auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)"

Transcript

1 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών φορέων και επιχειρήσεων στην κοινή προσπάθεια, κυρίως με τη συλλογή και ανταλλαγή πληροφοριών, που είναι πολύτιμες στο σχεδιασμό μέτρων και δράσεων και στην κατασκευή μεταφορικών μέσων. Κράτος, ασφαλιστικές εταιρείες και κατασκευαστές οχημάτων (σε όσες χώρες υπάρχουν) μελετούν από κοινού την κυκλοφορία και τις λεπτομέρειες των ατυχημάτων και ανταλλάσσουν πληροφορίες και προτάσεις. Είναι κάτι που δυστυχώς έλειπε στην Ελλάδα και ήταν για μας μια ευχάριστη έκπληξη η ενημέρωση για τη συνεργασία της ασφαλιστικής εταιρείας Interamerican με το Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας του ΕΜΠ για την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και στοιχείων που αφορούν την ανάλυση ατυχημάτων, τη συνεργασία με φορείς που εμπλέκονται στον τομέα της οδικής ασφάλειας και την οργάνωση εκδηλώσεων ενημέρωσης της κοινής γνώμης. Έστω και καθυστερημένα ανακαλύπτουμε αυτά που για τους άλλους είναι αυτονόητα. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα παραμείνει μια μεμονωμένη πρωτοβουλία, αλλά ότι θα γενικευθεί ως πρακτική σε όλο το φάσμα των εμπλεκομένων. η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 616# (12 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Ford Fiesta 1.0 T 125 PS Γρήγορο, οδηγοκεντρικό και πλούσιο 4 Παρουσίαση Οδηγούμε το VW T-Roc 5 Νέα 6 Αγορά 7 Κατασκοπεία Audi Q8 8 Κατασκοπεία Toyota Prius Plus 2 Δοκιμή Ford Fiesta 1.0 T 125 PS

2 Ford Fiesta 1.0 T 125 PS (δοκιμή)_σ.2 Γρήγορο, οδηγοκεντρικό και πλούσιο Με ένα δυνατό χιλιάρη κινητήρα, που προσφέρει καλές επιδόσεις με μικρή φορολογική επιβάρυνση και αξιοποιεί ένα πολύ καλά στημένο πλαίσιο, το νέο Fiesta ξεχωρίζει με τα εξαιρετικά οδικά χαρακτηριστικά του, την ποιότητα και τον εξοπλισμό του του Πάνου Φιλιππακόπουλου Για την νέα γενιά του Fiesta η Ford εστίασε ένα μεγάλο μέρος της εξέλιξής του στην σημαντική αναβάθμιση της ποιότητας του εσωτερικού και του εξοπλισμού, ώστε να αναβαθμίσει συνολικά την εικόνα του αυτοκινήτου, δημιουργώντας έτσι και μεγαλύτερο χώρο στο κάτω μέρος της γκάμας για το φθηνότερο Ka+. Το νέο Fiesta δεν έχει μεγάλη διαφορά σε διαστάσεις από το προηγούμενο. Το μεταξόνιο έχει αυξηθεί μόλις κατά 4 χιλιοστά, το εξωτερικό μήκος κατά 7,1 εκατοστά, ενώ το αυτοκίνητο είναι και λίγο φαρδύτερο (1,2 εκατοστά). εσωτερικό_οι εσωτερικοί χώροι δεν είναι από τους μεγαλύτερους της κατηγορίας και θα τους χαρακτηρίσουμε απλώς ικανοποιητικούς (ιδιαίτερα για τους πίσω επιβάτες). Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 303 λίτρα (για το 5θυρο, 292 λίτρα για το 3θυρο), χωρητικότητα πολύ καλή για τη κατηγορία. Οι χώροι για μικροπράγματα είναι απολύτως ικανοποιητικοί. Η ποιότητα κατασκευής είναι πολύ καλή, η βελτίωση της ακαμψίας του αμαξώματος και της ηχομόνωσης είναι αισθητή, ενώ η οθόνη αφής τύπου ταμπλέτας στο ταμπλό έχει ως αποτέλεσμα και τη μείωση των διαφόρων διακοπτών κατά 50%. Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή και γενικά το αυτοκίνητο έχει μια καλή εικόνα λειτουργικότητας και εργονομίας. Η μόνη παρατήρηση είναι ότι η Ford επιμένει να μην εφοδιάζει το αυτοκίνητο με χειρολαβή οροφής για το συνοδηγό! Η τιμή της συγκεκριμένης έκδοσης ξεκινάει από (5θυρο), με εξοπλισμό στον οποίο στάνταρ είναι το ESP με hill holder, 6 αερόσακοι, σύστημα υποβοήθησης διατήρησης λωρίδας, σύστημα προειδοποίησης εκτροπής από τη λωρίδα, σύστημα εντοπισμού εμποδίων εμπρός με αυτόματο φρενάρισμα, σύστημα ανίχνευσης κόπωσης οδηγού, αυτόματος κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι, θερμαινόμενοι και αναδιπλούμενοι καθρέφτες, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, αυτόματοι προβολείς, προβολείς ομίχλης με λειτουργία φωτισμού στροφής, κάμερα οπισθοπορείας, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, προσαρμοζόμενο cruise control, σύστημα αναγνώρισης σημάτων οδικής σήμανσης, υπολογιστής ταξιδιού, ζάντες αλουμινίου, ηχοσύστημα με σύστημα SYNC, Bluetooth, υποδοχή κάρτας SD και 2 θύρες USB, σύστημα Start-Stop, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Μοναδική έλλειψη είναι αυτή της ρεζέρβας. Θα υπενθυμίσουμε επίσης ότι υπάρχει εργοστασιακή εγγύηση 8 ετών, η μεγαλύτερη που προσφέρεται για αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς.

