Αριθμός Πολιτικής: ADM-CRP-008 Αντικαθιστά: Φιλανθρωπική Περίθαλψη Ιανουάριος 2016 Ισχύς: Ιούλιος 2016

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Αριθμός Πολιτικής: ADM-CRP-008 Αντικαθιστά: Φιλανθρωπική Περίθαλψη Ιανουάριος 2016 Ισχύς: Ιούλιος 2016"

Transcript

1 Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Περιφερειακό Δίκτυο Υγείας St. Joseph Οικονομικές Υπηρεσίες Ασθενών Αριθμός Πολιτικής: ADM-CRP-008 Αντικαθιστά: Φιλανθρωπική Περίθαλψη Ιανουάριος 2016 Ισχύς: Ιούλιος 2016 Εξουσιοδότηση: David Lim, Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών Penn State Health St. Joseph Έγκριση: Dan Angel, Γενικός Διευθυντής Κύκλου Εσόδων Σκοπός: Ο ορισμός των κριτηρίων βάσει των οποίων αιτείται και εγκρίνεται οικονομική βοήθεια για ασθενείς που πληρούν τα κριτήρια και έχουν λάβει επείγουσα και άλλη ιατρικώς απαραίτητη περίθαλψη, σύμφωνα με την αποστολή του Περιφερειακού Δικτύου Υγείας Penn State Health St. Joseph (PSHSJ). Δήλωση αξιών Η παρούσα πολιτική αντανακλά τις ηθικές μας αξίες της Ακεραιότητας και της Ευσπλαχνίας και ισχύει για το PSHSJ ή τις συνδεδεμένες εγκαταστάσεις του, ενδεικτικά το St. Joseph Medical Center, το St. Joseph Medical Group και το SJ Health Services LLC. Κατευθυντήριες γραμμές Διαδικασίας 1. ΟΡΙΣΜΟΙ: a) Οικονομική Βοήθεια σημαίνει δυνατότητα λήψης δωρεάν περίθαλψης ή περίθαλψης με έκπτωση. Οι ασθενείς που είναι ανασφάλιστοι/ασφαλισμένοι και λαμβάνουν ιατρικώς απαραίτητη περίθαλψη, που δεν πληρούν τα κριτήρια για κυβερνητική ή άλλη ασφαλιστική κάλυψη και των οποίων το οικογενειακό εισόδημα βρίσκεται στο 300% ή κάτω από το 300% του ομοσπονδιακού επιπέδου φτώχειας των ΗΠΑ θα πληρούν τα κριτήρια για δωρεάν περίθαλψη υπό την αιγίδα της παρούσας πολιτικής. b) Ανασφάλιστος Ασθενής είναι το άτομο που δεν έχει υγειονομική περίθαλψη από τρίτο ασφαλιστικό φορέα, πρόγραμμα ERISA (Νόμος περί συνταξιοδοτικής ασφάλισης των εργαζομένων), το Ομοσπονδιακό Πρόγραμμα Υγειονομικής Περίθαλψης (συμπεριλαμβανομένων των Ομοσπονδιακών ή Πολιτειακών Health Insurance Marketplace, των προγραμμάτων Medicare, Medicaid, SCHIP και Tricare), Αποζημίωση Εργαζομένων, Ιατρικούς Αποταμιευτικούς Λογαριασμούς ή άλλη κάλυψη για το σύνολο ή τμήμα του λογαριασμού. Ασθενείς που έχουν εξαντλήσει την κάλυψη υγειονομικής ασφάλισης ή που λαμβάνουν υπηρεσίες που δεν καλύπτονται όπως περιγράφονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο του ασθενή δεν θα θεωρούνται ανασφάλιστοι.

2 c) Η Οικονομική Βοήθεια κατά Τεκμήριο αναφέρεται στα άτομα που θεωρούνται άπορα και πληρούν τα κριτήρια για Οικονομική Βοήθεια, όταν παρέχονται επαρκής πληροφορίες από τους ασθενείς ή μέσω τεχνολογικών πηγών, οι οποίες επιτρέπουν στο PSHSJ να καθορίσει εάν οι ασθενείς πληρούν τα κριτήρια για Οικονομική Βοήθεια. Στη Φιλανθρωπική Περίθαλψη κατά Τεκμήριο περιλαμβάνονται, ενδεικτικά, οι εξής κατηγορίες ασθενών: άστεγοι, χωρίς εισόδημα, όσοι πληρούν τα κριτήρια για προγράμματαγυναίκες, Βρέφη και Παιδιά (Women, Infants and Children, WIC), όσοι πληρούν τα κριτήρια για κουπόνια σίτισης, ασθενείς με δηλωμένη ως έγκυρη διεύθυνση μια κατοικία χαμηλού εισοδήματος, θανόντες ασθενείς χωρίς γνωστή περιουσία ή όσοι πληρούν τα κριτήρια για το πρόγραμμα Medicaid ή για προγράμματα συνταγογράφησης χρηματοδοτούμενα από το κράτος. d) Ιατρικώς Απαραίτητες θεωρούνται οι υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης τις οποίες ένας πάροχος, επιδεικνύοντας συνετή κλινική κρίση, θα παρείχε σε έναν ασθενή, με σκοπό την πρόληψη, την αξιολόγηση, τη διάγνωση ή τη θεραπεία μιας ασθένειας, ενός τραυματισμού ή μιας νόσου και των συμπτωμάτων της, ενώ οι υπηρεσίες αυτές πρέπει να πληρούν τα εξής κριτήρια: 1) Να συμμορφώνονται με τα γενικώς αποδεκτά πρότυπα ιατρικής πρακτικής i. Για τους σκοπούς αυτούς, ως «γενικώς αποδεκτά πρότυπα ιατρικής πρακτικής» θεωρούνται τα πρότυπα που βασίζονται σε αξιόπιστα επιστημονικά στοιχεία δημοσιευμένα σε ιατρική βιβλιογραφία που έχει αξιολογηθεί από ομοτίμους γενικά αποδεκτή από τη σχετική ιατρική κοινότητα ή άλλως συνεπή με τα πρότυπα που ορίζονται σε ζητήματα πολιτική που σχετίζονται με την κλινική κρίση. 2) Να είναι κλινικώς κατάλληλες, από άποψη τύπου, συχνότητας, εύρους, θέσης και διάρκειας και θεωρούνται αποτελεσματικές για την ασθένεια, τον τραυματισμό ή τη νόσο του ασθενή 3) Να μην διεξάγονται πρωτίστως για διευκόλυνση του ασθενή, του ιατρού ή άλλου παρόχου υγειονομικής περίθαλψης και να μην έχουν μεγαλύτερο κόστος από κάποια εναλλακτική υπηρεσία ή αλληλουχία υπηρεσιών τουλάχιστον εξίσου πιθανόν να προσφέρουν ισοδύναμα θεραπευτική ή διαγνωστικά αποτελέσματα όσον αφορά τη διάγνωση ή τη θεραπεία της ασθένειας, του τραυματισμού ή της νόσου του συγκεκριμένου ασθενή. 4) Οι υπηρεσίες, τα αντικείμενα ή οι επεμβάσεις που θεωρούνται ερευνητικά ή πειραματικά θα αντιμετωπίζονται κατά περίπτωση. 5) Το PSHSJ τηρεί τις Ηθικές και Θρησκευτικές Οδηγίες για Υπηρεσίες Υγειονομικής Περίθαλψης της Καθολικής Εκκλησίας e) Τα Ομοσπονδιακά Επίπεδα Εισοδήματος Φτώχειας δημοσιεύονται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικών Υπηρεσιών (Department of Health and Human Services, HHS) στο Ομοσπονδιακό Μητρώο κάθε χρόνο τον Ιανουάριο.

3 f) Ορισμός Συνήθων Χρεώσεων (Amounts Generally Billed, AGB): Η Συνήθης Χρέωση ή ο περιορισμός στις ακαθόριστες χρεώσεις υπολογίζεται από το PSHSJ με χρήση της μεθοδολογίας lookback σύμφωνα με τον τελικό κανόνα 501(r) της IRS. Το PSHSJ θα χρησιμοποιεί αυτήν τη μεθοδολογία για τον υπολογισμό της μέσης πληρωμής όλων των απαιτήσεων που καταβάλλονται από τους ιδιωτικούς ασφαλιστές υγείας και το Medicare. Τα άτομα που πληρούν τα κριτήρια δεν θα χρεώνονται περισσότερο από τις συνήθεις χρεώσεις για επείγουσα ή ιατρικώς απαραίτητη μόνο περίθαλψη. Το PSHSJ θα διαθέτει ένα δωρεάν έντυπο αντίγραφο του τρέχοντος υπολογισμού των Συνήθων Χρεώσεων στους ασθενείς που το ζητούν. g) Ως Μετρήσιμα Περιουσιακά Στοιχεία ορίζονται τα περιουσιακά στοιχεία που θεωρούνται διαθέσιμα για αποπληρωμή υποχρεώσεων υγειονομικής περίθαλψης, όπως μετρητά/τραπεζικοί λογαριασμοί, πιστοποιητικά καταθέσεων, ομόλογα, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια ή συνταξιοδοτικές παροχές. Όπως ορίζεται στο Δελτίο Οικονομικής Βοήθειας του Υπουργείου Υπηρεσιών Υγείας (Department of Health Services, DHS), το Hospital Uncompensated Care Program (Πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης Χωρίς Αποζημίωση) και το Charity Plans Countable Assets (Μετρήσιμα Περιουσιακά Στοιχεία Φιλανθρωπικών Προγραμμάτων) δεν περιλαμβάνουν μη ρευστά περιουσιακά στοιχεία, όπως σπίτια, οχήματα και οικιακά αγαθά. 2. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: a) Η παρούσα Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας, η Αίτηση Οικονομικής Βοήθειας και μια σύνοψη σε απλή γλώσσα θα διατίθενται στο κοινό κατόπιν αιτήματος. b) Οι καταστάσεις χρέωσης των ασθενών θα περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα οικονομικής βοήθειας. c) Κοινοποίηση της διαθεσιμότητας αυτού του προγράμματος θα αναρτάται στους χώρους εγγραφής ασθενών εντός του νοσοκομείου και των κλινικών, καθώς και στον ιστότοπο του PSHSJ. d) Η Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας και αιτήσεις θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους χώρους των κλινικών για εξωτερικούς ασθενείς. e) Εάν η κύρια γλώσσα οποιουδήποτε πληθυσμού ομιλείται από το 5% των κατοίκων εντός της γεωγραφικής περιοχή του PSHSJ, η Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας θα είναι διαθέσιμη στη γλώσσα αυτή. f) Η Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας και αιτήσεις θα είναι διαθέσιμες σε εκδηλώσεις εκτός δομών της κοινότητας στις οποίες συμμετέχει το PSHSJ. 3. ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΛΗΤΑΣ a) Η Οικονομική Βοήθεια εγκρίνεται βάσει οικογενειακού εισοδήματος που είναι έως το 300% του Ομοσπονδιακού Επιπέδου Φτώχειας. Οι ασθενείς που πληρούν τα κριτήρια θα δικαιούνται 100% δωρεάν περίθαλψη για ιατρικώς απαραίτητες υπηρεσίες που προκύπτουν. b) Η αξιολόγηση για Οικονομική Βοήθεια ξεκινάει με τη συμπλήρωση της Αίτησης Οικονομικής Βοήθειας. Πρέπει να είναι πλήρης, υπογεγραμμένη από τον εγγυητή και με τρέχουσα ημερομηνία. (Βλ. Επισυναπτόμενο έγγραφο)

4 c) Ο ασθενής πρέπει να είναι πολίτης Ηνωμένων Πολιτειών ή νόμιμος μόνιμος κάτοικος. (Πρέπει να κατοικεί στις Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον έναν χρόνο) d) Ο ασθενής πρέπει να κάνει αίτηση για το πρόγραμμα Medical Assistance (Ιατρική Βοήθεια), την Ομοσπονδιακή ή Πολιτειακή Insurance Marketplace (εκτός αν παρέχεται απόδειξη εξαίρεσης) ή άλλη τρίτη πηγή πληρωμής προτού λάβει έγκριση για Οικονομική Βοήθεια. e) Όλες οι λοιπές επιλογές πληρωμής ιατρικών λογαριασμών να έχουν εξαντληθεί, ενδεικτικά: εκκλησία ή ιδιωτική συγκέντρωση χρημάτων και φιλανθρωπικά προγράμματα ή δωρεές. Μη συνεργασία εκ μέρους του ασθενή ή του εγγυητή για την επιδίωξη εναλλακτικών επιλογών πληρωμής ενδέχεται να προκαλέσει τον αποκλεισμό από την εξέταση της Οικονομικής Βοήθειας. 4. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΙΤΗΣΗΣ 1) Ενδέχεται να μην προσφερθεί Οικονομική Βοήθεια, σε περίπτωση που ο ασθενής διαθέτει επαρκή Μετρήσιμα Περιουσιακά Στοιχεία για την αποπληρωμή των λογαριασμών του και η ρευστοποίηση αυτών των Μετρήσιμων Περιουσιακών Στοιχείων δεν θα προκαλέσει δυσανάλογη δυσκολία στον ασθενή. 2) Οικονομική Βοήθεια θα χορηγείται σε κάθε θανόντα ασθενή με βάση τα κριτήρια που ορίζονται στη Διαδικασία για Θανόντες Ασθενείς. 3) Ως απόρροια των προγραμμάτων με κλινικές δωρεάν περίθαλψης, ενδέχεται να χορηγηθεί οικονομική βοήθεια με βάση τις οικονομικές πληροφορίες που συλλέγονται ή προσδιορίζονται από την κλινική δωρεάν περίθαλψης. 4) Οι υπηρεσίες, αντικείμενα ή επεμβάσεις που θεωρούνται προαιρετικά όπως, ενδεικτικά, αισθητικές επεμβάσεις, γυαλιά, βοηθήματα ακοής, ορισμένες επεμβάσεις γαστρικής παράκαμψης και τυχόν περιορισμοί σύμφωνα με τις Ηθικές και Θρησκευτικές Οδηγίες για Υπηρεσίες Υγειονομικής Περίθαλψης της Καθολικής Εκκλησίας. 5) Τα ασφαλιστικά προγράμματα που βασίζονται στο εισόδημα με συμμετοχή ή υπόλοιπα ασθενή που εκπίπτουν ενδέχεται να θεωρηθεί ότι πληρούν τα κριτήρια για Οικονομική Βοήθεια. 6) Η περίοδος καταλληλότητας για Οικονομική Βοήθεια είναι ένα έτος. Το PSHSJ διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει νέα αίτηση και αξιολόγηση της δυνατότητας του ασθενή να πληρώσει κατά τη διακριτική του ευχέρεια. a) Οι αιτήσεις Οικονομικής Βοήθειας θα είναι διαθέσιμες στο διαδίκτυο μέσω του ιστότοπου του PSHSJ, σε οποιαδήποτε φυσική εγκατάσταση του PSHSJ ή μέσω ταχυδρομείου USPS κατόπιν γραπτού αιτήματος. b) Πρέπει να παρέχονται συμπληρωμένα τα ακόλουθα συνοδευτικά έγγραφα τεκμηρίωσης, ώστε να διασφαλίζεται ότι ο ασθενής πληροί τα κριτήρια εισοδήματος και μεγέθους οικογένειας όπως αυτά ορίζονται στην ενότητα 5 (Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας, Μέθοδος και Διαδικασία Αξιολόγησης) της παρούσας πολιτικής.

5 1) Πιο πρόσφατα υποβληθείσα Ομοσπονδιακή Φορολογική Δήλωση Εισοδήματος 2) Τέσσερα (4) πιο πρόσφατα στελέχη πληρωμής 3) Τέσσερις (4) πιο πρόσφατες τραπεζικές δηλώσεις 4) Καθορισμός Εισοδήματος Κοινωνικής Ασφάλισης 5) Εισόδημα από επίδομα ανεργίας 6) Εισόδημα από σύνταξη 7) Επιβεβαίωση διανομής από περιουσίες ή διακανονισμούς υποχρεώσεων (δεν θα εξετάζεται η παροχή Οικονομικής Βοήθειας έως τον τελικό διακανονισμό της περιουσίας ή την επίλυση των διαφορών) 8) Προσδιορισμός Medical Assistance ή Health Insurance Marketplace 9) Απόδειξη υπηκοότητας ή νόμιμου καθεστώτος μόνιμης διαμονής (πράσινη κάρτα) 10) Εάν το νοικοκυριό δεν διαθέτει κανένα εισόδημα, επιστολή από το άτομο που βοηθάει με τα έξοδα διαβίωσης 11) Οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θεωρείται απαραίτητη από το PSHSJ για την επαρκή αξιολόγηση της αίτησης οικονομικής βοήθειας, προκειμένου να προσδιοριστεί εάν πληρούνται τα κριτήρια για Οικονομική Βοήθεια. c) Σε περίπτωση που οι παρεχόμενες πληροφορίες εντός της αίτησης δεν επαρκούν για τον σωστό προσδιορισμό, θα υπάρξει επικοινωνία με τον εγγυητή για την παροχή πρόσθετων πληροφοριών. 5. ΜΕΘΟΔΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ a) Τα επίπεδα έγκρισης για Οικονομική Βοήθεια έχουν ως εξής: Επίπεδα προσωπικού: Διευθυντής Διευθυντής Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών ή το άτομο που έχει ορίσει Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών ή το άτομο που έχει ορίσει Επικεφαλής Οικονομικών Υπηρεσιών Ποσό: < $500 <$5.000 <$ <$ >$ b) Μόλις η αίτηση ολοκληρωθεί, θα εξεταστεί και το κατάλληλο επίπεδο προσωπικού θα αποφανθεί επ' αυτής. Ο ασθενής ή ο εγγυητής θα λάβει τηλεφώνημα ή/και επιστολή για την ανακοίνωση της απόφασης. c) Η απόφαση σχετικά με την Οικονομική Βοήθεια θα καταγράφεται αναλόγως στον λογαριασμό του ασθενή (δηλ. στα συστήματα τιμολόγησης του Meditech).

6 d) Εάν κάποιος ασθενής πληροί τα κριτήρια για Οικονομική Βοήθεια καθώς και για παροχές βάσει του νόμου COBRA, ως ίδρυμα, το PSHSJ μπορεί να επιλέξει να πληρώνει το μηνιαίο ασφάλιστρο. e) Κατόπιν έγκρισης οικονομικής βοήθειας, χρέη που αναφέρονται σε εταιρείες παροχής πληροφοριών πιστοληπτικής ικανότητας θα ανακαλούνται εντός 30 ημερών. f) Μόλις τεθούν σε ισχύ οι ρυθμίσεις της οικονομικής βοήθειας στις υποχρεώσεις του ασθενή, οι καταβληθείσες ή μεταγενέστερες πληρωμές που λαμβάνονται για υπηρεσίες που καλύπτονται από την έγκριση οικονομικής βοήθειας θα επιστρέφονται στον ασθενή. g) Οι ασθενείς των οποίων οι υποχρεώσεις έχουν ήδη παραπεμφθεί σε φορέα είσπραξης οφειλών διατηρούν το δικαίωμα αίτησης και λήψης έγκρισης για οικονομική βοήθεια. h) Σε περίπτωση έγκρισης της οικονομικής βοήθειας, το αρμόδιο μέλος του προσωπικού θα καταχωρήσει την προσαρμογή του συστήματος και θα προσδιορίσει και εξετάσει όλες τις εκκρεμείς περιπτώσεις που βρίσκονται στον αριθμό ιατρικού φακέλου του ασθενή και θα εφαρμόσει την έκπτωση οικονομικής βοήθειας σε αυτές τις περιπτώσεις που καλύπτονται από την έγκριση της οικονομικής βοήθειας. 1) Αποτυχία επικοινωνίας με την υπηρεσία παροχής οικονομικών συμβουλών ή/και ολοκλήρωσης της αίτησης ενδέχεται να οδηγήσει στις ενέργειες που περιγράφονται στην Πολιτική Πίστωσης Ασθενών και Εισπράξεων, ADM-CRP-64. 2) Αντίγραφο της οικονομικής αίτησης ή/και των οικονομικών πληροφοριών διατηρείται για επτά χρόνια, σύμφωνα με τις πολιτικές διατήρησης δεδομένων του PSHSJ. 3) Για πρόσθετα αιτήματα για οικονομική βοήθεια εντός του ίδιου ημερολογιακού έτους ενδέχεται να μην απαιτούνται υποστηρικτικά έγγραφα τεκμηρίωσης, εκτός αν υφίστανται αλλαγές στις πληροφορίες που υπάρχουν ήδη στον φάκελο. 4) Η Διοίκηση μπορεί να αποφανθεί κατά τη διακριτική της ευχέρεια για ελαφρυντικές περιστάσεις όπως, ενδεικτικά: (ακολουθούν παραδείγματα) (i) Το εισόδημα του ασθενή υπερβαίνει τις κατευθυντήριες γραμμές της οικονομικής βοήθειας, ωστόσο το ιατρικό χρέος του υπερβαίνει το ετήσιο εισόδημά του λόγω καταστροφικού ιατρικού συμβάντος. (ii) Ο ασθενής λαμβάνει ένα ποσό από δικαστικό διακανονισμό το οποίο είναι μικρότερο από το υπόλοιπο και δεν διαθέτει επαρκή προσωπικά Μετρήσιμα Περιουσιακά Στοιχεία/επαρκές προσωπικό εισόδημα για την αποπληρωμή της διαφοράς. (iii) Ο ασθενής είναι πρόθυμος να δανειστεί χρήματα για την αποπληρωμή, αλλά δεν πληροί τα κριτήρια για το σύνολο του οφειλόμενου ποσού (απαιτείται επαλήθευση από το δανειοδοτικό ίδρυμα). (iv) Ο ασθενής είναι πρόθυμος να ρευστοποιήσει άλλα περιουσιακά στοιχεία που καλύπτουν τμήμα του υπολοίπου.

7 (v) Η οικονομική αίτηση του ασθενούς δεν είναι πλήρης, αλλά παρέχονται επαρκείς εισοδηματικές/οικονομικές πληροφορίες για τη λήψη απόφασης. 6) Όλες οι πολιτικές που αναφέρονται στο παρόν έγγραφο είναι διαθέσιμες για ανάγνωση στον ιστότοπο του PSHSJ, καθώς και διαθέσιμες για εκτύπωση κατόπιν αιτήματος. 7) Η παρούσα πολιτική ορίζει το πλαίσιο ενός εθελοντικού, φιλανθρωπικού στόχου του Περιφερειακού Δικτύου Υγείας Penn State St. Joseph. Συνεπώς, ούτε η παρούσα πολιτική ούτε τυχόν παράβαση αυτής μπορεί να θεωρηθεί ότι επιφέρει οποιαδήποτε νομική υποχρέωση εκ μέρους του νοσοκομείου ή οποιοδήποτε δικαίωμα σε ασθενείς ή τρίτους. ΑΤΟΜΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Διευθυντής, Οικονομικές Υπηρεσίες Ασθενών Ελέγχθηκε: 06/16 Αναθεωρήθηκε: 06/16 Οικονομικές Υπηρεσίες Ασθενών Αριθμός Πολιτικής: ADM-CRP-008 Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Ισχύς: Ιούλιος 2016

Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας. Κύκλος Εσόδων Penn State Health - Community Medical Group

Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας. Κύκλος Εσόδων Penn State Health - Community Medical Group Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Κύκλος Εσόδων Penn State Health - Community Medical Group PSHCMG-051 Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 13 Σεπτεμβρίου 2017 ΣΚΟΠΟΣ Ο ορισμός των κριτηρίων βάσει των οποίων αιτείται

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική οικονομικής βοήθειας. St. Joseph Regional Health Network Οικονομικές υπηρεσίες ασθενών

Πολιτική οικονομικής βοήθειας. St. Joseph Regional Health Network Οικονομικές υπηρεσίες ασθενών Πολιτική οικονομικής βοήθειας St. Joseph Regional Health Network Οικονομικές υπηρεσίες ασθενών ADM-CRP-008 Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 11/19/2018 ΣΚΟΠΟΣ Ο ορισμός των κριτηρίων βάσει των οποίων αιτείται

Διαβάστε περισσότερα

Εγκρίθηκε: Dan Angel, Ανώτερος Διευθυντής Κύκλος Εσόδων

Εγκρίθηκε: Dan Angel, Ανώτερος Διευθυντής Κύκλος Εσόδων Πολιτική Οικονομική Βοήθειας Hershey Medical Center Οικονομικές Υπηρεσίες Ασθενών Αντικαθιστά: Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Οκτώβριος 2010 Αριθμός Πολιτικής: PFS- 051 Σε Ισχύ: July 2016 Εξουσιοδοτήθηκε:

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ENGLEWOOD HOSPITAL AND MEDICAL CENTER. Σύνοψη σε Απλή και Κατανοητή Γλώσσα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ENGLEWOOD HOSPITAL AND MEDICAL CENTER. Σύνοψη σε Απλή και Κατανοητή Γλώσσα ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ENGLEWOOD HOSPITAL AND MEDICAL CENTER Σύνοψη σε Απλή και Κατανοητή Γλώσσα Σε συμμόρφωση με την Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας του EHMC (βλ. πληροφορίες παρακάτω), όλοι

Διαβάστε περισσότερα

Swedish Covenant Hospital

Swedish Covenant Hospital Swedish Covenant Hospital Τμήμα 02 Οικονομικές Υπηρεσίες Κέντρο κόστους 907 Χρέωση ασθενών Πολιτική 07 Υποβλήθηκε από: Thomas Garvey, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος Εγκρίθηκε από:

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία T του είναι μια αίτηση για οικονομική αρωγή (επίσης γνωστή ως φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) στο ST Joseph υγείας. Ομοσπονδιακή και πολιτειακή

Διαβάστε περισσότερα

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία

Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Φροντίδα/οικονομική βοήθεια μορφή οδηγίες εφαρμογής φιλανθρωπία Αυτή είναι μια αίτηση για οικονομική αρωγή (επίσης γνωστή ως φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) πρόνοια υγείας και τις υπηρεσίες. Ομοσπονδιακή και

Διαβάστε περισσότερα

Swedish Covenant Hospital

Swedish Covenant Hospital Swedish Covenant Hospital Τμήμα 02 Οικονομικές Υπηρεσίες Κέντρο κόστους 907 Χρέωση ασθενών Πολιτική 07 Υποβλήθηκε από: Thomas Garvey, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος Εγκρίθηκε από:

Διαβάστε περισσότερα

HackensackUMC Pascack Valley Medical Center

HackensackUMC Pascack Valley Medical Center HackensackUMC Pascack Valley Medical Center ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΑΡΧΕΣ Ημερομηνία ισχύος: 1 Ιανουαρίου 2017 Αποτελεί πολιτική του Ιατρικού Κέντρου HackensackUMC Pascack Valley Medical

Διαβάστε περισσότερα

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: Σελίδα 1 από 7 Σελίδα 1 από 7 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Η Πολιτική Είσπραξης (εφεξής η «Πολιτική») αποσκοπεί στην προώθηση της πρόσβασης των ασθενών σε ποιοτική υγειονομική περίθαλψη, ελαχιστοποιώντας

Διαβάστε περισσότερα

ΜΠΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ

ΜΠΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ ΜΠΣ «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ: ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΘΕΜΑ: ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΗΠΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ 2014 ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ

Διαβάστε περισσότερα

LOMA LINDA UNIVERSITY BEHAVIORAL MEDICINE CENTER ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

LOMA LINDA UNIVERSITY BEHAVIORAL MEDICINE CENTER ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ LOMA LINDA UNIVERSITY BEHAVIORAL MEDICINE CENTER ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΩΔΙΚΟΣ: BC-55 ΣΕ ΙΣΧΥ: 12/2017 ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ: Νέο ΣΕΛΙΔΑ: 1 από 5 1. ΣΚΟΠΟΣ 1.1. Η παρούσα πολιτική

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Πίστωσης Ασθενών και Εισπράξεων

Πολιτική Πίστωσης Ασθενών και Εισπράξεων Πολιτική Πίστωσης Ασθενών και Εισπράξεων Κύκλος Εσόδων Penn State Health RC-002 Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 11/5/2017 ΣΚΟΠΟΣ Η παροχή σαφών και συνεκτικών κατευθυντήριων γραμμών για τη διενέργεια εργασιών

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα 02 Οικονομικές Υπηρεσίες Κέντρο κόστους 907 Τιμολόγηση ασθενών Πολιτική 07 Φιλανθρωπική περίθαλψη ή Περίθαλψη με έκπτωση

Τμήμα 02 Οικονομικές Υπηρεσίες Κέντρο κόστους 907 Τιμολόγηση ασθενών Πολιτική 07 Φιλανθρωπική περίθαλψη ή Περίθαλψη με έκπτωση Τμήμα 02 Οικονομικές Υπηρεσίες Κέντρο κόστους 907 Τιμολόγηση ασθενών Πολιτική 07 Υποβλήθηκε από: Thomas Garvey, Ανώτερος Αντιπρόεδρος, Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος Εγκρίθηκε από: [υπογραφή] Πρόεδρος/Διευθύνων

Διαβάστε περισσότερα

Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα Τοποθεσία/κέντρο: Τμήμα:

Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα Τοποθεσία/κέντρο: Τμήμα: Τίτλος: Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Πολιτική Διαδικασία Οδηγία Άλλο: Advocate Health Care Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα Τοποθεσία/κέντρο: Τμήμα: I. ΣΚΟΠΟΣ A. Ο βασικός σκοπός της Advocate Health Care (AHC)

Διαβάστε περισσότερα

NYU Langone Hospitals Επισκόπηση οικονομικής στήριξης

NYU Langone Hospitals Επισκόπηση οικονομικής στήριξης NYU Langone Hospitals Επισκόπηση οικονομικής στήριξης Η NYU Langone Hospitals αναγνωρίζει ότι υπάρχουν στιγμές που ασθενείς οι οποίοι χρειάζονται περίθαλψη αντιμετωπίζουν δυσκολία να πληρώσουν τις παρεχόμενες

Διαβάστε περισσότερα

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: C106 Σελίδα 1 από 9

NewYork-Presbyterian Hospital Τοποθεσία: Όλα τα κέντρα Εγχειρίδιο Πολιτικών και Διαδικασιών Νοσοκομείου Αριθμός: C106 Σελίδα 1 από 9 Σελίδα 1 από 9 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Σύμφωνα με το νόμο για τη δημόσια υγεία της πολιτείας της Νέας Υόρκης (τμήμα 2807-k-9-a) και τον Κώδικα Εγχώριου Εισοδήματος

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΟΥ. Κατηγορία: Χρηματοδότηση Αρ. πολιτικής: PH νοσηλευόμενους ασθενείς Σελίδα: 1 από 13

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΙΛΟΥ. Κατηγορία: Χρηματοδότηση Αρ. πολιτικής: PH νοσηλευόμενους ασθενείς Σελίδα: 1 από 13 Κατηγορία: Χρηματοδότηση Αρ. πολιτικής: PH-210-0002 νοσηλευόμενους ασθενείς Σελίδα: 1 από 13 Τίτλος υπεύθυνου Γενικός Οικονομικός Διευθυντής διαχείρισης έργου: Ημερομηνία αρχικής πολιτικής: 04/01/2012

Διαβάστε περισσότερα

ST. VINCENT S MEDICAL CENTER. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ισχύει από τις 9 Μαΐου 2017

ST. VINCENT S MEDICAL CENTER. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ισχύει από τις 9 Μαΐου 2017 ST. VINCENT S MEDICAL CENTER ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ Ισχύει από τις 9 Μαΐου 2017 ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΡΧΕΣ Αποτελεί πολιτική του ιατρικού κέντρου St. Vincent Medical Center (o «Οργανισμός») να διασφαλίσει

Διαβάστε περισσότερα

Κατηγορία: SYS.MIS.FAP Σελίδα 1 από 15 Εγκρίθηκε από: Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Bon Secours Health System ( BSHSI )

Κατηγορία: SYS.MIS.FAP Σελίδα 1 από 15 Εγκρίθηκε από: Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Bon Secours Health System ( BSHSI ) Πολιτική/Διαδικασία Τίτλος: Οικονομική ενίσχυση ασθενών Ημερομηνία: 04/01//2016 Αντικαθιστά την έκδοση με ημερομηνία: 01/12/2015 Κατηγορία: SYS.MIS.FAP Σελίδα 1 από 15 Εγκρίθηκε από: Διοικητικό Συμβούλιο

Διαβάστε περισσότερα

Ημερομηνία θέσης σε ισχύ: 6/06 Ημερομηνία επανέκδοσης: 6/18 Ημερομηνία αναθεώρησης: 6/18 NYU Langone Hospitals

Ημερομηνία θέσης σε ισχύ: 6/06 Ημερομηνία επανέκδοσης: 6/18 Ημερομηνία αναθεώρησης: 6/18 NYU Langone Hospitals Φιλανθρωπική περίθαλψη και οικονομική βοήθεια Σελίδα: 1 από 7 I. ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η (το «Νοσοκομείο») και τα Οικογενειακά Κέντρα Υγείας της NYU Langone («OKY») επιδιώκουν την παροχή ιατρικά απαραίτητης περίθαλψης

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική οικονομικής βοήθειας για υπηρεσίες υγείας

Πολιτική οικονομικής βοήθειας για υπηρεσίες υγείας Τίτλος πολιτικής: Πολιτική οικονομικής βοήθειας για υπηρεσίες υγείας Κωδικός πολιτικής: 179 Λέξεις κλειδιά οικονομική αρωγή ασθενούς, charity care, απαραίτητες υπηρεσίες, NSA I. Σκοπός της πολιτικής Η

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος: Τιμολόγηση και Είσπραξη Ημερομηνία: 04/01//2016

Τίτλος: Τιμολόγηση και Είσπραξη Ημερομηνία: 04/01//2016 Πολιτική/Διαδικασία Τίτλος: Τιμολόγηση και Είσπραξη Ημερομηνία: 04/01//2016 Αντικαθιστά την έκδοση με ημερομηνία: Κατηγορία: SYS.FIN Εγκρίθηκε από: Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας Bon Secours Health

Διαβάστε περισσότερα

Αριθμός ασφαλιστηρίου: PSJH RCM 002 OCHD Νέα. Θέμα: SJH πολιτικής οικονομικής αρωγής (φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) Τμήμα: Διαχείρισης κύκλου εσόδων

Αριθμός ασφαλιστηρίου: PSJH RCM 002 OCHD Νέα. Θέμα: SJH πολιτικής οικονομικής αρωγής (φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) Τμήμα: Διαχείρισης κύκλου εσόδων Θέμα: SJH πολιτικής οικονομικής αρωγής (φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) Τμήμα: Διαχείρισης κύκλου εσόδων Εταιρικό χορηγό: Kimberly Sullivan, SVP Διευθύνων Σύμβουλος έσοδα κύκλου Αριθμός ασφαλιστηρίου: PSJH RCM

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ χρεώσεων και εισπράξεων για τα Νοσοκομεία της Sutter Health

ΠΟΛΙΤΙΚΗ χρεώσεων και εισπράξεων για τα Νοσοκομεία της Sutter Health Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 01/12/1998 Τελική ημερομηνία έγκρισης: 1/3/2007 Ημερομηνία αναθεώρησης: 26/10/2015 Επόμενη ημερομηνία αναθεώρησης: 26/10/2018 Κάτοχος: Patrick McDermott, Αντιπρόεδρος Revenue

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Εγχειρίδιο Διοικητικής Πολιτικής

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Εγχειρίδιο Διοικητικής Πολιτικής ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Εγχειρίδιο Διοικητικής Πολιτικής Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Αρ. Πολιτικής.: 1846 (Charity Care/Kid Care/Medicaid) Ημερομηνία ισχύος: Ιανουάριος 2016 Σελίδα 1 από 10 ΓΕΝΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος: Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας

Τίτλος: Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Τίτλος: Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Πολιτική Διαδικασία Οδηγία Άλλο: Advocate Health Care Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα Τοποθεσία/κέντρο: Τμήμα: I. ΣΚΟΠΟΣ A. Ο βασικός σκοπός της Advocate Health Care (AHC)

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική χρέωσης και είσπραξης οφειλών από ανασφάλιστους και άλλους ασθενείς για τα νοσοκομεία του Ομίλου Σελίδα: 1 από 10

Πολιτική χρέωσης και είσπραξης οφειλών από ανασφάλιστους και άλλους ασθενείς για τα νοσοκομεία του Ομίλου Σελίδα: 1 από 10 άλλους ασθενείς για τα νοσοκομεία του Ομίλου Σελίδα: 1 από 10 Τίτλος υπεύθυνου Γενικός Οικονομικός Διευθυντής διαχείρισης έργου: Ημερομηνία αρχικής πολιτικής: 5/31/17 Ημερομηνία ισχύος τρέχουσας πολιτικής:

Διαβάστε περισσότερα

Medicaid. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Σύνοψη της Medicaid

Medicaid. ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Σύνοψη της Medicaid Medicaid ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ Σύνοψη της Medicaid 2 ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ Η Medicaid (αλλιώς Ιατρική Βοήθεια) είναι ένα κοινό Ομοσπονδιακό και πολιτειακό πρόγραμμα που βοηθάει στην κάλυψη ιατρικών δαπανών για συγκεκριμένα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΣΚΟΠΟΣ Σκοπός αυτής της Πολιτικής είναι να διασφαλιστεί ότι όλα τα αιτήματα Οικονομικής Ενίσχυσης αξιολογούνται και διεκπεραιώνονται με συνέπεια και δίκαια προς επίρρωση

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτικές και Διαδικασίες Αριθµός Εγχειρίδιου: C106 Σελίδα 1 από 7

Πολιτικές και Διαδικασίες Αριθµός Εγχειρίδιου: C106 Σελίδα 1 από 7 Αριθµός Εγχειρίδιου: C106 Σελίδα 1 από 7 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟΣ: Ο Νόµος Δηµόσιας Υγείας της Πολιτείας της Νέας Υόρκης (Ενότητα 2807-k-9-a) και ο Κωδικός Εφορίας (Ενότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε αυτήν την αίτηση, επικοινωνήστε με:

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε αυτήν την αίτηση, επικοινωνήστε με: ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να συμπληρώσετε αυτήν την αίτηση, επικοινωνήστε με: Οικονομικό σύμβουλο στο 617-754-5974 ή μέσω email: FinanciaICounselor@nebh.org Το έντυπο αυτό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ. Ονομάζομαι. Είμαι ο/η του ασθενούς. (Σπιτονοικοκύρης, Συγγενής, Φίλος, Συγκάτοικος)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ. Ονομάζομαι. Είμαι ο/η του ασθενούς. (Σπιτονοικοκύρης, Συγγενής, Φίλος, Συγκάτοικος) ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ Ημερομηνία παροχής υπηρεσιών: Ονομάζομαι. Είμαι ο/η του ασθενούς. (Σπιτονοικοκύρης, Συγγενής, Φίλος, Συγκάτοικος) Πιστοποιώ ότι από το/τα ανωτέρω ονομαζόμενο(α) άτομο(α) ζει μαζί

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιοκτήτης της πολιτικής: Vicki κεφάλι, της πρόσβασης των ασθενών Dir Εγκριθεί από: PSJH Διοικητικού

Ιδιοκτήτης της πολιτικής: Vicki κεφάλι, της πρόσβασης των ασθενών Dir Εγκριθεί από: PSJH Διοικητικού Θέμα: Πρόνοια πολιτικής οικονομικής αρωγής (φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) Νότια Καλιφόρνια Τμήμα: Διαχείρισης κύκλου εσόδων Εταιρικό χορηγό: Kimberly Sullivan, SVP Διευθύνων Σύμβουλος έσοδα κύκλου Αριθμός ασφαλιστηρίου:

Διαβάστε περισσότερα

Ιδιοκτήτης της πολιτικής: Lesa Ellis, Dir οικονομική παροχή συμβουλών και βοήθειας Εγκριθεί από: PSJH Διοικητικού

Ιδιοκτήτης της πολιτικής: Lesa Ellis, Dir οικονομική παροχή συμβουλών και βοήθειας Εγκριθεί από: PSJH Διοικητικού Θέμα: Πρόνοια πολιτικής οικονομικής αρωγής (φιλανθρωπική π 0ρίθαλψη) Αλάσκα, Μοντάνα και Όρεγκον Τμήμα: Διαχείρισης κύκλου εσόδων Εταιρικό χορηγό: Kimberly Sullivan, SVP Διευθύνων Σύμβουλος έσοδα κύκλου

Διαβάστε περισσότερα

Αίτηση Οικονομικής Βοήθειας Οδηγίες Αίτησης

Αίτηση Οικονομικής Βοήθειας Οδηγίες Αίτησης Αίτηση Οικονομικής Βοήθειας Η Hallmark Health υπερηφανεύεται για την παροχή της καλύτερης περίθαλψης για κάθε ασθενή. Η Hallmark προσφέρει οικονομική βοήθεια μέσω της Πολιτικής Οικονομικής Βοήθειας σε

Διαβάστε περισσότερα

ST. VINCENT S MEDICAL CENTER. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩN Ισχύει από την 1 Ιουλίου, 2018

ST. VINCENT S MEDICAL CENTER. ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩN Ισχύει από την 1 Ιουλίου, 2018 ΠΟΛΙΤΙΚΗ/ΑΡΧΕΣ ST. VINCENT S MEDICAL CENTER ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩN Ισχύει από την 1 Ιουλίου, 2018 Αποτελεί πολιτική του St. Vincent s Medical Center (ο «Οργανισμός») η διασφάλιση μιας κοινωνικά

Διαβάστε περισσότερα

Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα I. ΣΚΟΠΟΣ

Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα I. ΣΚΟΠΟΣ Τίτλος : Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας Πολιτική Διαδικασία Οδηγία Άλλο: Advocate Health Care Πεδίο εφαρμογής: Σύστημα Τοποθεσία/κέντρο: Τμήμα: I. ΣΚΟΠΟΣ A. Ο βασικός σκοπός της Advocate Health Care (AHC)

Διαβάστε περισσότερα

NEWYORK PRESBYTERIAN HOSPITAL ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ

NEWYORK PRESBYTERIAN HOSPITAL ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ NEWYORK PRESBYTERIAN HOSPITAL ΣΥΝΟΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ Το New York Presbyterian Hospital εφαρμόζει εδώ και πολύ καιρό πολιτική παροχής βοήθειας σε ασθενείς που λαμβάνουν υπηρεσίες υγειονομικής

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική και διαδικασία 502 Οικονομική Βοήθεια στον τομέα της Υγειονομικής Περίθαλψης (HFA) Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Μαρτίου 2019

Πολιτική και διαδικασία 502 Οικονομική Βοήθεια στον τομέα της Υγειονομικής Περίθαλψης (HFA) Ημερομηνία έναρξης ισχύος: 1 Μαρτίου 2019 Πολιτική και διαδικασία 502 Οικονομική Βοήθεια στον τομέα της Υγειονομικής Περίθαλψης (HFA) Εγκρίθηκε από: Διοικητικό Συμβούλιο του Mercy Health Ημερομηνία τρέχουσας έκδοσης: 8 Φεβρουαρίου 2019 Δήλωση

Διαβάστε περισσότερα

LOMA LINDA UNIVERSITY MEDICAL CENTER

LOMA LINDA UNIVERSITY MEDICAL CENTER LOMA LINDA UNIVERSITY MEDICAL CENTER ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΩΔΙΚΟΣ: C-22 ΣΕ ΙΣΧΥ: 12/2017 ΘΕΜΑ: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ: 12/2016 ΣΕΛΙΔΑ: 1 από 18 ΣΚΟΠΟΣ: Ο σκοπός της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. Αντώνιος Αυγερινός, MPhil, PhD Φαρμακοποιός, Υποστράτηγος ε.α.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ. Αντώνιος Αυγερινός, MPhil, PhD Φαρμακοποιός, Υποστράτηγος ε.α. ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ Αντώνιος Αυγερινός, MPhil, PhD Φαρμακοποιός, Υποστράτηγος ε.α. Μετ εμποδίων η πρόσβαση ενός εκατομμυρίου Ελλήνων με «σπάνιες παθήσεις» στις θεραπείες

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του.

Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Ασφάλιστρο Ασφάλιστρο είναι το χρηματικό ποσό που δίνει κάθε χρόνο ο ασφαλισμένος, για να εξασφαλίσει την κάλυψη που του παρέχει το ασφαλιστήριο συμβόλαιό του. Το ποσό αυτό μπορεί να καταβάλλεται από τον

Διαβάστε περισσότερα

Σύστηµα Υγείας Atlantic

Σύστηµα Υγείας Atlantic ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΜΟΡΙΣΤΑΟΥΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΟΒΕΡΛΟΥΚ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΝΙΟΥΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΙΛΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΧΑΚΕΤΣΤΑΟΥΝ 100 Madison Avenue Interoffice Box 111 99 Beauvoir Avenue Interoffice Box 237 175 High

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας (FAP) Εισαγωγή

Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας (FAP) Εισαγωγή Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας (FAP) Εισαγωγή Το Νοσοκομείο New England Baptist έχει δεσμευτεί για να σας παρέχει φροντίδα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Ως μέρος αυτής της δέσμευσης, το Νοσοκομείο New

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης.

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης. Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. Έκδοση 2.4

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ. Έκδοση 2.4 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ : Εισιτήριο Ελεύθερης Πρόσβασης σε υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας ΟΔΗΓΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ Έκδοση 2.4 4 Δεκεμβρίου 2014 ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ 1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ...3

Διαβάστε περισσότερα

Έναρξη ισχύος Πολιτικής και Διαδικασιών Οικονομικής Ενίσχυσης από 1/1/2018 Σελίδα 1

Έναρξη ισχύος Πολιτικής και Διαδικασιών Οικονομικής Ενίσχυσης από 1/1/2018 Σελίδα 1 ΤΙΤΛΟΣ: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΙΣΧΥΟΣ: 01/01/2018 ΓΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΚΟΠΟΥ: Το δίκτυο υπηρεσιών υγείας Northwell Health επιδιώκει να βελτιώσει την υγεία

Διαβάστε περισσότερα

Ενημερωτικό Έντυπο Πληροφοριών για Ασφαλίσεις Υγείας

Ενημερωτικό Έντυπο Πληροφοριών για Ασφαλίσεις Υγείας Ενημερωτικό Έντυπο Πληροφοριών για Ασφαλίσεις Υγείας Στο παρόν έντυπο παρέχουμε τις πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για το υπό σύναψη ασφαλιστήριο με την ΑΧΑ Ασφαλιστική Α.Ε. σύμφωνα με την ισχύουσα

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΕΑ-ΥΠΟΙΚ Σε περίπτωση προγραμματισμένης ή έκτακτης νοσηλείας Σας συστήνουμε να ανατρέξετε στον Οδηγό Μέλους Κανονισμό Παροχών του Ταμείου μέσω του οποίου θα λάβετε κάθε αναγκαία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του. Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών

Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του. Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών Ο ΑΗΦΥ μετά την αναδιαμόρφωσή του Ελπίδα Φωτιάδου Προϊσταμένη Υποδιεύθυνσης Ειδικών Εφαρμογών Διεύθυνση Λειτουργίας & Υποστήριξης Εφαρμογών ΑΗΦΥ - Ατομικός Ηλεκτρονικός Φάκελος Υγείας Σύμφωνα με άρθρο

Διαβάστε περισσότερα

Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης. Καλύτερη ενημέρωση. Καλύτερη πρόσβαση. Καλύτερη περίθαλψη.

Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης. Καλύτερη ενημέρωση. Καλύτερη πρόσβαση. Καλύτερη περίθαλψη. Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης Καλύτερη ενημέρωση. Καλύτερη πρόσβαση. Καλύτερη περίθαλψη. Τι είναι η Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης; Η Πύλη Πληροφοριών Περίθαλψης της Νέας Υόρκης

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική και Διαδικασία 502 Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας στον τομέα της Υγειονομικής Περίθαλψης (HFA)

Πολιτική και Διαδικασία 502 Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας στον τομέα της Υγειονομικής Περίθαλψης (HFA) Πολιτική και Διαδικασία 502 Πολιτική Οικονομικής Βοήθειας στον τομέα της Υγειονομικής Περίθαλψης (HFA) Εγκρίθηκε από: Διοικητικό Συμβούλιο του Mercy Health Ημερομηνία τελευταίας έκδοσης: 13 Αυγούστου 2015

Διαβάστε περισσότερα

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΣΩ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗΣ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ

ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΣΩ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗΣ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΥΠΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΩΣΗ ΜΕΣΩ ΕΝΕΧΥΡΙΑΣΗΣ ΑΞΙΟΓΡΑΦΩΝ 1 ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΙΣΤΩΤΗ Πιστωτής: Διεύθυνση: DEGIRO B.V. Rembrandt Tower - 9th floor Amstelplein

Διαβάστε περισσότερα

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Department: Διεύθυνση Πωλήσεων Country: Ελλάδα Νέο Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Η Ασφάλιση Υγείας σε Επίπεδο Οικογένειας Υπάρχει οικογενειακός προϋπολογισμός. Οικονομίες κλίμακος. Ενιαίες παροχές. Ένα

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

Personal Freedom. Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο. Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης

Personal Freedom. Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο. Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης Personal Freedom Άμεση και Ουσιαστική κάλυψη για κάθε απρόοπτο Επιλογή διαφορετικών προγραμμάτων ασφάλισης Εξασφάλιση σταθερού και εγγυημένου μηνιαίου οικογενειακού εισοδήματος 2 Personal Freedom Προστασία

Διαβάστε περισσότερα

Τίτλος: Οικονομική Βοήθεια Ασθενή Ημερομηνία: 02/07/2019. Κατηγορία: SYS.MIS.FAP Εγκεκριμένο από:

Τίτλος: Οικονομική Βοήθεια Ασθενή Ημερομηνία: 02/07/2019. Κατηγορία: SYS.MIS.FAP Εγκεκριμένο από: Πολιτική/Διαδικασία Τίτλος: Οικονομική Βοήθεια Ασθενή Ημερομηνία: 02/07/2019 Αντικαθιστά το αντίστοιχο έγγραφο με ημερομηνία: Κατηγορία: SYS.MIS.FAP Εγκεκριμένο από: 01/12/2015 BSHSI Επιτροπή ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας

Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Νοσοκομειακό Πρόγραμμα Υγείας Ευελιξία Συνθέστε το δικό σας Medical Safety Εστιάστε στα σημεία που θέτει ως προτεραιότητα ο υποψήφιος ασφαλισμένος. 2 3 Βασικά Κριτήρια Επιλογής 1. Ανώτατο Όριο Ετήσιων

Διαβάστε περισσότερα

Από 1η Φεβρουαρίου 2017 εφαρμόζεται στο Δήμο Μεγαρέων το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης

Από 1η Φεβρουαρίου 2017 εφαρμόζεται στο Δήμο Μεγαρέων το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Από 1η Φεβρουαρίου 2017 εφαρμόζεται στο Δήμο Μεγαρέων το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης Μέγαρα, 30 Ιανουαρίου 2017 Από 1η Φεβρουαρίου 2017 και στον Δήμο Μεγάρων θα εφαρμόζεται το Κοινωνικό

Διαβάστε περισσότερα

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό

Department: Sales Department. Country: Greece. Generali Hellas. Medical Easy Νοσοκομειακό Department: Sales Department Country: Greece Generali Hellas Medical Easy Νοσοκομειακό Generali Hellas Athens March, 0 Medical Easy Νοσοκομειακό Ας το γνωρίσουμε!!!! Generali Hellas Athens March, 0 Βασικά

Διαβάστε περισσότερα

PRODUCT PROFILE ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ

PRODUCT PROFILE ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ PRODUCT PROFILE ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ 01 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΈΣ ΚΑΛΎΨΕΙΣ Η Ασφάλιση Πιστώσεων προστατεύει την επιχείρησή σας από τον κίνδυνο «μη πληρωμής» των υποχρεώσεων αγοραστή σας είτε σε περίπτωση πτώχευσης ή

Διαβάστε περισσότερα

Financial Assistance Documents FH Carrollwood

Financial Assistance Documents FH Carrollwood Financial Assistance Documents FH Carrollwood Submit to: Patient Financial Services 7171 Dale Mabry Highway Tampa, FL 32614 Phone: 813-615-7848 Fax: 813-615-7357 www.floridahospital.com/carrollwood Λήψη

Διαβάστε περισσότερα

ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΤΑΑ/ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & Ε.Δ.Ε. (σύμφωνα με τον Ν.4152/2013)

ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟ ΕΤΑΑ/ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & Ε.Δ.Ε. (σύμφωνα με τον Ν.4152/2013) ΗΡΩ ΜΗΤΡΟΥ Πολιτικός Μηχανικός Ταμίας του ΣΠΕΔΕ Θεσσαλονίκης και Κ. Μακεδονίας και εκπρόσωπός του στην Εποπτεύουσα του ΤΣΜΕΔΕ Θεσ/νίκης Τηλ.: 6947439900, 2310486595 - E-mail: iromitrou@tee.gr ΜΑΡΙΑ ΤΣΟΚΟΠΟΥΛΟΥ

Διαβάστε περισσότερα

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP

Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP Τεχνολογικές υπηρεσίες HP βάσει συμβολαίου Τεχνικά δεδομένα Η τεχνική υποστήριξη λογισμικού HP παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες απομακρυσμένης υποστήριξης για προϊόντα λογισμικού

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2013, κατέβαλε 58,1 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 193.500 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

Νέες διαδικασίες χορήγησης πιστωτικών διευκολύνσεων και αναθεώρησης υφιστάμενων πιστωτικών διευκολύνσεων

Νέες διαδικασίες χορήγησης πιστωτικών διευκολύνσεων και αναθεώρησης υφιστάμενων πιστωτικών διευκολύνσεων Νέες διαδικασίες χορήγησης πιστωτικών διευκολύνσεων και αναθεώρησης υφιστάμενων πιστωτικών διευκολύνσεων l Για φυσικά πρόσωπα l Για νομικά πρόσωπα ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΙΣΑΓΩΓΗ Το Δεκέμβριο του 2013 η Κεντρική

Διαβάστε περισσότερα

Αυτή η έκδοση παρέχει ένα στιγμιότυπο

Αυτή η έκδοση παρέχει ένα στιγμιότυπο Ένα Στιγμιότυπο Ένα Στιγμιότυπο Αυτή η έκδοση παρέχει ένα στιγμιότυπο των πλέον σημαντικών χαρακτηριστικών της Κοινωνικής Ασφάλισης, του Συμπληρωματικού Εισοδήματος Ασφάλισης (SSI) και των προγραμμάτων

Διαβάστε περισσότερα

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή!

Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Στην ασφάλιση υγείας, τώρα, η επιλογή είναι απλή! Η 1η direct ασφάλιση Ασφάλιση υγείας απλή, προσιτή και εγγυημένη! Η Anytime, η 1η direct ασφάλιση στη χώρα μας, από την INTERAMERICAN, φροντίζει τώρα και

Διαβάστε περισσότερα

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ Κ.ΑΝΕΣΤΗ ΑΓΓΕΛΗ ΘΕΜΑ : ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΑΤΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ο οποίος θέτει υπόψη της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής τα παρακάτω: Λόγω των κοινωνικών και εργασιακών

Διαβάστε περισσότερα

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας!

Medical Safety. Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Medical Safety Το προσωπικό σας σύστημα υγείας! - Έχετε φανταστεί ένα ολόκληρο μηχανισμό προηγμένων υπηρεσιών υγείας και περίθαλψης σχεδιασμένο από εσάς και προσαρμοσμένο

Διαβάστε περισσότερα

Η πρώτη ασφάλεια αγάπης

Η πρώτη ασφάλεια αγάπης Η πρώτη ασφάλεια αγάπης Η προστασία της οικογένειάς σας και η διασφάλιση της ποιότητας ζωής της, είναι σίγουρο ότι αποτελεί τον πρωταρχικό σας στόχο. Υπάρχει μια πολύ δύσκολη απάντηση στην ερώτηση «Πώς

Διαβάστε περισσότερα

YALE NEW HAVEN HEALTH SYSTEM POLICIES

YALE NEW HAVEN HEALTH SYSTEM POLICIES Τομέας υπηρεσιών: Corporate Business Services YALE NEW HAVEN HEALTH SYSTEM POLICIES & PROCEDURES ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ YALE NEW HAVEN HEALTH SYSTEM Τίτλος: Πολιτική προγραμμάτων οικονομικής υποστήριξης

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική πίστωσης και είσπραξης

Πολιτική πίστωσης και είσπραξης Πολιτική πίστωσης και είσπραξης Ισχύει από: 1 Ιανουαρίου 2016 Η παρούσα πολιτική πίστωσης και είσπραξης ισχύει για το νοσοκομείο και κάθε οργανισμό πού κατέχει την άδεια νοσοκομείου 2059 ή το ΤΙΝ: 04-2103612

Διαβάστε περισσότερα

Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! H INTERAMERICAN, το 2016, κατέβαλε 57,9 εκατομμύρια ευρώ για αποζημιώσεις ατομικών ασφαλίσεων υγείας, σε 212.927 περιπτώσεις Απαραίτητη

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ. Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : Αθήνα Τηλέφωνο : FAX :

ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ. Ταχ. Δ/νση : Αριστοτέλους 17 Ταχ. Κώδικας : Αθήνα Τηλέφωνο : FAX : ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Αθήνα, 26-07 -2017 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ Αριθμ. Πρωτ.: Γ5(α)οικ. 57940 ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ Δ/ΝΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ & ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ &ΤΙΜΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

MEDIcash: Η Φιλοσοφία του προγράμματος

MEDIcash: Η Φιλοσοφία του προγράμματος MEDIcash: Η Φιλοσοφία του προγράμματος 1. Προσφέρει οικονομική ενίσχυση έναντι του υψηλού κόστους νοσηλείας, σε περίπτωση που ο ασφαλισμένος χρειαστεί να νοσηλευτεί ή να χειρουργηθεί 2. Αποτελεί συμπληρωματική

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλευτική γνωμοδότηση: αξιολόγηση, διάγνωση και παραπομπή

Συμβουλευτική γνωμοδότηση: αξιολόγηση, διάγνωση και παραπομπή Συμβουλευτική γνωμοδότηση: αξιολόγηση, διάγνωση και παραπομπή Πλαίσιο Το IBLCE έχει λάβει αρκετές ερωτήσεις σχετικά με τη διάγνωση και την εξέλιξη διαφόρων νόσων, μεταξύ άλλων, για την «αγκυλογλωσσία»,

Διαβάστε περισσότερα

Περίληψη πολιτικής οικονομικής υποστήριξης Summary of Financial Assistance Policy

Περίληψη πολιτικής οικονομικής υποστήριξης Summary of Financial Assistance Policy Περίληψη πολιτικής οικονομικής υποστήριξης Summary of Financial Assistance Policy Η Yale New Haven Health αντιλαμβάνεται ότι κάποιοι ασθενείς πιθανόν να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πληρωμή των νοσηλίων

Διαβάστε περισσότερα

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd

Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Σύντομη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και Συγκατάθεσης Trust International Insurance Company (Cyprus) Ltd Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων παρέχει μια σύντομη ενημέρωση των πληροφοριών

Διαβάστε περισσότερα

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ!

www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! www.interamerican.gr Ασφάλεια Υγείας Πιο απλά και πιο προσιτά από ποτέ! Τα νέα δεδομένα στην υγεία Η Ελλάδα έχει το υψηλότερο ποσοστό ιδιωτικών δαπανών υγείας στην Ευρώπη (41%). Πάνω από 2 εκατομμύρια

Διαβάστε περισσότερα

Kλινικές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

Kλινικές ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Kλινικές Mελέτες ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΣΙΚΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ 1Τι είναι οι κλινικές μελέτες είναι σημαντικές; > Μη διστάσετε να ρωτήσετε το γιατρό σας για οποιαδήποτε και άλλη γιατί πληροφορία ή διευκρίνηση χρειάζεστε

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 65/

ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 65/ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 65/12.2.2016 Θέμα: Υιοθέτηση Κατευθυντήριων Γραμμών της Ευρωπαϊκής Αρχής Ασφαλίσεων και Επαγγελματικών Συντάξεων (EIOPA) σχετικά με την υποενότητα καταστροφικού

Διαβάστε περισσότερα

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο

Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Yπηρεσίες Βοήθειας 24 ώρες το 24ωρο Ο νέος, σύγχρονος τρόπος ασφάλισης! Η Anytime αντιπροσωπεύει τη νέα εποχή στην ιδιωτική ασφάλιση. Πρόκειται για έναν νέο μοναδικό τρόπο να ασφαλιστείτε εύκολα, σίγουρα

Διαβάστε περισσότερα

Τί είναι η Medicare Η Medicare είναι ασφάλεια υγείας για τους ακόλουθους:

Τί είναι η Medicare Η Medicare είναι ασφάλεια υγείας για τους ακόλουθους: Τί είναι η Medicare Η Medicare είναι ασφάλεια υγείας για τους ακόλουθους: Άτομα 65 ετών ή άνω Άτομα μικρότερα των 65 ετών με συγκεκριμένες αναπηρίες Άτομα όλων των ηλικιών σε τελικό στάδιο Νεφροπάθειας

Διαβάστε περισσότερα

Προτεινόμενος για Ασφάλιση : ΣΤΡΑΪΤΟΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ημερομηνία Γέννησης : 7/12/1979 Ηλικία : 33

Προτεινόμενος για Ασφάλιση : ΣΤΡΑΪΤΟΥΡΗΣ ΘΑΝΑΣΗΣ Ημερομηνία Γέννησης : 7/12/1979 Ηλικία : 33 Κεντρικά Γραφεία: Λεωφ. Κηφισίας 119, 151 24, Μαρούσι, Αθήνα Τηλ: 210 87.87.000 e-mail: contact@metlifealico.gr www.metlifealico.gr Σπύρος Γεωργιάδης Ασφαλιστικός Σύμβουλος Γραφείο Πωλήσεων DSF 581 Δ.:

Διαβάστε περισσότερα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑ ΟΣ Πειραιάς,1.06.2006 Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ ΕΡΕΥΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ 2004/2005 ΑΠΑΝΕΣ

Διαβάστε περισσότερα

Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης

Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης 2018 Μεθοδολογία Δημοσιοποίησης ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΠΑΡΟΧΩΝ: ΣΎΝΟΨΗ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΊΑΣ 1. Υποχρέωση της Astellas 1.1 Η Astellas Pharmaceuticals ΑΒΕΕ (Αγησιλάου 6-8, Μαρούσι 15123) είναι μια εταιρεία μέλος της

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ Σύμφωνα με το Άρθρο 4Θ του Νόμου 2251/1994 (όπως ισχύει) & το Άρθρο 150 Ν. 4364/2016

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ Σύμφωνα με το Άρθρο 4Θ του Νόμου 2251/1994 (όπως ισχύει) & το Άρθρο 150 Ν. 4364/2016 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ Σύμφωνα με το Άρθρο 4Θ του Νόμου 2251/1994 (όπως ισχύει) & το Άρθρο 150 Ν. 4364/2016 1. Γενικά στοιχεία Η ifriend δημιουργήθηκε από την Εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ με την επωνυμία

Διαβάστε περισσότερα

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια!

ALPHA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ. «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! «Alpha Υπερκάλυψη Νοσηλείας Π.Ο.Ε.Δ. ΙΙ» Σχέδιο Υγείας Μελών Π.Ο.Ε.Δ. Απολαύστε τη ζωή σας με ασφάλεια! Το ομαδικό σχέδιο ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ.

Διαβάστε περισσότερα

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης, ΑΜΚΑ.

Δεδομένα ταυτοποίησης: Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Α.Δ.Τ., Α.Φ.Μ., ημερομηνία και τόπο γέννησης, ΑΜΚΑ. Ενημέρωση Υποκειμένων Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για την επεξεργασία των δεδομένων τους με βάση τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων Ε.Ε. 2016/679 και τη συναφή ελληνική νομοθεσία. Η Εταιρεία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ADVENTIST MIDWEST. Ημερομηνίες. Σελίδα 1 από 16 03/12/09. αναθεώρησης 13/12/10, 03/13/14

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ADVENTIST MIDWEST. Ημερομηνίες. Σελίδα 1 από 16 03/12/09. αναθεώρησης 13/12/10, 03/13/14 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΗΣ ADVENTIST MIDWEST Κατηγορία Χρηματοπιστωτικές υπηρεσίες στον ασθενή Τίτλος Αριθμός ευρετηρίου (RG)PFS.09 Πρόγραμμα οικονομικής βοήθειας της Adventist Midwest Health Ημερομηνία

Διαβάστε περισσότερα

Prestige Plus Prestige Comprehensive Standard

Prestige Plus Prestige Comprehensive Standard Διεθνές Πρόγραμμα Υγείας Σύνοψη παροχών AXAPPP Ένα απλό γράφημα για να σας βοηθήσει να επιλέξετε το επίπεδο της κάλυψης που σας ταιριάζει Οι τέσσερις επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε Prestige Plus Prestige

Διαβάστε περισσότερα

Aρ. Πρωτ. Α3γ/Γ.Π.οικ.53790/ ΘΕΜΑ: Φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Aρ. Πρωτ. Α3γ/Γ.Π.οικ.53790/ ΘΕΜΑ: Φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Aρ. Πρωτ. Α3γ/Γ.Π.οικ.53790/15-07-2016 ΘΕΜΑ: Φαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. ΣΧΕΤ.: 1.Το άρθρο 33 του Ν. 4368/2016 (ΦΕΚ 21/Α/16). 2. Το πρώτο εδάφιο της περίπτωσης

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα

Τμήμα: Εκπαίδευσης. Χώρα: Ελλάδα Τμήμα: Εκπαίδευσης Χώρα: Ελλάδα Γιατί το Medical Easy είναι Μοναδικό! Εξαιρετικά Ανταγωνιστικό Ασφάλιστρο. Αναδεικνύει τον ρόλο του Συνεργάτη ως Συμβούλου και όχι ως χειριστή διαδικασιών: Χωρίς ανάμειξή

Διαβάστε περισσότερα

Έντυπο αυτοπιστοποίησης

Έντυπο αυτοπιστοποίησης Έντυπο αυτοπιστοποίησης Πληροφορίες για τη συμπλήρωση αυτού του εντύπου Συμπληρώστε όλες τις ενότητες αυτού του εντύπου με ΚΦΑΛΑΙΑ. Δυστυχώς, εάν δεν συμπληρώσετε κάποια ενότητα, ενδεχομένως να υπάρξει

Διαβάστε περισσότερα

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία)

ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) ΑΠΩΛΕΙΑ ΖΩΗΣ (οικογενειακή προστασία) Σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου από φυσιολογικά αίτια ή ατύχημα καταβάλλεται στους δικαιούχους το ποσό των: 10.000 (έως 40 ετών), 5.000 (41-50 ετών) και

Διαβάστε περισσότερα

ΣΠΕ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΤΔ Συνδεδεμένη με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ΛΤΔ (Κεντρικό Φορέα)

ΣΠΕ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΤΔ Συνδεδεμένη με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ΛΤΔ (Κεντρικό Φορέα) ΣΠΕ ΛΑΚΑΤΑΜΙΑΣ - ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΤΔ Συνδεδεμένη με τη Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ΛΤΔ (Κεντρικό Φορέα) ΤΜΗΜΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ 1. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ Α. Ταυτότητα των δανειοληπτών

Διαβάστε περισσότερα

Πολιτική Πίστωσης και Είσπραξης της Hallmark Health System

Πολιτική Πίστωσης και Είσπραξης της Hallmark Health System Πολιτική Πίστωσης και Είσπραξης της Hallmark Health System 7.2017 Πίνακας Περιεχομένων I. ΕΙΣΑΓΩΓΗ... 3 II. ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΥΓΕΙΑΣ... 3 Γενική Αρχή... 4 A. Υπηρεσίες Επείγουσας και Έκτακτης Ανάγκης..

Διαβάστε περισσότερα

Θέμα: «Full, Άμεση Ιατρική Βοήθεια»

Θέμα: «Full, Άμεση Ιατρική Βοήθεια» ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΟΜΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΖΩΗΣ & ΥΓΕΙΑΣ Προς Όλο το Παραγωγικό Δίκτυο Περιφερειακές Υπηρεσιακές Ενότητες Αθήνα, 28 Νοεμβρίου 2016 Θέμα: «Full, Άμεση Ιατρική Βοήθεια» Αγαπητοί Συνεργάτες, Πριν από ενάμιση

Διαβάστε περισσότερα