ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Στην Αθήνα σήμερα την 5/4/2001 μεταξύ των εδώ συμβαλλομένων:

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. Στην Αθήνα σήμερα την 5/4/2001 μεταξύ των εδώ συμβαλλομένων:"

Transcript

1 ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Στην Αθήνα σήμερα την 5/4/2001 μεταξύ των εδώ συμβαλλομένων: 1. Προδρόμου Βαλαβανίδη του Βασιλείου, τεχνολόγου- ακτινολόγου, κατοίκου Αθηνών, οδός Παρνασσού Παναγιώτη Γιαννακόπουλου του Νικολάου, χειρούργου- ορθοπεδικού, κατοίκου Νέου Ψυχικού Αθηνών, οδός Εφταλιώτη Αλκη Εξάρχου του Μηνά, επιχειρηματία, κατοίκου Κηφισιάς Αττικής, οδός Γούναρη Νικολάου Ευθυμίου του Χρήστου, εμπόρου, κατοίκου Χαλανδρίου Αττικής, οδός Βας. Γεωργίου Δημητρίου Ζερβογιάννη του Παναγιώτη, οδοντιάτρου, κατοίκου Πειραιά, οδός Ακτής Θεμιστοκλέους Χαράλαμπου Κλάδη του Μποκότση, εμπόρου, κατοίκου Νέου Ηρακλείου Αττικής, οδός Ματρόζου Ματθαίου Μανωλέσου του Αντωνίου, εμπόρου, κατοίκου Νέας Σμύρνης Αττικής, οδός Μυράκτης Ηλία Μεταξά του Αναγνώστου, εμπόρου, κατοίκου Νέας Σμύρνης Αττικής, οδός Διγενή Ακρίτα Εμμανουήλ Μοσχόβου του Θεοδώρου, επιχειρηματία, κατοίκου Αθηνών, οδός Μάνης Απόστολου Μπιλίρη του Κωνσταντίνου, εμπόρου, κατοίκου Αμπελοκήπων Αθηνών, οδός Δημητσάνας Διονυσίου Μποτώνη του Σπύρου, επιχειρηματία, κατοίκου Αγίας Μαρίνας Αττικής, οδός Ταξιαρχών και Θήρας. 12. Αθανασίου Παπαγεωργίου του Γεωργίου, επιχειρηματία, κατοίκου Χαλανδρίου Αττικής, οδός Περεκλέους Κυριάκου Παπαδέα του Δημητρίου, εμπόρου, κατοίκου Αθηνών, οδός Δελφών 34.

2 14. Δαυίδ Πεσσαχ του Συμεών, εμπόρου, κατοίκου Νέας Μάκρης Αττικής, οδός Σερρών και Κολοκοτρώνη. 15. Αναστασίου Πουλοπούλου του Γεωργίου, χειρούργου-ωτορινολαρυγγολόγου, κατοίκου Δάφνης Αττικής, οδός Μεγάλου Αλεξάνδρου Ανδρέα Ροδίτη του Αντωνίου, δημοσιογράφου, κατοίκου Πατησίων Αττικής, οδός Κόντου Δημητρίου Σινιώρου του Ιωάννη, τεχνολόγου- ακτινολόγου, κατοίκου Αθηνών, οδός Αλεξίου Στυλιανού Σπανού του Σωτηρίου, επιχειρηματία, κατοίκου Αγίας Μαρίνας Αττικής, οδός Υψηλάντου Νικολάου Τσίγκου του Σωτηρίου, εμπόρου, κατοίκου Αθηνών, οδός Πάρνηθος Γεωργίου Χριστοδούλου του Ιωάννη, ηθοποιού, κατοίκου Παλαιού Ψυχικού Αθηνών, οδός Δρυάδων 4, συμφωνήθηκαν, συνομολογήθηκαν και έγιναν αμοιβαία αποδεκτά τα ακόλουθα: Με το παρόν συμφωνούν και αποφασίζουν την σύσταση Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας, η οποία διέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 741 έως 784 του Αστικού Κώδικα και του παρόντος Καταστατικού, το οποίο έχει ως ακολούθως: ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ 1 Ιδρύεται Αστική Εταιρεία με την επωνυμία «ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», και κατά σύντμηση «ΟΜΑΔΑ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Μ.Κ.Ε.» με έδρα τον Δήμο Μαρκοπούλου Αττικής και διεύθυνση την οδό Κων/νου Αλαγιάννη 12. Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, μπορεί να αλλάξει η διεύθυνση της Εταιρείας χωρίς να απαιτείται τροποποίηση του Καταστατικού. ΑΡΘΡΟ 2 Οι σκοποί της Εταιρείας είναι αποκλειστικά κοινωφελείς, φιλανθρωπικοί, ανθρωπιστικοί, οικολογικοί, φυσιολατρικοί και πολιτιστικοί και περιλαμβάνουν ενδεικτικά:

3 α. Την ένωση ανθρώπων που αγαπούν την Ελλάδα, την θάλασσα και ιδιαίτερα τις νησιώτικές και ακριτικές περιοχές της. β. Την παροχή βοήθειας για την ανάπτυξη των ως άνω περιοχών σε όλους τους τομείς, όπως οικονομικούς, πολιτιστικούς κλπ. και την επίλυση πάγιων και καθημερινών προβλημάτων των ως άνω περιοχών, όπως υγείας, παιδείας, άμυνας, ανάπτυξης, επικοινωνιών κλπ. γ. Την παροχή κάθε δυνατής συνδρομής για την διατήρηση και αποκατάσταση της ισορροπίας του οικοσυστήματος, την πρόληψη της μόλυνσης των θαλασσών και οικολογικής καταστροφής, καθώς και η έμπρακτη συμμετοχή στις προσπάθειες εξάλειψης της μόλυνσης των θαλασσών, παραλιών κλπ. δ. Την εθελοντική προσφορά με φουσκωτά σκάφη των μελών της, όπου μεγάλες εθνικές και κοινωνικές ανάγκες το απαιτούν, όπως αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας, διάσωση σε περιπτώσεις ναυαγίων κλπ. ε. Την ανάπτυξη του θαλάσσιου πνεύματος, την διάδοση και εκλαΐκευση του φουσκωτού σκάφους, την διεύρυνση των ναυτικών γνώσεων και εμπειριών των μελών και την αντιμετώπιση θαλάσσιων προβλημάτων. ΑΡΘΡΟ 3 Η πραγματοποίηση των σκοπών της Εταιρείας η οποία είναι υπόθεση και υποχρέωση όλων των μελών της υλοποιείται με κάθε νόμιμο τρόπο και ιδιαίτερα: α. Με την διοργάνωση θαλάσσιων αποστολών και επισκέψεων. β. Με την διοργάνωση συναυλιών, χορών, συνεστιάσεων κλπ. γ. Με την διοργάνωση διαλέξεων, συζητήσεων, συνεντεύξεων κλπ. δ. Με την εκστρατεία καθαρισμού των ακτών και παράλιων περιοχών, αναδάσωσης καθώς και με τη συμμετοχή σε παρόμοιες προσπάθειες. ε. Με την έμπρακτη προστασία του ενάλιου πλούτου από παράνομες δραστηριότητες. στ. Με την συνεργασία με άλλους ομίλους, σωματεία ή εταιρείες που έχουν τους ίδιους με αυτήν σκοπούς. ζ. Με την ίδρυση εντευκτηρίου, αναγνωστηρίου, βιβλιοθήκης, καθώς και με την έκδοση ενημερωτικών εντύπων και φυλλαδίων. η. Με κάθε γενικά εκδήλωση που θα αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα της Εταιρείας και δεν θα αντιβαίνει στους σκοπούς της Εταιρείας.

4 θ. Με την συμμετοχή της σε Ομοσπονδία ή την σύσταση ιδρύματος που θα έχει τους ίδιους σκοπούς, την ίδρυση ναυτικής και ναυαγοσωστικής ακαδημίας. και με κάθε άλλο πρόσφορο τρόπο. ΑΡΘΡΟ 4 Η διάρκεια της Εταιρείας ορίζεται σε είκοσι (20) έτη, αρχίζει από τη νόμιμη δημοσίευση του παρόντος καταστατικού και λήγει την 19 η Απριλίου Η διάρκεια της Εταιρείας μπορεί να παραταθεί με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που θα ληφθεί δύο (2) μήνες πριν την λήξη της και θα δημοσιευθεί νόμιμα.. ΑΡΘΡΟ 5 Η περιουσία της Εταιρείας, αποτελείται από τις συνεισφορές των Εταίρων, από τις τακτικές συνδρομές ή έκτακτες ενισχύσεις και χορηγίες των Εταίρων ή και τρίτων προσώπων φυσικών ή νομικών, ιδιωτικού ή δημοσίου δικαίου, από τυχόν επιχορηγήσεις ή επιδοτήσεις του κράτους, της Ε.Ε., της τοπικής αυτοδιοίκησης και από τις δραστηριότητες και την λειτουργία της Εταιρείας. Κάθε μέλος της Εταιρίας συνεισέφερε σήμερα το ποσό των δρχ., εκατό χιλιάδων ( ) (ήδη 293,47) για τον σχηματισμό του αρχικού κεφαλαίου της Εταιρείας, το οποίο έτσι ανέρχεται σήμερα στο ποσό των δρχ., δύο εκατομμυρίων ( ) (ήδη 5.869). ΑΡΘΡΟ 6 Η Εταιρεία διοικείται από α) Το Διοικητικό Συμβούλιο, β) Την Γενική Συνέλευση των Εταίρων και γ) Την Εξελεγκτική Επιτροπή. ΑΡΘΡΟ 7 1. Το Διοικητικό Συμβούλιο διοικεί την Εταιρεία, διαχειρίζεται τις εταιρικές υποθέσεις, οργανώνει τις εκδηλώσεις και αποστολές της και καθορίζει τους συμμετέχοντες σ αυτές. Το Δ.Σ. μπορεί να αναθέτει σε τρίτους, Εταίρους της Εταιρείας ή μη, την εθελοντική εκτέλεση συγκεκριμένου κατά περίπτωση έργου. 2. Το Διοικητικό Συμβούλιο απαρτίζεται από πέντε (5) μέλη που έχουν δικαίωμα επανεκλογής και εκλέγεται με διετή θητεία από τη Γενική Συνέλευση των Εταίρων. Η εκλογή διενεργείται με μυστική ψηφοφορία δια ψηφοδελτίων και

5 σύμφωνα με τα εις το άρθρο 11 του παρόντος οριζόμενα. Πέντε (5) εργάσιμες ημέρες προ των αρχαιρεσιών υποβάλλονται εκ μέρους των ενδιαφερομένων να εκλεγούν ως μέλη του Δ.Σ, έγγραφες δηλώσεις υποψηφιότητας προς το Διοικητικό Συμβούλιο. 3. Οι αρχαιρεσίες διενεργούνται ενώπιον τριμελούς Εφορευτικής Επιτροπής την οποία εκλέγει με ανάταση της χειρός η Γενική Συνέλευση. 4. Το Διοικητικό Συμβούλιο που εκλέγεται κατά τον παραπάνω τρόπο, συνέρχεται σε συνεδρίαση με την φροντίδα του Συμβούλου που έχει πλειοψηφήσει μέσα σε μια εβδομάδα από την εκλογή του και εκλέγει μεταξύ των μελών του τον Πρόεδρο, τον Αντιπρόεδρο, τον Γενικό Γραμματέα, τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα και τον Ταμία της Εταιρείας. 5. Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει τακτικά τουλάχιστον μια φορά το δίμηνο, έκτακτα δε οποτεδήποτε κρίνεται απαραίτητο, ή αν το ζητήσουν δύο (2) τουλάχιστον από τα μέλη του. Στη τελευταία περίπτωση, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. υποχρεούται να συγκαλέσει το Διοικητικό Συμβούλιο εντός πέντε ημερών αφ ής έλαβε τη σχετική προς τούτο αίτηση. 6. Την ευθύνη της συγκλήσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, καθώς και την διεύθυνση των συζητήσεων έχει ο Πρόεδρος. Οι προσκλήσεις και η ημερήσια διάταξη αποστέλλονται στα μέλη του Δ.Σ. προ σαράντα οκτώ (48) ωρών σύμφωνα με τους όρους του άρθρου Οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου λαμβάνονται με φανερή ψηφοφορία (εκτός αν αφορούν σε θέματα προσωπικά) και με απλή πλειοψηφία των παρόντων ή αντιπροσωπευόμενων μελών. Για την απαρτία του Διοικητικού Συμβουλίου, απαιτείται η παρουσία τουλάχιστον τριών (3) εκ των μελών του. Σύμβουλος που κωλύεται να παρευρεθεί σε συνεδρίαση, μπορεί να εκπροσωπηθεί από άλλο Σύμβουλο με ειδική έγγραφη εξουσιοδότηση. 8. Για τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, τηρούνται από τον Γενικό Γραμματέα ή τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα πρακτικά, τα οποία και υπογράφονται από τα παρευρισκόμενα μέλη. Αντίγραφα ή αποσπάσματα των πρακτικών εκδίδονται από τον Πρόεδρο ή τον Γενικό Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου. 9. Αν για οποιονδήποτε λόγο θέση του Διοικητικού Συμβουλίου μείνει κενή, αυτή καταλαμβάνεται από τον πρώτο κατά σειρά επιλαχόντα υποψήφιο στις

6 αρχαιρεσίες. Στην περίπτωση αυτή το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδριάζει και πάλι για την επανασυγκρότησή του σε σώμα. 10. Το Διοικητικό Συμβούλιο συντάσσει κάθε έτος και υποβάλει προς την Γενική Συνέλευση οικονομικό απολογισμό για τη διαχείριση των εσόδων και εξόδων του λήξαντος έτους, καθώς και τον προϋπολογισμό του επόμενου έτους, στο τέλος δε της θητείας του υποβάλει και απολογισμό των πεπραγμένων του. ΑΡΘΡΟ 8 1. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εκπροσωπεί την Εταιρεία δικαστικώς και εξωδίκως απέναντι σε τρίτους και σε κάθε Δημόσια Αρχή, συνυπογραφεί όλα τα έγγραφα της Εταιρείας μαζί με τον Γενικό Γραμματέα, καθώς και τις εντολές πληρωμών μαζί με τον Ταμία, προβαίνει δε από κοινού με αυτόν σε κάθε είδους οικονομική πράξη, καθώς και σε κίνηση τραπεζικών λογαριασμών της Εταιρείας. Εμφανίζεται ενώπιον κάθε Δικαστηρίου εν ονόματι της Εταιρείας είτε ως ενάγουσας είτε ως εναγομένης. 2. Τον Πρόεδρο απόντα ή κωλυόμενο αναπληρώνει σε όλες τις αρμοδιότητες του ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου. ΑΡΘΡΟ 9 1. Ο Γενικός Γραμματέας επιμελείται της αλληλογραφίας καθώς και των πάσης φύσεως εγγράφων και υλικών, τηρεί τα πρακτικά και το αρχείο της Εταιρείας και υπογράφει μαζί με τον Πρόεδρο κάθε έγγραφο που αφορά την Εταιρεία. 2. Τον Γραμματέα απόντα ή κωλυόμενο αναπληρώνει σε όλες τις αρμοδιότητές του ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας. ΑΡΘΡΟ 10 Ο Ταμίας εισπράττει για λογαριασμό της Εταιρείας και ενεργεί τις πληρωμές με προσυπογραφή του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΔΣ, τηρεί βιβλίο ταμείου, καταθέτει στο όνομα της Εταιρείας σε Τράπεζα που θα αποφασίσει το ΔΣ τα πάνω από τρείς χιλιάδες (3.000) Ευρώ χρήματα της Εταιρείας και μαζί με τον Πρόεδρο κινεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς. ΑΡΘΡΟ 11

7 1. Η Γενική Συνέλευση των Εταίρων, είναι το ανώτατο όργανο της Εταιρείας και συγκαλείται από το Δ.Σ.. Οι προσκλήσεις και η ημερήσια διάταξη καταρτίζονται από το Δ.Σ. και αποστέλλονται στους Εταίρους από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. προ επτά (7) τουλάχιστον εργασίμων ημερών σύμφωνα με τους όρους του άρθρου Οι Γενικές συνελεύσεις είναι τακτικές και έκτακτες. Η Τακτική Γενική Συνέλευση πραγματοποιείται μία φορά το χρόνο κατά μήνα Ιούνιο. Η Έκτακτη οποτεδήποτε το ΔΣ το κρίνει αναγκαίο ή αν ζητηθεί εγγράφως από το 1/3 τουλάχιστον των ταμειακώς εντάξει μελών. Στη σχετική αίτηση θα αναγράφεται και το προς συζήτηση θέμα. Εταίρος μπορεί να εκπροσωπηθεί στις Γενικές Συνελεύσεις μόνο από άλλο Εταίρο με ειδική έγγραφη εξουσιοδότηση. 3. Η Γενική Συνέλευση βρίσκεται σε απαρτία όταν σε αυτήν παρίστανται τα 2/3 του συνολικού αριθμού των ταμειακώς εντάξει Εταίρων. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται μετά από επτά (7) τουλάχιστον ημέρες, με τα ίδια θέματα, οπότε βρίσκεται σε απαρτία οσαδήποτε μέλη και αν είναι παρόντα. Για τη λήψη αποφάσεων απαιτείται πλειοψηφία (του ημίσεως πλέον ενός των παρόντων Εταίρων, εκτός αν απαιτείται από το Καταστατικό ή το Νόμο μεγαλύτερη πλειοψηφία. 4. Κατ εξαίρεση, για την συζήτηση και λήψη αποφάσεως περί εκλογής νέων μελών (αρθρ. 14 3), επιτίμων μελών και προέδρων (αρθρ. 14 5), αφαίρεσης της ιδιότητας του Εταίρου (αρθρ. 15), τροποποίησης του Καταστατικού (αρθρ. 20) συμπεριλαμβανομένης και της αλλαγής της διάρκειας της Εταιρείας (αρθρ. 4), απαιτείται απαρτία των τριών τετάρτων (¾) των ταμειακώς εντάξει Εταίρων και πλειοψηφία των τεσσάρων πέμπτων (4/5) των παρόντων. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται μετά από επτά (7) τουλάχιστον ημέρες, με τα ίδια θέματα οπότε για την επίτευξη απαρτίας πρέπει να παρευρίσκονται οπωσδήποτε τα δύο τρίτα (2/3) των ταμειακώς εντάξει Εταίρων. 5. Η Γενική Συνέλευση εκλέγει τον Πρόεδρο αυτής και τον Γραμματέα. 6. Η Γενική Συνέλευση εκλέγει το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, εγκρίνει τον ισολογισμό και απολογισμό της Εταιρείας, επικυρώνει τους λογαριασμούς της Εταιρείας, εκδίδει κανονισμούς λειτουργίας και δραστηριότητας της Εταιρείας και έχει δικαίωμα να τροποποιήσει το παρόν

8 καταστατικό. Επίσης μπορεί να αποφασίσει για κάθε θέμα που αφορά την Εταιρεία και για όσα δεν προβλέπονται στο παρόν καταστατικό. 7. Για τις συνεδριάσεις της Γενικής Συνελεύσεως τηρούνται πάντοτε πρακτικά τα οποία υπογράφονται από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης. 8. Οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του ΔΣ και της Εξελεγκτικής Επιτροπής, γίνονται με μυστική ψηφοφορία, ταυτόχρονα και με ενιαίο ψηφοδέλτιο. Οι υποψήφιοι τίθενται με αλφαβητική σειρά, επιτυχόντες δε θεωρούνται οι πέντε (5) πρώτοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και οι τρεις (3) πρώτοι για την Εξελεγκτική Επιτροπή πλειοψηφήσαντες υποψήφιοι. Στο ενιαίο αυτό ψηφοδέλτιο για μεν την εκλογή του ΔΣ, ο ψηφοφόρος μπορεί να βάλει μέχρι πέντε (5) σταυρούς προτιμήσεως για δε την Εξελεγκτική Επιτροπή μέχρι τρείς (3) σταυρούς προτιμήσεως. ΑΡΘΡΟ 12 Η Εταιρεία είναι μη κερδοσκοπικό νομικό πρόσωπο, η δε ευθύνη των μελών της για τυχόν χρέη αυτής περιορίζεται στο ποσό της κατά το άρθρο 5 εισφοράς τους και μόνο. ΑΡΘΡΟ Η Εξελεγκτική Επιτροπή αποτελείται από τρία (3) μέλη, και εκλέγεται κατά τις αρχαιρεσίες με θητεία ίση προς τη θητεία του ΔΣ. 2. Η Επιτροπή αυτή εκλέγει μεταξύ των μελών της τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της και ασκεί τον οικονομικό έλεγχο της οικονομικής δραστηριότητας της Εταιρείας, ελέγχει τον ισολογισμό, καθώς και τα σχετικά έγγραφα της Εταιρείας και συντάσσει έκθεση η οποία παραδίδεται τόσο στο Διοικητικό Συμβούλιο, όσο και στη Γενική Συνέλευση. ΑΡΘΡΟ Τα μέλη της Εταιρείας διακρίνονται εις α) Εταίρους, β) Δόκιμα μέλη, γ) Φίλους της Εταιρείας και δ) Επίτιμα μέλη. 2. Δόκιμα μέλη είναι όσα εγγράφονται στην Εταιρεία με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από πρόταση τριών (3) τουλάχιστον Εταίρων.

9 3. Εταίροι γίνονται όσα Δόκιμα μέλη εκλεγούν, μετά από πρόταση του Δ.Σ, κατά την πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση που θα συγκληθεί μετά πάροδο τουλάχιστον τριετίας από την εγγραφή τους ως δοκίμων μελών. Οι υπογράφοντες το παρόν καταστατικό ιδρυτές της Εταιρείας, θεωρούνται αυτοδίκαια ως Εταίροι της Εταιρείας Ο αριθμός των Εταίρων δεν μπορεί να υπερβαίνει τους πενήντα (50). Κατ εξαίρεση, ο περιορισμός δεν ισχύει για την εκλογή νέων Εταίρων σε αριθμό ίσο προς τον εκάστοτε αριθμό των Εταίρων που εκείνο το χρόνο συμπληρώνουν το εβδομηκοστό (70 ο ) έτος της ηλικίας τους. 4. Φίλοι της Εταιρείας είναι αυτοί οι οποίοι δεν επιθυμούν να γίνουν Εταίροι, αλλά πληρώνουν την ετήσια συνδρομή τους και επιθυμούν να συνδράμουν με οποιονδήποτε τρόπο το έργο της Εταιρείας ή να συμμετέχουν σε κάποιες από τις δραστηριότητες και εκδηλώσεις της. 5. Επίτιμα μέλη, γίνονται προσωπικότητες που προσέφεραν μεγάλες και πολύτιμες υπηρεσίες για την επίτευξη των σκοπών της Εταιρείας. Η ιδιότητα του επίτιμου μέλους απονέμεται από την Γενική Συνέλευση μετά από σχετική εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου. Μέλος της Διοικήσεως της Εταιρείας που θήτευσε επί σειρά ετών και συνέβαλε ιδιαίτερα στην επίτευξη των σκοπών της Εταιρείας, ή επίτιμο μέλος που προσέφερε κατ εξακολούθηση ύψιστες υπηρεσίες προς την Εταιρεία, μπορεί να ανακηρύσσεται από την Γενική Συνέλευση μετά από πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου, ως Επίτιμος Πρόεδρος της Εταιρείας. Ο αριθμός των επίτιμων μελών και Προέδρων δεν μπορεί να υπερβαίνει το 1/10 των Εταίρων της Εταιρείας. 6. Δικαίωμα ψήφου στις Γενικές Συνελεύσεις καθώς και δικαίωμα εκλέγειν στις αρχαιρεσίες έχουν μόνο οι ταμειακώς εντάξει Εταίροι Τα δόκιμα μέλη μπορούν να παρίστανται στις Γενικές Συνελεύσεις και να εκφέρουν την γνώμη τους, αλλά δικαίωμα ψήφου και εκλέγειν αποκτούν μόνο από τη επόμενη τακτική Γενική Συνέλευση αυτής που ενέκρινε την εγγραφή τους. Στις Γενικές Συνελεύσεις μπορούν να παρευρίσκονται και οι Φίλοι της Εταιρείας και να εκφέρουν τη γνώμη τους, χωρίς άλλα δικαιώματα και υποχρεώσεις. 7. Δικαίωμα του Εκλέγεσθαι για το ΔΣ και τη Εξελεγκτική Επιτροπή έχουν οι Εταίροι από την δεύτερη τακτική Γενική Συνέλευση μετά την εκλογή τους και μέχρι τη συμπλήρωση του εβδομηκοστού (70 ου ) έτους της ηλικίας τους.

10 ΑΡΘΡΟ Η Γενική Συνέλευση, με ειδικά αιτιολογημένη απόφασή της, μπορεί να αφαιρέσει από μέλος την ιδιότητα του Εταίρου αν αυτό δεν εκπληρώνει αδικαιολόγητα τις υποχρεώσεις του προς την Εταιρεία, όπως αυτές ορίζονται ενδεικτικά στο άρθρο 3 ή για σοβαρή βλάβη των συμφερόντων και των σκοπών της. Στη περίπτωση αυτή, το μέλος δικαιούται να επιλέξει εγγράφως και εντός πέντε ημερών από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης αν επιθυμεί να καταστεί δόκιμος μέλος, φίλος ή να αποχωρήσει οριστικά από την Εταιρεία. Η Γενική Συνέλευση διαγράφει επίσης υποχρεωτικά ένα μέλος αν αυτό καταδικάσθηκε με αμετάκλητη απόφαση ποινικού δικαστηρίου για απιστία, κλοπή, υπεξαίρεση, απάτη, πλαστογραφία, παραχάραξη σφραγίδων, απάτη σε βάρος της περιουσίας της Εταιρείας ή του Δημοσίου, καθώς και για ληστεία, λαθρεμπορία, χρήση ή εμπορία ναρκωτικών, μαστροπεία, εκμετάλλευση πορνών, σωματεμπορία, ανθρωποκτονία από πρόθεση, αποπλάνηση, βιασμό, εξαναγκασμό σε ασέλγεια ή για οποιοδήποτε άλλο σοβαρό ποινικό αδίκημα. ΑΡΘΡΟ Οι Εταίροι, τα δόκιμα μέλη και οι Φίλοι της Εταιρείας υποχρεούνται στην καταβολή ετήσιας συνδρομής, η οποία ορίζεται στο ποσό των τριακοσίων Ευρώ ( 300), είναι καταβλητέα μέχρι της 31 ης Μαρτίου κάθε ημερολογιακού έτους και μπορεί να αυξομειώνεται με απλή απόφαση της Γενικής Συνέλευσης. 2. Τα δόκιμα μέλη υποχρεούνται να καταβάλουν το πόσο των εκατόν πενήντα Ευρώ ( 150) για την εγγραφή τους. Την υποχρέωση καταβολής εγγραφής έχουν και οι Φίλοι της Εταιρείας. 3. Σε καμία περίπτωση οι απερχόμενοι Εταίροι μπορούν ή δικαιούνται να λάβουν οποιοδήποτε ποσό από την εταιρική περιουσία, το οποίο προκύπτει είτε από παροχές τρίτων προς την Εταιρεία, είτε από εταιρικές δραστηριότητες, είτε από οποιοδήποτε άλλο λόγο.. ΑΡΘΡΟ Κατά τη λήξη της διάρκειας της Εταιρείας αυτή τίθεται υπό εκκαθάριση, η οποία γίνεται σύμφωνα με τους σχετικούς νόμους. Εφ όσον δεν αποφασίσει διαφορετικά η Γενική συνέλευση των εταίρων, την εκκαθάριση διενεργεί το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. Η σύνθεση, θητεία, τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις και οι εν γένει λειτουργίες του ΔΣ της Εταιρείας, ως οργάνου

11 εκκαθαρίσεως, ορίζεται κατ ανάλογη εφαρμογή των περί Διοικητικού Συμβουλίου διατάξεων του παρόντος. ΑΡΘΡΟ 18 Σε περίπτωση θανάτου, δικαστικής απαγορεύσεως, πτωχεύσεως, εξόδου ή διαγραφής Εταίρου από την Εταιρεία, η λειτουργία της Εταιρείας συνεχίζεται μεταξύ των λοιπών Εταίρων. ΑΡΘΡΟ 19 Η Εταιρεία υποχρεούται να τηρεί τα βιβλία και τα στοιχεία που προβλέπονται κάθε φορά από το Νόμο. Με μέριμνα του ΔΣ τηρείται βιβλίο πρακτικών Διοικητικού Συμβουλίου και Γενικών Συνελεύσεων. Με μέριμνα του Ταμία τηρούνται όλα τα φορολογικά βιβλία και στοιχεία που απαιτεί ο Νομός. Η Εταιρεία έχει δική της σφραγίδα την οποία φυλάσσει ο Γραμματέας. Μπορεί επίσης με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να έχει και δική της σημαία, η οποία θα αναρτάται στα φουσκωτά σκάφη των μελών της. ΑΡΘΡΟ Τροποποίηση του παρόντος καταστατικού γίνεται μόνο μετά από απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως, ειδικά συγκαλουμένης για το σκοπό αυτό. Σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται η αλλαγή των βασικών σκοπών της Εταιρείας. 2. Σε περίπτωση διαλύσεως της Εταιρείας η απόφαση της Γενικής Συνελεύσεως πρέπει να περιλαμβάνει και διάταξη για τη διάθεση των καθαρών κεφαλαίων που θα απομένουν αφού αφαιρεθούν οι εισφορές των Εταίρων οι οποίες και θα τους επιστραφούν- και η οποία διάθεση θα γίνεται μόνο σε παρεμφερή εταιρεία ή Σωματείο, ή κοινωφελή σκοπό. ΑΡΘΡΟ 21 Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας ορίζεται ως εξής: Πρόεδρος: Απόστολος Μπιλίρης του Κωνσταντίνου, Αντιπρόεδρος: Γεώργιος Χριστοδούλου του Ιωάννη, Γενικός Γραμματέας: ο Δημήτριος Σινιώρος του Ιωάννη, Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Χαράλαμπος Κλάδης του Μποκοτσή Ταμίας: Νικόλαος Τσίγκος του Σωτηρίου.

12 ΑΡΘΡΟ 22 Η πρώτη Εξελεγκτική Επιτροπή της Εταιρείας ορίζεται ως εξής: 1) Δημήτριος Ζερβογιάννης του Παναγιώτη, Πρόεδρος 2) Εμμανουήλ Μόσχοβος του Θεοδώρου, Γραμματέας 3) Πρόδρομος Βαλαβανίδης του Βασιλείου, Μέλος ΑΡΘΡΟ 23 Η διάρκεια της θητείας του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου και της πρώτης Εξελεγκτικής Επιτροπής ορίζεται σε δύο έτη από τη νόμιμη σύσταση της Εταιρείας. ΑΡΘΡΟ 24 Οι γνωστοποιήσεις και ειδοποιήσεις μεταξύ της Εταιρείας των οργάνων και μελών αυτής γίνονται με έγγραφο, ηλεκτρονικό μήνυμα ( ), τηλεομοιοτυπία (fax), την υπηρεσία σύντομων μηνυμάτων (S.M.S.) ή άλλο πρόσφορο μέσο και αποστέλλονται στις διευθύνσεις που οι Εταίροι έχουν δηλώσει στην Εταιρεία. ΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΟΙ (τίθενται υπογραφές) Ακριβές αντίγραφο του καταστατικού της ΟΜΑΔΑΣ ΑΙΓΑΙΟΥ Α.Μ.Κ.Ε. όπως τούτο Τροποποιήθηκε και κωδικοποιήθηκε κατά την Έκτακτη Καταστατική Γενική Συνέλευση των Μελών της 22ας Οκτωβρίου Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΜΠΙΛΙΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

13

14

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «KIΝΗΣH ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «KIΝΗΣH ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «KIΝΗΣH ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» 1. ΕΠΩΝΥΜΙΑ Η επωνυμία του Σωματείου είναι "ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ". Στις διεθνείς σχέσεις η επωνυμία του Σωματείου

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ - ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ - ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ - ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ Άρθρο 01 Σύσταση και Επωνυμία Με το παρόν συστήνεται, κατά τους παρακάτω ειδικότερους

Διαβάστε περισσότερα

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΚΟΠΟΙ - ΜΕΣΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΕΜΒΛΗΜΑ

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΚΟΠΟΙ - ΜΕΣΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΕΜΒΛΗΜΑ 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α' ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΣΚΟΠΟΙ - ΜΕΣΑ ΔΡΑΣΗΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ - ΕΜΒΛΗΜΑ Άρθρο 1ο ΣΥΣΤΑΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ιδρύεται Σωματείο με έδρα την Αθήνα και με την επωνυμία ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ε.Ε.Ε.Κ.Ε.).

Διαβάστε περισσότερα

ACADEMY COMMUNITY OPEN SOURCE WEST MACEDONIA (A.C.O.S.W.M.)

ACADEMY COMMUNITY OPEN SOURCE WEST MACEDONIA (A.C.O.S.W.M.) 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΑΚΑ ΗΜΑΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕ ΟΝΙΑΣ (Α.Κ.Α.ΛΟ. Υ.ΜΑ) - ACADEMY COMMUNITY OPEN SOURCE WEST MACEDONIA (A.C.O.S.W.M.) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙ ΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Άρθρο 1 ο.- ΣΥΣΤΑΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε ΡΑ Ιδρύεται Επιστηµονικό Σωµατείο µε την επωνυµία «ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΩΝ

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΩΝ Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΔΟΔΟΝΤΟΛΟΓΩΝ ΙΔΡΥΣΗ - ΕΠΩΝΥΜΙΑ - ΕΔΡΑ - ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Άρθρο 1 Ιδρύεται με έδρα την Αθήνα και επί της οδού Μεσογείων

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ» ΠΟΥ Ε ΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Άρθρο 1

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ» ΠΟΥ Ε ΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Άρθρο 1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ» ΠΟΥ Ε ΡΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Άρθρο 1 Ιδρύεται σωµατείο µε τον τίτλο: «ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚOΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ»

Διαβάστε περισσότερα

ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡ ΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡ ΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡ ΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Στην Αγία Παρασκευή σήµερα 28η Ιουνίου 2004 οι παρακάτω συµβαλλόµενοι : 1. Η Ανδρούλα Νασιοπούλου, Τέρµα Πατριάρχου Γρηγορίου, που ενεργεί στο παρόν στο όνοµα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛ.ΕΤ.ΤΥ.ΠΕ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ι ΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε ΡΑ - ΣΦΡΑΓΙ Α. Άρθρο 1ο

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛ.ΕΤ.ΤΥ.ΠΕ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ι ΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε ΡΑ - ΣΦΡΑΓΙ Α. Άρθρο 1ο ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛ.ΕΤ.ΤΥ.ΠΕ. ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Ι ΡΥΣΗ ΕΠΩΝΥΜΙΑ Ε ΡΑ - ΣΦΡΑΓΙ Α Άρθρο 1ο α) Ιδρύεται στο Ίλιον Αττικής επιστημονικό σωματείο με την επωνυμία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ Άρθρο 1 Προοίμιο- Νομικό καθεστώς-έδρα Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός (εφεξής Ε.Ε.Σ.) ιδρύθηκε την 10 Ιουνίου 1877. Το Καταστατικό

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ» ΑΡΘΡΟ 1: Επωνυµία - Έδρα - Σφραγίδα Ιδρύεται αστική µη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία µε την

Διαβάστε περισσότερα

"ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ"

ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΣΤΙΚΗ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΣΥΣΤΑΣΗ, ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΔΙΑΡΚΕΙΑ, ΕΔΡΑ. ΑΡΘΡΟ 1:

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο. Του Σωματείου με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ" και το διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ Ε.Κ.

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο. Του Σωματείου με την επωνυμία ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και το διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ Ε.Κ. Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο Του Σωματείου με την επωνυμία "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ" και το διακριτικό τίτλο «ΔΙΚΤΥΟ Ε.Κ.Ε» Άρθρο 1ο Σύσταση:Ιδρύεται Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ «ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΙ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΩΣΗΣ «ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΚΛΕΙ ΙΑ ΕΛΛΑ ΟΣ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α Προτείνεται προς τροποποίηση το από 28.8.1968 Καταστατικό το οποίο αποτελούσε τροποποίηση δια της υπ αριθ. 8544/68 αποφάσεως του Πρωτοδικείου Αθηνών του αρχικού Καταστατικού, εγκριθέντος δια της υπ αριθ.1361/66

Διαβάστε περισσότερα

1 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ (ΣΚΟΠΟΥ ΜΗ ΚΕΡ ΟΣΚΟΠΙΚΟΥ) «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΙΕΘΝΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ GS1 και τον διακριτικό τίτλο: «GS1 ASSOCIATION GREECE». ΟΡΙΣΜΟΙ: Οπου στο παρόν

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟY ΟΜΙΛΟY ΚΥΠΡΟΥ CYPRUS KENNEL CLUB. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Βασ. Βουλγαροκτόνου 44 Διαμ. 3&4 1010 Λευκωσία

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟY ΟΜΙΛΟY ΚΥΠΡΟΥ CYPRUS KENNEL CLUB. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Βασ. Βουλγαροκτόνου 44 Διαμ. 3&4 1010 Λευκωσία ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΝ ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟY ΟΜΙΛΟY ΚΥΠΡΟΥ CYPRUS KENNEL CLUB ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Βασ. Βουλγαροκτόνου 44 Διαμ. 3&4 1010 Λευκωσία ΑΡΘΡΟ 1 ο ΕΠΩΝΥΜΙΑ 1. Ιδρύεται στην Κύπρο 'Όμιλος με την επωνυμία «ΚΥΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ Άρθρο 1 ο : Α) Η επωνυμία του Σωματείου είναι: «ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΚΤΙΝΟΦΥΣΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ». Β) Έδρα του είναι η Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε περισσότερα

τέσσερις (4) αγωνιστικές περιόδους.

τέσσερις (4) αγωνιστικές περιόδους. Του σωµατείου µε την επωνυµία «ΣΥΝ ΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ - Υ ΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ - ΚΑΤΑ ΥΣΕΩΝ» (Σ.Ε.Π.Κ.Υ.Κ.) που µετά την από 7-3-1987 απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των µελών του τροποποιείται

Διαβάστε περισσότερα

Άρθρο 19ο ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Άρθρο 19ο ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ I: ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.) Στην... σήμερα... του έτους..., οι: 1)... του... και της..., που γεννήθηκε στο/ην..., το έτος..., κάτοικος...

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Αγροξενία»

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Αγροξενία» ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «Αγροξενία» Στο Κρυονέρι Κορινθίας σήμερα 12/11/2010 συνήλθαν οι παρακάτω συμβαλλόμενοι: 1. Αβραμίδης Ιωάννης, Ξενοδοχείο ΜΟΡΦΗ, Κερκίνη Σερρών

Διαβάστε περισσότερα

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΛ ΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΓΕΝ.Ο.Π./Κ.Η.Ε.)."

Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΛ ΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΓΕΝ.Ο.Π./Κ.Η.Ε.). Κ Α Τ Α Σ Τ Α Τ Ι Κ Ο της Οµοσπονδίας µε την Επωνυµία ΓΕΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝ ΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΛ ΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (ΓΕΝ.Ο.Π./Κ.Η.Ε.)." (Τροποποίηση και Κωδικοποίηση) Σ Υ Σ Τ Α Σ Η Ε Π Ω Ν Υ Μ Ι Α Ε Ρ Α Σ Κ

Διαβάστε περισσότερα

3. Η ευαισθητοποίηση, παρακίνηση, διευκόλυνση και εκπαίδευση των καταναλωτών στην κοινωνικά ορθή και οικονοµικά ορθολογική καταναλωτική συµπεριφορά.

3. Η ευαισθητοποίηση, παρακίνηση, διευκόλυνση και εκπαίδευση των καταναλωτών στην κοινωνικά ορθή και οικονοµικά ορθολογική καταναλωτική συµπεριφορά. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΝΩΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΕΛΛΑ ΟΣ» Άρθρο 1ο Σύσταση, Έδρα 1. Συνιστάται Ένωση Καταναλωτών µε την επωνυµία «Ένωση Εργαζόµενων Καταναλωτών Ελλάδος»

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΡΘΡΑ 1 ΙΔΡΥΣΗ Ιδρύεται Σωματείο με την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤAΣ», με έδρα.. 2 ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΕΣΜΟΣ Για σκοπούς ιστορικούς, θα αναφέρεται ότι το Σωματείο αυτό, προήλθε

Διαβάστε περισσότερα

Κωδικοποίηση του Ν. 2081/1992 (ΦΕΚ 154/Α/10-9-92)

Κωδικοποίηση του Ν. 2081/1992 (ΦΕΚ 154/Α/10-9-92) Κωδικοποίηση του Ν. 2081/1992 (ΦΕΚ 154/Α/10-9-92) «Ρύθμιση του θεσμού των Επιμελητηρίων..και άλλες διατάξεις», όπως τροποποιήθηκε με το ν. 3419/2005 (ΦΕΚ 297/ Α /6-12-05), με το ν.3557/2007 (ΦΕΚ 100/Α

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ» ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΩΝΥΜΙΑ-Ε ΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ- ΙΑΡΚΕΙΑ

ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ» ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΩΝΥΜΙΑ-Ε ΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ- ΙΑΡΚΕΙΑ ΝΕΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΕ» ΠΡΩΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΕΠΩΝΥΜΙΑ-Ε ΡΑ-ΣΚΟΠΟΣ- ΙΑΡΚΕΙΑ ΑΡΘΡΟ 1: ΕΠΩΝΥΜΙΑ Συνίσταται ανώνυµη εταιρία µε την επωνυµία «MLS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΕΝΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΝΟΜΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ Σύσταση και Καταστατικό της «Εταιρείας Συστήματος Αμοιβών Νοσοκομείων Α.Ε.» (Ε.Σ.Α.Ν Α.Ε.-) και λοιπές οργανωτικές διατάξεις.

Διαβάστε περισσότερα

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ETAΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ»

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ETAΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ» ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΊΑ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ETAΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΩΝ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ» Στην Αθήνα σήμερα την 15 Δεκεμβρίου 2008 μεταξύ των 1. Συλλόγου

Διαβάστε περισσότερα

29.ΝΟΜΟΣ υπ αριθ. 1264 της 30.6/1.7.1982

29.ΝΟΜΟΣ υπ αριθ. 1264 της 30.6/1.7.1982 29.ΝΟΜΟΣ υπ αριθ. 1264 της 30.6/1.7.1982 Για τον εκδηµοκρατισµό του συνδικαλιστικού κινήµατος και την κατοχύρωση των συνδικαλιστικών ελευθεριών των εργαζοµένων, κωδικοποιηµένος, όπως ισχύει σήµερα. ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΔΙΟ Τροποποιημένου Καταστατικού προς έγκριση στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 16/6/2009

ΣΧΕΔΙΟ Τροποποιημένου Καταστατικού προς έγκριση στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 16/6/2009 ΣΧΕΔΙΟ Τροποποιημένου Καταστατικού προς έγκριση στην Τακτική Γενική Συνέλευση της 16/6/2009 ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΑΤΤΙCΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ» ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α ΕΠΩΝΥΜΙΑ, ΣΚΟΠΟΣ,

Διαβάστε περισσότερα

ΝΟΜΟΣ 2725 / 99 ( ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ) 1

ΝΟΜΟΣ 2725 / 99 ( ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ) 1 ΝΟΜΟΣ 2725 / 99 ( ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ) 1 Ν. 2725/17-6-99 (ΦΕΚ 121 Α'): Ερασιτεχνικός και επαγγελµατικός αθλητισµός και άλλες διατάξεις. Ο ΠΡΟΕ ΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Εκδίδοµε τον ακόλουθο νόµο

Διαβάστε περισσότερα