3 Ford Fiesta 1.0 T 125 PS (δοκιμή)_σ.3 κινητήρας-κιβώτιο_ Ο χιλιάρης υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας με τους 125 ίππους είναι από τους κορυφαίους κινητήρες της κατηγορίας. Προσφέρει πολύ καλές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 9,9 ), άρα και την αντίστοιχη ενεργητική ασφάλεια κι έχει ροπή από πολύ χαμηλά, κάτι που κάνει ιδιαίτερα ευχάριστη και εύκολη την καθημερινή οδήγηση. Ταυτόχρονα είναι και ένας από τους λιγότερο θορυβώδεις 3κύλινδρους κινητήρες της αγοράς. Συνδυάζεται με ένα χειροκίνητο κιβώτιο 6 ταχυτήτων, σωστά κλιμακωμένο και εύχρηστο γενικά στην καθημερινή οδήγηση, όχι πάντως κορυφαίο σε αίσθηση και ακρίβεια στις πολύ γρήγορες αλλαγές. Η κατανάλωση συγκρατείται σε πολύ λογικά επίπεδα, με την τιμή της στην πόλη να είναι γύρω στα 8 λίτρα/100 χλμ. και στον ανοιχτό δρόμο να πέφτει στα 6,5 ή και χαμηλότερα. συμπέρασμα_ Ένα πολύ καλό μικρό αυτοκίνητο και πολύ καλά προσαρμοσμένο στις ελληνικές συνθήκες, με ποιοτική κατασκευή και εξαιρετικά οδικά χαρακτηριστικά, το οποίο άλλωστε ψηφίστηκε ως «Αυτοκίνητο του 2018» από τον ανεξάρτητο δημοσιογραφικό θεσμό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα». Η συγκεκριμένη έκδοση των 125 ίππων απευθύνεται σ αυτούς που ζητούν το «κάτι παραπάνω», αφού προσφέρει και καλές επιδόσεις, αλλά κι ένα κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού. οδηγώντας_ Το Fiesta ξεχωρίζει για τα οδικά χαρακτηριστικά του, έχοντας μάλιστα και μία πολύ καλή για την κατηγορία ποιότητα κύλισης και απολύτως ικανοποιητική άνεση. Η συμπεριφορά του χαρακτηρίζεται από μεγάλη σταθερότητα στις ευθείες και καλό κράτημα στις στροφές, χωρίς εκπλήξεις και ατσαλοσύνες. Όταν οι ρυθμοί ανεβαίνουν, ακολουθεί με απόλυτη ακρίβεια την τροχιά που επιλέγει ο οδηγός με το πολύ καλό τιμόνι και ανταποκρίνεται άμεσα στις εντολές του. H προσπάθεια για βελτίωση της άνεσης μπορεί να έχει μαλακώσει λίγο την πίσω ανάρτηση, επιτρέποντας κάποιες μετακινήσεις στο αμάξωμα για να «παρακολουθεί» το ανάγλυφο του δρόμου, αυτό όμως γίνεται χωρίς να επιδρά στην τροχιά του αυτοκινήτου, η οποία είναι αυτή ακριβώς που επιλέγει ο οδηγός. υπέρ_ Κινητήρας_ Επιδόσεις_ Οδική συμπεριφορά_ Τιμόνι_ Εξοπλισμός_ Ποιότητα_ Εγγύηση 8 ετών κατά _ Έλλειψη ρεζέρβας_ Τιμή άνω του μέσου όρου Περισσότερες δοκιμές:

4 Αποστολή στην ορεινή Κορινθία (παρουσίαση)_σ.4 Οδηγούμε το VW T-Roc Τη διαθεσιμότητα στην ελληνική αγορά του νέου μικρομεσαίου αυτοκινήτου ελεύθερου χρόνου της VW σηματοδοτεί η μεγάλη δημοσιογραφική παρουσίαση που οργάνωσε η αντιπροσωπεία στα Τρίκαλα Κορινθίας του Πάνου Φιλιππακόπουλου Βασισμένο στη πλατφόρμα MQB της VW, το T-Roc είναι ένα μικρομεσαίο αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου, με μήκος 4,234 μ. Είναι λοιπόν λιγότερο πολυτελές (αν και πολύ προσεγμένο ποιοτικά) από το Tiguan, αλλά φιλοξενεί πολύ άνετα τέσσερις ενηλίκους. «Οικογενειακού» επιπέδου είναι και ο χώρος αποσκευών, με χωρητικότητα 415 λίτρων στις προσθιοκίνητες εκδόσεις και 362 στις τετρακίνητες. Το λανσάρισμα του αυτοκινήτου γίνεται με τρεις διαφορετικούς βενζινοκινητήρες TSI, χιλιάρη με 115 ίππους, 1.5 με 150 ίππους και 2λιτρο με 190 ίππους, ενώ από πλευράς ντίζελ υπάρχει ένας 2λιτρος με 150 ίππους. Όλες οι 2λιτρες εκδόσεις συνδυάζονται με σύστημα τετρακίνησης 4Motion (με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο πολύδισκο συμπλέκτη στο κέντρο). Η απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος είναι 16,1 εκατοστά για τις προσθιοκίνητες εκδόσεις και 15,8 για τις τετρακίνητες. Οι τετρακίνητες εκδόσεις συνδυάζονται με σύστημα επιλογής λειτουργίας των διαφόρων συστημάτων ανάλογα με την επιφάνεια κίνησης. Το T-Roc που οδηγήσαμε στο πλαίσιο της παρουσίασης, με 3 (μεγαλόσωμα) άτομα μέσα στο αυτοκίνητο, ήταν το βενζινοκίνητο με τον 1.5 TSI των 150 ίππων που αποδείχθηκε πολύ παραπάνω από επαρκής ακόμα και στο ορεινό κομμάτι της διαδρομής. Εύστροφος και με καλή ροπή, επιταχύνει χωρίς δισταγμούς το αυτοκίνητο και συνεργάζεται αποτελεσματικά με το καλό εξάρι κιβώτιο. Η οδική συμπεριφορά είναι ασφαλής και χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις για τον οδηγό, και η άνεση είναι απολύτως ικανοποιητική. Η μέση κατανάλωση για τη διαδρομή από την Αθήνα μέχρι τα Τρίκαλα Κορινθίας ήταν 8 λίτρα /100 χλμ. Οι τιμές του T-Roc ξεκινούν από ευρώ για το βενζινοκίνητο χιλιάρι TSI των 115 ίππων, με ένα πληρέστατο επίπεδο εξοπλισμού, που περιλαμβάνει ESP με hill holder και λειτουργίες ηλεκτρονικού μπλοκέ διαφορικού και σταθεροποίησης ρυμουλκούμενου, σύστημα επιτήρησης περιβάλλοντος χώρου και αυτόματου φρεναρίσματος στην πόλη, σύστημα διατήρησης λωρίδας κυκλοφορίας, σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, 6 αερόσακους, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες, ζάντες αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων με έγχρωμη οθόνη αφής, Bluetooth και θύρες SD και USB (συμβατή με ipod/iphone), υπολογιστή ταξιδιού, σύστημα start-stop, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Οι τιμές των ντίζελ (όλα με 2λιτρο κινητήρα TDI 150 ίππων και τετρακίνηση) ξεκινούν από ευρώ με το δεύτερο επίπεδο εξοπλισμού, που είναι ακόμα πλουσιότερο. Περισσότερες φωτογραφίες:

5 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.5 Και «hard top» το Citroen E- Mehari Η Citroen ανακοίνωσε την ανανέωση του μικρού ανοιχτού ηλεκτρικού μοντέλου που λανσάρισε το 2016, προσθέτοντας στη γκάμα του και μία έκδοση με διαιρούμενη σκληρή οροφή (hard top), με στόχο να ξεφύγει το αυτοκίνητο από την καθαρά «εκδρομική» αρχική εικόνα του και να μπορεί να καλύψει και πιο «αστικές» ανάγκες. Παράλληλα η εταιρεία προχώρησε και σε μία ελαφρά ανανέωση του μοντέλου, με ενίσχυση της αντιδιαβρωτικής προστασίας του αμαξώματος (σημαντικό στοιχείο σ ένα αυτοκίνητο που στοχεύει σε εντατική χρήση σε παραθαλάσσιες περιοχές διακοπών), βελτίωση της ηχομόνωσης και της θερμομόνωσης, νέο ταμπλό και νέα καθίσματα. Επίσης, υπήρξε μία αύξηση της ροπής του ηλεκτροκινητήρα κατά 20%, φτάνοντάς την στα 16,9 kgm, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία οδήγησης. Τέλος, υπήρξε μία προσθήκη νέων στοιχείων εξοπλισμού, όπως αερόσακοι, κεντρικό κλείδωμα, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών και αυτόματοι προβολείς. Νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη για τα Mini Η Mini ανακοίνωσε ένα νέο ημιαυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη με 7 ταχύτητες που θα προσφέρεται σε συνδυασμό με ορισμένους κινητήρες της γκάμας στο 3θυρο Mini, το 5θυρο Mini και το Mini Cabrio. Το νέο κιβώτιο είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο και βασίζεται σε δύο ελαιόψυκτους υγρούς συμπλέκτες, ένα για τις ζυγές σχέσεις κι ένα για τις μονές και την όπισθεν. Το σύστημα διαθέτει και σπορ ρύθμιση και φυσικά τη δυνατότητα χειροκίνητων σειριακών αλλαγών. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα σύνδεσης της ηλεκτρονικής μονάδας ελέγχου με το προαιρετικό σύστημα πλοήγησης. Σ αυτήν τη περίπτωση η μονάδα ελέγχου συλλέγει πληροφορίες για τον δρόμο στον οποίο κινείται το αυτοκίνητο και προσαρμόζει ανάλογα τις αλλαγές ταχυτήτων. Για παράδειγμα, όταν το αυτοκίνητο πλησιάζει σε μία απότομη στροφή ή διασταύρωση, γίνεται εγκαίρως «κατέβασμα» ταχύτητας, ώστε να αξιοποιηθεί το «φρένο του κινητήρα» για την επιβράδυνση. Επίσης όταν το αυτοκίνητο περνάει γρήγορα από δύο συνεχόμενες στροφές, η σχέση που έχει εμπλακεί μετά το κατέβασμα στην πρώτη στροφή διατηρείται, για να αποφεύγονται περιττές αλλαγές ταχυτήτων. Το νέο κιβώτιο συνδυάζεται και με σύστημα Start-Stop.

6 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (αγορά)_σ.6 Διαθέσιμο στην Ελλάδα το Peugeot 5008 Η αντιπροσωπεία της Peugeot ανακοίνωσε ότι είναι διαθέσιμο στην ελληνική αγορά το νέο της μεσαίο επταθέσιο αυτοκίνητο ελεύθερου χρόνου, που αντικατέστησε το παλιότερο ομώνυμο πολυμορφικό. Το αυτοκίνητο προσφέρεται με βενζινοκινητήρα τούρμπο 1.2 με 130 ίππους και ντίζελ 1.6 με 100 ή 120 ίππους, ή 2λιτρο με 180 ίππους. Οι τιμές ξεκινούν από ευρώ (1.2 βενζίνης και 1.6 ντίζελ 100 ίππων), με στάνταρ εξοπλισμό που περιλαμβάνει ESP με hill holder, σύστημα ανίχνευσης έλλειψης προσοχής οδηγού, σύστημα προειδοποίησης για ακούσια αλλαγή λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης ορίου ταχύτητας, 6 αερόσακους, κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, cruise control, υπολογιστή ταξιδιού, ηχοσύστημα με Bluetooth, θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών κλπ. Από ευρώ η νέα BMW X2 Η αντιπροσωπεία της BMW ανακοίνωσε ότι άνοιξαν οι παραγγελίες για τη νέα X2, το λανσάρισμα της οποίας θα γίνει το Μάρτιο. Το αυτοκίνητο προσφέρεται σε προσθιοκίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις με κινητήρες βενζίνης και ντίζελ. Οι τιμές ξεκινούν από ευρώ για την προσθιοκίνητη X2 sdrive 18i, με πλήρη στάνταρ εξοπλισμό, που συμπεριλαμβάνει ζάντες αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων με Bluetooth και θύρα USB, προβολείς ομίχλης, σύστημα επιλογής τρόπου οδήγησης, αυτόματα φώτα και καθαριστήρες κλπ., ενώ προσφέρεται και δωρεάν σέρβις για 5 χρόνια (ή χλμ.). Οι τιμές των ντίζελ ξεκινούν από 40,900 ευρώ για την sdrive 18d. Αγωνιστικά ημερολόγια από τη McKlein Για μία ακόμα χρονιά οι εκδόσεις McKlein, με μεγάλη παράδοση στον τομέα των φωτογραφιών και των εκδόσεων για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, έχουν ετοιμάσει μία σειρά από ημερολόγια με υψηλής ποιότητας φωτογραφίες από σύγχρονα και κλασικά αγωνιστικά αυτοκίνητα. Ξεχωρίζει το McKlein Rally The Wider View (διαστ. 95x48 εκ.) με 25 σελίδες που περιέχουν εντυπωσιακές εικόνες από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι του Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει επίσης το Motorsport Classic 2018 (διαστ. 67x48 εκ.) με εντυπωσιακές φωτογραφίες από αγώνες αυτοκινήτου των δεκαετιών 50, 60, και 70. Τα ημερολόγια, όπως και βιβλία και θεματικά αφιερώματα των εκδόσεων McKlein Publishing από το χώρο των αγώνων αυτοκινήτου διατίθενται και στην Ελλάδα, στο κατάστημα μοντελισμού TAG Models ( Βρυούλων 18, Νέα Φιλαδέλφεια, , τηλ , info@tagmodels.gr.

7 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.7 Audi Q8 Εδώ και μερικούς μήνες είχαμε αναγγείλει ότι η Audi ετοιμάζεται να παρουσιάσει ένα Q8 Coupe βασισμένο στο «SUV» Q7 και είχαμε δημοσιεύσει τις πρώτες φωτογραφίες του αυτοκινήτου με βαρύ καμουφλάζ. Τώρα οι κατάσκοποί μας κατάφεραν να το φωτογραφήσουν στην τελική μορφή του, χωρίς καμουφλάζ, κατά τη διάρκεια δοκιμών στη νότια Ισπανία. Σε σύγκριση με το πιο «τετράγωνο» Q7 το Q8 έχει πιο σπορ γραμμές, ιδιαίτερα στο επίπεδο της οροφής. Αυτό μπορεί βεβαίως να σημαίνει και ελαφρά μικρότερο εσωτερικό ύψος, αν και η Audi τονίζει ότι το Q8 θα προσφέρει ένα ευρύχωρο εσωτερικό με «τέσσερα εξίσου άνετα καθίσματα». Ένα λογότυπο «e-tron» που φαινόταν σε κάποια σκίτσα που είχε δώσει στη δημοσιότητα η Audi, υπονοεί ότι το αυτοκίνητο θα προσφέρεται και με το υβριδικό σύστημα που χρησιμοποιείται στο Q7 e-tron. Σ αυτήν την περίπτωση θα κινείται από ένα 3λιτρο V6 ντίζελ με περισσότερους από 270 ίππους, που θα συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 126 ίππων. Πέρα απ αυτό θα υπάρχει φυσικά όλη η γκάμα των βενζινοκινητήρων και των ντίζελ που χρησιμοποιεί το Q7, συμπεριλαμβάνοντας και τον 4λιτρο V8 του SQ7 με τους 435 ίππους, για μία έκδοση υψηλών επιδόσεων SQ8. Οι πωλήσεις του αυτοκινήτου θα ξεκινήσουν μέσα το AUTOMEDIA

8 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.8 Toyota Prius Plus Μετά την παρουσίαση της νέας γενιάς του Toyota Prius, οι μηχανικοί της ιαπωνικής εταιρείας δουλεύουν τώρα πυρετωδώς πάνω στην εξέλιξη της δεύτερης γενιάς του πολυμορφικού Prius +, που θα παρουσιαστεί το 2018 και θα λανσαριστεί στην αγορά το Οι κατάσκοποί μας εντόπισαν ένα μοντέλο προπαραγωγής κατά τη διάρκεια δοκιμών στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ στη Γερμανία. Το πρωτότυπο χρησιμοποιεί το εμπρός μέρος του νέου Prius με τμήματα του αξιώματος του Lexus NX και ψεύτικα πίσω φώτα. Η παραγωγή ισχύος θα γίνεται από ένα υβριδικό σύστημα βενζινοκινητήρα-ηλεκτροκινητήρα με συνδυασμένη ισχύ πάνω από 100 ίππους. AUTOMEDIA

9 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

auto7 667# (01 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15)

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία

VOLVO V40. Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία Design Καθιερωμένη αξία στην πολύ ανταγωνιστική premium μικρομεσαία κατηγορία. Όμορφο, καθαρό design, με όλα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τα σύγχρονα Volvo και με έντονα ανάγλυφα στοιχεία (στο καπό, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 572# (20 ΙΑΝ 17)

auto7 572# (20 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 572# (20 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17)

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15)

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17)

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17)

auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 599# (01 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17)

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17)

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18)

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 630# (27 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15)

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17)

auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 595# (07 ΙΟΥΛ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16)

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 583# (07 ΑΠΡ 17)

auto7 583# (07 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 583# (07 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (570//16 ΔΕΚ 16) Παρασκευή 13 Ιανουαρίου Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις!

auto7 (570//16 ΔΕΚ 16) Παρασκευή 13 Ιανουαρίου Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις! διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18)

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 628# (13 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Seat Arona

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18)

auto7 652# (02 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 652# (02 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Nissan

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 627# Παρασκευή 13 Απριλίου (30 ΜΑΡ 18) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 627# (30 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Kia Stonic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (509//31 IΟΥΛ 15) Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Fiat 500X 1.6 Multijet Η > σ.2

auto7 (509//31 IΟΥΛ 15) Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Fiat 500X 1.6 Multijet Η > σ.2 διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15)

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όταν η χώρα έχει ήδη αρχίσει να πέφτει στο γκρεμό, ποιος έχει τη σκέψη του στο αυτοκίνητο και τί να πεις για το αυτοκίνητο, (505//03 IΟΥΛ 15)

auto7 Όταν η χώρα έχει ήδη αρχίσει να πέφτει στο γκρεμό, ποιος έχει τη σκέψη του στο αυτοκίνητο και τί να πεις για το αυτοκίνητο, (505//03 IΟΥΛ 15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

13.350 900 300 12.150

13.350 900 300 12.150 ΜΟΝΤΕΛΟ/ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΡΟΤ. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ RENAULT ΔΩΡΕΑΝ ΟΦΕΛΟΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΤΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤ. ΤΙΜΗ NEO CLIO Βενζίνη 0.9 TCe Energy 90hp Ecoleader Stop&Start Ηλεκτρονικός έλεγχος ευστάθειας

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Οι μόνοι που μπορεί να απογοητεύτηκαν από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράταση (488//27 ΦΕΒ15)

auto7 Οι μόνοι που μπορεί να απογοητεύτηκαν από τη συμφωνία της κυβέρνησης με την Ευρωπαϊκή Ένωση για την παράταση (488//27 ΦΕΒ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18)

auto7 645# (14 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 645# (14 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Mitsubishi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18)

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 641# (13 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Ford EcoSport

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16)

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17)

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα