Msystems Ltd. Bitdefender Family Pack έτος (Απεριόριστες Συσκευές) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. Χαρακτηριστικά σε Windows PC

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Msystems Ltd. Bitdefender Family Pack έτος (Απεριόριστες Συσκευές) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ. Χαρακτηριστικά σε Windows PC"

Transcript

1 Bitdefender Family Pack έτος (Απεριόριστες Συσκευές) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Bitdefender FAMILY PACK Η καλύτερη προστασία στον κόσμο είναι τώρα διαθέσιμη και ως οικογενειακό πακέτο Προστασία Απεριόριστου Αριθμού συσκευών: Windows, Mac, Android. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων. Ασφαλείς τραπεζικές συναλλαγές και online αγορές. Γονικός Έλεγχος. Βραβευμένη τεχνολογία. Γρήγορο, αξιόπιστο και απίστευτα εύκολο στην χρήση. Καμία επιβάρυνση στο σύστημα σας ή στην κατανάλωση μπαταριάς. Προστασία σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής. Εντοπισμός Θέσης. Καλύτερη Προστασία. Καλύτερη Απόδοση. Η Bitdefender κατατάσσεται σταθερά # 1 χάρη στην ικανότητά του να εξελίσσεται ταχύτερα από το κακόβουλο λογισμικό. Οι βραβευμένες τεχνολογίες μας χρησιμοποιούν πατενταρισμένους αλγόριθμους μηχανικής μάθησης για να αποκαλύψουν νέες ή άγνωστες απειλές σε κλάσματα του δευτερολέπτου και με μεγάλη ακρίβεια. Ένα προϊόν. Απεριόριστη συσκευές. Όλη την οικογένεια σας: ασφαλής. Μια αγορά είναι το μόνο που χρειάζεται. Το Bitdefender Family 2016 σας βοηθά να εξασφαλίσετε και να παρακολουθείτε όλες τις συσκευές της οικογένειάς σας: Windows ή Mac επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές, Android Tablets και Smartphones. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ RANSOMWARE. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΙ Παρουσιάζοντας την πρώτη προληπτική τεχνολογία προστασίας στον κόσμο εναντίον των ύπουλων ransomware. Κάντε τα πολύτιμα αρχεία σας απρόσβλητα από τις κακόβουλες κρυπτογράφησης. Χαρακτηριστικά σε Windows PC Πλήρης Προστασίας Δεδομένων Οι ισχυρές τεχνολογίες της Bitdefender εξαλείφουν ακόμα και τις πιο επικίνδυνες online απειλές του σήμερα. Η Bitdefender μπλοκάρει τα πάντα, από τους παραδοσιακούς ιούς, worms, Trojans μέχρι και τα ransomware, zero-day exploits, rootkits, και spyware.

2 Έλεγχος Ενεργών Απειλών Συμπεριφορικές τεχνολογίες ανίχνευσης που λειτουργούν ως ένα επιπλέον προστατευτικό στρώμα, με τη συνεχή παρακολούθηση των ενεργών προγραμμάτων και επισημαίνοντας ύποπτες δραστηριότητες. Προστασία κατά των Ransomware Η Bitdefender μπλοκάρει όλα τα ransomware, ακόμη και τα νέα ή άγνωστα, από το να κρυπτογραφήσουν και να απαιτήσουν λύτρα για τα προσωπικά σας αρχεία. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες περιοχές θέλετε να προστατεύσετε. FIREWALL Το νέο Firewall της Bitdefender προσφέρει υψηλή απόδοση στην επισήμανση εισβολών, φιλτράροντας αποτελεσματικά την εισερχόμενη και εξερχόμενη κίνηση, ακόμη και σε ένα δίκτυο Wi-Fi. Τραπεζικές Online Συναλλαγές χωρίς έγνοιες Κάντε online συναλλαγές από ένα μοναδικό, ειδικευμένο πρόγραμμα περιήγησης που ασφαλίζει τους λογαριασμούς σας από απάτες. Το Bitdefender Safepay μπορεί τώρα επίσης να συμπληρώσετε αυτόματα τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στις φόρμες τιμολόγησης. Rescue Mode Αν ηλεκτρονικές απειλές όπως τα rootkits, δεν μπορούν να αφαιρεθούν από το λειτουργικό σύστημα των Windows, ο υπολογιστής κάνει επανεκκίνηση σε λειτουργία rescue mode - ένα ασφαλές περιβάλλον το οποίο στη συνέχεια χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση. Ισχυρό Anti-phishing Εντοπίζει και μπλοκάρει ιστοσελίδες που προσπαθούν να κλέψουν οικονομικά δεδομένα όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών μεταμφιεσμένες ως αξιόπιστοι οργανισμοί. Ευαίσθητο στην Καταπολέμησης Απάτης Προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεστε τις ιστοσελίδες που εγκυμονούν κινδύνους απάτης, όπως καζίνο, πορνό, δάνειων και πολλά άλλα. Ασφαλή περιήγηση. Σηματοδότηση Ασφαλείας. Μάθετε αν τα Google, Yahoo και Bing αποτελέσματα της αναζήτησης σας είναι ασφαλή πριν να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο. Η Bitdefender επίσης εμποδίζει την πρόσβαση σε μολυσμένα links ακόμα και εάν έχετε κάνει κλικ πάνω τους. Εβδομαδιαία Έκθεση Ασφαλείας Το Bitdefender Internet Security 2016 είναι πάντα σιωπηλά ενεργό στο παρασκήνιο, μπλοκάροντας νέα malware και απειλές. Κάθε εβδομάδα, σας στέλνουμε μια περίληψη των ενεργειών. Διακριτικό Security Widget Σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε άμεσα ότι αφορά την ασφάλεια σας, καθώς επίσης σας επιτρέπει γρήγορα και εύκολα με drag and drop να σαρώσετε ένα αρχείο για ιούς από το Desktop του υπολογιστή σας. Απομακρυσμένη διαχείριση Σαρώστε και διορθώστε οποιοδήποτε ζήτημα ασφάλειας σε όλες τις συσκευές σας από οπουδήποτε, χρησιμοποιώντας το Bitdefender Central.

3 Σάρωση USB Έλεγχος κάθε Flash Drive για ιούς όταν είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε ότι μπορεί να μολύνουν εσάς ή τους φίλους σας. Προστασία Κοινωνικής Δικτύωσης Το Bitdefender Internet Security 2016 μπλοκάρει κακόβουλα links ή e-απειλές που περνούν από τους φίλους σας στο Facebook, Twitter, Pinterest ή οποιοδήποτε άλλο κοινωνικό δίκτυο. Διαχείριση Κωδικών Το Bitdefender αποθηκεύει τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές θησαυροφυλάκιο. Επίσης συμπληρώνει αυτόματα τις φόρμες στις ιστοσελίδες και να σας προτείνει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης. Γονικός Έλεγχος Μπλοκάρει το ακατάλληλο περιεχόμενο, περιορίζει την περιήγηση, το Facebook, τα online παιχνίδια και όλες τις άλλες δραστηριότητες στο Διαδίκτυο μεταξύ ορισμένων ωρών, και σας ειδοποιεί όταν το παιδί προσπαθεί να παρακάμψει τους κανόνες σας. Επίσης παρακολουθεί τις ακατάλληλες για πρόσβαση περιοχές και σας ενημερώνει όταν το παιδί σας είναι κάπου όπου δεν του επιτρέπετε, μέσω μιας Android app. Antispam Σταματά τα ανεπιθύμητα από τα Εισερχόμενα σας, πλέον τώρα βασίζεται πλήρως στην τεχνολογία Cloud. Anti-Theft Συσκευής Κλειδώνει, σβήνει ή ακόμα και εντοπίζει το laptop σας από οποιαδήποτε συνδεδεμένη στο internet συσκευή που έχετε διαθέσιμη. OneClick Βελτιστοποίηση Το antivirus σας δεν επιβραδύνει τον υπολογιστή σας. Λοιπόν, τι φταίει; Με ένα κλικ το Bitdefender Total Security 2016 και με τα εργαλεία βελτιστοποίησης που διαθέτει επιταχύνει το σύστημα σας και ελευθερώνει χώρο στο σκληρό δίσκο. Κρυπτογράφηση Αρχείων Κλειδώνει τα εμπιστευτικά σας αρχεία σε ένα κρυπτογραφημένο φάκελο. Bitdefender Photon Καινοτόμα, αποκλειστική τεχνολογία που βελτιώνει ορατά την ταχύτητα και τις επιδόσεις μέσα σε λίγες ώρες με σταδιακή προσαρμογή σε κάθε υπολογιστή. Ενσωμάτωση Cloud Το Bitdefender Internet Security 2016 τρέχει κάθε δυνατή σάρωση στο Cloud, άρα δεν επιβαρύνει καθόλου την απόδοση της συσκευής σας. Μόνο η υπογραφή των δεδομένων σαρώνονται, ποτέ δεν γίνετε upload ή αποθήκευση των αρχείων σας. Επιλογή: Παιχνίδι, Ταινία, Εργασία Το Bitdefender Internet Security 2016 εξασφαλίζει ότι θα επικεντρωθείτε στις δραστηριότητες σας. Ανιχνεύει όταν παίζετε, εργάζεστε ή παρακολουθείτε μια ταινία και προσωρινά εξαλείφει τα αναδυόμενα παράθυρα, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις απεικόνισης, και θέτει σε παύση τυχόν περιττά προγράμματα στο παρασκήνιο. Διαγραφή Αρχείων Msystems Ltd.

4 Εξασφαλίζει ότι δεν παραμένουν στον υπολογιστή σας ίχνη των διαγραμμένων ευαίσθητων αρχείων σας Λειτουργία με μπαταρία Το Bitdefender Internet Security 2016 μεγιστοποιεί το χρόνο λειτουργιάς με μπαταρία για τους φορητούς υπολογιστές και tablets μέσω προσωρινών αλλαγών στις ρυθμίσεις του συστήματος, όπως στην οθόνη, την ψύξη του συστήματος, ενημερώσεις του συστήματος, και το Bluetooth. Bitdefender Autopilot Παρέχει μια ξέγνοιαστη εμπειρία εκτελώντας αποφάσεις που αφορούν την ασφάλεια χωρίς παρέμβαση από εσάς. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πλέον pop-ups, μηνύματα και τίποτα για να ρυθμίσετε. Γρήγορες και Ασφαλείς πληρωμές Κάθε φορά που είστε σε μια σελίδα checkout, το Password Manager της Bitdefender εισάγει αυτόματα τους κωδικούς σας στα ανάλογα πεδία. Ανιχνευτής Ενημερώσεων Συστήματος Με ένα μόνο κλικ, το Vulnerability Scanner προειδοποιεί αυτόματα εάν λείπουν ανανεώσεις ή έχετε ξεπερασμένο λογισμικό, εάν λείπουν Windows patches, και εάν οι ρυθμίσεις ασφαλείας του συστήματος δεν είναι επαρκείς. Χαρακτηριστικά σε Android Smartphone/Tablet Web Security Το Bitbefender Mobile Security για Android χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες Cloud της Bitdefender για να ειδοποιεί τους χρήστες, κατά την περιήγηση, σχετικά με ιστοσελίδες που περιέχουν κακόβουλο λογισμικό, phishing ή δόλιο περιεχόμενο. AppLock Κλειδώστε με κωδικό ευαίσθητες εφαρμογές και τα δεδομένα τους Σάρωση On-install Το Bitdefender Mobile Security θα επιβεβαιώσει ότι η Android συσκευή σας παραμένει καθαρή, σαρώνοντας αυτόματα οποιαδήποτε εφαρμογή αμέσως μετά την εγκατάσταση της. Επίσης σας βοηθά να παραμείνετε προστατευμένοι όταν δοκιμάζετε νέες εφαρμογές. Privacy Advisor Είστε περίεργοι να δείτε πώς οι εγκατεστημένες εφαρμογές χρησιμοποιούν, και ενδεχομένως εάν κάνουν κατάχρηση στα προσωπικά στοιχεία και πως διαχειρίζονται την ιδιωτική ζωή σας? Το Privacy Advisor είναι σε θέση να σας δώσει αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το τι κάνουν οι εγκατεστημένες εφαρμογές στο παρασκήνιο χωρίς να το γνωρίζετε. WearON Επεκτείνετε την χρήση του Bitdefender Mobile Security και στο έξυπνο ρολόι σας.χρησιμοποιήστε την Android WearON συσκευή σας για να εντοπίσετε το τηλέφωνό σας με

5 την εντολή Scream όταν το έχετε χάσει ή να για λάβετε μια ειδοποίηση όταν έχετε απομακρυνθεί πάρα πολύ από το τηλέφωνό σας. Anti-Theft Το Bitdefender Mobile Security προσφέρει ένα νέο Anti-Theft με πίνακα επιλογών από το web και SMS εντολές. Το Anti-Theft επίσης παρέχει επιλογές για να εντοπίσετε από απόσταση, κλειδώσετε, διαγράψετε ή να στείλετε ένα μήνυμα στη Android συσκευή σας. Σάρωση On-Demand Μια σάρωση on-demand μπορεί να εκτελεστεί οποιαδήποτε στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή είναι νόμιμες και ασφαλείς. Προβολή συμβάντων Το πρόγραμμα προβολής συμβάντων παρακολουθεί όλες τις αξιόλογα γεγονότα και πράξεις που έχουν καταγραφεί από το Bitdefender Mobile Security για Android συσκευές. Χαρακτηριστικά σε MAC Μπλοκάρει και καταργεί τα ενοχλητικά adware Ελευθερώνει το Mac σας από ενοχλητικά adware. Ακόμη και ενα Mac μπορεί να πάρει ενοχλητικά adware προγράμματα από το Internet. Το νέο Bitdefender για MAc ανιχνεύει και εξαλείφει adware, κακόβουλα προγράμματα, ανεπιθύμητες γραμμές εργαλείων και ότι άλλα browser add-ons εγκατασταθούν με ή χωρίς τη συγκατάθεσή σας. Εξασφαλίζει Εξαιρετικά γρήγορη σάρωση Το Bitdefender Antivirus για Mac προσφέρει γρήγορη σάρωση και ακλόνητη προστασία από κακόβουλο λογισμικό χωρίς να σας καθυστερεί. Το Bitdefender είναι τόσο γρήγορο και τόσο διακριτικό, που δεν θα γνωρίζετε καν ότι είναι εκεί, και εργάζεται για να κρατήσει το Mac σας ασφαλή. Προστατεύει από Mac και PC malware Το Bitdefender Antivirus για Mac ανιχνεύει και αφαιρεί όχι μόνο-για τα Mac malware, αλλά και κακόβουλο περιεχόμενο που έχει σχεδιαστεί για τα Windows. Με αυτόν τον τρόπο ποτέ δεν θα περάσει μολυσμένα αρχεία στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους σας οι οποίοι είναι χρήστες των Windows. Bitdefender Autopilot Το Autopilot χειρίζεται όλες τις ανάγκες σας για ασφάλεια, ώστε να μην χρειάζεται να ασχοληθείτε με λεπτομέρειες. Μόλις ενεργοποιηθεί, συνδυάζει μια σειρά από καινοτόμες αποκλειστικές τεχνολογίες για να εντοπίσει αυτόματα και να αφαιρέσετε οποιαδήποτε απειλή, χωρίς αρνητικές επιπτώσεις για την ταχύτητα και τις επιδόσεις του Mac σας. Ενεργοποιήστε το και ξεχάστε το.

6 Προστατεύει την εμπειρία των online αγορών σας Οι online απατεώνες δεν κάνουν διακρίσεις μεταξύ των λειτουργικών συστημάτων. Το Bitdefender Antivirus για Mac έχει ένα ειδικό anti-phishing σύστημα που σαρώνει τις ιστοσελίδες που περιηγείστε και σας προειδοποιεί όταν συναντήσει απόπειρες υποκλοπής. Απαιτήσεις Συστήματος Windows: Operating system: Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10 CPU: Dual Core 1.6 GHz processor Memory (RAM): 1 GB Available free hard disk space: 1 GB free space (at least 800 MB on the system drive) Mac: Operating system: OS X Mountain Lion (10.8.x), OS X Mavericks (10.9.x) or OS X Yosemite (10.10.x) Memory (RAM): 1GB; Available free hard disk space: 1 GB free space (at least 800 MB on the system drive); Smartphone/Tablet: Android 3

Bitdefender Internet Security έτος (1 PC & 1 Smartphone/Tablet) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

Bitdefender Internet Security έτος (1 PC & 1 Smartphone/Tablet) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Bitdefender Internet Security 2016 1 έτος (1 PC & 1 Smartphone/Tablet) ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Bitdefender Καλύτερη Προστασία. Καλύτερη Απόδοση. Εύκολο στην Χρήση. Η καλύτερη προστασία Internet Security

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34

Εισαγωγή 6. Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8. Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18. Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 περιεχόμενα Εισαγωγή 6 Tα πολλά πρόσωπα των απειλών για το PC 8 Οι βασικές ρυθμίσεις ασφαλείας στα Windows 18 Προστασία από το Malware με το Avast Antivirus 34 Γονικός έλεγχος σε PC και tablet 44 Παρακολούθηση

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Σύγχρονες Απειλές & Προστασία. Γιάννης Παυλίδης Presales & Tech Support Engineer

Σύγχρονες Απειλές & Προστασία. Γιάννης Παυλίδης Presales & Tech Support Engineer Σύγχρονες Απειλές & Προστασία Γιάννης Παυλίδης Presales & Tech Support Engineer Σύγχρονες απειλές PHISHING BYOD WINDIGO CLOUD STORAGE WIN XP EOL MOBILITY CRYPTOLOCKERS Windows XP - λήξη υποστήριξης Ransomware:

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Π.Ε. στον Τουρισμό. Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας - Λευκάδα

Τ.Π.Ε. στον Τουρισμό. Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας - Λευκάδα Τ.Π.Ε. στον Τουρισμό Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας - Λευκάδα Στέργιος Παλαμάς, 2015-2016 Μάθημα 2: Βασικές Αρχές Ασφάλειας Η/Υ Ασφάλεια Ηλεκτρονικού Υπολογιστή Ασφάλεια από Κακόβουλο

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Family Pack Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Family Pack Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Family Pack Οδηγίες χρήστη Publication date 01/06/2019 Πνευματικά Δικαιώματα 2019 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ)

F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) F.A.Q. (ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) I. ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Σε ποιους είναι χρήσιμη η εφαρμογή μας «RansomSaver» και με ποιες εκδόσεις του Outlook είναι συμβατή η εφαρμογή μας; Όποιος χρησιμοποιεί την εφαρμογή του

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Family Pack Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Family Pack Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Οδηγίες χρήστη Publication date 07/12/2019 Πνευματικά Δικαιώματα 2019 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή αναμετάδοση κανενός

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Κάποια ransomware μπορεί να είναι μεταμφιεσμένα. Να σας εμφανίζονται για παράδειγμα ως προειδοποιητικά μηνύματα του τύπου "Ο υπολογιστής σας έχει

Κάποια ransomware μπορεί να είναι μεταμφιεσμένα. Να σας εμφανίζονται για παράδειγμα ως προειδοποιητικά μηνύματα του τύπου Ο υπολογιστής σας έχει Ransomeware Ransomware ο νέος τύπος malware που προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα από το πορτοφόλι σας. Ένα από τα χειρότερα ransomware, το CryptoLocker, κρατάει τα αρχεία σας κλειδωμένα και ζητάει "λύτρα",

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 16 Ασφάλεια και Προστασία στο Διαδίκτυο. Εφαρμογές Πληροφορικής Κεφ. 16 Καραμαούνας Πολύκαρπος

Κεφάλαιο 16 Ασφάλεια και Προστασία στο Διαδίκτυο. Εφαρμογές Πληροφορικής Κεφ. 16 Καραμαούνας Πολύκαρπος Κεφάλαιο 16 Ασφάλεια και Προστασία στο Διαδίκτυο Εφαρμογές Πληροφορικής Κεφ. 16 Καραμαούνας Πολύκαρπος 16.1 Ασφάλεια υπολογιστικού συστήματος Κακόβουλο λογισμικό: το λογισμικό το οποίο εκ προθέσεως διαθέτει

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8

Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Ενημέρωση σε Windows 8.1 από τα Windows 8 Τα Windows 8.1 και τα Windows RT 8.1 είναι βασισμένα στα Windows 8 και στα Windows RT, για να σας προσφέρουν βελτιώσεις στην εξατομίκευση, την αναζήτηση, τις εφαρμογές,

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγίες και συμβουλές

Οδηγίες και συμβουλές Οδηγίες και συμβουλές Τηρήστε αυτές τις οδηγίες και συμβουλές προκειμένου να αποκτήσετε καλές συνήθειες όσον αφορά την επιγραμμική ασφάλεια. Η ενότητα αυτή αποτελεί προϊόν συνεργασίας της Get Safe Online

Διαβάστε περισσότερα

Phishing, Ιοί και Πειρατεία Λογισμικού Ηλεκτρονικών υπολογιστών

Phishing, Ιοί και Πειρατεία Λογισμικού Ηλεκτρονικών υπολογιστών Phishing, Ιοί και Πειρατεία Λογισμικού Ηλεκτρονικών υπολογιστών ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ: ΔΗΜΗΤΡΙΑ ΚΡΑΣΑ, ΜΑΡΙΑ ΚΟΥΦΟΠΑΥΛΟΥ, Β2 & ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΡΑΤΖΙΑ Α1 2016-2017 Τι είναι το Phishing; Ως Phishing ονομάζουμε την προσπάθεια

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

ESET SMART SECURITY 7

ESET SMART SECURITY 7 ESET SMART SECURITY 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Mobile Security with Parental control. Android

F-Secure Mobile Security with Parental control. Android F-Secure Mobile Security with Parental control Android F-Secure Mobile Security with Parental control TOC 3 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση... 5 Εγκατάσταση... 6 Ενεργοποίηση... 6 Ρύθμιση παραμέτρων

Διαβάστε περισσότερα

Τοίχος προστασίας Firewall

Τοίχος προστασίας Firewall Τοίχος προστασίας Firewall για υπολογιστές και κινητά 210 6007686 www.safeline.gr Γραμμή βοηθείας Ενημέρωση-Επαγρύπνηση Γραμμή παράνομου περιεχομένου Τοίχος προστασίας Firewall Το τοίχος προστασίας (Firewall)

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Internet Security Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Internet Security Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Internet Security Οδηγίες χρήστη Publication date 07/12/2018 Πνευματικά Δικαιώματα 2018 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2014 Εισαγωγή...1 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...7 Computer Security...8 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...9 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Mobile Security & Antivirus Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Mobile Security & Antivirus Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Mobile Security & Antivirus Οδηγίες χρήστη Publication date 05/29/2017 Πνευματικά Δικαιώματα 2017 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Antivirus Plus Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Antivirus Plus Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Antivirus Plus Οδηγίες χρήστη Publication date 07/12/2018 Πνευματικά Δικαιώματα 2018 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 7 - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

ΜΑΘΗΜΑ 7 - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΜΑΘΗΜΑ 7 - ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ 1. Ποια από τις πιο κάτω δηλώσεις περιγράφει την σωστή διαδικασία ασφάλειας των πληροφοριών για ένα οργανισμό; a) Να μην υπάρχουν διαδικασίες για την αναφορά των

Διαβάστε περισσότερα

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Gmail: Η προσέγγιση της Google στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (Από την ομάδα εργασίας του Gmail) Το Gmail κάνει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εύκολο και αποτελεσματικό.. Οι 10 κυριότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Mobile Security & Antivirus Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Mobile Security & Antivirus Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Mobile Security & Antivirus Οδηγίες χρήστη Publication date 02/01/2018 Πνευματικά Δικαιώματα 2018 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Total Security 2018 Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Total Security 2018 Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Total Security 2018 Οδηγίες χρήστη Publication date 02/01/2018 Πνευματικά Δικαιώματα 2018 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Κορυφαίες συμβουλές πρόληψης

Κορυφαίες συμβουλές πρόληψης Περραιβού 40, Ανω Τούμπα T: 2310.943.054 54352, Θεσσαλονίκη Μ: 6978.284.405 W: www.servicepack.gr E: info@servicepack.gr Κορυφαίες συμβουλές πρόληψης Η πρόληψη των κυβερνοεγκλημάτων μπορεί να είναι πολύ

Διαβάστε περισσότερα

Οι ιοί των υπολογιστών αποτελούν πλέον ένα διαδεδομένο, καθημερινό φαινόμενο. Η γρήγορη εξάπλωση των ιών τα τελευταία χρόνια οφείλονται στο διαδίκτυο

Οι ιοί των υπολογιστών αποτελούν πλέον ένα διαδεδομένο, καθημερινό φαινόμενο. Η γρήγορη εξάπλωση των ιών τα τελευταία χρόνια οφείλονται στο διαδίκτυο Οι ιοί των υπολογιστών αποτελούν πλέον ένα διαδεδομένο, καθημερινό φαινόμενο. Η γρήγορη εξάπλωση των ιών τα τελευταία χρόνια οφείλονται στο διαδίκτυο και ειδικότερα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το οποίο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Total Security 2018 Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Total Security 2018 Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Total Security 2018 Οδηγίες χρήστη Publication date 07/11/2017 Πνευματικά Δικαιώματα 2017 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

11:56 AM. Έξυπνες συσκευές. έξυπνοι χρήστες. Password:

11:56 AM. Έξυπνες συσκευές. έξυπνοι χρήστες. Password: 11:56 AM Έξυπνες συσκευές έξυπνοι χρήστες Password: Τ Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ο Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου «CyberEthics» υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολόγγι. 9 η Διάλεξη. Μάθημα: Τεχνολογίες Διαδικτύου

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολόγγι. 9 η Διάλεξη. Μάθημα: Τεχνολογίες Διαδικτύου Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολόγγι 9 η Διάλεξη Μάθημα: Τεχνολογίες Διαδικτύου Περιεχόμενα 9 η διάλεξη Εισαγωγή στη ασφάλεια Εισαγωγή Από τι μπορεί να κινδυνεύει ένας υπολογιστής

Διαβάστε περισσότερα

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολόγγι. 9 η Διάλεξη. Μάθημα: Τεχνολογίες Διαδικτύου

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολόγγι. 9 η Διάλεξη. Μάθημα: Τεχνολογίες Διαδικτύου Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μεσολόγγι 9 η Διάλεξη Μάθημα: Τεχνολογίες Διαδικτύου Περιεχόμενα 9 η διάλεξη Εισαγωγή στη ασφάλεια Εισαγωγή Από τι μπορεί να κινδυνεύει ένας υπολογιστής

Διαβάστε περισσότερα

11:56 AM. Έξυπνες συσκευές. έξυπνοι χρήστες. Password:

11:56 AM. Έξυπνες συσκευές. έξυπνοι χρήστες. Password: 11:56 AM Έξυπνες συσκευές έξυπνοι χρήστες Password: Τ Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ο Κυπριακό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου «CyberEthics» υλοποιείται με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης στα

Διαβάστε περισσότερα

Online ενημέρωση χαρτών

Online ενημέρωση χαρτών Online ενημέρωση χαρτών Γενικές οδηγίες online ενημέρωσης χαρτών Επειδή τα δεδομένα χαρτών καθίστανται παρωχημένα, πρέπει να ενημερώνονται τακτικά. Για την ενημέρωση στο σύστημα πολυμέσων υπάρχουν οι παρακάτω

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή

Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή Διαδικτυακά εργαλεία και υπηρεσίες στην καθημερινή ζωή 10. Ασφάλεια στο Διαδίκτυο http://users.sch.gr/galexiad galexiad@gmail.com 2 Περιεχόμενα Επικοινωνία & Ιδιωτικότητα Πληροφορία στο Διαδίκτυο Παιχνίδια

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές Ασφαλείας. ενάντια στους ΙΟΥΣ

Συμβουλές Ασφαλείας. ενάντια στους ΙΟΥΣ Συμβουλές Ασφαλείας ενάντια στους ΙΟΥΣ 1 2 Τι να κάνω αν κολλήσει ιό ο υπολογιστής μου; Σε περίπτωση που παρατηρήσετε ότι ο υπολογιστής σας έχει κολλήσει κάποιου είδους ιό, π.χ. εμφανίζει κάποια από τα

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Antivirus Plus Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Antivirus Plus Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Οδηγίες χρήστη Publication date 07/11/2019 Πνευματικά Δικαιώματα 2019 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή ή αναμετάδοση κανενός

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network).

Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network). ΙΔΡΥΜΑ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ Καλαμάτα, 2015 Το Διαδίκτυο Ως Διαδίκτυο (Internet) ορίζεται το παγκόσμιο (διεθνές) δίκτυο ηλεκτρονικών υπολογιστών (international network). Πρόκειται

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton 360

Οδηγός χρήσης του Norton 360 Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Σελίδα 2

Σελίδα 2 Περιεχόμενα Ασφαλής Πλοήγηση... 3 Internet Cookies... 3 Τι είναι τα cookies του internet;... 3 Πως μπορώ να αποκλείσω τα cookies;... 3 Ιδιωτική Περιήγηση... 9 Tι δεν αποθηκεύει η Ιδιωτική Περιήγηση;...

Διαβάστε περισσότερα

Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 3play

Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 2play. 3play Επίλεξε το Πρόγραμμα που θες Υπηρεσία Πρόγραμμα Σταθερής & Internet ή/και Τηλεόρασης Διάρκεια Συμβολαίου (σε μήνες) Μηνιαίο Πάγιο Μηνιαίο Πάγιο με VDSL VDSL 3play Πρόγραμμα Χρόνου Ομιλίας της επιλογής

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις

Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Google Apps για το Office 365 για επιχειρήσεις Πραγματοποίηση της μετάβασης Το Office 365 για επιχειρήσεις έχει διαφορετική εμφάνιση από το Google Apps. Για το λόγο αυτό, όταν συνδεθείτε, θα δείτε αυτήν

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Εγκαταστήστε εφαρμογές μόνο μέσω των επίσημων καταστημάτων εφαρμογών. Αυτή η εφαρμογή θα έχει πρόσβαση σε:

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Εγκαταστήστε εφαρμογές μόνο μέσω των επίσημων καταστημάτων εφαρμογών. Αυτή η εφαρμογή θα έχει πρόσβαση σε: ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Εγκαταστήστε εφαρμογές μόνο μέσω των επίσημων καταστημάτων εφαρμογών. Πριν κατεβάσετε μια εφαρμογή, βρείτε πληροφορίες γι αυτή και τους δημιουργούς της. Προσοχή στους συνδέσμους

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Kaspersky Total Security Οδηγίες χρήστη

Kaspersky Total Security Οδηγίες χρήστη Kaspersky Total Security Οδηγίες χρήστη ΈΚΔΟΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΉΣ: 15.0 ΈΚΔΟΣΗ ΣΥΝΤΉΡΗΣΗΣ 1 Αγαπητέ χρήστη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Ελπίζουμε ότι αυτό το έγγραφο θα σας βοηθήσει στην εργασία

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ OTE TV GO ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ (PC/LAPTOP) Για την πρόσβαση στην υπηρεσία OTE TV GO για υπολογιστή, αρχικά ανοίξτε την ιστοσελίδα της υπηρεσίας www.otetvgo.gr. Για τη χρήση της υπηρεσίας

Διαβάστε περισσότερα

Παραδείγματα Δεδομένων: Οι τιμές στο κυλικείο, μια λίστα από ονόματα, τα σήματα της τροχαίας.

Παραδείγματα Δεδομένων: Οι τιμές στο κυλικείο, μια λίστα από ονόματα, τα σήματα της τροχαίας. Δεδομένα Πληροφορίες Δεδομένα: Μια ομάδα από σύμβολα, αριθμούς, λέξεις που αντιπροσωπεύουν κάτι και θα χρησιμοποιηθούν σε μια επεξεργασία. Παραδείγματα Δεδομένων: Οι τιμές στο κυλικείο, μια λίστα από ονόματα,

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1.10: Προστασία και ασφάλεια δεδομένων

Κεφάλαιο 1.10: Προστασία και ασφάλεια δεδομένων Κεφάλαιο 1.10: Προστασία και ασφάλεια δεδομένων 1.10.1 Κίνδυνοι απώλειας δεδομένων Με την συνεχή αύξηση της χωρητικότητας των αποθηκευτικών μέσων και την ταυτόχρονη μείωση των τιμών τους, αυξάνονται συνεχώς

Διαβάστε περισσότερα

Norton. AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton. AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton TM AntiVirus Εγχειρίδιο προϊόντος Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Πώς να επιλέξετε το σωστό Υπολογιστή

Πώς να επιλέξετε το σωστό Υπολογιστή Η ΚΜΕ (CPU) είναι η καρδιά του κάθε υπολογιστή. Μια ταχύτερη ΚΜΕ σημαίνει: τι, και πόσα προγράμματα και πόσο γρήγορα και ομαλά εκτελούνται, Οι δύο μεγαλύτεροι παίκτες στο χώρο των CPU είναι Intel και AMD

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Mobile Security Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Mobile Security Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Mobile Security Οδηγίες χρήστη Publication date 07/11/2018 Πνευματικά Δικαιώματα 2018 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται η

Διαβάστε περισσότερα

ΜΑΘΗΜΑ 1- MULTIPLE CHOICE

ΜΑΘΗΜΑ 1- MULTIPLE CHOICE ΜΑΘΗΜΑ 1- MULTIPLE CHOICE 1. Ποιος τύπος Η/Υ χρησιμοποιείται για την λειτουργία συστημάτων και βάσεων δεδομένων μεγάλων εταιρειών; a) Επιτραπέζιος Η/Υ b) Προσωπικός Ψηφιακός Βοηθός c) Μεγάλο σύστημα d)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ 1 2 Ασφάλεια στο διαδίκτυο Ο παρών οδηγός παρέχει γενικές συμβουλές σε άτομα που χρησιμοποιούν το διαδίκτυο. Στόχος μας είναι να σας ενημερώσουμε

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53

Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Οδηγός αναβάθμισης των Windows 8 βήμα προς βήμα ΕΜΠΙΣΤΕΥΤ ΚΟ 1/53 Περιεχόμενα 1. 1. Διαδικασία των Windows 8 2. Απαιτήσεις συστήματος 3. Προετοιμασία 2. 3. 4. 5. με τη 6. 1. Εξατομίκευση 2. Ασύρματο 3.

Διαβάστε περισσότερα

Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security Kaspersky Internet Security Οδηγίες χρήστη Έκδοση εφαρμογής: 16.0 Έκδοση συντήρησης 1 Αγαπητέ χρήστη, Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το προϊόν μας. Ελπίζουμε ότι αυτό το έγγραφο θα σας βοηθήσει στην εργασία

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013

Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 TECHNICAL DOCUMENT Εγχειρίδιο εγκατάστασης και διαχείρισης του F-Secure Internet Security 2013 Εισαγωγή...2 Εγκατάσταση...2 ιαχείριση...6 Computer Security...6 ηµοφιλέστερες εργασίες διαχείρισης:...8 Φιλτράρισµα

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Οδηγός χρήσης

Ασφάλεια Οδηγός χρήσης Ασφάλεια Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να

Διαβάστε περισσότερα

Norton 360. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton 360. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton 360 Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton 360 Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας συμφωνίας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Norton AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton AntiVirus Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton AntiVirus Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας συμφωνίας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1.6: Συσκευές αποθήκευσης

Κεφάλαιο 1.6: Συσκευές αποθήκευσης Κεφάλαιο 1.6: Συσκευές αποθήκευσης 1.6.1 Συσκευές αποθήκευσης Μνήμη τυχαίας προσπέλασης - RAM Η μνήμη RAM (Random Access Memory Μνήμη Τυχαίας Προσπέλασης), κρατεί όλη την πληροφορία (δεδομένα και εντολές)

Διαβάστε περισσότερα

http://www.advanced-ip-scanner.com/gr/ Σο Advanced IP Scanner είναι μια γρήγορη και αξιόπιστη λύση σάρωσης δικτύου. ας επιτρέπει εύκολα και γρήγορα να ανακτήσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες για τους

Διαβάστε περισσότερα

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς

Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Χρήσης 1 Επικοινωνήστε με την Τράπεζα Πειραιώς Kαταγράψτε εδώ τους κωδικούς που βρίσκονται στο email ενεργοποίησης της υπηρεσίας που έχετε παραλάβει από την Τράπεζα Πειραιώς. Θα τους χρειαστείτε σε κάθε

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone

Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick. Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Εγχειρίδιο Έναρξης Vodafone Mobile Broadband USB Stick Σχεδιάστηκε για τη Vodafone Καλώς ήρθατε στον κόσμο των κινητών επικοινωνιών 1 2 3 4 5 Καλώς ήρθατε Εγκατάσταση του USB Stick Εκκίνηση εφαρμογής Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT. Οδηγίες για την εγκατάσταση της εφαρμογής στο κινητό σας ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΤΗ JustAlert SPOTIT Συγχαρητήρια για την επιλογή σας να προμηθευτείτε την υπηρεσία JustAlert SPOTIT Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας, θα έχετε δωρεάν πρόσβαση στην προσωπική σας σελίδα

Διαβάστε περισσότερα

Αντιμετώπιση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam)

Αντιμετώπιση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam) Vodafone Business E-mail Αντιμετώπιση ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam) Οδηγός χρήσης Καλώς ορίσατε Ο παρών οδηγός θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεπιθύμητης

Διαβάστε περισσότερα

λογισμικό το οποίο εκ προθέσεως διαθέτει τις απαιτούμενες εντολές για να βλάψει ένα υπολογιστικό σύστημα.

λογισμικό το οποίο εκ προθέσεως διαθέτει τις απαιτούμενες εντολές για να βλάψει ένα υπολογιστικό σύστημα. ΚΕΦΑΛΑΙΟ 16 λογισμικό το οποίο εκ προθέσεως διαθέτει τις απαιτούμενες εντολές για να βλάψει ένα υπολογιστικό σύστημα. κακόβουλο πρόγραμμα που δημιουργεί προβλήματα στην ομαλή λειτουργία του υπολογιστή

Διαβάστε περισσότερα

Bitdefender Internet Security 2018 Οδηγίες χρήστη

Bitdefender Internet Security 2018 Οδηγίες χρήστη ΟΔΗΓΊΕΣ ΧΡΉΣΤΗ Bitdefender Internet Security 2018 Οδηγίες χρήστη Publication date 01/29/2018 Πνευματικά Δικαιώματα 2018 Bitdefender Νομική σημείωση Με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Δεν επιτρέπεται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου

Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Οδηγός Χρήσης Microsoft Office365 & OneDrive for Business Πανεπιστημίου Κύπρου Υπηρεσία Πληροφορικών Συστημάτων Τομέας Συστημάτων ΥΠΣ-ΕΔ93 22-10-2015 Περιεχόμενα 1. Office 365... 3 2. Τι περιλαμβάνει το

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Λάζος Αλέξανδρος Α.Μ. 3530

Ασφάλεια Στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο. Λάζος Αλέξανδρος Α.Μ. 3530 Ασφάλεια Στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο Λάζος Αλέξανδρος Α.Μ. 3530 Ηλεκτρονικό Εμπόριο Χρησιμοποιείται για να περιγράψει την χρήση τηλεπικοινωνιακών μέσων (κυρίως δικτύων) για κάθε είδους εμπορικές συναλλαγές

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy

Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Σ ε λ ί δ α 1 Οδηγός Εγκατάστασης και Χρήσης του Arebas Easy Περιεχόμενα 1. Download Arebas Easy... 2 2. Εγκατάσταση Arebas Easy... 3 3. Εγγραφή στον Arebas Server... 7 4. Παραμετροποίηση Arebas Easy...

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς online αγορές

Ασφαλείς online αγορές Ασφαλείς online αγορές Γιατί να επιλέξω το διαδίκτυο Ποικιλία και δυνατότητα σύγκρισης προϊόντων Παγκοσμοιοποιημένη αγορά Καλύτερες τιμές Διαθεσιμότητα όλο το 24ωρο Δεν απαιτεί μετακίνηση σε φυσικό κατάστημα

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201

GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 GK7211 FAQ (Συχνές ερωτήσεις) για το Transformer TF201 Διαχείριση αρχείων... 2 Πώς να μπω στα δεδομένα μου που είναι αποθηκευμένα στο microsd, στην κάρτα SD και τη συσκευή USB;... 2 Πώς να μετακινήσω το

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου (07/2016)

Πολιτική Απορρήτου (07/2016) ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Πολιτική Απορρήτου (07/2016) Η CELLebrate είναι μια ιδιωτική εταιρεία με βάση το Ισραήλ, με κέντρο επιχειρηματικής δραστηριότητας στη διεύθυνση Box Office 211, Kiryat Chayim, Haifa. Η

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign

SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign Περιεχόμενα 1. SAP Οδηγός για τους Υπογράφοντες του DocuSign... 2 2. Παραλαβή Ειδοποίησης Email... 2 3. Υπογραφή Εγγράφου... 3 4. Άλλες Επιλογές... 4 4.1 Ολοκλήρωση

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνολογίες & Εφαρμογές Πληροφορικής

Τεχνολογίες & Εφαρμογές Πληροφορικής ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΑΝΟΙΚΤΑ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Τεχνολογίες & Εφαρμογές Πληροφορικής Ενότητα 5: Εγκατάσταση Απεγκατάσταση Εφαρμογών και Ιοί Ανδρέας Βέγλης, Αναπληρωτής Καθηγητής Άδειες

Διαβάστε περισσότερα

Copyright 2016 HP Development Company, L.P.

Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Οδηγός χρήσης Copyright 2016 HP Development Company, L.P. Η ονομασία AMD είναι εμπορικό σήμα της Advanced Micro Devices, Inc. 2012 Google Inc. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η ονομασία Google είναι

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2019

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2019 Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2019 3 ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης Ως ένας εκπαιδευτικός οργανισμός με ευθύνη για την ψηφιακή ασφάλεια των μαθητών το προσωπικό λαμβάνει τα απαραίτητα και αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα