ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG 4 HD 2030 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG 4 HD 2030 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ"

Transcript

1 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ MPEG 4 HD 2030 ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

2 1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ Αυτό το εγχειρίδιο έχει σκοπό να σας καθοδηγήσει για τη σωστή λειτουργία του DVB-T High Definition Ψηφιακού επίγειου δέκτη. Ο κωδικός πρόσβασης που μπορεί να σας ζητηθεί, ενώ προσπαθείτε να τροποποιήσετε κάποια επιλογή είναι ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης "000000". 2 ΚΥΡΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Το προϊόν αυτό είναι ένα προϊόν υψηλής απόδοσης HDTV Επίγειος δέκτης. Είναι απόλυτα σύμφωνο με τις προδιαγραφές των DVB-T. Παρέχει στους χρήστες όλα τα επίγεια σήματα της ψηφιακής τηλεόρασης και ραδιοφωνικών σημάτων που μεταδίδονται σε Standard Definition ή High Definition. ΚΟΝΤΡΟΛ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΛΗΚΤΡΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ MUTE POWER 0..9 DEV. LIST GOTO ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΟΝ ΗΧΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΚΟΥΜΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ή ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ GOTO επιλέξετε το κομμάτι / ώρα για την αναπαραγωγή πολυμέσων HDMI RECALL ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ HDMI Θυμηθείτε το τελευταίο κανάλι ενώ παρακολουθείτε ψηφιακή τηλεόραση ή ακούγοντας ραδιόφωνο. TV/RADIO VOL+/VOL Πιέστε TV / R πλήκτρο για εναλλαγή μεταξύ του προγράμματος τηλεόρασης και του προγράμματος ραδιοφώνου Αυξήστε ή μειώστε την ένταση του ήχου εξόδου CH+/CH RED GREEN YELLOW BLUE MENU Επιλογή επόμενου/προηγούμενου καναλιού Πλήκτρο λειτουργίας σε άλλη σελίδα Πλήκτρο λειτουργίας σε άλλη σελίδα Πλήκτρο λειτουργίας σε άλλη σελίδα Πλήκτρο λειτουργίας σε άλλη σελίδα Εμφάνιση MENU,Πατήστε ξανά για να βγείτε ξανά

3 EXIT Επιστροφή στο προηγούμενο μενού χωρίς αποθήκευση INFO. Πατήστε INFO. Βασικά για να εμφανίσετε την μπάρα πληροφοριών κατά τη διάρκεια του προγράμματος παρακολούθησης. EPG UP/DOWN Θα δείτε τις πληροφορίες προγράμματος 7 ημερών. Μετακίνηση επιλογής πάνω / κάτω στο μενού και τις λίστες LEFT/RIGHT Ενώ παρακολουθείτε ένα κανάλι, τα αριστερά / δεξιά κουμπιά αυξάνει ή μειώνει την ένταση του ήχου εξόδου. Μέσα στο μενού, πατήστε το αριστερό κουμπί για να επιστρέψετε στο προηγούμενο μενού και το δεξί πλήκτρο για να εισάγετε ένα υπο-μενού. OK Καλέστε έναν κατάλογο πρόγραμμα για το τρέχον κανάλι ενώ παρακολουθείτε ψηφιακή / τηλεόραση ή ακούγοντας ραδιόφωνο. Σε ένα μενού, το κουμπί αυτό χρησιμεύει για να επιβεβαιώσετε την επιλογή. PREV/NEXT Σελίδα πάνω / κάτω σε λίστες, και προηγούμενο / επόμενο κομμάτι Εμφάνιση αγαπημένων καναλιών αγαπημένα FAV AUTO Εμφάνιση αγαπημένων καναλιών Αυτόματη σάρωση. Θα υπάρξει μια ένδειξη μενού υπενθυμίζοντάς σας για να πάει μπροστά (ΝΑΙ) ή (ΟΧΙ) REC STOP Πατήστε REC για να καταγράψει το τρέχον πρόγραμμα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικού προγράμματος Πατήστε το STOP για να σταματήσει το πρόγραμμα εγγραφής ή να σταματήσει το πρόγραμμα κατά τη διάρκεια του προγράμματος PVR. PLAY/PAUSE PLAY / παύση της αναπαραγωγής ή παύση του προγράμματος κατά τη διάρκεια του προγράμματος PVR FILELIST Πηγαίνετε στη λίστα καταγραμμένων αρχείων

4 F.R./F.F Πατήστε αυτά τα πλήκτρα για να πάτε πιο γρήγορα μπροστά και πίσω με διαφορετική ταχύτητα SUBTITLE Εναλλαγή μεταξύ διαφορετικών υπότιτλων. Παρατήρηση: Όταν συνδέετε το εξωτερικό σκληρό δίσκο, ο σκληρός δίσκος πρέπει να έχει δική του πηγή ενέργειας. Εγκατάσταση μπαταρίας Τοποθετήστε τις μπαταρίες τηρώντας τις σωστές (+) και (-) πολικότητες όπως φαίνεται παρακάτω: Σχετικά με τις μπαταρίες Αν το τηλεχειριστήριο δεν λειτουργεί ακόμα και από κοντά από τον δέκτη, μπορείτε να αντικαταστήσετε τις μπαταρίες. Χρησιμοποιήστε 2 ΑΑΑ, τυπ R03 Σημειώσεις: Μην χρησιμοποιείτε επαναφορτιζόμενες (Ni-Cd) μπαταρίες. Μην πετάτε τις μπαταρίες στη φωτιά. Μην αναμιγνύετε παλιές και νέες μπαταρίες. Αν το τηλεχειριστήριο δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα, αφαιρέστε τις μπαταρίες. Προσοχή :Κρατήστε τις μπαταρίες μακριά από παιδιά.

5 4 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 4.1 ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ. ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ANT IN Ψηφιακού επίγειου τηλεοπτικού σήματος εκπομπής σήματος εισόδου Loop OUT Έξοδος της επίγειας ψηφιακής τηλεόρασης μετάδοση σήματος HDMI Ψηφιακή έξοδος βίντεο υψηλής ευκρίνειας με HDCP. HDMI, έκδοση 1,2 COAXIAL TV SCART VCR SCART Ψηφιακή έξοδος Εξοδος VIDEO SCART Εξοδος video VCR SCART 4.2 ΜΠΡΟΣΤΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ 1.ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ REMOTE CONTROL 2. LED DISPLAY 3. ΘΥΡΑ USB 4.CHANNEL 5. VOLUME

6 5. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 5.1 ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ Συνδέστε την κεραία στον δέκτη Συνδέστε το δέκτη με την τηλεόραση Συνδέστε το δέκτη με την έξοδο HDMI 5,2 ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ Ακολουθήστε τον οδηγό εγκατάστασης για να απολαύσετε κανάλια υψηλής ευκρίνειας με την ψηφιακή τηλεόραση. Ακολουθήστε τις πληροφορίες και την βοήθεια στο κάτω μέρος του παραθύρου για να επιλέξετε τις προτιμήσεις γλώσσας μενού και κατάλληλη χώρα (περιοχή) και να αρχίσει αναζήτηση καναλιών.

7 Εάν δεν βρεθεί το κανάλι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναζήτησης, ο χρήστης μπορεί να προσαρμόσει τη θέση της κεραίας για βέλτιστη λήψη του τηλεοπτικού σήματος. Μετά την διαδικασία σάρωσης, θα σώσει και θα γυρίσει πίσω για να παίξει το πρώτο πρόγραμμα αυτόματα. 6 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ 6.1 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Πατήστε το κουμπί "INFO" για να δείτε τις πληροφορίες κατά τη διάρκεια παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων. Πιέστε "INFO". Δύο φορές το πλήκτρο για να δείτε περαιτέρω πληροφορίες κατά τη διάρκεια του προγράμματος βλέποντας τηλεόραση. Γραμμή πληροφοριών 6,2 ΓΛΩΣΣΑ Το πρόγραμμα μπορεί να έχει πολύγλωσσο σύστημα και την εκπομπή ήχου σε διαφορετικές λειτουργίες ήχου όπως STEREO, αριστερά ή δεξιά. Όλες οι διαθέσιμες ομιλούμενες γλώσσες θα εμφανιστούν στο παράθυρο ενώ πατάτε το πλήκτρο LANG. Η εικόνα παρουσιάζεται παρακάτω. Αν δεν υπάρχει έξοδος ήχου αφού επιλέξετε την γλώσσα ήχου, δείχνει ότι δεν υπάρχει ήχος στην τρέχουσα λειτουργία ήχου, έτσι ώστε να έχετε να επιλέξετε την επιθυμητή λειτουργία ήχου. 6,3 SUB(Υπότιτλοι) Τα προγράμματα θα μπορούσαν να έχουν πολυγλωσσικό υποτίτλων. Όλες οι διαθέσιμες γλώσσες υποτίτλων θα εμφανιστούν στο παράθυρο πληροφοριών υπότιτλων ενώ πατάτε πλήκτρο SUBTITLE. Η εικόνα παρουσιάζεται παρακάτω. Ακολουθήστε τις πληροφορίες σχετικά με τη βοήθεια του παραθύρου υπότιτλου για να επιλέξετε τον υπότιτλο που προτιμάτε.

8 6,4 Πλήκτρα ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ/ΕΠΟΜΕΝΟ & Πλήκτρα F.R. / F.F. Τα πλήκτρα Prev / Next και F.R. / F.F. μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατά την αναπαραγωγή των πολυμέσων από τα προγράμματα διασύνδεσης USB. Πιέστε το πλήκτρο Prev / Next για προηγούμενο / επόμενο πρόγραμμα και το πλήκτρο FR / FF για να παίξει σε πιο γρήγορη ταχύτητα προς τα πίσω / προς τα εμπρός. 6,5 ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΕΙΚΟΝΑΣ Η αναλογία εικόνας του βίντεο μπορεί να είναι 4:3 ή 16:9. Κανονικά, η αναλογία του βίντεο τυπικής ανάλυσης θα πρέπει να είναι 4:3 και το βίντεο υψηλής ευκρίνειας θα πρέπει να είναι 16:9. Για να πάρετε την άριστη ποιότητα στην τηλεόραση, πατήστε το πλήκτρο MENU για να μπείτε στο μενού, και επιλέξτε την αναλογία μενού ρυθμίσεων για να ρυθμίσετε την κατάλληλη αναλογία. Η εικόνα του παραθύρου αναλογία αυτή φαίνεται παρακάτω. Εδώ είναι μια περιγραφή του πώς θα φαίνεται η εικόνα ανάλογα με την επιλογή σας. 16:9 Stream on a 16:9 TV 4:3 Stream on a 4:3 TV 4:3 Stream on a 16:9 TV 16:9 Stream on a 4:3 TV TELETEXT Πατήστε το πλήκτρο TELETEXT για να εμφανιστεί το παράθυρο TELETEXT κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε τηλεοπτικού καναλιού στην τηλεόραση. Το σύνολο του TELETEXT με διάφορες γλώσσες, θα εμφανιστεί στο παράθυρο του TELETEXT.

9 6,6 EPG Πατήστε EPG πλήκτρο για να εμφανιστεί ο εβδομαδιαίος ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος. Μπορείτε να βρείτε πότε μπορείτε να απολαύσετε την έναρξη του προγράμματος που επιθυμείτε και την περίληψη του προγράμματος σας. 6,7 Τηλεοπτικό κανάλι και Λίστα καναλιών Ραδιοφώνου Πατήστε ENTER για να εμφανίσετε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια ή όλα τα κανάλια ραδιοφώνου. Ακολουθήστε τις πληροφορίες βοήθειας στο κάτω μέρος του παραθύρου για να επιλέξετε κανάλι προτίμησης. 6,8 ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΑΝΑΛΙ Μπορείτε να προσθέσετε κανάλια στη λίστα προτίμησης στο αγαπημένο κανάλι για το κανάλι παράθυρο επεξεργασίας. Πατήστε το πλήκτρο FAV για να ξεκινήσει η λίστα των αγαπημένων σας καναλιών.

10 6,9 Λειτουργία PVR Βασισμένοι στην FILELIST λειτουργία μπορείτε να εγγράψετε το πρόγραμμα προτίμησης και την αναπαραγωγή του. Άμεση εγγραφή, καταγραφή EPG και εγγραφή με χρονοδιακόπτη είναι μερικές διαθέσιμες επιλογές. Παρατήρηση: Όταν συνδέετε το εξωτερικό σκληρό δίσκο, ο σκληρός δίσκος-πρέπει να έχει δική του πηγή ενέργειας. 6,9.1 Άμεση εγγραφή Πατήστε το πλήκτρο REC για να ξεκινήσει άμεσα ακόμα και αν παρακολουθείτε τηλεόραση και το σύμβολο καταγραφής θα εμφανίζεται στο αριστερό πάνω μέρος της οθόνης. Πατήστε το πλήκτρο INFO για να πάρετε περαιτέρω πληροφορίες άμεσης καταγραφής και πατήστε STOP για να σταματήσετε στιγμιαία καταγραφή. 6,9.2 Εγγραφή EPG Ποτέ δεν θα υπάρξει οποιαδήποτε απώλεια στη βάση του προγράμματος προτίμησης στην πλήρη δυνατότητα εγγραφής EPG. Πατήστε το πλήκτρο ΟΚ για να ξεκινήσει EPG εγγραφή στο browser σας του EPG. Μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε ή να διαγράψετε EPG εγγραφή στο παράθυρο προγράμματος. 6,9.3 Εγγραφή με σε προκαθορισμένο χρόνο (χρονοδιακόπτη) Θα μπορούσατε να εγγράψετε το πρόγραμμα προτίμησης σας ελεύθερα με δυνατότητα εγγραφής με χρονοδιακόπτη. Πηγαίνετε στο παράθυρο EPG και πατήστε το πλήκτρο INFO για να εισέλθετε στο παράθυρο προγράμματος. Θα μπορούσατε να προσθέσετε, να επεξεργαστείτε και να διαγράψετε τον χρόνο κατά περίπτωση εγγραφής στο παράθυρο προγράμματος.

11 6,9.4 Αναπαραγωγή εγγεγραμμένου προγράμματος Πατήστε το πλήκτρο FILELIST για να εμφανιστεί το εγγεγραμμένο πρόγραμμα. Ακολουθήστε τις πληροφορίες βοήθειας για προεπισκόπηση, την αναπαραγωγή του προγράμματος και να επεξεργαστείτε το πρόγραμμα που καταγράφεται. 6,9.5 Multimedia player Το Multimedia player έχει επίσης ενσωματωθεί στο δέκτη. Πατήστε το κουμπί DEV. LIST για να εμφανιστεί το παράθυρο αναπαραγωγής πολυμέσων. Θα μπορούσατε να δείτε την επιθυμητή φωτογραφία, αναπαραγωγή μουσικής και ταινιών σε συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων. Ενημερωθείτε για τα αρχεία που υποστηρίζονται παρακάτω: NTFS, FAT32 και FAT16 σύστημα αρχείων θα μπορούσε να υποστηριχθεί αυτή τη στιγμή. Player Supported file Photo Music Movie JPEG, BMP, PNG *.wma, *.mp3, *.m4a, *.aac *.avi, *.mpg, *.dat, *.vob, *.div, *.mov, *.mkv, *.mjpeg, *.ts, *.trp, motion jpeg FORMAT φορητού σκληρού δίσκου Διαμόρφωση σκληρού δίσκου είναι μια λειτουργία έχει παρέχεται. Διαμόρφωση σκληρού δίσκου θα διαγράψει όλα τα δεδομένα στον σκληρό δίσκο. Συνιστάται ιδιαίτερα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων πριν από τη διαμόρφωση του σκληρού δίσκου.

12 7 ΜΕΝΟΥ 7,1 ΚΥΡΙΟ ΜΕΝΟΥ Οι περισσότερες λειτουργίες είναι διαθέσιμες στο κύριο μενού. Ακολουθήστε τις σχετικές πληροφορίες με τη λειτουργία βοήθειας στο κάτω μέρος του μενού για να τροποποιήσετε την επιλογή προτίμησης. Ο κωδικός πρόσβασης που απαιτείται, ενώ εσείς προσπαθείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις είναι ο προεπιλεγμένος κωδικός πρόσβασης "000000". 8 UPDATE(ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ) ΤΟΥ ΔΕΚΤΗ ΑΠΟ USB 2.0 INTERFACE 1. Για να αναβαθμίσετε τη συσκευή σας μέσω USB, συνδέστε το συμβατό USB με το οδηγό του από το PC και δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας το σύνολο των δεδομένων της μονάδας USB. Κάντε δεξί κλικ στη μονάδα δίσκου USB και επιλέξτε το στοιχείο μορφοποίησης. Διαμορφώστε τη μονάδα USB, όπως το σύστημα αρχείων FAT32 ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να εκτελέσετε μια αναβάθμιση του λογισμικού του δέκτη, βεβαιωθείτε ότι το USB Flash Drive ή φορητό σκληρό δίσκο είναι σε μορφή FAT32 σύστημα αρχείων. Η θύρα USB για ενημερώσεις λογισμικού δεν είναι συμβατή με το USB Flash drives ή φορητές μονάδες σκληρού δίσκου στα NTFS, FAT16 ή U3 PRO μορφές File System. 2. Πιέστε το MENU, μετακινηθείτε προς τα δεξιά για να μπείτε στο σύστημα, μετακινηθείτε προς τα κάτω για να μπείτε στο Software Update. Πατήστε ENTER και μπείτε στο οδηγό USB, επιλέξτε το όνομα του αρχείου ενημέρωσης. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Παρακαλώ μην αφαιρείτε τη μονάδα USB από τον δέκτη ή απενεργοποίηση του δέκτη κατά τη διάρκεια της διαδικασίας αναβάθμισης. Αυτό μπορεί να βλάψει το δέκτη.

13 9. ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ Tuner Input Connector Input Frequency Range IEC Female VHF&UHF Num of RF Inputs 1 Input impedance RF output Connector Loop through 75 ohm (bypass)iec Male MHz Demodulation Standard ETSI EN Guard interval Modes 1/32,1/16,1/8 Active Symbol duration FEC Modes Rate 1/2,2/3,3/4,5/6,7/8 Carriers/Constellation Demodulation Channel bandwidth All modes supported including non hierarchical COFDM(QPSK/QAM16/QAM64) 2K and 8K 7 and 8 MHz Video Decoder Standard ISO/IEC and ISO/IEC Transport stream ISO/IEC Video decoding MPEG-2 SD/HD and MPEG-4 H.264/AVC SD/HD DivX 3.X ~ 6.X JPEG,BMP,PNG, Motion JPEG AVI, VOB, MOV, MKV Aspect ratio 4:3, 16:9

14 Audio Decoder Standard Audio decoding Dolby Digital (AC-3) ISO/IEC TR MPEG-1 and MPEG-2 Layer I & II, Dolby Digital Audio, WMA and HE-AAC Digital Audio Stereo down-mixing to analog and digital audio outputs (including HDMI). For digital outputs, L-PCM stereo encoding is provided Sample rate 32 khz, 22.1 khz, 44.1KHz,48 khz Subtitles & Teletext Subtitle Teletext DVB Subtitle EBU TELETEXT Accessories Remote control unit Batteries User Manuel IR (36kHz) RC3 / other on request (38kHz)NEC 2 x AAA, typ R03 1 pcs Power AC input range Power consumption AC V~ 50/60Hz < 8W Standby consumption < 0.5W

15 ΨΗΦΙΑΚΟΣ ΔΕΚΤΗΣ HD-2030 ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΓΓΥΗΣΗΣ Η εγγύηση ισχύει για δύο (2) χρόνια από την ημερομηνία αγοράς 1. Η εγγύηση ισχύει από την προσκόμιση του παρόντος εγγράφου στο service της εταιρείας. 2. Η εγγύηση καλύπτει την επισκευή της συσκευής μόνο αν η βλάβη οφείλεται σε υπαιτιότητα της συσκευής. 3. Καμία υποχρέωση δεν αναλαμβάνει η εταιρεία όταν η βλάβη προέρχεται από : Α) κακή χρήση του αγοραστή ή τρίτων Β) εσφαλμένη εγκατάσταση της συσκευής Γ) σπάσιμο ή υγρασία 4. Τα έξοδα για την μεταφορά της συσκευής επιβαρύνουν τον πελάτη, ο οποίος υποχρεούται να την μεταφέρει από και προς το service μας.

16 ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΟΡΑΣΤΗ Ονοματεπώνυμο Οδός Αριθμ. Περιοχή Πόλη Είδος συσκευής Ημερ/νια αγοράς Αριθμ.Αποδ. Ονομα καταστήματος Βεβαιώνω ότι έλαβα γνώση των όρων της εγγύησης και η συσκευή λειτουργεί κανονικά. (Υπογραφή πελάτη) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΔΙΑΘΕΣΗ : ΔΕΛΦΙΤΖΗΣ Α.Ε. Γ.ΣΤΡΑΤΟΥ ΙΛΙΟΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΛ ΤΗΛ.SERVICE

17

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ DVD/CD & ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΣΕΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ DPVR-7530

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ DVD/CD & ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΣΕΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ DPVR-7530 E8BA0ED(EL).fm Page 1 Tuesday, January 31, 2006 1:36 PM ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ DVD/CD & ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΚΑΣΕΤΩΝ ΒΙΝΤΕΟ DPVR-7530 Εγχειρίδιο Οδηγιών PAL Πίνακας Περιεχοµένων Προφυλάξεις...2 Ασφάλεια του Μηχανισµού

Διαβάστε περισσότερα

Προβολέας L50W. Εγχειρίδιο χρήσης. Αρ. Μοντέλου NP-L50W

Προβολέας L50W. Εγχειρίδιο χρήσης. Αρ. Μοντέλου NP-L50W Προβολέας L50W Εγχειρίδιο χρήσης Αρ. Μοντέλου NP-L50W 2η έκδοση Νοέμβριος 2011 Οι όροι DLP και BrilliantColor είναι εμπορικά σήματα της Texas Instruments. Ο όρος IBM είναι εμπορικό σήμα ή καταχωρημένο

Διαβάστε περισσότερα

Φορητή συσκευή αναπαραγωγής µουσικής Σειρά VGF-AP1. Ïδηγίες χρήσης

Φορητή συσκευή αναπαραγωγής µουσικής Σειρά VGF-AP1. Ïδηγίες χρήσης Φορητή συσκευή αναπαραγωγής µουσικής Σειρά VGF-AP1 Ïδηγίες χρήσης Εµπορικά σήµατα Τα VAIO,, SonicStage, VAIO music transfer, Open MG, ATRAC, ATRAC3, ATRAC3plus και τα αντίστοιχα λογότυπα είναι εµπορικά

Διαβάστε περισσότερα

Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά.

Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004. Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. EL Βιβλίο οδηγιών SCPH-75004 Πριν χρησιμοποιήσετε το προϊόν αυτό, διαβάστε προσεκτικά αυτό το βιβλίο και φυλάξτε το για μελλοντική αναφορά. 7008137 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ Για να μειώσετε τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Διαβάστε περισσότερα

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580

Manual Turbo-X. G580 Octacore. Smartphone G580 Manual Turbo-X G580 Octacore Smartphone G580 Εγχειρίδιο Χρήσης Περιεχόμενα 1 ΒΑΣΙΚΑ... 4 1.1 ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ... 4 1.2 ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ... 5 1.3 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ... 7 1.3.1 Προσοχή...

Διαβάστε περισσότερα

UM 360 Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η

UM 360 Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η UM 360 Ε γ χ ε ι ρ ί δ ι ο Χ ρ ή σ τ η Περιεχόμενα Περιεχόμενα... 1 1. Συμβουλές Ασφάλειας... 2 2. Περιεχόμενα συσκευασίας... 2 3. Εισαγωγή... 2 4. Κεντρικό Μενού... 3 4.1 Μουσική (Music)... 3 4.2 Εγγραφή

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο του Handycam HDR-CX100E/CX105E/CX106E

Εγχειρίδιο του Handycam HDR-CX100E/CX105E/CX106E Κάντε κλικ στο Εγχειρίδιο του Handycam HDR-CX100E/CX105E/CX106E 2009 Sony Corporation 4-129-505-91(1) GR Χρήση του Εγχειρίδιο του Handycam Θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της βιντεοκάμερας σε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCE

Εγχειρίδιο χρήσης. Προσωπικός Υπολογιστής. Σειρά VPCE Εγχειρίδιο χρήσης Προσωπικός Υπολογιστής Σειρά VPCE n 2 Περιεχόµενα Πριν από τη χρήση... 4 Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον υπολογιστή VAIO... 5 Θέματα εργονομίας... 7 Πρώτα βήματα... 9 Εντοπισμός

Διαβάστε περισσότερα

æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD

æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD HVR-HD1000E/HD1000 EXOF-OPISTH 30-07-08 14:21 ÂÏ 1 æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD Oδηγίες Xρήσης Πριν χρησιμοποιήσετε τη μονάδα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών / Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης GR

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών / Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης GR E-mount Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών / Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης GR NEX-5T Ελληνικά E-mount Αρχείο του Κατόχου Ο αριθμός του μοντέλου και ο σειριακός αριθμός βρίσκονται στο κάτω μέρος της

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο του. Handycam DCR-SR30E/SR40E/SR50E/ SR60E/SR70E/SR80E. Easy Handycam 27. Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 32. Απολαύστε τη βιντεοκάμερα με Μονάδα

Εγχειρίδιο του. Handycam DCR-SR30E/SR40E/SR50E/ SR60E/SR70E/SR80E. Easy Handycam 27. Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 32. Απολαύστε τη βιντεοκάμερα με Μονάδα 2-698-884-91(1) Απολαύστε τη βιντεοκάμερα με Μονάδα σκληρού δίσκου Handycam 11 Ξεκινώντας 14 Εγχειρίδιο του Handycam DCR-SR30E/SR40E/SR50E/ SR60E/SR70E/SR80E Easy Handycam 27 Εγγραφή/ Αναπαραγωγή 32 Χρήση

Διαβάστε περισσότερα

Mobile Media Station IVE-W530BT. ALPINE ELECTRONICS OF AUSTRALIA PTY. LTD. 161-165 Princes Highway, Hallam Victoria 3803, Australia Phone 03-8787-1200

Mobile Media Station IVE-W530BT. ALPINE ELECTRONICS OF AUSTRALIA PTY. LTD. 161-165 Princes Highway, Hallam Victoria 3803, Australia Phone 03-8787-1200 FOR CAR USE ONLY/NUR FÜR AUTOMOBIL GEBRAUCH/POUR APPLICATION AUTOMOBILE UNIQUEMENT/PARA USO EN AUTOMÓVILES/SOLO PER L UTILIZZO IN AUTOMOBILE/ENDAST FÖR BILBRUK/ALLEEN VOOR GEBRUIK IN DE AUTO/ТОЛЬКО ДЛЯ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TABLET 7

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TABLET 7 ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ TABLET 7 Σας ευχαριστούμε για την αγορά αυτού του TABLET της εταιρείας μας. Παρακαλούμε ακολουθήστε τις οδηγίες για να εξοικειωθείτε με τις πιο σημαντικές λειτουργίες της συσκευής. 1.)

Διαβάστε περισσότερα

MOBILE MEDIA STATION IVE-W535BT

MOBILE MEDIA STATION IVE-W535BT FOR CAR USE ONLY/NUR FÜR AUTOMOBIL GEBRAUCH/POUR APPLICATION AUTOMOBILE UNIQUEMENT/PARA USO EN AUTOMÓVILES/SOLO PER L UTILIZZO IN AUTOMOBILE/ENDAST FÖR BILBRUK/ALLEEN VOOR GEBRUIK IN DE AUTO/ТОЛЬКО ДЛЯ

Διαβάστε περισσότερα

μèóùâôî ÌÂÚ ÌÂ ªÓ ÌË ÙÂÚÂ Ù ÛÙ ÛË

μèóùâôî ÌÂÚ ÌÂ ªÓ ÌË ÙÂÚÂ Ù ÛÙ ÛË PMW-EX1 EXOF_OPISTH 24-06-08 10:52 ÂÏ 1 μèóùâôî ÌÂÚ ÌÂ ªÓ ÌË ÙÂÚÂ Ù ÛÙ ÛË Oδηγίες Xρήσης PMW-EX1 PMW-EX1 p1_33 24-06-08 10:53 ÂÏ 1 μèóùâôî ÌÂÚ ÌÂ ªÓ ÌË ÙÂÚÂ Ù ÛÙ ÛË PMW-EX1 PMW-EX1 p1_33 24-06-08 10:53

Διαβάστε περισσότερα

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη.

Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. Ακόμα πιο εξελιγμένη. Ακόμα πιο εύκολη. Ακόμα πιο έξυπνη. ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ VIERA & ΟΙΚΙΑΚΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΗΧΟΥ 2014 ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ VIERA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ Γιατί να σπαταλάτε το χρόνο σας αναζητώντας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Ελληνική Έκδοση SWEEX.COM MP001/MP002/MP003/MP004 Sweex Black Sea MP3 Player 128 MB/256 MB/512 MB/1GB Εισαγωγή Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε αυτή τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 Sweex. Με αυτή την ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής

Διαβάστε περισσότερα

ADVANCED NAVI STATION

ADVANCED NAVI STATION FOR CAR USE ONLY/NUR FÜR AUTOMOBIL GEBRAUCH/POUR APPLICATION AUTOMOBILE UNIQUEMENT/PARA USO EN AUTOMÓVILES/SOLO PER L UTILIZZO IN AUTOMOBILE/ENDAST FÖR BILBRUK/ALLEEN VOOR GEBRUIK IN DE AUTO/ТОЛЬКО ДЛЯ

Διαβάστε περισσότερα

Mobile Media Station IVA-D106R DIGITAL VIDEO

Mobile Media Station IVA-D106R DIGITAL VIDEO FOR CAR USE ONLY/NUR FÜR AUTOMOBIL GEBRAUCH/POUR APPLICATION AUTOMOBILE UNIQUEMENT/PARA USO EN AUTOMÓVILES/SOLO PER L'UTILIZZO IN AUTOMOBILE/ENDAST FÖR BILBRUK/ALLEEN VOOR GEBRUIK IN DE AUTO/ТОЛЬКО ДЛЯ

Διαβάστε περισσότερα

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. A580 IP IP A580

GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. A580 IP IP A580 GIGASET. INSPIRING CONVERSATION. A580 IP IP A580 Σύντομη παρουσίαση φορητού ακουστικού 15 14 13 12 11 10 9 8 Ð ΕΣΩΤ. 1 V 10.10.08 07:15 Þ Μενού Πλήκτρα φορητού ακουστικού 1 Οθόνη στην κατάσταση αναμονής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ DVR TVT ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ Στην πρώτη εκκίνηση του καταγραφικού πατάμε ΕΞΟΔΟΣ στο παράθυρο με τον «ΟΔΗΓΟ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ» 1) Κάνουμε δεξί κλικ και εμφανίζεται στο κάτω μέρος της οθόνης η μπάρα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia 5250

Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Οδηγός χρήσης Nokia 5250 Τεύχος 3.0 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Πληροφορίες για τη συσκευή 7 Υπηρεσίες δικτύου 8 Εύρεση βοήθειας 10 Βοήθεια στη συσκευή 10 Υποστήριξη 10 Ενηµερώσεις λογισµικού

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00

Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Οδηγός χρήσης Nokia N8 00 Τεύχος 1.1 2 Περιεχόµενα Περιεχόµενα Ασφάλεια 6 Ξεκινώντας 8 Πλήκτρα και µέρη 8 Αλλαγή της έντασης ήχου κλήσης, τραγουδιού ή βίντεο 10 Κλείδωµα ή ξεκλείδωµα πλήκτρων και οθόνης

Διαβάστε περισσότερα

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic.

KX-PRX150GR. Οδηγίες χρήσης. Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής. Αρ. μοντέλου. Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Οδηγίες χρήσης Τηλέφωνο κορυφαίας σχεδίασης με οθόνη αφής Αρ. μοντέλου KX-PRX150GR Σας ευχαριστούμε που αγοράσατε ένα προϊόν της Panasonic. Διαβάστε το παρόν έντυπο και φυλάξτε το για να το συμβουλεύεστε

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών

Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών Εγχειρίδιο Οδηγιών Χρήσης A-mount SLT-A58 Ψηφιακή Φωτογραφική Μηχανή Εναλλάξιμων Φακών Προετοιμασία της φωτογραφικής μηχανής Λήψη και προβολή φωτογραφιών Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Μηνύματα σφάλματος... 16 Προβλήματα και λύσεις... 16

Μηνύματα σφάλματος... 16 Προβλήματα και λύσεις... 16 Οδηγίες φαξ Διαμόρφωση του φαξ Εισαγωγή στο FAX Utility (Μόνο Windows)... 3 Πληροφορίες τροφοδοσίας ρεύματος... 3 Σύνδεση τηλεφώνου ή αυτόματου τηλεφωνητή... 3 Έλεγχος της σύνδεσης φαξ... 5 Διαμόρφωση

Διαβάστε περισσότερα

æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD

æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD Oδηγίες Xρήσης Πριν χρησιμοποιήσετε τη μονάδα, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά αυτό το εγχειρίδιο και φυλάξτε το για μελλοντική χρήση. HVR-S270E/S270P æëêè Î μèóùâôî ÌÂÚ HD HVR-S270E/S270P

Διαβάστε περισσότερα

Rubik 10 Tablet Οδηγίες Χρήσης

Rubik 10 Tablet Οδηγίες Χρήσης Rubik 10 Tablet Οδηγίες Χρήσης Σημειώσεις: Αυτές οι οδηγίες χρήσης περιέχουν σημαντικές προειδοποιήσεις ασφάλειας για σωστή χρήση της συσκευής και αποφυγή ατυχημάτων. Βεβαιωθείτε ότι θα διαβάσετε καλά

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625

Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Οδηγός χρήσης Nokia Lumia 625 Τεύχος 3.0 EL Πσσστ... Αυτό το εγχειρίδιο οδηγιών δεν είναι το μοναδικό που υπάρχει... Υπάρχουν οδηγίες χρήσης στο τηλέφωνό σας τις έχετε πάντοτε μαζί σας και στη διάθεσή

Διαβάστε περισσότερα

Gigaset A420/A420A Ð Ã. Εσωτ. 1. 23.04. 10:53 Menu. ª Ρυθμίσεις ήχου. â Ανάκληση τηλ. καταλόγου

Gigaset A420/A420A Ð Ã. Εσωτ. 1. 23.04. 10:53 Menu. ª Ρυθμίσεις ήχου. â Ανάκληση τηλ. καταλόγου Gigaset A420/A420A 1 Επισκόπηση ασύρματου ακουστικού 1 Κατάσταση φόρτισης μπαταριών 2 Σύμβολο αυτ.τηλεφωνητή (μόνο στο A420A) 3 Ένδειξη ισχύος λήψης 4 Πλήκτρα οθόνης 1 5 Πλήκτρο τερματισμού και 2 ενεργ./απενεργ.

Διαβάστε περισσότερα