Ελβετικού νομίσματοςεπιχειρηματική. Πληροφορίες φυλλάδιο Για Συνεργάτες πωλήσεων

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "Ελβετικού νομίσματοςεπιχειρηματική. Πληροφορίες φυλλάδιο Για Συνεργάτες πωλήσεων"

Transcript

1 Ελβετικού νομίσματοςεπιχειρηματική ιδέα Πληροφορίες φυλλάδιο Για Συνεργάτες πωλήσεων

2 Το Κρυπτογραφικά νόμισμα Το χρήματα Μέλλον. Το Ψηφιακές υπηρεσίες είναι αρκετά ιαγραφή Το Το μέλλον Στην Ηλεκτρονική πληρωμή.

3 Καλωσόρισμα Καλωσόρισ μα Γεια σας Και Καλώς ορίσατε στο Ελβετικού νομίσματος. Ι Am Μου Όπως Νέος συνεργάτης στην εταιρεία μας καλωσορίσατε στο Μαΐου. Εάν είστε ένας επενδυτής, εκτελεστική, οι πωλήσεις των εταίρων ή προοπτική με το ελβετικό νόμισμα έχουν εγγραφεί - Όλα Είναι κάτι κοινό - επωφελούνται από τη δέσμευσή τους με διάφορους τρόπους, από το νέο μέλλον crypto νόμισμα Ελβετικό Νόμισμα TM. Εξοικειωθείτε με το back-office, αγοράστε Μπορείτε Είναι Ένα από τα εκπαιδευτικά πακέτα (από 25,- ) και ξεκινήστε την βήμα προς βήμα Στο Μια επιτυχής Μέλλον. Εισαγάγετε τον υποστηρικτή link επόμενη (βασικά δεδομένα > Μου εδομένα) και κατασκευή Α Ενδιαφέρουσα δικτύου. εν είναι τυχαίο ότι εμείς στην έδρα καντονίου Zoug, το ψηφιακό οικονομικό κέντρο της νέας Crypto Valley Στο Η Ελβετία είναι επιλεγμένο. Εμείς Είναι Περιβάλλεται από fintech εγκέφαλοι ως BitCoin Monetas Ethereum, μπλοκ αλυσίδα πηγή, ελβετική νάρκη και Πολλά Άλλες καινοτόμες επιχειρήσεις από την περιοχή του κρυπτο-νομίσματα. Εδώ τα μελλοντικά πρότυπα Στο Το Κρυπτογραφία και Οι αλγόριθμοι Για Crypto νομίσματα. Το σκηνικό συμπληρώνεται από τους υποσχόμενο σχέδιο ελβετικού νομίσματος. Το πρώτο μονάδες - genesis - η νεοσυσταθείσα νόμισμα, το ελβετικό νόμισμα, Είναι Στο 04. Τον Ιούνιο του 2016, Για να 12: Στο Το Σύστημα Συνδεδεμένο. Για Εγώ ως πολίτης της Ελβετίας Και ιευθύνων εταίρος του ελβετικού νομίσματος είναι οι λόγοι Για κεντρικά γραφεία της εταιρείας στην Ελβετία, αφενός, στο γνωστό Τοποθεσία πλεονεκτήματα, Καθώς η μακρά παράδοση Το Απόρρητο, η σταθερή, άμεσης δημοκρατίας και υποστηρικτικό περιβάλλον Στο Επιστήμη των υπολογιστών. Αλλά επίσης μια πολύ συγκεκριμένη, ένα μεγάλο Τεχνογνωσία Στην κρυπτογραφία- Και Θέματα ασφάλειας. Και: crypto νομίσματαστοελβετίαξένα νομίσματα Η θεραπεία. Το Αυτό σημαίνει ότι καμία νέα νομοθεσία είναι απαραίτητο και το περιβάλλον ελέγχου είναι εξαιρετικά Πλεονέκτημα. Για άλλη μια φορά, καλώς Καλωσόρισμα Σας Werner Μαρκα υπνόσακκό ιαχείριση ιευθυντής

4 Το Προϊόν AEQUITAS Δικαιοσύνη Είναι Στο Το ελβετικό νόμισμα Δυνατότητα Περισσότερα Από Ο Διάρκεια ζωής Να κάνω. Μεγαλύτερη επιτυχία, περισσότερες ευκαιρίες, περισσότερες Εισόδημα, Περισσότερη τύχη Και Μέλλον. Ελβετικό Εγκάρσια Το Ελβετικό Εγκάρσια Ξεχωρίζει για την Υψηλή ποιότητα Προϊόντα Το Στο Το σύνολο Παγκόσμια. Παγκόσμια Στο Εργαζόμαστε σε όλο τον κόσμο Της Σπίτι και εμπλουτίζουν Η ζωή Άλλα. LIBERTAS Το Η ελευθερία των πολιτών, Τη ζωή σας Αυτοπροσδιορίζεται Για να Διάρκεια ζωής Είναι Μας Κεντρική Αποσ τολή. Η VERITAS Αλήθεια, καθαρότητα Και η ασφάλεια είναι για Ένα νέο, Ψηφιακή Crypto νόμισμα. 9Star 9 Αστέρια stand για ηπείρους και χώρες, Το Ελβετικού νομίσματος κατακτήσει. Μπορείτε Όπως Είναι μέρος της δικής μας κοινότητας Της Στην αρχή Για να Με αυτόν τον τρόπο. ADLER Το Αετός συμβολίζει την ισχυρή, Θάρρος Και Αιωνιότητα Και Θα σας Επιχειρηματικές προσπάθειες Υποστήριξη Και Ανταμοιβή.

5 Ελβετικό Νόμισμα - Το Ευκαιρία 10 δισεκατ. Ελβετική κέρματα Το Αλγόριθμος Της Ελβετικού νομίσματος επιτρέπει Το 10 δισεκατ. κέρματα για ψηφιακή κρυπτογράφηση Παράγουν. 100 εκατομμύρια ελβετικά χαρτονομίσματα για το Άνθρωποι 1 εκατομμύρια άνθρωποι Αποκτήστε το Σας Δωρεάν καταχώρηση κάθε 100 Ελβετική κέρματα Όπως Δωρεάν κέρματα Στην τηλεόρασή σας Λογαριασμός Δημοσιεύτηκε. 100 εκατομμύρια ελβετικά χαρτονομίσματα για καταστήματα και Εταιρεία 1 εκατ. Online καταστήματα και Εταιρείες, Το Στο Το μέλλον Το Ελβετικό Νόμισμα Ως crypto νόμισμα Αποδοχή Λήψη Κάθε 100 Ελβετική κέρματα Όπως Δωρεάν κέρματα. 1 Εκατομμύρια μέλη λαμβάνουν Welcome Bonus Το Δωρεάν coin Έννοια Της Ελβετικό Νόμισμα Ήταν Για όλες τις ανεπτυγμένες και όχι Μόνο Για Εκατομμυριούχων. Τοποθεσία Το Ελβετία Με Ελβετική πολίτης Όπως Διευθύνων σύμβουλος "Δεν υπάρχει Το τυχαίο Εμείς κεντρικά γραφεία της εταιρείας Στην Το καντόνι Το τρένο, το ψηφιακό οικονομικό κέντρο Το νέο Crypto Valley Στην Ελβετία". Werner ΜΑΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ,CEO & Μέτοχοι Ιδρυτικά μέλη Είναι Μπορείτε Μέρος Το Πρώτη 5000 "ιδρυτικά μέλη", και Από την Υπέρ Το Ώρα. Είστε τώρα Επίσης φορές Στην αρχή, Αν σε παγκόσμια κλίμακα Κίνηση Ερώτημα.

6 Μοναδική υβριδική σχέδιο εμπορίας Στο Ελβετικού νομίσματος υπάρχει Το Κανένα νεκρό πόδια" Το Τίποτα. Με Το μοναδικό μας αποζημίωση σχέδιο προς όφελος του θεμιτού και Αμέσως από τη συσκευή σας Επιφάνεια. Το "Οι άνθρωποι κέρμα" πακέτα κατάρτισης ήδη από 25, Ελβετικό Νόμισμα TM Επιτρέπει Ανεξάρτητα Από την Στοιχείων Ενεργητικού, Ηλικία, Το φύλο, Η φυλή, το χρώμα του δέρματος, Εκπαίδευση και Τόπος κατοικίας Ο βραχίονας του Crypto νομίσματα Όφελος. Ισχυρό Back Office Συνεργάτες πωλήσεων Το Ελεύθερη Back Office Είναι μια ισχυρή Σύμμαχο Στο Σας Προσπάθειες από την ελβετική Coin business, γρήγορα, αποτελεσματικά και επαγγελματικά Ρύθμιση. Εγγραφείτε δωρεάν Πάντα Όλοι μπορούν να Σε ελβετικό νόμισμα χωρίς χρέωση Χορηγός Δηλώστε αμέσως και Με Η επιχειρηματική ανάπτυξη Ξεκινήστε. Δωρεάν βιβλίο για το πορτοφόλι σας Ελβετική κέρματα Έως Για δημόσια διαπραγμάτευση Είναι Το Ελβετική κέρματα των βουλευτών ως δωρεάν Το χαρτί το πορτοφόλι στο Τράπεζα ανεξάρτητη υψηλής ασφάλειας χρηματοκιβώτια Στο Ελβετία Αποθηκευμένη. Όλα Swiss κέρματα Το Μέλη της είναι χωρίς χρέωση Ασφαλισμένος Επιπλέον, Όλα Ελβετική κέρματα Το μέλη Όπως Το πορτοφόλι του χαρτιού Ασφαλισμένος. Ιστορικό Ευκαιρία Crypto νομίσματα όπως το Ελβετικού νομίσματος είναι Στην αρχή Η επανάσταση της νομισματικής κυκλοφορίας! Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να μην ξεκινήσει και να έχετε Σήμερα.

7 Πακέτα κατάρτισης Αρχάριο Κο SΤEΝLΛειτο υργικό σύστημα E Book Δωρεάν 0 Διαχωρισμ ός Ακαδημία επίπεδο:0 TRAIΝEE 25, 200 Το Token 1 Διαχωρισμός Ακαδημία επίπεδο:1 ΤESΤER 50 50, 500 Το Token 1 Διαχωρισμός Ακαδημία επίπεδο:2 ΤESΤER , Το Token 1 Διαχωρ ισμός Ακαδημία επίπεδο:3 ΤESΤER , 2500 Το Token 1 Διαχωρισμός Ακαδημία επίπεδο:4 ΤESΤER , Το Token 1 Διαχωρισμός Ακαδημία επίπεδο:5 TRAΔER , Το Token 2 Σχισμές Ακαδημία επίπεδο:6 ΓRYPTO ΤRΑΔER Σμιλεμέ να, Το Token 2 Σχισμές Ακαδημία επίπεδο:7 ΓRYPTO MAΚLER , Το Token 2 Σχισμές Ακαδημία επίπεδο:8 χρέωση Λόγω. ΓRYPTO BROΚER , Το Token 3 Σχισμές Ακαδημία επίπεδο:9 ΓRYPTO ΜΑΝΗλικίαR , Το Token 3 διαιρεί το Ανθρακωρυχεί α Ακαδημία επίπεδο:10 Διαδ Θα όταν Αγορά του 1. Επιπλέον, η κατάρτιση των συσκευασιών Μία φορά 25, Διοίκηση ΓRYPTO ΔIREΓΠύλη , Το Token 3 διαιρεί το Ανθρακωρυχεί α Ακαδημία επίπεδο:11

8 Αποζημίωση σχέδιο 5 Ευκαιρίες εισοδήματος Άμεσο μπόνους Στο Όλες οι άμεσες Θα λάβετε μεσολάβηση εκπαιδευτικών πακέτων 10% Άμεσο μπόνους Σχετικά με το Business- Όγκος (BV). Το μπόνους θα είναι άμεσα Καθημερινά ιευθετήθηκε. Quick Start-up μπόνους Μπορείτε να φτάσετε στο Όπως Πωλήσεις εταίρων εντός Της 30 Ημέρες Μετά την εγγραφή σας ένα συνδυασμένο κύκλο εργασιών τουλάχιστον BV Και Τουλάχιστον 2 Πρώτα τα χιτώνια Με Κάθε Ένας δοκιμαστής-50 Pack. Θα λάβετε ένα επιπλέον μπόνους Από 500,-. Από Κύκλος εργασιών BV θα σας δώσω και 1.000,-. Το quick start μπόνους είναι Στο Η διαπραγμάτευση Και μπορεί να γίνει κράτηση Μόνο Για να αγοράσετε Της Ελβετική κερμάτων, Μάρκες και Κατάρτιση των συσκευασιών που χρησιμοποιούνται.

9 Ομάδα μπόνους 20% 22% 18% 16% 14% 12% 10% 8% 6% 4% 2% Για Το Ομάδα bonus που χρειάζεστε Μία μόνο φορά ικαιούνται, Από Μπορείτε 2 άμεση μεσολάβηση Συνεργάτης (πρώτη γραμμή), Το Τουλάχιστον ένα εκπαιδευτικό πακέτο για Αγόρασε 25,-. Όλα BV. Άθροιση για Όλα Του χρόνου. Πώς να φτάσετε Στο Ελβετικό Νόμισμα TM Πάντα αυτόματα υψηλότερα επίπεδα μπόνους. Η Ομάδα του μπόνους θα Καθημερινά ιευθετήθηκε. Ομάδα μπόνους δεν Στο Ίδια έσοδα. Μείον τη Άλλοι εταίροι να πληρώνουν Ομάδα του μπόνους.

10 Αντιστοίχιση μπόνους 1.επίπε δο 2.Το επίπεδο 3.επίπεδο 4.Το επίπεδο 5.επίπεδο 6.Το επίπεδο 7.Το επίπεδο 8.Το επίπεδο 9.Το επίπεδο 10.Το επίπεδο 11.ΕBΕνέ 5% 10% 15% 20% 15% 10% 5% 4% Θα λάβετε το αντίστοιχο μπόνους Από την Έσοδα Σας Οι πωλήσεις των εταίρων. Για Το Αντιστοίχιση μπόνους που χρειάζεστε Μία μόνο φορά Θα πρέπει να πληρούν: Το Το ΟΚΙΜΑΣΤΉ-250pack αγόραζε Και 2. Άμεση μεσολάβηση partner (πρώτη γραμμή) έχουν μεταφερθεί, Το Τουλάχιστον ένας δοκιμαστής- 50er pack 50,- Αγοράσατε. Το αντίστοιχο μπόνους είναι Καθημερινά ιευθετήθηκε. 3% 2% 1% Diamond Πισίνα 1%. Από την Σε παγκόσμια κλίμακα Πωλήσεις Ανάλογα με το στάδιο της καριέρας τους έχουν φτάσει, 1-7Μερίδια αγοράς Στο Diamond- Πισίνα. Το Diamond πισίνα είναι Κάθε χρόνο, 2 φορά διανέμονται (1. Σάββατο Τον Αύγουστο και 1. Σάββατο Στην Φεβρουαρίου) Πρόκριση της περιόδου Ιανουαρίου και Ιουνίου Από Ιούλιο μέχρι εκέμβριο Α Κάθε Το έτος.

11 Ειδικά χαρακτηριστικά Όλες οι συναλλαγές (BV) Συσσώρευση Όλα Πωλήσεις (1 BV =0,80 ) συσσωρεύονται Για Όλα Του χρόνου. Επιβράβευση και καριέρα επίπεδα παραμένουν Λήψη Μία φορά Επιτεύχθηκε Bonus επίπεδα παραμένουν. 60/40 Χειριστήριο 60% Το Μπόνους Είναι Καθημερινά Στο Το χρήμα και το 40% Στο Του εμπορικού λογαριασμού Δημοσιεύτηκε. Μετρητά υπόψη Σχετικά με το Πιστωτικές Στην Μετρητά λογαριασμός μπορεί να περιστρέφεται ελεύθερα Δεν. Εμπορικού λογαριασμού Πίστωση Εμπορικού λογαριασμού Μπορείτε να Μόνο να αγοράσετε Της Ελβετική κερμάτων, Κουπόνια Και Κατάρτιση των συσκευασιών που χρησιμοποιούνται. Κύρια κάρτα TM Από Το Σεπτέμβριο του 2016, υπόλοιπα από μετρητά υπόψη Επίσης σε Δικό του ελβετικού Coin Masterκάρτα δημοσιεύτηκε.

12 Το σχέδιο της σταδιοδρομί JADE ας Τον πείρο, Πιστο ποιητικό Εταίροι Περλέ Πείρος, Πιστοποιητικό Montblanc Μπρελόκ JADE SAPPHIRE Πείρος, Πιστοποιητικό Montblanc Στυλό στυλό JADE RUBY Πείρος, πιστοποιητικό, 500 Rank μπόνους Περλέ

13 EMERALD SAPPHIRE Πείρος, Πιστοποιητικό, Mac Book αέρα ή 1.000, Rank μπόνους DIAMOND RUBY Πείρος, Πιστοποιητικό, 2.000, Rank μπόνους 1 Μοιραστείτε το Diamond Πισίνα Μπλε DIAMOND EMERALD Πείρος, πιστοποιητικό, βραβείο, Rolex από ανοξείδωτο χάλυβα ή 5.000, Rank μπόνους 2 Οι μετοχές των Diamond Πισίνα

14 Πράσινο DIAMON D DIAMOND Πείρος, πιστοποιητικό, βραβείο, diamond ταξίδι για 2 Πρόσωπα ή , Rank μπόνους 3 Μερίδια αγοράς Στο Diamond Πισίνα Μωβ DIAMOND DIAMOND Πείρος, πιστοποιητικό, βραβείο, Rolex Χρυσό Ή , Rank μπόνους 4 Μερίδια αγοράς Στο Diamond Πισίνα Κόκκινο DIAMOND Πείρος, πιστοποιητικό, βραβείο, , Rank μπόνους 5 Μερίδια αγοράς Στο Diamond Πισίνα 5,000,000 5DIAMOND

15 Το blackberry DIAMO ND 10,000, DIAMOND Πείρος, πιστοποιητικό, βραβείο, ο ξακουστός, Σώμα Σε ένα μέρος. Η επιλογή σας ή , Rank μπόνους 6 Μερίδια αγοράς Στο Diamond Πισίνα Διπλό μαύρο DIAMOND 50,000, DIAMOND Πείρος, πιστοποιητικό, βραβείο, Το Σώμα σε μια θέση της επιλογής σας ή περίπου δούλοι, Bonus επιπλέον , Rank μπόνους 7 Μερίδια αγοράς Στο Diamond Πισίνα Για λεπτομέρειες, βλ. τις εσωτερικές Καριέρα διατάξεις

16 E U R O S O L U Τ Ι O Ν G Μ B H RUESSEΝSΤRΑSSE 12 CH- S Γ HWEΙ ΙΝΣτO@SWΙ 6340 BΑΑR ZGSSΓOΙΝ.EU SSΓ Z O ΙΝ. EU Copyright 2016 EURO ΠΩΛΗΣΗ GMBH, Baar, Ελβετία

Η ελβετική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο

Η ελβετική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο Η ελβετική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο WWW.GIRACOIN.COM 2 GIRA FINANCIAL GROUP AG 2017 Καλώς ήλθατε στο Giracoin Partner Το νέο ψηφιακό νόμισμα της Gira Financial Group AG Η Gira Financial Group

Διαβάστε περισσότερα

Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς

Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς Συνδέοντας το Ethereum με τον Κόσμο Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς Εκδ. 1.02 Steven Kelly (steven@ethereum.link) Εισαγωγή Το Ethereum.link είναι μια αναπτυσσόμενη πλατφόρμα που συνδέει τις παραδοσιακές

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το όραμα του παγκοσμίως πρώτουreversed ICO! Η VERWAY Crypto αποτελεί την πρώτη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών κρυπτονομίσματος και προσφέρει μια καινοτόμο ψηφιακή παγκόσμια πρωτιά: το

Διαβάστε περισσότερα

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 Το BitClub Network έχει κατασκευάσει ένα από τα μεγαλύτερα mining pool στον κόσμο και συνεχίζει την ανάπτυξη του κάθε μήνα, καθώς συνεχώς νέα μέλη αγοράζουν εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

12. Ασφάλιση και Τέλη

12. Ασφάλιση και Τέλη Λευκή βίβλος Έκδοση 1.01 Νοέμβριος 11, 2 2018 1. Πλατφόρμα του BELL 2 7. Χάρτης πορείας 17 2. Όραμα του Bell και το πορτοφόλι μας 7 8. Bell Λεπτομέρειες Νομίσματος 18 3. Χαρακτηριστικά του Πορτοφόλιου

Διαβάστε περισσότερα

Άρα προσπαθούμε να αγοράσουμε, από τα κέρδη μας πάντα, μεγαλύτερα πάνελς για να έχουμε περισσότερα κέρδη.

Άρα προσπαθούμε να αγοράσουμε, από τα κέρδη μας πάντα, μεγαλύτερα πάνελς για να έχουμε περισσότερα κέρδη. Πως λειτουργεί : Η δουλειά μας είναι απλή. Όταν τελειώνει κάθε πάνελ αγοράζουμε πάλι άλλο ένα ή δύο, ανάλογα με την στρατηγική που έχουμε επιλέξει, με σκοπό να μεγαλώνουμε τον αριθμό αλλά και την αξία

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ASURE ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ

ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ASURE ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ASURE ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Όλα τα συστήματα κοινωνικής ασφάλισης είναι συγκεντρωτικά και δεν μπορέι ο καθένας έχει πρόσβαση στα συστήματα κοινωνικής

Διαβάστε περισσότερα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ ΣΕ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ Εισαγωγή Η επενδυτική αγορά εξελίσσεται συνεχώς, και μαζί με αυτή αναπτύσσεται και το φάρμα επιλογών των επενδυτικών

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

StarNetwork. Πρόγραμμα

StarNetwork. Πρόγραμμα Το StarNetwork Πρόγραμμα AiYellow ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ 4 Βρισκόμαστε στον δέκατο χρόνο μιας τεράστιας επιτυχίας! 4 Πάνω από 50.000 ενεργοί συνεργάτες έχουν κερδίσει πάνω από $90 εκατομμύρια (Δολ ΗΠΑ) ως αμοιβές.

Διαβάστε περισσότερα

Μακροοικονομική. Η ζήτηση χρήματος

Μακροοικονομική. Η ζήτηση χρήματος Μακροοικονομική Η ζήτηση χρήματος Θα εξετάσουμε τη ζήτηση χρήματος (ρευστού) μέσα στην οικονομία και τους παράγοντες που την επηρεάζουν. Βασικοί παράγοντες για τη διακράτηση ρευστών είναι για συναλλαγές,

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

Η πώληση του νομίσματος Asure

Η πώληση του νομίσματος Asure Η πώληση του νομίσματος Asure Από το Ίδρυμα του Asure 15 Ιουλ 2019 [1] Αυτό το έγγραφο περιγράφει σημαντικές λεπτομέρειες για την Πώληση του Νομίσματος (TGE), με σκοπό την δημιουργία των ASR, και τις νομικές

Διαβάστε περισσότερα

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου

You can t change your life if you don t change your thinking. Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου You can t change your life if you don t change your thinking Μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου μόνο αν αλλάξεις τον τρόπο σκέψης σου Η κατάσταση σήμερα Πολλές ώρες εργασίας Χαμένος Χρόνος Ανεργία Απολύσεις

Διαβάστε περισσότερα

Mακροοικονομική Κεφάλαιο 7 Αγορά περιουσιακών στοιχείων, χρήμα και τιμές

Mακροοικονομική Κεφάλαιο 7 Αγορά περιουσιακών στοιχείων, χρήμα και τιμές 7.1 Τι είναι το χρήμα; Mακροοικονομική Κεφάλαιο 7 Αγορά περιουσιακών στοιχείων, χρήμα και τιμές 1) Ένα μειονέκτημα του συστήματος του αντιπραγματισμού είναι ότι Α) δεν υπάρχει εμπόριο. Β) οι άνθρωποι πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN JAVITA COFFEE MARKETING PLAN ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1.Απευθείας πωλήσεις Τα κέρδη από τις απευθείας πωλήσεις των προϊόντων είναι ο απλός και άμεσος τρόπος να κερδίσει κάποιο μέλος εισόδημα. Αγοράζοντας από την

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. Σελίδα 2 36 Σελίδα 3 36 Η επιτυχία μας κάνει ισχυρότερους VERWAY ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ & ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Mε την απόφαση να γίνετε ένας Πρεσβευτής Μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

paysafecard Πληρωμή με κωδικό QR

paysafecard Πληρωμή με κωδικό QR paysafecard Πληρωμή με κωδικό QR και τα πιο ξεχωριστά σημεία πώλησης του κόσμου Εισαγωγή 1 #Πληρωμή με κωδικό QR: Καινοτομία Scan2pay 2 #Ατελείωτα σημεία πώλησης: Στοιχεία που προκαλούν θαυμασμό 3 #Θρυλικές

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. Σελίδα 2 36 Σελίδα 3 36 Η επιτυχία μας κάνει ισχυρότερους VERWAY ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ & ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Mε την απόφαση να γίνετε ένας Πρεσβευτής Μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

Κοινωνικά Δίκτυα, Ψηφιακός Πολιτισμός και Πολιτική: Η «Δημοκρατία της Συλλογικής Βούλησης»

Κοινωνικά Δίκτυα, Ψηφιακός Πολιτισμός και Πολιτική: Η «Δημοκρατία της Συλλογικής Βούλησης» Κοινωνικά Δίκτυα, Ψηφιακός Πολιτισμός και Πολιτική: Η «Δημοκρατία της Συλλογικής Βούλησης» Γιώργος Γκαντζιάς Αναπληρωτής Καθηγητής Πολιτισμικής Διαχείρισης Νέων Τεχνολογιών Πανεπιστήμιο Αιγαίου Email:

Διαβάστε περισσότερα

Η δύναμη της Ενιαίας Αγοράς

Η δύναμη της Ενιαίας Αγοράς Η δύναμη της Ενιαίας Αγοράς Ηδύναμη της Ενιαίας Αγοράς 457 εκατομμύρια κάτοικοι 10,26 τρισεκατομμύρια Ευρώ συνολικό Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν ελεύθερη διακίνηση ανθρώπων, προϊόντων και κεφαλαίων μεγαλύτερες

Διαβάστε περισσότερα

Team Building Bonus Table. Βαθμίδες. Σχεδιο Προμηθειών ΣΥΝΟΛΟ 28% Όροι team building bonus:

Team Building Bonus Table. Βαθμίδες. Σχεδιο Προμηθειών ΣΥΝΟΛΟ 28% Όροι team building bonus: Πως να ξεκινήσετε Αποφασίζοντας να γίνετε Ανεξάρτητος Συνεργάτης της Care-O-Lives μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας μοιράζοντας σε άλλους ανθρώπους αυτήν την φανταστική και πρωτοποριακή επιχειρηματική

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ etcetera ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ Έχουν γίνει πολλές ροσπάθειες για την αύξηση της υιοθέτησης των κρυπτονομισμάτων από το ευρύ κοινό. Κάποιες πιο επιτυχημένες από άλλες. Οι σημαντικότερες προκλήσεις

Διαβάστε περισσότερα

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΟΜΙΜΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΚΔΟΣΕΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ Παρουσίαση της έννοιας Οι άυλες πληρωμές λειτουργούν εδώ και αρκετά χρόνια. Τα τελευταία δέκα χρόνια αναπτύχθηκαν περισσότερα από 200

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ (TEL)

ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ (TEL) ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ (TEL) 1. Κατά τους οικονομολόγους ποιο από τα παρακάτω είναι ένας παραγωγικός συντελεστής; I. Μια κοινή μετοχή μιας εταιρείας υπολογιστών. II. Ένα εταιρικό ομόλογο μιας πετρελαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ ΣΤΌΧΟΣ. Γλωσσάριο χρηματοπιστωτικών όρων. Η γλώσσα του χρήματος. ± ω

ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ ΣΤΌΧΟΣ. Γλωσσάριο χρηματοπιστωτικών όρων. Η γλώσσα του χρήματος. ± ω Γλωσσάριο χρηματοπιστωτικών όρων Η γλώσσα του χρήματος Α ± ω % Γ Χρηματοπιστωτικός Εγγραμματισμός Α Αγορά Ο τόπος, φυσικός ή ηλεκτρονικός, όπου πωλούνται ή αγοράζονται αγαθά και υπηρεσίες. Αποταμίευση

Διαβάστε περισσότερα

paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές

paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές Η ασφάλεια στο διαδίκτυο είναι ένα σημαντικό θέμα - για κάθε χρήστη, καθώς και για την paysafecard. Οι αναφορές για περιστατικά απάτης κλονίζουν πολλούς πελάτες. Με το παρόν Δελτίο Ασφάλειας, θέλουμε να

Διαβάστε περισσότερα

Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Έχεις δυνατότητα να γίνεις χορηγός γηπέδου επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Φίλε Σύμμαχε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ Στη διαδρομή της ιστορίας, το χρήμα έχει καταπιέσει τους ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

ALEA JACTA EST ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ. έκδοση 1.0

ALEA JACTA EST ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ. έκδοση 1.0 ALEA JACTA EST ΛΕΥΚΗ ΒΙΒΛΟΣ έκδοση 1.0 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017 I. Περίληψη......3 II. Εισαγωγή... 6 III. Περιγραφή Προιόντος.... 7 1. Βιομηχανία κρυπτονομισμάτων. Το Πρόβλημα και η λύση......7 2. «Τι είναι το

Διαβάστε περισσότερα

Κεφάλαιο 4 ο. Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν

Κεφάλαιο 4 ο. Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν Κεφάλαιο 4 ο Η ψηφιακή επιχείρηση: Ηλεκτρονικό εμπόριο και ηλεκτρονικό επιχειρείν Διδακτικοί στόχοι Να εξηγηθεί πώς το διαδίκτυο μετασχηματίζει τις επιχειρήσεις Να συγκριθούν οι κατηγορίες του ηλεκτρονικού

Διαβάστε περισσότερα

Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα.

Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα. Η Εγγραφή στο Paypal βήμα προς βήμα. Η εγγραφή στο paypal είναι εύκολη και δωρεάν. Η διαδικασία εγγραφής περιλαμβάνει μερικά απλά βήματα. Βήμα 1: Πατήστε το πλήκτρο Sign up Επιλέξτε το τύπο του λογαριασμού

Διαβάστε περισσότερα

ΑΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΧΩΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ - 3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΑΨΗΦΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ!

ΑΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΧΩΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ - 3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΑΨΗΦΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ! ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΜΕΣΑ ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΑΔΟΧΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ Ή ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΧΩΡΑΣ ΓΡΗΓΟΡΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ - 3 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΑΨΗΦΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ! ΒΉΜΑ 1ο - ΠΡΟΑΧΘΕΙΤΕ ΣΕ TEAM COORDINATOR

Διαβάστε περισσότερα

(Πολιτική. Οικονομία ΙΙ) Τμήμα ΜΙΘΕ. Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος. Αρχές Οικονομικής ΙΙ. 14/6/2011Εαρινό Εξάμηνο 2010-2011. (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) 1

(Πολιτική. Οικονομία ΙΙ) Τμήμα ΜΙΘΕ. Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος. Αρχές Οικονομικής ΙΙ. 14/6/2011Εαρινό Εξάμηνο 2010-2011. (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) 1 Αρχές Οικονομικής ΙΙ (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος Τμήμα ΜΙΘΕ Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος 2010-2011 Αρχές Οικονομικής ΙΙ (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) 1 Θεματικές Ενότητες Επισκόπηση της Μακροοικονομικής-Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Chapter 4: Financial Markets. 1 of 32

ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4. Chapter 4: Financial Markets. 1 of 32 ΑΓΟΡΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 4 Copyright 2009 Pearson Education, Inc. Publishing as Prentice Hall Macroeconomics, 5/e Olivier Blanchard 1 of 32 4-1 Η Ζήτηση Χρήματος Το χρήμα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιείτε

Διαβάστε περισσότερα

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι

Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι Το Επιχειρηματικό Σχέδιο - Ι Εκπαίδευση για Δημιουργικότητα και Ανάπτυξη στη Σύγχρονη Ελληνική Κοινωνία (ΤΕΑΠΗ) Εκπαίδευση και Περιφερειακή Ανάπτυξη: Ευρωπαϊκές Πολιτικές και η Ελληνική Εμπειρία (ΠΤΔΕ)

Διαβάστε περισσότερα

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες:

Γίνε μέλος στην Παναθηναϊκή συμμαχία και χορηγός γηπέδου ξεκινώντας μόλις με 20, επιλέγοντας μία από τις παρακάτω κατηγορίες: Αγαπητέ φίλαθλε, Με το τριφύλλι στην καρδιά έφτασε η στιγμή να φτιάξουμε τη νέα Λεωφόρο. Το σπίτι μας θα πάρει σύγχρονη μορφή και θα καλύψει τις ανάγκες των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Για να ζήσουμε ξανά

Διαβάστε περισσότερα

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ»

ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» ΑΡΘΡΟ «ΕΞΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ» Ηλεκτρονικό Εμπόριο Ως Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή ευρέως γνωστό ως e- commerce, είναι το εμπόριο παροχής αγαθών και υπηρεσιών που

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι το TPT (Teachers Pay Teachers) Πώς γίνομαι μέλος; Πώς αγοράζω υλικό από εκεί; Τι είναι το PayPal; Πώς φτιάχνω λογαριασμό στο PayPal; Τι

Τι είναι το TPT (Teachers Pay Teachers) Πώς γίνομαι μέλος; Πώς αγοράζω υλικό από εκεί; Τι είναι το PayPal; Πώς φτιάχνω λογαριασμό στο PayPal; Τι Τι είναι το TPT (Teachers Pay Teachers) Πώς γίνομαι μέλος; Πώς αγοράζω υλικό από εκεί; Τι είναι το PayPal; Πώς φτιάχνω λογαριασμό στο PayPal; Τι είναι ένα ZIP αρχείο; Πώς μπορώ να αγοράσω το προϊόν για

Διαβάστε περισσότερα

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ

ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ 1. Στοιχεία του ή της υπόχρεου 2. Στοιχεία του ή της συζύγου Επώνυμο : Όνομα : Όνομα πατρός : ΞΑΝΘΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ Επώνυμο: Όνομα: Όνομα πατρός : ΧΑΙΔΕΜΕΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ Ιδιότητες με τις οποίες

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ

ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΜΗΜΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΩΝ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΖΑΝΑΣ Στη διαδρομή της ιστορίας, το χρήμα έχει καταπιέσει τους ανθρώπους

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP)

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Υπάρχουν διάφορα πακέτα με συνδυασμούς προϊόντων, με διάφορα DP, PV και SV, που ονομάζονται πακέτα DSP. Τα πακέτα DSP είναι διαθέσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Οι αλλαγές αυτές θα εφαρμοστούν μαζί με την έναρξη του διαχωρισμού των υπηρεσιών εκκαθάρισης, διακανονισμού και καταχώρησης στις 6 Ιουνίου 2011.

Οι αλλαγές αυτές θα εφαρμοστούν μαζί με την έναρξη του διαχωρισμού των υπηρεσιών εκκαθάρισης, διακανονισμού και καταχώρησης στις 6 Ιουνίου 2011. ΠΡΟΣ : Μέλη του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ΑΠΟ : Γενικό Διευθυντή Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου ΘΕΜΑ : Αλλαγές στους Κανόνες Συναλλαγών ΗΜΕΡ. : 3 Ιουνίου, 2011 Αρ. ΕΓΚ. : 10-2011 Κύριοι, Αναφορικά με το

Διαβάστε περισσότερα

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. www.proofinjob.weebly.com

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. www.proofinjob.weebly.com ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΙΠΛΑΣΣΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΣΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ GOLDBEX Η GOLDBEX προσφέρει μια σπουδαία ευκαιρία σε όλα τα άτομα ή σε οικογένειες που θέλουν να αποταμιεύσουν.

Διαβάστε περισσότερα

Ανακοίνωση για τη συγχώνευση επιμέρους αμοιβαίων κεφαλαίων

Ανακοίνωση για τη συγχώνευση επιμέρους αμοιβαίων κεφαλαίων Ανακοίνωση για τη συγχώνευση επιμέρους αμοιβαίων κεφαλαίων Σύνοψη Η ενότητα αυτή αναφέρει βασικές πληροφορίες σχετικά με τη συγχώνευση οι οποίες σας αφορούν ως μεριδιούχο. Περισσότερες πληροφορίες περιέχονται

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ [e-shop] Δημιουργήστε το δικό σας e-shop σε τρία απλά βήματα 1. Επιλογή προτύπου 2. Δοκιμή σε πραγματικό χρόνο 3. Αγορά ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Διαβάστε περισσότερα

ΔΕΟ 25-1η Εργασία Πρότυπη λύση 2018-19 - onlearn.gr

ΔΕΟ 25-1η Εργασία Πρότυπη λύση 2018-19 - onlearn.gr Θέμα 1 ο α) Ζητάει να βρούμε το ποσό των αγορών. Ισχύει ότι: Κόστος Πωληθέντων = Εμπορεύματα αρχής (1/1) + Αγορές χρήσης Εμπορεύματα τέλους (31/12) Άρα: Αγορές = Κόστος Πωληθέντων Εμπορεύματα αρχής (1/1)

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο τρόπος ανάπτυξης των ηλεκτρονικών καταστημάτων μπορεί να αναλυθεί με κάποιες συγκεκριμένες προδιαγραφές, οι οποίες μπορεί να είναι

Διαβάστε περισσότερα

Cash is king και στο Διαδίκτυο!

Cash is king και στο Διαδίκτυο! Cash is king και στο Διαδίκτυο! Έναρξη 1 #Μετρητά: Η αγαπημένη μορφή πληρωμής είναι τα μετρητά - και στο Διαδίκτυο 2 #Είναι σαφές: Η πρώτη λύση είναι η καλύτερη 3 #Είναι θαυμάσιο: Έτσι ξεχωρίζω τις καλές

Διαβάστε περισσότερα

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης

Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων Λιανικής Πώλησης Ενότητα 6: Πολιτική Τιμών στο Λιανικό Εμπόριο Θεοδωρίδης Προκόπης Σχολή Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων &

Διαβάστε περισσότερα

SAFETY FIRST. Χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια και πληροφόρηση των καταναλωτών σχετικά με την online μέθοδο πληρωμής paysafecard

SAFETY FIRST. Χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια και πληροφόρηση των καταναλωτών σχετικά με την online μέθοδο πληρωμής paysafecard SAFETY FIRST Χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια και πληροφόρηση των καταναλωτών σχετικά με την online μέθοδο πληρωμής paysafecard paysafecard: Online ασφαλείς πληρωμές. δίνουν οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματική ευκαιρία

Επιχειρηματική ευκαιρία Επιχειρηματική ευκαιρία Πατενταρισμένο προϊόν υψηλής αποτελεσματικότητας με παγκόσμια ζήτηση Διαθέτοντας την αποκλειστικότατα στην παγκόσμια αγορά και αξιοποιώντας τώρα την ευκαιρία, ξεκινήστε την προσωπική

Διαβάστε περισσότερα

Ενισχύστε την ΤΟΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΖΩΝΤΑΝΑ, άμεσα & εύστοχα. Διαφημιστείτε έξυπνα, απλά και οικονομικά. Επωφεληθείτε με το B2B-Exclusive.

Ενισχύστε την ΤΟΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. ΖΩΝΤΑΝΑ, άμεσα & εύστοχα. Διαφημιστείτε έξυπνα, απλά και οικονομικά. Επωφεληθείτε με το B2B-Exclusive. Ενισχύστε την ΤΟΠΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ δίχως το δικό σας Online-Shop. ΖΩΝΤΑΝΑ, άμεσα & εύστοχα Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα η προσφορά στους πελάτες. Διαφημιστείτε έξυπνα, απλά και οικονομικά LIVE προβολή καθημερινά

Διαβάστε περισσότερα

Ι.Χ. ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ

Ι.Χ. ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ Ερωτηματολόγιο ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ ΠΕΛΑΤΗ Όνομα / Επωνυμία Πελάτη Κωδικός Χ.Α.Α. Ημερομηνία Ι.Χ. ΜΑΥΡΙΚΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΕΠΕΥ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΑΞΙΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ 5 (1ος ΟΡΟΦΟΣ) 105

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Για χρήση σε Αυστρία, Κύπρο, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία και Ηνωμένο

Διαβάστε περισσότερα

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ 2017 ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ Όμιλος Viva Ο Όμιλος εταιρειών Viva είναι μια από τις κυρίαρχες ελληνικές εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας και αποτελείται από τη Viva Wallet

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω. Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά

Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω. Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά Ένα παιχνίδι για 2-4 εξερευνητές, ηλικίας 8 και άνω Διάρκεια παιχνιδιού περίπου 60 λεπτά ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ 1 ταμπλό με τον χάρτη της Αφρικής Βιβλίο 2 βιβλία Κάρτες Περιπέτειας 30 κάρτες περιπέτειας (15 με λευκό

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY Κατανοώντας το πλάνο 1 ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ Το Πλάνο Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Amway εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει την αρχική επιχειρηματική ιδέα που

Διαβάστε περισσότερα

Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές.

Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές. Είναι γεγονός. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην ιστορική του έδρα! Στο γήπεδο της Λεωφόρου, εκεί που ζήσαμε και πανηγυρίσαμε μεγάλες στιγμές. Εκεί που θα είσαι κι εσύ, στη δική σου θέση, σε κάθε αγώνα! Μη

Διαβάστε περισσότερα

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ με τίτλο: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015)

ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ με τίτλο: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ με τίτλο: «Τραπεζική αργία βραχείας διάρκειας» (ΦΕΚ Α 65, 28.6.2015) Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις 1.7.2015 Πόσο θα διαρκέσει η τραπεζική αργία; Σύμφωνα με την Πράξη Νομοθετικού

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΜΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ Πτυχιακή Εργασία ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Γκιπάλη Δώρα, A.M. 7795 Καρρά

Διαβάστε περισσότερα

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά

News. Passion. Alfa. Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία. στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Σειρά. Σειρά News ΤΕΥΧΟΣ 13 - ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014 by Γνωρίστε τον κλιματισμό Γνωρίστε την Νέα μοντέλα Οικιακών Κλιματιστικών με κορυφαία τεχνολογία στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς Σειρά Passion Απόλυτος έλεγχος

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πατρών Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Πανεπιστήμιο Πατρών Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μελέτη με θέμα: Διερεύνηση του βαθμού ανάπτυξης εμπιστοσύνης και ασφάλειας στην καθημερινή χρήση του διαδικτύου Ερωτηματολόγιο 1. Πόσο καιρό

Διαβάστε περισσότερα

Συνοπτικός Οικονομικός Απολογισμός Της 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015

Συνοπτικός Οικονομικός Απολογισμός Της 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Συνοπτικός Οικονομικός Απολογισμός Της 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015 Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012 Περιεχόμενα 1. Συνοπτικά Οικονομικά Στοιχεία Σωματείου 2. Ανάλυση Εσόδων Σωματείου 3. Ανάλυση Εισροών Σωματείου 4. Ανάλυση

Διαβάστε περισσότερα

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε.

Διαφέρουμε από τον ανταγωνισμό Τη στιγμή που οι περισσότεροι οραματίζονται το μέλλον εμείς το δημιουργούμε. WEB SOLUTIONS Δώστε σήμερα ώθηση στην επιχείρηση σας, αποκτώντας μια δυναμική παρουσία στο Διαδίκτυο, αξιοποιώντας τις ολοκληρωμένες και πρωτοποριακές λύσεις που σας προσφέρει η fosetico. Διαφέρουμε από

Διαβάστε περισσότερα

Ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων. Εμπορική Πλατφόρμα. Mε ημερήσια αποζημίωση ζημιών και διανομή κερδών μεταξύ των κατόχων του TPX

Ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων. Εμπορική Πλατφόρμα. Mε ημερήσια αποζημίωση ζημιών και διανομή κερδών μεταξύ των κατόχων του TPX TOPEX Ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων Ανταλλακτήριο Κρυπτονομισμάτων Εμπορική Πλατφόρμα Mε ημερήσια αποζημίωση ζημιών και διανομή κερδών μεταξύ των κατόχων του TPX Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ 19 ΣΕΠ 2018

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ Έχουμε δημιουργήσει μερικές απίστευτες ενημερώσεις στα επίπεδα των Συνδρομών μας DreamTrips που επιτρέπουν στους πελάτες να συνεχίσουν να μοιράζονται μοναδικές εμπειρίες με την οικογένεια και τους φίλους

Διαβάστε περισσότερα

03 Wallet Target Audience - 10 ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ - 12 ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ - 16 ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑ - 17 ΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝ ΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΚΚΙΝΗΘΗΚΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK

ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK ΝΕΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ALPHA BANK Η Alpha Bank µετά την αύξηση κατά 0,25% του βασικού επιτοκίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, αναπροσαρµόζει τα επιτόκιά της από 19.3.2007 ως ακολούθως: ΕΠΙΤΟΚΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Κόσμος αλλάζει. Κόσμος έχει ήδη αλλάξει.

Κόσμος αλλάζει. Κόσμος έχει ήδη αλλάξει. 1 Κόσμος αλλάζει. Κόσμος έχει ήδη αλλάξει. Νέα παγκόσμια εμφανίστηκε, προκαλούν οι άνθρωποι άρχισαν να θέλουν περισσότερο, άρχισαν να αναζητούν, άρχισαν να ζητούν από τη ζωή νέους πόρους, νέες προσφορές,

Διαβάστε περισσότερα

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International Ιδρύθηκε το 1978 στις ΗΠΑ. Ομάδα Διοίκησης με μεγάλη πείρα και διαχρονικότητα. Διεθνείς πωλήσεις σε πάνω από 145 χώρες, 2.68 δισεκατομμύρια πωλήσεις ετησίως. Μια αποδεδειγμένα ισχυρή εταιρεία με αληθινό

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ Επισκόπηση ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεωρήθηκε την 2 Μαρτίου 203 WorldVentures έχει σχεδιάσει ένα Σχέδιο Απολαβών Compensation Plan για να επιβραβεύσει τους ανεξάρτητους

Διαβάστε περισσότερα

Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018.

Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018. Τελευταία ενημέρωση της πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων: 29 Αυγούστου 2018. 1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ H PHC Franchised Restaurants Public Limited ("εμείς", "PHC" ή "Εταιρεία") σέβεται την ιδιωτικότητα

Διαβάστε περισσότερα

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Ο Πληθωρισμός και οι κεντρικές τράπεζες. Ισμήνη Πάττα Περίληψη, 2 ου μισού του κεφ. 12 ΑΜ 1207/Μ:070

ΠΕΡΙΛΗΨΗ. Ο Πληθωρισμός και οι κεντρικές τράπεζες. Ισμήνη Πάττα Περίληψη, 2 ου μισού του κεφ. 12 ΑΜ 1207/Μ:070 ΠΕΡΙΛΗΨΗ (2 ου μέρους κεφαλαίου 12 ( από το 12.4. και μετά, του βιβλίου Οικονομική για Επιχειρησιακές Σπουδές, του D. Mc Aleese) Ο Πληθωρισμός και οι κεντρικές τράπεζες Βασικά Σημεία : *Κεντρικές Τράπεζες,

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας

Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου Σχολή Κοινωνικών Επιστημών Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας Και Επικοινωνίας Ψηφιακό Περιεχόμενο & Ηλεκτρονικό Εμπόριο (Δ εξάμηνο) Διάλεξη # 7η: Marketing και Διαδίκτυο Το «προϊόν» της

Διαβάστε περισσότερα

GYMMASTER ONLINE BOOKING

GYMMASTER ONLINE BOOKING GYMMASTER ONLINE BOOKING Το σύστημα GymMaster Online Booking είναι μια εφαρμογή η οποία συνδέει τη βάση δεδομένων των πελατών της εφαρμογής GymMaster με την βάση δεδομένων της εφαρμογής Online Booking,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΙ Πειραιά «Διασύνδεση 2013» «Δυνατότητες Δημιουργίας Εισοδήματος Δουλεύοντας στην Ελληνική και τη Διεθνή Αγορά Χρήματος και Κεφαλαίου»

ΤΕΙ Πειραιά «Διασύνδεση 2013» «Δυνατότητες Δημιουργίας Εισοδήματος Δουλεύοντας στην Ελληνική και τη Διεθνή Αγορά Χρήματος και Κεφαλαίου» ΤΕΙ Πειραιά «Διασύνδεση 2013» «Δυνατότητες Δημιουργίας Εισοδήματος Δουλεύοντας στην Ελληνική και τη Διεθνή Αγορά Χρήματος και Κεφαλαίου» Αβέβαιο Οικονομικό Περιβάλλον Κρίσης! Υπάρχουν Ευκαιρίες και Δυνατότητες

Διαβάστε περισσότερα

Ψηφιακά και με ασφάλεια

Ψηφιακά και με ασφάλεια Ψηφιακά και με ασφάλεια Έναρξη 1 #Έρχεται: Τέσσερις τάσεις Prepaid 2 #Προκαλεί έκπληξη: Highlights από τρέχουσα Ευρωπαϊκή μελέτη 3 #Συμβαίνει: Smartphone Shopping, αλλά σωστά 4 #Αναπτύσσεται: Αυστριακοί

Διαβάστε περισσότερα

E-Payments. ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ Άντσος Νίκος Ζώης Απόστολος Μαλακάσης Ευτύχης Μπίλας Αντώνης Ντέμπος Νικηφόρος

E-Payments. ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ Άντσος Νίκος Ζώης Απόστολος Μαλακάσης Ευτύχης Μπίλας Αντώνης Ντέμπος Νικηφόρος E-Payments ΜΕΛΗ ΟΜΑΔΑΣ Άντσος Νίκος Ζώης Απόστολος Μαλακάσης Ευτύχης Μπίλας Αντώνης Ντέμπος Νικηφόρος Μέθοδοι Ηλεκτρονικών Πληρωμών «Έξυπνες κάρτες» (χρεωστικές-πιστωτικές) E-wallets ή E-purses (π.χ. Google-wallet)

Διαβάστε περισσότερα

D X N. Ο Υγιεινότερος καφές!

D X N. Ο Υγιεινότερος καφές! Drink Coffee Feel Healthy Make Money D X N Ο Υγιεινότερος καφές! DXN Marketing Plan Το Marketing Plan είναι φτιαγμένο για να μη σας πιέζει. Απλά Δείξτε σε άλλους το προϊόν και τα πλεονεκτήματα συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ARBITRAGE Arbitrage ονομάζεται η διαδικασία εξισορρόπησης των τιμών μεταξύ του υποκείμενου και του παράγωγου τίτλου λαμβανομένου υπόψη του ύψους του επιτοκίου και του χρονικού διαστήματος μέχρι

Διαβάστε περισσότερα

Πώς χτίζουμε το αφορολόγητο με πλαστικό χρήμα για να έχουμε έκπτωση φόρου

Πώς χτίζουμε το αφορολόγητο με πλαστικό χρήμα για να έχουμε έκπτωση φόρου Πώς χτίζουμε το αφορολόγητο με πλαστικό χρήμα για να έχουμε έκπτωση φόρου Οι αγορές δαπάνες με πλαστικό χρήμα, που έχει πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας μετά την έναρξη των Capital Controls, αφορά: α.

Διαβάστε περισσότερα

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016

Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου 2016 8 Ιανουαρίου 2016, Πρωτοχρονιάτικη Δεξίωση στη Θεσσαλονίκη Ξενοδοχείο The Met Hotel, Θεσσαλονίκη, ώρα 20:00 Ετήσια εορταστική εκδήλωση για τα μέλη,

Διαβάστε περισσότερα

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΟΓΔΟΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 1. Τι είναι χρήμα Από τα πολύ παλιά χρόνια οι άνθρωποι προσπάθησαν να καλύψουν τις ανάγκες τους με αγαθά που δεν μπορούσαν να παράγουν οι ίδιοι. Για το λόγο αυτό αντάλλασσαν

Διαβάστε περισσότερα

ZA6787. Flash Eurobarometer 446 (The Euro Area, October 2016) Country Questionnaire Greece

ZA6787. Flash Eurobarometer 446 (The Euro Area, October 2016) Country Questionnaire Greece ZA6787 Flash Eurobarometer 6 (The Euro Area, October 06) Country Questionnaire Greece ΡΩΤΗΣΤΕ ΟΛΟΥΣ Dx Ταξιδεύετε τουλάχιστον μια φορά το χρόνο έξω από τη χώρα σας; Nαι Όχι FL9 Q8 Dx Πώς έχει αλλάξει το

Διαβάστε περισσότερα

Λίγα λόγια για την Ευρωπαϊκή Πίστη

Λίγα λόγια για την Ευρωπαϊκή Πίστη Παρουσίαση Λίγα λόγια για την Ευρωπαϊκή Πίστη Ευρωπαϊκή Πίστη-Συνοπτική Παρουσίαση Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μία πλήρης ασφαλιστική εταιρία με μοναδικά χαρακτηριστικά που αποτελούν και την ειδοποιό διαφορά

Διαβάστε περισσότερα

Η σοφία ξεκινάει από τον θαυμασμό. Σωκράτης. Το Babel αποτελείται από δύο επεκτάσεις, οι οποίες μπορούν να παιχτούν μαζί ή ξεχωριστά.

Η σοφία ξεκινάει από τον θαυμασμό. Σωκράτης. Το Babel αποτελείται από δύο επεκτάσεις, οι οποίες μπορούν να παιχτούν μαζί ή ξεχωριστά. ΚΑΝΟΝΕΣ Η σοφία ξεκινάει από τον θαυμασμό. Σωκράτης ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ 1 ταμπλό Βαβέλ 24 πλακίδια Βαβέλ 15 καρτέλες Μεγάλων Εργων 10 δείκτες Συμμετοχής 166 δείκτες (διαφόρων ειδών) 1

Διαβάστε περισσότερα

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες

Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Οδηγός Συμμετοχής στις Διαδικτυακές μας Δημοπρασίες Η Auto Auctions Η εταιρία Auto Auctions είναι ο αποκλειστικός συνεργάτης της Auktion&Markt AG για Ελλάδα και Κύπρο, ενός από τους μεγαλύτερους οίκους

Διαβάστε περισσότερα

1. Χρήμα είναι οτιδήποτε γίνεται γενικά αποδεκτό ως μέσο συναλλαγής από τα άτομα μιας κοινωνίας.

1. Χρήμα είναι οτιδήποτε γίνεται γενικά αποδεκτό ως μέσο συναλλαγής από τα άτομα μιας κοινωνίας. ΑΘ. ΧΑΡΙΤΩΝΙΔΗΣ : ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΕΠΑΛ 1 ΚΕΦΑΛΑΙΟ 8Ο : ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 8.1. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ Για τις παρακάτω προτάσεις, να γράψετε στην κόλλα σας τον αριθμό της καθεμιάς και δίπλα

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΛΟΣ 1ΗΣ ΑΠΟ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΟΣ 1ΗΣ ΑΠΟ 5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΧΗ 1ΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ HMEΡΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΘΕΜΑ Α ΕΞΕΤΑΖΟΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ: ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ ΣΥΝΟΛΟ ΣΕΛΙΔΩΝ: ΠΕΝΤΕ (5) Α1. Να χαρακτηρίσετε

Διαβάστε περισσότερα

Διονύσης Ζήνδρος Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Image carbonism

Διονύσης Ζήνδρος Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο Image carbonism Διονύσης Ζήνδρος Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο 2012 Image carbonism Τι είναι το bitcoin? Ψηφιακό νόμισμα Για αληθινές online αγορές Αντικαταστάτης (?) του και του $ Ιστορία Wei Dai, 1998: Bmoney (cypherpunks)

Διαβάστε περισσότερα

περίπου 50 κρύσταλλοι (7 σε κάθε χρώμα) 20 δίσκοι (4 σε κάθε χρώμα) 36 νομίσματα των 5 και 10 των 10 5 Αρχικές κάρτες (1 σε κάθε χρώμα)

περίπου 50 κρύσταλλοι (7 σε κάθε χρώμα) 20 δίσκοι (4 σε κάθε χρώμα) 36 νομίσματα των 5 και 10 των 10 5 Αρχικές κάρτες (1 σε κάθε χρώμα) Περιεχόμενα 35 Εργάτες 20 δίσκοι περίπου 50 κρύσταλλοι (7 σε κάθε χρώμα) (4 σε κάθε χρώμα) Spyrium 24 δείκτες, με αριθμούς 1, 2 και 3 (8 σε κάθε αριθμό) 36 νομίσματα των 5 και 10 των 10 10 Bonus δείκτες

Διαβάστε περισσότερα

Δηλώστε συμμετοχή εδώ! Περιορισμένες θέσεις

Δηλώστε συμμετοχή εδώ! Περιορισμένες θέσεις Προσδιορισμός, Φορολογία και Διάθεση Αποτελεσμάτων σύμφωνα με τα Ε.Λ.Π. και τον Κ.Φ.Ε. Εισηγητής: Γιώργος Κορομηλάς Λογιστής-Φοροτεχνικός, Συγγραφέας Λογιστικών και Φορολογικών Βιβλίων, Πρόεδρος Ι.Ο.Φο.Μ.

Διαβάστε περισσότερα

Ανιχνεύοντας ένα μέλλον χωρίς μετρητά 30 Ιουν Oρέστης Τζωρτζόπουλος

Ανιχνεύοντας ένα μέλλον χωρίς μετρητά 30 Ιουν Oρέστης Τζωρτζόπουλος Ανιχνεύοντας ένα μέλλον χωρίς μετρητά 30 Ιουν. 2017 Oρέστης Τζωρτζόπουλος Aπό το 3000 π.χ. περίπου, όπου καταγράφεται για πρώτη φορά ο όρος «χρήμα» ως μέσο ανταλλαγής, αρχικά υπό τη μορφή χρήματος-αγαθού,

Διαβάστε περισσότερα

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ

ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ 6.9.2014 L 267/9 ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της 3ης Ιουνίου 2014 που τροποποιεί την κατευθυντήρια γραμμή ΕΚΤ/2013/23 σχετικά με τη στατιστική δημοσίων

Διαβάστε περισσότερα

Προμήθειες και Χρεώσεις για ιδιώτες

Προμήθειες και Χρεώσεις για ιδιώτες Προμήθειες και Χρεώσεις για ιδιώτες Σε ισχύ από 04.10.2016 Προμήθειες και Χρεώσεις για ιδιώτες Περιεχόμενα Τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες συναλλαγής για τα πακέτα και Λογαριασμοί Συναλλαγές Μετρητών

Διαβάστε περισσότερα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ. Έναρξη εργασιών το Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ Έναρξη εργασιών το 1979 Κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και γραμμή παραγωγής στη Θεσσαλονίκη Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων self service λύσεων με: Αυτόματους

Διαβάστε περισσότερα

ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης

ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης Είναι εύκολο, είναι απλό,είναι ο καφές. ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης Ελλάδα Αποτελεσματικό στης 1 Σεπτέμβρη Περιεχόμενα Επισκόπηση... 1 Σχέδιο αποζημίωσης... 2 Ορισμοί... 3 7 τρόποι για να πληρωθείτε...

Διαβάστε περισσότερα

2-1. Copyright 2015 Pearson Education Inc. All rights reserved.

2-1. Copyright 2015 Pearson Education Inc. All rights reserved. 2-1 Αντικείμενο μάθησης 1. Εξήγηση του όρου συναλλαγή (λογιστικό γεγονός) 2-2 Εξήγηση του όρου συναλλαγή (λογιστικό γεγονός) Συναλλαγή Οποιοδήποτε γεγονός έχει χρηματοοικονομική επίπτωση στην επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με τον Διοργανωτή

Σχετικά με τον Διοργανωτή Σχετικά με τον Διοργανωτή O «Ελληνικός Οργανισμός Εργασιακής Άθλησης & Υγείας» (Hellenic Organization for Company Sport & Health - HOCSH) είναι ο μοναδικός επίσημος και αναγνωρισμένος μη κερδοσκοπικός

Διαβάστε περισσότερα