FRANCHISE CONCEPT BOOK

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "FRANCHISE CONCEPT BOOK"

Transcript

1 FRANCHISE CONCEPT BOOK

2

3

4 STELIOS Ο εμπνευστής Ο κ. Στέλιος Ρουμελιώτης, δραστηριοποιείται πάνω από 12 χρόνια στον χώρο του καφέ. Διατέλεσε υπεύθυνος εκπαίδευσης σε μεγάλη εταιρεία καφέ, και ταυτόχρονα ήταν στέλεχος μεγάλου εργοστασίου παραγωγής καφέ. Έχει διακριθεί δυο φορές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Barista με την πρώτη θέση, όπως και στα παγκόσμια πρωταθλήματα Barista WBC Copenhagen 2008, με την 20η θέση ανάμεσα σε 48 χώρες, και Atlanta 2009, με την 15η θέση ανάμεσα σε 52 χώρες. Τα τελευταία 5 χρόνια, δραστηριοποιείται στον χώρο του speciality coffee, διαθέτοντας παραγωγικές εγκαταστάσεις στην Αττική και αναπτύσσοντας το δίκτυο καταστημάτων Coffee Lab

5 Ο εξερευνητής Ο Στέλιος ταξιδεύει με την ομάδα του σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας τις ανώτερες ποικιλίες καφέ. Στη συνέχεια, εκτελούνται σειρά δοκιμών και η παραγωγή δεσμεύεται στις φάρμες που έχουν τους καλύτερους κόκκους καφέ. Η συμφωνία γίνεται κατευθείαν με τον αγρότη σύμφωνα με τις αρχές του Fair Trade και του Direct Trade. Αφού εξασφαλιστούν οι καλύτερες συνθήκες μεταφοράς και αποθήκευσης, το καβούρδισμα γίνεται με φροντίδα και μεράκι στις υπερσύγχρονες παραγωγικές εγκαστάστασεις της Coffee Lab, ώστε οι λάτρεις του καλύ καφέ, να απολαμβάνουν άριστο καφέ με ονομασία προέλευσης.

6

7 φιλοσοφία Όραμα Όραμα της εταιρείας μας είναι, να γίνει ένα από τα πλέον γνωστά brands στο 3rd Wave Coffee Movement, αναπτύσσοντας, υποστηρίζοντας και εξελίσσοντας συνέχεια το δίκτυο καταστημάτων Coffee Lab. αναπτύσσοντας, στηρίζοντας και διευρύνοντας συνεχώς το δίκτυο καταστημάτων Coffee Lab. με την παραγωγή και την εμπορία υψηλής ποιότητας καφέ. πραγματοποιώντας ποιοτικούς ελέγχους σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του καφέ μας. το πάθος και την αγάπη μας για τον καφέ, τον μοιραζόμαστε αρχικά με τους συνεργάτες μας / franchisees και στην συνέχεια με τους καθημερινούς πελάτες μας.

8 φιλοσοφία Αποστολή μας είναι, να παράγουμε και να προωθούμε στην αγορά καφέδες υψηλής ποιότητας σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής του specialty coffee: Producer Cupper Roaster Barista Customer.

9

10

11

12

13 προϊόντα Real tea

14

15 Γλυκές δημιουργίες, δώρο στον ουρανίσκο, συνοδεύουν και απογειώνουν την απόλαυση. Χρησιμοποιούμε εξαιρετικές πρώτες ύλες ώστε μαζί με τον καφέ σας να απολαύσετε γευστικά & ποιοτικά εδέσματα.

16 Cold Brew είναι η μέθοδος της αργής και κρύας απόσταξης του καφέ, ώστε να απελευθερωθούν όλα τα αρώματα των ανώτερων ποικιλιών καφέ της Coffee Lab.

17 Knowhow

18 Knowhow

19 Παραγωγή Ο καφές θέλει φροντίδα σε κάθε στιγμή του ταξιδιού του μέχρι να φτάσει στο φλυτζάνι σας. Γνωρίσουμε τον τρόπο. Διαθέτουμε τις υποδομές. Αποθηκεύουμε τους κόκκους καφέ στις ιδανικές συνθήκες, καβουρδίζουμε με φροντίδα και μεράκι ώστε να απολαύσετε στο φλυτζάνι σας όλα τα αρώματα και τη γεύση που διαθέτουν οι ανώτεροι μονοποικιλιακοί καφέδες της Coffee Lab.

20 Look & Fill Σχεδιάσαμε έναν ευχάριστο χώρο με γήινα υλικά και λιτές γραμμές. Θέλουμε οι φίλοι των Coffee lab και η παρέα τους να αισθάνονται σαν να βρίσκονται στον δικό τους χώρο. Θέλουμε κάθε επίσκεψη στα καταστήματα του δικτύου μας να αποτελεί μια ευχάριστη εμπειρία.

21

22 ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE Ελάτε στο πιο δυναμικό δίκτυο franchise, του 3 ου κύματος καφέ

23 Το νερό και η φωτιά είναι δύο από τα πιο δυνατά στοιχεία της φύσης. Ο καφές είναι ένα προϊόν που δαμάζει τα στοιχεία της φύσης. Χρησιμοποιεί το νερό για να ξεπλύνει κάθε περιττό και να αναδείξει τα μοναδικά αρώματα του και τη γεύση που κρύβει μέσα του ο καρπός. Χρησιμοποιεί τη φωτιά για να ωριμάσει, να εξελιχθεί χωρίς όμως να αλλοωθεί. Ο καφές χρωματίζει το νερό και

24 Οι ένθρωποι του Coffee Lab διαθέτουν τεράστια πείρα και γνώση στις μεθόδους επιλογής, διαχείρισης, ψησίματος και παρασκευής των υψηλής ποιότητας μονοποικιλιακών καφέδων. Η εταιρία έχεις δομές και διαδικασίες για να υποστηριχθεί και να μεταλαμπεδευτεί η γνώση. Έτσι οι φίλοι των Coffee Lab απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία και γεύση στο ποτήρι τους. Τεχνογνωσία Στα καταστήματα Coffee Lab χρησιμοποιούμε τον καλύτερο σύγχρονο εξοπλισμό για να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα. Αυτό που μας ξεχωρίζει όμως είναι το πάθος για τον καφέ. Όλοι μας οι Baristi, μαθαίνουν καθημερινά, εξασκούνται ώστε να προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στους φίλους Coffee Lab. Πάθος Στα Coffee Lab προσφέρονται μοναδικοί, επιλεγμένοι, μονοποικιλιακοί καφέδες, καθώς και εξαιρετικά συνοδευτικά προϊόντα ώστε ο πελάτης της αλυσίδας να γευτεί ότι καλύτερο σε προϊόντα και εμεπιρία. Προϊόντα

25 Άψογος καφές, με ξεχωριστή γεύση λόγω της ποικιλίας προέλευσης, της επεξεργασίας και της ειδικής μεθόδου ψησίματος, που αντιπροσωπεύει μόνο το 10% της παγκόσμιας παραγωγής καφέ, γεγονός που πρακτικά σημαίνει ότι η ποιότητά του δεν μπορεί να συγκριθεί με τον τυπικό καφέ που πωλείται στην αγορά. Quality Ταξιδεύουμε, εξερευνούμε, δοκιμάζουμε και ερχόμαστε απευθείας σε συνεργασία με τους αγρότες που παράγουν καφέ, σύμφωνα με τις αρχές του Fair Trade και του Direct Trade, εξασφαλίζοντας έτσι τις καλύτερες ποικιλίες καφέ για τους πελάτες μας. Direct Trade

26 ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΣΟΥ Στα καταστήματα Coffee Lab, οι πελάτες έχουν την δυνατότητα, να επιλέξουν καθημερινά, την ποικιλία καφέ που θέλουν να δοκιμάσουν. Η διαδικασία γίνεται πάντα με τη βοήθεια των εκπληκτικών μας, άρτια καταρτισμένων baristas και με βάση τις προσωπικές γευστικές προτιμήσεις του κάθε πελάτη. ΠΟΙΟΤΗΤΑ Η προϊοντική γκάμα που προσφέρεται από την Coffee Lab είναι απολύτως ελεγμένη και φροντισμένη σε όλα τα επίπεδα και περιλαμβάνει προϊόντα που ξεχωρίζουν για την εξαιρετική τους ποιότητα, ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τη φιλοσοφία του 3ου κύματος καφέ. ΠΡΟΪΟΝΤΑ Εκτός από τον ειδικό καφέ, η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει φρέσκα, υγιεινά σνακ, σάντουιτς, σπιτική λεμονάδα και, φυσικά, το απόλυτο σημείο αναφοράς μας - η εξαιρετική πραγματική σοκολάτα μας σε διαφορετικές γεύσεις οι οποίες προσδίδουν στα χαρακτηριστικά κάθε ποικιλίαςμοναδικό γευστικό αποτέλεσμα. ΛΙΑΝΙΚΗ Στα καταστήματά μας, υπάρχει το τμήμα ΚΕΦΕΚΟΠΤΕΙΟΥ, που δίνει την δυνατότητα στον καταναλωτή, να πάρει για το σπίτι του ή για το γραφείο του, τον αγαπημένο του καφέ, μοναδικές ποικιλίες τσαγιού ή εξαρτήματα παρασκευής καφέ για να γίνει ένας home Barista.

27 ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

28 ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ & ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ. Το πρώτο franchise για καφέ στην Ελλάδα το οποίο διαθέτει μονοποικιλιακούς καφέδες και ολοκληρωμένη φιλοσοφία σύμφωνα με το κίνημα του 3ου κύματος καφέ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ. Ο εμπνευστής και ιδιοκτήτης των Coffee Lab, ο κος Στέλιος Ρουμελιώτης είναι δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδος και ο ίδιος και τα στελέχη του διαθέτουν τεράστια γνώση και πείρα, στην επιλογή, το καβούρδισμα και την παρασκευή ανώτερης ποιότητας καφέδων. ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. Υψηλής ποιότητας μοναδικοί καφέδες ώστε οι φίλοι των Coffee Lab να απολαμβάνουν την γευστική εμπειρία από τις ποικιλίες που προέρχονται από τις καλύτερες φάρμες, παραγωγής καφέ κατευθείαν από την Brazil, Guatemala, Kenya and Ethiopia. ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Οι καταναλωτές μπορούν να απολαύσουν τους ανώτερους μονοποικιλιακούς καφέδες σε τιμές που αγοράζουν από τον ανταγωνισμό υποδεέστερα αγνώστου προέλευσης χαρμάνια. ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ. To Coffee Lab είναι σύμφωνα με έρευνες ένας απολύτως αναγνωρίσιμο και αποδεκτό σήμα στον κλαδο της αγοράς του καφέ αλλά και στους καταναλωτές, οι οποίοι το ξεχωρίζουν για τους ανώτερους γευστικούς καφέδες που προσφέρει. FRANCHISE CONCEPT BOOK

29 ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ. Στο εκπαιδευτικό κέντρο της Coffee Lab οι franchisees και οι Baristi έρχονται σ επαφή με την φιλοσοφία των Coffee Lab και του 3 ου κύματος καφέ. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στην άψογη παρασκευή όλων των ροφημάτων, μυούνται στον μαγικό κόσμο του καφέ και μαθαίνουν τα μυστικά του. Στην συνέχεια γίνεται συνεχής επανεκπαίδευση ώστε οι Baristi των Coffee Lab να προσφέρουν στους πελάτες τους την καλύτερη γευστική εμπειρία. ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ. Τα Coffee Lab, ξεχωρίζουν για το μοναδικό σχεδιασμό τους και την αίσθηση άνεσης και φιλοξενίας που προσφέρουν στους πελάτες τους. Τα γήινα φυσικά υλικά συνδυάζονται με τις μοντέρνες τάσεις και δημιουργούν ένα άριστο περιβάλλον που αποτελεί τον καθημερινό προορισμό. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ: Υπάρχει η γνώση για τον τρόπο που θα επιτύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα με την μικρότερη προσπάθεια. Αυ τη είναι και η βάση της επιτυχίας. Έχουμε τη μέθοδο και το σύστημα. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ. Στα Coffee Lab ερευνούν συνεχώς τις τάσεις στην παγκόσμια αγορά του καφέ. Έτσι προσφέρουν στους φίλους τους πελάτες μοναδικά πρωτοπωριακά ροφήματα όπως το cold brew coffee, η πραγματική σοκολάτα ρόφημα και το μοναδικό Choco Ball. ΜΑΡΚΕΤΙΝG: Μελετάμε την αγορά και επικοινωνούμε με τους καταναλωτές. Δημιουργούμε συνεχείς δυναμικές προωθητικές ενέργειες και διαφημιστική προβολή, επιτυγχάνοντας εντυπωσιακά και μετρήσιμα αποτελέσματα για τους Franchisees μας.

30 ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE Το Coffee Lab προσφέρει μια συνεργασία με στόχο το αμοιβαίο όφελος. Τα Entry fees είναι τα χαμηλότερα από τις ανταγωνιστικές αλυσίδες Franchise. Δεν υπάρχουνroyalties. Δεν υπάρχουν Marketing fees. Το κόστος των πρώτων υλών (food cost) είναι το χαμηλότερο της αγοράς κι έτσι επιτυγχάνεται η βιωσιμότητα και η κερδοφορία των συνεργατών franchisees. Τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της συνεργασίας είναι: Το χαμηλό κόστος εκπαίδευσης Ο σεβασμός προς τον συνεργάτη. Η συνεχής εκπαίδευση Η υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα Η δυνατότητα παράδοσης με το κλειδί στο χέρι.

31 Franchise Business Awards Fast Growth Franchise -Best Franchise Manager of the Year -Best Concept Re-Design -Effective educational procedures -Best Internal organization Franchise Business Awards Most innovative concept Franchise Business Awards Most promising Franchisor Estia Awards 2017 Gold- Chocoball milksake πραλίνα με donut/snack & Coffee take away-best new taste Top performer award Silver- Snack & Coffee Take away-total Experience Silver- Strategic Growth

32 ΕΜΒΑΔΟΝ ΧΩΡΟΥ: >40 sq.m. ENTRY FEES: ξεκινούν από ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: περίπου ROYALTIES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ MARKETING FEES: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

33 Follow us Διοίκηση Εκπαιδευτικό κέντρο Παραγωγικές εγκαταστάσεις Κύπρου 10, Μοσχάτο,

34

35 3 rd wave Coffee

Mikel Coffee Company Α.Ε.

Mikel Coffee Company Α.Ε. Mikel Coffee Company Α.Ε. Ποιοι είμαστε? Το όραμά μας Η πορεία μας Η φιλοσοφία μας Οι Αξίες μας Καταστήματα mikel - Το Concept μας Τα προϊόντα μας Διαδικασία παραγωγής Εξοπλισμός στα καταστήματα mikel

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Franchise Concept Book

Franchise Concept Book Franchise Concept Book Παράγουμε σπιτικά προϊόντα χρησιμοποιώντας αγνά και φρέσκα υλικά μετά από συνεχή έρευνα. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας τα ποιοτικότερα παγωτά και παγωμένα γιαούρτια.

Διαβάστε περισσότερα

Professional BARISTA TRAINING PRACTICE PASSION KNOWLEDGE

Professional BARISTA TRAINING PRACTICE PASSION KNOWLEDGE Professional BARISTA TRAINING PRACTICE PASSION KNOWLEDGE ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Coffee studio Eισαγωγή School of coffee Πρόλογος Εισηγητές Ενότητες COFFEE STUDIO Η εταιρία Coffee Studio- N.Ζερβός & Σια Ο.Ε δραστηριοποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και Coffee Care

Προγράμματα Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και Coffee Care Προγράμματα Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και Coffee Care 03/ 07/ 2019 E 4.4.14 offee Care Σύνοψη Λύσεις προστιθέμενης αξίας για τον επαγγελματία Μακροχρόνιες σχέσεις συνεργασίας Γραφεία και Εργαστήρια

Διαβάστε περισσότερα

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE

H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FRANCHISE H Εταιρεία στα πλαίσια του συστήματος Franchise που έχει αναπτύξει, προσφέρει στον συνεργάτη: ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ FRANCHISE ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας

U T C C R E A T I V E L A B. Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας U T C C R E A T I V E L A B Σύμβουλοι Καινοτομικής Επιχειρηματικότητας Ποιοι είμαστε Σχετικά με εμάς Η UTC Creative Lab είναι εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στους τομείς της καινοτομίας, της

Διαβάστε περισσότερα

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1

«Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Γκουλιαδίτη Φρειδερίκη Γεωπόνος, MSc Κέντρο Μελισσοκομίας Αττικής 1 Ποιο είναι το θέμα μας «Το Ελληνικό Μέλι ως Επώνυμο Προϊόν» Περιγράφοντας την αγορά Το ελληνικό

Διαβάστε περισσότερα

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος

Δόμηση. Επαγγελματισμός. Όραμα. Άνθρωπος ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ-ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΞΗΡΑΣ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΥΜΜΕΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ Δόμηση Επαγγελματισμός Όραμα Άνθρωπος Εμπειρία Αξιοπιστία Αναζητούμε τους τρόπους, τα υλικά, τις προδιαγραφές

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου.

Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Γίνε ο νέος αποκλειστικός μας συνεργάτης, στη πόλη σου. Ιδιαίτερος Σχεδιασμός και ένα μοναδικό μοντέλο συνεργασίας Μετά από 15 χρόνια απόλυτα επιτυχημένης πορείας με 2 καταστήματα στην Αττική, το 2017

Διαβάστε περισσότερα

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E:

MEDIA KIT. Αριστοτέλους 21, Πειραιάς T: , -47 E: MEDIA KIT Αριστοτέλους 21, 186 48 Πειραιάς T: 216 800 11 46, -47 E: info@oinomelos.com www.oinomelos.com Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ Η Oinomelos είναι μία νέα, καινοτόμος ελληνική εταιρεία. Πρωτοτυπούμε αξιοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ FLOCAFE ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ FLOCAFE ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ FLOCAFE ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ 1 1. Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ FRANCHISE Το Franchising αποτελεί μια επιχειρηματική συνεργασία δύο πλευρών, του Δικαιοπαρόχου (Franchisor)

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!!

ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρίτη 08 Νοεμβρίου 2009 ΚΑΝΕ FOCUS ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ!!! Παρέα με τον GADGETAKIA, τον Mr. CHEAPMAN, τον Mr. PRACTICAL, τον GAMER, τον DESIGN FREAK, τον Mr. IDIMON, τον Mr. DISPISTO, τον PC SPECIALIST

Διαβάστε περισσότερα

DOUWE EGBERTS D.E. MASTER BLENDERS 1753 EUROFROST - ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ

DOUWE EGBERTS D.E. MASTER BLENDERS 1753 EUROFROST - ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ DOUWE EGBERTS D.E. MASTER BLENDERS 1753 EUROFROST - ΝΙΚΟΣ ΚΟΥΚΑΣ ΜΥΚΟΝΟΣ DOUWE EGBERTS - EUROFROST Η εταιρεία EUROFROST έχει αναλάβει εδώ και πολλά χρόνια, την αποκλειστική διάθεση στη Μύκονο, όλης της

Διαβάστε περισσότερα

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST

FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST FRANCHISE ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ EVEREST ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ FRANCHISE EΛΛΑΔΟΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΟΥ FRANCHISE Η Δικαιόχρηση (Franchise) είναι μία εμπορική μέθοδος (συμφωνία) κατά την οποία μια επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth.

it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth. Well-being is like the leaf of an old tree: it feeds from the strength of the branches which itself comes from the peaceful darkness of water and earth. 2 1. Polis Hammam Concept Η POLIS HAMMAM είναι η

Διαβάστε περισσότερα

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο;

Q&A. Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Q & A 1 2 Γιατί να ενταχθώ σε ένα δίκτυο; Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, η νέα καταναλωτική συμπεριφορά και συνολικά το νέο τοπίο δημιουργεί ασφυκτική πίεση στις ανεξάρτητες επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται

Διαβάστε περισσότερα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα

Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Dedicated Home Theater Ό,τι έχετε φανταστεί το κάνουμε πραγματικότητα Μελέτες Home Theater Για τους λάτρεις του κινηματογράφου Η Acoustic Design, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις Dedicated Home Theater.

Διαβάστε περισσότερα

3000 B.C. Organic Extra Virgin Olive Oil

3000 B.C. Organic Extra Virgin Olive Oil Το Κτήµα Κοτσώνη βρίσκεται στη Βορειοανατολική Πελοπόννησο, στην περιφέρεια των Αρχαίων Μυκηνών και του Άργους. Μια λοφώδης περιοχή που από την αρχαιότητα φηµίζεται για το φυσικό της κάλλος αλλά και την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS

ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS ΠΑΝΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΠΑΝΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΝΟS ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1989 Η MINOS FOODS AEBE συστάθηκε το 1989, από το όραµα του ιδρυτή της, Αντώνιου Πλευράκη, µε στόχο τη δηµιουργία µιας βιοµηχανίας τροφίµων, που να

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise

Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Ενημερωτικός Φάκελος Δικτύου Franchise Click to edit Master subtitle style 13/4/2011 Επιχειρηματική πρόταση συνεργασίας Mini Sports Club Έχουμε την τεχνογνωσία και την εμπειρία να σας προσφέρουμε μια κερδοφόρο

Διαβάστε περισσότερα

Η ΙΔΕΑ. Εκείνα που πρωτίστως αναδύουν αυτά τα αρώματα, δεν είναι άλλα από τα αρωματικά φυτά.

Η ΙΔΕΑ. Εκείνα που πρωτίστως αναδύουν αυτά τα αρώματα, δεν είναι άλλα από τα αρωματικά φυτά. Η ΙΔΕΑ Το όνομα: Ἄνασσα είναι η βασίλισσα στα αρχαία ελληνικά, αποτελεί ωστόσο και τιμητικό τίτλο που αποδίδεται σε σπουδαία πρόσωπα, μόνον σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Άνασσα είναι η ελληνική γη. Η γεωγραφική

Διαβάστε περισσότερα

GAGGIA ANIMA XL ΥΠΕΡ-ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ

GAGGIA ANIMA XL ΥΠΕΡ-ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ GAGGIA ANIMA XL ΥΠΕΡ-ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ESPRESSO Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ GAGGIA, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΩ ΑΠΟ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΣΥΝΔΥΑΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΦΕ. Η GAGGIA ANIMA XL ΦΕΡΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΕΣΤΡΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013-2014

Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013-2014 Wine Friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2013 - Wine Friends Ο μαγικός κόσμος του κρασιού περιμένει να τον ανακαλύψετε. Αρώματα, χρώματα και γεύσεις κρασιών από την

Διαβάστε περισσότερα

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE

Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Ευκαιρίες και προκλήσεις των Εξαγωγών Τροφίμων στις ΗΠΑ Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος, Pelopac ABEE Πως ξεκινήσαμε Η Pelopac σήμερα Προϊόντα Ελιές Πιπεριές Μεζέδες / Antipasti Tapenades/Dips

Διαβάστε περισσότερα

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας

Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Προϊόντα που προσθέτουν αξία στο χώρο σας Μία εταιρεία που προσφέρει ολοκληρωμένες & αξιόπιστες λύσεις. Ποιοι είμαστε: Ιστορία Η πρώτη επαφή της οικογένειας με την επεξεργασία ξύλου ήταν περίπου πριν από

Διαβάστε περισσότερα

We Supply Quality. Wines Spirits Beer Chocolate Fruits Tea Juices

We Supply Quality. Wines Spirits Beer Chocolate Fruits Tea Juices Η Deals εισάγει και διανέμει στην ελληνική αγορά προϊόντα κορυφαίας ποιότητας στον χώρο της γαστρονομίας. Την μοναδική σοκολάτα Valrhona, την Ravifruit (κατεψυγμένοι πολτοί φρούτων), εκπληκτικά κρασιά

Διαβάστε περισσότερα

BEST FOR FRANCHISE MANUAL DISCOVER OUR WORLD BEST FOR FRANCHISE MANUAL

BEST FOR FRANCHISE MANUAL DISCOVER OUR WORLD BEST FOR FRANCHISE MANUAL BEST FOR FRANCHISE MANUAL BEST FOR FRANCHISE MANUAL DISCOVER OUR WORLD ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΗΣ BEST FOR Κάτοχος PhD in Business Administraon. Διαθέτει μακροχρόνια εμπειρία στη Διοίκηση μεγάλων επιχειρήσεων,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ κεφάλαιο 1 ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 1. Εισαγωγή Μ έχρι αρκετά πρόσφατα, η έννοια του μάρκετινγκ των υπηρεσιών αποτελούσε μια έννοια χωρίς ιδιαίτερη αξία αφού, πρακτικά,

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάρια για τους φίλους του κρασιού! Οι κορυφαίοι των τουριστικών σπουδών. Ημερολόγιο Οινικής Απόλαυσης

Σεμινάρια για τους φίλους του κρασιού! Οι κορυφαίοι των τουριστικών σπουδών. Ημερολόγιο Οινικής Απόλαυσης wine Friends Σεμινάρια για τους φίλους του κρασιού! Οι κορυφαίοι των τουριστικών σπουδών 2013 Ημερολόγιο Οινικής Απόλαυσης Ο μαγικός κόσμος του κρασιού περιμένει να τον ανακαλύψετε. Αρώματα, χρώματα και

Διαβάστε περισσότερα

Πρόσκληση για καφέ από έναν ειδικό

Πρόσκληση για καφέ από έναν ειδικό 28 ΠΡΟΣΩΠΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 12 στεφανοσ δοματιωτησ Πρόσκληση για καφέ από έναν ειδικό Είχε καταλάβει την 6η θέση στον παγκόσμιο διαγωνισμό barista* στο Λονδίνο και την 4η σε αντίστοιχο διαγωνισμό στο Μάαστριχτ.

Διαβάστε περισσότερα

Professional BARISTA TRAINING PRACTICE PASSION KNOWLEDGE

Professional BARISTA TRAINING PRACTICE PASSION KNOWLEDGE Professional BARISTA TRAINING PRACTICE PASSION KNOWLEDGE ΠΕΡΙΕΧΌΜΕΝΑ Coffee studio Eισαγωγή School of coffee Πρόλογος Εισηγητές Επίπεδα - Basic Barista Training - Barista Advanced Level 1 - Barista Advanced

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΡΏΤΗ ΧΑΝΙΏΤΙΚΗ ΜΠΎΡΑ! Η πρώτη Χανιώτικη μπύρα!

Η ΠΡΏΤΗ ΧΑΝΙΏΤΙΚΗ ΜΠΎΡΑ! Η πρώτη Χανιώτικη μπύρα! Η ΠΡΏΤΗ ΧΑΝΙΏΤΙΚΗ ΜΠΎΡΑ! Η πρώτη Χανιώτικη μπύρα! ΜΙΑ ΓΝΉΣΙΑ ΧΑΝΙΏ- ΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΊ- ΡΗΣΗ Η Κρητική Ζυθοποιία είναι μία αμιγώς τοπική επιχείρηση. Στο εργοστάσιό μας, στο Ζουνάκι του Δήμου Πλατανιά Χανίων,

Διαβάστε περισσότερα

... ν. α ν α π α π ρά ρά ο γ υμε τη Γε ύση κ α κ ι α ι τ ο τ Ά ρω μ α σ ε έ να ν α τ ρό φιμ ι ο μ..

... ν. α ν α π α π ρά ρά ο γ υμε τη Γε ύση κ α κ ι α ι τ ο τ Ά ρω μ α σ ε έ να ν α τ ρό φιμ ι ο μ.. Η σχέση Δημιουργώντας μνήμη Η απόλαυση Η ικανότητά μας..να παράγουμε τη Γεύση και το Άρωμα σε ένα τρόφιμο. Η εταιρεία μας Η PROVIL είναι μία Ελληνική εταιρεία που εδώ και 25 χρόνια έχει ως αποκλειστική

Διαβάστε περισσότερα

Douwe Egberts - presentation

Douwe Egberts - presentation Douwe Egberts - presentation Εισαγωγή Η ιστορία της D.E MASTER BLENDERS 1753 Launched the L OR EspressO capsules compatible with the Nespresso single-serve system Douwe Egberts established International

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 226, ΤΑΥΡΟΣ 177 78, ΑΘΗΝΑ, ΤΗΛ. 210-3469606, ΦΑΞ 210-3469906, A. ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ 1. Τυποποίηση και Συσκευασία Η τυποποίηση, σε συνδυασμό με την αρχή της αμοιβαίας αναγνώρισης μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων

Διαβάστε περισσότερα

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει φρέσκος ο καφές αφού ανοιχτεί;

Για πόσο χρονικό διάστημα παραμένει φρέσκος ο καφές αφού ανοιχτεί; ΚΑΦΕΣ AURILE Γενικές Πληροφορίες Πώς καβουρδίζεται ο καφές Aurile; Ο καφές Aurile καβουρδίζεται για περίπου 20 λεπτά στους 210 C (ο τρόπος αυτός είναι γνωστός ως American Roast). Κατά τη διάρκεια του καβουρδίσματος,

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ

ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ ΙΑ ΙΚΑΣΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑΦΕ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΓΕΝΙΚΑ Η παραγωγή ελληνικού καφέ στο εργοστάσιο αποτελείται από πέντε διαφορετικά στάδια τα οποία φαίνονται παρακάτω σε ένα απλοποιηµένο διάγραµµα

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Το πρόγραμμα που ταιριάζει στο δικό σας περιβάλλον ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ REFLEXIS ERP: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ Περιεχόμενα Η εταιρεία Γενικά... 3 Η πορεία της εταιρείας... 4 Προϊόντα... 4 Υπηρεσίες...

Διαβάστε περισσότερα

Καλως Ήλθατε στη Dolano Food Ένα Κόσμο Γεύσης & Ποιότητας. Η πορεία μας

Καλως Ήλθατε στη Dolano Food Ένα Κόσμο Γεύσης & Ποιότητας. Η πορεία μας dolano... και απολαμβάνω dolano... και απολαμβάνω Καλως Ήλθατε στη Dolano Food Ένα Κόσμο Γεύσης & Ποιότητας Η πορεία μας H «Dolano Food» ιδρύθηκε το 1991 από το διορατικό επιχειρηματία Κώστα Νικολόπουλο,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ TRATA Greece

ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ TRATA Greece ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΑMΕΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ «MΕΓΑΛΩΣΕ» ΓΡΗΓΟΡΑ! ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ TRATA Greece Συνδυάζεται εύκολα με φυσικά και αγαπημένα συστατικά! ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ! Πιστή στο όραμά

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018

Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές. Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Σύγχρονες τάσεις στην προώθηση γαλακτοκομικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Ανδρέας Χαρδαλούπας marketing manager Ελασσόνα 2018 Δεν υπάρχει τύχη απλά καλό marketing Το marketing είναι δυστυχώς από τους

Διαβάστε περισσότερα

review 6Το Αύρα προτείνει Προορισμούς Γεύσης 2MABEL

review 6Το Αύρα προτείνει Προορισμούς Γεύσης 2MABEL review ΤΕΥΧΟΣ 7 / ΜΑΪΟΣ 2006 Eνημερωτική έκδοση της Garamond design. Κασομούλη 85, 117 44 Αθήνα, Τ. 210 9012795, 210 9012798, F. 210 9013771, E-Μail: garamond@ath.forthnet.gr, Website: www.garamond.gr

Διαβάστε περισσότερα

7 Στρατηγικές για την Διαφοροποίηση των Προϊόντων σας

7 Στρατηγικές για την Διαφοροποίηση των Προϊόντων σας Ενότητα 1: Τοποθέτηση Προϊόντων Κεφάλαιο 6 7 Στρατηγικές για την Διαφοροποίηση των Προϊόντων σας Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ενότητα 1: Τοποθέτηση Προϊόντων Κεφάλαιο 6: 7 Στρατηγικές

Διαβάστε περισσότερα

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες

35 ΧΡΟΝΙΑ. Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες 35 ΧΡΟΝΙΑ Επιτυχημένες & Αξιόπιστες Συνεργασίες Έχοντας μια μακρά πορεία στο χώρο, εξυπηρετούμε τους πελάτες μας επαγγελματίες και ιδιώτες παρέχοντας μια ολοκληρωμένη γκάμα ηλεκτρολογικού υλικού & φωτισμού.

Διαβάστε περισσότερα

Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών

Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών Ενότητα 2 Σχέδιο Μάρκετινγκ Κεφάλαιο 2 Αγροτικά Προϊόντα Μικρών Παραγωγών Δρ. Andrea Grimm Δρ. Astin Malschinger ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 2 ΕΝΟΤΗΤΑ 2 ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Κεφάλαιο 2: Αγροτικά Προϊόντα μικρών παραγωγών

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η τελειότητα εκφράζεται µέσα στα «έργα»µας

Αυτή η τελειότητα εκφράζεται µέσα στα «έργα»µας Όταν ο σεβασµός στις παραδόσεις και η εµπειρία που δηµιουργείται από την πολύχρονη επιµονή ορισµένων ανθρώπων στο «έργο» τους συνδυάζεται µε τα υψηλότερα κριτήρια ποιότητας και υψηλής αισθητικής το αποτέλεσµαδενµπορεί

Διαβάστε περισσότερα

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας

Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την ασφάλεια και την δύναμη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ΖΗΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕIΡΙΑ EXPERT Το πιο σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της Expert είναι το όνομά της. Παρέχει στους

Διαβάστε περισσότερα

Your global. distributor!

Your global. distributor! Your global distributor! G L O B A L G L O B A L D I S T R I B U T I O N D I S T R I B U T I O N Famous Brands Global Distribution Ltd! Ανάµεσα στο όραµα και το συµφέρον σας! H FB Global Distribution Ltd,

Διαβάστε περισσότερα

Professional BARISTA TRAINING PRACTICE PASSION KNOWLEDGE

Professional BARISTA TRAINING PRACTICE PASSION KNOWLEDGE Professional BARISTA TRAINING PRACTICE PASSION KNOWLEDGE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Coffee studio Eισαγωγή School of coffee Πρόλογος Εισηγητές Επίπεδα - Basic - Advanced - Latte Art COFFEE STUDIO Η εταιρία Coffee Studio-

Διαβάστε περισσότερα

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018

Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 Κατάλογος Προϊόντων Retail 2018 tel. 2102463925 sales@ergastiriocastello.gr www.ergastiriocastello.gr Αξιότιμες κυρίες & κύριοι, σας επισυνάπτουμε τον κατάλογο των προϊόντων μας καθώς και μια σύντομη παρουσίαση

Διαβάστε περισσότερα

Το Όραμά μας Να αποτελούμε τον Digital Insurer leader της ελληνικής αγοράς. Με τον όρο Digital Insurer εννοούμε τη συνεχή αναζήτηση και υιοθέτηση των

Το Όραμά μας Να αποτελούμε τον Digital Insurer leader της ελληνικής αγοράς. Με τον όρο Digital Insurer εννοούμε τη συνεχή αναζήτηση και υιοθέτηση των Το Όραμά μας Να αποτελούμε τον Digital Insurer leader της ελληνικής αγοράς. Με τον όρο Digital Insurer εννοούμε τη συνεχή αναζήτηση και υιοθέτηση των διαθέσιμων σύγχρονων τεχνολογικών μέσων με σκοπό η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2 1 ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΞΕΠΗΔΗΣΕ Η GAEA, ΜΑΝΑ ΓΗ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ 2 GAEA ΙΣΧΥΡΟ ΟΡΑΜΑ Ίδρυση:1995 Αφορμή: Έλλειψη ελληνικών ποιοτικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές Στόχος και όραμα της να αποτελέσει την Κορυφαία

Διαβάστε περισσότερα

Η Autogas Tsopelogiannis έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της.

Η Autogas Tsopelogiannis έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της. Η Autogas Tsopelogiannis έχει σχεδιάσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα franchise, αξιοποιώντας την κορυφαία τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία της. 2 3 ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΛΑΔΟΥ 1 Εγκαταστάσεις συστημάτων εναλλακτικών

Διαβάστε περισσότερα

Kαινοτομία και διαφορετικότητα

Kαινοτομία και διαφορετικότητα Kαινοτομία και διαφορετικότητα Το όραμα μας Να δημιουργήσουμε εξαιρετικής ποιότητας τσάγια από Ελληνικά αρωματικά φυτά και λουλούδια που ενισχύουν την ευζωία και προωθούν την Ελληνικότητα. Τα Ελληνικά

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο!

ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΜΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ νακάλυψε και ζήσε το δικό σου παράδεισο! ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Πρόεδρος Χαιρετισμός Προέδρου Aγαπητοί φίλοι, Είναι με ιδιαίτερη χαρά που σας καλωσορίζω

Διαβάστε περισσότερα

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών Τίτλος επιχειρηματικού σχεδίου: Αθήνα, 2015 - Ειρήνη Δραγατάκη ei.dragataki@gmail.com Παρουσίαση Επιχείρησης Επωνυμία: ΕΙΡΗΝΗ ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Ε.Π.Ε Κλάδος δραστηριότητας:

Διαβάστε περισσότερα

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology

in Greece #1 in awning systems Open Space Technology markilux.gr markilux MX-1 Το πιο εξελιγμένο σύστημα σκίασης για οικιακή κι επαγγελματική χρήση. Η κασέτα με συνολικό βάθος 62 εκ. προστατεύει τα παράθυρα και την πρόσοψη. Εξοπλίζεται με shadeplus, φωτισμό

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. electronic ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ electronic σταθμοί εισόδου / 3 αισθητική και φαντασία σχεδίασης Φωτιζόμενη (LED) διάτρητη επιγραφή οδού, αριθμού, ονόματος κ.α. Θέση κάμερας από επίπεδο διάφανο plexi glass Πλέγμα θυρομεγαφώνου

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΠΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ TH. TRACHONITIS CREPERIE LTD 28 ης Οκτωβρίου 4Γ, Τηλ. 22 261012, Φαξ. 22 261013, www.crepaland.com.

Η ΠΕΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΕΠΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ TH. TRACHONITIS CREPERIE LTD 28 ης Οκτωβρίου 4Γ, Τηλ. 22 261012, Φαξ. 22 261013, www.crepaland.com. Η Εταιρεία Το έτος 1992, γεννήθηκε στη Κεφαλονιά και έγινε πράξη από την εταιρεία Λ. ΒΑΝΔΩΡΟΣ & Γ. ΓΑΣΠΑΡΑΤΟΣ, η ιδέα δημιουργίας μιας αξεπέραστα γευστικής και ασύγκριτα ποιοτικής κρέπας. Η γρήγορη ανταπόκριση

Διαβάστε περισσότερα

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗ Σ ΕΠ ΤΗΝ ΙΤ ΟΜΟΡ ΥΧ ΦΙΑ ΙΑ Σ ΑΝ ΑΚ ΑΛ ΥΨ ΤΕ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ H CREAM TEAM ΑΒΕΕ, είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2000, με αντικείμενο την παραγωγή, εμπορία και διάθεση καλλυντικών και προϊόντων

Διαβάστε περισσότερα

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ (BREW) the brewing specialist. coffee machines & bar equipment

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ (BREW) the brewing specialist. coffee machines & bar equipment ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ (BREW) the brewing specialist coffee machines & bar equipment COLD BREW ΥΑΜΑ ΥΑ6 ΠΥΡΓΟΣ ΚΡΥΑΣ ΕΚΧΥΛΙΣΗΣ ΚΑΦΕ Συσκευή εκχύλισης κρύου καφέ φίλτρου παραγωγικότητας περ.

Διαβάστε περισσότερα

H μεγάλη γιορτή του καφέ!

H μεγάλη γιορτή του καφέ! ΕΝΤΥΠΟ ΕΚΘΕΤΩΝ H μεγάλη γιορτή του καφέ! 29 ΣΕΠΤ- 1 ΟΚΤ 2018 ΤΕΧΝΌΠΟΛΗ ΔΉΜΟΥ ΑΘΗΝΑΊΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΜΕΓΑΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ: FORUM AE Λεωφ. Βουλιαγμένης 328 173 42 Αγ. Δημήτριος Tηλ.: 210 5242100 e-mail:

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Branded Entertainment & Content

Ermis Branded Entertainment & Content Ermis Branded Entertainment & Content Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018

Ενημερωτικό Δελτίο Μάιος-Ιούνιος 2018 Η εκπομπή μαγειρικής «ΜΙΑ ΒΑΛΙΤΣΑ ΓΕΥΣΕΙΣ» η οποία συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία, που στόχο έχει να μας ταξιδέψει στον κόσμο μέσω της γαστρονομίας.

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ 1 Στρατηγική Στρατηγική είναι ο καθορισμός των βασικών μακροπρόθεσμων στόχων και σκοπών μιας επιχείρησης, η επιλογή

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ Η διαφήμιση με μία μόνο λέξη χαρακτηρίζεται και ως «υπόσχεση», καθώς δίνει μια υπόσχεση στον υποψήφιο αγοραστή, για το προϊόν που διαφημίζει και αναφέρεται στην επίδραση

Διαβάστε περισσότερα

wine friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2014-2015

wine friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2014-2015 wine friends ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΟΙΝΙΚΗΣ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ 2014-2015 wine friends Για όλους όσοι αγαπούν το κρασί και επιθυμούν, όχι μόνο να γνωρίσουν τα μυστικά της γεύσης του, αλλά

Διαβάστε περισσότερα

Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων.

Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων. Καφές - Ένας ολόκληρος κόσμος απολαύσεων. Ο καφές πρέπει να είναι τόσο ζεστός, όσο τα φιλιά μιας κοπέλας την πρώτη μέρα, τόσο γλυκός, όσο οι νύχτες στην αγκαλιά της και τόσο μαύρος, όσο η γνώμη της μητέρας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ

ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΥ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΡΟΙΌΝΤΩΝ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΟΥ Έρευνα μάρκετινγκ Ανάπτυξη νέων προϊόντων Τμηματοποίηση της αγοράς ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ Τιμολόγηση

Διαβάστε περισσότερα

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον

Δελτίο Τύπου. Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2018 Δελτίο Τύπου Μύλοι Λούλη: 4 η Έκθεση Εταιρικής Υπευθυνότητας Φροντίζουμε για το Μέλλον Η εταιρεία Μύλοι Λούλη, με βαθιά ιστορία και παράδοση 7 γενιών, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά

Διαβάστε περισσότερα

OΛΑ ΞΕΚIΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΡAΚΙ ΚΑΙ ΠAΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛO ΚΑΦE

OΛΑ ΞΕΚIΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΡAΚΙ ΚΑΙ ΠAΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛO ΚΑΦE ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ 2 1. OΛΑ ΞΕΚIΝΗΣΑΝ ΜΕ ΜΕΡAΚΙ ΚΑΙ ΠAΘΟΣ ΓΙΑ ΚΑΛO ΚΑΦE Η ιστορία μας ξεκινά το 2008 µε τη λειτουργία του πρώτου καταστήµατος στην οδό ηρώων Πολυτεχνείου από τον ιδρυτή της αλυσίδας τον

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε ράφι στο κέρδος

Δώστε ράφι στο κέρδος Δώστε ράφι 2015 2014 στο κέρδος Εμείς στην BAZAAR AE, με 50 χρόνια εμπειρία στο χονδρεμπόριο τροφίμων, και το σύγχρονο δίκτυο διανομής καλύπτουμε πλήρως όλες τις κατηγορίες προιόντων, σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1 Direct Marketing/Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafé The TVC trial

Ermis Direct. Κατηγορία: Δ1 Direct Marketing/Mobile Marketing. Τίτλος Συμμετοχής: Nescafé The TVC trial Ermis Direct Η έκθεση δεν θα πρέπει να ξεπερνάει συνολικά τις 10 σελίδες (μαζί με τις οδηγίες συμπλήρωσης των πεδίων). Για τις απαντήσεις θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέγεθος γραμματοσειράς 10 ή και μεγαλύτερο.

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Τ.Ε.Ι. ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Δρ. Ιωάννης Σ. Τουρτούρας Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Δ.Π.Θ. Χρηματοδότηση Το

Διαβάστε περισσότερα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα

1η PRIVATE LABEL. 1-3 Οκτωβρίου 2010. Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας. HELEXPO PALACE, Αθήνα 1η PRIVATE LABEL Διεθνής Έκθεση Προϊόντων Ιδιωτικής Ετικέτας 1-3 Οκτωβρίου 2010 HELEXPO PALACE, Αθήνα Ο κλάδος της Private Label στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο σε σχέση με άλλες Ευρωπαϊκές

Διαβάστε περισσότερα

1ST INTERNATIONAL HELLENIC GASTRONOMY CONFERENCE 2018

1ST INTERNATIONAL HELLENIC GASTRONOMY CONFERENCE 2018 Το 1st International Hellenic Gastronomy Conference 2018 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού λαμβάνει χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στην υπερπολυτελή αίθουσα Banquet χωρητικότητας 650 ατόμων και

Διαβάστε περισσότερα

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε.

#1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. #1 σε πωλήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ελλάδα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Περιεχόμενα ΧΗΤΟΣ Α.Β.Ε.Ε., η εταιρία Εξαγωγική Δραστηριότητα Παρουσία σε διεθνή έκθεση Προϊόντα Καινοτομία Παραγωγική δυναμικότητα ανά προϊόν

Διαβάστε περισσότερα

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΕ Agrino. 1969 Δημιουργία του σήματος Agrino Τυποποίηση στη χάρτινη συσκευασία.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΕ Agrino. 1969 Δημιουργία του σήματος Agrino Τυποποίηση στη χάρτινη συσκευασία. ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥ.ΓΕ. ΠΙΣΤΙΟΛΑΣ ΑΕ Agrino 1955 Ίδρυση της εταιρείας με έδρα το Αγρίνιο. 1962 Κατασκευή του πρώτου εργοστασίου στο Αγρίνιο. 1969 Δημιουργία του σήματος Agrino Τυποποίηση στη χάρτινη συσκευασία.

Διαβάστε περισσότερα

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο.

Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Your key to success Η ERMIA Hotels & Resorts είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών στον ξενοδοχειακό χώρο. Διατηρώντας τα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας, επικεντρωνόμαστε στην αύξηση των πωλήσεών σας, στην

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΧΟΙ. iheducation.eu

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟΧΟΙ. iheducation.eu ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΊΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΕΊΤΕ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΉ ΑΝΑΓΝΏΡΙΣΗ! ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΊΑ ΚΑΙ ΠΑΡΆΘΕΣΗ ΚΑΦΈ INTERMEDIATE BARISTA Το Πρόγραμμα εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν με εργοδοτούμενους τους,

Διαβάστε περισσότερα

Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών. Το σπίτι μου. Το παρόν μου. Το μέλλον μου. Λεμεσσός - Κύπρος

Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών. Το σπίτι μου. Το παρόν μου. Το μέλλον μου. Λεμεσσός - Κύπρος Πανέμορφα διαμερίσματα σε μοντέρνο συγκρότημα κατοικιών Το σπίτι μου Το παρόν μου Το μέλλον μου Λεμεσσός - Κύπρος Η Περιοχή Η Λεμεσός είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κύπρου και η νοτιότερη της Ευρώπης.

Διαβάστε περισσότερα

Η Τοπικότητα & η δυναμική της τοποθέτησής της

Η Τοπικότητα & η δυναμική της τοποθέτησής της Ενότητα 1: Τοποθέτηση Κεφάλαιο 8 Η Τοπικότητα & η δυναμική της τοποθέτησής της Dr. Andrea Grimm Dr. Astin Malschinger 2 ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΕΝΟΤΗΤΑ 1 ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Κεφάλαιο 8: Η Τοπικότητα και η δυναμική της τοποθέτησής

Διαβάστε περισσότερα

Η Φιλοσοφία της FREI

Η Φιλοσοφία της FREI Η Φιλοσοφία της FREI Αυτό που αποκαλούμε έμπνευση είναι απλά το αποτέλεσμα της σωστής συνεργασίας ενός ολόκληρου κόσμου. Σε μια εποχή που χαρακτηρίζεται από πληθώρα δυνατοτήτων και εικόνων, η αφθονία των

Διαβάστε περισσότερα

baharat.gr // // (+30)

baharat.gr // // (+30) 1 baharat.gr // info@baharat.gr // (+30) 210.80.89.300 2 H e r b s & S p i c e s Το Baharat είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα με μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών, βοτάνων, τσαγιού και άλλων επιλεγμένων ελληνικών

Διαβάστε περισσότερα

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΌΚΤΩΒΡΙΌΣ του Κυπριακού Προγεύματος. The Golden Bay Beach Hotel

Kalimera... ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΌ ΔΕΛΤΙΌ ΌΚΤΩΒΡΙΌΣ του Κυπριακού Προγεύματος. The Golden Bay Beach Hotel 1 Τα νέα μέλη του Κυπριακού Προγεύματος! The Golden Bay Beach Hotel Το πρωινό στο Golden Bay θεωρείται γαστρονομική εμπειρία! Η διεύθυνση και το προσωπικό του ξενοδοχείου έχουν αγκαλιάσει το Κυπριακό Πρόγευμα

Διαβάστε περισσότερα

Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων Ανταγωνιστικότητα, Δίκτυα Διανομής και Εμπορία Βιολογικής Αιγοπροβατοτροφίας Δρ. Ηλίας Βλάχος Λέκτορας Διοίκηση Επιχειρήσεων Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών Αγρίνιο, 17-18 Ιανουαρίου 2004 1 Ερευνητικές Ερωτήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟΥ ΤΟΠΙΚΟ ΣΜΦΩΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΓΕΩΠΑΡΚΟ ΦΛΛΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΣΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ Επωνυμία επιχείρησης Αντικείμενο παραγωγής (προϊόντα διατροφής, αντικείμενα τέχνης, αντικείμενα οικιακής

Διαβάστε περισσότερα

HOTELS & RESORTS WORLDWIDE

HOTELS & RESORTS WORLDWIDE HOTELS & RESORTS WORLDWIDE 1 Ανακαλύψτε ένα νέο μοντέλο αυθεντικής φιλοξενίας 2 3 Λίγα λόγια για την Coco-Mat Η COCO-MAT ιδρύθηκε το 1989 και είναι σήμερα απ τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες παγκόσμια

Διαβάστε περισσότερα

H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST.

H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST. H Elvida Foods πιστή στην παράδοση των καινοτόμων ποιοτικών προϊόντων που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς παρουσιάζει τη σειρά NOSTIMOST. Πρόκειται για μια σειρά από έτοιμες και ολοκληρωμένες

Διαβάστε περισσότερα

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας,

Ταμείου Αγροτικής Επιχειρηματικότητας, Παρέμβαση του αναπληρωτή διευθύνοντος συμβούλου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χριστόδουλου Αντωνιάδη, στο συνέδριο «Αριστοτέλης» της ΕΕΔΕ, στις 28 Νοεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη Χρηματοδοτικά Νέα Εργαλεία

Διαβάστε περισσότερα

TeleUnicom People Before Technology

TeleUnicom People Before Technology TeleUnicom People Before Technology Περιεχόμενα Βασικά Στοιχεία Φιλοσοφία Οργανόγραμμα Διανομή/Συνεργάτες Οικονομικά Στοιχεία Στρατηγικοί Στόχοι Οφέλη Συνεργασίας Βασικά στοιχεία Βασικά στοιχεία Η TeleUnicom

Διαβάστε περισσότερα

Gregory s Future Managers Program

Gregory s Future Managers Program Gregory s Future Managers Program Η καριέρα σου έχει όνομα! ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Σκοπός του προγράμματος Future Managers Program είναι η προσέλκυση ταλαντούχων και νέων υποψηφίων με όρεξη και πάθος για εργασία

Διαβάστε περισσότερα

Open Fitness. Γίνετε τώρα «πρωταθλητές» στη διαχείριση & εξέλιξη του γυμναστηρίου σας!

Open Fitness. Γίνετε τώρα «πρωταθλητές» στη διαχείριση & εξέλιξη του γυμναστηρίου σας! Open Fitness Γίνετε τώρα «πρωταθλητές» στη διαχείριση & εξέλιξη του γυμναστηρίου σας! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Τώρα με το Open Fitness της Open System Solutions μπορείτε να απολαμβάνετε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα