπαστικής εποχής για το Νο 1 σε πωλήσεις αυτοκίνητο στον κόσμο. Με τη μοναδική υβριδική τεχνολογία 4ης γενιάς διαθέσιμη σε

Διαβάστε περισσότερα

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο

Εσωτερικό Ακόμα πιο φροντισμένο σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται αλλά και την προσοχή στη λεπτομέρεια. Πιο high tech, τόσο Design Ιδιαίτερα εκτεταμένη ανανέωση που ξεπερνά κατά πολύ τα συνηθισμένα όρια ενός facelift. Δίνει σε σημαντικό βαθμό το δικαίωμα να μιλάμε για νέα μοντέλα. Εμπρός μέρος έχει αλλάξει ριζικά μορφή. Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αυτήν την εβδομάδα θ αναφερθούμε σε μία προσωπική εμπειρία, γιατί το θέμα αφορά όλους όσους οδηγούν και δείχνει (466//12 ΣΕΠΤ 14)

auto7 Αυτήν την εβδομάδα θ αναφερθούμε σε μία προσωπική εμπειρία, γιατί το θέμα αφορά όλους όσους οδηγούν και δείχνει (466//12 ΣΕΠΤ 14) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ

ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟ TOYOTA ΝΕΟ TOYOTA YARIS ΝΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥΟΤΑ YARIS ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. Η ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ, ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΥΛ, ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΑΝΕΤΗ

Διαβάστε περισσότερα

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d

Το δικό σας μοντέλο B-Class: B 180 d Ενδεικτική απεικόνιση Ενδεικτική απεικόνιση Σύνοψη Βασική τιμή B 180 d Ειδικά μοντέλα & Πακέτα Χρώμα Μαύρο "night" Τροχός Ζάντες αλουμινίου[ 16"] 40.6 cm, 10 ακτινών Επένδυση Ύφασμα venlo μαύρο Διακοσμητικά

Διαβάστε περισσότερα

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change

RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ. drive the change RENAULT TWINGO MISS SIXTY ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ drive the change ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ροζ μποεμ ΖΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ζαντες amperatrice 15" μαυρο nacre ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 1.2 16V Σύστημα μετάδοσης κίνησης/κιβώτιο

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος C 180 Κατασκευαστική 205.040.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 24 993,27 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση: 001

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017.

ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 2017. ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΑ BMW / MINΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 17.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 20.000 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ < 25.000 BMW 114d 5ΘΥΡΗ:

Διαβάστε περισσότερα

Katakis Επικοινωνία: More info 1 / 24

Katakis   Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: More info 1 / 24 Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Fabia Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο

Διαβάστε περισσότερα

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική

Mercedes-Benz The best or nothing. Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική Mercerdes-Benz Τύπος GLC 250 d 4MATIC Κατασκευαστική 253.909.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 36 061,63 Χρώμα βαφής: 992 Μεταλλικό "selenite" γκρι 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154

BASE FWD M/T ΕΚΔΟΣΗ. Συνδυασμένος κύκλος (λιτ./100χλμ) 5,5 Ρύποι CO2 (γραμ./χλμ) 154 TIVOLI GA ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ & ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗ BAE FWD TD FWD DLX FWD DLX FWD A/T DLX 2 TONE FWD DLX 2 TONE FWD A/T ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ 17.900 18.900 20.200 21.800 21.800 23.400 ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις παίρνουν αποφάσεις για επιπλέον φόρους, επειδή δεν έχουν το θάρρος να πουν ανοιχτά (540//15 ΑΠΡ 16) BMW 730d > σ.

auto7 Όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις παίρνουν αποφάσεις για επιπλέον φόρους, επειδή δεν έχουν το θάρρος να πουν ανοιχτά (540//15 ΑΠΡ 16) BMW 730d > σ. διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16)

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (570//16 ΔΕΚ 16) Παρασκευή 13 Ιανουαρίου Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις!

auto7 (570//16 ΔΕΚ 16) Παρασκευή 13 Ιανουαρίου Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις! διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Skoda - Karoq

Καινούργια - Skoda - Karoq Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Skoda - Karoq Condition: Καινούργιο Body Type: 4X4/τζιπ/SUV Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Πετρέλαιο Exterior

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

Με Opel Insignia 2,0 CDTI στην Βόρεια Ελλάδα

Με Opel Insignia 2,0 CDTI στην Βόρεια Ελλάδα Με Opel Insignia 2,0 CDTI στην Βόρεια Ελλάδα Ήρθεη στιγμή που το Insignia θα δεχόταν μια ανανέωση ώστε να συνεχίσει τη λαμπρή του εμπορική πορεία. Εμείς είχαμε στα χέρια μας την έκδοση με τον δίλιτρο κινητήρα

Διαβάστε περισσότερα

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TOUAREG. ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. TO TOUAREG. ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. Έκδοση Κυβισμός, Lt Ιπποδύναμη, PS Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, gr/km Κιβώτιο Ταχυτήτων, σχέσεις Λιανική Τιμή V6 TDI BlueMotion

Διαβάστε περισσότερα

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ

e-mail: elma@mazda.gr web site: http://www.mazda.gr ΕΛΜΑ ΑΕΒΕΑ Η Mazda Motor Europe διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάσει αλλαγές στις προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού λόγω της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της. Οι φωτογραφίες που περιλαμβάνονται

Διαβάστε περισσότερα

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ

Toyota Hybrid. Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Toyota Hybrid Ηλίας Καραϊσκός Αγγελική Τσενέ Η σημερινή μας agenda Toyota & Hybrid Η τεχνολογία Toyota Hybrid Μοναδικά οφέλη Toyota Hybrid Γκάμα Test Drive Η Toyota στον κόσμο Δηλαδή Kaizen προκαλώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα»

ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» ΘΕΜΑ: «Tα υβριδικά αυτοκίνητα» Καράμπελα Καράπαπα Επιμέλεια εργασίας: Ζωή Ιωάννα ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ; Αυτός ο τύπος αυτοκινήτου ονομάζεται έτσι επειδή συνδυάζει δύο μορφές ενέργειας για να

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16)

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO

Μεγάλα τάσια τροχών Ρεζέρβα κανονικού τύπου Δύο πλαϊνές συρόμενες πόρτες PRO PRO LUDO Μαύροι ηλεκτρικοί εξωτερικοί καθρέπτες Μαύροι προφυλακτήρες Δύο ασύμμετρα ανοιγόμενες πίσω πόρτες με παράθυρο Αντιθαμβωτικό πίσω παράθυρο Πίσω υαλοκαθαριστήρας Φιμέ πλευρικά κρύσταλλα και κρύσταλλα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S

ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Sport ανάρτηση. Εφεδρικός τροχός / Ρεζέρβα ανάγκης / Kit επισκευής ελαστικού (4MOTION & BLUEMOTION) S S S S S. Φώτα ημέρας S S S S S Νέο Golf Design Generation Highline 4MOTION BLUEMOTION Ατσάλινες ζάντες 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 Ζάντες αλουμινίου ''Lyon'' 6 J X 15 με ελαστικά 195 / 65 / R15 με αντικλεπτικά μπουλόνια ασφαλείας.

Διαβάστε περισσότερα

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2

Ambiance hp 4X2. Laureate hp 4X2 DUSTER Ambiance 1.6 105 hp 4X2 Laureate 1.6 105hp 4X2 Ambiance 1.6 105 hp Laureate 1.6 105hp Ambiance 1.5 dci 110 hp 110hp ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 13.990 15.550 16.550 17.550 19.050 20.050 Κυβισμός (κ.εκ.)

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15)

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03

Volvo V60 D4. 04/Ιαν/ :03 Volvo V60 D4 04/Ιαν/2019 16:03 Δυστυχ ώς στην χώρα μας η κατηγορία των wagon δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, όπως συμβαίνει στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες. Οι Έλληνες προτιμούν τα sedan, με αποτέλεσμα

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ DOBLO CARGO.

ΝΕΟ DOBLO CARGO. ΝΕΟ DOBLO CARGO. www.fiatprofessional.gr ΝΕΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΝΕΟ ΤΙΜΟΝΙ ΜΕ ΗΧΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ UCONNECT ΜΕ ΟΘΟΝΗ ΑΦΗΣ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΌ ΚΆΘΙΣΜΑ ΤΡΙΏΝ ΘΈΣΕΩΝ ΠΟΛΥΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.)

Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.) Οδηγούμε το αγαπημένο αυτοκίνητο της οικογένειας Ανιέλι (vid.) Η επαφή με την A. Ισμαήλος Α.Ε. έχει προσθέσει μια νέα διάσταση στην επαγγελματικής μας ζωή. Σε μια εποχή που "κυνηγάμε" τη συνεχώς την παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Οι μόνοι που μπορεί να απογοητεύτηκαν από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράταση (488//27 ΦΕΒ15)

auto7 Οι μόνοι που μπορεί να απογοητεύτηκαν από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράταση (488//27 ΦΕΒ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Τελευταία ακούγονται εθνικιστικές κορώνες ως λύση για το οικονομικό μας πρόβλημα. Ας μη ξεχνάμε ότι έχουμε το... ταλέντο (486//13 ΦΕΒ15)

auto7 Τελευταία ακούγονται εθνικιστικές κορώνες ως λύση για το οικονομικό μας πρόβλημα. Ας μη ξεχνάμε ότι έχουμε το... ταλέντο (486//13 ΦΕΒ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι μας παρακολουθούν, γνωρίζουν την άποψή μας ότι σε μια χώρα με τα οικονομικά της Ελλάδας είναι αδύνατη η (524//10 ΔΕΚ15)

auto7 Όσοι μας παρακολουθούν, γνωρίζουν την άποψή μας ότι σε μια χώρα με τα οικονομικά της Ελλάδας είναι αδύνατη η (524//10 ΔΕΚ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123

http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 Τιμοκατάλογος ογος 2014 http://www.skoda.gr https://media.skoda-auto.com USERNAME:primporter PASSWORD: skoda123 ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩ Προτεινόμενη Τιμή Πώλησης ŠKODA Octavia G-TEC 5E32K5

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Είναι πραγματικά ν απορεί κανείς με τον ξετσίπωτο τρόπο με τον οποίο εξυπηρετεί η κυβέρνηση τα συμφέροντα διαφόρων, (529//29 IAN16)

auto7 Είναι πραγματικά ν απορεί κανείς με τον ξετσίπωτο τρόπο με τον οποίο εξυπηρετεί η κυβέρνηση τα συμφέροντα διαφόρων, (529//29 IAN16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο cosmos 0,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος GLA 180 d Κατασκευαστική 156.912.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 23 047,30 Χρώμα βαφής: 191 Μεταλλικό μαύρο "cosmos" 0,00 Εσωτερική επένδυση: 378

Διαβάστε περισσότερα

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή

Euro IV (Blue Tec 4) 6 - κύλινδροι - V - κινητήρας. Διάμετρος / διαδρομή Περιγραφή S 411 HD Τεχνικά στοιχεία Μήκος 10.160 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.760 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο 4.985 mm Εμπρόσθιος πρόβολος 2.215 mm Οπίσθιος

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή ,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό obsidian μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση: Mercerdes-Benz Τύπος C 200 d Κατασκευαστική 205.037.1 σειρά: EUR Όχημα στο βασικό εξοπλισμό από εργοστάσιο κατασκευαστή 31 049,15 Χρώμα βαφής: 197 Μεταλλικό "obsidian" μαύρο 819,00 Εσωτερική επένδυση:

Διαβάστε περισσότερα

NISSAN. e-nv200 EVALIA

NISSAN. e-nv200 EVALIA NISSAN e-nv200 EVALIA 40-60 min* ΤΑΧΕΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΙΚΤΟΣ ΚΥΚΛΟΣ 200 KM ΚΥΚΛΟΣ ΠΟΛΗΣ 301 KM (ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΥΠΟΥ WLTP) 7H 30min WALLBOX 21H 30min ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ ΟΙΚΙΑΚΗ ΠΡΙΖΑ *Ο χρόνος εξαρτάται από τις συνθήκες

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11.

Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση. εξατομίκευση. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο. Διαμορφωμένο 04/07/2018. Σύνολο 11. Το δικό μου C3 Hatchback 5 θυρο Διαμορφωμένο 04/07/2018 Σύνολο 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Οι πληροφορίες της διαμόρφωσής σας: Έκδοση 11.950 με ΦΠΑ /μήνα Εμφάνιση C3 Hatchback 5 θυρο συμπεριλαμβανόμενα Επίπεδο

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ.

NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. NEO TOUAREG. ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΥ. Ιπποδύναμη, PS Μέση Κατανάλωση, lt/100 km Εκπομπές CO2, g/km Λιανική Τιμή ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΛΙΑΝΙΚΗΣ. NEO TOUAREG. TERRAIN TECH 3,0lt V6 TDI SCR BMT Tiptronic,

Διαβάστε περισσότερα

Ολότελα νέο Toyota PROACE

Ολότελα νέο Toyota PROACE ALWAYS A BETTER WAY Ολότελα νέο Toyota PROACE Ο Επαγγελματίας Συνεργάτης σας! Εξοπλισμός Comfort Grade: Ατσάλινες ζάντες 16 ή 17 στο Αυτόματο (additional to Comfort): Αυτόματος πιλότος Ζάντες αλουμινίου

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ένα μόλις χρόνο μετά τις αλλαγές που έγιναν στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, συζητείται από την κυβέρνηση (559//30 ΣΕΠΤ 16)

auto7 Ένα μόλις χρόνο μετά τις αλλαγές που έγιναν στον τρόπο υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, συζητείται από την κυβέρνηση (559//30 ΣΕΠΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ

ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ACTYON SPORTS ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ Ένας νέος ισχυρότερος κινητήρας, δυναμική σχεδίαση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου, είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα του νέου SUT της SsangYong. Το νέο Actyon

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε τόσο συνηθίσει στην αντικοινωνική συμπεριφορά και την αδιαφορία για τους άλλους, που στις περισσότερες (538//01 ΑΠΡ 16)

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε τόσο συνηθίσει στην αντικοινωνική συμπεριφορά και την αδιαφορία για τους άλλους, που στις περισσότερες (538//01 ΑΠΡ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr (538//

Διαβάστε περισσότερα

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD

500L ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. 1.495hp 1.495hp 1368 1368 XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 1.495hp 1.495hp 1368 1368 POP POP STAR ΒΕΝΖΙΝΗ ΒΕΝΖΙΝΗ XXX ΕΠΙΧΡΩΜΙΩΜΕΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΛΑΒΕΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 008 ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΛΕΙ ΩΜΑΤΟΣ ΘΥΡΩΝ STD STD 011 ΤΙΜΟΝΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘ' ΥΨΟΣ STD

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΜΑΘΗΜΑ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Είναι η ηλεκτρονικά ελεγχόμενη αερανάρτηση με χαρακτηριστικά συνεχούς μεταβαλλόμενου βαθμού απόσβεσης. Πρώτη χρήση της είχαμε στο Audi Α7 ενώ σήμερα υπάρχει σε διάφορα μοντέλα όπως το Audi Q7. Σύστημα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps

Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps Οδηγούμε το νέο Golf με τον χιλιάρη κινητήρα των 110 Ps Το Golf είναι μια μοναδική περίπτωση. Έχει καταφέρει με ένα μαγικό τρόπο να αποτελεί το Πρόκειται για ένα μοντέλο "σταθμό" στην κατηγορία, το μοντέλο

Διαβάστε περισσότερα

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme

Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme 10 Σεπτεμβρίου, 2007 Δυναμικό, Ευέλικτο με Λιγότερα από 40 g CO 2 /km: Opel Flextreme Σπορ πρωτότυπο ενός όγκου λανσάρει καινοτομίες και παρουσιάζει την επαναστατική αρχιτεκτονική E-Flex Αυτονομία 55 km,

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D

Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Στα Ζαγοροχώρια με MINI Clubman One D Όταν ξέρεις πως μέσα σε μια εβδομάδα θα διανύσεις πάνω από 1500 km κάνεις προσεκτική επιλογή της παρέας σου. Σε συνεργασία λοιπόν με το πάντα εξυπηρετικό τμήμα δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής

1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός Μεταξόνιο πίσω Εμπρόσθιος πρόβολος Οπίσθιος πρόβολος Κύκλος στροφής Περιγραφή S 417 HDH Τεχνικά στοιχεία Μήκος 14.050 mm Φάρδος 2.550 mm Ύψος 3.860 mm Εσωτερικό ύψος διαδρόμου 2.100 mm Ύψος χώρου οδηγού (έδαφος) 1.060 mm Μεταξόνιο εμπρός 7.110 mm Μεταξόνιο πίσω 1.350 mm

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15)

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης

Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» και η ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., Μέλος της Συμμαχίας «Δρόμοι στο Μέλλον» ενημερώνουν για τα οφέλη της Οικολογικής Οδήγησης Γιατί Οικολογική Οδήγηση; Η έννοια της αυτοκίνησης είναι συνδεδεμένη

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου

Προσφορά Επιβατικού. Μ.ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Α.Ε.Β.Ε 8ο ΧΛΜ ΘΕΣ-ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ Σίνδος - Θεσ/νίκης WEB CLIENT. Κωδικός Τύπου 1 Βασικός Εξοπλισμός Οχήματος (1) Κωδικός 014B 0258 0290 0294 0411 0440 0442 0474 0475 0485 0520 0538 0580 0620 0666 0682 0893 0913 0968 0B03 0B51 0K11 0L 0P27 0R05 0U01 0U59 0U60 Περιγραφή Βιβλίο "Χρήσης

Διαβάστε περισσότερα

Renault Laguna

Renault Laguna Renault Laguna 2000 1.CREDITLINE ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΟΥ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΔΟΣΕΙΣ! ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ευέλικτοι με σύντομες διαδικασίες, δεκτά γραμμάτια

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα