Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση"

Transcript

1 TM Norton AntiVirus Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας. Αυτό το εγχειρίδιο είναι φτιαγμένο από ανακυκλώσιμα υλικά.

2 Οδηγός χρήσης του Norton AntiVirus Online Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συμφωνία με τους όρους της άδειας χρήσης. Έκδοση τεκμηρίωσης 20.1 Copyright 2012 Symantec Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Η επωνυμία Symantec, το λογότυπο Symantec, οι επωνυμίες LiveUpdate, Norton 360 και Norton είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Symantec Corporation ή των θυγατρικών της στις Η.Π.Α και σε άλλες χώρες. Τμήματα αυτού του προϊόντος Πνευματικά δικαιώματα Glyph & Cog, LLC. Άλλες επωνυμίες ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Το προϊόν το οποίο περιγράφεται σε αυτό το έγγραφο διανέμεται με άδειες χρήσης που περιορίζουν τη χρήση, την αντιγραφή, τη διανομή και την απομεταγλώττιση / ανακατασκευή του. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή οποιουδήποτε μέρους του παρόντος εγγράφου με καμία μορφή χωρίς την προηγούμενη γραπτή εξουσιοδότηση της Symantec Corporation και των δικαιοπαρόχων της, εάν υπάρχουν. Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΡΗΤΗ 'Η ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ, ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΥΧΟΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ Ή ΓΙΑ ΤΗ ΜΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΚΥΡΕΣ. Η SYMANTEC CORPORATION ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΕΣ Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ Ή ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗΣ. ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ. Τόσο το Λογισμικό όσο και η Τεκμηρίωση, που δεσμεύονται από άδεια χρήσης, θεωρούνται ως εμπορικό λογισμικό υπολογιστών όπως καθορίζεται στην ενότητα του Κανονισμού περί εξαγωγών των ΗΠΑ (FAR) και υπόκεινται σε περιορισμένα δικαιώματα όπως καθορίζεται στην ενότητα του Κανονισμού περί εξαγωγών των ΗΠΑ (FAR) "Εμπορικό λογισμικό υπολογιστών - Περιορισμένα δικαιώματα" και στην ενότητα της Πολιτικής προμηθειών αμυντικού εξοπλισμού (DFARS), καθώς και σε επόμενες ενότητες, Εμπορικό λογισμικό υπολογιστών και Τεκμηρίωση εμπορικού λογισμικού υπολογιστών, όπως ισχύει, καθώς και σε μεταγενέστερους σχετικούς κανονισμούς. Οποιαδήποτε χρήση, τροποποίηση, αναπαραγωγή έκδοσης, απόδοση, εμφάνιση ή αποκάλυψη του Λογισμικού και της Τεκμηρίωσης που δεσμεύονται από άδεια χρήσης από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο σύμφωνα με τους όρους αυτής της Άδειας χρήσης. Symantec Corporation 350 Ellis Street, Mountain View, CA Τυπώθηκε στη Δημοκρατία της Τσεχίας

3 Περιεχόµενα Κεφάλαιο 1 Επισκόπηση... 5 Πληροφορίες για το Norton AntiVirus Online... 5 Κεφάλαιο 2 Εγκατάσταση... 7 Πριν ξεκινήσετε... 7 Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Online... 7 Κεφάλαιο 3 Έναρξη... 9 Πρόσβαση στο Norton AntiVirus Online... 9 Ενεργοποίηση υπηρεσίας Norton Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης συστήματος Παρακολούθηση της κατάστασης προστασίας μιας λειτουργίας Για περισσότερες πληροφορίες Κεφάλαιο 4 Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών Λήψη του Οδηγού Norton Bootable Recovery Tool Κεφάλαιο 5 Υποστήριξη Πρόσβαση στην Αυτόματη επιδιόρθωση Norton Ευρετήριο Γρήγορη εγκατάσταση... 20

4 4 Περιεχόµενα

5 Επισκόπηση 1 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Πληροφορίες για το Norton AntiVirus Online Πληροφορίες για το Norton AntiVirus Online Το Norton AntiVirus Online προστατεύει τον υπολογιστή σας από ιούς, προγράμματα, ιούς τύπου bot και worm και πολλά άλλα χωρίς να τον επιβραδύνει ή να σας ενοχλεί. Για ταχύτερες, λιγότερο συχνές σαρώσεις, η έξυπνη τεχνολογία εντοπίζει και στοχεύει μόνο αρχεία που βρίσκονται σε κίνδυνο. Η λειτουργία Προστασία από θέματα ευπάθειας, αποτρέπει την εκμετάλλευση των αδυναμιών ασφαλείας του λογισμικού του υπολογιστή σας από απειλές.σε αντίθεση με άλλες λύσεις προστασίας από ιούς, το Norton AntiVirus Online παρέχει κατανοητές εξηγήσεις για τις απειλές, καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της CPU και των πόρων μνήμης. Σας βοηθάει να αποφύγετε μελλοντικές μολύνσεις και να εξασφαλίσετε s την ταχεία λειτουργία του υπολογιστή σας.

6 6 Επισκόπηση Πληροφορίες για το Norton AntiVirus Online

7 Εγκατάσταση 2 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Πριν ξεκινήσετε 1 Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Online Πριν ξεκινήσετε Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να κλείσετε όλα τα ανοιχτά προγράμματα στον υπολογιστή. Εάν έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας άλλα προγράμματα προστασίας από ιούς, ενδέχεται να εμφανιστεί ένα παράθυρο που σας ζητά να τα καταργήσετε. Η Symantec συνιστά να καταργήσετε όλα τα άλλα προγράμματα προστασίας από ιούς. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που εμφανίζονται στο παράθυρο. Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Online Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Norton AntiVirus Online από CD ή από ένα αρχείο που λαμβάνετε από το Internet. Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Online 1 Πραγματοποιήστε μία από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Αν εκτελείτε εγκατάσταση από CD, τοποθετήστε το CD στη μονάδα. Στα Windows Vista ή Windows XP, επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Online. Στα Windows 7 ή τα Windows 8, κάντε κλικ στο Start.exe. 1 Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο που λάβατε από τον πάροχο υπηρεσιών σας. 2 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Επιλογέςεγκατάστασης, εξετάστε τις επιλογές και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί ΟΚ. 3 Κάντε κλικ στον σύνδεσμο Άδεια χρήσης Norton και διαβάστε την άδεια χρήσης.

8 8 Εγκατάσταση Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Online 4 Αφού διαβάσετε την άδεια χρήσης, κάντε κλικ στην επιλογή Αποδοχή και εγκατάσταση.

9 Έναρξη 3 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Πρόσβαση στο Norton AntiVirus Online 1 Ενεργοποίηση υπηρεσίας Norton 1 Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου 1 Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης συστήματος 1 Παρακολούθηση της κατάστασης προστασίας μιας λειτουργίας 1 Για περισσότερες πληροφορίες Πρόσβαση στο Norton AntiVirus Online Το Norton AntiVirus Online προστατεύει τον υπολογιστή στον οποίο έχει εγκατασταθεί. Δεν χρειάζεται να εκτελέσετε εκκίνηση του προγράμματος για να ενεργοποιήσετε την προστασία. Μπορείτε να ανοίξετε το Norton AntiVirus Online ανά πάσα στιγμή για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ή να πραγματοποιήσετε προληπτική συντήρηση. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες του προγράμματος από το κύριο παράθυρο. Για να ανοίξετε το Norton AntiVirus Online 4 Πραγματοποιήστε μία από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Στην περιοχή ειδοποιήσεων των Windows, κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο Norton AntiVirus Online. 1 Στα Windows Vista, τα Windows XP και τα Windows 7, κάντε κλικ στα στοιχεία Έναρξη > Όλα τα προγράμματα > Norton AntiVirus Online > Norton AntiVirus Online. 1 Στα Windows 8, στην οθόνη Έναρξη, κάντε κλικ στο Norton AntiVirus Online.

10 10 Έναρξη Ενεργοποίηση υπηρεσίας Norton Ενεργοποίηση υπηρεσίας Norton Με την ενεργοποίηση της υπηρεσίας ξεκινά η παροχή συνεχών υπηρεσιών. Αν δεν ενεργοποιήσετε την υπηρεσία όταν σας ζητηθεί για πρώτη φορά, θα εμφανίζεται τακτικά το μήνυμα ειδοποίησης για ενεργοποίηση, μέχρι να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία από το μήνυμα ειδοποίησης για ενεργοποίηση. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το σύνδεσμο Ενεργοποίηση στο αναπτυσσόμενο μενού Υποστήριξη στο κύριο παράθυρο. Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι με το Internet πριν συνεχίσετε. Μπορεί να σας ζητηθεί η μη αυτόματη εισαγωγή του PIN που σας έχει εκδώσει η υπηρεσία παροχής. Τα βήματα ενεργοποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία σας από οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη που δεν είναι διαχειριστής. Για την ενεργοποίηση απαιτούνται μόνο λίγα λεπτά. Ενεργοποίηση υπηρεσίας 1 Πραγματοποιήστε μία από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus Online, πατήστε Άμεση ενεργοποίηση. 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus Online, στην αναπτυσσόμενη λίστα Υποστήριξη, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργοποίηση. 1 Όταν εμφανιστεί η ειδοποίηση Απαιτείταιενεργοποίηση, επιλέξτε Άμεση ενεργοποίηση και κάντε κλικ στο OK. 2 Όταν επιλέξετε να το ενεργοποιήσετε, θα εμφανιστεί το παράθυρο Υπηρεσία λογισμικού. Το παράθυρο παρέχει τις παρακάτω επιλογές: 1 Άμεση ενεργοποίηση Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Μπορεί να σας ζητηθεί η εισαγωγή του PIN ενεργοποίησης, που σας έχει εκδώσει η υπηρεσία παροχής. 1 Ενεργοποίηση αργότερα Χρησιμοποιήστε αυτήν την επιλογή για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία σας αργότερα. Εξερεύνηση του κύριου παραθύρου Όταν ανοίγετε το Norton AntiVirus Online, από το κύριο παράθυρο αποκτάτε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, τις επιλογές, τη Βοήθεια και την Υποστήριξη του Norton AntiVirus Online. Για να εξερευνήσετε το κύριο παράθυρο Ανατρέξτε στην ενότητα "Πρόσβαση στο Norton AntiVirus Online" στη σελίδα 9 1 Άνοιγμα του Norton AntiVirus Online.

11 Έναρξη Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης συστήματος 11 2 Στο επάνω μέρος του κύριου παραθύρου, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που θέλετε να εξερευνήσετε. Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Ρυθμίσεις Σας επιτρέπει να προβάλλετε τα στοιχεία Ρυθμίσεις υπολογιστή, Ρυθμίσεις δικτύου και Γενικές ρυθμίσεις. Απόδοση Σας επιτρέπει να προβάλλετε και να παρακολουθείτε τη δραστηριότητα του συστήματος. Υποστήριξη Σας επιτρέπει να προβάλλετε τα στοιχεία Κέντρο βοήθειας του Norton, Λήψη υποστήριξης, Προγράμματα εκμάθησης, Άδεια χρήσης και Ενεργοποίηση, καθώς και τις Πληροφορίες σχετικά με το Norton AntiVirus Online. 3 Στο κέντρο του παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή που θέλετε να εξερευνήσετε. Οι επιλογές σας είναι οι εξής: Σάρωση τώρα Σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια Σάρωση υπολογιστή, μια Σάρωση φήμης ή μια Σάρωση τοίχου του Facebook. LiveUpdate Σας επιτρέπει να λάβετε τις πλέον πρόσφατες ενημερώσεις για τους ορισμούς ιών και το προϊόν. Για προχωρημένους Σας επιτρέπει να δείτε όλες τις λειτουργίες του Norton AntiVirus Online. 4 Στο δεξί μέρος του κύριου παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή που θέλετε να εξερευνήσετε: Safe Web Lite Σας επιτρέπει να ελέγξετε την ασφάλεια μιας τοποθεσίας στο Web ή να εκτελέσετε ασφαλή αναζήτηση στο Web. w Αυτή η λειτουργία ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμη σε ορισμένες εκδόσεις του Norton AntiVirus Online. Αντιμετώπιση των ενδείξεων κατάστασης συστήματος Το Norton AntiVirus Online εμφανίζει τη συνολική κατάσταση προστασίας του υπολογιστή σας στην ενότητα Ασφαλής στο κύριο παράθυρο. Όταν η κατάσταση συστήματος απαιτεί προσοχή ή βρίσκεται σε κίνδυνο, μπορείτε να ενεργήσετε κατάλληλα ώστε να βελτιώσετε την Κατάσταση συστήματος. Η προστασία του υπολογιστή σας βασίζεται στα προγράμματα που έχουν εγκατασταθεί στον

12 12 Έναρξη Παρακολούθηση της κατάστασης προστασίας μιας λειτουργίας υπολογιστή σας. Για να βελτιώσετε την κατάσταση προστασίας, βεβαιωθείτε ότι τα εγκατεστημένα προγράμματα είναι ενημερωμένα. Η ένδειξη Κατάσταση συστήματος εμφανίζει τις παρακάτω καταστάσεις: Ασφαλές Δηλώνει ότι ο υπολογιστής και οι δραστηριότητές σας προστατεύονται από απειλές, κινδύνους και βλάβες. Προσοχή Δηλώνει ότι ο υπολογιστής και οι δραστηριότητές σας απαιτούν προσοχή. Ενεργήστε κατάλληλα για να βελτιώσετε την κατάσταση προστασίας σας. Σε κίνδυνο Δηλώνει ότι ο υπολογιστής και οι δραστηριότητές σας βρίσκονται σε κίνδυνο. Ενεργήστε αμέσως για να βελτιώσετε την κατάσταση προστασίας σας. Μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις ενδείξεις της Κατάστασηςσυστήματος απευθείας από το κύριο παράθυρο. Για την αντιμετώπιση των ενδείξεων Κατάστασης συστήματος από το κύριο παράθυρο 1 Στο κάτω τμήμα του κύριου παράθυρου του Norton AntiVirus Online, κάντε κλικ στο στοιχείο Άμεση επιδιόρθωση. 2 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Παρακολούθηση της κατάστασης προστασίας μιας λειτουργίας Το κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus Online λειτουργεί ως διασύνδεση διαχείρισης ασφαλείας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις κύριες λειτουργίες και να παρακολουθείτε την απόδοση του υπολογιστή σας από το κύριο παράθυρο. Κάποιες φορές, ίσως να θέλετε να απενεργοποιήσετε μία επιλογή για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Σε αυτήν την περίπτωση, η κατάσταση του συστήματός σας αλλάζει σε Προσοχή ή Σε κίνδυνο. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείτε να παραβλέψετε την κατάσταση προστασίας μιας συγκεκριμένης λειτουργίας, ώστε να διατηρηθεί η συνολική καλή κατάσταση του συστήματος. Για παράδειγμα, η Προστασία προγράμματος περιήγησης πρέπει να απενεργοποιηθεί για περιορισμένο χρόνο και η κατάσταση του συστήματος πρέπει να είναι Ασφαλής. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να παραβλέψετε την κατάσταση προστασίας της λειτουργίας Προστασία προγράμματος περιήγησης και έπειτα να απενεργοποιήσετε την επιλογή. Όταν παραβλέπετε την κατάσταση προστασίας μιας λειτουργίας, δεν επηρεάζεται η συνολική Κατάσταση συστήματος.

13 Έναρξη Για περισσότερες πληροφορίες 13 Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε ανά πάσα στιγμή την κατάσταση προστασίας της λειτουργίας που παραβλέφθηκε. Μπορείτε να παραβλέπετε ή να παρακολουθείτε την κατάσταση προστασίας μόνο επιλεγμένων λειτουργιών που διατίθενται στο παράθυρο ρυθμίσεων για προχωρημένους. Οι λειτουργίες είναι οι εξής: 1 Antivirus 1 Προστασία από προγράμματα spyware 1 Προστασία SONAR 1 Πρόληψη εισβολής 1 Προστασία ηλεκτρονικής αλληλογραφίας 1 Προστασία προγράμματος περιήγησης Για την παρακολούθηση της κατάστασης προστασίας μιας λειτουργίας 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus Online, κάντε κλικ στην επιλογή Για προχωρημένους. 2 Στο παράθυρο που εμφανίζεται, μετακινήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από το όνομα της λειτουργίας. 3 Στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, πραγματοποιήστε μία από τις παρακάτω ενέργειες: 1 Για να παραβλέψετε την κατάσταση προστασίας μιας λειτουργίας που επηρεάζει τη γενικότερη καλή κατάσταση του υπολογιστή σας, κάντε κλικ στο Παράβλεψη. 1 Για να παρακολουθήσετε την κατάσταση προστασίας μιας λειτουργίας που έχει αγνοηθεί, κάντε κλικ στην επιλογή Παρακολούθηση. Για περισσότερες πληροφορίες Πρόσβαση στη Βοήθεια Η τεκμηρίωση προϊόντος σάς βοηθά να χρησιμοποιήσετε το Norton AntiVirus Online. Μπορείτε να βρείτε τις πληροφορίες που χρειάζεστε στον υπολογιστή σας και στην τοποθεσία Συνεργατών στο Web. Η επιλογή Βοήθεια είναι διαθέσιμη για όλες τις δυνατότητες του προϊόντος Norton. Η επιλογή Βοήθεια παρέχει συνδέσμους σε πληροφορίες που σας βοηθούν στις συγκεκριμένες εργασίες που θέλετε να ολοκληρώσετε. Η ηλεκτρονική βοήθεια παρέχει έναν οδηγό για όλες τις λειτουργίες του προϊόντος. Πρόσβαση στη Βοήθεια 1 Στο επάνω μέρος του κύριου παραθύρου, κάντε κλικ στην επιλογή Υποστήριξη. 2 Στο αναπτυσσόμενο μενού, κάντε κλικ στην επιλογή Βοήθεια. Εκτύπωση ενός θέματος της Βοήθειας 1 Στο παράθυρο Βοήθεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Εκτυπωτής.

14 14 Έναρξη Για περισσότερες πληροφορίες 2 Κάντε κλικ στο ΟΚ.

15 Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών 4 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Λήψη του Οδηγού Norton Bootable Recovery Tool Λήψη του Οδηγού Norton Bootable Recovery Tool Εάν η προσπάθειά σας να εγκαταστήσετε ένα προϊόν Norton αποτύχει, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του Οδηγού Norton Bootable Recovery Tool. Αυτός ο εύχρηστος οδηγός σάς βοηθά να δημιουργήσετε το Norton Bootable Recovery Tool σε ένα CD, DVD ή USB key. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Norton Bootable Recovery Tool για να σαρώσετε τον υπολογιστή σας και να καταργήσετε απειλές ασφαλείας που εμποδίζουν την επιτυχή εγκατάσταση. w Συνιστάται να πραγματοποιήσετε λήψη και εγκατάσταση του Οδηγού Norton Bootable Recovery Tool σε έναν υπολογιστή που δεν παρουσιάζει απειλές ασφαλείας και να δημιουργήσετε σε αυτόν το Norton Bootable Recovery Tool. Αν δημιουργήσετε το Norton Bootable Recovery Tool σε έναν υπολογιστή που έχει μολυνθεί, ενδέχεται να μολυνθεί και το CD, το DVD ή το USB key ανάκτησης. Πρέπει να διαθέτετε ένα PIN ενεργοποίησης, για να χρησιμοποιήσετε το Norton Bootable Recovery Tool. Λήψη του Οδηγού Norton Bootable Recovery Tool από το Internet 1 Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης στο Web και επισκεφτείτε την παρακάτω διεύθυνση URL: 2 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη. Λήψη του Οδηγού Norton Bootable Recovery Tool από το Norton AntiVirus Online 1 Στο κύριο παράθυρο του Norton AntiVirus Online, κάντε κλικ στο στοιχείο Σάρωση τώρα. 2 Στο παράθυρο Σάρωση υπολογιστή, κάντε ένα από τα εξής: 1 Πατήστε Γρήγορη σάρωση. 1 Πατήστε Πλήρης σάρωση συστήματος.

16 16 Αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών Λήψη του Οδηγού Norton Bootable Recovery Tool 3 Στο κάτω μέρος του παραθύρου σάρωσης, δίπλα στην επιλογή Αν θεωρείτε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν κίνδυνοι, πατήστε κάντε κλικ εδώ. 4 Στην ιστοσελίδα Norton Rescue Tools, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη του Norton Bootable Recovery Tool. 5 Ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη.

17 Υποστήριξη 5 Αυτό το κεφάλαιο περιλαμβάνει τα εξής θέματα: 1 Πρόσβαση στην Αυτόματη επιδιόρθωση Norton Πρόσβαση στην Αυτόματη επιδιόρθωση Norton Αυτή η λειτουργία είναι διαθέσιμη για τα Norton 360 Online, Norton Internet Security Online και Norton AntiVirus Online. Η Αυτόματη επιδιόρθωση Norton παρέχει εργαλεία αυτόματης διάγνωσης για την επίλυση των συνηθισμένων ζητημάτων. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην Αυτόματη επιδιόρθωση Norton, επιλέξτε Υποστήριξη στο κύριο παράθυρο του προϊόντος. Πρόσβαση στην Αυτόματη επιδιόρθωση Norton 1 Στο κύριο παράθυρο του προϊόντος, κάντε κλικ στην επιλογή Υποστήριξη 2 Στην αναπτυσσόμενη λίστα, κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη υποστήριξης.

18 18 Υποστήριξη Πρόσβαση στην Αυτόματη επιδιόρθωση Norton

19 Ευρετήριο N Norton AntiVirus Online έναρξη 9 εικονίδιο 9 ενεργοποίηση 10 κύριο παράθυρο 10 Β Βοήθεια εκτύπωση 13 πρόσβαση 13 Ε ένδειξη κατάστασης ασφαλείας προβολή 12 Ένδειξη κατάστασης συστήματος αντιμετώπιση 11 εγκατάσταση προβλήματα 15 ενεργοποίηση διαδικασία 10 Ο Οδηγός Norton Bootable Recovery Tool εκτέλεση λήψης 15 Π Πληροφορίες για το Norton AntiVirus Online 5 Υ υπηρεσία ενεργοποίηση 10 υπολογιστής κατάσταση προστασίας 12 Υποστήριξη Αυτόματη επιδιόρθωση Norton 17 Κ κύριο παράθυρο Internet 11 Βοήθεια και υποστήριξη 11 Για προχωρημένους 11 επιλογές 10 λειτουργίες 10 Υπολογιστής 11 Υποστήριξη 10

20 Γρήγορη εγκατάσταση Το Norton AntiVirus Online περιλαμβάνει ενημερώσεις προστασίας και νέες δυνατότητες προϊόντος, όπως αυτές καθίστανται διαθέσιμες κατά την περίοδο ισχύος της συνδρομής. Με αυτή την υπηρεσία αποκτάτε το δικαίωμα χρήσης του προϊόντος σε έναν υπολογιστή ή σε έναν καθορισμένο αριθμό υπολογιστών, κατά τη διάρκεια της περιόδου συνδρομής, η οποία ξεκινά από τη στιγμή της αρχικής εγκατάστασης. Αυτή η υπηρεσία, η οποία ανανεώνεται, περιλαμβάνει ενημερώσεις προστασίας και νέες δυνατότητες προϊόντος, όπως αυτές καθίστανται διαθέσιμες κατά την περίοδο της ισχύος της, με την αποδοχή της Άδειας χρήσης της Symantec, η οποία συμπεριλαμβάνεται σε αυτό τπροϊόν και επιπλέον είναι διαθέσιμη σďנδιεύθυνση: Κατά την περίοδο συνδρομής μπορεί να προστίθενται, να τροποποιούνται ή να αφαιρούνται λειτουργίες προϊόντος. Πριν ξεκινήσετε, πρέπει να κλείσετε όλα τα ανοιχτά προγράμματα στον υπολογιστή και να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο Internet. Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Online Μπορείτε να εγκαταστήσετε το Norton AntiVirus Online από CD ή από ένα αρχείο που λαμβάνετε από το Internet. Για να εγκαταστήσετε το Norton AntiVirus Online 1 Πραγματοποιήστε μία από τις παρακάτω ενέργειες: Εάν εκτελείτε εγκατάσταση από CD, τοποθετήστε το CD στην οπτική μονάδα. Στα Windows Vista ή Windows XP, επιλέξτε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Online. Στα Windows 7 ή Windows 8, πατήστε Εκκίνηση εγκατάστασης Norton και στη συνέχεια πατήστε Εγκατάσταση του Norton AntiVirus Online. Εάν κάνατε λήψη αντιγράφου του Norton AntiVirus Online, κάντε διπλό κλικ στο αρχείο λήψης. 2 Κάντε κλικ στο σύνδεσμο Άδεια χρήσης Norton, διαβάστε την άδεια και κάντε κλικ στην επιλογή Κλείσιμο. 3 Αφού διαβάσετε την άδεια χρήσης, κάντε κλικ στην επιλογή Αποδοχή και εγκατάσταση. Τα προϊόντα Norton από τη Symantec προστατεύουν τους καταναλωτές από παραδοσιακές απειλές με antivirus, antispam και προστασία από spyware. Προστατεύουν επίσης από bots, παράλληλες λήψεις αρχείων και κλοπή ταυτότητας, ενώ δεν επιβαρύνουν τους πόρους του συστήματος. Επιπλέον, η Symantec παρέχει υπηρεσίες όπως online backup και PC Tuneup και είναι αξιόπιστη πηγή οικογενειακής ασφάλειας online. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ σε μια από τις παρακάτω συνδέσεις: Antivirus Antispam Προστασία από spyware Online Backup Πνευματικά δικαιώματα 2012 Symantec Corporation. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Οι επωνυμίες Symantec και Norton και το λογότυπο της Symantec είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα της Symantec Corporation ή των θυγατρικών της στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες. Άλλες επωνυμίες ενδέχεται να είναι εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Online Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton TM AntiVirus Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton Internet Security

Οδηγός χρήσης του Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας.

Διαβάστε περισσότερα

Norton Internet Security

Norton Internet Security TM Norton Internet Security Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης του Norton 360

Οδηγός χρήσης του Norton 360 Οδηγός χρήσης Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο των προϊόντων μας. Αυτό

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Norton 360TM Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση

Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Οδηγός χρήσης Δείτε πίσω για τη γρήγορη εγκατάσταση Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό.

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο προϊόντος

Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Internet Security Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συμφωνία

Διαβάστε περισσότερα

Norton Security. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton Security. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton Security Εγχειρίδιο προϊόντος Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός χρήσης. Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο.

Οδηγός χρήσης. Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Οδηγός χρήσης Προστατεύουμε περισσότερους ανθρώπους από περισσότερες online απειλές, από οποιονδήποτε στον κόσμο. Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, Είναι το σωστό. Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο

Διαβάστε περισσότερα

Norton. AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton. AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton TM AntiVirus Εγχειρίδιο προϊόντος Ενδιαφερθείτε για το Περιβάλλον μας, 'Είναι το σωστό.' Η Symantec έχει αφαιρέσει το εξώφυλλο από αυτό το εγχειρίδιο προκειμένου να μειώσει τον περιβαλλοντικό αντίκτυπο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης NEO Panda Antivirus 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET NOD32 Antivirus παρέχει κορυφαία προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015

F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 2 Περιεχόμενα F-Secure Anti-Virus for Mac 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.2 Πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι ο υπολογιστής μου προστατεύεται;...4

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης

Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Ενημερώσεις λογισμικού Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3

Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 F-Secure Anti-Virus for Mac 2014 Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Έναρξη...3 1.1 Τι πρέπει να κάνω μετά την εγκατάσταση;...4 1.1.1 Διαχείριση συνδρομής...4 1.1.2 Άνοιγμα του προϊόντος...4 1.2 Πώς

Διαβάστε περισσότερα

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint

Εγχειρίδιο Χρήστη. AirPrint Εγχειρίδιο Χρήστη AirPrint ΠΡΟΛΟΓΟΣ Έχει καταβληθεί κάθε προσπάθεια, για να διασφαλιστεί ότι οι πληροφορίες αυτού του εγγράφου είναι πλήρεις, ακριβείς και ενημερωμένες. Ο κατασκευαστής δεν αναλαμβάνει

Διαβάστε περισσότερα

Antivirus + Firewall

Antivirus + Firewall Panda Antivirus + Firewall NEO Titanium 2007 Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα εγγραφή online του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers

ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ. ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers ΣΥΝΤΟΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΟΔΗΓΗΣΗΣ Nokia Connectivity Cable Drivers Περιεχόμενα 1. Εισαγωγη...1 2. Τι πρέπει να διαθέτετε...1 3. Εγκατασταση Των Προγραμματων Οδηγησησ Nokia Connectivity

Διαβάστε περισσότερα

Norton 360. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton 360. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton 360 Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton 360 Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας συμφωνίας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σύμφωνα

Διαβάστε περισσότερα

Norton AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος

Norton AntiVirus. Εγχειρίδιο προϊόντος Norton AntiVirus Εγχειρίδιο προϊόντος Εγχειρίδιο προϊόντος Norton AntiVirus Το λογισμικό που περιγράφεται σε αυτό το βιβλίο παραχωρείται στο πλαίσιο μιας συμφωνίας άδειας χρήσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι κατοχυρωµένο εµπορικό σήµα της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσιών του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Ηνωµένες Πολιτείες. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi

Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Οδηγός ρυθμίσεων Wi-Fi Συνδέσεις Wi-Fi με τον Εκτυπωτή Σύνδεση με έναν υπολογιστή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση με ένα υπολογιστή απευθείας Σύνδεση με μια έξυπνη συσκευή μέσω δρομολογητή Wi-Fi Σύνδεση

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7

ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 ESET NOD32 ANTIVIRUS 7 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Internet Security είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

Σημείωση για το προϊόν

Σημείωση για το προϊόν Έναρξη από εδώ Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις ΗΠΑ. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς

Διαβάστε περισσότερα

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης

ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης ηµιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονοµασίες Windows και Windows Vista είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Σημαντικό! Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά την ενότητα Ενεργοποίηση υπηρεσίας του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες αυτής της ενότητας είναι απαραίτητες για τη διατήρηση της προστασίας του υπολογιστή σας.

Διαβάστε περισσότερα

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG

Αντιµετώπιση προβληµάτων MPEG MPEG Η ενότητα αυτή αφορά τους χρήστες καρδιολογίας που προβάλλουν αρχεία MPEG. Ανατρέξτε στα θέµατα που ακολουθούν για βοήθεια στα προβλήµατα που ενδεχοµένως αντιµετωπίζετε κατά την προβολή αρχείων MPEG.

Διαβάστε περισσότερα

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά

HDD Password Tool. Εγχειρίδιο χρήσης. Ελληνικά HDD Password Tool Εγχειρίδιο χρήσης Ελληνικά 1 Πίνακας περιεχομένων Κεφάλαιο 1: Εισαγωγή... 3 Εμπορικά σήματα... 4 Κεφάλαιο 2: Απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα... 5 - HDD Password Tool για Windows... 5

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer"

Οδηγός Χρήστη για τον RICOH Printer series Οδηγός Χρήστη για τον "RICOH Printer" Επισκόπηση Έκδοση για Windows Έκδοση για Mac Αντιμετώπιση προβλημάτων ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ Πώς θα διαβάσετε το εγχειρίδιο... 2 1. Επισκόπηση Εισαγωγή στο «RICOH

Διαβάστε περισσότερα

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης

Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Πολυμέσα Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-003 Ευπάθεια στον διακοµιστή http στο σύστηµα ESS / Ελεγκτή δικτύου θα µπορούσε να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite

Οδηγός γρήγορης εκκίνησης του PowerSuite Το PowerSuite είναι η ολοκληρωμένη λύση απόδοσης για τον υπολογιστή σας. Ενσωματώνοντας το RegistryBooster, το DriverScanner και το SpeedUpMyPC σε ένα ενιαίο περιβάλλον εργασίας σάρωσης, το PowerSuite

Διαβάστε περισσότερα

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή

Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Ασφαλείς εργασίες εκτύπωσης σε αναμονή Έκδοση 3.0 Οδηγός διαχειριστή Ιανουάριος 2016 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Λίστα ελέγχων ετοιμότητας για μαζική

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-004 Η ευπάθεια του διακοµιστή MicroServer της Xerox πιθανόν να µην επιτρέψει την πρόσβαση στην υπηρεσία. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1

Εκτύπωση online 4.0. Τεύχος 1 Εκτύπωση online 4.0 Τεύχος 1 2008 Nokia. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώµατος. Οι επωνυµίες Nokia, Nokia Connecting People και Nseries είναι εµπορικά σήµατα ή σήµατα κατατεθέντα της Nokia Corporation. Το

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι σήµα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες στο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8

ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 ESET NOD32 ANTIVIRUS 8 Microsoft Windows 8.1 / 8 / 7 / Vista / XP / Home Server 2003 / Home Server 2011 Οδηγός γρήγορης έναρξης Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET

Διαβάστε περισσότερα

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης

Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά Οδηγίες χρήσης Copyright 2007-2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Tηλέφωνο FC312E ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ Copyright Huawei Technologies Co., Ltd. 2011. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή και η μετάδοση οποιουδήποτε τμήματος της παρούσας, σε οποιαδήποτε

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονοµασία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης

Σύζευξη Bluetooth. Οδηγός χρήσης Σύζευξη Bluetooth Οδηγός χρήσης Copyright 2012, 2016 HP Development Company, L.P. Οι ονομασίες Microsoft, Windows και Windows Vista είναι σήματα κατατεθέντα της Microsoft Corporation στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Microsoft Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista / Home Server 2011 Κάντε κλικ εδώ για λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης αυτού του εγγράφου Το ESET Smart Security Premium είναι ένα λογισμικό

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525

LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M525 LASERJET ENTERPRISE FLOW MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης 2 M525 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή

Card Copy. Έκδοση 4.2. Οδηγός διαχειριστή Card Copy Έκδοση 4.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web Server...5

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 F-Secure Anti-Virus 2014 F-Secure Anti-Virus 2014 TOC 2 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...6 1.3 Εγκατάσταση και

Διαβάστε περισσότερα

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης

Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Συσκευές κατάδειξης και πληκτρολόγιο Οδηγός χρήσης Copyright 2009 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η ονομασία Windows είναι σήμα κατατεθέν της Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Κάρτες εξωτερικών µέσων

Κάρτες εξωτερικών µέσων Κάρτες εξωτερικών µέσων Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Java είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Sun Microsystems, Inc στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης

Internet Security. Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Οδηγός γρήγορης εκκίνησης Internet Security 2009 Σημαντικό! Παρακαλείσθε να διαβάσετε με προσοχή την ενότητα Ενεργοποίηση προϊόντος του παρόντος οδηγού. Οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτήν την ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Σημειώσεις και ειδοποιήσεις ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΗΜΕΙΩΣΗ υποδεικνύει σημαντικές πληροφορίες που σας βοηθούν να χρησιμοποιείτε καλύτερα τον υπολογιστή σας. ΠΡΟΣΟΧΗ:

Διαβάστε περισσότερα

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008

XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008 XEROX - ΕΛΤΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ XRX05-008 Η ευπάθεια του διακοµιστή διαδικτύου MicroServer της Xerox ενδέχεται να επιτρέψει µη εξουσιοδοτηµένη πρόσβαση. Το ακόλουθο λογισµικό και οι οδηγίες χρήστη παρέχονται για

Διαβάστε περισσότερα

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης

Εγκατάσταση του εκτυπωτή από το CD λογισμικού και τεκμηρίωσης Σελίδα 1 από 6 Οδηγός σύνδεσης Υποστηριζόμενα λειτουργικά συστήματα Μπορείτε να εγκαταστήσετε το λογισμικό του εκτυπωτή χρησιμοποιώντας το CD λογισμικού στα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα: Windows 8.1

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης

Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Ενηµερώσεις λογισµικού Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή

Φόρμες και Αγαπημένα. Έκδοση 5.2. Οδηγός διαχειριστή Φόρμες και Αγαπημένα Έκδοση 5.2 Οδηγός διαχειριστή Αύγουστος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Διαμόρφωση της εφαρμογής... 5 Πρόσβαση στον Embedded Web

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού

Archive Player Divar Series. Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Divar Series el Εγχειρίδιο χειρισμού Archive Player Πίνακας περιεχομένων el 3 Πίνακας περιεχομένων 1 Εισαγωγή 4 2 Λειτουργία 5 2.1 Εκκίνηση του προγράμματος 5 2.2 Παρουσίαση του κύριου

Διαβάστε περισσότερα

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά

OTOsuite. Εγχειρίδιο Εγκατάστασης. ελληνικά OTOsuite Εγχειρίδιο Εγκατάστασης ελληνικά Αυτό το έγγραφο περιγράφει τον τρόπο εγκατάστασης OTOsuite λογισμικού από DVD, μονάδα μνήμης ή συμπιεσμένο αρχείο zip. Απαιτήσεις συστήματος Επεξεργαστής 1.5 GHz

Διαβάστε περισσότερα

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα)

Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Ασύρµατη λειτουργία (µόνο σε επιλεγµένα µοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2006 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι επωνυµίες Microsoft και Windows είναι εµπορικά σήµατα κατατεθέντα της εταιρίας

Διαβάστε περισσότερα

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone

Εισαγωγή. Περιεχόμενα της συσκευασίας. Τεχνικές Προδιαγραφές. Απαιτήσεις συστήματος. Ελληνική Έκδοση. IP002 Sweex USB Internet Phone Εισαγωγή IP002 Sweex USB Internet Phone Αρχικά, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε το Sweex USB Internet Phone. Με αυτό το τηλέφωνο εύκολης σύνδεσης μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις μέσω Διαδικτύου. Για

Διαβάστε περισσότερα

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης

Πλατφόρμα Cloud. Έκδοση 1.0. Οδηγός χρήσης Πλατφόρμα Cloud Έκδοση 1.0 Οδηγός χρήσης Σεπτέμβριος 2017 www.lexmark.com Περιεχόμενα 2 Περιεχόμενα Ιστορικό αλλαγών...3 Επισκόπηση... 4 Ξεκινώντας...5 Απαιτήσεις συστήματος...5 Πρόσβαση στην Πλατφόρμα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης

LASERJET ENTERPRISE MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης LASERJET ENTERPRISE MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M725dn M725f M725z M725z+ Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη

Διαβάστε περισσότερα

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1

Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Αναλυτικός οδηγός της ενημέρωσης των Windows 8.1 Εγκατάσταση και ενημέρωση των Windows 8.1 Ενημερώστε το BIOS, εφαρμογές, προγράμματα οδήγησης και εκτελέστε το Windows Update Επιλέξτε τον τύπο εγκατάστασης

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο µπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι µοναδικές εγγυήσεις για προϊόντα και

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι πληροφορίες στο παρόν έγγραφο μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση. Οι μοναδικές εγγυήσεις για τα προϊόντα

Διαβάστε περισσότερα

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575

LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP. Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 LASERJET ENTERPRISE 500 COLOR MFP Συνοπτικές οδηγίες χρήσης M575 Εκτύπωση μιας αποθηκευμένης εργασίας Χρησιμοποιήστε την ακόλουθη διαδικασία για να εκτυπώσετε μια εργασία που είναι αποθηκευμένη στη μνήμη

Διαβάστε περισσότερα

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης

Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Τηλεχειριστήριο HP Mobile (Μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα) Οδηγός χρήσης Copyright 2008 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Οι ονομασίες Windows και Windows Vista είναι εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4. Κεφάλαιο 2: Έναρξη...7. Κεφάλαιο 3: Security Cloud...14. Κεφάλαιο 4: Σάρωση του υπολογιστή για επιβλαβή αρχεία...

Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4. Κεφάλαιο 2: Έναρξη...7. Κεφάλαιο 3: Security Cloud...14. Κεφάλαιο 4: Σάρωση του υπολογιστή για επιβλαβή αρχεία... Anti-Virus 2015 2 Περιεχόμενα Anti-Virus 2015 Περιεχόμενα Κεφάλαιο 1: Εγκατάσταση...4 1.1 Πριν από την πρώτη εγκατάσταση...5 1.2 Εγκατάσταση του προϊόντος για πρώτη φορά...5 1.3 Εγκατάσταση και αναβάθμιση

Διαβάστε περισσότερα

Marmitek UltraViewPro 1

Marmitek UltraViewPro 1 IP CAMERA SERIES IP Eye Anywhere 10 11 20 21 470 IP RoboCam 10 11 21 541 641 ULTRAVIEW PRO ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1..1 ΕΙΣΑΓΩΓΗ....1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2.. 2 ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ... 2 ΚΕΦΑΛΑΙΟ......3 ΧΡΗΣΗ MARMITEK Ultraview

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ

ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ ΕΓΧΕΙΡΙ ΙΟ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΙΚΤΥΟ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ σ. 1 από 18 _ Εγχειρίδιο ρυθµίσεων για την πρόσβαση σε ηλεκτρονικούς πόρους bibliotecas Εγχειρίδιο

Διαβάστε περισσότερα

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης

Εξωτερικές συσκευές. Οδηγός χρήσης Εξωτερικές συσκευές Οδηγός χρήσης Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Η επωνυµία Windows είναι εµπορικό σήµα κατατεθέν της εταιρείας Microsoft Corporation στις Η.Π.Α. Οι πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα