ΠΡΟΣ: ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Προστασίας Ιπταμένων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΡΟΣ: ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ. ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Προστασίας Ιπταμένων"

Transcript

1 ΠΡΟΣ: ΙΠΤΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΘΕΜΑ: Πρόγραμμα Προστασίας Ιπταμένων Μία από τις βασικότερες αιτίες μιας αναπάντεχης ανατροπής του βιοτικού επιπέδου είναι η απώλεια ζωής ή ένα σοβαρό ατύχημα. Προκειμένου εσείς και η οικογένειά σας να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τα άμεσα έξοδα που απαιτούνται σε μια δύσκολη στιγμή, προσφέρουμε μία αξιόπιστη λύση σε συνεργασία με τον μεγαλύτερο Όμιλο Ασφαλειών Ζωής παγκοσμίως. Εγγυώμαστε την φροντίδα αυτών που αγαπάτε με ένα Πρόγραμμα που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες, με εξαιρετικά προσιτό ετήσιο ασφάλιστρο ύψους 379, που παραμένει σταθερό σε ΟΛΗ τη διάρκεια του Προγράμματος, χαρίζοντάς σας πολύτιμη ηρεμία και σιγουριά. Με το Πρόγραμμα Προστασίας σας παρέχεται: Οικονομική στήριξη για εσάς και την οικογένειά σας για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών της απώλειας ζωής ή κάποιας ανικανότητας, με την εφάπαξ καταβολή του ποσού των σε περίπτωση θανάτου και των σε περίπτωση μόνιμης ανικανότητας. Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε από τους συμβούλους μας για το Πρόγραμμα και να συμπληρώσετε με την βοήθειά μας την αίτηση για να ενταχθείτε σε αυτό. Με εκτίμηση Γεώργιος Παπαχρήστος Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος Απόστρατος Αξιωματικός Πολεμικής Αεροπορίας Γ' Σεπτεμβρίου 96, Σταθμός ΗΣΑΠ Βικτώρια τηλ: : 00-17: 00

2 ΟΡΟΙ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου στο οποίο προσαρτάται και ισχύει μόνο αν ο αριθμός του έχει αναφερθεί στη Σελίδα Ειδικών Στοιχείων που επισυνάπτεται στο Ασφαλιστήριο. Η Εταιρία συμφωνεί να παρέχει κάλυψη με αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο για απώλεια ζωής ή σωματικές βλάβες που προκαλούνται από ατυχήματα. Ατύχημα: Κάθε γεγονός τυχαίο, εξωτερικό, βίαιο, αιφνίδιο, ξένο με την πρόθεση του Ασφαλισμένου και ανεξάρτητο από άλλα γεγονότα που μπορεί να προκαλέσει απώλεια της ζωής, μόνιμη ολική ή μόνιμη μερική ανικανότητα, πρόσκαιρη ανικανότητα ή ιατρικά έξοδα, όπως περιγράφονται πιο κάτω και μέσα στα προκαθορισμένα χρονικά όρια και μόνο για παροχές όπως ειδικά αναφέρονται στη Σελίδα Ειδικών Στοιχείων που επισυνάπτεται στο Συμβόλαιο αυτό. Σωματική βλάβη: Σωματική κάκωση ή βλάβη της υγείας του Ασφαλισμένου ή του Καλυπτόμενου Μέλους, που προξενήθηκε από ατύχημα κατά τη διάρκεια ισχύος αυτού του Συμβολαίου και καλύπτεται σύμφωνα με τους Όρους του Ασφαλιστηρίου. Νοσοκομείο: Ιδιωτικό ή Δημόσιο νοσηλευτικό Ίδρυμα, κλινική ή θεραπευτήριο, το οποίο πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις: 1. Ασκεί τη λειτουργία του σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και έχει σε ισχύ άδεια λειτουργίας (εφόσον απαιτείται). 2. Λειτουργεί για την υποδοχή, την περίθαλψη και τη νοσηλεία εσωτερικών ασθενών. 3. Λειτουργεί είκοσι τέσσερις (24) ώρες την ημέρα και επτά (7) ημέρες την εβδομάδα. 4. Διαθέτει είκοσι τέσσερις (24) ώρες την ημέρα και επτά (7) ημέρες την εβδομάδα εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, αποτελούμενο από Γιατρούς και από διπλωματούχους νοσηλευτές. 5. Διαθέτει την απαραίτητη υποδομή και οργανωμένες εγκαταστάσεις για τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων και χειρουργικών επεμβάσεων. Δεν εμπίπτει στην έννοια του Νοσοκομείου κάθε εξωτερικό ιατρείο, αναπαυτήριο ή αναρρωτήριο ή ανάλογο ίδρυμα, σανατόριο, ψυχιατρική κλινική, γηροκομείο, κέντρο αποκατάστασης υγείας και κίνησης, ή κέντρο αποκατάστασης για χρήστες ναρκωτικών και αλκοολικούς. Δεν εμπίπτει στην έννοια του νοσοκομείου κάθε κέντρο εναλλακτικής ιατρικής, όπως είναι ενδεικτικά τα κέντρα βελονισμού. Δεν εμπίπτει στην έννοια του νοσοκομείου η κατοικία του Ασφαλισμένου ή του Καλυπτόμενου Μέλους. Εσωτερικός Ασθενής: Το άτομο που εισήχθη σε νοσοκομείο για νοσηλεία, όπως αυτή ορίζεται παρακάτω, μετά από νόμιμη διαδικασία εισαγωγής, χρεώθηκε από το νοσοκομείο με το κόστος δωματίου και τροφής τουλάχιστον μίας (1) ημέρας και παρέμεινε συνεχώς νοσηλευόμενος κάτω από την επαγγελματική παρακολούθηση γιατρού ή χειρουργού. Νοσηλεία: Η συνεχής παραμονή του Ασφαλισμένου σε Νοσοκομειακή κλίνη ως εσωτερικού ασθενή για ιατρικό πρόβλημα που καλύπτεται από το παρόν Συμπληρωματικό Συμβόλαιο, υπό την προϋπόθεση ότι η εν λόγω παραμονή λαμβάνει χώρα προκειμένου να υποβληθεί ο Ασφαλισμένος σε θεραπεία που είναι ιατρικώς αναγκαία να παρέχεται εντός Νοσοκομείου.

3 Τυχόν παραμονή του Ασφαλισμένου εντός του Νοσοκομείου για χρονικό διάστημα πέραν αυτού που κρίνεται ιατρικά επιβεβλημένο δεν θεωρείται Νοσηλεία και δεν καλύπτεται με βάση αυτό το Ασφαλιστήριο. 2. ΠΑΡΟΧΕΣ ΜΕΡΟΣ Ι: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Αν κάποια σωματική βλάβη επιφέρει την απώλεια ζωής του Ασφαλισμένου μέσα σε τριακόσιες εξήντα (360) ημέρες από την ημερομηνία του ατυχήματος, η Εταιρία θα καταβάλει το ποσό αποζημίωσης για απώλεια ζωής από ατύχημα που αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών της Σελίδας Ειδικών Στοιχείων του Ασφαλιστηρίου. ΜΕΡΟΣ II: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Αν κάποια σωματική βλάβη επιφέρει στον Ασφαλισμένο μέσα σε τριακόσιες εξήντα (360) ημέρες από την ημερομηνία του ατυχήματος, Μόνιμη και Ολική Ανικανότητα, όπως ορίζεται παρακάτω, η Εταιρία θα καταβάλει το ποσό για Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από ατύχημα που αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών της Σελίδας Ειδικών Στοιχείων του Ασφαλιστηρίου. Μόνιμη και Ολική Ανικανότητα, όπως ορίζεται σε αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο, είναι η Ανικανότητα που δεν επιτρέπει στον Ασφαλισμένο να ασκήσει οποιοδήποτε επάγγελμα ή εργασία, με αμοιβή ή κέρδος, για τα οποία έχει τα απαιτούμενα προσόντα με βάση τη μόρφωση, την ειδίκευση ή την πείρα του, και εφόσον η ανικανότητα αυτή διήρκεσε δώδεκα (12) συνεχείς μήνες και εξακολουθεί να είναι ολική, συνεχής και μόνιμη στο τέλος του χρονικού αυτού διαστήματος. Αν ο Ασφαλισμένος δεν έχει επαγγελματική απασχόληση ή έπαψε να επαγγέλλεται το επάγγελμα που δήλωσε στη σχετική αίτηση και δεν το αντικατέστησε με άλλο αποδεκτό από την Εταιρία, η κάλυψη που αναφέρεται στο ΜΕΡΟΣ II του Συμπληρωματικού αυτού Συμβολαίου παύει να ισχύει και ως Μόνιμη και Ολική Ανικανότητα θεωρούνται περιοριστικά οι παρακάτω απώλειες λόγω ατυχήματος : 1. Ολική και ανεπανόρθωτη απώλεια της όρασης και των δύο (2) ματιών, ή 2. Ανεπανόρθωτη απώλεια των κάτωθι άκρων: Των δύο χεριών πάνω από τον καρπό, ή Των δύο ποδιών πάνω από τον αστράγαλο, ή Ενός χεριού πάνω από τον καρπό και ενός ποδιού πάνω από τον αστράγαλο, ή 3. Ολική ανίατη παραλυσία, ή 4. Ανίατη φρενοβλάβεια. Και για τις περιπτώσεις αυτές ισχύουν τα χρονικά όρια και οι περιορισμοί που αναφέρονται στο ΜΕΡΟΣ II του Συμπληρωματικού αυτού Συμβολαίου.

4 ΜΕΡΟΣ III: ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΜΕΡΙΚΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ Αν κάποια σωματική βλάβη επιφέρει στον Ασφαλισμένο μέσα σε τριακόσιες εξήντα (360) ημέρες από την ημερομηνία του ατυχήματος μία (1) από τις παρακάτω απώλειες, και εφόσον η απώλεια αυτή διήρκεσε δώδεκα (12) συνεχείς μήνες και εξακολουθεί να είναι συνεχής και μόνιμη στο τέλος του χρονικού αυτού διαστήματος, η Εταιρία θα καταβάλει ποσοστό της αποζημίωσης που θα αντιστοιχούσε στη Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από ατύχημα, όπως αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών της Σελίδας Ειδικών Στοιχείων του Ασφαλιστηρίου: 1. Για την ΟΛΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΕΞΙΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ενός από τα άνω άκρα 70% 60% του χεριού ή του αντιβραχίονα ενός από τα κάτω άκρα 60% 50% πάνω από το γόνατο 60% 60% από το γόνατο ή κάτω από αυτό 50% 50% του ποδιού 40% 40% του αντίχειρα 18% 16% του δείκτη χεριού 14% 12% του μικρού δακτύλου του χεριού 12% 10% του παράμεσου δακτύλου του χεριού 8% 6% του μέσου δακτύλου του χεριού 6% 3% του μεγάλου δακτύλου του ποδιού 5% οποιουδήποτε άλλου δακτύλου του ποδιού 3% της όρασης από το ένα μάτι 50% της όρασης από τα δύο μάτια 100% για την ολική κώφωση του ενός αυτιού 10% για την ολική κώφωση και των δύο αυτιών 40% Αν κάποιος Ασφαλισμένος είναι αποδεδειγμένα αριστερόχειρας, τότε τα ποσοστά που αναφέρονται παραπάνω αντιστρέφονται. 2. Η ολική και ανεπανόρθωτη απώλεια της λειτουργικής χρήσης ενός οργάνου ή άκρου θεωρείται ως ανατομική απώλεια, επομένως ως Μόνιμη Ανικανότητα. Αν προκληθεί από το ατύχημα μερική απώλεια της λειτουργικής χρήσης, τα ποσοστά που αναφέρονται πιο πάνω θα μειώνονται ανάλογα με τη μείωση της λειτουργικότητας. Για ανατομική λειτουργική ζημιά σε περισσότερα όργανα ή άκρα, η αποζημίωση καθορίζεται με την προσθήκη των ποσοστών που αντιστοιχούν σε κάθε ζημιά με ανώτατο όριο ποσοστό εκατό τοις εκατό (100%). Η αποζημίωση για ανατομική ή λειτουργική ζημιά της φάλαγγας του αντίχειρα είναι ίση με το μισό του ποσοστού που ορίστηκε για την ολική απώλεια του αντίστοιχου δακτύλου. Το ίδιο ισχύει και για την ανατομική ζημιά της φάλαγγας του μεγάλου δακτύλου του ποδιού. Για τη ζημιά της φάλαγγας κάθε άλλου δακτύλου χεριού ή ποδιού, n αποζημίωση είναι ίση με το ένα τρίτο (1/3) του αντίστοιχου ποσοστού.

5 3. Στην περίπτωση Μόνιμης Ανικανότητας που δεν καθορίζεται ειδικά στον παραπάνω Πίνακα η αποζημίωση ρυθμίζεται με βάση τη μείωση της ικανότητας του Ασφαλισμένου σε σχέση με κάθε επάγγελμα ή εργασία, με αμοιβή ή κέρδος, για τα οποία έχει τα απαιτούμενα προσόντα να εκτελεί το Ασφαλισμένο ανάλογα με την μόρφωση, την ειδίκευση ή την πείρα που διαθέτει. Στην περίπτωση που ο Ασφαλισμένος δεν έχει επαγγελματική απασχόληση ή δεν ασκεί πλέον το επάγγελμα που δήλωσε στη σχετική αίτηση και δεν το αντικατέστησε με άλλο αποδεκτό από την Εταιρία, η παράγραφος 3 του ΜΕΡΟΥΣ III του Συμπληρωματικού αυτού Συμβολαίου παύει να ισχύει γι' αυτόν τον Ασφαλισμένο. Για τη μόνιμη ολική ή μερική ανικανότητα η Εταιρία δεν έχει την υποχρέωση να καταβάλει αποζημίωση παρά αφού κριθεί ως μόνιμη και αμετάκλητη η ανικανότητα αυτή, δηλαδή μετά την οριστικοποίησή της. Για ανατομική ζημιά ή μείωση της λειτουργικότητας οργάνου ή άκρου που παρουσίασε βλάβη πριν την ημερομηνία που άρχισε η ασφάλιση τα παραπάνω ποσοστά μειώνονται ανάλογα με το βαθμό της αναπηρίας που προϋπήρξε. ΜΕΡΟΣ IV: ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ Αν Ασφαλισμένος υποστεί απώλεια που προβλέπεται στα ΜΕΡΗ Ι, II και III του Συμπληρωματικού αυτού Συμβολαίου ως κανονικός επιβάτης με κόμιστρο (εισιτήριο) σε δημόσιο μεταφορικό μέσο, τα αντίστοιχα ποσά για κάθε απώλεια θα διπλασιάζονται, εφόσον στη Σελίδα Ειδικών Στοιχείων αναφέρεται η παροχή αυτή και έχουν καταβληθεί τα σχετικά ασφάλιστρα. ΜΕΡΟΣ V: ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ Αν κάποια σωματική βλάβη του Ασφαλισμένου απαιτεί, μέσα σε πενήντα δύο (52) εβδομάδες από την ημερομηνία του ατυχήματος, θεραπεία από γιατρό ή χειρουργό, νοσηλεία, ακτινογραφικές και εργαστηριακές εξετάσεις, φυσιοθεραπείες, χρήση ασθενοφόρου αυτοκινήτου και φαρμάκων, τότε η Εταιρία θα καταβάλει τα έξοδα με ανώτατο όριο το συνολικό ποσό των ιατροφαρμακευτικών εξόδων που αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών της Σελίδας Ειδικών Στοιχείων Ασφαλιστηρίου, αφού υπολογισθεί το εκπιπτόμενο ποσό εφόσον προβλέπεται τέτοιο και αναφέρεται στον Πίνακα Παροχών της πιο πάνω αναφερόμενης Σελίδας Ειδικών Στοιχείων. 3. ΕΞΟΔΑ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑΣ ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΟΡΑΣ Η Εταιρία θα αποζημιώσει τα έξοδα για την επείγουσα αερομεταφορά εντός της Ελληνικής Επικράτειας του Ασφαλισμένου σε Νοσοκομείο, με ελικόπτερο ή αεροσκάφος της πολιτικής ή πολεμικής αεροπορίας, σε περίπτωση που με αιτία κάποιο ατύχημα που καλύπτεται από αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο κριθεί απαραίτητη από το γιατρό που επιλήφθηκε του περιστατικού και μετά από εντολή των Τοπικών Υγειονομικών Αρχών η επείγουσα αερομεταφορά του Ασφαλισμένου. Το ποσό των καταβαλλομένων εξόδων δεν είναι δυνατόν να υπερβαίνει το ποσό που αναφέρεται στη Σελίδα Ειδικών Στοιχείων.

6 4. ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ - ΠΑΡΟΧΩΝ Την 1 η επέτειο του ασφαλιστηρίου που ακολουθεί το 70 ο έτος της ηλικίας του ασφαλισμένου τα ασφάλιστρα θα αναπροσαρμόζονται ανά πενταετία - με τελευταία αναπροσαρμογή στο ογδοηκοστό πέμπτο (85ο) έτος της ηλικίας - κατά ποσοστό που δεν θα υπερβαίνει το τριάντα τοις εκατό (30%). Ειδικά για την Παροχή Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από Ατύχημα, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να αναπροσαρμόζει τα ασφάλιστρα και τα κεφάλαια κάλυψης αυτής της παροχής σε κάθε επέτειο της Ημερομηνίας Έναρξης Ισχύος ή επαναφοράς σε ισχύ αυτού του Συμπληρωματικού Συμβολαίου. Η αναπροσαρμογή αυτή αφορά και το ανώτατο όριο του συνολικού ποσού κάλυψης των ιατροφαρμακευτικών εξόδων, τα έξοδα επείγουσας αερομεταφοράς και το εκπιπτόμενο ποσό που αναφέρονται στη Σελίδα Ειδικών Στοιχείων του Ασφαλιστηρίου. Διευκρινίζεται ότι οι πιο πάνω αναφερόμενες αναπροσαρμογές δεν συνδέονται με το ύψος των αποζημιώσεων που πιθανώς να λάβει ο Ασφαλισμένος, αλλά βασίζονται στον ετήσιο πληθωρισμό του κόστους νοσοκομειακής και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, για αυτό και το ποσοστό ετήσιας αναπροσαρμογής θα είναι κοινό για το σύνολο των ασφαλισμένων με αυτή την παροχή. 5. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Η ασφάλιση για οποιονδήποτε από τους παραπάνω κινδύνους δεν καλύπτει περιπτώσεις που προκαλούνται άμεσα ή έμμεσα από: 1. Μικροβιακές μολύνσεις (εξαιρούνται οι πυογόνες μολύνσεις από τυχαία τομή ή τραύμα). 2. Οποιεσδήποτε ασθένειες. 3. Ιατρική ή χειρουργική θεραπεία (εξαιρούνται αυτές που επιβάλλονται αποκλειστικά για σωματικές βλάβες ως συνέπεια ατυχήματος που καλύπτονται από το Ασφαλιστήριο αυτό και εκτελούνται μέσα στην προθεσμία που ορίζει το Ασφαλιστήριο). 4. Οδοντιατρική θεραπεία ή χειρουργική, εκτός αν είναι απαραίτητη λόγω ατυχήματος που καλύπτεται με αυτό το Συμπληρωματικό Ασφαλιστήριο και εφόσον προσκομιστεί ο αντίστοιχος απεικονιστικός έλεγχος σε φυσικά δόντια. 5. Κήλες κοιλιακού τοιχώματος και σπονδυλικής στήλης. 6. Εκούσιες σωματικές βλάβες ή απόπειρα αυτοκτονίας, ανεξάρτητα από τη διανοητική κατάσταση του Ασφαλισμένου. 7. Πόλεμο, πολεμικές επιχειρήσεις, εισβολή, ενέργεια ξένης δύναμης, εχθροπραξίες, εμφύλιο πόλεμο, επανάσταση, εξέγερση, στάση, επιβολή στρατιωτικού νόμου ή κατάσταση πολιορκίας, συλλήψεις ή καραντίνα. Η εξαίρεση αυτή δεν θα επηρεάζεται από καμία τροποποίηση, εκτός αν η τροποποίηση αυτή αναφέρεται ειδικά σε αυτή την εξαίρεση συνολικά ή μερικά.

7 8. Επιδράσεις ατομικής ή πυρηνικής ενέργειας, εκτός αν είναι αποτέλεσμα βλάβης οργάνου ή μηχανήματος στη διάρκεια θεραπείας που υποβάλλεται ο Ασφαλισμένος ή εξέτασης που συνάδει με την αντιμετώπιση του αιτίου εισαγωγής, δηλαδή της πάθησης που αντιμετωπίζει ο Ασφαλισμένος. 9. Ατύχημα από τη χρήση φαρμάκων εκτός της συνιστώμενης δοσολογίας ή των οδηγιών γιατρού. Χρήση ναρκωτικών ουσιών και μέθη οδηγού, όπως αυτή ορίζεται από το Νόμο. 10. Ατυχήματα που θα συμβούν κατά τον χρόνο της υπηρεσίας του Ασφαλισμένου στις ένοπλες δυνάμεις οποιασδήποτε χώρας ή διεθνούς αρχής, σε καιρό πολέμου, κατά τη διάρκεια επίσημων "Στρατιωτικών Ασκήσεων" σε καιρό ειρήνης, καθώς και σε περίπτωση εισβολής, ενέργειας ξένης δύναμης, εχθροπραξιών, εμφυλίου πολέμου, επανάστασης, εξέγερσης, στάσης, επιβολής στρατιωτικού νόμου ή κατάστασης πολιορκίας, συλλήψεων ή καραντίνας. Η εξαίρεση αυτή δεν θα επηρεάζεται από καμία τροποποίηση, εκτός αν αναφέρεται ειδικά σε αυτή συνολικά ή μερικά. Διευκρινίζεται ότι παρέχεται κάλυψη στον ασφαλισμένο για ατυχήματα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια ασκήσεως των επαγγελματικών του καθηκόντων ως πιλότος της Πολεμικής αεροπορίας 11. Πτήση του Ασφαλισμένου ως πιλότου ή μέλους του πληρώματος οποιουδήποτε αεροσκάφους ή ως επιβάτη ιδιωτικής χρήσης ή στρατιωτικού αεροσκάφους και γενικά αεροσκάφους που δεν έχει άδεια μεταφοράς προσώπων ή/και που δεν εκτελεί κανονικά δρομολόγια, τακτικά ή έκτακτα, ή άλλου μηχανήματος αεροπλοΐας. 12. Οποιεσδήποτε διανοητικές, νευροφυτικές διαταραχές, ψυχικά νοσήματα. Ο Ασφαλισμένος έχει την υποχρέωση να αποδείξει, αν χρειαστεί, ότι η απώλεια δεν προήλθε από καμία περίπτωση ή αιτία από όσες εξαιρούνται. Αυτό αποτελεί προϋπόθεση για οποιαδήποτε ευθύνη της Εταιρίας. ΕΙΔΙΚΗ ΡΥΘΜΙΣΗ Στην περίπτωση που ο Ασφαλισμένος υποστεί ατύχημα οδηγώντας δίκυκλο, η Εταιρία θα καταβάλει το 100% των παροχών που προβλέπονται στην Σελίδα Ειδικών Στοιχείων του Ασφαλιστηρίου, με την προϋπόθεση να έχει συμπληρωθεί το 27ο έτος της ηλικίας του ασφαλισμένου κατά την ημερομηνία του ατυχήματος. Σε αντίθετη περίπτωση θα καταβάλλεται το 70% των παροχών. 6. ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ Η ασφάλιση που παρέχει αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο λήγει σε όποια από τις παρακάτω περιπτώσεις συμβεί πρώτη: 1. Mε τον θάνατο του Ασφαλισμένου. 2. Αν οποιοδήποτε ασφάλιστρο δεν καταβληθεί την ημερομηνία που απαιτείται μέχρι τη λήξη της περιόδου των τριάντα (30) ημερών, όπως αυτή ορίζεται στο Ασφαλιστήριο Σύνθετης Προστασίας, σύμφωνα με όσα ο νόμος ορίζει. 3. Αν διακοπεί η ισχύς του Κυρίως Ασφαλιστηρίου με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. 4. Η ασφάλιση λήγει για τα Καλυπτόμενα Μέλη, χωρίς να επηρεάζει την κάλυψη του Ασφαλισμένου στις ακόλουθες περιπτώσεις:

8 Σε περίπτωση όπου ο/η σύζυγος του Ασφαλισμένου είναι Καλυπτόμενο Μέλος, όταν αυτός/-ή δεν είναι πλέον κατά νόμο σύζυγος. Σε περίπτωση όπου το/-α τέκνο/-α του Ασφαλισμένου είναι Καλυπτόμενο/-α Μέλος/-η, στη λήξη του Ασφαλιστικού Έτους που ακολουθεί το εικοστό πρώτο (21ο) έτος γενεθλίων του Καλυπτόμενου Μέλους ή το εικοστό τέταρτο (24ο) έτος γενεθλίων, εφόσον σπουδάζει και εξαρτάται οικονομικά από τον Ασφαλισμένο. Συνέχιση ασφάλισης Καλυπτόμενων Μελών - Εγγύηση ασφαλισιμότητας Η κάλυψη των Καλυπτόμενων Μελών του Ασφαλισμένου θα συνεχίζεται χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας και με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό το Ασφαλιστήριο με την ασφάλισή τους με νέο Ασφαλιστήριο του ίδιου ασφαλιστικού προγράμματος. Σε περίπτωση που το παρόν Συμπληρωματικό Συμβόλαιο έχει καταργηθεί για το σύνολο των Ασφαλισμένων από την Εταιρία, θα προτείνεται ασφαλιστικό πρόγραμμα αντίστοιχης κάλυψης, εφόσον παρέχεται εκείνη τη χρονική περίοδο από την Εταιρία, χωρίς έλεγχο ασφαλισιμότητας. Μετά τη λήξη του Συμπληρωματικού Συμβολαίου ή της κάλυψης που προσφέρει στον Ασφαλισμένο ή τα Καλυπτόμενα Μέλη σύμφωνα με κάποιον από τους πιο πάνω Όρους, παύει η απαίτηση του ανάλογου ασφαλίστρου. Μεταγενέστερη πληρωμή ή από λάθος αποδοχή οποιουδήποτε ασφαλίστρου δεν δημιουργεί καμία υποχρέωση στην Εταιρία και κάθε τέτοιο ασφάλιστρο θα επιστρέφεται στον Αντισυμβαλλόμενο. 7. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ Η Εταιρία μπορεί να καταγγείλει το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο κατά τη διάρκεια ισχύος του εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις καταγγελίας που τυχόν προβλέπονται στο παρόν και οπωσδήποτε στις περιπτώσεις που προβλέπονται από τον Νόμο, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία.

9 Advanced Benefit Club Η σιγουριά στη φροντίδα της υγείας! Τι είναι το Advanced Benefit Club (ABC); Πρόκειται για ένα πανελλαδικό Δίκτυο Νοσοκομείων, Γιατρών και Διαγνωστικών Κέντρων, που σας προσφέρει ολοκληρωμένες ιατρικές υπηρεσίες. επισκέψεις στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία. επισκέψεις, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού. Καλέστε τώρα στο Κέντρο Εξυπηρέτησης του Advanced Benefit Club από Σταθερό (χωρίς χρέωση) από Κινητό Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού. Διαγνωστικές εξετάσεις σε προσυμφωνημένες τιμές. Έκπτωση στη συμμετοχή σας στο κόστος νοσηλείας. 365 μέρες το χρόνο 7 μέρες την εβδομάδα 24 ώρες τη μέρα Τι πληροφορίες δίνει το Κέντρο Εξυπηρέτησης; Ενημέρωση για Εφημερεύοντα / Διανυκτερεύοντα Φαρμακεία και Νοσοκομεία Προσυμφωνημένες τιμές σε περίπτωση νοσηλείας. Απευθείας πληρωμή του νοσοκομείου, σε περίπτωση νοσηλείας σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία. Καθοδήγηση σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού Απλές Ιατρικές Συμβουλές Πληροφορίες για τους Συνεργαζόμενους Φορείς Πακέτα Check-up, δωρεάν ή σε προσυμφωνημένες τιμές, στα συνεργαζόμενα νοσοκομεία και διαγνωστικά κέντρα Απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσβαση στις παροχές και τις υπηρεσίες του Advanced Benefit Club είναι η τηλεφωνική επικοινωνία σας με το Κέντρο Εξυπηρέτησης. Η MetLife διατηρεί το δικαίωμα της μετατροπής των χαρακτηριστικών ή την κατάργηση μέρους ή όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών του Advanced Benefit Club χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Τι σας προσφέρει; Προνομιακές Προχωράμε και μαζί δωρεάν στη παροχές, Ζωή οι οποίες αναβαθμίζονται συνεχώς για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας:

10 Ποιοι είναι οι συνεργαζόμενοι φορείς; Συνεργαζόμενα νοσοκομεία Αττική Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι) Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι) Ιατρικό Π. Φαλήρου (Π. Φάληρο) Ιατρικό Ψυχικού (Ψυχικό) Ιατρικό Περιστερίου (Περιστέρι) ΙΑΣΩ Γενική Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική (Μαρούσι) ΙΑΣΩ Παίδων (Μαρούσι) ΙΑΣΩ General (Χολαργός) Ευρωκλινική Αθηνών (Αμπελόκηποι) Ευρωκλινική Παίδων (Αμπελόκηποι) Βιοκλινική Αθηνών (Γηροκομείο) Βιοκλινική Πειραιά (Πειραιάς) Metropolitan Hospital (Νέο Φάληρο) Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center (Λεωφ. Μεσογείων) ΥΓΕΙΑ (Μαρούσι) ΜΗΤΕΡΑ Γενική, Μαιευτική, Γυναικολογική Κλινική (Μαρούσι) Παίδων ΜΗΤΕΡΑ (Μαρούσι) Ρέα Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική (Π. Φάληρο) Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο (Καλλιθέα) Κεντρική Κλινική Αθηνών (Κέντρο) Doctors Hospital (Κυψέλη) Mediterraneo Hospital (Γλυφάδα) Πειραϊκό Θεραπευτήριο (Πειραιάς) Οφθαλμολογικό Αθηνών (Μέγαρο Μουσικής) Θεσσαλονίκη Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης (Πυλαία) Βιοκλινική Θεσσαλονίκης (Κέντρο) Euromedica Γενική Κλινική (Μέγαρο Μουσικής) Κλινική Άγιος Λουκάς (Πανόραμα) Euromedica Κυανούς Σταυρός (Κέντρο) Ηράκλειο Creta InterClinic Αχαΐα ΟΛΥΜΠΙΟΝ Θεραπευτήριο (Πάτρα) Λάρισα ΙΑΣΩ Θεσσαλίας Ασκληπιείο Λάρισας Μαγνησία Άνασσα Γενική Κλινική (Βόλος) Συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα Πανελλαδικά Δίκτυα Βιοϊατρική Euromedica Iatrica Διαγνωστικά Κέντρα Ομίλου Υγεία Αττική Ιατρόπολις ΙΑΤΡΟΠΟΛΙΣ (Χαλάνδρι, Αθήνα, Περιστέρι, Αργυρούπολη) Ορθοβιοτική (Μαρούσι) Διαγνωστικά Κέντρα Ανάλυση (Αθήνα) Aξονική Αθηνών (Πλατεία Αμερικής) Βιότυπος (Αθήνα, Μελίσσια, Πεύκη, Αιγάλεω, Χαλάνδρι, Χολαργός) Βενιζέλειο Ιατρικό Διαγνωστικό Κέντρο (Ν. Σμύρνη) Οφθαλμολογικό Κέντρο (Αθήνα) Διάγνωση (Λ. Αλεξάνδρας, Αμπελόκηποι, Πατησίων, Αιγάλεω, Γλυφάδα, Πειραιάς, Παλλήνη, Άγιος Δημήτριος) Ποσειδώνιο (Π. Φάληρο) Ευρωδιαγνωστική (Κέντρο) Biomedicin (Μαρούσι) Affidea Ευρωιατρική - Ιατρική Διάσταση (Βάρη) Affidea Ευρωϊατρική Ψυχικού (Ψυχικό) Affidea Διαγνωστική Τομογραφία Πειραιά (Πειραιάς) Κοσμοϊατρική (Πατήσια) Κουνέλλας Ιατρική (Νέα Ερυθραία) Ιατρική Πρόληψη (Καλλιθέα) Βιοϊατρική Διάγνωση (Άνω Γλυφάδα) Γυναίκας Υγεία (Μαρούσι) Συνεργαζόμενοι Γιατροί Περισσότεροι από 2.000, όλων των ειδικοτήτων, πανελλαδικά Υπόλοιπη Ελλάδα Διαγνωστικά Κέντρα Ανάλυση (Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Βέροια, Κοζάνη, Κομοτηνή) Cretan Medicare Ιατρική Φροντίδα Κρήτης (Χερσόνησος) Affidea Ευρωιατρική Θεσσαλονίκης Πλάτων (Θεσσαλονίκη, Πυλαία) Πλάτων-Γεωργακαράκος (Καλαμαριά) Affidea Ευρωιατρική Διαγνωστική Κοζάνης Μιχαϊλίδης Affidea Ευρωιατρική Μαγνητικός Τομογράφος Καβάλας Affidea Ευρωιατρική Ιατρικό Σπάρτης Affidea Ευρωιατρική Πρότυπο Διαγνωστικό Μεσσηνίας (Καλαμάτα) Affidea Ευρωιατρική Ιατρικό Κρήτης (Ηράκλειο) Affidea Ευρωιατρική Ιατρικό Χανίων (Χανιά) Εξωτερικά Ιατρεία Συμβεβλημένων Νοσοκομείων Αττική Ιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι) Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών (Μαρούσι) Ιατρικό Π. Φαλήρου (Π. Φάληρο) Ιατρικό Ψυχικού (Ψυχικό) Ιατρικό Περιστερίου (Περιστέρι) Ιατρικό Δάφνης (Δάφνη) ΙΑΣΩ Γενική Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική (Μαρούσι) ΙΑΣΩ Παίδων (Μαρούσι) ΙΑΣΩ General (Χολαργός) Ευρωκλινική Παίδων (Αμπελόκηποι) Metropolitan Hospital (Νέο Φάληρο) ΥΓΕΙΑ (Μαρούσι) ΜΗΤΕΡΑ (Μαρούσι) Mediterraneo Hospital (Γλυφάδα) Θεσσαλονίκη Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης (Πυλαία) Αχαΐα ΟΛΥΜΠΙΟΝ Θεραπευτήριο (Πάτρα)

11 ABC Παροχές Προσυμφωνημένος τιμοκατάλογος σε νοσηλείες Απευθείας αποζημίωση της νοσηλείας Έκπτωση στη συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος νοσηλείας επισκέψεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού επισκέψεις στα τακτικά ιατρεία Διαγνωστκές εξετάσεις (σε τιμές δημοσίου στα εξωτερικά ιατρεία) Πακέτα Check up Όμιλος Ιατρικού Κέντρο Αθηνών Π.Φαλήρου Ψυχικού Περιστερίου 20% Έκπτωση μέχρι (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα). Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με απευθείας πληρωμή Ορθοπεδικός, Χειρουργός) 400, επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, ανά περιστατικό (εξαιρούνται φάρμακα, υγειονομικό υλικό, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις) και 50 για υγειονομικό υλικό και φάρμακα. Πλέον των 400 εφαρμόζεται τιμοκατάλογος MetLife Ορθοπεδικός, Χειρουργός) Σώματος και Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών 20% Έκπτωση μέχρι (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα). Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με απευθείας πληρωμή Σε 2 ειδικότητες (Παιδίατρος, Παιδοχειρουργός) 500, επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, ανά έτος (εξαιρούνται φάρμακα, υγειονομικό υλικό, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις) και 50 για υγειονομικό υλικό και φάρμακα. Πλέον των 500 εφαρμόζεται τιμοκατάλογος MetLife Σε 2 ειδικότητες (Παιδίατρος και Παιδοχειρουργός) Σώματος και Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης 20% Έκπτωση μέχρι (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα). Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με απευθείας πληρωμή Σε 5 ειδικότητες Ορθοπεδικός, Χειρουργός, Παιδίατρος) 400 ανά περιστατικό (ενήλικες) / 500 ανά έτος (παιδιά), επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, ανά περιστατικό (εξαιρούνται φάρμακα, υγειονομικό υλικό, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις) και 50 για υγειονομικό υλικό και φάρμακα. Πλέον των 400 / 500 εφαρμόζεται τιμοκατάλογος MetLife Σε 5 ειδικότητες Ορθοπεδικός, Χειρουργός, Παιδίατρος) Σώματος και Ιασώ Γενική Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική 10% Έκπτωση μέχρι (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα). Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με απευθείας πληρωμή Σε Γυναικολόγο 400, επί τιμοκαταλόγου MetLife, ανά περιστατικό (εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις) και 50 για υγειονομικό υλικό και φάρμακα. Πλέον των 400 εφαρμόζεται τιμοκατάλογος MetLife Προνομιακές τιμές Ιασώ Παίδων 20% Έκπτωση μέχρι (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα). Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με απευθείας πληρωμή Σε 3 ειδικότητες (Παιδίατρος, Παιδοχειρουργός, Παιδο-Ορθοπεδικός) 500, επί τιμοκαταλόγου MetLife, ανά περιστατικό (εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις) και 50 για υγειονομικό υλικό και φάρμακα. Πλέον των 500 εφαρμόζεται τιμοκατάλογος MetLife Triplex Καρδιάς και Σώματος και 3 ειδικά διαμορφωμένα πακέτα σε προνομιακές τιμές 01 / 2019 Metropolitan General 20% Έκπτωση μέχρι (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα). Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με απευθείας πληρωμή Ορθοπεδικός, Χειρουργός) 400, επί τιμοκαταλόγου MetLife, ανά περιστατικό (εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις) και 50 για υγειονομικό υλικό και φάρμακα. Πλέον των 400 εφαρμόζεται τιμοκατάλογος MetLife Σε 10 ειδικότητες Ορθοπεδικός, Χειρουργός, Πνευμονολόγος, Γαστρεντερολόγος, Ουρολόγος, Ογκολόγος, ΩΡΛ, Αγγειοχειρουργός) Triplex Καρδιάς και Σώματος και 24 ειδικά διαμορφωμένα πακέτα σε προνομιακές τιμές Σε περίπτωση διενέργειας υπερήχου στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων για την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού, σε ημέρες και ώρες που δεν λειτουργούν τα τακτικά ιατρεία, υπάρχει χρέωση για την αμοιβή έκτακτης κλήσης του υπερηχολόγου. Η MetLife διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των Συνεργαζόμενων Φορέων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

12 ABC Παροχές Προσυμφωνημένος τιμοκατάλογος σε νοσηλείες Απευθείας αποζημίωση της νοσηλείας Έκπτωση στη συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος νοσηλείας επισκέψεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού επισκέψεις στα τακτικά ιατρεία Διαγνωστκές εξετάσεις (σε τιμές δημοσίου στα εξωτερικά ιατρεία) Πακέτα Check up Ευρωκλινική Αθηνών 20% Έκπτωση μέχρι (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα). Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με απευθείας πληρωμή Ορθοπεδικός, Χειρουργός) 1.000, επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, ανά περιστατικό (εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις) και 50 για υγειονομικό υλικό και φάρμακα. Πλέον των εφαρμόζεται τιμοκατάλογος MetLife Σε όλες τις διαθέσιμες ειδικότητες 11 ειδικά διαμορφωμένα πακέτα Check up σε προνομιακές τιμέςς Ευρωκλινική Παίδων 20% Έκπτωση μέχρι (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα). Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με απευθείας πληρωμή Σε 2 ειδικότητες (Παιδίατρος, Παιδοχειρουργός). Επιπλέον τις καθημερινές (9:00-19:00) σε Παιδο-Ορθοπεδικό και Παιδο-ΩΡΛ 500, επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, ανά περιστατικό (εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις) και 50 για υγειονομικό υλικό και φάρμακα. Πλέον των 500 εφαρμόζεται τιμοκατάλογος MetLife 16 ειδικά διαμορφωμένα πακέτα Check up σε προνομιακές τιμές Βιοκλινική Αθηνών Πειραιά Θεσσαλονίκης 25% Έκπτωση μέχρι (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα). Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με απευθείας πληρωμή ΑΘΗΝΩΝ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Σε 3 ειδικότητες (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Χειρουργός) ΑΘΗΝΩΝ & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: 400, επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, ανά περιστατικό (εξαιρούνται φάρμακα, υγειονομικό υλικό, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις). Πλέον των 400 εφαρμόζεται τιμοκατάλογος MetLife 30 για υγειονομικό υλικό και φάρμακα (για ό,τι χορηγείται εντός κλινικής). Πλέον αυτού, εφαρμόζεται τιμοκατάλογος της Κλινικής Σε 6 ειδικότητες (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Γενικός Χειρουργός, Ορθοπεδικός, ΩΡΛ, Ουρολόγος). Οι επισκέψεις στις λοιπές ειδικότητες, παρέχονται στην τιμή των 20 ανά επίσκεψη Διαγνωστικές εξετάσεις, βάσει προνομιακού τιμοκαταλόγου MetLife ΔΩΡΕΑΝ ετήσιος Λιπιδαιμικός Έλεγχος (Τριγλυκερίδια, Ολική Χοληστερόλη, HDL Χοληστερόλη, LDL Χοληστερόλη), ανά ασφαλισμένο 01 / 2019 Metropolitan Hospital 20% Έκπτωση μέχρι 500 (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα). Εφαρμόζεται ΜΟΝΟ σε συνδυασμό με απευθείας πλρωμή Σε 6 ειδικότητες (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός, Παιδίατρος, Παιδοχειρουργός). Eπιπλέον Νευρολόγος, Πνευμονολόγος και ΩΡΛ (από τις 09:00 μέχρι τις 21:00) 400, επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, ανά περιστατικό (εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, υγειονομικό υλικό, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις). Πλέον των 400 εφαρμόζεται τιμοκατάλογος MetLife Σε Ιατρούς επιμελητές του Νοσοκομείου (εκτός από Ψυχίατρο, Οδοντίατρο, Οφθαλμίατρο), καθώς και σε επιμελητές Παιδιάτρους, Παιδοχειρουργούς και Παιδοορθοπεδικούς Σώματος 4 ειδικά διαμορφωμένα πακέτα Check up σε προνομιακές τιμές 20% Έκπτωση, επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου, στα πακέτα που προσφέρει το Νοσοκομείο Σε περίπτωση διενέργειας υπερήχου στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων για την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού, σε ημέρες και ώρες που δεν λειτουργούν τα τακτικά ιατρεία, υπάρχει χρέωση για την αμοιβή έκτακτης κλήσης του υπερηχολόγου. Η MetLife διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των Συνεργαζόμενων Φορέων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

13 ABC Παροχές Προσυμφωνημένος τιμοκατάλογος σε νοσηλείες Απευθείας αποζημίωση της νοσηλείας Έκπτωση στη συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος νοσηλείας επισκέψεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού επισκέψεις στα τακτικά ιατρεία Διαγνωστκές εξετάσεις (σε τιμές δημοσίου στα εξωτερικά ιατρεία) Πακέτα Check up Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center Σε 6 ειδικότητες (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός, ΩΡΛ, Νευροχειρουργός) 300 ανά περιστατικό, επί ιδιωτικού τιμοκαταλόγου (εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, υγειονομικό υλικό, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις). Πλέον των 300 εφαρμόζεται 50% έκπτωση στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο Σε 6 ειδικότητες (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός, ΩΡΛ, Νευροχειρουργός), μεταξύ 08:00 15:00 Doctors Hospital 100% Έκπτωση μέχρι (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα) Σε όλες τις διαθέσιμες ειδικότητες, με τη χρήση της κάρτας προνομίων υγείας του Νοσοκομείου Αξονικές, Triplex Σώματος και ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο πακέτο 8 εξετάσεων (Γενική Αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, SGOT, SGPT, Α/Α Θώρακος, Ηλεκτροκαρδιογράφημα και Υπερηχογράφημα Άνω Κάτω Κοιλίας) Πειραϊκό Θεραπευτήριο 30% Έκπτωση μέχρι 500 (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, ειδικά υλικά και φάρμακα) (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός) Μικροβιολογικές, Υπέρηχοι, Απεικονιστικές, Γαστροσκοπήσεις, Κωλονοσκοπήσεις, Βρογχοσκοπήσεις ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο πακέτο 10 εξετάσεων (Γενική Αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, SGOT, SGPT, Α/Α Θώρακος, Ηλεκτροκαρδιογράφημα, Υπερηχογράφημα Άνω Κάτω Κοιλίας) Ιασώ Θεσσαλίας Ομαδικά (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Γυναικολόγος, Χειρουργός) 200 ανά περιστατικό, επί τιμοκαταλόγου MetLife (εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, υγειονομικό υλικό, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις). Πλέον των 200 εφαρμόζεται 50% έκπτωση στον ιδιωτικό τιμοκατάλογο Διαγνωστικές και εργαστηριακές εξετάσεις. Στις περιπτώσεις όπου δεν υπάρχει πρόβλεψη στο ΦΕΚ, θα εφαρμόζεται 50% έκπτωση επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου (εξαιρούνται υλικά, φάρμακα, αμοιβές ιατρών, εξετάσεις Κυτταρογεννετικής, Μοριακές και Ιστολογικές) ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο πακέτο 7 εξετάσεων (Γενική Αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, Σάκχαρο, Χοληστερίνη, SGOT, SGPT) 01 / 2019 Άνασσα Γενική Κλινική Ομαδικά 30% Έκπτωση μέχρι 500 (εξαιρούνται ιατρικές αμοιβές, φάρμακα και ειδικά υλικά) Σε 6 ειδικότητες (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός, Πνευμονολόγος, Παιδοχειρουργός) 150 ανά περιστατικό, επί τιμοκαταλόγου ΜetLife (εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, υγειονομικό υλικό, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις) (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Πνευμονολόγος, Χειρουργός) Triplex Καρδιάς, Τεστ Κοπώσεως, Υπέρηχοι και Ακτινογραφία Θώρακος ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο πακέτο 12 εξετάσεων (Γενική Αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, ΤΚΕ, Oλική Χοληστερόλη, LDL/HDL, Τριγλυκερίδια, Ουρικό Οξύ, SGOT/ SGPT, γ-gτ) ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο πακέτο 5 εξετάσεων (Γενική Αίματος, Ουρία, Κρεατινίνη, ΤΚΕ, Ολική Χοληστερόλη) Σε περίπτωση διενέργειας υπερήχου στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων για την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού, σε ημέρες και ώρες που δεν λειτουργούν τα τακτικά ιατρεία, υπάρχει χρέωση για την αμοιβή έκτακτης κλήσης του υπερηχολόγου. Η MetLife διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των Συνεργαζόμενων Φορέων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

14 ABC Παροχές Προσυμφωνημένος τιμοκατάλογος σε νοσηλείες Απευθείας αποζημίωση της νοσηλείας Έκπτωση στη συμμετοχή του ασφαλισμένου στο κόστος νοσηλείας επισκέψεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού Δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού επισκέψεις στα τακτικά ιατρεία Διαγνωστκές εξετάσεις (σε τιμές δημοσίου στα εξωτερικά ιατρεία) Πακέτα Check up Μητέρα Γενική Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική Για ατομικά συμβόλαια και ομαδικά με απευθείας πληρωμή διαγνωστικών εξετάσεων στο ΥΓΕΙΑ Νet: Σε 2 ειδικότητες (ΩΡΛ* και Γυναικολόγος) Για ατομικά συμβόλαια και ομαδικά με απευθείας πληρωμή διαγνωστικών εξετάσεων στο ΥΓΕΙΑ Νet: 150 ανά περιστατικό, επί τιμοκαταλόγου MetLife** (εξαιρούνται φάρμακα, ιατρικές και ενδοσκοπικές πράξεις, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό) Σώματος και Παίδων Μητέρα Για ατομικά συμβόλαια και ομαδικά συμβόλαια με απευθείας πληρωμή διαγνωστικών εξετάσεων στο ΥΓΕΙΑ Net: Σε 2 ειδικότητες (Παιδίατρος, Παιδοχειρουργός) Σώματος και Υγεία Για ατομικά συμβόλαια και ομαδικά με απευθείας πληρωμή διαγνωστικών εξετάσεων στο ΥΓΕΙΑ Νet: Ορθοπεδικός, Χειρουργός) Για ατομικά συμβόλαια και ομαδικά με απευθείας πληρωμή διαγνωστικών εξετάσεων στο ΥΓΕΙΑ Νet: 150 ανά περστατικό, επί τιμοκαταλόγου MetLife** (εξαιρούνται φάρμακα, ιατρικές και ενδοσκοπικές πράξεις, ειδικά υλικά και υγειονομικό υλικό) Σώματος και Mediterraneo Hospital Για ατομικά συμβόλαια και ομαδικά με απευθείας πληρωμή διαγνωστικών εξετάσεων στο ΥΓΕΙΑ Νet: (Παθολόγος, Καρδιολόγος, Ορθοπεδικός, Χειρουργός) Για ατομικά συμβόλαια και ομαδικά με απευθείας πληρωμή Διαγνωστικών εξετάσεων στο ΥΓΕΙΑ Νet: 150 ανά περιστατικό, επί τιμοκαταλόγου MetLife (εξαιρούνται φάρμακα, ειδικά υλικά, υγειονομικό υλικό, ενδοσκοπικές και ιατρικές πράξεις) Σώματος και Κλινική Άγιος Λουκάς Παιδίατρος, Γυναικολόγος) 01/ 2019 Σε περίπτωση διενέργειας υπερήχου στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων για την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού, σε ημέρες και ώρες που δεν λειτουργούν τα τακτικά ιατρεία, υπάρχει χρέωση για την αμοιβή έκτακτης κλήσης του υπερηχολόγου. Η MetLife διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των Συνεργαζόμενων Φορέων και των παρεχόμενων υπηρεσιών, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας * ΩΡΛ: Μέχρι τις 15:00 τα περιστατικά εξυπηρετούνται στο ΥΓΕΙΑ, μετά τις 15:00 καθώς και τα Σάββατα / Αργίες στη Γενική Κλινική του ΜΗΤΕΡΑ ** Για τους υπερήχους κοιλίας ισχύουν χρεώσεις έκτακτων κλήσεων τις Αργίες, τις καθημερινές (μετά τις 19:00 για το ΥΓΕΙΑ και μετά τις 20:00 για το ΜΗΤΕΡΑ) και τα Σάββατα (ΜΗΤΕΡΑ μετά τις 15:00, ΥΓΕΙΑ όλο το 24ωρο)

Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας.

Δωρεάν προνόμια και παροχές, όπως έξοδα αντιμετώπισης επείγοντος περιστατικού και ετήσια check up στα περισσότερα ιδιωτικά Νοσοκομεία της χώρας. Πρόγραμμα Προσωπικής & Οικογενειακής Προστασίας Οι παροχές με μία ματιά: Οικονομική στήριξη για εσάς και την οικογένειά σας για την αντιμετώπιση των σοβαρών συνεπειών της απώλειας ζωής ή κάποιας ανικανότητας,

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων

Ασφάλιση Προσωπικών Ατυχημάτων ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου στο οποίο προσαρτάται και ισχύει μόνο αν ο αριθμός του έχει

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομείο: Ιδιωτικό ή Δημόσιο νοσηλευτικό Ίδρυμα, κλινική ή θεραπευτήριο, το οποίο πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Νοσοκομείο: Ιδιωτικό ή Δημόσιο νοσηλευτικό Ίδρυμα, κλινική ή θεραπευτήριο, το οποίο πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου στο οποίο προσαρτάται και ισχύει μόνο αν ο αριθμός του έχει αναφερθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή

Ατομική Κάρτα : Αρχική τιμή 80-37,5% έκπτωση = 50 /χρόνο τελική τιμή Αγαπητέ κύριε Ορφανουδάκη, Σε συνέχεια της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας σας στέλνω αναλυτική παρουσίαση της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ σε συνημμένο αρχείο. Το κόστος της κάρτας Υγείας ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ διαμορφώνεται

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V2 2019 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών)

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1. (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΡΤΑ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 1 (Για πελάτες που διαθέτουν ασφαλιστήρια συμβόλαια οχημάτων ή/και κατοικιών) ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΚΑΛΥΨΕΙΣ 2 Η

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018

Προνόμιο υγείας. Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Προνόμιο υγείας Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. V6 2018 Σίγουρα δίπλα σας Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική, εκτός από

Διαβάστε περισσότερα

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Ανικανότητας

Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρων λόγω Ανικανότητας ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΠΑΛΛΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΩΝ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ To Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Σύνθετης Προστασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 4 _ 2018 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με εν ισχύ συμβόλαιο των Γενικών Κλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Privilege Club. Αθηνών Ψυχικού Π. Φαλήρου Περιστερίου Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με εν ισχύ συμβόλαιο των Γενικών Κλάδων.

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΥΓΕΙΑΣ Για όλους τους πελάτες της Groupama Ασφαλιστικής με προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης. Version 1 _ 2017 ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ Δωρεάν παροχές και υπηρεσίες υγείας Η Groupama ασφαλιστική,

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης από Ασθένεια ή Ατύχημα

Ασφάλιση Νοσοκομειακής Περίθαλψης από Ασθένεια ή Ατύχημα ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΑΠΟ ΑΣΘΕΝΕΙΑ Ή ΑΤΥΧΗΜΑ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου στο οποίο προσαρτάται και ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

[ Privilege Club ] Privilege Club

[ Privilege Club ] Privilege Club [ ] Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Privilege Club. Αθηνών Παίδων

Privilege Club. Αθηνών Παίδων Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος "Χρυσή Υγεία" δικαιούνται μετά

Δ) Οι δικαιούχοι του Προγράμματος Χρυσή Υγεία δικαιούνται μετά Α) Μέσω του συνεργαζόμενου Συντονιστικού Κέντρου 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, δυνατότητα να κλείνονται ραντεβού με τις κλινικές και να παρέχονται ιατρικές συμβουλές ή να λαμβάνονται γενικές

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: Συμβόλαια πρώην ΑΣΤΕΡΑ

Θέμα: Συμβόλαια πρώην ΑΣΤΕΡΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Αρ. Πρωτ.: 109668 Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2012 Προς το Παραγωγικό Δίκτυο Θέμα: Συμβόλαια πρώην ΑΣΤΕΡΑ Αγαπητοί Συνεργάτες, Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι από

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ ΥΓΕΙΑΣ & ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ΠΡΟΣ Ασφαλιστικός Διαμεσολαβητής.. Ημερομηνία έκδοσης προσφοράς. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Τα ασφαλιστικά προγράμματα MICRO

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Κιν.

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης. Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης   Κιν. Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Ασφαλιστικός Σύµβουλος Γιώργος Μουλακάκης Email: moulakakisg@agency.interamerican.gr Κιν. 6973 773926 Μάϊος 2017 Οικονοµικά στοιχεία INTERAMERICAN Δείκτης Φερεγγυότητας INTERAMERICAN

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) στις εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ

Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ Πρόταση Ομαδικής Ασφάλισης για τους Εργαζόμενους του ΚΕΘΕΑ 1 Η ομαδική Ασφάλιση: Είναι ένα σύνολο παροχών Προστασίας, Υγείας και Εξασφάλισης για τον εργαζόμενο & την οικογένειά του. Δίνεται πέραν και πλέον

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως 86,

Διαβάστε περισσότερα

Σε ποιούς απευθυνόμαστε

Σε ποιούς απευθυνόμαστε Ποιοί είμαστε Εδώ και 4 χρόνια, το σύστημα υγείας ΠαρονClub, έχτισε ένα πανελλαδικό σύστημα υγείας, βασισμένο να καλύπτει τις πιο απαιτητικές και ραγδαίες αλλαγές αυτής της εύθραυστης εποχής. Σε μια εποχή

Διαβάστε περισσότερα

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό.

Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium. Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Προνόµια υγείας νοσοκοµειακών προγραµµάτων Premium Η πιο ολοκληρω ένη φροντίδα για το πιο πολύτι ο αγαθό. Στην Eurolife ERB Ασφαλιστική πιστεύουµε ότι η υγεία, το πιο πολύτιµο αγαθό, αξίζει την πιο ολοκληρωµένη

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως 86,

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/11) σας, οι δωρεάν και οι εκπτώσεις για τα περιστατικά που αναγράφονται στον πίνακα ισχύουν μετά την εξάντληση του ετήσιου ορίου της κάλυψής σας για διαγνωστικές Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών (1/8) Δευτεροβάθμια Περίθαλψη (Νοσηλεία) ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ EUROMEDICA ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Αθανασιάδου 9, πάροδος Δ.Σούτσου, Αθήνα Τηλ. 10 17850 Μαρίας

Διαβάστε περισσότερα

MetLife Οδηγούμε με σιγουριά στον δρόμο της ανάπτυξης

MetLife Οδηγούμε με σιγουριά στον δρόμο της ανάπτυξης MetLife Οδηγούμε με σιγουριά στον δρόμο της ανάπτυξης Χαρακτηριστικά 2015 E Κεφάλαιο Κάλυψης Ετησίως Δ+Τ Ελλάδα (max/ημέρα) Εξωτερικό (max/ημέρα) Μ.Ε.Θ. Δ+Τ συνοδού γονέα 1500 3000 500.000 1κλινο/2κλινο/3κλινο

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων

Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Allianz Ελλάδος www.allianz.gr Παροχές & Προνόμια συνεργαζόμενων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων Προσφορές ανά Νοσηλευτικό Ίδρυμα 23/06/2017 Αποκλειστικά για πελάτες Allianz Subject line Lorem Ipsum 3 Βιοκλινική

Διαβάστε περισσότερα

Κόστος συμμετοχής στα ομαδικά προγράμματα υγείας:

Κόστος συμμετοχής στα ομαδικά προγράμματα υγείας: Κόστος συμμετοχής στα ομαδικά προγράμματα υγείας: Συνοπτική απεικόνηση προγραμμάτων Κεφάλαια εξασφάλισης οικογένειας 30.000 50.000 Σύνταξη αναπηρίας ανδρόγυνου 500 /μήνα για 10 χρόνια Συνολικά κεφάλαια

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗ Διστόμου 9, Μαρούσι Τηλ: 210 699100 www.gaiamaternity ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ Εθνάρχου Μακαρίου 60, Περιστέρι Τηλ: 210 5799000 www.iatrikoperisteriou.gr ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ/ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΟ

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ 20/7/2017 GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Με σημαντική παρουσία στην ελληνική αγορά εδώ και πάνω από 85 χρόνια, με όνομα αναγνωρισμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΌΜΙΑ ΥΓΕΊΑΣ. 365 ημέρες όλη την εβδομάδα 24 ώρες LONDON MARKET INSURANCE BROKERS

ΠΡΟΝΌΜΙΑ ΥΓΕΊΑΣ. 365 ημέρες όλη την εβδομάδα 24 ώρες LONDON MARKET INSURANCE BROKERS ΠΡΟΝΌΜΙΑ ΥΓΕΊΑΣ LONDON MARKET Η DAÉS έχει εξασφαλίσει για τους πελάτες της εξαιρετικά προνόμια Υγείας στους μεγαλύτερους οργανισμούς της χώρας. ΤΙ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΈΡΕΙ: Προνομιακές και δωρεάν παροχές που ανταποκρίνονται

Διαβάστε περισσότερα

Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη

Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Κλάδος Υγείας Εξωνοσοκομειακή Περίθαλψη Santé Principe 22 Πρόγραμμα Εξωνοσοκομειακής Περίθαλψης με τη συνεργασία του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ που παρέχει διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις στα συμβεβλημένα

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές.

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές. Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ

Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ Παρουσίαση του Προγράμματος Ομαδικής Ασφάλισης του Συλλόγου Εργαζομένων του ΚΕΘΕΑ Γενικές αρχές Ομαδικής Ασφάλισης Η ασφάλιση για τον εργαζόμενο ισχύει για όσο διάστημα εργάζεται στο ΚΕΘΕΑ, και για όσο

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 15, Αθήνα 10 696600 Φιλελλήνων 4, Πειραιάς 10 45800 Μητροπόλεως 86, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α,

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑ. Αξιότιμε /η κύριε/α, Αξιότιμε /η κύριε/α, Οι κλινικές IΑΤΡΙΚΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, IΑΤΡΙΚΟ ΨΥΧΙΚΟΥ, ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ που ανήκουν στο μεγαλύτερο Όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα, προσφέρουν στους εργαζομένους της COSMOTE,

Διαβάστε περισσότερα

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 27/10/2014. Συν/φοι,

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 27/10/2014. Συν/φοι, Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η Συν/φοι, 27/10/2014 Οι συνεχείς κυβερνητικές επιθέσεις, με τις μεγάλες και δυσβάστακτες περικοπές στους μισθούς και τις συντάξεις, με τις συνεχείς ανατιμήσεις στα είδη πρώτης ανάγκης

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΤΥΠΟ ΠΑ 51. Νοσοκομείο: Ιδιωτικό ή Δημόσιο νοσηλευτικό Ίδρυμα, κλινική ή θεραπευτήριο, το οποίο πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

ΕΝΤΥΠΟ ΠΑ 51. Νοσοκομείο: Ιδιωτικό ή Δημόσιο νοσηλευτικό Ίδρυμα, κλινική ή θεραπευτήριο, το οποίο πληροί όλες τις ακόλουθες προϋποθέσεις: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ LADYCARE ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου Σύνθετης Προστασίας στο οποίο προσαρτάται και ισχύει μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο!

Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Όμιλος Ευρωκλινικής Είσαι στο κέντρο! Ο Όμιλος Όμιλος Ευρωκλινικής VIP services Σημείο Εξυπηρέτησης Νοσηλευομένων Ασθενών (Σημείο Ε.Ν.Α.) Προσωπικός Οδηγός για κάθε ασθενή Εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από

Διαβάστε περισσότερα

Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών.

Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών. Αφορά κυρίως ασφαλισμένο, σύζυγο και τέκνα αποκλειστικά και μόνο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης του Ομίλου Ιατρικό Αθηνών. ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ Για Νοσηλεία με χρήση ιδιωτικής ασφάλειας και ταυτόχρονη

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 15, Αθήνα 10 696600 Φιλελλήνων 4, Πειραιάς 10 45800 Μητροπόλεως 86, Θεσσαλονίκη

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/7) στις εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (Όμιλος) Μ. Γερουλάνου 5, Αθήνα 0 696600 & Φιλελλήνων 34, Πειραιάς 0 45800 & Μητροπόλεως

Διαβάστε περισσότερα

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές.

Δωρεάν υγειονομικό υλικό και φάρμακα αξίας μέχρι 50 στην περίπτωση ιατρικών πράξεων και στις δύο Κλινικές. Το είναι ένα σύνολο υπηρεσιών που παρέχονται δωρεάν σε κάθε Ασφαλιζόμενο της PRIME INSURANCE, μέσω συνεργαζόμενων με την Εταιρία τρίτων φορέων, αρκεί να καλύπτεται με πρόγραμμα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Πρόγραµµα Οµαδικής Ασφάλισης Μελών ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΘΗΝΑΣ Όµιλος Achmea Ο µεγαλύτερος ασφαλιστής Υγείας στην Ευρώπη Ο 5 ος µεγαλύτερος ασφαλιστικός όµιλος στην Ευρώπη Η µεγαλύτερη ασφαλιστική

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ασφάλιση Προσωπικού ατυχήματος. Ασφάλιση σοβαρών ασθενειών

Ασφάλιση πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Ασφάλιση Προσωπικού ατυχήματος. Ασφάλιση σοβαρών ασθενειών Good.. newsletter Αγαπητοί πελάτες, Η δέσµευσή µου την στιγµή που επιλέξαµε παρέα το συµβόλαιο της νοσοκοµειακής σας περίθαλψης ήταν να είµαι παρόν σε κάθε συµβουλή αλλά και ενηµέρωση. Συγκεντρώνοντας

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΟΜΑΔΙΚΩΝ συμβολαίων Ζωής & Υγείας (/7) επείγοντα στις εξετάσεις / επείγοντα Ραντεβού στα τακτικά εξωτερικά ιατρεία (ειδικές τιμές) ₂ χρήση ΥΓΕΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 1 9 7 6 Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας www.interamerican.gr ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ /17. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ /17. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 11646 /17 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΩΝ-ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Αθήνα, 24 Απριλίου 2017 Σελίδα 1 από 7 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ - Σε περίπτωση θανάτου

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΟΧΩΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΑΝΑΝΕΟΥΜΕΝΗ Το Πρόγραμμα Πρόσκαιρη Ασφάλιση Ζωής Ετησίως Ανανεούμενη προσφέρει το συμφωνημένο κεφάλαιο στους δικούς σας ανθρώπους, σε περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ

Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ. Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜIΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σε συνεργασία ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΠΕΡΤ Ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ είναι ο μεγαλύτερος ΟΜΙΛΟΣ στο χώρο της υγείας στην Ελλάδα, και ένας από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRST CARE

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRST CARE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRST CARE Συμβεβλημένα Νοσοκομεία : ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: First Care Single 108 Ατομικό πρόγραμμα με 9 τον μήνα First Care Couple 149 Για ζευγάρια ή δύο συγγενικά

Διαβάστε περισσότερα

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας

Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας Προνόμια στην ασφάλεια υγείας, ειδικά για τα μέλη μας www.interamerican.gr Ο Προμηθευτικός & Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Αστυνομικών Αττικής εξασφαλίζει ασφαλιστικά προνόμια, ειδικά για τα μέλη του! Πρόγραμμα

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/8)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/8) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/8) εξετάσεις / χρήση ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ * (Όμιλος) * Οι παροχές επειγόντων δεν ισχύουν για την ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ Πειραιά Μ. Γερουλάνου 5,

Διαβάστε περισσότερα

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ )

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ ) Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Α Ρ Ο Χ Ω Ν 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ( κωδ. καλ. LIFE ) ΕΠΙΠΕΔΟ Ι ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙΙ Σε περίπτωση θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, καταβάλλονται στους δικαιούχους του ασφαλιζομένου 10.000,00

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ FIRSTHEALTH ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ CHECK UP ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων

Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές ατομικών & ομαδικών συμβολαίων Παροχές Επειγόντων 1) Διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 200 / περιστατικό για τους ενήλικες και 200 ετησίως για τα παιδιά. 2) Σε περίπτωση υπέρβασης του plafond, έκπτωση

Διαβάστε περισσότερα

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα. Αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου στο οποίο

Μόνιμη Ολική Ανικανότητα. Αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου στο οποίο ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΟΝΙΜΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου, στο οποίο είναι προσαρτημένο και ισχύει μόνο στην περίπτωση

Διαβάστε περισσότερα

πάνω από όλα είναι η υγεία

πάνω από όλα είναι η υγεία πάνω από όλα είναι η υγεία Πλήρες Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Αποκλειστικά για τα μέλη της Εταιρίας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ) ΟΜΙΛΟΣ AFFIDEA Ο μεγαλύτερος πάροχος στις υπηρεσίες

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13

ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13 ΑΡΙΘ. ΠΡΟΣΦ. 9624 /13 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ Για τα μέλη της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Μ.Α.Ε Αθήνα, 19 Σεπτεμβρίου 2013 ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ Ο.Μ.Α.Ε

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Παροχές Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής και τα μέλη των οικογενειών τους

Θέμα : Παροχές Ομίλου Ευρωκλινικής προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής και τα μέλη των οικογενειών τους ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Προς: Τις Επιθεωρήσεις και τις Λοιπές Μονάδες Παραγωγής Τις Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Τα Υποκαταστήματα, τους Περιφερειακούς Τομείς Αθήνα, 23 Νοεμβρίου 2009

Διαβάστε περισσότερα

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα)

DOCTORS HOSPITAL (Πατησίων & Κεφαλληνίας 26, Αθήνα) ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Με ιδιαίτερη χαρά σας γνωρίζουμε ότι, εξασφαλίσαμε σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, το Νοσηλευτικό Ίδρυμα

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης

Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης Πρόγραμμα Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης H εταιρία New Health System N.H.S σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους ομίλους Νοσηλευτικών ιδρυμάτων, Διαγνωστικών κέντρων, Πολυιατρείων και ιδιωτικών ιατρείων, δημιούργησε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΙΝΕΤΤΑ Η ΜΙΝΕΤΤΑ παρέχει στους κατόχους συμβολαίων Ζωής και Υγείας τα προνόμια που ακολουθούν. Σε κάθε περίπτωση για καλύτερη εξυπηρέτησή σας κατά τη χρήση των προνομίων, τηλεφωνήστε στο

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία: Η ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία «METLIFE Α.Ε.Α.Ζ.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 119).

Εταιρία: Η ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία «METLIFE Α.Ε.Α.Ζ.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 119). ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ Kids Care Plus ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Η MetLife, που στο εξής θα καλείται η Εταιρία, ασφαλίζει με αυτό το Ασφαλιστήριο, που στο εξής θα καλείται Ασφαλιστήριο, τον Κυρίως Ασφαλισμένο και το Ασφαλισμένο

Διαβάστε περισσότερα

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Παροχές Συνδροµητικού Προγράµµατος Ενηλίκων υγεία για όλους ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ Τι είναι Το 360Care είναι το νέο, Συνδροµητικό Πρόγραµµα Υγείας από τον Όµιλο της Ευρωκλινικής. Με µόνο µια πληρωµή στην αρχή του

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία: Η ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία «METLIFE Α.Ε.Α.Ζ.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 119).

Εταιρία: Η ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία «METLIFE Α.Ε.Α.Ζ.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 119). ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΝΘΕΤΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Η MetLife, που στο εξής θα καλείται η Εταιρία, ασφαλίζει με αυτό το Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο, που στο εξής θα καλείται Ασφαλιστήριο, τον κυρίως Ασφαλισμένο που

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO

ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO ΠΑΡΟΧΕΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ INTERASCO Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π το όποιο λειτουργεί 24ώρες/365 μέρες): 1. Δωρεάν επίσκεψη σε: Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό, ΩΡΛ, Νευροχειρουργό.

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252

ΜΕΛΕΤΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΖΩΗΣ/ΥΓΕΙΑΣ Νο 252 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ Λ. Μεσογείων 71 & Ήλιδος 36, 115 26 Αθήνα 210 7454000 ATLANTIKI@ATLANTIKI.GR ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Προστασία οικογένειας

Διαβάστε περισσότερα

Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει :

Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει : Το πρόγραμμα Προσωπικού Ατυχήματος First Care παρέχει : Ιατρικές Επισκέψεις & Διαγνωστικές εξετάσεις, σε υψηλού κύρους Νοσηλευτικά Ιδρύματα σε όλη την Ελλάδα Επιπλέον κεφάλαιο προστασίας, δικό σας αλλά

Διαβάστε περισσότερα

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ. 5101 )

3. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ ( κωδ.καλ. 5101 ) Π Ι Ν Α Κ Α Σ Π Α Ρ Ο Χ Ω Ν 1. ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΖΩΗΣ ( κωδ. καλ. LIFE ) ΕΠΙΠΕΔΟ Ι ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΙΙΙ Σε περίπτωση θανάτου από οποιαδήποτε αιτία, καταβάλλονται στους δικαιούχους του ασφαλιζομένου 10.000,00

Διαβάστε περισσότερα

Εταιρία: Η ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία «METLIFE Α.Ε.Α.Ζ.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 119).

Εταιρία: Η ανώνυμη ασφαλιστική εταιρία «METLIFE Α.Ε.Α.Ζ.», που εδρεύει στο Μαρούσι Αττικής (Λεωφ. Κηφισίας αρ. 119). ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ Kids Care ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ Η MetLife, που στο εξής θα καλείται η Εταιρία, ασφαλίζει με αυτό το Ασφαλιστήριο, που στο εξής θα καλείται Ασφαλιστήριο, τον Κυρίως Ασφαλισμένο και το Ασφαλισμένο Τέκνο

Διαβάστε περισσότερα

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (ΟΜΙΛΟΣ) ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΟ (ΟΜΙΛΟΣ) ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ/ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ₁ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ₂

ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (ΟΜΙΛΟΣ) ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΟ (ΟΜΙΛΟΣ) ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ/ ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ₁ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ₂ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ TΗΛΕΦΩΝΟ Δ/ΝΣΗ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΑ / ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ (ΟΜΙΛΟΣ) Μ.ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 15 ΑΘΗΝΑ 210 6962600 ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 34 ΠΕΙΡΑΙΑΣ 210 4582200 ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 86 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2310 372600 ΕΚΠΤΩΣΗ

Διαβάστε περισσότερα

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας

Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 Ολοκληρωμένο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης Το νέο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE99 προσφέρει τις απαιτούμενες καλύψεις νοσηλείας

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ Με κάθε πρόγραμμα υγείας της Ατλαντικής Ένωσης, έχετε στη διάθεσή σας επιπλέον παροχές μέσω συμβεβλημένων Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και Διαγνωστικών Κέντρων ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : «Υπόδειγμα επιστολής ενημέρωσης Ασφαλισμένων»

Θέμα : «Υπόδειγμα επιστολής ενημέρωσης Ασφαλισμένων» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΣ Επιθεωρήσεις και τις λοιπές Μονάδες Παραγωγής Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Περιφερειακούς Τομείς, Υποκαταστήματα Αθήνα, 25 Οκτωβρίου 2010 Θέμα : «Υπόδειγμα

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα : Νέες Παροχές του Νοσοκομείου Metropolitan προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής

Θέμα : Νέες Παροχές του Νοσοκομείου Metropolitan προς τους Ασφαλισμένους της Εθνικής ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Προς: Τις Επιθεωρήσεις και τις Λοιπές Μονάδες Παραγωγής Τις Περιφερειακές Υποδιευθύνσεις Τα Υποκαταστήματα, τους Περιφερειακούς Τομείς Αθήνα, 8 Οκτωβρίου 2009

Διαβάστε περισσότερα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (1/7) Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας Μέσω Συνεργασιών για κατόχους ΑΤΟΜΙΚΩΝ συμβολαίων (/7) χρήση ΥΓΕΙΑ Λεωφόρος Κηφισίας & Ερυθρού Σταυρού 4, Μαρούσι 0 6867000 Γυναικολόγος & για το επιπλέον ισχύει ο κρατικός σε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Παροχές Ασφαλισμένων ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιδιώτη ιατρό η χρέωση θα γίνεται με τιμές ΦΕΚ. Σε περίπτωση παραπεμπτικού από ιατρό ΕΟΠΥΥ (η δυνατότητα συνταγογράφησης

Διαβάστε περισσότερα

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ

Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018 Πρόταση Συνεργασίας Metropolitan Σύλλογος ΠΑΣΕ-ΟΤΕ Η Διοίκηση του Metropolitan Hospital από την ίδρυσή του, είχε ως όραμα να καταστεί το Metropolitan πρότυπο θεραπευτήριο με

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Μια αγκαλιά φροντίδας... για τα µωρά που γεννιούνται στην Κλινική ΡΕΑ Χαρίστε στο µωρό σας την αφοσίωσή σας χωρίς καµία έγνοια! Καλωσορίζουµε το νέο µέλος της οικογένειάς σας, προσφέροντάς

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ MEDICARE GOLD 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ

ΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ MEDICARE GOLD 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ ΕΝΤΥΠΟ ΠΑ 45 ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΞΩΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ MEDICARE GOLD 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Το Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Ασφαλιστηρίου στο οποίο προσαρτάται και ισχύει

Διαβάστε περισσότερα

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016»

ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Διεύθυνση Ατομικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας Προς: Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 8 Ιουνίου 2016 ΘΕΜΑ: «Παροχές Ομίλου ΥΓΕΙΑ 2016» Αγαπητοί Συνεργάτες, Σε συνέχεια

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΛΑΤΗ Ονοματεπώνυμο Ασφαλιζόμενου: ΠΕΛΑΤΙΔΟΥdΑΓΑΠΗΤΗ Ονοματεπώνυμο Αντισυμβαλλομένου: ΠΕΛΑΤΟΠΟΥΛΟΣdΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ Ασφαλιστικό Γραφείο: Ονοματεπώνυμο Συνεργάτη: Τηλέφωνο Επικοινωνίας:

Διαβάστε περισσότερα

Μηνιαία Αποζημίωση λόγω Ανικανότητας

Μηνιαία Αποζημίωση λόγω Ανικανότητας ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΗΝΙΑΙΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Tο Συμπληρωματικό αυτό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου στο οποίο είναι προσαρτημένο και ισχύει μόνο

Διαβάστε περισσότερα

Για τους σκοπούς του Συμπληρωματικού αυτού Συμβολαίου ισχύουν οι παρακάτω ορισμοί:

Για τους σκοπούς του Συμπληρωματικού αυτού Συμβολαίου ισχύουν οι παρακάτω ορισμοί: ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ 2ης ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ Το παρόν Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Συμπληρωματικού Ασφαλιστηρίου Νοσοκομειακής Περίθαλψης στο οποίο προσαρτάται και ισχύει εφόσον αναγράφεται

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αγαπητοί Συνεργάτες,

Αθήνα, 30 Οκτωβρίου Αγαπητοί Συνεργάτες, Αθήνα, 30 Οκτωβρίου 2015 Αγαπητοί Συνεργάτες, Το τελευταία χρόνια βιώνουμε σημαντικές αλλαγές στον Ασφαλιστικό κλάδο με κύριο χαρακτηριστικό την ένταση του ανταγωνισμού αναφορικά με το κόστος ασφάλισης

Διαβάστε περισσότερα

Εξωνοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας

Εξωνοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας Εξωνοσοκοµειακό Πρόγραµµα Υγείας Πρόληψη Κάλλιον το προλαµβάνειν παρά το θεραπεύειν 2 Πλεονεκτήµατα Η πρόληψη σε θέµατα υγείας γίνεται: Προσιτή οικονοµικά Προσιτή από προϋποθέσεις ασφάλισης Προσιτή από

Διαβάστε περισσότερα

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές).

Με απόφαση του Δ/Σ το πρόγραμμα δύναται να δοθεί εκτός των συναδέλφων σε γονείς τέκνα & αδέλφια (άνεργα, χωρίς ταμείο & ισχύουν ίδιες παροχές). ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ Νοσηλεία-Διαγνωστικές εξετάσεις «Family Plus» - «Ότι καλύτερο» Παροχές-Εξετάσεις 1) Απεριόριστες προγραμματισμένες ΙΑΤΡΙΚΕΣ επισκέψεις πανελλαδικά (άνω των 5.000 ιατρών όλων των ειδικοτήτων

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή Προστασίας Ασφαλίστρου

Παροχή Προστασίας Ασφαλίστρου ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΑΡΟΧΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Α ΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ 1. ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΟΙ Αυτό το Συμπληρωματικό Συμβόλαιο αποτελεί μέρος του Βασικού Ασφαλιστηρίου, στο οποίο είναι προσαρτημένο και ισχύει μόνο στην

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΒΑΓΙΑΝΟΥ Κωδικός: 03332 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΡΟΔΑΝΘΗ ΓΑΤΣΟΥ 53 Γυναίκα Generali Medical

Διαβάστε περισσότερα

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας

Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Μελέτη Ασφάλισης Υγείας Στοιχεία Συνεργάτη Ονοματεπώνυμο: Ε.ΜΑΜΑΝΙΔΟΥ & ΣΙΑ Ε.Ε Κωδικός: 12039 Στοιχεία Πελάτη Ονοματεπώνυμο: ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΛΛΑΣ Πελάτης: Ηλικία: Φύλο: ΜΙΧΑΗΛ ΣΤΕΛΛΑΣ 60 Άνδρας Generali Medical

Διαβάστε περισσότερα