auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "auto7 667# (01 ΜΑΡ 19)"

Transcript

1 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 667# (01 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen C4 Cactus 1.5 BlueHDi Το ίδιο καλό, αλλά πιο οικονομικό 4 Νέα 5 Αγορά 7 Κατασκοπεία Νέα BMW σειράς 1 8 Κατασκοπεία Porsche Cayenne Coupe Δοκιμή Citroen C4 Cactus 1.5 BlueHDi 2 το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τελευταία άρχισε να προβάλλεται πάλι το θέμα της «υπερβολικής ταχύτητας» και της σύνδεσής της με τα τροχαία δυστυχήματα. Αυτήν την εβδομάδα διαβάσαμε σε σοβαρή εφημερίδα ένα άρθρο για την ανεπάρκεια των ελέγχων με ραντάρ από την Τροχαία, με στατιστικά που συνέκριναν το αριθμό των κλήσεων για υπερβολική ταχύτητα εδώ και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και με την επισήμανση ότι η ταχύτητα είναι η πρώτη αιτία τροχαίων δυστυχημάτων στην Ελλάδα. Θα επισημάνουμε, λοιπόν (πάλι!), ότι πρώτον, ως «υπερβολική ταχύτητα» στην Ελλάδα θεωρείται αυτή που παραβιάζει τα υπάρχοντα όρια, τα οποία συνήθως είναι εκτός τρόπου και χρόνου! Και δεύτερον, οι έλληνες οδηγοί είναι περισσότερο επιρρεπείς σε σχέση με άλλους Ευρωπαίους σε πολύ πιο επικίνδυνες παραβάσεις, όπως η παραβίαση της προτεραιότητας, η παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, η οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος, η χρήση κινητού κλπ. Απλώς είναι πολύ πιο εύκολο να στηθεί ένα συνεργείο με ραντάρ και να κόβει κλήσεις για την παραβίαση γελοίων ορίων ταχύτητας, από το να γίνει αστυνόμευση αυτών των εγκληματικών παραβάσεων...

2 Citroen C4 Cactus 1.5 BlueHDi (δοκιμή)_σ.2 Το ίδιο καλό, αλλά πιο οικονομικό Με ένα νέο ντίζελ, που καλύπτει τις νέες, ιδιαίτερα αυστηρές προδιαγραφές εκπομπών ρύπων, προσφέροντας ταυτόχρονα καλύτερες επιδόσεις και εντυπωσιακά χαμηλή κατανάλωση, το νέο μικρομεσαίο Citroen προσφέρει ξεχωριστό χαρακτήρα, ευκολία οδήγησης και -πάνω απ όλα- την κορυφαία άνεση στην κατηγορία του Πάνου Φιλιππακόπουλου Είναι πολύ ασυνήθιστο να δοκιμάζουμε ένα νέο μοντέλο και λίγους μήνες αργότερα να αλλάζει ο κινητήρας και να το ξαναδοκιμάζουμε με τον καινούργιο. Οι μεγάλες αλλαγές, όμως στις ευρωπαϊκές προδιαγραφές των μετρήσεων εκπομπών ρύπων και κατανάλωσης δημιούργησαν μεγάλες αλλαγές και στη γκάμα των κατασκευαστών. Στο γκρουπ PSA ο νέος ντίζελ 1.5 BlueHDi αντικατέστησε τον 1.6 και το νέο μικρομεσαίο μοντέλο της Citroen, το C4 Cactus, χρησιμοποιεί πλέον το νέο κινητήρα, που αφορά και η συγκεκριμένη δοκιμή. εσωτερικό_το νέο μοντέλο διατηρεί αρκετά στοιχεία από τη λειτουργικότητα του προηγούμενου C4 Cactus (που ήταν διαφορετικό αυτοκίνητο), όπως π.χ. τη διάταξη του ταμπλό ή τη μετακίνησή του αερόσακου συνοδηγού στην οροφή. Κάτι που, εκτός του ότι επιτρέπει να υπάρχει ένα πραγματικά μεγάλο ντουλαπάκι, βοηθάει και στην αύξηση του διαθέσιμου χώρου για επιβάτες, που είναι απολύτως επαρκής για τέσσερα άτομα. Επαρκείς επίσης είναι και οι θέσεις για μικροπράγματα, θα παρατηρήσουμε μόνο ότι οι ποτηροθήκες είναι ρηχές. Ο χώρος αποσκευών φτάνει τα 348 λίτρα με ύπαρξη ρεζέρβας (μια πολύ σωστή επιλογή της ελληνικής αντιπροσωπείας). Η θέση οδήγησης είναι σωστή και η ποιότητα έχει βελτιωθεί σε σχέση με το crossover C4 Cactus της προηγούμενης γενιάς, με ιδιαίτερη προσπάθεια να έχει γίνει στον τομέα της ηχομόνωσης. Η τιμή της έκδοσης ντίζελ ξεκινάει από ευρώ με εξοπλισμό στον οποίο περιλαμβάνονται ESP με hill holder, 6 αερόσακοι, κλιματισμός, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι και θερμαινόμενοι καθρέφτες, cruise control, ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι, Bluetooth και θύρες USB και Aux, σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών. Θα παρατηρήσουμε, όμως, ότι τα πίσω παράθυρα είναι ανακλινόμενα και δεν ανοίγουν κανονικά. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο, μας ξένισε η έλλειψη στροφομέτρου. κινητήρας-κιβώτιο_ Ο νέος ντίζελ 1.5 των 99 ίππων (κατά DIN ή 102 κατά την ευρωπαϊκή προδιαγραφή ECE), αποδεικνύεται καλύτερος από τον 1.6 που αντικατέστησε, προσφέροντας και καλύτερες επιδόσεις στο αυτοκίνητο (0-100 χλμ./ώρα σε 11,1 αντί για 11,8 ), το οποίο κινεί με άνεση και την απαραίτητη ασφάλεια στα προσπεράσματα. Έχει αρκετή ροπή για να προσφέρει εύκολη και ξεκούραστη καθημερινή οδήγηση, ενώ το γεγονός ότι συνεργάζεται πλέον με ένα (καλό) εξάρι κιβώτιο, διευκολύνει την ακόμα καλύτερη αξιοποίηση των δυνατοτήτων του. Και το σημαντικό είναι ότι όλα αυτά γίνονται με ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση, η οποία μπορεί να πέσει στην πόλη ακόμα και κάτω από τα 6 λίτρα/100 χλμ., τιμή πραγματικά εντυπωσιακή για ένα μικρομεσαίο οικογενειακό αυτοκίνητο.

3 Citroen C4 Cactus 1.5 BlueHDi (δοκιμή)_σ.3 οδηγώντας_ Βασική προτεραιότητα της Citroen είναι να προσφέρουν τα αυτοκίνητα της κορυφαία άνεση. Και οι μηχανικοί της εφάρμοσαν γι αυτό μία καινοτομία, ένα νέο σύστημα ανάρτησης κατοχυρωμένο με ευρεσιτεχνία, που χρησιμοποιεί μεταλλικά ελατήρια και αμορτισέρ μεν, αλλά και «προοδευτικά υδραυλικά ενθέματα», τα οποία υποβοηθούν τα ελατήρια και τα αμορτισέρ στην απορρόφηση των κραδασμών, όταν οι τροχοί περνούν από έντονες ανωμαλίες. Στην πράξη το σύστημα λειτουργεί μια χαρά, αφού το αυτοκίνητο προσφέρει άνεση που είναι κορυφαία για την κατηγορία και είναι αντάξια της παράδοσης και της φήμης της Citroen. Μπορεί αυτό να έχει ως συνέπεια λίγο μεγαλύτερες κλίσεις του αμαξώματος στις στροφές και λίγο πιο «ελαφρύ» πάτημα στο δρόμο, αλλά δεν δημιουργεί ανεπάρκεια στο κράτημα ή απρόβλεπτες αντιδράσεις και το αυτοκίνητο προφανώς δεν είναι σπορ σε αίσθηση (κάτι στο οποίο συμβάλλει και το πολύ ελαφρύ τιμόνι), ούτε διεκδικεί τέτοιο χαρακτήρα, αλλά είναι απολύτως ασφαλές και ευκολοδήγητο. Αποτελεσματικά τέλος, είναι τα φρένα του, που δεν μας προβλημάτισαν σε καμία περίπτωση. συμπέρασμα_ Η πετυχημένη αλλαγή κινητήρα-κιβωτίου προσαρμόζει το αυτοκίνητο στις νέες ευρωπαϊκές προδιαγραφές χωρίς να αλλάζει τα βασικά χαρακτηριστικά του που το φέρνουν πιο κοντά στην παράδοση της Citroen σε σχέση με τα προηγούμενα μικρομεσαία μοντέλα της, προσφέροντας κορυφαία άνεση, σχεδιαστική διαφοροποίηση και δύο πολύ ενδιαφέρουσες καινοτομίες, τα νέα καθίσματα (δεν είναι στάνταρ στη βασική έκδοση) και την ανάρτηση με τα υδραυλικά ενθέματα. Με το νέο κινητήρα μάλιστα, το αυτοκίνητο έχει λίγο καλύτερες επιδόσεις και είναι ακόμα πιο οικονομικό, κάτι που το κάνει ακόμα πιο ενδιαφέρον. υπέρ_ Κορυφαία άνεση_ Πολύ χαμηλή κατανάλωση_ Πρακτικό εσωτερικό_ Χαρακτήρας που ξεχωρίζει_ Ανταγωνιστική τιμή κατά _ Ανακλινόμενα πίσω παράθυρα_ Αίσθηση τιμονιού_ Ρηχές ποτηροθήκες Περισσότερες δοκιμές:

4 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.4 Νέο Peugeot 208 Μία εβδομάδα πριν ανοίξει τις πύλες του το φετινό Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η Peugeot αποκάλυψε του νέο 208. Το νέο γαλλικό σούπερ μίνι είναι βασισμένο στη νέα σπονδυλωτή πλατφόρμα CMP του γκρουπ PSA, πάνω στην οποία θα βασίζονται τα νέα μοντέλα των εταιρειών του γκρουπ στις κατηγορίες B και C. Αξιοσημείωτο είναι ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα, που είναι ελαφρύτερη κατά 30 κιλά σε σχέση με την προηγούμενη, έχει μελετηθεί για να αποτελέσει την βάση και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το νέο 208 μάλιστα θα προσφερθεί άμεσα και σε μία αμιγώς ηλεκτροκίνητη έκδοση (e-208). Το νέο μοντέλο, οι πωλήσεις του οποίου θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο, προσφέρει βελτιωμένη αεροδυναμική, βελτιωμένη ακαμψία και μείωση της μη αναρτώμενης μάζας κατά 3,6 κιλά. Από πλευράς κινητήρων θα προσφέρεται με ένα 3κύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.2 σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις ισχύος, με 75, 100 και 130 ίππους, όπως επίσης και με τον νέο 4κύλινδρο ντίζελ 1.5 με 100 ίππους. Οι 2 ισχυρότερες βενζινοκίνητες εκδόσεις θα προσφέρονται και σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο 8 ταχυτήτων της εταιρείας. Διαθέσιμη φυσικά στο αυτοκίνητο θα είναι και μια μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών συστημάτων, είτε πρόκειται για οδηγικά βοηθήματα και συστήματα ασφαλείας είτε για συστήματα συνδεσιμότητας, πληροφόρησης και ψυχαγωγίας. Το e-208 θα χρησιμοποιεί έναν ηλεκτροκινητήρα 136 ίππων και θα προσφέρει αυτονομία μέχρι 340 χιλιομέτρων. Η μπαταρία θα καλύπτεται από εγγύηση 8 ετών ή χιλιομέτρων για το 70% της χωρητικότητάς της. Ανανέωση για το Volvo XC90 Η Volvo, που δεν θα είναι παρούσα τον επόμενο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης ανακοίνωσε την ανανέωση του μεγάλου «SUV» XC90, με περιορισμένες σχεδιαστικές αλλαγές εξωτερικά (π.χ. νέα γρίλια, νέοι τροχοί), νέες επιλογές για την διαρρύθμιση των καθισμάτων εσωτερικά (ενώ θα υπάρχει και εξαθέσια έκδοση εκτός από την υπάρχουσα επταθέσια), κυρίως όμως με αναβάθμιση πολλών ηλεκτρονικών οδηγικών βοηθημάτων και συστημάτων ασφαλείας, με βάση τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις. Αναβάθμιση υπήρξε επίσης στο σύστημα πολυμέσων που είναι πλέον συμβατό και με την πλατφόρμα Android Auto εκτός από το Apple CarPlay. Ενσωματωμένη στο σύστημα του αυτοκινήτου θα είναι και η υπηρεσία online μουσικής ακρόασης Spotify, στις χώρες όπου είναι διαθέσιμη. Επιπλέον η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το αυτοκίνητο θα προσφέρεται και σε εκδόσεις που αποκαλεί «ήπιες υβριδικές», με ένα νέο σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά το φρενάρισμα, ενώ θα εξακολουθήσει φυσικά να υπάρχει και η φορτιζόμενη υβριδική έκδοση, όπως σε όλα τα μοντέλα της Volvo στο άμεσο μέλλον.

5 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (νέα)_σ.5 Κοινοπραξίες BMW και Mercedes για την παροχή υπηρεσιών Με στόχο να προσαρμοστούν εγκαίρως στις τεράστιες αλλαγές που αναμένονται τα επόμενα χρόνια στον τομέα της αυτοκίνησης, η BMW και η Mercedes ανακοίνωσαν την δημιουργία πέντε κοινοπραξιών για την από κοινού παροχή υπηρεσιών στους τομείς κοινοχρησίας οχημάτων, στάθμευσης, φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων και μεταφοράς με πολλαπλά μέσα. Είναι προφανές ότι οι εξελίξεις στην ηλεκτροκίνηση, τα αυτόνομα οχήματα και τις ψηφιακές εφαρμογές που διευκολύνουν την περιστασιακή χρήση οχημάτων (ταξί, ενοικίαση μοιραζόμενων αυτοκινήτων κλπ.), αλλάζουν εντελώς το τοπίο στις μετακινήσεις, δημιουργώντας την ανάγκη βιώσιμων σχημάτων διαχείρισης και εκμετάλλευσης. Οι δύο γερμανικές εταιρίες έχουν ήδη εμπλακεί σε αυτούς τους τομείς με θυγατρικές τους, που εξυπηρετούν συνολικά 60 εκατομμύρια πελάτες στην Ευρώπη και την Αμερική και η συνένωση των δυνάμεών τους προφανώς θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη θέση τους στην αγορά που δημιουργείται. Στόχος τους είναι, όπως δηλώθηκε κατά την ανακοίνωση της συνεργασίας από τον πρόεδρο της BMW, η δημιουργία ενός «portfolio» υπηρεσιών μετακίνησης με ένα στόλο πλήρως ηλεκτρικών, αυτόνομων οχημάτων που φορτίζονται και παρκάρουν αυτόνομα και συνδέονται με άλλα μέσα μεταφοράς. (αγορά) Οι 10 πρώτοι σε πωλήσεις τον Ιανουάριο Και ο νέος χρόνος ξεκίνησε με αυξητική τάση της ελληνικής αγοράς, που το 2018 έκλεισε με αύξηση 17,4% σε σχέση με το 2017, ξεπερνώντας μετά από αρκετά χρόνια το όριο των αυτοκινήτων (αλλά εξακολουθώντας να είναι αναιμική σε σχέση με τον πληθυσμό και την οικονομική κατάσταση της χώρας). Τον Ιανουάριο η αύξηση ήταν 3,7% σε σύγκριση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα, αλλά βέβαια είναι πολύ νωρίς για να βγάλει κανείς συμπεράσματα, γιατί ο Ιανουάριος είναι ένας «ειδικός» μήνας, που επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Και το συγκεκριμένο μήνα πάντως στην πρώτη θέση βρέθηκε η Toyota, με δεύτερη την Peugeot και τρίτη την -αδελφή της πλέον εταιρεία και σε επίπεδο ελληνικής αντιπροσωπείας- Opel. Από τις premium μάρκες καλύτερα ξεκίνησε η Audi, που βρέθηκε και στην πρώτη δεκάδα. Ενδιαφέρον στοιχείο ήταν οι πωλήσεις 7 Porsche. ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ETAIPEIA ΠOΣOΣTO ΠOΣOΣTO ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 TOYOTA % 11, % PEUGEOT % 8, % OPEL % 6, % HYUNDAI % 5, % VW % 9, % SUZUKI % 5, % NISSAN % 7, % CITROEN % 5, % FIAT % 7, % AUDI % 2, %

6 η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (αγορά)_σ.6 Από ευρώ το νέο Ford Ranger Raptor Η αντιπροσωπεία της Ford ανακοίνωσε ότι το, το νέο Ford Ranger Raptor, το θηριώδες «πικάπ» που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Ford Performance και κινείται από ένα 2λιτρο ντίζελ 210 ίππων που συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 ταχυτήτων, θα αρχίσει να διατίθεται στην Ελλάδα το καλοκαίρι και η τιμή του ξεκινάει από ευρώ. Το αυτοκίνητο διαθέτει ένα επίπεδο εξοπλισμού ακριβού επιβατικού αυτοκινήτου, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ESP, 7 αερόσακους, σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος, σύστημα υποβοήθησής διατήρησης λωρίδας, σύστημα αναγνώρισης πινακίδων ορίου ταχύτητας, κλείδωμα πίσω διαφορικού, αυτόματο διζωνικό κλιματισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό και ηλεκτρική κλειδαριά πόρτας καρότσας, ηλεκτρικά θερμαινόμενους, ρυθμιζόμενους και αναδιπλούμενους καθρέφτες, σύστημα ελέγχου τρόπου οδήγησης με 6 επιλογές, προβολείς με ξένον και προβολείς ομίχλης LED, δερμάτινα, θερμαινόμενα και ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρός καθίσματα, αισθητήρες στάθμευσης πίσω, κάμερα οπισθοπορείας, συναγερμό, cruise control, ζάντες αλουμινίου, σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής, θύρα USB και σύστημα πλοήγησης κλπ. Άτοκη χρηματοδότηση για το Fiat 500Χ Η αντιπροσωπεία της Fiat ανακοίνωσε ότι το Fiat 500Χ, που διατίθεται πλέον με τους νέους βενζινοκινητήρες τούρμπο, μπορεί να αποκτηθεί μ ένα άτοκο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μέχρι το τέλος Μαρτίου, σε τιμές που ξεκινούν από ευρώ. Το πρόγραμμα προσφέρεται μέσω της FCA Bank και προβλέπει ελάχιστη προκαταβολή και μέγιστη διάρκεια εξόφλησης 48 μήνες.

7 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.7 Νέα BMW σειράς 1 Η BMW πρόκειται να αντικαταστήσει τη σειρά 1 με ένα νέο μοντέλο που θα παρουσιαστεί μέσα το 2019 και θα είναι βασισμένο στο προσθιοκίνητο πλαίσιο του Mini Countryman. Το νέο μοντέλο δεν αναμένεται να είναι ριζικά διαφορετικό σε στιλ από το υπάρχον, αν και θα υπάρχουν βεβαίως οι διαφορές που θα τονίζουν ότι πρόκειται για μια νέα γενιά, με το εμπρός μέρος να είναι εμπνευσμένο από το αντίστοιχο της πρόσφατης νέας σειράς 5, ενώ ο πίσω προφυλακτήρας θα δείχνει λιγότερο ογκώδης από αυτόν που υπάρχοντος μοντέλου. Το ταμπλό που υπάρχει στο σημερινό μοντέλο θα αντικατασταθεί με ένα νέο, εντελώς σύγχρονο, παρόμοιο επίσης με αυτό της νέας σειράς 5, με μία μεγάλη οθόνη να βρίσκεται επάνω από ένα περιορισμένο αριθμό διακοπτών και πλήκτρων. Η αρχιτεκτονική της μπροστινής κίνησης, που μετακινεί το διαφορικό από το πίσω μέρος, μάλλον σημαίνει ότι το αυτοκίνητο θα προσφέρει κι ένα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών σε σύγκριση με τα 360 λίτρα του σημερινού. Το αυτοκίνητο αναμένεται να χρησιμοποιεί τους κινητήρες του υπάρχοντος Mini και της Χ1, με τις βασικές εκδόσεις να βασίζονται στα τρικύλινδρα σύνολα βενζίνης και ντίζελ του 1,5 λίτρου. Η χρησιμοποίηση μπροστινής κίνησης ίσως είναι μια έκπληξη για τους παραδοσιακούς οπαδούς της BMW, αλλά θα επιτρέψει στην εταιρεία να προσφέρει το μικρότερο μοντέλο της με ένα νέο υβριδικό σύστημα. Δυστυχώς η χρησιμοποίηση της πλατφόρμας του Mini σημαίνει ότι θα εγκαταλειφθεί ο ισχυρός εξακύλινδρος κινητήρας της M140i, μάλλον προς όφελος ενός τετρακύλινδρου με τούρμπο. AUTOMEDIA

8 H εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο... (κατασκοπεία)_σ.8 Porsche Cayenne Coupe Η Cayenne είναι το μοντέλο που στην ουσία έσωσε την Porsche και της επέτρεψε να εξακολουθήσει να κατασκευάζει την 911. Μέχρι τώρα το μεγάλο SUV της εταιρείας δεν είχε παρουσιαστεί σε κάποια κουπέ έκδοση, για να ανταγωνιστεί τα αντίστοιχα μοντέλα των «premium» κατασκευαστών σαν τη BMW X6. Αυτό φαίνεται πως αλλάζει και λίγους μήνες μετά την παρουσίαση της τρίτης γενιάς του μοντέλου η Porsche άρχισε να δοκιμάζει και μία κουπέ έκδοση. Σε αντίθεση με ορισμένους από τους εν δυνάμει ανταγωνιστές της, η Cayenne Coupe δεν έχει υπερβολική κλίση στο πίσω μέρος της οροφής, οπότε ο χώρος για τα κεφάλια των πίσω επιβατών δεν θα είναι καθόλου κακός. Ενδεχομένως να επηρεαστεί λίγο ο χώρος αποσκευών, όχι όμως σημαντικά. Όπως μπορεί να διαπιστώσει κανείς από τα φρένα και την εξάτμιση, το συγκεκριμένο πρωτότυπο που δοκιμάζεται είναι το δυνατό V8 τούρμπο. Παρ όλα αυτά οι κατάσκοποι μας εντόπισαν προ καιρού και μία πιο «βασική» έκδοση με 3λιτρο τούρμπο κινητήρα. Διαθέσιμες επίσης θα είναι και υβριδικές εκδόσεις. AUTOMEDIA

9 Με άποψη για το αυτοκίνητο üεπι ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ üνομικοσ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ üforum üδοκιμεσ üειδησεισ üαποστολεσ üκατασκοπεια üαγορα üδιεθνεισ ΕΚΘΕΣΕΙΣ üρεπορταζ-αφιερωματα üαγωνεσ üauto7

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18)

auto7 623# (02 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 623# (02 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17)

auto7 603# (29 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 603# (29 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή Seat Ibiza

Διαβάστε περισσότερα

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18)

auto7 638# (22 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 638# (22 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mini Countryman

Διαβάστε περισσότερα

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19)

auto7 660# (11 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 660# (11 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Volvo XC60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18)

auto7 647# (28 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 647# (28 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 674# Παρασκευή 10 Μαΐου (19 ΑΠΡ 19) Το auto7 σας εύχεται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 674# (19 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Νέο Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17)

auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 587# (12 ΜΑΪ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18)

auto7 626# (23 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 626# (23 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή VW T-Roc

Διαβάστε περισσότερα

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18)

auto7 616# (12 ΙΑΝ 18) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Η υπόθεση της οδικής ασφάλειας αφορά όλους όσους εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα με τις οδικές μεταφορές. Στις αναπτυγμένες κοινωνίες υπάρχει σύμπραξη κρατικών

Διαβάστε περισσότερα

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17)

auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 596# (14 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19)

auto7 677# (24 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 677# (24 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19)

auto7 673# (12 ΑΠΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 673# (12 ΑΠΡ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18)

auto7 624# (09 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 624# (09 ΜΑΡ 18) 2 Δοκιμή Opel Grandland

Διαβάστε περισσότερα

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18)

auto7 618# (26 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 618# (26 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Volvo V90

Διαβάστε περισσότερα

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18)

auto7 621# (16 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 621# (16 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο Honda

Διαβάστε περισσότερα

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18)

auto7 617# (19 ΙΑΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 617# (19 ΙΑΝ 18) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19)

auto7 661# (18 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 661# (18 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19)

auto7 668# (08 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 668# (08 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Ford Focus

Διαβάστε περισσότερα

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17)

auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 606# (20 ΟΚΤ 17) 3 Δοκιμή Kia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19)

auto7 671# (29 ΜΑΡ 19) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Τα δύο δυστυχήματα του Boeing 737 Max με τους δεκάδες νεκρούς πρέπει να λειτουργήσουν ως δυνατή καμπάνα για όσους πιστεύουν ότι είναι δυνατόν να μετακινούμαστε

Διαβάστε περισσότερα

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18)

auto7 646# (21 ΣΕΠΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 646# (21 ΣΕΠΤ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19)

auto7 686# Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου (26 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 686# (26 ΙΟΥΛ 19) 2 Δοκιμή Νέα Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19)

auto7 682# (28 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 682# (28 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 598# Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου (28 ΙΟΥΛ 17) Το auto7 σας εύχεται καλό καλοκαίρι Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 598# (28 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17)

auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 604# (06 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17)

auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 574# (03 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18)

auto7 651# (26 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 651# (26 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19)

auto7 662# (25 ΙΑΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 662# (25 ΙΑΝ 19) 2 Δοκιμή VW Polo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17)

auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 593# (23 ΙΟΥΝ 17) 3 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16)

auto7 Ίσως κάποιοι να μη βλέπουν με καλό μάτι τους αυτοματισμούς που όλο και περισσότερο ενσωματώνονται στα ηλεκτρονικά (530//05 ΦΕΒ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17)

auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 581# (24 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19)

auto7 664# (08 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 664# (08 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Jeep Compass

Διαβάστε περισσότερα

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17)

auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 578# (03 ΜΑΡ 17) 2 Δοκιμή Volvo

Διαβάστε περισσότερα

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19)

auto7 666# (22 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 666# (22 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Volvo V60

Διαβάστε περισσότερα

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17)

auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 589# (26 ΜΑΪ 17) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17)

auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 585# (28 ΑΠΡ 17) 2 Δοκιμή Audi

Διαβάστε περισσότερα

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19)

auto7 681# (21 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 681# (21 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi Q3

Διαβάστε περισσότερα

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18)

auto7 632# (11 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 632# (11 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17)

auto7 609# (10 ΝΟΕ 17) το θέμα της εβδομάδας_από τον Πάνο Φιλιππακόπουλο Ένα χαρακτηριστικό δείγμα του παραλογισμού στον οποίο οδηγεί η λαϊκίστικη πίεση πολλών ευρωπαίων πολιτικών με μηδενική γνώση της τεχνολογίας προς την αυτοκινητοβιομηχανία

Διαβάστε περισσότερα

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18)

auto7 648# (05 ΟΚΤ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 648# (05 ΟΚΤ 18) 2 Δοκιμή VW up!

Διαβάστε περισσότερα

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18)

auto7 634# (25 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 634# (25 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18)

auto7 657# (07 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 657# (07 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17)

auto7 613# (08 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 613# (08 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Kia Rio

Διαβάστε περισσότερα

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18)

auto7 658# (14 ΔΕΚ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 658# (14 ΔΕΚ 18) 3 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18)

auto7 633# (18 ΜΑΪ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 633# (18 ΜΑΪ 18) 2 Δοκιμή BMW 630i

Διαβάστε περισσότερα

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18)

auto7 620# (09 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 620# (09 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή Νέο VW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17)

auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 577# (24 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19)

auto7 680# (14 ΙΟΥΝ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 680# (14 ΙΟΥΝ 19) 2 Δοκιμή Audi A1

Διαβάστε περισσότερα

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18)

auto7 654# (16 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 654# (16 ΝΟΕ 18) 2 Δοκιμή Honda Civic

Διαβάστε περισσότερα

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19)

auto7 683# (05 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 683# (05 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή BMW 216d

Διαβάστε περισσότερα

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17)

auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 573# (27 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Ford

Διαβάστε περισσότερα

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17)

auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 571# (13 ΙΑΝ 17) 2 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18)

auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 619# (02 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW

Διαβάστε περισσότερα

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18)

auto7 655# (23 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 655# (23 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18)

auto7 635# (01 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 635# (01 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Mercedes

Διαβάστε περισσότερα

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18)

auto7 622# (23 ΦΕΒ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 622# (23 ΦΕΒ 18) 2 Δοκιμή BMW 530e

Διαβάστε περισσότερα

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18)

auto7 656# (30 ΝΟΕ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 656# (30 ΝΟΕ 18) 3 Δοκιμή Mini Cooper

Διαβάστε περισσότερα

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17)

auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 605# (13 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Renault

Διαβάστε περισσότερα

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18)

auto7 636# (08 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 636# (08 ΙΟΥΝ 18) 2 Δοκιμή Hyundai

Διαβάστε περισσότερα

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19)

auto7 685# (19 ΙΟΥΛ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 685# (19 ΙΟΥΛ 19) 3 Δοκιμή VW T-Cross

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16)

auto7 Αν ζητήσει κανείς από ένα... ψυχίατρο να αξιολογήσει τη φορολογική πολιτική της ελληνική κυβέρνησης απέναντι στο (544//20 ΜΑΪ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17)

auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 607# (27 ΟΚΤ 17) 2 Δοκιμή Toyota

Διαβάστε περισσότερα

auto7 572# (20 ΙΑΝ 17)

auto7 572# (20 ΙΑΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 572# (20 ΙΑΝ 17) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17)

auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 601# (15 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19)

auto7 670# (22 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 670# (22 ΜΑΡ 19) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19)

auto7 675# (10 ΜΑΪ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 675# (10 ΜΑΪ 19) 2 Δοκιμή Skoda Fabia

Διαβάστε περισσότερα

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18)

auto7 639# (29 ΙΟΥΝ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 639# (29 ΙΟΥΝ 18) 3 Δοκιμή Subaru

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15)

auto7 Επειδή αυτοί που ασχολούνται με την φορολόγηση των αυτοκινήτων (τέλη κυκλοφορίας, τέλος ταξινόμησης κλπ.) στο (517//23 ΟΚΤ 15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18)

auto7 625# (16 ΜΑΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 625# (16 ΜΑΡ 18) 2 11 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16)

auto7 Στην Ελλάδα έχουμε την τάση, ιδιαίτερα μετά την κρίση, να θεωρούμε ότι ανήκουμε σε μια ομάδα χωρών «του νότου» μαζί π.χ. με (565//11 ΝΟΕ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18)

auto7 630# (27 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 630# (27 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Citroen

Διαβάστε περισσότερα

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17)

auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 610# (17 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Suzuki

Διαβάστε περισσότερα

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17)

auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 612# (01 ΔΕΚ 17) 3 Δοκιμή Alfa

Διαβάστε περισσότερα

99000-SWIFT-014 02/2015

99000-SWIFT-014 02/2015 99000-SWIFT-014 02/2015 5MT ΑΝΕΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ 1,2 L 5MT GL+ GL+ Ηλεκτρική υποβοήθηση τιμονιού Ρύθμιση τιμονιού καθ ύψος Ρύθμιση τιμονιού τηλεσκοπική Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός Ηλεκτρικά παράθυρα πίσω

Διαβάστε περισσότερα

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17)

auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 597# (21 ΙΟΥΛ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15)

auto7 Με τις επικείμενες εκλογές να μονοπωλούν τη δημοσιότητα, δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να σχολιάσει κανείς σχετικά με (481//09 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19)

auto7 669# (15 ΜΑΡ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 669# (15 ΜΑΡ 19) 2 9 Νέα 2Αποστολή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17)

auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 590# (02 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014

Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Προτεινόμενος Τιμοκατάλογος Φεβρουάριος 2014 Τεχνικά χαρακτηριστικά Προτεινόμενη τιμή μεταλλικού χρώματος Προτεινόμενη τιμή Παστέλ χρώματος ΕΚΠΟΜΠΕΣ CO 2 (g/km) Κατανάλωση ΕΕ 1999/100 Κυβισμός Μέγιστη

Διαβάστε περισσότερα

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17)

auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 591# (09 ΙΟΥΝ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17)

auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 614# (15 ΔΕΚ 17) 3 Παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16)

auto7 Μιλούσαμε την περασμένη εβδομάδα για το πρόβλημα κακής συμπεριφοράς που γίνεται όλο και πιο έντονο στους ελληνικούς (562//21 ΟΚΤ 16) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις παίρνουν αποφάσεις για επιπλέον φόρους, επειδή δεν έχουν το θάρρος να πουν ανοιχτά (540//15 ΑΠΡ 16) BMW 730d > σ.

auto7 Όταν οι ελληνικές κυβερνήσεις παίρνουν αποφάσεις για επιπλέον φόρους, επειδή δεν έχουν το θάρρος να πουν ανοιχτά (540//15 ΑΠΡ 16) BMW 730d > σ. διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17)

auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 611# (24 ΝΟΕ 17) 3 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17)

auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 575# (10 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή Opel

Διαβάστε περισσότερα

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το

auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 600# (08 ΣΕΠΤ 17) 2 Δοκιμή

Διαβάστε περισσότερα

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18)

auto7 629# (20 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 629# (20 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Νέο Opel

Διαβάστε περισσότερα

V40 CROSS COUNTRY Design

V40 CROSS COUNTRY Design Design Παρόλο που δεν αποστασιοποιείται πολύ από το V40 κατορθώνει με εύστοχες και έξυπνες επεμβάσεις στο αμάξωμά του να ξεχωρίσει. Επεμβάσεις όπως το συνολικά κατά 40 χιλιοστά μεγαλύτερο ύψος του (απόσταση

Διαβάστε περισσότερα

auto7 (570//16 ΔΕΚ 16) Παρασκευή 13 Ιανουαρίου Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις!

auto7 (570//16 ΔΕΚ 16) Παρασκευή 13 Ιανουαρίου Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2017, με υγεία και ασφαλείς μετακινήσεις! διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18)

auto7 641# (13 ΙΟΥΛ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 641# (13 ΙΟΥΛ 18) 3 Δοκιμή Ford EcoSport

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα γινόταν η χειρότερη δυνατή επιλογή στον καθορισμό των τελών κυκλοφορίας, με τη γνωστή (522//27 ΝΟΕ15) BMW i8 > σ.

auto7 Δεν είχαμε αμφιβολία ότι θα γινόταν η χειρότερη δυνατή επιλογή στον καθορισμό των τελών κυκλοφορίας, με τη γνωστή (522//27 ΝΟΕ15) BMW i8 > σ. διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 659# Παρασκευή 11 Ιανουαρίου (21 ΔΕΚ 18) Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την

auto7 659# Παρασκευή 11 Ιανουαρίου (21 ΔΕΚ 18) Το auto7 σας εύχεται καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2019 Το επόμενο τεύχος θα κυκλοφορήσει την η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 659# (21 ΔΕΚ 18) 2 Δοκιμή VW Golf

Διαβάστε περισσότερα

Καινούργια - Seat - Leon

Καινούργια - Seat - Leon Επικοινωνία: G katakis ( Autogroup) 2310455811 Καινούργια - Seat - Leon Condition: Καινούργιο Body Type: Κόμπακτ Transmission: Χειροκίνητο Year: 2019 Drive: Προσθιοκίνητο (FWD) Fuel: Βενζίνη Mileage: 562

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15)

auto7 Επειδή υπάρχουν ακόμα κάποιοι που, αφελώς ή με ιδιοτέλεια, προωθούν την έξοδο από το ευρώ, καλό είναι να θυμίσουμε (482//16 ΙΑΝ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15)

auto7 Όσοι πιστέψατε το κράτος-απατεώνα που λειτουργεί στην Ελλάδα και αγοράσατε αυτοκίνητα με εκπομπές CO2 κάτω (519//06 ΝΟΕ15) διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία_ειδικά θέματα AUTOMEDIA σχεδιασμός blast!communications e-mail info@auto-internet.gr η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr auto7

Διαβάστε περισσότερα

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18)

auto7 628# (13 ΑΠΡ 18) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 628# (13 ΑΠΡ 18) 2 Δοκιμή Seat Arona

Διαβάστε περισσότερα

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17)

auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 576# (17 ΦΕΒ 17) 2 Δοκιμή DS5

Διαβάστε περισσότερα

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19)

auto7 665# (15 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 665# (15 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Kia Ceed

Διαβάστε περισσότερα

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17)

auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! auto7 602 # (22 ΣΕΠΤ 17) 2 13 Νέα

Διαβάστε περισσότερα

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19)

auto7 663# (01 ΦΕΒ 19) η εβδομαδιαία στάση για το αυτοκίνητο από το www.auto-internet.gr e-mail info@auto-internet.gr διευθυντής Πάνος Φιλιππακόπουλος κατασκοπεία AUTOMEDIA σχεδιασμός Blast! 663# (01 ΦΕΒ 19) 2 Δοκιμή Peugeot

Διαβάστε περισσότερα