ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

Μέγεθος: px
Εμφάνιση ξεκινά από τη σελίδα:

Download "ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα."

Transcript

1 ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

2 Σελίδα 2 36 Σελίδα 3 36 Η επιτυχία μας κάνει ισχυρότερους VERWAY ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ & ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Mε την απόφαση να γίνετε ένας Πρεσβευτής Μάρκας της VERWAY, δημιουργήσατε τη βάση για να ζήσετε με αυτοπεποίθηση και με περισσότερη προσωπική και οικονομική ελευθερία. Η αυτοπεποίθηση είναι το πιο σημαντικό ορόσημο για την ευχαρίστηση, την ικανοποίηση και τον πλούτο, ανεξάρτητα από το αν αυτό σημαίνει ευέλικτα χρονοδιαγράμματα, προσωπική ανάπτυξη, σταθερό παράλληλο εισόδημα ή μια πραγματική εναλλακτική σταδιοδρομία για εσάς. Η επιτυχία είναι αυτό που θέλετε ΕΣΕΙΣ να εκπληρώσετε! Είναι η αποστολή μας να προσφέρουμε ένα δυναμικό περιβάλλον, στο οποίο η δουλειά σας ανταμείβεται σύμφωνα με τις επιδόσεις σας και σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε το δυναμικό σας. VERWAY σημαίνει πληθώρα ευκαιριών και ισότητας. Δεν έχει σημασία από πού είστε, πόσο ετών είστε ή με πόση γνώση και εμπειρία ξεκινάτε μαζί μας. Αυτό που μετράει είναι το μονοπάτι που περπατάτε. Καθορίστε την επιτυχία σύμφωνα με το δικό σας όραμα και φτάστε εκεί με τους δικούς σας κανόνες. Δημιουργήστε τη ζωή που πάντα θέλατε να έχετε!

3 Σελίδα 4 36 Σελίδα 5 36 Όταν είστε εσείς επιτυχημένοι, είμαστε επιτυχημένοι κι εμείς ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΒΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ VERWAY Μέχρι 30% άμεση έκπτωση για προσωπικές αγορές Μέχρι 22% μπόνους επιστροφής μετρητών για προσωπικές παραγγελίες προϊόντων Μέχρι 20 % μπόνους στο ηλεκτρονικό κατάστημα στις τελικές τιμές πελατών μέσω του προσωπικού σας ηλεκτρονικού καταστήματος VERWAY Μέχρι 45 % κέρδος στις άμεσες πωλήσεις Καθημερινές πληρωμές μπόνους στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι VERWAY Μέχρι 39,5 % μπόνους μέσω του τζίρου της ομάδας Μέχρι 3,5 % ετήσιο μπόνους Μέχρι 150 Lifestyle μπόνους κάθε τέσσερις (4) εβδομάδες Μέχρι μπόνους αυτοκινήτου κάθε τέσσερις (4) εβδομάδες Λάβετε δωρεάν ένα κορυφαίο αυτοκίνητο πολυτελείας αξίας Με το μπόνους μετόχου της VERWAY έχετε τη δυνατότητα να γίνετε ένας συνιδιοκτήτης της εταιρείας ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΜΕΡΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ Από μία άποψη η απόκτηση εισοδήματος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη όσο σήμερα. Απολαύστε τη μοναδικότητα, την κορυφαία ποιότητα και την απαράμιλλη αναλογία τιμής/απόδοσης του χαρτοφυλακίου προϊόντων VERWAY και απλά συστήστε μας. Ήδη 10 με 20 κανονικοί πελάτες είναι αρκετοί για ένα ελκυστικό εισόδημα μερικής απασχόλησης περίπου 200 έως 500 ευρώ για σας. Το πλεονέκτημα της VERWAY: τα καταναλωτικά προϊόντα συνήθως δημιουργούν υψηλότερο συντελεστή κύκλου εργασιών και μέσω αυτού μια πιο σταθερή αγοραστική συμπεριφορά. ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Επιτύχετε περισσότερα μέσα από την δημιουργία ομάδας και την υποστήριξη της! Έχετε ήδη μια μικρή βάση πελατών και τώρα δημιουργείτε μια δική σας ομάδα πωλήσεων. Δείχνετε στην ομάδα σας πώς μπορούν να κερδίσουν περίπου από 500 έως ευρώ το μήνα, διατηρώντας ταυτόχρονα τη δική τους διαχείριση του χρόνου και κερδίζοντας την ευκαιρία για ένα πρόσθετο εισόδημα. Βοηθήστε τους με την απαραίτητη δημιουργία ομάδας και τη δημιουργία επαφών, καθώς και τις πωλήσεις και την εξυπηρέτηση πελατών. Αυτό το πρόσθετο εισόδημα θα μπορούσε να είναι το πρώτο σας βήμα προς την αυτό-απασχόληση. η επιλογή είναι δική σας! ΒΑΣΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Ο ενεργός οργανισμός πωλήσεων ανοίγει νέες ευκαιρίες και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Η ενεργός γενιά των πρεσβευτών μάρκας της VERWAY είναι το βασικό επίκεντρο εδώ. Χρησιμοποιήστε το δικό σας δίκτυο και αυτό των μελών της ομάδας σας για να επεκτείνετε το δίκτυο των πωλήσεών σας. Ένα εισόδημα που ξεκινάει από ευρώ το μήνα και περισσότερο είναι δυνατό! Αποφασίστε ελεύθερα, αν θέλετε να κάνετε τη δεύτερη απασχόλησή σας, κύρια. Με αυτόν τον τρόπο ως αυτοαπασχολούμενος επιχειρηματίας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βιώσιμο και παθητικό εισόδημα.

4 Σελίδα 6 36 Σελίδα 7 36 Μπόνους, καθημερινά! Ηλεκτρονικό πορτοφόλι ο προσωπικός σας αποκλειστικός ηλεκτρονικός τραπεζικός λογαριασμός VERWAY Με την VERWAY, έχει ξεκινήσει για εσάς ένας νέος κόσμος στον οποίο κερδίζετε χρήματα. Απολαύστε τους καρπούς της εργασίας σας άμεσα, καθώς οι ημερήσιες πληρωμές μπόνους είναι δεδομένες. Είναι πραγματικά τόσο απλό: Το έξυπνο σύστημά μας σας επιτρέπει να λαμβάνετε εύκολα και απλά τα μπόνους στο ιδιωτικό ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι - καθημερινά! Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι σας είναι το εικονικό σας πορτοφόλι: μέσω του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού, οι πληρωμές μπόνους μπορούν να πραγματοποιηθούν ως ημερήσιες πληρωμές πολύ πιο γρήγορα από τις κανονικές συναλλαγές. Το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι σας εξυπηρετεί πρώτα απ όλα να λαμβάνετε πληρωμές, οι οποίες θα εκτελούνται καθημερινά, σύμφωνα με τα προσόντα σας και το σχέδιο σταδιοδρομίας της VERWAY, στον ψηφιακό τραπεζικό σας λογαριασμό. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το υπόλοιπό σας του ηλεκτρονικού πορτοφολιού για να τοποθετήσετε παραγγελίες στο κατάστημα VERWAY ανά πάσα στιγμή ή απλά να το μεταφέρετε σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα της επιλογής σας. Η ρευστότητα σας είναι εγγυημένη και μπορείτε να εστιάσετε άμεσα στα βασικά πράγματα: τις συστάσεις και την δημιουργία ομάδας.

5 Σελίδα 8 36 Σελίδα 9 36 ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ Προκειμένου να τηρήσουμε τις δικές μας προδιαγραφές ποιότητας και διαφάνειας, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη: το ακόλουθο παράδειγμα επεξηγεί πώς κατανέμονται οι αξίες στην εταιρεία. Επισκόπηση ΟΡΟΛΟΓΙΑ Για την διευκόλυνσή σας, έχουμε συγκεντρώσει και επεξηγήσει μερικούς από τους όρους που χρησιμοποιούνται συχνότερα. Τιμή τελικού πελάτη (μικτή): 100,00 19 % ΦΠΑ -> εφορία: 15,97 Τιμή Τελικού Πελάτη (καθαρή): 84,03 Μέχρι 30 % έκπτωση -> Πωλήσεις: 25,21 Τιμή Πρεσβευτή Μάρκας (καθαρή): 58,82 Μέχρι 50 % πληρωμή μπόνους -> Πωλήσεις: 29,41 ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ VERWAY: 29,41 (Παραγωγή, Εξυπηρέτηση Πελατών κλπ.) Πρώτος στη Γραμμή Ποιος πρεσβευτής μάρκας στην ομάδα σας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως Πρώτος στη γραμμή; Ομάδα Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των Πρώτων στη Γραμμή σας και της ομάδας σας; Πόντοι Καριέρας (CP) Πώς μπορούν να υπολογιστούν οι Πόντοι Καριέρας σας και για πόσο καιρό ισχύουν; Έκπτωση Αγορών Πόση έκπτωση θα έχετε στην τιμή τελικού πελάτη; Πόντοι Μπόνους (BP) Για ποιο λόγο παίρνετε τους Πόντους Μπόνους και σε τι εξυπηρετούν; Ενεργή Κατάσταση και Υπολογισμός Μπόνους Μάθετε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στο πλάνο καριέρας και πώς μπορείτε να δικαιούστε πληρωμές μπόνους. Ιδία Έσοδα (OR) Που βασίζονται τα Ιδία Έσοδα με βάση και ποιο ελάχιστο εισόδημα ισχύει, για να δικαιούστε ένα μπόνους; Συνολικό Εισόδημα (TR) Πώς υπολογίζεται το Συνολικό σας Εισόδημα και πόσο καιρό ισχύει. Επίπεδο Καριέρας Η βάση για τις πληρωμές μπόνους σας! Μάθετε πώς υπολογίζεται το Επίπεδο Καριέρας σας. Ενεργή Γραμμή Πόσες ενεργές γραμμές καθορίζουν, μεταξύ άλλων, τα προσόντα σας σε Επίπεδο Καριέρας στο πλάνο της καριέρας σας; Ηλεκτρονικό Πορτοφόλι Μάθετε πώς μπορεί το ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι να αυξήσει τη ρευστότητά σας.

6 Σελίδα S Πρώτες Γραμμές Υπάρχουν πρεσβευτές μάρκας, τους οποίους έχετε εγγράψει και καταχωρίσει απευθείας μέσω του αναγνωριστικού αριθμού VERWAY. Ομάδα Όλοι οι πρεσβευτές μάρκας VERWAY κάτω από εσάς θεωρούνται ως μία ομάδα. Πόντος Καριέρας (CP) Κάθε προϊόν VERWAY προσφέρει έναν Πόντο Καριέρας (CP). Αυτός ο Πόντος ισούται με την καθαρή τιμή αγοράς του συνεταίρου (χωρίς ΦΠΑ). Παράδειγμα: 1 καθαρή τιμή προϊόντος ισούται με έναν (1) πόντο καριέρας. Οι Πόντοι Καριέρας αποτελούν τη βάση για τα προσόντα σας στο πλαίσιο του πλάνου καριέρας της VERWAY και πώς μπορείτε να προχωρήσετε στα βήματα σταδιοδρομίας. Οι Πόντοι Καριέρας υπολογίζονται μέσω των Ιδίων Εσόδων / ιδίων παραγγελιών και του συνολικού τζίρου, δηλ. των παραγγελιών της ομάδας. Οι Πόντοι Καριέρας από κάθε πληρωμένη παραγγελία (δική σας + ομάδας) υπολογίζονται για τα προσόντα σας. Οι Πόντοι Καριέρας ισχύουν για 28 ημέρες, αρχής γενομένης από τη στιγμή της πληρωμής της παραγγελίας. Η επισκόπηση των Πόντων Καριέρας σας είναι πάντα προσβάσιμη μέσω των υπηρεσιών υποστήριξης. Έκπτωση Αγοράς Κάθε πρεσβευτής λαμβάνει μία έκπτωση 20% στην τιμή τελικού πελάτη. Παράδειγμα: Τιμή τελικού πελάτη 100 ΜΕΙΟΝ 20 (20 % έκπτωση = 80 ) Εάν κερδίσετε τουλάχιστον Πόντους Καριέρας (CP) εντός 365 ημερών από την στιγμή της εγγραφής σας, η έκπτωσή σας αυξάνεται κατά 10% σε νέα κανονική έκπτωση 30%). Παράδειγμα: Τιμή τελικού πελάτη 100 ΜΕΙΟΝ 30 (30 % έκπτωση) = 70 Πόντος Μπόνους (BP) Ένας Πόντος Μπόνους (BP) είναι η αξία που αποδίδεται σε κάθε προϊόν ξεχωριστά. Παίρνετε πόντους μπόνους με δικές σας παραγγελίες και παραγγελίες της ομάδας. Τα επίπεδα μπόνους του τρέχοντος Επιπέδου Καριέρας σας θα υπολογίζονται μέσω των πόντων μπόνους που έχετε συλλέξει και θα πληρώνονται σε ευρώ. Οι Πόντοι Μπόνους ρυθμίζουν την αναλογία τιμής / απόδοσης και μπορούν να διαφέρουν από τους Πόντους Καριέρας. Παράδειγμα: Επίπεδο Καριέρας: Κορυφαίος Πρεσβευτής Πόντοι Καριέρας: 600 / Πόντοι Μπόνους: 550 Μπόνους Απόδοσης: 8 % επί 550 Πόντους Μπόνους = 44 Ενεργή Κατάσταση Η ενεργή κατάσταση είναι μια απαίτηση συμμετοχής στο πλάνο καριέρας της VERWAY και στην επιλεξιμότητα πληρωμής μπόνους. Μπορείτε να φτάσετε στην ενεργή κατάσταση από τους 150 CP και μετά. Οι Πόντοι Καριέρας που δημιουργήθηκαν από τις παραγγελίες σας υπολογίζονται για την ενεργό κατάστασή σας για 28 ημέρες, αρχίζοντας από τη στιγμή της πληρωμής. Οι τρέχουσες συναλλαγές και η Ενεργή σας Κατάσταση μπορούν να εμφανιστούν μέσω των υπηρεσιών υποστήριξης. Παράδειγμα 1: Εάν παραδώσετε μια παραγγελία την πρώτη του μηνός με 150 CP, η ενεργή κατάστασή σας ισχύει μέχρι τις 28 του μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτών των 28 ημερών, λαμβάνετε καθημερινά πληρωμή μπόνους σύμφωνα με το τρέχον πλάνο καριέρας VERWAY. Η ενεργή κατάσταση, καθώς και η επιλεξιμότητα πληρωμής μπόνους, θα χαθούν, αν δεν δημιουργήσετε τα κατάλληλα Ιδία Έσοδα (150CP) μέχρι τις 28/29 του μήνα. Τόσο η ενεργή κατάσταση όσο και οι πληρωμές μπόνους θα αποκατασταθούν, μόλις παραδώσετε τις κατάλληλες παραγγελίες αξίας 150 CP. Παράδειγμα 2: Εάν παραδώσετε μια παραγγελία με αξία 100 CP την πρώτη του μηνός, δεν θα έχετε ακόμα ενεργή κατάσταση και δεν θα δικαιούστε πληρωμές μπόνους. Ωστόσο, οι 100 CP θα ισχύουν για επιλεξιμότητα στο πλάνο καριέρας VERWAY μέχρι τις 28 του μήνα. Εάν παραδώσετε μια άλλη παραγγελία αξίας 50 CP μέχρι την τρίτη ημέρα του ίδιου μήνα, θα έχετ συγκεντρώσει 150 CP Ιδίων Εσόδων ( = 150 CP) και επομένως φτάνετε στην ενεργή κατάσταση εκείνη την ημέρα. Οι 50 CP από τη δεύτερη παραγγελία ισχύουν για την επιλεξιμότητα στο πλάνο καριέρας σας μέχρι τις 30 του μήνα (28 ημέρες). Από 29 και εφεξής, οι 100 CP από την πρώτη σειρά χάνουν την εγκυρότητά τους. Χάνετε την Ενεργή Κατάσταση και δεν δικαιούστε πλέον πληρωμές μπόνους από εκείνη τη στιγμή. Με μια παραγγελία αξίας τουλάχιστον 100 CP, κερδίζετε πίσω την ενεργή κατάσταση. Οι 50 CP από τη δεύτερη παραγγελία χάνουν επίσης την ισχύ τους μετά από 28 μέρες. Πώς μπορώ να είμαι σίγουρος ότι θα έχω πάντα μία ενεργή κατάσταση; Εάν παραδώσετε παραγγελίες αξίας τουλάχιστον 150 CP ανά 28 ημέρες, θα εξασφαλίζετε πάντα μια ενεργή κατάσταση, καθώς και μια εγγυημένη επιλεξιμότητα μπόνους. Με άλλα λόγια: 365 πληρωμές μπόνους το χρόνο, αφού κάθε μέρα είναι ημέρα πληρωμής! Για πόσο καιρό ισχύουν οι Πόντοι Καριέρας μου από τις δικές μου παραγγελίες έγκυρες για την Ενεργή Κατάστασή μου; Οι Πόντοι Καριέρας ισχύουν για 28 ημέρες, αρχής γενομένης από την ώρα της παραγγελίας. Πού μπορώ να επαληθεύσω την ενεργή κατάστασή μου και τη δική μου επιλεξιμότητα πληρωμής μπόνους; Μπορείτε να δείτε την ενεργή κατάστασή σας και την επιλεξιμότητα μπόνους σας σε οποιοδήποτε σημείο στις υπηρεσίες υποστήριξης. Τι συμβαίνει όταν χάνω την Ενεργή μου Κατάσταση; Κάθε μέρα στις 12 το πρωί, υπολογίζονται τα έσοδα και τα Επίπεδα Καριέρας. Χάρη σε αυτόν τον υπολογισμό, εκτελούνται οι πληρωμές μπόνους για τους πρεσβευτές μάρκας της VERWAY. Οι μη ενεργοί πρεσβευτές μάρκας χωρίς ενεργή κατάσταση δεν λαμβάνουν πληρωμές μπόνους, παρά μόνο όταν επανέλθει η ενεργή τους κατάσταση. Συνιστάται να ελέγχετε τη δική σας ενεργή κατάσταση μέσω των υπηρεσιών υποστήριξης. Ιδία Έσοδα Τα Ίδια Έσοδα βασίζονται σε Πόντους Καριέρας / Πόντους Μπόνους, οι οποίοι δημιουργούνται μέσω των δικών σας Εάν, για παράδειγμα, καταχωρίσετε τρεις (3) νέους πρεσβευτές μάρκας με τον δικό σας αναγνωριστικό αριθμό VERWAY, θα έχετε τρεις (3) γραμμές. Όταν οι τρεις (3) πρεσβευτές μάρκας σας εγγράψουν νέους, μπορεί να υπάρπαραγγελιών προϊόντων. Προκειμένου να είστε επιλέξιμος για ένα μπόνους, ισχύουν τα ελάχιστα Ιδία Έσοδα (OR) 150 CP / BP. Ανατρέξτε στην Ενεργή κατάσταση. Συνολικό Εισόδημα Τα συνολικά έσοδα βασίζονται στο άθροισμα όλων των Πόντων Καριέρας / Πόντων Μπόνους, οι οποίοι δημιουργούνται μέσω των δικών σας παραγγελιών ή των παραγγελιών της ομάδας σας. Παράδειγμα: Η παραγγελία σας αξίζει 250 CP και οι τρεις παραγγελίες συνεργατών σας ανέρχονται σε 750 CP. Τα συνολικά έσοδα θα είναι CP / BP. Επίπεδο Καριέρας Στο πλάνο καριέρας της VERWAY, υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα σταδιοδρομίας, στα οποία μπορείτε να προκριθείτε. Ανάλογα με το επίπεδο που έχετε φτάσει, θα λάβετε ένα ή περισσότερα μπόνους. Κάθε μέρα το Επίπεδο Καριέρας σας θα υπολογιστεί με βάση τον συνολικό τζίρο (τον τζίρο σας και τον τζίρο της ομάδας σας). Το μπόνους σας θα υπολογιστεί καθημερινά σύμφωνα με το Επίπεδο Καριέρας σας και θα καταβληθεί στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι Ενεργή Γραμμή Κάθε πρεσβευτής που εγγράφεται ως πρεσβευτής μάρκας στην ομάδα σας αναφέρεται ως μία Γραμμή χουν τρεις (3) Ομάδες Γραμμής με διάφορους πρεσβευτές μάρκας που έχουν δημιουργηθεί. Μια ενεργή Γραμμή είναι μία που ανεξάρτητα από το βάθος θα έχει τουλάχιστον έναν πρεσβευτής μάρκας με Ενεργή Κατάσταση. Το ποσό των ενεργών Γραμμών είναι σχετικό με τα προσόντα σας στο Επίπεδο Καριέρας στο πλάνο καριέρας της VERWAY. Ηλεκτρονικό πορτοφόλι Κάθε πρεσβευτής μάρκας λαμβάνει το δικό του ψηφιακό πορτοφόλι στις υπηρεσίες υποστήριξης, το λεγόμενο ηλεκτρονικό πορτοφόλι. Ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι ένας ψηφιακός τραπεζικός λογαριασμός από την VERWAY, στον οποίο μεταφέρεται καθημερινά η πληρωμή μπόνους σας. Το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού VERWAY μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παραγγελίες προϊόντων στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε το υπόλοιπο του ηλεκτρονικού σας πορτοφολιού σε άλλο τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή προπληρωμένη κάρτα της επιλογής σας. Οι τραπεζικές μεταφορές είναι εφικτές με ελάχιστο υπόλοιπο 50 ευρώ. Υπάρχει χρέωση ενός (1) ευρώ για κάθε συναλλαγή, ανεξάρτητα από το ποσό προς μεταφορά.

7 Σελίδα Σελίδα ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ Από το επίπεδο του Κορυφαίου Πρεσβευτή και μετά, μπορείτε να είστε επιλέξιμοι για το Μπόνους Επιστροφής σε Μετρητά. Αυτό σημαίνει ότι θα λαμβάνετε μία επιστροφή σε μετρητά μέχρι και 22% επί των δικών σας παραγγελιών προϊόντων (Ιδία Έσοδα). ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΕ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ Είστε εντυπωσιασμένοι από τα προϊόντα της VERWAY και τα συστήνετε σε φίλους & συγγενείς, οι οποίοι πραγματοποιούν τις πρώτες σας παραγγελίες. Πρεσβευτής 0 έως % Παράδειγμα: Κορυφαίος Πρεσβευτής % Κορυφαίος Πρεσβευτής % Τιμή πώλησης συμπ. ΦΠΑ Μείον 30 % έκπτωση 750 (115 πελάτες & 50 κάθε παραγγελία) 525 (Μικτή τιμή αγοράς) 441 (Καθαρή τιμή αγοράς ) Χάλκινος Πρεσβευτής % Άμεσο εισόδημα 225 (750 ΜΕΙΟΝ 525 ) Ασημένιος Πρεσβευτής % Χρυσός Πρεσβευτής συν Μπόνους Επιστροφής σε Μετρητά 35 (8 % σε 441 BP) Παράδειγμα Επίπεδο Καριέρας: Κορυφαίος Πρεσβευτής Ιδία Έσοδα: 600 Πόντοι Καριέρας και 550 Πόντοι Μπόνους Συνολικό Εισόδημα 260 (Για την απλούστευση όλων των παραδειγμάτων υπολογισμού: 1 EK καθαρό = 1 ) 44 Μπόνους Επιστροφής σε Μετρητά (8 % για 550 Πόντους Μπόνους)

8 Σελίδα Το Μπόνους Απόδοσης (PB) λαμβάνεται από κάθε Κορυφαίο Πρεσβευτή με συνολικό εισόδημα τουλάχιστον 500 Πόντους Καριέρας / Πόντους Μπόνους (CP / BP) και τουλάχιστον 150 Πόντους Καριέρας / Πόντους Μπόνους (CP / BP) Ιδίων Εσόδων (βλ. ενεργή κατάσταση) Το PB είναι Μπόνους Διαφοράς: υπολογίζεται από τη διαφορά μεταξύ του επιπέδου σας PB και του επιπέδου PB των Πρώτων Γραμμών σας - επιπλέον των εσόδων της ομάδας σας. ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Πρεσβευτής 0 έως % Κορυφαίος Πρεσβευτής % Κορυφαίος Πρεσβευτής % Χάλκινος Πρεσβευτής % Ασημένιος Πρεσβευτής % Χρυσός Πρεσβευτής Κλιμάκωση Μπόνους Απόδοσης (PB) (Απλούστευση σε όλα τα παραδείγματα υπολογισμού: 1 EK καθαρά= 1 ) Δημιουργία Ομάδας είναι διασκεδαστική και τα πλεονεκτήματα είναι πολλά, αν συστήνετε τη δική σας επιχείρηση VERWAY και δημιουργείτε μια αναπτυσσόμενη και δραστήρια ομάδα: Υψηλά Επίπεδα Καριέρας Περισσότερα Μπόνους για τις προσωπικές παραγγελίες Υψηλότερα Μπόνους Διαφοράς Παθητικό Εισόδημα ακόμα κι όταν λείπετε σε διακοπές! Με λίγα λόγια: Το μηναίο σας εισόδημα μεγαλώνει σταθερά μέσω πολλαπλασιαστών!

9 Σελίδα Σελίδα ΚΛΑΟΥΣ 8% ME 18 % Επίπεδο ΚΛΑΟΥΣ ΠΗΤΕΡ ΙΝΓΚΕ ΧΑΪΝΤΙ ΤΟΡΜΠΕΝ Επίπεδο Επίπεδο Επίπεδο Επίπεδο 500 Εισόδημα 10 % 8% 500 Εισόδημα 10 % Το εισόδημά σας ως Ασημένιος Πρεσβευτής στα Ιδία Έσοδα: Μπόνους Απόδοσης στο Ομαδικό Εισόδημα: Σύνολο: % ΠΗΤΕΡ ΙΝΓΚΕ ΧΑΪΝΤΙ ΤΟΡΜΠΕΝ 8% 600 Εισόδημα 6 % 18 % 12% Εισόδημα 0% Επίπεδο 400 Εισόδημα (Για την απλούστευση όλων των παραδειγμάτων υπολογισμού: 1 EK καθαρό = 1 ) Χαρίζοντας ευκαιρίες Έχετε προωθήσει συγκεκριμένες ευκαιρίες και πλεονεκτήματα της VERWAY και έχετε κερδίσει νέους συνεργάτες μέσω αυτών. Τώρα κερδίζετε από την ανάπτυξη των ομάδων σας, δηλαδή κάθε φορά που δημιουργούνται έσοδα. Η ομαδική εργασία και η δημιουργία μιας ομάδας αποτελούν σημαντικό ακρογωνιαίο λίθο για μια μακρόχρονη και βιώσιμη επιτυχία. Ο υπολογισμός του εισοδήματος στο προηγούμενο παράδειγμα λειτουργεί πάντοτε σύμφωνα με το ίδιο σύστημα: Οι Πόντοι Καριέρας (CP) συγκεντρώνονται από όλους τους εταίρους, συμπεριλαμβανομένων των Ιδίων Εσόδων σας, τα οποία θα δημιουργήσουν συνολικό ποσό CP. Το ποσό αυτό ισούται με το επίπεδο 18% στο πλάνο καριέρας της VERWAY. Το Μπόνους Διαφοράς σας εξαρτάται από τα αντίστοιχα επίπεδα της Πρώτης Γραμμής σας και το δικό σας στο πρόγραμμα καριέρας της VERWAY, το οποίο υπολογίζεται από το συνολικό άθροισμα όλων των Πόντων Καριέρας. Το μπόνους είναι μια ποσοστιαία τιμή, η οποία υπολογίζεται από τη διαφορά επιπέδου μεταξύ εσάς και κάθε μιας από τις Πρώτες σας Γραμμές. Το προκύπτον Μπόνους Διαφοράς στη συνέχεια συγκρίνεται με τα αντίστοιχα έσοδα των Πρώτων Γραμμών και τελικά καταβάλλεται. Έσοδα πωλήσεων % Μπόνους επιστροφής σε μετρητά 180 Μπόνους τρόπου ζωής 50 Σύνολο 660 Κλάους 10 % Διαφορά Μπόνους σε 500 BP 50 Πήτερ 10 % Διαφορά Μπόνους σε 500 BP 50 Ίνγκε 10 % Διαφορά Μπόνους σε 600 BP 60 Χάιντι 6 % Διαφορά Μπόνους σε BP 60 Τόρμπεν 18 % Διαφορά Μπόνους σε 400 BP 72 Βοηθήστε κι άλλους να πετύχουν και θα γίνετε πετυχημένοι κι εσείς οι ίδιοι! ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ = 952

10 Σελίδα Σελίδα ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ Το Μπόνους Τρόπου Ζωής ή Lifestyle Bonus, είναι μια ανταμοιβή κινήτρων και καταβάλλεται επιπρόσθετα των άλλων μπόνους. Το ποσό του Μπόνους Τρόπου Ζωής εξαρτάται από το Επίπεδο Καριέρας σας στο πλάνο καριέρας της VERWAY. Το μπόνους δεν είναι δεσμευτικό για συγκεκριμένο σκοπό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπως επιθυμείτε! Κάθε φορά που είστε επιλέξιμος για το Μπόνους Τρόπου Ζωής, θα πληρώνεστε. ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ Χάλκινος Πρεσβευτής (μεγ. 50 % από μία Γραμμή ή CP/OR*) 30 Ασημένιος Πρεσβευτής (μεγ. 50 % από μία Γραμμή ή CP/OR*) 50 Χρυσός Πρεσβευτής (μεγ. 50 % από μία Γραμμή ή CP/OR*) 100 Πλατινένιος Πρεσβευτής (μεγ. 50 % από μία Γραμμή ή CP/OR*) 150 *OR = Ιδία Έσοδα ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Μάνατζερ / Χάλκινος Μάνατζερ 500 Ασημένιος Μάνατζερ/ Χρυσός Μάνατζερ 750 Πλατινένιος Μάνατζερ / Πρόεδρος Χάλκινος Μάνατζερ Επιλέξτε το δικό σας αυτοκίνητο αξίας δωρεάν! Το Μπόνους Αυτοκινήτου σάς προσφέρει την ιδανική λύση για το δικό σας αυτοκίνητο! Πληρώστε τα ποσοστά σας ταχύτερα, εάν χρηματοδοτείτε ένα, ή χρησιμοποιήστε το για ένα ολοκαίνουργιο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας. Η VERWAY σας προσφέρει την ευελιξία που χρειάζεστε! Το Μπόνους Αυτοκινήτου είναι δικό σας για χρήση και δεν δεσμεύεται για συγκεκριμένο σκοπό. Το Μπόνους Αυτοκινήτου κατευθύνεται από την επιλεξιμότητα που έχετε πετύχει, η οποία ανακατανέμεται κάθε 28 ημέρες.

11 Σελίδα Σελίδα Ο ενθουσιασμός μεταδίδεται! Έχετε κερδίσει επιπλέον συνεργάτες για την ομάδα σας. Τώρα έχετε τουλάχιστον οκτώ απευθείας Γραμμές Πρεσβευτών με Ενεργή Κατάσταση (150 CP) και έχετε δημιουργήσει CP Ομαδικό Εισόδημα ή CP Ίδια Έσοδα. Τώρα το Μπόνους Μάνατζερ ενεργοποιείται. Πλέον θα λαμβάνετε από τα έσοδα των Πρώτων σας Γραμμών - χωρίς τα Ιδία Έσοδά σας - ένα μπόνους 3% Μάνατζερ στους Πόντους Καριέρας (βλ. παράδειγμα σελίδα 21). TP * 15 % TP * 12 % 7 % ΜΑΝΑΤΖΕΡ 10% TP3 900* 8 % 14% TP4 500* 8 % 14% ME Επίπεδο % TP5 400* 0 % 10% TP * 12 % 14% 7% TP7 800* 8 % 4% TP * 15 % TP * 18 % * Μπόνους Απόδοσης στο Ομαδικό Εισόδημα: Σύνολο: Το εισόδημά σας ως Μάνατζερ: Έσοδα πωλήσεων 215 Μπόνους επιστροφής μετρητών 110 Μπόνους αυτοκινήτου % Μπόνους Μάνατζερ σε Σύνολο Εταίρος ομάδας 1 7 % Μπόνους Διαφοράς σε BP 140 Εταίρος ομάδας 2 10 % Μπόνους Διαφοράς σε BP 100 Εταίρος ομάδας 3 14 % Μπόνους Διαφοράς σε 900 BP 126 Εταίρος ομάδας 4 14 % Μπόνους Διαφοράς σε 500 BP 70 Εταίρος ομάδας 5 Μπόνους Διαφοράς σε 400 BP 88 Εταίρος ομάδας 6 10 % Μπόνους Διαφοράς σε BP 140 Εταίρος ομάδας 7 14 % Μπόνους Διαφοράς σε 800 BP 112 Εταίρος ομάδας 8 7 % Μπόνους Διαφοράς σε BP 224 Εταίρος ομάδας 9 4 % Μπόνους Διαφοράς σε BP 200 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ = 2.481

12 Σελίδα Σελίδα TP * 15 % TP * 12 % ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 7 % TP3 900* 8 % 10 % 14 % TP4 500* 8 % 14 % 10 % TP5 400* 0 % ME Επίπεδο 500 TP * 12 % 14 % TP7 800* 8 % 0 % 7 % 4 % TP * TP * 15 % TP * 18 % * Επιτυχημένος είναι εκείνος που κάνει επιτυχημένους τους άλλους Βοηθήστε τους συνεργάτες σας να φτάσουν στο επίπεδο 22% και θα λάβετε το Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ του 7%. Το Μπόνους Μάνατζερ δεν θα πληρώνεται πια σε αυτή τη Γραμμή, αλλά ακόμα στις Γραμμές που δεν βρίσκονται στο Επίπεδο 22%. Όσο περισσότερες Γραμμές 22% έχετε, τόσο υψηλότερο θα είναι το ποσοστό των Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ. Παράδειγμα: Έχετε μια Γραμμή 22%, έτσι θα λάβετε 7% σε αυτή τη Γραμμή 22%. Σε δύο γραμμές 22% θα λάβετε ένα Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ ύψους 7,5% για κάθε Γραμμή 22% και ούτω καθεξής. Ανατρέξτε στον παρακάτω πίνακα για αναφορά: ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 1 7,0 % Το εισόδημά σας ως Μάνατζερ: Έσοδα πωλήσεων 215 Μπόνους επιστρ. Μετρ. Σε 500 BP 110 Μπόνους αυτοκινήτου % Μπόνους Μάνατζερ σε BP % Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ σε BP 490 Σύνολο Μπόνους Απόδοσης επί του Ομαδικού Εισοδήματος: Σύνολο: Εταίρος ομάδας 1 7 % Μπόνους Διαφοράς σε BP 140 Εταίρος ομάδας 2 10 % Μπόνους Διαφοράς σε BP 100 Εταίρος ομάδας 3 14 % Μπόνους Διαφοράς σε 900 BP 126 Εταίρος ομάδας 4 14 % Μπόνους Διαφοράς σε 500 BP 70 Εταίρος ομάδας 5 Μπόνους Διαφοράς σε 400 BP 88 Εταίρος ομάδας 6 10 % Μπόνους Διαφοράς σε BP 140 Εταίρος ομάδας 7 14 % Μπόνους Διαφοράς σε 800 BP 112 Εταίρος ομάδας 8 0 % Μπόνους Διαφοράς σε 0 BP 0 Εταίρος ομάδας 9 7 % Μπόνους Διαφοράς σε BP 224 Εταίρος ομάδας 10 4 % Μπόνους Διαφοράς σε BP ,5 % 4 8,0 % 6 8,5 % 8 9,0 % 10 9,5 % ,0 % ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ = 2.971

13 Σελίδα Σελίδα ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ Έσοδα άλλων γραμμών A A A Έσοδα άλλων γραμμών A Από το επίπεδο Ασημένιου Μάνατζερ και μετά θα καταβάλλεται ένα Μπόνους Παραγωγικότητας* σε κάθε γραμμή που σχηματίζεται κάτω από τις γραμμές σας 22 %. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζετε αν εσείς υποστηρίζετε άλλα κορυφαία στελέχη κάτω από εσάς και τη δημιουργία τους. Σε περίπτωση που έχετε επιλέξιμο άτομο για Ασημένιο, Χρυσό ή Πλατινένιο Μάνατζερ στον οργανισμό η Διαφορά Μπόνους Παραγωγής θα καταβληθεί ως έχει. *δείτε τις σελ. 34 και 35για τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας ME Επίπεδο 500 A A Το εισόδημά σας ως Ασημένιος Μάνατζερ επί των Ιδίων Εσόδων Έσοδα πωλήσεων 215 Μπόνους επιστροφής μετρ. 500 CP 110 Μπόνους Αυτοκινήτου 750 Σύνολο Ομαδικά Μπόνους: Σύνολο: Μπόνους παραγωγικότητας επί των εσόδων άλλων γραμμών 0 10% BP Μπόνους Μάνατζερ επί των εσόδων άλλων γραμμών 3% BP 300 Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ επί A1 8 % BP 720 Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ επί A2-A3-A4 8 % BP Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ επί A5-A % BP 60 Μπόνους Παραγωγικότητας ΣΕ A5-A6 1 % BP 120 ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ = (Για την απλούστευση όλων των παραδειγμάτων υπολογισμού: 1 EK καθαρό = 1 ) ΠΡΟΕΔΡΟΥ Από το Επίπεδο Προέδρου και μετά, θα λάβετε ένα μπόνους * από 0,25% έως 1, 5% σε όλες τις Γραμμές 22%. Αν έχετε κάποιον που είναι επιλέξιμος για Πρόεδρος κάτω από σας, η διαφορά θα πληρωθεί για αυτό. *δείτε σελ. 34 & 35για τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας Άλλες γραμμές Εισόδημα για άλλες Γραμμές A A A ME επίπεδο 500 SA A A x Με κάθε A Το εισόδημά σας ως Πρόεδρος επί των Ιδίων Εσόδων: Έσοδα πωλήσεων 215 επιστρ. Μετρ. Για 500 CP 110 Μπόνους Αυτοκινήτου Σύνολο Ομαδικό Μπόνους: Σύνολο: Μπόνους παραγωγικότητας επί των εσόδων άλλων γραμμών 0 10 % BP Μπόνους Μάνατζερ επί των εσόδων άλλων γραμμών 3 % BP 450 Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ επί 22% 9,5 % BP Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ επί SA Rest 9,5 % BP Μπόνους Σούπερ Μάνατζερ για μία διαφορά 1,5 % BP Μπόνους Παραγωγικότητας για υπόλ. 2,5 % BP 400 Μπόνους Παραγωγικότητας για διαφορά 1,5 % BP Μπόνους Προέδρου για όλες τις 22% 0,25 % BP 790 Συνολικό Εισόδημα =

14 Σελίδα Σελίδα ΤΕΛΟΥΣ ΕΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ* ,0 % ,25 % ,5 % ,75 % ,0 % ,25 % ,5 % ,75 % Για να δικαιούστε το Μπόνους Τέλους Έτους, πρέπει τουλάχιστον να είστε Χάλκινος Μάνατζερ. Το χρονικό πλαίσιο επιλεξιμότητας για το Μπόνους Τέλους Έτους είναι το ημερολογιακό έτος, δηλαδή αρχίζει την 1η Ιανουαρίου και λήγει στις 31 Δεκεμβρίου κάθε έτους. Επιλέξιμος για πληρωμές μπόνους είναι κάθε Χάλκινος Μάνατζερ ή υψηλότερος, ο οποίος εκπλήρωσε τις απαιτήσεις τον Δεκέμβριο. Η πληρωμή του Μπόνους Τέλους Έτους θα εκτελεστεί μετά από υπολογισμούς, περίπου μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι. Σε περίπτωση που διαθέτετε έναν συνεργάτη επιλέξιμο για το μπόνους τέλους έτους, θα καταβληθεί η διαφορά στα έσοδά του. Παράδειγμα: Έχετε CP / BP και μια γραμμή κερδίζει CP / BP. Η Γραμμή με CP / BP κερδίζει 1, 0% και θα έχετε επιπλέον 0, 25% Διαφορά σε αυτό, καθώς και 1, 25% για τα υπόλοιπα CP / BP. Υπάρχει εγκυρότητα της επιλεξιμότητας από τους Πόντους Καριέρας, παρόλο που τα ποσοστά θα καταβληθούν στους Πόντους Καριέρας ,0 % Πρώτες Γραμμές Χρονικό πλαίσιο επιλεξιμότητας Σταθερό μπόνους τέλος έτους ,25 % & 20 x 6 από 12 μήνες επιβεβ ,5 % & 20 x 6 από 12 μήνες επιβεβ ,5 % & 20 x 6 από 12 μήνες επιβεβ *sμεγ. 50% από τη μία (1) γραμμή

15 Σελίδα Σελίδα Μαζί πετυχαίνουμε περισσότερα Είστε το πιο σημαντικό μας κεφάλαιο γίνετε ένας από τους συνιδιοκτήτες της εταιρείας! Η VERWAY υποστηρίζει μια εταιρική κουλτούρα βασισμένη στην εταιρική σχέση, καθώς και μια εξαιρετική ιδέα ηγεσίας. Ως εκ τούτου, έχει δημιουργήσει ένα περιβάλλον που βασίζεται σε μια συνεταιριστική δυναμική, η οποία σας επιτρέπει πολλές ελευθερίες μέσω της ιδέας του συνιδιοκτήτη. Η VERWAY σας ανταμείβει για φανταστική απόδοση και σας κάνει συνιδιοκτήτη μέσω ενός οικονομικού μεριδίου στην επιτυχία της εταιρείας. Όταν πληροίτε την επιλεξιμότητα για το Μπόνους Μετόχου, η VERWAY σας καθιστά επιλέξιμο για ένα μερίδιο μετοχών ένα τοις εκατό της επιτυχίας της εταιρείας. Εάν επιβεβαιώσετε 100 εκατομμύρια Πόνους Καριέρας, είκοσι (20) 22% Γραμμές σε έξι (6) από τους δώδεκα (12) μήνες, θα είστε επιλέξιμος για το Μπόνους Μετόχου. Αυτό το μπόνους μπορεί να αποδοθεί μόνο μία φορά. Όταν πληρούται η επιλεξιμότητα, το μπόνους του τέλους του έτους ακυρώνεται. ΠΟΝΤΟΙ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΠΡΩΤΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑΣ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΜΕΡΙΔΙΟ 100 εκατ. Πόντοι Καριέρας* 20 x 6 από 12 μήνες 1 % εταιρικά μερίδια** *μεγ. 50 % από τη μία (1 )Γραμμή **Η απόδοση γίνεται μόνο μία φορά. όταν είναι κατάλληλος για το Μπόνους Μετόχου, ακυρώνεται το Μπόνους του Τέλους Έτους.

16 VERWAY Επίπεδα Καριέρας ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ 0 % ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ 8 % ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ 12 % ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ 15 % ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ 30 ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ 18 % ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ 50 ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ 100 ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ 150 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 500 ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 7 % ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 500 ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΗΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 7,5 % ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 750 ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 8 % ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 1 % ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 750 ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 8,5 % ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 1,5 % ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 9 % ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2 % ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ. ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 9,5 % ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 2,5 % Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 0,25 % ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΞΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ! ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ. ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 10 % ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 % Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 0,5 % ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ. ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 10 % ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 % Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 0,75 % ΧΡΥΣΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ. ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 10 % ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 % Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 1 % ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Μ. ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 10 % ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 % Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 1,25 % ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ Μ. ΜΑΝΑΤΖΕΡ 3 % / 10 % ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ 3 % Μ. ΠΡΟΕΔΡΟΥ 1,5 % Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα

17 Σελίδα Σελίδα Επισκόπηση Επιπέδων Καριέρας ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣ (CP) ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Πρεσβευτής - 0 % 0 % Κορυφαίος Πρεσβευτής 500 CP 8 % 8 % Κορυφαίος Πρεσβευτής CP 12 % 12 % Χάλκινος Πρεσβευτής CP 15 % 15 % Επίπεδο 1-30 (μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή CP Ιδία Έσοδα) - Ασημένιος Πρεσβευτής CP 18 % 18 % Επίπεδο 2-50 (μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή Ιδία Έσοδα) - Χρυσός Πρεσβευτής CP Επίπεδο (μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή CP Ιδία Έσοδα) - Πλατινένιος Πρεσβευτής CP & 6 ενεργές Γραμμές μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή CP Ιδία Έσοδα Επίπεδο (μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή CP Ιδία Έσοδα) -

18 S Σελίδα ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΛΕΞΙΜΟΤΗΤΑ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΡΙΕΡΑΣ (CP) M. ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ Μάνατζερ CP με 8 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή CP Ιδίων Εσόδων 3 % 7 % Χάλκινος Μάνατζερ CP με 8 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 2 x Χρυσός Πρεσβευτής & CP με 8 ενεργές Γραμμές 3 % 7,5 % Ασημένιος Μάνατζερ CP με 8 ενεργές Γραμμές; μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 4 x Χρυσός Πρεσβευτής & CP με 8 ενεργές Γραμμές 1 3 % 8 % 1 % Χρυσός Μάνατζερ CP με 8 ενεργές Γραμμές μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 6 x Χρυσός Πρεσβευτής & CP με 8 ενεργές Γραμμές 3 % 8,5 % 1,5 % Πλατινένιος Μ CP με 10 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 8 x Χρυσός Πρεσβευτής & CP με 10 ενεργές Γραμμές 3 % 9 % 2 % Πρόεδρος CP με 12 ενεργές Γραμμές μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 10 x Χρυσός Πρεσβευτής & CP με 12 ενεργές Γραμμές 3 % 9,5 % 2,5 % 0,25 % Χάλκινος Πρόεδρος CP με 15 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 11 x Χρυσός Πρεσβευτής & CP με 15 ενεργές Γραμμές 3 % 10 % 3 % 0,50 % - Δωρεάν αυτοκίνητο αξίας Α. Πρόεδρος CP με 15 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 12 x Χρυσός Πρεσβευτής & CP με 15 ενεργές Γραμμές 3 % 10 % 3 % 0,75 % - - Χρυσός Πρόεδρος CP με 15 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 13 x Χρυσός Πρεσβευτής & CP με 15 ενεργές Γραμμές 3 % 10 % 3 % 1,00 % - - Πλατινένιος Π CP με 15 ενεργές Γραμμές μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 14 x Χρυσός Πρεσβευτής & CP με 15 ενεργές Γραμμές 3 % 10 % 3 % 1,25 % - - Επικεφαλής CP με 15 ενεργές Γραμμές, μεγ. 50% από τη μία Γραμμή ή 15 x Χρυσός Πρεσβευτής & CP με 15 ενεργές Γραμμές 3 % 10 % 3 % 1,50 % - -

19 Σελίδα Ε Μ Π Λ Ο Υ Τ Ι Ζ Ε Ι Τ Ι Σ Ζ Ω Ε Σ 2017 Verway AG, Ελβετία. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα.

ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ. Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. ΠΛΑΝΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Επειδή μπορείτε να κάνετε πολλά περισσότερα. Σελίδα 2 36 Σελίδα 3 36 Η επιτυχία μας κάνει ισχυρότερους VERWAY ΠΟΙΚΙΛΟΜΟΡΦΙΑ & ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Mε την απόφαση να γίνετε ένας Πρεσβευτής Μάρκας

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY

ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY. Κατανοώντας το πλάνο ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY ΠΛΑΝΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΤΗΣ AMWAY Κατανοώντας το πλάνο 1 ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΜΑΣ Το Πλάνο Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Amway εξακολουθεί να αντικατοπτρίζει την αρχική επιχειρηματική ιδέα που

Διαβάστε περισσότερα

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN

JAVITA COFFEE MARKETING PLAN JAVITA COFFEE MARKETING PLAN ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1.Απευθείας πωλήσεις Τα κέρδη από τις απευθείας πωλήσεις των προϊόντων είναι ο απλός και άμεσος τρόπος να κερδίσει κάποιο μέλος εισόδημα. Αγοράζοντας από την

Διαβάστε περισσότερα

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς:

Τι μας κάνει τόσο ξεχωριστούς: Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή. Η LIVIOON ζει και αναπτύσσεται χάρη στους ικανοποιημένους

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ:

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ (ΠΩΛΗΤΕΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΠΩΛΗΣΕΩΝ, INTERNET MARKETING EXPERTS) ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ SHARE&WIN ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ

ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΑΜΟΙΒΩΝ ΟΔΗΓΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ Για χρήση σε Αυστρία, Κύπρο, Γερμανία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Μάλτα, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Ρωσία, Σερβία, Σλοβενία και Ηνωμένο

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ

Επισκόπηση σχεδιό ΑπόΖηΜιΩσΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ Επισκόπηση ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΆΔΑ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεωρήθηκε την 2 Μαρτίου 203 WorldVentures έχει σχεδιάσει ένα Σχέδιο Απολαβών Compensation Plan για να επιβραβεύσει τους ανεξάρτητους

Διαβάστε περισσότερα

LIVIOON The sense of beauty

LIVIOON The sense of beauty ΣΧΕΔΙΟ ΑΜΟΙΒΩΝ 2018 LIVIOON The sense of beauty Σας προσκαλούμε σε ένα κόσμο φυσικής ομορφιάς και αξέχαστων εντυπώσεων. Θέλουμε οι άνθρωποι γύρω μας να είναι ευχαριστημένοι και να απολαμβάνουν τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ. WorldVentures Marketing, LLC

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ. WorldVentures Marketing, LLC ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεώρηση: 2 Σεπτέμβριος, 2017 Ισχύει από 2 Σεπτέμβριος 2017 έως 31 Οκτώβριος 2017 Η WorldVentures έχει σχεδιάσει το Σχέδιο Αποζημιώσεών

Διαβάστε περισσότερα

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας

Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Απελευθερώστε τη δυναμική της επιχείρησής σας Εφαρμοσμένες ΛΥΣΕΙΣ για Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Εκπαιδευτικά Σεμινάρια Ανάπτυξη Πωλήσεων Ανδρόμαχος Δημητροκάλλης, MBA Management

Διαβάστε περισσότερα

Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια!

Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! MARKETING PLAN 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! Με την απόφασή σας να γίνετε LR Συνεργάτης, κάνατε το πρώτο βήμα προς την Επιτυχία. Μόλις επιλέξατε μια μεγάλη Ευκαιρία: την ευκαιρία να αλλάξετε την

Διαβάστε περισσότερα

D X N. Ο Υγιεινότερος καφές!

D X N. Ο Υγιεινότερος καφές! Drink Coffee Feel Healthy Make Money D X N Ο Υγιεινότερος καφές! DXN Marketing Plan Το Marketing Plan είναι φτιαγμένο για να μη σας πιέζει. Απλά Δείξτε σε άλλους το προϊόν και τα πλεονεκτήματα συνεργασίας

Διαβάστε περισσότερα

DXN. το marketing plan που σας ανταμοίβει. (παράδειγμα ανάπτυξης)

DXN. το marketing plan που σας ανταμοίβει. (παράδειγμα ανάπτυξης) DXN το marketing plan που σας ανταμοίβει (παράδειγμα ανάπτυξης) Tο marketing plan παρουσιάζεται αναλυτικά μέσα στο starter kit που σας παρέχει η εταιρεία με την ενεργοποίηση του κωδικού σας. Σκοπός αυτής

Διαβάστε περισσότερα

Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN

Τα Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Business Plan της DXN Εύκολο ξεκίνημα με εγγραφή 20 και με Όλες τις δυνατότητες κέρδους από την Αρχή!! Δεν μηδενίζεστε με το τελείωμα του μηνά Δεν ξεκινάτε ποτέ από την αρχή. Αθροίζονται κάθε μήνα οι πόντοι σας και τα ποσοστά

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεώρηση: 2 Σεπτέμβριος, 2017 Ισχύει από 2 Σεπτέμβριος 2017 έως 1 Οκτώβριος 2017 Η WorldVentures έχει σχεδιάσει το Σχέδιο Αποζημιώσεων

Διαβάστε περισσότερα

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Το όραμα του παγκοσμίως πρώτουreversed ICO! Η VERWAY Crypto αποτελεί την πρώτη επιχείρηση παροχής υπηρεσιών κρυπτονομίσματος και προσφέρει μια καινοτόμο ψηφιακή παγκόσμια πρωτιά: το

Διαβάστε περισσότερα

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ. Προσφορά Συνεργασίας ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ν. ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ Προσφορά Συνεργασίας ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΕΛΛΑΔΑ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεώρηση: 31 Οκτωβρίου 2015 Ισχύει για την περίοδο 31 Οκτωβρίου 2015 30 Ιανουαρίου 2016 Η WorldVentures έχει σχεδιάσει το Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

Τι είναι σημαντικό για εσάς;

Τι είναι σημαντικό για εσάς; CROP BOTTOM 117325 GR 09/2012 Τι είναι σημαντικό για εσάς; το πρόσθετο εισόδημα να είστε ο εργοδότης του εαυτού σας περισσότερη ελευθερία να έχετε τον έλεγχο του μέλλοντός σας η οικογένεια κάποια εξτρά

Διαβάστε περισσότερα

MARKETING PLAN Ermou 50, Metamorfosi Athens.

MARKETING PLAN Ermou 50, Metamorfosi Athens. MARKETING PLAN 2 Αγαπητοί Συνεργάτες, Συγχαρητήρια! Με την απόφασή σας να γίνετε LR Συνεργάτης, κάνατε το πρώτο βήμα προς την Επιτυχία. Μόλις επιλέξατε μια μεγάλη Ευκαιρία: Την ευκαιρία να αλλάξετε την

Διαβάστε περισσότερα

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας

ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας ΓΕΩΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) Προσφορά Συνεργασίας 06.2017 Καθημερινές Συναλλαγές Δωρεάν Ηλεκτρονικό πακέτο Οι βραβευμένες υπηρεσίες της Τράπεζάς μας, σας δίνουν τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Avon Store

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ. Avon Store ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ Avon Store Το ηλεκτρονικό Κατάστημα της Avon είναι ο καλύτερος τρόπος για να ενισχύσετε τις πωλήσεις σας με ταχύτερη επεξεργασία παραγγελιών, φθάνοντας σε νέους πελάτες και

Διαβάστε περισσότερα

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία. / / mob.

Essens club. Υγεία. Ευεξία. Ομορφιά. Οικονομική Ελευθερία.  /   / mob. Υγεία Ευεξία Ομορφιά Οικονομική Ελευθερία Μοναδική Ευκαιρία για όλους. Μια νέα Ιδέα, ένα νέο Όραμα που σύντομα θα αλλάξει τα δεδομένα Στην παγκόσμια αγορά του Δικτυακού Μάρκετινγκ. Μόλις ξεκινήσαμε και

Διαβάστε περισσότερα

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του.

Συνεργάτης μας μπορεί να γίνει ο κάθε Άνδρας ή Γυναίκα άνω των 18 ετών και ανεξάρτητα από τον τόπο καταγωγής του. Δίκτυο Συνεργατών Η ΜΜ είναι μια από τις αναπτυσσόμενες στο χώρο της ανάπτυξης και δικτύωσης των συνεργατών παγκοσμίως. Το σύστημα της ΜΜ είναι πολύ απλό και ευέλικτο που επιτρέπει γρήγορη ανέλιξη στους

Διαβάστε περισσότερα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα

1 η ΕΝΟΤΗΤΑ. Δημιουργώντας εισόδημα online. Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης. Πλεονεκτήματα 1 η ΕΝΟΤΗΤΑ Δημιουργώντας εισόδημα online Internet Μια αγορά συνεχιζόμενης ανάπτυξης Οι περισσότεροι σε αυτόν τον χώρο θα χαίρονταν να ακούσουν τους άλλους να λένε: «Είναι πολύ αργά τώρα, υπάρχει πολύς

Διαβάστε περισσότερα

Πανεπιστήμιο Πατρών Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Πανεπιστήμιο Πατρών Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πατρών Μεταπτυχιακό Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Μελέτη με θέμα: Διερεύνηση του βαθμού ανάπτυξης εμπιστοσύνης και ασφάλειας στην καθημερινή χρήση του διαδικτύου Ερωτηματολόγιο 1. Πόσο καιρό

Διαβάστε περισσότερα

Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση;

Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση; Θέλετε να δημιουργήσετε τη δική σας επιχείρηση; Οπλιστείτε με επιμονή Πιστέψτε στον εαυτό σας Θέστε τους στόχους σας Και προετοιμαστείτε κατάλληλα. Η συνταγή της επιτυχίας λέει ότι αν κάποιος θέλει θα

Διαβάστε περισσότερα

Η ελβετική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο

Η ελβετική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο Η ελβετική ανάπτυξη είναι η μεγαλύτερη στον κόσμο WWW.GIRACOIN.COM 2 GIRA FINANCIAL GROUP AG 2017 Καλώς ήλθατε στο Giracoin Partner Το νέο ψηφιακό νόμισμα της Gira Financial Group AG Η Gira Financial Group

Διαβάστε περισσότερα

Δικός σας. Kasper Rorsted

Δικός σας. Kasper Rorsted ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ Εισαγωγή Αγαπητοί συνάδελφοι, Έχουμε θέσει ξεκάθαρες στρατηγικές προτεραιότητες και φιλόδοξους στόχους για την εταιρία μας. Είμαστε στη διαδικασία να εδραιώσουμε στη Henkel μια Κουλτούρα

Διαβάστε περισσότερα

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία

Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία Τα 5 Μεγαλύτερα Μυστικά ενός Επιτυχημένου Επιχειρηματία E B O O K Λ Ι Γ Α Λ Ο Γ Ι Α Γ Ι Α Τ Ο Ν Ι Α Κ Ω Β Ο... Στην ηλικία των 24 ο Ιάκωβος έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της Επιχειρηματικότητας και

Διαβάστε περισσότερα

Επιχειρηματικότητα & Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων

Επιχειρηματικότητα & Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων Επιχειρηματικότητα & Διοίκηση Μικρών Επιχειρήσεων 2 η Έκδοση Steve Mariotti Caroline Glackin Copyright 2015 Pearson Education, Inc. publishing as Prentice Hall 8-1 Κεφάλαιο 8: Τιμολόγηση και πιστωτική

Διαβάστε περισσότερα

Η δική σας επιχείρηση!

Η δική σας επιχείρηση! Εκπαίδευση Παροχές Ο δρόμος για την επιτυχία Η δική σας επιχείρηση! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Καλώς ήλθατε στην ENJO! Η επιβάρυνση των υπόγειων υδάτων από τα χημικά και ο όγκος των αποβλήτων που αυξανόταν

Διαβάστε περισσότερα

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α.

Για τους κατόχους λογαριασμού HSS, οι δηλώσεις καρτών απαριθμούν με λεπτομέρειες το Φ.Π.Α. Μέσω τραπέζης Κάρτες αγορών Εκτός από τους μηνιαίους πιστωτικούς λογαριασμούς, δεχόμαστε τις κάρτες αγορών που εκδίδονται από όλες τις μεγάλες τράπεζες και επιπλέον τις All Star και American Express, έτσι

Διαβάστε περισσότερα

Ανακαλύψτε την ευκαιρία της Herbalife

Ανακαλύψτε την ευκαιρία της Herbalife Ανακαλύψτε την ευκαιρία της Herbalife Σχέδιο Μάρκετινγκ Σχέδιο Πωλήσεων Σελίδα1 από 26 Αναθεώρηση 02/06/15 ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΩΛΗΣΕΩΝ Για τη διευκόλυνσή σας, παρακάτω θα βρείτε μια περίληψη

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ - ΚΥΠΡΟΣ WorldVentures Marketing, LLC Αναθεώρηση: 1 Οκτωβρίου 2015 Ισχύει για την περίοδο 1 Οκτωβρίου 2015 0 Ιανουαρίου 2016 Η WorldVentures έχει σχεδιάσει το Σχέδιο

Διαβάστε περισσότερα

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP

100 BP 100 BP 100 BP 100 BP Όλα τα προϊόντα καθορίζονται από δύο είδη τιμών: Το Business Volume (BV) και τα Bonus Points (BP). - Business Volume: είναι η τιμή που αγοράζει ο Consultant από την Oriflame μείον το Φ.Π.Α. και τους λοιπούς

Διαβάστε περισσότερα

ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ (TEL)

ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ (TEL) ΤΕΣΤ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ (TEL) 1. Κατά τους οικονομολόγους ποιο από τα παρακάτω είναι ένας παραγωγικός συντελεστής; I. Μια κοινή μετοχή μιας εταιρείας υπολογιστών. II. Ένα εταιρικό ομόλογο μιας πετρελαϊκής

Διαβάστε περισσότερα

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια

Σταθερό πενταετές περιβάλλον με εγγυημένη προμήθεια Με ταχείς ρυθμούς προχωρά η υλοποίηση της μεγάλης επένδυσης του ΟΠΑΠ στο δίκτυο των πρακτορείων του που αποτελεί βασικό μοχλό ανάπτυξης για την εταιρεία και τους πράκτορες της, ενισχύοντας τις βάσεις για

Διαβάστε περισσότερα

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 3: Οικονομική Διαχείριση μικρών επιχειρήσεων

MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 3: Οικονομική Διαχείριση μικρών επιχειρήσεων MICRO: Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των πολύ μικρών επιχειρήσεων σε αγροτικές περιοχές Ενότητα No 3: Οικονομική Διαχείριση μικρών επιχειρήσεων Επιμέλεια των φορέων του έργου: Irish Rural Link National

Διαβάστε περισσότερα

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr

Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας. www.thessbonus.gr Δώστε εκπτώσεις & bonus στους πελάτες σας, κέρδη στην επιχείρηση σας www.thessbonus.gr Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης στην προσπάθειά του να παρέχει στις εμπορικές επιχειρήσεις της πόλης μας τη δυνατότητα

Διαβάστε περισσότερα

ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης

ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης Είναι εύκολο, είναι απλό,είναι ο καφές. ORGANO GOLD Σχέδιο αποζημίωσης Ελλάδα Αποτελεσματικό στης 1 Σεπτέμβρη Περιεχόμενα Επισκόπηση... 1 Σχέδιο αποζημίωσης... 2 Ορισμοί... 3 7 τρόποι για να πληρωθείτε...

Διαβάστε περισσότερα

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017

BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 BITCLUB NETWORK MARKETING PLAN GREEK 2017 Το BitClub Network έχει κατασκευάσει ένα από τα μεγαλύτερα mining pool στον κόσμο και συνεχίζει την ανάπτυξη του κάθε μήνα, καθώς συνεχώς νέα μέλη αγοράζουν εξοπλισμό

Διαβάστε περισσότερα

Ένα παιχνίδι του Stefan Feld ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Ένα παιχνίδι του Stefan Feld ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ Ένα παιχνίδι του Stefan Feld για 2 έως 5 παίκτες. Χρόνος παιχνιδιού: 45-60 λεπτά. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Η Βενετία είναι διάσημη για τις γέφυρες και τις γόνδολές της. Περί αυτού πρόκειται και το παιχνίδι

Διαβάστε περισσότερα

StarNetwork. Πρόγραμμα

StarNetwork. Πρόγραμμα Το StarNetwork Πρόγραμμα AiYellow ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ 4 Βρισκόμαστε στον δέκατο χρόνο μιας τεράστιας επιτυχίας! 4 Πάνω από 50.000 ενεργοί συνεργάτες έχουν κερδίσει πάνω από $90 εκατομμύρια (Δολ ΗΠΑ) ως αμοιβές.

Διαβάστε περισσότερα

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες,

NEWS TICKET GO TO ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ. Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, TICKET NEWS ΤΡΙΜΗΝΙΑΙΟ NEWSLETTER ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΤΑΚΤΙΚΩΝ Αγαπητοί φίλοι και συνεργάτες, 08 όπως σας είχαμε υποσχεθεί, στην Edenred συνεχίζουμε δυναμικά τη δράση μας και το 2013, προσπαθώντας σε

Διαβάστε περισσότερα

Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off. Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com

Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off. Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com Η επιχειρηματική ιδέα και η εταιρία spin off Βασίλης Μουστάκης Καθηγητής Πολυτεχνείου Κρήτης vmoustakis@gmail.com Έρευνα αγοράς (Ι) Ανάγκη στην αγορά (κάτι που η αγορά θέλει αλλά δεν το έχει) Σύλληψη και

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Προσφορά Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Τερματικών Αποδοχής Καρτών (POS) Για τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Μάρτιος 2017 για την προμήθεια τερματικών P.O.S. στα μέλη Σελίδα 1 από 8 Πίνακας περιεχομένων 1.1. ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΡΤΩΝ

Διαβάστε περισσότερα

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών

Μέσω τραπέζης GR Κάρτες αγορών Μέσω τραπέζης ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN ΕΘΝΙΚΗ ΟΨΕΩΣ GR7701102080000020847036777 ΕΘΝΙΚΗ ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑΣGR2601102080000020847048947 ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR8701722370005237007323598 ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ GR4801722230005223022833810 ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε περισσότερα

(Πολιτική. Οικονομία ΙΙ) Τμήμα ΜΙΘΕ. Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος. Αρχές Οικονομικής ΙΙ. 14/6/2011Εαρινό Εξάμηνο 2010-2011. (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) 1

(Πολιτική. Οικονομία ΙΙ) Τμήμα ΜΙΘΕ. Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος. Αρχές Οικονομικής ΙΙ. 14/6/2011Εαρινό Εξάμηνο 2010-2011. (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) 1 Αρχές Οικονομικής ΙΙ (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος Τμήμα ΜΙΘΕ Καθηγητής Σπύρος Βλιάμος 2010-2011 Αρχές Οικονομικής ΙΙ (Πολιτική Οικονομία ΙΙ) 1 Θεματικές Ενότητες Επισκόπηση της Μακροοικονομικής-Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε.

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΟΠΑΠ Α.Ε. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ. Οι όροι συνεργασίας μεταξύ της Ελληνικά Λαχεία ΑΕ και των πρακτορείων της ΟΠΑΠ ΑΕ, περιγράφονται αναλυτικά στη σχετική σύμβαση συνεργασίας,

Διαβάστε περισσότερα

Mακροοικονομική Κεφάλαιο 7 Αγορά περιουσιακών στοιχείων, χρήμα και τιμές

Mακροοικονομική Κεφάλαιο 7 Αγορά περιουσιακών στοιχείων, χρήμα και τιμές 7.1 Τι είναι το χρήμα; Mακροοικονομική Κεφάλαιο 7 Αγορά περιουσιακών στοιχείων, χρήμα και τιμές 1) Ένα μειονέκτημα του συστήματος του αντιπραγματισμού είναι ότι Α) δεν υπάρχει εμπόριο. Β) οι άνθρωποι πρέπει

Διαβάστε περισσότερα

Διάλεξη 10. Αρχές φορολογίας. 1 Ράπανος - Καπλάνογλου 2018/19

Διάλεξη 10. Αρχές φορολογίας. 1 Ράπανος - Καπλάνογλου 2018/19 Διάλεξη 10 Αρχές φορολογίας 1 2 Φορολογικά έσοδα, 2008-2013 Ευρωπαϊκή Ένωση και άλλες χώρες του αναπτυγμένου κόσμου Φόρος εισοδήματος φυσικών προσώπων (για εισοδήματα του 2010) Φόρος εισοδήματος φυσικών

Διαβάστε περισσότερα

Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις.

Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις. Πρώτη φορά Gold υπηρεσίες και για τις επιχειρήσεις. Alpha Bank Gold Business Banking. Γνωρίστε σήµερα τη νέα Υπηρεσία. Alpha Bank Gold Business Banking σηµαίνει για εσάς και για την Επιχείρησή σας αναγνώριση,

Διαβάστε περισσότερα

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International

Rex Maughan Ιδρυτής Ιδιοκτήτης, CEO της Forever Living Products International Ιδρύθηκε το 1978 στις ΗΠΑ. Ομάδα Διοίκησης με μεγάλη πείρα και διαχρονικότητα. Διεθνείς πωλήσεις σε πάνω από 145 χώρες, 2.68 δισεκατομμύρια πωλήσεις ετησίως. Μια αποδεδειγμένα ισχυρή εταιρεία με αληθινό

Διαβάστε περισσότερα

Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010-2011 ΔΙΑΛΕΞΗ 8 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ UNILEVER UNITED NATURAL FOODS

Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010-2011 ΔΙΑΛΕΞΗ 8 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ UNILEVER UNITED NATURAL FOODS Ζ ΕΞΑΜΗΝΟ 2010-2011 ΔΙΑΛΕΞΗ 8 ΜΕΛΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ UNILEVER UNITED NATURAL FOODS UNILEVER UNITED NATURAL FOODS Η Unilever είναι μία από τις κορυφαίες προμηθέυτριες εταιρείες στον κόσμο, που μεταφέρουν με

Διαβάστε περισσότερα

επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης των επιχειρήσεων,

επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης των επιχειρήσεων, Η Delta Company είναι μια online λύση που συγκεντρώνει όλες τις υπηρεσίες που χρειάζονται για τη σύσταση και λειτουργία της επιχείρησής σας. Έχουμε επικεντρωθεί στην απλούστευση της διαδικασίας καταχώρησης

Διαβάστε περισσότερα

Научитесь секретам создания богатства

Научитесь секретам создания богатства Научитесь секретам создания богатства ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ WIIN CLUB Σας καλωσορίζουμε σε αυτή την παρουσίαση. Το Wiin Club δημιουργήθηκε με σκοπό να βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους στη διδασκαλία διαχείρισης

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστικές Έννοιες (Υπολογισμός Χρηματοοικονομικού κινδύνου και απόδοσης, διαχρονική αξία του Χρήματος)

Στατιστικές Έννοιες (Υπολογισμός Χρηματοοικονομικού κινδύνου και απόδοσης, διαχρονική αξία του Χρήματος) Στατιστικές Έννοιες (Υπολογισμός Χρηματοοικονομικού κινδύνου και απόδοσης, διαχρονική αξία του Χρήματος) 1 γ Ποιος είναι ο αριθμητικός μέσος όρος ενός δείγματος ετησίων αποδόσεων μιας μετοχής, της οποίας

Διαβάστε περισσότερα

Μίνι οδηγός για τις Ηλεκτρονικές Πληρωμές.

Μίνι οδηγός για τις Ηλεκτρονικές Πληρωμές. Μίνι οδηγός για τις Ηλεκτρονικές Πληρωμές. Ηλεκτρονικές πληρωμές: εισαγωγή Περιεχόμενα: Εισαγωγή 3 Πώς λειτουργεί 4 Γιατί παρέχουμε ηλεκτρονικές πληρωμές 5 Σχετικά με τις εικονικές πιστωτικές κάρτες 6

Διαβάστε περισσότερα

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ σελ. 1 Κατανοώντας το Ηλεκτρονικό Εμπόριο Τι είναι; Ο όρος ηλεκτρονικό εμπόριο (e-commerce) αφορά στις επιχειρήσεις

Διαβάστε περισσότερα

Το S&OP Sales and Operations Planning

Το S&OP Sales and Operations Planning Γ. Γιαννόπουλος Διευθυντής Κεντρικού Προγραμματισμού και S&OP Coordinator Το S&OP Sales and Operations Planning Ως εργαλείο μετασχηματισμού των επιχειρήσεων BUSINESS TRANSFORMATION Η Kodak εφηύρε την ψηφιακή

Διαβάστε περισσότερα

Στατιστικές Έννοιες (Υπολογισμός Χρηματοοικονομικού κινδύνου και απόδοσης, διαχρονική αξία του Χρήματος)

Στατιστικές Έννοιες (Υπολογισμός Χρηματοοικονομικού κινδύνου και απόδοσης, διαχρονική αξία του Χρήματος) Στατιστικές Έννοιες (Υπολογισμός Χρηματοοικονομικού κινδύνου και απόδοσης, διαχρονική αξία του Χρήματος) 1. Ποιος είναι ο αριθμητικός μέσος όρος ενός δείγματος ετησίων αποδόσεων μιας μετοχής, της οποίας

Διαβάστε περισσότερα

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση

στόχοι καινοτομία επιτυχίες πωλήσεις προϊόντα γκάμα ιδέες μερίδιο αγοράς επιτυχίες στρατηγική αγοραστές πτώση άνοδος αγορές επιδιώξεις αστοχίες πώληση αγοραστές άνοδος στόχοι πτώση προϊόντα επιτυχίες μερίδιο αγοράς αγορές καινοτομία επιδιώξεις πώληση ιδέες στρατηγική επιτυχίες αστοχίες γκάμα πωλήσεις ρεκόρ 5 ΜΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ 7 ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή

Marketing Plan PM-International Hellas. Εισαγωγή Marketing Plan PM-International Hellas Εισαγωγή Το Marketing Plan της PM-International είναι πολυεπίπεδο με έμφαση στην δημιουργία πολλαπλών γραμμών τόσο σε πλάτος όσο και σε βάθος. Αρχικά και για τις

Διαβάστε περισσότερα

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Θεωρία Πιθανοτήτων. Δρ. Αγγελίδης Π. Βασίλειος

Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. Θεωρία Πιθανοτήτων. Δρ. Αγγελίδης Π. Βασίλειος Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής 1 Θεωρία Πιθανοτήτων Δρ. Αγγελίδης Π. Βασίλειος 2 Περιεχόμενα Έννοια πιθανότητας Ορισμοί πιθανότητας Τρόπος υπολογισμού Πράξεις πιθανοτήτων Χρησιμότητα τους 3 Πείραμα

Διαβάστε περισσότερα

Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης.

Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης. Επίλυση αμφισβητήσεων, αξιώσεων και αντιστροφών χρέωσης. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να προκύψουν προβλήματα με μια παραγγελία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε. Πιθανές

Διαβάστε περισσότερα

Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη

Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη 21/03/2018 Generali 2021: Αξιοποίηση δυνάμεων για ταχύτερη ανάπτυξη Δελτίο Τύπου Η Generali παρουσιάζει το νέο τριετές της στρατηγικό σχέδιο στους επενδυτές. MARKETING & COMMUNICATIONS DEPARTMENT Generali

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ E-PORTAL GANO EXCEL SHOP, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2014 1 Στο παρακάτω εγχειρίδιο χρήσης θα βρείτε όλα τα βήματα για την χρήση του e- portal της εταιρείας μας. Αλλά ας τα πάρουμε

Διαβάστε περισσότερα

Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές

Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΕΛΛΑΔΑΣ Συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές Χρήσιμες συμβουλές για τις ηλεκτρονικές αγορές των εορτών Τις αγορές του από ηλεκτρονικά καταστήματα πραγματοποιεί τα τελευταία

Διαβάστε περισσότερα

Star Network. Πρόγραμμα

Star Network. Πρόγραμμα Το Star Network Πρόγραμμα AiYellow ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ 4 Πληρώνουμε καταπληκτικές προμήθειες από το 2007. 4 Πάνω από 50.000 ενεργοί συνεργάτες έχουν κερδίσει σχεδόν $90 εκατομμύρια (Δολ ΗΠΑ) ως αμοιβές από

Διαβάστε περισσότερα

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP)

Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του. Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Επισκόπηση / Γρήγορη Κατανόηση του Προγράμματος Δυναμικής Εκκίνησης (DSP) Υπάρχουν διάφορα πακέτα με συνδυασμούς προϊόντων, με διάφορα DP, PV και SV, που ονομάζονται πακέτα DSP. Τα πακέτα DSP είναι διαθέσιμα

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops

Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops Ηλεκτρονικά Καταστήματα E Shops Η ολοένα αυξανόμενη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου είχε ως αποτέλεσμα την ανάπτυξη οργανωμένων ιστοσελίδων, τα ηλεκτρονικά καταστήματα, για την διενέργεια των αγοροπωλησιών.

Διαβάστε περισσότερα

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις

Αύξηση πελατών. Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Αύξηση πελατών Λίγα λόγια για Επιτυχημένες προωθήσεις Βελτίωση των προωθήσεων σας Εισαγωγή Συγκρίνετε τι σας συμφέρει Αποτέλεσμα και επανάληψη Υπάρχουν δυνατότητες για όλες τις επιχειρήσεις Εισαγωγή πληροφορίες

Διαβάστε περισσότερα

Αναπτυχθείτε. και. Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ

Αναπτυχθείτε. και. Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ Αναπτυχθείτε και Επωφελειθείτε ΕΣΤΙΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Eυρωπαϊκό Πρόγραμμα Κινήτρων Ανάπτυξης 2012/2013 Έτος Απόδοσης 2012/2013: η χρονιά της ανάπτυξης! «Εστιάστε στην...ανάπτυξη» είναι ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ στόχος

Διαβάστε περισσότερα

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 2016 Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310

Διαβάστε περισσότερα

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Η ζωή είναι γεμάτη στιγμές, που κυλούν μέσα στο χρόνο. Κάποιες διαρκούν ελάχιστα και κάποιες μια ολόκληρη ζωή. Όλες αξίζουν τη φροντίδα μας. Γι αυτό κι εμείς στη EuroLife,

Διαβάστε περισσότερα

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Φλώρινα, Ιούνιος 2012 ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΕΞΟΔΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ. ΣΑΡΡΗ ΑΝ. ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΒΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΔ Στο πλαίσιο

Διαβάστε περισσότερα

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr

επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr B2B HATZIYIANNAKIS b2b.hatziyiannakis.gr ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε. www.hatziyiannakis.gr sales@hatziyiannakis.gr / emporiko@hatziyiannakis.gr Β2Β HATZYIANNAKIS 01 Β2Β HATZIYIANNAKIS Επίκεντρο της

Διαβάστε περισσότερα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΝΕΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ Έχουμε δημιουργήσει μερικές απίστευτες ενημερώσεις στα επίπεδα των Συνδρομών μας DreamTrips που επιτρέπουν στους πελάτες να συνεχίσουν να μοιράζονται μοναδικές εμπειρίες με την οικογένεια και τους φίλους

Διαβάστε περισσότερα

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος.

Δημιουργία σημαντικού εισοδήματος. ΤΑΛΑΝΤΟ: Αρχαίο νόμισμα Ικανότητες, Δυνατότητες, Χαρίσματα Αυξήστε τα Τάλαντά σας!!! Ασφαλίζοντας το αυτοκίνητό σας ή δίνοντας 15 ως έναντι ασφαλίστρων και συστήνοντας 2 τουλάχιστον άτομα έχετε ΔΩΡΕΑΝ

Διαβάστε περισσότερα

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 3 ΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ 3 ΗΣ ΓΡΑΠΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ Πρόγραμμα Σπουδών : Θεματική Ενότητα : Διοίκηση Επιχειρήσεων & Οργανισμών ΔΕΟ 11 Εισαγωγή στη Διοικητική Επιχειρήσεων & Οργανισμών Ακαδ. Έτος: 2007-08 ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

Διαβάστε περισσότερα

Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Απευθείας Πώλησης. Οι απευθείας πωλήσεις στην Ευρώπη Επισκόπηση του κλάδου μας για το 2007

Ομοσπονδία Ευρωπαϊκών Συνδέσμων Απευθείας Πώλησης. Οι απευθείας πωλήσεις στην Ευρώπη Επισκόπηση του κλάδου μας για το 2007 Οι απευθείας πωλήσεις στην Ευρώπη Επισκόπηση του κλάδου μας για το 2007 Ο κλάδος απευθείας πωλήσεων το 2007 Απευθείας πώληση - η πώληση καταναλωτικών αγαθών ή/και υπηρεσιών από άμεσους πωλητές που εξηγούν

Διαβάστε περισσότερα

Παροχή οικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών απλά καλύτερα

Παροχή οικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών απλά καλύτερα Παροχή οικονομικών υπηρεσιών και συμβουλών απλά καλύτερα Στάθμη: 01.05.2017 Εμείς στην Ευρώπη 45 χρόνια εμπειρίας με δραστηριότητα σε 14 χώρες σχεδόν 3,3 εκατ. πελάτες περίπου 5.000 πιστοποιημένοι Οικονομικοί

Διαβάστε περισσότερα

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή

Η Εταιρεία. Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή η εταιρεία Η Εταιρεία Στην WATT+VOLT σχεδιάζουμε το ρεύμα από την αρχή Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη

Διαβάστε περισσότερα

2-1. Copyright 2015 Pearson Education Inc. All rights reserved.

2-1. Copyright 2015 Pearson Education Inc. All rights reserved. 2-1 Αντικείμενο μάθησης 1. Εξήγηση του όρου συναλλαγή (λογιστικό γεγονός) 2-2 Εξήγηση του όρου συναλλαγή (λογιστικό γεγονός) Συναλλαγή Οποιοδήποτε γεγονός έχει χρηματοοικονομική επίπτωση στην επιχείρηση

Διαβάστε περισσότερα

Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών

Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Προσφορά Για τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών 2017 Προσφορά για την προμήθεια τερματικών P.O.S. στα μέλη Σελίδα 1 από 6 1. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ 1.1. ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ

Διαβάστε περισσότερα

10 τρόποι για να ανεβάσετε το ηθικό των συνεργατών σας

10 τρόποι για να ανεβάσετε το ηθικό των συνεργατών σας 10 τρόποι για να ανεβάσετε το ηθικό των συνεργατών σας Πηγή: Περιοδικό Forbes Επεξεργασία άρθρου: Γιώργος Καλαφατάκης Σύμβουλος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Τηλ.: 6944 526001 e-mail:gk14041947@yahho.gr Τα

Διαβάστε περισσότερα

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΝΩΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΓΚΥΠΡΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2009 Μάθημα: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Ημερομηνία και ώρα εξέτασης: Σάββατο, 6 Ιουνίου 2009

Διαβάστε περισσότερα

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας.

Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή. Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας. Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Junior Principle Για το ασφαλές μέλλον των παιδιών σας. 01 Ανάλυση Προγράμματος Εισαγωγή Junior Principle Στέρεες βάσεις για ένα δυνατό ξεκίνημα! H Generali, με το πρωτοποριακό

Διαβάστε περισσότερα

Οργάνωση Παραγωγής & Διοίκηση Επιχειρήσεων ΙΙ Διδάσκων: Δρ. Νικόλαος Παναγιώτου Balanced Scorecard Μέρος Ι

Οργάνωση Παραγωγής & Διοίκηση Επιχειρήσεων ΙΙ Διδάσκων: Δρ. Νικόλαος Παναγιώτου Balanced Scorecard Μέρος Ι ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΤΟΜΕΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ Οργάνωση Παραγωγής & Διοίκηση Επιχειρήσεων ΙΙ Διδάσκων: Δρ. Νικόλαος Παναγιώτου Balanced

Διαβάστε περισσότερα

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική!

Open Retail. Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Open Retail Η πιο ολοκληρωμένη λυση στην εντατική λιανική! Συγκριτικα πλεονεκτηματα Ανακαλύψτε την υπεροχή του συστήματος εντατικής λιανικής Open Retail της Open System Solutions, σε 4 βήματα: ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ

Διαβάστε περισσότερα

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax

Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα Τηλ Fax Αθήνα Συγγρού 226 Καλλιθέα 17672 Τηλ 210 94 24 800 Fax 210 94 23 155 Email athens@infotrust.gr Θεσσαλονίκη 10ο χλμ Θεσσαλονίκης Θέρμης 57001 τθ 60832 Τηλ 2310 492 492 Fax 2310 47 47 92 Email broker@infotrust.gr

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ. Created with Print2PDF. To remove this line, buy a license at: http://www.binarynow.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ. Created with Print2PDF. To remove this line, buy a license at: http://www.binarynow. Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ Η ΣΩΣΤΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Γιατί να επενδύσεις στα express market; Το δίκτυο που σε ενώνει με την επιτυχία To πρώτο βήμα προς την επιτυχία είναι η σωστή επιλογή δικτύου. Και το βασικό συστατικό μιας δυνατής σχέσης είναι η εμπιστοσύνη. Γιατί να επενδύσεις στα express market;

Διαβάστε περισσότερα

Ηλεκτρονικές Συναλλαγές

Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Ηλεκτρονικές Συναλλαγές Η πρόταση της Νέας Δηµοκρατίας 27 Σεπτεµβρίου 2016 Η αύξηση της χρήσης των ηλεκτρονικών συναλλαγών αποτελεί κεντρικό στρατηγικό στόχο της Νέας Δηµοκρατίας Απόσπασµα από την Οµιλία

Διαβάστε περισσότερα

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS)

ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ: Διαχείριση συναλλαγών με χρήση καρτών πληρωμής μέσω τερματικών συσκευών (POS) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΡΤΩΝ Πειραιώς 74, 183 46, Μοσχάτο e-mail: merchants@nbg.gr Προς ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ Σεβαστουπόλεως 113,115 26, Αθήνα Υπόψη κας Αγγελικής Κώνστα Αθήνα, 2 Μαΐου

Διαβάστε περισσότερα

Αποτελέσματα Ομίλου Εθνικής Τράπεζας

Αποτελέσματα Ομίλου Εθνικής Τράπεζας Αποτελέσματα Ομίλου Εθνικής Τράπεζας A Εξάμηνο 2008 Αθήνα, 28 Αυγούστου 2008 σε εκατ. Α 6μηνο 2008 Α 6μηνο 2007 Δ Καθαρά κέρδη μετόχων ΕΤΕ * 835 724 +15% Καθαρά κέρδη από εγχώριες δραστηριότητες 510 478

Διαβάστε περισσότερα

Ενότητα 7 - Διαχείριση των χρηµάτων

Ενότητα 7 - Διαχείριση των χρηµάτων 2O16-1-DEO2-KA2O2-003277 Ενότητα 7 - Διαχείριση των χρηµάτων Υποενότητα 3 Χρηματοοικονομικός σχεδιασμός και προβλέψεις This project has been funded with support from the European Commission. This publication

Διαβάστε περισσότερα

Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς

Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς Συνδέοντας το Ethereum με τον Κόσμο Ethereum Ευέλικτος Διασυνδετής Αγοράς Εκδ. 1.02 Steven Kelly (steven@ethereum.link) Εισαγωγή Το Ethereum.link είναι μια αναπτυσσόμενη πλατφόρμα που συνδέει τις παραδοσιακές

Διαβάστε περισσότερα